Chefer och verksamhetsledare jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb som Chefer och verksamhetsledare i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Karlstad från den arbetsgivaren.

Organisationsledare till Törnkvist Begravningsbyrå

Administrativ chef
Läs mer Nov 28
Nytt
Vill du ha ett arbete där du möter människor i livets stora händelser? Är du redo för större ansvar i rollen som ledare? Då kan det vara du som är Törnkvist Begravningsbyrås nya Organisationsledare.

Om oss
Törnkvist Begravningsbyrå är en auktoriserad begravningsbyrå som sammanlagt har över hundra års erfarenhet av att hantera viktiga skeenden i en människas liv.

Törnkvist är en del av en koncern med ytterligare två bolag med samma kärna: att möta människor och med omsorg ge dem personlig vägledning i några av livets stora händelser.

Kundens resa är vårt fokus. Varje dag arbetar vi för att ge våra kunder ett professionellt och personligt bemötande. Varje individ har sin egen historia och vi värnar om att var och en ska känna sig hörd, tillgodoser önskemål och behov och visar vilka alternativ som finns.

Vi möter människan där hen är och erbjuder att träffas på vårt kontor, likväl som vi erbjuder hembesök eller rådgivning digitalt. Med stolthet och tacksamhet inför att kunna bidra i våra kunders stora och ibland svåra stunder gör vi skillnad varje dag.

Vi möter människor, vi kommer nära människor, vi är ett stöd i deras svåraste stund. Det ger så mycket positiv energi tillbaka”- Therese Hagaton, Ceremonikoordinator och delägare i Törnkvist BegravningsbyråTörnkvist finns idag på tre orter och fortsätter att leverera kvalitet genom stort engagemang och lyhördhet. Vi kommer aldrig tumma på att vi alltid ska leverera en service över förväntan!

Titta in på vår hemsida (https://www.tornkvists.se/) för att läsa mer om oss och vår verksamhet.

Om rollen
I rollen som Organisationsledare är du navet i vår koncern. Med din förmåga att leda ser du till att driften hos de olika kontoren fungerar. Du har personalansvar för ett tiotal medarbetare som finns på flera kontor och tre olika orter.

Du är även operativ i verksamheten och koordinerar kontakten med våra samarbetspartners i olika projektformer.

Rollen innebär ett tätt samarbete med bolagets ägare och du har således korta vägar från ord till handling. Ägarna ser dig som ett viktigt tillskott i verksamheten och kommer att utforma tjänsten tillsammans med dig - för att skapa förutsättningar för såväl verksamhetens som din utveckling.

Du drivs av att arbeta med utveckling och kan på ett prestigelöst sätt vara mångfacetterad och skapa engagemang hos arbetsgruppen du leder. Med ditt lösnings orienterade och positiva förhållningssätt ser du möjligheter före hinder.

Du driver processer som står för kvalitet och som bidrar till att du, dina medarbetare och Törnkvists utvecklas både internt och externt.

Vem är du?
Vi tror att du letar efter ett mångsidigt jobb där du arbetar strategiskt och operativt i ett bolag som är under tillväxt.

Eftersom vi möter människor i livets stora stunder tror vi att du har jobbat just med att möta människor i dina tidigare roller. Med din lyhördhet kan du vägleda både medarbetare och kunder kring beslut som ska fattas för att hitta vägar framåt.

Då dagarna ser olika ut - tror vi att du har förmågan att koordinera och prioritera. Vår personal är den viktigaste tillgången i vår verksamhet. Därför tror vi att arbetsmiljöarbete blir en viktig del i ditt ledarskap.

Med personalens trivsel och vår gemensamma målsättning att alltid leverera personlig service som utgångspunkt förfinar du rutiner och arbetssätt för att skapa de bästa förutsättningar hos oss på Törnkvist.

Rollen som Organisationsledare är ny hos oss. Därför ser vi gärna att du känner dig trygg med att driva en verksamhet som är komplex och kräver ett objektivt synsätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du leder och representerar den service vi levererar - varje dag, året runt.

Du har

Körkort? Ja, samt tillgång till egen bil.

Datavana? Mycket god datavana.

Språk? Svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du

Har erfarenhet av att leda personal.

Har arbetat i projektform.

Har erfarenhet av svåra samtal / MI.

Varför ska du jobba hos oss?
Vi är ett härligt gäng med ett mångfacetterat arbete. Vi har korta beslutsvägar och beaktar alltid möjligheten att förfina och förädla våra processer. Hos oss blir du en del av en gemensam resa och får utvecklas tillsammans med oss.

I mötet med våra kunder kommer vi nära människor i några av deras stora och ibland svåraste stunder i livet. Att kunna göra skillnad i dessa möten ger näring till att vi vill gå till arbetet varje dag, och alltid leverera en service över förväntan.

För oss på Törnkvist är våra medarbetare det viktigaste vi har. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats där vi delar med oss av våra erfarenheter. Vi utvecklas tillsammans.”- Tommy Hagaton, Ceremonikoordinator/borgerlig officiant och delägare i Törnkvist Begravningsbyrå.

Övrigt om tjänsten
Rollen kommer att utgå från Törnkvist Begravningsbyrå i Karlskrona.

Sysselsättningsgrad: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag är 14 januari. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Sandra Senbom, HR-specialist på ByHart, via sandra.senbom@byhart.se eller på 079-104 45 65.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ansök nu

Restaurangansvarig

Restaurangchef
Läs mer Sep 12
Önskad kompetens och erfarenhet

- Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen

- Du brinner för att sätta gästen i centrum

- Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar

- Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning

- Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål

- Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi

- Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillhörande utveckling

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Ansvarsområden som ingår i tjänsten är:

Personalfrågor

Schemaläggning

Systematisk utvärdering och utveckling

Hygien och egenkontroll

Inköp och inventering

Kassahantering

AdministrationDu ska vidhålla

- hög kvalité på våra produkter

- hög servicenivå gentemot gäster

- hög renlighet i restaurangen och alla arbetsmoment

Ansök nu

Supply Chain Manager

Logistikchef
Läs mer Jul 14
Om tjänsten
Vi söker en erfaren Supply Chain Manager för en spännande tjänst hos vår kund. Som Supply Chain Manager kommer du att leda och ha ett personalansvar för ett team på 6-8 personer med olika fokus inom inköp och logistik. Du kommer även ansvara för hela värdeflödet från leverantör till kund. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta materialflöden, produktionsplanering samt att hantera kontakter med både leverantörer och kunder. Du kommer också spela en viktig roll i att utveckla, driva och förbättra företagets Supply Chain-processer och vara involverad i olika funktioner inom organisationen.

Som Supply Chain Manager kommer du även att driva och implementera förbättringsprojekt och vara en del av logistikens ledningsgrupp. Kvalitet och säkerhet är centrala värderingar för företaget, både när det gäller slutprodukter och arbetsmiljö. Noggrannhet, kvalitet och säkerhet är viktiga aspekter i ditt dagliga arbete.

Din kompetens

För att lyckas i rollen som Supply Chain Manager tror vi att du är en person som söker nya spännande utmaningar inom området. Vi tror även att du som söker tjänsten sedan tidigare har:

- En högskoleexamen inom logistik eller supply chain management eller relevant erfarenhet

- Erfarenhet av Supply Chain inom automotive

- Goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift då båda språken används dagligen

- Erfarenhet av ledarskap i tidigare chefsbefattningar

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Procruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.

Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag (20-49 anställda) och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här (https://www.procruitment.se/arets-raket-och-arets-rekryteringsfoeretag).

Ansök nu

Interim Rektor

Rektor
Läs mer Sep 8
Om oss
Clockwork skolledare rekryterar och bemannar rektorer över hela Sverige.

Med stora upparbetade kandidatnätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som skolledare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se

Om företaget
Av skolledare, för skolledare!

Vi erbjuder dig spännande konsultuppdrag som skolledare över hela Sverige, från förskola till vuxenutbildning. Vi arbetar rikstäckande och har centrala kontor på flera orter i landet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu erfarna och kompetenta skolledare för interimuppdrag, från förskola till vuxenutbildning, som brinner för ledarskap, utbildning och skolutveckling! I denna annons riktar vi oss till dig som är tillgänglig för nya uppdrag med högst en veckas varsel.

Vi vill knyta till oss Sveriges bästa chefer inom skola och matcha dig mot de uppdrag vi får in från våra samarbetsskolor.

Är du nyfiken på nya utmaningar? Saknar du friheten att själv bestämma när och var du vill arbeta? Kontakta oss så berättar vi mer.

Din profil
Vi söker dig som har pedagogisk utbildning samt lång erfarenhet av skolledning i kombination med den statliga rektorsutbildningen. Du är en drivande kraft i skolutveckling, stolt skolledare med god kunskap om de styrdokument som är aktuell för den skolform du vill verka inom.

Som rektor på konsultuppdrag (Interim rektor) får du chans att verkligen göra skillnad där det behövs som mest. Det förväntas att du är operativ från dag 1, vilket innebär att du snabbt kan sätta dig in i pågående processer och olika/rådande situationer/sammanhang samt har god kommunikationsförmåga och ett situationsanpassat ledarskap.

Uppdragens längd kan skilja sig åt och du får hela Sverige som arbetsplats. Detta ställer höga krav på flexibilitet och ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Som person är du samarbetsorienterad, drivs av goda resultat och hög kvalitet och är både ansvarstagande, tydlig och lyhörd i din ledande roll. Du får gärna vara innovativ, nytänkande och utvecklingsinriktad. Som ledare skapar du tillsammans med din personal ett engagemang och fokus, vilket får alla att sträva mot samma mål, från elev till medarbetare.

Vi kan erbjuda nya och spännande utmaningar i skolans värld! Meddela i din ansökan vilken skolform du är intresserad av så matchar vi dig mot rätt uppdrag. För dig med eget företag kan vi erbjuda lösningar som underkonsult.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvariga för Clockwork Skolledare; Sofi Centerman 073-351 27 33, Björn Kullgard 0708215339 eller Andreas Krasser 0708215332

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med kandidater och uppdragen tillsätts snabbt, så ansök direkt så hör vi av oss.

www.clockworkpersonal.se

Lediga skolledarjobb på www.facebook.com/groups/rektorer

Ansök nu

CTO and Co-founder- MedQ

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Jul 12
We are seeking a talented and experienced CTO to join our startup and take the lead in technical responsibilities related to the development of our innovative MedQ system!

About You

We are looking for a CTO to join our team and take the lead in technical responsibilities related to the development of our innovative MedQ system. The ideal candidate should have a strong background in software engineering, with expertise in developing both web and mobile applications, focusing on user experience and performance optimization.

To be successful in this role, the ideal candidate should possess the following qualifications:

- Strong background in software engineering, with experience in developing web and mobile applications.

- Expertise in optimizing user experience and performance in software applications.

- Solid understanding of software development principles and best practices.

- Ability to lead and collaborate with a cross-functional team to drive technical solutions.

- Strong communication skills and the ability to effectively convey technical concepts to both technical and non-technical stakeholders.

- A commitment to diversity and equality, fostering an inclusive and supportive work environment.

About the position

As a CTO at MedQ, you will have the opportunity to take the lead in technical responsibilities related to the development of our innovative MedQ system. You will be responsible for leveraging your strong background in software engineering to develop and optimize web and mobile applications, with a keen focus on enhancing user experience and performance. Your expertise will be crucial in driving the technical direction of the MedQ system.

Key responsibilities in this role:

- Develop and oversee the implementation of the technical roadmap for the MedQ system

- Continuously monitor and optimize the system's performance, including scalability and security

- Develop and implement best practices for server management, data storage, and app sustainability

- Collaborate with other departments to ensure technical solutions align with business needs and objectives

- Stay up-to-date with the latest trends and technologies in software development and provide guidance on technical decisions

Key Requirements in this role:

- Experience with server management and best practices for app sustainability and programming (knowledge about React or Flutter)

- Strong understanding of software development principles, including agile methodologies

- FHIR standard knowledge, due to possible integration with the Cambio System

- Ability to build APIs efficiently on coding languages like: JavaScript, Python, Flask ect.

- Knowledge of AWS/Azure or other cloud infrastructure

- Excellent communication skills and the ability to collaborate effectively with other departments

About MedQ

MedQ is an individualized digital clinic designed to cater to your needs. With MedQ, you can easily schedule appointments, access medical terminology and medication information, communicate with doctors online, and have complete control over your waiting times.

As a dynamic startup in the healthcare technology sector, MedQ is committed to advancing the MedQ system-an innovative solution that aims to enhance healthcare outcomes. Our company cultivates an inclusive and diverse workplace environment that encourages creativity and collaboration. When you join our team, you'll have the chance to make a meaningful difference in the healthcare industry, working towards improving accessibility and efficiency in healthcare.

About the process

If you have questions about the service or the process, contact Dasha Shvaikovskaya at 073 028 81 68, dasha.shvaikovskaya@compare.se or Tetiana Siianko Eriksson 076 21 388 21, tetiana.siianko@compare.se.

The application deadline is August 31st.

The position is a permanent position and the location is Karlstad with the possibility of hybrid work. The role currently does not offer any financial compensation as it is in the early stages of the startup.

We look forward to your application!

Ansök nu

Vi söker Elchef till Sesol i Karlstad!

Platschef, bygg
Läs mer Jul 7
Vill du vara en del av Sesol-familjen? Här kommer du att jobba tillsammans med kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Din framtida utmaning
Som elchef kommer du att ha helhetsansvaret för att driva el-avdelningen i Karlstad framåt, därmed driva projekt samt driva verksamheten efter uppsatta riktlinjer och mål. Du har personalansvar över samtliga elektriker på din ort där du jobbar med daglig uppföljning. Du kommer att ansvara för resursplanering kort- och långsiktigt, strukturella förbättringar, att ta fram interna utbildningar samt inte minst för att ditt team utför korrekta el-installationer.

Du har en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Ihop med detta kommer du även ansvara för rekrytering på din ort med stöttning från HR-avdelningen. Som elchef har du även ett tätt samarbete med regional chef samt övriga avdelningar på orten för att främja ett framgångsrikt teamwork. Att vara elchef hos oss är varierande och kommer utöver detta även att bestå av att:

- skapa stabila och genomförbara veckovisa planeringar för elektrikerna på din ort.

- strukturera och förbättra processer och arbetssätt.

- bygga upp och utveckla elarbetet på hela företaget.

- företräda företaget externt i frågor som rör elsäkerhet, elarbete och liknande.

- arbeta efter budget.Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som är en trygg ledare som strävar efter att bygga ett engagerat, motiverat och effektivt arbetslag. Du har förmåga att bygga och skapa goda relationer där kollegor tillsammans strävar efter att nå gemensamma mål.

För att rollen som elchef ska passa dig ser vi att du är driven, resultatinriktad och att du alltid vill uppnå hög kvalitet inom ditt arbete. Du har god problemlösningsförmåga samt förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i denna roll ser vi också att du är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, detta eftersom du kommer ha ett tätt samarbete med såväl den egna gruppen som med övriga avdelningar på Sesol.


Vi vill att du har

- minst 5 års erfarenhet inom el.

- erfarenhet av personal- och resursplanering.

- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.

- B-körkort.

Det är extra bra om du även har

- erfarenhet av ledarskap.

- erfarenhet av budget- och resultatansvar.

- erfarenhet inom solceller, elbilsladdare och IMD.Detta gör livet trevligt hos oss
För att ditt liv som elchef hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du blir specialist inom ditt område.

Som anställd hos oss på Sesol får du även ta del av bland annat:

- Attraktiva tävlingar och kick-offer

- Golden League - ett program med fokus på din kompetensutveckling

- FriskvårdsbidragBra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du längre ned på sidan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök nu

Fastighetsansvarig/Property Manager, Scandic Winn, heltid

Fastighetschef/Fastighetsdirektör
Läs mer Nov 24
Nu söker vi en Fastighetsansvarig/Property Manager till Scandic Winn och Scandic Klarälven i Karlstad
På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Property Manager har du ett stort eget ansvar för att förbättra våra fastigheter och vårt hållbarhetsarbete i takt med att omvärlden förändras.
Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Property Manager?
Som Property Manager ansvarar du för att hotellet hålls i fint skick och är en trygg och säker plats för gäster och medarbetare. Scandic är hyresgäst och ansvarar driftmässigt för såväl hotellets egendom som byggnaden. Du arbetar proaktivt med brand- och säkerhet och håller i förebyggande och akut underhåll, både praktiskt och administrativt. Hållbarhet är ett viktigt ledord och du leder och driver detta arbete tillsammans med övriga ledare och medarbetare. Property Manager rapporterar till General Manager och ingår i lednings- och krisgrupp på båda hotellen. Personalansvar för fastighetsskötare inom Team Property Services på båda hotellen.

Arbetsuppgifter i rollen
• Säkerställa att myndighetskrav, åtaganden i hyresavtal samt att Scandics koncept och standarder följs.
• Vara Scandics kontaktyta i tekniska frågor och gränsdragning gentemot hyresvärden
• Upprätta drift- och underhållsplan samt planera och delta i utförandet av daglig drift och underhåll av hotellet
• Uppföljning av förbrukningar, rapportering av miljödata till myndigheter, Svanen™ etc
• Analys och insatser för driftoptimering av byggnadens klimatsystem, värme och ventilation.
• Budgetering och uppföljning
• Systematiskt brandskyddsarbete, skalskydd och övergripande trygghets- och säkerhetsarbete, utbilda kolleger och nyanställda inom området.

Vem är du?
Ansvarstagande och driv är A och O för denna tjänst, liksom struktur och organisationsförmåga. Du motiverar, handleder och deltar själv aktivt i det praktiska arbetet. Du är en god kommunikatör har god förmåga att samarbeta. Ditt fokus är alltid på gästnöjdhet och service
För rollen krävs erfarenhet inom teknisk förvaltning och teknisk utbildning på minst gymnasienivå. Du får gärna ha intresse för något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik. Du behöver också ha goda kunskaper om brandsäkerhet, AFF-definitioner samt regelverk inom fastighet. Har du anläggningsskötarutbildning brandlarm & sprinkler och certifikat i Heta arbeten är det meriterande. I övrigt vill vi att du har god datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Information om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten kan innefatta kvälls- och helgsjobb.
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!
Ps, på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, vår kultur och våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Servicechef till Assemblin El, Karlstad

Produktionschef, anläggning
Läs mer Nov 21
Brinner du för ledarskap, affärer och projektledning? Vill du bli del av ett ledande företag inom branschen med ett gott samarbetsklimat och härliga kollegor? Då kan detta vara rollen för dig!


Om tjänsten

Till vår filial i Karlstad söker vi nu en ambitiös och målinriktad Servicechef inom El som vill utvecklas och växa med oss. I rollen som Servicechef kommer du arbetsleda ett team bestående av projektledare och runt 25 montörer. Serviceavdelningen har lång erfarenhet och bred kompetens inom de flesta inom elbranschen förekommande arbeten. Vi går mot en spännande framtid och bygger vidare på vårt team som tillsammans har utvecklat ett gott samarbete med varandra och våra kunder och där du kommer att bli en viktig nyckelperson.


Som Servicechef på Assemblin El kommer du leda och driva avdelningen i det dagliga samt ansvara för att utveckla verksamheten vidare på lång sikt. Du säkerställer att det goda samarbetet med våra befintliga kunder bibehålls samtidigt som du knyter och utvecklar nya kundkontakter. Vidare ansvarar du för det ekonomiska resultatet och effektiviteten inom din servicegrupp och du kan komma driva egna projekt. För att lyckas i rollen är det väsentligt att du har mycket goda ledaregenskaper och en väl utvecklad strategisk förmåga.


Du erbjuds ett utvecklande arbete inom ett snabbt växande område med stort eget ansvar och möjligheter att växa inom organisationen. Du får jobba på en öppen och givande arbetsplats med spännande och utmanande arbetsuppgifter och väldigt trevliga kollegor om du frågar oss.


I rollen som Servicechef El rapporterar du till Filialchefen och tjänsten är placerad på kontoret i Karlstad.


Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du har gymnasial utbildning inom El samt gedigen erfarenhet av att arbeta inom området. Har du även relevant eftergymnasial utbildning ses det som meriterande. Vi tror att du exempelvis har arbetat som projektledare, haft eget företag eller som konstruktör på konsultsidan.


Du uttrycker dig obehindrat i svenska i tal och skrift och vi förutsätter att du dagligen arbetar i Microsoft Officepaketet och i övrigt har god systemvana. Du har intresse för ekonomi och är van att ha budget- och prognosansvar.


Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du driven, är trygg i dig själv och din yrkesroll och vågar fatta beslut. Du är affärsmässig och drivs av att utveckla avdelningen tillsammans med ditt team mot uppsatta mål. Du arbetar strukturerad och är en naturlig relationsbyggare med förmåga att etablera och underhålla goda relationer både inom och utanför företaget. Vidare har du strategisk förmåga och kan omsätta filialens långsiktiga mål till verksamhetsmål och konkreta planer. Slutligen söker vi dig som brinner för att coacha andra och trivs i en miljö där det händer mycket och ingen dag är den andra lik. Vi på Assemblin tycker det är viktigt att ha kul på jobbet, att samarbeta och hjälpas åt för att nå våra mål. Det förutsätter vi att du också tycker.


Assemblin erbjuder• Ett tryggt och etablerat företagsvarumärke.
• Goda utvecklingsmöjligheter.
• Självständigt arbete.
• Spännande marknad.
• Tillhörighet i en bred och konkurrenskraftig koncern.

Ansök nu

Vi söker Elchef till Sesol i Karlstad!

Platschef, bygg
Läs mer Jul 5
Vill du vara en del av Sesol-familjen? Här kommer du att jobba tillsammans med kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Din framtida utmaning
Som elchef kommer du att ha helhetsansvaret för att driva el-avdelningen i Karlstad framåt, därmed driva projekt samt driva verksamheten efter uppsatta riktlinjer och mål. Du har personalansvar över samtliga elektriker på din ort där du jobbar med daglig uppföljning. Du kommer att ansvara för resursplanering kort- och långsiktigt, strukturella förbättringar, att ta fram interna utbildningar samt inte minst för att ditt team utför korrekta el-installationer.

Du har en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Ihop med detta kommer du även ansvara för rekrytering på din ort med stöttning från HR-avdelningen. Som elchef har du även ett tätt samarbete med regional chef samt övriga avdelningar på orten för att främja ett framgångsrikt teamwork. Att vara elchef hos oss är varierande och kommer utöver detta även att bestå av att:

- skapa stabila och genomförbara veckovisa planeringar för elektrikerna på din ort.

- strukturera och förbättra processer och arbetssätt.

- bygga upp och utveckla elarbetet på hela företaget.

- företräda företaget externt i frågor som rör elsäkerhet, elarbete och liknande.

- arbeta efter budget.Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som är en trygg ledare som strävar efter att bygga ett engagerat, motiverat och effektivt arbetslag. Du har förmåga att bygga och skapa goda relationer där kollegor tillsammans strävar efter att nå gemensamma mål.

För att rollen som elchef ska passa dig ser vi att du är driven, resultatinriktad och att du alltid vill uppnå hög kvalitet inom ditt arbete. Du har god problemlösningsförmåga samt förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i denna roll ser vi också att du är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, detta eftersom du kommer ha ett tätt samarbete med såväl den egna gruppen som med övriga avdelningar på Sesol.


Vi vill att du har

- minst 5 års erfarenhet inom el.

- erfarenhet av personal- och resursplanering.

- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.

- B-körkort.

Det är extra bra om du även har

- erfarenhet av ledarskap.

- erfarenhet av budget- och resultatansvar.

- erfarenhet inom solceller, elbilsladdare och IMD.Detta gör livet trevligt hos oss
För att ditt liv som elchef hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du blir specialist inom ditt område.

Som anställd hos oss på Sesol får du även ta del av bland annat:

- Attraktiva tävlingar och kick-offer

- Golden League - ett program med fokus på din kompetensutveckling

- FriskvårdsbidragBra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du längre ned på sidan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök nu

Restaurangchef med ambitioner på Pizza Hut

Restaurangchef
Läs mer Nov 20
Pizza Hut rekryterar: Restaurangchef med ambitioner


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker en Restaurangchef som ser Pizza Hut som en spännande och utvecklande utmaning, En möjlighet att utvecklas inom ett av världens största restaurangföretag. Vi vill hitta dig som har erfarenhet av att arbeta inom restaurangområdet och har en naturlig fallenhet för att leda, inspirera och skapa en attraktiv arbetsmiljö för medarbetarna. Att skapa förutsättningar för teamet att leverera service i världsklass. Du är positiv och din sköna närvaro i matsalen och köket skapar en god atmosfär både hos gäster och kollegor. Du är noggrann och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter:
- Ansvara för restaurangens drift och att ständigt optimera verksamheten
- Arbeta mot budget och uppsatta mål
- Ha totalt personalansvar och arbeta med rekrytering
- Prata både svenska och engelska
- Arbeta med livsmedelslagstiftningen och HACCP

Det här erbjuder vi dig:
- En bred roll med stor möjlighet att påverka
- Att vara med och utveckla vår verksamhet
- Ett gediget utbildningsprogram – Pizza Hut Academy
- Goda utvecklingsmöjligheter
- Kollektivavtal
- Bonussystem
- Flexibla arbetstider och sex veckors semester
- Privat sjukvård

Välkommen till en trevlig arbetsplats med fantastiska medarbetare. Tillträde snarast.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

Vi växer i Sverige och det betyder att möjligheterna att utvecklas inom Pizza Hut är stora, du sätter gränsen för hur långt du ska gå, vi kommer alltid finnas där för dig när du är redo att utvecklas inom Pizza Hut.

I Pizza Hut Academy ingår grundläggande restaurangutbildning där du får lära dig hur det är att arbeta hos oss och inom restaurangbranschen, dina framsteg följs upp noga så du aldrig ska sluta utvecklas. Du kommer från dag 1 att ha en handledare som kommer hjälpa dig på din resa inom Pizza Hut.

När du är redo och får förtroendet är nästa steg våra ledarskapsutbildningar. Från dom kan du lära dig att utbilda nya medarbetare, bli skiftledare, biträdande restaurangchef och tillslut restaurangchef.

Har du viljan, drivet, engagemanget, ambitionen och kunskapen så har vi möjligheterna för dig!

Ansök nu

Enhetschef till Klockargården

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Jul 3
Nu söker vi en driven enhetschef till gruppbostaden Klockargården i Väse. Vi erbjuder ledarskapsprogram, ett meningsfullt arbete och möjligheten att göra skillnad!

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära

- Ledarskapsprogram för samtliga blivande chefer via Lära

- Förmånsportal med rabatter och erbjudanden

- Coachande och stöttande chefer nära dig

- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare

- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Om rollen
För oss är det viktigt att du som enhetschef vill vara aktiv och nära verksamheten. Det är en förutsättning för att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Genom att finnas nära verksamheten, kan du också säkerställa att företagets värderingar, det pedagogiska ramverket och gällande lagstiftning efterlevs på din verksamhet/verksamheter.

Du både vill och har förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du har budget- och resultatansvar.

Om Klockargården
Klockargården är en gruppbostad belägen i en lantlig miljö i Väse som ligger 2,5 mil utanför Karlstad. Vi erbjuder 6 boendeplatser för personer inom LSS personkrets 1 med beviljad insats boende med särskild stöd och service från sin hemkommun.

Länsbuss stannar bara 200 meter från boendet dit bussar mot både Karlstad och Kristinehamn går regelbundet, ca en gång i timmen på vardagar.

Verksamheten är förhållandevis nystartad och har under 2023 växt snabbt utifrån fler boende som flyttat in och således också en större personalgrupp. Det är idag 10 anställda som går på schema och ca 5 stycken vikarier som kan hoppa in vid behov.

För att se bilder och läsa mer om verksamheten, går till www.nytida.se

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Vi utbildar därför samtliga chefer via Läras ledarprogram. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Din erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex. socionom, social omsorg) och erfarenhet från omsorgsverksamhet. Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord kring ledarskap.

Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 14/8 - 2023
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning
För mer information kontakta: Regionchef Joakim Holmqvist joakim.holmqvist@nytida.se
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Ansök nu

Vi söker Elchef till Sesol i Karlstad!

Platschef, bygg
Läs mer Jul 3
Vill du vara en del av Sesol-familjen? Här kommer du att jobba tillsammans med kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Din framtida utmaning
Som elchef kommer du att ha helhetsansvaret för att driva el-avdelningen i Karlstad framåt, därmed driva projekt samt driva verksamheten efter uppsatta riktlinjer och mål. Du har personalansvar över samtliga elektriker på din ort där du jobbar med daglig uppföljning. Du kommer att ansvara för resursplanering kort- och långsiktigt, strukturella förbättringar, att ta fram interna utbildningar samt inte minst för att ditt team utför korrekta el-installationer.

Du har en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Ihop med detta kommer du även ansvara för rekrytering på din ort med stöttning från HR-avdelningen. Som elchef har du även ett tätt samarbete med regional chef samt övriga avdelningar på orten för att främja ett framgångsrikt teamwork. Att vara elchef hos oss är varierande och kommer utöver detta även att bestå av att:

- skapa stabila och genomförbara veckovisa planeringar för elektrikerna på din ort.

- strukturera och förbättra processer och arbetssätt.

- bygga upp och utveckla elarbetet på hela företaget.

- företräda företaget externt i frågor som rör elsäkerhet, elarbete och liknande.

- arbeta efter budget.Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som är en trygg ledare som strävar efter att bygga ett engagerat, motiverat och effektivt arbetslag. Du har förmåga att bygga och skapa goda relationer där kollegor tillsammans strävar efter att nå gemensamma mål.

För att rollen som elchef ska passa dig ser vi att du är driven, resultatinriktad och att du alltid vill uppnå hög kvalitet inom ditt arbete. Du har god problemlösningsförmåga samt förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i denna roll ser vi också att du är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, detta eftersom du kommer ha ett tätt samarbete med såväl den egna gruppen som med övriga avdelningar på Sesol.


Vi vill att du har

- minst 5 års erfarenhet inom el.

- erfarenhet av personal- och resursplanering.

- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.

- B-körkort.

Det är extra bra om du även har

- erfarenhet av ledarskap.

- erfarenhet av budget- och resultatansvar.

- erfarenhet inom solceller, elbilsladdare och IMD.Detta gör livet trevligt hos oss
För att ditt liv som elchef hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du blir specialist inom ditt område.

Som anställd hos oss på Sesol får du även ta del av bland annat:

- Attraktiva tävlingar och kick-offer

- Golden League - ett program med fokus på din kompetensutveckling

- FriskvårdsbidragBra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du längre ned på sidan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök nu

VD - KEWAB Värmland

Verkställande direktör
Läs mer Jul 3
Om tjänsten

Vi söker en operativ Vd som vill jobba nära organisationen och produktionen. En stor del av tjänsten, utöver ledarskapet, kommer att vara fokuserad på kunder, nätverkande och det sociala engagemanget. Vi vill stärka varumärket KEWAB lokalt och ser att du är en viktig spelare i det arbetet. Du förväntas uppnå dom traditionella ekonomiska målen kopplat till organisation och bibehålla den stabilitet som finns idag. Vi är en organisation som främjar nytänkande och kan erbjuda rätt person en stimulerande miljö med stora möjligheter till påverkan.

På KEWAB är Vi-et viktigt och det behöver därför speglas i ditt ledarskap. Du kommer att ansvara för 90 medarbetare med olika kompetenser och det som de alla har gemensamt är ett brinnande intresse och en stolthet för KEWAB Värmland.

Om dig
Vi söker dig som har hjärtat i Värmland och som har en lokal förankring, vi tror nämligen att det är en förutsättning för att du ska trivas och lyckas i tjänsten. Du har kunskap om vår bransch och ser stora möjligheter att skapa affärer och samarbeten inom våra affärsområden. Att hitta nya vägar till affär är något som driver dig och när du har förtroende att testa nya lösningar mår du som bäst.

Du är en närvarande och tydlig ledare som får med dig dina medarbetare mot uppsatta mål genom inspiration och tillit. I dina tidigare ledarroller har du varit med och skapat en Vi-kultur där teamet jobbar tillsammans och gör varandra bra. Vi ser att du har flera års erfarenhet som ledare samt haft verksamhetsansvar.

Om oss

Med över 50 år i branschen erbjuder KEWAB idag produkter och tjänster inom transport, maskin och ballast. Med flera affärsområden är KEWAB en komplett och konkurrenskraftig helhetsleverantör.

KEWAB har en historia med stabil expansion och omsätter idag med sina 300 medarbetare och 400 fordon och maskiner runt 950 miljoner kronor.

Maskin- och fordonsparken är något som vi inom KEWAB är lite extra stolta över. För att kunna erbjuda ett mervärde för våra kunder är det viktigt att våra fordon och maskiner håller en hög standard. Därför satsar vi på en modern maskin- och fordonspark med höga miljökrav.

Genom att utföra våra uppdrag med hög kvalité, i rätt tid och med lägst totalkostnad, bygger vi långsiktiga och hållbara relationer med dig som kund.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Testhuset arbetar enligt ISO 10667 i alla sina rekryteringsprocesser för att uppnå en kvalitetssäkrad fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Ulf Holmgren på 076 307 10 29 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83. Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 13 augusti.

Ansök nu

Admintrativ chef

Administrativ chef
Läs mer Nov 20
Wermland Operas huvuduppdrag är att förse värmlänningar och tillresande med våra tre grundstenar; opera-, musikal- och orkesterproduktioner. Vi står som garanter för att våra sceniska och musikaliska framträdanden ska hålla högsta konstnärliga kvalitet.
Vi söker nu en administrativ chef med uppdrag att leda och vidareutveckla verksamhetens administrativa funktion.
Organisatoriskt ligger den administrativa chefen direkt under teaterchefen och har delegerat ansvar för kvalificerad ekonomistyrning, analys och resultatuppföljning samt drift, lokaler och IT. Vidare ingår personalansvar för administrativa avdelningen samt att leda samverkansgrupp och skyddskommitté. Rollen är utvecklingsorienterad och du är van vid att utveckla och vidareutveckla rutiner och processer. I din roll ingår också beredning av beslutsunderlag till vår teaterchef och styrelse, där du också är föredragande och sekreterare. Du ingår även i stiftelsens ledningsgrupp.
En viktig funktion är att fungera som stöd till avdelningscheferna, fram för allt inom administrativa processer och personalärenden.
BAKGRUND OCH ERFARENHETER
För att vara kvalificerad för anställningen ska du ha en för uppgiften relevant akademisk examen. Då anställningen innehåller övergripande ekonomistyrning, arbetsledning och personalansvar samt chefsstöd vill vi att du ska ha gedigen erfarenhet av detta. Dokumenterade kunskaper inom arbetsrätt är meriterande. Du har mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.
PERSONLIGA EGENSKAPER:
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Som person ser vi att du är analytisk och drivs av en vilja att utveckla rutiner och arbetssätt. Du är strategisk och har en god förmåga att se helheten samtidigt som du kan leda och engagera andra i din omgivning. Du värdesätter samverkan och dialog, samtidigt som du är tydlig i din kommunikation.
Wermland Opera eftersträvar mångfald och värdesätter de kvalitéer som det tillför verksamheten.


Kontaktpersoner
Kjell Englund, teaterchef:kjell.englund@wermlandopera.com.
Lena Nyberg, administrativ chef: lena.nyberg@wermlandopera.com
Ansökan i form av ett personligt brev samt meritförteckning skickar du till teaterchef Kjell Englund: kjell.englund@wermlandopera.com. Sista ansökningsdag är 17 december.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Restaurangchef - ChopChop Karlstad

Restaurangchef
Läs mer Nov 16
Vi söker dig som är redo för nya spännande utmaningar!
ChopChop Karlstad söker efter en driven och målmedveten restaurangchef som är redo att anta nya utmaningar och utveckla restaurangen och teamet tillsammans med våran distriktschef. Vi söker dig som vill jobba med våran nuvarande team och bidra med dina erfarenheter! Du ska jobba med våran distriktschef och tillsammans utveckla teamet.
Våran nuvarande restaurangchef ska vidare på nya utmaningar och vi söker just dig som vill anta denna utmaning och joina oss i vår resa!
Vi är ett växande snabbmatskedja som startades 2011 och har idag 39 restauranger. Vi söker dig som vill bli bäst i Sverige!
Du är ledaren på plats som jobbar aktivt med att finnas där, följer upp och utvecklar din viktigaste tillgång, vilket är din personal. Med det sagt är det viktigt att du jobbar aktivt i driften med din restaurangchef och ditt team för att visa vägen och tillvägagångssättet på hur man ska utföra det praktiska arbetet med kvalité. Det är viktigt att du är duktig i det praktiska arbetet och ser nyttan och nöjet med att jobba tillsammans med din personal för att leverera slutprodukten och en grym kundupplevelse. Du är spelaren på planen som har det yttersta ansvaret för att vägleda gruppen och verksamheten mot rätt riktning.
Vad vill vi?
Vi vill fortsätta utveckla det öppna och trivsamma arbetsplatsen tillsammans med dig!
Vi söker dig som Värnar om personalens välmående och utveckling i det praktiska arbetet samt personlig utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom personalhantering eller har en ledarstil som är utmärkande och övertygande.
Som vill leda ditt team till att bli Bäst i Sverige!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Att säkerställa så att restaurangen uppfyller de mål som sätts internt. Omvandla det övergripande målen till handlingsplaner som är anpassade för just din enhet.
Att jobba aktivt för att uppnå men även förmedla ChopChops ledord: Gott, snabbt och enkelt!
Att säkerställa samt jobba på: planering av personal och schema, service och bemötande, försäljning och den lokala marknadsföringen samt service/reparation och underhåll.
Att aktivt jobba med uppföljning av restaurangens rutiner, utföra kontroller för att bibehålla god och korrekt standard.
Att leda samt jobba med ditt team i driften.Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på ChopChop kan erbjuda dig en ny plattform som värnar om din kompetens och passion för att jobba med service och personal. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett företag med höga ambitioner och har mycket kvar att utveckla tillsammans med vår personal.
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska Drive-Thru restaurang. Vårt mål är att skapa trivsamma och bra arbetsmiljöer för vår medarbetare och ha nöjda gäster där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi skall vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Besök vår hemsida för att ta steget till att lära känna oss!
Vi söker dig:
Du är resultatdriven och kan snabbt samt enkelt leverera mätbara och synliga resultat
Du har minst 2-4 års erfarenheter av personalhantering, gärna men inte nödvändigtvis inom restaurang.
Du är positiv
Du har en förmåga att inspirera och stödja dina medarbetare och kan motivera dem att sälja och ge bra kundbemötanden.
Du är och arbetar systematiskt, strukturerad med en klar överblick.
Tidigare erfarenheter inom restaurang eller servicebranschen är ett krav!http://www.chopchop.se
Tjänsten startar enligt överenskommelse med utbildning och onboarding.
Det är viktigt att du märker ansökan med "Karlstad - Restaurangchef "

Ansök nu

Vi söker Elchef till Sesol i Karlstad!

Platschef, bygg
Läs mer Jun 30
Vill du vara en del av Sesol-familjen? Här kommer du att jobba tillsammans med kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Din framtida utmaning
Som elchef kommer du att ha helhetsansvaret för att driva el-avdelningen i Karlstad framåt, därmed driva projekt samt driva verksamheten efter uppsatta riktlinjer och mål. Du har personalansvar över samtliga elektriker på din ort där du jobbar med daglig uppföljning. Du kommer att ansvara för resursplanering kort- och långsiktigt, strukturella förbättringar, att ta fram interna utbildningar samt inte minst för att ditt team utför korrekta el-installationer.

Du har en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Ihop med detta kommer du även ansvara för rekrytering på din ort med stöttning från HR-avdelningen. Som elchef har du även ett tätt samarbete med regional chef samt övriga avdelningar på orten för att främja ett framgångsrikt teamwork. Att vara elchef hos oss är varierande och kommer utöver detta även att bestå av att:

- skapa stabila och genomförbara veckovisa planeringar för elektrikerna på din ort.

- strukturera och förbättra processer och arbetssätt.

- bygga upp och utveckla elarbetet på hela företaget.

- företräda företaget externt i frågor som rör elsäkerhet, elarbete och liknande.

- arbeta efter budget.Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som är en trygg ledare som strävar efter att bygga ett engagerat, motiverat och effektivt arbetslag. Du har förmåga att bygga och skapa goda relationer där kollegor tillsammans strävar efter att nå gemensamma mål.

För att rollen som elchef ska passa dig ser vi att du är driven, resultatinriktad och att du alltid vill uppnå hög kvalitet inom ditt arbete. Du har god problemlösningsförmåga samt förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i denna roll ser vi också att du är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, detta eftersom du kommer ha ett tätt samarbete med såväl den egna gruppen som med övriga avdelningar på Sesol.


Vi vill att du har

- minst 5 års erfarenhet inom el.

- erfarenhet av personal- och resursplanering.

- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.

- B-körkort.

Det är extra bra om du även har

- erfarenhet av ledarskap.

- erfarenhet av budget- och resultatansvar.

- erfarenhet inom solceller, elbilsladdare och IMD.Detta gör livet trevligt hos oss
För att ditt liv som elchef hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du blir specialist inom ditt område.

Som anställd hos oss på Sesol får du även ta del av bland annat:

- Attraktiva tävlingar och kick-offer

- Golden League - ett program med fokus på din kompetensutveckling

- FriskvårdsbidragBra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du längre ned på sidan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök nu

Butikschef Levi's Store Karlstad Mitt i City

Butikschef
Läs mer Nov 13
Har du ett intresse for denim, mode och butiksdrift? Vi söker nu en engagerad butikschef till Levi's Store!

Din uppgift som butikschef är att leda och coacha teamet i din egen butik och arbeta aktivt för att främja en kultur som präglas av laganda, samarbete och fokus på resultat. Som butikschef ser du till att dina medarbetare får nödvändig utbildning och träning i service, produktkunskap och försäljning.

Du ansvarar för att butiken följer de centralt fastställda ramarna för produktexponering (i samarbete med Visual Merchandiser), utställning och marknadsföring.

Du har erfarenhet och kunskap från servicebranchen, men din personlighet och ditt intresse för Levi’s och människor är minst lika viktigt.
Vi söker dig som:

- Vill leda och motivera din personal
- Vill vara en bra förebild
- Har ett intresse för butiksekonomi
- Är engagerad och får en ”kick” av att ge förstklassig service
- Har ett genuint intresse för jeans och mode
- Gillar att jobba med människor och glädja andra
- Trivs med att vara del utav ett ungt, dynamiskt och utåtriktat team

Vi kan erbjuda:

- Möjligheten att påverka och vidareutveckla Levi´s Store
- En ung och inkluderande miljö
- Bonusordning
- Förmånlig personalrabatt i Varners butiker

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är varierande, dag-, kväll-, och helg.

Är du den vi söker? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan idag.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Levi´s Store är butiken för alla som älskar Levi´s. Här hittar kunderna hela sortimentet till den amerikanska giganten under ett och samma tak. I alla våra butiker blir kunden bemött av personal med hög produktkompetens och god service. ?

?Levi's Store drivs i Norden av Varner Brand Stores som är en del av modekoncernen Varner som består av flera profilerade kedjor; Dressmann, Cubus, Carlings, Bik Bok, Volt och Junkyard. Verksamheten omfattar för närvarande 6 nätbutiker och över 1200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland och Island.?

Ansök nu

Vi söker Elchef till Sesol i Karlstad!

Platschef, bygg
Läs mer Jun 28
Vill du vara en del av Sesol-familjen? Här kommer du att jobba tillsammans med kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Din framtida utmaning
Som elchef kommer du att ha helhetsansvaret för att driva el-avdelningen i Karlstad framåt, därmed driva projekt samt driva verksamheten efter uppsatta riktlinjer och mål. Du har personalansvar över samtliga elektriker på din ort där du jobbar med daglig uppföljning. Du kommer att ansvara för resursplanering kort- och långsiktigt, strukturella förbättringar, att ta fram interna utbildningar samt inte minst för att ditt team utför korrekta el-installationer.

Du har en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Ihop med detta kommer du även ansvara för rekrytering på din ort med stöttning från HR-avdelningen. Som elchef har du även ett tätt samarbete med regional chef samt övriga avdelningar på orten för att främja ett framgångsrikt teamwork. Att vara elchef hos oss är varierande och kommer utöver detta även att bestå av att:

- skapa stabila och genomförbara veckovisa planeringar för elektrikerna på din ort.

- strukturera och förbättra processer och arbetssätt.

- bygga upp och utveckla elarbetet på hela företaget.

- företräda företaget externt i frågor som rör elsäkerhet, elarbete och liknande.

- arbeta efter budget.Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som är en trygg ledare som strävar efter att bygga ett engagerat, motiverat och effektivt arbetslag. Du har förmåga att bygga och skapa goda relationer där kollegor tillsammans strävar efter att nå gemensamma mål.

För att rollen som elchef ska passa dig ser vi att du är driven, resultatinriktad och att du alltid vill uppnå hög kvalitet inom ditt arbete. Du har god problemlösningsförmåga samt förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i denna roll ser vi också att du är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, detta eftersom du kommer ha ett tätt samarbete med såväl den egna gruppen som med övriga avdelningar på Sesol.


Vi vill att du har

- minst 5 års erfarenhet inom el.

- erfarenhet av personal- och resursplanering.

- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.

- B-körkort.

Det är extra bra om du även har

- erfarenhet av ledarskap.

- erfarenhet av budget- och resultatansvar.

- erfarenhet inom solceller, elbilsladdare och IMD.Detta gör livet trevligt hos oss
För att ditt liv som elchef hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du blir specialist inom ditt område.

Som anställd hos oss på Sesol får du även ta del av bland annat:

- Attraktiva tävlingar och kick-offer

- Golden League - ett program med fokus på din kompetensutveckling

- FriskvårdsbidragBra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du längre ned på sidan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök nu

Karlstad: Restaurangchef till Burger King

Restaurangchef
Läs mer Nov 14
Vi söker dig som

Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail.
Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten.
Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut.
Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål.
Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar
 

Varför ska du välja oss?

 

Vi ger dig stort eget ansvar
Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken
Vi erbjuder flexibel arbetstid
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
 

Om jobbet

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? För dig som vill ta chansen att bli Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

 

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan.

Ansök nu

Vi söker Elchef till Sesol i Karlstad!

Platschef, bygg
Läs mer Jun 26
Vill du vara en del av Sesol-familjen? Här kommer du att jobba tillsammans med kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Din framtida utmaning
Som elchef kommer du att ha helhetsansvaret för att driva el-avdelningen i Karlstad framåt, därmed driva projekt samt driva verksamheten efter uppsatta riktlinjer och mål. Du har personalansvar över samtliga elektriker på din ort där du jobbar med daglig uppföljning. Du kommer att ansvara för resursplanering kort- och långsiktigt, strukturella förbättringar, att ta fram interna utbildningar samt inte minst för att ditt team utför korrekta el-installationer.

Du har en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Ihop med detta kommer du även ansvara för rekrytering på din ort med stöttning från HR-avdelningen. Som elchef har du även ett tätt samarbete med regional chef samt övriga avdelningar på orten för att främja ett framgångsrikt teamwork. Att vara elchef hos oss är varierande och kommer utöver detta även att bestå av att:

- skapa stabila och genomförbara veckovisa planeringar för elektrikerna på din ort.

- strukturera och förbättra processer och arbetssätt.

- bygga upp och utveckla elarbetet på hela företaget.

- företräda företaget externt i frågor som rör elsäkerhet, elarbete och liknande.

- arbeta efter budget.Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som är en trygg ledare som strävar efter att bygga ett engagerat, motiverat och effektivt arbetslag. Du har förmåga att bygga och skapa goda relationer där kollegor tillsammans strävar efter att nå gemensamma mål.

För att rollen som elchef ska passa dig ser vi att du är driven, resultatinriktad och att du alltid vill uppnå hög kvalitet inom ditt arbete. Du har god problemlösningsförmåga samt förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i denna roll ser vi också att du är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, detta eftersom du kommer ha ett tätt samarbete med såväl den egna gruppen som med övriga avdelningar på Sesol.


Vi vill att du har

- minst 5 års erfarenhet inom el.

- erfarenhet av personal- och resursplanering.

- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.

- B-körkort.

Det är extra bra om du även har

- erfarenhet av ledarskap.

- erfarenhet av budget- och resultatansvar.

- erfarenhet inom solceller, elbilsladdare och IMD.Detta gör livet trevligt hos oss
För att ditt liv som elchef hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du blir specialist inom ditt område.

Som anställd hos oss på Sesol får du även ta del av bland annat:

- Attraktiva tävlingar och kick-offer

- Golden League - ett program med fokus på din kompetensutveckling

- FriskvårdsbidragBra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du längre ned på sidan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök nu

QC-chef, Aurena Laboratories AB

Forskningschef
Läs mer Nov 13
Lockas du av att få ansvara för och driva utvecklingen av vår QC-avdelning? Motiveras du av att få arbeta i ett företag som är i ständig utveckling och som verkar på en internationell marknad med lokal förankring? Har du erfarenhet av QC-ledning och personalansvar? Stämmer detta in på dig så är du varmt välkommen till oss!

Om tjänsten
Vi expanderar och söker nu en QC-chef till vårt kontor i Karlstad. I din roll här hos oss får du förmånen att ansvara, påverka och utveckla vår QC-avdelning som idag består av fem personer. Här får du arbeta med såväl strategiska såsom operativa frågor. I din roll kommer du bland annat att ansvara för mottagningskontroll och frisläppning av produkter. Andra förkommande arbetsuppgifter består av riskbedömningar, utredningar, granskningar samt rapportskrivningar.

Resor i tjänsten kan förekomma.
Tjänsten som QC-chef är en tillsvidareanställning på Aurena Laboratories med start enligt överenskommelse.

Om dig
Tycker du om ansvar, utveckling och att få möjlighet att driva och påverka? Har du fallenhet för att leda och utveckla personal? Då kommer du att trivas här hos oss!

Vi söker dig som har lämplig akademisk utbildning, troligtvis med inriktning inom medicinteknik, laboratorieverksamhet, livsmedel eller läkemedel. Du ska vara senior i din roll och ha dokumenterad erfarenhet av QC-arbete. Vana av rapportskrivning är en förutsättning. För att klara arbetet här hos oss ska du ha mycket goda kunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift.
Är du dessutom en trygg person som är självständig och driver dina processer framåt? Är struktur och kvalitetstänk viktigt för dig? Har du lätt för att ta rationella beslut? Trivs du dessutom med samverkan för att tillsammans uppnå önskade resultat? Då är du den vi söker!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Aurena Laboratories AB
Aurena Laboratories är ett växande svenskt privatägt företag som idag har 90 anställda. Vi är ledande inom Bag-on-Valve och medicinteknisk förpackningsteknik. Vi utvecklar och tillverkar sprayprodukter registrerade som medicintekniska produkter och läkemedel. Huvuddelen av produkterna går på export och våra kunder är oftast internationella läkemedels- eller marknadsbolag.
Vi jobbar enligt kvalitetsledningssystemen ISO 13485 och läkemedels-GMP.
Här hos oss får du ingå i ett härligt och positivt gäng i en kreativ miljö med fina och moderna lokaler.
Om ansökan
Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa Aurena Laboratories för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, mail: marianne.pettersson@adecco.se, tel 073-684 70 45.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
QC, QC-chef, QC-ansvar, medicinteknik, läkemedel, läkemedelsindustri, livsmedelsindustri, frisläppning, mottagningskontroll, GMP, ISO 13485. Aurena Laboratories, Värmland, Karlstad, Adecco

Ansök nu

Konsultbolag inom tech söker resultatenhetschef till Karlstad

Försäljningschef
Läs mer Nov 13
Att arbeta hos oss innebär att?bidra till ett smartare,?mer?hållbart och?mer motståndskraftigt?samhälle. Genom att kombinera vår?solida?erfarenhet?och kunskap?från försvars- och industrisektorn?säkerställer vi att verksamheter, samhällen och vårt totalförsvar står stadiga inför framtidens utmaningar.

Om rollen

I rollen som resultatenhetschef är du huvudansvarig för vår enhet inom teknikinformation vilken består av 16 teknikinformatörer. Dessa sitter dels hos oss på vårt kontor i Karlstad, dels ute hos några av våra kunder i området.

Dina arbetsuppgifter består av två huvudkomponenter i form av ledarskap och försäljning. Rollen inkluderar främst personal- och ledarskap i form av att hantera och stötta teknikinformatörerna i dess dagliga arbete. Detta genom att ha regelbundna möten och uppföljningar. Det kan också innebära att rekrytera in nya medarbetare, kompetensutveckla och föreslå utbildningar för att öka kompetensen. Rollen innehar också ett försäljningsansvar där det handlar om att bearbeta befintliga kunder, men ibland även att hitta nya potentiella kunder. Detta görs bland annat via kontinuerliga kunduppföljningar, merförsäljning och att förlänga befintliga uppdrag.

Du rapporterar till affärsområdeschefen som sitter i Stockholm och ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga resultatenhetschefer, som sitter i Stockholm och Göteborg. Resor till kunder i regionen förekommer.

Du erbjuds – citat från medarbetare

”Vi arbetar med spännande teknik och ligger i framkant inom det vi gör vilket är enormt inspirerade”

”Vi är ett väldigt kompetensfokuserat bolag och vi erbjuder mycket utbildning inom bolaget, samt alternativa karriärvägar”

”Vi har en fin balans mellan arbete och fritid – vi slänger ej bara med ett fint ord, det är verkligen så på riktigt!”

Din profil

Vi söker dig som är en naturlig ledare med förmågan att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en god kommunikationsförmåga och kan skapa goda relationer både internt och externt. Vidare är du stabil och positiv, samt sprider energi och entusiasm till ditt team och dina kunder. Vi ser samtidigt att du är självgående, beslutsam och tar egna initiativ för att nå goda resultat.

Har flera års chefs- och/eller ledarskapserfarenhet
Har flera års erfarenhet från en säljande roll med tydligt resultat- & budgetansvar
Du är flytande i svenska, samt goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
Har hög kompetens och/eller intresse inom teknik, meriterande med erfarenhet inom specifikt teknikinformation
Meriterande om du har en kandidatexamen som ingenjör, teknologiekandidat eller annan relevant utbildning
Meriterande om du har erfarenhet från konsultbranschen, samt om du har ett starkt nätverk inom regionen


Om oss

Vi är en tech, lösnings- och konsultpartner som utgörs av 2100 passionerade experter som tillsammans med våra kunder arbetar med att utmana teknikens gränser för att göra skillnad. Vi står för ett helhetserbjudande som hjälper våra kunder växa på alla plan. Hela vägen från produkt- och affärsutveckling till verksamhetsutveckling och management.

Vi har idag drygt 30 kontor och finns i SV, NO och FI. Vi riktar sig mot ett flertal olika marknader så som bland annat fordonsindustrin, bank & finans, försvarsindustrin, telekom och offentlig sektor.

Har vi väckt ditt intresse? 

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara några få frågor. Vi tar inte emot ansökningar per mail. 

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder, åldrar och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.?Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Testerna görs tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här –?https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/.  

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jessica Tschöp på?jessica.tschop@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verksamhetschef till Sveagatan och Gruvan, Vardaga Karlstad

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 23
Nu söker vi på Sveagatan och Gruvan i Karlstad en Verksamhetschef. Tjänsten är på heltid och du ansvarar för båda verksamheterna. Du leder verksamheterna genom den lokala ledningsgruppen som består av fyra gruppchefer. Vi erbjuder ledarskapsutbildning och flera förmåner. Avvakta inte med din ansökan då vi gör löpande urval.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
I rollen som verksamhetschef så leder och utvecklar du verksamhetens kvalitet på ett pedagogiskt och affärsmässigt sätt. För oss är det viktigt att du vill vara aktiv och närvarande i verksamheten. Detta för att du ska kunna följa upp att företagets värderingar, aktuella avtal och att gällande lagstiftning efterlevs.

Det är också i verksamheten som du vårdar och utvecklar relationerna med medarbetare, boende och närstående. Du har även goda relationer med relevanta myndigheter. Du rapporterar till regionchef och ingår i hens ledningsgrupp samt har budget och resultatansvar för verksamheten.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Det är självklart att du som Verksamhetschef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Om Verksamheterna
Gruvan

Mitt i centrala Karlstad ligger äldreboendet Gruvan. Vi utgår från var och ens behov, ser till det friska och stärker den boendes identitet och självständighet. Gruvan erbjuder vård och omsorg till äldre personer som har en kognitiv sjukdom. På enheten finns det 33 lägenheter.

Sveagatan

I den gamla stadsdelen Herrhagen ligger Sveagatan med mycket vacker bebyggelse och närhet till fina promenadstråk i Herrhagsparken. Sveagatan erbjuder vård och omsorg till äldre personer som har en kognitiv sjukdom. På enheten finns det 30 lägenheter.

På enheterna finns det 4 gruppchefer som tillsammans med dig som verksamhetschef bildar den lokala ledningsgruppen. Gruppcheferna delar sin tid både genom att arbeta i omsorgsarbetet samt administrativt

Läs gärna mer om våra verksamheter på www.vardaga.se och vi finns också på Instagram vardagagruvan och vardagasveagatan.

Demenscertifiering: Båda verksamheterna är demenscertifierade, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).
Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema på Sveagatan. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.
Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/). Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.
Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.

Din erfarenhet och kunskap
Vi önskar att du:

- är coachande och vill att dina medarbetare växer, utvecklas och tar ansvar.

- tycker om att ge och ta emot feedback samt bryta ned och arbeta mot uppsatta mål.

- är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

- är prestigelös, självständig och samarbetsvillig

- är affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar.

Du har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex vis socionom, sjuksköterska, social omsorg) och erfarenhet av äldreomsorg. Du har även några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord gällande ledarskap.

Alla Verksamhetschefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 231210
Har du frågor? Kontakta gärna: karin.gustafsson@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

I den här processen genomför vi även bakgrundskontroller på slutkandidaten.På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)

Ansök nu

Engagerad Områdeschef Värmland

Affärsområdeschef
Läs mer Nov 20
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter!

EnRival AB har idag ca 140 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen, och en av Sveriges ledande leverantörer av Jobbmatchning genom tjänsten Rusta och Matcha.

EnRival är en av Sveriges största leverantörer av Arbetsförmedlingens tjänst Kundval Rusta och Matcha. Vi har stort fokus på resultat och kvalitet och att arbeta tillsammans. Vi vill nu förstärka vårt fantastiska team i Värmland med en trygg och entusiasmerande ledare i rollen som:

Engagerad Områdeschef i Värmland

Vi på EnRival brinner för att hjälpa människor att växa, finna sysselsättning i form av arbete eller studier som leder till arbete. Kärnverksamheten är utan tvekan matchning av arbetssökande, men vi jobbar också med flera andra projekt inom rekrytering och omställning.

EnRival fortsätter växa i hög fart och vi behöver nu förstärka med en driven ledare som skall ansvara för Värmland.

I rollen som Områdeschef kommer du ansvara fullt ut för såväl ekonomi, etablering, kvalitet, resultat, personal och övrig operativ verksamhet i ditt område. Du har budgetansvar för hela området och leder den operativa verksamheten tillsammans med dina handledare. Du har ett tätt samarbete med övriga Områdeschefer och våra operativa ledare.

För att lyckas i denna spännande befattning bör du vara trygg i rollen som ledare och van att driva verksamhet tillsammans med dina kollegor och du rapporterar direkt till vår operativa chef.

Vi ser positivt på sökande som har eller är:

• Erfarenheter och förståelse av ekonomiskt arbete och ekonomisk uppföljning.
• Utåtriktad och nätverkande i syfte att skapa möjligheter för att ditt område ska växa.
• Lätt för teamwork, är strukturerad, initiativtagande och har en säljande personlighet.
• Erfarenhet av praktiskt ledarskap
• En väl utvecklad förmåga att kommunicera rakt och tydligt, tycker om att utmana och se möjligheter, samt älskar att ge service och glädjas åt att hjälpa andra.
• Ett naturligt driv men är ödmjuk med en förmåga att skapa glädje och entusiasm runt omkring dig.
• God digital kompetens avseende videomöten samt hanterar Excel bra.
• Erfarenhet av arbete med Arbetsmarknadspolitiska projekt är meriterande men ej krav.

Vi söker dig som har en stark vilja och drivkraft att göra ditt team framgångsrikt, samtidigt som ni bidrar till företagets totala mål.

Du behöver även vara beredd på att kavla upp ärmarna och ta i när det väl gäller, då denna roll innebär ett stort ansvar och ibland innebär mycket arbete och långa dagar.

Tjänsten är på heltid och lön enligt kollektivavtal. Dessutom finns rörliga ersättningsdelar kopplat till områdets budget.

Intresserad?

Du söker genom att gå in på www.enrival.se och klicka på ”Lediga Jobb”.
Vi emotser din ansökan snarast, då vi tillämpar löpande urval, dock senast 2023-12-10.

Tillträde enligt överenskommelse, intervjuer kommer ske löpande.

Mer information och ansökan

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta operativ chef Menaida Hasanovic via epost: menaida@enrival.se

Ansök nu

Butikschef till 3Butiken i Karlstad

Butikschef
Läs mer Nov 9
Va?lkommen till Tre, telekomaktören som a?lskar att utmana och utforska. Vi tror på laget fo?re jaget, vi vill ge dig ditt livs ba?sta ledare, vi a?lskar olikheter, hatar ora?ttvisor och vi appla?derar bra resultat framfo?r la?nga arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Vi står nu med öppna armar, redo att välkomna vår nästa ledare och buddy till 3Butiken i Karlstad! Vi söker dig som är en stjärna inom försäljning och som har ett stort intresse av att utvecklas ännu mer inom ledarskap.

Ditt nya jag, i vårt lag - En dag i butiken
Det är starten på en ny dag. Du och ditt team ser till att butiken är i ordning, städad och fin. Du sätter upp försäljningsmål, planerar dagen och håller dig uppdaterad kring vår senaste produktlansering och pågående kampanjer. Kanske har du under dagen ett möte med din chef där ni går igenom era resultat och det som står i fokus, eller så har du utvecklingssamtal med en av dina medarbetare. Snart tar du och teamet emot dagens första kund.

Som chef i 3Butik har du fokus på både din egen och teamets försäljning, kundnöjdhet, den dagliga driften och regelbunden coachning. Du lever vår kultur och är en förebild för andra. Tillsammans med ditt team strävar du dagligen efter att nå butikens budget och leverera kundmöten med hög kvalitet.

Om vi får gissa är du en som arbetar framgångsrikt med ledarskap inom försäljning idag. Eller så är du en informell ledare och är redo för ditt nästa kliv i karriären. Oavsett vilket så är vi säkra på att du är målinriktad och bra på att prioritera. Du är en skicklig problemlösare och gör det där lilla extra för att få saker att hända. Vi tror också att du har någon form av telekombakgrund för att trivas i den här rollen - och har du inte det, så ser vi fram emot att utmanas av dig!

På Tre blir du en del av en fantastisk företagskultur, med nära kontakt till hela säljorganisationen. Du får en trygg arbetsgivare som tar väl hand om sina medarbetare, vilket märks utifrån de utmärkelser vi årligen får (se exempelvis Great Place To Work och Karriärföretagen). Tre är en arbetsplats där individuell utveckling och intern rörlighet är ett av våra stora fokusområden. Med hjälp av drivna medarbetare, engagerade ledare och våra interna utbildningar ger vi dig förutsättningar att växa på Tre.

Ansökan
Låter det här som något för dig? Du ansöker enkelt genom att länka till din LinkedInprofil samt besvara urvalsfrågorna. Vi tar emot ansökningar via denna annons och flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess.Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet.

I den här rekryteringen genomför vi urvalstester och sedan bakgrundskontroll på vår slutkandidat, du får mer information om detta under rekryteringsprocessen.

Vid frågor, kontakta gärna ansvarig chef Jonas Henriksson

Vi ser mycket fram emot din ansökan! Vaälkommen till oss på Tre!

#LI-PRIORITY

Ansök nu

Vi söker Elchef till Sesol i Karlstad!

Platschef, bygg
Läs mer Jun 19
Vill du vara en del av Sesol-familjen? Här kommer du att jobba tillsammans med kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Din framtida utmaning
Som elchef kommer du att ha helhetsansvaret för att driva el-avdelningen i Karlstad framåt, därmed driva projekt samt driva verksamheten efter uppsatta riktlinjer och mål. Du har personalansvar över samtliga elektriker på din ort där du jobbar med daglig uppföljning. Du kommer att ansvara för resursplanering kort- och långsiktigt, strukturella förbättringar, att ta fram interna utbildningar samt inte minst för att ditt team utför korrekta el-installationer.

Du har en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Ihop med detta kommer du även ansvara för rekrytering på din ort med stöttning från HR-avdelningen. Som elchef har du även ett tätt samarbete med regional chef samt övriga avdelningar på orten för att främja ett framgångsrikt teamwork. Att vara elchef hos oss är varierande och kommer utöver detta även att bestå av att:

- skapa stabila och genomförbara veckovisa planeringar för elektrikerna på din ort.

- strukturera och förbättra processer och arbetssätt.

- bygga upp och utveckla elarbetet på hela företaget.

- företräda företaget externt i frågor som rör elsäkerhet, elarbete och liknande.

- arbeta efter budget.Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som är en trygg ledare som strävar efter att bygga ett engagerat, motiverat och effektivt arbetslag. Du har förmåga att bygga och skapa goda relationer där kollegor tillsammans strävar efter att nå gemensamma mål.

För att rollen som elchef ska passa dig ser vi att du är driven, resultatinriktad och att du alltid vill uppnå hög kvalitet inom ditt arbete. Du har god problemlösningsförmåga samt förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i denna roll ser vi också att du är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, detta eftersom du kommer ha ett tätt samarbete med såväl den egna gruppen som med övriga avdelningar på Sesol.


Vi vill att du har

- minst 5 års erfarenhet inom el.

- erfarenhet av personal- och resursplanering.

- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.

- B-körkort.

Det är extra bra om du även har

- erfarenhet av ledarskap.

- erfarenhet av budget- och resultatansvar.

- erfarenhet inom solceller, elbilsladdare och IMD.Detta gör livet trevligt hos oss
För att ditt liv som elchef hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du blir specialist inom ditt område.

Som anställd hos oss på Sesol får du även ta del av bland annat:

- Attraktiva tävlingar och kick-offer

- Golden League - ett program med fokus på din kompetensutveckling

- FriskvårdsbidragBra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du längre ned på sidan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök nu

Vi söker Elchef till Sesol i Karlstad!

Platschef, bygg
Läs mer Jun 19
Vill du vara en del av Sesol-familjen? Här kommer du att jobba tillsammans med kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Din framtida utmaning
Som elchef kommer du att ha helhetsansvaret för att driva el-avdelningen i Karlstad framåt, därmed driva projekt samt driva verksamheten efter uppsatta riktlinjer och mål. Du har personalansvar över samtliga elektriker på din ort där du jobbar med daglig uppföljning. Du kommer att ansvara för resursplanering kort- och långsiktigt, strukturella förbättringar, att ta fram interna utbildningar samt inte minst för att ditt team utför korrekta el-installationer.

Du har en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Ihop med detta kommer du även ansvara för rekrytering på din ort med stöttning från HR-avdelningen. Som elchef har du även ett tätt samarbete med regional chef samt övriga avdelningar på orten för att främja ett framgångsrikt teamwork. Att vara elchef hos oss är varierande och kommer utöver detta även att bestå av att:

- skapa stabila och genomförbara veckovisa planeringar för elektrikerna på din ort.

- strukturera och förbättra processer och arbetssätt.

- bygga upp och utveckla elarbetet på hela företaget.

- företräda företaget externt i frågor som rör elsäkerhet, elarbete och liknande.

- arbeta efter budget.Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som är en trygg ledare som strävar efter att bygga ett engagerat, motiverat och effektivt arbetslag. Du har förmåga att bygga och skapa goda relationer där kollegor tillsammans strävar efter att nå gemensamma mål.

För att rollen som elchef ska passa dig ser vi att du är driven, resultatinriktad och att du alltid vill uppnå hög kvalitet inom ditt arbete. Du har god problemlösningsförmåga samt förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i denna roll ser vi också att du är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, detta eftersom du kommer ha ett tätt samarbete med såväl den egna gruppen som med övriga avdelningar på Sesol.


Vi vill att du har

- minst 5 års erfarenhet inom el.

- erfarenhet av personal- och resursplanering.

- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.

- B-körkort.

Det är extra bra om du även har

- erfarenhet av ledarskap.

- erfarenhet av budget- och resultatansvar.

- erfarenhet inom solceller, elbilsladdare och IMD.Detta gör livet trevligt hos oss
För att ditt liv som elchef hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du blir specialist inom ditt område.

Som anställd hos oss på Sesol får du även ta del av bland annat:

- Attraktiva tävlingar och kick-offer

- Golden League - ett program med fokus på din kompetensutveckling

- FriskvårdsbidragBra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du längre ned på sidan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök nu

Platschef stora projekt Värmland, Civil West

Platschef, anläggning
Läs mer Nov 3
Är du en erfaren Platschef inom anläggnings- och betongarbeten? Eller kanske du är en ambitiös Arbetsledare med en stark önskan att ta nästa steg och växa in i en roll som Platschef? Då kan vi på NCC kan erbjuda dig en spännande och givande karriärmöjlighet! Hos oss kommer du ingå i ett team med engagerade och kompetenta kollegor som genomför framgångsrika projekt inom vattenkraft, där vi på NCC ligger i framkant

Rollen som Platschef 

Som platschef är du ytterst ansvarig för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende arbetsmiljö, kvalitet, tid och ekonomi. Till din hjälp har du ett team med Arbetsledare, våra egna yrkesmedarbetare och underentreprenörer. Tillsammans bedriver ni betong- och anläggningsarbete inom vattenkraft, med fokus på säkerhet, resultat och lönsamhet, som du och kommande generationer ser resultatet av i många år framöver.

Du kommer att tillhöra vår grupp inom vattenkraft i avdelningen. I byggprojektet tar du en aktiv roll från att beställningen undertecknas till att skapa och driva det bästa teamet under byggprocessen.

Du kommer att arbeta nära projektchefer, arbetsledare och våra yrkesmedarbetare och du kommer även ha en stark koppling till produktionen för att fånga upp förändringar eller liknande där. Kort sagt har du en central och viktig roll i våra projekt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med betongprojekt.

För utveckling av verksamheten framåt arbetar vi även med erfarenhetsuppföljning som varierar beroende på typ av projekt. Du kommer i din roll vara en del av det arbetet. Du ges möjlighet att arbeta med stor omväxling och utmanande ansvarsområden. Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö. Du får dessutom ett starkt stöd från kunniga specialister och engagerade kollegor med gedigen erfarenhet, liksom andra som nyligen var i din situation som ny på arbetet.

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som Platschef söker vi dig som har minst tre års erfarenhet av att driva egna betong- och anläggningsprojekt i en ledande befattning. Du har även en eftergymnasial byggteknisk utbildning alternativt flerårig branscherfarenhet.

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera dina medarbetare samt balansera ett helhetsperspektiv och detaljer längs vägen. Som person är du därför lyhörd och uppmärksammar andras förmågor för att på så sätt även kunna delegera effektivt. Utöver detta så ser vi att du delar du vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.

Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt som gör att du hittar vägarna framåt i arbetet och kan fatta beslut när informationen ibland är begränsad. Du har kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 samt ABT06. Det är meriterande med betongklass 1.

Ytterligare information

Tjänsten är tills vidare med placering i Karlstad. Start enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav för tjänsten, i vattenkraftsgruppen arbetar vi där våra kunder och projekt finns varför du måste vara beredd att veckopendla till våra projekt. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten når du rekryterande chef Anna Arnfeldt, på telefon 0703-244020. Registrera din ansökan och ditt CV, sista ansökningsdag för att söka tjänsten är 4/12 2023. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Fanny Reinhardt Kånge, HR Specialist Rekrytering, 0762–827148

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verkstadschef Veho Bil Sverige AB-Karlstad

Verkstadschef
Läs mer Nov 6
Du kommer att arbeta med

På vår anläggning i Karlstad får du arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Som verkstadschef så ansvarar du för att driva och utveckla vår personbils- och skadeverkstad och dess medarbetare. Målet är att ha branschen mest engagerade medarbetare och med det skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet och långsiktiga kundrelationer. Med engagerade medarbetare och med en stor passion för Mercedes-Benz vill vi ge våra kunder ett så bra och smidigt biläggande som möjligt.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

-Utveckla, engagera och coacha medarbetare inom avdelningen.

-Att ingå och vara aktiv i den lokala ledningsgruppen.

-Ansvara för resultat, affärsplan och kundtillfredsställelse för att nå uppsatta mål och nyckeltal.

-Personal- och arbetsmiljöansvar; vilket bl.a. innebär att leda och fördela arbetsuppgifter, lönesättning, säkerställa kompetensutveckling, hålla medarbetarsamtal och säkerställa en god och säker arbetsmiljö.

-Ansvar för verkstädernas dagliga drift och att utveckla rutiner och processer för måluppfyllnad.

-Exploatera marknaden för underhålls- och reparationsarbeten.

Vem du är

Vi vill att du som söker denna tjänst har flerårig erfarenhet inom bilbranschen i en ledande befattning. Du har relevant utbildning (inom verkstad, fordonsteknik, ledarskap) och gärna erfarenhet av KOBRA och Mercedes-Benz. I din roll som verkstadschef har du en stor kunskap inom verkstadsprocessen, en förståelse för vikten av kommunikation med/mellan medarbetare och kunder för att lyckas hela vägen. Du är van med att arbeta strategiskt, utveckla processer och rutiner för att effektivisera och nå uppsatta mål. Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil.

Som ledare är du:

Ärlig - jobbar aktivt med ärlig feedback till teamet och ärlighet gentemot kund.

Kvalitetsinriktad - Jobbar aktivt med rutiner som säkerställer kvalitet.

Engagerad - För att skapa engagemang ser du till att involvera din personal, skapa delaktighet i förändringar och beslut.

Lagspelare/Lagledare - Genom att aktivt coacha ditt team/personal. Se Veho som ett vi.

Målinriktad - Ha fokus på uppsatta mål/vision och lägga en strategi för hur vi når dit.

Delegerande - Använda de kvaliteter och resurser som finns.

Visa mederabetare förtroende och utveckla genom eget ansvar.

Konsekvent - Se till att regler och rutiner alltid följs.


Vi erbjuder dig

Veho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling.


Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss

Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningar för våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi förmåner såsom friskvårdsbidrag och olika former av rabatter vid köp av bil med mera. 

Vi har också ett samarbete med Great Place To Work där vi jobbar med olika aktiviteter och ett förbättringsarbete för att bibehålla rankningen som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning uppmuntrar vi kvinnliga sökande till den här tjänsten

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag ansök därför så snart som möjligt.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vi söker Elchef till Sesol i Karlstad!

Platschef, bygg
Läs mer Jun 16
Vill du vara en del av Sesol-familjen? Här kommer du att jobba tillsammans med kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Din framtida utmaning
Som elchef kommer du att ha helhetsansvaret för att driva el-avdelningen i Karlstad framåt, därmed driva projekt samt driva verksamheten efter uppsatta riktlinjer och mål. Du har personalansvar över samtliga elektriker på din ort där du jobbar med daglig uppföljning. Du kommer att ansvara för resursplanering kort- och långsiktigt, strukturella förbättringar, att ta fram interna utbildningar samt inte minst för att ditt team utför korrekta el-installationer.

Du har en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Ihop med detta kommer du även ansvara för rekrytering på din ort med stöttning från HR-avdelningen. Som elchef har du även ett tätt samarbete med regional chef samt övriga avdelningar på orten för att främja ett framgångsrikt teamwork. Att vara elchef hos oss är varierande och kommer utöver detta även att bestå av att:

- skapa stabila och genomförbara veckovisa planeringar för elektrikerna på din ort.

- strukturera och förbättra processer och arbetssätt.

- bygga upp och utveckla elarbetet på hela företaget.

- företräda företaget externt i frågor som rör elsäkerhet, elarbete och liknande.

- arbeta efter budget.Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som är en trygg ledare som strävar efter att bygga ett engagerat, motiverat och effektivt arbetslag. Du har förmåga att bygga och skapa goda relationer där kollegor tillsammans strävar efter att nå gemensamma mål.

För att rollen som elchef ska passa dig ser vi att du är driven, resultatinriktad och att du alltid vill uppnå hög kvalitet inom ditt arbete. Du har god problemlösningsförmåga samt förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i denna roll ser vi också att du är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, detta eftersom du kommer ha ett tätt samarbete med såväl den egna gruppen som med övriga avdelningar på Sesol.


Vi vill att du har

- minst 5 års erfarenhet inom el.

- erfarenhet av personal- och resursplanering.

- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.

- B-körkort.

Det är extra bra om du även har

- erfarenhet av ledarskap.

- erfarenhet av budget- och resultatansvar.

- erfarenhet inom solceller, elbilsladdare och IMD.Detta gör livet trevligt hos oss
För att ditt liv som elchef hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du blir specialist inom ditt område.

Som anställd hos oss på Sesol får du även ta del av bland annat:

- Attraktiva tävlingar och kick-offer

- Golden League - ett program med fokus på din kompetensutveckling

- FriskvårdsbidragBra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du längre ned på sidan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök nu

INVOLVUS – Oberoende IT-rådgivare

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Nov 8
Om tjänsten

Som Oberoende IT-Rådgivare kommer du arbeta med att framtidssäkra våra kunders verksamheter, i roller som CIO, IT-chef/ansvarig, IT-strateg eller IT-projektledare. Du kommer att kontinuerligt jobba med att föreslå förbättringar och förändringar som bygger på INVOLVUS kunskap samt erfarenhet hur andra företag/branscher agerar.

Som IT-Rådgivare kommer du även ansvara för IT-upphandlingar, avtalsskrivningar för diverse system och plattformar, samt för kundernas långsiktiga planer och strategier inom IT. Du leder och deltar i IT-projekt samt säkerställer stabilitet och utveckling i IT-miljön och dess verksamhetssystem tillsammans med kundens IT-leverantörer.

Hos INVOLVUS kommer du få möjligheten att jobba flexibelt med frihet under ansvar. Det här innebär att du får utforma din egen arbetsdag och jobba från vart det passar dig bäst.

Om INVOLVUS

På INVOLVUS jobbar du som en Oberoende Rådgivare inom IT och digitalisering på kundernas sida, i roller som IT-chef/ansvarig, IT-strateg och /eller IT-projektledare.

Vi tar med oss vår samlade erfarenhet och kunskap och stärker kompetensen till våra kunder. Det här medför att kunderna ska kunna ta rätt beslut som stödjer deras visioner och målsättningar, samt blir grunden för en fortsatt utveckling och expansion.

INVOLVUS består idag av ett 30-tal Oberoende IT-Rådgivare med lång erfarenhet och bakgrund som VD, försäljningschef, konsultchef, affärsområdeschef och IT-chef inom IT och digitalisering. Vi har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Borås, Karlstad, Varberg, Helsingborg, Uppsala samt Örebro och växer kontinuerligt för att möta våra befintliga och nya kunders behov av strategisk rådgivning.

Hos INVOLVUS är frihet under ansvar grunden till vår framgång, och varje individs utveckling gör att vi som företag utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi arbetar i en bransch i ständig utveckling och vi lär oss av varandra och den erfarenhet som vi tar med oss in i gruppen.

Om dig

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av IT och digitaliseringsarbete och har arbetat med leverans, projektledning eller i en ledande position på ett IT-företag eller annan företagsverksamhet. Du har intresse av affärer och bär förmodligen med dig ett nätverk av företag och personer som du mött och arbetat med under åren och gillar att ha många parallella aktiviteter igång samtidigt.

Som person är du strukturerad och van vid att leda projekt samt ta ansvar för uppsatta mål och deadlines. Du är utåtriktad och har ett stort intresse för människor, är positiv samt intresserad av att utveckla och ge trygghet åt våra kunder.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser genomför Testhuset en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Linus Westling på 076-326 23 47 eller Anna Beckius på 073 529 33 23.

Välkommen med din ansökan senast den 03 december 2023!

Ansök nu

Vi söker Områdeschef Rådgivning verksamhetsområde Väst till Mellanskog!

Områdeschef, skogsbruk
Läs mer Nov 13
Mellanskog är en ekonomisk förening som ägs av 28 000 privata skogsägare i Mellansverige. Vårt fokus ligger i att skapa bästa möjliga förutsättningar för den privata skogsägaren genom långsiktig rådgivning ur ett fastighetsperspektiv och med utgångspunkt i vår värdegrund. Vi vill bidra till ett hållbart och lönsamt skogsägande med starkare skogsägare och rikare skogar, skogsägare som kan äga och bruka sin skog efter sina egna mål. Vi har ett transparent arbetssätt där skogsägarna behandlas rättvist och där det lönar sig att vara medlem. Vi vet att mångfald och en blandning av olika bakgrund och erfarenheter skapar kreativa miljöer på arbetet och därför är mångfald och inkludering fokusfrågor för oss på Mellanskog.

Vi söker nu en engagerad och erfaren Områdeschef rådgivning till verksamhetsområde Väst som tillsammans med oss vill utveckla Mellanskog!

Om jobbet
I den här rollen har du ett verksamhets-, budget- och personalansvar. Du kommer att leda och utveckla verksamheten, coacha dina medarbetare och ge dem förutsättningar för att lyckas i sitt uppdrag att skapa goda relationer med våra befintliga medlemmar samt ständigt uppvakta nya.

Som områdeschef ingår det att följa upp och analysera försäljningen för att förstå viktiga nyckeltal samt omvandla dessa till strategier och aktiviteter. Din vardag är varierande och du kommer hantera frågor som är kopplade till den dagliga driften, artskydd samt stötta i rådgivarna i deras kontakt med markägare och i den skogliga affären. En stor del av arbetet handlar om att utveckla och förbättra vår befintliga verksamhet i allt från digitala processer till arbetssätt och medarbetarskap. Du kommer att ingå i en chefsgrupp om 10 stycken områdeschefer med tillgång till interna stödfunktioner.

Om dig
Vi tror att du som söker har en relevant utbildning eller erfarenhet från liknande chefsroller. Du har erfarenhet av skoglig verksamhet alternativt närbesläktad bransch. För att lyckas som områdeschef tror vi att du framgångsrikt har utvecklat och lett både medarbetare och verksamheter på ett resultatinriktat och engagerande sätt.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi önskar att du med ett inkluderande och inspirerande sätt kan framföra ditt budskap och få med dig dina medarbetare. Du är enkel i din kommunikation och kan göra dig väl förstådd oavsett motpart. För att klara den här rollen är goda kunskaper svenska i både tal och skrift en förutsättning. Du har ett coachande förhållningssätt och en förmåga att skapa gemenskap och respekt mellan varandra. Som ledare är du prestigelös, har lätt för att bygga förtroende och tillit samt är trygg i att nyttja dina styrkor samtidigt som du är medveten om dina utvecklingsområden.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för digitalisering och förändringsledning samt har förmågan att driva igenom och implementera det i vår verksamhet.Om du tror att din bakgrund, personlighet och dina perspektiv kan berika oss är du varmt välkommen att söka till oss!

Placeringsort Mellanskogs kontor i Karlstad eller Örebro.

Resor ingår i tjänsten, vilket föranleder till att B-körkort är ett krav.

Ansök senast 3 december

Vi samarbetare med Boss Business Partner i denna rekrytering, kontakta Evelyn Hult 070-2578212 eller Sofia Wester, 073-9344394 om du har frågor eller funderingar gällande tjänsten!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Mellanskog?
Här får du lära känna några av oss som jobbar här: Vi ser framtiden i skogen. (https://youtu.be/DMpSQRGBM3k)

Ansök nu

Platschef inom asfaltsbeläggningar till Svevia

Platschef, bygg
Läs mer Okt 30
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Platschefer till division Industri och vår beläggningsverksamhet. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Platschef

Inom arbetschefsområdet Utläggning Mitt nischar vi oss mot kommunala och privata kunder. Vår huvudsakliga affär är asfalt och beläggning av vägar. Vi verkar i regionerna Värmland, Närke och Västmanland och i delar av Skaraborg och har etableringar i Västerås, Örebro och Karlstad. Det går bra för oss och målsättningen framåt är att fortsätta växa lönsamt. Vi har ett antal större projekt i orderstocken och fler på väg in, och har därför behov av att stärka organisationen med ytterligare en Platschef. På sikt är målbilden att tillsätta ytterligare en Platschef i regionen.

I rollen som Platschef får du ansvar och leder beläggningsrelaterade projekt. Du leder affären från start till mål och har ansvar för bland annat ekonomi-, personal- och arbetsmiljöfrågor i dina projekt. För att nå framgång i ditt arbete har du även fokus på marknadsbevakning, kundkontakter samt anbuds- och offertlämning. En viktig del i ditt arbete är försäljning och marknadsföring av våra produkter och tjänster. I alla möten är du en ambassadör för Svevia.

Vilka är vi i det närmaste teamet? Vi är ett engagerat gäng som trivs att arbeta tillsammans. Vi lyckas när vi arbetar tillsammans, och därför ser vi det som en naturlig del i arbetet att dela med sig av erfarenheter och kunskap. Du rapporterar till Arbetschef och ingår ledningsgruppen för AC Mitt. Du kommer ha ett nära samarbeta med ett antal platschefskollegor, arbetsledare, projektingenjör, ekonomiadministratör och våra yrkesskickliga beläggningsarbetare.

Vad gäller din geografiska placering finns en viss flexibilitet och för denna tjänst kan du geografiskt finnas någonstans mellan Karlstad och Örebro.

Vem är du?

För att möta ställda kontraktskrav söker vi i denna rekrytering en platschef med minst 3-5 års erfarenhet av att leda beläggningsrelaterade projekt.

För att både lyckas och trivas i rollen som Platschef behöver du ha ett lösningsorienterat tankesätt och kunna hantera många frågor och uppgifter parallellt. Du behöver samtidigt ha förmåga att arbetat strukturerat då en viktig del i rollen är kontraktsadministration och ekonomisk uppföljning i projekten. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med en provanställning på 6 månader om en prövoperiod bedöms nödvändigt.

En del av något större

Svevias industridivision är inne i ett expansivt skede, och ambitionerna är höga. Målet är att vara en ledande aktör inom beläggning i Sverige.

Bakom varje väg finns mer än den uppenbara ytan: en hel industri av kunskap och leveransförmåga. Vårt erbjudande är en industriell process. Från sten till färdig väg.

Allt börjar med en täkt, som sedan blir ballast, som i sin tur används i tillverkningen av asfalten, som slutligen läggs ut på vägen. Med över 100 egna bergtäkter, egen produktion av asfalt, bitumenemulsion och termoplast har vi en bredd som ingen annan. I våra laboratorier gör vi materialanalyser och ser till att produkterna når upp till standarder och krav. Och våra skickliga team inom fräsning, asfaltering, tankbeläggning och vägmarkering ser till att leveransen blir komplett.

Varför Svevia?

Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll.

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Rekryteringsprocessen omfattar tester av personlighet- och problemlösningsförmåga, intervjuer, referenstagning och bakgrundskontroll.

Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 3/12. Urval löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Kristiansson på 070-2789772. För frågor angående processen kan du även kontakta HR Business Partner Oskar Knaust på telnr: 070-1756726.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Ansök nu

Vi söker Elchef till Sesol i Karlstad!

Platschef, bygg
Läs mer Jun 14
Vill du vara en del av Sesol-familjen? Här kommer du att jobba tillsammans med kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Din framtida utmaning
Som elchef kommer du att ha helhetsansvaret för att driva el-avdelningen i Karlstad framåt, därmed driva projekt samt driva verksamheten efter uppsatta riktlinjer och mål. Du har personalansvar över samtliga elektriker på din ort där du jobbar med daglig uppföljning. Du kommer att ansvara för resursplanering kort- och långsiktigt, strukturella förbättringar, att ta fram interna utbildningar samt inte minst för att ditt team utför korrekta el-installationer.

Du har en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Ihop med detta kommer du även ansvara för rekrytering på din ort med stöttning från HR-avdelningen. Som elchef har du även ett tätt samarbete med regional chef samt övriga avdelningar på orten för att främja ett framgångsrikt teamwork. Att vara elchef hos oss är varierande och kommer utöver detta även att bestå av att:

- skapa stabila och genomförbara veckovisa planeringar för elektrikerna på din ort.

- strukturera och förbättra processer och arbetssätt.

- bygga upp och utveckla elarbetet på hela företaget.

- företräda företaget externt i frågor som rör elsäkerhet, elarbete och liknande.

- arbeta efter budget.Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som är en trygg ledare som strävar efter att bygga ett engagerat, motiverat och effektivt arbetslag. Du har förmåga att bygga och skapa goda relationer där kollegor tillsammans strävar efter att nå gemensamma mål.

För att rollen som elchef ska passa dig ser vi att du är driven, resultatinriktad och att du alltid vill uppnå hög kvalitet inom ditt arbete. Du har god problemlösningsförmåga samt förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i denna roll ser vi också att du är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, detta eftersom du kommer ha ett tätt samarbete med såväl den egna gruppen som med övriga avdelningar på Sesol.


Vi vill att du har

- minst 5 års erfarenhet inom el.

- erfarenhet av personal- och resursplanering.

- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.

- B-körkort.

Det är extra bra om du även har

- erfarenhet av ledarskap.

- erfarenhet av budget- och resultatansvar.

- erfarenhet inom solceller, elbilsladdare och IMD.Detta gör livet trevligt hos oss
För att ditt liv som elchef hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du blir specialist inom ditt område.

Som anställd hos oss på Sesol får du även ta del av bland annat:

- Attraktiva tävlingar och kick-offer

- Golden League - ett program med fokus på din kompetensutveckling

- FriskvårdsbidragBra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du längre ned på sidan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök nu

Produktionschef/Platschef till Asfalt Entreprenad - Skövde alt Lidköping, V

Produktionschef, anläggning
Läs mer Okt 31
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och har bildat fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

Produktionschef/platschef som kan driva vår infraavdelning framåt

Du kommer att ansvara för vår beläggningsverksamhet i de projekt där vi utför arbeten åt Trafikverket, större infrastruktursatsningar samt större beläggningsprojekt. Tjänsteområdet omfattar bl a beläggningsunderhåll på vägnätet och större infrastrukturprojekt som äger rum inom geografin. I rollen som produktionschef ingår även att utveckla och motivera dina medarbetare. Du har ekonomiskt resultatansvar för dina projekt genom prognos-, budget och uppföljningsarbete, samt har ett ansvar för affären som helhet.

Dina arbetsuppgifter består även av:

-
Löpande uppföljning, styrning och planering av resurser, produktion, kvalitet och logistik

-
Att driva verksamheten framåt och säkerställa frågor gällande miljö, kvalitet och arbetsmiljö/säkerhet

-
Att arbeta med inköp och avtal

-
Bedriva utvecklingsarbete för att hitta och implementera smartare arbetssätt


Att upprätthålla täta kontakter med våra beställare, leverantörer och kunder är en viktig del av din vardag och avgörande för att vara lyckosam i rollen.

Du kommer rapportera till distriktschef i Entreprenad Norr och ditt arbetsområde är Skaraborg, Bohuslän och Värmland. Din placeringsort kan vara antingen Skövde, Lidköping, Vänersborg eller Karlstad, men resor inom geografin ingår.
Du är trygg i branschen och fokuserad på kunder, kvalitet och medarbetare.

Vi söker dig med teknisk utbildning med inriktning väg- och anläggning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Kanske har du tidigare arbetat som produktionschef/platschef eller har flerårig erfarenhet som blockchef eller arbetsledare inom bygg- och anläggningsprojekt. Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare gedigen erfarenhet inom asfalt i en produktionsnära roll alternativt infrastrukturprojekt och har erfarenhet av entreprenadjuridik. Att arbeta nära kunden från anbud till slutbesiktningar är något du är bra på och tycker om.

Du är en engagerad lagspelare med gott självförtroende och ett tydligt och moget ledarskap. Du är en driven och resultatorienterad person som är bra på att planera verksamheten. Struktur och beslut ligger dig varmt om hjärtat och du har förmågan att både se detaljer och helheter. Du har ett genuint intresse för asfaltsaffären, kvalitet och säkerhet.

Det är viktigt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar, vilka vi förväntar oss att du delar både i din yrkesroll såväl som i din personlighet. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

Vi utgår vidare från att du har:

- Goda IT-kunskaper och systemförståelse samt erfarenhet av Office-programmen, affärs och planeringsverktyg som till exempel C7
- Bra språkkunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort – ett krav då det är en del resande i den lokala geografin i tjänsten.

Välkommen med din ansökan idag då vi rekryterar löpande!

Vi behöver din ansökan senast 2023-11-30, men vänta inte med att söka då vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterade chef Robert Johnsson på 010-448 84 78.

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

Ansök nu

Babybutik/Webhandel i OSLO

Butikschef
Läs mer Okt 15
Babybutik/webbhandel
Söker personal som kan ta hand om våra norska kunder
Kjøpbarnevogn.no är en komplett babybutik online som har funnits sedan 2009. Varumärket ägs av Köpbarnvagn.se som har funnits sedan 2003.
Vi är mycket måna om vårt varumärke och söker dig som vill erbjuda marknadens bästa kvalitet och servicenivå till nya och blivande föräldrar.
Våra värdeord är snälla, nyfikna, personliga, kunniga och kundfokuserade
Nu öppnar nu butik/showroom i Hovik senter, Oslo, och söker dig som är driven och gillar utmaningar, högt tempo och att utvecklas.
Du är ansvarstagande och har inga problem att jobba självständigt. Du är lösningsorienterad och får gärna ha branschvana samt egna barn
Vi söker en ansvarig heltidsanställd, samt timanställd på ca 50%.
Arbetsuppgifter
- Assistera och vägleda kunder i butik samt online
- Leverantörer
- Digital marknadsföring med stöd av huvudkontoret
- Sociala medier
- Samarbeten (influencers och affiliates)
- Content som produkttexter och guider
Bolaget är i en expansiv fas och söker dig som vill vara med på vår resa!
Du pratar gärna norska som modersmål och känner till den norska kulturen.


Ansökan skickas till ansokan@businessfriends.se

Ansök nu

Funktionschef till Länsstyrelsernas IT-avdelning

Driftchef, data
Läs mer Okt 30
Länsstyrelsernas IT-avdelning är i en spännande utvecklingsfas där digitalisering, innovativa lösningar och säkerhets- och beredskapsfrågor är i fokus.

IT-avdelningen är nationell och jobbar för samtliga 21 länsstyrelser i Sverige. Enheten Driftstöd IT består av cirka 70 personer som arbetar med att utveckla och underhålla plattforms- och infrastrukturtjänster samt levererar signalskyddsutrustning åt landets 21 länsstyrelser.

Vårt erbjudande

Vill du ha ett meningsfullt jobb där du är med och bidrar till ett hållbart samhälle?

Vi söker dig som vill leda funktionen System och dataplattform på Länsstyrelsernas IT-avdelning, en av sex funktioner på enheten för Driftstöd IT.

Funktionen ansvarar för att utveckla och underhålla plattformstjänster som till exempel API-plattform, automation, självbetjäning, databas, utvecklarverktyg och samverkansplattformar för chatt/video/konferens. Funktionen är i en spännande förändringsfas där nya tjänster etableras och enhetens uppdrag förändras och växer.

Du kommer att ha personalansvar för ett engagerat och kompetent team som består av funktionella ledare och specialister. Du formulerar konkreta mål för din funktion och leder förändring som förbättrar och utvecklar leveranser. Tillsammans med din grupp arbetar du i nära samarbete med övriga IT-avdelningen och verksamheten.

Du ingår i ledningsgruppen för enheten Driftstöd IT där du har en strategisk roll och bidrar med verksamhetsutveckling.

På Länsstyrelsernas IT-avdelning får du möjlighet att förena teknik och samhällsnytta. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och arbetsvillkor samt ett flexibelt arbetssätt med möjlighet att arbeta på distans.

Länsstyrelsernas IT-avdelning finns i hela Sverige. Placeringsort är Göteborg, men Vänersborg, Karlstad eller Mariestad kan vara möjligt. Resor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning inom teknikområdet eller annan utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du har flera års chefserfarenhet inom IT, inom infrastruktur och i en större komplex organisation. Du har erfarenhet av att leda i förändring, att leda och bygga team med effektiv leveransstyrning för både utveckling och förvaltning.

Du har god teknisk förståelse för och erfarenhet av att arbeta med tekniska leveranser inom IT-infrastruktur, gärna inom plattformstjänster.

Du har jobbat med leverantörsstyrning i större omfattande avtal, från kravställning till kontraktsförhandling och uppföljning, med fördel inom infrastruktur i offentlig verksamhet,

Personliga egenskaper 

Som person är du en naturlig ledare med ett tryggt och tydligt ledarskap. Du inspirerar och entusiasmerar medarbetare och kollegor genom ett tillitsfullt förhållningssätt. Du är en god kommunikatör som har lätt för att skapa förtroendefulla relationer, med hög grad av samverkan både inom IT-avdelningen och med andra samverkansparter.

Du är strategisk och ser till organisationens bästa och hur vi skapar värde för Länsstyrelserna och våra uppdrag. Du tar initiativ och fattar beslut. Du agerar i komplexa sammanhang och lägger fram förslag som leder till verksamhetens utveckling.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning som speglar länens befolkning.

Du ansöker till jobbet via denna länk: https://lansstyrelsen.varbi.com/what:job/jobID:672999/

Övrigt

Anna Kruus går att nå från den 10 november.   

Intervjuer är planerade till början av januari 2024.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetenhet. Säkerhetsprövning enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) kommer att genomföras innan vi fattar beslut om anställning. Läs mer om säkerhetsprövning Personalsäkerhet - Säkerhetspolisen (sakerhetspolisen.se)

Vi har valt rekryteringskanaler och vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag.

Din ansökan blir en allmän handling när du söker tjänster hos oss. Därför är det viktigt att du med skyddade personuppgifter inte registrerar dig via vårt rekryteringssystem. Posta din ansökan till HR-enheten, Länsstyrelsen Västra Götaland, 403 40 Göteborg. Delge inte några känsliga uppgifter i din ansökan men ange någon form av kontaktuppgift så att vi kan kontakta dig om du är aktuell för tjänsten. Vid frågor, ta kontakt med HR via e-post hr.vastragotaland@lansstyrelsen.se

Ansök nu

Ekonomichef till Calamo

Ekonomichef
Läs mer Okt 27
EKONOMICHEF TILL CALAMO
ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomichef hos oss på Calamo kommer du att spela en nyckelroll i vår organisation och vara direkt ansvarig för ekonomifunktionen. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för vår ekonomiska strategi och styrning. Ditt ansvar omfattar inte bara den legala redovisningen utan också att driva controlling, säkerställa resultat- och måluppfyllelse samt delta i ekonomiska utvecklingsinitiativ. Ditt arbete är både operativt och strategiskt och inkluderar bl.a. följande uppgifter:
Genomförande av bokslut och avstämningar
Löpande redovisning
Utarbeta årsredovisning
Skatte- och momsredovisning
Lagervärdering
Interna rapporter
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som ekonomichef tror vi att du har en relevant högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande. Vidare har du tidigare arbetat som till exempel ekonomiansvarig eller controller från en tillverkande industri med egen produktion och lagerföring. Du har en god förståelse för ekonomistyrning och erfarenhet av att leda ekonomiska processer. Eftersom du kommer att ha en hel del kommunikation med våra utländska kollegor och ägare är du bekväm i både muntlig och skriftlig kommunikation på engelska. Kvalitet i arbetet hos oss betyder att kunna vara effektiv och samtidigt ser företaget i sin helhet. Om du arbetat i Jeeves affärssystem är det en stor fördel liksom gedigen erfarenhet i Excel.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som ekonomichef är en direktrekrytering där du blir anställd av Calamo AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Food & Beverage Manager

Restaurangchef
Läs mer Nov 10
Hotel Fratelli slår upp portarna 22 april! Nu söker vi en erfaren ledare, med stort kulinariskt intresse och goda kunskaper på dryckesområdet, som ska sätta hotellets restauranger och barer på kartan.
Vår Food & Beverage Manager ansvarar för att leda och inspirera teamen i våra restauranger och barer samt ska säkerställa att alla gäster får ett positivt besök hos oss, värt att minnas och berätta om för nära och kära!
Du har resultatansvar för fyra outlets på hotellet, rapporterar till General Manager och är en del av vår ledningsgrupp.
I rollen har du ett övergripande ansvar för bar/deli på lobbyplan, bar en trappa ner i vår Retreat Club, bar i vårt orangeri på plan två, samt givetvis vår huvudrestaurang. Varje avdelning har en egen inriktning baserat på Hotel Fratellis koncept.
Du har bra koll på kombinationen av mat och dryck och jobbar nära vår kökschef med menyplanering och våra erbjudande i stort.
Din bakgrund
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet att leda en komplex restaurangverksamhet, med flera olika avdelningar, där du tidigare haft personal- och resultatansvar. Du har god kunskap om och stort intresse för mat och dryck, har du en sommelierutbildning är det starkt meriterande för denna roll. Då du kommer att vara en viktig representant för hotellet är det viktigt att du är bra på att kommunicera med människor med olika bakgrund och personligheter. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.
Mer om rollen
Några av de arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i denna roll:
Arbetar aktivt med målstyrning och prognoser (intäkts- och kostnadsprognoser), vi arbetar med verktyget PMI.
Du har resultatansvar för bar/deli på lobbyplan, baren en trappa ner i vår Retreat Club, baren i vårt orangeri plan två samt vår huvudrestaurang.
Leverantörsrelationer: Att förhandla med relevanta leverantörer för att säkerställa kvalitet till rätt pris.
Personalansvar: Lönesättning och medarbetarsamtal, rekrytering, utbildning, schemaläggning och coacha och utveckla medarbetarna.
Kvalitetskontroll: Att säkerställa att det vi serverar uppfyller rätt standard.
Sälj och marknad: Att tillsammans med vår Commercial Manager utveckla strategier för att öka försäljningen av mat och dryck.
Gästupplevelse: Att säkerställa värdskap i absoluta toppklass och följa upp gäst- enkäter och synpunkter, vi arbetar med verktyget Loopon.
Lagar och regler: Att följa lokala, regionala och nationella lagar och regler, inklusive ansvarsfull alkoholhantering.
Rapportering: Ta fram och analysera data kring försäljning, kostnader, gäst- och medarbetarnöjdhet för att utvärdera verksamheten och ta fram beslutsunderlag för att trygga en positiv utveckling.

Alla på avdelningen ska själva och på daglig basis ha en tydlig bild av avdelningarnas mål och hur de kan bidra till att skapa resultat. F&B Manager förväntas vara en del av den dagliga driften och vara kapabel och ha förmåga att vara en förebild och visa med handling hur arbetsuppgifter skall utföras.
Tillsättning sker under januari-februari. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande. Efter att du registrerat din ansökan kommer du att få ett mejl med en länk där du skall ladda upp ditt CV för att färdigställa din ansökan.

Ansök nu

Affärschef inom ekonomi till redovisningsbyrå

Redovisningschef
Läs mer Okt 10
Om du vill utvecklas i en ledande roll med fokus på medarbetare, kund och affär kan din nästa roll vara som Affärschef på Ludvig & Co i Karlstad Vi är inne i en förändringsresa där målet är att fortsätta vara det ledande rådgivningsföretaget och samtidigt skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Kom och väx med oss på Ludvig & Co!
Rollen som Affärschef
Du leder ett av Karlstadkontorets team om 11 medarbetare inom ekonomi med målet att vara småföretagarens självklara partner. Som Affärschef har du det övergripande ansvaret för din grupp av medarbetare gällande kundleverans, kvalitét, försäljning, tillväxt, kompetensutveckling, samarbete och rekrytering. I rollen ingår även att proaktivt implementera moderna arbetssätt, och arbeta med förändringsledning.
Du leder medarbetare inom din egen yrkeskompetens och du kombinerar ledarrollen med eget kundarbete, där fördelningen kommer anpassas efter kundernas och teamets behov. Du har personalansvar och ingår i ledningsgruppen för Marknadsområde Värmland tillsammans med andra Affärschefer och din närmaste chef Marknadsområdeschef Helen Hildeberg.
Utvecklas som ledare på Ludvig & Co
Du är med och skapar den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare med ett ledarskap som utgår från våra ledarbeteenden: Vilja & Våga, Inspirera & Engagera, Lära & Utveckla. Genom återkommande ledarträffar och ledarutbildningar, i en organisation med fokus på ständigt lärande, fortsätter du växa i din roll.
Vi söker dig som i den ledande rollen kan bidra med dina egna expertiskunskaper inom ekonomi. Du har erfarenhet av eget kundansvar och försäljning. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är affärsmässig, resultatorienterad och vill bidra med rådgivning som utvecklar våra kunders verksamhet.
Du passar för rollen om du, precis som vi, tror att samarbete, affärsmässighet och utveckling är tre viktiga hörnstenar för att bygga starka team. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av ledaruppdrag, personalansvar och budgetarbete. Men det viktigaste är inte exakt vad du gjort, utan att du har viljan och potentialen att bli en riktigt bra ledare.
Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontaktfrån rekryteringsbolag.


Bli en del av Ludvig & Co
När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen. Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!
Om Ludvig & Co
Vi är Sveriges största konsultbyrå för småföretagare. Vi hjälper entreprenörer dagligen, både i fysiska möten och genom digitala tjänster, allt för att skapa och utveckla framgångsrika företagare över hela landet. Vi är 1300 medarbetare på 130 kontor över hela Sverige.
Grundades 1918
Medarbetare 1300
Omsättning ca 1,3 miljarder SEK

Ansök nu

Vi söker Elchef till Sesol i Karlstad!

Platschef, bygg
Läs mer Jun 12
Vill du vara en del av Sesol-familjen? Här kommer du att jobba tillsammans med kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Din framtida utmaning
Som elchef kommer du att ha helhetsansvaret för att driva el-avdelningen i Karlstad framåt, därmed driva projekt samt driva verksamheten efter uppsatta riktlinjer och mål. Du har personalansvar över samtliga elektriker på din ort där du jobbar med daglig uppföljning. Du kommer att ansvara för resursplanering kort- och långsiktigt, strukturella förbättringar, att ta fram interna utbildningar samt inte minst för att ditt team utför korrekta el-installationer.

Du har en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Ihop med detta kommer du även ansvara för rekrytering på din ort med stöttning från HR-avdelningen. Som elchef har du även ett tätt samarbete med regional chef samt övriga avdelningar på orten för att främja ett framgångsrikt teamwork. Att vara elchef hos oss är varierande och kommer utöver detta även att bestå av att:

- skapa stabila och genomförbara veckovisa planeringar för elektrikerna på din ort.

- strukturera och förbättra processer och arbetssätt.

- bygga upp och utveckla elarbetet på hela företaget.

- företräda företaget externt i frågor som rör elsäkerhet, elarbete och liknande.

- arbeta efter budget.Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som är en trygg ledare som strävar efter att bygga ett engagerat, motiverat och effektivt arbetslag. Du har förmåga att bygga och skapa goda relationer där kollegor tillsammans strävar efter att nå gemensamma mål.

För att rollen som elchef ska passa dig ser vi att du är driven, resultatinriktad och att du alltid vill uppnå hög kvalitet inom ditt arbete. Du har god problemlösningsförmåga samt förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i denna roll ser vi också att du är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, detta eftersom du kommer ha ett tätt samarbete med såväl den egna gruppen som med övriga avdelningar på Sesol.


Vi vill att du har

- minst 5 års erfarenhet inom el.

- erfarenhet av personal- och resursplanering.

- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.

- B-körkort.

Det är extra bra om du även har

- erfarenhet av ledarskap.

- erfarenhet av budget- och resultatansvar.

- erfarenhet inom solceller, elbilsladdare och IMD.Detta gör livet trevligt hos oss
För att ditt liv som elchef hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du blir specialist inom ditt område.

Som anställd hos oss på Sesol får du även ta del av bland annat:

- Attraktiva tävlingar och kick-offer

- Golden League - ett program med fokus på din kompetensutveckling

- FriskvårdsbidragBra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du längre ned på sidan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra - att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Ansök nu

Erfaren rektor till Thoren Framtid Karlstad

Rektor
Läs mer Nov 6
På Thoren Framtid förbereder vi eleverna inför nästa steg i livet oavsett om det är nästa årskurs, gymnasiet eller att ta klivet vidare i deras utveckling. Här är det personliga, verkliga och digitala lärandet i fokus tillsammans med forskningsbaserade undervisningsmetoder.Är du en rektor som drivs av att verka för alla elevers lärande och har kraften att utveckla och driva utveckling i ett nära och personligt ledarskap? Då är du kanske Thoren Framtid Karlstads nya rektor.

Vi söker en erfaren, strukturerad och prestigelös ledare som kan ta över en skola med stor potential. Thoren Framtid Karlstad har årskurs F-9 och fritidshem och ligger i upp på kasernhöjden. Detta år har präglats av ett gediget utvecklingsarbete med fokus på elevhälsans arbete, struktur och systematisk uppföljning av skolans alla delar. Nu söker vi en rektor och som vill leda skolan långsiktigt där fokus på elevernas kunskaper, trygghet och studiero kommer att vara prioriterade område att arbeta med. Du kommer dessutom att ansvara för personalfrågor, budget och ekonomiskt resultat. 

Som rektor hos oss förväntas du tillsammans med din personalgrupp leda enheten framåt. Du är en ledare som skapar ett gott arbetsklimat genom delaktighet från medarbetare och som uppmuntrar till utveckling och sätter fokus på elevernas lärande och behov. Du delegerar ansvar och följer upp samt är tydlig i att staka ut riktning och mål. 

Arbetsuppgifter 
Som rektor hos oss ansvarar du för att på ett professionellt sätt leda och fördela arbetet på din enhet. Du är aktivt deltagande i Thoren Framtids rektorsgrupp som träffas regelbundet både digitalt och fysiskt. Du säkerställer du att skolan: 

- Följer rådande lagar och styrdokument.
- Har ett välutvecklat systematisk kvalitetsarbete i syfte att få våra elever att nå så långt som möjligt i sin utveckling och sitt lärande.
- Leds och utvecklas utifrån enheternas unika behov och i enlighet med Thoren Framtids pedagogiska diamant.
- Har ett väl utvecklat arbetsmiljöarbete inom SAM och OSA.
- Har ett tydligt ledarskap som sätter elevers lärande och personalens välmående i fokus.
 

Kvalifikationer 
Det är meriterande om du har genomgått rektorsutbildningen och har arbetat som skolledare i några år. Du är kvalitetsmedveten med nyfikenhet på förbättringsområden och utveckling. Du fördelar ansvar och följer upp samt utvecklar medarbetare genom ett tillitsbaserat och modigt ledarskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder 
Starkt stöd i form av väl utvecklade och professionella stödfunktioner. En driven rektorsgrupp och en närvarande verksamhetschef.   

Sista ansökningsdag 
2023-11-26, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

Ansök nu

Butikschef - Coop Molkom

Butikschef
Läs mer Nov 6
Nu söker vi en målinriktad butikschef till Coop Molkom som tillsammans med sina medarbetare vill bidra till butikens fortsatta utveckling. Som butikschef har du det övergripande ansvaret för butiken och ditt team. Vi vill, precis som du, att ditt fokus ska ligga på att utveckla din personal samt butiksdrift där du är både en strategisk kraft men också genom ett operativt ledarskap, skapar en attraktiv handels- och arbetsplats. Affärsmannaskap och struktur är två av nycklarna.

Arbetsuppgifter som tillhör din vardag är bland annat:

- Bygga ett starkt, effektivt och välmående team.

- Arbeta med och utveckla affärsmannaskap.

- Coacha dina medarbetare, såväl individuellt som grupp.

- Utveckla och förvalta butiken.

- Se till att butik och lager är väl i ordning.

- Se till butiken uppnår sina försäljnings- och lönsamhetsmål.

Du ska ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet
av en ledande position.

Som ledare ska du vara trygg, driven och modig och motiveras av att se din omgivning växa, såväl medarbetare som butik. Du har en hög kompetens inom affärsmannaskap och deltar såväl operativt som strategiskt i verksamhetens utveckling. Vidare är du en ödmjuk, utåtriktad och kommunikativ ledare. Tillsammans med medarbetarna ska du leda och utveckla butiken och skapa en positiv upplevelse för dina kunder.

Urval görs löpande och kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag 231126

För ytterligare information kontakta Affärsområdeschef Tomas Röhr 010-4108108


Hur ser din framtid ut? Står du på tröskeln in i arbetslivet eller har du nya planer på gång? Kanske finns ditt framtida yrke inom Coop Värmland?

För oss är service ett nyckelord, oavsett vilken roll man har i organisationen, och vi har alltid kundens behov i fokus. Vi har gott om kompetent personal och vi värdesätter engagemang och ambition.

Vill du arbeta tillsammans med vår serviceinriktade personal? Har du vinnarinstinkt och ett brinnande intresse för att göra ett bra arbete? Är du dessutom ansvarsmedveten och flexibel kan ett jobb hos Coop Värmland passa dig.

Se våra andra lediga tjänster inom Coop Värmland här!

Ansök nu

Kommersiell projektledare till Goodtech

Administrativ chef
Läs mer Jun 9
Om tjänsten
Vi söker en erfaren och kommunikativ projektledare med kommersiell erfarenhet och intresse för industriell automation. Rollen innebär att ha det övergripande ansvaret för projektets leveranser och säkerställa lönsamhet och affärsresultat. Du kommer att bli en del av ett projektledarteam med stor kompetens som lär av varandra och som ger dig möjligheter att utvecklas i rollen som projektledare.

En viktig del av rollen är att på ett professionellt sätt hantera kontaktytan mot kunden och andra intressenter, där du bygger starka relationer genom att förstå kundens behov och förväntningar. Kommunikation är en central del av rollen, både internt och externt, där du känner dig trygg i kommunikationen med de olika intressenterna gällande projektets framsteg, utmaningar och resultat.

Du kommer att leda det interna arbetet för att säkerställa att kundens krav och förväntningar förstås och uppfylls. Ditt ansvar omfattar även projektplanering samt att identifiera och hantera projektets risker och budget. Genom att hantera resurser och samordna aktiviteter kommer du att säkerställa att projektet genomförs enligt plan. Du kommer att rapportera projektets framsteg, budget, risker, samt säkerställa att projektdokumentationen tas fram och levereras enlig överenskommelse med kunden.

Om dig
Som person är du strukturerad, kommunikativ och har hög integritet. Du drivs av högt satta mål och att få leverera högkvalitativa lösningar tillsammans med andra. Du har troligtvis ett stort intresse för den kommersiella sidan av projekten och du känner dig bekväm med att hantera och kommunicera med beslutsfattare på olika nivåer.

Som projektledare hos oss rör du dig i en industriell miljö, och därför är det en fördel om du tycker det är kul med teknik och har en övergripande förståelse för våra tjänster och lösningar.

Däremot, fokuset i denna roll är att leda och koordinera människor och aktiviteter för driva en process framåt, och du har en förmåga att lära och anpassa dig till ändrade förutsättningar eller behov från våra kunder.

Om oss
Vi på Goodtech är en av de ledande leverantörerna inom industriautomation och bidrar med vår kompetens och erfarenhet inom automation, digitalisering och hållbarhet till en omställning inom industrin. Till våra kunder är vi en partner samt en leverantör, och vi arbetar med globala världsledande företag inom sin bransch. Vi vill bidra till en smartare, grönare och mer bärkraftig industri.

Vi är certifierade som ett Great Place to Work och välkomnar till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra och hjälps åt för att tillsammans hela tiden bli lite bättre.

Vårt bolag Goodtech ASA är noterat på Oslo Börs och vi har ca 350 medarbetare i Norge och Sverige, samt en omsättning om ca NOK 600 miljoner. Koncernen levererar projekt, tjänster och produkter inom miljö- och industriteknik, energi, industri samt infrastruktur i Norden.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där nästan alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Linus Westling på telefon 076 326 23 47 eller linus.westling@testhuset.com.

Du är varmt välkommen in med din ansökan.

Ansök nu

Verksamhetschef till Kvinnosjukvården

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 6
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8600 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling, kollektivtrafik samt kultur och bildning.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver vårdcentraler över hela länet och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Kvinnosjukvården ansvarar för all obstetrisk och gynekologisk verksamhet i Värmland och vi är cirka 250 medarbetare.

Kliniken består av en obstetrisk sektion med regionens enda förlossningsavdelning som handlägger cirka 2500 födslar per år, en BB avdelning samt en obstetrisk mottagning.

Kliniken har ett flertal mottagningar för bland annat akuta gynekologiska patienter, fertilitetsmottagning och mottagningsoperationer samt en sektion för gynekologisk onkologi med öppenvårdsmottagning och tumöroperativ verksamhet. Inom verksamheten finns en gemensam vårdavdelning för BB, förvård, akuta patienter och postoperativ vård. I Värmland ansvarar kvinnosjukvården för länets transvård.

Verksamheten har en egen läkarjourlinje med primärjour på plats och bakjour i hemmet. Verksamheten har ett omfattande utbildningsuppdrag för såväl läkare och barnmorskor som andra personalkategorier och arbetar kontinuerligt med fortbildning.

Huvudsakligen bedrivs verksamheten i Karlstad, men det finns deltids gynekologisk mottagning även i Arvika och Kristinehamn.

Om arbetet
Hälso- och sjukvården går in i en ny organisation vid årsskiftet där Kvinnosjukvården kommer ingå i området som även innefattar barnmedicin, barn och familjehälsa, habilitering och barnpsykiatri. Du får en unik möjlighet att delta i formandet av det nya området tillsammans med områdeschef och verksamhetschefskollegor. Verksamhetschefen är direkt underställd områdeschefen och ingår i områdesledningen. Områdesledningen tar ett gemensamt ansvar för regionens uppdrag och resultat som helhet.

Som verksamhetschef har du ansvar för verksamhet, personal-, arbetsmiljö-, och budget. Du har det samlade ansvaret för att organisera och utveckla verksamheten i riktning mot de mål verksamheten och organisationen fastställt. Uppdraget innebär ett övergripande ansvar för den hälso- och sjukvård som bedrivs inom verksamhetsområdet vilket ställer krav på ett strategiskt ledarskap med helhetssyn. Som verksamhetschef leder du verksamheten genom din ledningsgrupp och till ditt stöd finns olika stabsfunktioner. Verksamhetschef är närmaste chef för avdelningschefer.

Som verksamhetschef har du många kontaktytor både internt och externt. Det är därför viktigt att du är en god kommunikatör som kan skapa bra och förtroendefulla relationer med din omgivning.

Utgångspunkten i chefsuppdraget är att med ett närvarande ledarskap tillsammans med chefer och medarbetare aktivt arbeta med värdegrundsarbete, kompetensförsörjning samt kvalitets- och förbättringsarbeten med patienten och vårdens flöden i centrum.

En självklar och naturlig del för dig i ledarskapet är att engagera och entusiasmera för att tillsammans med ledningsgrupp och medarbetare skapa förutsättningar för att utveckla verksamheten till en attraktiv arbetsplats.

I chefsrollen erbjuder region Värmland introduktion, ledarskapsutbildning och mentorskap. Regionen använder Indirekt Ledarskap (IL) som modell för de chefer som leder andra chefer. Där belyses de förutsättningar och krav som finns då man leder genom andra. Ökad kunskap inom ledarskapets olika delar tillsammans med ökad självinsikt ger bättre förutsättningar för att lyckas i sitt uppdrag som chef oavsett nivå.

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk hälso-och sjukvårdsutbildning eller annan lämplig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete inom hälso-och sjukvård där erfarenhet av att vara chef över chefer i likande ledningsuppdrag är meriterande. Som chef på denna nivå ser vi gärna att du har någon form av ledarskapsutbildning.

Vi söker dig som har intresse för och förmåga att leda och fortsätta utveckla kvinnosjukvården som en del i helheten inom hälso-och sjukvården.

Uppdraget kräver tydlighet, lyhördhet och framåtanda med ett strategiskt tänkande. Du är kommunikativ, har en problemlösande förmåga och en ekonomisk förståelse.

Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Vi söker Elchef till Sesol i Karlstad!

Platschef, bygg
Läs mer Jun 9
Vill du vara en del av Sesol-familjen? Här erbjuds du bra utvecklingsmöjligheter samt kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Din framtida utmaning
Som Elchef kommer du att ha helhetsansvaret för att driva el-avdelningen i Karlstad framåt, därmed driva projekt samt driva verksamheten efter uppsatta riktlinjer och mål. Du har personalansvar över samtliga elektriker på din ort där du jobbar med daglig uppföljning. Du kommer ansvara för resursplanering kort samt långsiktigt, strukturella förbättringar, ta fram interna utbildningar och du kommer även ansvara för att ditt team utför korrekta el-installationer.

Du har en viktig del i att vi fortsätter bibehålla vår höga kundnöjdhet. Ihop med detta kommer du även ansvara för rekrytering på din ort med stöttning från HR samt kommer du även jobba efter budget. Som Elchef har du även ett tätt samarbete med regional chef samt övriga avdelningar på orten för att främja ett gott samarbete. Detta kommer att vara en varierande roll som även kommer bestå av:

- Skapa stabila och genomförbara veckovisa planeringar för elektrikerna på din ort.

- Strukturera och förbättra processer och arbetssätt.

- Bygga upp och utveckla elarbetet på hela företaget.

- Företräda företaget externt i frågor som rör elsäkerhet, elarbete och liknande.Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som är en trygg ledare som strävar efter att bygga ett engagerat, motiverat och effektivt arbetslag. Du har förmåga att bygga och skapa goda relationer som tillsammans strävar efter att nå gemensamma mål.

Vi tror att du är driven och resultatinriktad som alltid vill uppnå hög kvalitet inom ditt arbete. Du har god problemlösningsförmåga samt har du förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i denna roll ser vi också att du är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, detta eftersom du kommer ha ett tätt samarbete med såväl den egna gruppen som med övriga avdelningar på Sesol.


Vi vill att du har

- minst 5 års erfarenhet inom el.

- erfarenhet av personal- och resursplanering.

- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.

- B-körkort.

Det är extra bra om du även har

- erfarenhet av ledarskap.

- erfarenhet av budget- och resultatansvar.

- erfarenhet inom solceller, elbilsladdare och IMD.Detta gör livet trevligt hos oss
För att ditt liv som elektriker hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du blir specialist inom ditt område.Bra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du längre ned på sidan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt bidra till att våra kunder producerar sin egen el från solceller? Toppen, då är det dig vi söker!

Ansök nu

Elchef till Karlstad

Platschef, bygg
Läs mer Jun 8
Din framtida utmaning
Som Elchef kommer du att ha helhetsansvaret för att driva el-avdelningen i Karlstad framåt, därmed driva projekt samt driva verksamheten efter uppsatta riktlinjer och mål. Du har personalansvar över samtliga elektriker på din ort där du jobbar med daglig uppföljning. Du kommer ansvara för resursplanering kort samt långsiktigt, strukturella förbättringar, ta fram interna utbildningar och du kommer även ansvara för att ditt team utför korrekta el-installationer.

Du har en viktig del i att vi fortsätter bibehålla vår höga kundnöjdhet. Ihop med detta kommer du även ansvara för rekrytering på din ort med stöttning från HR samt kommer du även jobba efter budget. Som Elchef har du även ett tätt samarbete med regional chef samt övriga avdelningar på orten för att främja ett gott samarbete. Detta kommer att vara en varierande roll som även kommer bestå av:

- Skapa stabila och genomförbara veckovisa planeringar för elektrikerna på din ort.

- Strukturera och förbättra processer och arbetssätt.

- Bygga upp och utveckla elarbetet på hela företaget.

- Företräda företaget externt i frågor som rör elsäkerhet, elarbete och liknande.Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som är en trygg ledare som strävar efter att bygga ett engagerat, motiverat och effektivt arbetslag. Du har förmåga att bygga och skapa goda relationer som tillsammans strävar efter att nå gemensamma mål.

Vi tror att du är driven och resultatinriktad som alltid vill uppnå hög kvalitet inom ditt arbete. Du har god problemlösningsförmåga samt har du förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i denna roll ser vi också att du är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, detta eftersom du kommer ha ett tätt samarbete med såväl den egna gruppen som med övriga avdelningar på Sesol.


Vi vill att du har

- minst 5 års erfarenhet inom el.

- erfarenhet av personal- och resursplanering.

- god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.

- B-körkort.

Det är extra bra om du även har

- erfarenhet av ledarskap.

- erfarenhet av budget- och resultatansvar.

- erfarenhet inom solceller, elbilsladdare och IMD.Detta gör livet trevligt hos oss
För att ditt liv som elektriker hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du blir specialist inom ditt område.Bra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Karlstad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra att veta!
Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du längre ned på sidan.

På Sesol blir alla arbetstimmar soliga. Gör som över 1000 andra och maxa dina soltimmar du också. Kliv in i värmen hos oss på Sesol - en solsäker arbetsplats!Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt bidra till att våra kunder producerar sin egen el från solceller? Toppen, då är det dig vi söker!

Ansök nu

Driven affärsområdeschef till framgångsrikt anläggningsföretag!

Affärsområdeschef
Läs mer Nov 9
Axeda Entreprenad AB har en mycket stark ekonomisk grund att stå på med starka ägare bakom sig. Vi är ett Karlstadsbaserat företag som är ett dotterbolag till Mark- och energibyggarna i Göteborg AB som i sin tur är en del av Eleda Group.


Om rollen som Affärsområdeschef på Axeda Entreprenad

Affärsområdeschefen har ansvar för det ekonomiska och kvalitativa resultatet inom sitt affärsområde och säkerställer att den operativa verksamheten styrs i enlighet med företagets affärsplan. Affärsområdeschefen ansvarar för att fastställda mål följs upp kontinuerligt och att korrigerande åtgärder genomförs vid avvikelse.  Du är direkt underställd bolagets VD. Det krävs att du är en duktig och lyhörd ledare som också känner dig trygg inom försäljning och med förhandlingar med kund. Du kommer att arbeta med såväl befintliga kunder som att etablera nya kundrelationer. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en arbetsplats som kännetecknas av respekt, omtanke och engagemang. I rollen ingår det även framtagning av offerter och kalkylering för medel till stora projekt.


Din bakgrund

Vi söker dig utbildad Civil- eller Högskoleingenjör som har erfarenhet av entreprenadbranschen, eller närliggande. Kunskaper i entreprenadjuridik är ett krav. Du har god förhandlingsvana och trivs i mötet med olika människor. Du brinner för att skapa affärer. Vi tror att du har flera års erfarenhet från anläggningsbranschen. Du är väl bevandrad inom AMA och ÄTA hantering. Du är idag verksamhet inom Karlstad regionen eller dess närhet. En lämplig bakgrund för denna tjänst kan vara affärsområdeschef, entreprenadchef, arbetschef eller projektchef. Stor vikt kommer även att läggas på din personlighet.

Vi erbjuder en spännande roll med mycket ansvar i ett bolag som växer.

För fler frågor om tjänsten

I den här rekryteringen har Axeda Entreprenad valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på 0733-324014 eller jimmy.eriksson@prowork.se

Läs mer om oss på www.prowork.se

Ansök nu

Sektionschefer till utvecklingssektioner, Saab Karlstad

Utvecklingschef
Läs mer Okt 23
Vi fortsätter att växa i Karlstad och nu söker vi er som vill vara med och bygga upp nya utvecklingssektioner hos oss. Vi söker två sektionschefer. En inom systems engineering and verification och inom Software and Electronics Engineering.

Din roll

Som sektionschef på Saab får du chansen att lära känna och jobba tillsammans med våra programvaruutvecklare skickliga ingenjörer. Beroende på vilken sektion du blir en del av, kommer bakgrunderna och kompetensnivåerna att variera i dina medarbetare. Men din roll, blir att se att samtliga i din sektion har rätt kunskaper och goda förutsättningar för att utföra sina jobb i en trivsam och stimulerande miljö, både nu och i framtiden.

Du kommer att leda grupper om cirka 5-10 medarbetare och ingår i ett team med flera sektionschefer som rapporterar till en områdeschef. Du ingår i ledningsgruppen för området där du tar aktiv del i det strategiska arbetet så som långsiktig planering och processutveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära fullt ansvar för arbetsmiljö, leverans och personalplanering. Du leder och coachar såväl erfarna specialister som unga talanger. Just nu befinner vi oss i ett expansivt skede vilket medför att vi står inför stora utmaningar med mycket spännande projekt och arbetsuppgifter framför oss.

Båda utvecklingssektionerna tillhör affärsenheten Missile Systems, där utvecklingssektionerna leder och säkerställer utvecklingen för systemen, tekniken och metoderna för samtliga produkter inom affärsenheten.

Placeringsorten för tjänsten är i Karlstad, men kontakt och resor till annan ort förekommer. Primärt mot Karlskoga och Linköping.

Systems Engineering and Verification

Sektionen kommer att ha ansvar för att driva systemarbetet i våra utvecklingsprojekt, och detta innebär arbete i hela utvecklingskedjan, från konceptanalyser och kravställning, in i designfasen för att sen säkra att kraven uppfylls genom verifiering av den slutliga produkten. I ansvaret för systemarbete ingår till exempel också att säkerställa att våra produkter är säkra att använda, och att dom konstrueras med ett användarperspektiv när det gäller både handhavande och underhåll.

En naturlig del av vårt arbete är också att löpande förbättra våra processer och metoder.

Missile Software
Sektionen kommer att ha ansvar för att driva programutveckling och elektronikkonstruktionen för våra utvecklingsprojekt. Våra utvecklare och ingenjörer arbetar på flera olika nivåer och inom flera discipliner. Vi arbetar med allt från inbyggda system till stora grafiska planeringssystem. Däremellan finns utveckling av simulatorer, underhåll av äldre system samt design av nya.

Din profil

Vi söker dig som värdesätter och förstår behovet av att ta ansvar, styra och prioritera din verksamhet. Utveckling av medarbetare ligger dig varmt om hjärtat och det är naturligt för dig att lyssna och förstå människors motiv och behov, vilket gör dig till en god kommunikatör med förmåga att samordna och skapa förutsättningar för samarbete. Du har enkelt för att kommunicera på både engelska och svenska, i tal samt skrift.

Vi tror att du har en teknisk utbildning i botten och att du har en erfarenhet av att ha arbetat praktiskt inom något av teknikområde som faller in under din blivande sektion.

Du uppskattar att ha arbetsuppgifter och mål som löper parallellt och är duktig på att prioritera utifrån detta. Du har intresse och förmåga att se och förstå din omgivning och du tar dig an nya projekt med god energi.

Din tekniska bakgrund har du kompletterat med erfarenhet från ledarskap, gärna i någon form av chefsroll.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Låter detta intressant?

Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag. Vi välkomnar din ansökan på både engelska och svenska.

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Förtydiga vilket av teknikområdena som du är intresserad av i din ansökning. Om du har frågor kopplat till rollerna, kan du kontakta:

Anna Toftling (Missile Software)

Mail anna.toftling@saabgroup.com

Telefon +46 73 4184839

Pär Palmvkist (Systems Engineering and Verification)

Mail: par.palmkvist@saabgroup.com

Telefon: +46 73 4375764

Alla former av kontakter som inte rör frågor om tjänsten, t ex från rekryteringsföretag/bemanningsföretag/annonssäljare, undanbedes.

Vad du blir en del av.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Ansök nu

Arbetschef sökes inom Mark och Anläggning!

Platschef, bygg
Läs mer Jul 3
Är du en affärsmässig person som brinner för verksamhetsutveckling och lönsamhet? Trivs du i en ledarroll där du dagligen engagerar dina medarbetare samt vårdar kundrelationer? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Sten & Vägarbeten AB en Arbetschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sten & Vägarbeten AB.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

• Att få tillhöra ett modernt företag med familjär känsla
• En organisation där du samverkar tätt med kollegor och VD
• Mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, som ev. kan leda till partnerskap.

Arbetsuppgifter
Som Arbetschef hos Sten & Vägarbeten AB har du en viktig och central roll i verksamheten. Arbetet innebär ett övergripande ansvar för pågående projekt och att aktivt arbeta med kundvård för att öppna upp nya affärsmöjligheter. Du ansvarar för: 

• Resursfördelning, ekonomi, personal, budget, miljö och arbetsmiljö
• Att upprätta mål, strategier och handlingsplaner
• Marknads- och anbudsbevakningar
• Projektavstämningar där du säkerställer kvaliteten och lönsamheten

I tjänsten utgår du från kontoret i Karlstad, men åker även ut till pågående projekt för att säkerställa din projektplanering.

Vi söker dig som:
Har flera års erfarenhet inom anläggningsbranschen och goda kunskaper om MER-anläggning, projektekonomi och entreprenadjuridik. Du har god erfarenhet av affärer, är van och bekväm med att leda arbeten och personal samt har erfarenhet av att vara ansvarig för lönsamhet i projekt. Du har även god erfarenhet av att ha kontakt med beställare och att vårda kundrelationer. Du talar och skriver svenska samt innehar B-körkort. 

För att vara bekväm med ovanstående tror vi att dina personliga egenskaper även är avgörande för att trivas i rollen som Arbetschef. Du är en driftig, relationsbyggande och social person. Vidare är du strukturerad, engagerad och har en vilja och ett driv till att utveckla både dig själv och företaget. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu