Inköpsassistent jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb som Inköpsassistent i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Karlstad från den arbetsgivaren.

Arbeta som inköpsassistent sommaren 2023

Inköpsassistent
Läs mer Feb 6
Vi söker dig som är serviceminded, positiv och har en fallenhet för struktur och ekonomi! Känner du igen dig? Skicka in din ansökan redan idag, eller tipsa en vän!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du blir en del av inköpsteamet som håller koll på hela varuförsörjningen till och från det lokala lagret, och till viss del de andra lagren. Här kommer du vara en administrativ resurs och assistent till inköparen. Du tar hand om orderbekräftelser och ser till att de stämmer överens med inleveranser. Du ser även till att tillhörande faktura matchar dessa orderbekräftelser och sammanställer alla uppgifter innan de skickas vidare till ekonomiavdelningen. Du kommer att arbeta både med papper och i affärssystem med olika typer av administration. Det finns även utvecklingspotential i form av leverantöransvar för dig som visar rätta viljan.


OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är en rikstäckande restaurang-och matgrossist med ett starkt lokalt engagemang som signum. Från Luleå till Malmö har de 16 olika lokala lager med noga utvalda sortiment passande för marknadens behov. De erbjuder ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter. Deras kunder är alltifrån restauranger till dina lokala dagligvaruhandlare. Deras idé är att leverera riktigt bra råvaror till alla typer av kök och butiker – stora som små – enkla som exklusiva. Du erbjuds en fartfylld och spännande arbetsvardag med härliga kollegor under högsäsongen för detta bolag.


DIN PROFIL
För att axla rollen på bästa sätt tror vi att du går någon form av ekonomisk utbildning eller har arbetslivserfarenhet som har lärt dig grunderna av faktura-hantering och annan administration. Vi ser helst att du är en duktig och självgående problemlösare med ett genuint servicemind. I övrigt söker vi dig som är glad, positiv och villig att bidra både med professionalism och personlighet till gruppen.


KOMPETENSKRAV
•Du har tidigare en generell arbetslivserfarenhet från andra sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb
•Du har tagit studenten
•Du talar och skriver svenska och engelska flytande

MERITERANDE
•Du har erfarenhet från jobb inom ekonomi/fakturering
•Du har erfarenhet från jobb inom inköp/administration
•Du har erfarenhet från att ha jobbat i restaurang/dagligvaruhandel
•Du går en eftergymnasial utbildning inom ekonomi


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För den här tjänsten kommer du att vara anställd av oss på Framtiden och arbeta på vederbörande företag under en förutbestämt tid.VILLKOR
Startdatum: V.25-V.33 (med överseende för ev förändringar)
Vi ser helst att du kan vara tillgänglig några dagar under våren för upplärning.
Ort: Karlstad
Arbetstider 07.30-16.00
Omfattning: 100%

Ansök nu

Inköpskoordinator inom livsmedel/FMCG

Inköpsassistent
Läs mer Mar 23
Vill du arbeta i en koordinerande roll nischad mot livsmedel i en internationell verksamhet? Här får du möjligheten att med stort inflytande axla ett brett område med många kontaktytor. Just du behövs för Geias tillväxtsatsning!

OM TJÄNSTEN
Geia Food är specialiserat på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska detaljhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri.

Företagets uppgift är att säkerställa bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser i tätt samarbete med livsmedelsproducenter runt om i Europa och Asien.

Geia Food är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter 115 medarbetare i Danmark, Norge, Sverige och Finland med en omsättning på 2,8 miljarder SEK. Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.

Då Geia Food befinner sig i en stark tillväxtfas satsar de stort på att ta in fler medarbetare och framtida kollegor till kontoret i Karlstad. En av dessa spännande roller som vi nu ska ersätta är en inköpskoordinator till teamet som består av tre medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
* Agera projektledare med fokus på att koordinera och driva projekt och processer framåt.
* Arbeta tätt tillsammans med inköpsansvarig och arbeta koordinerande med övriga interna funktioner
* Ha daglig kontakt och samarbeten med leverantörer över hela världen
* Arbeta med att utveckla både nya produkter och drift av befintliga produkter, hantera produktprover, design och emballageutveckling och prisberäkningar
* Hantera reklamationer och avvikelser
* Skapa nya artiklar och underhålla befintlig artikelinformation i Navision

Tjänsten passar dig som med din kompetens och dina idéer vill utvecklas i ett företag i stark tillväxt. Arbetet präglas av ett högt tempo där flera projekt löper samtidigt. Detta är något som motiverar dig då det höga tempot är just det du är ute efter!
Företaget osar entreprenörskap där du har stort inflytande över att utforma ditt ansvarsområde – endast du sätter gränserna!

VI SÖKER DIG SOM
* Har en har en genomförd gymnasieutbildning
* Har erfarenhet av inköp
* Har erfarenhet av projektledning och en koordinerande roll sedan tidigare
* Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken

Det är meriterande om du:


* Har en genomförd eftergymnasial utbildning inom projektledning/inköp/ekonomi eller liknande
* Har kommit i kontakt med produktutveckling gärna inom livsmedel
* Har erfarenhet av systemet Navision


Som person är du:


* Strukturerad
* Noggrann
* Serviceinriktad
* Självgående


Dina möjligheter:

Du får friheten att lösa dina arbetsuppgifter med stort ansvar på ett självständigt sätt. Företaget har en tillväxtstrategi och det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter i en informell och resultatorienterad miljö. Lönen förhandlas individuellt och matchar kraven på positionen och dina kvalifikationer.

Övrig information

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Geia. Vårt önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Geia Foods kundbas i Sverige består utav de stora dagligvarukedjorna såsom Axfood, Coop, Bergendahls och ICA. Tillsammans med kunderna utvecklas och förverkligas nya produkter i täta private label-samarbeten.

Ansök nu

Är du nyfiken på jobbet som kvalificerad inköpsassistent?

Inköpsassistent
Läs mer Feb 23
Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vänta inte med din ansökan, då ansökningstiden är extremt kort.

Är du en lösningsfokuserad, strukturerad och kundfokuserad person som drivs av att ha diversifierade arbetsuppgifter och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Kvalificerad inköpsassistent via Manpower något för dig!

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta produktionsnära och fånga upp behov ute i verksamheten, hantera de dagliga operativa uppgifterna och ansvara för beredning och orderläggning i SAP och ansvara för beställningar och leveranser från leverantörer enligt de avtal som strategiska inköparen arbetat fram. Du kommer även att ansvara för att anskaffa varor från externa leverantörer till våra interna kunder. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma.I rollen kommer du bland annat att

* bereda och lägga ordrar utifrån verksamhetens behov
* hantera ordermottagning och inköpsadministration
* skapa, skicka och följa upp ordrar i SAP
* uppdatera priser på serviceavtal i SAP
* vara keyuser i SAP
* vara kontaktperson för leverantörernas datahanteringsprocesserVem söker vi?

Till rollen som kvalificerad inköpsassistent söker vi framför allt dig som är en driven och organiserad person som motiveras av att ha diversifierade arbetsuppgifter och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett krav att du har erfarenhet av inköpsadministrativa uppgifter. Det dagliga arbetet kräver att du är lösningsfokuserad och kundfokuserad i din yrkesroll. Du ska ha goda kunskaper i engelska tal och skrift då du jobbar på nordisk nivå. Du ska ha mycket goda kunskaper i SAP och Excel.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Agneta Lännbjer på telefonnummer: 054-221892 eller via e-post: agneta.lannbjer@manpower.se. Sök tjänsten senast den 2020-02-28.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Studerande inköpsassistent till BBGruppen

Inköpsassistent
Läs mer Maj 7
Ta din chans att säkra meriterande erfarenhet inför framtiden! Nu söker vi dig som på sidan av dina studier vill arbeta som inköpsassistent. Hos BBGruppen kommer du stötta ordinarie inköpare i det dagliga arbetet och bidra till att verksamheten löper på som planerat. Sök idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
AB Byggbeslag har sedan starten i Karlstad på 50-talet växt till en framgångsrik företagsgrupp med omfattande verksamhet, idag under namnet BBGRUPPEN. Företaget levererar lås- & säkerhetsprodukter, beslag & inredning till Sveriges bygg- och fastighetskunder. Från Kiruna i norr till Malmö i söder gör de livet lite lättare för byggentreprenörer, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Arbetsplatsen har höga betyg på sina medarbetarundersökningar vad gäller engagemang och trivsel. Inköpsavdelningen för hela koncernen sitter i Karlstad och består av inköpschef, tre strategiska och tre operativa inköpare. De operativa inköparna sköter vardagliga beställningar samt leveransbevakningen.

I din roll som inköpsassistent kommer du att assistera främst den operativa delen. Din anställning inleds med en introduktion som ger dig möjlighet att växa in i rollen, som kan komma att breddas med tiden. Dina arbetstider är fredagar 08:00– 16:00 samt vid behov under veckorna (ca 8–16 timmar per vecka).

Du erbjuds


* Meriterande arbetslivserfarenhet
* Ett perfekt deltidsarbete under studietiden och sommaren
* Utmanande och utvecklande arbetsuppgifter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Registrera ordererkännanden i Jeeves
* Kontrollera ordertekniska uppgifter såsom pris och referenser
* Arbeta med leveransbevakning
* Ha kontakt med kunder och leverantörer
* Avlasta i inköpsadministrativa uppgifter

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar vid högskola eller universitet och har minst ett år kvar av dina studier.
* Har god datorvana och numerisk förmåga.
* Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har relevant arbetslivserfarenhet eller utbildning.

Som person är du hjälpsam och ödmjuk i ditt förhållningssätt då du kommer stötta dina kollegor i deras arbete. Du bör även vara flexibel då arbetsuppgifterna kan komma att breddas beroende på prioriteringar hos inköpsavdelningen. Du kommer hantera inköpsordrar och det är därför viktigt att du på ett strukturerat och noggrant sätt kan läsa och förstå dem, vilket ställer höga krav på din numeriska förmåga.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, fredagar samt vid behov.
* Placering: Karlstad
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BBGruppens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
BGGRUPPENS resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både deras erbjudande och verksamhet växt, både genom nyetableringar och genom att nya företag anslutit runt om i landet. Sedan en tid tillbaka är dem EN grupp – BBGRUPPEN.

BBGruppens erbjudande efterfrågas dagligen av byggentreprenörer, hustillverkare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Det kan handla om att tillgänglighetsanpassa en fastighet, att installera och driftsätta ett låssystem eller för den delen att leverera och driftsätta ett komplett säkerhetssystem med passersystem, larm och kamera till ett köpcentrum.

Ansök nu

Inköpsadministratör , upphandlings - och avtalsenheten , Region Värmland

Inköpsassistent
Läs mer Mar 22
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad medarbetare till upphandlings- och avtalsenheten. Enheten arbetar med kategoristyrt inköp vilket är en strategisk processbaserad metod. Nu söker vi en inköpsadministratör till vårt funktionsområde verksamhetsstöd inköp. Du kommer att arbeta självständigt och affärsmässigt med verksamhetsfokus och vara en i inköpsteamet.
Enheten är placerad i Karlstad, Regionens hus, och totalt arbetar 15 personer på enheten. Enhetens uppdrag är att, strategiskt och operativt, samordna, kvalitetssäkra och utveckla inköps- och e-handelsprocessen inom regionen.
I arbetet som inköpsadministratör ingår att:

• utföra direktupphandlingar, beställa varor och tjänster

• stödja och vägleda regionens beställare i upphandlings- och avtalsfrågor

• administrera pris- och produktkataloger inom e-handelssystemet

• utföra leverantörsanslutningar

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har yrkeshögskola, högskole- eller universitetsutbildning med inriktning inköp, ekonomi, IT eller annan utbildning/motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt som arbetsgivaren anser likvärdig.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med inköpsverksamhet samt offentlig verksamhet.
Vana vid system för elektroniska beställningar, gärna Raindance, är önskvärt.
Bra datavana krävs. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och du är självgående inom
MS Word och Excel.
Som person är du positiv, mål- och kvalitetsinriktad, drivande och har ett konsultativt förhållningssätt.
Du har dessutom en utpräglad samarbetsförmåga och är en skicklig relationsskapare. I urvalsprocessen kommer stor vikt att fästas vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Inköpsassistent till Sourcing Sweden

Inköpsassistent
Läs mer Dec 11
Sourcing & Logistics bidrar till Stora Ensos transformation och lönsamma tillväxt genom nära samarbeten med leverantörer för att bidra med kunskap, innovationer och nya tekniska lösningar. Vi ansvarar för strategier och inköp av produkter, råvaror och tjänster utifrån behoven i våra divisioner, enheter och funktioner.

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 26 000 medarbetare. Stora Enso är ett publikt aktiebolag vars aktier är noterade i Helsingfors och Stockholm.


Inköpsassistent, vikariat

Stora Enso Sourcing söker en vikarierande inköpsassistent för att stödja inköpsprocessen och inköpsfunktionen inom Sourcing Sverige. Med lokal närvaro på bruk/enhet kommer du tillsammans med en kollega verka i inköpsassistent poolen över flera regioner. Befattningen kommer att rapportera till Inköpschef Central.

Period för vikariat: Fr om januari tom december 2019.

Arbetsuppgifter

* Lägga beställningar, hantera orderbekräftelser och fakturor som har inköpskoppling
* Ansvara för kvalificeringar av leverantörer, tex Supplier Code of Conduct, Supplier Safety Trail, avtalsdatabas Bravo
* Underhåll av MM-roller och behörigheter i SAP/SRM
* Löpande kontakter med beställare ute på bruken
* Stöd till kollegor inom inköpsorganisationen i Sverige

Kvalifikationer

* Minst 1 års arbetserfarenhet inom inköp, administration eller ekonomi
* Svenska och engelska i tal och skrift
* Lagspelare med uthållighet och vilja att arbeta i ett högpresterande team
* Hög förmåga att hantera administrativa uppgifter, med fokus på effektivitet och kvalitet
* God kommunikationsförmåga
* Proaktiv, resultatorienterad, villig att ta initiativ och ansvar och passion för att minska de totala kostnaderna
* Stark känsla att leverera ett bra resultat till interna intressenter
* Vågar utmana befintliga sätt att arbeta när möjligheter till förbättringar finns.
* Bygger förtroende och öppenhet genom att förstå nuvarande affärer och bästa praxis
* Process- och applikationsfärdigheter på en mycket hög nivå, t.ex: SAP MM eller liknande, MS Office, Outlook, andra Stora Enso Sourcing-relaterade IT-system (t.ex. Sourcing Tracker, QlikView, Supplier Management ...)
* Stora Enso-värdet "Gör vad som är rätt" måste återspeglas starkt i din personliga integritet

Personliga egenskaper:

* Synlig: Närvarande genom kontakter med våra inköpsorganisationer, affärsenheter och leverantörer. Hjälper till att lösa såväl dagliga problem som att adressera stora utmaningar.
* Modig: Vågar utmana invanda arbetssätt när förbättringar är möjliga. Pragmatisk och får saker att hända - att det görs är viktigare än det alltid blir perfekt.
* Tydlig: Kommunicerar med lätthet i alla typer av situationer och låter andra känna att de bidrar. Bygger öppenhet och förtroende genom en förståelse av vår affär och också "best practice".

Placeringsort: Skoghall bruk, Karlstad

Tjänsten kan innefatta resor.Ansökan
Sista ansökningsdagen är 6 januari 2019, vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor.https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobdetail.ftl?job=009179&lang=sv

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.

Mer information:

Asbjorn Jenssen, Inköpschef Central, asbjorn.jenssen@storaenso.com +46 70-608 56 89

Catrin Dammert, HR konsult, catrin.dammert.ext@storaenso.com + 46 708 64 47 25

I den här rekryteringen samarbetar Stora Enso med Manpowergroup Solutions som är ett systerbolag till Experis. Har du frågor kring själva ansökan kontakta: +46 (0) 8 764 24 40.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/rUElPYaxgqs" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>


Ansök nu

Inköpsassistent sökes för kunds räkning

Inköpsassistent
Läs mer Feb 22
Qtym söker nu för kunds räkning en inköpsassistent. 

Tjänsten innefattar leveransbevakning, registrering av inköpsorder, fakturakontroll och registrering. Diverse kontakter med leverantörer på engelska i tal och skrift.

Vem är du?

• Du bör ha god datorvana och vana av att arbeta i olika affärssystem
• Kunnig i Excel
• Du bör vara lättlärd och snabbt kunna sätta dig in i nya system
• God kommunikationsförmåga på engelska i tal och skrift
• Erfarenhet av inköp
• Lätt för att arbeta i grupp


Tjänsten är en bemanning via Qtym. Start i april och sträcker sig minst 6 månader framåt.

Anställningen är på deltid, 50-75%

Placeringsort: Karlstad

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. Du söker tjänsten via www.qtym.se 

Vid frågor kontakta konsultchef Jan Hallenberg, 054-141805 alt. jan.hallenberg@qtym.se

Ansök nu

Inköpsadministratörer , upphandling - och avtalsenheten , Karlstad

Inköpsassistent
Läs mer Feb 12
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Enheten är placerad i Karlstad och här arbetar idag 15 personer. Enhetens uppdrag är att samordna, kvalitetssäkra och utveckla inköpsprocessen så att den vid var tid uppfyller landstingets ställda mål. Enheten arbetar också strategiskt med inköpsstruktur och affärsetik, utveckling av landstingsgemensam avtalskatalog samt e-handelssystem.

ARBETSUPPGIFTER
Är du rätt person för oss? Vi på upphandling- och avtalsenheten söker nu två inköpsadministratörer med uppgifter som bl.a. e-handelsarbete och inköpssupport.

Du kommer att arbeta självständigt och affärsmässigt med verksamhetsfokus samt vara en del av teamet inom landstingets e-handelsprocess. De IT-system som främst används är e-Builder Inköp och e-avrop.
I ditt arbete ingår bl.a.
• att administrera pris- och produktkataloger inom e-handel,
• leverantörskontakter och support till verksamheterna angående pris- och produktkatalog,
• att medverka i informations- och utbildningsinsatser till verksamheter inom landstinget,
• att beställa varor, tjänster samt utföra direktupphandlingar
• att stödja och vägleda landstingets beställare i upphandlings- och avtalsfrågor.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en för tjänsten adekvat utbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. God datorvana krävs samt erfarenhet av arbete med ordbehandlings- och kalkylprogram som Word och Excel. Erfarenhet av EDI, som t.ex.; EDIFACT, XML och SFTI är meriterande.

I urvalsprocessen kommer stor vikt att fästas vid dina personliga egenskaper.
Som person ska du vara positiv samt ha ett, kommunikativt och konsultativt förhållningssätt med utpräglad samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu