Chefer och verksamhetsledare jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb som Chefer och verksamhetsledare i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Karlstad från den arbetsgivaren.

Konsultchef till Askk

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Sep 30
Är du en driven och motiverande ledare med lång konsulterfarenhet inom affärssystem?

Askk är experter på det globala affärssystemet Unit4 ERP (tidigare Agresso). De växer och söker nu en konsultchef till sitt kontor i Karlstad med ansvar för leverans och personal. Med spännande internationella uppdrag i ryggen och kompetenta medarbetare vid din sida så kommer du att vara en nyckelperson i Askks resa framåt!

Om dig

Vi söker dig som är en lagspelare med god förståelse för rollen som konsult. Som ledare tycker om att se andra lyckas. Du trivs i rollen att leda andra till gemensamma mål och har förmågan att se individer och skapa engagemang. Din ledarstil är coachande och du har en god förmåga att följa upp mål och resultat.

Som kommunikatör tror vi att du är rak och tydlig och behärskar balansen mellan att stötta dina medarbetare och ställa krav. Som person så tänker vi att du kan beskrivas som förtroendegivande, kvalitetsmedveten och prestigelös.

Det finns stor potential för Askk att ta sig an nya uppdrag, både hos existerande och nya kunder, och vi ser därför gärna att du har förmågan att se affärsmöjligheter och samla upp dem.

Om tjänsten

I rollen som konsultchef förväntas du säkerställa kvalitet och debitering i leverans till kund för 5 konsulter som kommer att bli fler. Du fungerar som ett stöd för övriga medarbetare och kommer i vissa leveranser gå in och föra dialog med kund och underleverantörer. Du kommer även att ha ansvar för egna konsultuppdrag mot kund.

I rollen som konsultchef på Askk har du stor frihet att forma dina arbetsdagar, vilket gör att du behöver ha förståelse för konsultrollen och förmåga att strukturera och ta ansvar för dina leveranser till kund.

Med spännande internationella uppdrag i ryggen och kompetenta medarbetare vid din sida så kommer du att vara en nyckelperson i Askks resa framåt!

Om Askk

Askk har sedan 2008 levererat konsultstöd till kunder inom offentlig och privat sektor. Det är ett familjärt företag som har svenska och internationella uppdrag. I dagsläget så är de 8 anställda och har flera underkonsulter runt om i världen. Huvudkontoret ligger centralt i Karlstad och de har nyligen expanderat öppnat kontor i Lilleström, Norge. Askk kommer att fortsätta sin tillväxtresa och expandera ytterligare både på den svenska och den norska marknaden de närmaste åren.

Medarbetarna på Askk har gedigna kunskaper inom redovisning, teknik, projektledning och implementation kopplat till affärssystemet Unit4 ERP, där de jobbar enligt ett processtänk för att implementera och tydliggöra en organisations behov av IT-stöd.

På Askk kan du förvänta dig en kultur med korta beslutsvägar där du får utrymme att utvecklas. Du står aldrig ensam i en leverans utan har alltid kollegor och samarbetspartners som stöttar upp när det behövs. Företaget lägger de stor vikt vid att bygga en gemenskap bland medarbetare och partners.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49, mail sebastian.ullstrom@linck.se eller Rebecca Malmberg på telefon 070 379 50 12, mail rebecca.malmberg@linck.se.

Anställningen är på heltid, anställningsort Karlstad och sista ansökningsdag är 27 oktober.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

VD för kunds räkning

Verkställande direktör
Läs mer Sep 22
För kunds räkning söker vi nu en VD till ett framgångsrikt företag i tillväxt!

I rollen som VD har du en central roll och får stort utrymme i att forma företagets utveckling framåt tillsammans med kompetenta medarbetare. Är du en driven lagspelare som trivs med kombinationen försäljning, coachning av medarbetare och teknik så är detta tjänsten för dig!

Om dig

Vi tänker att du har dokumenterade ledarerfarenheter från mindre eller medelstort bolag. Du är van att leda i tillväxt och har ett stort sinne för affärer och är duktig på att skapa lönsamhet. Du trivs bra i mötet med andra människor och är skicklig på att vårda relationer. Du trivs med att sätta och arbeta mot tydliga mål. Som ledare är du coachande och du har en god förmåga att motivera och ställa krav på dina medarbetare. För att lyckas i rollen har du har god teknisk förståelse. Vi tror att dina tidigare kollegor beskriver dig som en prestigelös och driven person som sätter laget före jaget.

Om tjänsten

Här får du möjlighet att vara med på en riktigt spännande resa hos ett väletablerat företag som befinner sig i ett expansivt skede. Företaget är bland de främsta inom sitt område i Sverige och har planerar på att expandera verksamheten utanför Sveriges gränser. I rollen som VD så har du det övergripande ansvaret för verksamheten och får stort utrymme att forma utvecklingen framåt samtidigt som du har bra stöd runt dig i form av styrelse och kompetenta medarbetare.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på 072-216 04 51 eller på johan.cederholm@linck.se alternativt Sebastian Ullström på 072-202 40 49 sebastian.ullstrom@linck.se

Sista ansökningsdag är 9 oktober.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fabrikschef - För kunds räkning

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Jun 27
Om tjänsten

Till en fabrik i norra Värmland söker vi nu en fabrikschef som ska leda och driva den dagliga verksamheten tillsammans med produktionsorganisationen. Tjänsten innebär bland annat ansvar för lönsamhet, kvalitet och inte minst den dagliga driften. Som fabrikschef är du dessutom en del av den operativa ledningsgruppen och har ett personalansvar för ca. 85 personer. Du kommer att driva aktiviteter och projekt med fokus på utveckling av produktion, verksamhet och personal där även uppföljning och utvärdering är aktuellt.

Om dig

För att lyckas i rollen som fabrikschef behöver du vara en trygg ledare som drivs av utveckling. Du är dessutom förtroendeingivande, lösningsorienterad och nyfiken. Med en prestigelös ledarstil skapar du engagemang för dina medarbetare så väl som för organisationens intressenter. Du är även handlingskraftig, har ett proaktivt arbetssätt och förmågan att arbeta både operativt och strategiskt.

Du har en akademisk utbildning inom bygg, maskin, industriell ekonomi eller motsvarande. Du bör även ha erfarenhet från en liknande roll i ledande befattning.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 070-594 72 77 eller Anna Möller på 073-529 33 23.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast 2022-08-15.

Ansök nu

Restaurangchef Yomo Karlstad

Restaurangchef
Läs mer Jul 16
Här på Yomo fokuserar vi på mat och matupplevelser från Asiens alla hörn. Vår restaurang ligger på bottenplan i köpcentret Mitt i City här i Karlstad och öppnade sina dörrar 2017.
Vi söker dig som vill kliva in i asiens underbara kök och ta över stafettpinnen som restaurangchef/Driftchef
Som person är du : Strategisk, Ansvarstagande, Noggrann, Strukturerad, Lättlärd och framförallt Nyfiken och Glad.


Arbetsuppgifterna består bl.a av:
Beställa och plocka varor från våra olika leverantörer.
Attestera fakturor i Fortnox.
Schemaläggning i Planday.
Haccp och egenkontrollprogram.
Alkohollagen och beställning av alkohol.
Svara och ta emot bokningar på mail.
Hjälpa till i köket vid behov.


Vi har kollektivavtal.
Låter det intressant? Ansök på mailadressen nedanför.


karlstad@yomorestaurant.com


MVH Gänget på Yomo

Ansök nu

Butikschef foodora Market - Karlstad

Butikschef
Läs mer Maj 23
Foodora market fortsätter att växa, utvecklas och expandera i ett extremt snabbt tempo! Vi bryter just nu ny mark för hela dagligvaruhandeln. Vi tillhandahåller så kallade Dmarts (darkstores) och ser till att våra kunder, utifrån ett brett sortiment av livsmedel, får sina varor från 15 minuter. Häftigt va?

Vi söker just nu en Butikschef till foodora market i Karlstad. Den ena dagen kommer inte vara den andra lik, det är något vi kan garantera! Hos oss kommer du visa och lära våra medarbetare hur de på bästa sätt utför sitt arbete i en livsmedelsbutik och hur de kan arbeta effektivt och smart inom varuplock. Vidare arbetar du med schemaläggning av personal, hålla motiverande samtal och ansvarar för rekrytering av plockare. Om du också drivs av budgetarbete, logistik och varubeställningar kommer du säkerligen trivas i denna roll. Känner du dig redo att kliva in i en ny ledande position hos oss? Då blir vi nog en bra match för varandra! foodora market är en gamechanger och vi hoppas du vill vara med på vår fortsatta resa!VAD DU KOMMER (MEN INTE UTESLUTANDE) ATT GÖRA

- Ha det övergripande ansvaret för butikens drift och dess dagliga verksamhet.

- Leda, coacha och lära upp ditt team och tillsammans arbeta för att skapa både en trivsam arbetsplats samt optimera butikens resultat.

- Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet, personalmöten, medarbetar- och lönesamtal, personaladministration med mer.

- Leda och planera det löpande arbetet med både personal och budget, inklusive bemanning, schemaläggning, rekrytering, varubeställningar och lagerhållning.

- Arbeta för att effektivisera arbetssätt och metoder.

- Se till att butikens regler och rutiner efterföljs samt att utrustningen används korrekt och alltid är i gott skick.VEM DU ÄR

- Ansvarstagande - Då detta är en nysatsning och du kommer att driva butiken ser vi att du trivs i en ansvarstagande roll.

- Prestigelös - Du kommer få göra högt och lågt, så prestigelös hoppas vi att du är!

- God samarbetsförmåga - Eftersom du kommer att ansvara för ditt team i butiken tror vi att du är en riktig stjärna när det kommer till att skapa goda samarbeten.

- Flexibel - Vi är ett snabbrörligt företag, så vi hoppas att du trivs i en (extremt) snabbt föränderlig miljö!KVALIFIKATIONER

- Kanske har du tidigare någon erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig, arbetsledare eller kanske har du arbetat i butik/lager och vill ha ytterligare ansvarsområden?

- Du är en mästare när det kommer till effektivitet inom varuplock vilket du mer än gärna coachar din personal inom.

- Det är meriterande om du haft personalansvar.

- Har du en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning ses det som en merit.

- Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet inom livsmedelsbranschen.

- Du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.Vår urvalsprocess är löpande och annonsen kan plockas ner innan rekryteringsprocessen är klar, om vi har gått vidare till screening- eller intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess kommer innehålla följande:

Psykometriska tester via Alva Labs - Vi använder vetenskapsbaserad metod.

Digital HR-intervju - Låt oss lära känna varandra lite bättre!

Case-intervju - Gör din magi och träffa oss ansikte mot ansikte.

Referenskontroll - Nästan där!

? Bakgrundskontroll - Sista steget innan vi blir kollegor.

VILKA VI ÄR
Vi är foodorians, ett drivet och glatt gäng av matälskare som är hungriga på att skapa framtidens LMD* tjänst! Våra kärnvärden hjälper oss nå dit vi vill: We dare, We get it done & We’re equally pink. Vi är människor från olika bakgrunder med olika erfarenheter, åsikter och idéer. Detta är en självklarhet för oss, då vi helt och fullt tror att mångfald är grunden till vår kultur och framgång.

Framgång är kul, men låt oss vara på det klara: det kan inte hända på bekostnad av hållbarhet. Sedan januari 2020 är vi koldioxidneutrala och vi hoppas kunna leda vägen för hållbarhet inom vår bransch. Allt från att ta fram fler elfordon till våra leveranser till att lyfta fler miljömässiga alternativ på vår vår plattform. Kolla gärna in vår Instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) för att se vad som händer hos oss just nu.

LMD = Last Mile Delivery. Den här, och många andra nördiga förkortningar, får du lära dig när du börjar hos oss. ;)

FÖRMÅNER

- Friskvårdsbidrag.

- Personalrabatt på foodora (woho!).

- Tjänstepension, inkl. premiebefrielseförsäkring samt olycksfalls- och livsförsäkring.

- Grymma deals hos Benify.

- Roliga AWs och (rosa) fester.

Ansök nu

Enhetschef, Risk och säkerhet

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 30
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

Beskrivning
Enheten Risk och säkerhet tillhör Samhällsavdelningen där även enheterna Social hållbarhet samt Samhällsbyggnad ingår.

På enheten finns tre funktioner, GIS, säkerhet och en beredskapsfunktion, den sistnämnda är inriktad på myndighetens uppdrag inom olycka, krisberedskap och civilt försvar.

Enhetens uppgifter handlar om att stödja myndigheten med GIS-tjänster, utveckla myndighetens och länets säkerhet samt verka för att utveckla förmågor och samverkan mellan aktörer i samhället i syfte att förebygga och hantera samhällsstörningar. Det senare gäller i hela hotskalan det vill säga till vardags, vid kriser liksom inför och under höjd beredskap. Uppgifterna omfattar bland annat områdena olyckor, krishantering, civilt försvar, riskhänsyn i planarbetet, klimatrisker, dammsäkerhet, säkerhetsskydd och informationssäkerhet, samband och signalskydd, tjänsteman i beredskap, kris- och krigsorganisation, risk- och sårbarhetsanalyser, kontinuitetsplanering, samhällsviktig verksamhet liksom utbildning och övningsverksamhet samt utveckling och leverans av GIS-stöd.

Då vår nuvarande enhetschef, tillika försvarsdirektör, snart går i pension söker vi nu en ny enhetschef som också ska fungera som ställföreträdande försvarsdirektör. I samband med denna rekrytering kommer länsstyrelsen också att söka en ny försvarsdirektör som förväntas kunna fungera även som funktionsansvarig med arbetsledningsrätt för en av funktionerna på enheten. De två tjänsterna är centrala för länsstyrelsens arbete inom verksamhetsfältet och behoven av ett nära samarbete och ett i visst mån delat ledarskap inom många frågor är stort.Arbetsuppgifter
Som enhetschef vid Länsstyrelsen leder du verksamheten i enlighet med Länsstyrelsens styrdokument och den statliga värdegrunden. Du är en tydlig arbetsgivarföreträdare och tar ansvar för arbetsgivarrollen. Arbetet som enhetschef innebär ansvar för att verksamheten inom enheten bedrivs effektivt, rättssäkert och för att förväntade resultat uppnås inom givna budgetramar. Du har övergripande ansvar för planering och uppföljning. Du har personalansvar innebärande ledning och utveckling av medarbetarna samt bedriver ett aktivt arbetsmiljöarbete. Arbetet genomförs i dialog och nära samverkan med såväl medarbetare som avdelningschef och i samarbete med andra enhetschefer inom avdelningen och myndigheten. Deltagande i länsstyrelsegemensamma nätverk är en del av arbetet och du har en rad externa kontakter kopplade till enhetens verksamhetsområden.

I enhetschefsrollen på Risk och säkerhet ingår också en roll som ställföreträdande försvarsdirektör. I denna roll har du ansvaret att kunna verka i försvarsdirektörens ställe till exempel vid regionala eller nationella samverkansmöten och i andra sammanhang.Kvalifikationer
Du har en för anställningen lämplig högskole-/ universitetsutbildning eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har en dokumenterad erfarenhet och goda vitsord av rollen som ledare. Du har dokumenterad kunskap om och erfarenhet av något eller flera av enhetens verksamhetsområden. Dokumenterad erfarenhet av flera av enhetens verksamhetsområden är särskilt meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska språket i tal och skrift samt behärskar engelska i tal och skrift. Meriterande är praktisk erfarenhet av ledande arbete i stab. Arbetsresor förekommer så B-körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, inte minst din samarbets- och din ledarförmåga. Du har en tillgänglig och tydlig ledarstil som innebär ett tillitsbaserat ledarskap. Du är samarbetsvillig och kan både söka samverkan och delegera för att uppgifterna ska lösas på ett resurseffektivt och kvalitetsmässigt bra sätt. Då vi samtidigt söker en försvarsdirektör tillika funktionsansvarig kommer höga krav på samarbete och tydlighet i ansvarsfördelning att ställas på dig, dina kollegor och på avdelningschefen. Din roll i detta samarbete kräver prestigelöshet, trygghet i rollen som chef samt förmåga att såväl förstå verksamheten genom medarbetarna samt på egen hand sätta dig in i länsstyrelsen uppdrag och verksamhet genom inläsning av styrdokument och liknande.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Den genomförs av länsstyrelsen när urvalsprocessen är klar. Processen med säkerhetsprövning innebär att rekryteringsförfarandet kan ta längre tid än vad som är brukligt.Tjänsten innebär placering i myndighetens kris-och krigsorganisation.

Villkor
För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.

o Demokrati

o Legalitet

o Objektivitet, saklighet och likabehandling

o Fri åsiktsbildning

o Respekt för alla människors lika värde

o Effektivitet och serviceVi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/varmland/personuppgifter

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Karlstad: Restaurangchef till Pitchers

Restaurangchef
Läs mer Aug 29
Som Restaurangchef har du helhetsansvaret för restaurangen med stort fokus på service i världsklass. Är du den där personen som älskar det individuella och unika och skulle var stolt över att kunna bygga ditt team baserat på vilka de är även om de är nya i branschen?

Då är detta en tjänst för dig!

Vi söker dig som

Har branschvana från restaurang eller livsmedel.
Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten.
Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut.
Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål.
Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar.
Till denna roll söker vi en energifylld och driftorienterad person, som är serviceinriktad och lösningsorienterat i sitt arbetsätt då förutsättningar och behov växlar. Har du självinsikt en förståelse för hur ditt ledarskap påverkar försäljningen, medarbetare och varumärket och älskar att överträffa gästernas förväntningar, då är det dig vi letar efter!

Våra processer tillåter att alla kan bidra på alla stationer i restaurangen. Det betyder att i din roll som Restaurangchef kommer prestige aldrig i vägen för ett ”hands on” närvarande och coachande ledarskap, som också är ditt naturliga sätt att bedriva drift. Det är meriterande om du har arbetat som restaurangchef/ assisterande restaurangchef eller haft annan ledande position inom restaurang, upplevelse eller nöjesparksbranschen.

Du har helhetsansvaret för restaurangen och driften som stäcker sig, men inte uteslutande, över följande:

Ekonomi - Budget, råvarukostnader, personal och försäljning.
Personal - Rekrytering, coachning, schemaläggning och möten.
Arbetsmiljö
Underhåll och renlighet
Säkerställa en service i världsklass med ansvar för gästnöjdhet.
Säkerheten - Matsäkerhet, brand och hälsa och övergripande säkerhet.
Produktkvalitet
Implementering av policyn, recept, manualer, branding och guidelines.
Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan.

 

Pitcher's är en lokal gastropub där ett gediget hantverk, mat och umgänge med vänner står i centrum. Hit kan du komma för att få god mat och dryck och spännande aktiviteter. På Pitcher's ska maten var en fröjd för både ögat och magen. Här står maten i fokus och vi tillagar våra rätter från grunden. Vi serverar à la carte Måndag - lördag och även lunch måndag - fredag bestående av husmanrätter och ett stort salladsbord. Där visionen är stans bästa lunch.

Vi på Pitchers söker dig som brinner för matlagning och som hungrar efter att göra våra gäster glatt överraskade, med den goda mat som serveras dem. Vi ser att du är självständig har ett öga för detaljer, sätter kvalitet i fokus och är ansvarstagande .

Ansök nu

Vuxenutbildningschef

Utbildningschef
Läs mer Sep 28
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.Nu söker vi en vuxenutbildningschef/avdelningschef till vår nyinrättade avdelning för vuxenutbildning där vi samlar all utbildning för vuxna inom Karlstads kommun.

Avdelningen ansvarar för den kommunala vuxenutbildningen, sfi, yrkeshögskoleutbildningen och uppdragsutbildningen i kommunen.? 

Beskrivning
Vuxenutbildningen är nu en av fyra avdelningar inom Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen. Vuxenutbildningschefen, tillika avdelningschef, leder vuxenutbildningen i Karlstads kommun?och rapporterar till skoldirektör. Avdelningen för vuxenutbildning består av fyra enheter som leds av rektorer samt?administrativ chef  

Som vuxenutbildningschefen är du medlem i förvaltningsledningsgruppen där du antar ett helhetsperspektiv för hela förvaltningen. Du leder även avdelningens egen ledningsgrupp och driver såväl övergripande som lokala frågor inom kommunen och förvaltningen. Du strävar efter maximal nytta utifrån de målsättningar som finns inom förvaltningens, nämndens eller koncernens verksamhet. Du svarar för verksamhetsplanering och att verksamheten håller sig inom tilldelad ekonomisk ram.  

Som chef står för ett tillitsbaserat ledarskap och verkar för att medarbetarna ansvarar för resultat, kvalitet och samverkan.?Du samverkar inom förvaltningen, kommunkoncernen och externt för att utveckla verksamheten. 

Som vuxenutbildningschef säkerställer du ett strategiskt arbete och en omvärldsbevakning som förbereder verksamheten för framtida förändringar, utmaningar och möjligheter. 

 

Kvalifikationer
Du har mycket god förmåga att inspirera, motivera och leda kvalificerade medarbetare. Med en förmåga att se helheter tar du hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. 

Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar där du väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden vid beslut. Din förmåga till perspektivförflyttning i ditt ledarskap skapar engagemang och delaktighet och du arbetar aktivt med medarbetarnas utveckling. 

Ditt handlande präglas av gott omdöme och som person är du drivande och lösningsorienterad. 
 
Vi söker dig som har akademisk examen inom relevant område för uppdraget. Meriterande är högskole- eller universitetsexamen inom pedagogik samt genomfört rektorsprogram. 

Du har tidigare flerårig erfarenhet som chef. Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetsutveckling i ett systemorienterat perspektiv. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där förmågan att entusiasmera och engagera medarbetare och skapa goda relationer, såväl internt som externt. Du är drivande och intresserad av att arbeta med utvecklings – och kvalitetsfrågor samt att du har en god organisatorisk förmåga. 

Vi ser att du är en person som kan omsätta visioner och mål till praktisk handling och klarar av att ha ett helikopterperspektiv samtidigt som du har en känsla för vikten av detaljer.  

Som arbetsgivare strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder: 
Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får utföra samhällsviktiga, intressanta samt utvecklande arbetsuppgifter. Ditt arbete resulterar i nytta för våra elever.  

Som anställd i Karlstads kommun finns en rad förmåner. Du har bland annat möjlighet att hyra kommunens stuga i Sälen eller nyttja vår semesteranläggning på västkusten till ett bra pris, semesterdagsväxla till extra lediga dagar, ta bruttolöneavdrag för personalbil, personalcykel, eller för att löneväxla till pension. Kommunens eget friskvårdscenter heter Haga Motion och är öppet för alla anställda i koncernen. Här finns styrketräning, spinning, gympa, cirkelträning, massage med mera. Förutom friskvårdsbidrag erbjuder också Karlstads kommun alla anställda möjligheten att delta i olika motionslopp. Inom Karlstad kommun har du möjlighet till distansarbete under del av din tjänst. Karlstads kommun tillämpar tidsbegränsade chefsförordnanden med en tillsvidareanställning i botten. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Restaurangchef på Julins Backyard Barbecue

Restaurangchef
Läs mer Sep 19
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med en Restaurangchef.
Egenskaper: Du är en positiv person som har hög arbetsmoral, är driven och trivs med ett högt arbetstempo. Du leder andra genom att vara coachande och inspirerande. Du är initiativrik, resultatinriktad och kan själv driva ditt arbete framåt. Du är kreativ, serviceminded och har glimten i ögat. Du har god samarbetsförmåga, är representativ, flexibel, noggrann samt stresstålig. Du är intresserad av mat och dryck och du trivs i en miljö som ställer höga krav. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Vi söker dig som: Har erfarenhet av en ledande roll med personalansvar, gärna inom restaurangbranschen. Har erfarenhet av att rekrytera, schemalägga och att leda ett team. Bidrar med ideér och tankar kring utveckling av verksamheten.
Du ansvarar för: Driften och det dagliga arbetet i service. Säkerställandet av kvalitets- och servicenivå genom att vara närvarande och aktiv i verksamheten. Schemaläggning och bemanning av service. Rekrytering och upplärning av nya kollegor. Kompetensutveckling, utbildning av personal och teamarbete i service. Effektivisera och ta fram arbetssätt och standarder för det dagliga arbetet. Ta emot bokningar och sköta arrangemang vid till exempel större bokningar eller event. Inventering och inköpsansvar. Delaktig i att utforma dryckessortiment och utbilda i dryck.
Tjänsten innefattar: Nära samarbete med ledning och kökschef. Operativt och administrativt leda arbetet tillsammans med kökschef. Verksamhetsplanering och utveckling av verksamheten. Främst arbete dagtid, men det förekommer även arbete kväll och helg. Provanställning i sex månader innan tjänsten övergår till tillsvidareanställning.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
I din ansökan bifogar du ditt CV och ditt personliga brev. Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.

Ansök nu

Resultatenhetschef till Combitech i Karlstad

Affärsområdeschef
Läs mer Sep 5
På Combitech tror vi på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Vi söker nu dig som vill driva resultatenheten inom teknikinformation i Karlstad framåt, genom att både utveckla vår personal och våra affärer och därigenom nå bra resultat. Är det dig vi söker?


Din roll som resultatenhetschef

Vi söker nu en resultatenhetschef till vår verksamhet inom produktinformation i Karlstad. Här får du goda möjligheter att utveckla dina medarbetare och affärsrelationer.I rollen ansvarar du för att driva konsultverksamheten inom enheten, vilket innefattar ansvar för resultat, personal, rekrytering samt försäljning. Stort fokus läggs på att utveckla affärerna med våra kunder och erbjuda tjänster i teknikens framkant. Till din hjälp har du bland annat våra Teknikledare, medarbetare som guidar dig inom tekniska lösningar, samt ger förslag på behov av utveckling hos personalen. Detta för att kunna leverera framtidssäkra, digitaliserade lösningar, vilket innebär att kundkontakten och nyfikenheten på teknik är en viktig del av ditt jobb.


Inom ramen för din budget och dina mål har du det fulla ansvaret för den löpande verksamheten, samt för enhetens och medarbetarnas utveckling. Du rapporterar till affärsområdeschefen som sitter i Stockholm och ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga resultatenhetschefer, som sitter i Stockholm och Göteborg.


Combitechs kunder i regionen finns främst inom industri, försvarsindustri och försvar. Resor till kunder i regionen förekommer.


Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att leda och utveckla människor, samt vill utveckla enheten i nära relation till våra kunder.


Din utbildningsbakgrund är en examen som högskoleingenjör eller motsvarande. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarroller, gärna inom konsultverksamhet, och ett stort kontaktnät i regionen. Den kunskap och erfarenhet du har med dig kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur. Det är meriterande om du har en bakgrund inom teknisk dokumentation. Du är van vid att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet.


Du är en person som är naturligt utåtriktad, med ett stort engagemang, som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både medarbetare och kund med ett intresse för teknik. Vidare tror vi att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med fokus på att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.


Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Iris utbildning startar i Karlstad och söker en driven samt engagerad rekto

Rektor
Läs mer Sep 22
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Vi ska nu starta verksamhet i Karlstad, i båda klassrum och på distans. Vill du vara med och bygga upp vår nya skolverksamhet och samtidigt skapa tillväxt och samhällsnytta? Då är du vår nya rektor!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder en tjänst inom ett affärsområde där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Du kommer att arbeta tillsammans med andra rektorer i strategiska frågor och i utvecklingen av hela affärsområdet. Tillsammans skapar vi en organisation som är i konstant utveckling kopplat till både digitalisering och pedagogik. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris Utbildning eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  


Om rollen 
Vi erbjuder dig en rektorsroll för både grundläggande och gymnasiala kurser samt distanskurser. Du kommer tillhöra affärsområde utbildning och rapportera till affärsområdeschefen för utbildning men samtidigt kommer du att arbeta självständigt i verksamheten.

Som rektor kommer du vara pedagogisk ledare för verksamheten, ekonomiskt resultatansvarig och ha personalansvar för lärare och annan pedagogisk personal. Du kommer ha ett övergripande ansvar för att planera, genomföra och följa upp uppdraget samt att vara kontaktperson gentemot vår kund, kommunen. Som rektor ansvarar du även för vårt systematiska kvalitetsarbete med målet att ha en tillgänglig skola med god kvalitet för alla. Det förutsätter ett lyhört ledarskap med förmåga att fatta beslut i samverkan med övrig personal. Tjänsten är nyinrättad och stor möjlighet finns att påverka innehållet i tjänsten samt ledningen av verksamheten. 

Vem passar för tjänsten? 
Vi söker dig som har examen på högskolenivå och minst 30 högskolepoäng inom pedagogik. Du har genomgått eller deltar i den statliga rektorsutbildningen. Du har minst två års erfarenhet av att leda utbildningsverksamhet som rektor, inom gymnasieskola eller vuxenutbildning. 
Du bör ha en hög digital kompetens då en stor del av uppdraget är kopplat till vår distansverksamhet. Det är meriterande om du arbetat i Google Classroom. Det är ett krav att du har erfarenhet från vuxenutbildning och det är meriterande om du arbetat med fristående gymnasiala kurser sedan tidigare.

I rollen som rektor är det pedagogiska ledarskapet i fokus så det är viktigt att du är relationsbyggande genom att skapa samarbete med personer på olika nivåer i organisationen och ger rätt förutsättningar för att personalgruppen ska prestera. Du har höga mål, både på dig själv, din personal och dina elever samt har en god förmåga att interagera kring kort-och långsiktiga mål med helhetsbilden inom verksamheten. Du uppmärksammar förbättringsåtgärder och tvekar inte att initiera aktiviteter eller projekt för att utveckla verksamheten. Du trivs i att arbeta i ett högt tempo och du gillar utveckling. Du är ansvarig för avtalsefterlevnad i samspel med dina medarbetare. 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som förmågan att samarbeta i ett team samt viljan att proaktivt leda en verksamhet samt delta i arbetet i ett affärsområde i utveckling.

Ytterligare information  
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Verksamheten startar januari 2022.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är 2022-10-15.

För frågor kring tjänsten, kontakta affärsområdeschef Martina Berg på martina.berg@irisgruppen.se.  

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se

Ansök nu

Iris utbildning startar i Karlstad och söker en driven samt engagerad rekto

Rektor
Läs mer Sep 22
Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se.Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

Vi ska nu starta verksamhet i Karlstad, i båda klassrum och på distans. Vill du vara med och bygga upp vår nya skolverksamhet och samtidigt skapa tillväxt och samhällsnytta? Då är du vår nya rektor!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder en tjänst inom ett affärsområde där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Du kommer att arbeta tillsammans med andra rektorer i strategiska frågor och i utvecklingen av hela affärsområdet. Tillsammans skapar vi en organisation som är i konstant utveckling kopplat till både digitalisering och pedagogik. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris Utbildning eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  


Om rollen 
Vi erbjuder dig en rektorsroll för både grundläggande och gymnasiala kurser samt distanskurser. Du kommer tillhöra affärsområde utbildning och rapportera till affärsområdeschefen för utbildning men samtidigt kommer du att arbeta självständigt i verksamheten.

Som rektor kommer du vara pedagogisk ledare för verksamheten, ekonomiskt resultatansvarig och ha personalansvar för lärare och annan pedagogisk personal. Du kommer ha ett övergripande ansvar för att planera, genomföra och följa upp uppdraget samt att vara kontaktperson gentemot vår kund, kommunen. Som rektor ansvarar du även för vårt systematiska kvalitetsarbete med målet att ha en tillgänglig skola med god kvalitet för alla. Det förutsätter ett lyhört ledarskap med förmåga att fatta beslut i samverkan med övrig personal. Tjänsten är nyinrättad och stor möjlighet finns att påverka innehållet i tjänsten samt ledningen av verksamheten. 

Vem passar för tjänsten? 
Vi söker dig som har examen på högskolenivå och minst 30 högskolepoäng inom pedagogik. Du har genomgått eller deltar i den statliga rektorsutbildningen. Du har minst två års erfarenhet av att leda utbildningsverksamhet som rektor, inom gymnasieskola eller vuxenutbildning. 
Du bör ha en hög digital kompetens då en stor del av uppdraget är kopplat till vår distansverksamhet. Det är meriterande om du arbetat i Google Classroom. Det är ett krav att du har erfarenhet från vuxenutbildning och det är meriterande om du arbetat med fristående gymnasiala kurser sedan tidigare.

I rollen som rektor är det pedagogiska ledarskapet i fokus så det är viktigt att du är relationsbyggande genom att skapa samarbete med personer på olika nivåer i organisationen och ger rätt förutsättningar för att personalgruppen ska prestera. Du har höga mål, både på dig själv, din personal och dina elever samt har en god förmåga att interagera kring kort-och långsiktiga mål med helhetsbilden inom verksamheten. Du uppmärksammar förbättringsåtgärder och tvekar inte att initiera aktiviteter eller projekt för att utveckla verksamheten. Du trivs i att arbeta i ett högt tempo och du gillar utveckling. Du är ansvarig för avtalsefterlevnad i samspel med dina medarbetare. 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som förmågan att samarbeta i ett team samt viljan att proaktivt leda en verksamhet samt delta i arbetet i ett affärsområde i utveckling.

Ytterligare information  
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Verksamheten startar januari 2022.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är 2022-10-15.

För frågor kring tjänsten, kontakta affärsområdeschef Martina Berg på martina.berg@irisgruppen.se.  

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se

Ansök nu

Produktionschef, Karlstad

Produktionschef, Posten
Läs mer Sep 21
Är du en kvalitetsmedveten, målfokuserad och motiverad ledare som vill växa i en roll som chef där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer att komma väl till pass? Vi söker en Produktionschef till Karlstad HUB på heltid.

Bli en del av vårt team
I rollen som produktionschef i Karlstad tillhör du distributionsområdets ledningsteam och arbetar nära övriga produktionschefer och gruppledare. Tillsammans formar vi en leveranskultur som innebär att vi säger vad vi ska göra, och gör vad vi säger.

 

Om rollen

Som produktionschef har du delat resultat-, process- och personalansvar tillsammans med en kollega på HUB:en i Karlstad. Vidare har du kvalitets- samt arbetsmiljöansvar. Genom ett kommunikativt och synligt ledarskap utvecklar du verksamheten, skapar samsyn kring vision, värderingar och genom att involvera medarbetarna så säkerställer du att arbetsplatsen blir effektiv och stimulerande. För att lyckas med detta krävs ett aktivt arbete med att coacha och utveckla dina medarbetare. Du levererar värde genom att förstå och agera utifrån kundernas behov, göra prioriteringar och ta ansvar för helheten.

 

Om dig

Vi söker främst dig som har flerårig erfarenhet av ledarskap med goda resultat. Du trivs och har viljan att tillsammans med dina medarbetare implementera och utveckla det lokala förändrings- och förbättringsarbetet. Vidare är du är en lyhörd person, en god kommunikatör och har lätt för att samarbeta. Genom att vara mål- och resultatorienterad bidrar du till PostNords målorienterade leveranskultur. Du är strukturerad, administrativt lagd samt duktig på att prioritera och har ett B-körkort.

 

Det är meriterande med:

- Eftergymnasial utbildning
- Tidigare chefs- och ledarerfarenhet
- Erfarenhet av projektledning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du:

- Intresserad av människor
- Driven och målmedveten
- Kommunikativ
- Modig
- Ärlig
- Ansvarstagande
- Engagerad

Vi erbjuder dig
PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter. PostNords ABC-ledarskap är vår ledstjärna; Accountable, Brave and Committed.

Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.se

 

Ansök

Vill du veta mer om jobbet så kontakta Leif Augustsson, Distributionsområdeschef på telefonnummer 010-436 30 74.

För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Urvalet kommer ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Junior Manager restaurang

Restaurangchef
Läs mer Aug 19
Vår uppdragsgivare i centrala Karlstad söker nu en driven och social person som är lika engagerad i deras gästers upplevelser som de själva är. Tjänsten är på heltid och innebär ett större ansvar för restaurangens verksamhet. Vi söker nu dig som genom ett positivt mindset är högst delaktig i att få personalen att arbeta tillsammans och leverera service i världsklass.

Nordisk Kompetens söker dig som är lösningsorienterad, har en hög ansvarskänsla samt god arbetsmoral och professionalism.

Önskade kvalifikationer;

• Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen/serviceyrket.
• Tidigare erfarenhet av kassasystem.
• Genuin känsla för service.
• Flytande tal i svenska samt engelska.
• Noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service.

Vi söker dig;

• Som är resultatorienterad.
• Som tycker om att ta ansvar och kan hugga i där det behövs.
• Som har en naturlig fallenhet för att motivera och driva personal.
• Som är prestigelös i sitt arbete.

Tjänsten är med start omgående och vi tillämpar intervjuer löpandes.

Lön enligt överenskommelse.

Varmt välkommen till oss med din ansökan.

Ansök nu

Biträdande Rektor 100% till Praktiska gymnasiet Karlstad

Biträdande rektor
Läs mer Sep 29
Vi erbjuder Sveriges mest relevanta yrkesutbildningar. Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola, sedan dess har vi vuxit och har idag 36 skolor över hela landet. De branscher vi utbildar inom skriker efter utbildad personal och vi bidrar genom att utbilda framtidens arbetskraft. Genom vårt nära samarbete med det lokala näringslivet ger vi våra elever rätt kompetens inför sitt kommande yrkesliv. Vill du också vara med och utbilda framtidens arbetskraft?

Läs mer om oss på www.praktiska.se.

Välkommen till gemenskapen!

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har.

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt.

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige.

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig. Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

Praktiska Gymnasiet Karlstad

Vi är skolan som utbildar för framtiden. Vi erbjuder 7 yrkesutbildningar och jobbar nära branscherna, hos oss är målet att eleverna ska få jobb direkt efter gymnasiet.

Vi bedriver vår verksamhet centralt i Karlstad, i Helmia-huset nära Inre hamn. Vi ligger nära såväl tåg- som busstation. Vi har ca 330 elever hos oss.

Vi är inne en spännande utvecklingsfas med nya skollokaler och har ett bra söktryck, kom och bli en del av gemenskapen!

Ditt uppdrag

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start snarast, enligt överenskommelse.

Du kommer att arbeta med strategiskt utvecklingsarbete för skolan i enlighet med våra styrdokument, vår värdegrund och omvärldens krav. En stor del av arbetsuppgifterna är kopplade till skolans systematiska kvalitetsarbete och det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Tillsammans med rektor och övrig ledning har du ett pedagogiskt ledarskapsansvar. I ditt uppdrag ingår det elevansvar och personalansvar och ansvar för vissa av skolans program. Du kommer även jobba aktivt mot de olika branscherna och samverka på olika nivåer.

Du är med i det operativa elevhälsoarbetet och arbetar tätt ihop med skolans elevhälsoteam. Du kan även komma att ha SBA-ansvar för skolans lokaler.

Du kommer ha ett tätt samarbete med skolans rektor, förstelärare och administratör. Vi är ett gott gäng med högt i tak och tydligt fokus på utveckling.

Vi kommunicerar huvudsakligen genom SchoolSoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar.

Din profil

I första hand ser vi att du har erfarenhet av att arbeta som biträdande rektor. Vi söker dig som har gymnasielärarexamen eller motsvarande utbildning. Du behöver ha erfarenhet av att arbeta inom gymnasieskola eller grundskola samt erfarenhet av att arbeta inom skolledning tex som arbetslagsledare, förstelärare eller SYV. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrkesprogram.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras behov och ger dem framtidstro. Samarbete med skolledning och övriga medarbetare är en grundbult så det ställs höga krav på din samarbetsförmåga. Du kommer ha många kontakter med elever, vårdnadshavare och externa samarbetspartners, vilket kräver god förmåga att kommunicera med olika individer och grupper. Du är fokuserad på mål, resultat och kvalité. Din AMBITION är att med höga förväntningar på dig själv och medarbetarna och med tydligt pedagogiskt ledarskap ta dig an dina arbetsuppgifter professionellt. Med hjälp av din KRAFT står du upp för värden som hållbarhet, mångfald och jämställdhet och du samverkar kring elevernas skolgång. Genom din GLÖD inspirerar du dina medarbetare och engagerar dig i företagens situation. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit!

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du inledningsvis får rätt förutsättningar för att utvecklas in i rollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2022-10-13. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag., vi kommer ha intervjuer löpande.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Tobias Ejdeholm på tfn 054-691974 eller via mail tobias.ejdeholm@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Ansök nu

Sektionschef till AFRY X Karlstad

Gruppchef, teknik
Läs mer Sep 13
Företagsbeskrivning
Vårt segment i Karlstad/Örebro består av ca 60 medarbetare inom främst mjukvaruutveckling, fördelat på tre sektioner. Vi gör våra kunder konkurrenskraftiga genom att ta ansvar för och utveckla deras digitala plattformar. Vi ser stora fördelar med att vara ett team med olika bakgrunder och erfarenheter.


Jobbeskrivning
Just nu söker vi sektionschefer till vår framgångsrika och växande verksamhet i Karlstad. AFRY?har en mycket stark position på marknaden inom digitalisering och IT-lösningar. Med över 1?500 konsulter inom området är vi en av de ledande aktörerna i Norden. AFRY X, en division inom AFRY, erbjuder tjänster och rådgivning inom mjukvaruutveckling, arkitektur, projektledning, test, krav, AI och säkerhet. Avdelningen Digital Services North, med kontor i Karlstad, Örebro, Stockholm och Uppsala, är i dagsläget ca 200 medarbetare med bred kompetens och många spännande projekt både ute hos våra kunder och med leverans från våra kontor. Karlstad är en spännande region där det händer mycket och som sektionschef ingår du i ledningsgruppen för segmentet Digital Development West (Karlstad och Örebro).
Tillsammans med kollegor inom affärsenheten kommer du att sätta mål för försäljning, tillväxt och utveckling av den enhet du är ansvarig för, samt se till att vi jobbar aktivt mot våra mål. Vi är ett företag med en stark säljkultur så du bör tycka att utveckling av människor, försäljning och kundrelationer är stimulerande. Du jobbar alltid för AFRYs bästa och ett gott samarbete mellan olika enheter ser vi som en självklarhet.


Kravspecifikation
Vi söker dig som tidigare arbetat inom ledande befattning och gärna har erfarenhet av konsultbranschen. Du har ett genuint intresse för att jobba med människor och är bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra. Du är affärsdriven och stimuleras av att vidareutveckla kontakten med våra kunder och erfarenhet från olika branscher står på önskelistan. Det är viktigt att din personlighet stämmer överens med våra värderingar (Modig, Hängiven, Lagspelare) och vår kultur kännetecknas av driv, transparens och ödmjukhet, där vi vinner tillsammans.


Önskvärda kvalifikationer och erfarenhet:
• Erfarenhet från tidigare personalansvar
• En stark ledare som vill få människor att växa
• Ett stort intresse för och goda resultat från kundkontakter och marknadsföring/sälj eftersom en stor del av rollen innefattar försäljning.
• God kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt.
• Förmåga att arbeta på eget initiativ och samtidigt behålla en hög grad av rapportering till kunder och inom organisationen.
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
• Tidigare erfarenhet från IT och mjukvaruutveckling
• Erkänt omtyckt och positiv kollega
Stämmer inte precis allt ovan överens med dig, men du fortfarande är en fantastisk kandidat – testa vingarna!

Ytterligare information
Vi erbjuder
Anställningen är till affärsområde Digital Services North, med stationering i Karlstad.?Vi arbetar med att föra området framåt och se till att det är högt i tak med en kollegial stämning samtidigt som vi värnar om balansen mellan fritid och arbetsliv.?Vi?erbjuder en social samvaro och vi uppskattar att arbeta tillsammans. Din framgång firar vi allihop.
Kontaktuppgifter för frågor
Kajsa Björn, Business Unit Manager
0702 57 31 68
Kajsa.bjorn@afry.com
Vi strävar efter att genomföra så objektiva, strukturerade och inkluderande rekryteringar som möjligt och använder därför bland annat arbetspsykologiska tester som urvalsverktyg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 7 oktober. Urvalet av sökanden sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Bifoga CV och personligt brev till din ansökan.
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.


Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Making Future
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Enhetschef till Funktionsstöd

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Sep 21
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell personcentrerad vård och omsorg.Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.

Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell personcentrerad vård och omsorg.

Beskrivning
Nu söker vi dig som drivs av verksamhetsutveckling, engagera och leda andra. Att vara enhetschef för enhet 11 innebär att du ansvarar för ett 30-tal medarbetare som är fördelade på servicebostäder, gruppbostäder och boendestöd.
Då en av våra kollegor har valt att gå vidare till ny roll söker vi nu en enhetschef och en ny kollega till vårt glada team. 

Arbetsuppgifter
Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och driva din verksamhet och tillsammans med dina medarbetare bidra till att våra kunder får en omsorg av bästa kvalitet. Genom ditt kommunikativa ledarskap så skapar du förutsättningar för medarbetarna att vara delaktiga, ta ansvar och känna arbetsglädje. I ditt uppdrag har du det operativa ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal, arbetsmiljö och uppföljning utifrån uppsatta mål och i enlighet med gällande lagstiftning. 
Som enhetschef ingår du i Funktionsstöd ledningsteam där vi tillsammans driver och utvecklar verksamheterna framåt. Vi utgår från ett gemensamt kontor i central Karlstad.

Vem är du?
Vi vill att du som söker har högskoleutbildning med inriktning mot socialomsorg/socionom eller annan utbildning och erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Erfarenhet av LSS-verksamhet samt ledningsarbete och verksamhetsutveckling är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i mötet med andra samt goda kunskaper i tal och skrift. Du utövar ditt ledarskap i linje med förvaltningens- och verksamhetens värdegrund. Arbetet ställer höga krav på din kommunikationsförmåga och lyhördhet, då mycket av arbetet sker i samverkan med medarbetare och chefer i verksamheterna samt fackliga organisationer. Arbetet hos Funktionsstöd är varierande och ställer krav på god förmåga att prioritera och strukturera.

Vad kan vi erbjuda dig?

Karlstads kommun erbjuder individuell handledning, mentorskap och gedigen chefsutbildning till alla chefer. I din roll som enhetschef har du även stöd av funktioner som administratör, ekonom, verksamhetsutvecklare, HR-specialist samt förvaltningens bemanningsenhet. Utöver det erbjuds du som anställd i Karlstads kommun en rad förmåner. Du har bland annat möjlighet att hyra kommunens stuga i Sälen till ett bra pris, ta bruttolöneavdrag för personalbil, personalcykel eller för att löneväxla till pension.

Kommunens eget friskvårdscenter heter Haga Motion och är öppet för alla anställda i koncernen. Här finns styrketräning, spinning, gympa, cirkelträning, massage med mera. Under 2022 erbjuder vi gratis träning hos Haga Motion och har gratis entré till kommunens badhus. Karlstads kommun erbjuder också alla anställda möjligheten att delta i olika motionslopp.

Hos oss får du ett arbete där du skapar en enhet utifrån våra verksamhetsområdens behov. Du kommer få ett självständigt arbete samtidigt som förvaltningens chefer och andra kompetenser väntar på att få driva ett utvecklande samarbete tillsammans med dig.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Platschef

Platschef, anläggning
Läs mer Sep 8
Är du en person som gillar att ta ansvar och har ett strukturerat arbetssätt? Nu söker vi på Consto efter en platschef som kan ta en central roll i organisationen. Hos oss kommer du få möjligheten att delta i utmanande projekt inom nyproduktion av bostäder, kommersiella fastigheter samt ROT.

Platschef, Karlstad

Om rollen:

Som platschef hos oss har du alltid en central roll i våra projekt. Du har ett totalansvar över projektets utförande där din huvuduppgift är att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning. Det innebär bland annat ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Till

Din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, som arbetsledare, entreprenadingenjör och yrkesarbetare. Det breda ansvaret förutsätter att du har ett helhetsperspektiv, är duktig på att planera och har goda ledaregenskaper.

För att lyckas i denna roll har du erfarenhet av:

I rollen behöver du ha kunskap från nyproduktion och erfarenhet av prognosarbete, tidplaner och arbetsmiljö. Vi ser även gärna att Du är en strukturerad, stabil och engagerad person med förmåga att leda och inspirera andra. Vidare tar Du aktivt ansvar och vet vad som ska göras genom att ta egna initiativ.

Högskoleingenjör alternativt motsvarande kunskaper/erfarenhet som vi bedömer likvärdiga
Minst 3 års erfarenhet i rollen som platschef
Erfarenhet av projekt med omsättning över 100 miljoner
God dator- och systemvana
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
B-körkort


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har goda kommunikativa kvalitéer då det dagliga arbetet innebär kontakt med kunder, medarbetare och samarbetspartner.

Consto erbjuder dig:

·      En roll på ett familjärt och drivet bolag

·      Tydliga kommunikationsvägar

·      Goda interna utvecklingsmöjligheter

I denna rekrytering samarbetar Consto med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Ludvig Grapengiesser, ludvig.grapengiesser@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Om företaget

Med total kvalitet i alla led ska CONSTO vara en ledande och välkänd byggaktör inom regionen. Med engagemang, skickliga medarbetare och moderna byggmetoder erbjuder CONSTO behovsanpassade totalåtaganden inom byggnation. Genom nytänkande, genomtänkta samarbetsformer och ständig kostnadseffektivitet ska vi vara ett självklart alternativ för professionella byggbeställare inom både privat och offentlig sektor. Leverans skall ske till rätt pris och med rätt kvalitet i rätt tid.

Ansök nu

Chef till Enheten för inriktning och samordning av övningsverksamhet

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 20
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.


Medarbetarskapet och ledarskapet på MSB ska utgå från tillit, medmänsklighet och viljan att arbeta tillsammans. Vi utgår från att vi gör vårt bästa och vill varandra väl. Att agera i linje med MSB:s medarbetar- och ledarkriterier innebär att medverka till ökad trygghet och ett hållbart arbetsliv. Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan spegla den variation som finns i samhället. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.


 
Om anställningen
MSB har en central roll att utveckla och förvalta beredskapssystemet och att samordna planeringen för det civila försvaret.

Den senaste tidens säkerhetspolitiska utveckling tillsammans med effekterna av ett förändrat klimat och Sveriges status som ansökarland till Nato sätter vårt arbete i en historiskt viktig kontext.

Vi söker en strategisk och utvecklingsinriktad enhetschef och ledare som med sin kunskap och erfarenhet kan vara med och utveckla Sveriges totalförsvar med särskilt fokus på inriktning och samordning av övningsverksamhet och kompetensförsörjning.

Du är redo för en ny utmaning och vill arbeta med strategiskt viktiga utvecklingsfrågor i en spännande utvecklingsfas. Du förstår vikten av övningar och kompetensförsörjning som ett verktyg för att utveckla förmågan inom totalförsvaret.

Arbetsuppgifter
Som chef för enheten för inriktning och samordning av övningsverksamhet ansvarar du för enhetens verksamhet, personal och ekonomi. Du kommer att leda en grupp av huvudsakligen seniora medarbetare varav flera ansvarar för strategiska processer och plattformar för inriktning och samordning för övning och kompetensförsörjning. Som enhetschef ansvara du för att skapa goda förutsättningar för deras arbete samt för att driva enhetens frågor på en strategisk nivå och att arbeta med kontinuerlig utveckling av verksamheten tillsammans med medarbetarna. För att lyckas i arbetet behöver du samverka såväl internt inom MSB som med externa aktörer.

Du ingår i avdelningens ledningsgruppsgrupp och förväntas tillsammans med övriga chefer leda hela avdelningens verksamhet. Det innebär att du aktivt bidrar i den löpande verksamheten och i strategiska diskussioner om avdelningens verksamhet och säkerställer ett samordnat och effektivt stöd till våra målgrupper.

Som chef inom MSB ansvarar du för att myndighetens värdegrund präglar både ord och handling inom myndigheten.

Din kompetensprofil:
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning. Du har erfarenhet av att leda verksamhet och mycket goda kunskaper om de processer som ligger till grund för inriktning och utveckling av området samhällsskydd och beredskap.

Du har god kunskap om krisberedskap, civilt försvar och totalförsvar, samt om samverkan och ledning inom området. Det är därtill meriterande om du har erfarenhet av övningsverksamhet.

Ditt ledarskap präglas av samverkan, engagemang och resultat och du arbetar övergripande och målinriktat. Du har förmåga att leda förändringsarbete och är van vid och bekväm med att fatta beslut.

Vidare är du en god kommunikatör som på ett genomtänkt, tydligt och inspirerande sätt leder och utvecklar personal och verksamhet. Du har god analytisk förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och i skrift såväl på svenska som på engelska. Du har även en god förmåga att skapa nätverk.

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om enheten
Anställningen är placerad på avdelningen för krisberedskap och civilt försvar vid enheten för inriktning och samordning av övningsverksamhet. Enhetens uppgift är att inrikta och samordna nationell övningsverksamhet inom krisberedskap och civilt försvar, med fokus på samverkansövningar. I enheten uppdrag ingår även att samordna arbetet med utbildningsfrågor inom krisberedskap och civilt försvar. 

https://www.msb.se/sv/om-msb/organisation/

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning med ett tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år. MSB tillämpar provanställning.

Ort: Karlstad eller Stockholm

Resor i anställningen förekommer.

Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-formaner-nar-du-jobbar-pa-msb/

Är du intresserad?
Har du frågor kontakta avdelningschef Annika Elmgart. Fackliga företrädare är Mona Pütsep (SacoS), Ingrid Krook (ST) och Ann-Britt Paradis (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Din ansökan ska vara inkommen till MSB senast den 10 oktober 2022, märkt med referensnummer 2022/210.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.                        

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Avdelningschef till Dialysmottagningen, Centralsjukhuset Karlstad

Avdelningschef, landsting
Läs mer Sep 20
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Vi söker nu en avdelningschef till dialysmottagningen i Karlstad
Dialysmottagningen tillhör Njurmedicinkliniken.

På dialysmottagningen finns totalt 26 dialysplatser samt en självdialysenhet. Verksamheten bedrivs måndag - fredag dag/kväll samt lördag och söndag dag. Förutom dialysmottagningen i Karlstad finns det dialysmottagningar i Torsby och Arvika. Alla tre mottagningarna har ett nära samarbete kring den njursjuke patienten i Värmland.

Arbetsbeskrivning
I rollen som avdelningschef kommer du att ha ett nära samarbete med avdelningschef för dialysen i Arvika och Torsby samt ingå i klinikens ledningsgrupp.

Som avdelningschef arbetar du i linjeorganisation och är direkt underställd verksamhetschefen. Du har personal-, budget och verksamhetsansvar för din mottagning med fokus på kvalitet och måluppfyllelse. Du kommer att ansvara för planering, samordning, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten. Till din hjälp har du en välfungerande organisation med hög kompetens inom olika delar av njurmedicin.

Kvalifikationer
Vi söker en avdelningschef som är sjuksköterska och har erfarenhet av njursjukvård. Meriterande är om du har erfarenhet av lednings- och utvecklingsuppdrag inom hälso- och sjukvård. Har du ledarskapsutbildning är det ett plus.

För oss är det viktigt att du är handlingskraftig och väljer arbetsformer så att medarbetarnas kompetens, engagemang och delaktighet tas till vara.

Du har god förmåga att erbjuda anpassade lösningar och kommer gärna med nya idéer. Som avdelningschef inspirerar du till att alla tillsammans ska sträva mot verksamhetens mål. Vi vill att du ska vara intresserad av att leda team i en kunskapsintensiv organisation där största fokus är att erbjuda vård av hög kvalitet med hög patientsäkerhet.

Tjänsten kommer att passa dig som är van vid att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du är en god kommunikatör och har förmågan att fatta beslut och vara tydlig. Det är viktigt för oss att du har förmåga att leda och utveckla samt är lyhörd för verksamheten och medarbetarna.

Vi är måna om att hitta rätt person till tjänsten och kommer därför lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Församlingsherde

Kyrkoherde
Läs mer Sep 6
Beskrivning
Karlstads Pastorat består av fem församlingar, gemensam administration och kyrkogårdsförvaltning.

Vi har drygt 50 000 medlemmar, ca 200 medarbetare och drygt 100 förtroendevalda. Verksamheterna leds övergripande av Domprosten. I våra församlingar och enheter har vi församlingsherdar/enhetschefer. Till våra landsbygdsförsamlingar Alster -Nyed och Väse -Fågelvik söker vi nu en församlingsherde då vår nuvarande går vidare till nytt uppdrag inom Svenska Kyrkan. Arbetslaget består av ca 15 personer fördelat på de två församlingarna.Arbetsuppgifter
Som församlingsherde har du verksamhetsansvar där du leder, fördelar och planerar arbetet för dessa två församlingar. Du företräder Domprosten i församlingsrådet. Vidare ingår ekonomi- och budgetansvar för enheten samt ett personal- och arbetsmiljöansvar för verksamheten. I arbetet ingår också församlingsvårdande uppgifter, liksom att leda gudstjänster och förrättningar. Du kommer vara enhetens ansikte utåt och komma i kontakt med allmänhet och media. Du är en av fyra församlingsherdar och ingår i pastoratets ledningsgrupp där du tillsammans med dina chefskollegor och Domprost är en del av det övergripande operativa och strategiska arbetet för pastoratet.

God samverkan mellan församlingsherdar och församlingar är viktigt och vi ser våra resurser som gemensamma. Som församlingsherde är du både en del av verksamheten och en arbetsgivarföreträdare. Vi söker nu dig som är en god ledare och kan organisera församlingarnas arbete, samtidigt som du som arbetsgivarföreträdare deltar i ledningens strategiska arbete. Som person är du en god inspiratör för förändring, bra på att bygga relationer och vill tillsammans med Karlstads pastorat bygga kyrka för framtiden på landsbygden.

Du är tydlig i ditt ledarskap, en god administratör och har god it-vana. Du bör vara både flexibel och ordningsam. Kvalifikationer
Du är präst i Svenska Kyrkan och bör ha flera års erfarenhet av prästarbetet. Du ska ha dokumenterad erfarenhet från ledarskap och gärna genomgått kyrkoherdeutbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har en god förmåga att planera, administrera och fatta beslut. Du som person är kommunikativ, flexibel, har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Som ledare har du ett tydligt och relationsskapande arbetssätt och arbetar aktivt för att skapa delaktighet och arbetsglädje. Du har goda språkkunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Övrigt
B-körkort är ett krav. Du behöver ha en god administrativ förmåga och vara van att arbeta i verksamhetssystem. Det är en förutsättning att du kan arbeta med office-paketet och Microsoft365. Arbetstiden är heltid. Vi har reglerad och flexibel arbetstid.

Främjande friskvård är centralt för oss på Karlstads pastorat, vi har KMTI som företagshälsovård och erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Välkommen med din ansökan via Varbi.

I rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Vardaga söker verksamhetschef till enheterna Sveagatan och Gruvan i Karl...

Föreståndare, äldreboende
Läs mer Sep 16
Vi söker en Verksamhetschef till enheterna Sveagatan och Gruvan i Karlstad. Tjänsten är 100% fördelat på båda enheterna. Till din hjälp som verksamhetschef har du 4 engagerade gruppchefer som ni tillsammans bildar lokala ledningsgruppen.
Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
I rollen som verksamhetschef så leder och utvecklar du verksamhetens kvalitet på ett pedagogiskt och affärsmässigt sätt. För oss är det viktigt att du vill vara aktiv och närvarande i verksamheten. Detta för att du ska kunna följa upp att företagets värderingar, aktuella avtal och att gällande lagstiftning efterlevs.

Det är också i verksamheten som du vårdar och utvecklar relationerna med medarbetare, boende och närstående. Du har även goda relationer med relevanta myndigheter. Du rapporterar till regionchef och ingår i hens ledningsgrupp samt har budget och resultatansvar för verksamheten.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Det är självklart att du som Verksamhetschef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Om Gruvan och Sveagatan

Gruvan - Vardaga (https://vardaga.se/verksamheter/gruvan/)

Mitt i centrala Karlstad ligger äldreboendet Gruvan. Vi utgår från var och ens behov, ser till det friska och stärker den boendes identitet och självständighet. Gruvan erbjuder vård och omsorg till äldre personer som har en demenssjukdom. På enheten finns det 33 lägenheter.

Sveagatan - Vardaga (https://vardaga.se/verksamheter/sveagatan/)

Sveagatan ligger i den gamla stadsdelen Herrhagen med mycket vacker bebyggelse och närhet till fina promenadstråk i Herrhagsparken. Sveagatan erbjuder vård och omsorg till äldre personer som har en demenssjukdom. På enheten finns det 30 lägenheter.

På enheterna finns det 4 gruppchefer som tillsammans med dig som verksamhetschef bildar den lokala ledningsgruppen. Gruppcheferna delar sin tid både genom att arbeta i omsorgsarbetet samt administrativt

Din erfarenhet och kunskap
Vi önskar att du:

- är coachande och vill att dina medarbetare växer, utvecklas och tar ansvar.
- tycker om att ge och ta emot feedback samt bryta ned och arbeta mot uppsatta mål.
- är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.
- är prestigelös, självständig och samarbetsvillig
- är affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.


Du har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex vis socionom, sjuksköterska, social omsorg) och erfarenhet av äldreomsorg. Du har även några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord gällande ledarskap.

Alla Verksamhetschefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 9 okt 2022 Löpande rekrytering så vänta inte med att söka!
Har du frågor? Kontakta gärna: jenny.soderkvist@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/)

Ansök nu

Avdelningschef till Smärtcentrum

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 26
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten

Region Värmland eftersträvar att ha goda chefer som är hållbara över tid och som i organisationen får goda förutsättningar för sitt chefsskap.

Utvecklande Ledarskap (UL) är den ledarskapsmodell som regionen använder. Den bygger på kunskap om samspelet mellan egna förutsättningar och omgivningen tillsammans med de ledarskapsstilar man använder sig av som chef som blir resultatet av ledarskapet.

Regionen använder också Indirekt Ledarskap (IL) som modell för de chefer som leder andra chefer. Där belyses de förutsättningar och krav som finns då man leder genom andra. Ökad kunskap inom ledarskapets olika delar tillsammans med ökad självinsikt ger bättre förutsättningar för att lyckas i sitt uppdrag som chef oavsett nivå. Som chef i regionen får du tillgång till såväl utbildningar som ska stödja dig i ditt chefsskap som individuellt stöd i din roll som chef/ledare.

Smärtcentrum är en specialistmottagning inom område slutenvård och ingår i verksamhetsområdet anestesi, operation och intensivvård. Uppdraget är att länsövergripande ansvara för den avancerade smärtvården i Värmland. Med ett interprofessionellt teambaserat arbetssätt utförs slutenvårdskonsultationer, operationsverksamhet med invasiva smärtlindringsmetoder såsom ryggmärgsstimulering och intratekala system, kartläggning och smärtrehabilitering i öppenvård.

Vi har en samverkan med flertalet av övriga vårdverksamheter inom Region Värmland, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi erbjuder även utbildning/ handledning till patienter, närstående och vårdbehandlare.

Verksamheten bedrivs på dagtid, måndagar-fredagar. Innehåller ingen akut verksamhet men vi har som mål att patienter i slutenvården bedöms inom 1–3 dagar. Målgruppen avser alla åldrar.

Arbetsbeskrivning

Som avdelningschef på Smärtcentrum är du en nyckelperson i arbetet som utgår från Regionens vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och uppdrag, följer fortlöpande upp resultat. Bedriver ett tillitsbaserat ledarskap som bidrar till motiverade och engagerade medarbetare och tillsammans med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, psykologer, arbetsterapeuter, rehabiliteringskoordinator, vårdadministratörer utvecklar och utför vården. I ditt uppdrag ansvarar du för den hälso- och sjukvården som bedrivs, personalfrågor, budget, arbetsmiljö och
verksamhetsutveckling.

Du ansvarar även för att bedriva en tillgänglig, jämlik och behovsanpassad vård för patientgruppen. Du är direkt underställd verksamhetschef och blir en del av verksamhetsområdets
ledningsgrupp som samarbetar aktivt med målsättningen att skapa en attraktiv och utvecklande arbetsplats med den bästa arbetsmiljön för våra medarbetare såväl som en jämlik, behovsstyrd, evidensbaserad och kostnadseffektiv vård för våra medborgare. Vi är måna om att du ska känna dig trygg i din roll och du kommer därför erbjudas mentorskap, handledning och ledarskapsutbildningar inom Region Värmland.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som med ett tillitsbaserat ledarskap/ förhållningssätt vill fortsätta vara med och utveckla smärtvården i Region Värmland tillsammans med en tvärprofessionell arbetsgrupp.

Det är meriterande om du har en lämplig akademisk bakgrund med tidigare erfarenhet från hälso- och sjukvård samt en övergripande inblick i slutenvård och rehabilitering i öppenvård. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med interprofessionellt teamarbete och en förståelse för dess utmaningar och möjligheter.

Som person är du positiv, handlingskraftig och lösningsfokuserad. För oss är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga med fokus på att du i ditt ledarskap också är en del av ett team med medarbetare och kollegor.

Du har en förmåga att tänka strategiskt med helhet i fokus. Det är värdefullt om du är intresserad av kvalitets- och förbättringsarbete, uppmuntrar och stimulerar medarbetarnas engagemang och delaktighet, ser hälsobefrämjande arbete i vardagen som en viktig uppgift för både medarbetare och verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid dina goda ledaregenskaper och förmågan att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och idéer. Du har lätt för att samarbeta och uppskattar att samverka kring verksamhetens frågor såväl internt som externt samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt med förmåga att strukturera, planera, organisera och prioritera ditt arbete. Vi är måna om att hitta rätt person till tjänsten, stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet. 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Avdelningschef till Neurologi- och rehabilitering

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 22
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Avdelning 34 är en neurologi- och rehabiliteringsavdelning där vi vårdar personer med neurologiska symtom och diagnoser samt rehabiliterar personer med förvärvade hjärnskador.

Vi tar emot personer med neurologiska symtom direkt från akuten och ibland direkt från neurologmottagningen. Vi har även planerade inläggningar från hemmet direkt till avdelningen. På dedikerade vårdplatser har vi personer som behöver hjärnskadeteamets kompetens för sin rehabilitering. I avdelningens olika team ingår läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, musikterapeut, kuratorer, neuropsykologer, dietist och logopeder.

Exempel på arbetsuppgifter på avdelningen:

- Vi följer rörelsemönster hos våra patienter med Parkinson
- Ger behandlingar till olika neurologiska sjukdomar
- Förbereder för PEG-inläggningar
- Utför PEF-kontroller för att utvärdera hur lungkapaciteten är hos vissa av våra patienter
- Utför rehabilitering hos personer med förvärvade hjärnskador som varit i till exempel bil-, fall- och cykelolyckor, drunkningstillbud, stroke med mera
- Rehabiliterar personer med höga spinalskador där vi ofta har avancerad vård såsom tracheostomier, ventilatorbehandling och hostmaskin

Här sker också utbildning av personliga assistenter innan utskrivning från avdelning sker. För att få fördjupad kunskap i akut neurologi och hjärnskaderehabilitering har vi utbildningar på avdelningen.

Arbetsbeskrivning
Som avdelningschef erbjuder vi dig ett omväxlande arbete där du tillsammans med engagerade kollegor och medarbetare arbetar för att stärka kvalité och patientsäkerhet på avdelningen. Du kommer ingå i ett delat ledarskap med personalansvar för cirka 35 medarbetare. Utifrån verksamhetens mål ansvarar du för ekonomi, arbetsmiljö samt att driva kvalitets- och förbättringsarbeten. I rollen är du en viktig del i utvecklingen och du förväntas leda i förändring. Du har ett nära samarbete med övriga avdelningschefer samt ingår i verksamhetens ledningsgrupp. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig akademisk utbildning, god ekonomisk insikt och intresse och förmåga att leda och utveckla verksamheten. Erfarenhet av ledarskap inom hälso- och sjukvård är meriterande.

För oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta samtidigt som du är van vid att strukturera dina arbetsuppgifter och arbeta självständigt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, ser till att alla förstår och inspirerar till att jobba mot verksamhetens mål. Skulle det krävas justeringar för att mål ska uppnås tycker du att det är roligt att hitta och implementera nya lösningar. För att passa hos oss kan du prioritera väl och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vi är måna om att hitta rätt person till tjänsten och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper!Varmt välkommen med din ansökan! 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Platschef totalentreprenad

Platschef, anläggning
Läs mer Sep 20
VILKA ÄR VI?
Balco Group är ett tillväxtbolag som erbjuder innovativa, patenterade och energibesparande balkong- och fasadlösningar av hög kvalitet. Våra kundanpassade produkter bidrar till en ökad livskvalitet, trygghet och värdeökning till boenden i flerbostadshus.
Balco kontrollerar, genom en effektiv försäljningsprocess, hela värdekedjan – från produktion till leverans. Balco grundades i Växjö 1987 och har cirka 500 anställda, är marknadsledare i Norden och verksam på ett flertal marknader i norra Europa. Omsättningen under 2021 uppgick till 1 120 MSEK. Balco Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2017.
Läs mer om oss på www.balco.se.
VAD ERBJUDER VI?
Här erbjuds en roll som platschef inom Balcos nya affärsområde totalentreprenad. Inom detta affärsområde tar vi ett helhetsgrepp och hjälper kunden med alla delar av en renovering, till exempel balkonger, fasad, solceller, fönster, dörrar etc. En unik roll då du kommer in tidigt i en nysatsning och får stora möjligheter att forma både din egen roll och affärsområdets framtida utveckling. Totalentreprenad har nu funnits hos Balco i ett och ett halvt år och affärsområdet har haft en gynnsam tillväxt. Vi behöver nu tillsätta en platschef som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan.
Rollen som platschef totalentreprenad innebär att du ansvarar för den dagliga verksamheten på bygget genom att säkerställa tidplaner, ta emot leveranser, genomföra byggmöten och upprätthålla en god dialog och kommunikation med olika parter. Du säkerställer att säkerhetsföreskrifter, lagar och riktlinjer efterlevs. Vidare samordnar du alla underentreprenader, genomför upphandlingar och har kontinuerligt en helhetsbild över hela byggprojektet. Du rapporterar till chef för totalentreprend som du även har ett tätt samarbete och nära dialog med.
Din första arbetsplats finns i Västerås där ett stort projekt nyligen startats upp. Du kommer att vara på plats måndag till torsdag varje vecka. Dina framtida projekt kommer därefter att finnas på andra orter i Sverige, där du fortsätter ha den centrala rollen som platschef. Tjänsten innehåller därav ett flertal övernattningar varje vecka.
Hos oss får du möjlighet att påverka, bidra med idéer och bli en kärnfunktion inom affärsområdet Totalentreprenad. Klimatet är öppet med korta beslutsvägar, tjänsten innehåller en hög grad av frihet och det finns goda möjligheter att växa inom företaget.
DETTA KAN DU.
Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet från byggbranschen.
Du är en trygg och erfaren ledare, kanske har du tidigare arbetat som platschef, arbetsledare eller motsvarande inom byggbranschen.
Du har erfarenhet av att hålla samman alla delar i ett byggprojekt.
Du kan på ett strukturerat sätt hålla samman ett flertal olika entreprenader.
Goda kunskaper i svenska och engelska.
Tidigare erfarenhet av renoveringsprojekt är meriterande.

DETTA ÄR DU.
Du blir ansiktet utåt för Balco, så vi tror att du är en kommunikativ person med en social ådra. Du gillar att möta människor, föra dialoger och är lugn och trygg som person. Det är en fördel om du är praktiskt lagd och trivs i ett prestigelöst klimat. Du har ett naturligt driv och är initiativtagande. Att få vara med i ett nystartat affärsområde i ett tidigt skede med mycket utvecklingspotential hoppas vi du ser som en spännande utmaning.
Låter detta som något för dig – välkommen med din ansökan!
BRA ATT VETA.
Du rapporterar till Johan Bengtsson, chef för Totalentreprenad.
Din utgångsort är flexibel då du kommer att placeras där våra projekt finns, vilket kan vara i hela Sverige. Det första projektet är beläget i Västerås.
B-körkort är ett krav.
Visa ditt intresse redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 5 oktober.
Vid frågor besvaras dessa av Elina Terne, 073-039 70 04, eller Christine Mannerstråle, christine@addpeople.nu.

Ansök nu

Biträdande kontorschef, Ludvig & Co Karlstad/Årjäng

Ekonomichef
Läs mer Sep 26
Vill du vara med att driva och utveckla vårt kontor Årjäng tillsammans med kontorets medarbetare? Hos oss blir du en del av ett företag som bidrar till växtkraft för människor, samhälle och företagande och får verka i en miljö som präglas av värderingarna samarbete, utveckling och affärsmässighet. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.


Därför skulle du trivas!

Kontorschef Helen Hildeberg berättar:

På kontoret i Karlstad/Årjäng blir du min högra hand och en del av vårt växande team. Som chef drivs jag av att se medarbetare utvecklas och nöjda kunder. Jag förväntar mig ett positivt angreppssätt och hög kvalitet av mina medarbetare. Vi som team ska ständigt utmana oss själva samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom både juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas. 

Om tjänsten 

Som biträdande kontorschef har du personalansvar för kontorets medarbetare och ekonomiskt ansvar för kontorets resultat. Din viktigaste uppgift är att bygga starka team genom att coacha och inspirera medarbetare som i sin tur kan leverera god lönsamhet och tillväxt. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:


• Kund och leveransansvar 
• Fördela och tillsätta rätt resurser för rätt uppdrag
• Tillsammans med medarbetarna hjälpa kunder att driva och utveckla deras verksamheter
• Coacha medarbetare

I rollen som biträdande kontorschef ansvarar du även för att upprätthålla ett gott arbetsklimat och informationsflödet i ditt team. Du kommer att erbjudas utbildningar, nätverksträffar och möjlighet att dela erfarenheter med andra kollegor inom företaget. 

För att lyckas behöver du


• Utbildning inom ekonomi, juridk eller annat motsvarande område från högskola, universitet eller yrkeshögskola
• Erfarenhet som konsult inom ditt utbildningsområde. Ledarerfarenhet är ett plus men inte nödvändigt.
• Ett stort yrkesmässigt engagemang
• Förmågan att leda, sprida energi och motivera andra människor

Som person är du driven, kommunikativ och förtroendeingivande både i rollen som ledare och som operativ konsult.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista datum för ansökan är dock senast 2 oktober. Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorschef Helen Hildeberg, tel. 054-17 74 20 alt. helen.hildeberg@ludvig.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om Ludvig & Co
Vi är ca 1300 medarbetare på 130 orter som tillsammans möjliggör trygghet och växtkraft för människor, samhälle och företagande. Med lokal närvaro och personlig service erbjuder vi Sveriges småföretagare och privatpersoner trygghet och enkelhet genom värdeskapande rådgivning och tjänster inom ekonomi, juridik och fastigheter. För mer information vänligen se www.ludvig.se  

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Ansök nu

Lagerchef

Lagerchef
Läs mer Sep 1
Med 50 år i branschen är Pictura en av Skandinaviens största leverantörer av non food-produkter till detaljhandeln. Vi erbjuder trygga och problemfria helhetslösningar som ökar våra kunders lönsamhet. Det gör vi med fokus på design och hållbarhet, med ett löfte om hög servicegrad till våra kunder.

Lagerchef Karlstad
Lager och logistik är en stor och viktig del inom Pictura. Vår nuvarande lagerchef för vårt skandinaviska Centrallager i Karlstad skall gå i pension under 2023. Vi söker nu därför hans ersättare där tanken är att man skall kunna jobba parallellt med honom en period.

Om tjänsten
Som Lagerchef har du huvudansvaret för den dagliga driften av lagerhanteringen på vårt lager i Karlstad. Du och ca 45 medarbetare inkl fyra gruppchefer säkerställer ett effektivt in och utflöde av varor i lagret. Tillsammans med gruppcheferna leder och fördelar du arbetet på lagret. En viktig del är att planera bemanningen över året.

Vi hanterar dagligen ca 800 kundorder från vårt lager i Karlstad som levereras ut till butiker runt om i Skandinavien. Vi har också en stor mängd inleveranser att hantera.

I rollen ingår att ha kontakt med leverantörer som t.ex. fraktbolag samt ansvar för upphandling av material och tjänster som ett lager behöver. Lagerchefen har personal – och arbetsmiljöansvaret på vårt lager. Du rapporterar till chefen för Pictura Logistikcenter och tillsammans samarbetar ni kring strategiska frågor och sätter budget tillsammans.

Vem söker vi
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete, det är ett plus om du har erfarenhet av att leda personal. Du gillar att ha struktur och ordning & reda.

Du har erfarenhet av ERP-system där du hanterar order, frakter, flöden och lagersaldo. Som person behöver du vara en trygg ledare som gillar att jobba nära personalen och klara av kombinationen av att vara en bra kollega och samtidigt chef. I rollen som lagerchef har du ena benet i administration och den andra benet i det operativa, så det är viktigt att du trivs i båda rollerna. Vi är ett jordnära företag med snabba beslutsprocesser och högt i tak där prestigelöshet är en bra egenskap att ha.

Tjänsten är heltid, med stationeringsort Karlstad. Sista ansökningsdag är 26 september, men vi läser ansökningar löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansöker gör du via formuläret nedan. Frågor om tjänsten besvaras av Erik Ramström på tel 054-14 18 00, eller erik.ramstrom@qtym.se

Ansök nu

CIO till Northcom, Karlstad

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Sep 6
Northcom är en ledande totalleverantör och systemintegratör av lösningar för kritisk kommunikation. Vi skapar ett bättre och säkrare samhälle genom att erbjuda kunder inom bland annat polis, räddningstjänst, försvar, transport, industri och sjukvård lösningar för kritisk kommunikation som alltid fungerar. Northcom är ett norskt familjeägt bolag grundat för 40 år sedan med 110 anställda i Norden varav närmare 60 i Sverige. Läs mer om oss på Northcom här.

Northcom bygger ett tryggare samhälle genom att leverera de bästa lösningarna för samhällskritisk kommunikation.

Till en nyetablerad tjänst som CIO söker vi en person som kommer att vara central för vår fortsatta utveckling i Norden. Vår tillväxt och våra ambitioner innebär ett ökat behov av att synkronisera IT-initiativ i hela koncernen och implementera lösningar som säkrar god affärsnytta.

Vi söker dig som vill ta ansvar för att utveckla hela IT-infrastrukturen och arkitekturen och skapa en sömlös lösning mellan alla bolag i koncernen och gentemot våra kunder och leverantörer. IT-säkerhet kommer att vara av största vikt.

I rollen som CIO arbetar du nära verksamheten, ingår i den svenska ledningsgruppen och rapporterar till VD samt koncernchef.

Placering på huvudkontoret i Karlstad.

Ansvarsområden

• Ta ansvar för bolagets systemportfölj och utveckla denna i linje med bolagets affärsstrategi, i samarbete med bolagets övriga ledning, leverantörer och samarbetspartners
• Äga och leda den fortsatta digitaliseringen av bolagets affärsarkitektur i nära samarbete med ledningsgruppen och bolagets behov av marknadsanpassningar
• Ta ansvar för valet av andra/nya relevanta systemlösningar som bidrar till att öka vår konkurrenskraft
• Genom en god förståelse för våra arbetsprocesser och arkitektur leda arbetet med agila integrationer för att säkerställa ett bra dataflöde både internt och externt med hjälp av moderna verktyg och metoder

Dina erfarenheter och kompetenser

• Relevant utbildning på kandidatnivå
• Minst 7–10 års erfarenhet främst inom arkitektur och säkerhet
• Tidigare erfarenhet av liknande utvecklings-/digitaliseringsresa, gärna i internationell miljö med flera bolag
• Utvecklat och implementera gemensam IT-strategi i en koncern med flera dotterbolag
• God kunskap om olika integrationslösningar, möjligheter och begränsningar

Om dig

Som person är du både strategiskt och analytiskt, men har också ett operativt förhållningssätt. Du har mycket god affärsförståelse och en god förmåga att kommunicera och presentera på såväl svenska som engelska.

Northcom erbjuder

Vi strävar efter att vara ett företag man trivs på; vi har en varm kultur, en hållbar arbetsmiljö och låg personalomsättning. Vi ser långsiktigt och hållbart på våra rekryteringar och vill att du utvecklas och växer hos oss bland trevliga kollegor.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via maquire.se senast 2 oktober. Vid frågor, kontakta Maria Hörnestam, 0763–387 646 eller Birgitta Ödman, 0763–388 777 på Maquire.

Ansök nu

Enhetschef till Serviceenheten västra, CSK

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 13
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Regionservice är en serviceorganisation som finns till för regionens verksamheter.

Vårt uppdrag är att tillgodose behovet av servicetjänster genom att på bästa sätt stödja vården så att god vård med hög kvalitet kan erbjudas till alla i Värmland. I tjänsteutbudet ingår bland annat lokalvård, måltidsservice, administrativ service, logistik och distribution, där lokalvården är vårt största område. En levande kunddialog är av största vikt för oss och våra tjänster levereras med hög kvalitet och effektivitet.

Vi söker nu en enhetschef till serviceenheten västra CSK, med placering på centralsjukhuset i Karlstad. Serviceenheten ansvarar företrädelsevis för lokalvård inklusive sängtvätt och storstäd samt till viss del logistik och administrativ service.

Vill du delta i arbetet att driva serviceenheten framåt hos oss? Trivs du i en bred roll med många kontaktytor? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
Som enhetschef ansvarar du för planering, samordning, utveckling och uppföljning av verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår också att delta i utvecklingsarbete inom lokalvården och vårdnära service. Som chef för enheten arbetar du nära övriga chefer inom regionservice och ni planerar tillsammans med central bemanning.

Du ska genom ett tydligt ledarskap kommunicera de förväntningar och krav som resulterar i ett gott samarbete mellan chef och medarbetare. Vi arbetar tillsammans för ett gott arbetsklimat inom Regionservice och följer vår regiongemensamma värdegrund.

Centralsjukhuset är i uppstart av ett ombyggnadsarbete som är planerat att pågå under ca 15 år vilket kommer att ha en påverkan på utförandet av de servicetjänster vi tillhandahåller. Det är därför viktigt att du är en person som lätt kan ställa om och har en god förmåga att planera. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara med och leda och utveckla enheten samt lokalvården i Region Värmland. Lämplig akademisk utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt B-körkort är krav. Du har vana av administrativa arbetsuppgifter och arbete i flera olika systemstöd. Erfarenhet av lednings- och utvecklingsuppdrag samt erfarenhet av lokalvård är meriterande. 

För att lyckas i rollen är du en engagerad ledare med förmågan att inspirera och skapa arbetsglädje. Du är tydlig och kommunikativ i ditt ledarskap och drivs av att leda och utveckla medarbetare samt skapa delaktighet. För att passa hos oss är du van att ta initiativ och komma med idéer som kan omsättas i praktiken för att uppnå resultat. Du är strukturerad och har en god förmåga att planera ditt arbete. Som person trivs du i en relationsskapande roll med många kontaktytor och mycket samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan! 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Verkstadsansvarig till Carglass® Karlskoga

Verkstadschef
Läs mer Sep 19
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Vi söker en Bilglastekniker/verkstadsansvarig med stort eget ansvar till vår verkstad i Karlskoga och söker dig som vill ha omväxlande arbetsuppgifter med ett brett ansvarsområde. Du gillar att arbeta inom service där kundupplevelsen är central.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® till 100 % av Belron® och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i mer än 30 länder och över 25 000 anställda. Belron® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Den familjära atmosfären genomsyrar verksamheten med över 200 anställda. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Arbetsuppgifter
Som verkstadsansvarig på Carglass® har du ett omväxlande arbete med ett brett ansvarsområde. Du kommer med support av regionchef inledningsvis att på egen hand sköta den dagliga driften av verkstaden. Din viktigaste uppgift blir att bygga upp verksamheten enligt Carglass® arbetssätt, processer och tekniker och genom lokala initiativ göra Carglass® varumärke och service uppmärksammat i området.
Du ansvarar för att på verkstadsnivå säkerställa att den dagliga driften på verkstaden sköts effektivt och kundfokuserat samt säkerställer kvaliteten i de arbeten som utförs. Du planerar och organiserar det dagliga arbetet på verkstaden samt utför stenskottslagningar och byten av fordonsglas.
Vem är du?
Du har erfarenhet från serviceyrke med direkt kundkontakt. Du har ett stort tekniskt intresse eller fallenhet för det tekniska. Du drivs av en vilja att överträffa våra kunders förväntningar, d v s säkerställa högsta kvalitet på bemötande, service och utförande av våra tjänster. Du vill utveckla dig själv samt verkstaden och därigenom ständigt förbättra processer, rutiner och resultat. Har du någon form av ledarerfarenhet är det meriterande. Arbetet som Verkstadsansvarig kräver att du kan fatta beslut och hantera kundsituationer med gott omdöme.
Du behöver inte ha erfarenhet av reparationer eller byten av bilglas dock är tidigare erfarenhet meriterande. Carglass® tillhandahåller utbildning och support för att du ska få förutsättningar att lyckas i rollen.
Kvalifikationer
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete
Erfarenhet av att driva del av verksamhet på egen hand är meriterande

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Låter detta intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®

Ansök nu

Gruppchef till Åsbacka i Molkom

Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Läs mer Sep 12
Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.

Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss - tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget! Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner.

Om rollen
Som gruppchef är din primära arbetsuppgift att coacha och arbeta i det dagliga omsorgsarbetet tillsammans med teamet. Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du arbetar dagtid, helger och kvällar.

- Nära ledarskap: Rollen finns i vår organisation för att säkerställa ett nära ledarskap och ge stöd. Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har flera gruppchefskollegor och ni samverkar, bollar och utbyter erfarenheter.
- Delaktighet: Som gruppchef rapporterar du till verksamhetschefen och har möjlighet att påverka genom ditt deltagande i den lokala ledningsgruppen.


Om Åsbacka

Åsbacka är ett äldreboende för personer med demenssjukdom eller åldersrelaterade kroppsliga sjukdomar. Vi erbjuder en individuellt anpassad omsorg med utgångspunkt i den nationella värdegrunden för äldreomsorgen. Vi utgår från varje boendes behov, ser till och stärker det som är friskt och arbetar funktionsbevarande med omtanke, integritet och valfrihet.

Åsbacka ligger i centrala Molkom, tre mil norr om Karlstad, med utsikt över den vackra Molkomssjön. Här är det nära såväl till service som till naturen.

- Aktivitetsansvarig: Vi arbetar strukturerat med aktiviteter och har en aktivitetsansvarig som utvecklar och utför meningsfulla aktiviteter med våra boenden.
- Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/). Även du kommer få genomgå denna utbildning.
- Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du och dina medarbetare har möjlighet att påverka arbetstiden, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.
- Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/). Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.
- Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i omsorgen och vi har regelbundna besök av terapidjur.


Din erfarenhet och kunskap
Du är utbildad undersköterska, har god datorvana och talar och skriver flytande svenska. Erfarenhet från äldreomsorg och ledarskap är meriterande för denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill att du är:

- tydlig och skapar delaktighet
- coachande och har förmågan att motivera och skapa engagemang hos våra medarbetare.
- duktig på att ge och ta emot feedback
- prestigelös och lättlärd
- självständig och samarbetsvillig
- affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar


Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Ledarskapsprogram: Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.
Kompetensutveckling: Du har tillgång till Vardagas interna utbildningsorganisation Lära (https://lara.se/) med en mängd kurser.
Förmånsportal med rabatter: Köp till exempel biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra priser.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2022-10-02
Självklart har vi även kollektivavtal och försäkringar.

Har du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef Maria Andersson 0701-04 30 37 eller maria.andersson7@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Ansök här
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/)

Ansök nu

Restaurangansvarig , Scandic Karlstad City, heltid

Restaurangchef
Läs mer Sep 13
Vi söker en restaurangansvarig/ Assistant Service Team Manager till hotellet Scandic Karlstad City.

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som restaurangansvarig är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som restaurangansvarig?

I denna roll ansvarar du för
restaurangen där du har det övergripande ansvaret för att ge våra gäster en fantastisk mat- och dryckesupplevelse i vår restaurang. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov

Vem är du?

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss är du dessutom modig, prestigelös och står för Scandics värderingar!

Du har relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom servicebranschen. Det är en fördel om du har erfarenhet från att leda andra i en liknande roll. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Tjänsten omfattar både dag- och kvällsskift under vardagar och helger. Startdatum så snart som möjligt.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida så kan du läsa ännu mer om vår kultur, förmåner och hur vi jobbar på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Avdelningschef, Sjukvårdsrådgivningen 1177

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 16
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Vi utvecklar en ny väg in i den värmländska sjukvården för patienten! Sjukvårdsrådgivningen består av ca 40 medarbetare och är förlagd till regionens tre akutsjukhus Karlstad, Arvika och Torsby med satellitstationer i Filipstad och Munkfors.

Vi arbetar med rådgivning på telefon för att tidigt bedöma patienters behov och hjälpa dem till rätt vårdnivå.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla den värmländska vårdkoordineringen, med mål att skapa en enkel, tydlig och trygg väg för patienten in och igenom vården!

Arbetsuppgifter
Som avdelningschef arbetar du på uppdrag av och tillsammans med ambulansens ledningsgrupp. Du ansvarar för planering, uppföljning, samordning, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten. Du ansvarar för hälso- och sjukvård som bedrivs vid enheterna och upptagningsområdet. I arbetsuppgifterna ingår även samverkan internt och externt.

I ditt uppdrag ingår det att välja arbetsform så att medarbetarnas kompetens, engagemang och delaktighet tas till vara på. Som avdelningschef har du personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar och är direkt underställd verksamhetschef samt ingår i verksamhetens ledningsgrupp. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. Körkort är ett krav och erfarenhet av ledarskap och/eller från arbete inom hälso- och sjukvården är meriterande. Du behöver ha god datavana. 

För oss är det viktigt att du kan arbeta både självständigt och samverka kring verksamhetens frågor både internt och externt. Du är lyhörd för verksamhetens och medarbetarnas behov och är inte rädd för att ta initiativ. För att trivas hos oss gillar du att leda och utveckla samt har förmåga att hantera stressiga situationer. Du drivs av att motivera och entusiasmera dina medarbetare och tar vara på deras kompetens och idéer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper! 

Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan! 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Apotekschef till Kronans Apotek i Bergvik

Apotekschef
Läs mer Sep 14
Vi på Kronans Apotek älskar hälsa och strävar hela tiden efter att utvecklas och se till kundens behov. Är du sugen på utveckling och vill ta nästa steg i din karriär? Vill du leda samt bli en del av ett fantastiskt team, se hit!

Din roll som apotekschef i Bergvik

Nu söker vi en ny driven och engagerad Apotekschef till vårt mysiga apotek i Bergvik. Som Apotekschef kommer du att leda och arbeta tillsammans med ett härligt team bestående av totalt nio medarbetare. Du behöver vara en duktig ledare med ett högt driv, engagemang och resultatfokus. Arbetet är både strategiskt men framförallt operativt. Vi söker dig som vill skapa arbetsglädje bland medarbetarna och verka för 100 % nöjda kunder.

(Apotekets öppettider)
Mån-fre 09-20
Lör-sön 10-18

Exempel på arbetsuppgifter

- Ekonomiskt ansvar för budget och resultatuppföljning.
- Initiera och utveckla lokala samarbeten och relationer på orten.
- Arbeta för att positionera apoteket starkt på marknaden.
- Totalt personal- arbetsmiljö- och kvalitetsansvar för apoteket.
- Ansvara för att apoteket har en optimal bemanning genom schemaläggning.
- Attrahera, Rekrytera, behålla och vidareutveckla din personal på apoteket.
- Leda och utveckla arbetet och medarbetarna på apoteket mot uppsatta mål.
- Skapa delaktighet inom apoteket och verka för en god gruppdynamik.
- Fördela relevant information inom apoteket och dess medarbetare.
- Arbeta för att stötta vår platta organisation med ett operativt och nära ledarskap.
- Ansvara för att du och dina medarbetare lever och delar våra värderingar.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. För att trivas i rollen har du lätt för att inspirera andra och skapa engagemang. Då du kommer arbeta efter högt uppsatta mål ser vi att du är strukturerad, positiv, handlingskraftig och lösningsfokuserad som person. Eftersom vi strävar efter 100 % kundnöjdhet är du kundorienterad och affärsnära med driv för resultat.

Välkommen till vårt gäng
Vi erbjuder dig en öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar. Vi tror på motiverade team för att kunna lyckas och därför satsar vi på ett anpassat och digitalt utbud av utbildningar som passar för just dig och din utveckling. För rätt person finns det många spännande möjligheter, inte bara inom Kronans Apotek utan inom hela Oriola gruppen.

Sista ansökningsdag: 30.09.2022
Anställningsform: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vill du vara med?
Tycker du att detta låter lika spännande som vi tycker att det är. Skicka då in ett motiveringsbrev och ditt CV via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionschef för apoteket Cristina de Melo på 070–1981890 eller cristina.demelo@kronansapotek.se

Fackliga representanter är Aisha Karimi, af.kronan@sverigesfarmaceuter.se samt Gunilla Andersson, gunilla.andersson@kronansapotek.se (Region 1&2&5), Verdi Sawma, verdi.sawma@kronansapotek.se (Region 3&Sk;), Margaretha Olsson, margaretha.olsson@kronansapotek.se (Region 4), Inga-Lill Nilsson, inga-lill.nilsson@kronansapotek.se (Region 6), Kristina Hallberg (KP)

Säljsamtal undanbedes!

Kronans Apotek är den moderna och kundnära apotekskedjan som förenar utveckling med omtanke. Vi är en partner för hälsa genom hela livet och en del av ett friskare imorgon. Våra 2600 medarbetare är grundstenen i vår verksamhet och det är deras drivkraft och potential som får oss att lyckas!

Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led av läkemedelsförsörjningen. Hos oss får du tillgång till en mångfald av expertis samt utvecklande och inspirerande möjligheter inom hela koncernen. Just nu befinner vi oss på en spännande resa med en kraftigt växande E-handel och vi utökar frekvent vårt utbud av tjänster för hälsa och välmående.

Vi lovar att göra vårt bästa för att stötta din utveckling och skapa förutsättningar för att du ska ha en lång och rolig karriär hos oss – och förväntar oss att du gör detsamma med vår. Drivna av vårt syfte, hälsa för livet, tar vi ett stort samhällsansvar och bryr oss om våra kunder på riktigt och överträffar deras förväntningar varje dag!

Vill du också arbeta tillsammans för hälsa?

Ansök nu

Avdelningschef inom el | Jefferson Wells | Karlstad

Gruppchef, teknik
Läs mer Aug 23
Är du en person som trivs när du får arbeta med att leda och utveckla både medarbetare och affären? Har du dessutom kunskap om el? Då kan vi ha nästa utmaning för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en avdelningschef till vår kunds verksamhet i Karlstad. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells!

Ort: Karlstad, även möjlighet att jobba delvis från Kristinehamn, Karlskoga eller Örebro.
Start: Omgående.
Uppdrag: Långsiktigt konsultuppdrag.
Omfattning: Heltid.Om uppdraget:

Just nu söker vi en avdelningschef till vår kund i Karlstad, du kommer arbeta i företagets projektverksamhet. Som avdelningschef ansvarar du för att leda, driva och utveckla teamets dagliga och långsiktiga arbete. Du kommer ansvara för det ekonomiska resultatet och effektiviteten inom gruppen. I rollen finns även ett kundfokus där du förväntas arbeta med att bygga relationer med både befintliga och nya kunder.Vem är det vi söker?

Vi söker dig som är en driven, kommunikativ och relationsskapande person med skinn på näsan och som inte är rädd att ta egna initiativ. Du är en naturlig ledare som brinner för samarbete och teamets utveckling och har förmåga att både se människan och affären. Du är dessutom både noggrann och strukturerad.

För att passa i rollen tror vi att du dessutom har:

* En teknisk utbildning inom el, det är meriterande med en ingenjörsutbildning.
* Erfarenhet av ledarskap.
* Erfarenhet av att driva projekt.
* Vana av att sälja och arbeta med kundrelationer.
* Ekonomiska kunskaper.
* Kompetens inom entreprenadjuridik, arbetsrätt, arbetsmiljö och elsäkerhet.Om Jefferson Wells:

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb. Vi matchar dina färdigheter och karriärmål med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan uppnå dina karriärmål.Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Lovisa Karlsson på lovisa.karlsson@jeffersonwells.se.

Ansök nu

Verksamhetschef till Medicinkliniken, Centralsjukhuset Karlstad

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 5
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Medicinkliniken Centralsjukhuset Karlstad är ett verksamhetsområde inom område slutenvård som har cirka 250 medarbetare.

Kliniken består av tre vårdavdelningar och fem öppenvårdsmottagningar som ansvar för patienter med internmedicinska sjukdomar.

Medicinkliniken bedriver vård inom reumatologi, endokrin och diabetes, hematologi, lungmedicin, gastroenterologi, samt geriatrik

Arbetsbeskrivning
Som verksamhetschef har du personal-, arbetsmiljö-, verksamhet - och budgetansvar. Du har det samlade ansvaret för att organisera och utveckla verksamheten så att den uppfyller målen. Vi erbjuder arbete i en utvecklingsinriktad organisation där dina idéer och din erfarenhet tas tillvara och blir viktiga för det fortsatta utvecklingsarbetet.

Uppdraget innebär ett övergripande ansvar för den hälso- och sjukvård som bedrivs inom verksamhetsområdet vilket ställer krav på ett strategiskt ledarskap med helhetssyn. Som verksamhetschef leder du verksamheten genom din ledningsgrupp och till ditt stöd finns stabsfunktioner. Verksamhetschef är närmaste chef för avdelningschefer.

Som verksamhetschef har du många kontaktytor både internt och externt. Det är därför viktigt att du är en god kommunikatör som kan skapa bra och förtroendefulla relationer med din omgivning. Utgångspunkten i chefsuppdraget är att aktivt arbeta med värdegrundsarbete, kompetensförsörjning samt kvalitets- och förbättringsarbeten med patienten och vårdens flöden i centrum. Arbetet kräver tydlighet i ledarskapet, lyhördhet, strategiskt tänkande, samarbetsförmåga samt ekonomisk förståelse.

Verksamhetschefen är direkt underställd områdeschefen för slutenvården och ingår i områdesledningen. Områdesledningen tar ett gemensamt ansvar för regionens uppdrag och resultat som helhet.

I chefsrollen erbjuder region Värmland introduktion, ledarskapsutbildning och mentorskap.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utvecklingsorienterad, har tydliga visioner för framtiden och arbetar mål- och resultatinriktat. Varje enhet och sektion är viktiga för att skapa en god arbetsmiljö på hela kliniken.

Du har lämplig akademisk hälso- och sjukvårdsutbildning, gärna som läkare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även ledarerfarenhet inom hälso- och sjukvård. Ledarskapsutbildning och erfarenhet av personal- budget- och verksamhetsansvar är meriterande.

Du ska ha intresse och förmåga att med framåtanda leda och utveckla verksamheten. Vi söker dig som vill och kan skapa de bästa förutsättningarna för medarbetare att utveckla medicinkliniken. Du har förmåga att engagera och entusiasmera medarbetare för att tillsammans skapa förutsättningar för att medicinkliniken ska vara en attraktiv arbetsplats. Vi anser att ett öppet och kommunikativt ledarskap, som kan ena och bygga förtroende är avgörande för att lyckas i rollen.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Chef till enheten för försörjningsberedskap

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 6
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.


Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan spegla den variation som finns i samhället. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.
Om anställningen
Vill du leda arbetet med att stärka Sveriges försörjningsberedskap?

MSB har en central roll att utveckla och förvalta beredskapssystemet och att samordna planeringen för det civila försvaret.

Den senaste tidens säkerhetspolitiska utveckling, Sveriges status som ansökarland till Nato, sätter vårt arbete i en historisk viktig kontext.

Vi söker en strategisk och utvecklingsinriktad enhetschef och ledare som med sin kunskap och erfarenhet kan vara med och utveckla Sveriges totalförsvar med särskilt fokus på försörjningsberedskap. Du är redo för en ny utmaning samtidigt som du får arbeta med strategiskt viktiga utvecklingsfrågor i en spännande utvecklingsfas. 

Arbetet med att utveckla försörjningsberedskapen fokuserar på att utveckla och stödja aktörer i beredskapsplanering för att stärka samhällets funktionalitet och försörjning. I detta ingår att utveckla processer, strukturer och metodstöd för samhällsviktig verksamhet, risk- och sårbarhetsanalyser, kontinuitetshantering, kritiska beroenden, försörjningsberedskap samt personalförsörjning. En stärkt dialog med näringslivet och de företag som levererar samhällsviktig verksamhet är en viktig del. Vidare ingår att säkerställa beredskapshänsyn i samhällsplaneringen och att identifiera mark- och vattenområden för anläggningar av riksintresse för totalförsvarets civila delar.

Arbetsuppgifter
Som chef för enheten ansvarar du för enhetens verksamhet, personal och ekonomi och du ingår i avdelningens ledningsgrupp. Du har ansvar för att driva enhetens frågor på en strategisk nivå och att arbeta med kontinuerlig utveckling av verksamheten. Enhetens verksamhet förutsätter mycket samverkan inom MSB samt att du företräder MSB i kontakter med andra organisationer såväl nationellt som internationellt.

Som chef inom MSB ansvarar du för att myndighetens värdegrund präglar både ord och handling inom myndigheten.  Du förväntas vara uppdragsorienterad, utvecklingsinriktad, coachande och dialoginriktad, ha god självkännedom och vara ett föredöme.

Din kompetensprofil:
Vi söker dig som har relevant akademisk examen. Du behöver ha god kunskap om frågor som rör krisberedskap, totalförsvar och försörjningsberedskap, samt ha en förståelse för hur systemet fungerar.

Du har chefserfarenhet med goda resultat och motiveras av att leda en verksamhet som befinner sig i en stark utvecklingsfas. Du förstår komplexa sammanhang och ser vilka åtgärder som krävs för att verksamheten ska kunna drivas framåt.

Ditt ledarskap präglas av samverkan, engagemang och resultat och du arbetar övergripande och målinriktat. Du har förmåga att arbeta processinriktat, driva förändringsarbete och är van vid och bekväm med att fatta beslut.

Vidare är du en god kommunikatör som på ett genomtänkt, tydligt och inspirerande sätt leder och utvecklar personal och verksamhet. Du har god analytisk förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och i skrift såväl på svenska som på engelska. Du har även en god förmåga att skapa nätverk.

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om enheten
Anställningen är placerad på avdelningen för krisberedskap och civilt försvar vid enheten för försörjningsberedskap. Enhetens uppgift är att utveckla och stödja aktörer i beredskapsplanering med fokus på att stärka samhällets funktionalitet och försörjning. I detta ingår att utveckla processer, strukturer och metodstöd för samhällsviktig verksamhet, risk- och sårbarhetsanalyser, kontinuitetshantering, kritiska beroenden, försörjningsberedskap, personalförsörjning samt näringslivssamverkan.
https://www.msb.se/sv/om-msb/organisation/

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid med ett tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år. MSB tillämpar provanställning.

Ort: Karlstad eller Stockholm

Resor i anställningen förekommer.

Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-formaner-nar-du-jobbar-pa-msb/

Är du intresserad?
Har du frågor kontakta avdelningschef Annika Elmgart. Fackliga företrädare är Mona Pütsep (SacoS), Ingrid Krook (ST) och Ann-Britt Paradis (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Din ansökan ska vara inkommen till MSB senast den 26 september 2022, märkt med referensnummer 2022/133.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.                        

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Gatuchef

Gatuchef
Läs mer Aug 31
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.Tjänsten är placerad på gatuenheten som ansvarar för förvaltning och utveckling av gator, gång - och cykelvägar, belysning, broar och trafikljus.

Arbetet utförs i nära samarbete med övriga enheter och avdelningar inom teknik- och fastighetsförvaltningen och även med externa samarbetspartners. 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill medverka till att skapa en bra offentlig utemiljö för Karlstadsborna att vistas i. Det gör du i rollen som gatuchef. Gatuenheten ansvarar för kommunens gator/vägar, gång- och cykelvägar, torg, broar samt belysning. Tillsammans med enhetens medarbetare levererar ni tjänster och service utifrån politiska direktiv och förväntningar inom givna ekonomiska ramar så att medborgarna är nöjda med att leva och bo i Karlstad. Ditt ansvarsområde är såväl ekonomi- som verksamhetsansvar, inkluderande personal- och arbetsmiljöansvar. I ansvaret ligger också att utveckla verksamheten för att uppnå ökad effektivitet och kvalitet. Enhetens uppdrag ligger nära Karlstadbornas intresse och du kan förvänta dig en nära kontakt och kommunikation med bland annat politiken, media och medborgare. Din närmsta chef är avdelningschefen och du ingår i avdelningens ledningsgrupp där du tillsammans med övriga enhetschefer samarbetar samt driver och utvecklar avdelningens arbete framåt. Karlstads kommun erbjuder individuell handledning och gedigen chefsutbildning till alla chefer.

Kvalifikationer
För tjänsten krävs teknisk högskoleutbildning som civil- eller högskoleingenjör, eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är om din utbildning eller tidigare yrkeserfarenhet har varit med inriktning på väg- och trafikfrågor. Du har chefserfarenhet och i ditt ledarskap är du prestigelös och lyhörd. Du har tidigare haft ansvar för projekt- ekonomi-och budgetarbete och det är meriterande med erfarenhet från en politiskt styrd organisation. Vi söker en person som vill bygga upp och utveckla arbetssättet och organisationen. Ditt jobb blir både operativt och strategiskt. Du vill jobba hos oss för att du tycker det är roligt att leda, utveckla och motivera dina medarbetare. Som person är du kommunikativ och tycker om att skapa goda relationer på alla nivåer, vilket är viktigt i samspelet med politiker och medborgare. För att klara av uppdraget behöver du även vara strukturerad och ha en förmåga att planera och prioritera. Vi ser även att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och nätverka. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Avdelningschef till Hudkliniken, Centralsjukhuset Karlstad

Avdelningschef, landsting
Läs mer Sep 5
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten 
Hudsjukvården i Värmland har ett länsövergripande ansvar.

Vi har mottagningsverksamhet vid hud- och STI mottagningen på Centralsjukhuset Karlstad samt behandlingsmottagningar på olika orter i länet. Verksamheten har 36 medarbetare, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och barnmorska.

Region Värmland eftersträvar att ha goda chefer som är hållbara över tid och som i organisationen får goda förutsättningar för sitt chefsskap. Utvecklande Ledarskap (UL) är den ledarskapsmodell som regionen använder. Den bygger på kunskap om samspelet mellan egna förutsättningar och omgivningen tillsammans med de ledarskapsstilar man använder sig av som chef som blir resultatet av ledarskapet.

Ökad kunskap inom ledarskapets olika delar tillsammans med ökad självinsikt ger bättre förutsättningar för att lyckas i sitt uppdrag som chef oavsett nivå. Som chef i regionen får du tillgång till såväl utbildningar som ska stödja dig i ditt chefsskap som individuellt stöd i din rollen som chef/ledare.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en avdelningschef för sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och barnmorska, drygt 20 medarbetare. Du ansvarar för planering, samordning, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten samt väljer arbetsformer så medarbetarnas kompetens, engagemang och delaktighet tas tillvara.

Som avdelningschef har du personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar och är direkt underställd verksamhetschef. Avdelningschef ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har vårdbakgrund med erfarenhet av lednings- och utvecklingsuppdrag inom hälso- och sjukvård och har någon form av ledarskapsutbildning.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som att du är drivande och van att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du är en god kommunikatör och har förmåga att fatta beslut och vara tydlig. Du har förmåga att leda och utveckla samt är lyhörd för verksamheten och medarbetarnas behov.

Är du intresserad av att delta i förbättringsarbete och aktivt bidra till utvecklingen av klinikens kunskapskapital, är du rätt person.

Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Platschef till Westcon Entreprenad

Platschef, anläggning
Läs mer Aug 26
År 2017 startades Westcon Entreprenad, det första bolaget i Westcon koncernen. Westcon Entreprenad har sitt säte i Karlstad men tillhandahåller mark och anläggningsprojekt i hela Sverige. 2018 fortsatte resan och Westcon Grundläggning startades, ett bolag som utför arbeten som innefattar stål- och betongpålning, spont, jordförstärkning samt injektering. I takt med Westcons tillväxt med fler projekt och större geografiskt område fanns det behov av att växa ytterligare. Därav det nyaste tillskottet i koncernen, Westcon Nord. Westcon Nord grundades år 2020.
Vår gemensamma målsättning är att vara en kunnig och pålitlig entreprenör inom anläggningsbranschen. Tillsammans har vi många års erfarenhet och ett stort kontaktnät.
Vi utför både utförande- och totalentreprenader inom väg, järnväg och industri.
Läs mer westconab.se/om-oss

Nu söker vi Platschef till Westcon Entreprenad

Om rollen:
I rollen som platschef planerar och arbetsleder du våra projekt från start till mål utifrån ekonomiska ramar. Du leder samarbetet med kunden, det egna projektteamet och med underentreprenörer. Tillsammans med ditt team arbetar du för att projektet utförs enligt plan och håller den utsagda tidsplanen. Då rollen innebär att leda personal är det viktigt att du har goda ledaregenskaper och är intresserad av att bygga team. Som platschef har du ett arbetsmiljöansvar.

Resor förekommer i tjänsten

Vem söker vi?
Vi söker en strukturerad och ödmjuk lagspelare som vill bli en del av Westcon Koncernen. Du har erfarenhet av att leda projekt från start till mål där du haft ansvar för personal, tidplaner, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Du har ett strukturerat och välorganiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga. Då rollen innebär många olika kontaktytor är det viktigt att du har ett kundfokuserat mindset samt besitter goda ledaregenskaper.

Övrigt:
Placering: Karlstad
Tillträda enligt överenskommelse
B-körkort

Vilka är vi, och vad erbjuder vi dig?
Våra medarbetare är vår främsta styrka. Westcon står för gemenskap, stort engagemang och korta beslutsvägar. Vill du bli en del av detta är du varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan vill vi ha senast den 25 september. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansöker gör du genom ansökningsformuläret nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, sara.magnusson@qtym.se 0725-141822.

Ansök nu

Liftcenterchef till distrikt Västra Svealand

Kundtjänstchef
Läs mer Aug 25
Vi på Stavdal Lift har analyserat och ringat in vår roll. Vi ska driva byggbranschen framåt, mot ett hållbart, lönsamt och mer effektivt byggande. Nu söker vi dig som vill leda och stötta våra medarbetare inom distrikt Västra Svealand. 
 
Om tjänsten
Som Liftcenterchef har du till uppgift att engagera, motivera och utveckla personalen inom distrikt Västra Svealand. Det gör du genom att bidra till att höja motivationen samt möjliggöra utbildning och utveckling. Till detta är det din uppgift att förstå lokala konkurrensfaktorer och arbeta med riktad marknadsföring och försäljning mot potentiella kunder i området. Med ditt team i ryggen leder och koordinerar du liftcentret och har kontaktytor både internt och externt med kunder. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande tjänster inom uthyrnings- eller byggbranschen. Kanske har du arbetat som arbetsledare? Oavsett tidigare erfarenhet har du ett starkt engagemang och några års erfarenhet av att leda personal. Du är en social person som har en naturlig förmåga att kommunicera och leda samtidigt som din goda erfarenhet från liknande roller gör dig förtroendeingivande gentemot våra kunder och samarbetspartners. Du är flexibel och kan hantera oförutsedda händelser och snabbt fatta beslut.

Som person är du en prestigelös lagspelare med ett självständigt driv att utveckla din verksamhet. Du är duktig på administration, är flexibel och resultatinriktad med ett tydligt fokus på målstyrning och uppföljning. Du har god grundläggande förståelse för ekonomi och en mycket god känsla för kundrelationer. Körkort är ett krav och du ser positivt på resor inom distriktet. Du hanterar svenska obehindrat i tal och skrift. 

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar ”Smooth Service with a Smile”. Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget, dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

I denna rekrytering samarbetar Ramirent, Stavdal Lift med OnePartnerGroup Karlstad. Sista ansökningsdag är den 23 september men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Susanne Johansson på telefonnummer 076-134 49 00.

Ansök nu

Regionchef sökes till Västra Götaland & Värmland med omnejd

Regionchef, butik
Läs mer Sep 13
Brinner du för ledarskap och har tidigare erfarenhet av regionchefsroll? Gillar du att coacha och utveckla andra samtidigt som du själv får personlig och yrkesmässig utveckling? Då kan rollen som regionchef hos oss vara din nästa utmaning!
Som regionchef på Synoptik erbjuder vi dig en spännande utmaning av detaljhandelsförsäljning i kombination med optisk verksamhet. Du får förmånen att driva region 3 tillsammans med 20 härliga butikschefer lokaliserade i städer runtom Vänern. Vårt servicekontor ligger i Kista utanför Stockholm där du kommer utgå ifrån men merparten av din tid kommer du spendera i dialog med våra medarbetare i butikerna, vilket gör att det är en fördel om du bor i närområdet av dina butiker.
Dina ansvarsområden innefattar bland annat:
totalansvar för personal, försäljning och resultat i din region.
coachning av dina butikschefer genom ett nära och engagerat ledarskap
arbete mot uppsatta försäljningsmål.
Du genomför även regelbundna butiksbesök i din region för att stötta, följa upp och implementera handlingsplaner och arbetssätt tillsammans med butikschefen.
I rollen som regionchef ingår du i ett team på sju drivna regionchefer och du rapporterar direkt till vår försäljningschef. Arbetet sker även i tätt samarbete med en dedikerad HR BP. Du får möjligheten att verka i en spännande bransch och ett familjärt företag med en informell och positiv arbetsmiljö. Du ges möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling utöver de förmåner som är kopplade till anställningen och rollen. 
Din bakgrund
Du har gärna flera års erfarenhet som chef från detaljhandel eller liknande bransch, där du kan uppvisa goda resultat inom både försäljning och arbetsledning. Vi ser att du har ett ekonomiskt kunnande, att du är handlingskraftig med ett kommersiellt fokus som gör att du tänker och agerar affärsmässigt i alla lägen. 
För att lyckas i rollen som regionchef behöver du vara driven, engagerad och resultatinriktad samt att du har ett tydligt fokus på kunder och försäljning. Du måste gilla att skapa resultat genom andra, vara kommunikativ och tydlig samt duktig på att anpassa ditt ledarskap till individ och situation.  
Vi förutsätter att du har god datavana samt ett B-körkort då det ingår tjänstebil och regelbundna resor i tjänsten.  
Sök tjänsten redan idag!
Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker enligt överenskommelse. Vi gör löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta Försäljningschef Veronica Brenckert veb@synoptik.se
Välkommen till oss!

Ansök nu

Avdelningschef till Neurologi- och rehabilitering

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 29
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Avdelning 34 är en neurologi- och rehabiliteringsavdelning där vi vårdar personer med neurologiska symtom och diagnoser samt rehabiliterar personer med förvärvade hjärnskador.

Vi tar emot personer med neurologiska symtom direkt från akuten och ibland direkt från neurologmottagningen. Vi har även planerade inläggningar från hemmet direkt till avdelningen. På dedikerade vårdplatser har vi personer som behöver hjärnskadeteamets kompetens för sin rehabilitering. I avdelningens olika team ingår läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, musikterapeut, kuratorer, neuropsykologer, dietist och logopeder.

Exempel på arbetsuppgifter på avdelningen:

- Vi följer rörelsemönster hos våra patienter med Parkinson
- Ger behandlingar till olika neurologiska sjukdomar
- Förbereder för PEG-inläggningar
- Utför PEF-kontroller för att utvärdera hur lungkapaciteten är hos vissa av våra patienter
- Utför rehabilitering hos personer med förvärvade hjärnskador som varit i till exempel bil-, fall- och cykelolyckor, drunkningstillbud, stroke med mera
- Rehabiliterar personer med höga spinalskador där vi ofta har avancerad vård såsom tracheostomier, ventilatorbehandling och hostmaskin

Här sker också utbildning av personliga assistenter innan utskrivning från avdelning sker. För att få fördjupad kunskap i akut neurologi och hjärnskaderehabilitering har vi utbildningar på avdelningen.

Arbetsbeskrivning
Som avdelningschef erbjuder vi dig ett omväxlande arbete där du tillsammans med engagerade kollegor och medarbetare arbetar för att stärka kvalité och patientsäkerhet på avdelningen. Du kommer ingå i ett delat ledarskap med personalansvar för cirka 35 medarbetare. Utifrån verksamhetens mål ansvarar du för ekonomi, arbetsmiljö samt att driva kvalitets- och förbättringsarbeten. I rollen är du en viktig del i utvecklingen och du förväntas leda i förändring. Du har ett nära samarbete med övriga avdelningschefer samt ingår i verksamhetens ledningsgrupp. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig akademisk utbildning, god ekonomisk insikt och intresse och förmåga att leda och utveckla verksamheten. Erfarenhet av ledarskap inom hälso- och sjukvård är meriterande.

För oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta samtidigt som du är van vid att strukturera dina arbetsuppgifter och arbeta självständigt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, ser till att alla förstår och inspirerar till att jobba mot verksamhetens mål. Skulle det krävas justeringar för att mål ska uppnås tycker du att det är roligt att hitta och implementera nya lösningar. För att passa hos oss kan du prioritera väl och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vi är måna om att hitta rätt person till tjänsten och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper!Varmt välkommen med din ansökan! 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Kundcenterchef till Ramirent

Uthyrningschef
Läs mer Aug 23
Leda teamet mot framgång
Som kundcenterchef har du det övergripande ansvaret både för den operativa verksamheten och för att utveckla och inspirera dina medarbetare att nå uppsatta mål. Det innebär ett följsamt och närvarande ledarskap samt kontinuerlig uppföljning av mål såväl på individ- som övergripande nivå. Till detta är det din uppgift att förstå lokala konkurrensfaktorer och arbeta med riktad marknadsföring och försäljning mot potentiella kunder i området. 

Du kommer att ansvara för:
Kundcentrets budget och resultat
Kundcentrets personal och kundnöjdhet
Tillgångarna på kundcentret

Din profil
Vi söker dig med goda ledaregenskaper och en god planerings- och administrativ förmåga. Du är kommunikativ, engagerad och har lätt för att samarbeta och driva arbetet framåt. Inom Ramirent strävar vi hela tiden efter att förbättra oss varför vi söker dig som vill bidra med idéer om hur organisationen kan utvecklas. Du är en utpräglad people´s manager och trivs i en roll där du får motivera och inspirera andra till att bygga broar och jobba tillsammans mot gemensamma mål. Vår värdegrund är viktig för oss och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderingar.  

För att vara aktuell för tjänsten har du relevant akademisk utbildning alternativt några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande tjänst. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har mycket goda ledaregenskaper, erfarenhet från att leda affärsorienterad verksamhet samt erfarenhet från att leda med höga krav på kvalitet och kundnöjdhet.
 
Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar ”Smooth Service with a Smile”. Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup Karlstad. Har du frågor är du välkommen att kontakta senior rekryteringskonsult Susanne Johansson på 076-134 49 00. Sista ansökningsdatum är 19 september 2022, varmt välkommen!

Ansök nu

Utvecklingsorienterad HR- och förhandlingschef

Personalchef/HR-chef
Läs mer Aug 30
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och bor här och för framtida Karlstadsbor. Vi är cirka 220 medarbetare som tillsammans fokuserar på strategisk och hållbar tillväxt, ofta i samverkan med näringsliv och andra delar av samhället. Vi arbetar bland annat med ekonomi, juridik, upphandling, HR, kommunikation och IT.Är du en analytisk och utvecklingsorienterad ledare som brinner för arbetsgivarfrågor och vill utveckla och förbättra metoder och arbetssätt inom HR i samklang med verksamheternas behov?

Nu söker vi en utvecklingsorienterad HR- och förhandlingschef!

Organisation
Vi arbetar tillsammans med att leda HR-arbetet in i framtiden.

Du är en del av den centrala HR-funktionen på kommunledningskontoret som leds av HR-direktören och du har ett nära samarbete med chef för strategisk HR. Du ingår i ledningsgrupp HR tillsammans med koncernens HR-chefer. 

På arbetsgivaravdelningen arbetar löneadministratörer, systemförvaltare, verksamhetsutvecklare, controller, förhandlare och HR-specialist med inriktning mot pension, totalt 13 anställda.

Beskrivning
Karlstads kommun arbetar målmedvetet med att skapa förutsättningar för ett långt och hållbart arbetsliv med en arbetsmiljö där vi trivs, har roligt och presterar bra med Karlstadsbornas bästa för ögonen. För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare för både nuvarande och framtida medarbetare, att vi har arbetsplatser som genomsyras av dialog, delaktighet och energigivande tillsammansarbete.

HR och det arbetsgivarstrategiska arbetet är en viktig del i koncernens omställnings- och utvecklingsarbete för att möta framtidens arbetsliv och vi befinner oss på en spännande utvecklingsresa.

Arbetsuppgifter
Som förhandlingschef är du chef för arbetsgivaravdelningen och har ett strategiskt ansvar för koncernens arbetsgivarfrågor inom bl a lönebildning, förhandling, avtal och arbetsrätt, pensions- och försäkringsfrågor. I avdelningens uppdrag ingår även digitalisering av HR-processer. Vi har samlat de digitala stöden inom HR och det arbetet hålls ihop av en objektledare som utifrån ett processorienterat arbetssätt ansvarar för att förvalta och utveckla koncernens digitala stöd.

Här arbetar kompetenta medarbetare så ditt huvuduppdrag blir att leda och utveckla gruppen inom respektive område. Vårt syfte är att underlätta för koncernens chefer och medarbetare och bidra till att vi är en attraktiv arbetsgivare. 

Vi ser att du har erfarenhet, intresse och engagemang för det fackliga samverkans- och utvecklingsarbetet och ger dem praktiskt stöd i SAM-frågor. Att verka för ett gott samverkansklimat och att bidra till gott samarbete med övriga stabsfunktioner ser du som en självklarhet. 

I rollen ingår att redovisa och följa upp insatser till politik och ledningsgrupper inom koncernen och du ansvarar för olika projekt inom kompetensområdet, för närvarande ser vi över löneadministrationens organisering. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, flerårig erfarenhet av ledarskap och arbetat med lag och avtal gärna inom områdena lön- och lönebildning, förhandling och arbetsrätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation, driva förändrings- och utvecklingsarbeten samt någon form av ledarutbildning. 

Ditt ledarskap bygger på tydlighet och tillit, du skapar förutsättningar för ett aktivt och engagerat medarbetarskap där du ser olikheter som en tillgång. Du är prestigelös och målinriktad, har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar och mod att ta tag i svåra situationer. Som person är du trygg, kommunikativ och analytisk, med känsla för att bygga relationer och skapa ett gott samarbetsklimat. 

Med närvaro, drivkraft, inspiration står du stadigt i förändringsprocesser och är lyhörd för verksamheternas och medarbetarnas behov. Du har en förmåga till helhetssyn genom att se och sätta verksamhetens frågor i ett större perspektiv.   

Eftersom arbetet innebär koncernsamverkan och indirekt ledarskap i olika former tror vi att du har erfarenhet av samverkan med både fackliga organisationer, politik och verksamhetsansvariga.

Vad erbjuder Karlstad kommun?
Som chef i Karlstads kommun finns en gedigen chefsutbildning som anpassas efter individens behov och skapar rätt förutsättningar för komma in i rollen på ett bra sätt. 

Som anställd i Karlstads kommun finns en rad förmåner. Du har bland annat möjlighet att hyra kommunens stuga i Sälen eller nyttja vår semesteranläggning på västkusten till ett bra pris, semesterdagsväxla till extra lediga dagar, ta bruttolöneavdrag för personalbil, personal cykel, eller för att löneväxla till pension.

Kommunens eget friskvårdscenter heter Haga Motion och är öppet för alla anställda i koncernen. Här finns styrketräning, spinning, gympa, cirkelträning, massage med mera. Förutom friskvårdsbidrag erbjuder också Karlstads kommun alla anställda möjligheten att delta i olika motionslopp. 

Inom Karlstad kommun har du möjlighet till distansarbete under del av din tjänst. 

Karlstads kommun tillämpar tidsbegränsade chefsförordnanden med en tillsvidareanställning i botten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

HR-ansvarig till Pictura

Personalchef/HR-chef
Läs mer Aug 16
Med 50 år i branschen är Pictura en av Skandinaviens största leverantörer av non food-produkter till detaljhandeln. Vi erbjuder trygga och problemfria helhetslösningar som ökar våra kunders lönsamhet. Det gör vi med fokus på design och hållbarhet, med ett löfte om hög servicegrad till våra kunder.

HR-ansvarig
Nu letar vi efter en kollega som kan hjälpa oss att utveckla vår personalfunktion och bidra till företagets tillväxtresa.

Om tjänsten
Som HR-ansvarig är du ansvarig för våra personalresurser och sköter rekrytering, kompetensutveckling och personalvård tillsammans med dina kollegor i företaget. Rollen innebär även ansvar för fackliga förhandlingar, rehabiliteringsplaner och att vi efterlever de lagar och krav som ställs på oss som arbetsgivare. Du är också övergripande ansvarig för vår löneprocess och samarbetar med vår externa lönehanteringspartner för att säkerställa kvalitet kopplat till löneadministrationen.

Du arbetar utifrån våra medarbetares- och företagets potential för att vi ska fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare som lockar framtidens talanger.

Vem söker vi
Vi söker dig som är duktig på att förstå både människor och verksamheter. Du drivs av att ständigt vara med och utveckla HR-arbetet. För att passa i rollen tror vi att du:

• Har en bred kunskap och erfarenhet om processer, rutiner och verktyg inom personalfrågor.
• Arbetat inom liknande roller i andra företag.
• Studerat relevant högskole- eller universitetsutbildning.
• Förstår strategiarbete och kan utforma och arbeta efter gemensamt uppsatta mål.

Som person är du social och kommunikativ, du trivs med att både jobba självständigt och i team.
Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
Tjänsten är heltid, men stationeringsort Karlstad. Sista ansökningsdag är 15 september, men vi läser ansökningar löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansöker gör du via formuläret nedan. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Sofia Kyrk på tel 054-14 18 00, eller sofia.kyrk@qtym.se

Ansök nu

Chef till uppdragsverksamhet i Värmland

Utbildningschef
Läs mer Aug 23
Utbildningsbranschen står inför spännande utmaningar med nya regler gällande omställningsstöd, risk för ökad arbetslöshet med stundande lågkonjunktur samt behov av lösningar för integration. Folkuniversitetet vill vara en aktör som bidrar aktivt med olika insatser för att öka människors kompetens och möjlighet till arbete.
Värdesätter du att arbeta i en kreativ miljö där service, bemötande, utveckling av processer och arbetsmetoder är viktig? Tror du som vi på att ge människor möjlighet till ett livslångt lärande och att kunskap förändrar? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Om tjänsten
Tjänsten innebär att ansvara för utveckling, leverans och lönsamhet för verksamhet som vi bedriver genom upphandlingsförfarande eller direkt införsäljning. Exempelvis uppdrag för arbetsförmedlingen eller andra myndigheter och kommuner samt personalutbildningar för företag. Att skapa och underhålla goda kundrelationer samt direkta försäljningsinsatser är en central uppgift i tjänsten. Till din hjälp har du ett 20-tal medarbetare som du arbetsleder och har personalansvar för.

Du ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Uppdrag, där du förväntas vara en lagspelare som kan anlägga ett brett perspektiv på verksamheten och aktivt bidra till utveckling och framgång.

Din kompetens och bakgrund
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller gedigen erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter inom branschen. Du tar initiativ, driver processer och arbetar med tydlig målsättning att förbättra verksamhetens resultat. Att bibehålla och skapa nya goda relationer, genom uppsökande kontakter, är självklart för dig och du har förmåga att anpassa din kommunikation till olika situationer.

Du har en prestigelös och flexibel inställning och är beredd att hugga i där det behövs. Vi förutsätter att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 18 september, via vår e-rekrytering. Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För mer information och frågor
Mikael Nordberg, Regionchef Uppdrag, mikael.nordberg@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter
Ing-Marie Blomström, Unionen, im.blomstrom@folkuniversitetet.se

Ansök nu

Nu söker vi platschef till Good Morning Hotels Karlstad!

Hotellchef
Läs mer Aug 17
Hotellet ligger nära Stora Torget i Karlstad och har 61 trevliga rum, med shopping uteliv och sevärdheter runt hörnet. Endast en kort promenad bort om du kommer från Karlstad Centralstation och är ett mysigt hotell med personlig service. Ett självklart val av hotell för den som prioriterar läge och komfort till ett bra pris. Bar, lounge samt möjlighet till en snackmeny dygnet runt finns. Good Morning Karlstad ingår i Ligula Hospitality Group AB.Ligula söker nu platschef till Good Morning Karlstad.

Din roll är att genom synligt och närvarande ledarskap leda och utveckla ditt hotell till fortsatta framgångar. Du ansvarar i decentraliserat ramverk för den långsiktiga planeringen och verksamhetens resultat-och kvalitetsutveckling samt är samtidigt beredd att arbeta operativt.

Vi erbjuder spännande jobb i utvecklande miljöer med högt i tak och utrymme för att vara med och påverka. Till din hjälp i din roll finns gemensamma system samt centrala funktioner bl.a inom marknad, revenue, sälj, ekonomi och HR.

Vem är du?

Du har idag en liknande roll i branschen eller en avdelningschefsroll och vill kanske ta nästa steg i din karriär.

Du har fyllt 30 år och har körkort.

Du gillar att kombinera service i världsklass med försäljning.

Du är driven, förändringsbenägen och tar egna initiativ.

Dina egenskaper och bakgrund

Vi ser gärna att du har en utbildning inom hotell och restaurang eller motsvarande erfarenhet. Du har goda egenskaper vad det gäller marknad, försäljning, kvalitetmedvetenhet och personalledning. Du är van att arbeta inom givna ramar och att styra mot ekonomiskt uppsatta mål. Du är van att leverera hög kvalitet i en miljö med ett genuint intresse för service. Du behärskar även engelska både i tal och skrift.

 

Mer om hotellen hittar du på Ligula.se och du rapporterar närmast till din regionchef.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Ansök nu

Controllerchef

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Aug 19
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.
Om verksamheten
Planerings- och ekonomiavdelningen är ansvarig för ekonomi och verksamhetsuppföljning samt inköp för Region Värmland.

Planerings- och ekonomiavdelningen genomgår nu en förändringsresa med målet att skapa en effektiv ekonomiorganisation samt stärka ekonomistyrningen inom regionen. Nu söker vi en controllerchef med ett stort intresse för förbättring och utveckling!

Om tjänsten
Som controllerchef har du ansvar för att leda ett team med 6-13 controllers som stödjer hälso- och sjukvårdens verksamheter med controlleruppgifter. Du medverkar i enhetens strategiska och operativa utveckling. I rollen som controllerchef arbetar du nära områdeschef för öppenvården  och du har en nyckelroll i områdets ledningsgrupp. Region Värmland eftersträvar att ha goda chefer som är hållbara över tid och som i organisationen får goda förutsättningar för sitt chefskap. Här kan du läsa mer om våra https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och vår https://regionvarmland.se/regionvarmland/om-regionen/om-region-varmland/vardegrund. 

Vem är du?
För att lyckas som controllerchef ser vi att du har

- utbildning som civilekonom eller motsvarande akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant
- flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete
- erfarenhet av ledningsgruppsarbete
- erfarenhet av att leda, coacha och utveckla personal
- B-körkort då resor kan förekomma i tjänsten

Som person är du engagerad, driven, pedagogisk och har god samarbetsförmåga. Du är en utåtriktad person som trivs i roller där du får stort ansvar och stora möjligheter att påverka, förändra och ta initiativ. God kommunikationsförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du kan förmedla ekonomi på ett pedagogiskt sätt till verksamheterna och har god förmåga att bygga och upprätthålla goda relationer på alla nivåer inom organisationen.

Flexibilitet och prioriteringsförmåga är andra viktiga faktorer för att lyckas i rollen. Du är trygg i din profession och som person, och du kan enkelt växla mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter. Du har en passion för förbättring och utveckling tillsammans med uppdragsgivare och medarbetare och du vågar tänka nytt. 

Intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag! 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Förbundschef, Samordningsförbundet Samspelet

Förbundschef
Läs mer Aug 10
Vår uppgift som samordningsförbund är att verka för att medborgare får stöd och rehabilitering som ger dem möjlighet att försörja sig själva. Samspelets ägare och medlemmar är Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Värmland och kommunerna Karlstad, Hammarö, Grums och Kristinehamn.Om verksamheten
När myndigheter samordnar sina resurser och sitt kunnande, kan man på ett kraftfullt sätt stödja människor i svåra livssituationer.

Målet är egen försörjning och därmed bättre livskvalitet. Finansiell samordning för rehabiliteringsinsatser i samordningsförbund är unik verksamhet som lönar sig för både människor och samhälle.

Samordningsförbundet Samspelet söker nu ny förbundschef till ett spännande uppdrag med fokus på ledning, samordning och utveckling av verksamheten tillsammans med styrelse och övriga samarbetspartners. Här kan du läsa mer om https://www.samspelet.se/. 

Arbetsbeskrivning
Samordningsförbundet söker dig som har engagemanget och drivkraften att
samordna, bygga och utveckla verksamheter. I rollen som den sammankallande länken krävs en utvecklad känsla för diplomati, tålamod samt förmåga att lyssna in och kommunicera.

Förbundschefens huvudsakliga arbetsuppgifter är att

- leda och samordna verksamheten utifrån styrelsens beslut och anvisningar
- företräda förbundet på tjänstemannanivå
- bereda ärenden till styrelsen och verkställa beslut
- upprätta styrdokument och avtal för förbundet
- ansvara för uppföljning och utvärdering av insatser
- ansvara för den ekonomiska förvaltningen d.v.s. budgetarbete, fakturahantering, verksamhetsplanering, årsredovisning, upphandling samt administration
- ansvara för kvartals- och halvårsredovisning samt bokslut
- stödja de insatser och projekt som helt eller delvis finansieras av förbundet
- samarbeta med andra samordningsförbund

Du blir anställd i någon av samordningsförbundets medlemsorganisationer. Provanställning kan komma att bli aktuellt. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig akademisk utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig för uppdraget, samt har erfarenhet av ledarskap i form av chefsuppdrag.

Du har

- god kännedom om kommunal- och förvaltningsrätt samt offentlighets- och sekretesslag samt om hur politiskt styrda organisationer fungerar
- erfarenhet av att leda och utveckla samarbete mellan olika organisationer
- erfarenhet av att ha arbetat med strategiska utvecklingsfrågor och större projekt t.ex. Europeiska socialfonden
- goda kunskaper i både svenska och engelska
- lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, god kommunikativ förmåga

Det är meriterande om du har arbetat inom någon eller några av huvudmännens verksamheter, inklusive ett samordningsförbund.

Vi söker dig som har ett stort intresse för utvecklingsfrågor. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt och flexibelt sätt och är van att arbeta mot givna deadlines. För att lyckas i rollen är du kreativ, initiativrik och resultatinriktad. Du är ansvarstagande och har förmåga att arbeta självständigt med egna uppdrag. Du står för ett gott värdskap med stort kundfokus gentemot individer och samverkande aktörer. Som person är du tydlig, målfokuserad, strategisk och har god samarbetsförmåga. Du har en hög integritet och känsla för diplomati. Kommunikativ, relationsskapare och uthållighet är andra personliga egenskaper vi värdesätter i den här rollen. 

Personliga egenskaper kommer ha stor betydelse i rekryteringen. 

Vi har tagit hjälp av Region Värmland med rekryteringen av denna tjänst. Vid frågor om rekryteringen kontakta HR-strateg Agneta Qvist, 010-831 42 84.

Ansök nu