Vy Buss AB jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb hos Vy Buss AB i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Karlstad.

Vy bus4you i Karlstad söker bussförare för semestervikariat

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 9
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.



Vygruppen är en nordisk transportkoncern med cirka 11 600 anställda och en årlig omsättning på över 18 miljarder kronor. Vårt samhällsuppdrag är att erbjuda attraktiva, kollektiva transportlösningar på ett hållbart sätt, och visionen är "Vy gör det enkelt att välja miljövänligt". Det ska vi uppnå genom att ge våra kunder bra upplevelser varje dag, vara branschledande inom innovation, vara effektiva och pålitliga i allt vi gör, och ha engagerade och kundorienterade medarbetare. Vy har verksamhet inom tåg, buss, gods och resor i Norge och Sverige.

Tillsammans utgör Vy bus4you och Vy flygbussarna den kommersiella avdelningen inom Vy Buss Sverige. Vi är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige och har resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex). 

Vi rekryterar nu förare för semestervikariat till vår depå i Karlstad. Vi söker dig som kan arbeta mycket under vår högsäsong som är perioden maj till september. Ett krav är att du kan arbeta heltid minst 10 veckor under denna period. Arbetstiderna är varierande och man behöver kunna arbeta dag, natt och tidiga morgnar. Vy bus4you Karlstad kör till Oslo, Örebro, Västerås, Arlanda och Stockholm City. Efter vikariatet finns goda möjligheter att fortsätta att arbeta hos som behovsanställd. 

Innan du börjar arbeta kommer du att få en intern utbildning för att bli redo för att representera den kommersiella verksamheten. 

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett bemötande som gör att fler tar bussen.
.Ett trafiksäkert körsätt, eftersom vi har många människors liv i våra händer.
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra.
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går.
.Ett arbetssätt som visar att vi har en hög ambition.

Kvalifikationer
.Vi söker dig som har D-körkort samt YKB och har en trygg körstil.
.Du kommunicerar väl på svenska och engelska.
.Du har minst ett par års erfarenhet från att ha kört buss.
.Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service.
.Vidare är det meriterande om du behärskar andra språk än svenska och engelska. 
.Du behöver ha tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att passa som förare hos Vy ska du på ett säkert och behagligt sätt köra våra fordon, alltid med gästens bästa i fokus. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de ibland stressiga arbetssituationerna. Du är lösningsinriktad och har lätt för att hantera nya situationer. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor. Du är duktig på att informera och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för gästen. Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du samarbetar även väl med kollegor och bidrar till en god arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta i en trevlig och föränderlig miljö där dina arbetstider varierar.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB. Du får chansen att glädja våra gäster genom att leverera utmärkt service och därigenom påverka företagets resultat positivt. Din anställning omfattas av Bussbranschavtalet.

Som en del av vårt säkerhetsarbete föregås anställningsförhållande av alkohol- och drogtest som utförs av anlitad företagshälsovård. Löpande under anställning förekommer det slumpvisa
alkohol och drogtester. I samband med anställning kommer vi även be dig att uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister.

Ansökning sker via vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer information om oss hittar du på bus4you.se och vy.se.

Kontaktinformation
Bosse Bakken, Platschef, bosse.bakken@vy.se

Arbetsplats
Välsviksleden 210

656 39 Karlstad

Ansök nu

Bussförare till Vy bus4you i Karlstad

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 27
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.



Är du en av Karlstads bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Tillsammans med Vy flygbussarna utgör Vy bus4you den kommersiella avdelningen inom Vy Buss AB och är en del av Vygruppen. Vi är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige. Vy bus4you har för elfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex).

Vi rekryterar nu förare för semestervikariat vår/sommar 2023 till vår depå i Karlstad. Vi söker dig som vill arbeta motsvarande heltid under minst fem veckor inom perioden 1 juni till 31 augusti. Vy bus4you Karlstad kör till Oslo, Örebro, Västerås, Arlanda och Stockholm City. Innan du börjar arbeta kommer du att få en internutbildning för att bli redo att representera Vy bus4you. 

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Det är ett krav att du har erfarenhet från att ha kört buss eller lastbil i både stad och på större vägar, gärna flera års erfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service. Vidare är det meriterande om du behärskar andra språk än svenska och engelska. Du behöver ha tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som förare hos Vy bus4you ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de tidvis stressiga arbetssituationerna. Du är lösningsinriktad och har lätt för att kunna hantera nya utmanande situationer. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du samarbetar även väl med kollegor och bidrar till en god arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta i en trevlig och föränderlig miljö där dina arbetstider varierar.    

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

Du ges möjligheten att göra kunder nöjda genom att leverera god service och därmed påverka företagets resultat. Du omfattas av Bussbranschavtalet.

Går du vidare i rekryteringsprocessen behöver du komplettera din ansökan med ett utdrag ”Arbete med barn i annan verksamhet” från polisens hemsida. Under anställning sker slumpmässiga alkohol och drogtester. 

Mer information om Vy bus4you finner du på bus4you.se. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan med CV, personligt brev samt referenser. 

Kontaktinformation
Bosse Bakken, Platschef, bosse.bakken@vy.se

Arbetsplats
Välsviksleden 210

656 39 Karlstad

Ansök nu

Driftsamordnare till Vy bus4you i Karlstad

Transportsamordnare
Läs mer Jan 25
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.



Vy Buss AB är ett helägt dotterbolag till Vy Group AS som är Norges motsvarighet till SJ och historien sträcker sig tillbaka till 1925. Vy Buss AB bedriver upphandlad kollektivtrafik som består av linje- och skolbusstrafik samt kommersiell trafik. Verksamheten utgår från 20 depåer i Sverige, från Östersund i norr till Lund i söder. Vy Buss AB har ca 2000 medarbetare och närmare 700 bussar i yrkesmässig trafik. Bolaget omsätter 1,6 miljard SEK. Största samarbetspartners är Västtrafik, X-trafik, Skånetrafiken, Jönköpings Länstrafik och Länstrafiken i Jämtlands län. Den kommersiella trafiken består dels av Vy flygbussarna samt av långväga expressbusstrafik som kör under varumärket Vy bus4you.

Beskrivning
Vy Buss är ett tjänsteföretag vars medarbetare ständigt strävar efter att utveckla och förbättra verksamheten, till nytta för våra resenärer. Vy bus4you är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy bus4you och Vy express. Vy bus4you har för elfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex). Vy bus4yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! Tillsammans med Vy flygbussarna utgör bus4you den kommersiella avdelningen och nu söker vi en driftsamordnare till Vy bus4you i Karlstad. 

Som driftsamordnare är du en stödfunktion till våra platschefer samt driftchef och du får tillsammans med de andra i vårt driftteam vår trafik att flyta. Tillsammans verkar vi för ständiga förbättringar i enlighet med våra gemensamma värderingar och mål. Du arbetar nära verksamheten och befinner dig "där det händer" mitt i driften på bussdepån. 

Arbetsuppgifter
Du rapporterar till platschef i Karlstad och har löpande dialog med olika intressenter såsom exempelvis förare, trafikledning och personalplanering. Du samarbetar med driftsamordnare i Göteborg och ni ska kunna täcka upp för varandra vid behov.

Du arbetar bland annat med:

.Boka in fordon på verkstad 
.Kontroll på fordonsstatus
.Fordonsutsättning 
.Skadehantering bussar
.Handdatorer bussar
.Registrera förare i olika system
.Administrera förarutrustning
.Backup för platschef gällande administrativa sysslor
.Övriga administrativa uppgifter 

Kvalifikationer
.God dator- och systemvana
.Har erfarenhet av att arbeta i microsoft office
.God förmåga att kommunicera, både skriftligt och muntligt
.God kunskap om kör och vilotider
.Dokumenterad god erfarenhet av att administrera i system
.Meriterande med erfarenhet av bussföraryrket
.Meriterande med kunskaper i inom Office 365
.Meriterande med fordonskunskap

Personliga egenskaper
Vi ser att du har god analytisk förmåga och har ett metodiskt och strukturerat arbetssätt. Du har ett lösningsorienterat och ansvarsfullt förhållningssätt. Som person är du driven. Rollen ställer krav på social kompetens samt att du är tydlig i din kommunikation och har en god samarbetsförmåga. Du är balanserad och har förmåga att behålla ett lugn även i stressiga och oväntade situationer som kan uppstå.

Vi erbjuder
Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord. Våra värderingar är vägledande och syftar till att skapa kundglädje genom ansvar och samspel. Vi drivs av att göra det enkelt att resa hållbart med oss. 

Anställningen som driftsamordnare är en tillsvidareanställning med start snarast möjligt. Provanställning kan komma att tillämpas. Du kommer vara placerad på depån i Karlstad. Du kommer att rapportera till platschef som är stationerad i Karlstad. Tjänsten förläggs i huvudsak till kontorstid, men kommer vid behov att kunna innebära visst arbete på kvällar och helger. Resor kan förekomma i mindre omfattning. 

Anställningsvillkor enligt Tjänstemannaavtalet för transportbranschen. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev.

Kontaktinformation
Bosse Bakken, Platschef, bosse.bakken@vy.se

Arbetsplats
Välsviksleden 210

656 39 Karlstad

Ansök nu

Behovsanställd bussförare till Vy Bus4You i Karlstad

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 15
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.



Är du en av Karlstads bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Vy Bus4You är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You och Vy express. Vy Bus4You har för elfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex). Vy Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! 

Vi söker nu behovsanställda förare till vår depå i Karlstad. För att du ska vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du kan arbeta fredagar och/eller söndagar minst varannan helg. Förutsatt att man uppfyller det kravet finns goda chanser till ytterligare arbetspass utöver det. Vidare kör vi dygnet runt, vilket medför obekväm arbetstid på vissa tjänster. Start för tjänsten är omgående.

Du är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB och älskar att transportera människor till deras nästa destination. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart. Du kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Vy Bus4You.

Som en del av Vy Bus4You representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot våra gäster. Vi erbjuder dig en trivsam
arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Vi erbjuder attraktiva tjänster och moderna bussar. Innan du börjar arbeta hos Vy Bus4You kommer du att få en internutbildning för att bli redo för att representera vårt varumärke.  

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Vi ser även att det är meriterande att du talar flera språk. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare behöver du ha tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ska du ha:

.Hög servicekänsla
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarstagande
.Förmåga att arbeta självständigt
.Bra samarbete med dina kollegor
.Flexibel i en föränderlig miljö
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Vi erbjuder
Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

I samband med rekrytering och löpande under anställning kan det förekomma slumpvisa drogtester. I samband med anställning kan vi komma att be dig visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister. 

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

 

Kontaktinformation
Bosse Bakken, Platschef, bosse.bakken@vy.se

Arbetsplats
Välsviksleden 210

656 39 Karlstad

Ansök nu

Behovsanställd bussförare till Vy Travel i Karlstad

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 25
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.



Är du en av Karlstads bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Vy Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy Bus4You, Vy express och Flygbussarna. Vy Travel
har för elfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex). 

Vy Bus4Yous vision är: Våra gäster älskar oss vilket är något som vi strävar efter varje dag! Vi söker nu behovsanställda förare till vår depå i Karlstad. Du är en fantastisk förare, har D-körkort samt YKB och älskar att transportera människor till deras nästa destination. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör underbart. Du kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Vy Travel.

Innan du börjar arbeta hos Bus4You kommer du att få en internutbildning för att bli redo för att representera vårt varumärke. Som en del av Bus4You representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot våra gäster. Vi erbjuder dig en trivsam
arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. 

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Vi ser även att det är meriterande att du talar flera språk. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare behöver du ha tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ska du ha:

.Hög servicekänsla
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarstagande
.Förmåga att arbeta självständigt
.Bra samarbete med dina kollegor
.Flexibel i en föränderlig miljö
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad

Vi erbjuder
Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

 

Kontaktinformation
Bosse Bakken, Platschef, bosse.bakken@vy.se

Arbetsplats

 Karlstad

Ansök nu