Testhuset Urval & Utveckling AB jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb hos Testhuset Urval & Utveckling AB i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Karlstad.

Rekryteringskonsult - Testhuset

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 22
Vår utvecklingskurva pekar spikrakt uppåt och vi behöver utöka teamet igen! Är du vår nya kollega som skulle älska att jobba tillsammans i ett positivt gäng där dagarna alltid går lite för snabbt? Vi tror på det vi gör och vill förändra marknaden genom hårt arbete och ett leende på läpparna!

Om tjänsten

Som rekryteringskonsult hos oss på Testhuset är du en viktig pusselbit i leveransen till våra kunder. I rollen kommer du att ägna dig åt hela rekryteringsprocessen, från uppstart med profileringsmöte och annonsskrivning till urvalsarbete och intervjuer. Våra kunder finns i både den privata sektorn och den offentliga, du kommer löpande att ha avstämningar och dialog med kund vilket ger goda relationer och breddar ditt nätverk inom flertalet branscher. Hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter! I alla rekryteringsprocesser är vi två konsulter från Testhuset för att bibehålla en hög kvalitet och även dra nytta av varandras styrkor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Karlstad.

Om dig

Som person är du positiv, strukturerad och noggrann. Du har ett stort driv och engagemang som gör att du bidrar till Testhusets utveckling genom att våga ta ny mark. Du tycker dessutom om att skapa goda relationer och det är viktigt för dig att tillhöra ett team där var och en bidrar till ett gott resultat.

Vi ser att du har en utbildning inom HR och gärna erfarenhet av rekrytering, alternativt att du nyligen har studerat till personalvetare men har ett stort intresse för rekrytering där du får jobba enligt den senaste forskningen inom området. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, du hanterar digitala verktyg med lätthet och du har B körkort.

Om oss

På Testhuset blir du en del av ett resultatinriktat gäng som tror på det vi gör. Du kommer att jobba i en miljö med korta beslutsvägar, högt i tak och mycket glädje där skrattet aldrig är långt bort. Vi vill ständigt förbättras och utvecklas och det kommer även du få möjlighet till, både i din kompetens och som person.

Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs, därför hittar vi på aktiviteter tillsammans så som att träna en gång i veckan med efterföljande frukost. Vi reser tillsammans och hittar på roliga aktiviteter när vi når våra mål. Självklart har du även tillgång till en rad olika förmåner.

Vi genomför årligen mer än 1500 personbedömningar med stöd av olika test- och analysverktyg och slutför över 250 rekryteringar. Vi bedriver kompetensbaserade rekryteringsprocesser med fokus på kvalitet helt enkelt. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med våra kunder inom ledarskapsutveckling och individutveckling.

Om processen

Vi tror på tester och för att jobba på Testhuset behöver du göra det samma. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser kan vi göra en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Josefine Appel på 076-017 40 25. Vi växer och är ofta i behov av nya härliga medarbetare, vi går därför igenom ansökningarna löpande så sök gärna redan idag.

Ansök nu

Betongarbetare – S:t Eriks

Betongarbetare
Läs mer Sep 16
Vi söker betongarbetare som vill bli en del av vår produktion i Skåre. Genom att arbeta som betongarbetare hos oss får du komma till en trygg organisation med en stark ägare.

Arbetet sker i kontrollerade former, du slipper resor och övernattningar och vet vilka kollegor du jobbar med. Dessutom har vi produktion året runt i och med att vi producerar allt inomhus.

Om tjänsten

Vi har ingen standardproduktion utan producerar alltid på kunds begäran. I rollen som betongarbetare tillverkar du därmed formar efter kundens behov och mått enligt ritning. En stensättare sätter gatsten och kantsten i formen innan du jobbar med armeringen och betongen. När produkten har härdat lyfter du den ur formen och tvättar för att produkten ska lämna oss med hög kvalitet. Här har du möjlighet att växa och det finns även möjlighet till att få omväxlande arbetsuppgifter. Om du är intresserad av stensättning kan du komma att få lära dig det på sikt.

Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter att övergå till en tillsvidareanställning.

Om dig

Vi tror att det underlättar om du har en praktisk bakgrund eller utbildning men det är inget krav. Det är meriterande om du har arbetat med armering, kommer från byggbranschen eller har arbetat i industrin. Vi ser det även meriterande om du har erfarenhet av att lägga sten, om du arbetat med bygg eller har kompetens i betong.

Du talar svenska eller engelska flytande. För att trivas hos oss och i rollen är du social och noggrann. Du är inte heller rädd för att ta i när det behövs och arbeta fysiskt är inget problem.

Om oss

Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet - S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt - från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

S:t Eriks har rikstäckande närvaro med god lagerhållning och vi arbetar ständigt för att förbättra leveranssäkerheten och för att bli mer tillgängliga. Vi vill snabbt kunna komma till dig som kund för att ge råd, diskutera eller lösa problem. Tack vare att vi är stora har vi resurser att vara närvarande lokalt. I Skåre är vi idag 50 medarbetare.

Om processen

Du är varmt välkommen in med din ansökan. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, men senast onsdag den 20 april. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Daniel Elfgren på telefon 0731 00 2336.

Ansök nu

Senior Full Stack Developer till Stamford

Backend-utvecklare
Läs mer Sep 13
Om tjänsten

I tjänsten som Senior Full Stack Developer hos oss på Stamford kommer du huvudsakligen arbeta med att utveckla och underhålla samhällskritiska system inom vårt affärsområde Hamn och terminal. Produkterna du utvecklar har mycket höga krav på driftsäkerhet. Du kommer att utöver det ha mycket kundkontakt och även ett tekniskt lead på produkterna. I rollen finns det stora möjligheter till att vara med och påverka och forma våra produkter framåt.

Arbetet sker i team med kontakter i Sverige och Indien men just denna tjänst är placerad i Karlstad.

Om dig

Du som person tycker om att ta egna initiativ och tänka framåt. Du är driven, flexibel och självgående och tycker om att vara spindeln i nätet i ditt team. Vi ser gärna att du har intresse för att ta en ansvarsroll där du samtidigt får fortsätta fokusera på utveckling.

Du behöver ha en universitetsexamen inom datavetenskap eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig, samt några års erfarenhet av full stack-utveckling. Tjänsten kräver att du behärskar svenska samt engelska i såväl tal som skrift.

Vi föreställer oss att du har erfarenhet av några av följande programmeringsspråk och/eller ramverk: JavaScript, jQuery, TypeScript, Angular, Sencha, Responsive UI design, .NET, Progress eller C#. Du bör ha arbetat med web plattformar och det är meriterande om det är SAS-lösningar.

Om oss

I mer än 30 år har vi på Stamford levererat programvaror, tjänster och anpassade lösningar till kunder med mycket höga krav på driftsäkerhet i sina verksamhetskritiska system. Vi kombinerar hög branschkompetens inom flera sektorer med ett djupt tekniskt kunnande som spänner över flera områden.

Stamford tillhör Addnode Group och vi har ett nära samarbete med koncernens övriga bolag. Vi är drygt 70 personer på kontoren i Stockholm, Karlstad, Göteborg och Malmö, och har flera egna medarbetare på Addnode India i Pune.

Som medarbetare på Stamford får du chansen att ta stort eget ansvar och att utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi tror på frihet under ansvar och tycker om att umgås på exempelvis after work eller genom att resa tillsammans. Det är viktigt för oss att du trivs!

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070-220 62 60, Linette von Bargen på 073-504 22 64 eller Johanna Westberg på 072-310 29 72.

Urvalet sker löpande så sök gärna redan idag! Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 27 september.

Ansök nu

Konstruktör med projektledarerfarenhet - Promt

Maskinkonstruktör
Läs mer Aug 1
Om tjänsten

I rollen som projektledare hos oss kommer du att genomföra och leda olika projekt internationellt. Våra uppdragsgivare finns inom olika processindustrier, främst inom massa och papper, och vi erbjuder tjänster inom området rör-och anläggningskonstruktion där du kommer att vara en viktig pusselbit för vår verksamhet. Arbetet sker i varierande projekt där du förväntas arbeta självständigt, men ofta i team med andra.

I tjänsten kommer det periodvis förekomma längre resor vid inköp och när projekt tas emot.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Karlstad.

Om dig

Vi söker dig som är initiativtagande, positiv och som har ett stort lösningsfokus. Eftersom den här rollen är formbar är det viktigt att du trivs i att driva ditt arbete självständigt framåt och att du kan starta i gång innan du har all fakta och alla detaljer på bordet. Projekten du jobbar i kräver ofta att du har någon form av grundstruktur men du ska ändå ha utrymme till flexibilitet i din problemlösning.

Vi ser att du tidigare erfarenhet av att jobba självständigt med projektledning och gärna inom pappers eller processindustrin.

Om oss

Promt arbetar med projekt över hela världen och är specialiserat på att bygga processindustrier baserat på begagnad utrustning som flyttas från ett land till ett annat. Vi har under åren byggt upp ett stort kunnande och en gedigen erfarenhet från de mest skiftande industriprojekt. Promt arbetar även periodvis med konsultuppdrag av olika slag.

När våra kunder utvärderar samarbetet med oss, får vi alltid goda betyg för vår kompetens och inte minst vårt genuina engagemang, oavsett projektets storlek. Alla våra långsiktiga affärsrelationer vittnar också om det.

Om processen

Urval sker löpande, med sista ansökningsdatum 1 september.

I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Ansök nu

Konstruktör med projektledare erfarenhet - Promt

Maskinkonstruktör
Läs mer Jul 12
Om tjänsten

I rollen som projektledare hos oss kommer du att genomföra och leda olika projekt internationellt. Våra uppdragsgivare finns inom olika processindustrier, främst inom massa och papper, och vi erbjuder tjänster inom området rör-och anläggningskonstruktion där du kommer att vara en viktig pusselbit för vår verksamhet. Arbetet sker i varierande projekt där du förväntas arbeta självständigt, men ofta i team med andra.

I tjänsten kommer det periodvis förekomma längre resor vid inköp och när projekt tas emot.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Karlstad.

Om dig

Vi söker dig som är initiativtagande, positiv och som har ett stort lösningsfokus. Eftersom den här rollen är formbar är det viktigt att du trivs i att driva ditt arbete självständigt framåt och att du kan starta i gång innan du har all fakta och alla detaljer på bordet. Projekten du jobbar i kräver ofta att du har någon form av grundstruktur men du ska ändå ha utrymme till flexibilitet i din problemlösning.

Vi ser att du tidigare erfarenhet av att jobba självständigt med projektledning och gärna inom pappers eller processindustrin.

Om oss

Promt arbetar med projekt över hela världen och är specialiserat på att bygga processindustrier baserat på begagnad utrustning som flyttas från ett land till ett annat. Vi har under åren byggt upp ett stort kunnande och en gedigen erfarenhet från de mest skiftande industriprojekt. Promt arbetar även periodvis med konsultuppdrag av olika slag.

När våra kunder utvärderar samarbetet med oss, får vi alltid goda betyg för vår kompetens och inte minst vårt genuina engagemang, oavsett projektets storlek. Alla våra långsiktiga affärsrelationer vittnar också om det.

Om processen

Urval sker löpande, med sista ansökningsdatum 1 september.

I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Ansök nu

Fabrikschef - För kunds räkning

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Jun 27
Om tjänsten

Till en fabrik i norra Värmland söker vi nu en fabrikschef som ska leda och driva den dagliga verksamheten tillsammans med produktionsorganisationen. Tjänsten innebär bland annat ansvar för lönsamhet, kvalitet och inte minst den dagliga driften. Som fabrikschef är du dessutom en del av den operativa ledningsgruppen och har ett personalansvar för ca. 85 personer. Du kommer att driva aktiviteter och projekt med fokus på utveckling av produktion, verksamhet och personal där även uppföljning och utvärdering är aktuellt.

Om dig

För att lyckas i rollen som fabrikschef behöver du vara en trygg ledare som drivs av utveckling. Du är dessutom förtroendeingivande, lösningsorienterad och nyfiken. Med en prestigelös ledarstil skapar du engagemang för dina medarbetare så väl som för organisationens intressenter. Du är även handlingskraftig, har ett proaktivt arbetssätt och förmågan att arbeta både operativt och strategiskt.

Du har en akademisk utbildning inom bygg, maskin, industriell ekonomi eller motsvarande. Du bör även ha erfarenhet från en liknande roll i ledande befattning.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 070-594 72 77 eller Anna Möller på 073-529 33 23.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast 2022-08-15.

Ansök nu

Stensättare - S:t Eriks

Stensättare
Läs mer Maj 24
Har du tröttnat på att arbeta utomhus i ur och skur? Vill du veta var du ska vara och vem du ska jobba med? Då tror vi att detta är något för dig! Vi söker stensättare som vill bli en del av vår produktion i Skåre! Genom att arbeta som stensättare hos oss på S:t Eriks får du komma till en trygg organisation med en stark ägare. Vi arbetar med ett växande segment och är ledande leverantör av prefabricerade farthinder och refuger i Sverige.

Arbetet sker i kontrollerade former och du slipper resor, övernattningar samt vet vilka kollegor du kommer att arbeta med. Dessutom har vi produktion året runt i och med att vi producerar allt inomhus.

Om tjänsten

Vi har ingen standardproduktion utan producerar alltid på kunds begäran. I rollen som stensättare tillverkar du därmed formar efter kundens behov och mått enligt ritning och lägger sedan gatsten och kantsten utifrån formen. Du jobbar med armering och kan komma att jobba med viss efterbearbetning av produkten. Målet är att leverera produkter med hög kvalitet. Här har du möjlighet att växa och det finns även möjlighet till att få omväxlande arbetsuppgifter.

Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter att övergå till en tillsvidareanställning då behovet är långsiktigt.

Om dig

För att trivas hos oss och i rollen som stensättare är du social, detaljorienterad, samarbetsvillig och positiv. Du kan arbeta hårt när det krävs och är inte rädd för att ta i.

Det är ett krav att du har arbetat med anläggningsarbete tidigare samt att du talar svenska eller engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från att lägga gatsten och kantsten. Det är även meriterande om du har erfarenhet från snickeri, att läsa och tolka ritningar, armering och/eller arbete med betong.

Om oss

Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet - S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt - från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

S:t Eriks har rikstäckande närvaro med god lagerhållning och vi arbetar ständigt för att förbättra leveranssäkerheten och för att bli mer tillgängliga. Vi vill snabbt kunna komma till dig som kund för att ge råd, diskutera eller lösa problem. Tack vare att vi är stora har vi resurser att vara närvarande lokalt. I Skåre är vi idag 50 medarbetare.

Vi tror att terrakomp är framtiden då det ger större säkerhet, förkortar avstängningstider för gator och torg samt förbättrar arbetsmiljön för alla, vill du vara med på vår resa?

Om processen

Du är varmt välkommen in med din ansökan. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Linette von Bargen på telefon 073 504 22 64.

Ansök nu

Vibrations- och analysingenjör till Emerson!

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Läs mer Aug 1
Nu söker vi en vibrations- och analysingenjör till kontoret i Karlstad!

Om tjänsten

Som vibrations- och analysingenjör på Emerson kommer du att få ansvar för egna kundkontakter där du säkerställer hög leverans genom hela processen. Du kommer att leda och driftsätta nya projekt med installation av system för tillståndsövervakning på roterande maskinutrustning. Genom analyser av insamlad data från systemen samt online övervakning kommer du att hjälpa kunderna att utveckla en mer optimerad och på så vis en bättre anläggning.

Du kommer att genomföra projektmöten, supportera med problemlösning, ansvara för kundutbildningar inom systemen.

I rollen kommer du att samarbeta med våra säljare inför nya projekt. Vilket innebär att du supporterar med tekniska lösningar och dokumentation.

Den befintliga kundbasen finns främst inom papper- och massa, kraft- och gruvindustrin. Som vibrations- och analysingenjör kommer du att utmanas med intressant problemlösning och spännande diskussioner för att förbättra och säkerställa industrins omställning mot mer hållbara lösningar.

Kunderna finns huvudsakligen i Sverige och resor är en naturlig del av tjänsten.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer tillhöra ett mindre serviceteam i Karlstad med många globala kollegor inom Emerson. Där bygger du ditt nätverk av expertkompetens inom flera områden vilket ger både dig och kunderna stor trygghet. Att vara lösningsorienterad och hitta lösningar tillsammans är en självklarhet för oss på Emerson. Vi har kul tillsammans och arbetar för en bra sammanhållning i en öppen och bra dialog oss emellan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att arbeta med frihet under ansvar.

Vi är kollektivanslutna till unionen och teknikavtalet. Emerson erbjuder kontinuerlig teknisk kompetensutveckling med nya innovationer och användbara hjälpmedel för en enklare administrativ vardag.

Om dig

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med en Cat II-nivå i vibrationsanalys. Du har en eftergymnasial utbildning inom teknik, data eller processautomation. Du behärskar engelska i tal och skrift då det är vårt koncernspråk.

Körkort är ett krav.

Vi ser att du är en driven och relationsskapande person som motiveras av att ha ansvar och utveckla kunderna. Du är teknikintresserad och löser problemen när de uppstår genom ett lösningsfokuserat arbetssätt där du ser möjligheter istället för hinder. Som person är du proaktiv och har ständigt kundens bästa i fokus genom ditt arbete. Du har ett affärstänk och ser möjligheter till nya projekt.

Om oss

Emerson grundades 1890 i USA och har idag sitt huvudkontor i St. Louis. De har över 170 fabriker med tillverkning, finns representerade över hela världen med över 86 700 anställda. Emerson har två affärsplattformar Automation Solutions och Commercial & Residental Solutions. De båda affärsplattformarna kombinerar teknologi, branschledande expertis och skapar hållbara lösningar för deras kunder världen över.

Emerson är ett modernt och framåt företag där innovationer och teknisk utveckling är en stark drivkraft för att fortsätta vara marknadsledande inom säkra, smarta och hållbara lösningar till industrin. Man värdesätter personalens engagemang och kompetens högt. Du får en arbetsgivare som ger en jämställd, tryggt och stabil arbetsplats med goda karriärmöjligheter och bra anställningsvillkor.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetare vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på 070 272 40 71.

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

Ansök nu

Betongarbetare – S:t Eriks

Betongarbetare
Läs mer Sep 16
Vi söker betongarbetare som vill bli en del av vår produktion i Skåre. Genom att arbeta som betongarbetare hos oss får du komma till en trygg organisation med en stark ägare.

Arbetet sker i kontrollerade former, du slipper resor och övernattningar och vet vilka kollegor du jobbar med. Dessutom har vi produktion året runt i och med att vi producerar allt inomhus.

Om tjänsten

Vi har ingen standardproduktion utan producerar alltid på kunds begäran. I rollen som betongarbetare tillverkar du därmed formar efter kundens behov och mått enligt ritning. En stensättare sätter gatsten och kantsten i formen innan du jobbar med armeringen och betongen. När produkten har härdat lyfter du den ur formen och tvättar för att produkten ska lämna oss med hög kvalitet. Här har du möjlighet att växa och det finns även möjlighet till att få omväxlande arbetsuppgifter. Om du är intresserad av stensättning kan du komma att få lära dig det på sikt.

Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter att övergå till en tillsvidareanställning.

Om dig

Vi tror att det underlättar om du har en praktisk bakgrund eller utbildning men det är inget krav. Det är meriterande om du har arbetat med armering, kommer från byggbranschen eller har arbetat i industrin. Vi ser det även meriterande om du har erfarenhet av att lägga sten, om du arbetat med bygg eller har kompetens i betong.

Du talar svenska eller engelska flytande. För att trivas hos oss och i rollen är du social och noggrann. Du är inte heller rädd för att ta i när det behövs och arbeta fysiskt är inget problem.

Om oss

Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet - S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt - från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

S:t Eriks har rikstäckande närvaro med god lagerhållning och vi arbetar ständigt för att förbättra leveranssäkerheten och för att bli mer tillgängliga. Vi vill snabbt kunna komma till dig som kund för att ge råd, diskutera eller lösa problem. Tack vare att vi är stora har vi resurser att vara närvarande lokalt. I Skåre är vi idag 50 medarbetare.

Om processen

Du är varmt välkommen in med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, men senast söndag den 16 oktober. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Daniel Elfgren på telefon 0731 00 2336.

Ansök nu

El- och Telekonstruktör - Elektrotekniska Byrån

Elkonstruktör
Läs mer Sep 20
Det är därför självklart för oss att ligga steget före och erbjuda nytänkande och effektiva lösningar till våra kunder. Vill du få chansen att påverka och skapa morgondagens el-och telesystem? Sök till tjänsten som el- och telekonstruktör hos oss.

Om tjänsten

Som el- och telekonstruktör kommer du att arbeta med den senaste 3D-tekniken och de senaste tekniska lösningarna inom fastigheter och industrier. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter genom olika skeden i projekt, från förfrågningsunderlag till projektering av el- och telesystem. Vår målsättning är att konstruera system som gör anläggningar driftsäkra och funktionella.

I din tjänst kommer du att ansvara för att verksamheten bedrivs på bästa möjliga sätt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att med hjälp av ditt främsta verktyg, AutoCAD Revit, ta fram konstruktioner för el och belysning, brandlarm, passersystem, datanät och andra system som hör hemma i en modern fastighet samt infrastruktur. Du kommer även att arbeta med utförande av ledningsdimensioneringar och andra beräkningar kopplade till elektriska installationer.

Om dig

Du är en person som drivs av utveckling samt av att hitta effektiva lösningar för såväl företaget som för våra kunder. Du önskar bli del av en snabbt växande gemenskap som genomsyras av professionalism och ansvarstagande. På ett strukturerat och målmedvetet sätt driver du projekt och idéer framåt med stor känsla för detaljer och säkerhet.

Du behöver ha en relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskoleingenjörsnivå alternativt flerårig praktisk erfarenhet av el- och teleanläggningar. Vi ser även att du har B-körkort då möten hos kunder förekommer samt att du uttrycker dig väl i tal samt skrift på svenska och engelska. Meriterande är om du arbetat på projektbasis tidigare samt har kunskap inom 3D-projektering.

Om oss

Elektrotekniska Byrån är konsulter inom elkraft, el- och telesystem och automation. Bolaget bildades 1964 och har sedan dess varit ett av de ledande företagen i branschen. Vi erbjuder utredningar, kalkyler, projektering, projektledning, kvalitetsledning och besiktning. Vårt kundsegment består av statliga myndigheter, regioner, kommuner samt privata aktörer. Våra uppdrag omfattar sjukhus, kontor, industrier, skolor, tele- och räddningsstationer samt bostäder. Idag är vi 38 anställda fördelade på våra kontor i Karlstad, Göteborg och Stockholm.

Vi arbetar för att skapa goda möjligheter för utveckling genom såväl ansvarstagande som internutbildningar. Ett välfungerande ledarskap och lagkänsla värderar vi högt för att alla medarbetare ska trivas hos oss.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070-220 62 60 eller Linette von Bargen på 073-504 22 64.

Urvalet sker löpande så sök gärna redan idag! Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 2 oktober.

Ansök nu

Elkraftingenjör – Elektrotekniska Byrån

Konstruktör, elkraft
Läs mer Sep 20
Vi på Elektrotekniska Byrån är stolta över tilliten och möjligheterna våra kunder ger oss varje dag.

Av denna anledning är det viktigt för oss att ligga steget före och låta vårt arbete genomsyras av kompetens och utvecklingsmöjligheter såväl internt som externt. Hos oss har du möjlighet att göra skillnad. Vill du ta nästa steg i karriären och bli vår nya elkraftingenjör?

Om tjänsten

I rollen som elkraftingenjör kommer du vara med och säkerställa kraftförsörjningen till viktiga samhällsfunktioner. Detta gör du genom att agera konstruktör och bedriva projekt för underhåll och utveckling av elkraftsystem. Projekten kommer du att driva både självständigt och tillsammans med andra. Du kommer att ha kundkontakter antingen via det nätverk du har idag eller via våra befintliga kunder. Som elkraftingenjör hos oss finns stora möjligheter till ansvar samt utveckling för dig som individ.

Som elkraftingenjör på Elektrotekniska Byrån kommer du exempelvis att konstruera reservkraftsanläggningar, kontrollutrustningar, UPS-anläggningar, högspänningsanläggningar, transformatorer och lågspänningsanläggningar.

Om dig

Du trivs i en omgivning som präglas av gemenskap, trivsel och utveckling och där professionalism och engagemang värderas högt. Du kan med enkelhet prioritera bland dina arbetsuppgifter, tycker om att fatta beslut och gillar dessutom att jobba i ett företag med stark tillväxt där du får vara med som en viktig och drivande motor. Som person trivs du med att driva uppdrag mot uppsatta mål.

Du behöver ha en relevant teknisk utbildning på gymnasie-/högskoleingenjörsnivå eller motsvarande. Vi tror att du arbetar som projektledare idag eller är en erfaren projektör. Dessutom har du god datorvana och erfarenhet av att arbeta med CAD. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Om oss

Elektrotekniska Byrån är konsulter inom elkraft, el- och telesystem och automation. Bolaget bildades 1964 och har sedan dess varit ett av de ledande företagen i branschen. Vi erbjuder utredningar, kalkyler, projektering, projektledning, kvalitetsledning och besiktning. Vårt kundsegment består av statliga myndigheter, regioner, kommuner samt privata aktörer. Våra uppdrag omfattar sjukhus, kontor, industrier, skolor, tele- och räddningsstationer samt bostäder. Idag är vi 38 anställda fördelade på våra kontor i Karlstad, Göteborg och Stockholm.

Vi arbetar för att skapa goda möjligheter för utveckling genom såväl ansvarstagande som internutbildningar. Ett välfungerande ledarskap och lagkänsla värderar vi högt för att alla medarbetare ska trivas hos oss.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070-220 62 60 eller Linette von Bargen på 073-504 22 64.

Urvalet sker löpande så sök gärna redan idag! Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 2 oktober.

Ansök nu

Automationsingenjör – Elektrotekniska Byrån

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Sep 20
Vi på Elektrotekniska Byrån erbjuder framtiden till våra kunder och medarbetare. Vi har förmånen att arbeta tillsammans med väletablerade och spännande företag och organisationer som inspirerar oss dagligen med deras tillit och avgörande roller i samhället. Vill du få chansen att påverka och skapa morgondagens byggnader på en arbetsplats där utvecklingsmöjligheterna är oändliga? Tveka inte, sök till tjänsten som automationsingenjör idag!

Om tjänsten

Som automationsingenjör hos oss så kan du antingen arbeta inom fastighetsautomation eller inom industriell automation.

I rollen som automationsingenjör hos oss kommer du att arbeta med att skapa tekniska lösningar och system där vi är med hela vägen från analys, konceptutformning, planering till projektledning, konstruktion, implementering, och vidare till driftsättning och underhåll. Utöver detta kommer du även att arbeta med rådgivning och försäljning till kund, dimensionering, maskinsäkerhet, programmering och CAD.

Om dig

Du är en person som värderar engagemang och utveckling samt drivs av att hitta effektiva lösningar för såväl företaget som för våra kunder. Du önskar bli en del av en snabbt växande gemenskap som arbetar målmedvetet och andas framtid. På ett strukturerat och professionellt sätt driver du projekt och idéer framåt med känsla för detaljer och säkerhet.

Du behöver ha en relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskoleingenjörsnivå alternativt flerårig praktisk erfarenhet inom automation. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har erfarenhet av att konstruera och projektera styr- och reglerlösningar, utföra programmering och mjukvaruutveckling för exempelvis PLC, HMI och SCADA. Likaså är erfarenhet av CAD relevant för tjänsten. Vi ser att du har B-körkort då möten hos kunder och leverantörer förekommer samt att du uttrycker dig väl i tal samt skrift på svenska och engelska.

Om oss

Elektrotekniska Byrån är konsulter inom elkraft, el- och telesystem och automation. Bolaget bildades 1964 och har sedan dess varit ett av de ledande företagen i branschen. Vi erbjuder utredningar, kalkyler, projektering, projektledning, kvalitetsledning och besiktning. Våra uppdrag omfattar sjukhus, kontor, industrier, skolor, tele- och räddningsstationer samt bostäder. Idag är vi 38 anställda fördelade på våra kontor i Karlstad, Göteborg och Stockholm.

Vi arbetar för att skapa goda möjligheter för utveckling genom såväl ansvarstagande som internutbildningar. Ett välfungerande ledarskap och lagkänsla värderar vi högt för att alla medarbetare ska trivas hos oss.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070-220 62 60 eller Linette von Bargen på 073-504 22 64.

Urvalet sker löpande så sök gärna redan idag! Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 2 oktober.

Ansök nu

IT/Tech Rekryteringskonsult - Testhuset

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 22
Vår utvecklingskurva pekar spikrakt uppåt och vi behöver utöka teamet igen! Är du vår nya kollega som skulle älska att jobba tillsammans i ett positivt gäng där dagarna alltid går lite för snabbt? Vi tror på det vi gör och vill förändra marknaden genom hårt arbete och ett leende på läpparna!

Om tjänsten

Som IT/Tech rekryteringskonsult hos oss på Testhuset är du en viktig pusselbit i leveransen till våra kunder, framförallt inom IT området där du kommer att ta ett extra ansvar. I rollen kommer du att ägna dig åt hela rekryteringsprocessen, från uppstart med profileringsmöte och annonsskrivning till urvalsarbete och intervjuer. Våra kunder finns i både den privata sektorn och den offentliga, du kommer löpande att ha avstämningar och dialog med kund vilket ger goda relationer och breddar ditt nätverk. Hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter! I alla rekryteringsprocesser är vi två konsulter från Testhuset för att bibehålla en hög kvalitet och även dra nytta av varandras styrkor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Karlstad.

Om dig

Som person är du positiv, strukturerad och noggrann. Du har ett stort driv och engagemang som gör att du bidrar till Testhusets utveckling genom att våga ta ny mark. Du tycker dessutom om att skapa goda relationer och det är viktigt för dig att tillhöra ett team där var och en bidrar till ett gott resultat.

Vi ser att du har erfarenhet av rekrytering inom IT området alternativt att du har arbetat som projektledare eller annan ledande roll inom IT och har ett intresse för att börja jobba med rekrytering. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, du hanterar digitala verktyg med lätthet och du har B körkort.

Om oss

På Testhuset blir du en del av ett resultatinriktat gäng som tror på det vi gör. Du kommer att jobba i en miljö med korta beslutsvägar, högt i tak och mycket glädje där skrattet aldrig är långt bort. Vi vill ständigt förbättras och utvecklas och det kommer även du få möjlighet till, både i din kompetens och som person.

Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs, därför hittar vi på aktiviteter tillsammans så som att träna en gång i veckan med efterföljande frukost. Vi reser tillsammans och hittar på roliga aktiviteter när vi når våra mål. Självklart har du även tillgång till en rad olika förmåner.

Vi genomför årligen mer än 1500 personbedömningar med stöd av olika test- och analysverktyg och slutför över 250 rekryteringar. Vi bedriver kompetensbaserade rekryteringsprocesser med fokus på kvalitet helt enkelt. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med våra kunder inom ledarskapsutveckling och individutveckling.

Om processen

Vi tror på tester och för att jobba på Testhuset behöver du göra det samma. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser kan vi göra en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Linette von Bargen på 073-504 22 64. Vi går igenom ansökningarna löpande så sök gärna redan idag men senast den 2 oktober.

Ansök nu

Automationsingenjör till Goodtech!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Sep 5
Vill du vara med på resan att fortsätta utveckla och stärka konkurrenskraften inom den svenska och nordiska industrin? Nu står vi på Goodtech inför en stark tillväxt och söker därför ytterligare en automationsingenjör till vårt drivna och kompetenta team i Karlstad!

Om tjänsten

Som Automationsingenjör hos oss kommer du få en varierande vardag. I huvudsak innebär rollen PLC programmering i Siemens TIA och du kommer att vara delaktig i hela processen vad gäller försäljning, utvecklingsarbeten, projektering samt idrifttagning.

Våra automationsprojekt och robotlösningar varierar i storlek och arbetsinsats. Målsättningen är att du ska bli en nyckelperson som kan ta våra större projekt och driva dessa självständigt.

Arbetet sker både självständigt och i team. Du kommer bland annat att ansvara för programdesign, programmering, IAT/FAT/SAT, utbildning till kund, utcheckning samt driftsättning. Det kan även bli aktuellt med viss robotprogrammering i samband med idrifttagning.

Du kommer ingå i ett automationsteam på 8 personer med mångårig erfarenhet av att leverera högsta kvalitét, maskinsäkerhet och kundvärde i våra projekt. På Karlstadskontoret är vi idag cirka 50 personer som tillsammans fungerar som ett komplett projektkontor. Kundbasen är återköpande branschledande bolag inom bland annat fordons-, metall- och verkstadsindustrin.

Vad erbjuder vi dig?

På Goodtech har vi roligt på jobbet och vi hjälper varandra att lyckas tillsammans. Vi sitter i ljusa moderna lokaler med egna rum, sociala samlingspunkter, VR-studio, Innovation lab, närhet till produktion och ett eget gym. Letar du efter en flexibel arbetsplats med möjlighet till hemarbete kommer du trivas hos oss.

Hos oss är din utveckling anpassad efter dina personliga intressen. För oss är det självklart att alla anställda har olika bakgrund, intressen och talanger.

Om dig

Vi ser att du är en erfaren och driven person som motiveras av högt uppsatta mål. Du har en vilja och nyfikenhet på ny teknik för att kunna vara i framkant. Vi tror att du lockas av utmaningarna i att hitta kundanpassade lösningar. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi tror att du har flera års erfarenhet av PLC programmering Siemens TIA/Classic och gärna erfarenhet av Siemens WinCC SCADA, Drives samt något språk som exempelvis C++, C#, VB eller Java.

Har du erfarenhet av att jobba med andra styrsystem, andra SCADA-system, maskinsäkerhet, elkonstruktion, robotprogrammering, programmering mot databaser (), virtuell driftsättning, simulering av maskiner eller maskinstyrning ser vi det som meriterande.

Om oss

Vi på Goodtech arbetar med de allra mest spännande och intressanta digitaliserings- och industriprojekten med framgångsrika kunder som ligger i framkant när det kommer till utveckling. För oss är det viktigt att vi har kul och trivs på jobbet och det är en av anledningarna till att vi är Great Place to Work certifierade. Vi är en välkomnande arbetsplats där vi bryr oss om varandra och hjälps åt för att tillsammans bli lite bättre hela tiden.

Vi är en av de ledande leverantörerna inom industriautomation och bidrar med vår kompetens och erfarenhet inom automation, digitalisering och hållbarhet till en omställning inom industrin - vi vill bidra till en smartare, grönare och mer bärkraftig industri.

Goodtech ASA är noterat på Oslo Börs och vi har ca 300 medarbetare i Norge, Sverige och på Åland, samt en omsättning om ca NOK 600 miljoner. Koncernen levererar projekt, tjänster och produkter inom miljö- och industriteknik, energi, industri samt infrastruktur i Norden.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på 070 272 40 71.

Urvalet sker löpande så sök gärna redan idag men senast den 25 september.

Ansök nu

Programmerare till Goodtech Karlstad!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 15
Vill du vara med på resan att fortsätta utveckla och stärka konkurrenskraften inom den svenska och nordiska industrin? Nu står vi på Goodtech inför en stark tillväxt och söker därför fler programmerare till vårt drivna och kompetenta team i Karlstad!

Om tjänsten

I rollen som programmerare kommer du att arbeta med både utveckling samt projektleveranser inom industriell IT, digitalisering och robotisering. Målet är att öka försäljning och marknadsandelar inom befintliga och nya områden inom kärnkompetensen.

Du kommer att arbeta med bland annat system- och nätverkskonfiguration, konfigurera och hantera virtuella miljöer, cybersäkerhetsprojekt, programmering av styr-, PLC- och HMI/Scada-system samt programintegrationer.

Vad erbjuder vi dig?

På Goodtech har vi roligt på jobbet och vi hjälper varandra att lyckas tillsammans. Vi sitter i ljusa moderna lokaler med egna rum, sociala samlingspunkter, VR-studio, Innovation lab, närhet till produktion och ett eget gym. Letar du efter en flexibel arbetsplats med möjlighet till hemarbete kommer du trivas hos oss.

Hos oss är din utveckling anpassad efter dina personliga intressen. För oss är det självklart att alla anställda har olika bakgrund, intressen och talanger.

Om dig

Vi ser att du tycker om att arbeta både proaktivt och självständigt. Vi ser även att du är en kreativ och nytänkande person som tycker om att arbeta teambaserat och agilt. Är du dessutom ansvarstagande och engagerad så kommer du att trivas bra hos oss. Du har god förmåga att kommunicera i både tal och skrift på svenska och engelska.

Vi söker dig som har ett genuint intresse inom området och/eller relevant utbildning inom Data/IT. Du bör ha en akademisk utbildning som är relevant för tjänsten alternativt att du genom erfarenhet har motsvarande kunskaper.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom något av följande: C#, Node JS, .NET, My / MS / Influx DB, Maven, Java, Docker, Unix / Linux, Molntjänster (AWS eller Azure) samt Python.

Om oss

Vi på Goodtech arbetar med de allra mest spännande och intressanta digitaliserings- och industriprojekten med framgångsrika kunder som ligger i framkant när det kommer till utveckling. För oss är det viktigt att vi har kul och trivs på jobbet och det är en av anledningarna till att vi är Great Place to Work certifierade. Vi är en välkomnande arbetsplats där vi bryr oss om varandra och hjälps åt för att tillsammans bli lite bättre hela tiden.

Vi är en av de ledande leverantörerna inom industriautomation och bidrar med vår kompetens och erfarenhet inom automation, digitalisering och hållbarhet till en omställning inom industrin - vi vill bidra till en smartare, grönare och mer bärkraftig industri.

Goodtech ASA är noterat på Oslo Börs och vi har ca 300 medarbetare i Norge, Sverige och på Åland, samt en omsättning om ca NOK 600 miljoner. Koncernen levererar projekt, tjänster och produkter inom miljö- och industriteknik, energi, industri samt infrastruktur i Norden.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 070 594 72 77 eller Linette von Bargen på 073 504 22 64.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 25 september.

Ansök nu

Elkraftingenjör – Elektrotekniska Byrån

Konstruktör, elkraft
Läs mer Sep 15
Vi på Elektrotekniska Byrån är stolta över tilliten och möjligheterna våra kunder ger oss varje dag.

Av denna anledning är det viktigt för oss att ligga steget före och låta vårt arbete genomsyras av kompetens och utvecklingsmöjligheter såväl internt som externt. Hos oss har du möjlighet att göra skillnad. Vill du ta nästa steg i karriären och bli vår nya elkraftingenjör?

Om tjänsten

I rollen som elkraftingenjör kommer du vara med och säkerställa kraftförsörjningen till viktiga samhällsfunktioner. Detta gör du genom att agera konstruktör och bedriva projekt för underhåll och utveckling av elkraftsystem. Projekten kommer du att driva både självständigt och tillsammans med andra. Du kommer att ha kundkontakter antingen via det nätverk du har idag eller via våra befintliga kunder. Som elkraftingenjör hos oss finns stora möjligheter till ansvar samt utveckling för dig som individ.

Som elkraftingenjör på Elektrotekniska Byrån kommer du exempelvis att konstruera reservkraftsanläggningar, kontrollutrustningar, UPS-anläggningar, högspänningsanläggningar, transformatorer och lågspänningsanläggningar.

Om dig

Du trivs i en omgivning som präglas av gemenskap, trivsel och utveckling och där professionalism och engagemang värderas högt. Du kan med enkelhet prioritera bland dina arbetsuppgifter, tycker om att fatta beslut och gillar dessutom att jobba i ett företag med stark tillväxt där du får vara med som en viktig och drivande motor. Som person trivs du med att driva uppdrag mot uppsatta mål.

Du behöver ha en relevant teknisk utbildning på gymnasie-/högskoleingenjörsnivå eller motsvarande. Vi tror att du arbetar som projektledare idag eller är en erfaren projektör. Dessutom har du god datorvana och erfarenhet av att arbeta med CAD. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Om oss

Elektrotekniska Byrån är konsulter inom elkraft, el- och telesystem och automation. Bolaget bildades 1964 och har sedan dess varit ett av de ledande företagen i branschen. Vi erbjuder utredningar, kalkyler, projektering, projektledning, kvalitetsledning och besiktning. Vårt kundsegment består av statliga myndigheter, regioner, kommuner samt privata aktörer. Våra uppdrag omfattar sjukhus, kontor, industrier, skolor, tele- och räddningsstationer samt bostäder. Idag är vi 38 anställda fördelade på våra kontor i Karlstad, Göteborg och Stockholm.

Vi arbetar för att skapa goda möjligheter för utveckling genom såväl ansvarstagande som internutbildningar. Ett välfungerande ledarskap och lagkänsla värderar vi högt för att alla medarbetare ska trivas hos oss.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070-220 62 60 eller Linette von Bargen på 073-504 22 64.

Urvalet sker löpande så sök gärna redan idag! Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 25 september.

Ansök nu

Redovisningsekonom – Maskin Väst AB

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 7
Om tjänsten

Vi på Maskin Väst söker nu efter en ny kollega till vår ekonomiavdelning. Som redovisningsekonom hos oss kommer du att jobba med den löpande redovisningen och vara delaktig i månads-, tertial och årsbokslut. Du förväntas fungerar som ekonomichefens högra hand och att bidra med att få fler ekonomiska processer på plats.

Tjänsten innebär ett övergripande redovisningsansvar, inklusive diverse andra arbetsuppgifter med koppling till redovisning. Hos oss kommer du att vara en viktig roll i verksamhetens resa framåt och vi letar efter dig som trivs på ett större bolag med mycket att göra. Vi erbjuder en trygg och pålitlig arbetsplats med lättsamma och driftiga kollegor.

Ekonomiavdelningen består idag av fem personer och tjänsten är en heltid, tillsvidareanställning med placering i Karlstad.

Om dig

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och trivs i en omväxlande roll på ett företag som befinner sig på en tillväxtresa. Det är viktigt att du kan driva ditt arbete självständigt, är analytiskt lagd och vill ta ansvar över att bibehålla och att fortsätta utveckla våra ekonomiska processer. Du har dessutom en god samarbetsförmåga och arbetar strukturerat för att bidra till företagets tillväxt.

Vi ser att du har eftergymnasialutbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet av att tidigare arbetat med och har en gedigen kunskap om redovisning och andra ekonomiska processer.

Om oss

Maskin Väst AB är ett företag inom lantbruks-, entreprenad och skogsmaskinbranschen. Bolaget har anläggningar i Karlstad och Kumla samt ingår i en koncern med Maskin Väst i Mariestad AB i Mariestad. Tillsammans är vi en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland, Närke och Västra Götalands län.

Maskin Väst AB:S kunder är allt från den lilla enskilda bonden till de stora entreprenadföretagen och de många skogsföretagen. Gruppen omsätter ca 550 miljoner kronor och har idag 55 personer anställda.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070 220 62 60 eller Johanna Westberg på 072 310 29 72.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 22 september, urval sker löpande.

Ansök nu

Transportledare – VSV/Unite

Transportledare
Läs mer Sep 6
Om tjänsten

Som transportledare kommer du att vara spindeln i nätet där du leder och planerar det dagliga arbetet för chaufförerna som tillhör ditt tilldelade område. Du kommer att vara en nyckelspelare för att säkerställa högsta möjliga kvalitet för transporterna. Rollen innebär flera kontaktytor med olika krav som du kommer att balansera i din vardag. Det gäller att vara lyhörd för de olika behoven och hitta de bästa möjliga lösningarna i varje situation.

I tjänsten ingår jourarbete en gång i månaden under en veckas tid med ersättning enligt kollektivavtalet.

Om dig

Du är en kommunikativ person som skapar goda relationer med de du möter i ditt arbete på ett förtroendeingivande sätt. Att tänka utanför boxen är en självklarhet för dig och du försöker alltid att ligga steget före. Du behöver kunna hantera många bollar i luften och vi ser därför att du är bra på prioriteringar i stressiga situationer. Vi tror även att du har ett affärsmässigt tänk med en kostnadsmedvetenhet kring de val du tar i arbetet.

För att lyckas i rollen som transportledare ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom logistik och/eller skog alternativt motsvarande kompetens. Har du dessutom erfarenhet från att ha arbetat med logistik ser vi det som meriterande. Du har även en god datavana och gillar att sätta dig in i nya system.

Om oss

VSV/Unite är ett logistikföretag för allt som har med skogen att göra.

Vi kom till världen 1968 för att skogsindustrin behövde ett logistikföretag med rejäl kapacitet. Vi avverkar skog, fraktar rundvirke, markbereder, röjer, arbetar med biobränsle. Vårt dotterbolag Unite Logistics utför transporter av flis, spån, bark och sågade trävaror.

Företaget ägs av anslutna entreprenörer och åkare. 300 små och stora företag bildar tillsammans VSV/Unite, med totalt 700 medarbetare. Tillsammans kan vi erbjuda rejäla resurser av bilar, maskiner och genuin skogskompetens. Efter att ha växt tillsammans med våra kunder verkar vi idag över stora delar av landet. Omsättningen är över en miljard kronor.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070 220 62 60 eller Anna Möller på 073 529 33 23.

Välkommen med din ansökan senast den 21 september 2022.

Ansök nu

Administratör - Testhuset

Administrativ assistent
Läs mer Sep 7
Är du en noggrann och strukturerad person som trivs med administrativt arbete? Skulle du dessutom älska att jobba tillsammans med ett positivt gäng där arbetsdagarna alltid går lite för snabbt eftersom vi hittar på roliga saker tillsammans? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Vi söker en administratör till oss på Testhuset. Det är en ny roll hos oss då organisationen växer vilket innebär att du kommer få vara med och påverka tjänstens utformning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att boka in intervjuer och möten för dina kollegor, hjälpa till att skicka ut tester till kandidater samt ta ett litet extra ansvar för att kontoret är snyggt och presentabelt. Det kan även hända att du får lyfta på luren och ringa en kandidat så det ska inte vara några konstigheter för dig.

Om dig

Som person är du positiv, strukturerad och noggrann. Du har en god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral där du tycker om att göra det lilla extra. Du kan med enkelhet prioritera bland flera brådskande uppgifter som kommer in från olika håll.

Vi söker dig som har en gymnasieexamen samt erfarenhet från att ha arbetat med administrativa arbetsuppgifter, alternativt kundkontakt. Du har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift.

Om oss

På Testhuset blir du en del av ett resultatinriktat gäng som tror på det vi gör. Du kommer att jobba i en miljö med korta beslutsvägar, högt i tak och mycket glädje där skrattet aldrig är långt bort. Vi vill ständigt förbättras och utvecklas och det kommer även du få möjlighet till, både i din kompetens och som person.

Vi genomför årligen mer än 1500 personbedömningar med stöd av olika test- och analysverktyg och slutför över 250 rekryteringar. Vi bedriver kompetensbaserade rekryteringsprocesser med fokus på kvalitet helt enkelt. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med våra kunder inom ledarskapsutveckling och individutveckling.

Om processen

Vi tror på tester och för att jobba på Testhuset behöver du göra det samma. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser kan vi göra en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på bengt.liback@testhuset.com eller Linette von Bargen på linette.vonbargen@testhuset.com Vi går igenom ansökningarna löpande så sök gärna redan idag men senast den 18 september.

Ansök nu

Backend utvecklare - QBIM

Backend-utvecklare
Läs mer Aug 22
Är du backend utvecklare och har några års erfarenhet? Hos oss får du vara delaktig i alla utvecklingsprocesser då vi är småskaliga vilket vi hoppas lockar just dig! Visar du framfötterna finns det dessutom stora möjligheter då QBIM växer! Vi arbetar med stora kunder och ambitionen är att vara kundens data- och analyspartner och på så vis växa tillsammans med kunden.

Om tjänsten

I rollen som backend utvecklare hos oss kommer du vara med och bygga framtidens datalager och analyslösningar. Du kommer utveckla automatiserade tjänster som blir en del av våra kundanpassade helhetslösningar med månadsabonnemang. Rollen innebär att du kommer att bli en viktig del i organisationen där du utvecklas med dina kundprojekt både relations- och affärsmässigt. Vi ser även att du med din erfarenhet kan vara med och stötta mer juniora medarbetare rent tekniskt.

Som backend utvecklare kommer du ha ett tätt samarbete med dina kollegor och tillsammans med dem skapa en optimal kundlösning. Du kommer att vara med i utvecklingsprocessens alla faser, allt från framtagande av offert till leverans. Dina dagar kommer att starta med ett morgonmöte, vi arbetar med sprintar enligt scrum (dock ej slaviskt). Målet för tjänsten är att du på sikt kan leverera i dina egna projekt, rollen kommer att utformas efter dig, vad du tycker om och är bra på. Det innebär att du kan komma att driva projekten själv mot kund om du har ett intresse för det, men även att du kommer få lägga din tid på att koda om du föredrar det.

Om dig

Vi ser att du är en ansvarstagande person med tekniskt intresse. Du är en person som känner att du aldrig blir fullärd samt är nyfiken och öppen för nya arbetsuppgifter. Du känner ett tydligt engagemang och har inga problem med att motivera dig själv och vara fokuserad med en flexibel arbetsform.

Du har några års erfarenhet av utveckling efter dina studier som är relevanta för rollen. Vidare har du goda kunskaper inom . Det är meriterande om du har kunskaper inom Microsoft Azure då detta används idag men även erfarenhet inom AWS räknas som meriterande. Ytterligare meriterande är språk så som Java alternativt frontend utveckling, C# eller .NET.

Svenska är ett krav då det är ett centralt arbetsspråk inom bolaget. I rollen är det också viktigt att du känner dig bekväm med att både prata och skriva på engelska.

Om oss

Vi arbetar med effektiv datadriven affärsutveckling som ger kraftfulla insikter. Genom att sätta upp ett automatiserat system som kombinerar flera olika datakällor hjälper vi våra kunder med Business Intelligence, det vill säga den datadrivna affärsanalysen. Vi på QBIM är sammanslagna med det finska bolaget Cemron och ägs av bolaget SpectrumOne. Företaget grundades år 2013 och vi har i dagsläget cirka 10 anställda. Huvudkontoret är placerat i Karlstad.

Vi som arbetar på QBIM är ett härligt gäng med god gemenskap, när du arbetar hos oss får du bland annat friskvårdsbidrag, 2 timmar träning/vecka på arbetstid, gemensamma aktiviteter och träning tillsammans varje vecka som följs av gemensam lunch, årlig skidresa, flexibel arbetstid med mera. Om det är viktigt för dig att trivas på arbetsplatsen är vi helt rätt för dig!

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på telefon 070 272 40 71 eller Linette von Bargen på 073 504 22 64.

Vi hanterar ansökningarna löpande så sök gärna redan idag men senast den 11 september.

Ansök nu

Elkraftingenjör – Elektrotekniska Byrån

Konstruktör, elkraft
Läs mer Aug 26
Vi på Elektrotekniska Byrån är stolta över tilliten och möjligheterna våra kunder ger oss varje dag.

Av denna anledning är det viktigt för oss att ligga steget före och låta vårt arbete genomsyras av kompetens och utvecklingsmöjligheter såväl internt som externt. Hos oss har du möjlighet att göra skillnad. Vill du ta nästa steg i karriären och bli vår nya elkraftingenjör?

Om tjänsten

I rollen som elkraftingenjör kommer du vara med och säkerställa kraftförsörjningen till viktiga samhällsfunktioner. Detta gör du genom att agera konstruktör och bedriva projekt för underhåll och utveckling av elkraftsystem. Projekten kommer du att driva både självständigt och tillsammans med andra. Du kommer att ha kundkontakter antingen via det nätverk du har idag eller via våra befintliga kunder. Som elkraftingenjör hos oss finns stora möjligheter till ansvar samt utveckling för dig som individ.

Som elkraftingenjör på Elektrotekniska Byrån kommer du exempelvis att konstruera reservkraftsanläggningar, kontrollutrustningar, UPS-anläggningar, högspänningsanläggningar, transformatorer och lågspänningsanläggningar.

Om dig

Du trivs i en omgivning som präglas av gemenskap, trivsel och utveckling och där professionalism och engagemang värderas högt. Du kan med enkelhet prioritera bland dina arbetsuppgifter, tycker om att fatta beslut och gillar dessutom att jobba i ett företag med stark tillväxt där du får vara med som en viktig och drivande motor. Som person trivs du med att driva uppdrag mot uppsatta mål.

Du behöver ha en relevant teknisk utbildning på gymnasie-/högskoleingenjörsnivå eller motsvarande. Vi tror att du arbetar som projektledare idag eller är en erfaren projektör. Dessutom har du god datorvana och erfarenhet av att arbeta med CAD. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Om oss

Elektrotekniska Byrån är konsulter inom elkraft, el- och telesystem och automation. Bolaget bildades 1964 och har sedan dess varit ett av de ledande företagen i branschen. Vi erbjuder utredningar, kalkyler, projektering, projektledning, kvalitetsledning och besiktning. Vårt kundsegment består av statliga myndigheter, regioner, kommuner samt privata aktörer. Våra uppdrag omfattar sjukhus, kontor, industrier, skolor, tele- och räddningsstationer samt bostäder. Idag är vi 38 anställda fördelade på våra kontor i Karlstad, Göteborg och Stockholm.

Vi arbetar för att skapa goda möjligheter för utveckling genom såväl ansvarstagande som internutbildningar. Ett välfungerande ledarskap och lagkänsla värderar vi högt för att alla medarbetare ska trivas hos oss.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070-220 62 60 eller Linette von Bargen på 073-504 22 64.

Urvalet sker löpande så sök gärna redan idag! Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 11 september.

Ansök nu

Automationsingenjör – Elektrotekniska Byrån

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Aug 29
Vi på Elektrotekniska Byrån erbjuder framtiden till våra kunder och medarbetare. Vi har förmånen att arbeta tillsammans med väletablerade och spännande företag och organisationer som inspirerar oss dagligen med deras tillit och avgörande roller i samhället. Vill du få chansen att påverka och skapa morgondagens byggnader på en arbetsplats där utvecklingsmöjligheterna är oändliga? Tveka inte, sök till tjänsten som automationsingenjör idag!

Om tjänsten

Som automationsingenjör hos oss så kan du antingen arbeta inom fastighetsautomation eller inom industriell automation.

I rollen som automationsingenjör hos oss kommer du att arbeta med att skapa tekniska lösningar och system där vi är med hela vägen från analys, konceptutformning, planering till projektledning, konstruktion, implementering, och vidare till driftsättning och underhåll. Utöver detta kommer du även att arbeta med rådgivning och försäljning till kund, dimensionering, maskinsäkerhet, programmering och CAD.

Om dig

Du är en person som värderar engagemang och utveckling samt drivs av att hitta effektiva lösningar för såväl företaget som för våra kunder. Du önskar bli en del av en snabbt växande gemenskap som arbetar målmedvetet och andas framtid. På ett strukturerat och professionellt sätt driver du projekt och idéer framåt med känsla för detaljer och säkerhet.

Du behöver ha en relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskoleingenjörsnivå alternativt flerårig praktisk erfarenhet inom automation. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har erfarenhet av att konstruera och projektera styr- och reglerlösningar, utföra programmering och mjukvaruutveckling för exempelvis PLC, HMI och SCADA. Likaså är erfarenhet av CAD relevant för tjänsten. Vi ser att du har B-körkort då möten hos kunder och leverantörer förekommer samt att du uttrycker dig väl i tal samt skrift på svenska och engelska.

Om oss

Elektrotekniska Byrån är konsulter inom elkraft, el- och telesystem och automation. Bolaget bildades 1964 och har sedan dess varit ett av de ledande företagen i branschen. Vi erbjuder utredningar, kalkyler, projektering, projektledning, kvalitetsledning och besiktning. Våra uppdrag omfattar sjukhus, kontor, industrier, skolor, tele- och räddningsstationer samt bostäder. Idag är vi 38 anställda fördelade på våra kontor i Karlstad, Göteborg och Stockholm. Denna roll är tänkt att vara placerad i Karlstad.

Vi arbetar för att skapa goda möjligheter för utveckling genom såväl ansvarstagande som internutbildningar. Ett välfungerande ledarskap och lagkänsla värderar vi högt för att alla medarbetare ska trivas hos oss.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070-220 62 60 eller Linette von Bargen på 073-504 22 64.

Urvalet sker löpande så sök gärna redan idag! Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 11 september.

Ansök nu

El- och Telekonstruktör - Elektrotekniska Byrån

Elkonstruktör
Läs mer Aug 26
Det är därför självklart för oss att ligga steget före och erbjuda nytänkande och effektiva lösningar till våra kunder. Vill du få chansen att påverka och skapa morgondagens el-och telesystem? Sök till tjänsten som el- och telekonstruktör hos oss.

Om tjänsten

Som el- och telekonstruktör kommer du att arbeta med den senaste 3D-tekniken och de senaste tekniska lösningarna inom fastigheter och industrier. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter genom olika skeden i projekt, från förfrågningsunderlag till projektering av el- och telesystem. Vår målsättning är att konstruera system som gör anläggningar driftsäkra och funktionella.

I din tjänst kommer du att ansvara för att verksamheten bedrivs på bästa möjliga sätt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att med hjälp av ditt främsta verktyg, AutoCAD Revit, ta fram konstruktioner för el och belysning, brandlarm, passersystem, datanät och andra system som hör hemma i en modern fastighet samt infrastruktur. Du kommer även att arbeta med utförande av ledningsdimensioneringar och andra beräkningar kopplade till elektriska installationer.

Om dig

Du är en person som drivs av utveckling samt av att hitta effektiva lösningar för såväl företaget som för våra kunder. Du önskar bli del av en snabbt växande gemenskap som genomsyras av professionalism och ansvarstagande. På ett strukturerat och målmedvetet sätt driver du projekt och idéer framåt med stor känsla för detaljer och säkerhet.

Du behöver ha en relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskoleingenjörsnivå alternativt flerårig praktisk erfarenhet av el- och teleanläggningar. Vi ser även att du har B-körkort då möten hos kunder förekommer samt att du uttrycker dig väl i tal samt skrift på svenska och engelska. Meriterande är om du arbetat på projektbasis tidigare samt har kunskap inom 3D-projektering.

Om oss

Elektrotekniska Byrån är konsulter inom elkraft, el- och telesystem och automation. Bolaget bildades 1964 och har sedan dess varit ett av de ledande företagen i branschen. Vi erbjuder utredningar, kalkyler, projektering, projektledning, kvalitetsledning och besiktning. Vårt kundsegment består av statliga myndigheter, regioner, kommuner samt privata aktörer. Våra uppdrag omfattar sjukhus, kontor, industrier, skolor, tele- och räddningsstationer samt bostäder. Idag är vi 38 anställda fördelade på våra kontor i Karlstad, Göteborg och Stockholm. Denna roll är tänkt att vara placerad i Karlstad.

Vi arbetar för att skapa goda möjligheter för utveckling genom såväl ansvarstagande som internutbildningar. Ett välfungerande ledarskap och lagkänsla värderar vi högt för att alla medarbetare ska trivas hos oss.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070-220 62 60 eller Linette von Bargen på 073-504 22 64.

Urvalet sker löpande så sök gärna redan idag! Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 11 september.

Ansök nu

Redovisningsansvarig - Smycka

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 19
Om tjänsten
I rollen som redovisningsansvarig kommer du att jobba med löpande redovisning och ha redovisningsansvaret för hela vår verksamhet. Du kommer förväntas vara närvarande och föra en aktiv dialog inom organisationen om resultat, budget, mål där du besvarar frågor om - vart vi är på väg och vad vi har uppnått. I rollen kommer du vara delaktig i budgetarbete samt års- och månadsbokslut där du har ett tätt samarbete med vår Vd.

Vi är en mindre och sammansvetsad organisation vilket gör att vi alla täcker upp för varandra och har varierande arbetsdagar. Hos oss kommer du få ett stort ägandeskap i ditt arbete och det finns stora möjligheter till utveckling där du får växa i rollen. Trivs du med att jobba i en organisation där du får bidra på riktigt och där det händer mycket är vi arbetsplatsen för dig!

Tjänsten är med placering i centrala Karlstad.

Om dig
Som person drivs du av att se resultat och att få ta ett stort och eget ansvar över ditt arbete. Du är analytiskt lagd vilket gör att du förstår resultatet och vill bidra till förbättring och effektivisering. Tack vare din kommunikativa sida och din prestigelöshet inför uppdraget har du förmågan att skapa förståelse och förmedla resultatet av ditt arbete till övriga organisationen.

Vi ser att du har erfarenhet av redovisning där du självständigt drivit ditt arbete framåt. Då vi är en affärsdrivande verksamhet är det viktigt för oss att du har en god förståelse för affären och ekonomin kopplat till den. Vi ser även att du har en eftergymnasial examen inom ekonomi.

Om oss
Sedan 1979 håller Smycka hårt vid att hög kompetensnivå på både guldsmeder och butikspersonal är A och O, även idag drygt 40 år senare. Genom vår unika kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap med både guldsmeder och urmakare arbetar vi för att erbjuda branschens mest hållbara- och intressanta livsstilskoncept.

Idag ingår 50 butiker och e-handel i Smycka-kedjan som tillsammans omsätter ca 350 miljoner kronor. Butiker som stöttar varandra och driver utvecklingen framåt. De flesta butiker har egen guldsmed på plats som tillverkar personliga smycken och reparerar dina äldre.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck 070 594 72 77 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Välkommen med din ansökan senast 1 september.

Ansök nu

Stensättare - S:t Eriks

Stensättare
Läs mer Aug 25
Har du tröttnat på att arbeta utomhus i ur och skur? Vill du veta var du ska vara och vem du ska jobba med? Då tror vi att detta är något för dig! Vi söker stensättare som vill bli en del av vår produktion i Skåre! Genom att arbeta som stensättare hos oss på S:t Eriks får du komma till en trygg organisation med en stark ägare. Vi arbetar med ett växande segment och är ledande leverantör av prefabricerade farthinder och refuger i Sverige.

Arbetet sker i kontrollerade former och du slipper resor, övernattningar samt vet vilka kollegor du kommer att arbeta med. Dessutom har vi produktion året runt i och med att vi producerar allt inomhus.

Om tjänsten

Vi har ingen standardproduktion utan producerar alltid på kunds begäran. I rollen som stensättare tillverkar du därmed formar efter kundens behov och mått enligt ritning och lägger sedan gatsten och kantsten utifrån formen. Du jobbar med armering och kan komma att jobba med viss efterbearbetning av produkten. Målet är att leverera produkter med hög kvalitet. Här har du möjlighet att växa och det finns även möjlighet till att få omväxlande arbetsuppgifter.

Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter att övergå till en tillsvidareanställning då behovet är långsiktigt.

Om dig

För att trivas hos oss och i rollen som stensättare är du social, detaljorienterad, samarbetsvillig och positiv. Du kan arbeta hårt när det krävs och är inte rädd för att ta i.

Det är ett krav att du har arbetat med anläggningsarbete tidigare samt att du talar svenska eller engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från att lägga gatsten och kantsten. Det är även meriterande om du har erfarenhet från snickeri, att läsa och tolka ritningar, armering och/eller arbete med betong.

Om oss

Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet - S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt - från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

S:t Eriks har rikstäckande närvaro med god lagerhållning och vi arbetar ständigt för att förbättra leveranssäkerheten och för att bli mer tillgängliga. Vi vill snabbt kunna komma till dig som kund för att ge råd, diskutera eller lösa problem. Tack vare att vi är stora har vi resurser att vara närvarande lokalt. I Skåre är vi idag 50 medarbetare.

Vi tror att terrakomp är framtiden då det ger större säkerhet, förkortar avstängningstider för gator och torg samt förbättrar arbetsmiljön för alla, vill du vara med på vår resa?

Om processen

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 31 augusti. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Linette von Bargen på telefon 073 504 22 64.

Ansök nu

Ekonomichef - Medborgaskolan

Controller
Läs mer Aug 18
Drivs du av att arbeta i en expansiv ideell organisation med en ledande ställning, där du får utveckla verksamheten? Vi söker en kommunikativ och driven ekonom med ett marknadsekonomiskt fokus till Medborgarskolan - där intresse blir kunskap!

Om tjänsten
I rollen som ekonom hos Medborgarskolans region Värmland/Örebro kommer du få ta ett övergripande ansvar för vår ekonomi. Till din hjälp har du en redovisning- och lönehantering. Din uppgift blir att tillsammans med regionchef och verksamhetschefer leda organisationen, upprätthålla ekonomistyrningen för att på sikt utveckla och effektivisera dessa områden.

Ditt ansvar kommer även vara att säkerställa att de definierade verksamhetsmålen uppfylls och att processer och rutiner implementeras samt arbetssätt utvecklas. Du driver förändrings- och förbättringsarbete inom dessa områden. Du kommer vara en del av förändringen bildning och utbildning.

I rollen blir du en ambassadör för Medborgarskolan där du deltar i relevanta nätverk och sammanhang samt marknadsför Medborgarskolans verksamhet och stolt berättar om hur vi möter efterfrågan och bidrar till samhällsbygget Sverige.

Du ingår i region Värmland Örebros ledningsgrupp och rapporterar till regionchefen.

Om dig
Du är en strukturerad person som driver verksamheten framåt med stort engagemang. Ditt förhållningssätt till ledarskap är coachande med ett prestigelöst och analytiskt tankesätt som du tydligt kommunicerar ut i verksamhetens alla led. Din goda kommunikativa förmåga resulterar även i att du bygger och upprätthåller såväl interna som externa relationer.

Vi ser att du har en relevant akademisk utbildning inom ekonomi samt goda kunskaper inom ekonomistyrning och förändringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom folkbildning, kunskap om upphandling inom offentlig sektor samt några års erfarenhet från ledande roll inom utbildnings- eller tjänstesektorn.

Om oss
Medborgarskolan är ett av Sveriges ledande studieförbund, som aktivt arbetar med att främja demokrati och mångfald genom att erbjuda bildning och utbildning. Vi utvecklar och genomför all vår verksamhet utifrån vår värdegrund humanismen. Vi sätter individen i centrum och vi tror på utveckling i samverkan, kunskapens egenvärde och genom ömsesidig respekt. Vi vill bidra till att utveckla självständiga och modiga människor.

Vi tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till organisationens utveckling och arbetar aktivt med att skapa individuella möjligheter för varje medarbetare till kontinuerlig utveckling. Vi har en stark vilja och driv till att ligga i framkant för att skapa morgondagens lärande.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070-220 62 60 eller Josefine Appel på 076-017 40 25.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 30 augusti.

Ansök nu

Kategorichef - Byggbeslag

Försäljningschef
Läs mer Jul 8
Om tjänsten
Inom Byggbeslags marknadsavdelning arbetar vi med produkter, tjänster och affärskoncept för att stärka vår möjlighet att möta marknadens nuvarande och framtida behov. Vi söker därför en person som ska ansvara för att utveckla vårt värdeerbjudande till våra kunder.

I din roll som Kategorichef kommer du ansvara för produkt- och tjänstesortiment inom kategorin. Därtill ansvarar du även för förhandlingar och produktval från kategorins leverantörer. Du kommer arbeta med att etablera affärskoncept som är konkurrenskraftiga och attraktiva för våra kunder och samarbetspartners. Tjänsten förutsätter att du håller dig uppdaterad om marknaden, ansvarar för produktlanseringar och relaterade utbildningar i samarbete med våra partners.

Till din hjälp har du ditt Sortimentsteam med erfarna kollegor från olika delar av organisationen. Du rapporterar till Marknadschefen. Tillsammans med teamet och samarbetspartners skapar ni värde för våra kunder genom våra nationella och regionala sälj- och installationsorganisationer, där du fungerar som ett viktigt stöd i produktval, prissättning och förhandlingar med kund. Internt säkerställer du att korrekt data finns i affärssystemet kopplat till kategorin.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från försäljning eller som produkt/kategorichef från något produktbolag eller grossist där du arbetat med kategorin för relevanta projekt, produkter och tjänster till entreprenad- eller installationsbranschen.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och lösningsfokuserad. Din förmåga att presentera information för andra är viktig för oss. Du kommer att företräda och representera din kategori både internt och externt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom det är en viktig del i att du ska trivas och vara framgångsrik i din roll. Då rollen kräver både internt och externt samarbete så ser vi att du är bra på att kommunicera och bygga relationer.

Du är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav då resor förekommer frekvent i tjänsten.

Om oss
Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning - målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt 070-220 62 60 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 28 augusti.

Ansök nu

Kategorichef - Byggbeslag

Försäljningschef
Läs mer Aug 1
Om tjänsten
Inom Byggbeslags marknadsavdelning arbetar vi med produkter, tjänster och affärskoncept för att stärka vår möjlighet att möta marknadens nuvarande och framtida behov. Vi söker därför en person som ska ansvara för att utveckla vårt värdeerbjudande till våra kunder.

I din roll som Kategorichef kommer du ansvara för produkt- och tjänstesortiment inom kategorin. Därtill ansvarar du även för förhandlingar och produktval från kategorins leverantörer. Du kommer arbeta med att etablera affärskoncept som är konkurrenskraftiga och attraktiva för våra kunder och samarbetspartners. Tjänsten förutsätter att du håller dig uppdaterad om marknaden, ansvarar för produktlanseringar och relaterade utbildningar i samarbete med våra partners.

Till din hjälp har du ditt Sortimentsteam med erfarna kollegor från olika delar av organisationen. Du rapporterar till Marknadschefen. Tillsammans med teamet och samarbetspartners skapar ni värde för våra kunder genom våra nationella och regionala sälj- och installationsorganisationer, där du fungerar som ett viktigt stöd i produktval, prissättning och förhandlingar med kund. Internt säkerställer du att korrekt data finns i affärssystemet kopplat till kategorin.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från försäljning eller som produkt/kategorichef från något produktbolag eller grossist där du arbetat med kategorin för relevanta projekt, produkter och tjänster till entreprenad- eller installationsbranschen.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och lösningsfokuserad. Din förmåga att presentera information för andra är viktig för oss. Du kommer att företräda och representera din kategori både internt och externt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom det är en viktig del i att du ska trivas och vara framgångsrik i din roll. Då rollen kräver både internt och externt samarbete så ser vi att du är bra på att kommunicera och bygga relationer.

Du är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav då resor förekommer frekvent i tjänsten.

Om oss
Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning - målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt 070-220 62 60 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 28 augusti.

Ansök nu

Projektledare – AKJ Energiteknik

Planeringsingenjör, maskin
Läs mer Aug 1
Om tjänsten

Vi söker nya medarbetare till vårt team som konverterar industrier från fossil olja, effektiviserar fjärrvärmeverk och bygger nya industriella värmeanläggningar. Vanliga bränslen är bark, flis, grot, sågspån och pellets samt gas och olja. Vi bygger både prefabricerade och platsbyggda panncentraler och värmeverk.

Tillsammans med ditt projektteam och i nära kontakt med säljavdelningen, driver du processen från kontrakt till leverans och igångsättning hos kund med fokus på lönsamhet, funktion, tid och kvalitet. Att leda utredning, planering, detaljprojektering och inköp är arbetsuppgifter som ingår i din roll, detta kräver därför att du har en god förhandlingsvana och vågar stå upp för ditt. Arbetet som projektledare är en viktig länk i samarbetet såväl internt som med våra kunder.

Projektrelaterade resor kommer att förekomma därav är B-körkort ett krav.

Om dig

Du har en gedigen erfarenhet av att leda projekt och god erfarenhet av processindustri eller anläggningsprojekt inom entreprenadområdet. Du har även en vana att handla upp underleverantörer och leverera kontrakt inom tex NLM, ABA, ABT eller SSG. Om du har erfarenhet av energibranschen är det meriterande.

Din utbildning är teknisk och på högskolenivå. Arbetsverktyg som du bör behärska är MS Project och MS Office.Du är en person som tycker om att arbeta tillsammans med andra samt har en förmåga att självständigt driva dig själv och dina projekt mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt och leder projekt systematiskt med stark drivkraft. Du är en person som aktivt tar ansvar för den verksamhet du arbetar i.

Om oss

AKJ Energiteknik är ett företag från 1959 med säte i Karlstad, som arbetar med att effektivisera, optimera och installera värmeanläggningar för industrier och fjärrvärmeverk. Affärsidén är att erbjuda kundanpassade helhetslösningar för högeffektiv värme- och ångproduktion. AKJ arbetar med hela kedjan från analys, projektering och projektledning till installation, service och underhåll.

Vår vision är att vara ledande i Norden på kundanpassade helhetslösningar för hållbar värme- och ångproduktion baserat på bioenergi samt vara de mest effektiva på att driva funktionsorienterade energientreprenader. Vår gemensamma mission är att med vår samlade kunskap och kompetens driva utvecklingen för att spara energi, skapa värme och trygghet åt våra kunder samt bidra till en hållbar utveckling.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Josefine Appel på telefon 076-017 40 25 eller Linette von Bargen på 073-504 22 64.

Du är varmt välkommen in med din ansökan och urval sker löpande.

Ansök nu

E-commerce Coordinator - Byggbeslag

Marknadskommunikatör
Läs mer Jul 5
Om tjänsten
I rollen som E-commerce coordinator kommer du fortsätta arbeta med att skapa de bästa förutsättningarna för ett bra kunderbjudande B2B. En av dina uppgifter är att förbättra e-handeln genom analys av kundresan i syfte att optimera kundupplevelsen och konverteringen samt säkerställa vårt interna säljmaterial. Du kommer även att utöka och underhålla innehållet på sajten i form av bland annat grafiskt material, bild- och dokumenthantering, samt produktinformation.

Du ska även driva den tekniska utvecklingen av vår plattform som innefattar integration, tester och kravställning mot våra samarbetspartners. I rollen rapporterar du till marknadschef men kommer ha flera kontaktytor internt och externt. Tjänsten är främst operativ men du förväntas även ha förmåga att utveckla rollen övergripande.

Om dig
Som person ser vi att du är strukturerad, analytisk, nyfiken och har lätt för att samarbeta. Du är en person som trivs när det finns möjlighet att förbättra och påverka samtidigt som du är en do:er. Du är van vid att ha många kontakter internt som externt. Rollen är även koordinerande där du blir en naturlig brygga mellan marknad, försäljning och IT.

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande roll eller utbildning inom e-handel. Du har god förståelse för SEO och Google Analytics. Du har ett systemintresse där det är meriterande om du har erfarenhet från PIM-system och CMS-verktyg.

Att du har B-körkort och både talar och skriver svenska och engelska är ett krav.

Om oss
Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning - målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070 220 62 60 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 22 augusti.

Ansök nu

E-commerce Coordinator - Byggbeslag

Marknadskommunikatör
Läs mer Aug 1
Om tjänsten
I rollen som E-commerce coordinator kommer du fortsätta arbeta med att skapa de bästa förutsättningarna för ett bra kunderbjudande B2B. En av dina uppgifter är att förbättra e-handeln genom analys av kundresan i syfte att optimera kundupplevelsen och konverteringen samt säkerställa vårt interna säljmaterial. Du kommer även att utöka och underhålla innehållet på sajten i form av bland annat grafiskt material, bild- och dokumenthantering, samt produktinformation.

Du ska även driva den tekniska utvecklingen av vår plattform som innefattar integration, tester och kravställning mot våra samarbetspartners. I rollen rapporterar du till marknadschef men kommer ha flera kontaktytor internt och externt. Tjänsten är främst operativ men du förväntas även ha förmåga att utveckla rollen övergripande.

Om dig
Som person ser vi att du är strukturerad, analytisk, nyfiken och har lätt för att samarbeta. Du är en person som trivs när det finns möjlighet att förbättra och påverka samtidigt som du är en do:er. Du är van vid att ha många kontakter internt som externt. Rollen är även koordinerande där du blir en naturlig brygga mellan marknad, försäljning och IT.

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande roll eller utbildning inom e-handel. Du har god förståelse för SEO och Google Analytics. Du har ett systemintresse där det är meriterande om du har erfarenhet från PIM-system och CMS-verktyg.

Att du har B-körkort och både talar och skriver svenska och engelska är ett krav.

Om oss
Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning - målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070 220 62 60 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 22 augusti.

Ansök nu

Stensättare - S:t Eriks

Stensättare
Läs mer Jul 12
Har du tröttnat på att arbeta utomhus i ur och skur? Vill du veta var du ska vara och vem du ska jobba med? Då tror vi att detta är något för dig! Vi söker stensättare som vill bli en del av vår produktion i Skåre! Genom att arbeta som stensättare hos oss på S:t Eriks får du komma till en trygg organisation med en stark ägare. Vi arbetar med ett växande segment och är ledande leverantör av prefabricerade farthinder och refuger i Sverige.

Arbetet sker i kontrollerade former och du slipper resor, övernattningar samt vet vilka kollegor du kommer att arbeta med. Dessutom har vi produktion året runt i och med att vi producerar allt inomhus.

Om tjänsten

Vi har ingen standardproduktion utan producerar alltid på kunds begäran. I rollen som stensättare tillverkar du därmed formar efter kundens behov och mått enligt ritning och lägger sedan gatsten och kantsten utifrån formen. Du jobbar med armering och kan komma att jobba med viss efterbearbetning av produkten. Målet är att leverera produkter med hög kvalitet. Här har du möjlighet att växa och det finns även möjlighet till att få omväxlande arbetsuppgifter.

Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter att övergå till en tillsvidareanställning då behovet är långsiktigt.

Om dig

För att trivas hos oss och i rollen som stensättare är du social, detaljorienterad, samarbetsvillig och positiv. Du kan arbeta hårt när det krävs och är inte rädd för att ta i.

Det är ett krav att du har arbetat med anläggningsarbete tidigare samt att du talar svenska eller engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från att lägga gatsten och kantsten. Det är även meriterande om du har erfarenhet från snickeri, att läsa och tolka ritningar, armering och/eller arbete med betong.

Om oss

Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet - S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt - från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

S:t Eriks har rikstäckande närvaro med god lagerhållning och vi arbetar ständigt för att förbättra leveranssäkerheten och för att bli mer tillgängliga. Vi vill snabbt kunna komma till dig som kund för att ge råd, diskutera eller lösa problem. Tack vare att vi är stora har vi resurser att vara närvarande lokalt. I Skåre är vi idag 50 medarbetare.

Vi tror att terrakomp är framtiden då det ger större säkerhet, förkortar avstängningstider för gator och torg samt förbättrar arbetsmiljön för alla, vill du vara med på vår resa?

Om processen

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 21 augusti. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Linette von Bargen på telefon 073 504 22 64.

Ansök nu

Backend utvecklare - QBIM

Backend-utvecklare
Läs mer Jul 7
Är du backend utvecklare och har några års erfarenhet? Hos oss får du vara delaktig i alla utvecklingsprocesser då vi är småskaliga vilket vi hoppas lockar just dig! Visar du framfötterna finns det dessutom stora möjligheter då QBIM växer! Vi arbetar med stora kunder och ambitionen är att vara kundens data- och analyspartner och på så vis växa tillsammans med kunden.

Om tjänsten

I rollen som backend utvecklare hos oss kommer du vara med och bygga framtidens datalager och analyslösningar. Du kommer utveckla automatiserade tjänster som blir en del av våra kundanpassade helhetslösningar med månadsabonnemang. Rollen innebär att du kommer att bli en viktig del i organisationen där du utvecklas med dina kundprojekt både relations- och affärsmässigt. Vi ser även att du med din erfarenhet kan vara med och stötta mer juniora medarbetare rent tekniskt.

Som backend utvecklare kommer du ha ett tätt samarbete med dina kollegor och tillsammans med dem skapa en optimal kundlösning. Du kommer att vara med i utvecklingsprocessens alla faser, allt från framtagande av offert till leverans. Dina dagar kommer att starta med ett morgonmöte, vi arbetar med sprintar enligt scrum (dock ej slaviskt). Målet för tjänsten är att du på sikt kan leverera i dina egna projekt, rollen kommer att utformas efter dig, vad du tycker om och är bra på. Det innebär att du kan komma att driva projekten själv mot kund om du har ett intresse för det, men även att du kommer få lägga din tid på att koda om du föredrar det.

Om dig

Vi ser att du är en ansvarstagande person med tekniskt intresse. Du är en person som känner att du aldrig blir fullärd samt är nyfiken och öppen för nya arbetsuppgifter. Du känner ett tydligt engagemang och har inga problem med att motivera dig själv och vara fokuserad med en flexibel arbetsform.

Du har några års erfarenhet av utveckling efter dina studier som är relevanta för rollen. Vidare har du goda kunskaper inom . Det är meriterande om du har kunskaper inom Microsoft Azure då detta används idag men även erfarenhet inom AWS räknas som meriterande. Ytterligare meriterande är språk så som Java alternativt frontend utveckling, C# eller .NET.

Svenska är ett krav då det är ett centralt arbetsspråk inom bolaget. I rollen är det också viktigt att du känner dig bekväm med att både prata och skriva på engelska.

Om oss

Vi arbetar med effektiv datadriven affärsutveckling som ger kraftfulla insikter. Genom att sätta upp ett automatiserat system som kombinerar flera olika datakällor hjälper vi våra kunder med Business Intelligence, det vill säga den datadrivna affärsanalysen. Vi på QBIM är sammanslagna med det finska bolaget Cemron och ägs av bolaget SpectrumOne. Företaget grundades år 2013 och vi har i dagsläget cirka 10 anställda. Huvudkontoret är placerat i Karlstad.

Vi som arbetar på QBIM är ett härligt gäng med god gemenskap, när du arbetar hos oss får du bland annat friskvårdsbidrag, 2 timmar träning/vecka på arbetstid, gemensamma aktiviteter och träning tillsammans varje vecka som följs av gemensam lunch, årlig skidresa, flexibel arbetstid med mera. Om det är viktigt för dig att trivas på arbetsplatsen är vi helt rätt för dig!

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på telefon 070 272 40 71 eller Linette von Bargen på 073 504 22 64.

Vi hanterar ansökningarna löpande så sök gärna redan idag men senast den 21 augusti.

Ansök nu

Frontend utvecklare - QBIM

Frontend-utvecklare
Läs mer Jul 7
Är du frontend utvecklare och har något års erfarenhet av Microsoft PowerBI? Hos oss får du vara delaktig i alla utvecklingsprocesser då vi är småskaliga vilket vi hoppas lockar just dig! Visar du framfötterna finns det dessutom stora möjligheter då QBIM växer! Vi arbetar med stora kunder och ambitionen är att vara kundens data- och analyspartner och på så vis växa tillsammans med kunden.

Om tjänsten

I rollen som frontend utvecklare hos oss kommer du att ha mycket kundkontakt. Du säkerställer visualiseringen och stöttar kunden med förslag på lösningar för bästa dataanalysen till kundens verksamhet. Det är du som kommer att vara den som stämmer av internt gentemot backend utvecklarna om vi har den data som behövs för att kunna göra det kunden behöver. Vi räknar med att du kommer att vara delaktig i flera projekt samtidigt av varierande storlek.

Du kommer arbeta i en bred kundbas med kontakter inom industribolag, offentlig verksamhet och större lokala företag.

Som frontend utvecklare kommer du ha ett tätt samarbete med dina kollegor och tillsammans med dem skapa en framtidslösning. Du kommer att vara med i utvecklingsprocessens alla faser, allt från framtagande av offert till visuell slutrapport. Dina dagar kommer att starta med ett morgonmöte, vi arbetar med sprintar enligt scrum (dock ej slaviskt). Målet för tjänsten är att du på sikt kan leverera i dina egna projekt, rollen kommer att utformas efter dig, vad du tycker om och är bra på.

Om dig

Vi ser att du är en ansvarstagande person med tekniskt intresse. Du har stor social förmåga och tycker om att arbeta både i team och självständigt. Vidare tror vi att du är en person som tycker att problemlösning är kul och du är nyfiken och öppen för nya arbetsuppgifter. Du känner ett tydligt engagemang och har inga problem med att motivera dig själv och vara fokuserad med en flexibel arbetsform.

Du har något års erfarenhet efter dina högskolestudier som skulle kunna vara inom exempelvis statistik, matematik eller datavetenskap. Vidare har du goda kunskaper inom något BI-verktyg, vi arbetar med Microsoft PowerBI men har du erfarenhet från Tableau eller liknande så fungerar det också bra. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med kundkontakt och/eller machine learning.

Svenska är ett krav då det är ett centralt arbetsspråk inom bolaget. I rollen är det också viktigt att du känner dig bekväm med att både prata och skriva på engelska.

Om oss

Vi arbetar med effektiv datadriven affärsutveckling som ger kraftfulla insikter. Genom att sätta upp ett automatiserat system som kombinerar flera olika datakällor hjälper vi våra kunder med Business Intelligence, det vill säga den datadrivna affärsanalysen. Vi på QBIM är sammanslagna med det finska bolaget Cemron och ägs av bolaget SpectrumOne. Företaget grundades år 2013 och vi har i dagsläget cirka 10 anställda. Huvudkontoret är placerat i Karlstad.

Vi som arbetar på QBIM är ett härligt gäng med god gemenskap, när du arbetar hos oss får du bland annat friskvårdsbidrag, 2 timmar träning/vecka på arbetstid, gemensamma aktiviteter och träning tillsammans varje vecka som följs av gemensam lunch, årlig skidresa, flexibel arbetstid med mera. Om det är viktigt för dig att trivas på arbetsplatsen är vi helt rätt för dig!

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på telefon 070 272 40 71 eller Linette von Bargen på 073 504 22 64.

Vi hanterar ansökningarna löpande så sök gärna redan idag men senast den 21 augusti.

Ansök nu

BI utvecklare - QBIM

Frontend-utvecklare
Läs mer Aug 1
Är du BI utvecklare och har något års erfarenhet av Microsoft PowerBI? Hos oss får du vara delaktig i alla utvecklingsprocesser då vi är småskaliga vilket vi hoppas lockar just dig! Visar du framfötterna finns det dessutom stora möjligheter då QBIM växer! Vi arbetar med stora kunder och ambitionen är att vara kundens data- och analyspartner och på så vis växa tillsammans med kunden.

Om tjänsten

I rollen som BI utvecklare hos oss kommer du att ha mycket kundkontakt. Du säkerställer visualiseringen och stöttar kunden med förslag på lösningar för bästa dataanalysen till kundens verksamhet. Det är du som kommer att vara den som stämmer av internt gentemot backend utvecklarna om vi har den data som behövs för att kunna göra det kunden behöver. Vi räknar med att du kommer att vara delaktig i flera projekt samtidigt av varierande storlek.

Du kommer arbeta i en bred kundbas med kontakter inom industribolag, offentlig verksamhet och större lokala företag.

Som BI utvecklare kommer du ha ett tätt samarbete med dina kollegor och tillsammans med dem skapa en framtidslösning. Du kommer att vara med i utvecklingsprocessens alla faser, allt från framtagande av offert till visuell slutrapport. Dina dagar kommer att starta med ett morgonmöte, vi arbetar med sprintar enligt scrum (dock ej slaviskt). Målet för tjänsten är att du på sikt kan leverera i dina egna projekt, rollen kommer att utformas efter dig, vad du tycker om och är bra på.

Om dig

Vi ser att du är en ansvarstagande person med tekniskt intresse. Du har stor social förmåga och tycker om att arbeta både i team och självständigt. Vidare tror vi att du är en person som tycker att problemlösning är kul och du är nyfiken och öppen för nya arbetsuppgifter. Du känner ett tydligt engagemang och har inga problem med att motivera dig själv och vara fokuserad med en flexibel arbetsform.

Du har något års erfarenhet efter dina högskolestudier som skulle kunna vara inom exempelvis statistik, matematik eller datavetenskap. Vidare har du goda kunskaper inom något BI-verktyg, vi arbetar med Microsoft PowerBI men har du erfarenhet från Tableau eller liknande så fungerar det också bra. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med kundkontakt och/eller machine learning.

Svenska är ett krav då det är ett centralt arbetsspråk inom bolaget. I rollen är det också viktigt att du känner dig bekväm med att både prata och skriva på engelska.

Om oss

Vi arbetar med effektiv datadriven affärsutveckling som ger kraftfulla insikter. Genom att sätta upp ett automatiserat system som kombinerar flera olika datakällor hjälper vi våra kunder med Business Intelligence, det vill säga den datadrivna affärsanalysen. Vi på QBIM är sammanslagna med det finska bolaget Cemron och ägs av bolaget SpectrumOne. Företaget grundades år 2013 och vi har i dagsläget cirka 10 anställda. Huvudkontoret är placerat i Karlstad.

Vi som arbetar på QBIM är ett härligt gäng med god gemenskap, när du arbetar hos oss får du bland annat friskvårdsbidrag, 2 timmar träning/vecka på arbetstid, gemensamma aktiviteter och träning tillsammans varje vecka som följs av gemensam lunch, årlig skidresa, flexibel arbetstid med mera. Om det är viktigt för dig att trivas på arbetsplatsen är vi helt rätt för dig!

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på telefon 070 272 40 71 eller Linette von Bargen på 073 504 22 64.

Vi hanterar ansökningarna löpande så sök gärna redan idag men senast den 21 augusti.

Ansök nu

Manager Plant Engineering - Citec

Civilingenjör, energi
Läs mer Aug 1
Är du ingenjör och har några års erfarenhet? Känner du att du är redo för nästa steg? Vi söker dig som har erfarenhet från projektledning och som är redo att ta nästa kliv i karriären som vår nya Manager Plant Engineering. Vi är ett internationellt bolag som just nu är på en spännande tillväxtresa så vi tror att du kommer trivas bra om du lockas av att bygga bolag tillsammans med oss!

Om tjänsten

I rollen som Manager kommer du att ha en nyckelroll i våra projekt från första kundkontakt och projektering fram till lyckad leverans. Du kommer att vara delaktig i säljarbetet med offerter samt säljleads och vi ser gärna att du blir kundansvarig för några av våra kunder. I rollen kommer du tillsammans med avdelningschef ansvara för planering och resursering inom gruppen. Teamet är idag 14 personer med placering i Karlstad.

Du kommer delvis arbeta i våra projekt (3-4 dagar/vecka till en början) där du då är uppdragsledare, håller i möten och ser till att projekten följer tidplan. Du säkerställer att teamet levererar korrekt kvalitet och att vi lyckas möta kundernas förväntningar genom att leda, coacha och handleda. Ambitionen långsiktigt är att du i rollen kommer att få ta fullt personalansvar då organisationen har stora tillväxtplaner de kommande åren. I din roll kommer du även att aktivt utveckla layout- och rörkonstruktionskompetensen hos oss på Citec.

Det ingår resor i tjänsten, framför allt nationellt men även några internationella resor kan förekomma. De flesta resorna kommer att kunna ske över dagen men du behöver vara beredd på att övernattning kan förekomma.

Om dig

Vi ser att du är en ansvarstagande person med tekniskt intresse, du tycker om att få saker att hända. Du har stor social förmåga och tycker om att arbeta både i team och självständigt.

Du har många års erfarenhet från tekniskt arbete som bland annat innefattar dokumenterad erfarenhet från uppdragsledarjobb. Du har erfarenhet från arbete med kundkontakt och har arbetat med fakturering och rapportering. Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör i grunden, gärna energi och miljö eller maskin. Goda kunskaper inom svenska och engelska är ett krav då det är centrala arbetsspråk inom bolaget.

Om du har arbetat inom anläggningsdesign/rörkonstruktion är det ett stort plus. Meriterande är bland annat erfarenhet av personalansvar, ekonomiskt ansvar, Aveva E3D, autocad, solidworks och erfarenhet från arbete med internationella team. Även erfarenhet från kärnkraft-, energi-, läkemedels- samt pappers- och massaindustrin är meriterande.

Om oss

Vi är en internationell ingenjörspartner som tillhandahåller industriella anläggnings- och produktlösningar med digital innovation. Vi levererar tjänster med marknadsledande kvalitet och kompetens till våra kunder. Hållbarhet är viktigt för oss och vi har under många år arbetat med projekt inom LNG, lagring av koldioxid, sol, väte, avfall till energi med mera. Våra kontor finns i Sverige, Finland, Norge, Frankrike, Tyskland och Indien.

För oss är det viktigt att man har kul på jobbet och trivs med sina arbetskamrater. Du ska kunna växa med oss och ges karriärmöjligheter. Vi kommer att flytta in i nya fräscha och inspirerande lokaler i oktober med den modernaste tekniken för att kunna göra ett bra arbete.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på telefon 070 272 40 71 eller Linette von Bargen på 073 504 22 64.

Vi hanterar ansökningarna löpande så sök gärna redan idag men senast den 21 augusti.

Ansök nu

Backend utvecklare - QBIM

Backend-utvecklare
Läs mer Aug 1
Är du backend utvecklare och har några års erfarenhet? Hos oss får du vara delaktig i alla utvecklingsprocesser då vi är småskaliga vilket vi hoppas lockar just dig! Visar du framfötterna finns det dessutom stora möjligheter då QBIM växer! Vi arbetar med stora kunder och ambitionen är att vara kundens data- och analyspartner och på så vis växa tillsammans med kunden.

Om tjänsten

I rollen som backend utvecklare hos oss kommer du vara med och bygga framtidens datalager och analyslösningar. Du kommer utveckla automatiserade tjänster som blir en del av våra kundanpassade helhetslösningar med månadsabonnemang. Rollen innebär att du kommer att bli en viktig del i organisationen där du utvecklas med dina kundprojekt både relations- och affärsmässigt. Vi ser även att du med din erfarenhet kan vara med och stötta mer juniora medarbetare rent tekniskt.

Som backend utvecklare kommer du ha ett tätt samarbete med dina kollegor och tillsammans med dem skapa en optimal kundlösning. Du kommer att vara med i utvecklingsprocessens alla faser, allt från framtagande av offert till leverans. Dina dagar kommer att starta med ett morgonmöte, vi arbetar med sprintar enligt scrum (dock ej slaviskt). Målet för tjänsten är att du på sikt kan leverera i dina egna projekt, rollen kommer att utformas efter dig, vad du tycker om och är bra på. Det innebär att du kan komma att driva projekten själv mot kund om du har ett intresse för det, men även att du kommer få lägga din tid på att koda om du föredrar det.

Om dig

Vi ser att du är en ansvarstagande person med tekniskt intresse. Du är en person som känner att du aldrig blir fullärd samt är nyfiken och öppen för nya arbetsuppgifter. Du känner ett tydligt engagemang och har inga problem med att motivera dig själv och vara fokuserad med en flexibel arbetsform.

Du har några års erfarenhet av utveckling efter dina studier som är relevanta för rollen. Vidare har du goda kunskaper inom . Det är meriterande om du har kunskaper inom Microsoft Azure då detta används idag men även erfarenhet inom AWS räknas som meriterande. Ytterligare meriterande är språk så som Java alternativt frontend utveckling, C# eller .NET.

Svenska är ett krav då det är ett centralt arbetsspråk inom bolaget. I rollen är det också viktigt att du känner dig bekväm med att både prata och skriva på engelska.

Om oss

Vi arbetar med effektiv datadriven affärsutveckling som ger kraftfulla insikter. Genom att sätta upp ett automatiserat system som kombinerar flera olika datakällor hjälper vi våra kunder med Business Intelligence, det vill säga den datadrivna affärsanalysen. Vi på QBIM är sammanslagna med det finska bolaget Cemron och ägs av bolaget SpectrumOne. Företaget grundades år 2013 och vi har i dagsläget cirka 10 anställda. Huvudkontoret är placerat i Karlstad.

Vi som arbetar på QBIM är ett härligt gäng med god gemenskap, när du arbetar hos oss får du bland annat friskvårdsbidrag, 2 timmar träning/vecka på arbetstid, gemensamma aktiviteter och träning tillsammans varje vecka som följs av gemensam lunch, årlig skidresa, flexibel arbetstid med mera. Om det är viktigt för dig att trivas på arbetsplatsen är vi helt rätt för dig!

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på telefon 070 272 40 71 eller Linette von Bargen på 073 504 22 64.

Vi hanterar ansökningarna löpande så sök gärna redan idag men senast den 21 augusti.

Ansök nu

Stensättare - S:t Eriks

Stensättare
Läs mer Aug 1
Har du tröttnat på att arbeta utomhus i ur och skur? Vill du veta var du ska vara och vem du ska jobba med? Då tror vi att detta är något för dig! Vi söker stensättare som vill bli en del av vår produktion i Skåre! Genom att arbeta som stensättare hos oss på S:t Eriks får du komma till en trygg organisation med en stark ägare. Vi arbetar med ett växande segment och är ledande leverantör av prefabricerade farthinder och refuger i Sverige.

Arbetet sker i kontrollerade former och du slipper resor, övernattningar samt vet vilka kollegor du kommer att arbeta med. Dessutom har vi produktion året runt i och med att vi producerar allt inomhus.

Om tjänsten

Vi har ingen standardproduktion utan producerar alltid på kunds begäran. I rollen som stensättare tillverkar du därmed formar efter kundens behov och mått enligt ritning och lägger sedan gatsten och kantsten utifrån formen. Du jobbar med armering och kan komma att jobba med viss efterbearbetning av produkten. Målet är att leverera produkter med hög kvalitet. Här har du möjlighet att växa och det finns även möjlighet till att få omväxlande arbetsuppgifter.

Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter att övergå till en tillsvidareanställning då behovet är långsiktigt.

Om dig

För att trivas hos oss och i rollen som stensättare är du social, detaljorienterad, samarbetsvillig och positiv. Du kan arbeta hårt när det krävs och är inte rädd för att ta i.

Det är ett krav att du har arbetat med anläggningsarbete tidigare samt att du talar svenska eller engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från att lägga gatsten och kantsten. Det är även meriterande om du har erfarenhet från snickeri, att läsa och tolka ritningar, armering och/eller arbete med betong.

Om oss

Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet - S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt - från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

S:t Eriks har rikstäckande närvaro med god lagerhållning och vi arbetar ständigt för att förbättra leveranssäkerheten och för att bli mer tillgängliga. Vi vill snabbt kunna komma till dig som kund för att ge råd, diskutera eller lösa problem. Tack vare att vi är stora har vi resurser att vara närvarande lokalt. I Skåre är vi idag 50 medarbetare.

Vi tror att terrakomp är framtiden då det ger större säkerhet, förkortar avstängningstider för gator och torg samt förbättrar arbetsmiljön för alla, vill du vara med på vår resa?

Om processen

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 21 augusti. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Linette von Bargen på telefon 073 504 22 64.

Ansök nu

Manager Plant Engineering - Citec

Civilingenjör, energi
Läs mer Jul 7
Är du ingenjör och har några års erfarenhet? Känner du att du är redo för nästa steg? Vi söker dig som har erfarenhet från projektledning och som är redo att ta nästa kliv i karriären som vår nya Manager Plant Engineering. Vi är ett internationellt bolag som just nu är på en spännande tillväxtresa så vi tror att du kommer trivas bra om du lockas av att bygga bolag tillsammans med oss!

Om tjänsten

I rollen som Manager kommer du att ha en nyckelroll i våra projekt från första kundkontakt och projektering fram till lyckad leverans. Du kommer att vara delaktig i säljarbetet med offerter samt säljleads och vi ser gärna att du blir kundansvarig för några av våra kunder. I rollen kommer du tillsammans med avdelningschef ansvara för planering och resursering inom gruppen. Teamet är idag 14 personer med placering i Karlstad.

Du kommer delvis arbeta i våra projekt (3-4 dagar/vecka till en början) där du då är uppdragsledare, håller i möten och ser till att projekten följer tidplan. Du säkerställer att teamet levererar korrekt kvalitet och att vi lyckas möta kundernas förväntningar genom att leda, coacha och handleda. Ambitionen långsiktigt är att du i rollen kommer att få ta fullt personalansvar då organisationen har stora tillväxtplaner de kommande åren. I din roll kommer du även att aktivt utveckla layout- och rörkonstruktionskompetensen hos oss på Citec.

Det ingår resor i tjänsten, framför allt nationellt men även några internationella resor kan förekomma. De flesta resorna kommer att kunna ske över dagen men du behöver vara beredd på att övernattning kan förekomma.

Om dig

Vi ser att du är en ansvarstagande person med tekniskt intresse, du tycker om att få saker att hända. Du har stor social förmåga och tycker om att arbeta både i team och självständigt.

Du har många års erfarenhet från tekniskt arbete som bland annat innefattar dokumenterad erfarenhet från uppdragsledarjobb. Du har erfarenhet från arbete med kundkontakt och har arbetat med fakturering och rapportering. Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör i grunden, gärna energi och miljö eller maskin. Goda kunskaper inom svenska och engelska är ett krav då det är centrala arbetsspråk inom bolaget.

Om du har arbetat inom anläggningsdesign/rörkonstruktion är det ett stort plus. Meriterande är bland annat erfarenhet av personalansvar, ekonomiskt ansvar, Aveva E3D, autocad, solidworks och erfarenhet från arbete med internationella team. Även erfarenhet från kärnkraft-, energi-, läkemedels- samt pappers- och massaindustrin är meriterande.

Om oss

Vi är en internationell ingenjörspartner som tillhandahåller industriella anläggnings- och produktlösningar med digital innovation. Vi levererar tjänster med marknadsledande kvalitet och kompetens till våra kunder. Hållbarhet är viktigt för oss och vi har under många år arbetat med projekt inom LNG, lagring av koldioxid, sol, väte, avfall till energi med mera. Våra kontor finns i Sverige, Finland, Norge, Frankrike, Tyskland och Indien.

För oss är det viktigt att man har kul på jobbet och trivs med sina arbetskamrater. Du ska kunna växa med oss och ges karriärmöjligheter. Vi kommer att flytta in i nya fräscha och inspirerande lokaler i oktober med den modernaste tekniken för att kunna göra ett bra arbete.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på telefon 070 272 40 71 eller Linette von Bargen på 073 504 22 64.

Vi hanterar ansökningarna löpande så sök gärna redan idag men senast den 21 augusti.

Ansök nu

BI utvecklare - QBIM

Frontend-utvecklare
Läs mer Jul 12
Är du BI utvecklare och har något års erfarenhet av Microsoft PowerBI? Hos oss får du vara delaktig i alla utvecklingsprocesser då vi är småskaliga vilket vi hoppas lockar just dig! Visar du framfötterna finns det dessutom stora möjligheter då QBIM växer! Vi arbetar med stora kunder och ambitionen är att vara kundens data- och analyspartner och på så vis växa tillsammans med kunden.

Om tjänsten

I rollen som BI utvecklare hos oss kommer du att ha mycket kundkontakt. Du säkerställer visualiseringen och stöttar kunden med förslag på lösningar för bästa dataanalysen till kundens verksamhet. Det är du som kommer att vara den som stämmer av internt gentemot backend utvecklarna om vi har den data som behövs för att kunna göra det kunden behöver. Vi räknar med att du kommer att vara delaktig i flera projekt samtidigt av varierande storlek.

Du kommer arbeta i en bred kundbas med kontakter inom industribolag, offentlig verksamhet och större lokala företag.

Som BI utvecklare kommer du ha ett tätt samarbete med dina kollegor och tillsammans med dem skapa en framtidslösning. Du kommer att vara med i utvecklingsprocessens alla faser, allt från framtagande av offert till visuell slutrapport. Dina dagar kommer att starta med ett morgonmöte, vi arbetar med sprintar enligt scrum (dock ej slaviskt). Målet för tjänsten är att du på sikt kan leverera i dina egna projekt, rollen kommer att utformas efter dig, vad du tycker om och är bra på.

Om dig

Vi ser att du är en ansvarstagande person med tekniskt intresse. Du har stor social förmåga och tycker om att arbeta både i team och självständigt. Vidare tror vi att du är en person som tycker att problemlösning är kul och du är nyfiken och öppen för nya arbetsuppgifter. Du känner ett tydligt engagemang och har inga problem med att motivera dig själv och vara fokuserad med en flexibel arbetsform.

Du har något års erfarenhet efter dina högskolestudier som skulle kunna vara inom exempelvis statistik, matematik eller datavetenskap. Vidare har du goda kunskaper inom något BI-verktyg, vi arbetar med Microsoft PowerBI men har du erfarenhet från Tableau eller liknande så fungerar det också bra. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med kundkontakt och/eller machine learning.

Svenska är ett krav då det är ett centralt arbetsspråk inom bolaget. I rollen är det också viktigt att du känner dig bekväm med att både prata och skriva på engelska.

Om oss

Vi arbetar med effektiv datadriven affärsutveckling som ger kraftfulla insikter. Genom att sätta upp ett automatiserat system som kombinerar flera olika datakällor hjälper vi våra kunder med Business Intelligence, det vill säga den datadrivna affärsanalysen. Vi på QBIM är sammanslagna med det finska bolaget Cemron och ägs av bolaget SpectrumOne. Företaget grundades år 2013 och vi har i dagsläget cirka 10 anställda. Huvudkontoret är placerat i Karlstad.

Vi som arbetar på QBIM är ett härligt gäng med god gemenskap, när du arbetar hos oss får du bland annat friskvårdsbidrag, 2 timmar träning/vecka på arbetstid, gemensamma aktiviteter och träning tillsammans varje vecka som följs av gemensam lunch, årlig skidresa, flexibel arbetstid med mera. Om det är viktigt för dig att trivas på arbetsplatsen är vi helt rätt för dig!

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på telefon 070 272 40 71 eller Linette von Bargen på 073 504 22 64.

Vi hanterar ansökningarna löpande så sök gärna redan idag men senast den 21 augusti.

Ansök nu

Fabrikschef - För kunds räkning

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Jun 27
Om tjänsten

Till en fabrik i norra Värmland söker vi nu en fabrikschef som ska leda och driva den dagliga verksamheten tillsammans med produktionsorganisationen. Tjänsten innebär bland annat ansvar för lönsamhet, kvalitet och inte minst den dagliga driften. Som fabrikschef är du dessutom en del av den operativa ledningsgruppen och har ett personalansvar för ca. 85 personer. Du kommer att driva aktiviteter och projekt med fokus på utveckling av produktion, verksamhet och personal där även uppföljning och utvärdering är aktuellt.

Om dig

För att lyckas i rollen som fabrikschef behöver du vara en trygg ledare som drivs av utveckling. Du är dessutom förtroendeingivande, lösningsorienterad och nyfiken. Med en prestigelös ledarstil skapar du engagemang för dina medarbetare så väl som för organisationens intressenter. Du är även handlingskraftig, har ett proaktivt arbetssätt och förmågan att arbeta både operativt och strategiskt.

Du har en akademisk utbildning inom bygg, maskin, industriell ekonomi eller motsvarande. Du bör även ha erfarenhet från en liknande roll i ledande befattning.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 070-594 72 77 eller Anna Möller på 073-529 33 23.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast 2022-08-15.

Ansök nu

System Engineer Technical Helpdesk – Skidata

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 1
Om tjänsten

I rollen som System Engineer kommer du att vara en nyckelfunktion hos Skidata då du erbjuder support till våra kunder som befinner sig på fältet i regionen Norden. Detta innebär att du kommer att stötta teknikerna med kundinstallationer på distans och bidra med kvalificerad tekniksupport. Tekniksupporten kan innebära troubleshooting, felsökning vid driftsstörningar och fel av programvaru- och maskinvarukomponenter. Som System Engineer kommer du även att ansvara för att fjärrinstallera och konfigurera systeminformationssystem och delsystem (servrar, routrar, kameror etc.) på distans.

Samtliga arbetsuppgifter har en gemensam målbild - att uppfylla projektspecifikationerna och leverera utefter kundernas specifika behov.

Som System Engineer kommer du att jobba från kontoret i Karlstad. Vissa resor förekommer i tjänsten och körkort är därmed ett krav.

Om dig

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet från arbete med teknisk kundtjänst, support- eller servicetekniker. Har du ett intresse för el, elektronik och mekaniska lösningar ser vi det som meriterande.

Då Skidata är ett globalt företag med engelska som koncernspråk behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du kommer att ha många kontaktytor och vi ser därför att du har en god kommunikativ förmåga som lyssnar in kundernas behov. Vi tror även att du är en teamspelare som brinner för att skapa kundnöjdhet genom ett ansvarsfullt och organiserat arbetssätt.

Om oss

Since SKIDATA was established in Salzburg, Austria in 1977, it has forged a portfolio of over 10,000 installations across 100 countries.

We are built on a history of helping provide innovative solutions that enable our customers to better operate their businesses to welcome their end customers into their locations, wherever they may be located.

SKIDATA Scandinavia AB was established in 1989, now located in Karlstad with the business responsibilities for the region Nordics. We are fully committed to enable fast and secure access of people and vehicles to ski resorts, stadiums, airports, shopping malls, cities, spa & wellness facilities, trade fairs and amusement parks.

We change the world of welcoming people”

The world in which we work is changing rapidly, and that's why we change even faster. SKIDATA Scandinavia is in the middle of a business transition in which our customers and their guests are more central than ever. That is why our global ambition is “we change the world of welcoming people”. This starts internally with the right people full of sense and energy. And that's why we're looking for you!

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070 220 62 60 eller Anna Möller på 073 529 33 23.

Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti 2022.

Ansök nu

System Engineer Technical Helpdesk – Skidata

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 12
Om tjänsten

I rollen som System Engineer kommer du att vara en nyckelfunktion hos Skidata då du erbjuder support till våra kunder som befinner sig på fältet i regionen Norden. Detta innebär att du kommer att stötta teknikerna med kundinstallationer på distans och bidra med kvalificerad tekniksupport. Tekniksupporten kan innebära troubleshooting, felsökning vid driftsstörningar och fel av programvaru- och maskinvarukomponenter. Som System Engineer kommer du även att ansvara för att fjärrinstallera och konfigurera systeminformationssystem och delsystem (servrar, routrar, kameror etc.) på distans.

Samtliga arbetsuppgifter har en gemensam målbild - att uppfylla projektspecifikationerna och leverera utefter kundernas specifika behov.

Som System Engineer kommer du att jobba från kontoret i Karlstad. Vissa resor förekommer i tjänsten och körkort är därmed ett krav.

Om dig

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet från arbete med teknisk kundtjänst, support- eller servicetekniker. Har du ett intresse för el, elektronik och mekaniska lösningar ser vi det som meriterande.

Då Skidata är ett globalt företag med engelska som koncernspråk behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du kommer att ha många kontaktytor och vi ser därför att du har en god kommunikativ förmåga som lyssnar in kundernas behov. Vi tror även att du är en teamspelare som brinner för att skapa kundnöjdhet genom ett ansvarsfullt och organiserat arbetssätt.

Om oss

Since SKIDATA was established in Salzburg, Austria in 1977, it has forged a portfolio of over 10,000 installations across 100 countries.

We are built on a history of helping provide innovative solutions that enable our customers to better operate their businesses to welcome their end customers into their locations, wherever they may be located.

SKIDATA Scandinavia AB was established in 1989, now located in Karlstad with the business responsibilities for the region Nordics. We are fully committed to enable fast and secure access of people and vehicles to ski resorts, stadiums, airports, shopping malls, cities, spa & wellness facilities, trade fairs and amusement parks.

We change the world of welcoming people”

The world in which we work is changing rapidly, and that's why we change even faster. SKIDATA Scandinavia is in the middle of a business transition in which our customers and their guests are more central than ever. That is why our global ambition is “we change the world of welcoming people”. This starts internally with the right people full of sense and energy. And that's why we're looking for you!

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070 220 62 60 eller Anna Möller på 073 529 33 23.

Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti 2022.

Ansök nu

Automationsingenjör till Goodtech!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Aug 1
Vill du vara med på resan att fortsätta utveckla och stärka konkurrenskraften inom den svenska och nordiska industrin? Nu står vi på Goodtech inför en stark tillväxt och söker därför ytterligare en automationsingenjör till vårt drivna och kompetenta team i Karlstad!

Om tjänsten

Som Automationsingenjör hos oss kommer du få en varierande vardag. I huvudsak innebär rollen PLC programmering i Siemens TIA och du kommer att vara delaktig i hela processen vad gäller försäljning, utvecklingsarbeten, projektering samt idrifttagning.

Våra automationsprojekt och robotlösningar varierar i storlek och arbetsinsats. Målsättningen är att du ska bli en nyckelperson som kan ta våra större projekt och driva dessa självständigt.

Arbetet sker både självständigt och i team. Du kommer bland annat att ansvara för programdesign, programmering, IAT/FAT/SAT, utbildning till kund, utcheckning samt driftsättning. Det kan även bli aktuellt med viss robotprogrammering i samband med idrifttagning.

Du kommer ingå i ett automationsteam på 8 personer med mångårig erfarenhet av att leverera högsta kvalitét, maskinsäkerhet och kundvärde i våra projekt. På Karlstadskontoret är vi idag cirka 50 personer som tillsammans fungerar som ett komplett projektkontor. Kundbasen är återköpande branschledande bolag inom bland annat fordons-, metall- och verkstadsindustrin.

Vad erbjuder vi dig?

På Goodtech har vi roligt på jobbet och vi hjälper varandra att lyckas tillsammans. Vi sitter i ljusa moderna lokaler med egna rum, sociala samlingspunkter, VR-studio, Innovation lab, närhet till produktion och ett eget gym. Letar du efter en flexibel arbetsplats med möjlighet till hemarbete kommer du trivas hos oss.

Hos oss är din utveckling anpassad efter dina personliga intressen. För oss är det självklart att alla anställda har olika bakgrund, intressen och talanger.

Om dig

Vi ser att du är en erfaren och driven person som motiveras av högt uppsatta mål. Du har en vilja och nyfikenhet på ny teknik för att kunna vara i framkant. Vi tror att du lockas av utmaningarna i att hitta kundanpassade lösningar. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi tror att du har flera års erfarenhet av PLC programmering Siemens TIA/Classic och gärna erfarenhet av Siemens WinCC SCADA, Drives samt något språk som exempelvis C++, C#, VB eller Java.

Har du erfarenhet av att jobba med andra styrsystem, andra SCADA-system, maskinsäkerhet, elkonstruktion, robotprogrammering, programmering mot databaser (), virtuell driftsättning, simulering av maskiner eller maskinstyrning ser vi det som meriterande.

Om oss

Vi på Goodtech arbetar med de allra mest spännande och intressanta digitaliserings- och industriprojekten med framgångsrika kunder som ligger i framkant när det kommer till utveckling. För oss är det viktigt att vi har kul och trivs på jobbet och det är en av anledningarna till att vi är Great Place to Work certifierade. Vi är en välkomnande arbetsplats där vi bryr oss om varandra och hjälps åt för att tillsammans bli lite bättre hela tiden.

Vi är en av de ledande leverantörerna inom industriautomation och bidrar med vår kompetens och erfarenhet inom automation, digitalisering och hållbarhet till en omställning inom industrin - vi vill bidra till en smartare, grönare och mer bärkraftig industri.

Goodtech ASA är noterat på Oslo Börs och vi har ca 300 medarbetare i Norge, Sverige och på Åland, samt en omsättning om ca NOK 600 miljoner. Koncernen levererar projekt, tjänster och produkter inom miljö- och industriteknik, energi, industri samt infrastruktur i Norden.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på 070 272 40 71.

Urvalet sker löpande så sök gärna redan idag men senast den 14 augusti.

Ansök nu

Automationsingenjör till Goodtech!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jul 6
Vill du vara med på resan att fortsätta utveckla och stärka konkurrenskraften inom den svenska och nordiska industrin? Nu står vi på Goodtech inför en stark tillväxt och söker därför ytterligare en automationsingenjör till vårt drivna och kompetenta team i Karlstad!

Om tjänsten

Som Automationsingenjör hos oss kommer du få en varierande vardag. I huvudsak innebär rollen PLC programmering i Siemens TIA och du kommer att vara delaktig i hela processen vad gäller försäljning, utvecklingsarbeten, projektering samt idrifttagning.

Våra automationsprojekt och robotlösningar varierar i storlek och arbetsinsats. Målsättningen är att du ska bli en nyckelperson som kan ta våra större projekt och driva dessa självständigt.

Arbetet sker både självständigt och i team. Du kommer bland annat att ansvara för programdesign, programmering, IAT/FAT/SAT, utbildning till kund, utcheckning samt driftsättning. Det kan även bli aktuellt med viss robotprogrammering i samband med idrifttagning.

Du kommer ingå i ett automationsteam på 8 personer med mångårig erfarenhet av att leverera högsta kvalitét, maskinsäkerhet och kundvärde i våra projekt. På Karlstadskontoret är vi idag cirka 50 personer som tillsammans fungerar som ett komplett projektkontor. Kundbasen är återköpande branschledande bolag inom bland annat fordons-, metall- och verkstadsindustrin.

Vad erbjuder vi dig?

På Goodtech har vi roligt på jobbet och vi hjälper varandra att lyckas tillsammans. Vi sitter i ljusa moderna lokaler med egna rum, sociala samlingspunkter, VR-studio, Innovation lab, närhet till produktion och ett eget gym. Letar du efter en flexibel arbetsplats med möjlighet till hemarbete kommer du trivas hos oss.

Hos oss är din utveckling anpassad efter dina personliga intressen. För oss är det självklart att alla anställda har olika bakgrund, intressen och talanger.

Om dig

Vi ser att du är en erfaren och driven person som motiveras av högt uppsatta mål. Du har en vilja och nyfikenhet på ny teknik för att kunna vara i framkant. Vi tror att du lockas av utmaningarna i att hitta kundanpassade lösningar. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi tror att du har flera års erfarenhet av PLC programmering Siemens TIA/Classic och gärna erfarenhet av Siemens WinCC SCADA, Drives samt något språk som exempelvis C++, C#, VB eller Java.

Har du erfarenhet av att jobba med andra styrsystem, andra SCADA-system, maskinsäkerhet, elkonstruktion, robotprogrammering, programmering mot databaser (), virtuell driftsättning, simulering av maskiner eller maskinstyrning ser vi det som meriterande.

Om oss

Vi på Goodtech arbetar med de allra mest spännande och intressanta digitaliserings- och industriprojekten med framgångsrika kunder som ligger i framkant när det kommer till utveckling. För oss är det viktigt att vi har kul och trivs på jobbet och det är en av anledningarna till att vi är Great Place to Work certifierade. Vi är en välkomnande arbetsplats där vi bryr oss om varandra och hjälps åt för att tillsammans bli lite bättre hela tiden.

Vi är en av de ledande leverantörerna inom industriautomation och bidrar med vår kompetens och erfarenhet inom automation, digitalisering och hållbarhet till en omställning inom industrin - vi vill bidra till en smartare, grönare och mer bärkraftig industri.

Goodtech ASA är noterat på Oslo Börs och vi har ca 300 medarbetare i Norge, Sverige och på Åland, samt en omsättning om ca NOK 600 miljoner. Koncernen levererar projekt, tjänster och produkter inom miljö- och industriteknik, energi, industri samt infrastruktur i Norden.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på 070 272 40 71.

Urvalet sker löpande så sök gärna redan idag men senast den 14 augusti.

Ansök nu

FPGA eller ASIC utvecklare - ShortLink Karlstad

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 30
Vill du vara med och utveckla morgondagens nya och smarta produkter inom trådlös och portabel elektronik? Med lång erfarenhet och unika kompetenser driver vi utvecklingen framåt och bortom standard enligt mottot - litet, trådlöst och strömsnålt. Vi på ShortLink växer då vi har en stark orderingång, därför söker vi nu kollegor till vårt drivna team i Karlstad.

Om tjänsten

Marknaden för uppkopplade produkter utvecklas snabbt och vårt kunnande och kompetens är starkt efterfrågad. Som konstruktör på ShortLink får du vara med och utveckla nya unika produkter med spets. Vi arbetar med företag som behöver vår expertis inom ASIC- och FPGA-utveckling, ofta för att skapa marknadsledande produkter inom sitt segment. Det kan exempelvis handla om uppkopplade sensorer, hörselhjälpmedel eller specialiserade produkter för industriell miljö.

Utvecklingsprojekten bedrivs mot flera kunder och till olika applikationer, vilket gör att ditt arbete aldrig blir enformigt. Du kommer ingå i ett team med erfarna utvecklare och bidra i hela utvecklingskedjan från förstudie, systemering, utveckling till test och verifiering.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och kreativt arbete där du får fokusera på tekniskt utvecklingsarbete på hög nivå. Du kommer att ingå i vårt team för utveckling av digitala och mixed-signal ASICar. De flesta av dina kollegor kommer att ha någon form av hybridarbetsupplägg där tid på kontoret varvas med hemarbete.

Om dig

Vi tror att du är en prestigelös problemlösare som tar stort ansvar för ditt arbete. Du är en lagspelare men trivs även med självständigt arbete.

Vi söker dig som har kunskap inom digital hårdvaruutveckling mot FPGA eller ASIC och är van vid VHDL eller Verilog. Vi har plats för såväl juniora som seniora sökande.

Om oss

ShortLink fokuserar på utveckling av lågeffektelektronik för trådlös kommunikation och bärbara produkter. På uppdrag av våra kunder, och med över 25 års i branschen, tar vi fram de mest optimala lösningarna för varje enskilt uppdrag. ShortLink-gruppen består av två systerbolag - ShortLinkAB, som fokuserar på R&D respektive ShortLink Compliance AB, som bedriver testverksamhet i sitt eget Testcenter. För oss är kvalitet i varje detalj en självklarhet, därför är vi även ISO-certifierade enligt ISO 9001:2015.

Om processen

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Movér, FoU-chef på ShortLink, på telefon 070 24 99 700 eller våra konsulter på Testhuset, Bengt Libäck på telefonnummer 070 594 72 77 eller Linette von Bargen på 073 504 22 64.

Välkommen med din ansökan senast den 14 augusti.

Ansök nu

Säljare - LBC Frakt

Utesäljare
Läs mer Jul 12
Är du Karlstads bästa säljare inom anläggningstjänster, logistik och återvinnings tjänster? Välkommen till LBC! Vi letar efter vår nya Säljare som är riktigt hungrig på att göra affärer och som är grym på att komma till avslut.

Om tjänsten

Som Säljare hos oss kommer du att göra affärer av transporter och helhetslösningar inom logistik. Kundbesök inom Värmland är en naturlig del av ditt arbete. Du jobbar mot LBC:s affärsområden BAM (Bygg, Anläggning och Miljö) och Logistik där dina kunder är värmländsk industri, kommunala bolag samt tillverkande företag. Detta innebär transporter av allt från snöröjning, pall och paketgods till återvinning.

En stor del av tjänsten är nykundsbearbetning där du triggas av att göra nya affärer. Förvaltning av befintliga kunder ser du som mycket viktigt och en nyckel till merförsäljning. Då vissa av våra kunder finns inom kommunal sektor kommer du även att ägna dig åt offentliga upphandlingar.

Vi vill vara det mest gröna transportbolaget i Värmland och har redan kommit långt i det hållbarhetsarbetet, har självklart fortfarande stora mål kopplat till bland annat alternativa bränslen i våra fordon. Detta ser vi med stolthet att du i din roll kommer använda i ditt säljarbete mot kund.

Om dig

Vi tror att du är tävlingsinriktad och brinner för försäljning. Som person drivs du av kvalitet och kundnöjdhet vilket gör att dina kunder kommer tillbaka. Din förmåga att lyssna på kunden och se dennes behov är en av dina styrkor. Du trivs i en miljö där det är mycket på gång och där du har en nyckelroll i organisationen vilket gör att du har stor möjlighet till påverkan. Du har ett starkt driv och strävar efter nya avslut vilket är nyckeln till dina goda resultat.

Dina personliga egenskaper är viktigare för oss än din erfarenhet men vi tror att du har erfarenhet från logistik och/eller en bakgrund inom sälj. Du har goda kunskaper i Excel och har en god förmåga att göra beräkningar och kalkyler som grund för affären.

Om oss

LBC Frakt i Värmland AB sysselsätter idag omkring 350 personer. Vi omsätter över 600 miljoner per år och har 50 ägare och 300 bilar i daglig drift inom verksamheten. Företaget är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 1400. Vår verksamhet består av transport-, maskin- och lagertjänster, uthyrning och försäljning av containrar, flak och maskiner, försäljning av grus-, berg- och jordprodukter samt avfallshantering och försäljning av återvunna produkter. Våra kunder finns i hela landet, ofta med en anknytning till Värmland. För oss finns inga geografiska begränsningar i transportutförandet. LBC Frakt i Värmland är i stark utveckling och därför behöver vi stärka vårt team ytterligare.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070-220 62 60 eller Linette von Bargen på 073-504 22 64.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 14 augusti.

Ansök nu

Säljare - LBC Frakt

Utesäljare
Läs mer Aug 1
Är du Karlstads bästa säljare inom anläggningstjänster, logistik och återvinnings tjänster? Välkommen till LBC! Vi letar efter vår nya Säljare som är riktigt hungrig på att göra affärer och som är grym på att komma till avslut.

Om tjänsten

Som Säljare hos oss kommer du att göra affärer av transporter och helhetslösningar inom logistik. Kundbesök inom Värmland är en naturlig del av ditt arbete. Du jobbar mot LBC:s affärsområden BAM (Bygg, Anläggning och Miljö) och Logistik där dina kunder är värmländsk industri, kommunala bolag samt tillverkande företag. Detta innebär transporter av allt från snöröjning, pall och paketgods till återvinning.

En stor del av tjänsten är nykundsbearbetning där du triggas av att göra nya affärer. Förvaltning av befintliga kunder ser du som mycket viktigt och en nyckel till merförsäljning. Då vissa av våra kunder finns inom kommunal sektor kommer du även att ägna dig åt offentliga upphandlingar.

Vi vill vara det mest gröna transportbolaget i Värmland och har redan kommit långt i det hållbarhetsarbetet, har självklart fortfarande stora mål kopplat till bland annat alternativa bränslen i våra fordon. Detta ser vi med stolthet att du i din roll kommer använda i ditt säljarbete mot kund.

Om dig

Vi tror att du är tävlingsinriktad och brinner för försäljning. Som person drivs du av kvalitet och kundnöjdhet vilket gör att dina kunder kommer tillbaka. Din förmåga att lyssna på kunden och se dennes behov är en av dina styrkor. Du trivs i en miljö där det är mycket på gång och där du har en nyckelroll i organisationen vilket gör att du har stor möjlighet till påverkan. Du har ett starkt driv och strävar efter nya avslut vilket är nyckeln till dina goda resultat.

Dina personliga egenskaper är viktigare för oss än din erfarenhet men vi tror att du har erfarenhet från logistik och/eller en bakgrund inom sälj. Du har goda kunskaper i Excel och har en god förmåga att göra beräkningar och kalkyler som grund för affären.

Om oss

LBC Frakt i Värmland AB sysselsätter idag omkring 350 personer. Vi omsätter över 600 miljoner per år och har 50 ägare och 300 bilar i daglig drift inom verksamheten. Företaget är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 1400. Vår verksamhet består av transport-, maskin- och lagertjänster, uthyrning och försäljning av containrar, flak och maskiner, försäljning av grus-, berg- och jordprodukter samt avfallshantering och försäljning av återvunna produkter. Våra kunder finns i hela landet, ofta med en anknytning till Värmland. För oss finns inga geografiska begränsningar i transportutförandet. LBC Frakt i Värmland är i stark utveckling och därför behöver vi stärka vårt team ytterligare.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070-220 62 60 eller Linette von Bargen på 073-504 22 64.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 14 augusti.

Ansök nu

FPGA eller ASIC utvecklare - ShortLink Karlstad

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 1
Vill du vara med och utveckla morgondagens nya och smarta produkter inom trådlös och portabel elektronik? Med lång erfarenhet och unika kompetenser driver vi utvecklingen framåt och bortom standard enligt mottot - litet, trådlöst och strömsnålt. Vi på ShortLink växer då vi har en stark orderingång, därför söker vi nu kollegor till vårt drivna team i Karlstad.

Om tjänsten

Marknaden för uppkopplade produkter utvecklas snabbt och vårt kunnande och kompetens är starkt efterfrågad. Som konstruktör på ShortLink får du vara med och utveckla nya unika produkter med spets. Vi arbetar med företag som behöver vår expertis inom ASIC- och FPGA-utveckling, ofta för att skapa marknadsledande produkter inom sitt segment. Det kan exempelvis handla om uppkopplade sensorer, hörselhjälpmedel eller specialiserade produkter för industriell miljö.

Utvecklingsprojekten bedrivs mot flera kunder och till olika applikationer, vilket gör att ditt arbete aldrig blir enformigt. Du kommer ingå i ett team med erfarna utvecklare och bidra i hela utvecklingskedjan från förstudie, systemering, utveckling till test och verifiering.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och kreativt arbete där du får fokusera på tekniskt utvecklingsarbete på hög nivå. Du kommer att ingå i vårt team för utveckling av digitala och mixed-signal ASICar. De flesta av dina kollegor kommer att ha någon form av hybridarbetsupplägg där tid på kontoret varvas med hemarbete.

Om dig

Vi tror att du är en prestigelös problemlösare som tar stort ansvar för ditt arbete. Du är en lagspelare men trivs även med självständigt arbete.

Vi söker dig som har kunskap inom digital hårdvaruutveckling mot FPGA eller ASIC och är van vid VHDL eller Verilog. Vi har plats för såväl juniora som seniora sökande.

Om oss

ShortLink fokuserar på utveckling av lågeffektelektronik för trådlös kommunikation och bärbara produkter. På uppdrag av våra kunder, och med över 25 års i branschen, tar vi fram de mest optimala lösningarna för varje enskilt uppdrag. ShortLink-gruppen består av två systerbolag - ShortLinkAB, som fokuserar på R&D respektive ShortLink Compliance AB, som bedriver testverksamhet i sitt eget Testcenter. För oss är kvalitet i varje detalj en självklarhet, därför är vi även ISO-certifierade enligt ISO 9001:2015.

Om processen

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Movér, FoU-chef på ShortLink, på telefon 070 24 99 700 eller våra konsulter på Testhuset, Bengt Libäck på telefonnummer 070 594 72 77 eller Linette von Bargen på 073 504 22 64.

Välkommen med din ansökan senast den 14 augusti.

Ansök nu

ASIC-konstruktör - ShortLink Karlstad

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Aug 1
Vill du vara med och utveckla morgondagens nya och smarta produkter inom trådlös och portabel elektronik? Med lång erfarenhet och unika kompetenser driver vi utvecklingen framåt och bortom standard enligt mottot - litet, trådlöst och strömsnålt. Vi på ShortLink växer då vi har en stark orderingång, därför söker vi nu kollegor till vårt drivna team i Karlstad.

Om tjänsten

Som konstruktör på ShortLink får du vara med och utveckla nya unika produkter med spets. Vi arbetar med företag som behöver vår expertis inom ASIC-utveckling, ofta för att skapa marknadsledande produkter inom sitt segment. Det kan t.ex. handla om uppkopplade sensorer, hörselhjälpmedel eller specialiserade produkter för industriell miljö.

Som ASIC-konstruktör kommer du vara delaktig i hela utvecklingskedjan från förstudie, systemering/specifikation, ASIC-konstruktion till test/verifiering. Varierande kundprojekt och arbetsuppgifter gör att jobbet aldrig blir enformigt.

Vi använder bara förstklassiga utvecklingsverktyg, främst från Cadence, och håller oss med en omfattande instrumentuppsättning för test och mätningar.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och kreativt arbete där du får fokusera på tekniskt utvecklingsarbete på hög nivå. Du kommer att ingå i vårt team för utveckling av analoga och mixed-signal ASICar. De flesta av dina kollegor kommer att ha någon form av hybridarbetsupplägg där tid på kontoret varvas med hemarbete.

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av analog kretskonstruktion i CMOS. Vi har plats för såväl juniora som seniora sökande.

Vi söker dig som ser det som en utmaning att hitta nya idéer och lösningar. Vi tror att du har högskole- eller civilingenjörsexamen inom ett relevant område - exempelvis elektroteknik eller teknisk fysik.

Som person är du problemlösande, ansvarstagande och resultatinriktad.

Om oss

ShortLink fokuserar på utveckling av lågeffektelektronik för trådlös kommunikation och bärbara produkter. På uppdrag av våra kunder och med över 25 år i branschen, tar vi fram de mest optimala lösningarna för varje enskilt uppdrag. ShortLink-gruppen består av två systerbolag - ShortLinkAB, som fokuserar på R&D respektive ShortLink Compliance AB, som bedriver testverksamhet i sitt eget Testcenter. För oss är kvalitet i varje detalj en självklarhet, därför är vi även ISO-certifierade enligt ISO 9001:2015.

Om processen

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Movér, FoU-chef på ShortLink, på telefon 070 24 99 700 eller våra konsulter på Testhuset, Bengt Libäck på telefonnummer 070 594 72 77 eller Linette von Bargen på 073 504 22 64.

Välkommen med din ansökan senast den 14 augusti.

Ansök nu