Motor Trend AB jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb hos Motor Trend AB i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Karlstad.

Fordonstekniker, Karlstad

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 11
Vi söker en självgående och ansvarsfull fordonstekniker till Motor Trend i Karlstad. Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota och Lexus, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.
Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.
Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Toyota. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.
Tjänsten är heltid dagtid.
Frågor besvaras av regional verkstadschef Andreas Fryklund på telefon 054-24 01 08 eller mejl andreas.fryklund@motortrend.se. Din ansökan skickar du senast 14 April 2024 till jobb@motortrend.se. Märk ansökan med ”Fordonstekniker Karlstad”.
Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. Under 2024 firar Motor Trend 40 år av ständig utveckling. 2023 omsatte vi över 1 miljard och vi är idag ca 170 medarbetare fördelat på tio orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Karlstad Plåt & Lack söker Skademekaniker

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Feb 2
Karlstad Plåt & Lack söker Skademekaniker
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och att utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom är en självgående och ansvarsfull skademekaniker så har vi jobbet för dig på Motor Trends skadeverkstad i Karlstad (Karlstad Plåt & Lack).
Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vårt mål är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå det genom sann laganda och stort engagemang. Vi jobbar enligt Toyota Way med fokus på ständig förbättring, team-work och respekt.
Om tjänsten
På Karlstad Plåt & Lack arbetar 15 personer och här har vi både skadeverkstad och lackering i samma hus, vi arbetar framför allt med Toyota/Lexus men även med flera bilmärken.
Vi söker dig som har arbetat några år som bilmekaniker, har stort bilintresse och är lösningsorienterad.
Tjänsten som skademekaniker innebär att du lagar lättare krockskador på bilar som innebär mekaniskt arbete, t ex byte av skruvade detaljer så som stötfångare, framskärmar och dörrar. Svets och riktarbeten undantas från denna rollen.
Vi ser även att du bör kunna följa arbetsinstruktioner och ha god datorvana (diagnos & felsökning) samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och kamratskap på arbetsplatsen.
Sök nu
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% och inleds med 6 månaders provanställning.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Henrik Salomonsson på 054-24 01 05 eller henrik.salomonsson@motortrend.se . Ansökan (CV/personligt brev) skickas till jobb@motortrend.se senast 29 februari 2024. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Skademekaniker Karlstad”.
Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. Under 2024 firar Motor Trend 40 år av ständig utveckling. 2023 omsatte vi över 1 miljard och vi är idag ca 160 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Karlstad Plåt & Lack söker Bilplåtslagare

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Sep 25
Karlstad Plåt & Lack söker Bilplåtslagare
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och att utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom är en självgående och ansvarsfull skadetekniker så har vi jobbet för dig på Motor Trends skadeverkstad i Karlstad (Karlstad Plåt & Lack).
Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vårt mål är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå det genom sann laganda och stort engagemang. Vi jobbar enligt Toyota Way med fokus på ständig förbättring, team-work och respekt.
Om tjänsten
På Karlstad Plåt & Lack arbetar 15 personer och här har vi både skadeverkstad och lackering i samma hus, vi arbetar framför allt med Toyota/Lexus men även med flera bilmärken.
Vi söker dig som har erfarenhet av bilskadereparationer, riktning av bilplåt och chassireparationer.
Vi ser även att du bör kunna följa arbetsinstruktioner och ha god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav.
Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och kamratskap på arbetsplatsen.
Sök nu
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% och inleds med 6 månaders provanställning.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Henrik Salomonsson på 054-24 01 05 eller henrik.salomonsson@motortrend.se .
Ansökan (CV/personligt brev) skickas till jobb@motortrend.se senast 17 oktober 2023. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Bilplåtslagare Karlstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2022 omsatte vi ca 889 milj och är idag ca 160 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Däckskiftare Karlstad

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 13
Däckskiftare
Vi söker två däckskiftare hos oss på Motor Trend i Karlstad.
Just nu söker vi dig som gillar att arbeta tillsammans i ett lag. Jobbet innebär att du kommer skifta/tvätta hjul på våra kunders bilar.
Skiften sker på bokade tider och du kommer få jobba tillsammans med erfaren personal.
Vi har de flesta hjul lagrade på vårt däckhotell i dag, men även medhavda hjul finns för skifte. Tunga lyft kan förekomma.
Arbetsuppgifter:
Skifte av hjul
Inkodning av däcktrycksensorer
Om du har erfarenhet av däckmontering/balansering kan även detta förekomma
Förbereda skiften med framtagning av hjul från förvaring
Tvätt av hjul

Om dig:
Ansvarstagande
Noggrann
Gott kundbemötande och bra kommunikation
God fysik

Krav:
B-körkort man/aut
Erfarenhet av däckskifte/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Säsongsarbete med start i oktober 6-8 veckor eller enligt överenskommelse. Arbetstid 7-16


Vid intresse, skicka in din ansökan till Servicechef Andreas Fryklund 054 – 21 01 08 eller andreas.fryklund@motortrend.se

Ansök nu

Servicerådgivare till kundtjänst

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Jun 2
Motor Trend söker servicerådgivare till kundtjänst i Karlstad
Vill du jobba med världens största bilmärken i en spännande framtidsbransch?
Motor Trend är en av de största återförsäljarna av Toyota och Lexus i Sverige med 8 anläggningar runt om i Västsverige. Motor Trend har sålt Toyota sedan 1984 och vi lever och andas 'The Toyota Way'.
Motor Trend fortsätter att utvecklas och söker nu en servicerådgivare. Motor Trends framgång har kommit genom visionen ”engagerade medarbetare som skapar trygghet och glädje hos kunderna”. Det innebär att medarbetare och kunder känner ett engagemang i verksamheten. Den trygghet som medarbetarna förmedlar till kunder och omgivningen sprider glädje och skapar ambassadörer, med så väl medarbetare som kunder. Det gör Motor Trend till kundens favorit.
Det är en innehållsrik och utvecklande tjänst där du möter kunden genom telefon-, mejl- och webbkontakt. Du ger rådgivning samt planerar service, reparationer och reservdelar för våra 8 anläggningar.
Förutom att serva inkommande kunder arbetar du proaktivt med att kontakta våra kunder och erbjuda våra tjänster. Du jobbar i ett team med totalt 6 glada kollegor som stöttar varandra och gemensamt löser dagens arbetsuppgifter. Du utbildas kontinuerligt i våra olika produkter och program för att hänga med i vår snabbrörliga bransch.
Vi ser att du har ett stort bilintresse, förmåga att skapa förtroende samt har lätt för att samarbeta. Meriterande är om du har erfarenhet från bilbranschen. God datorvana samt B-körkort är ett krav.
Hos oss har du en rad förmåner bl.a. kollektivavtal, friskvård och rabatter på de tjänster och produkter vi erbjuder. Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom vill hjälpa våra kunder i rollen som servicerådgivare på vår kundtjänstavdelning i Karlstad så har vi jobbet för dig.
Tjänsten är på heltid och inleds med 6 månaders provanställning.
Ansök nu!
Skicka din ansökan till jobb@motortrend.se senast 2023-07-31. Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Servicerådgivare Karlstad”.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Marknadschef Marcus Nilsson via 054- 24?01 01 eller marcus.nilsson@motortrend.se

Ansök nu

Motor Trend söker servicerådgivare till kundtjänst i Karlstad

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 17
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom vill hjälpa våra kunder i rollen som servicerådgivare på vår kundtjänstavdelning i Karlstad så har vi jobbet för dig.
Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du möter kunden genom telefon, mejl och webbkontakt och ger rådgivning samt planerar service, reparationer och reservdelar för flera orter. Aktiv kundbearbetning med en hög grad av servicekänsla är ett naturligt inslag i arbetet. Arbetet innebär att vi proaktivt har kontakt med våra kunder för att erbjuda våra tjänster.
Vi ser att du har fordonstekniskt kunnande, förmåga att skapa förtroende samt har lätt för att samarbeta. Meriterande är kunskaper i Kobra och Microcat. God datorvana samt B-körkort är ett krav.
Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

Ansök nu
Tjänsten är ett vikariat på heltid, längst till och med 2024-08-23. Har du frågor är du välkommen att kontakta verkstadschef Andreas Fryklund på 054-24 01 08, andreas.fryklund@motortrend.se eller skicka din ansökan till jobb@motortrend.se senast 2023-03-15. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Servicerådgivare Karlstad”.
Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2021 omsatte vi 913 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Karlstad Plåt & Lack söker Bilplåtslagare

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Nov 28
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och att utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom är en självgående och ansvarsfull skadetekniker så har vi jobbet för dig på Motor Trends skadeverkstad i Karlstad (Karlstad Plåt & Lack).
Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vårt mål är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå det genom sann laganda och stort engagemang. Vi jobbar enligt Toyota Way med fokus på ständig förbättring, team-work och respekt.


Om tjänsten
På Karlstad Plåt & Lack arbetar 15 personer och här har vi både skadeverkstad och lackering i samma hus, vi arbetar framför allt med Toyota/Lexus men även med flera bilmärken.


Vi söker dig som har erfarenhet av bilskadereparationer, riktning av bilplåt samt kunskap om svetsning.
Vi ser även att du bör kunna följa arbetsinstruktioner och ha god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav.
Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och kamratskap på arbetsplatsen.


Sök nu
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% och inleds med 6 månaders provanställning.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Henrik Salomonsson på
054-24 01 05 eller henrik.salomonsson@motortrend.se .
Ansökan (CV/personligt brev) skickas till jobb@motortrend.se senast 31 jan 2023. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Bilplåtslagare Karlstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2021 omsatte vi 913 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker Skaderådgivare till Karlstad Plåt & Lack

Bilskadereglerare
Läs mer Nov 29
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och att utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom är en självgående och ansvarsfull skaderådgivare så har vi jobbet för dig på Motor Trends skadeverkstad i Karlstad (Karlstad Plåt & Lack).
Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vårt mål är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå det genom sann laganda och stort engagemang. Vi jobbar enligt Toyota Way med fokus på ständig förbättring, team-work och respekt.


Om tjänsten
På Karlstad Plåt & Lack arbetar 15 personer och här har vi både skadeverkstad och lackering i samma hus, vi arbetar främst med Toyota/Lexus men även med andra bilmärken.
Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du har daglig kontakt med kunder och försäkringsbolag.
Du kommer leda och fördela det dagliga arbetet på verkstaden, göra skadebesiktningar samt göra skadeberäkningar i kalkylsystemet Cabas.


Vi söker dig som har en utåtriktad personlighet med ett strukturerat arbetssätt. Du bör ha god kännedom i kalkylsystemet Cabas och vi ser mycket positivt på om du har erfarenhet av att ha arbetat som skadetekniker/plåtslagare.
Du bör ha fordonstekniskt kunnande, god datorvana och förmåga att skapa förtroende.
B-körkort är ett krav för tjänsten.


Sök nu
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% och inleds med 6 månaders provanställning.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Henrik Salomonsson på
054-24 01 05 eller henrik.salomonsson@motortrend.se .
Ansökan (CV/personligt brev) skickas till jobb@motortrend.se senast 30 dec 2022. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Skaderådgivare Karlstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2021 omsatte vi 913 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker servicerådgivare till vår kundmottagning i Karlstad

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Okt 27
Vill du ingå i ett team som sprider mycket värme och glädje och som jobbar tillsammans för att ge våra kunder en positiv upplevelse? Som servicerådgivare hos Motor Trend i Karlstad får du jobba med Toyota och Lexus, några av världens starkaste varumärken, i en organisation som präglas av värderingar som respekt, team-work och strävan efter ständig förbättring.

Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du möter kunden i vår kunddisk och via telefon, mejl och webbkontakt. Du ger rådgivning samt planerar service, reparationer och hanterar reservdelar. Aktiv kundbearbetning med en hög grad av servicekänsla är ett naturligt inslag i arbetet. Vi ser att du har fordonstekniskt kunnande, förmåga att skapa förtroende och har lätt för att samarbeta. God datorvana samt B-körkort är ett krav.

Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara dem bästa återförsäljaren på vår ort.

Ansök nu
Tjänsten är en tillsvidare på heltid samt ett vikariat under ca.1,5 år. Har du frågor är du välkommen att kontakta verkstadschef Andreas Fryklund på tel. 054 24 01 08, mail andreas.fryklund@motortrend.se eller skicka din ansökan till senast 30 november 2022. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Servicerådgivare Karlstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2021 omsatte vi 913 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Billackerare till Karlstad Plåt & Lack

Fordonslackerare
Läs mer Mar 25
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom är en självgående och ansvarsfull billackerare så har vi jobbet för dig på Karlstad Plåt & Lack.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vårt mål är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå det genom sann laganda och stort engagemang. Vi jobbar enligt Toyota Way med fokus på ständig förbättring, team-work och respekt.

Om tjänsten
På Karlstad Plåt & Lack arbetar 16 personer och här har vi både skadeverkstad och lackering i samma hus, vi arbetar med flera bilmärken och samarbetar med samtliga försäkringsbolag.
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i vår lackeringsverkstad som omfattar lackeringsarbeten på flertalet bilmärken, den stora delen av reparationsjobben består av försäkringsskador på personbilar och vi utför även lackering åt andra skadeverkstäder.
Du kommer att arbeta med att förbereda objekt inför lackering så vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom yrket.
Vi ser positivt på om du har kännedom i kalkylsystemet Cabas och planeringssystemet Cab-plan.
B-körkort är ett krav.
Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.
Arbetstiderna för dig som lackerare hos oss är mån-tors 6,20-15,50 samt fredagar 6,20-12,50.


Sök nu
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Har du frågor är du välkommen att ringa regional verkstadschef Henrik Salomonsson på 054-24 01 05 eller henrik.salomonsson@kpl.nu.
Skicka din ansökan till jobb@motortrend.se senast 22 april 2022. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Lackerare Karlstad”.
---
Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2021 omsatte vi 900 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker servicerådgivare till kundtjänst i Karlstad

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 8
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom vill hjälpa våra kunder i rollen som servicerådgivare på vår kundtjänstavdelning i Karlstad så har vi jobbet för dig.
Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du möter kunden genom telefon, mejl och webbkontakt och ger rådgivning samt planerar service, reparationer och reservdelar för flera orter. Aktiv kundbearbetning med en hög grad av servicekänsla är ett naturligt inslag i arbetet. Arbetet innebär att vi proaktivt har kontakt med våra kunder för att erbjuda våra tjänster.
Vi ser att du har fordonstekniskt kunnande, förmåga att skapa förtroende samt har lätt för att samarbeta. Meriterande är kunskaper i Kobra och Microcat. God datorvana samt B-körkort är ett krav.
Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

Ansök nu
Tjänsten är ett vikariat på heltid, längst till och med 2022-10-01. Har du frågor är du välkommen att kontakta verkstadschef Andreas Fryklund på 054-24 01 08, andreas.fryklund@motortrend.se eller skicka din ansökan till jobb@motortrend.se senast 17 december 2021. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Servicerådgivare Karlstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2020 omsatte vi 773 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Billackerare till Karlstad Plåt & Lack

Fordonslackerare
Läs mer Nov 12
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom är en självgående och ansvarsfull billackerare så har vi jobbet för dig på Karlstad Plåt & Lack.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vårt mål är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå det genom sann laganda och stort engagemang. Vi jobbar enligt Toyota Way med fokus på ständig förbättring, team-work och respekt.

Om tjänsten
På Karlstad Plåt & Lack arbetar 16 personer och här har vi både skadeverkstad och lackering i samma hus, vi arbetar med flera bilmärken och samarbetar med samtliga försäkringsbolag.
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i vår lackeringsverkstad som omfattar bilskadereparationer och lackeringsarbeten på flertalet bilmärken, den stora delen av reparationsjobben består av försäkringsskador och vi utför även lackering åt andra skadeverkstäder.
Du kommer att arbeta med att förbereda bilar inför lackering så vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom yrket.
Vi ser positivt på om du har kännedom i kalkylsystemet Cabas och planeringssystemet Cab-plan.
B-körkort är ett krav.
Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.
Arbetstiderna för dig som lackerare hos oss är mån-tors 6,30-16,00 samt fredagar 6,30-13,00.

Sök nu
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Har du frågor är du välkommen att ringa regional verkstadschef Henrik Salomonsson på 054-24 01 05 eller henrik.salomonsson@kpl.nu.
Skicka din ansökan till jobb@motortrend.se senast 10 december 2021. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Lackerare Karlstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2020 omsatte vi 773 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker servicerådgivare till kundtjänst i Karlstad

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 12
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom vill hjälpa våra kunder i rollen som servicerådgivare på vår kundtjänstavdelning i Karlstad så har vi jobbet för dig.
Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du möter kunden genom telefon, mejl och webbkontakt och ger rådgivning samt planerar service, reparationer och reservdelar för flera orter. Aktiv kundbearbetning med en hög grad av servicekänsla är ett naturligt inslag i arbetet. Arbetet innebär att vi proaktivt har kontakt med våra kunder för att erbjuda våra tjänster.
Vi ser att du har fordonstekniskt kunnande, förmåga att skapa förtroende samt har lätt för att samarbeta. Meriterande är kunskaper i Kobra och Microcat. God datorvana samt B-körkort är ett krav.
Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

Ansök nu
Tjänsten är ett vikariat på heltid, längst till och med 2022-10-01. Har du frågor är du välkommen att kontakta verkstadschef Andreas Fryklund på 054-24 01 08, andreas.fryklund@motortrend.se eller skicka din ansökan till jobb@motortrend.se senast 3 december 2021. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Servicerådgivare Karlstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2020 omsatte vi 773 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Billackerare till Karlstad Plåt & Lack

Fordonslackerare
Läs mer Okt 11
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom är en självgående och ansvarsfull billackerare så har vi jobbet för dig på Karlstad Plåt & Lack.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vårt mål är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå det genom sann laganda och stort engagemang. Vi jobbar enligt Toyota Way med fokus på ständig förbättring, team-work och respekt.

Om tjänsten
På Karlstad Plåt & Lack arbetar 16 personer och här har vi både skadeverkstad och lackering i samma hus, vi arbetar med flera bilmärken och samarbetar med samtliga försäkringsbolag.
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i vår lackeringsverkstad som omfattar bilskadereparationer och lackeringsarbeten på flertalet bilmärken, den stora delen av reparationsjobben består av försäkringsskador och vi utför även lackering åt andra skadeverkstäder.
Du bör ha fordonsteknisk utbildning, erfarenhet av att slipa och maskera bilar inför lack och kunna följa arbetsinstruktioner.
Har du erfarenhet av att lackera i sprutbox är det meriterande.
Vi ser positivt på om du har kännedom i kalkylsystemet Cabas och planeringssystemet Cab-plan.
B-körkort är ett krav.
Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.
Arbetstiderna för dig som lackerare hos oss är mån-tors 6,30-16,00 samt fredagar 6,30-13,00.

Sök nu
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Har du frågor är du välkommen att ringa regional verkstadschef Henrik Salomonsson på 054-24 01 05 eller henrik.salomonsson@kpl.nu.
Skicka din ansökan till jobb@motortrend.se senast 5 november 2021. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Lackerare Karlstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2020 omsatte vi 773 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker Biladministratör till Karlstad

Administrativ assistent
Läs mer Sep 20
Om du vill jobba med problemlösning och säljsupport samtidigt som du skapar goda och långsiktiga relationer, sätta kunden i centrum och ge ett förtroendeingivande och trevligt bemötande så har vi jobbet för dig. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.
Det är mycket administration kring en bilförsäljning och för att allt ska bli rätt hela vägen från order till leverans, ska mycket information hamna rätt. Det är denna process som leveransavdelningen har full koll på. Med runt 6 000 leveranser per år, som vardera kräver minst två handpåläggningar, är det lätt att förstå att den som jobbar leveransavdelningen aldrig sitter sysslolös.
Vi ser främst till dina personliga egenskaper. Att du är strukturerad och organiserad är en förutsättning och ekonomikunskaper är meriterande.
Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre.
Skicka oss din ansökan
Tjänsten är del- eller heltid enligt överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat om sex månader med möjlighet till förlängning. Vid frågor kontakta vår ekonomichef Svante Engquist på telefon 0501-28 00 80. Urvalsarbetet sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas omgående så skicka ansökan till jobb@motortrend.se redan nu, och absolut senast 10 oktober 2021. Märk din ansökan med ”Biladministratör Karlstad.”
---
Motor Trend AB är en del av Nordiska Motor-koncernen där även Motornova AB, Svenska Motor AB, Karlstad Plåt & Lack och Arvika Plåt & Lack ingår.

Ansök nu

Motor Trend söker Fordonstekniker till Karlstad

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 17
Vi söker en självgående och ansvarsfull fordonstekniker till Motor Trend i Karlstad. Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota och Lexus, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.


Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Toyota. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Tjänsten är heltid dagtid.

Frågor besvaras av regional verkstadschef Andreas Fryklund på telefon 054-24 01 08 eller mejl andreas.fryklund@motortrend.se. Din ansökan skickar du senast 8 oktober 2021 till jobb@motortrend.se. Märk ansökan med ”Fordonstekniker Karlstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2020 omsatte vi 773 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker försäljningschef Lexus

Försäljningschef
Läs mer Jul 26
Vill du vara med och fortsätta att bygga och utveckla vår organisation?
Vi genomför en omorganisation och söker en driven person till den nya tjänsten som försäljningschef för Lexus. Det är en spännande roll med många möjligheter att påverka och bidra till Motor Trends framtida utveckling av Lexusaffären.
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, står för ett gott ledarskap och har förståelse för marknadsföring. Det är du som har driftsansvaret och uppdraget att utveckla försäljningen för varumärket Lexus. Du har ett budget- och resultatansvar för både nya och begagnade bilar. I rollen som försäljningschef för Lexus jobbar du även med försäljning av bilar. Du rapporterar till bilmarknadschef.
Vi värdesätter tidigare erfarenhet från liknande tjänster och ser helst att du har gedigen kunskap från bilbranschen. Du har en vilja att göra affärer och tycker att det är viktigt med nöjda kunder.
Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara kundens favorit.
Ansök nu
Placeringsort är Karlstad, tjänsten är heltid, dagtid och schemalagd arbetstid varannan lördag. Vid frågor, kontakta Bilmarknadschef Martin Johansson på telefon 070-590 28 88. Urvalsprocessen sker löpande så skicka din ansökan till jobb@motortrend.se snarast, dock senast 31 augusti 2021. Märk din ansökan med ”Försäljningschef Lexus”


Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2020 omsatte vi 773 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker servicerådgivare till kundtjänst i Karlstad

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 31
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom vill hjälpa våra kunder i rollen som servicerådgivare på vår kundtjänstavdelning i Karlstad så har vi jobbet för dig.
Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du möter kunden genom telefon, mejl och webbkontakt och ger rådgivning samt planerar service, reparationer och reservdelar för flera orter. Aktiv kundbearbetning med en hög grad av servicekänsla är ett naturligt inslag i arbetet. Arbetet innebär att vi proaktivt har kontakt med våra kunder för att erbjuda våra tjänster.
Vi ser att du har fordonstekniskt kunnande, förmåga att skapa förtroende samt har lätt för att samarbeta. Meriterande är kunskaper i Kobra och Microcat. God datorvana samt B-körkort är ett krav.
Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.
Ansök nu
Tjänsten är ett vikariat på heltid, längst till och med 2022-10-01. Har du frågor är du välkommen att kontakta verkstadschef Andreas Fryklund på 054-24 01 08, andreas.fryklund@motortrend.se eller skicka din ansökan till jobb@motortrend.se senast 20 juni 2021. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Servicerådgivare Karlstad”.
Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2020 omsatte vi 773 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Karlstad Plåt & Lack söker Bilplåtslagare

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Mar 22
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och att utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom är en självgående och ansvarsfull skadetekniker så har vi jobbet för dig på Motor Trends skadeverkstad i Karlstad (Karlstad Plåt & Lack).
Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vårt mål är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå det genom sann laganda och stort engagemang. Vi jobbar enligt Toyota Way med fokus på ständig förbättring, team-work och respekt.


Om tjänsten
Vi förstärker vår skadeverkstad i Karlstad (Karlstad Plåt & Lack) och söker en Bilplåtslagare/skadetekniker.
På Karlstad Plåt & Lack arbetar 15 personer och här har vi både skadeverkstad och lackering i samma hus, vi arbetar med flera bilmärken och samarbetar med samtliga försäkringsbolag.


Vi söker dig som har erfarenhet av bilskadereparationer, riktning av bilplåt samt kunskap om svetsning.
Vi ser även att du bör kunna följa arbetsinstruktioner och ha god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav.
Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och kamratskap på arbetsplatsen.


Sök nu
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% och inleds med 6 månaders provanställning.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Henrik Salomonsson på
054-24 01 05 eller henrik.salomonsson@motortrend.se .
Ansökan (CV/personligt brev) skickas till jobb@motortrend.se senast 9 april 2021. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Bilplåtslagare Karlstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2019 omsatte vi 706 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker rekonditionerare till Karlstad

Bilrekonditionerare
Läs mer Jan 27
Vi söker en ansvarsfull och noggrann rekonditionerare till vår rekondavdelning i Karlstad.


Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.


Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.


Om tjänsten
Arbetsuppgifterna innebär att iordningställa nya bilar för leverans och försäljning, samt tvätt, polering och lackkonservering av nya och begagnade bilar. Meriterande är om du även har fordonstekniskt kunnande för att genomföra test av inbytesbilar.


Vi förutsätter att du är stresstålig och klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt. B-körkort är ett krav. Tjänsten är heltid dagtid, tillträde snarast. Vid frågor kontakta försäljningschef Calle Axelsson på telefon 0732-71 77 01 eller calle.axelsson@motortrend.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka din ansökan till jobb@motortrend.se redan idag. Sista ansökningsdag är 27 februari 2021. Märk din ansökan ”Rekond Karlstad”.


Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2019 omsatte vi 706 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker Fordonstekniker till Karlstad

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 1
Vi söker en självgående och ansvarsfull fordonstekniker till Motor Trend i Karlstad. Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota och Lexus, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.

Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Toyota. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Tjänsten är heltid dagtid.

Frågor besvaras av regional verkstadschef Andreas Fryklund på telefon 054-24 01 08 eller mejl andreas.fryklund@motortrend.se. Din ansökan skickar du senast 14 februari 2021 till jobb@motortrend.se. Märk ansökan med ”Fordonstekniker Karlstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2019 omsatte vi 706 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker servicerådgivare till kundtjänst i Karlstad

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 18
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom vill hjälpa våra kunder i rollen som servicerådgivare på vår kundtjänstavdelning i Karlstad så har vi jobbet för dig.
Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du möter kunden genom telefon, mejl och webbkontakt och ger rådgivning samt planerar service, reparationer och reservdelar för flera orter. Aktiv kundbearbetning med en hög grad av servicekänsla är ett naturligt inslag i arbetet. Arbetet innebär att vi proaktivt har kontakt med våra kunder för att erbjuda våra tjänster.
Vi ser att du har fordonstekniskt kunnande, förmåga att skapa förtroende samt har lätt för att samarbeta. Meriterande är kunskaper i Kobra och Microcat. God datorvana samt B-körkort är ett krav.
Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara dem bästa återförsäljaren på vår ort.

Ansök nu
Tjänsten är ett vikariat på åtta månader, heltid. Har du frågor är du välkommen att kontakta verkstadschef Andreas Fryklund på 054-24 01 08, andreas.fryklund@motortrend.se eller skicka din ansökan till jobb@motortrend.se senast 17 januari 2021. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Servicerådgivare Karlstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2019 omsatte vi 706 miljoner kronor och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker servicerådgivare till kundtjänst i Karlstad

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 30
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom vill hjälpa våra kunder i rollen som servicerådgivare på vår kundtjänstavdelning i Karlstad så har vi jobbet för dig.
Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du möter kunden genom telefon, mejl och webbkontakt och ger rådgivning samt planerar service, reparationer och reservdelar för flera orter. Aktiv kundbearbetning med en hög grad av servicekänsla är ett naturligt inslag i arbetet. Arbetet innebär att vi proaktivt har kontakt med våra kunder för att erbjuda våra tjänster.
Vi ser att du har fordonstekniskt kunnande, förmåga att skapa förtroende samt har lätt för att samarbeta. Meriterande är kunskaper i Kobra och Microcat. God datorvana samt B-körkort är ett krav.
Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara dem bästa återförsäljaren på vår ort.
 
Ansök nu
Tjänsten är tillsvidare på heltid. Har du frågor är du välkommen att kontakta verkstadschef Andreas Fryklund på 054-24 01 08, andreas.fryklund@toyota.nu eller skicka din ansökan till jobb@toyota.nu senast 26 januari 2020. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Servicerådgivare Karlstad”.
 
Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2018 omsatte vi 712 miljoner kronor och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Biladministratör till Motor Trend i Karlstad

Orderadministratör
Läs mer Jun 13
Om du vill jobba med säljsupport av alla de slag samtidigt som du skapar goda relationer så har vi jobbet för dig. Biladministrationens uppgift är att få till alla delar från finans- och serviceavtal till en korrekt genomförd order. På så sätt ges förutsättningarna för att kunden ska få en bra helhetsupplevelse när hen hämtar sin bil. Motor Trends mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.Det är många moment kring en bilförsäljning och för att allt ska bli rätt hela vägen från order till leverans, ska mycket information hamna rätt. Det är denna process som biladministrationen har full koll på. Med runt 6000 leveranser per år, som alla kräver handpåläggningar, är det lätt att förstå att den som jobbar med biladministration aldrig sitter sysslolös.Vi ser främst till dina personliga egenskaper. Att du är strukturerad och organiserad är en förutsättning och ekonomikunskaper är meriterande.Utvecklas med ossEnligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.Skicka oss din ansökanTjänsten är heltid, dagtid. Vid frågor kontakta vår bilmarknadschef Martin Johansson på telefon 070-590 28 88. Urvalsarbetet sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas omgående så skicka ansökan till jobb@toyota.nu redan nu, och absolut senast 10 augusti 2019. Märk din ansökan med ”Biladministratör Karlstad.”---Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2018 omsatte vi 712 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.Motor Trend är en del av Nordiska Motor där även systerbolagen Motornova, Svenska Motor och Gustaf E bil ingår.

Ansök nu

Bilsäljare till Motor Trend i Karlstad

Bilförsäljare
Läs mer Jun 20
Om du vill skapa goda och långsiktiga relationer, sätta kunden i centrum och ge denne ett förtroendeingivande och trevligt bemötande så har vi jobbet för dig. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang. Som säljare hos oss tar du hand om hela affären, från möte med kunden till leverans av bilen och uppföljning. Vi tror att du är driven och målinriktad samt förstår vikten av att arbeta proaktivt. Du ingår i ett team med andra säljare där ni tillsammans strävar efter gemensamma såväl som individuellt uppsatta mål. Vi ser främst till dina personliga egenskaper och vill att du ska ha arbetet med någon typ av försäljning tidigare. Det är din vana och förmåga att bemöta kunden och förstå dennes behov som värdesätts av oss. Produktutbildning av Toyotas breda modellprogram får du när du väl är på plats hos oss. Vi ser att du har gymnasieutbildning, datorvana och B-körkort. Utvecklas med ossEnligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort. Skicka oss din ansökanOm du tror att du kan vara den som brinner för att ge våra kunder bästa tänkbara service ser vi gärna din ansökan hos oss så snart som möjligt. Tjänsten är heltid, dagtid och helgarbete förekommer enligt rullande schema. Tjänstebil och tjänstetelefon ingår. Vid frågor kontakta vår regionala försäljningschef Calle Axelsson på telefon 0732-71 77 01. Urvalsarbetet sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas omgående så skicka ansökan till jobb@toyota.nu redan nu, och absolut senast 31 juli 2019. Märk din ansökan med ”Bilsäljare Karlstad.” ---Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2018 omsatte vi 712 milj och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker fordonstekniker i Karlstad

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 24
Vi söker en självgående och ansvarsfull fordonstekniker till Motor Trend i Karlstad. Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.Utvecklas med ossEnligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort. Om tjänstenVi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Toyota. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.Tjänsten är heltid dagtid.Frågor besvaras av regional verkstadschef Andreas Fryklund på telefon 054-24 01 08. Din ansökan skickar du senast 31 juli 2019 till jobb@toyota.nu. Märk ansökan med ”Fordonstekniker Karlstad”.---                     Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2018 omsatte vi 712 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Bilsäljare till Motor Trend i Karlstad

Bilförsäljare
Läs mer Maj 27
Om du vill skapa goda och långsiktiga relationer, sätta kunden i centrum och ge denne ett förtroendeingivande och trevligt bemötande så har vi jobbet för dig. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang. Som säljare hos oss tar du hand om hela affären, från möte med kunden till leverans av bilen och uppföljning. Vi tror att du är driven och målinriktad samt förstår vikten av att arbeta proaktivt. Du ingår i ett team med andra säljare där ni tillsammans strävar efter gemensamma såväl som individuellt uppsatta mål.  Vi ser främst till dina personliga egenskaper och vill att du ska ha arbetet med någon typ av försäljning tidigare. Det är din vana och förmåga att bemöta kunden och förstå dennes behov som värdesätts av oss. Produktutbildning av Toyotas breda modellprogram får du när du väl är på plats hos oss. Vi ser att du har gymnasieutbildning, datorvana och B-körkort. Utvecklas med ossEnligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.  Skicka oss din ansökanOm du tror att du kan vara den som brinner för att ge våra kunder bästa tänkbara service ser vi gärna din ansökan hos oss så snart som möjligt. Tjänsten är heltid, dagtid och helgarbete förekommer enligt rullande schema. Tjänstebil och tjänstetelefon ingår. Vid frågor kontakta vår regionala försäljningschef Calle Axelsson på telefon 0732-71 77 01. Urvalsarbetet sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas omgående så skicka ansökan till jobb@toyota.nu redan nu, och absolut senast 30 juni 2019. Märk din ansökan med ”Bilsäljare Karlstad.” ---Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2018 omsatte vi 712 milj och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker rekonditionerare till Karlstad

Bilrekonditionerare
Läs mer Maj 14
Vi söker en ansvarsfull och noggrann rekonditionerare till vår rekondavdelning i Karlstad. Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.Utvecklas med ossEnligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara dem bästa återförsäljaren på vår ort. Om tjänstenArbetsuppgifterna innebär att iordningställa nya bilar för leverans och försäljning, samt tvätt, polering och lackkonservering av nya och begagnade bilar. Vi förutsätter att du är stresstålig och klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt. B-körkort är ett krav. Tjänsten är heltid dagtid, tillträde snarast. Vid frågor kontakta regional försäljningschef Calle Axelsson på telefon 073-271 77 01 eller calle.axelsson@toyota.nu. Skicka din ansökan till jobb@toyota.nu senast 31 maj 2019. Märk din ansökan ”Rekond Karlstad”.---Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2018 omsatte vi 712 milj och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker servicerådgivare till kundtjänst i Karlstad

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 7
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom vill hjälpa våra kunder i rollen som servicerådgivare på vår kundtjänstavdelning i Karlstad så har vi jobbet för dig.

Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du möter kunden genom telefon, mejl och webbkontakt och ger rådgivning samt planerar service, reparationer och reservdelar för flera orter. Aktiv kundbearbetning med en hög grad av servicekänsla är ett naturligt inslag i arbetet. Arbetet innebär att vi proaktivt har kontakt med våra kunder för att erbjuda våra tjänster.


Vi ser att du har fordonstekniskt kunnande, förmåga att skapa förtroende samt har lätt för att samarbeta. Meriterande är kunskaper i Kobra och Microcat. God datorvana samt B-körkort är ett krav.

Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.


Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus.  2017 omsatte vi 628 miljoner kronor och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker fordonstekniker till Karlstad

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 20
Vi söker en självgående och ansvarsfull fordonstekniker till Motor Trend i Karlstad.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.

Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Toyota. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Utvecklas med oss

Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är minst lika viktig handlar om att sporra varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara dem bästa återförsäljaren på vår ort.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2017 omsatte vi 628 milj och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Motor Trend söker Skaderådgivare till Karlstad Plåt & Lack

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Okt 10
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och att utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom är en självgående och ansvarsfull skaderådgivare så har vi jobbet för dig på Motor Trends skadeverkstad i Karlstad (Karlstad Plåt & Lack).

Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vårt mål är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå det genom sann laganda och stort engagemang. Vi jobbar enligt Toyota Way med fokus på ständig förbättring, team-work och respekt.

Om tjänsten
Vi förstärker vår skadeverkstad i Karlstad (Karlstad Plåt & Lack) med en Skaderådgivare.

På Karlstad Plåt & Lack arbetar 15 personer och här har vi både skadeverkstad och lackering i samma hus, vi arbetar med alla bilmärken och samarbetar med samtliga försäkringsbolag.

Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du har daglig kontakt med kunder och försäkringsbolag.

Du kommer leda och fördela det dagliga arbetet på verkstaden, göra skadebesiktningar samt göra skadeberäkningar i kalkylsystemet
Cabas.



Vi söker dig som har en utåtriktad personlighet med ett strukturerat arbetssätt. Du bör ha god kännedom i kalkylsystemet Cabas och vi ser mycket positivt på om du har erfarenhet av att ha arbetat som skadetekniker/plåtslagare. Du bör ha fordonstekniskt kunnande, god datorvana och förmåga att skapa förtroende. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Sök nu
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor är du välkommen att ringa regional verkstadschef Henrik Salomonsson på 054-24 01 05 eller henrik.salomonsson@toyota.nu.

Skicka din ansökan till jobb@toyota.nu senast 20 oktober 2018. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan "Skaderådgivare Karlstad".


Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2017 omsatte vi 628 milj och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är en av världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Servicerådgivare till kundtjänst i Karlstad

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 6
Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom vill hjälpa våra kunder i rollen som servicerådgivare på vår kundtjänstavdelning i Karlstad så har vi jobbet för dig.

Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du möter kunden genom telefon, mejl och webbkontakt och ger rådgivning samt planerar service, reparationer och reservdelar för flera orter. Aktiv kundbearbetning med en hög grad av servicekänsla är ett naturligt inslag i arbetet. Arbetet innebär att vi proaktivt har kontakt med våra kunder för att erbjuda våra tjänster.

Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.


Vi ser att du har fordonstekniskt kunnande, förmåga att skapa förtroende samt har lätt för att samarbeta. Meriterande är kunskaper i Kobra och Microcat. God datorvana samt B-körkort är ett krav.


Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus.  2017 omsatte vi 628 miljoner kronor och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu