Medcura AB jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb hos Medcura AB i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Karlstad.

Fysioterapeut till uppdrag i Karlstad kommun

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Mar 28
Letar du uppdrag i sommar?
Nu har vi fått in ett spännande uppdrag från vår samarbetspartner Karlstad för perioden v.24-32. Vi söker dig med erfarenhet av hemrehabilitering med minst två års erfarenhet i rollen som sjuksköterska. Arbetstider förlagda måndag till fredag, dagtid. Om du inte har möjlighet att boka in dig på hela perioden är du välkommen att återkomma med din tillgänglighet.
Önskar du balansera flexibilitet i sommar tillsammans med ett spännande uppdrag? Kontakta oss och spendera sommaren i Karlstad, tillsammans med Medcura och en närvarande konsultchef.

Ansök nu

Sjuksköterskor till sommaren i Karlstad

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 15
Letar du efter spännande sommaruppdrag?
Vi söker sjuksköterskor som vill arbeta med oss i Karlstad kommun, med behov förlagda inom SÄBO och hemsjukvård under perioden v.24-32. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård, med två års erfarenhet i rollen som sjuksköterska. Kontinuitet under perioden efterfrågas, men viss flexibilitet finns! Här möts du av en givande arbetsplats tillsammans med kompetenta kollegor.
Ta chansen att uppleva Karlstad i sommar med Medcura. Kontakta oss, så berättar vi mer!

Ansök nu

Sjuksköterska till korttidsboende i Karlstad kommun

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 3
Är du sugen på att arbeta i Karlstad kommun?
Nu har vi fått in ett spännande uppdrag inom korttidsboende som sträcker sig över perioden v.14-32 med arbetstider förlagda dagtid (även helgtjänstgöring tillkommer). Vi söker dig med tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård som vill arbeta heltid under perioden. Utöver en inspirerande och utvecklande arbetsplats med kompetenta kollegor utövar du här sedvanliga arbetsuppgifter som legitimerad sjuksköterska inom berört område.
Är detta något för dig? Hör av dig till oss så berättar vi mer!
Upplev Karlstad tillsammans med Medcura.

Ansök nu

Sjuksköterska till sommaren i Karlstad kommun

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 22
Letar du efter sommaruppdrag? Nu söker vi sjuksköterskor till hemsjukvården i Karlstad kommun för perioden v.24-32. Tjänsten omfattar heltid och arbetstider är förlagda dagtid, där även helgtjänstgöring tillkommer. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård, med två års erfarenhet i rollen som sjuksköterska.
Om du vill ge dig på en utmaning och uppleva ”Sola i Karlstad” tillsammans med Medcura är detta uppdraget för dig. Kontakta oss idag, så berättar vi mer!

Ansök nu

Sjuksköterska till vårdboende för sommaren i Karlstad kommun

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 22
Nu söker vi sjuksköterskor till Karlstad kommun för perioden v.24-32 som vill arbeta med oss på vårdboende. Tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande, samt två års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska. Vi söker dig som vill arbeta heltid under perioden, med arbetstider förlagda dagtid (även helgtjänstgöring tillkommer).
Hör av dig till oss med din tillgänglighet så planerar vi sommaren tillsammans!

Ansök nu

Sjuksköterska till nattjänstgöring i Karlstad kommun

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 21
Gillar du att arbeta nätter? Letar du efter uppdrag i sommar? Perfekt, nu har vår samarbetspartner Karlstad kommun gått ut med behov för perioden v.24-32 inom hemsjukvård och vårdboende. Vi söker dig med erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård med minst två års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska. Tjänsten omfattar 75% och är förlagd nätter (även helgtjänstgöring tillkommer).
Sedvanliga arbetsuppgifter inom berört område som sjuksköterska. Passa på att uppleva Karlstad under sommaren tillsammans med Medcura!

Ansök nu

Sjuksköterska till hemsjukvården i Karlstad kommun

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 21
Nu söker vi en sjuksköterska till vår samarbetspartner Karlstad kommun som vill arbeta tillsammans med oss inom hemsjukvården för perioden v.24-32. Tjänsten omfattar heltid med arbetstider förlagda kvällar där även helgtjänstgöring tillkommer. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård samt två års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska.
Sedvanliga arbetsuppgifter inom hemsjukvård. Letar du efter spännande utmaningar för sommaren? Passa på att uppleva idylliska Karlstad tillsammans med Medcura!

Ansök nu

Sjuksköterska till långt uppdrag i Karlstad kommun

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 21
Vill du arbeta i Karlstad kommun? Nu har vi fått in ett långt behov förlagt inom korttidsboende för perioden v.9-32. Arbetstider förlagda dagtid, där även helgtjänstgöring tillkommer. Tjänsten omfattar en heltid och vi söker dig med tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård med minst två års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska.
Ta chansen att uppleva Karlstad kommun under vår och sommar tillsammans med Medcura. Hör av dig till oss med din tillgänglighet, så skräddarsyr vi uppdraget efter dina önskemål!

Ansök nu

Sjuksköterska till kommunal verksamhet i Karlstad med omnejd

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 20
Nu söker vi dig som vill jobba i härliga Karlstad inom kommunal verksamhet framför allt till sommaren. LSS, äldreboende, hemsjukvård eller joursjukvård. Det finns flera olika alternativ! Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska och har arbetat med kommunal vård eller liknande. Vi erbjuder stor möjlighet till att påverka ditt egna schema, flexibla arbetsförhållanden och en trevlig och närvarande kontaktperson.
Skicka in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig. Eller slå oss en signal - vi älskar att prata i telefon!
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till sommaruppdrag i Karlstad kommun

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 7
Då vi precis slutit avtal med Karlstad kommun söker vi sjuksköterskor som vill arbeta med oss! Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom HSV, SÄBO, ordinärt boende, korttidsboende – som önskar ett lärorikt, utmanande och ansvarstagande jobb. Skräddarsy ditt uppdrag tillsammans med oss, hel- och deltid är av intresse, kontakta oss med din tillgänglighet så planerar vi ihop. Långa eller korta uppdrag? Du bestämmer!


Känn dig varmt välkommen att kontakta oss för mer information, upplev ”Sola i Karlstad” tillsammans med Medcura!

Ansök nu

Sjuksköterskor till spännande uppdrag i Karlstad kommun

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 7
Då vi precis slutit avtal med Karlstad kommun söker vi sjuksköterskor som vill arbeta med oss! Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom HSV, SÄBO, ordinärt boende, korttidsboende – som önskar ett lärorikt, utmanande och ansvarstagande jobb. Skräddarsy ditt uppdrag tillsammans med oss, hel- och deltid är av intresse, kontakta oss med din tillgänglighet så planerar vi ihop. Långa eller korta uppdrag? Du bestämmer!


Känn dig varmt välkommen att kontakta oss för mer information, upplev ”Sola i Karlstad” tillsammans med Medcura!

Ansök nu

Arbets- och fysioterapeuter till Karlstad kommun

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Feb 7
Är du arbets- eller fysioterapeut och vill arbeta i Karlstad kommun? Se hit!
Då vi precis slutit avtal med Karlstad kommun söker vi erfarna arbets- och fysioterapeuter som vill arbeta med oss! Skräddarsy ditt uppdrag utifrån dina preferenser, hel- och deltid är av intresse, kontakta oss med din tillgänglighet så planerar vi ihop. Långa eller korta uppdrag? Du bestämmer! Här kommer du få uppleva ansvarstagande och lärorika uppdrag.
Känn dig varmt välkommen att kontakta oss för mer information.
Upplev ”Sola i Karlstad” tillsammans med Medcura!

Ansök nu

MEDCURA SÖKER IVA-SJUKSKÖTERSKA TILL UPPDRAG I SÖDERTÄLJE

Intensivvårdssjuksköterska
Läs mer Sep 23
Vi söker
erfarna intensivvårdssjuksköterskor till uppdrag på IVA på Södertälje Sjukhus. Arbetstiderna är förlagda till både kvällar, nätter och helger och du har stor möjlighet att påverka ditt eget schema. Om det låter intressant och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta mig på petter.back@medcura.se så berättar jag mer.

Vad erbjuder Medcura
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

- Din egna konsultchef
- Engagemang och förtroende för varandra
- Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
- Du är helförsäkrad
- Vi anordnar konsultträffar
- Rekryteringsbonus
- Konkurrenskraftiga löner
- Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
- Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
- Vi följer kollektivavtal
- Inskolning
- Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
- En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen.
Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder:
”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu