Chefer och verksamhetsledare jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb som Chefer och verksamhetsledare i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Karlstad från den arbetsgivaren.

Restaurangchef SingSing Karlstad

Restaurangchef
Läs mer Mar 29
Om människor, härlig stämning, fest och variation är vad du älskar, då är SingSing Karaokeden perfekta arbetsplatsen för dig.
Om oss: På SingSing handlar allt om festen och goda stunder spenderade med vänner. Vi är ditt andra vardagsrum och erbjuder en social plats för människor i alla åldrar. Vi är karaokebaren där sång och glädje står i centrum för hela kvällen.
Vi ÄLSKAR att...
• leverera fantastiska partykvällar för gästerna
• hjälpa våra teammedlemmar att växa
• ha kul och umgås.
Hos SingSing är teamkänslan det allra viktigaste, och samarbete är det som värderas högst av alla våra kollegor.
Teamet söker en ledare som:
- har passion för mat, dryck, karaokeoch människor.
- har förmågan att hålla ihop teamet.
- kan driva dem att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.
- är lyhörd och uppmärksam på både teamet och gästernas behov.
- har förmågan att skapa en arbetsplats där både kollegor och gäster kommer trivas!
Önskelistan på dig är att du:
• lång erfarenhet från restaurangbranschen.
• tidigare erfarenhet av att arbeta som ledare med medarbetaransvar.
• att du är resultatorienterad, lösningsorienterad, strategisk och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
• att du kan kan hålla flera bollar i luftensamtidigt!
• att du har förmågan att leda och motivera ett team och skapa en rolig och givande atmosfär för alla medarbetare.
• att du har en dynamisk personlighet med en stark passion för besöksnäringen.
• en vilja att lära och hålla dig inom ramen för vårt koncept.
• att du som person är serviceminded, utåtriktad, noggrann och hanterar stress väl.
Arbetsuppgifter: Som restaurangchef på SingSing är du en viktig del av organisationens utveckling. Dina fokusområden är att nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Du har ett helhetsansansvar för servicen samt personalen i form av rekrytering, schemaläggning, planering samt personalutbildning. Jobbet som restaurangchef på SingSing utgår frånstark närvaro i service,där du skall finnas till för dina teammedlemmar samt vara ansiktet utåt i restaurangen.
Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Bifoga personligt brev och CV.
ANSTÄLLNINGSSTART: Enligt överenskommelse
ARBETSTIMMAR: Huvudsakligen kvällar och helger
PLATS: Karlstad
VI ERBJUDER: 100% Tillsvidare anställning (6 månaders provanställning)
KONTAKTUPPGIFTER: karlstad@singsingkaraoke.com
Läs mer om SingSing Karaokepå Home - Sing Sing Karaoke

Ansök nu

Regionchef

Regionchef, butik
Läs mer Mar 26
Regionchef - Värmland
Är du redo för en dynamisk och utvecklande ledarroll inom Apoteket? Vi söker nu en engagerad och affärsdriven regionchef för Värmland, en region full av potential och med en spännande mix av utmaningar och möjligheter. Som regionchef hos oss får du möjlighet att påverka och utveckla verksamheten på djupet, med en direkt inverkan på både kundnöjdhet och företagets framgång.

Ditt uppdrag:
Som regionchef är du ansvarig för att leda och utveckla 18 apotek och 11 apotekschefer i Värmland. Du har fullt resultatansvar för regionen och ditt arbete spelar en central roll i att säkerställa att våra apotek inte bara möter, utan överträffar våra försäljnings- och lönsamhetsmål. Genom ett både strategiskt och operativt ledarskap bidrar du till att skapa en kultur där kunden alltid står i fokus. En viktig del av ditt uppdrag blir att implementera processer och strategier samt att driva utvecklings- och förändringsprojekt.

Utöver detta kommer du också att agera som en ambassadör för företagets vision, kundlöfte och värderingar. Du kommer att inspirera och engagera ditt team genom tydlighet och positivitet, samt främja en kultur av samarbete och förändringsvilja.

Du kommer även:

- Ta fram budgetar och genomföra resultat- samt försäljningsuppföljning för regionens apotek, samtidigt som du säkerställer att alla apotek i regionen arbetar enligt standardiserade processer.

- Genom regelbundna besök och löpande dialog med apoteken skapa förståelse för verksamheten, identifiera utvecklingsmöjligheter och initiera stödåtgärder efter behov.

- Rekrytera, utveckla och stödja apotekschefer och andra nyckelmedarbetare inom regionen, där du agerar som en coachande ledare med tydliga förväntningar.

Dina kompetenser:
För att lyckas i rollen som regionchef hos oss krävs starka ledaregenskaper, affärsmannaskap och en djup förståelse för detaljhandelns dynamik, gärna med erfarenhet från apoteksbranchen. Du är en person som kombinerar stark affärsmässighet med ett genuint engagemang för både medarbetare och kunder. Vi söker dig som är drivande, uthållig och trivs i en miljö där både tempot och ambitionerna är höga, och där utveckling står i fokus.

- Minst fem års erfarenhet i en ledande roll.

- Djupgående kunskap inom detaljhandeln och/eller annan kedjeverksamhet.

- Vana vid att driva förändringsprojekt och att leverera resultat till högt ställda mål i en resultatorienterad miljö.

- En utvecklad förståelse för affärsdrivande faktorer och kundbehov, med förmågan att snabbt anpassa sig till nya utmaningar och prioritera under press.

Om teamet:
Som en del av vårt team med 16 fantastiska regionchefer kommer du att ingå i en stöttande miljö där samarbete och ömsesidigt lärande står i fokus. Vårt team kännetecknas av ett starkt engagemang, där vi delar erfarenheter och best practises för att tillsammans nå nya höjder. Vi tror på kraften i att växa och utvecklas tillsammans!

När det känns rätt!
Fundera inte för länge. Låt oss istället berätta mer om rollen och verksamheten så kan du sedan avgöra om det känns rätt för dig. Ansök nu! Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Avverkningsledare – VSV Unite

Driftledare, skogsbruk
Läs mer Mar 1
Om tjänsten
Vi söker en engagerad och erfaren avverkningsledare för en nyckelroll inom vår organisation. Du kommer ha en central roll i verksamheten samt ha ett stort ansvar inom affärsområdet avverkning. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar ekonomisk planering och fakturering, utveckling av affärsrelationer, kontinuerlig analys och förbättring av våra arbetsprocesser samt att säkerställa efterlevnad av lagstiftning och kundkrav. Du kommer att vara en del av den dagliga operativa ledningen av affärsområdet vilket bland annat innefattar att planera och leda våra kunduppdrag, skapa och upprätthålla relationer med entreprenörer och kunder.

Du kommer att leda och stötta organisationen och alla involverade inom affärsområdet. Vi ser att du vågar kliva fram och visa vägen. Du har lätt att skapa förtroendefulla relationer både internt och externt. Tjänsten innebär mycket eget ansvar så det är viktigt att du har ett högt inre driv och är strukturerad. Detta är en hybridtjänst med placering Värmland/Dalsland med omnejd. Vi ser att du kan vara i Karlstad 1-2 dagar i veckan. Start enligt överenskommelse.

Exempel på arbetsuppgifter

- Ledning och övervakning av skogsavverkningsprocessen från planering till genomförande.

- Säkerställande av efterlevnad av lagstiftning och kundkrav för att bibehålla höga standarder och kvalitet.

- Hantering av alla ekonomiska aspekter, inklusive fakturering och kostnadsanalys, för att säkerställa lönsamhet.

- Utveckling och underhåll av affärsrelationer med entreprenörer och kunder för långsiktigt samarbete och tillväxt.

- Kontinuerlig analys och förbättring av arbetsprocesser för maximal effektivitet och produktivitet.

- Central roll i utvecklingen och stärkandet av arbete kring arbetsmiljö, certifieringar och interna uppföljningar.

- Delaktighet i strategiska beslut som påverkar affärsområdets framgång.

- Skapande av relationer med interna och externa intressenter för smidig kommunikation och samarbete genom hela processen.

Om dig
Vi söker dig som har

- Utbildning inom skogen, skogsmästare, jägmästare eller motsvarande.

- Minst 3 års erfarenhet inom branschen.

Det är meriterande om du har

- Förhandlingsvana kring priser, index och dieselklausuler med kunder

- Erfarenhet kring att upprätta avtal inom skogsnäringen

- Kännedom om skogsmaskiner, maskintyper, modeller, storlekar och funktion för de olika uppdragen

- Tidigare efterrenhet från exempelvis affärsutveckling, förändra och utveckla affärsmodeller.

- God datorvana (Excel, faktureringssystem)

Om oss
VSV Unite är ett framstående logistikföretag med huvudkontor i Karlstad, specialiserat på alla aspekter av skogsindustrin. Från avverkning till transport av färdigvara, våra tjänster sträcker sig över hela kedjan av skogslogistik. Tillsammans arbetar upp emot 700 personer inom VSV Unite, fördelade över 170 företag. Varje dag planerar vi verksamheten för cirka 300 fordon och 90 skogsmaskiner, där vi strävar efter att leverera effektivitet och kvalitet i varje steg.

Om rekryteringsprocessen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser genomför Testhuset en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 070-594 72 77 eller Safia Jaouhari på telefon 073-501 81 78.

Välkommen in med din ansökan senast 13/3.

Ansök nu

VD till tillverkande bolag i Värmland

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Feb 27
Bolaget ingår i en framgångsrik industrikoncern som befinner sig i ständig utveckling.

Vi söker för kunds räkning en driven VD till en fabrik som omsätter mellan 350 - 400 miljoner. Rollen innebär att du har det övergripande ansvaret för ett av koncernens bolag och att säkerställa dess långsiktiga tillväxt. Du rapporterar till bolagets styrelse.

Vi ser att du har en gedigen bakgrund inom ledning och erfarenhet av att driva tillväxt inom en industriell miljö. Du har en stark förmåga att navigera i en föränderlig marknad och har en beprövad ”track record” av att leverera resultat. Du har också utmärkta kommunikations- och ledarskapsfärdigheter, och har förmågan att bygga starka relationer både internt och externt. Genom ditt ledarskap skapar du trygghet samt engagerar och entusiasmerar för att gemensamt nå uppsatta mål. Som personen är du generalist, har ett naturligt affärsmässigt tänk samt mycket god kunskap inom produktion och teknik. För att lyckas i rollen är man en naturlig, närvarande och förtroendeingivande ledare med vana att coacha.

Helst ser vi att personen tidigare har varit VD för ett mindre eller medelstort bolag, men det är inte ett krav. Man kan även tänka sig någon person som arbetat ur ett helhetsperspektiv och har haft fullt P/L erfarenhet. Stor vana vid ledningsgruppsarbete, har en mogenhet i sin personlighet och någon som leder genom andra är att föredra. Troligen har personen högskolebakgrund, inom teknik eller ekonomi men inte ett krav.

Lämpligt är om du bor i Värmland med omnejd, bolaget är placerat norr om Karlstad.

Det här är en unik möjlighet att bli en del av en framgångsrik industrikoncern. Vi ser fram emot din intresseanmälan. All kontakt behandlas strikt konfidentiellt.

Ansök nu

Restaurangansvarig

Restaurangchef
Läs mer Jan 19
Önskad kompetens och erfarenhet

- Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen

- Du brinner för att sätta gästen i centrum

- Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar

- Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning

- Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål

- Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi

- Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillhörande utveckling

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Ansvarsområden som ingår i tjänsten är:

Personalfrågor

Schemaläggning

Systematisk utvärdering och utveckling

Hygien och egenkontroll

Inköp och inventering

Kassahantering

AdministrationDu ska vidhålla

- hög kvalité på våra produkter

- hög servicenivå gentemot gäster

- hög renlighet i restaurangen och alla arbetsmoment

Ansök nu

Organisationsledare till Törnkvist Begravningsbyrå

Administrativ chef
Läs mer Nov 28
Vill du ha ett arbete där du möter människor i livets stora händelser? Är du redo för större ansvar i rollen som ledare? Då kan det vara du som är Törnkvist Begravningsbyrås nya Organisationsledare.

Om oss
Törnkvist Begravningsbyrå är en auktoriserad begravningsbyrå som sammanlagt har över hundra års erfarenhet av att hantera viktiga skeenden i en människas liv.

Törnkvist är en del av en koncern med ytterligare två bolag med samma kärna: att möta människor och med omsorg ge dem personlig vägledning i några av livets stora händelser.

Kundens resa är vårt fokus. Varje dag arbetar vi för att ge våra kunder ett professionellt och personligt bemötande. Varje individ har sin egen historia och vi värnar om att var och en ska känna sig hörd, tillgodoser önskemål och behov och visar vilka alternativ som finns.

Vi möter människan där hen är och erbjuder att träffas på vårt kontor, likväl som vi erbjuder hembesök eller rådgivning digitalt. Med stolthet och tacksamhet inför att kunna bidra i våra kunders stora och ibland svåra stunder gör vi skillnad varje dag.

Vi möter människor, vi kommer nära människor, vi är ett stöd i deras svåraste stund. Det ger så mycket positiv energi tillbaka”- Therese Hagaton, Ceremonikoordinator och delägare i Törnkvist BegravningsbyråTörnkvist finns idag på tre orter och fortsätter att leverera kvalitet genom stort engagemang och lyhördhet. Vi kommer aldrig tumma på att vi alltid ska leverera en service över förväntan!

Titta in på vår hemsida (https://www.tornkvists.se/) för att läsa mer om oss och vår verksamhet.

Om rollen
I rollen som Organisationsledare är du navet i vår koncern. Med din förmåga att leda ser du till att driften hos de olika kontoren fungerar. Du har personalansvar för ett tiotal medarbetare som finns på flera kontor och tre olika orter.

Du är även operativ i verksamheten och koordinerar kontakten med våra samarbetspartners i olika projektformer.

Rollen innebär ett tätt samarbete med bolagets ägare och du har således korta vägar från ord till handling. Ägarna ser dig som ett viktigt tillskott i verksamheten och kommer att utforma tjänsten tillsammans med dig - för att skapa förutsättningar för såväl verksamhetens som din utveckling.

Du drivs av att arbeta med utveckling och kan på ett prestigelöst sätt vara mångfacetterad och skapa engagemang hos arbetsgruppen du leder. Med ditt lösnings orienterade och positiva förhållningssätt ser du möjligheter före hinder.

Du driver processer som står för kvalitet och som bidrar till att du, dina medarbetare och Törnkvists utvecklas både internt och externt.

Vem är du?
Vi tror att du letar efter ett mångsidigt jobb där du arbetar strategiskt och operativt i ett bolag som är under tillväxt.

Eftersom vi möter människor i livets stora stunder tror vi att du har jobbat just med att möta människor i dina tidigare roller. Med din lyhördhet kan du vägleda både medarbetare och kunder kring beslut som ska fattas för att hitta vägar framåt.

Då dagarna ser olika ut - tror vi att du har förmågan att koordinera och prioritera. Vår personal är den viktigaste tillgången i vår verksamhet. Därför tror vi att arbetsmiljöarbete blir en viktig del i ditt ledarskap.

Med personalens trivsel och vår gemensamma målsättning att alltid leverera personlig service som utgångspunkt förfinar du rutiner och arbetssätt för att skapa de bästa förutsättningar hos oss på Törnkvist.

Rollen som Organisationsledare är ny hos oss. Därför ser vi gärna att du känner dig trygg med att driva en verksamhet som är komplex och kräver ett objektivt synsätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du leder och representerar den service vi levererar - varje dag, året runt.

Du har

Körkort? Ja, samt tillgång till egen bil.

Datavana? Mycket god datavana.

Språk? Svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du

Har erfarenhet av att leda personal.

Har arbetat i projektform.

Har erfarenhet av svåra samtal / MI.

Varför ska du jobba hos oss?
Vi är ett härligt gäng med ett mångfacetterat arbete. Vi har korta beslutsvägar och beaktar alltid möjligheten att förfina och förädla våra processer. Hos oss blir du en del av en gemensam resa och får utvecklas tillsammans med oss.

I mötet med våra kunder kommer vi nära människor i några av deras stora och ibland svåraste stunder i livet. Att kunna göra skillnad i dessa möten ger näring till att vi vill gå till arbetet varje dag, och alltid leverera en service över förväntan.

För oss på Törnkvist är våra medarbetare det viktigaste vi har. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats där vi delar med oss av våra erfarenheter. Vi utvecklas tillsammans.”- Tommy Hagaton, Ceremonikoordinator/borgerlig officiant och delägare i Törnkvist Begravningsbyrå.

Övrigt om tjänsten
Rollen kommer att utgå från Törnkvist Begravningsbyrå i Karlskrona.

Sysselsättningsgrad: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag är 14 januari. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Sandra Senbom, HR-specialist på ByHart, via sandra.senbom@byhart.se eller på 079-104 45 65.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ansök nu

Driftchef till Coor i Kristinehamn

Administrativ chef
Läs mer Apr 2
Coor är framgångsrika inom lokalvård och vi söker nu en ny driftchef till vår lokalvårdsleverans inom region Värmland som kan utveckla våra leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vår region är just nu på en förändringsresa och vi söker nu dig som vill vara med på den. Är du den inspirerande, engagerade och affärsmässiga ledare vi söker?

Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Här finns det kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra uppnå framgång. Vill du vara med och arbeta i en grupp där vi har högt i tak, där möjligheten att utvecklas är högst närvarande och där vi tillsammans strävar efter att lyfta individen för att skapa en attraktiv arbetsplats?

Om rollen
Vi söker en ledare som på ett självständigt, serviceinriktat och affärsmässigt sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsverksamhet. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Det är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp.

Tjänsten innebär direkt personalansvar av en grupp om ca 30-40 medarbetare, vilka du coachar och motiverar. Du är ödmjuk inför branschen vi verkar inom och känner en yrkesstolthet till den. 

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen:


• Personalansvar och utveckling av medarbetare
• Samarbete med driftledare samt leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
• Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
• Kundansvar och löpande dialog med kund inom ramen för leveransen
• Koordinering, styrning och samarbeta med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
• Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
• Budget, prognos och bokslutsarbete
• Aktivt delta i regionens ledningsgrupp

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.  

Vår kandidat
Vi ser att du tidigare har arbetat som ledare inom lokalvårdsbranschen eller någon annan personalintensiv bransch. Gedigen lokalvårdsbakgrund är ett krav. Vi ser även att du är väl bekant med INSTA 800 och andra kvalitetsuppföljningssystem. Vidare har du Körkort B och talar, skriver och förstår svenska obehindrat.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har en stark drivkraft, är flexibel och serviceinriktad samt kan arbeta både självständigt och i grupp. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur samt att du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Du tycker om människor och har lätt för att få med dig andra genom att vara positiv, inspirerande och tydlig. Vidare ser vi att du tycker om affärer samtidigt som du har en förmåga att engagera och entusiasmera. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och får därmed också stor frihet att planera din egen tid.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

Vid frågor om rollen vänligen kontakta rekryterande chef, Regionchef Marie Öhberg på marie.ohberg@coor.com.

Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal. Vill du veta mer klicka här

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Biträdande rektor för gymnasiet

Biträdande rektor
Läs mer Mar 22
Karlstads Globala Gymnasium är en icke vinstdrivande skola med 400 elever som erbjuder fyra nationella gymnasieprogram (EK, NA, SA, TE). Skolan ägs av Studieförbundet Medborgarskolan Mitt och fokuserar på resursfördelning utifrån elevernas behov, samt att erbjuda våra lärare en riktigt bra arbetsmiljö.
Vi ska nu förstärka vår ledningsgrupp och söker en biträdande rektor inför höstterminen 2024, som ett komplement till nuvarande skolledning som består av rektor och en biträdande rektor. Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid.
Arbetsuppgifterna är varierande och kan komma att förändras över tid.
Arbetsfördelningen inom ledningsgruppen är flexibel, därför söker vi någon som har kompetens och erfarenhet inom flera områden. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet och det är ett krav att du har gedigen erfarenhet av arbete inom gymnasieskola. Erfarenhet av arbete kopplat till elevhälsan och specialpedagogisk kompetens är meriterande för uppdraget.
Vi tar emot ansökningar kontinuerligt.
En första kontakt ser vi helst via mejl till skolans ledningsgrupp, där du bifogar CV och personligt brev. Mejla till:
info@karlstadsglobala.se
Vid frågor går det bra att kontakta rektor Andreas Wargclou på 0739-322896.
Telefonsamtal från rekryteringsfirmor undanbes vänligen men bestämt.

Ansök nu

Matkreatör till en modern svensk restaurang

Kökschef
Läs mer Mar 27
Är du en talangfull kock med en passion för svensk matlagning och en känsla för kreativitet? Restaurang Frost, ett modernt svenskt brasserie koncept beläget i hjärtat av Karlstad, söker en skicklig och visionär köksmästare för att leda vårt kulinariska team och förverkliga vårt koncept.
Om Restaurang Frost:
Restaurang Frost är engagerat i att erbjuda våra gäster en unik matupplevelse som firar Sveriges rika kulinariska arv samtidigt som vi omfamnar modern innovation och kreativitet. Vår meny erbjuder ett förfinat men tillgängligt urval av rätter som speglar mångfalden och fräschören hos lokala råvaror.
Huvudsakliga Ansvarsområden:
Utveckla och genomföra en säsongsbetonad meny som speglar Frosts koncept.


Övervaka alla aspekter av daglig drift, inklusive matförberedelse, tillagning och uppläggning.


Ledning och mentorskap av ett team av talangfulla kockar och kökspersonal, främja en kultur av samarbete, kreativitet och excellens.


Hantering av inventering, beställning och kostnadskontroll för att säkerställa lönsamhet och effektivitet.


Upprätthålla höga standarder för livsmedelssäkerhet, hygien och renlighet i enlighet med reglerande krav.

Idealiska Kandidaten:
Bevisad erfarenhet som kökschef inom en restaurang (Ej krav).


Passion för svensk matlagning och en djup kunskap om dess traditioner, ingredienser och tekniker.


Utmärkta kulinariska färdigheter och ett kreativt tillvägagångssätt för menyutveckling och presentation.


Starka ledarskaps- och kommunikationsförmågor med förmågan att inspirera och motivera ett team.


Utmärkta organisatoriska med förmågan att trivas i en hektisk miljö.

Fördelar för Dig:
Möjlighet att visa upp din kulinariska kreativitet och expertis genom att utveckla säsongsbetonade menyer som speglar essensen av Frost.


Ledarroll i en samarbetsvillig och stöttande miljö där dina idéer och vision för köket är uppskattade och uppmuntrade.


Konkurrenskraftig lön och förmåner, inklusive möjligheter till professionell utveckling och tillväxt inom företaget.Om du är en talangfull kock som letar efter en spännande möjlighet att leda det kulinariska teamet på Frost och vara en del av ett dynamiskt framstående koncept i Karlstads matutbud, skulle vi gärna vilja höra från dig. Vänligen skicka ditt CV och personliga brev till Johan@restaurangfrost.se.
Gör oss sällskap på Frost och var en del av något verkligen speciellt!


Head chef for a Modern Swedish Restaurant
Are you a talented chef with a passion for Swedish cuisine and a flair for creativity? Restaurant Frost, a modern Swedish brasserie concept located in the heart of Karlstad, is seeking a skilled and visionary head chef to lead our culinary team and bring our concept to life.
About Restaurant Frost:
Restaurant Frost is committed to offering our guests a unique dining experience that celebrates Sweden's rich culinary heritage while embracing modern innovation and creativity. Our menu offers a refined yet accessible selection of dishes that reflect the diversity and freshness of local ingredients.
Key Responsibilities:
Develop and implement a seasonal menu that reflects Frost's concept.


Oversee all aspects of daily operations, including food preparation, cooking, and plating.


Leadership and mentorship of a team of talented chefs and kitchen staff, fostering a culture of collaboration, creativity, and excellence.


Management of inventory, ordering, and cost control to ensure profitability and efficiency.


Maintain high standards of food safety, hygiene, and cleanliness in accordance with regulatory requirements.

Ideal Candidate:
Proven experience as a head chef in a restaurant (not mandatory).


Passion for Swedish cuisine and a deep knowledge of its traditions, ingredients, and techniques.


Excellent culinary skills and a creative approach to menu development and presentation.


Strong leadership and communication skills with the ability to inspire and motivate a team.


Excellent organizational skills with the ability to thrive in a fast-paced environment.

Benefits for You:
Opportunity to showcase your culinary creativity and expertise by developing seasonal menus that reflect the essence of Frost.


Leadership role in a collaborative and supportive environment where your ideas and vision for the kitchen are valued and encouraged.


Competitive salary and benefits, including opportunities for professional development and growth within the company.

If you are a talented chef looking for an exciting opportunity to lead the culinary team at Frost and be part of a dynamic prominent concept in Karlstad's dining scene, we would love to hear from you. Please send your CV and cover letter to Johan@restaurangfrost.se.
Join us at Frost and be part of something truly special!

Ansök nu

Duktig Verkstadschef/Platschef till expansivt företag!!

Verkstadschef
Läs mer Apr 9
Beskrivning 
Vi söker till vår fina kund en PLATSCHEF/VERKSTADSCHEF.

Kunden är ett stort och välrenommerat företag i sin bransch. Kunden arbetar med service, reparationer och reservdelar tunga fordon och maskiner. Detta är alltså en rekrytering dvs du blir anställd direkt hos kunden.

Arbetsuppgifter
Leda och sköta anläggningen med allt vad det innebär.
Ansvar att driva strategiska frågor samt hantera den dagliga driften. 
Entusiasmera och motivera medarbetarna så de alltid gör kunderna nöjda.
Planera servicearbeten
Ansvara för reservdelslagerhållning
Ta hand om kunder 
Uppföljning och målstyrning
Samt ett antal andra ev. tillkommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Erfarenhet av service och reservdelar till tunga fordon
En duktig och driven chef/ledare
Kunskaper inom hydraulik och tunga mekaniska reparationer
Ha ekonomisk förståelse
Gärna kunskaper inom fordonsel.
Kunna hantera både kunder och personal på ett föredömligt sätt.
Självgående och ansvarstagande.
Sätter alltid kunden i focus.

Villkor
Marknadsmässig fast lön samt bonus och ev. övriga villkor
Har du frågor så ring gärna Henrik Nitz 070-1602091
Vi kan komma att anställa före sista ansökningsdatum.
Sök nu, vi behöver dig nu!! 

Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer.

Ansök nu

Ekonomichef till BMJ Betonghåltagning & Entreprenad

Ekonomichef
Läs mer Apr 8
Är du redo att axla rollen som Ekonomichef tillsammans med ett gäng härliga kollegorhos en framgångsrik aktör inom sin bransch?
Denna tjänst ger dig möjligheten att inte bara påverka och forma ekonomifunktionen hos BMJ Betonghåltagning & Entreprenad utan också vara en del av ett större sammanhang inom Stockmarks växande familj av företag.
Låter detta lockande? Då ser vi fram emot din ansökan!
Om tjänsten
Hos BMJ Betonghåltagning & Entreprenad erbjuds du nu en unik möjlighet att vara en nyckelspelare i deras fortsatta utvecklingsresa. Företaget går in i en ny spännande fas med nya delägare vilket ställer högre krav på deras ekonomiska rapportering. Tjänsten erbjuder en utvecklande utmaning där du kommer att ha en central roll i att effektivisera och förbättra deras ekonomiprocesser i enlighet med de nya krav och möjligheter som Stockmarks delägarskap för med sig.
I denna roll ingår bland annat att:
Ansvara för upprättande av bokslut och löpande redovisning.
Driva övergången från K2 till K3 redovisningsstandard.
Arbeta med projektavstämning och lönsamhetsrapportering.
Initiera och leda arbetet med att modernisera och digitalisera ekonomiprocesserna.
Övriga administrativa uppgifter som uppstår vid behov.

Rollen är bred vilket innebär att den ena dagen sällan är den andra lik. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att stödja företagets strategiska mål och bidra till deras långsiktiga framgång.
Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhetinom ekonomi, gärna från en roll inom revision eller som ekonomi-/redovisningsansvarig antingen som konsult elleri ett mindre till medelstort företag. Du har en god förståelse för, och erfarenhet av, digitaliseringsprocesser inom ekonomi.
Som person tänker vi att du beskrivs som ödmjuk och prestigelös med en god kommunikativ förmåga.Förmåga att arbeta självständigt, initiativrikhet och en problemlösande attityd värderas högt.
Om BMJ Betonghåltagning & Entreprenad
BMJ Betonghåltagning & Entreprenad är en ledande aktör inom betonghåltagning, rivning och sanering. De har en imponerande resa bakom sigsedan starten 2016 ochomsätter de ca. 120 miljoner kronor med ungefär 50 anställda. Deras styrka ligger i förmågan att erbjuda högkvalitativa tjänster över stora delar av Sverige, med fokus på Värmland, flexibelt och serviceorienterat för att bidra till sina kunders framgång. Deraspersonal är viktig för dem och de fokuserar på en trivsam arbetsmiljö.
Sedan 2024 är BMJ en del av Stockmark som förvärvar och utvecklar mindre och medelstora kvalitetsföretag. Tillsammans bygger de en gemensam resa grundatpå goda relationer, en stark kultur med kompetenta medarbetare i laget.
Om processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se alternativt Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och anställningsort är Edsvalla.Anställningen är på heltid, sista ansökningsdag är 21 april.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verksamhetschef till Kvinnosjukvården

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 25
Vid årsskiftet gick hälso- och sjukvården in i en ny organisation där Kvinnosjukvården nu ingår i området som även innefattar barnmedicin, barn och familjehälsa, habilitering och barn- och ungdomspsykiatri.

Vi söker nu dig som vill vara med i rollen som verksamhetschef för Kvinnosjukvården och tillsammans med dina kollegor och medarbetare fortsätta utveckla kvinnosjukvården i Värmland! 

Om Kvinnosjukvården
Kvinnosjukvårdens cirka 250 medarbetare ansvarar för obstetrisk och gynekologisk verksamhet i regionen. Verksamheten bedrivs huvudsakligen på Centralsjukhuset i Karlstad men viss mottagningsverksamhet finns även i Arvika och Kristinehamn. Det finns två sektioner: obstetrik och gynekologi. Vi har egen läkarjourlinje med primärjour på plats och bakjour i hemmet. Kvinnosjukvården ansvarar för regionens könsidentitetsteam och är HBTQI-certifierade.

Obstetriska sektionen har regionens enda förlossningsavdelning, som handlägger cirka 2500 födslar per år. I den obstetriska sektionen ligger även vårdavdelning för BB och förvård, obstetrisk mottagning med specialistmödravård och ultraljud samt eftervårdsmottagning.

I den gynekologiska sektionen ingår den gynekologiska mottagningen med akut och planerad verksamhet, samt fertilitets-, endometrios-, uroterapi- och abortmottagning samt mottagningen för sexuell hälsa. Inom sektionen finns även en egen mottagning och vårdavdelning. Operationsverksamheten inkluderar tumörkirurgi samt mottagningsoperationer där kuratorsmottagningen är en gemensam stödresurs.

Kvinnosjukvården har utbildningsuppdrag för ST-läkare och blivande läkare, barnmorska och sjuksköterska. Verksamheten har en färdighetsträningsgrupp som utgår från förlossningen bestående av barnmorskor, undersköterskor och läkare som bedriver välfungerande, systematiskt förbättringsarbete för tvärprofessionella team.

Kvinnosjukvården har inlett en processutveckling över organisatoriska gränser, för att skapa större värde för våra patienter. Det bygger på medarbetardrivet förbättringsarbete i kliniska processteam med processledare och satsningen har visat sig framgångsrik.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som verksamhetschef får du en unik möjlighet att delta i formandet av det nya området tillsammans med områdeschef och övriga verksamhetschefskollegor. 

Som verksamhetschef är du direkt underställd områdeschefen och ingår i områdesledningen som tillsammans har ett gemensamt ansvar för regionens uppdrag och resultat. Du har det övergripande ansvaret att leda, organisera och utveckla Kvinnosjukvården. Som verksamhetschef leder du verksamheten genom din ledningsgrupp och till ditt stöd finns verksamhetsutvecklare samt olika stabsfunktioner. Du är närmaste chef för avdelningschefer, läkarchef, ST-läkarchef och verksamhetsutvecklare. 

Som verksamhetschef i Region Värmland arbetar du utifrån vår https://www.regionvarmland.se/regionvarmland/om-regionen/om-region-varmland/vardegrund

Med ett närvarande ledarskap, tillsammans med chefer och medarbetare, jobbar du aktivt med värdegrundsarbete, kompetensförsörjning samt kvalitets- och förbättringsarbeten. Hos oss är du en del av vårt team som jobbar med att vara en attraktiv arbetsplats som levererar goda, hållbara och långsiktiga resultat.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig med en akademisk hälso-och sjukvårdsutbildning eller annan lämplig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Du har förmåga att leda i komplexa hälso- och sjukvårdssystem för att fortsätta utveckla Kvinnosjukvården mot framgångsrika team, som ytterst svarar mot Region Värmlands vision och effektmål. Uppdraget förutsätter kunskap om verksamheten, engagemang, strategiskt tänkande och förståelse för kvalitet och kvalitetsbristkostnader.

I rollen har du många kontaktytor både internt och externt. Det är därför viktigt att du är en god kommunikatör som kan skapa bra och förtroendefulla relationer med din omgivning. Som verksamhetschef har du förmåga till samarbete med personer på olika nivåer i organisationen. Du initierar aktiviteter och utvecklingsprojekt samt har förmåga att inspirera genom att främja och utveckla andras idéer. 

Region Värmland eftersträvar att cheferna får goda förutsättningar för sitt chefskap. Regionen använder Indirekt Ledarskap som modell för de chefer som leder andra chefer. Där belyses de förutsättningar och krav som finns då man leder genom andra. Ökad kunskap inom ledarskapets olika delar tillsammans med ökad självinsikt ger bättre förutsättningar för att lyckas i sitt uppdrag som chef oavsett nivå. 

Som chef i regionen får du tillgång till såväl utbildningar som ska stödja dig i ditt chefskap som individuellt stöd i din roll som chef/ledare. Du ges bland annat möjlighet till våra interna individuella chefshandledningar. 

https://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer påhttps://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Verkstadschef Lecab Bil Karlstad

Verkstadschef
Läs mer Mar 19
Om rollen

Du ska vara driven och engagerad, du har en förmåga att överblicka helheten och sinne för att planera och organisera. Du kommer att jobba tätt tillsammans med ditt personalteam och våra kunder. Du har en god kommunikativ förmåga, som ledare lägger du stor vikt vid att "coacha" och utveckla dina medarbetare till att nå sin fulla potential. Vi tror att du är duktig socialt och har lätt att skapa goda relationer till såväl medarbetare och kunder.

För att lyckas i rollen så krävs ett stort mått av entreprenörskap och ett driv att ständigt utveckla verksamheten.Dina arbetsuppgifter

Som verkstadschef ansvar du för avdelningens lönsamhet genom att arbeta såväl operativt som strategiskt. Du har ett coachande ledarskap där du inspirerar medarbetarna till att skapa positiva kundupplevelser, du värnar och uppmuntrar om ett öppet arbetsklimat där dina medarbetare delar kunskap, nytänkande och möjligheter till förbättring.

Vi tror att du har en naturlig ledarskapsförmåga och att du drivs av att motivera och inspirera medarbetare att nå sin fulla potential. Du har också ett starkt resultatfokus och genom ditt engagemang lyckas du med att framgångsrikt organisera det dagliga arbetet.

För att trivas i rollen bör du ha en god förmåga att se helheten samt vara duktig på att planera och organisera ditt arbete för att på ett bra sätt kombinera ett operativt ledarskap med dina administrativa uppgifter. Vi tror att du drivs av att hitta lösningar för att utveckla verksamheten och nå verkstadens ekonomiska mål.Vi erbjuder dig

Som anställd hos oss på Lecab erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal och goda möjligheter till vidareutveckling i ett framåtlutat växande familjeföretag.

Ansökan och frågor

Du ansöker via knappen ”skicka ansökan”. Vi tar ej emot ansökningar som endast inkommer via mail. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så ansök så snart som möjligt, dock senast 2024-04-21. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev.

Rekryterande chef Veronica Johansson, 010-47 00 790 veronica.johansson@lecab.se svarar gärna på dina frågor om tjänsten.Frågor om processen kan ställas till HR-ansvarig Lotta Olsson lotta.olsson@lecab.se

För oss på Lecab är det viktigt att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald, jämn könsfördelning och inkludering. Vi ser olikheter mellan människor som en styrka, vi ser därför fram emot sökande som bidrar till vår mångfald. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ort: Karlstad

Är du den vi söker, tveka inte, ansök idag!

Ansök nu

Kökschef till Bryngfjorden golfklubb!

Kökschef
Läs mer Mar 15
Är du en driven och framåtlutat person som tycker om att skapa och vara kreativ i din roll som kock och samtidigt har näsa för affärer? Då är du Bryngfjordens nya medarbetare!
I den här rollen kommer du att få vara bred, både som som kökschef men även som företagare! Bryngfjorden golfklubb gör nu en stor satsning på verksamheten, faciliteten genomgår en stor renovering på samtliga plan och har stora framtidsplaner för hela området. Vill du vara en viktig del i detta stora pussel så tveka inte på att ansöka till denna roll!

Du erbjuds
Att utforma köket från grunden med ny maskinpark, flöden och nödvändigheter.
Ta fram koncept i linje med verksamheten.
Ansvara och utveckla samtliga matrelaterade delar i företaget.Arbetsuppgifter
Ta fram koncept och meny från grunden.
Ansvara för inköp av all mat och dryckesrelaterade produkter till verksamheten.
Bemanna och planera efter säsong.
Övergripande budgetansvarVi söker dig som
Har tidigare erfarenheter av att driva restaurang.
Är kreativ i din matlagning och vågar gå utanför boxen.
Har affärsmannaskap och långsiktigt tänk.
Är framåtutad och orädd för att ta för dig.
Du arbetar alltid hygieniskt och strukturerat.Som person är du:
Självgående.
Initiativtagande.
Serviceinriktad.
Energirik
DrivenÖvrig information
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Karlstad

Ansök nu

Biträdande rektor

Biträdande rektor
Läs mer Mar 19
Karlstads Globala Gymnasium är en icke vinstdrivande gymnasieskola med 400 elever som erbjuder fyra nationella gymnasieprogram (EK, NA, SA, TE). Skolan ägs av Studieförbundet Medborgarskolan Mitt och fokuserar på resursfördelning utifrån elevernas behov, samt att erbjuda våra lärare en riktigt bra arbetsmiljö.

Vi ska nu förstärka vår ledningsgrupp och söker en biträdande rektor inför höstterminen 2024, som ett komplement till nuvarande skolledning som består av rektor och en biträdande rektor. Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid.

Arbetsuppgifterna är varierande och kan komma att förändras över tid. Arbetsfördelningen inom ledningsgruppen är flexibel, därför söker vi någon som har kompetens och erfarenhet inom flera områden. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet och det är ett krav att du har gedigen erfarenhet av arbete inom gymnasieskola. Erfarenhet av arbete kopplat till elevhälsan och specialpedagogisk kompetens är meriterande för uppdraget.

 

Vid frågor går det bra att kontakta rektor Andreas Wargclou på 0739-322896.

Vi tar emot ansökningar löpande till info@karlstadsglobala.se 

Telefonsamtal från rekryteringsfirmor undanbes vänligen men bestämt.

Ansök nu

Enhetschef projektenheten elnät

Driftchef, energi
Läs mer Mar 12
Karlstads El- och Stadsnät och Karlstads Energi slogs ihop till ett bolag den 1 januari 2024 och vi söker dig som vill vara med på vår resa att bli starkare tillsammans. Bli en del av en spännande bransch som just nu befinner sig i en expansiv fas och jobbar för Karlstadsbornas bästa. Bolaget ägs av Karlstads kommun och verkar bland annat inom elnät, elhandel, fjärrvärme, stadsnät och återvinning. Här arbetar cirka 250 medarbetare, bland annat el- och fibermontörer, ingenjörer, tekniker inom drift-och underhåll, säljare och projektledare. Att vara en del av vårt bolag innebär att vara en del av en stimulerande och innovativ bransch. Vi sätter stort värde på våra medarbetares kompetens och strävar efter att skapa en arbetsmiljö som uppmuntrar tillväxt och trivsel. Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på vår spännande resa!Beskrivning
Vill du vara med och forma framtidens elnät??Är du en driven ledare som är duktig på att planera och driva projekt? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!  

Karlstads Energi AB söker nu en enhetschef till projektenheten för elnät.

Elnätet i Karlstad kommer fortsatt vara i en expansiv tillväxt och vi har många pågående projekt där vi utvecklar nätet. Därför söker vi nu en chef till projektenheten som kan hjälpa oss att driva vår verksamhet framåt, både strategiskt och operativt. 

Som enhetschef för projektenheten elnät kommer du att vara en nyckelspelare i vår fortsatta tillväxt. Du kommer att leda en grupp bestående av 9st medarbetare samt ett antal konsulter med kompetens inom nätplanering. Tillsammans kommer ni att hantera alla investeringsprojekt, ombyggnader och nyanslutningar av 0,4-10kV-nätet. 

Rollen innebär ett mycket tätt samarbete mellan dig och vår drift- respektive produktionsavdelning och du rapporterar till affärsområdeschefen för elnät. 

Vi är stolta över att vara en del av Karlstads utveckling och att bidra till en hållbar framtid. 

 
Arbetsuppgifter
Vi söker en person som drivs av att coacha medarbetare till utveckling och tror på laget före jaget. Du är van vid att leda andra, är aktiv i processer och bidrar till den goda stämningen på bolaget. Inom Karlstads Energi tillämpar vi tillitsbaserat ledarskap och har hög tilltro till det egna medarbetaransvaret och självledarskapet. 

 

I rollen ingår att du ansvarar för din personal, arbetsmiljön för dem, att du har förmåga att fatta strategiska beslut samt resursplanering. Vidare ingår även ett ansvar för budget, ekonomi, planering, entreprenader och utveckling av processer för nätplanering.  

Du kommer även vara delaktig i att bevaka bolagets intressen i kommunens planer och samordna konsulter. 

 
Kvalifikationer
Med en utbildning inom elkraft och med flera års arbetslivserfarenhet inom eldistributionsnät eller elkraftanläggningar är du en passande kandidat för rollen som enhetschef för projektering elnät.  
Du skall även ha arbetat minst tre år i en ledande befattning med personalansvar. 

Meriterande erfarenheter inkluderar nätplanering och beredning av kritisk infrastruktur.  

 

Du är en van chef och ledare och är engagerad i att involvera och utveckla dina medarbetare samtidigt som du har hög medvetenhet om säkerhet, kostnader, produktivitet, kvalitet och miljö. Tillsammans med ditt team driver du verksamheten framåt. Ditt engagemang smittar av sig på människorna i din närhet och bidrar till att skapa ett mer hållbart Karlstads Energi. 

Det är meriterande om du har: 

- Entreprenadkunskaper
- Entreprenadjuridik
- Kunskaper i NIS-system, vi använder Digpro
- Intäktsreglering

 

För tjänsten behöver du även ha: 

- B-körkort 
- Goda kunskaper inom Office  
- Goda kunskaper av att ha arbetat i nätplaneringssystem 
- Vi tillämpar obligatoriskt alkohol-och drogtest vid nyanställning. 
- Vid intervju krävs uppvisande av giltig legitimation.

 

Urval sker löpande under hela rekryteringsprocessen. Vi ser fram emot din ansökan! 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Enhetschef till Den offentliga omställningsorganisationen

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Mar 1
Tycker du om att utveckla verksamheter och vill bidra i den fortsatta utvecklingen av Den offentliga omställningsorganisationen? Då kan vi erbjuda dig en nyckelroll med spännande utmaningar i en verksamhet som befinner sig i ett etablerings- och utvecklingsskede.

Den offentliga omställningsorganisationens uppdrag är att tillhandahålla ett grundläggande omställnings- och kompetensstöd till arbetstagare på arbetsplatser utan kollektivavtal. Vidare ansvarar avdelningen för en statlig ersättning till arbetsgivare som finansierar registrerade omställningsorganisationer. Avdelningen är relativt nybildad och vi sitter i nyrenoverade aktivitetsbaserade lokaler i Karolinen i Karlstad.

Avdelningen består idag av två enheter – ansökningsenheten och processtödsenheten samt en mindre stab. Vi söker nu chef till ansökningsenheten, som ansvarar för handläggning av ansökningar som gäller både arbetstagare och arbetsgivare.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill ta ansvar för att leda och utveckla verksamheten och bidra till att enhetens medarbetare får så bra förutsättningar som möjligt att utföra sina uppgifter. I arbetet ingår också sedvanliga chefsuppgifter som planering, uppföljning och budgetansvar. Du ingår även i avdelningens ledningsgrupp.

Är du vår framtida kollega?
Vi söker dig som har:


• Akademisk examen som vi bedömer som relevant för tjänsten, inom exempelvis juridik, ekonomi, stats-, arbets- eller samhällsvetenskap
• Minst fem års chefserfarenhet inom offentlig verksamhet
• Erfarenhet från att leda förändrings- och utvecklingsarbete
• God administrativ förmåga

Det är meriterande om du har:


• Erfarenhet av arbete i statlig verksamhet
• Erfarenhet av handläggning av stora ärendemängder
• Kunskap om digitala stödsystem för stora ärendemängder.

Du är en trygg och erfaren ledare, som har förmågan att leda andra med tillit, engagemang och delaktighet genom ditt intresse och din fallenhet för ledarskap. Du är van att arbeta både strategiskt och operativt. Du är ansvarstagande och stimuleras av att tillsammans med andra identifiera utmaningar och föreslå lösningar. Som ledare är du lyhörd, tydlig och strukturerad med en god inkluderande samarbetsförmåga.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Mer information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde snarast (enligt överenskommelse). Tjänsten är placerad i Karlstad. Resor i tjänsten kan förekomma.

Välkommen med din ansökan via www.kammarkollegiet.se/jobb, inklusive CV och personligt brev senast den 10 april 2024.

Kontaktpersoner
I denna rekrytering samarbetar vi med ett Randstad. Om du har frågor kring rollen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Kajsa Björkman, på telefon 072-450 06 33 eller Andrea Lindh, 076-643 37 86.

Fackliga företrädare är Karin Edstrand, SACO-S, telefon 08-700 08 48 och Lisa Ericson, ST, telefon 08-700 06 40.

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer óm vår verksamhet och om oss som arbetsgivare på www.kammarkollegiet.se.

Du kan också läsa mer om Den offentliga omställningsorganisationen på www.nysteget.se. 

Kammarkollegiet – en myndighet utöver det vanliga. Vi fungerar som kapitalförvaltare, försäkringsbolag, upphandlare och juridisk byrå för statsförvaltningen med över 35 olika uppdrag. Även Allmänna arvsfonden och Den offentliga omställningsorganisationen finns hos oss. Trots uppdragens variation har de gemensamt att det krävs både bredd och spetskompetens för att utföra dem. På Kammarkollegiet arbetar cirka 350 personer – framför allt jurister, ekonomer och kvalificerade handläggare. Myndigheten finns i Karlstad och Stockholm.

Ansök nu

HR- Chef - Inission

HR-chef
Läs mer Mar 16
Drömmer du om att arbeta på en plats där innovation och teknik går hand i hand med hållbarhet och passion?

Inission, en ledande leverantör av elektronik- och mekaniktillverkning, söker nu en HR-chef till sitt huvudkontor i Karlstad.

Om tjänsten

Som HR-chef på Inission kommer du att spela en nyckelroll i utformningen av deras framtida organisation och framgång. Ditt uppdrag blir att balansera strategiskt tänkande med hands-on HR-arbete för att stödja och utveckla deras företagskultur, ledare och medarbetare. Du kommer att leda arbetet med att ta fram och implementera HR-strategier som är i linje med deras affärsmål, samtidigt som du säkerställer att värderingar och kultur reflekteras i allt de gör.

I din roll kommer du att ansvara för att utveckla och genomföra utbildningsprogram inom Inission Academy, riktade mot både ledarskapsutveckling och medarbetarutveckling. Du kommer att spela en avgörande roll i att bygga en företagskultur som är inkluderande, öppen för förändring och som uppmuntrar till innovation och personlig utveckling.

Utöver detta så förväntas du också stötta chefer i dagliga HR-frågor som rör allt från medarbetarrelationer och konflikthantering till löne- och förmånsadministration. Det innebär att du behöver ha en god förmåga att växla mellan olika typer av arbetsuppgifter och att kunna hantera både långsiktiga projekt och konkreta frågeställningar med precision och professionalitet. Det är en ansvarsfull position som kräver både vision och förmågan att omsätta denna vision i konkreta handlingar som gör skillnad för de anställda och för verksamheten i stort.

Om dig

För att trivas och lyckas i rollen som HR-chef på Inission så bör du ha en bakgrund inom HR med erfarenhet av både strategiskt och operativt arbete. Du är van vid att leda HR-projekt som stöder affärsstrategier och främjar en positiv företagskultur.

Förutom din fackkunskap är det avgörande att du som person är flexibel, proaktiv och har en stark integritet. Du ska kunna hantera ett brett spektrum av uppgifter. Din förmåga att kommunicera effektivt, bygga relationer och skapa förtroende på alla nivåer inom organisationen kommer att vara nyckeln till framgång i denna roll. Vi ser fram emot att välkomna en HR-chef som delar vår passion för att bygga en inkluderande, hållbar och framgångsrik arbetsplats!

För denna roll så är en utbildning inom personal- och arbetsliv meriterande men kan vägas upp av arbetslivserfarenhet inom området. Ett intresse och engagemang för hållbarhetsfrågor ses som starkt meriterande.

Om Inission

Inission är mer än bara en arbetsplats; de är en drivkraft för innovation och utveckling inom elektronik- och mekaniktillverkning. Som en ledande totalleverantör strävar de efter att erbjuda deras kunder kompletta lösningar som täcker hela produktlivscykeln - från idé till färdig produkt och vidare till eftermarknadsservice. Deras framgång bygger på hög kvalitet, anpassningsförmåga och ett engagemang för hållbarhet i allt de gör.

Inission är noterat på OMX Nasdaq First North och deras verksamhet är fördelad över flera produktionsenheter i Norden, Sydeuropa och Afrika, vilket gör dem till en kraftfull aktör med global räckvidd. Genom att kombinera innovativ teknik med flexibel produktion och effektiva logistiktjänster erbjuder de sina kunder konkurrenskraftiga lösningar som maximerar produktens värde och ekonomi över tid.

Hos Inission arbetar de enligt deras kärnvärderingar - Attityd, Flexibilitet, Precision och Förtroende - som inte bara speglar deras kultur utan även guidar dem i deras dagliga arbete och beslutsfattande. De representerar en gemensam grund som alla Inission-medlemmar står upp för och agerar utifrån.

Att arbeta hos Inission innebär att du blir en del av en framåtblickande organisation där du får möjlighet att utvecklas, bidra med dina idéer och arbeta tillsammans med engagerade kollegor för deras kunders framgång. Om du delar deras värderingar och är passionerad för att skapa lösningar som gör skillnad, varmt välkommen med din ansökan!

Du kan läsa mer om Inission här: https://www.inission.com/sv/om-inission/

Om processen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placeringsort är i Karlstad. Sista ansökningsdag är 7 april.

För frågor om tjänsten, kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se alternativt 072-202 40 49 eller Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se alt 072-216 04 51

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verksamhetschefer till område Medicinska specialiteter

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 19
Är du redo för en spännande resa in i framtiden inom hälso- och sjukvården? Vi söker nu verksamhetschefer till flera verksamhetsområden i Karlstad med fokus på utveckling och modernisering.

Är du den visionära ledaren vi letar efter? Ta chansen och vara med på denna inspirerande resa!

Din arbetsplats
Område medicinska specialiteter är ett av flera områden inom hälso- och sjukvården. I det nybildade området ingår åtta olika verksamhetsområden i Karlstad och Arvika som har en spännande utvecklingsresa framför sig. De flesta av verksamheterna är delaktiga i arbetet kring sjukhusbygget, Nya CSK, som är ett stort projekt för att modernisera våra sjukhuslokaler på Centralsjukhuset i Karlstad. I arbetet ingår som en självklar del att anpassa våra arbetssätt till framtidens krav och resurser vilket i sin tur kan innebära att uppdraget kan komma att förändras över tid i den riktning vi väljer att gå.

Nu behöver vi rekrytera nya verksamhetschefer till Akutkliniken, Infektionskliniken och Neurologi-och rehabiliteringskliniken. Vill du vara med oss på resan in i framtiden?

Läs mer om oss och våra verksamheter här:

https://regionvarmland.se/36083.html

https://regionvarmland.se/36084.html

https://regionvarmland.se/36085.html

Dina arbetsuppgifter
Som verksamhetschef har du personal-, arbetsmiljö-, verksamhet - och budgetansvar. Du har det samlade ansvaret för att organisera och utveckla verksamheten så att den uppfyller målen. Vi erbjuder arbete i en utvecklingsinriktad organisation där dina idéer och din erfarenhet tas tillvara och blir viktiga för det fortsatta utvecklingsarbetet såväl i den egna verksamheten som inom området och hälso-och sjukvården som helhet. Som verksamhetschef har du många kontaktytor både internt och externt. Det är därför viktigt att du är en god kommunikatör som kan skapa bra och förtroendefulla relationer med din omgivning.

Uppdraget innebär ett övergripande ansvar för den hälso- och sjukvård som bedrivs inom verksamhetsområdet vilket ställer krav på ett strategiskt ledarskap med helhetssyn. Som verksamhetschef leder du verksamheten genom din ledningsgrupp och till ditt stöd finns stabsfunktioner. Verksamhetschef är närmaste chef för avdelningschefer och i vissa fall även för läkare på kliniken. 

Utgångspunkten i chefsuppdraget är att aktivt arbeta med värdegrundsarbete, kompetensförsörjning samt kvalitets- och förbättringsarbeten med patienten och vårdens flöden i centrum. Arbetet kräver tydlighet i ledarskapet, lyhördhet, strategiskt tänkande, samarbetsförmåga samt ekonomisk förståelse.

Verksamhetschefen är direkt underställd områdeschefen för de medicinska specialiteterna och ingår i områdesledningen. Områdesledningen tar ett gemensamt ansvar för regionens uppdrag och resultat som helhet.

Region Värmland eftersträvar att ha goda chefer som är hållbara över tid och som i organisationen får goda förutsättningar för sitt chefskap. Vi använder Indirekt Ledarskap (IL) som modell för de chefer som leder andra chefer. Där belyses de förutsättningar och krav som finns då man leder genom andra. Som chef i regionen får du tillgång till såväl utbildningar som ska stödja dig i ditt chefskap som individuellt stöd i din roll som chef/ledare.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som är utvecklingsorienterad, har tydliga visioner för framtiden och arbetar mål- och resultatinriktat. Varje enhet och sektion är viktiga för att skapa en god arbetsmiljö på hela kliniken.

Du har lämplig akademisk hälso- och sjukvårdsutbildning eller annan utbildning som  arbetsgivaren bedömer likvärdig och gärna även ledarerfarenhet inom hälso- och sjukvård. Ledarskapsutbildning och erfarenhet av personal- budget- och verksamhetsansvar är meriterande.

Du ska ha intresse och förmåga att med framåtanda leda och utveckla verksamheten. Vi söker dig som vill och kan skapa de bästa förutsättningarna för medarbetare att vara med i utvecklingen. Du har förmåga att engagera och entusiasmera medarbetare för att tillsammans skapa förutsättningar för att din verksamhet ska vara en attraktiv arbetsplats. Vi anser att ett öppet och kommunikativt ledarskap, som kan ena och bygga förtroende är avgörande för att lyckas i rollen.

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer påhttps://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

IT-Chef - Inission AB

Chief Information Officer/CIO/IT-chef
Läs mer Mar 16
Är du redo att leda IT-utvecklingen i ett expansivt företag inom industriell elektronik och mekanik?

I en värld där teknik ständigt förändras erbjuder Inission AB en unik möjlighet för dig att utforma deras framtida IT-miljö.

Om tjänsten
Som IT-chef för Inission AB blir du en central del av ledningsgruppen på huvudkontoret i Karlstad. Ditt ansvar sträcker sig från att strategiskt utveckla Inissions IT-miljö, till att säkerställa robusta och säkra system som stöttar både nuvarande och framtida affärsmål. I rollen kommer du att:

- Skapa och implementera en sammanhängande IT-strategi som speglar Inissions ambitioner och behov.

- Förhandla och underhålla avtal med IT-leverantörer, inklusive säkerställande av kostnadseffektivitet och servicekvalitet.

- Leda digitaliseringsprojekt, optimera affärsprocesser och introducera innovativa teknologiska lösningar.

- Fungera som en bro mellan teknik och affär för att maximera värdet av de IT- investeringar som görs.

Om tjänsten
Som Inissions framtida IT-chef bör du vara en strategisk person med en stark teknisk grund. Andra beskriver dig ofta som orädd, pragmatisk och lösningsorienterad. Vidare har du en djupgående förståelse för hur teknologi kan skapa affärsvärde och förbättra effektivitet. Som ledare är du proaktiv, med förmågan att inspirera ditt team och driva förändring. Du besitter en unik blandning av teknisk expertis och affärsinsikt, med förmågan att kommunicera komplexa idéer klart och tydligt. Utöver det ovanstående ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av digital transformation i en ledande roll.

Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. I denna process kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om företaget

Inission är mer än bara en arbetsplats; de är en drivkraft för innovation och utveckling inom elektronik- och mekaniktillverkning. Som en ledande totalleverantör strävar de efter att erbjuda deras kunder kompletta lösningar som täcker hela produktlivscykeln - från idé till färdig produkt och vidare till eftermarknadsservice. Deras framgång bygger på hög kvalitet, anpassningsförmåga och ett engagemang för hållbarhet i allt de gör.

Inission är noterat på OMX Nasdaq First North och deras verksamhet är fördelad över flera produktionsenheter i Norden, Sydeuropa och Afrika, vilket gör dem till en kraftfull aktör med global räckvidd. Genom att kombinera innovativ teknik med flexibel produktion och effektiva logistiktjänster erbjuder de sina kunder konkurrenskraftiga lösningar som maximerar produktens värde och ekonomi över tid.

Hos Inission arbetar de enligt deras kärnvärderingar - Attityd, Flexibilitet, Precision och Förtroende - som inte bara speglar deras kultur utan även guidar dem i deras dagliga arbete och beslutsfattande. De representerar en gemensam grund som alla Inission-medlemmar står upp för och agerar utifrån.

Att arbeta hos Inission innebär att du blir en del av en framåtblickande organisation där du får möjlighet att utvecklas, bidra med dina idéer och arbeta tillsammans med engagerade kollegor för deras kunders framgång. Om du delar deras värderingar och är passionerad för att skapa lösningar som gör skillnad, varmt välkommen med din ansökan!

Du kan läsa mer om Inission här: https://www.inission.com/sv/om-inission/

Om processen
För frågor om tjänsten, kontakta Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se alternativt 072-216 04 51.

Sista ansökningsdag är den 3 april.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, och placeringsorten är i Karlstad.

Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Enhetschef Fastighetsstöd

Fastighetschef/Fastighetsdirektör
Läs mer Mar 7
Beskrivning
Fastighetsavdelningen, där enheten för fastighetsstöd är en av fem enheter (varav två driftsenheter), ansvarar för Karlstads kommuns byggnader och kringliggande utomhusmiljöer.

Vårt uppdrag är att vara långsiktiga fastighetsägare, bidra till stadens utveckling och till bra miljöer för karlstadsborna. Tillsammans skapar vi attraktiva, tillgängliga och hållbara lokaler.

Enheten fastighetsstöd arbetar som stöd för alla funktioner på fastighetsavdelningen och består av tolv personer: CAD-ingenjör, informationsförvaltare, klimat- och miljösamordnare, energi-och klimatsamordnare, parkingenjör, elsäkerhetssamordnare, säkerhetssamordnare, verksamhetsutvecklare och fyra tekniska specialister.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef för fastighetsstöd ansvarar du för ekonomi, personal och arbetsmiljö för enheten och ingår i avdelningens ledningsgrupp där du har ett helhetsperspektiv för avdelningens verksamhet. Du skapar rätt förutsättningar för medarbetare att leverera i vårt uppdrag till Karlstadsborna och arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen.

Ditt uppdrag är att få medarbetarna att trivas, känna arbetsglädje och engagemang samt att ha tillräckligt mandat och rätt förutsättningar för att utföra sina uppgifter på allra bästa sätt. Det förväntas att du är en närvarande och inkluderande chef som trivs med att söka ständiga förbättringar och koppla detta till motiverande målsättningar. Du trivs med att jobba med utveckling och räds inte att prova nya angreppssätt.

Du är direkt underställd avdelningschefen och bidrar kring utveckling över teamgränser tillsammans med övriga enhetschefer.Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och/eller annan utbildning som kan vara betydelsefull för uppdraget kompletterat med erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. Du har god förståelse för uppdraget och erfarenhet inom fastighetsbranschen.

För att lyckas i rollen har du förståelse för att arbeta i en politiskt styrd verksamhet och ett genuint samhällsintresse där du genom din kunskap behärskar diskussioner kring komplexa frågor. Vi ser att du har en god administrativ, ekonomisk och organisatorisk förmåga att skapa struktur och balans vilka utgör viktiga förutsättningar för en väl fungerande verksamhet.

Du står för ett modernt och prestigelöst ledarskap med förmåga att inspirera och stimulera din omgivning. Du visar tillit till dina medarbetare genom att delegera ansvar och ge dem förutsättningar att växa samtidigt som du finns där som ett stöd. Du är en trygg och handlingskraftig ledare och kan med integritet och professionell hållning prioritera och driva rätt frågor och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar. Din lyhördhet skapar goda samarbeten, tillitsfulla relationer där du även har mod att agera i svåra situationer. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du uttrycker dig väl i tal och skrift.  Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet och ledarförmåga.

Vi erbjuder
Hos oss får du utföra samhällsviktiga, intressanta samt utvecklande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och försäkringar. Men du får också ta del av andra fina förmåner. Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba i Karlstads kommun på karlstad.se/ jobbahososs 

Hos oss får du:

- Vara med och förverkliga vår vision om ”Ett bättre liv i Solstaden”
- Trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och försäkringar
- Möjlighet till distansarbete. Vi vill göra det enkelt för dig att kombinera arbetsliv och privatliv
- En centralt belägen arbetsplats
- Förmåner

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Karlstads kommun

Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 600 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten och avloppshantering, gator och parker, lekplatser och skogsmark samt den interna servicen. Vi utvecklar infrastrukturen, förvaltar fastigheter och bygger bland annat nya skolor och har hand om kommunens naturområden.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Verksamhetschef till Laboratoriemedicin

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 14
Vi söker nu en verksamhetschef som har vilja och förmåga att leda vårt verksamhetsområde framöver.

Du har siktet inställt på att fortsätta arbetet med att vara en attraktiv arbetsplats och du vill utveckla verksamheten genom att arbeta aktivt med ständiga förbättringar.

Till laboratoriemedicin hör specialiteterna klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi och transfusionsmedicin. Verksamhetsområdet är länsövergripande och finns över hela Värmland. Idag är vi cirka 320 medarbetare. https://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-arbetsplatser/jobba-med-oss-pa-laboratoriemedicin

Arbetsbeskrivning
Verksamhetschefen har det övergripande ansvaret för verksamhetsområdets alla delar, ekonomi, personal och verksamhetsutveckling. Du leder och entusiasmerar verksamhetsområdets ledningsgrupp till fortsatt goda prestationer och ingår i områdesledningsgruppen. Du har även det övergripande ansvaret för att vidareutveckla kvalitet, patientsäkerhet och resurseffektivitet inom verksamhetsområdet. Därutöver skapar du förutsättningar för en god arbetsmiljö genom att motivera och tillvarata medarbetarnas kompetens.

Region Värmland eftersträvar ett hållbart ledarskap som ges goda förutsättningar för sitt chefsskap. Vi använder Indirekt Ledarskap (IL) som modell för de chefer som leder andra chefer. Där belyses de förutsättningar och krav som finns då man leder genom andra.

Som chef i regionen får du tillgång till såväl utbildningar som ska stödja dig i ditt chefsskap som individuellt stöd i din rollen som chef/ledare.

Kvalifikationer
Gällande den formella kompetensen söker vi dig som har universitets och/eller högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig, samt tidigare ledarerfarenhet. Eftersom verksamheten är ackrediterad ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete som styrs av kvalitetsstandard och vana av inspektioner.

Du har erfarenhet av att arbeta i en stor organisation samt förmåga att navigera i komplexa sammanhang. Vi ser det som fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation, gärna i en chefsposition samt tidigare erfarenhet av att driva verksamhetsutveckling och förändringsarbete.

Vi söker dig som har en god analytisk förmåga och som kan förvandla strategiska målsättningar till operativa handlingsplaner. Du har hög integritet och som ledare är du närvarande, tydlig och kommunikativ med förmåga att etablera och vidmakthålla goda samarbetskontakter såväl inom som utom verksamheten.

Du drivs av att leda och utveckla verksamheten mot uppsatta mål genom att inspirera, entusiasmera och skapa delaktighet hos medarbetarna.

För att lyckas i uppdraget behöver du vara en erfaren och engagerad chef, som är närvarande i ditt sätt att leda och kan driva utvecklingen mot uppsatta mål inom verksamhetsområde, samtidigt som du har förmåga att skapa och behålla trygghet i en verksamhet med behov av förändring under kommande år.

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer påhttps://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Platschef med produktionsansvar - Nästgårdsköket

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Mar 5
Nästgårdsköket är Coop Värmlands egen produktionsanläggning vid Matmejeriet i Karlstad. Vi tillverkar tårtor, kondisbitar, smörgåstårtor, baguetter, wraps och majonnäsbaserade sallader såsom potatissallad, mimosa och rödbetssallad. Nu söker vi en Platschef med produktionsansvar som ska driva utvecklingen av verksamheten vidare.

Om tjänsten
Som Platschef med produktionsansvar på Nästgårdsköket har du en nyckelroll i företagets strävan att driva lönsam tillväxt. Vi är inne i en expansiv fas, redo att ta nästa steg i företagets utveckling. Egen produkt- och processutveckling sker i våra lokaler tillsammans med Coop Värmlands Marknadsavdelning.

Tjänstens ansvarsområde omfattar produktion, lager, logistik, inköp och samtliga flöden. Du har budget- och personalansvar för ett team om ca 20 personer, samt för en anläggning som omfattar kök, produktionslina, lager och kontor. Det är du som tillsammans med din organisation ska utveckla och effektivisera verksamheten och dess processer. Nästgårdsköket erbjuder en spännande roll i ett expansivt skede. Du rapporterar till Marknadschefen för Coop Värmland.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande befattningar med inriktning mot produktion och processer. Du har minst 5 års relevant erfarenhet som ledare inom volymproducerande verksamhet och gärna från livsmedelsbranschen. Kunskaper i LEAN är en merit.

Som person är du en relationsbyggare med mycket god social förmåga. Du har fokus på att infria uppställda mål och ser resultat som ett kvitto på att du och dina medarbetare är på rätt väg. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.

Brinner du för mat och kvalitet, vill delta i fortsatt byggande av framtidens måltidskoncept, och känner igen dig i beskrivningen ovan, då är du varmt välkommen med en ansökan!

Tillsättning sker snarast och efter överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Vi vill ha din ansökan senast den 24 mars. Vi kommer starta upp rekryteringsprocessen omgående så vänta inte med att söka!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa vår Marknadschef Maria Hultén (f.d. Pettersson):
076-137 88 08
- Minst 5 års relevant erfarenhet som ledare inom volymproducerande verksamhet
- Erfarenhet av liknande befattningar med inriktning mot produktion och processer
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav
- Kunskaper i LEAN är en merit
- Mycket god social förmåga

Nästgårdsköket är en del av Coop Värmland. Tillsammans för ett levande Värmland!

Ansök nu

Platschef till Westcon Grundläggning

Platschef, anläggning
Läs mer Mar 7
År 2017 startades Westcon Entreprenad, det första bolaget i Westcon koncernen. Westcon Entreprenad har sitt säte i Karlstad men tillhandahåller mark och anläggningsprojekt i hela Sverige. 2018 fortsatte resan och Westcon Grundläggning startades, ett bolag som utför arbeten som innefattar stål- och betongpålning, spont, jordförstärkning samt injektering. I takt med Westcons tillväxt med fler projekt och större geografiskt område fanns det behov av att växa ytterligare. Därav det nyaste tillskottet i koncernen, Westcon Nord. Westcon Nord grundades år 2020.
Vår gemensamma målsättning är att vara en kunnig och pålitlig entreprenör inom anläggningsbranschen. Tillsammans har vi många års erfarenhet och ett stort kontaktnät.
Vi utför både utförande- och totalentreprenader inom väg, järnväg och industri.
Läs mer westconab.se/om-oss

Westcon fortsätter med sin tillväxtresa. Nu har de en öppning som Platschef på affärsområdet Grundläggning.

Westcon Grundläggning utgår från Göteborg och utför det mesta inom grundläggning över hela Sverige. Sponter, betongpålning, injektering, dragförankring, borrade och slagna stålrörspålar är några av de arbeten vi tillhandahåller.

Om rollen
Som platschef i våra projekt har du en central roll och stort ansvar. Du planerar projektet och leder produktionen från start till mål.

Dina ansvarsområden som platschef:

• Produktiv planering, med strategiska inköp och kostnadsuppföljning/budgetering
• Leverera resultat enligt ekonomiskt uppställda mål för projektet, inkluderande uppföljning och rapportering
• Dokumentation och att leverera rätt kvalitet i enlighet med kontrakt och mål
• Upprätthålla dialog och relation med kunder, leverantörer och underentreprenörer
• Aktivt arbeta för en trygg och inkluderande arbetsmiljö med högt säkerhetsfokus, samt utveckla stödja och motivera medarbetarna

Det är även en förutsättning att kunna ligga borta på projekt i andra delar av landet, därför skall du kunna vara flexibel för att klara av mobiliteten rollen kräver. Som Platschef inom grundläggning håller man igång flera projekt samtidigt och det är viktigt att kunna hantera förändringar med kort varsel eftersom det är en del av vardagen i grundläggningsprojekten. Westcon Grundläggning har sitt säte i Göteborg, och det är fördelaktigt om även du utgår där ifrån. Men det är inget krav, då resor förekommer i tjänsten vilket innebär att du kan utgå från ditt hem.

Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av rollen som platschef, antingen inom anläggning eller grundläggning. För att trivas i rollen som platschef bör du vara lösningsorienterad, affärsinriktad och förstå värdet av goda kundrelationer. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, både i tal och skrift. Då resor ingår är det ett krav att du har B-körkort.

Varför Westcon?
På Westcon får du mer än bara en arbetsplats; du får en plats där din utveckling och påverkan är i fokus. Vi tror på att varje medarbetare är en nyckelspelare i vår tillväxtresa. Här får du chans att påverka och bidra till företagets framtid.

Övrigt
Placering: Med fördel Göteborg eller annan del av Mellansverige.
Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan
Är du personen vi söker? Skicka i så fall in din ansökan redan idag via knappen nedan. Urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi har hittat rätt person, så vänta inte med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Westcon AB med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Stijn Bos, 070-457 47 71, alt stijn.bos@qtym.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Ansök nu

Serviceledare i Värmland

Verkstadschef
Läs mer Feb 22
Tänk om du kunde bli vår nya serviceledare i Värmland?

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker nu en serviceledare med placering i Karlstad. Har du ett genuint intresse för människor, och teknik?
Då kanske du är den vi söker.

Vi är en stark och stor aktör på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en väldigt positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som serviceledare kommer du leda, utveckla och inspirera dina ca 20?servicetekniker både på fast verkstad inne hos? våra största kunder samt?på fält i värmlandsområdet.

Den service och utrustning som vi levererar ska fungera så bra att den kontinuerligt överträffar kundens förväntningar. Du verkar tydligt för att arbetet bedrivs och utvecklas i enlighet med de riktlinjer, ramar, rutiner och arbetssätt som gäller inom företaget.
Du strukturerar, följer upp och säkerställer att bemanning, service och reparationsarbeten utförs i rätt tid med högsta möjliga effektivitet, kvalitet och servicegrad.

Du rapporterar till den regionala servicechefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasial teknisk utbildningsbakgrund, gärna inom fordonsteknik eller liknande. Du har minst 3-5 års erfarenhet med goda resultat av att självständigt bedriva operativ arbetsledning.
Det är meriterande om du har vana att leda personal på distans.

Du kan planera, prioritera och fördela arbete samt har en god administrativ förmåga och IT vana. Meriterande är om du har arbetat med ekonomisk uppföljning, har lätt att sätta dig in i nyckeltal och har arbetat i affärssystemet SAP.

B-körkort är ett krav och du behärskar engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen söker vi en lösningsorienterad och positiv ledare som sporras av att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med din organisation.
Som person är du prestigelös, öppen och nyfiken i ditt förhållningssätt och föredrar att arbeta operativt med många kontaktytor. Du har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, kollegor och kunder.

Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter - men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Mångfald är en framgångsfaktor och vi arbetar för ökad jämställdhet.

Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av servicechef Tomas Fagermo 070-221 17 45.

I tjänsten ingår förmånsbil då det förekommer regelbundna resor, främst inom regionen.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 22 Mars 2023. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Enhetschef till enheten för forskning

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Feb 27
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.
MSB har en central roll i att utveckla och förvalta beredskapssystemet och att samordna planeringen för krisberedskapen och det civila försvaret.

Den senaste tidens säkerhetspolitiska utveckling och Sveriges status som ansökarland till Nato sätter vårt arbete i en historisk viktig kontext.

Vi söker nu en enhetschef som redo för en ny utmaning där du får arbeta med strategiskt viktiga frågor i en spännande utvecklingsfas. Med din kunskap och erfarenhet kan du vara med och utveckla området samhällsskydd och beredskap genom det forskningsuppdrag som myndigheten har. 

Enheten för forskning ansvarar för att ta fram kunskap som efterfrågas, behövs och används för att stärka förmågan att möta nutida och framtida utmaningar inom samhällsskydd och beredskap. Enheten är en nod för forskningsfrågor inom MSB och stödjer svensk forskning inom hela MSB:s ansvarsområde. Enheten hanterar även ett antal internationella samarbeten inom forskningsfinansiering, däribland EU:s ramforskningsprogram och ett transatlantiskt samarbetsavtal.

Enheten ligger organisatoriskt på avdelningen för krisberedskap och civilt försvar som har i uppgift att stärka samhällets förmåga att förebygga och hantera kris och krig. Målet med avdelningens arbete är att öka motståndskraften hos individer och organisationer. Avdelningen står inför en omorganisering där tre nya verksamheter kommer att implementeras på avdelningen: verksamheten för styrning av civil beredskap, verksamheten för utveckling av civil beredskap och verksamheten för analys av civil beredskap. Det är under verksamheten för styrning av civil beredskap som enheten för forskning kommer att finnas.

Ledarskapet hos oss utgår från tillit, medmänsklighet och viljan att arbeta tillsammans. Vi utgår från att vi gör vårt bästa och vill varandra väl. Att agera i linje med det innebär att medverka till ökad trygghet och ett hållbart arbetsliv.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för att driva enhetens frågor på en strategisk och operativ nivå tillsammans med dina medarbetare. Du ska leda och styra med enhetens, avdelningens och myndighetens mål och medarbetar- och ledarkriterier som utgångspunkt. I din roll ingår samverkan både internt inom MSB och externt gentemot andra organisationer.

Som enhetschef har du även personalansvar för nio medarbetare på enheten som är fördelade mellan kontoren i Karlstad och Solna. Du ingår i ett team av enhetschefer som tillsammans med verksamhetschefen leder verksamhetens arbete. Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i avdelningens chefsgrupp. Du ansvarar för att driva enhetens frågor på en strategisk nivå. I rollen som enhetschef kommer du att vara en viktig del att utveckla verksamheten med ett tydligt fokus på effekt i samhället.

Du ansvarar för MSB:s forskningsfinansierande verksamhet och fattar beslut om hur myndighetens forskningsbudget ska fördelas. Du har även ansvar för den löpande verksamheten som följer upp och arbetar för nyttiggörande av den forskning som finansieras. Du verkar för samarbete med andra forskningsfinansiärer och för att forskningen som bedrivs inom MSB:s ansvarsområde på bästa sätt stärker samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig. Du ansvarar för att företräda myndigheten i forskningsfrågor både internt och externt. I det externa ingår ansvar att företräda MSB och Sverige internationellt.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som har:

- relevant akademisk utbildning.
- erfarenhet av ledarskap samt kunskap om området samhällsskydd och beredskap.
- erfarenhet från att företräda en verksamhet i olika forum internt och externt.
- god förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska.

Det är meriterande om du har:

- disputerat.
- erfarenhet av forskningsfinansiering eller innovationsstöd.
- erfarenhet av arbete med behovsinventering.
- erfarenhet av förändringsledning.
- erfarenhet av att ha arbetat med frågor inom MSB:s ansvarsområde.
- erfarenhet av myndighetsarbete.
- erfarenhet av nyttiggörande av forskningsresultat.
- erfarenhet av internationella sammanhang avseende forskning.
- kunskap om det svenska forskningssystemet.
- kunskap om den forskning som bedrivs i Sverige inom MSB:s ansvarsområde. 

Som chef och ledare hos oss förväntas du kunna arbeta uppdragsorienterad, utvecklingsinriktad, coachande och dialoginriktad, har god självkännedom och bidra genom att vara ett föredöme.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/msbs-medarbetar--och-ledarkriterier/

Som ledare motiverar och förser du andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du har förmåga att samordna grupper där du skapar engagemang och delaktighet. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, där du väger samman information och olika typer av hänsynstagande och visar omdöme vid uttalanden. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet och men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Om anställningen
Vi erbjuder dig en anställning tillsvidare på heltid som inleds med en provanställning med ett tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år.

Din placeringsort kommer att vara Karlstad eller Stockholm och resor i anställningen förekommer.

Svenskt medborgarskap är ett krav för anställning på MSB då den innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss
Inom avdelningen finns idag cirka 150 medarbetare med placering framförallt i Karlstad och Stockholm. https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/

Alla vi som arbetar på MSB förväntas och ska bidra till ökad jämställdhet och likabehandling för en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Tomas Ahlberg. Fackliga företrädare är Clara Korths-Aspegren (Saco-S), Mona Pütsep (Saco) och Ingrid Krook (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Välkommen med din ansökan senast den 20 mars 2024.

Ansök nu

Rektor till Hagaborgsskolan

Rektor
Läs mer Feb 28
Beskrivning 
Vi söker nu en rektor till Hagaborgsskolan då vår nuvarande ska gå i pension.

Här finns en möjlighet för dig som vill fortsätta arbeta med det strategiska ledarskapet i att skapa en tydlig riktning för skolan utveckling och driva en väl fungerande organisation.

Hagaborgsskolan är en modern skola i centrala Karlstad med cirka 215 elever i årkurserna F-3 och fritidshem. Vår skola är en miljöbyggnad med solceller på taket och stora fönster med bra ljusinsläpp. Vårt fokus är att alltid ha eleven i centrum, att alla ska mötas med respekt för sin individ och ges möjlighet att utvecklas så långt det är möjligt. Här kan du läsa mer om vår skola: https://karlstad.se/forskola-skola-och-utbildning/grundskola/grundskolor/hagaborgsskolan 

Arbetsuppgifter
Som rektor organiserar, driver och utvecklar du verksamheten för att skapa en bra grund för lärande. Du etablerar goda relationer med såväl elever som medarbetare samt vårdnadshavare och ser elevhälsoteamet som en del av skolans inre organisation. Genom ditt taktiska ledarskap vet du vad som bör göras omedelbart och vad som kan vänta. Du håller dig uppdaterad inom aktuell skolforskning och kan samverka med andra utanför din organisation när det uppstår oförutsedda händelser.

På förvaltningens stab har du stödfunktionerna kommunikation, HR, ekonomi, administration och central elevhälsa som hjälper dig i olika frågor. Du ingår även i en rektorsledningsgrupp där du tillsammans med rektorskollegor arbetar med områdets utveckling och deltar regelbundet på rektorsmöten som leds av utbildningschefen. Här kan du läsa mer om hur det är att vara chef i Karlstads kommun.

Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas.

Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Erfarenhet från liknande uppdrag och om du genomfört den statliga rektorsutbildningen ser vi det som meriterande.

Du har erfarenhet från att ha arbetat i team med kollegor och har förmågan att anpassa ditt ledarskap till de förutsättningar som råder på skolan. I ditt arbete skapar och underhåller du kontakten med såväl elever som medarbetare, vårdnadshavare och kollegor. Du har fokus på det strategiska ledarskapet där du har en tydlig riktning för skolans utveckling och uthållighet i arbetet.

Låter det här som en beskrivning av dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Rektor till Nobelgymnasiet

Rektor
Läs mer Mar 1
Beskrivning
Vi söker en rektor till Nobelgymnasiet – Värmlands största yrkesskola, känd för att vara en skola dit elever söker sig för att lära sig ett yrke eller för att läsa upp sina betyg på ett av våra introduktionsprogram.

Här blir eleverna anställningsbara, högskoleklara och oslagbara. Vi är en skola med yrkeskompetenser på hög nivå och har ett nära samarbete med branschen. Här ger vi eleverna förutsättningar att göra positiva val, nå goda studieresultat och få ökade möjligheter till inflytande över sina liv. Ett hållbart lärande och en god utveckling.

På uppdrag av Gymnasienämnden kommer vi att utveckla skolan till ett tydligt lärcenter även för vuxna. På Nobelgymnasiet studerar cirka 950 gymnasieelever och ett 50-tal vuxenstuderande. Arbetsuppgifter
Som rektor vid Nobelgymnasiet kommer du att ingå i skolledningen tillsammans med gymnasiechef och dina rektorskollegor. Tillsammans leder vi och utvecklar verksamheten, där vårt främsta syfte är att skapa goda förutsättningar för lärande och utveckling. Vårt övergripande mål är att de studerande ska nå goda resultat och att de känner glädje och stolthet under sin tid hos oss. Du ser värdegrundsuppdraget som viktigt för att nå framgång. Du är medveten om att du är en förebild och ett varumärke för skolan, förvaltningen och kommunen.  

Tjänsten har idag sin placering på Bygg- och anläggningsprogrammet bestående av gymnasialt nationellt program, IM och vuxenutbildning. I dagsläget ansvar man också för skolans Internationaliseringsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen med pedagogisk inriktning. Du har en IKT-kompetens, tidigare ledarerfarenhet och är väl bekant med gymnasieskolans och vuxenutbildningens uppbyggnad och struktur. Det är meriterande om du har gått den statliga rektorsutbildningen.

Du har kunskap om lärandet och lärandets villkor och följer diskussionen inom den pedagogiska forskningen. Vidare har du god kunskap om skolans kunskaps- och värdegrundsuppdrag och dina beslut förankras i skolans styrdokument och i vetenskaplig forskning. Du har ett genus- och mångfaldsperspektiv i vardagen, när beslut fattas, samt en digital kompetens och en vilja att utveckla skolans digitalisering i linje med Karlstads kommuns digitaliseringsstrategi. 
 
Du är en trygg och stabil ledare som förstår att grunden i ett gott chefs- och ledarskap bygger på tillit, ärlighet, tydlighet och goda relationer. Som person är du strukturerad och har ett process-och systemorienterat arbetssätt som driver dig i vårt gemensamma utvecklingsarbete.

Du är nyfiken och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar och din lyhördhet skapar goda samarbeten och du bidrar till att höga förväntningar genomsyrar hela verksamheten. Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Vi söker dig som har arbetsglädje, energi och förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet och ledarförmåga.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får utföra samhällsviktiga, intressanta samt utvecklande arbetsuppgifter. Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba i Karlstads kommun på karlstad.se/jobbahososs.Om Karlstads kommun

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Karlstad: Restaurangchef till Burger King

Restaurangchef
Läs mer Jan 14
Vi söker dig som

Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail.
Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten.
Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut.
Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål.
Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar
 

Varför ska du välja oss?

 

Vi ger dig stort eget ansvar
Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken
Vi erbjuder flexibel arbetstid
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
 

Om jobbet

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? För dig som vill ta chansen att bli Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

 

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan.

Ansök nu

HR-chef - Nordic Solar

HR-chef
Läs mer Feb 27
Om tjänsten

I rollen som HR-chef kommer du att vara en nyckelspelare i Nordic Solars fortsatta tillväxtresa.

Som HR-chef ansvarar du för hela HR-processen vilket innebär ansvar för:

- strategisk kompetensförsörjning. Du säkerställer att vi attraherar, behåller och utvecklar medarbetare utifrån framtagen strategi samt genomför och utvecklar våra processer för rekrytering och on-boarding.

- att utveckla, effektivisera och digitalisera våra HR-processer och förändringsleda utifrån ett HR-perspektiv.

- att utforma tydliga rollbeskrivningar och stötta chefer i att formulera mål för att kunna mäta och utveckla våra medarbetare.

- att skapa engagerade medarbetare och rätt kultur. Du genomför mätningar, analyserar utfall samt föreslår och implementerar förbättringsåtgärder.

- att identifiera utbildnings- och utvecklingsbehov utifrån framtagen strategi och utforma kompetensutveckling, inklusive ledarutveckling.

- att i nära samarbete med marknad bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke.

- systematiskt arbetsmiljöarbete och rehabiliteringsfrågor med stöd av företagshälsovård.

- att genomföra och utveckla vår process för off-boarding.

Rollen innebär att du är ett proaktivt HR-stöd i såväl operativa som strategiska HR-frågor till samtliga chefer. Du är också ett arbetsrättsligt stöd samt ansvarar för lönebildning såväl som för samverkan och förhandlingar med våra fackliga parter.

Om dig

Att du är engagerad, framåtlutad och schysst är självklarheter, men för att lyckas som HR-chef hos oss behöver du också ha erfarenhet av strategiskt arbete och vara van att jobba digitalt. Du är trygg i dig själv och i din kompetens, och du har en stark kommunikativ förmåga som gör att du skapar och behåller förtroendefulla relationer med medarbetare, chefer och fackliga representanter. Du värdesätter samverkan och dialog och bygger förtroende på ett självklart och jordnära sätt.

Du har ett genuint intresse av att förstå affären och hur HR bidrar till den och är en person som kan och vill kavla upp ärmarna samtidigt som du tar strategiska beslut.

Du är bekväm med och van vid att leda förändringsarbete och digitalisering utifrån ett HR-perspektiv och utmanar gärna strukturer och arbetssätt för att skapa en verksamhet som levererar.

Sist men inte minst har du en gedigen kunskap i arbetsrätt och kollektivavtal och erfarenhet av förhandling.

Som HR-chef har du en viktig plats i ledningsgruppen och rapporterar direkt till vd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av att jobba som HR-chef, gärna inom liknande branscher. Erfarenhet av ledningsgruppsarbete och HRM-system/HR core system är meriterande.

Om oss

Nordic Solar är ett energiföretag med både rötter och ägande i Värmland. Vi är en helhetsleverantör som erbjuder hållbara energilösningar inom solel och batterilagring till kunder som älskar hållbarhet och bra affärer. Vårt erbjudande sträcker sig från villa till solpark och vi är en partner såväl före, under som efter installation. Vi är en av de mest erfarna solcellsinstallatörerna i Sverige och har en rejäl erfarenhetsbank att tillgå. Med egenanställda och engagerade medarbetare erbjuder vi trygga installationer med hög kvalité. Vi närmar oss 80 medarbetare på våra kontor i Värmland och Norge och vi förser vi hela Mellansverige och Osloregionen med solel och batterilagring.

Med andra ord, vi erbjuder ett välmående bolag med god tillväxt och schyssta kollegor.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Johanna Högeryd på telefon
072-3102972.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 11 mars.

Ansök nu

Avdelningschef Metallurgi inom produktionen till Uddeholm!

Affärsområdeschef
Läs mer Dec 22
Uddeholms AB har nått en världsledande position som både tillverkare och leverantör av högkvalitativt stål. De tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag, och formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. Då tillverkningsindustrin även är i ständig förändring innebär det att Uddeholm måste vara i absolut framkant när det gäller produktionsteknik. Dels för att kunna stödja kunder att få ut det bästa av deras produkter, dels för att snappa upp trender och kundbehov i god tid för att kunna anpassa deras produkterbjudande. 

Nu söker vi dig som vill vara med på deras fortsätta framgångsresa genom att tillträda rollen som Avdelningschef för Metallurgi. Vi söker dig med en gedigen och djup kunskap om stål som dessutom trivs i en ledande position. Låter det som du? Då ser vi fram emot din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Uddeholms AB en Avdelningschef Metallurgi inom produktion. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Uddeholms AB.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

• Möjlighet att påverka och forma framtidens metallindustri
• Utvecklingsmöjligheter i ett väletablerat företag då arbetskulturen värdesätter din personliga och professionella utveckling
• Kollegor med världsunik spetskompetens inom verktygsstål
• Att få arbeta med ett otroligt kunnigt och starkt team som strävar efter excellens

Arbetsuppgifter
Som Avdelningschef kommer du vara en nyckelspelare i ledningsteamet. Ditt ansvar innebär att leda och styra avdelningens verksamhet i enlighet med uppsatta mål, där du rapporterar till produktionschefen löpande avseende avdelningens resultat. Du som ledare har även en mycket viktig roll vad gäller att fördela arbetet inom din funktion och att utveckla och motivera ditt team framåt. Utöver detta innebär ditt arbete att:

• Säkerställa optimal produktionskapacitet och produkters kvalitet
• Tillämpa ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetsmiljö, säkerhet och energi
• Säkerställa efterlevnad av regler och rutiner

Vi söker dig som:
Har en akademisk utbildning och en längre gedigen erfarenhet av metallindustrin. Du har även tidigare haft en roll där du hanterat både ekonomiska aspekter och haft ett ledaransvar över ditt team.

Som Avdelningschef är du inte bara en del av ledningen, utan även en drivkraft för förändring och framgång. Därför söker vi dig som är resultatinriktad, strukturerad, analytisk och affärsfokuserad. Du trivs med även förändring och ständig utveckling för att maximera ditt team och nå överlägsna resultat. Utöver detta har du god kommunikationsförmåga på såväl svenska som engelska, både i tal och skrift, samt har B-körkort.

START: Enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Hagfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist och Rebecka Permestam

#Uddeholm #Metallurgi #Avdelningschef #Stål #Industri

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

VD till Bengt-Martins, Karlstad

Verkställande direktör/VD
Läs mer Feb 11
Bengt-Martins grundades 1964 och har sedan dess erbjudit marknaden fantastiska reseupplevelser genom våra tre varumärken. Bengt Martins fjällresor förmedlar fjällboenden på ett 20-tal orter i Sverige och Norge. I Danmark går vi under varumärket Hyttespecialisten. Vårt varumärke Cruise Market specialiserar sig på kryssningar till olika destinationer runt om i världen. Alla våra tre varumärken strävar efter att erbjuda högsta kvalitet och service till resenärer.

Vi är en del av Magic Carpet Group - ett familjeägt företag som fokuserar på resor och fritid. Andra medlemmar i familjen är OLKA Sportresor, OLKA Express och Padelresan.com.

Om tjänsten

Vi söker nu en VD som tar stafettpinnen och utvecklar bolaget till nästa nivå med fokus på tillväxt och hållbarhet genom attraktiva erbjudanden inom fjällresor i Norden, service och trygghet till stugägare, kryssningar runt om i världen och nya destinationer. Du får uppdraget och förtroendet av styrelse och ägare att driva affären och optimera organisationen mot uppsatta mål för effektivitet och lönsamhet. Ledarskapet kommer att vara huvudfokus i det dagliga arbetet och tillsammans med teamet utvecklar ni effektiva arbetssätt och rutiner som skapar förutsättningar för samarbete och trivsel. Du är den som driver försäljning genom utveckling av partnersamarbeten och försäljningskanaler.

Huvudsakliga ansvarsområden:

Utveckla bolaget och skapa god kultur
Leda teamet och avdelningarna mot gemensamma mål
Affärs- och marknadsutveckling
Försäljningsfokus, nå ut till nya destinationer, nätverka
Strategiska leverantörskontakter, avtal, förhandling
Skapa struktur och processer
Rapporterar till styrelse och koncernfunktioner


Vem vi söker

Du har tidigare framgångsrikt lett och utvecklat bolag, affärsområde eller avdelning med helhetsansvar och egen försäljning i en ledande befattning. För att lyckas i rollen är det önskvärt att du har en bakgrund från resebranschen, destination, arrangör, hotell eller onlinebyrå (s.k. OTA) där du arbetat med förändringsarbete, digitalisering och effektivisering. Du behöver inte ha varit VD tidigare men du ska ha förståelse för ekonomistyrning och rapportering

Du är en tydlig, trygg och prestigelös ledare som gillar att coacha och utveckla dina medarbetare. Du är handlingskraftig och resultatinriktad och leder genom att ge frihet under ansvar. Du är en god lyssnare och lagspelare som bidrar med energi och skapar en positiv stämning på jobbet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, särskilt din förmåga att leda, bygga relationer, förstå sammanhang och leverera resultat.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Bengt-Martins med Maquire. Välkommen att ansöka med CV och personligt brev på maquire.se senast den 3 mars. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Maria Hörnestam 076-338 76 46 eller Ann-Charlotte Björkman 073-519 40 55.

Ansök nu

Logistikledare till RZ ZamPart AB i Karlstad

Logistikchef
Läs mer Feb 13
Om företaget

RZ Gruppen är en koncern med mekaniska verkstäder för kvalificerad bearbetning. Vi har 16 specialiserade verkstäder i Sverige och omsätter ca 1000 MSEK årligen.
RZ ZamPart är största företaget i gruppen och har bedrivit verksamhet i Karlstad sedan 1994.
RZ ZamPart har hög kompetens inom skärande bearbetning, djupdragning, kallflytpressning och delmontage. Företaget, känt för sin höga kvalitet och leveranssäkerhet, levererar som kontraktstillverkare till världsledande företag inom bl.a. fordonsindustri, försvarsindustri samt övrig verkstadsindustri.
Här hos oss satsar vi på att personalen skall må bra och värnar om positiv teamkänsla bland våra anställda. Vi är mycket stolta över höga resultat på våra medarbetarundersökningar.


Dina arbetsuppgifter

Som operativ ledare för logistik och inköp, får du en viktig roll med fokus på att optimera vår logistikprocess och inköpsrutiner, koordinera aktiviteter för personal involverande inköp och lager. Till din hjälp i arbetet har du ett team bestående av sju medarbetare för vilka du också har personalansvar.

Du är en nyckelperson för hela verksamhetens logistikkedja och drivs av att skapa en konkurrenskraftig process. Rollen är såväl operativ som strategisk. Förutom dagligt operativt arbete så förväntas du löpande utveckla och förbättra flöden, processer och arbetssätt. Du ansvarar även för företagets truckar


Din profil

Vi söker dig som är analytisk, bra på att samarbeta och har förmågan att inspirera till engagemang hos dina medarbetare samt att leda med förtroende. Du har dokumenterad erfarenhet från att arbeta med logistik/inköp/planering och är van vid operativt arbete där du aktivt coachar medarbetare till att utvecklas. För att trivas behöver du vara driven, social och jordnära. Meriterande om du har tidigare vana av leverantör- och kundkontakter samt arbetat i affärssystemet Monitor ERP

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Restaurangchef

Restaurangchef
Läs mer Jan 17
Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnar för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra, där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Med vår passion för mat och vin vill vi guida våra gäster genom en resa av smaker och dofter. Våra ambitioner är högt ställda och vi vill att våra medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag och skapa en atmosfär som ska kännas som hemma för både gäster och personal.
Vi söker passionerade och engagerade Restaurangchefer till våra restauranger. Som Restaurangchef rapporterar du till F&B Manager och spelar en central roll i att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster samtidigt som du driver och utvecklar våra verksamheter. Du har resultatansvar för dina avdelningar och förväntas vara i driften för att leda och inspirera våra medarbetare i våra tre restauranger och tre barer. Bemötande och meningsfulla relationer är en central del av Hotel Fratellis koncept, ditt jobb är att skapa och leverera en oförglömlig restaurangupplevelse baserat på detta.
Det övergripande målet är att med god lönsamhet säkerställa nöjda restaurang- och bargäster och en arbetsmiljö där våra anställda gillar att vara på jobbet.
Vi tänker oss att du har jobbat i en liknande roll tidigare, gillar att ta ansvar och har ett intresse för mat, dryck och värdskap. Du kan hitta kreativa lösningar och sätt att utveckla ditt och andras arbete. Som ledare är du engagerad och ger feedback, uppmuntran och vägledning till teamet. Stresstålighet och ett positivt sinnelag är viktigt i den här rollen. Du kommer att vara en viktig representant för hotellet varför det är avgörande att du är bra på att ta människor med olika bakgrund och personligheter.
Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Start: 2024-03-15
Anställningsform: Tills vidare
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön

Ansök nu

Produktionschef till Asfalt Entreprenad, Distrikt Väst - Skaraborg, Bohuslä

Produktionschef, anläggning
Läs mer Jan 23
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och har bildat fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

Produktionschef/platschef som kan driva vår infraavdelning framåt

Du kommer att ansvara för vår beläggningsverksamhet i de projekt där vi utför arbeten åt Trafikverket, större infrastruktursatsningar samt större beläggningsprojekt. Tjänsteområdet omfattar bl a beläggningsunderhåll på vägnätet och större infrastrukturprojekt som äger rum inom geografin. I rollen som produktionschef ingår även att utveckla och motivera dina medarbetare. Du har ekonomiskt resultatansvar för dina projekt genom prognos-, budget och uppföljningsarbete, samt har ett ansvar för affären som helhet.

Dina arbetsuppgifter består även av:

-
Löpande uppföljning, styrning och planering av resurser, produktion, kvalitet och logistik

-
Att driva verksamheten framåt och säkerställa frågor gällande miljö, kvalitet och arbetsmiljö/säkerhet

-
Att arbeta med inköp och avtal

-
Bedriva utvecklingsarbete för att hitta och implementera smartare arbetssätt


Att upprätthålla täta kontakter med våra beställare, leverantörer och kunder är en viktig del av din vardag och avgörande för att vara lyckosam i rollen.

Du kommer rapportera till distriktschef i Entreprenad Norr och ditt arbetsområde är Skaraborg, Bohuslän och Värmland. Din placeringsort kan vara antingen Skövde, Lidköping, Karlstad eller Vänersborg, men resor inom geografin ingår.
Du är trygg i branschen och fokuserad på kunder, kvalitet och medarbetare.

Vi söker dig med teknisk utbildning med inriktning väg- och anläggning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Kanske har du tidigare arbetat som produktionschef/platschef eller har flerårig erfarenhet som blockchef eller arbetsledare inom bygg- och anläggningsprojekt. Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare gedigen erfarenhet inom asfalt i en produktionsnära roll alternativt infrastrukturprojekt och har erfarenhet av entreprenadjuridik. Att arbeta nära kunden från anbud till slutbesiktningar är något du är bra på och tycker om.

Du är en engagerad lagspelare med gott självförtroende och ett tydligt och moget ledarskap. Du är en driven och resultatorienterad person som är bra på att planera verksamheten. Struktur och beslut ligger dig varmt om hjärtat och du har förmågan att både se detaljer och helheter. Du har ett genuint intresse för asfaltsaffären, kvalitet och säkerhet.

Det är viktigt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar, vilka vi förväntar oss att du delar både i din yrkesroll såväl som i din personlighet. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

Vi utgår vidare från att du har:

- Goda IT-kunskaper och systemförståelse samt erfarenhet av Office-programmen, affärs och planeringsverktyg som till exempel C7
- Bra språkkunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort – ett krav då det är en del resande i den lokala geografin i tjänsten.

Välkommen med din ansökan idag då vi rekryterar löpande!

Vi behöver din ansökan senast 2024-02-28, men vänta inte med att söka då vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterade chef Robert Johnsson på 010-448 84 78.

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

Ansök nu

Restaurangansvarig

Restaurangchef
Läs mer Sep 12
Önskad kompetens och erfarenhet

- Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen

- Du brinner för att sätta gästen i centrum

- Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar

- Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning

- Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål

- Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi

- Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillhörande utveckling

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Ansvarsområden som ingår i tjänsten är:

Personalfrågor

Schemaläggning

Systematisk utvärdering och utveckling

Hygien och egenkontroll

Inköp och inventering

Kassahantering

AdministrationDu ska vidhålla

- hög kvalité på våra produkter

- hög servicenivå gentemot gäster

- hög renlighet i restaurangen och alla arbetsmoment

Ansök nu

Enhetschef till Ögonsjukvården, Region Värmland

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 8
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8600 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling, kollektivtrafik samt kultur och bildning.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver vårdcentraler över hela länet och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Ögonsjukvården i Värmland är en högproduktiv verksamhet som ingår i område kirurgiska specialiteter och bedriver en länsövergripande verksamhet på flera platser länet.

Verksamheten erbjuder specialistvård med omfattande öppenvård och egen operationsavdelning. Verksamheten omfattar cirka 80 medarbetare.

Vår vision är vi behöver producera så mycket värdefull vård vi kan för värmlänningen baserad på medicinska prioriteringar med fokus på en god arbetsmiljö för ett hållbart arbetsliv.

Arbetsbeskrivning
Region Värmland eftersträvar att ha goda chefer som är hållbara över tid och som i organisationen får goda förutsättningar för sitt chefsskap. Utvecklande Ledarskap (UL) är den ledarskapsmodell som regionen använder. Den bygger på kunskap om samspelet mellan egna förutsättningar och omgivningen tillsammans med de ledarskapsstilar man använder sig av som chef som blir resultatet av ledarskapet.

Som enhetschef erbjuder vi dig ett omväxlande arbete där du tillsammans med engagerade kollegor och medarbetare arbetar för att stärka kvalité och patientsäkerhet både i grupp och inom verksamheten. Du ingår i en chefsgrupp och har personalansvar för cirka 30 medarbetare där majoriteten är specialistutbildade ögonsjuksköterskor. Utöver mottagningen på Centralsjukhuset har du också ansvar för några av våra utbudspunkter runt om i länet.

Utifrån verksamhetens mål ansvarar du för arbetsmiljö, ekonomi samt att driva kvalitets- och förbättringsarbeten. Du rapporterar till verksamhetschef.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig utbildning inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Erfarenhet av ledarskap inom hälso- och sjukvård är meriterande.

Du har förmåga att tillvarata dina medarbetares kompetenser och idéer, samt förmåga att samarbeta, entusiasmera, kommunicera tydligt och fatta beslut. För detta krävs ett handlingskraftigt och närvarande ledarskap.

Du är initiativtagande och kan planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt så att uppsatta mål för individen och verksamheten nås.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsintervjuer kommer att hållas den 12 och 14 mars.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Produktionsledare till Björneborg Steels mekaniska verkstad

Verkstadschef
Läs mer Jan 17
Vi söker nu efter en engagerad Produktionsledare som inledningsvis kommer ta ledningen för Mekaniska i Björneborg och på sikt axla ansvaret för hela företagets kalla flöde. Du kommer att utmana dig själv genom att agera självständigt, samtidigt som du trivs i teammiljö. I denna nyckelroll kommer du att vara ansvarig för att leda och organisera vårt team på 20–25 medarbetare för att effektivt driva vår verksamhet framåt.

Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Björneborg Steel en Produktionsledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Björneborg Steel under minst 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till jesper.wingqvist@pn.se

Du erbjuds

• En nyckelposition i ett framstående team

• Möjligheten att leda och påverka i en dynamisk arbetsmiljö

• Att forma samt utveckla verksamheten
• Utvecklingsmöjligheter inom bolaget

Arbetsuppgifter

• Leda, fördela och följa upp arbetet i din del av verksamheten
• Optimera det totala produktionsflödet i bolaget
• Följa upp och rapportera produktionsresultat
• Säkerställa överensstämmelse med planer, föreskrifter och lagar
• Personalansvar

Vi söker dig som är
Kommunikativ och affärsmässig, gärna med ingenjörsexamen inom maskinteknik, metallurgi eller liknande. Du har även erfarenhet inom ledarskap, goda kunskaper inom miljö och arbetsmiljö, samt grundläggande engelska.

Personliga egenskaper
Tekniskt intresserad, trivs med att leda personal, hanterar högt tempo, skicklig organisatör och lösningsorienterad. Ansvarsfull med förmåga att ta egna initiativ och skapa långsiktiga relationer genom effektiv kommunikation.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Björneborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

#Björneborg-steel #produktionsledare 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

BUTIKSCHEF TRAINEE TILL JYSK KARLSTAD

Butikschef
Läs mer Feb 13
Vill du utbilda och utveckla dig själv? Är du redo att kickstarta din karriär i ett av Sveriges bästa utbildningsprogram för ledarskap inom retail? Är du peppad på att ta ansvar för din egen butik inom 10 månader?
Då är det rätta valet för dig att söka till JYSK Butikschef Trainee-program! ?????
VAD VI ERBJUDER DIG
Du får chansen att bli en del av ett företag som vill vara kandidaternas förstahandsval när de väljer arbetsgivare. Vi är dynamiska och hos oss blir din röst hörd, du blir involverad och din utveckling är viktig. Dessutom får du som JYSK-ambassadör följande:
Ett utbildningsprogram som består av fem veckors interaktiv utbildning och ger dig alla verktyg du behöver för att driva en JYSK-butik. Med erfarna retail- och HR-proffs som coachar dig under hela programmet
En erfaren mentor i organisationen, tillgänglig för dig och ditt utvecklingsbehov
Möjligheter till egen utveckling och eget ansvar ?
Del av konkurrenskraftig säljbonus på 6% av omsättningsökning i butik
Förmåner, t.ex. friskvårdsbidrag, årlig JYSK-gala och andra sociala aktiviteter
30 dagars semester
Avtalspension
20% rabatt hos JYSK och företag inom Lars Larsen Group
Ett flexibelt arbetsschema med möjlighet att förena arbete, familj och fritid

VAD PROGRAMMET INNEBÄR
Vårt varierade program består av högkvalitativa utbildningar inom ledarskap, ledningsverktyg och butiksdrift. Det är en vinnande kombination av praktisk erfarenhet genom arbete i våra butiker och teoretisk kunskap. Generellt så kommer du att arbeta och lära dig i nära samarbete med andra trainees och bra mentorer.
Utbildningen sker på vårt eget träningscenter i Nässjö
Fem moduler av en veckas varaktighet: teorigenomgång, scenarion och rollspel, grupparbete och teambuilding
Mellan modulerna kommer du att utbildas på jobbet med utsedd Butikschefsmentor som ger dig coachning och vägledning

Det slutliga målet med Butikschefstrainee-programmet är att förbereda dig för att driva din egen butik inom en snar framtid.
Lär dig mer om JYSK Butikschefstrainee-programmet och träffa några av våra Butikschef Trainees ?här.
VAD DU SKA BIDRA MED
Engagemang för att ta ägandeskap över din egen utveckling, samt ta fullt ansvar och fatta beslut i en dynamisk vardag
Du är en god kommunikatör och kan skapa en positiv arbetsmiljö
Du är driven och resultatorienterad ?
Du vet hur du får saker gjorda: Du håller huvudet kallt och visar vägen, även i stressiga situationer ?
Du trivs med fysiskt arbete
Du tycker om att vara ledig en dag mitt i veckan, så att du kan vara redo för kunderna och ditt team på arbetet under helgen
Du älskar att sälja och är dessutom en riktigt skicklig säljare
Du har erfarenhet av att leda, motivera och utveckla medarbetare

REKRYTERINGSPROCESSEN
Vi behandlar ansökningar löpande och slutför rekryteringen när vi har hittat rätt kandidat. ?
Sista ansökningsdag 28/2-2024
Vi genomför alltid intervjuer – för utvalda tjänster kan du förvänta dig att genomföra tester och/eller en videointervju, där vi ser fram emot att höra varför du passar bra för jobbet.
OM OSS
Vi tror på att våra anställda är nyckeln till vår framgång, från en butik 1979 till mer än 3 300 butiker över hela världen idag. Det är därför vi strävar efter att erbjuda utveckling och möjligheter att växa inom JYSK, och vi är även stolta över att belöna engagemang och en bra insats bland våra medarbetare. Våra tre grundläggande JYSK-värderingar – Köpman, ?Kollega och Kåranda – beskriver det beteende och den attityd som vi kan förvänta oss av varandra. Vi litar på varandra och vi tror på delegering och frihet under ansvar.
På JYSK vill vi inkludera alla oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet och erfarenhet. Tillsammans jobbar vi hårt för att säkra vår inkluderande kultur, som uppmuntrar, stödjer och hyllar våra medarbetares olika röster. Vi tror att en stor blandning av kompetenser, talanger och unika personligheter gör oss till ett starkare team.
För mer information, besök vår karriärsida.

Ansök nu

Säljande Platschef till Däckia i Karlstad

Platschef, anläggning
Läs mer Feb 8
Är du en drivande och social person med god struktur och ansvarskänsla och vill använda dig av detta i ditt dagliga arbete? Har du dessutom branscherfarenhet och god vana av att leda andra? Då kan tjänsten som platschef hos oss på Däckia i Karlstad vara något för dig!
Arbetsbeskrivning
Vi söker en platschef som vill driva och utveckla den lokala försäljningen av däck inom segmenten PV- LV- Entreprenad- & Lantbruk/Skog samt tillhörande tjänster. Som platschef ansvarar du för den löpande driften på verkstaden och säkerställer att kunderna får den bästa möjliga servicen. I rollen ingår det att vårda befintliga kundrelationer men även att identifiera nya lokala företagskunder och privatkunder.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetsledning för verkstadspersonal, i dagsläget 5 personer
Budget- och resultatansvar för verkstaden
Kombinera praktiskt och administrativt arbete
Administrera och ansvara för att våra stödsystem används på ett korrekt sätt
Ansvara för arbetsmiljö och säkerhet i verkstaden

Vem är du?
Vi söker dig som är en driven och utåtriktad person med god social kompetens och som är orädd för att ta kontakt med nya kunder och är bekväm i kundmöten. Du är en strukturerad och ansvarsfull person som visar stort engagemang för dina medarbetare och kunder. För att lyckas och trivas i rollen har du erfarenhet av ledarskap och vet hur du ska motivera och stötta ditt team. Erfarenhet av försäljning till tunga fordon är ett krav. Alternativt har du varit fullt ansvarig för en verkstad, serviceverksamhet, eller liknande verksamhet där personal är central i tjänst till kund. Vi vill att du har grundläggande kunskaper i ekonomi och goda kunskaper i Officepaketet.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder en spännande tjänst på en av Sveriges största däckservicekedjor och där det ges fina utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du arbeta i en trevlig och positiv atmosfär där man ser möjligheter i stället för hinder och där medarbetarna stöttar varandra.
Kontaktperson
Vid frågor kontakta Affärsområdeschef Stefan Dahlgren, 0720–714 111. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas snarast. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anstökningsdag.
Välkommen med din ansökan till: ansokan@dackia.se, senast den 28 februari 2024.
Om Däckia:
?Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 63 Däckiaverkstäder och 50 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Däckia AB ägs sedan juni 2012 av Pirelli. De senaste åren har präglats av stabil lönsamhet, tillväxt och utvecklingsprojekt inom flera områden. Grunden för framgångarna är engagerade och kunniga medarbetare och partners.

Ansök nu

Ekonomichef till Autowåx Bil

Ekonomichef
Läs mer Feb 7
EKONOMICHEF TILL AUTOWÅX BIL
ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för ekonomin inom företaget och koncernen som totalt består av 12 bolag. Du leder arbetet med att kontinuerligt förbättra och modernisera ekonomifunktionen med starkt fokus på redovisning, analys och rapportering. Hos Autowåx Bil kommer din roll att vara både spännande och mångfacetterad, där du får möjlighet att hantera allt från strategiska initiativ till dagliga detaljer. Du kommer att arbeta nära VD:n och spela en central roll i affärsbeslutsprocessen. Dessutom kommer du att vara ansvarig för att leda och utveckla ditt team, bestående av två medarbetare, samtidigt som du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD:n. Du kommer också att ansvara för:
  Huvud- och dotterbolagens redovisning, avstämningar, månadsbokslut samt moms- och skattedeklarationer
Ekonomisk rapportering till ledning och styrelse
Budget och prognosarbete
Att upprätta årsbokslut och koncernredovisning
Att utveckla och förbättra de administrativa processerna
Att kontinuerligt följa utvecklingen av redovisningsregler och säkerställa att bolaget håller sig till regelverken
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som ekonomichef tror vi att du har en relevant högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande samt goda erfarenheter från breda roller inom ekonomi. Du är van vid att hantera både strategiska och operativa frågor och har tidigare erfarenhet av ledarskap. Som person är du prestigelös, noggrann och strukturerad samtidigt som du är skicklig på att kommunicera både internt och externt på ett pedagogiskt och professionellt sätt.

Vidare tror vi att du har ett starkt driv och initiativförmåga samt att du vill vara engagerad i företagets framtida utveckling. Du kommer att vara den ekonomiska experten i organisationen och därför krävs det att du har god analytisk förmåga samt förstår verksamhetens affär. Eftersom företaget präglas av en stark entreprenörsanda, letar vi efter en person som är redo att fortsätta driva lönsamhet och tillväxt framåt! Viktigt för tjänsten är:
  Goda Excel-kunskaper
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Ekonomichef är en direktrekrytering där du blir anställd av Autowåx Bil. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Biträdande avdelningschef

Avdelningschef, statlig
Läs mer Feb 2
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.
Vill du vara med och leda arbetet med att stärka Sveriges civila beredskap?

MSB har en central roll att utveckla och förvalta beredskapssystemet och att samordna planeringen för krisberedskapen och det civila försvaret.

Den senaste tidens säkerhetspolitiska utveckling och Sveriges status som ansökarland till Nato sätter vårt arbete i en historisk viktig kontext.

Avdelningen för krisberedskap och civilt försvar stärker nu upp sin ledning genom att tillsätta en biträdande avdelningschef tillika stabschef.

Vi söker en strategisk och utvecklingsinriktad biträdande avdelningschef som med sin kunskap och erfarenhet vara med och utveckla Sveriges civila beredskap och totalförsvar.

Avdelningen inledde 2024 med att starta upp sin nya organisation där det har tillkommit tre nya verksamhetsområden inom avdelningen. Med det ökade trycket på avdelningen finns nu ett behov av att tillsätta en biträdande avdelningschef som kan biträda avdelningschefen i det dagliga arbetet samt vara ett stöd i fortsatt utveckling av avdelningen. Tjänsten innebär även att vara enhetschef för avdelningens stab.

Tjänsten som biträdande avdelningschef/stabschef finns på avdelningen för krisberedskap och civilt försvar som har i uppgift att stärka samhällets förmåga att förebygga och hantera kris och krig. Målet är att öka motståndskraften hos individer och organisationer.

Genom vägledningar, metodstöd, forskning och annan kunskap stödjer vi aktörer i deras arbete med krisberedskap och civilt försvar. Utöver stödet till aktörerna inriktar och samordnar avdelningen planering för samhällets beredskap och genomför systemanalyser av hot, risker, sårbarheter och förmåga i Sveriges civila beredskap. I avdelningens arbete ingår också att genomföra större nationella samverkansövningar. Arbetet sker i nära samverkan med till exempel Försvarsmakten, sektorsansvariga myndigheter, beredskapsmyndigheter, civilområdesansvariga länsstyrelser, länsstyrelser, kommuner och regioner, frivilligorganisationer, näringsliv samt universitet och högskolor.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Som biträdande avdelningschef ansvara du för verksamheten, personal och budget. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och bidrar till verksamhetsutveckling för såväl enheter som hela avdelningen. Du ansvarar för att driva avdelningens frågor på en strategisk och operativ nivå tillsammans med chefer och medarbetare. Du är även enhetschef för avdelningens stab och har personalansvar för enhetens 10 medarbetarna.

Du kommer leda och samordna avdelningen genom tillitsbaserad styrning med myndighetens mål och värdegrund. I din roll ingår samverkan både internt inom MSB och externt gentemot andra myndigheter och organisationer.

Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och bidrar till verksamhetsutveckling inom avdelningen. Funktionen som biträdande avdelningschef är nyinrättad och det kommer finnas utrymme för att forma rollen.

Ledarskapet hos oss utgår från tillit, medmänsklighet och viljan att arbeta tillsammans. Vi utgår från att vi gör vårt bästa och vill varandra väl. Att agera i linje med det innebär att medverka till ökad trygghet och ett hållbart arbetsliv.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som har akademisk utbildning och flerårig chefserfarenhet som stabschef eller chefserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi vill också att du har ledarskapsutbildning och kan styrka dessa vid ansökan av tjänsten.

Du har också god kunskap om det svenska beredskapskapssystemet och flerårig erfarenhet av att arbeta med samhällets krisberedskap och civilt försvar. Vi ser gärna att du även har utbildning inom säkerhetsskydd. Vi vill även att du har mycket god kunskap om MSBs roll i beredskapssystemet.

Du har även erfarenhet av:

- Att representera arbetsgivaren i externt i nationella och internationella forum
- Mediakontakter, du har sedan tidigare representerat arbetsgivaren i media
- Uppbyggnad av ny verksamhet
- Att leda och utveckla arbetssätt och möten där samverkan leder till samordning av aktörer inom krisberedskapssystemet

Som chef och ledare hos oss förväntas du kunna arbeta uppdragsorienterad, utvecklingsinriktad, coachande och dialoginriktad, har god självkännedom och bidra genom att vara ett föredöme.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/msbs-medarbetar--och-ledarkriterier/

Vidare är du tydlig och strukturerad och det är av stor vikt att du är lugn och stabil även i pressade situationer. Du har förmåga att arbeta i flera tidsperspektiv samtidigt.

Vi fäster mycket stor vikt vid ledarskapet, personliga egenskaper och säkerhetsmedvetenhet samt förmåga att ta ett helhetsansvar för att utveckla verksamheten och MSB. 

Om anställningen
Vi erbjuder dig en anställning tillsvidare på heltid som inleds med en provanställning anställning med ett tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år.

Din placeringsort kommer att vara Karlstad eller Stockholm och resor i anställningen förekommer.

Svenskt medborgarskap är ett krav för anställning på MSB då den innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss
Inom avdelningen finns idag cirka 150 medarbetare med placering framförallt i Karlstad och Stockholm.

Alla vi som arbetar på MSB förväntas och ska bidra till ökad jämställdhet och likabehandling för en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.

https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att kontakta avdelningschef Annika Elmgart. Fackliga företrädare är Clara Korths-Aspegren (Saco-S), Ingrid Krook (ST) och Mona Pütsep (Saco). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Välkommen med din ansökan senast den 23 februari 2024

Ansök nu

Chef (kriminalvårdsinspektör) till häktet Karlstad, vikariat

Kriminalvårdsinspektör
Läs mer Feb 1
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om häktet Karlstads verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/karlstad/#om

Verksamhetsområde Örebro/Karlstad omfattar häktet Örebro och häktet Karlstad och tar emot både häktade med och utan restriktioner.

Häktet i Karlstad togs i bruk år 1999 i det då nybyggda polishuset. År 2006 gjordes en utbyggnad för gemensamhet och ytterligare bostadsrum. Häktets upptagningsområde är Värmlands län.

151 medarbetare och 7 chefer förvaltar, leder och utvecklar verksamheten. Den största yrkesgruppen är kriminalvårdare men här arbetar även administrativ personal, sjuksköterskor och vakthavande befäl m fl. För de intagna finns möjlighet till sysselsättning i praktisk arbetsträning, studier och annan strukturerad verksamhet.

Nu söker vi en vikarierande kriminalvårdsinspektör under en av ordinarie chefers föräldraledighet.


ARBETSUPPGIFTER
Inom Kriminalvården arbetar du med ett komplext och viktigt samhällsuppdrag där du kan göra nytta och skillnad. Du kommer till en arbetsplats som värdesätter delaktighet, engagemang och tydlighet. Som ledare hjälper du dina medarbetare att på olika sätt rusta våra klienter att klara ett liv utan kriminalitet och droger, det vi kallar Bättre ut.

Som chef leder, utvecklar och följer du upp verksamheten samt utgör ett stöd för dina medarbetare i det dagliga arbetet. I arbetet ingår personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för c:a 20 medarbetare. Du ingår i ledningsgruppen och förväntas med dina kollegor ta ett gemensamt ansvar för din egen samt, vid behov, dina kollegors enheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och förmågan att engagera andra. Du är tydlig i din kommunikation och kan anpassa ditt budskap utifrån mottagarens förutsättningar. Du är lugn och professionell även i krävande situationer och har förmågan att anpassa dig till förändrade förutsättningar. I din yrkesroll har du en analytisk blick, god problemlösningsförmåga och en förmåga att tillsammans med dina medarbetare driva utvecklings- och förändringsarbete inom ett av världens bästa kriminalvårdssystem.

Självklart har du ett starkt samhällsengagemang och du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du har även förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som har:
• Akademisk utbildning eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet av personalledning
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Chefserfarenhet (personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar)
• Erfarenhet av myndighetsutövande företrädesvis inom rättskedjan
• Relevant erfarenhet från annan offentlig verksamhet
• Aktuell erfarenhet av arbete inom Kriminalvården
• Erfarenhet från flera verksamhetsgrenar inom Kriminalvården
• Kriminalvårdens chefsförsörjningsprogram eller annat chefsutvecklingsprogram
• Språkkunskaper utöver svenska och engelska

ÖVRIGT
I ditt personliga brev vill vi att du reflekterar kring hur du skulle beskriva ditt ledarskap. Vilka är dina viktigaste erfarenheter och lärdomar i chefsrollen?

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Financial Manager, nordiska dotterbolag

Ekonomichef
Läs mer Feb 2
Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions, en av Europas största onlineauktioner. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysselsätter drygt 1000 personer. I koncernen ingår auktionsvarumärkena Vavato (BE), Klaravik (SE/DK), Troostwijk (EU), Auksjonen (NO), PS Auctions (SE) och BMA (UK). Alla med återbruk och cirkularitet som central del i affären.

Vad ditt jobb blir
Vill du arbeta i en nordisk roll där du både är operativ i redovisningsarbetet samtidigt som du inspirerar dina kollegor och har det övergripande ansvaret för redovisningen för vårt danska och finska bolag. Vi söker nu en engagerad ekonomiansvarig till våra nordiska dotterbolag som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxtresa!


Här erbjuds möjligheten att vara med och starta upp vår verksamhet i Finland och kliva in i vår redan etablerade verksamhet i Danmark som ekonomiansvarig för våra nordiska dotterbolag. Du kommer att arbeta i en nordisk kontext med det svenska ekonomiteamet som bas. Du kommer att ha ett helhetsansvar för den operativa redovisningen och ha en centralt ledande roll för redovisningsprocessen för vårt danska och finska bolag.

Du rapporterar direkt till Group CFO, med placering i Karlstad. Tillsammans med våra team i Danmark, Finland och Sverige upprättar, utvecklar och kvalitetssäkrar du rutiner och processer inom vår interna redovisning, avstämningar, budget och analys samt hantering av vår auktionsaffär. Samtidigt som du är delaktig i och har en drivande roll i diverse affärs- och redovisningsrelaterade projekt, då vi drivs av ständig utveckling.

Vi har centraliserat stora delar av Klaravikkoncernens ekonomifunktion till Sverige och vårt huvudkontor i Karlstad. Det danska och finska teamet består av 2 respektive 1 lokal ekonom, vilka du kommer att ha funktionsansvar för. Det svenska ekonomiteamet består av 20 personer, där vi har större redovisning- och kundreskontrateam. Teamet utgörs även av Financial specialist, Financial Controller och Business Controller som ansvarar för rapportering och analys av samtliga våra koncernbolag. Rapportering sker till vårt holländska moderbolag. Hela ekonomiavdelningen arbetar nära affären med kunden i fokus.

Vem du är

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande och har flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning. Du har tidigare arbetat som redovisningsansvarig och som ledare och känner dig trygg både i din kunskap och ledarroll. Du är duktig på att ta tillvara och utveckla den stora kunskap som medarbetarna i teamet besitter samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt och ta ansvar fullt ut. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i Excel.

För att trivas i rollen hos oss är du prestigelös och gillar att arbeta både operativt och strategiskt. Du har en förmåga att se detaljer men även lyfta blicken och tänka framåtriktat. Som person välkomnar du förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och förutsättningar samtidigt som du får med dig andra i de förändringar vi står inför. Då du kommer att arbeta tillsammans med våra nordiska kollegor innefattar tjänsten daglig kommunikation på engelska samt frekventa resor till Finland och Danmark.

Vad vi erbjuder
Vi sitter i härliga lokaler i Inre hamn i Karlstad och erbjuder 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter, AW:s och kick-offer!

Detaljerna
Arbetsort: Karlstad

Arbetstid: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.

Lön: Fast månadslön

Ansökan: Senast 18 februari, urval sker löpande.

Personlighets- och problemlösningstest kan komma att bli aktuellt under rekryteringsprocessen. Referenser och bakgrundskontroll tas på slutkandidat.

Har ni frågor om tjänsten är ni välkomna att ringa Elsa Näsström, HR-chef på Klaravik.
Telefonnummer: 079-1431506

Ansök nu

Nordic Financial Manager

Ekonomichef
Läs mer Feb 14
Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions, en av Europas största onlineauktioner. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysselsätter drygt 1000 personer. I koncernen ingår auktionsvarumärkena Vavato (BE), Klaravik (SE/DK), Troostwijk (EU), Auksjonen (NO), PS Auctions (SE) och BMA (UK). Alla med återbruk och cirkularitet som central del i affären.

Vad ditt jobb blir
Vill du arbeta i en nordisk roll där du både är operativ i redovisningsarbetet samtidigt som du inspirerar dina kollegor och har det övergripande ansvaret för redovisningen för vårt danska och finska bolag. Vi söker nu en engagerad ekonomiansvarig till våra nordiska dotterbolag som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxtresa!


Här erbjuds möjligheten att vara med och starta upp vår verksamhet i Finland och kliva in i vår redan etablerade verksamhet i Danmark som ekonomiansvarig för våra nordiska dotterbolag. Du kommer att arbeta i en nordisk kontext med det svenska ekonomiteamet som bas. Du kommer att ha ett helhetsansvar för den operativa redovisningen och ha en centralt ledande roll för redovisningsprocessen för vårt danska och finska bolag.

Du rapporterar direkt till Group CFO, med placering i Karlstad. Tillsammans med våra team i Danmark, Finland och Sverige upprättar, utvecklar och kvalitetssäkrar du rutiner och processer inom vår interna redovisning, avstämningar, budget och analys samt hantering av vår auktionsaffär. Samtidigt som du är delaktig i och har en drivande roll i diverse affärs- och redovisningsrelaterade projekt, då vi drivs av ständig utveckling.

Vi har centraliserat stora delar av Klaravikkoncernens ekonomifunktion till Sverige och vårt huvudkontor i Karlstad. Det danska och finska teamet består av 2 respektive 1 lokal ekonom, vilka du kommer att ha funktionsansvar för. Det svenska ekonomiteamet består av 20 personer, där vi har större redovisning- och kundreskontrateam. Teamet utgörs även av Financial specialist, Financial Controller och Business Controller som ansvarar för rapportering och analys av samtliga våra koncernbolag. Rapportering sker till vårt holländska moderbolag. Hela ekonomiavdelningen arbetar nära affären med kunden i fokus.

Vem du är

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande och har flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning. Du har tidigare arbetat som redovisningsansvarig och som ledare och känner dig trygg både i din kunskap och ledarroll. Du är duktig på att ta tillvara och utveckla den stora kunskap som medarbetarna i teamet besitter samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt och ta ansvar fullt ut. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i Excel.

För att trivas i rollen hos oss är du prestigelös och gillar att arbeta både operativt och strategiskt. Du har en förmåga att se detaljer men även lyfta blicken och tänka framåtriktat. Som person välkomnar du förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och förutsättningar samtidigt som du får med dig andra i de förändringar vi står inför. Då du kommer att arbeta tillsammans med våra nordiska kollegor ser vi att du behärskar det engelska språket. Resor till Finland och Danmark förekommer.

Vad vi erbjuder
Vi sitter i härliga lokaler i Inre hamn i Karlstad och erbjuder 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter, AW:s och kick-offer!

Detaljerna
Arbetsort: Karlstad

Arbetstid: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.

Lön: Fast månadslön

Ansökan: Senast 18 februari, urval sker löpande.

Personlighets- och problemlösningstest kan komma att bli aktuellt under rekryteringsprocessen. Referenser och bakgrundskontroll tas på slutkandidat.

Har ni frågor om tjänsten är ni välkomna att ringa Elsa Näsström, HR-chef på Klaravik.
Telefonnummer: 079-1431506

Ansök nu

Enhetschef Distrubition

Distributionschef, energi
Läs mer Jan 12
Vill du vara med i en spännande utvecklingsfas när vi vid årsskiftet bildar ett av Karlstads största bolag? Nu slås Karlstads El- och Stadsna?t och Karlstads Energi ihop och vi söker dig som vill vara med på denna resa. Bli en del av en spännande bransch som just nu befinner sig i en expansiv fas och jobbar för Karlstadsbornas bästa.

Bolagen ägs av Karlstads kommun och verkar bland annat inom elnät, elhandel, fjärrvärme, stadsnät och återvinning. Ha?r arbetar cirka 250 medarbetare, bland annat el- och fibermonto?rer, ingenjo?rer, sa?ljare och projektledare.Beskrivning
Vi ser fram emot att välkomna dig till avdelningen Värme och kyla och hoppas att du kommer trivas med ditt arbete och utvecklas tillsammans med oss!

Inom avdelningen finns fyra enheter; distribution, underhåll, operativ drift och strategisk drift.

Avdelningen har idag cirka 65 medarbetare varav 9 medarbetare vid distributionsenheten som kommer vara din enhet. Enheten arbetar för att leverera lokal, trygg och förnybar värme till hemmet, skolan eller arbetet för mer än 50 000 Karlstadsbor. Du kommer att samarbeta med dina kollegor, leverantörer och andra intressenter för att säkerställa att värmeleveransen fungerar på bästa sätt för våra kunder.

Vi står inför många spännande utmaningar under de närmaste åren och behöver din hjälp i ett intressant och utvecklande arbete.

Arbetsuppgifter
I rollen som enhetschef har du ansvar för både budget och personal inom din enhet. Det innebär att du måste hantera arbetsmiljöuppgifter och se till att både det strategiska och operativa arbetet planeras och prioriteras på rätt sätt. En viktig uppgift är att följa upp arbetet med teamets arbetsorder och säkerställa att det är tillräckligt med personalresurser.

Som enhetschef är samverkan med andra enheter viktigt för att uppnå bästa möjliga resultat för hela verksamheten. Det kan handla om att samordna arbetet med både intern personal och entreprenörer för att genomföra olika projekt och uppdrag. I detta fall består teamet av sex tekniker, en projektledare och en anläggningsingenjör. Att ha en diversifierad grupp med olika kunskaper och kompetenser är till stor hjälp för att möta olika utmaningar och lösa problem på bästa sätt.

Som enhetschef kommer du även att ha kontakt och samverkan med andra funktioner inom avdelningen och bolaget. Det kan innebära att samarbeta med exempelvis administrativa funktioner eller andra enhetschefer för att säkerställa att verksamheten fungerar så smidigt som möjligt.

Sammanfattningsvis är rollen som enhetschef mycket ansvarsfull och kräver förmågan att hantera både ekonomiska och personalrelaterade frågor. En bra enhetschef bör kunna planera och prioritera arbetet på ett strategiskt sätt, samarbeta med andra enheter och säkerställa att teamet har tillräckligt med resurser för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Du ingår också i ledningsgruppen för affärsområdet Värme och Kyla där du har ett nära samarbete med dina närmsta chefskollegor för att tillsammans leda verksamheten framåt.  

Kvalifikationer
Du är en trygg chef och ledare som involverar och utvecklar dina medarbetare. Du är en lagspelare som arbetar strukturerat, analytiskt och prestigelöst med ständiga förbättringar som en ledstjärna. Med en hög medvetenhet för säkerhet, kostnader, produktivitet, kvalité och miljö driver du verksamheten framåt tillsammans med ditt team. Ditt engagemang spiller över på människor i din närhet och bidrar till ett mer hållbart Karlstads Energi. Vi söker dig som har erfarenhet från ledarskap och vi vill att du redogör för dina ledaregenskaper i din ansökan. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och det är meriterande om du har en ingenjörsutbildning inom till exempel industriell ekonom, energi och miljö eller annat relevant område.

För tjänsten behöver du:

- B-körkort.
- God kunskap i Officepaketet
- God förmåga att kommunicera i tal och skrift

Vi tillämpar obligatoriskt alkohol-och drogtest vid nyanställning. 

Vid intervju krävs uppvisande av giltig legitimation.  


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Biträdande HR-chef

HR-chef
Läs mer Jan 19
Sapere Aude – våga vara vis – är vårt motto. Våra studenter och medarbetare utvecklar kunskap och kompetens som berikar individen och världen. Vår akademiska miljö präglas av nyfikenhet, mod och uthållighet, och grunden för vår verksamhet är jämställdhet, mångfald och ett demokratiskt synsätt. Vi finns i en aktiv, naturnära region och är en motor för hållbar utveckling i tät samverkan med det omgivande samhället.
 
Karlstads universitet har ca 1 400 medarbetare och 19 000 studenter fördelade på två inspirerande campusmiljöer i Karlstad och Arvika. Läs mer om oss på: https://www.kau.se/jobba-hos-oss
Beskrivning
Vid HR-avdelningen på Karlstads universitet finns ca 20 medarbetare som tillsammans arbetar med en stor bredd av HR-frågor.

Här finns HR-specialister, HR-strateger, lönekonsulter, HR-administratör och HR-controller.

Till HR-avdelningen söker vi nu en biträdande HR-chef. Vi erbjuder dig ett mångfacetterat arbete, där du kommer att arbeta på direkt uppdrag av HR-chefen med särskilt ansvar att hantera arbetsrättsliga frågor, lönebildning och förhandlingar. Du kommer också biträda HR-chefen i arbetet med verksamhetsplanering, arbetsmiljö och personalledning. I arbetet ingår även att genomföra utredningar, leda processer, delta i utvecklingsarbeten samt svara på remisser och förfrågningar. Universitet går mot en allt mer internationaliserad och digitaliserad verksamhet som du kommer att vara en del av och förväntas bidra till.

Avdelningen drivs av nyfikenhet och en ständig vilja att utvecklas. Arbetet präglas av hög kompetens och en god laganda med fokus på bästa möjliga stöd till verksamheten. Med utveckling och kvalitet i fokus skapar HR-avdelningen förutsättningar för att Karlstads universitet ska vara en hållbar och attraktiv arbetsplats.

Vem är du?
Vi söker dig som har goda kunskaper inom arbetsområdet, flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en relevant akademisk utbildning. Du behöver ha gedigna arbetsrättsliga kunskaper och god kännedom om högskole- och universitetssektorns förutsättningar och verksamhet. För att lyckas i arbetet behöver du också ha god samarbetsförmåga, vara lösningsfokuserad, utvecklingsinriktad och drivande. Därutöver krävs god administrativ kompetens samt god förmåga att utrycka sig väl både i tal och skrift på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid att du är rätt person för arbetet och att du är en lagspelare som aktivt bidrar till HR-avdelningens vision.

Villkor
Anställningen är en tillsvidareanställning med omfattning heltid. Start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Ansökan skickas i universitetets webbaserade rekryteringsverktyg Varbi. Du, som sökande, ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen, att eventuella handlingar på andra språk än svenska, norska, danska eller engelska är översatta och att din kompetens är dokumenterad på ett sätt som medger en saklig och kvalitativ bedömning. Komplett ansökan ska vara inne vid ansökningstidens slut. En ofullständig ansökan kan medföra att din kompetens inte kan prövas i alla avseenden.


Ansökan ska innehålla:

- personligt brev
- CV
- kopior på examensbevis och intyg etc., som styrker meriterna i din cv

Alla handlingar som du önskar ska vara en del av din ansökan ska bifogas den digitala ansökan. Namnge varje uppladdat dokument så det tydligt framgår vad det innehåller.

Sista ansökningsdag 2024-02-08

Välkommen med din ansökan!

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

HR Excellence in Research
Karlstads universitet mottog i september 2020 utmärkelsen HR Excellence in Research. Utmärkelsen ges till arbetsgivare som har en stimulerande arbetsmiljö och goda villkor för forskare och kontinuerligt arbetar för att utveckla dessa. Utmärkelsen visar lärosätets engagemang för rättvis och transparent rekrytering samt gynnsam professionell utveckling för forskare. Läs mer på https://www.kau.se/jobba-hos-oss/karlstads-universitet-som-arbetsgivare/human-resources-strategi-forskare-hrs4r

Ansök nu

Filialchef till Rexel

Platschef, bygg
Läs mer Jan 9
Vi brinner för en hållbar framtid!
Vårt sätt att bidra till det är genom elektrifiering. Varje dag, i mer än 20 länder runt om i världen, guidar vi kunder genom utmaningar i deras arbete för att göra installationer, infrastrukturer och fastigheter mer bekväma och säkra. Och inte minst, mer energismarta, ekonomismarta och miljösmarta. Vi kopplar samman och distribuerar morgondagens hållbara elektriska värld redan idag. Vill du vara med på denna resa och drivs du av affärer och ledarskap så kan det här vara en roll för dig.

Vi söker ny Filialchef till Karlstad!

Arbetsuppgifter

I rollen som Filialchef blir du en nyckelperson för Rexels fortsatta framgång. Du har ett helhetsansvar för filialen i Karlstad vilket innebär en kontinuerlig utveckling och drift med fokus på kunder, försäljning, lönsamhet, marknadsföring och inte minst medarbetare. Tillsammans med säljteamet har du en nära och kontinuerlig kontakt med kunder för att skapa långsiktiga samarbeten och identifiera nya affärsmöjligheter som möter kundernas behov. Du sätter mål, planerar och följer upp aktiviteter för fortsatt tillväxt inom ditt område. Genom ett gott ledarskap och affärsmannaskap med fokus på kvalitet och resultat, uppnår ni tillsammans en ökad närvaro hos kund. Som Filialchef har du personalansvar för 6 medarbetare. Du rapporterar till Regionchefen Väst och ingår i regionledningen.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som har erfarenhet av att utveckla försäljning och leda och skapa resultat genom andra. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha god kunskap inom elbranschen eller närliggande verksamhet. Det är en stor fördel om du har kännedom om marknaden, konkurrenter och att du har ett upparbetat och relevant nätverk. Du har goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel, samt grundläggande kunskaper inom ekonomi, det är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Personliga egenskaper

För att passa in hos oss vill vi att du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra, både internt och externt. Du är lyhörd både för våra kunders och medarbetarnas olika behov. I din ledarroll så drivs du av att motivera och utveckla dina medarbetare. Du anstränger dig för att leverera lösningar och bidrar ofta med nya idéer och angreppssätt i frågor kopplat till både medarbetar- och kundnytta. Du har en förmåga att gå från ord till handling som leder till goda resultat och alltid med kundens behov och nytta i fokus. Du har örat mot rälsen och håller dig ständigt uppdaterad om utvecklingen på marknaden och närliggande branscher. Som person är du positiv och framåtlutad och räds inte att ta dig an en utmaning, eller två. Du är strukturerad och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva förändringsarbete och vana vid att skapa tillväxt i en konkurrensutsatt miljö.

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Hälsa och välmående är viktigt för oss, därför har alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag, vi har även en partner för företagshälsovård. Vi genomför årligen olika friskvårdssatsningar, nyligen hade vi en hel månad full av aktiviteter. Flera gånger om året genomför vi vår egen medarbetarundersökning 'Our Voice' där alla medarbetare ges möjlighet att uttrycka sina åsikter inom en rad områden som ledarskap och arbetsmiljö. Utveckling är något vi brinner för och genom vår 'Rexel Academy' eller andra utbildningssatsningar får alla medarbetare tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling.

Övrigt
Din ansökan vill vi ha senast den 2024-02-08. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Låbbman på Qtym på telefon 073-674 43 30 eller via e-post på julia.labbman@qtym.se.

Då vi aktivt strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka välkomnar vi sökande med olika bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan och låt oss tillsammans skapa framgång på Rexel!

Ansök nu

Platschef stora projekt Värmland, Civil West

Platschef, anläggning
Läs mer Jan 5
Är du en erfaren Platschef inom anläggnings- och betongarbeten? Eller kanske du är en ambitiös Arbetsledare med en stark önskan att ta nästa steg och växa in i en roll som Platschef? Då kan vi på NCC kan erbjuda dig en spännande och givande karriärmöjlighet! Hos oss kommer du ingå i ett team med engagerade och kompetenta kollegor som genomför framgångsrika projekt inom vattenkraft, där vi på NCC ligger i framkant

Rollen som Platschef 

Som platschef är du ytterst ansvarig för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende arbetsmiljö, kvalitet, tid och ekonomi. Till din hjälp har du ett team med Arbetsledare, våra egna yrkesmedarbetare och underentreprenörer. Tillsammans bedriver ni betong- och anläggningsarbete inom vattenkraft, med fokus på säkerhet, resultat och lönsamhet, som du och kommande generationer ser resultatet av i många år framöver.

Du kommer att tillhöra vår grupp inom vattenkraft i avdelningen. I byggprojektet tar du en aktiv roll från att beställningen undertecknas till att skapa och driva det bästa teamet under byggprocessen.

Du kommer att arbeta nära projektchefer, arbetsledare och våra yrkesmedarbetare och du kommer även ha en stark koppling till produktionen för att fånga upp förändringar eller liknande där. Kort sagt har du en central och viktig roll i våra projekt. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med betongprojekt.

För utveckling av verksamheten framåt arbetar vi även med erfarenhetsuppföljning som varierar beroende på typ av projekt. Du kommer i din roll vara en del av det arbetet. Du ges möjlighet att arbeta med stor omväxling och utmanande ansvarsområden. Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö. Du får dessutom ett starkt stöd från kunniga specialister och engagerade kollegor med gedigen erfarenhet, liksom andra som nyligen var i din situation som ny på arbetet.

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som Platschef söker vi dig som har minst tre års erfarenhet av att driva egna betong- och anläggningsprojekt i en ledande befattning. Du har även en eftergymnasial byggteknisk utbildning alternativt flerårig branscherfarenhet.

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera dina medarbetare samt balansera ett helhetsperspektiv och detaljer längs vägen. Som person är du därför lyhörd och uppmärksammar andras förmågor för att på så sätt även kunna delegera effektivt. Utöver detta så ser vi att du delar du vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.

Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt som gör att du hittar vägarna framåt i arbetet och kan fatta beslut när informationen ibland är begränsad. Du har kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 samt ABT06. Det är meriterande med betongklass 1.

Ytterligare information

Tjänsten är tills vidare med placering i Karlstad. Start enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav för tjänsten, i vattenkraftsgruppen arbetar vi där våra kunder och projekt finns varför du måste vara beredd att veckopendla till våra projekt. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten når du rekryterande chef Anna Arnfeldt, på telefon 0703-244020. Registrera din ansökan och ditt CV, sista ansökningsdag för att söka tjänsten är 5/2-2024. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Fanny Reinhardt Kånge, HR Specialist Rekrytering, 0762–827148

 Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningschef till Ekonomiservice

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jan 19
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8600 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling, kollektivtrafik samt kultur och bildning.


Regionledningskontoret arbetar med övergripande och långsiktiga lednings- och utvecklingsfrågor inom alla Region Värmlands ansvarsområden. Här finns också funktioner för stöd och service. Vi samverkar också med andra samhällsaktörer, som nationella och regionala myndigheter, andra regioner, kommuner och olika intresseorganisationer.Om oss
Planering och ekonomi ansvarar för regionövergripande planering, uppföljning, analys, inköp och upphandling samt för fakturaservice inom Region Värmland.

Totalt är vi cirka 100 medarbetare inom avdelningen. Inom avdelningen har vi Ekonomiservice som hanterar Region Värmlands löpande redovisning, fakturahantering och systemfrågor inklusive masterdata.

Ekonomiservice har påbörjat en utvecklingsresa där organisationen digitaliseras och infrastrukturen moderniseras. Vi söker nu en ny redovisningschef till vårt team som vill vara med oss i arbetet att utveckla enheten samt våra processer och arbetssätt. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och att vi alla bidrar till en bra arbetsmiljö.

Redovisningsenhetens uppdrag är att ansvara för regionens ekonomiska redovisning och består idag av fem redovisningsekonomer. En viktig del av uppdraget för enheten är att vara en serviceorganisation där vi ger stöd och rådgivning inom planering och ekonomi men även till övriga verksamheter inom Region Värmland gällande redovisning.

Om tjänsten
- Är du en ledare och en stjärna på redovisning?
- Trivs du i en föränderlig miljö?
- Drivs du av att utveckla och förbättra processer och rutiner?
- Är du prestigelös, driven och inte rädd för att hugga tag när det behövs?

Om du kan svara ja på dessa frågor är du kanske den nya redovisningschefen inom Ekonomiservice!

Jobbet som redovisningschef innebär att man leder, fördelar och kvalitetssäkrar arbetet på redovisningsenheten. Som redovisningschef behöver du kunna se ett mönster i redovisningen för att kunna effektivisera och utveckla processer samt se med ett kritiskt öga till hur redovisningen kan utvecklas och förbättras. Rollen består av operativa och strategiska arbetsuppgifter inom redovisning och du förväntas samverka med koncernekonomi och finans som har det normerade uppdraget inom Region Värmland.

Du har personalansvar för din grupp och ansvarar för månadsboksluten och bistår koncernekonomi med den legala redovisningen och Region Värmlands delårs- och årsbokslut. I tillägg har du även ansvar för den löpande redovisningen, avstämningar och momsredovisning.

Om dig
Vi söker dig som i den ledande rollen kan bidra med dina egna expertiskunskaper inom redovisning. Du är universitets- eller högskoleutbildad inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller motsvarande och har flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av ledaruppdrag och personalansvar.

Kanske blir detta ditt första jobb som ledare och starten på en lång karriär inom ledarskap och förändringsledning.

Arbetsuppgifterna ställer krav på goda ledaregenskaper då arbetet handlar om att genom engagemang driva förändring, utveckling av nyckelprocesser och implementera moderna arbetssätt inom området. Vi ser att du tidigare har arbetat inom en större komplex organisation antingen offentligt eller privat.

Som ledare vill vi att du är tydlig och engagerad och att du har en förmåga att motivera och stödja med ett förhållningssätt som uppmuntrar till ansvarstagande och arbetsglädje hos medarbetarna. Vi förväntar oss även att du är kommunikativ och kan sätta den egna verksamheten i ett större sammanhang. Du är en teamspelare men självgående och drivande inom det egna ansvarsområdet.

För oss är det viktigt att du har förmåga att hålla fokus i pressade situationer samt att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du skapar kontakter och underhåller relationer i yrkesmässiga relationer. Analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem. Du är en person med hög integritet som trivs med att driva frågor framåt.

Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu