Karlstad: Kock

Hitta ansökningsinfo om jobbet Kock i Karlstad. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Karlstad inom den kategorin.

Publicerad: 2024-01-17 // Varaktighet: Heltid

Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnar för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra, där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Med vår passion för mat och vin vill vi guida våra gäster genom en resa av smaker och dofter. Våra ambitioner är högt ställda och vi vill att våra medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag och skapa en atmosfär som ska kännas som hemma för både gäster och personal.




Vi söker nu passionerade och kreativa kockar till våra tre restauranger. Du har ansvar för att förbereda och tillaga rätter av högsta kvalitet. Samarbetet med resten av köksteamet är avgörande för att säkerställa en effektiv arbetsmiljö och upprätthålla våra högt ställda ambitioner. Vi välkomnar att du delar med dig av nya idéer som passar vårt koncept.




Du brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser, är flexibel, intresserad av att utvecklas inom din yrkesroll och har en förmåga att prestera under högt tryck. Gästkontakt är en viktig del av vårt koncept, så vi letar efter någon som trivs i interaktionen med våra gäster och har förmågan att skapa minnesvärda matupplevelser.




För att vara framgångsrik i rollen krävs minst 3 års erfarenhet som Kock. Flexibla arbetstider är en självklarhet för oss och du kan förvänta dig att arbeta både dagtid, kvällar och helger.




Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.




Start: 2024-04-01
Omfattning: Varierande sysselsättningsgrad, heltids- och deltidstjänster
Lön: Timlön

Alla platsannonser →

Andra jobb i Karlstad som Kock, à la carte

Nedan visas andra jobb i Karlstad som Kock, à la carte.

chef

Läs mer Apr 10
you are working in sushi nya tain loon . it is a team work, you need to work by yourself sometimes. you have to have some experience about how to making sushi
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

kock

Läs mer Apr 10
working in the kitch in restaurant nya tain loon, you need to have some experience about how to cooking asian food and sushi
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vi vill bli fler i köket på Pinchos Karlstad inför sommaren!

Läs mer Jan 29
Vi söker ny glad kollega till köket!
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!

Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan.

Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!

Vilka är vi?
På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!

Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt.

Vi kan erbjuda dig

- en rolig arbetsplats

- stora möjligheter att utvecklas i kedjan

- ett innovativt koncept

- fantastiska kollegor

För att passar bra hos oss tror vi att du

- har tidigare erfarenheter från arbete i kök

- är flexibel och innovativ

- trivs med högt tempo

- uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder

- sprider positiv energi omkring dig

- är bra på att säkerställa kvalitet

- uppskattar att vår mat tillagas efter recept

- är snabb, noggrann och effektiv

- kan och vill bjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

Ansök nu

Ansvarsfull och kreativ Kock till framgånsrik restaurang

Läs mer Dec 18
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

ANSÖK REDAN IDAG

ROLLEN
Som kock ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logisitk
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanningsplanering
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Kockar till sommarsäsongen 2024

Läs mer Apr 10
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även på catering och andra events som rör BBQ.
Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör.
Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal som kan jobba extra under våren samt jobba hela vår sommarsäsong juni-augusti.
Egenskaper
För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.
Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, mise en place, hantera och förbereda styckningsdetaljer, tillredning av såser, rubs och tillbehör, städ och disk. Du kommer även i ordningställa och rulla iväg med vår Foodtruck på olika uppdrag. På sikt får du möjlighet att lära dig att jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.
Ange i din ansökan om du innehar B-körkort.

Ansök nu

Andra jobb i Karlstad från Hotel Fratelli AB

Nedan visas andra jobb i Karlstad från Hotel Fratelli AB .

Servis

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 17
Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnar för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra, där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Med vår passion för mat och vin vill vi guida våra gäster genom en resa av smaker och dofter. Våra ambitioner är högt ställda och vi vill att våra medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag och skapa en atmosfär som ska kännas som hemma för både gäster och personal.




Är du en positiv och utåtriktad person som älskar att arbeta i team och trivs i en miljö där du får möjlighet att skapa upplevelser för människor? Då kan du vara den person vi letar efter! Vi söker entusiastiska och engagerade individer till vårt dynamiska servisteam. Du kommer att ha en central roll i att skapa en välkomnande atmosfär för våra gäster genom din positiva attityd och professionella service. Vi ser gärna att du delar ditt intresse för vin med gästerna och är beredd att rekommendera passande drycker till maträtter. Även om du redan har grundläggande kunskaper inom området är det viktigare för oss att du har en stark vilja att lära och utvecklas.




För att trivas i rollen ser vi att du har erfarenhet inom restaurang eller hotell, bra kommunikationsfärdigheter och förmåga att skapa goda relationer med våra gäster. Arbetsplatsen präglas av dynamik med varierande arbetstider; dagtid, kvällar och helger.




Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Restaurangchef

Restaurangchef
Läs mer Jan 17
Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnar för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra, där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Med vår passion för mat och vin vill vi guida våra gäster genom en resa av smaker och dofter. Våra ambitioner är högt ställda och vi vill att våra medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag och skapa en atmosfär som ska kännas som hemma för både gäster och personal.




Vi söker passionerade och engagerade Restaurangchefer till våra restauranger. Som Restaurangchef rapporterar du till F&B Manager och spelar en central roll i att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster samtidigt som du driver och utvecklar våra verksamheter. Du har resultatansvar för dina avdelningar och förväntas vara i driften för att leda och inspirera våra medarbetare i våra tre restauranger och tre barer. Bemötande och meningsfulla relationer är en central del av Hotel Fratellis koncept, ditt jobb är att skapa och leverera en oförglömlig restaurangupplevelse baserat på detta.




Det övergripande målet är att med god lönsamhet säkerställa nöjda restaurang- och bargäster och en arbetsmiljö där våra anställda gillar att vara på jobbet.




Vi tänker oss att du har jobbat i en liknande roll tidigare, gillar att ta ansvar och har ett intresse för mat, dryck och värdskap. Du kan hitta kreativa lösningar och sätt att utveckla ditt och andras arbete. Som ledare är du engagerad och ger feedback, uppmuntran och vägledning till teamet. Stresstålighet och ett positivt sinnelag är viktigt i den här rollen. Du kommer att vara en viktig representant för hotellet varför det är avgörande att du är bra på att ta människor med olika bakgrund och personligheter.




Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.




Start: 2024-03-15
Anställningsform: Tills vidare
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön

Ansök nu

Nattreceptionist

Nattreceptionist/Nattportier
Läs mer Feb 13
Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnar för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra, där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Med vår passion för mat och vin vill vi guida våra gäster genom en resa av smaker och dofter. Våra ambitioner är högt ställda och vi vill att våra medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag och skapa en atmosfär som ska kännas som hemma för både gäster och personal.



Vi söker engagerade och serviceinriktade Receptionister som blir Hotel Fratellis ansikte utåt. I rollen kommer du att vara den första personen som våra gäster möter och därför har du en avgörande roll i att skapa ett positivt första intryck. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera att snabbt ta kontakt med våra gäster samt erbjuda tydlig information och vägledning. Du kommer att hantera telefonsamtal, e-post och utföra administrativa uppgifter som mötesrumsbokningar och se till att säkerhetsprotokoll följs noggrant för att säkerställa en trygg arbetsmiljö.




För att vara framgångsrik i denna roll är det önskvärt med erfarenhet av liknande arbete och goda kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska. Vi söker en nattuggla med en positiv attityd, förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt och behålla lugnet även i stressiga situationer. Du kommer att vara en viktig representant för hotellet varför det är avgörande att du är bra på att ta människor med olika bakgrund och personligheter. Du har kunskaper i Office-programmen och är en teamspelare med god kommunikationsförmåga.




Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.



Start: April 2024
Omfattning: Varierande sysselsättningsgrad, heltids- och deltidstjänster
Lön: Timlön

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Jan 17
Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnar för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra, där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Med vår passion för mat och vin vill vi guida våra gäster genom en resa av smaker och dofter. Våra ambitioner är högt ställda och vi vill att våra medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag och skapa en atmosfär som ska kännas som hemma för både gäster och personal.




Vi söker entusiastiska och pålitliga Köksbiträden. Om du är passionerad när det gäller service, trivs i ett samarbetsvilligt arbetsklimat och älskar matlagning kan det här vara det perfekta tillfället för dig. I rollen som Köksbiträde förbereder du ingredienserna under ledning av kocken, bevarar renlighet och ordning i köksutrymmen samt deltagande i förberedelsearbetet för att underlätta en effektiv köksdrift. Vi värdesätter höga hygien- och säkerhetsstandarder och förväntar oss att du bidrar till att upprätthålla dem.




Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt men inte ett krav. Vi söker efter någon med grundläggande kunskaper om livsmedelshantering och hygien, förmågan att arbeta i ett snabbt tempo och behålla lugnet under pressade situationer. Du är en teamspelare med god kommunikationsförmåga. Arbetsplatsen präglas av dynamik med varierande arbetstider; dagtid, kvällar och helger.




Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.




Start: April 2024
Omfattning: Varierande sysselsättningsgrad, heltids- och deltidstjänster
Lön: Timlön

Ansök nu

Sous Chef

Souschef
Läs mer Jan 17
Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnar för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra, där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Med vår passion för mat och vin vill vi guida våra gäster genom en resa av smaker och dofter. Våra ambitioner är högt ställda och vi vill att våra medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag och skapa en atmosfär som ska kännas som hemma för både gäster och personal.




Nu söker vi en passionerad Sous Chef som trivs i en öppen och flexibel arbetsmiljö. Du är kreativ och vi uppmuntrar dig att bidra med nya idéer för att ständigt förbättra och utveckla vårt kök. Vi värdesätter engagemang och öppen kommunikation, där alla är välkomna att dela sina idéer och tankar. Arbetsplatsen präglas av dynamik med varierande arbetstider; dagtid, kvällar och helger.




Som Sous Chef kommer du att arbeta nära vår Kökschef i ledningen av köket för att säkerställa att varje tallrik lever upp till våra höga kvalitetsstandarder. Tillsammans med Kökschefen ser du till att verksamheten drivs effektivt och att våra gäster får en upplevelse utöver det vanliga. Som ledare är du engagerad samt ger feedback, uppmuntran och vägledning till teamet. Stresstålighet, ett positivt sinnelag och ett ekonomiskt sinne är viktigt i den här rollen.




Dina ansvarsområden inkluderar att leda kökets dagliga drift och säkerställa hög kvalitet på maten. Du förväntas också aktivt delta i kontakten med våra gäster i syfte att höja gästupplevelsen. För att vara framgångsrik i rollen krävs minst 5 års erfarenhet inom restaurangbranschen samt en grundutbildning inom miljö och hälsa.




Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.




Start: 2024-03-15
Anställningsform: Tills vidare
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön

Ansök nu