Fjärrbilsförare jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb som Fjärrbilsförare i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Karlstad från den arbetsgivaren.

LastbilsChaufför till fjärrkörning

Fjärrbilsförare
Läs mer Sep 20
Fjärrkörning med Link + Trailer. Kvälls o nattkörning. Vana att backa in i port med släp är ett krav.
För mer info ring Jan 070-620 3812

Ansök nu

CE chaufförer med ADR behörighet sökes till Karlstad

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 7
Till vår enhet i Karlstad söker vi positiva och ansvarsfulla chaufförer som har en glödande passion för lastbilsyrket och som vet vikten av att kunna samarbeta med både kollegor, transportledare och kunder. Som medarbetare hos oss delar du vår filosofi ” Välbehållet gods i rätt tid på rätt plats”
Om tjänsten
Arbetet hos oss innebär att du kör olika sorters gods med fordon som kräver CE behörighet. Arbetet innebär också noggrann godshantering, truckkörning samt daglig kundkontakt. Arbetstiden kan innebära tidiga morgnar, sen kväll och helg. När du anställs får du handledning av våra duktiga chaufförer och arbetsledare så att du kan känna dig trygg i ditt arbete.
Om dig
Du ska vara engagerad, effektiv, ordningsam och ha god servicekänsla. Du ska ha erfarenhet av att köra fordon som kräver CE behörighet. Vi ser gärna att du har vana av att köra tempererade transporter och transporter som kräver ADR. Du ska vara flexibel och villig att köra olika uppdrag. Du ska ha kunskap om godssäkring, aggregat och hantering av färdskrivare. Du ska ha förmåga att planera din körning väl för att rätt gods ska levereras i rätt tid men också utifrån miljöpåverkan, trafiksäkerhet och utifrån gällande lagar och regler.
Kompetenskrav för att söka tjänsten
· CE behörighet
· Förarkort för digital färdskrivare
· Truckkort
· YKB
· ADR Grund
Om oss
Börje Jönsson Åkeri AB är ett familjeföretag som startades år 1954. I dag är vi en koncern med 325 kompetenta medarbetare och vi har 160 fordon till vårt förfogande. Företaget finns etablerat i Helsingborg, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Hamburg och Verona. Läs mer om oss på www.bjtrucks.com
Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare efter 6 månaders provanställning
Avtalsenliga löner.
Ansökan
För att söka tjänsterna hos oss ber vi dig att skicka in din ansökan omgående via mail till:
Anna Olsson, anna.olsson@bjtrucks.com, Märk ansökan med ”Chaufför Karlstad”
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fjärr & Krets-distributionsförare

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 22
Vi söker nu en pigg och glad CE-chaufför som gillar högt tempo, omväxlande turer, trevliga arbetskamrater och vill köra fjärr & distribution!
Anställningsform: Tjänsten innebär heltid 100%. Vi tillämpar sex månaders provanställning, med lön och tillägg utifrån kollektivavtalet.
Schemalagd arbetstid blandat fjärr en dag i veckan till Partille och krets/distribution till Töcksfors tre dagar i veckan. Ledig torsdagar!
Kvalifikationer: För att kunna utföra arbetet hos oss behöver du ha CE-behörighet, truckkort, YKB, ADR stycke alternativt ADR 1:3
God lokalkännedom i Värmland, att vara serviceinriktad och att ta egna initiativ är naturligt för dig. Du uttrycker dig också väl i tal och skrift på svenska.
Det är meriterande att du har arbetat som distributionschaufför och har vana från körning med kyl/frys-transporter.
Vi använder oss av olika appar för leveranser mm vilket innebär att god data/telefon-vana är mycket meriterande.
Ansökan: Skicka ditt cv till jobb@beves.se. Intervjuer sker löpande.
Har du rätt behörigheter och kan börja omgående kan du även kontakta patrik@beves.se.
Om oss:
Hos oss på Beves distribuerar vi kylda och frysta livsmedel till hela Värmland och Dalsland. Vi levererar livsmedel ut till våra kunder som består av restauranger, caféer, butiker, äldreboenden och skolor. Hos oss är det ett högt tempo och nära till skratt både i arbetsgruppen och i den dagliga kundkontakten.
Beves är ett lönsamt företag i en konkurrensutsatt bransch. Som företag lägger vi stor vikt vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor. Med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att trivseln också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete på och hur vi hanterar mötet med våra kunder.
Vår ambition är att vara ett modernt transportföretag med fokus på miljö, säkerhet och kvalité genomgående i verksamheten, Vi är Miljö & kvalitet certifierade ISO 9001 & 14001. Digitalisering och teknisk branschutveckling är viktiga delar för vår verksamhet och målet är att vara en del av det.

Ansök nu

CE-Chaufför till Stay Fresh Sweden AB

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 8
I vår expansiva satsning söker vi chaufförer till vårt kontor i Karlstad.
För den som är driven, gillar "ordning och reda" och har CE behörighet så erbjuder vi heltidstjänster på schema med fast körning som omfattar både dags- och nattskift, vilket innebär att dina körningar sker under olika tider på veckans alla dagar.
Är du den vi söker?

Ansök nu

CE-chaufförer till Bengts Åkeri i Karlstad

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 27
Bengts åkeri söker CE-chaufförer i Karlstad
Se hela annonsen och ansök:
https://www.forartjanst.se/akeri/bengts-akeri-ab
Bengts Åkeri AB
Vi söker i Karlstad CE-chaufförer, heltid,
deltid samt extra vid behov.
Är du på jakt efter ett riktigt bra chaufförsjobb?
Vi söker chaufförer med CE-behörighet till vårt huvudkontor i Örebro.
Vi erbjuder:
-Nattkörningar
-Heltid alt. deltid
-Lön och villkor enligt kollektivavtal
-Modern vagnpark
-Trevliga kunder och trevliga kollegor
Om oss:
Bengts Åkeri drivis av familjen Johansson sedan snart 50 år tillbaka.
Åkeriet startade i liten skala med att köra ut tvättmedel till kunder i Örebro. I dag är åkeriet ledande inom just-in-time-transporter med 270 anställda, 130 bilar, lika många släp. Vi trafikerar hela Sverige och våra fordon rullar cirka 8 000 mil/dygn vilket motsvarar cirka två varv runt jorden varje dygn.
Största kunder är PostNord och DSV. Årsomsättningen uppgår till 300 mkr.
Vårt huvudkontor ligger i Örebro samt har vi filialer i Borås, Göteborg, Härryda, Jönköping, Karlstad, Ockelbo, Söderhamn och Sundsvall.


Välkommen med din ansökan till åkeriet via www.forartjanst.se

Ansök nu

Melvin Levins Åkeri söker CE-chaufför till Fjärrbil

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 9
Melvin Levins Åkeri söker CE-chaufför för Fjärrkörning med utgång Karlstad


Se hela annonsen och ansök:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/ce-forare-fjarrkorning/494


Melvin Levins Åkeri i Karlstad söker en fjärrförare för körningar mellan Skaraborg och Dalarna. Vi söker dig som har några års erfarenhet 2-4 år, som yrkesförare, känner engagemang och glädje i jobbet samt innehar YKB, ADR grund samt truck-kort. Vi vill att du är ordningsam och noggrann som person och att du trivs med att ha kundkontakter. Du ska ha en positiv inställning som gör att du trivs i en vardag med snabba vändningar Vi söker dig som är självgående, flexibel och kan planera din rutt själv och i samråd med trafikledningen. Du behöver vara noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull.


Tjänsten utgår från Karlstad och ena veckan ligger man ute söndag till onsdag och andra veckan måndag till torsdag. Bor man i något grannlän så kan man pendla för denna tjänst.


Vi erbjuder:


- Tillsvidareanställning (efter provanställning)


- Heltid


- Lön och villkor enligt kollektivavtal (Transportavtalet)


- Moderna fordon


- Trevliga kollegor


Melvin Levins Åkeri i Karlstad har dagliga avgångar för DHL från Värmland till Dalarna, Gävleborg, Västernorrland, Halland och Skåne samt från Skaraborg till Dalarna.


Välkommen med din ansökan


Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Vi söker c-chaufför till uppdrag i Karlstad!

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 9
Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Manpower har just nu flera spännande uppdrag hos våra kunder i Karlstad med omnejd. Vänta inte med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar ca 10 veckor. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.Vad innebär det att jobba som konsult?Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. I ditt första uppdrag kommer du att lassa gods som ska skickas till kunder och förflytta gods på lagret. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!

Vem är du?För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper inom godslastning och lastbilskörning och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete, har erfarenhet av att köra truck och har erfarenhet av industri eller logistik. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Viss erfarenhet av lastbilskörning, godsmottagning och industribranschen kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det ser vi det som vår uppgift att anpassa din introduktion för att du ska känna dig väl förberedd.I övrigt krävs det att du

* har yrkeskompetensbevis (YKB)

* har ADR grund

* behärskar svenska i tal och skrift.Meriterande om du har:

* har ADR 1.3

* har b-körkort

* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4

ErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josephine Nilsson via e-post: josephine.nilsson@manpower.seVi ser fram emot att höra från dig!Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

CE-chaufför Karlstad

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 22
CE-Chaufför Karlstad
Om GDL
GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735. Vi sysselsätter mer än 1 000 fordon, har över 300 medarbetare på 11 orter i Sverige samt en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Vi arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är anslutna till Fair Transport och Transportutmaningen. Med oss är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se.
Om tjänsten
Arbetet innebär fjärrkörning med bil och släp, Karlstad/Bro, för vårt uppdrag i Värmland. Vi utgår från Karlstad. Arbetet innebär även att lasta och lossa ditt ekipage, att köra truck samt daglig kundkontakt. Terminalarbete kan också förekomma. Arbetstiderna är förlagda med rullande schema med både tidiga morgnar, sena kvällar, nätter och helg. Tjänsten är på heltid med omgående anställning. När du börjar hos oss får du handledning av våra duktiga chaufförer.
Vi betalar avtalsenlig lön enligt transportavtalet.
Dina kvalifikationer
Du skall vara trevlig, flexibel, stresstålig och ha en god servicekänsla. Du skall ha erfarenhet av släpkörning och gärna ha vana av livsmedelsdistribution. Det är viktigt att du kan planera din körning väl, också utifrån miljöpåverkan, trafiksäkerhet och utifrån gällande lagar och regler. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
Kompetenskrav
· CE behörighet
· Yrkeskompetensbevis YKB, tung lastbil
· Truckvana
· Förarkort för digital färdskrivare
Meriterande
· Livsmedelserfarenhet
· Erfarenhet av dubbelplan
Arbetstid
Heltid 100% med tillträde omgående.
Varaktighet
Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader.
För att söka tjänsten sänder du CV + personligt brev till career@gdl.se
I ämnesraden skriver du CE chaufför Karlstad. Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Robin Sleth robin.sleth@gdl.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CE-Chaufför till Stay Fresh Sweden AB

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 20
I vår expansiva satsning söker vi chaufförer till vårt kontor i Karlstad.
För den som är driven, gillar "ordning och reda" och har CE behörighet så erbjuder vi heltidstjänster på schema med fast körning som omfattar både dags- och nattskift, vilket innebär att dina körningar sker under olika tider på veckans alla dagar.
Är du den vi söker?

Ansök nu

Erfarna CE chaufförer med YKB sökes!

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 2
*
Till våran kund i Karlstad söker vi nu CE-chaufförer med tidigare erfarenhet att köra lastbil med släp.

Om tjänsten
Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på Montico i Karlstad efter lastbilschaufförer med CE-behörighet som utgår från Jönköping. Vi tror på att skapa ett team med medarbetare med positivt mindset som vill utveckas i sin arbetsroll vilket denna tjänst ger möjlighet till!

Behovet kommer primärt att vara under perioden maj-augusti/september och du kommer under denna perioden arbeta heltid. .Detta uppdraget har varierande arbetstider. Om du gör ett bra arbete så kan det finnas möjliget till en fortsättning även efter sommaren.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom logistik. Genom Montico kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden!


Arbetsbeskrivning
Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.

Vi söker dig som
Du som söker har körkort, med behörighet CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis.

Meriterande
ADR och erfarenhet från yrket ses som meriterande. Du som söker denna tjänst behöver kunna börja jobba omgående.

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju

Ansök nu

Fjärrchaufför till Beves

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 3
Vi söker en fjärrchaufför till oss på Beves!
Tycker du om att köra lastbil och ge god service till kunder? Då kan du vara rätt person för detta jobb!
Du kommer att jobba ihop med ett 40-tal andra chaufförer och terminalarbetare och har hjälp av 4 arbetsledare och driftchefen. Vi har 25 fina bilar som vi tar väl hand om och som körs på miljö-vänligt bränsle.
Du behöver ha:
- BECE-behörighet,
- YKB
- personligt förarkort,
- truckkort A1-A4
- gärna ADR för farligt gods.
God lokalkännedom i Värmland, att vara serviceinriktad och att ta egna initiativ är naturligt för dig. Du uttrycker dig också väl i tal och skrift på svenska.
Det är en merit om du har erfarenhet som distributionschaufför och har god vana från körning med lastbil med släp. Datavana för mottagning och avprickning av order är också en fördel. Nu söker vi en lastbilsförare till våra fjärrkörningar.
Beves distribuerar kylda och frysta livsmedel i Värmland och Dalsland. Vi hämtar gods hos olika leverantörer till vår egen kyl och frysterminal i Karlstad. Maten levereras vidare till kunder som butiker, äldreboenden och skolor och innebär därför mycket kundkontakt.
Tjänsten innebär 10-timmarspass 4 vardagar i veckan med arbetsdagar mån-tors. Lokaliseringsort är Karlstad.
Intervjuer sker löpande. Tillsättning snarast.

Ansök nu

CE chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 24
ST Logistics AB är ett expansivt familjeägt företag med stor erfarenhet av transporter. Vi är transportör åt DSV Road AB.
Nu söker vi en chaufför med CE-körkort som vill förstärka vår verksamhet. I arbetsuppgifter ingår
distribution
fjärrkörning med bil och släp
lossning och lastning av gods

Du som söker är engagerad och skall ha god körvana av tunga fordon. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av att jobba som chaufför och att du har ett servicepräglat arbetssätt. Som person är du noggrann, ansvarstagande, flexibel, samarbetsvillig, lösningsorienterad samt ordentlig och varsam med fordon och arbetsredskap.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Krav för att söka tjänsten:
CE-körkort
förarkort för digital färdskrivare
YKB
ADR-intyg
truckkort

Utdrag ur polisens belastningsregister tas vid anställning.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

LastbilsChaufför till fjärrkörning

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 24
Fjärrkörning med Link + Trailer. Kvälls o nattkörning. Vana att backa in i port är ett krav.
För mer info ring Jan 070-620 3812

Ansök nu

Chaufförer med CE behörighet sökes till Karlstad

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 2
Till vår enhet i Karlstad söker vi positiva och ansvarsfulla chaufförer som har en glödande passion för lastbilsyrket och som vet vikten av att kunna samarbeta med både kollegor, transportledare och kunder. Som medarbetare hos oss delar du vår filosofi ” Välbehållet gods i rätt tid på rätt plats”
Om tjänsten
Arbetet hos oss innebär att du kör olika sorters gods med fordon som kräver CE behörighet. Arbetet innebär också noggrann godshantering, truckkörning samt daglig kundkontakt. Arbetstiden kan innebära tidiga morgnar, sen kväll och helg. När du anställs får du handledning av våra duktiga chaufförer och arbetsledare så att du kan känna dig trygg i ditt arbete. Utdrag från belastningsregistret krävs för arbetet.
Om dig
Du ska vara engagerad, effektiv, ordningsam och ha god servicekänsla. Du ska ha erfarenhet av att köra fordon som kräver CE behörighet. Vi ser gärna att du har vana av att köra tempererade transporter och transporter som kräver ADR. Du ska vara flexibel och villig att köra olika uppdrag. Du ska ha kunskap om godssäkring, aggregat och hantering av färdskrivare. Du ska ha förmåga att planera din körning väl för att rätt gods ska levereras i rätt tid men också utifrån miljöpåverkan, trafiksäkerhet och utifrån gällande lagar och regler.
Kompetenskrav för att söka tjänsten
· CE behörighet
· Förarkort för digital färdskrivare
· Truckkort
· YKB
· ADR
Om oss
Börje Jönsson Åkeri AB är ett familjeföretag som startades år 1954. I dag är vi en koncern med 325 kompetenta medarbetare och vi har 160 fordon till vårt förfogande. Företaget finns etablerat i Helsingborg, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Hamburg och Verona. Läs mer om oss på www.bjtrucks.com
Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare efter 6 månaders provanställning
Avtalsenliga löner.
Ansökan
För att söka tjänsterna hos oss ber vi dig att skicka in din ansökan omgående via mail till:
Anna Olsson, anna.olsson@bjtrucks.com, Märk ansökan med ”Chaufför Karlstad”
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lastbilschaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Dec 11
Körning med Link + trailer.
utgår från Karlstad , Mariestad , Jönköping , Örebro tillbaka till Karlstad.
vana att köra kväll o natt är önskvärt.
Ykb är ett krav samt ce körkort.

Ansök nu

Extra CE-chaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 10
Extra CE-Chaufför
Om GDL
GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735. Vi sysselsätter mer än 1 000 fordon, har över 300 medarbetare på 11 orter i Sverige samt en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Vi arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är anslutna till Fair Transport och Transportutmaningen. Med oss är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se.
Om tjänsten
Vi söker dig som kan hoppa in och arbeta på alla våra förekommande körningar med utgångspunkt Karlstad. Du kan arbeta både dagtid och kvällstid, vardagar och/eller helger. Arbetet är omväxlande och innebär bland annat att köra från terminal till terminal med bil och släp för vårt uppdrag i Värmland eller distribution i Karlstadsområdet mm. Arbetstiderna är inte schemalagda utan man ska kunna täcka upp för frånvarande personal samt ta extra körningar. Arbetet innebär även att lasta och lossa ekipage, att köra truck samt daglig kundkontakt. Terminalarbete och tunga lyft kan förekomma varför du måste vara fysiskt stark.
Vi betalar avtalsenlig lön enligt transportavtalet.
Dina kvalifikationer
Du skall vara trevlig, flexibel, stresstålig och ha en god servicekänsla. Du skall ha erfarenhet av släpkörning och gärna ha vana av livsmedelsdistribution. Det är viktigt att du kan planera din körning väl, också utifrån miljöpåverkan, trafiksäkerhet och utifrån gällande lagar och regler. Du skall ha god lokalkännedom om Värmlandsregionen. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
Kompetenskrav
· CE behörighet
· Yrkeskompetensbevis YKB, tung lastbil
· Truckkort
· Förarkort för digital färdskrivare
Arbetstid
Vid behov dock minst 60% ej schemalagd
Varaktighet
Vid behov med tillträde omgående
För att söka tjänsten sänder du CV + personligt brev till career@gdl.se
I ämnesraden skriver du CE chaufför extra. Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Robin Sleth robin.sleth@gdl.se

Ansök nu

CE-chaufför som daglots till Melvin Levins Åkeri AB

Fjärrbilsförare
Läs mer Okt 12
Melvin Åkeri AB söker daglots med CE-kort i Karlstad
Ansökan görs direkt till företaget via Förartjänst.se


Melvin Levins Åkeri i Karlstad söker en daglots för körningar i Värmland, Dalsland och ibland Skaraborg. Vi söker dig som har lätt att samarbeta med de andra daglotsarna, du är självgående och flexibel. Du behöver vara noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull. Din erfarenhet av liknande jobb bör vara 2-4 år och du har förmågan att i samråd med åkeriet och medarbetare planera upplägg av din lots-runda. Erfarenhet av truck-körning är meriterande eftersom det ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer att jobba självständigt men även ha ett tätt samarbete med vår transportledning och dina medarbetare.
Lön enligt kollektivavtal.
Melvin Levins Åkeri i Karlstad har dagliga avgångar för DHL från Värmland till Dalarna, Gävleborg, Västernorrland, Halland och Skåne samt från Skaraborg till Dalarna.
Välkommen med din ansökan
Ansökan görs direkt till företaget via Förartjänst.se

Ansök nu

Semestervikarie

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 24
Behöver en bra kille eller tjej för körning Karlstad Mariestad Jönköping Örebro Karlstad.
börja v .26 8veckors jobb med möjlighet till förlängning. CE YKB

Ansök nu

CE-chaufför vikariat

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 1
Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att köra från terminal till terminal med bil och släp för vårt uppdrag i Värmland. Vi utgår från Karlstad. Arbetet innebär även att lasta och lossa ditt ekipage, att köra truck samt daglig kundkontakt. Terminalarbete kan också förekomma. Arbetstiderna är förlagda med rullande schema med både tidiga morgnar, sena kvällar, nätter och helg. Tjänsten är på heltid från1 maj till 30 september 2021. När du börjar hos oss får du handledning av våra duktiga chaufförer. Vi betalar avtalsenlig lön enligt transportavtalet.
Personprofil
Du skall vara trevlig, flexibel, stresstålig och ha en god servicekänsla. Du skall ha erfarenhet av släpkörning och gärna ha vana av livsmedelsdistribution. Det är viktigt att du kan planera din körning väl, också utifrån miljöpåverkan, trafiksäkerhet och utifrån gällande lagar och regler. Du skall ha god lokalkännedom om Värmlandsregionen. Du skall behärska svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har ADR.
Kompetenskrav
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis YKB, tung lastbil
Truckvana
Förarkort för digital färdskrivare

Arbetstid
Heltid 100%, med tillträde 1/5 2021.
Varaktighet
Vikariat på 5 månader.
Ansökan
För att söka tjänsten sänder du CV + personligt brev senast 16 april 2021 till career@gdl.se. I ämnesraden skriver du CE-chaufför vikariat Karlstad.
Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Robin Sleth på robin.sleth@gdl.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CE - Chaufförer

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 21
ArbetsuppgifterArbetet innebär att köra från terminal till terminal med bil och släp till vårt uppdrag i Värmland, viss distributionskörning förekommer också. Vi utgår från Karlstad. Arbetet innebär även att lasta och lossa ditt ekipage, att köra truck samt daglig kundkontakt. Terminalarbete kan också förekomma. Arbetstiderna är förlagda med 4 veckors rullande schema med både tidiga morgnar och helg. Tjänsten är på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi söker även en flexibel chaufför som kan tänka sig att arbeta schemalöst på 100%. Detta arbete innebär att du kan täcka upp för frånvarande personal samt extra körningar. När du börjar hos oss får du handledning av våra duktiga chaufförer. Vi betalar avtalsenlig lön enligt transportavtalet. Omgående anställning.PersonprofilDu skall vara trevlig, flexibel, stresstålig och ha en god servicekänsla. Du skall ha erfarenhet av släpkörning och gärna ha vana av livsmedelsdistribution. Det är viktigt att du kan planera din körning väl, också utifrån miljöpåverkan, trafiksäkerhet och utifrån gällande lagar och regler. Du skall ha god lokalkännedom om Värmlandsregionen. Du skall behärska svenska i tal och skrift. Meriterande är om du har ADR.KompetenskravCE behörighetYrkeskompetensbevis YKB, tung lastbilTruckvanaFörarkort för digital färdskrivareArbetstidHeltid 100% med tillträde omgåendeVaraktighetTillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader.AnsökanVi hanterar ansökningar löpande och tar därmed gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Fjärrchaufför CE till Beves

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 2
Nu söker vi en erfaren fjärrchaufför för rutten Karlstad-Göteborg. Ditt uppdrag är att hämta gods från vår kunds terminal i Göteborg till vår terminal i Karlstad. Du kommer att jobba ihop med 2 andra chaufförer i 2-skift och på 38-timmars vecka.

Åkeriet distribuerar kylda och frysta livsmedel i Värmland och Dalsland. Vi hämtar gods hos olika leverantörer till vår egen kyl- och frys-terminal i Karlstad. Maten levereras sedan vidare till kunder som butiker, äldreboenden och skolor av våra andra distributionschaufförer.
Utöver dina 2 kollegor har du ett 40-tal övriga chaufförer och terminalarbetare och har även hjälp av 2 arbetsledare och driftchefen. Vi har fina bilar som vi tar väl hand om och som körs på miljö-vänligt bränsle. Du och dina kollegor tar hand om ”er” bil och släp.

Upplärning sker innan start under ca två veckor. Vi erbjuder trygg anställning genom ett tecknat kollektivavtal för lön och villkor och vi har ett gott samarbete med Transport-förbundet. Vi har även bra förmåner och jobbar mycket med hälsa och friskvård.

Lokaliseringsort är Karlstad.

Tycker du om att köra lastbil och jobba självständigt? Då kan du vara rätt person för detta jobb!
Att ta eget ansvar och egna initiativ är naturligt för dig.

Du behöver ha:
- BCE-behörighet,
- YKB
- personligt förarkort,
- truckkort A1-A4
- gärna ADR för farligt gods.

Det är önskvärt att du har minst 2 års erfarenhet som fjärrchaufför och har god vana från körning med lastbil med släp. Datavana för mottagning och avprickning av order är en fördel. Erfarenhet av körning av kylda och frysta varor är också en merit. Du uttrycker dig också väl i tal och skrift på svenska.

Beves är ett lönsamt företag i en konkurrensutsatt bransch.
Åkeriet distribuerar kylda och frysta livsmedel i Värmland och Dalsland. Vi hämtar gods hos olika leverantörer till vår egen kyl- och frys-terminal i Karlstad. Maten levereras sedan vidare till kunder som butiker, äldreboenden och skolor av våra distributionschaufförer.

Som företag lägger vi stor vikt vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor. Med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att trivseln också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete på och hur vi hanterar mötet med våra kunder.

Vår ambition är att vara ett modernt transportföretag med fokus på miljö, säkerhet och kvalité genomgående i verksamheten, Vi är Miljö & kvalitet certifierade ISO 9001 & 14001. Digitalisering och teknisk branschutveckling är viktiga delar för vår verksamhet och målet är att vara en del av det.

Ansök nu

CE - Chaufförer sökes till körning av livsmedel i Värmland.

Fjärrbilsförare
Läs mer Feb 7
Arbetet innebär att köra från terminal till terminal med bil och släp för COOP i Värmland, viss distributionskörning förekommer också. Vi utgår från Karlstad. Arbetet innebär även att lasta och lossa ditt ekipage, att köra truck samt daglig kundkontakt. Terminalarbete kan också förekomma.
Arbetstiderna är förlagda med 4 veckors rullande schema med både tidiga morgnar och helg.
Tjänsten är på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi söker även en flexibel chaufför som kan tänka sig att arbeta schemalöst på 100%. Detta arbete innebär att du kan täcka upp för frånvarande personal samt extra körningar. När du börjar hos oss får du handledning av våra duktiga chaufförer.
Vi betalar avtalsenlig lön enligt transportavtalet. Omgående anställning.

Du skall vara trevlig, flexibel, stresstålig och ha en god servicekänsla. Du skall ha erfarenhet av släpkörning och gärna ha vana av livsmedels distribution.
Det är viktigt att du kan planera din körning väl, också utifrån miljöpåverkan, trafiksäkerhet och utifrån gällande lagar och regler.
Du skall ha god lokalkännedom om Värmlandsregionen. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
Meriterande är om du har ADR.

Till vårt uppdrag genom GDL AB söker HTL AB CE-chaufförer för livsmedelskörning i Värmland med utgångspunkt Karlstad.

Helsingborgs Transport & Logistik AB (HTL AB) har funnits sedan år 1990. Vi har verksamhet både i Karlstad och i Helsingborg. Vi har 80 medarbetare och har 60 fordon till vårt förfogande. Vi arbetar med att köra lastbilstransporter runt om i Sverige. Företaget har god erfarenhet av livsmedelsdistribution. Vi är noga med att följa kör och vilotidsreglerna och vill att våra medarbetare också är det.

Ansök nu

CE - förare för eftermiddags - / kvällskörning

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 15
Vi söker en CE-förare för eftermiddag/kvälls körning från Karlstad till Dalarna och lasta hos en kund därefter tillbaka och lossa samma arbetspass. Fem turer i veckan söndag till torsdag med samma bil.

Den vi söker bör ha god erfarenhet av lastning/lossning av fjärrbil samt meriterande om sökande har några års erfarenhet av körning med bil och släp i närtid. Du som söker denna tjänst ska vara ordningsam, noggrann, flexibel, ansvarsfull och självgående.

Bilen utgår från åkeriet Stormgatan 20 i Karlstad.

Ansök nu

Lastbils Förare

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 23
Din arbetsuppgift blir att köra lastbil/släp, lasta och lossa gods.
Du som söker skall vara väldigt noggrann, ansvarsfull, stresstålig, trygg i din yrkesroll samt kunna ta egna initiativ.
Ovanstående arbetsuppgifter kräver att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift

Krav : Att du har CE-körkortVi söker dig som har körvana och kan jobba heltid. Tjänsten är en timanställning som kan leda till fast anställning.
Uppdraget kommer att påbörjas omgående för att du ska ha möjlighet att lära upp dig. Du ska vara tillgänglig för jobb på heltid.Backup bemanning är ett växande företag med kontor i Örebro som specialiserat sig på skräddarsydd kompetensförsörjning och arbetar såväl med långsiktiga som kortsiktiga personallösningar.
Något vi ständigt arbetar för är schyssta arbetsvillkor och personal som trivs.
Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport, lager, bygg och rivning, mm.

Ansök nu

Lastbils Förare

Fjärrbilsförare
Läs mer Apr 18
Din arbetsuppgift blir att köra lastbil/släp, lasta och lossa gods.
Du som söker skall vara väldigt noggrann, ansvarsfull, stresstålig, trygg i din yrkesroll samt kunna ta egna initiativ.
Ovanstående arbetsuppgifter kräver att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift

Krav : Att du har CE-körkortVi söker dig som har körvana och kan jobba heltid i sommar. Tjänsten är ett sommarjobb genom en timanställning som kan leda till fast anställning.
Uppdraget kommer att påbörjas under Juni månad. Behovet i sommar är juni, juli och augusti och du ska vara tillgänglig för jobb på heltid hela perioden.Backup bemanning är ett växande företag med kontor i Örebro som specialiserat sig på skräddarsydd kompetensförsörjning och arbetar såväl med långsiktiga som kortsiktiga personallösningar.
Något vi ständigt arbetar för är schyssta arbetsvillkor och personal som trivs.
Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport, lager, bygg och rivning, mm.

Ansök nu