Administration, ekonomi, juridik jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Karlstad från den arbetsgivaren.

Controller - Moelven Byggmodul AB

Controller
Läs mer Mar 27
Om tjänsten Vi söker en engagerad och erfaren Controller med fokus på systemstödsutveckling, förbättringsarbete och proaktiv controlling till vårt härliga team. Som Controller hos oss kommer du att spela en central roll i att exempelvis stötta organisationen med olika typer av analyser, utveckla och förbättra vår analysförmåga samt utföra traditionella ekonomiuppgifter som budgetarbete, prognos, bokslut, avstämningar och likviditetsstyrning.
Du kommer att samarbeta nära ledningsgruppen och ekonomichefen för att ta fram och utveckla bättre beslutsunderlag men också stötta våra fabrikschefer, projektchefer och försäljningsorganisation i deras arbete med att nå ekonomiska mål.
Vi värdesätter en person som förstår historiken och vår resa samtidigt som du också kan bidra med nya idéer och tankar på hur vi kan bli ännu bättre framåt. Du är en person som drivs av att varje dag utveckla både dig själv och verksamheten, vilket du visat prov på i tidigare roller.
Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
Analys och uppföljning av relevanta nyckeltal runtom i verksamheten.
Traditionella ekonomiuppgifter såsom budgetarbete, prognos, bokslut, avstämningar och likviditetsstyrning.
Hantering av garantier, anläggningsregister och stöd vid investeringar.
Rapportering internt och externt, med fokus på kontinuerlig utveckling och förbättring.
Tillsammans med ekonomichefen och övriga ekonomiavdelningen hantera frågor från olika delar av organisationen.

Du kommer till ett glatt och hjälpsamt team där vi har ett nära samarbete på avdelningen men även med övriga avdelningar i företaget. Vi är i en spännande och hållbar bransch och du har stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till att vi gör ännu bättre saker framåt.
Hos oss på Moelven Byggmodul arbetar vi både med aktivt medarbetarskap och aktivt ledarskap.
Din placering är i Karlstad eller Värmlandsbro. Du kommer också frekvent besöka våra fabriker i Torsby och Kil då vi vill att du jobbar verksamhetsnära.
Om dig
För att bli framgångsrik i tjänsten så har du mycket god kommunikationsförmåga, du är en analytisk person som har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Med din nyfikenhet till Moelven, branschen och dina kollegor skapar du en positiv känsla runt dig och du inspirerar när du vågar tänka nytt och annorlunda.
Du jobbar proaktivt och drivs av förbättringsarbete vilket gör att du bidrar till att skapa ännu bättre förutsättningar för dina kollegor att leverera på aktuella och framtida mål.
Du behöver ha med dig
Flerårig erfarenhet av arbete i liknande roll (minst 5 år)
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt tillskansat genom erfarenhet
Erfarenhet av ERP-system, Visma är särskilt meriterande
God kunskap i Excel
B-körkort
Svenska – obehindrat i tal och skrift

Det är meriterande om du har
Goda kunskaper i system som Power BI eller Qlikview
Erfarenhet av digitaliseringresa eller förändringsresa i en organisation
Jobbat med koncernrapportering

Om oss
Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 11,7 miljarder NOK.
Moelven ByggModul AB är en del av Moelven koncernen. Med koncernens samlade kunskap och resurser i ryggen, går vi i spetsen för utvecklingen av industriframställda byggmoduler i trä. Med tre produktionsenheter, en omsättning på drygt 1 650 miljoner SEK och 500 anställda erbjuder vi en spännande framtid med goda utvecklingsmöjligheter. Våra produktionsenheter finns i Kil, Torsby och Säffle samt kontorsenheter i Stockholm, Karlstad och Sandsjöfors.
Moelven jobbar aktivt med medarbetarskap, hållbarhet, skaparkraft och konkurrenskraft i hela organisationen och är en lärande organisation som främjar personlig utveckling.Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Testhuset arbetar enligt ISO 10667 i alla sina rekryteringsprocesser för att uppnå en kvalitetssäkrad fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Ulf Holmgren på 076 307 10 29 eller Elin Skau på 073 529 69 67. Du är varmt välkommen in med din ansökan senast söndag 14 april.

Ansök nu

Ekonomitjänst till växande tandvårdsföretag

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 14
Ekonomitjänst för tandvårdsverksamhet och e-handel

Vi söker efter ett långsiktigt samarbete med en framtida kollega som ekonom till våra verksamheter.

Var med och utveckla bland annat Värmlands ledande tandvårdsföretag.

Vi söker dig som inte räds av utmaningen att arbeta i ett bolag med en hög entreprenörsanda och med stora ambitioner.

Vi driver tandläkarkliniker i Värmland i Karlstad och Kristinehamn har vi kliniker och siktar på att utöka detta under närmaste tiden. Vi har även ett dentaltekniskt laboratorium där vi utför arbeten till andra tandläkarkliniker och fakturerar externt.

Därutöver skapar vi även en digital e-handelsplattform som är under konstruktion i dagsläget och med lansering under sommaren.

Vi söker den som kan utföra ett administrativt arbete för hela koncernen och samtidigt ge utkast på rapporter månads eller kvartalsvis. Att sköta bokföring samt utveckla budget, hantera intern- och externfakturering och dessutom se på helheten ur ett ekonomiskt perspektiv är viktigt för oss.

Det är viktigt för oss att ha en nära kommunikation om hur framtiden kortsiktigt respektive långsiktigt ser ut för att kunna göra korrekta vägval framöver. Krav med goda erfarenheter i Fortnox då vi använder det i samtliga bolag - Kassaflödesrapporter, likviditetsrapporter, resultat och balansräkning m.m. ska kunna förses vid behov.

Att arbeta med en entreprenör med många idéer är något som personen ska se som en rolig utmaning i sitt dagliga arbete där den får vara med i utvecklingen. Därutöver viktigt att man inte räds utav att våga uttala sin åsikt och vara delaktig i processen av utvecklingen av bolaget.

Vad vi söker av dig som ekonom:
- Bokföring
- Analyser
- Rapportering
- Löner
- Fakturering
- Avstämningar
- Administrativa uppgifter som har med utveckling och ekonomi igenom hela koncernen.
- Kunna föra en nära dialog och våga stå för dina åsikter
- Ta eget initiativ och förser bolagen med de uppgifter som behövs

För oss är det viktigt att din personlighet passar in i vår verksamhet och att du har en drivkraft där du vill vara med och utveckla bolaget.

Ansök nu

Communications Officer till Compare

Kommunikationsstrateg
Läs mer Feb 9
Har du innovativa tankar och idéer om hur kommunikation kan förändra världen och dessutom förmågan att genomföra dem i praktiken?

Då kan rollen som Communications Officer på Compare vara något för dig!

Vad erbjuder vi?

- En dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och göra skillnad.

- Möjlighet att arbeta med avancerade digitala lösningar och innovationer.

- En plats i ett engagerat team med stor passion för samhällsutveckling.

- En utvecklande roll i en organisation som uppmuntrar kreativitet och entreprenörskap.

Om tjänsten

Innovation och digital transformation i företag kan drivas på många sätt och Compare har till uppdrag att skapa ett livskraftigt samhälle genom ökad kunskap om och användning av ny digital teknik. Vår uppgift är att genomföra samhällsomställande förändringsarbeten med inriktning på hållbarhet, hälsa och säkerhet i samarbete med det omgivande samhället. Compare bidrar med kompetens och resurser för att arbeta med innovation mellan företag, akademi, offentlig sektor och entreprenörer.

I rollen som Communications Officer kommer du att vara central i kommunikationsarbetet i olika projekt med ett flertal målgrupper och intressenter. Exempel på områden där Compare gör insatser idag är kompetensförsörjning, cybersäkerhet, innovation i offentlig sektor samt datadriven affärsutveckling och entreprenörskap.

I rollen ingår bland annat arbete med förändringskommunikation samt skapa innehåll och verktyg för effektiv kommunikation. Ditt arbete kommer att innefatta allt från skrivande och bildproduktion till strategisk planering och presentationer. Tjänsten har många kontaktytor och att nätverka med externa aktörer är en del av rollen.

Om dig

Vi tänker att du är en generalist med innovativa tankar och idéer om hur kommunikation kan vara med att förändra världen och att du dessutom har förmåga att genomföra dem i praktiken. Som person är du självgående, social och flexibel. Det är viktigt att du är anpassningsbar med förmågan att snabbt sätta dig in i projekt med varierande behov och olika målgrupper.

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års aktuell erfarenhet och relevant högre utbildning. Du känner dig mycket trygg med att utföra kommunikativa uppgifter i tal och i skrift samt att producera innehåll till olika kanaler, som webben och sociala medier. Vi tror att du har viss vana av att leda utvecklingsarbeten som optimerar resultatet av det kommunikativa arbetet.

För att navigera i vår miljö behöver du ha kunskaper i WordPress, Photoshop och InDesign.

Kunskaper i SEO och UX-design är meriterande. God förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift är en förutsättning för rollen. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Om Compare

Compare är en oberoende innovationsplattform som möjliggör och genomför satsningar med stöd av tech, i samverkan med det omgivande samhället. Compare arbetar för att hitta lösningar på regionala, nationella och internationella samhällsutmaningar med stöd av ny digital teknik, data och innovativa lösningar. Vi drar nytta av vårt nätverk och den senaste tekniken för att öka näringslivets konkurrenskraft

Verksamheten grundades år 2000 och idag finns vi med kontor i Karlstad, Arvika och Stockholm. Vi har vår bas i Karlstad och är uppkopplade mot världen. På Compare arbetar ett 20-tal engagerade individer med betydelsefulla förändringsarbeten inom områden som cybersäkerhet, digital hälsoinnovation och datadriven affärsutveckling. Hos oss har du en unik möjlighet att vara en del i arbetet med att ta fram framstående innovationer som bidrar med lösningar på komplexa utmaningar kopplade till Agenda 2030 - de globala målen för hållbar utveckling.

Om processen

För frågor om tjänsten, kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se eller Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se. Ansök senast den 20 februari.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% och placeringsort är Karlstad.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Innovation Manager till Compare

Affärsutvecklare
Läs mer Feb 9
Drivs du av möjligheten att påverka och skapa betydande förändringar i samhället genom avancerade digitala lösningar?

Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Innovation Manager hos Compare!

Vad erbjuder vi?

- En dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och göra skillnad.

- Möjlighet att arbeta med avancerade digitala lösningar och innovationer.

- En plats i ett engagerat team med stor passion för samhällsutveckling.

- En utvecklande roll i en organisation som uppmuntrar kreativitet och entreprenörskap.

Om tjänsten

Sverige och världen navigerar genom en komplex terräng av samhällsutmaningar där lösningar inte bara är nödvändiga, de är akuta. Compare har en vision om att skapa hållbara, robusta städer och samhällen genom gränsöverskridande samarbeten där avancerad digitalisering är en avgörande komponent. Genom att omfamna forskningens insikter, entreprenörernas kreativitet, näringslivets dynamik och det offentliga engagemanget kan vi gradvis forma en bättre framtid.

Som Innovation Manager hos Compare leder du kritiska innovationsprocesser som stakar ut vägen för en hållbar samhällsomvandling. För oss är AI, cybersäkerhet, högpresterande datorberäkningar (HPC) och Internet of Things (IoT) inte bara teknologier utan också katalysatorer för förändring. I rollen utforskar du möjligheter, attraherar kapital och skriver projektansökningar för att driva på omställningen med stöd av tech.

I rollen ingår bland annat att:

- Leda innovations- och förändringsprocesser tillsammans med aktörer regionalt, nationellt och internationellt.

- Konkret stödja företag och organisationer i deras digitala transformationsresa.

- Utveckla processer och stödtjänster som underlättar digital transformation.

- Identifiera och initiera aktiviteter för att stimulera användningen av tech i olika branscher.

- Ha kontinuerlig kontakt med offentlig sektor, akademi, civilsamhälle och företag för att fånga in behov och utveckla processer.

Om dig

Vi tror att ditt hjärta brinner för digital transformation och du är fascinerad av hur teknik kan öppna nya möjligheter och föra samman människor på regional, nationell och internationell nivå. Om detta är i linje med dina ambitioner så tänker vi att det kan vara du som är vår nästa ledare inom innovation.

Du är en sann entreprenör i själen, som förstår betydelsen av att experimentera, utveckla och lära i en iterativ process. Dina ledaregenskaper hjälper dig och ditt team att navigera genom organisatorisk komplexitet och agera i det operativa - alltid med blicken fäst på morgondagens mål. Flexibilitet och din förmåga att snabbt anpassa dig till förändrade förutsättningar är avgörande i din roll. För att trivas i rollen så behöver du vara en lagspelare som gillar att jobba i team och trivas med agila metoder och arbetssätt.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Om Compare

Compare är en oberoende innovationsplattform som möjliggör och genomför satsningar inom tech i samverkan med det omgivande samhället, över hela landet. Compare arbetar för att hitta lösningar på samhällsutmaningar och för att öka näringslivets konkurrenskraft med stöd av ny digital teknik, data och innovativa lösningar.

Verksamheten grundades år 2000 och idag finns vi med kontor i Karlstad, Arvika och Stockholm. Vi har vår bas i Karlstad men arbetar regionalt, nationellt och internationellt. På Compare arbetar ett 20-tal engagerade individer med betydelsefulla förändringsarbeten inom områden som cybersäkerhet, digital hälsoinnovation och datadriven affärsutveckling. Hos oss har du en unik möjlighet att vara en del i arbetet med att ta fram framstående innovationer som bidrar med lösningar på komplexa utmaningar kopplade till Agenda 2030 - de globala målen för hållbar utveckling.Om processen

För frågor om tjänsten, kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se eller Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se. Ansök senast den 20 februari.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Informatör till vaccinationsbussar i Karlstad

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Feb 7
Älskar du att träffa nya människor och drivs av att ge god service? Har du dessutom manuellt B-körkort och god körvana? Då har du kommit alldeles rätt!

Doktor.se söker positiva och driftiga personer till vaccinationsbuss. Bussen kommer att besöka förbokade platser för att vaccinera mot fästingburen encefalit (TBE), bältros samt grundskydd mot difteri, kikhosta och stelkramp. Du kommer att välkomna och informera kunder om TBE- och grundskyddsvaccination utomhus.


Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man köra bussen från depån till uppställningsplatsen för dagen. Som informatör har man kontakt med kunder och informerar om vaccin samt ansvarar för det administrativa arbetet kring vaccinationen som betalning. Arbetet är till stor del självständigt, men rollen kräver också hög samarbetsförmåga då man kommer att jobba med skiftande kollegor under perioden.

Tjänsten har en viss insäljande funktion. Du rapporterar till närmsta chef eller jouransvarig.

Exempel på arbetsuppgifter är att:

- Inventera och kontrollera lager av förbrukningsmaterial i bussen och depån
- Sätta upp reklamskyltar, betalningsstation, flagga etc
- Köra och underhålla bussen (tvätt och enklare städ)
- Hantera kortbetalning med babsmaskin och Swish
- Hjälpa kunder att fylla i hälsodeklarationen och vaccinationskort
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad och social samt drivs av att träffa människor. För att lyckas i jobbet tror vi att du dessutom är ansvarstagande och ser lösningar på problem.

- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Du förstår vikten av vaccinationer, och vill bidra till att förebygga sjukdom
- Du kan självständigt ta initiativ och lösa olika problem som kan uppstå
- Du är organiserad och strukturerad då planeringen inför arbetspassen kräver en del logistikarbete
- Du har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.

- Du har god körvana samt manuellt B-körkort samt kan köra mindre husbil(b-körkort).


Det är meriterande om;

- Du har tidigare vårderfarenhet samt erfarenhet inom sälj och/eller service.


Referenser kommer efterfrågas så bifoga dom i din ansökan!

Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi erbjuder dig fenomenala kollegor, kollektivavtal, och tjänstepension.

Som informatör får du möjligheten att se många nya platser samt får ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor. Du ges möjlighet att styra över ditt eget schema.Övrig information

Säsongsperiod: april - Augusti 2024

Omfattning: Allmän visstidsanställning, ca 6-40 timmar/vecka. Arbetstiden varierar beroende på plats. Arbetet föreligger på dagtid måndag-söndag.

Lön: Timlön samt OB och tjänstepension tillkommer enligt kollektivavtal.

Observera att vaccinationsbussarna är en helt rökfri arbetsplats.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Ansök nu

Informatör till vaccinationsbussar i Karlstad

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Mar 18
Älskar du att träffa nya människor och drivs av att ge god service? Har du dessutom manuellt B-körkort och god körvana? Då har du kommit alldeles rätt!

Doktor.se söker positiva och driftiga personer till vaccinationsbuss. Bussen kommer att besöka förbokade platser för att vaccinera mot fästingburen encefalit (TBE), bältros samt grundskydd mot difteri, kikhosta och stelkramp. Du kommer att välkomna och informera kunder om TBE- och grundskyddsvaccination utomhus.


Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man köra bussen från depån till uppställningsplatsen för dagen. Som informatör har man kontakt med kunder och informerar om vaccin samt ansvarar för det administrativa arbetet kring vaccinationen som betalning. Arbetet är till stor del självständigt, men rollen kräver också hög samarbetsförmåga då man kommer att jobba med skiftande kollegor under perioden.

Tjänsten har en viss insäljande funktion. Du rapporterar till närmsta chef eller jouransvarig.

Exempel på arbetsuppgifter är att:

- Inventera och kontrollera lager av förbrukningsmaterial i bussen och depån
- Sätta upp reklamskyltar, betalningsstation, flagga etc
- Köra och underhålla bussen (tvätt och enklare städ)
- Hantera kortbetalning med babsmaskin och Swish
- Hjälpa kunder att fylla i hälsodeklarationen och vaccinationskort
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad och social samt drivs av att träffa människor. För att lyckas i jobbet tror vi att du dessutom är ansvarstagande och ser lösningar på problem.

- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Du förstår vikten av vaccinationer, och vill bidra till att förebygga sjukdom
- Du kan självständigt ta initiativ och lösa olika problem som kan uppstå
- Du är organiserad och strukturerad då planeringen inför arbetspassen kräver en del logistikarbete
- Du har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.

- Du har god körvana samt manuellt B-körkort samt kan köra mindre husbil(b-körkort).


Det är meriterande om;

- Du har tidigare vårderfarenhet samt erfarenhet inom sälj och/eller service.


Referenser kommer efterfrågas så bifoga dom i din ansökan!

Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi erbjuder dig fenomenala kollegor, kollektivavtal, och tjänstepension.

Som informatör får du möjligheten att se många nya platser samt får ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor. Du ges möjlighet att styra över ditt eget schema.Övrig information

Säsongsperiod: april - Augusti 2024

Omfattning: Allmän visstidsanställning, ca 6-40 timmar/vecka. Arbetstiden varierar beroende på plats. Arbetet föreligger på dagtid måndag-söndag.

Lön: Timlön samt OB och tjänstepension tillkommer enligt kollektivavtal.

Observera att vaccinationsbussarna är en helt rökfri arbetsplats.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Ansök nu

jobbcoach tsl till randstad risesmart i värmland, deltid

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jan 24
Blev du Coach för mysiga morgonmöten eller spännande titlar? Inte vi heller!

Vi gjorde det för att vi brinner för att ge människor stöttning i val av nytt jobb eller studier, eller fortsättning på den karriär de har. Vi gjorde det för att vi vill arbeta med modern HR-service, människor och utveckling hos och tillsammans med våra kunder. Vi gjorde det för att vi vill hjälpa organisationer, team och chefer att bli en ännu bättre version av sig själva.

Randstad RiseSmart stödjer organisationer och individer att se nya möjligheter, utvecklas och genomföra förändringar. Vi skräddarsyr projekt, program och workshops på grupp- och individnivå för våra kunder. Vi stödjer ledning, HR och chefer vid verksamhetsförändringar, att rätt kompetens stannar kvar i verksamheten och att förändringarna går så smidigt som möjligt. Vi hjälper medarbetare att utvecklas och planera sin karriär samt stöttar varje individs behov och mål.

Nu söker vi en erfaren omställningscoach till ett deltidsuppdrag på 50% som vill arbeta med jobbcoachning runt om i hela Värmland.

Som coach hos Randstad RiseSmart coachar och möter du individer främst inom vårt tjänsteområde; omställning. Du arbetar med hela processen från att kartlägga kompetens, motivation och utmaningar, till att sätta upp kortsiktiga och långsiktiga mål för hur en individ skall nå en lösning som de är nöjda med. Kort sagt får du ett mångfacetterat uppdrag med stort ansvar, där den ena dagen sällan är den andra lik.

vem är du och vad har du gjort tidigare?

- Till den här tjänsten söker vi dig som har minst sju års arbetslivserfarenhet och minst tre års dokumenterad erfarenhet av en liknande roll med fokus på individuell jobbcoaching och/eller team- och ledarutveckling motsvarande heltid.

- Du har avslutad universitets- eller högskoleutbildning inom arbetsliv, organisation och personalarbete, studie-och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut-eller socionomutbildning alternativt en utbildning i jobbcoachning.

- Personliga egenskaper vi värdesätter är ett målinriktat, drivande och positivt förhållningssätt i både med- och motgång. Vi tror dessutom att du har god självkännedom och är trygg i dig själv och din kunskap, kunskap som du gärna delar med dig av.

- Vi ser också att du är uthållig, resultatinriktad och modig.

- Det är viktigt att du har en god kunskap om den lokala arbetsmarknaden samt goda kunskaper och utvecklade nätverk med olika företag i området.

- Du skall också ha god kunskap och erfarenhet av andra system i samhället som kan vara relevanta för individer i omställning, exempelvis arbetslöshetsförsäkringen, olika former av vuxenutbildning, studiestöd etc.

- Digitalisering präglar i hög grad vårt dagliga arbete därför är du digitalt och tekniskt mogen, och känner dig hemma med att både arbeta och tänka digitalt.

Då tjänsten omfattar resande i hela länet så är körkort ett krav samt tillgång till egen bil.

Omfattningen kommer vara ca 50%

Du kommer att utgå från vårt kontor i Karlstad men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten. Vänligen observera att vi gör ett löpande urval i denna process, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt givet det.

Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och bakgrundskontroller. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Anneli Giocondi, via: anneli.giocondi@randstadrisesmart.se

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Iris söker sommarvikarierande arbetskonsulent i Karlstad!

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Mar 21
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

- Drivs du av resultatinriktade arbetsuppgifter och är en fena på att dokumentera?


- Gillar du att nätverka och jobba uppsökande för att hitta arbetsprövningsplatser som matchar deltagaren?
- Drivs du av att stötta arbetssökande till att nå sin fulla potential?

Om du svarat ja på dessa frågor så är du kanske vår nya stjärna i vårt fantastiska team på Iris Arbetsmarknad!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst inom affärsområdet Arbetsmarknad. Du kommer få arbeta självständigt men samtidigt erbjudas kollegialt stöd och kompetensutveckling. Vi på Iris Arbetsmarknad arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål - att stötta personer till att ta ett nästa steg på arbetsmarknaden.

Varmt välkommen till Irisgänget som erbjuder dig inkludering, mångfald, utvecklingsmöjligheter och arbetsglädje!

Vad är mina arbetsuppgifter?
Tjänsten Steg Till Arbete (STA2) upphandlas av Arbetsförmedlingen och riktar sig till arbetssökande som på grund av funktionsnedsättning och/eller en historik av ohälsa har behov av arbetslivsinriktad rehabilitering för att komma i arbete eller utbildning. Tjänsten syftar till att, i en sammanhållen process, identifiera deltagarens resurser och stödbehov samt stärka och utveckla deltagaren med målet arbete eller utbildning. Vi utgår från deltagarnas individuella behov. Deltagarna har varierande tid i arbetslöshet, skiftande utbildningsbakgrund och erfarenhet av arbetslivet.

STA2 består av 4 delar. Alla deltagare startar tjänsten i del 1 med en kartläggning av behov och planering för insatsens kommande delar. Därefter anvisas de till antingen del 2 eller del 3 och slutligen del 4. Del 2 är en utredande del för att finna deltagarens resurser, samlade förutsättningar och stödbehov kopplade till olika arbetssituationer. Del 3 innehåller motiverande insatser, vägledning och arbetsprövning i reell miljö, dvs på en reell arbetsplats, för att utöka sin aktivitetsomfattning. Om deltagaren inte har möjlighet till anställning på sin arbetsprövningsplats i del 3, går deltagaren över till del 4, som är arbetsprövning med introducerande och uppföljande inriktning, med mål att bli självständig inför en anställning.

I teamet kring deltagaren finns arbetsterapeut, arbetskonsulent, samordnare och SYV. Som arbetskonsulent är du delaktig i tjänstens alla 4 delar. Du genomför kompetenskartläggningar, har individuella samtal liksom gruppaktiviteter, följer upp deltagarens progression och arbetsprövning. Du arbetar med motiverande samtal, vägledande och hälsofrämjande aktiviteter. Du stöttar i att ta fram ansökningshandlingar och övriga stärkande aktiviteter gällande arbetslivet och har kontakter med arbetsgivare för att finna lämpliga arbetsprövningsplatser. Administration och dokumentation ingår löpande och det är viktigt att hålla satta deadlines. Resor i tjänsten ingår i arbetet.

Krav på kompetens
Du ska ha minst två (2) års högskole- eller yrkeshögskoleutbildning på heltid inom sociologi, beteendevetenskap, pedagogik eller medicin samt minst ett (1) års erfarenhet på minst halvtid av individuell eller grupphandledning/coaching av personer med psykisk eller fysisk ohälsa alternativt funktionsnedsättning under de senaste tre (3) åren. Vi kommer att be dig uppvisa utbildningsintyg samt tjänstgöringsintyg som styrker utbildnings- och erfarenhetskraven inför anställning.

Personliga egenskaper
För att du ska trivas i rollen som arbetskonsulent är du en driven och ansvarstagande person som kan engagera och motivera andra människor. Du har lätt för att nätverka och skapa företagskontakter, liksom för att samarbeta med dina kollegor i en föränderlig miljö. Du har förmågan att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter och tycker om att arbeta resultatstyrt och målinriktat med flera olika parallella processer samtidigt. Du är effektiv och korrekt i din dokumentation med god administrativ förmåga. 
  
Meriterande är körkort B.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Ytterligare information
Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie del- eller heltid, en eller flera månader under sommarmånaderna. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är 2024-06-15.

OBS - innan anställning påbörjas kommer du behöva verifiera din kompetens genom vidimerade utbildnings- och anställningsintyg.

För frågor kring tjänsten, kontakta Susanna Flamborg på +46 262 805 364 eller Susanna.Flamborg@irisgruppen.se

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Handledare/jobbcoach till Rusta och Matcha 2

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Apr 8
Är du en engagerad handledare och entreprenör? Då är Ability redo att samarbeta med just dig för att skapa en bättre värld!

Vi söker samarbetspartners för att stödja oss i att utföra tjänsten "Rusta och Matcha 2" på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Vi är särskilt intresserade av individer som är villiga att verka på platser där Ability för närvarande inte är etablerade. För att se vart kontoren redan finns, besök gärna vår webbplats: https://www.ability.se/kontor-rustamatcha/

Som samarbetspartner kommer du att arbeta nära Abilitys erfarna ledare och kollegor för att skapa en trygg och stödjande arbetsmiljö. Du kommer även få stöd inom bland annat administration och ekonomi. I rollen kommer du att ansvara för att leda och driva verksamheten på ditt/dina kontor med stort självständigt handlingsutrymme.

Du ges möjligheten att utvecklas och nå en hög kompetensnivå inom tjänsten, och du kommer att ingå i ett omfattande nätverk som sträcker sig över hela landet.

Tillsammans strävar vi efter att bli Sveriges största och bästa leverantör inom tjänsten Rusta och Matcha. Vi är redan på rätt väg, och med din medverkan kommer Ability att nå sina ambitiösa mål. Ta chansen att bli en del av ett framgångsrikt team och bidra till att forma framtiden för arbetsmarknadsintegration!

Personliga egenskaper

• Målinriktad
• Strukturerad
• Kommunikativ
• Driven

Bakgrund
Vi ser gärna att du har ett starkt lokalt nätverk med ingångar till såväl arbetsgivare som civilsamhället. Det är också positivt om du har erfarenhet av tidigare ledande roller eller av att driva eget företag. Stor vikt kommer dock att läggas vid personlig lämplighet, tidigare erfarenhet och goda referenser.

Det är viktigt att du uppfyller kraven som Arbetsförmedlingens (AF) ställer för handledning/matchning i tjänsten Rusta och Matcha 2:

Alternativ 1:
Utbildning: Högskoleutbildning om minst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt det tidigare systemet). Leverantören har befogenhet att själv bestämma den mest lämpliga studieinriktningen för att uppnå målet med tjänsten.

Arbetslivserfarenhet: Minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid.
Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två (2) år.

Alternativ 2:
Utbildning: Minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.
Arbetslivserfarenhet: Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter: Arbetsledning med personalansvar, rekrytering, omställningsarbete för arbetssökande, studie- och yrkesvägledning, handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration), arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, samt arbete med social och gruppsykologi, karriärvägledning. Även deltidsarbete kan godkännas om den ackumulerade arbetstiden motsvarar heltid under tre (3) år.

Välkommen med din ansökan!
Du ansöker genom att bifoga ditt uppdaterade CV och andra nödvändiga dokument samt besvara urvalsfrågorna. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Annika Anderstedt på Ability som hanterar denna rekrytering.

Telefon: 073 787 98 22
Mail: annika.anderstedt@ability.se

Ansök nu

Samarbetspartner Rusta och Matcha 2 - Hela Sverige

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Feb 8
Är du en engagerad handledare och entreprenör? Då står Ability redo att samarbeta med just dig för att skapa en bättre värld!

Vår kund Ability Coaching söker vi nu underleverantörer/samarbetspartners över hela landet för att stödja dem i att utföra tjänsten "Rusta och Matcha 2" på uppdrag av Arbetsförmedlingen.
Vi är särskilt intresserade av individer som är villiga att verka på platser där Ability för närvarande inte är etablerade. För att se vart kontoren redan finns, besök gärna deras webbplats: https://www.ability.se/kontor-rustamatcha/

Som underleverantör/samarbetspartner kommer du att arbeta nära Abilitys erfarna ledare och kollegor för att skapa en trygg och stödjande arbetsmiljö. Du kommer även få stöd inom bl a administration och ekonomi. 

Du ges möjligheten att utvecklas och nå en hög kompetensnivå inom tjänsten, och du kommer att ingå i ett omfattande nätverk som sträcker sig över hela landet.

Tillsammans strävar Ability efter att bli Sveriges största och bästa leverantör inom tjänsten Rusta och Matcha. De är redan på rätt väg, och med din medverkan kommer Ability att nå sina ambitiösa mål. Ta chansen att bli en del av ett framgångsrikt team och bidra till att forma framtiden för arbetsmarknadsintegration!


Personliga egenskaper Målinriktad
Strukturerad
Kommunikativ
Driven

Bakgrund
Vi ser gärna att de har ett starkt lokalt nätverk med ingångar till såväl arbetsgivare som civilsamhället. Du bör även ha erfarenhet av tidigare ledande roller eller av att driva eget företag. Stor vikt kommer dock att läggas vid personlig lämplighet, tidigare erfarenhet och goda referenser.

Det är viktigt att du uppfyller kraven som Arbetsförmedlingens (AF) ställer för handledning/matchning i tjänsten Rusta och Matcha 2:

Alternativ 1:
Utbildning: Högskoleutbildning om minst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt det tidigare systemet). Leverantören har befogenhet att själv bestämma den mest lämpliga studieinriktningen för att uppnå målet med tjänsten.

Alternativ 2:
Utbildning: Minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.
Arbetslivserfarenhet: Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter: Arbetsledning med personalansvar, rekrytering, omställningsarbete för arbetssökande, studie- och yrkesvägledning, handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration), arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, samt arbete med social och gruppsykologi, karriärvägledning. Även deltidsarbete kan godkännas om den ackumulerade arbetstiden motsvarar heltid under tre (3) år.

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Victor Karlsson på Werket Personal som hanterar denna rekrytering till Ability Coaching.

Ansök nu

Iris söker arbetskonsulent vid behov till Karlstad!

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Mar 21
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

- Drivs du av resultatinriktade arbetsuppgifter och är en fena på att dokumentera?


- Gillar du att nätverka och jobba uppsökande för att hitta arbetsprövningsplatser som matchar deltagaren?
- Drivs du av att stötta arbetssökande till att nå sin fulla potential?

Om du svarat ja på dessa frågor så är du kanske vår nya stjärna i vårt fantastiska team på Iris Arbetsmarknad!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst inom affärsområdet Arbetsmarknad. Du kommer få arbeta självständigt men samtidigt erbjudas kollegialt stöd och kompetensutveckling. Vi på Iris Arbetsmarknad arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål - att stötta personer till att ta ett nästa steg på arbetsmarknaden.

Varmt välkommen till Irisgänget som erbjuder dig inkludering, mångfald, utvecklingsmöjligheter och arbetsglädje!

Vad är mina arbetsuppgifter?
Tjänsten Steg Till Arbete (STA2) upphandlas av Arbetsförmedlingen och riktar sig till arbetssökande som på grund av funktionsnedsättning och/eller en historik av ohälsa har behov av arbetslivsinriktad rehabilitering för att komma i arbete eller utbildning. Tjänsten syftar till att, i en sammanhållen process, identifiera deltagarens resurser och stödbehov samt stärka och utveckla deltagaren med målet arbete eller utbildning. Vi utgår från deltagarnas individuella behov. Deltagarna har varierande tid i arbetslöshet, skiftande utbildningsbakgrund och erfarenhet av arbetslivet.

STA2 består av 4 delar. Alla deltagare startar tjänsten i del 1 med en kartläggning av behov och planering för insatsens kommande delar. Därefter anvisas de till antingen del 2 eller del 3 och slutligen del 4. Del 2 är en utredande del för att finna deltagarens resurser, samlade förutsättningar och stödbehov kopplade till olika arbetssituationer. Del 3 innehåller motiverande insatser, vägledning och arbetsprövning i reell miljö, dvs på en reell arbetsplats, för att utöka sin aktivitetsomfattning. Om deltagaren inte har möjlighet till anställning på sin arbetsprövningsplats i del 3, går deltagaren över till del 4, som är arbetsprövning med introducerande och uppföljande inriktning, med mål att bli självständig inför en anställning.

I teamet kring deltagaren finns arbetsterapeut, arbetskonsulent, samordnare och SYV. Som arbetskonsulent är du delaktig i tjänstens alla 4 delar. Du genomför kompetenskartläggningar, har individuella samtal liksom gruppaktiviteter, följer upp deltagarens progression och arbetsprövning. Du arbetar med motiverande samtal, vägledande och hälsofrämjande aktiviteter. Du stöttar i att ta fram ansökningshandlingar och övriga stärkande aktiviteter gällande arbetslivet och har kontakter med arbetsgivare för att finna lämpliga arbetsprövningsplatser. Administration och dokumentation ingår löpande och det är viktigt att hålla satta deadlines. Resor i tjänsten ingår i arbetet.

Krav på kompetens
Du ska ha minst två (2) års högskole- eller yrkeshögskoleutbildning på heltid inom sociologi, beteendevetenskap, pedagogik eller medicin samt minst ett (1) års erfarenhet på minst halvtid av individuell eller grupphandledning/coaching av personer med psykisk eller fysisk ohälsa alternativt funktionsnedsättning under de senaste tre (3) åren. Vi kommer att be dig uppvisa utbildningsintyg samt tjänstgöringsintyg som styrker utbildnings- och erfarenhetskraven inför anställning.

Personliga egenskaper
För att du ska trivas i rollen som arbetskonsulent är du en driven och ansvarstagande person som kan engagera och motivera andra människor. Du har lätt för att nätverka och skapa företagskontakter, liksom för att samarbeta med dina kollegor i en föränderlig miljö. Du har förmågan att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter och tycker om att arbeta resultatstyrt och målinriktat med flera olika parallella processer samtidigt. Du är effektiv och korrekt i din dokumentation med god administrativ förmåga. 
  
Meriterande är körkort B.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Ytterligare information
Vi söker dig som vill arbeta vid behov vid arbetstoppar och sjukvikariat mm. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är 2024-05-31.

OBS - innan anställning påbörjas kommer du behöva verifiera din kompetens genom vidimerade utbildnings- och anställningsintyg.

För frågor kring tjänsten, kontakta Susanna Flamborg på +46 262 805 364 eller Susanna.Flamborg@irisgruppen.se

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Javautvecklare till produkt och konsulttjänster

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 29
Knowits vision är att skapa ett mer hållbart och mänskligt samhälle. Vill du vara med oss på den resan? Ett av våra team i Karlstad hjälper våra kunder med ECM, Enterprise Content Management. Det handlar om att få ordning på digitala arkiv och göra det enklare att hitta dokument, följa processer och regelverk.

Som konsult i vårt Infotech-team, utvecklar, levererar och förvaltar du systemlösningar som till största delen baseras på produkter & plattformar inom områdena dokumenthantering, ärendehantering och digitala arkiv.

Vi söker dig som vill ta en spännande roll i ett mycket erfaret team som tillsammans ansvarar för att tillgodose kunders behov, önskemål och krav i både utvecklings- och integrationsprojekt samt i våra förvaltningsuppdrag. Du får gärna ha ambitionen att på sikt ta ett utökat ansvar som produktspecialist och/eller arkitekt.

Du har minst 3 års erfarenhet som utvecklare och letar efter ett långsiktigt uppdrag med fina möjligheter att utvecklas kompetensmässigt på många plan.

Svenska är ett krav.

Det här gör du på jobbet:

- Systemutveckling i Java för projekt och förvaltningsuppdrag samt vidareutveckling och underhåll av vår produkt Klara

- Andra nyttiga kompetenser i dessa uppdrag: Angular, Docker, Kubernetes, Linux, My/MariaDB, MS Server, Jenkins

- Stöttar systemtekniker och förvaltningsledare med felsökning, kodrättning samt integrationsarbete

- Diskuterar krav och lösningar med kunderna

- Levererar tillsammans med ditt team kundnöjdhet och innovation

- Sprider och delar kunskap i och mellan teamen

- Har kul

På Knowit vill vi inte bara att du ska utvecklas inom ditt kompetensområde, utan också som människa. Du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation och ta initiativ till hur bolaget kan utvecklas och hur vi kan stötta våra kunder i deras utveckling. Vi drivs av en stark entreprenörsanda, som vi gärna ser att du vill vara med och utveckla framåt.

Vi är ett schysst bolag. Relationer är viktiga för oss och därför vill vi jobba tätt tillsammans i teamen och med våra kunder. Vi har kollektivavtal, förmånspaket och vi strävar efter att vara en sund och frisk arbetsplats. Du får givetvis massor av härliga och kompetenta kollegor och ett stort nätverk att samarbeta med.Har du frågor om tjänsten?
Hör gärna av dig till: Linda Frostvik (teamchef) på 072-5343213, linda.frostvik@knowit.se

Ansök nu

Konstruktör inom Elkraft, Caverion - Karlstad

Elkonstruktör
Läs mer Mar 1
Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och söker just nu en konstruktör inom elkraft till vår filial i Karlstad. Det här är en intressant roll för dig som vill utvecklas i ett bolag med en stark position på marknaden och som på riktigt vill vara med och skapa en hållbar framtid. Ingen kan göra allt, ensam kan man göra lite men tillsammans kan vi göra mycket!

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara inriktad mot konstruktion och kalkyl för elkraftsprojekt där du står för de tekniska lösningarna. Du kommer vara delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning, men även under produktionsfasen som stöd till projektledaren. Tjänsten kräver att du skall kunna projektera och konstruera egna tekniska lösningar och förslag.

I rollen ingår även

• Ansvara för elkraftkonstruktion inom industri, entreprenader, infrastruktur och E-mobility
• Presentera tekniska lösningar/konstruktioner för projektledarna som ligger till grund för att kunna driva och genomföra projekten på ett lönsamt och effektivt sätt
• Ansvara för det regelverk som gäller för elkraftsinstallationer
• Upprätta kvalitetsdokument och vara projektledaren behjälplig med relationshandlingar

Din bakgrund

• Utbildning med inriktning på elkraft alt. motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
• Kunskaper i Elprocad, AutoCAD och MagiCAD är meriterande
• Erfarenhet från konstruktion inom elkraft samt gärna även erfarenhet från arbete med totalentreprenader
• Erfarenhet inom mobila ställverk är meriterande
• Reläskyddsprogrammering och reläskyddsprovning är meriterande
• Provning och idrifttagning av elkraftsanläggningar är meriterande
• Gärna praktisk erfarenhet från elmontage
• B-körkort

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2500 medarbetare och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04 mail lisbeth.m.hulander@caverion.com alt. avdelningschef David Jansson tel. 070-296 95 51 mail david.jansson@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Din ansökan vill vi ha senast den 12 maj 2024!

OBS: Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drivs du av utveckling och modern informationsförvaltning?

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Apr 11
Nytt
Välkommen till en kommun som präglas av framåtanda och tillväxt, belägen vid Vänerns kust med naturen som närmsta granne. Hos oss får du inte bara en arbetsplats, utan en plats där ditt tekniska intresse möter ditt engagemang för samhället.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med kund en Arkivarie/informationscontroller. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden under minst 6 månader. Intentionen är att du efter denna tid ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till jesper.wingqvist@pn.se

Du erbjuds

• Möjligheten att arbeta systematiskt och strukturerat för en rättssäker informationshantering.
• En nyckelroll i kommunens digitaliseringsresa.
• Möjlighet att påverka och bidra till kommunens utveckling.

Arbetsuppgifter
I kommunstyrelsen spelar du en avgörande roll genom att vara nära besluten som formar vår framtid. Som en del av vårt dedikerade team kommer du att vara motorn bakom vår digitaliseringsresa och säkerställa bevarandet av våra värdefulla digitala dokument. Dina uppgifter kommer att vara mångfacetterade, från att hantera allmänna handlingar till att utveckla vår digitala informationshantering.

• Säkerställa efterlevnad av arkivlagen och andra relevanta bestämmelser.
• Ansvara för och utveckla kommunens arbete med e-arkivering.
• Driva utvecklingen av digitala informationshanteringsprocesser.
• Agera rådgivare till olika verksamheter inom kommunen.

Kvalifikationer

• Utbildning med fokus på arkivvetenskap eller liknande. 
• Erfarenhet inom kommunal verksamhet.
• Kunskaper inom digital informationshantering.
• Tekniskt intresse med förmåga att arbeta med olika system och verktyg

Har du tidigare arbetat i Klara Arkiv, Evolution eller e-arkiv är det ett plus. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos kommunen. 
Du är: 
Strukturerad - Har ett sinne för ordning och reda
Utvecklingsdriven - Drivs av både personlig och organisatorisk utveckling.
Social - Trivs i samarbete och är en lagspelare.
Självständig - Tar ansvar och arbetar effektivt både i team och självständigt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

Alltid #kommun #Arkivarie #digitaliseing

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Ekonom till Arnessons Betongborrning!

Ekonomikonsult
Läs mer Apr 9
Är du en social och prestigelös ekonom som vill bli en del av ett stabilt företag med familjär stämning och högt i tak? Arnessons betongborrning söker nu dig som är serviceinriktad och har lite skinn på näsan för uppdrag på heltid. Varmt välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Arnessons Betongborrning är ett etablerat företag belägna i Skåre i Karlstad som specialiserat sig på betongborrningstjänster för både privat- och företagskunder. Med en gedigen erfarenhet och en passion för kvalitet och professionalism har Arnessons Betongborrning byggt upp ett starkt rykte inom branschen och söker nu en erfaren och positiv ekonom till teamet.

I rollen kommer du att ansvara för det övergripande ekonomiarbetet. Vi ser att du som söker är tillräckligt varm i kläderna för att känna dig bekväm med att vara självgående i de ekonomiska delarna fram till bokslut där du för dialog med revisor. För dig känns det självklart att stötta dina kollegor i deras frågor kring ekonomi. För att trivas och lyckas i denna position ser vi att du har en gedigen erfarenhet inom ekonomiadministration och en stark förståelse för administrativa processer. Dessutom är det viktigt att du har goda kunskaper i Fotnox.

Som en del av teamet är det avgörande att du är serviceinriktad och har förmågan att hantera kundkontakter på ett professionellt sätt. Självklart är du en samarbetsvillig person som inte tvekar att stötta dina kollegor när det behövs. Att vara flexibel och öppen för att ta initiativ är också viktigt, liksom förmågan att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och ta reda på information som du inte redan har kunskap om.

Du erbjuds
- En heltidstjänst som startar som ett bemanningsuppdrag genom Academic Work hos Arnessons betongsborrning med stora chanser till överrekrytering vid gott samarbete
- Bekväma kontorstider
- Uppdrag hos ett etablerat företag med familjär stämning

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Månadsbokslut och avstämningar
* Löpande bokföring
* Leverantörreskontra
* Lönearbete
* Kontakt med samarbetspartners och kunder


VI SÖKER DIG SOM
- Talar och skriver flytande på svenska
- Har god erfarenhet inom ekonomiadministration
- Har goda kunskaper i Fortnox och Visma

Det är meriterande om du har
- Kunskaper i Hogia
- Relevant eftergymnasial utbildning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Affärsinriktad
- Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Office Manager (extraarbete) till Grant Thornton Karlstad

Kontorsreceptionist
Läs mer Apr 9
Grant Thornton är ett ledande revisions- och rådgivningsföretag med 1 400 medarbetare som erbjuder tjänster inom revision, skatt, redovisning och specialistrådgivning.

"Tillsammans med entreprenörsföretag skapar vi framtiden – genom att arbeta för hållbar tillväxt. Vi påverkar samhället varje dag. Dels när vi hjälper våra kunder med deras transparens, utveckling och konkurrenskraft, men också genom att utveckla våra medarbetare."

De erbjuder stora möjligheter för deras medarbetare att utvecklas och utmanas. Genom deras fokus på entreprenörsföretag skapas ständigt nya karriärvägar, när branscher utvecklas och nya typer av företag växer fram. Deras medarbetare tar ett aktivt ansvar för sin egen och bolagets utveckling, och växer tillsammans med deras kunder.

Grant Thornton söker en driven och serviceinriktad Office Manager på deltid för att bidra till att hålla kontoret i toppskick och stötta verksamheten. Som Office Manager kommer du att ha en nyckelroll i att skapa en smidig arbetsmiljö och säkerställa att medarbetarna i teamet kan leverera toppkvalité till bolagets kunder. Detta är en utmärkt möjlighet för en student som har ett intresse för redovisning, revision eller skatt och är i slutskedet av sina studier att få värdefull erfarenhet och bygga upp sitt professionella nätverk.

Arbetsuppgifter:

• Ansvara för beställningar av förbrukningsmaterial och se till att kontoret är välförsörjt.
• Koordinera events och evenemang, inklusive kontakta leverantörer för diverse arrangemang.
• Ta emot besökare och leveranser samt vara den vänliga och professionella representanten för företaget. Arbeta med service externt och internt.
• Säkerställa att kontoret är organiserat och i toppskick.

Kvalifikationer:

• Du är student och har 1-2 år kvar på dina studier, fördelaktigt om du läser civilekonomprogrammet.

Meriterande:

• Tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete.

Vem är du?

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som den sociala och kommunikativa personen du är, har du en förmåga att bygga positiva relationer med människor runtomkring dig. Du förstår vikten av att skapa och upprätthålla relationer och är bra på att kommunicera effektivt både internt och externt. Din självgående och servicemedvetna natur gör att du sticker ut i mängden. Du tar egna initiativ och vidtar åtgärder för att få saker gjorda. Du har en förmåga att hitta lösningar på problem och är alltid redo att ta dig an nya uppgifter. Du kan anpassa dig till olika arbetsuppgifter och situationer. Du lägger ingen vikt vid hierarkier eller prestige utan strävar efter att vara en värdefull medlem av teamet.

Anställningsvillkor:

• Uppdraget kommer att omfatta cirka 3 timmar per dag, främst förmiddagar.
• Startdatum för uppdraget är i slutet av augusti.
• Det här är ett konsultuppdrag via Qtym men du arbetar som konsult hos vårt kundföretag.
• Placering: Karlstad, Duvanhuset.

Om du är en engagerad och servicemedveten student som söker ett spännande och utvecklande extrajobb, då kan du vara den vi letar efter! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista anställningsdag, ansök redan idag!

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Felicia Olsson, 070-5668877 alt. felicia.olsson@qtym.se.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se.

Ansök nu

Systemutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 11
Nytt
Vill du vara med och förändra vår utveckling och vår myndighet?

Vår IT-avdelning består i nuläget av 49 personer samt ett tjugotal heltidskonsulter.

Vi utvecklar myndighetens egna verksamhetssystem och hanterar en komplex IT-infrastruktur med höga säkerhetskrav.

Enheten för systemutveckling är en av två enheter inom avdelningen för IT och stödjer verksamheten i hela kedjan genom kravställande, utveckling och test av systemen. Som systemutvecklare jobbar du i självdrivande, ansvarstagande och initiativrika agila team. Våra team jobbar med att utveckla och ständigt förbättra våra system och leverera värde både i projekt och förvaltning.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- utveckla lösningar anpassade efter verksamhetens eller uppdragsgivarens behov och krav
- stödja verksamheten vid formulering av krav
- komma med idéer, omvärldsbevaka och se till att vi jobbar framåtlutat i vårt utvecklingsarbete
- delta i teambeslut och lära samt sprida kunskap inom teamet 

Vi erbjuder spännande utmaningar och du kommer vara en viktig del för att utveckla verksamheterna inom myndigheten med hjälp av IT. Hos oss får du minst 28 dagars semester och upp till 35 dagar beroende av ålder. Du får möjlighet att träna på arbetstid, individuell kompetensutveckling och friskvårdsbidrag.

Dina kvalifikationer
 Anställningen kräver att du har:

- universitets- eller högskoleutbildning med systemvetenskaplig inriktning, alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
- flera års praktisk erfarenhet av systemutveckling och programspråket Java

Det är meriterade om du har erfarenhet av agilt arbetssätt och har arbetat med säkerhetslösningar.

Dina personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper har stor betydelse för oss och för den här uppgiften krävs att du är lyhörd, strukturerad och analytisk. Det är också nödvändigt att du är målinriktad och har förmåga att självständigt eller tillsammans med andra driva arbetet mot uppsatta mål. 

Om anställningen
Anställningen är tillsvidare och kan komma att inledas med provanställning.

Vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Vi välkomnar en mångfald av sökande med olika bakgrund och vi ser fram emot din ansökan.

Om oss

Plikt- och prövningsverket är en expertmyndighet inom totalförsvarsområdet. Myndighetens huvuduppgifter är att mönstra och skriva in totalförsvarspliktiga till grundutbildning med värnplikt samt att bemanna krigsorganisationen. Åt andra myndigheter genomförs prövningar för urval för yrken och utbildningar med särskilda krav som handlar om trygghet och säkerhet i det svenska samhället.


Läs mer på pliktverket.se

Ansök nu

Senior Redovisningsekonom till Freysgruppen AB

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 8
Freysgruppen AB är en av Sveriges största koncern inom flyttservice. Verksamhet bedrivs med egna bolag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Örebro och Karlstad. Den huvudsakliga kundgruppen består av offentlig sektor, såsom kommuner, regioner och statliga verksamheter. Uppdrag utförs också åt privata företag men även privatpersoner finns bland bolagets kunder. I koncernen finns ca 250 anställda och ett 50-tal fordon Bolaget majoritetsägare är Pamica AB. Koncernen som helhet omsätter årligen ca 300 mkr.

Rollen
Nu söker vi en erfaren och kompetent redovisningsekonom som vill vara med och stärka koncernens ekonomifunktion i Karlstad. I rollen kommer du att ansvara för flera bolag från början till slut vilket bland annat innebär löpande bokföring och momsredovisning, månadsbokslut, årsbokslut samt upprättande av årsredovisning. Utöver ovanstående ingår arbetsuppgifter som avstämningar av transaktioner samt löpande rapportering till koncernledning, vilken du kommer arbeta nära. Vi arbetar idag flera olika system, bland annat Visma Administration, Aaro, Agda och Rillion.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk högskoleutbildning, eller motsvarande inom ekonomi och minst fem års erfarenhet av redovisning. Du är van att arbeta självständigt med egna bolag samt upprätta årsbokslut. Det är meriterande om du arbetat med lön samt de system vi nämnt ovan och om du har erfarenhet av koncernredovisning. Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du har en analytisk förmåga samt är duktig på att samarbeta med dina kollegor både på plats och distans. Vidare kommunicerar du obehindrat i tal och skrift på svenska.

Vilka är vi, och vad erbjuder vi dig?
Vi är ett team som arbetar i högt tempo. Vi uppskattar människor med humor, integritet och driv. Vi har en god familjär stämning och högt till tak på kontoret, detta vill vi såklart att du är med och bidrar till. Såklart är vi glada och trevliga och har kul tillsammans på jobbet. Du får en möjlighet att arbeta i en koncern, med många spännande bolag, som hela tiden utvecklas och vill framåt.

Din ansökan vill vi ha senast den 5 maj. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansöker gör du genom ansökningsformuläret nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofia Kyrk på sofia.kyrk@qtym.se alt. 072-146 11 64.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Systemutvecklare – nätverk

Fastighetsekonom
Läs mer Apr 5
Karlstads EnergiNu söker vi nästa stjärna för att vara med på resan mot ett mer hållbart Värmland. Är det du? Hos oss på Karlstads Energi får du möjligheten att vara med och utveckla framtiden. Vi söker dig som vill vara i en spännande och expansiv bransch. Bolaget ägs av Karlstads kommun och är bland annat verksamma inom elhandel, elnät, stadsnät, fjärrvärme och återvinning. Med alla våra 270 engagerade medarbetare är vi Karlstads största kommunala bolag. Några av dina kollegor kommer arbeta med bland annat el- och fibermontörer, ingenjörer, tekniker inom drift-och underhåll, säljare och projektledare.Att vara en del av vårt bolag innebär att du får arbeta med hållbarhet på riktigt. Vi sätter stort värde på våra medarbetares kompetens och strävar efter att skapa en engagerande arbetsmiljö som uppmuntrar till nyfikenhet. Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på vår spännande resa!Beskrivning
Systemutvecklartjänsten är placerad på avdelning drift inom affärsområde  Stadsnät.

De närmsta kollegorna på avdelningen består av 10 personer [JG1] [ML2] som är en blandning av drifttekniker av aktivt och passivt nät. Vi har en god laganda då vi är en grupp som arbetar nära varandra. Du kommer vara anställd på Karlstads Energi AB, men delvis arbeta för MittNät, med att drifta hela det tekniska nätet inom MittNät. Karlstads Energi äger MittNät, tillsammans med nio andra (snart 10) kommunala stadsnät. Se www.mittnat.nu för mer information.

Vi står inför många spännande utmaningar under de närmaste åren och behöver din hjälp i ett intressant och utvecklande arbete. Vi är en arbetsplats där vi arbetar tillsammans för gemensam utveckling och vi stöttar varandra med våra olika kompetenser och erfarenheter för att leverera hög kvalitet, må bra och ha roligt på jobbet. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team på Karlstads Energi!

Arbetsuppgifter
Affärsområdet Stadsnät söker en systemvetare med inriktning nätverk, automatisering och integrering mellan system. Vi befinner oss i en mognadsfas där vi har byggt kraftigt under några år och där flera viktiga steg in i framtiden kommer vara att säkerställa kvalitet och drift av vårt stadsnät. Att effektivisera verksamheten betyder för oss att öka servicen och kunna nyttja stordriftsfördelar genom automatisering och tänka smart.

I rollen som systemutvecklare är du en nyckelperson när det gäller att hitta effektiva och automatiserade lösningar för att optimera arbetsprocesser. Genom att bygga fabrik med effektivare processer och flöden hjälper du bolaget att öka sin produktivitet och lönsamhet.

En viktig del av ditt arbete är att integrera olika system och automatisera processer för att underlätta kommunikationen mellan dem. Genom att vara en del av beställarrollen mot tekniska konsulter kan du se till att kraven och besluten kring de tekniska lösningarna är på rätt väg.

Du kommer i din roll att vara mentor för flera drifttekniker vilket innebär att du utbildar dem kring nya arbetssätt och systemlösningar. Du fungerar som en expert inom tekniken och ser till att de har den kunskap och förståelse som krävs för att kunna utföra sina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Genom att delta i utvecklingsprojekt som teknisk specialist kan du bidra med din kunskap och erfarenhet för att driva framåt förändring och framsteg inom bolaget. Din expertis och engagemang kommer att vara avgörande för att säkerställa att bolaget är konkurrenskraftigt och lönsamt.

Som en del av vårt bolag erbjuds du möjligheten att vara en del av en bolagskultur där högt engagemang och starka värderingar genomsyrar allt vi gör. Vi tror på att investera i våra anställda och därför erbjuder vi kontinuerlig utbildning för att du ska kunna växa i din roll och hantera dina arbetsuppgifter på bästa sätt.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans skapa en arbetsplats där både du och vårt bolag kan blomstra.

Kvalifikationer
Som person är du serviceinriktad, nyfiken och strukturerad. Du brinner för att lösa problem och har en hög ansvarskänsla när det kommer till att leverera kvalitet i våra kunduppdrag. Du är flexibel och snabbtänkt, vilket gör att du kan anpassa dig till olika situationer och hitta effektiva lösningar. Att ge god service är något du värdesätter högt och du strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Du ska ha ett stort tekniskt intresse och det är meriterande om du har kunskap om serverdrift samt brandvägg.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom systemen BECS/BBE och har arbetat med nätverk i synnerhet L2 nät med BNG och MPLS. Har du kunskap inom Nokia/Alcatel och erfarenhet av att arbeta med protokoll och tjänster som IP, TCP, WAN, LAN, BGP, QoS, IPSEC, MPLS, VRF, DNS, DHCP samt Ethernetbaserade nätverk inom routing och switching är det meriterande. Har du även erfarenhet av ITIL och om du tidigare arbete inom säkerhet på nätverk är det också en fördel.

Vi söker dig som har:

- Eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap
- CCNA-certifiering eller liknande
- Flera års arbetslivserfarenhet inom IP nätverk och Ethernetbaserade nät


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Fullstackutvecklare till Journalia

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 16
Om tjänsten
Journalia är ett produktbolag inom medicinteknik som levererar IT-system till vården. Tjänsten som eftersöks är en blandning av en projektledare och fullstackutvecklare. Dina arbetsuppgifter kommer med andra ord variera mellan projektledning mot kund, projektledning internt och utveckling av produkterna. Journalia är ett litet bolag med en start-up känsla även om det har funnits i över 20år.

Vi söker dig som tycker om en blandning mellan teknik och människor samt vill agera spindeln i nätet. I huvudsak kommer arbetet ske hemifrån men resor ut till kund kan förekomma i mindre utsträckning.

Exempel på arbetsuppgifter

- Ta emot önskemål & förfrågningar på speciallösningar från kund, beräkna tidsåtgång och skicka kostnadsförslag

- Produktutveckling

- Programmering inom framförallt .NET & -databaser

- I viss utsträckning on-prem installationer

- Kundkontakt framförallt gentemot IT-avdelningar

- Koordinera, strukturera och fördela det dagliga arbetet

Om dig
Krav för tjänsten:

- Flera års arbetslivserfarenhet av liknande arbete

- Utveckling i .NET

- Utveckling i -databaser

- Flytande svenska i tal & skrift

Det är meriterande om du har

- Jobbat i Access eller Royal Profile

- Erfarenhet av produktutveckling

- Arbetat på produktbolag

- Erfarenhet från medicinteknik

- Tidigare jobbat inom vården

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper

- Självgående

- Drivande

- God samarbetsförmåga

Om oss
Journalia utvecklar IT-system som stödjer vården i det dagliga arbetet. Tillsammans med läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker och farmaceuter har vi sedan början av 90-talet utvecklat, sålt och supportat produkter inom komplicerade och riskfyllda områden.

Besök gärna Journalias hemsida http://journalia.se/ för att få reda på mer om deras verksamhet.

Om rekryteringsprocessen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser genomför Testhuset en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta linus.westling@testhuset.com.

Välkommen in med din ansökan.

Placeringsort: Remote

Ansök nu

Utredare

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 11
Nytt
Myndigheten för psykologiskt försvar värnar det öppna och demokratiska samhället och den fria åsiktsbildningen genom att identifiera, analysera och bemöta otillbörlig informationspåverkan och annan vilseledande information som riktas mot Sverige eller svenska intressen. 
Myndigheten leds av en generaldirektör och har cirka 60 anställda.

Huvudkontoret finns i Karlstad, men myndigheten har även kontor i Solna.

Den Förmågehöjande avdelningen arbetar med att utveckla Sveriges samlade förmåga inom psykologiskt försvar. Avdelningen samverkar med och ger stöd till myndigheter, media, frivilliga försvarsorganisationer och civilsamhället i övrigt. Fokus ligger på det samordnande, förebyggande och utvecklande arbetet och på att stärka samhällets förmåga på kort och lång sikt. En viktig del i arbetet är kunskapsutveckling inom det psykologiska försvaret där kontakter och samverkan med universitet, högskolor och forskningsinstitut i Sverige och internationellt utgör en central del. Avdelningen arbetar också med att direkt bidra till att stärka befolkningens motståndskraft inom det psykologiska försvaret samt att ansvara för myndighetens utbildnings-, övnings och forskningsverksamhet. Avdelningen ansvarar även för myndighetens personal som är sekonderad utomlands.

Vi söker nu utredare som vill göra skillnad och bidra till fortsatt stark utveckling av Sveriges psykologiska försvar. Placeringsort är Karlstad eller Solna.

Arbetsuppgifter
Som utredare kommer du att arbeta för att utveckla, stärka och stödja myndigheters beredskap inom psykologiskt försvar bland annat genom samordning, analyser och kunskapshöjande aktiviteter som föreläsningar och seminarier. Det är även viktigt att genom omvärldsbevakning inhämta, förstå och använda andra länders och internationella organisationers motsvarande arbete. Du kommer presentera och föredra underlag för beslutsfattare inom myndigheten och för externa aktörer på både svenska och engelska.

I rollen är det viktigt att du kan kombinera ett strategiskt tänkande med ett praktiskt genomförande. Därutöver ingår även att förbereda och svara på remisser, rapportering och kvalificerade frågeställningar som ställs till myndigheten.

I arbetet ingår att utveckla nätverk med relevanta organisationer och bidra till att bygga kunskap om otillbörlig informationspåverkan och annan vilseledande information som riktas mot Sverige eller svenska intressen.

Vid särskilda händelser kan det tidvis bli aktuellt att delta i myndighetens operativa arbete. Resor i tjänsten förekommer regelbundet, både nationellt och internationellt.

Kvalifikationer
Detta arbete kräver:

- Akademisk examen inom relevant område för anställningen.
- Erfarenhet av samverkan mellan regionala, nationella eller internationella aktörer.
- Erfarenhet från arbete om totalförsvarsfrågor eller god kunskap om svensk säkerhetspolitik.
- Dokumenterad erfarenhet av kvalificerat analytiskt arbete.
- Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska.

Det är meriterande om du har:

- God kunskap om psykologiskt försvar och otillbörlig informationspåverkan.
- Kunskap om EU och Natos krishanteringssystem.
- Kunskap om att arbeta med utvecklingsfrågor och utredningsarbete.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är initiativrik, driven och har en mycket god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du är serviceinriktad och har lätt för att knyta nya kontakter såväl inom som utanför den egna organisationen. Som utredare i MPF måste du kunna prioritera, ha en hög integritet och en tydlig säkerhetsmedvetenhet. Du är analytisk, strukturerad och har en god kommunikativ förmåga.

Om anställningen
Anställningen är tillsvidare på heltid och inleds med provanställning.

Vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Myndigheten är en del av Sveriges totalförsvar och tjänsten medför därför krigsplacering.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Nordic Medtest söker utvecklare för IAM-lösningar

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 2
Vill du vara med och skapa framtidens digitaliserade välfärd?

Nordic Medtest är ett techbolag som har en unik position som vår ägare Ineras test och utvecklingsbolag. Inera ägs av alla kommuner och regioner. Som offentligt bolag jobbar vi med fokus på långsiktighet, stabilitet och samhällsnytta.
Vi ansvarar för testning och utveckling inom Ineras tjänsteportfölj inklusive styrning och utveckling av tillhörande metodik och arbetssätt.
Vi arbetar med samhällskritiska och tekniskt komplexa system som möjliggör för välfärden att fungera säkert och effektivt. Exempel på områden är 1177, nationell digital infrastruktur samt ett stort antal digitala tjänster som används inom regioner och kommuner.

På Nordic Medtest står samarbete och trivsel högt på agendan. Vi har en enkel organisation med korta beslutsvägar. Idag är vi drygt 55 anställda. Mer information om hur det är att jobba hos oss hittar du på Jobba hos oss - Nordic Medtest

Välmående och hälsa
För oss är det viktigt att du mår bra. Vi har bland annat friskvårdbidrag, en friskvårdstimme i veckan och 39,5 timmars arbetsvecka. Vi har även halvdagar och klämdagar runt större helger.

Hos oss har du stor frihet och flexibilitet att jobba på distans exempelvis hemifrån. Det ger dig stora möjligheter att forma din vardag och ta egna beslut om hur du bäst utnyttjar din tid.

Vem är du?

Vårt ansvar har utökats och vi söker nu flera erfarna utvecklare till ett nytt agilt utvecklingsteam som ansvarar för applikationsförvaltning och vidareutveckling av tjänster som hanterar behörigheter och åtkomst framför allt inom vård och omsorg. Du gillar att arbeta med komplexa lösningar och tycker det är roligt att få vara med och bygga ett nytt team.

Kvalifikationer

Du är en erfaren systemutvecklare med fokus på IAM-lösningar som gillar att samarbeta med kollegor och kunder. Du ska ta ett stort ansvar för ditt arbete. Ödmjukhet och hjälpsamhet är två andra viktiga aspekter i vårt gemensamma arbetssätt. Du har en akademisk utbildning eller motsvarande, inom utveckling. Du bör besitta följande egenskaper:


Djupgående kunskaper i Java, inklusive erfarenhet av att utveckla eller vidareutveckla komplexa system med detta språk.


God förståelse för säkerhetsprotokoll, autentiseringsflöden och standarder såsom SAML, OAuth2.0 och OpenID Connect.


Erfarenhet av att arbeta med federerad identitetshantering, användarautentisering och auktoriseringstjänster.


Starka färdigheter i systemarkitektur och designmönster, särskilt i samband med skalbarhet och säkerhet.


Förmåga att effektivt samarbeta i team, samt att självständigt kunna driva projekt från idé till genomförande.


God förståelse för integration och hantering av databaser, API-utveckling och mikrotjänstarkitektur.


Erfarenhet av att använda verktyg och ramverk som stödjer Java-utveckling, såsom Spring Boot, Spring Security, Hibernate och Maven.


Förmåga att skriva välstrukturerad, läsbar och underhållbar kod, samt erfarenhet av enhetstestning och integrationstestning.


Erfarenhet av att arbeta i Scrum med Atlassian-produkter och att samarbeta med kollegor för att lösa problem.


Erfarenhet av CI/CD i etablerade verktyg.


En vilja att hålla sig uppdaterad med de senaste teknikerna och bästa praxis inom programutveckling och cybersäkerhet.

Du ska ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse

Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 2024-05-02 men tjänsterna kan tillsättas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vid frågor om tjänsten kontakta:


Sektionschef Karin Lindh: 073-032 27 36 karin.lindh@nordicmedtest.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.

Ansök nu

Myndighetscontroller

Controller
Läs mer Apr 10
MSB arbetar för ett säkrare samhälle i en föränderlig värld. Det är vi som stärker Sveriges förmåga att fungera i kris och till och med krig. Det betyder att alla våra medarbetare bidrar till ett land där människor är beredda: Från norr till söder sprider vi kunskap och agerar för att skydda liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter.
Vill du bidra till ett säkrare samhälle i en föränderlig värld? Då kanske du är vår nya kollega!

Som myndighetscontroller på planerings- och uppföljningsenheten ingår du i en sammansvetsad grupp av engagerade medarbetare med olika kompetenser som tillsammans arbetar för att stödja myndighetsledningen med ledning, styrning och uppföljning av verksamheten och de myndighetsövergripande hållbarhetsfrågorna.

Enheten är placerad i Karlstad och Stockholm, består av sju medarbetare och leds av en enhetschef.

Medarbetarskapet och ledarskapet på MSB ska utgå från tillit, medmänsklighet och viljan att arbeta tillsammans. Vi utgår från att vi gör vårt bästa och vill varandra väl. Att agera i linje med MSB:s medarbetar- och ledarkriterier innebär att medverka till ökad trygghet och ett hållbart arbetsliv.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Som myndighetscontroller kommer uppgifterna inkludera arbete med att planera och följa upp myndighetens verksamhet. Du kommer tillsammans med dina kollegor att utveckla myndighetens styrprocess och styrmodell. I rollen ingår även att omhänderta och omsätta regeringens styrning internt i syfte att säkerställa att myndigheten fullgör sina uppgifter. Stora delar av arbetet kommer att ske i nära samarbete med myndighetens olika avdelningar.

I dina arbetsuppgifter ingår:

- Att vara ansvarig för sammanhållande av myndighetens arbete med årsredovisning samt delaktig i något/några av de övriga processer som planerings- och uppföljningsenheten är sammanhållande för såsom myndighetens arbete med verksamhetsplan, budgetunderlag och riskhantering vilket innebär att du kommer att arbeta mycket med att uttrycka dig i skrift.
- Att vid behov stödja myndighetsledningen i andra frågor samt att hålla samman andra myndighetsgemensamma frågor.
- Att arbeta med verksamhetsutveckling inom enhetens ansvarsområde.
- Förvaltning och utveckling av myndighetens systemstöd för verksamhetsplanering och uppföljning.

Dina kunskaper och kompetenser
Du har:

- Flerårig erfarenhet från arbete med styrningsfrågor inom offentlig verksamhet och arbete med verksamhetsplanering och uppföljning
- Akademisk examen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Erfarenhet av att leda och driva utvecklingsarbeten, till exempel som projektledare
- God kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska och engelska
- Vi lägger stor vikt vid ovan nämnda kompetenser och personlig lämplighet

Det är meriterande om du har erfarenheter:

- från att ha arbetat med att förvalta och utveckla systemstöd för verksamhetsplanering och uppföljning
- från att ha arbetat med riskhantering

Som alla medarbetare och ledare hos oss förväntas du kunna arbeta uppdragsorienterat, utvecklingsinriktat, dialoginriktat, ha god självkännedom och bidra genom att vara ett föredöme.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/msbs-medarbetar--och-ledarkriterier/

Om anställningen
Vi erbjuder dig en anställning tillsvidare på heltid som inleds med en provanställning.

Din placeringsort kommer att vara Karlstad och resor i anställningen förekommer.

Svenskt medborgarskap är ett krav för anställning på MSB då den innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss
Enhetens uppgift är att stödja myndighetens ledning med ledning och styrning av myndighetens verksamhet. I uppgiften ingår myndighetens styrmodell, styrning och samordning av planering, uppföljning och utvärdering av verksamhet samt budget. Vidare ingår arbetet med intern styrning och kontroll och myndighetens egen risk- och sårbarhetsanalys. Vidare ingår system för planering och uppföljning, ledningssystem för miljö och samordning av myndighetens arbete med jämställdhetsintegrering, barnrätt och funktionshinderspolitiken under enhetens ansvarsområden.

Alla vi som arbetar på MSB förväntas och ska bidra till ökad jämställdhet och likabehandling för en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.

https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Göran Karlsson. Fackliga företrädare är Niklas Bergqvist (Saco-S), Anna Anelius (ST) och Ann-Britt Paradis (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Välkommen med din ansökan senast den 1 maj 2024.

Ansök nu

Receptionist till företag i Karlskoga

Kontorsreceptionist
Läs mer Mar 21
Det här är ett långtgående konsultuppdrag och man kommer att arbeta extra när vår kund har behov. Du kommer att vara anställd av Manpower Flex men arbeta hos vår uppdragsgivare i Karlskoga.

Jobba extra som receptionist hos företag i Karlskoga

Är du en ansvarsfull och engagerad person med intresse för kundvård? Vill du vara ansiktet utåt mot vår uppdragsgivares kunder, leverantörer och anställda? Söker du ett meriterande extrajobb? Då har vi tjänsten för dig! Ta chansen att jobba extra som receptionist hos vår kund i Karlskoga!

Hur ser en arbetsdag ut?

Som receptionist är du den som på ett vänligt och professionellt sätt välkomnar såväl anställda som kunder och leverantörer till vår uppdragsgivare. I rollen ingår även en del administrativt arbete. Arbetstiderna kan variera utefter behov men arbetet sker under dagtid på vardagar.

Du kommer till exempel att:

* välkomna och registrera besökare
* meddela anställda på företaget när de har besök
* ansvara för hanteringen av inkommande och utgående post
* ansvara för att receptionen och väntrummet är rent och fräscht
* se till att konferensrummen är i ordning innan de utnyttjas

Den vi söker

Vi söker dig som är studerande, pensionär eller innehar annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Vi söker dig som är trevlig, social och ansvarsfull. Du är en utåtriktad person som brinner för kundvård. Du gillar att ha koll på läget och är inte rädd för att styra upp saker och ting. Då tjänsten innehåller en del praktiska moment bör du vara tekniskt lagd och inte "rädd att hugga i" när något behöver fixas.

Vi söker dig som:

* har känsla för service
* har fullständiga gymnasiebetyg
* har goda kunskaper i svenska och engelska
* har goda datorkunskaper

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Sjödahl på e-post johanna.sjodahl@manpower.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Verksamhetsledare/Juridisk rådgivare till Konsument Europa

Organisationsutvecklare
Läs mer Apr 9
På Konsumentverket får du möjlighet att vägleda rätt i svåra situationer och bidra till att göra skillnad för Sveriges och Europas konsumenter.

Det kan handla om att hotellvistelsen inte blev som förväntat, resan ställdes plötsligt in eller så kom aldrig den där varan som beställdes.

Om jobbet
Konsument Europa är en del av nätverket European Consumer Centres Network (ECC) som har kontor i 29 europeiska länder. Nätverket har ett nära samarbete och fungerar som medlare mellan konsumenter och näringsidkare när problem uppstår vid gränsöverskridande handel.

Som verksamhetsledare håller du ihop och koordinerar olika ansvarsuppdrag, och leder verksamhetens löpande arbete så att det uppfyller de krav som ställs från EU-kommissionen och Konsumentverket. Du har kontakt med konsumenter, företag och våra systerkontor i Europa och deltar aktivt i verksamheten då du arbetar del av din tid med rådgivning och ärendehandläggning. Du är ett naturligt bollplank för såväl dina rådgivarkollegor, enhetens kommunikatör som enhetschefen.

Exempel på arbetsuppgifter:

· Stötta enhetschefen i budgetarbete, uppföljning och rapportering till EU-kommissionen.

· Besvara konsumentfrågor och handlägga ärenden

· Representera verksamheten vid vissa studiebesök, projekt och möten i/med ECC-nätverket

· Kontakt och dialog med andra myndigheter med angränsande uppdrag

· Hålla föredrag om konsumentfrågor

Är du den vi söker?
Du har högskoleutbildning med juridisk inriktning och flera års erfarenhet av juridisk rådgivning till konsumenter. Du har erfarenhet av lednings- och samordningsuppgifter. Det är meriterande om du har god kännedom om ECC och har erfarenhet av att samordna verksamhet, evenemang och nätverksmöten inom EU.

Vi förväntar oss att du har ett engagemang, en vilja att göra nytta för konsumenterna och har en utpräglad servicekänsla. Du uppskattar en verksamhet där det är full fart och händer mycket, har lätt för att anpassa dig till olika arbetsuppgifter och har förmåga att fatta snabba beslut. Du strävar efter att hitta effektiva arbetssätt och smidiga samarbetsformer och arbetar med helhetssyn på verksamheten. Du trivs i en samordnande roll och är kreativ, drivande, strukturerad och lösningsfokuserad. Du har mycket god förmåga att kommunicera och samarbeta i såväl svensktalande som engelsktalande sammanhang.

Vår arbetsplats
Hos oss har vi tillit till varandras förmåga. Vi lär och utvecklas tillsammans i en prestigelös och omtänksam arbetsmiljö. Du får gärna testa nya vägar i ditt arbete. Våra värderingar mod, nytta och omtanke är viktiga för oss. Vi värdesätter att vi är olika, det berikar vår verksamhet.

Om du vill jobba i en myndighet där vi gemensamt tar ansvar för verksamhet, utveckling och samarbete – då kommer du att trivas hos oss!

Vi har förtroendearbetstid och beroende på verksamhetens förutsättningar har du möjlighet att arbeta delvis på distans. Du får en genomtänkt introduktion och har goda möjligheter till kompetensutveckling. Självklart erbjuder vi friskvårdstid och friskvårdsbidrag.

Om anställningen 
Tillsvidareanställning som kan inledas med sex månaders provanställning. Tjänstgöringsort är Karlstad. Tillträde enligt överenskommelse. Resor i tjänsten förekommer, såväl nationellt som internationellt.

Vill du veta mer?
Läs mer om oss på Konsumentverket https://www.konsumentverket.se/ Mer information om anställningen får du av enhetschef Nadia Petersson. Fackliga representanter är Anna Gunnarsson för Saco och Maria Lindstedt för OFR. Du når samtliga genom att ringa vår växel på telefonnummer 0771-42 33 00.

Så här söker du!
Ange diarienummer ”HR 2024/7” i din ansökan. Välkommen med din ansökan senast den 26 april 2024.

Ansök nu

Utvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 22
Om tjänsten
Vår kund är en av de absolut ledande aktörerna i sin bransch och kännetecknas av ett högt tekniskt kunnande och en harmonisk syn på balans mellan arbetsliv och fritid, här ges utrymme för en långsiktig och hållbar relation till arbetet.

Projekten innebär utveckling av produktionsnära system till tillverkande företag och erbjuder stor variation, såsom nyutveckling eller vidareutveckling av redan implementerade system. Som utvecklare arbetar du större delen av tiden inhouse tillsammans med en kompetensbredd av projektledare, systemarkitekt och andra utvecklarkollegor. Besök och arbete hos kunder sker i en inledande fas av projekten samt vid implementering/driftsättning.

Vår kund arbetar i Microsoftmiljö, C#/.net samt Azure. Då systemen har en webbaserad frontend betyder det att du som har intresse för detta område, kommer att få arbeta med dom delarna också.

Din kompetens
Vi söker dig som är:
1. Nyexaminerad utvecklare från dataingenjörs-eller webbutvecklarprogrammet och som jobbat några år innan universitetsstudierna.
Alternativt:
2. Erfaren utvecklare med minst två års arbetslivserfarenhet som utvecklare med fokus på backend i Microsoft-stacken.

Som person värnar du om dina kundrelationer och du har ett affärsmässigt driv och fokus i ditt arbete. Du gillar att samarbeta med andra och att lyckas tillsammans med andra.

För den här tjänsten krävs att du kan svenska i flytande tal och skrift.

Övrigt

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Om oss

Procruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.

Ansök nu

Redovisningsekonom till AKJ Energiteknik

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 29
REDOVISNINGSEKONOM TILL AKJ ENERGITEKNIK
ARBETSUPPGIFTER
AKJ befinner sig i ett expansivt skede och därför söker vi ju en redovisningsekonom. Du kommer i ett första skede ersätta nuvarande redovisningsekonom som går på föräldraledighet under hösten, men vi kommer utöka ekonomi- och stödfunktionerna därefter - därav blir det en tillsvidareanställning. AKJ är företaget som ger goda möjligheter till personlig utveckling och en variationsrik vardag. Här får du påverka och bidra till företagets framgång. CFO är närmaste chef och redovisningsekonomen ingår i gruppen för ekonomi/administration bestående av fyra kollegor som jobbar i nära samarbete med varandra. Huvudsakliga arbetsuppifter:  
Delaktig i framtagandet av månads- och årsbokslut
Löpande redovisning
Hantera moms och övriga skatter/avgifter
Internationella frågeställningar/kontakter då vi har verksamhet i Lettland och Norge samt regelbunden handel med utlandet
Administratör för affärssystemet Pyramid
Stöd och bollplank till övriga kollegor i gruppen
Delta i arbetet med att utveckla arbetssätt och rutiner
HR administration till viss del
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du är utbildad Redovisningsekonom eller motsvarande utbildning samt har minst tre års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom. Det är meriterande om du har erfarenhet av löneadministration/HR administration. Som person är du lugn, noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du är ansvarstagande och trivs med att jobba mot deadlines. Du har lätt för att samarbeta med andra, skapar trivsel omkring dig samt tycker om att jobba i team. Vidare tycker du att det är spännande med förändring och utveckling och vill vara med och bidra i arbetet med att förbättra och utveckla företagets arbetssätt och rutiner. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i projektbaserade företag, gärna från byggbranschen. Övriga kvalifikationer  
Goda kunskaper i officepaketet, främst Excel
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Extra plus vid erfarenhet av affärssystemet Pyramid
Extra plus vid erfarenhet av inköpshantering
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Redovisningsekonom är en direktrekrytering där du blir anställd av AKJ Energiteknik. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Supportmedarbetare - Vi söker teknikintresserade studenter!

Växeltelefonist
Läs mer Jan 25
Vi söker engagerade och teknikintresserade studenter som vill arbeta som supportmedarbetare hos en väletablerad kund i Karlstad. Tjänsten är perfekt för dig som gärna vill kombinera extraarbete med studier. Här kommer du arbeta ca två dagar i veckan samt heltid under sommaren.

Som supportmedarbetare hos vår kund kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att svara på inkommande samtal och mejl från tekniker ute i landet som arbetar med landets fibernät. Urval sker löpande så tveka inte, sök redan idag!Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare förväntas du arbeta kundfokuserat och effektivt med att supportera tekniker runtom i Sverige. Du har daglig kontakt med entreprenörer och kollegor, något som kräver att du är en social och serviceinriktad person.
Hos vår kund finns det goda möjligheter att utvecklas inom flera olika områden då företaget arbetar med många olika tekniska lösningar i en spännande bransch.
Du kommer inledningsvis och fortlöpande att gå interna utbildningar för att kunna hantera komplexa ärenden samt fortsätta utvecklas.

Här kommer du förväntas genomföra arbetsuppgifter som:
- Svara på inkommande telefonsamtal samt mejl
- Dokumentera de ärenden du tar emot samt uppdatera register
- Vara behjälplig för tekniker runt om i landet gällande supportärenden
- Bistå med information och säkerställa kvalitet i arbetet

Mer information om rollen ges vid intervjutillfället.

Du erbjuds
Tjänsten som supportmedarbetare erbjuder:
- Flexibla arbetstider ca två dagar per vecka
- Sommarjobb på heltid
- Meriterande arbetsuppgifter att skriva på ditt CV


Profil

Vi söker dig som tar ansvar och arbetar noggrant, som trivs i att arbeta i team samt har en naturlig anda för service.

Vi ser att du:
- Studerar en eftergymnasial utbildning vid högskola eller universitet
- Har minst 2 år kvar av studierna
- God vana från dator och-/eller system
- Kunskaper i svenska samt engelska i såväl tal som skrift

Meriterande om du har erfarenhet av teknisk support eller från telekom.
Har du tidigare arbetat i en teknisk roll där du förväntats supportera kollegor eller dylikt ser vi det som meriterande.Om Oss

Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd hos Framtiden.Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Plats: Karlstad
Omfattning: 2 dagar i veckan (Heltid under sommaren)
Arbetstid: Generellt 08.00-16.30


Rekryteringsprocess

1. Cv-granskning och urval

2. Intervju med Framtiden

3. Intervju med vederbörande företag


Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team!

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 12
Nytt
We are looking for someone to handle our financial tasks during three months this summer. Are you curious about working for a non-profit organisation, in a festival environment with flexible working hours? Then apply for the substitute job as Economy Assistant with us at Ängsbacka, while our regular Economy Workleader is on leave.
This is a substitute job for the duration of roughly 3 months, covering for a leave of absence of our regular economy work leader, between 14 May - 22 August.
It is a 50% role, with the base 100% salary of 23 054 a month. Working hours are during selected days of the week during office hours (09.00-17.00), Monday-Friday.
TASKS
The Employee shall perform the duties set forth by Ängsbacka according to Ängsbacka’s guidelines and instructions.
Economy Assistant Job duties:
Salaries: Collect information for and prepare payroll payments for employees, including sick leave and holiday pay
Tax declarations
Till
Customer and supplier Invoices: Create, send, and follow up on invoices
Outgoing payments
SI file management
Contributes to team effort by accomplishing related results as needed
Process and prepare financial and business forms for the purpose of checking account balances, facilitating purchases, etc.
Answer economic questions, respond to economy email and provide organizational support as needed
Be responsible for organization’s financial administration
Learn and be responsible for accounting of our digital booking system (Comers)
Help oversee and manage individual accounts
Review and adhere to department budgets
Collect and enter data for various financial spreadsheets
Review and audit financial statements and reports, ensure all calculations and data entries are correct
Reconcile any discrepancies or errors identified by conversing with employees and/or clients
Company credit cards: create, check payments and cancel company credit cards
Report any troubling discoveries or suspicion of wrongdoing to the proper authorities
Create financial reports on a regular basis
Adhere to the company's or organisation's financial policies and procedures
Answers question and provide assistance to stakeholders, customers, and clients as needed
Attend finance department and company-wide meetings, sometimes assisting with financial reporting to managers and senior executives
Attend and contribute to the following regular meetings: Administration and Communication circle, Invoicing with Product Manager, Regular check ins with CEO, Sharing
Suggest changes or improvements to increase accuracy, efficiency, and cost reductions.
Be responsible for handing over your role upon leaving your position. Compile and make available all relevant documents and teach the incoming Economic work leader for a minimum of 3 weeks.
Be responsible for overall management of economic office

Ansök nu

IT-Projektledare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 22
Om tjänsten
Vår kund är en av de absolut ledande aktörerna i sin bransch och kännetecknas av ett högt tekniskt kunnande och en harmonisk syn på balans mellan arbetsliv och fritid, här ges utrymme för en långsiktig och hållbar relation till arbetet.

I rollen som projektledare kommer du att ansvara för att leda och driva projekt av produktionsnära system till tillverkande företag. Du medverkar i tidigt skede i behovsanalysen där du, tillsammans med kunden och dina utvecklarkollegor, tar fram den tekniska lösning som passar kundens verksamhet bäst. Du ansvarar för planering av resurser samt tidsåtgång. Vid genomförandefas är du som projektledaren den som tillser att projektet följer fastställd tidsplan och att rätt resurs finns på plats vid rätt skede. Du blir här en viktig del i att säkra leveransen och uppehålla en god kvalité.

Projekten erbjuder variation, såsom nyutveckling eller vidareutveckling av redan implementerade system. Ni utvecklar lösningar i Microsoftmiljö, C#/.net samt Azure.
Vill du fortsätta att ha en fot kvar i tekniken som utvecklare, går det utmärkt att kombinera med denna roll.

Din kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet från likvärdig roll eller ansvar i utvecklingsprojekt.
För dig som endast är intresserad av kortare projektledaruppdrag finns det även möjlighet för det, dock ej som underkonsult.
Vidare har du god kommunikativ förmåga samt goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Som person trivs du i en ledande roll och har lätt att samarbeta med andra. Du arbetar strukturerat och är nyfiken samt ödmjuk inför din roll och dina kollegors kunskaper.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Rekryterare till Procruitment

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 21
Om oss
Procruitment?är Sveriges enda?Karriärbyrå inom IT, Tech och Engineering som utmanar?rekryteringsbranschen genom proaktiv rekrytering. Med fokus på att bygga långsiktiga relationer skapar vi tillväxtmöjligheter för våra kunder och karriärmöjligheter för?personer?verksamma inom?techbranschen.?I Karlstad finns koncernens huvudkontor som idag består av tolv kollegor.?Vi sitter i fina lokaler i Ahlmarkshuset,?vill du bli en del av oss?

Om tjänsten
Som rekryterare eller som vi kallar rollen: Career Manager, ansvarar du för rekryteringsprocessens alla delar; kravprofil, annonsering, intervju, kandidatpresentation och uppföljning gentemot våra samarbetspartners. För att hitta rätt medarbetare jobbar vi nästan uteslutande med search. Detta är roligt och utmanande, vilket också du måste tycka.
Vi jobbar också med att, i dialog med kandidater, hitta nästa rätta arbetsgivare i deras karriär. Kandidaten outsourcar sitt arbetssökande till oss helt enkelt. Career Managers har också ett konsultansvar. Vi tycker att det är så himla kul att inte bara matcha en kandidat och arbetsgivare rätt, utan att också på nära håll få se hur samarbetet utvecklas under den inledande tiden av anställningen.

Arbetsklimatet??
Tillsammans har vi mycket roligt att se fram emot! Att vara en kollega på?Procruitment?är roligt och fartfyllt. För oss är personligt engagemang, enormt driv och vilja att lyckas?med varje rekrytering?det?vi alltid?strävar efter,?detta kommer du snabbt att märka. Dessutom delar vi mer än gärna med oss av all vår erfarenhet till just dig, förmodligen under en energisk lunch.??Vi arbetar?effektivt och smart, men inte mer än att du efter jobbet skall ha energi kvar till familj, vänner eller andra fritidsintressen. Detta är viktigt för oss!
?
Vem söker vi???
Vi söker dig som:

- Har intresse för rekrytering samt erfarenhet av försäljning. Vi tror att du har jobbat inom ex. restaurangbranschen, i butik eller som fastighetsmäklare

- Behärskar engelska och svenska i tal och skrift

- Brinner för att träffa människor och är bra på att bygga relationer

- Trivs med att jobba med resultat och att driva saker i mål

- Innehar av B-körkort

Har du erfarenhet av rollen som rekryterare? Superbra! Då vill vi gärna ta ett snack med dig! ????

Detta får du??
På Procruitment?kommer du att arbeta med?erfarna kollegor. Du kommer att bidra till att rekrytera nya medarbetare till din regions mest attraktiva arbetsgivare.?Du?kommer?att bli en del av ett? bolag med?värmländska rötter.?Vi strävar efter att vara en hållbar arbetsgivare, därför erbjuder vi alla våra anställda 1,5 timmes lunch varje dag för att möjliggöra?sin dagliga träning under kontorstid?och på så sätt ha mer tid till nära och kära efter arbetstid. Du får också ett friskvårdbidrag på 5000 kr/år med möjlighet att koppla på en hälsocoach.??
Idag har vi kontor i?Karlstad, Stockholm och Jönköping.??

Vår verksamhet bygger på?djup kunskap, stort hjärta och stark glöd.?Läs gärna mer om oss här:?https://www.procruitment.se/??


Övrigt

Lön: Fast lön + rörlig lön
Omfattning:?Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort:?Karlstad
Rollen kräver körkort


Låter detta intressant?
Tveka inte att höra av dig till rekryterande chef Jennie Forsell på jennie@procruitment.se alternativt skicka in en ansökan. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Sommarjobb på Fastighetsmäklarinspektionen

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 5
Fastighetsmäklarinspektionen är en statlig myndighet med kontor i Karlstad. Vi är ca 30 medarbetare som bidrar till god fastighetsmäklarsed på bostadsmarknaden. Du kan läsa mer om vårt uppdrag på vår webbplats www.fmi.se.
På Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) arbetar vi med registrering och tillsyn av fastighetsmäklare och fastighetsmäklarföretag.

Vi har också ett viktigt uppdrag att utveckla och sprida kunskap om god fastighetsmäklarsed. I vår verksamhet vänder vi oss främst till fastighetsmäklare, mäklarföretag och konsumenter i bostadsaffärer, det vill säga köpare, säljare och spekulanter. Vi har ett stort inflöde av ansökningar med mera, så vi behöver förstärka med extra resurser under sommaren.

Dina arbetsuppgifter
FMI behöver i första hand förstärka teamet som registrerar och handlägger ansökningar från mäklare och mäklarföretag. Som sommarjobbare kommer du att delta i arbetet med handläggning av dessa ansökningsärenden. Du kan även komma att få delta i handläggning av andra ärenden och/eller andra administrativa uppgifter på myndigheten.

Din kompetensprofil
Vi söker dig som har läst minst två år på juristprogrammet eller har annan utbildning som vi bedömer vara lämplig för arbetsuppgifterna.

Om du har läst fler år på juristprogrammet, är van att arbeta i digitala system som till exempel moderna ärendehanteringssystem, så är det meriterande. Även kunskap inom förvaltningsrätt är meriterande.

Vi söker dig som är trygg i dig själv och som kan arbeta i en föränderlig arbetssituation. Du tar ansvar, är strukturerad, noggrann och flexibel. Samarbete och goda relationer är ditt förhållningssätt till andra. Du möter människor med respekt, är lösningsinriktad och driver arbetet framåt samt uttrycker dig väl i tal och skrift.

Anställningsform och omfattning
Tidsbegränsad visstidsanställning under sommarperioden (juni – augusti). Tillträde och avslut planeras i samband med anställningen. Omfattningen är heltid.  

Vill du veta mer?
Mer information om tjänsten får du av vår chef för den operativa enheten David Johansson.

Fackliga representanter är Elin Häggeborn, Saco-S och Mari Gremlin för ST. Du når samtliga genom att ringa vår växel på telefonnummer 010-490 01 00.

Så här ansöker du
Välkommen att söka tjänsten via vårt rekryteringsverktyg på fmi.se/jobb. Vi vill ha din ansökan senast den 26 april 2024.

Ansök nu

Processråd

Förvaltningsjurist
Läs mer Apr 4
Som processråd kommer du att arbeta tätt tillsammans med fyra andra processråd i en väl sammansvetsad grupp på avdelningen för Konsumentskydd, med placering på Konsumentombudsmannens (KO:s) sekretariat.

KO-sekretariatet ansvarar för rättsliga ingripanden med stöd av författningar som myndigheten har tillsyn över, att väcka offentlig grupptalan enligt lagen om grupprättegång och anmälan av grupptalan vid ARN, att biträda konsumenter i enskilda tvister med mera. I uppdraget ingår att driva rättsutvecklingen framåt på det marknads- och civilrättsliga området.

Om jobbet
Du driver självständigt tvistemålsprocesser för myndighetens räkning i patent- och marknadsdomstolarna, allmän domstol och i förekommande fall förvaltningsdomstol samt meddelar förelägganden och beslut enligt de lagar Konsumentverket/KO har tillsyn över. I jobbet ingår även remissarbete, offentliga utredningar och att hålla utbildningar internt och externt. Mediekontakter och internationellt arbete förekommer också, liksom att delta i utvecklingsarbete inom myndigheten.

Är du den vi söker?
Du har juristexamen eller annan universitetsexamen med juridisk inriktning som vi finner likvärdig. Du har kvalificerad erfarenhet av processer i domstol genom exempelvis arbete som åklagare, domare, advokat eller processförare i offentlig verksamhet.

Du har mycket god analytisk förmåga och arbetar effektivt och strukturerat med fokus på uppdrag och resultat. Att utveckla dig själv och ditt arbete är någonting du stimuleras av. Såväl självständigt arbete som samarbete i olika former passar dig och du har lätt för att anpassa dig efter nya förutsättningar. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift såväl på svenska som på engelska.

Vår arbetsplats
Hos oss har vi tillit till varandras förmåga. Vi lär och utvecklas tillsammans i en prestigelös och omtänksam arbetsmiljö. Du får gärna testa nya vägar i ditt arbete. Våra värderingar mod, nytta och omtanke är viktiga för oss. Vi värdesätter att vi är olika, det berikar vår verksamhet. Om du vill jobba i en myndighet där vi gemensamt tar ansvar för verksamhet, utveckling och samarbete – då kommer du att trivas hos oss! Vi har förtroendearbetstid och beroende på verksamhetens förutsättningar har du möjlighet att arbeta delvis på distans. Du får en genomtänkt introduktion och har goda möjligheter till kompetensutveckling. Självklart erbjuder vi friskvårdstid och friskvårdsbidrag.

Om anställningen
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tjänstgöringsort är Karlstad. Tillträde enligt överenskommelse. Resor i tjänsten förekommer, såväl inrikes som utrikes.

Vill du veta mer?
Läs mer om oss på Konsumentverket https://www.konsumentverket.se/. Mer information om anställningen får du av enhetschef Kristofer Johannesson. Fackliga representanter är Anna Gunnarsson för Saco–S och Maria Lindstedt för OFR. Du når samtliga genom att ringa vår växel på telefonnummer 0771-42 33 00.

Så här söker du!
Ange diarienummer ”HR 2024/6” i din ansökan. Välkommen med din ansökan senast den 25 april 2024.

Ansök nu

Projektkoordinator till Värmlands projektparaply

Organisationsutvecklare
Läs mer Mar 26
Beskrivning
Värmlands projektparaply, Arbetsmarknads- och socialförvaltningen i Karlstad, behöver rekrytera en till två projektkoordinatorer under förutsättning att sökta medel till nytt projekt inom Europeiska Socialfonden beviljas.

Tjänsten är placerad på Staben, Arbetsmarknads- och socialförvaltningen.

Arbetsuppgifter
Som projektkoordinator ansvarar du för övergripande samordning, utveckling, drift och rapportering av projekt. Projekt som drivs av Värmlands projektparaply består ofta av delprojekt i medverkande kommuner för aktuellt projekt. Projektkoordinator stöttar delprojekten när det gäller frågor kring projektgenomförande, samverkansfrågor, redovisning och administration. Projektkoordinator har även ett nära samarbete med de lokala delprojekten och deras styrgrupper samt ansvarar för kompetensutvecklingsinsatser, projektledarträffar och projektmedarbetardagar för erfarenhetsutbyte och lärande.

Kopplat till projekten i Värmlands projektparaply finns en central projektägare och styrgrupp. Projektkoordinator ingår i ett projektteam tillsammans med övrig personal så som koordinatorer, ekonomer och administratörer. Inom ramen för Värmlands projektparaply arbetar teamet också med att skriva nya ansökningar. För att på bästa sätt kunna leda utvecklingsarbete i projekten behöver projektkoordinator ha kunskap om aktuella områden, hålla sig uppdaterad inom dessa och vara aktiv i omvärldsspaning.

Arbetet förutsätter gott samarbete med ingående aktörer i respektive kommun och innebär en del resor. Inom Värmlands projektparaply drivs också projekt med internationella inslag. Arbete med jämställdhet, tillgänglighet och icke-diskriminering ska integreras i projekten och genomsyrar projektens utformande och verksamhet.

Värmlandsprojektparaply håller på att bli en HBTQI-certifierad verksamhet och arbetar för mångfald på arbetsplatsen.

Läs mer om oss på vår hemsida!

https://varmlandsprojektparaply.se/

Kvalifikationer
För anställningen krävs högskoleutbildning/universitetsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt relevant arbetslivserfarenhet.

Som projektkoordinator bör du ha intresse och kompetens av att arbeta med utvecklingsfrågor, samverkan och strategiskt arbete. Kunskap inom följande områden är meriterande: Socialt arbete, arbetsmarknadsfrågor, utbildningsfrågor och arbete med utsatta målgrupper. Erfarenhet av arbete i offentlig sektor och främst kommunal verksamhet är meriterande. Projekten arbetar ofta med utmaningar som rör flera sektorer och kunskap om dessa är meriterande för tjänsten.

Du som söker ska ha en mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift samt förmåga att planera och administrera. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper så som ledaregenskaper, förmåga att arbeta självständigt, driva, ta egna initiativ samt att kunna inspirera, engagera och samarbeta med andra. Tidigare erfarenhet av projektledning och arbete med ESF-projekt eller annan EU-finansiering är meriterande.

Arbetet kräver god datavana.

Körkort är ett krav då arbetet innefattar en hel del resor.

God engelska i tal och skrift är meriterande.

Om Karlstads kommun

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Administratör – särskilt stöd till internationella sekonderingar

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Apr 10
Myndigheten för psykologiskt försvar värnar det öppna och demokratiska samhället och den fria åsiktsbildningen genom att identifiera, analysera och bemöta otillbörlig informationspåverkan och annan vilseledande information som riktas mot Sverige eller svenska intressen. 
Myndigheten leds av en generaldirektör och har cirka 60 anställda.

Huvudkontoret finns i Karlstad, men myndigheten har även kontor i Solna.

Den förmågehöjande avdelningen arbetar med att utveckla och stärka samhällets samlade förmåga till psykologiskt försvar. I detta ingår att ge stöd till befolkningen, myndigheter, regioner, kommuner, media, frivilliga försvarsorganisationer och civilsamhället i övrigt samt verka för ökad samordning mellan dessa aktörer. Viktiga uppgifter är också att ansvara för utbildning, övning och kunskapsutveckling vilket bland annat innebär att beställa, följa och förmedla forskning inom psykologiskt försvar. Avdelningen ansvarar även för myndighetens personal som är sekonderad utomlands.

Vi har ett särskilt uppdrag från regeringen att kunna sekondera personal utomlands och söker nu en administratör med vilja och intresse för att säkerställa genomförandet av detta uppdrag. Administratören kommer att vara direktrapporterande till chefen för den Förmågehöjande avdelningen och placeringsort är Karlstad eller Solna.

Arbetsuppgifter
Arbetet som administratör är varierande och utvecklande där du bland annat kommer att löpande administrera och handlägga uppgifter kopplade till myndighetens utlandsstationerade. Myndigheten arbetar med att bygga upp en struktur kring vårt utlandsarbete där du kommer att ha en viktig roll. För tillfället arbetar vi med att ta fram en kandidatpool för utlandstjänster som delvis kommer att hanteras av administratören.

I arbetet ingår även övrigt administrativt stöd utifrån avdelningens behov. Utöver arbetet med att säkerställa ett framgångsrikt stöd till myndighetens utlandsstationerade kommer du också vara en viktig del i hur den förmågehöjande avdelningens arbete struktureras och utvecklas.

Kvalifikationer
Detta arbete kräver:

- Erfarenhet av att ha arbetat med administrativt stöd.
- Erfarenhet från projektledning.
- Förmåga att arbeta obehindrat i tal och skrift på engelska

Det är meriterande om du har:

- Erfarenhet av totalförsvarsfrågor och god kännedom om svensk säkerhetspolitik.
- Eftergymnasial utbildning med fördjupning administration eller motsvarande.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är utvecklingsorienterad och initiativrik. Du har ett strukturerat arbetssätt och vana av att planera och organisera. Du har en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du är serviceinriktad och har lätt för att knyta nya kontakter såväl inom som utanför den egna organisationen.

Om anställningen
Anställningarna är tillsvidare på heltid och inleds med provanställning.

Vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Myndigheten är en del av Sveriges totalförsvar och tjänsten medför därför krigsplacering.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Ekonom

Förvaltningsekonom
Läs mer Apr 4
Beskrivning
Är du en ekonom med helhetsperspektiv som vill vara med och bidra till en berikande fritid för Karlstadborna? Då är det dig vi söker!

Hos oss får du ett spännande och utvecklande uppdrag med fokus på att ge verksamheten ett
kvalificerat ekonomistöd.

I Karlstads kommun får du utvecklas tillsammans med professionella kollegor som vill göra skillnad redan idag. Din placering är på kultur- och fritidsförvaltningen där ekonomi är den del av förvaltningens stabsfunktion som, tillsammans med bland annat HR, kommunikation och administration är ett nära stöd till politiken och förvaltningens verksamheter. Vår arbetsplats ligger i Bibliotekshuset i centrala Karlstad.

 

Arbetsuppgifter
Som ekonom hos oss ansvarar du bland annat för förvaltningens;

- löpande drift- och investeringsredovisning
- budgetering och bokslut
- inköpsorganisation
- kassaredovisning


Uppdraget innebär att planera, förvalta och utveckla respektive ansvarsområde. Som ekonom arbetar du för att ledningen och verksamheten ska ha rätt förutsättningar genom att exempelvis säkerställa att redovisningen är korrekt, bidra med underlag till ansvariga inför analyser, bedömningar och ekonomiska beslut. Du kommer vara ett konsultativt stöd, utbilda, samt ta fram,- kommunicera och implementera övergripande styrdokument, rutiner och arbetssätt som ska gälla i verksamheten.

Arbetet omfattar också att inom sina ansvarsområden i förekommande fall vara förvaltningens representant gentemot kommunen i övrigt, samt att delta i de arbetsgrupper och aktiviteter som leds av kommunledningen.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet inom yrket samt ekonomisk utbildning från universitet eller högskola och/eller annan relevant erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du är van att arbeta analytiskt och strukturerat med ekonomisk planering och uppföljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom kommunal verksamhet, ekonomisystem och av liknande arbetsuppgifter i en större organisation.


För att lyckas såväl som trivas i rollen ser vi även att du är kommunikativ och på ett pedagogiskt sätt kan beskriva ekonomiska samband. Du har fallenhet att se nya möjligheter vid problemlösning och förmåga att agera både strategiskt och operativt. Du bör kunna arbeta både självständigt samt i grupp och du kan ta egna initiativ och vara med att bidra till ett gott samarbetsklimat. Som person är du noggrann, gillar att genomföra saker och har lätt att förstå sammanhang. Förmågan att hålla deadlines är mycket viktig i ekonomiarbetet.


Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Karlstads kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alsters herrgård – Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, Skaparverkstan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.

Kultur- och fritidsförvaltningens stab är en stödjande och styrande funktion till nämnden, förvaltningsledningen och förvaltningens verksamheter i frågor som rör stabens ansvarsområden. Staben deltar även i koncernövergripande nätverk och arbetsgrupper som arbetar tillsammans med koncernövergripande frågor. Stödet sker bland annat genom utredningar, projektsamordning, samt i att säkerställa att lagar, policyer och andra styrdokument följs. Staben ger stöd i kommunikationsfrågor, ekonomi- och personalfrågor samt sköter förvaltningens diarium.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Kontorsassistent/Office assistent

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Apr 6
Aimen AB söker en assistent för arbete med bland annat schemaläggning, personal och aktivitetsplanering, fakturering, diarieföring, organisera möten, boka resor och serva våra kunder både på telefon och i kontor.
Du som söker bör ha arbetat med liknande arbetsuppgifter eller som personlig assistent då arbetsuppgifterna rör kunder i den kretsen, vi kommer också att erbjuda grundläggande utbildning för rätt person. Meriterande om du kan tala kurdiska, persiska eller arabiska då vi ofta är i kontakt med klient och brukare med liknande språkbakgrund. Anställningen är heltid. Du är välkommen att skicka in din ansökan till vår epost nedan.


Aimen AB is looking for an assistant to work with, among other things, scheduling, personnel and activity planning, invoicing, diary keeping, organizing meetings, booking trips and serving our customers both on the phone and in the office.
You who apply should have worked with similar duties or as a personal assistant since the duties concern customers in that circle, we will also offer basic training for the right person. Meritorious if you can speak Kurdish, Persian or Arabic as we are often in contact with clients and users with a similar language background. The employment is full-time. You are welcome to send your application to our email below.

Ansök nu

Löneadministratör tillgänglig omgående

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Apr 4
Har du erfarenhet av löneadministration och är tillgänglig för uppdrag på 80 %? Vår kund baserad i Karlstad behöver förstärka löneteamet under tiden de inväntar en ny rekrytering. Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågå fram till sommaren. Bolaget är en stor global aktör på marknaden och här får du stötta med klassiskt lönearbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Löpande löneadministration och frågor kopplat till det
- Bokföring och avstämningar kopplat till lön
- Sjukfrånvarohantering
- Avstämning av semesterlöneskuld
- Retroaktiva löner


Lämplig bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av liknande arbete inom lön. Du är självgående och van att arbeta både högt och lågt. Du har erfarenhet av olika kollektivavtal, både kopplat till arbetare och tjänstemän och det är mycket meriterande om du har arbetat i Adga PS. Som person ser vi att du har en prestigelös inställning, förmåga att ta egna initiativ och noggrann.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Talent Acqusition Manager Frida Dalevik på 0702-071131. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som stöttar dig i din utveckling.

Ansök nu

IT-specialist inom BI och integrationer till Nordic Paper

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 2
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Nordic Paper är en skandinavisk specialpappersproducent som tillverkat högkvalitativt papper sedan slutet av 1800-talet. Vi har fem pappersbruk belägna i Bäckhammar, Åmotfors, Säffle, Greåker (Norge) och Québec (Kanada). Huvudkontoret finns i Karlstad. Vi tillverkar kraftpapper som bland annat används till bärkassar, säckar och förpackningar, samt naturligt greaseproofpapper, vilket är ett fettresistent papper vars användningsområden främst är inom livsmedelsindustrin, exempelvis som bakplåtspapper.
Efterfrågan på pappersbaserade produkter ökar ständigt och vårt högkvalitativa papper är ett hållbart och miljövänligt alternativ. Som ett av de ledande bolagen i branschen levererar vi hållbara produkter till kunder i över 80 länder. Sedan hösten 2020 är vi noterade på Nasdaq Stockholm.

IT-avdelningen på Nordic Paper ansvarar för att tillhandahålla affärsstödjande IT-funktioner och tjänster och är en viktig del av Nordic Papers verksamhet. Vårt IT-landskap består idag av konfigurerade standardsystem, egenutvecklade system och molntjänster.

Är du en driven och engagerad specialist som vill arbeta med moderna teknologier och driva framtidens utveckling av spännande högteknologiska lösningar?

Vad vi söker

Vi söker dig som har starkt intresse för Business Intelligence och integrationer, som vill fortsätta utvecklas samt ligga i framkant. Det här är en ny roll hos oss och du får vara drivande i utmanande och varierande projekt inom en mycket spännande bransch. Det är ett arbete som ställer höga krav på kvalitet och noggrannhet, det innebär också spännande utmaningar och möjligheter till innovation i gränslandet mellan IT och analys.

Vilken blir din roll på Nordic Paper?

Rollen som IT-specialist inom BI och integrationer innebär att stötta IT och verksamheten i det operativa och praktiska arbetet inom rapportlösningar, samt att:

Agera som systemförvaltare inom området, dvs att arbeta med kravställning, utveckling och testning

Jobba nära verksamheten och omsätta behov i relevanta analysstöd

Databasmodellering och design av Data Warehouse-lösningar


Vem söker vi?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av kvalificerat arbete inom IT som gjort att du byggt dig en stadig grund inom området, samt att du är väl insatt i både hård- och mjukvaruutveckling. Har du en examen inom IT, teknik eller motsvarande som kan anses som likvärdig är det en bra ingång, men inget krav.

Det är meriterande om du har kunskap om och förståelse för följande områden:

Microsofts BI-plattform ( Server), Power BI, Qlik.

Azure Integration Services, Logic Apps, Service Bus, Functions.

God teknisk kunskap av REST API och Meddelandehantering.

Förståelse kring säkerhetslösningar inom integration och API:er.


För att du ska lyckas i rollen värderar vi dina personliga egenskaper högt. Vi sätter värde på att du är nyfiken och vetgirig i ditt sätt att utvecklas och letar reda på information och ny teknik som leder dig och oss framåt. Du trivs med ett dynamiskt arbetssätt vad gäller att ta initiativ till att föra projektet vidare, samtidigt som du är lyhörd till berörda personer och dess kunskap i din omgivning. Du har förmåga att planera och prioritera för att leverera inom givna tidsramar och med önskad kvalitet. Du är även kommunikativ, social och vägledande där du kan fungera som en hjälpande hand för organisationen.

Körkort efterfrågas då du behöver kunna ta dig till våra siter runt om i länet.

Vad erbjuder vi?

Vi är en arbetsplats i ett hållbart och expansivt bolag som sätter din personliga utveckling i fokus. Med vår strävan att ständigt bli bättre blir du, oavsett roll, alltid en viktig och högt värderad spelare i vårt lag.

Utöver flextid, generösa pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag, trivselpeng och goda utbildningsmöjligheter får du chansen att bli del i ett framåttänkande och innovativt företag. Hos oss är ingen idé för stor eller för liten och vi välkomnar egna initiativ. Vi är måna om att behålla våra medarbetare och värderar därför varje individs utveckling högt.

Om anställningen

Tjänsten är heltid, tills vidare med placeringsort Karlstad eller på någon av våra anläggningar. Tillträde enligt överenskommelse.

Mer information och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Technogarden. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Ulrika Nilsson som nås på 0702–98 30 85 eller ulrika.nilsson@technogarden.se.

Ansök genom att besöka annonsen på technogarden.se. Vänligen notera att ansökningar endast tas emot via hemsidan på grund av GDPR. Vi ser fram emot din ansökan och uppmuntrar till att söka tidigt då urval sker löpande. Ansökningstiden går ut 14 april.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Handledare/jobbcoach till Karlstad!

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Mar 19
För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du uppnår de krav vi ställer enligt alternativ 1 eller 2 längre ner i annonsen. Förtydliga i din ansökan, vilket alternativ som du uppnår och skicka ditt utbildningsintyg. OBS! För att gå vidare i rekryteringsprocessen, är det viktigt att din ansökan tydliggör att du uppnår kraven som ställs.
Nu söker vi en ny kollega i Karlstad till vårt team på Jobbkompaniet Nova. Vi söker en person som vill utmanas och utvecklas i en roll som handledare till personer som är arbetssökande/jobbcoach. För att lyckas i rollen är det viktigt att du brinner för att stötta och motivera andra att nå sina mål och att komma ut i sysselsättning.
En av de främsta uppgifterna som jobbcoach är att skapa gedigna ansökningshandlingar till sina deltagare. Vi förutsätter därför att dina ansökningshandlingar är väl genomarbetade och tilltalande.
Arbetsuppgifter:
I arbetet som handledare/jobbcoach har du kontakt med arbetssökanden som behöver extra hjälp med att komma ut på arbetsmarknaden. Ditt jobb kommer bestå av tre huvudsakliga delar. Den första delen handlar om att stötta och rusta arbetssökande att bli mer konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden. Den andra delen består av att skapa kontakter med arbetsgivare och matcha ut lämpliga kandidater i jobb eller studier. Den tredje delen av arbetet är administrativt, då deltagarnas utveckling regelbundet ska redovisas till Arbetsförmedlingen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Coachande samtal
Vägledning mot arbete eller studier
Administration, såsom journalföring och rapportering till Arbetsförmedlingen
Planering av det egna arbetet samt deltagarnas aktiviteter
Hålla i föreläsningar och seminarier
Rusta arbetssökande till att bli mer konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden
Matcha arbetssökande med arbetsgivare
Ständigt arbeta med att utöka dina arbetsgivarkontakter

Tjänsten:
Tjänsten är på heltid. Arbetstider är vardagar 08:00-17:00, med viss flexibilitet. Du kommer att vara placerad i Karlstad och ha ansvar över att bemanna vårat kontor under våra öppettider. Vi erbjuder fast lön + resultatbaserad bonus, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
Du får ett arbete på ett växande företag, där vi värnar om det bästa för våra deltagare. Prestigelöst arbete där vi stöttar och hjälper varandra för att utvecklas och nå goda resultat. En god arbetsmiljö, med härliga kollegor där du får bidra till verksamhetsutvecklande frågor. Tillit och förtroende med stor frihet under ansvar från chef och kollegor. Strukturerad och informativ upplärning.
Vi lägger stor vikt vid personlighet, då vi letar efter en person som förutom att göra ett bra arbete även passar in i vår personalstyrka. Tillträde sker när vi har hittat rätt kandidat för tjänsten och intervjuer sker löpande. Vänta inte med att skicka din ansökan, då rekryteringen kan avslutas innan sista ansökningsdatum.
Om dig:
Vi tror att du är en målinriktad person, som älskar att stötta och hjälpa andra människor. Du bör vara flexibel, ordningsam och gilla att arbeta både självständigt och i grupp. Du värdesätter olikheter och har förståelse för att människor har olika förutsättningar och kommer från olika kulturer.
För att lyckas som jobbcoach behöver du även ha förmågan att inspirera och motivera andra, samt vara insatt i hur det svenska arbetsmarknadssystemet fungerar. Arbetet är till viss del säljande, så har du även en säljande personlighet kommer du vara perfekt för jobbet. Det är meriterande om du har ett stort nätverk, kännedom om den lokala arbetsmarknaden och ett etablerat kontaktnät med arbetsgivare.
Som person trivs du att arbeta med människor och har god förmåga att planera och organisera ditt dagliga arbete. Du har god kommunikationsförmåga och det är meriterande med erfarenhet av coachning sedan tidigare.
Krav för tjänsten
Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
Eftergymnasial utbildning och arbetslivserfarenheter enligt nedanstående krav från Arbetsförmedlingen

Meriter
Ytterligare språkkunskaper
Körkort och tillgång till bil
Goda kunskaper av Microsoft Teams
Arbetslivserfarenhet av försäljning eller coachning


För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla något av följande krav nedan, antingen enligt alternativ 1 eller 2:
Alternativ 1
Du har tillämpad högskoleutbildning eller motsvarande yrkeshögskoleutbildning där du läst minst 180hp.
Du har även minst två (2) års sammanlagd arbetslivserfarenhet på heltid.
Alternativ 2
Du har minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå (60hp eller motsvarande) med minst godkänt resultat.
Du har även minst tre (3) års sammanlagd arbetslivserfarenhet på heltid inom något av följande yrken eller arbetsuppgifter:
- Arbetsledning med personalansvar.
- Rekrytering.
- Omställningsarbete för arbetssökande.
- Studie- och yrkesvägledning.
- Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration).
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor.
- Arbete med social- och grupp-psykologi.
- Karriärvägledning.
Var vänlig och skicka med ditt utbildningsintyg i din ansökan. Förtydliga gärna vilket alternativ ovan som du uppfyller.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Handledare/jobbcoach till Karlstad!

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Feb 14
För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du uppnår de krav vi ställer enligt alternativ 1 eller 2 längre ner i annonsen. Förtydliga i din ansökan, vilket alternativ som du uppnår och skicka ditt utbildningsintyg. OBS! För att gå vidare i rekryteringsprocessen, är det viktigt att din ansökan tydliggör att du uppnår kraven som ställs.
Nu söker vi en ny kollega i Karlstad till vårt team på Jobbkompaniet Nova. Vi söker en person som vill utmanas och utvecklas i en roll som handledare till personer som är arbetssökande/jobbcoach. För att lyckas i rollen är det viktigt att du brinner för att stötta och motivera andra att nå sina mål och att komma ut i sysselsättning.
En av de främsta uppgifterna som jobbcoach är att skapa gedigna ansökningshandlingar till sina deltagare. Vi förutsätter därför att dina ansökningshandlingar är väl genomarbetade och tilltalande.
Arbetsuppgifter:
I arbetet som handledare/jobbcoach har du kontakt med arbetssökanden som behöver extra hjälp med att komma ut på arbetsmarknaden. Ditt jobb kommer bestå av tre huvudsakliga delar. Den första delen handlar om att stötta och rusta arbetssökande att bli mer konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden. Den andra delen består av att skapa kontakter med arbetsgivare och matcha ut lämpliga kandidater i jobb eller studier. Den tredje delen av arbetet är administrativt, då deltagarnas utveckling regelbundet ska redovisas till Arbetsförmedlingen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Coachande samtal
Vägledning mot arbete eller studier
Administration, såsom journalföring och rapportering till Arbetsförmedlingen
Planering av det egna arbetet samt deltagarnas aktiviteter
Hålla i föreläsningar och seminarier
Rusta arbetssökande till att bli mer konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden
Matcha arbetssökande med arbetsgivare
Ständigt arbeta med att utöka dina arbetsgivarkontakter

Tjänsten:
Tjänsten börjar på deltid, men stora chanser till heltid på sikt. Arbetstider varierar på vardagar mellan 08:00 och 17:00, med viss flexibilitet. Du kommer att vara placerad i Karlstad och ha ansvar över att bemanna vårat kontor under våra öppettider. Vi erbjuder fast lön + resultatbaserad bonus, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
Du får ett arbete på ett växande företag, där vi värnar om det bästa för våra deltagare. Prestigelöst arbete där vi stöttar och hjälper varandra för att utvecklas och nå goda resultat. En god arbetsmiljö, med härliga kollegor där du får bidra till verksamhetsutvecklande frågor. Tillit och förtroende med stor frihet under ansvar från chef och kollegor. Strukturerad och informativ upplärning.
Vi lägger stor vikt vid personlighet, då vi letar efter en person som förutom att göra ett bra arbete även passar in i vår personalstyrka. Tillträde sker när vi har hittat rätt kandidat för tjänsten och intervjuer sker löpande. Vänta inte med att skicka din ansökan, då rekryteringen kan avslutas innan sista ansökningsdatum.
Om dig:
Vi tror att du är en målinriktad person, som älskar att stötta och hjälpa andra människor. Du bör vara flexibel, ordningsam och gilla att arbeta både självständigt och i grupp. Du värdesätter olikheter och har förståelse för att människor har olika förutsättningar och kommer från olika kulturer.
För att lyckas som jobbcoach behöver du även ha förmågan att inspirera och motivera andra, samt vara insatt i hur det svenska arbetsmarknadssystemet fungerar. Arbetet är till viss del säljande, så har du även en säljande personlighet kommer du vara perfekt för jobbet. Det är meriterande om du har ett stort nätverk, kännedom om den lokala arbetsmarknaden och ett etablerat kontaktnät med arbetsgivare.
Som person trivs du att arbeta med människor och har god förmåga att planera och organisera ditt dagliga arbete. Du har god kommunikationsförmåga och det är meriterande med erfarenhet av coachning sedan tidigare.
Krav för tjänsten
Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
Eftergymnasial utbildning och arbetslivserfarenheter enligt nedanstående krav från Arbetsförmedlingen

Meriter
Ytterligare språkkunskaper
Körkort och tillgång till bil
Goda kunskaper av Microsoft Teams
Arbetslivserfarenhet av försäljning eller coachning


För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla något av följande krav nedan, antingen enligt alternativ 1 eller 2:
Alternativ 1
Du har tillämpad högskoleutbildning eller motsvarande yrkeshögskoleutbildning där du läst minst 180hp.
Du har även minst två (2) års sammanlagd arbetslivserfarenhet på heltid.
Alternativ 2
Du har minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå (60hp eller motsvarande) med minst godkänt resultat.
Du har även minst tre (3) års sammanlagd arbetslivserfarenhet på heltid inom något av följande yrken eller arbetsuppgifter:
- Arbetsledning med personalansvar.
- Rekrytering.
- Omställningsarbete för arbetssökande.
- Studie- och yrkesvägledning.
- Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration).
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor.
- Arbete med social- och grupp-psykologi.
- Karriärvägledning.
Var vänlig och skicka med ditt utbildningsintyg i din ansökan. Förtydliga gärna vilket alternativ ovan som du uppfyller.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Junior ekonomiassistent till Klaravik

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 25
JUNIOR EKONOMIASSISTENT TILL KLARAVIK
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en junior ekonomiassistent till Klaravik, en duktig administratör som behärskar det engelska språket i tal och skrift. Du blir en del av vårt team som ansvarar för vår kundreskontra med fakturering, betalning och påminnelsehantering. Ditt fokus kommer vara på påminnelsehantering vilket innebär att du spenderar en stor del av din tid i telefonen. Det är ett självständigt arbete där du kommer få ta stort ansvar över dina egna arbetsuppgifter. Vi arbetar i ett högt tempo och problemlösning kommer bli en stor del av din vardag. Du kommer bli en del av ett prestigelöst och härligt team på en arbetsplats där det är högt i tak och där gemenskap i kombination med möjlighet att påverka präglar atmosfären.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi. Tidigare erfarenhet av att arbeta med administration av något slag är meriterande men inget krav, det viktigaste för oss är att du är en ambitiös och positiv person som ser möjligheter. Ditt arbetssätt kännetecknas av noggrannhet, struktur och flexibilitet och att du tycker om att vara en del av ett team där man hjälps åt och drar åt samma håll.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult på Klaravik. Efter 6 månader har Klaravik för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mejl behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

IT-specialist inom BI och integrationer till Nordic Paper

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 25
Nordic Paper är en skandinavisk specialpappersproducent som tillverkat högkvalitativt papper sedan slutet av 1800-talet. Vi har fem pappersbruk belägna i Bäckhammar, Åmotfors, Säffle, Greåker (Norge) och Québec (Kanada). Huvudkontoret finns i Karlstad. Vi tillverkar kraftpapper som bland annat används till bärkassar, säckar och förpackningar, samt naturligt greaseproofpapper, vilket är ett fettresistent papper vars användningsområden främst är inom livsmedelsindustrin, exempelvis som bakplåtspapper.

Efterfrågan på pappersbaserade produkter ökar ständigt och vårt högkvalitativa papper är ett hållbart och miljövänligt alternativ. Som ett av de ledande bolagen i branschen levererar vi hållbara produkter till kunder i över 80 länder. Sedan hösten 2020 är vi noterade på Nasdaq Stockholm.

IT-avdelningen på Nordic Paper ansvarar för att tillhandahålla affärsstödjande IT-funktioner och tjänster och är en viktig del av Nordic Papers verksamhet. Vårt IT-landskap består idag av konfigurerade standardsystem, egenutvecklade system och molntjänster.

Är du en driven och engagerad specialist som vill arbeta med moderna teknologier och driva framtidens utveckling av spännande högteknologiska lösningar?

Vad vi söker

Vi söker dig som har starkt intresse för Business Intelligence och integrationer, som vill fortsätta utvecklas samt ligga i framkant. Det här är en ny roll hos oss och du får vara drivande i utmanande och varierande projekt inom en mycket spännande bransch. Det är ett arbete som ställer höga krav på kvalitet och noggrannhet, det innebär också spännande utmaningar och möjligheter till innovation i gränslandet mellan IT och analys.

Vilken blir din roll på Nordic Paper?

Rollen som IT-specialist inom BI och integrationer innebär att stötta IT och verksamheten i det operativa och praktiska arbetet inom rapportlösningar, samt att:

- Agera som systemförvaltare inom området, dvs att arbeta med kravställning, utveckling och testning

- Jobba nära verksamheten och omsätta behov i relevanta analysstöd

- Databasmodellering och design av Data Warehouse-lösningar

Vem söker vi?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av kvalificerat arbete inom IT som gjort att du byggt dig en stadig grund inom området, samt att du är väl insatt i både hård- och mjukvaruutveckling. Har du en examen inom IT, teknik eller motsvarande som kan anses som likvärdig är det en bra ingång, men inget krav.

Det är meriterande om du har kunskap om och förståelse för följande områden:

- Microsofts BI-plattform ( Server), Power BI, Qlik.

- Azure Integration Services, Logic Apps, Service Bus, Functions.

- God teknisk kunskap av REST API och Meddelandehantering.

- Förståelse kring säkerhetslösningar inom integration och API:er.

För att du ska lyckas i rollen värderar vi dina personliga egenskaper högt. Vi sätter värde på att du är nyfiken och vetgirig i ditt sätt att utvecklas och letar reda på information och ny teknik som leder dig och oss framåt. Du trivs med ett dynamiskt arbetssätt vad gäller att ta initiativ till att föra projektet vidare, samtidigt som du är lyhörd till berörda personer och dess kunskap i din omgivning. Du har förmåga att planera och prioritera för att leverera inom givna tidsramar och med önskad kvalitet. Du är även kommunikativ, social och vägledande där du kan fungera som en hjälpande hand för organisationen.

Körkort efterfrågas då du behöver kunna ta dig till våra siter runt om i länet.

Vad erbjuder vi?

Vi är en arbetsplats i ett hållbart och expansivt bolag som sätter din personliga utveckling i fokus. Med vår strävan att ständigt bli bättre blir du, oavsett roll, alltid en viktig och högt värderad spelare i vårt lag.

Utöver flextid, generösa pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag, trivselpeng och goda utbildningsmöjligheter får du chansen att bli del i ett framåttänkande och innovativt företag. Hos oss är ingen idé för stor eller för liten och vi välkomnar egna initiativ. Vi är måna om att behålla våra medarbetare och värderar därför varje individs utveckling högt.

Om anställningen

Tjänsten är heltid, tills vidare med placeringsort Karlstad eller på någon av våra anläggningar. Tillträde enligt överenskommelse.

Mer information och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Technogarden. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Ulrika Nilsson som nås på 0702-98 30 85 eller ulrika.nilsson@technogarden.se.

Ansök genom att besöka annonsen på technogarden.se. Vänligen notera att ansökningar endast tas emot via hemsidan på grund av GDPR. Vi ser fram emot din ansökan och uppmuntrar till att söka tidigt då urval sker löpande. Ansökningstiden går ut 14 april.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Feb 21
För kunds räkning, söker vi nu dig som har erfarenhet av arbete inom ekonomi, bokföring och eventuellt redovisning. Är du intresserad av en extra spännande roll inom ekonomi där du får vara med och utveckla företaget? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!
I rollen som ekonomiassistent kommer du ha ett brett ansvar över leverantörsreskontra, löner och moms. Du kommer ha ansvar över hela leverantörsreskontraflödet, så som löpande bokföring, avstämning, kontering, utläggshantering och in- och utbetalningar.
Du kommer vara anställd direkt hos kund och sitta i fina, fräscha lokaler. Du kommer även ha nära kontakt med verksamhetschefen och få vara med och utveckla företaget framåt.
Vi ser att du är självgående, tar eget ansvar och har vilja att vara med och driva företagets utveckling framåt genom att ta fram rutiner för att lättare kunna ta emot nya kunder.
För att passa i rollen, bör du vara noggrann, strukturerad, ha en god känsla för service, ha god samarbetsförmåga samt att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändringar.
Krav/meriter för tjänsten:
· Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande
· Erfarenhet av administration och ekonomi
· Erfarenhet av Fortnox
· Flytande svenska i tal och skrift
Tjänsten startar med en deltidstjänst (25-75%) och kommer succesivt öka i takt med att företaget växer. Start omgående.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och kommer tillsätta tjänsten när vi hittat rätt person. Vänta inte med att skicka din ansökan, då vi kan komma att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdatum.
Jobbkompaniet Nova
Vi på Jobbkompaniet Nova jobbar med rekrytering-, jobbcoachning- och matchningsarbete och har ansvar över denna rekrytering till en av våra kunder. Du kommer bli anställd direkt hos kunden från första dag, vid frågor om anställningen eller rekryteringen vänligen kontakta oss.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Utvecklare med fokus på inriktning och utveckling av befolkningsskyddet

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 2
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.
Vill du bidra till att förbättra civilbefolkningens skydd i en orolig tid? Då kanske du är vår nästa kollega!

Som handläggare kommer du att jobba med frågor rörande skydd av civilbefolkningen.

Du kommer vara en del i teamet på enheten för befolkningsskydd och kärnenergiberedskap. Hos oss har du möjligheten att bidra till samhällets beredskap och skydd av civilbefolkningen.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Enhetens ansvarsområden innefattar bl.a. varning/varningssystem, utrymning/inkvartering samt kärnenergiberedskap. Hos oss får du stora möjligheter att bidra till skyddet av civilbefolkningen och påverka utvecklingen inom detta viktiga område där det just nu händer väldigt mycket, bl.a. med anledning av Nato-medlemskapet.

I dina arbetsuppgifter ingår blad annat att:

- Driva enhetens arbete med utrymning/inkvartering under höjd beredskap.
- Vid behov bidra till arbetet med föreskrifter kring utrymning/inkvartering.
- Arbeta med myndighetens stöd till kommunala och regionala aktörers utvecklig av trygghetspunkter och stödorganisationer som en viktig komponent i utrymning/inkvartering.
- Bidra till enhetens arbete med att utveckla och stödja aktörer i beredskapsplanering.
- Arbeta med enhetens framtagning av remissvar, analyser, stöd och vägledningar.
- Planera och genomföra informationsinsatser.
- Leda interna och externa workshops och arbetsmöten.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som har:

- Relevant akademisk utbildning eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
- Goda kunskaper om det svenska beredskapssystemet och dess regelverk.
- God förmåga att ta fram olika former av förslag och underlag som grund till beslut eller handledningar.
- Erfarenhet av att arbeta med beredskapsfrågor inom ramen för krisberedskap eller totalförsvar.
- Haft ansvar för att planera och leverera resultat utifrån angivna mål.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. 

Det är meriterande om du har:

- Erfarenhet av att leda processer i offentlig förvaltning.
- Erfarenhet från/eller har arbetat med aktörerna som ingår i beredskapssektorn, till exempel kommuner, räddningstjänster, länsstyrelser eller andra berörda aktörer.
- Erfarenhet av att hantera och producera skyddsvärd information. 

Som alla medarbetare och ledare hos oss förväntas du kunna arbeta uppdragsorienterat, utvecklingsinriktat, dialoginriktat, ha god självkännedom och bidra genom att vara ett föredöme.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/msbs-medarbetar--och-ledarkriterier/

Vi söker nu dig som är en lagspelare som med god samarbetsförmåga. Du är van att uttrycka dig i tal och skrift och är bekväm med att presentera dina slutsatser på ett målgruppsanpassat sätt. Du är analytisk i komplexa frågor och har ett strukturerat arbetssätt. Du har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och att anpassa dig efter förändrade omständigheter.

Om anställningen
Vi erbjuder dig en tidsbegränsad anställning på heltid till och med 2024-12-31 med möjlighet till förlängning.

Din placeringsort kommer att var Karlstad och resor i anställningen förekommer.

Svenskt medborgarskap är ett krav för anställning på MSB då den innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss
Inom funktionen finns idag tre medarbetare med placering i Karlstad.

Alla vi som arbetar på MSB förväntas och ska bidra till ökad jämställdhet och likabehandling för en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.

https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Peter Norlander. Fackliga företrädare är Lena Bergman Bokvist (Saco-S), Stefan Haggö (ST) och Leif Fröhlén (Seko). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Välkommen med din ansökan senast den 14 april 2024.

Ansök nu

5G software Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 12
Are you a system developer who have a certain interest to software development? Do you enjoy working in teams? As newly graduated, you have the opportunity to participate in our talent program together with TietoEvry in Karlstad. This is a unique opportunity where you during a 12-month period participate in a tailored talent program with focus on training in soft skills and hard skills.
This opportunity contains eight positions, so do not hesitate to apply today.

WHAT YOU’LL DO
We are proud to present a collaboration with TietoEvry in Karlstad, where you as a participant in addition to your everyday work as a developer will get to take part in a tailored development plan that is specially developed to provide you with the right tools to grow internally at the company
You will also, together with other participants in talent programs, take part in fun activities and happenings outside of work.

As a software developer at TietoEvry, you will work with programming in mainly C/Linux. You will be part of a Scrum team where you work together on projects to develop new technology in radio / telecommunications. The projects you are involved in vary depending on the end customer, but it is mainly within the implementation of the new 5G network and the expansion of the already existing 4G / LTE network.

ABOUT THE COMPANY
TietoEvry is a world leader in radio and mobile communication and has one of its larger offices in Karlstad with about 300 employees on site in new premises in the inner harbor. Their vision is to be a leading partner in the work of developing the communication network that exists in the world. They have strong collaborations with major entities withing the market. TietoEvry is established in many places around the world and possess a unique area of competences in the area.

YOUR PROFILE
To fit into the role as a developer at TietoEvry, we see that you have a completed higher education in Data / IT with a focus on programming. You should have knowledge in development in at least one of the following programming languages: C / Java / Linux.
As a person, you should enjoy working in complex, large projects and have a genuine interest in programming.

Qualifications
• University, masters degree in Data/IT
• Interest in system development
• Knowledge in any of the programming languages above


Good to have
• Previous experience in working with system development
• Previous experience in the mobile/communication industry

ABOUT US
You can feel safe as an employee at Framtiden. All open positions are covered by collective agreements which give you contractual terms regarding holidays, salary, pension, sick leave, etc. You will always have a consultant manager that is available to you throughout the employment period. The task of the consultant manager is to help you develop in your professional role and ensure that you are satisfied in your workplace.
Framtiden works with both staffing and recruitment and our aim is to make a difference in people’s lives by helping people find the right job and colleagues. We are specialized in recruiting the right talent for the right company. Framtiden has seven offices in Sweden and Oslo.
For this position you will be employed by us at Framtiden and work as a consultant for our client company.

CONDITIONS
Start: August 2024
Location: Karlstad
Working hours: Office hours (8-17)
Scope: Full time

Ansök nu

Skogshandläggare

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Mar 21
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.Beskrivning
Enheten Regional utveckling jobbar för hållbar regional tillväxt i Värmland.

Vi jobbar både strategiskt och operativt för att nationella och regionala mål och strategier ska få genomslag i länet. Förändringsarbete genom intern och extern samverkan är en viktig del i verksamheten. En stor del av enhetens arbete är inriktat på utveckling av landsbygden. På enheten är vi femton medarbetare som arbetar med frågor inom regional tillväxt, energi och klimat, friluftsliv, skog, livsmedel med mera.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i tjänsten som skogshandläggare kommer att vara handläggning av förvärvstillstånd, samråd och underställningar om fastighetsreglering samt förvaltning av Jordfonden.

I arbetet med förvärvstillstånd kommer du att handlägga tillståndsansökningar om förvärv av lantbruksfastighet, då detta krävs för att få lagfart enligt jordförvärvslagen. Du kommer även att skriva yttranden över samråd och underställningar utifrån fastighetsbildningslagen som lämnas av Lantmäteriet.

En väsentlig del av arbetet är förvaltning av Jordfonden, exempelvis att:

- Köpa och sälja fastigheter, inklusive förhandling
- Värdera skog
- Föra dialog med markägare, närboende och spekulanter
- Planlägga skogsbruks- och avverkningsåtgärder
- Administrera fastighetsaffärer, inklusive arbete i diariesystem och att förbereda handlingar för arkivering
- Samordna arbetet med andra sakområden inom Länsstyrelsen
- Utgöra kunskapsstöd till Länsstyrelsen i skogsfrågor
- Föreslå och genomföra förbättringar av arbetet

Även andra uppgifter inom myndigheten kan ingå i tjänsten. Tjänsten innebär till viss del arbete i fält. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med relevant skoglig inriktning. Du har erfarenhet av praktiskt arbete med skogsvärdering och förmåga att genomföra arbete i skogsterräng. Du har även en god administrativ förmåga samt vana av att följa rutiner och regelverk. B-körkort är ett krav.

Meriterande är erfarenhet av naturvärdesbedömning, kunskaper i skogsekonomi och erfarenhet av att planlägga skogsbruks- och avverkningsåtgärder. Erfarenhet av myndighetsarbete, gärna statligt, och av arbete med landsbygdsutveckling är också meriterande.

För att lyckas i din roll bör du som person vara stabil, målmedveten och strukturerad. Du bör ha lätt för att skapa förtroende i både interna och externa kontakter och ha förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Förmåga att föra dialog och att sätta sig in i andra människors perspektiv är viktiga egenskaper.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och kan kommunicera på engelska. Kunskaper i tyska eller nederländska är meriterande.

Villkor
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.

o Demokrati

o Legalitet

o Objektivitet, saklighet och likabehandling

o Fri åsiktsbildning

o Respekt för alla människors lika värde

o Effektivitet och serviceVi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/varmland/personuppgifter

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten.

Ansök nu

Djurskyddshandläggare

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Mar 21
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.Beskrivning
Då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig söker vi nu efter en vikarie på enheten Djurskydd & Vilt.

Vi genomför kontroller och handläggning enligt djurskydds-, livsmedels- och foderlagstiftningen. Enheten ansvarar också för veterinära frågor och jakt- och viltfrågor. För närvarande arbetar 23 personer på enheten. Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som arbetar med ärendehandläggning och kontroll. Det kan även ingå andra kontroller kopplade till livsmedelskedjan, som foder och livsmedel i primärproduktionen och kontroller kopplade till jordbrukarstöd. Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk utbildning som är relevant för området, exempelvis agronom, lantmästare, etologi- och djurskydd, miljö- och hälsoskydd, biologi. Erfarenhet av myndighetsarbete, gärna med koppling till offentlig kontroll, djurskydd, tillsynslagen, foder eller livsmedel, är meriterande liksom erfarenhet av praktiskt arbete inom animalieproduktion.

 
För att passa för jobbet måste du trivas i rollen som myndighetsperson. En stor del av arbetet innebär kontakt med människor i olika sammanhang vilket kräver att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa förutsättningar för en god dialog. Uppgifterna kräver att du arbetar strukturerat och noggrant samt att du kan prioritera och ta egna initiativ. Då en stor del av arbetsuppgifterna förutsätter god pedagogisk och kommunikativ förmåga är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Arbetet innehåller uppgifter av olika karaktär vilket innebär att du behöver vara flexibel och kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. 


Då arbetet ibland kan vara psykiskt påfrestande är det viktigt att du har en personlig mognad, är trygg i dig själv och kan skilja mellan det personliga och det professionella. Det krävs av dig att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressande och pressade situationer. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att bidra till en god arbetsmiljö. 


Körkort för personbil samt datavana är ett krav. Villkor
Vikariat till 2025-01-15 med möjlighet till förlängning.

För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.

o Demokrati

o Legalitet

o Objektivitet, saklighet och likabehandling

o Fri åsiktsbildning

o Respekt för alla människors lika värde

o Effektivitet och serviceVi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/varmland/personuppgifter

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten.

Ansök nu

Jurist

Föredragande/Beredningsjurist
Läs mer Mar 20
Fastighetsmäklarinspektionen är en statlig myndighet med kontor i Karlstad. Vi är ca 30 medarbetare som bidrar till god fastighetsmäklarsed på bostadsmarknaden. Du kan läsa mer om vårt uppdrag på vår webbplats www.fmi.se.
På Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) arbetar vi med registrering och tillsyn av fastighetsmäklare och fastighetsmäklarföretag.

Vi har också ett viktigt uppdrag att utveckla och sprida kunskap om god fastighetsmäklarsed. I vår verksamhet vänder vi oss främst till fastighetsmäklare och företag samt konsumenter i bostadsaffärer, det vill säga köpare, säljare och spekulanter. Vårt mål är att öka konsumentskyddet i bostadsaffärer.

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete med stort eget ansvar och trevliga kollegor. Som jurist på FMI kommer du att driva tillsynsärenden, utreda och lösa juridiska problem och formulera och föredra förslag till beslut för vår disciplinnämnd. Tillsammans med chefer och kollegor kommer du att även vara med och utveckla myndighetens proaktiva tillsynsarbete. I ditt arbete kommer du att ha många kontakter med allmänheten, mäklare, mäklarföretag och andra myndigheter. Arbete med föreskrifter och att besvara remisser kan förekomma och du kommer även att hantera frågor om offentlighet och sekretess.

Din kompetensprofil
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom juridik. Du har erfarenhet av att arbeta med tillsyn i statlig eller annan offentlig verksamhet och/eller arbete med regelefterlevnad i privat sektor. Du är van att aktivt kommunicera med externa målgrupper. Kunskap om, eller erfarenhet av, att granska ekonomiska förhållanden hos företag är meriterande, liksom erfarenhet av arbete med penningtvättsfrågor.

Vi söker dig som är trygg i dig själv och som kan arbeta i en föränderlig arbetssituation. Du är en noggrann, prestigelös lagspelare som bidrar till ett gott samarbete. Du är lyhörd och vill ta del av andras erfarenheter och idéer. Du tar initiativ och driver frågor och processer framåt och når resultat. Din kommunikativa förmåga är mycket god. Du kan målgruppsanpassa budskap och innehåll efter mottagarens förutsättningar och behov. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Anställningsform
Tillsvidareanställning (en eller flera) med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Vill du veta mer?
Mer information om tjänsten får du av vår operativa chef David Johansson. Fackliga representanter är Elin Häggeborn, Saco-S och Mari Gremlin, ST. Du når samtliga genom att ringa vår växel på telefonnummer 010-490 01 00.

Ansök nu

Allakando läxhjälp Karlstad, privatlärare 1-2 lektioner/vecka, Matematik

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Mar 26
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/

Ansök nu