Handpaketerare och andra fabriksarbetare jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb som Handpaketerare och andra fabriksarbetare i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Karlstad från den arbetsgivaren.

Logistikmedarbetare

Packare
Läs mer Apr 13
Vi på Lillängshamnens Fiskrökeri växer ständigt och är därför i behov att anställa en ny medarbetare till vår nya produktionsanläggning i Karlstad.
Här kommer du att ha ett varierande arbete i vår distributionslinje samt även få möjlighet att leverera varor till våra olika kunder runt om i Värmland med omnejd.
Kort om jobbet:
Märkning av produkter för våra butiks, grossist och restaurangkunder, order och lagerhantering, utkörning av varor vid behov.
Vi söker dig som:
· Är flexibel då obekväma arbetstider kan förekomma vid behov.
· Har en bra inställning till arbetet och dina medarbetare.
· Klarar av att jobba fysiskt och i viss kyla då vi hanterar kylda produkter.
Krav:
· B-Körkort.
· Kan jobba dagtid.
Meriterande:
· C/C1-Körkort (medeltung lastbil).
· YKB
· Truckkort A.
· Tidigare erfarenhet av orderhantering och märkning av produkter.
Skicka ansökan till Niclas@Lillangshamnens-fiskrokeri.se
Lön enligt kollektivavtal.
Anställningen är tills vidare med provanställning 6 månader från startdatum.
Tillträde: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Vardagar, dagtid.
Urval sker löpande.

Ansök nu

Auktoriserad hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Feb 6
Vill du bli en av oss?
Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR.
Varmt välkommen med din ansökan.
www.suziepicant.se

Ansök nu

Hud och Spaterapeut

Hudterapeut
Läs mer Jan 17
Finare Karlstad söker hud och spaterapeut för anställning.
Vi behöver utöka vårt team med en hud och spaterapeut.
Arbetsuppgifterna består av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, fotvård och massage. Viss receptions/butiks tid kan förekomma.
Utbildning för ovanstående krävs och gärna några års erfarenhet, men inget krav.
Du är en social person som brinner för service, där viljan att att ge god service ska vara en självklarhet, du är också noggrann, effektiv och stresstålig. Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar och helger.
Månadslön enligt överrenskommelse och en säljbaserad provision tillkommer.
Tjänsten är heltid, 40h/v, tillsvidare med 6månaders provanställning.
För att söka tjänsten är du välkommen att skicka in din ansökan till info@finarekarlstad.se
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Produktionspersonal till kund i Karlstad

Packare
Läs mer Jan 3
PRODUKTIONSPERSONAL TILL KUND I KARLSTAD
ARBETSUPPGIFTER
Som produktionsarbetare kommer du att arbeta på vår kunds produktionsanläggning i Skåre, Karlstad. Arbetet innefattar övervakning, paketering samt kvalitetskontroll och ni samarbetar i team och roterar mellan de olika stationerna. Här tillämpas 3-skift. Arbetet förväntas starta i mitten av februari så vänta inte med din ansökan!

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du driven, noggrann, ordningsam, och positiv samt är en bra teammedarbetare. Du har förmågan att anpassa dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som produktionsarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start i mitten av februari. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Presentpackare, E-handel (deltid)

Packare
Läs mer Sep 1
Söker du ett extrajobb? Vi växer och söker fler medarbetare till vår E-Handel och kontoret på Drottninggatan i Karlstad.


Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.


Företaget har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt som fortsätter även i de annorlunda tiderna vi befinner oss i just nu med en stärkt marknadsandel.


Upplevelserna som vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer. Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva.


Vi är idag ett team på 5 fasta medarbetare i Karlstad och behöver nu ytterligare förstärkning.


Arbetsuppgifterna som Presentpackare är:


Som Presentpackare är dina huvudsakliga uppgifter att planera, skriva ut värdebevis, packa och skicka presentboxar.


Vi är ett litet team som jobbar tätt med varandra. I vissa fall kan du även behöva stötta dina kollegor med andra arbetsuppgifter. Det kan bland annat vara orderhantering, både i vår e-handelsplattform och i Klarna.


Vi ser att du som söker är snabbfotad och det är fördelaktigt om du gillar att pyssla.


Rollen som Presentpackare är en viktig del av vårt tjänst då våra presentboxar är en del av totalupplevelsen för kunden som köper upplevelsen, men framförallt för kunden som får presenten.


Egenskaper som vi värdesätter hos dig som person:
- Driftig och engagerad
- Gillar att arbeta i högt tempo
- Flexibel
- Effektiv och noggrann
- Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt


Erfarenheter och intressen som vi värdesätter:
- Pyssla
- Administration i digitala kanaler och verktyg
- Digital marknadsföring
- Förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift
- Intresse för upplevelser och presenter


Övrigt:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Det beror på dina förutsättningar och intressen.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Ansökningar skickas till extrajobb@happy-day.se. Var noggrann med att märka ansökan med ”Presentpackare (deltid)” i mejlets ämnesrad.
Har du några frågor eller funderingar? Skicka dem gärna till emil@happy-day.se. Märk även då vilken tjänst det gäller.

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Aug 4
Suzie Picant Karlstad Spa och hudklinik söker CIDESCO diplomerad hudterapeut/ Auktoriserad hudterapeut för anställning ca: 80%
Vi söker dig som har några års erfarenhet.
Du ska kunna utföra samtliga behandlingar som är grundläggande för en hudterapeut.. Därutöver är det meriterande om du har kunskap i våra olika specialbehandlingar. Du kommer arbeta i vårt härliga team, där vi även har en läkare som arbetar med oss.Tillträde i början av Augusti 2022.
skicka in din ansökan med CV och personligt brev

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Jun 20
Suzie Picant Karlstad Spa och hudklinik söker CIDESCO diplomerad hudterapeut/ Auktoriserad hudterapeut för anställning ca: 80%
Vi söker dig som har några års erfarenhet.
Du ska kunna utföra samtliga behandlingar som är grundläggande för en hudterapeut.. Därutöver är det meriterande om du har kunskap i våra olika specialbehandlingar. Du kommer arbeta i vårt härliga team, där vi även har en läkare som arbetar med oss.Tillträde i början av Augusti 2022.
skicka in din ansökan med CV och personligt brev

Ansök nu

Nu söker Hemgården personal till packavdelningen

Packare
Läs mer Okt 28
August Larsson Charkuteri AB är ett värmländskt charkföretag från Norra Råda, här började August Larsson sin verksamhet 1894. Idag finns vi fortfarande kvar på samma ort och ägs av G. Möller AB, ett charkföretag med gamla anor från nordvästra Skåne.

August Larsson charkuteri har utvecklat verksamheten till en modern charkfabrik där vi även tar vara på det bästa från förr. Vi har bevarat våra gamla rökar, murade i tegel, där sätts mycket av vår smak till bl.a. den enrisrökta korven, skinkan, bogen och fläsket. I våra moderna rökar är det fortfarande riktig svensk flis som gäller, mest för smaken och hållbarhetens skull. Våra råvaror kommer enbart från Värmländska och svenska gårdar, en självklarhet för oss. Vi tillverkar allt från matkorv till rökta och lufttorkade delikatesser, det blir nästan 100 olika sorter. Allt samlat under varumärket Hemgården.

Vi söker just nu produktionsarbetare till packavdelningen till Hemgården i Råda. Du kommer jobba på packavdelningen där du paketerar korv och julskinka. Upplärning sker på plats.

Du jobbar lördagar och söndagar mellan 0600-1800 alternativt 0700-1900. Start omgående!

Kvalifikationer

• Positiv
• Arbetsam
• Ansvarstagande

Övrigt
Placering: Råda, Värmland

Omfattning: 24-30 timmar i veckan fram till jul.

Start: Omgående.

Tjänsten är en bemanning via Qtym. Du kommer att bli anställt som konsult,
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joanna Andersson 070-5668877, joanna.andersson@qtym.se alternativt Jan Hallenberg 0764953182, jan.hallenberg@qtym.se. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.qtym.se

Vänta inte med din ansökan eftersom urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Lagermedarbetare - Packare

Packare
Läs mer Dec 9
Just nu söker vi en packare, vid behov, till vårt lager i Karlstad.


Arbetstiden är vardagar från 7:00-15:45.


Om Mekster:


Mekster är ett e-handelsföretag som är specialiserade på bildelar samt tillbehör, vi erbjuder produkter av bra kvalitet till bra priser - både för privatpersoner samt företag.


Som packare på lagret kommer du arbeta med packning av reservdelar och biltillbehör. Du kommer att vara en viktig del av flödet på arbetsplatsen och det kräver att du har hög arbetsmoral och är mån om att göra ett bra jobb med hög kvalitet.


Arbetet kan vara mycket krävande och fysiskt svårt.
Våra packare står hela dagen, packar med högt tempo och är väldigt detaljorienterade.


Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi söker dig som är positiv, självgående och noggrann. Det är viktigt att du utan problem kan läsa och förstå instruktioner. Vidare ser vi att du är en strukturerad person som trivs med att arbeta i högt tempo samt en glad och positiv medarbetare som har lätt att samarbeta med andra människor.
Vi ser helst att du är någon som har erfarenhet av arbeten som ställer höga krav på noggrannhet och att du är van att arbeta under press.


Vi lägger stor vikt på jämställdhet och respekt på arbetsplatsen.


Arbetsperioden är vid behov och utan garantier för fortsatt anställning.
Kan bli kort varsel på arbete.


Timlön: 147:40 kr per timme.
#jobbjustnu

Ansök nu

Produktionsmedarbetare sökes under våren!

Packare
Läs mer Jan 14
Är du en arbetsvillig student som söker ett deltidsjobb på dagtid eller kvällstid? Då har vi jobbet för dig! För kunds räkning söker vi dig som studerar på minst 50 % och är villig att jobba långa dag- eller kvällspass 1-2 gånger i veckan.

Företaget är ledande inom bag- on- ventil och medicinteknisk förpackningsteknik och har sin fabrik utanför Karlstad. Du kommer i tjänsten att arbeta extra på företagets produktionsavdelning som paketerare. Kunden efterfrågar prestigelösa, sociala och arbetsvilliga personer som inte är rädda för att jobba mycket och tycker om att jobba i team. Kunden erbjuder en trevlig arbetsmiljö, bra arbetskollegor och möjlighet till mycket jobb.

På arbetsplatsen jobbar man i skift där arbetstiderna ligger förelagda vardagar mellan 06:05-14:11 och 14:05-00:11.

Du kommer att vara anställd som konsult på StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag. Fabriken ligger ca: 15 min från Karlstads innerstad, därför vill vi att du ska ha b-körkort och tillgång till bil. Urval och intervjuer kommer att göras löpande under januari/februari månad, så passa på att söka redan nu.

Din profil
Vi söker som sagt någon som är arbetsvillig, klarar av att arbeta självständigt men ändå har lätt att samarbeta med kollegor. Det är även viktigt att man är noggrann som person. Det är meriterande om man har industrivana sedan tidigare eller att man har jobbat inom produktion.

Krav för tjänsten är att:
- Du ska vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
- Kunna vara tillgänglig ca två dagar i veckan.
- B-körkort och tillgång till bil


Är du den vi söker? Sök då tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu