Linck i Karlstad AB jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb hos Linck i Karlstad AB i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Karlstad.

Inköpschef till Sigma

Inköpare
Läs mer Jul 4
Om tjänstenSom operativ inköpschef hos Sigma kommer du ha en central roll. Arbetsuppgifterna innefattar att hantera avtal, granska ritningsunderlag och göra förfrågningar till leverantörer inom områden som automation, konstruktion samt material.Du kommer att samarbeta nära våra internationella leverantörer och behöver därför ha goda språkkunskaper samt förmåga att navigera i olika kulturella affärsmiljöer, med erfarenhet av internationell logistik.Rollen kräver en hög grad av mångsidighet samt förmågan att bygga goda och långa relationer med leverantörer.Meriterande om du har erfarenhet av automation och programmering samt affärssystemen Visma.net ochVisma PM/Severa.
Om digVi söker dig som är driven, affärsmässig och har ett stort tekniskt intresse. Som personär du initiativtagande,noggrann ochstrukturerad.För att lyckas i rollen bör du ha förmågan att förstå ritningsunderlag och kopplingsscheman, samt trivas med att arbeta i en internationell miljö. Vi värdesätter tidigare erfarenhet från arbete med både inköp och eftermarknad samt en vana att vara flexibel och anpassningsbar. I rollenkommer du även hantera enklare reklamationer, vilket kräver god struktur.Vi uppskattar dinförmågan attsammarbeta och spridaenergi.
OmSigma Engineering AB
Sigma Engineering AB är en global marknadsledare inom återvinning av etsvätskor, med en unik produktportfölj och patenterade system som är erkända världen över för sin kvalitet och innovation. Sigma Service AB, ett dotterbolag till Sigma Engineering AB, är i framkant när det gäller att utveckla, sälja och underhålla dessa system, med mer än 40 års erfarenhet och över 100 installationer världen över.
Sigmas huvudkontor ligger i Karlstad, där de har en verkstad för utveckling och tillverkning, vilket sätter dem en unik position att erbjuda kundanpassade lösningar. De har korta beslutsvägar och som VD får du stor möjlighet att påverka och forma företagets framtid. De erbjuder en internationell arbetsmiljö med engagerade kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig att utvecklas och ta bolaget till nästa nivå.
Läs mer om bolaget här: https://www.sigma-mecer.com/Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se alternativt Wilma Lindmark, wilma.lindmark@linck.se
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad. Sista ansökningsdag är 11 augusti. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Key Account Sales till Voestalpine

Inköpare
Läs mer Jul 2
Vårt mål är att vara #1 som aktör på vår marknad - vill du vara med och ta oss dit?
Vi är stolta över vårt företag och jobbar med starkt personligt engagemang för att tillsammans nå våra mål. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete på en global marknad med goda utvecklingsmöjligheter inom en internationellt framgångsrik koncern.Om tjänstenArbetsuppgifterna innebär försäljningsansvar för specifika kunder och marknader globalt. Du kommer ha dagliga kundkontakter, antingen direkt eller via systerbolag och samarbetspartners, där du hanterar förfrågningar, skriver offerter och genomför efterföljande förhandlingar. Andra typiska arbetsuppgifter inkluderar orderplanering, prognoshantering och reklamationshantering.
Tjänsten kräver nära samarbete med andra funktioner inom företaget vid vår produktionsanläggning i Munkfors, samt visst samarbete med moderbolaget i Österrike. Tjänsten innebär också en del internationella resor.
Om digVi söker dig som är en utpräglad lagspelare och en skicklig relationsbyggare med starkt kundfokus. Du motiveras av affärsutveckling och problemlösning i en internationell miljö. Vi ser gärna att du är i början av din karriär och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är skicklig på att planera och organisera ditt arbete effektivt och har lätt för att samarbeta tvärfunktionellt inom företaget.
Kvalifikationer:
Erfarenhet av teknisk försäljning från industrin och/eller kundservice är meriterande.
Utbildningsbakgrund inom teknik eller ekonomi.
Goda kunskaper i engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Goda kunskaper i MS Office (Word, Excel och PowerPoint).
Noggrannhet och god kommunikationsförmåga.
Beredd att ta över ansvar successivt.

Om VoestalpinePrecision Strip
Voestalpine Precision Strip AB beläget i Munkfors, Värmland och har ca 290 medarbetare varav 9 sitter i Karlstad. Tillsammans för vi vidare och utvecklar en 350 år lång industriell tradition av järn- och stålbearbetning. Under senaste budgetåret 2023/2024 omsatte vi ca 600 miljoner SEK. Voestalpine Precision Strip AB är en av världens ledande tillverkare av kallvalsat precisionsbandstål. Stål från Munkfors har kvaliteter som efterfrågas över hela världen ochidag är vien erkänd aktör på de flesta industriella marknader.
Voestalpine-koncernen är ett stålbaserad teknik- och tjänsteföretag med drygt 52 000 medarbetare som finns representerat över hela världen, med över 500 bolag i mer än 50 länder på fem kontinenter. Koncernen finns noterad på börsen i Wien sedan 1995. Med sina högkvalitativa produkter är koncernen en av ledande partners inom fordons- och konsumentvaruindustrin i Europa men också leverantör till olje- och gasindustrin i hela världen. voestalpine-koncernen är världsledande inom tillverkningsindustrin beträffande specialräls, verktygsstål och specialsektioner.
Om processen
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullström@linck.seeller Wilma Lindmark på Wilma.lindmark@linck.se
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med anställningsort Karlstad.

Ansök nu

Ekonomichef till Tamtron

Koncerncontroller
Läs mer Jul 2
Är du Tamtrons nya ekonomichef?
Tamtron söker engagerad ekonomichef som vill vara med och driva företagets tillväxt och utveckling.
Om dig
Vi söker dig med några års erfarenhet inom ekonomi, gärna från revision eller som ekonomi- eller redovisningsansvarig, antingen som konsult eller inom ett mindre till medelstort företag. Det är önskvärt om du har erfarenhet av och förståelse för digitaliseringsprocesser inom ekonomiområdet.
Vi värdesätter egenskaper som ödmjukhet, prestigelöshet och god kommunikationsförmåga. Du bör kunna arbeta självständigt, visa initiativförmåga och vara skicklig på problemlösning. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. I urvalet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.
Om tjänsten
Som Ekonomichef på Tamtron kommer du att spela en avgörande roll i företagets fortsatta tillväxt och utveckling. I denna nyckelposition kommer du att ansvara för att leda och utveckla företagets ekonomifunktioner samt vara en strategisk partner till ledningsgruppen.
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Framtagande av månadsrapporter och ekonomiska analyser.
Översyn och kontroll av marginaler, prislistor och rabattsatser.
Löpande bokföring, bokslut, momsredovisning samt lönehantering.

I rollen som Ekonomichef förväntas du bidra med insikter och rådgivning i ekonomiska frågor för att underlätta välgrundade beslutsprocesser. Du kommer att ingå i ledningsgruppen där du regelbundet presenterar och förklarar ekonomiska resultat. En viktig del av ditt arbete blir att upprätthålla god ordning inför revisioner och att säkerställa en korrekt och effektiv finansiell rapportering till koncernmodern i Finland. I rollen har du personalansvar.
Om Tamtron
Tamtron är ett ledande företag inom avancerade, noggranna och innovativa vägningslösningar samt moderna molnbaserade informationssystem, anpassade för flera olika industribranscher. Företaget har ett av de största produktutbuden på marknaden och är känt för sina pålitliga, noggranna och robusta vågar. Tamtrons fokus ligger på kundservice och teknisk kompetens, med målet att förenkla och effektivisera sina kunders arbete inom områden som masstransporter, återvinning, skogsbruk, hamnarbete, logistik och process- samt tillverkningsindustri.
Tamtrons produkter kännetecknas av hög kvalitet och användarvänlighet. De erbjuder en rad olika vägningslösningar, som fordonsvågar, kranvågar och vågar för gaffeltruckar, alla kända för sin pålitlighet och noggrannhet. Företagets produkter används globalt inom många olika industrier och har ISO 9001:2015 kvalitetscertifiering.
Tamtronkoncernen omsätter 54 miljoner euro och har cirka 300 anställda. Huvudkontoret är beläget i Finland, med dotterbolag i bland annat Sverige, Polen, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Danmark och Norge. Företaget är också representerat i över 50 länder genom auktoriserade distributörer.
Om processen
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se eller Wilma Lindmark på wilma.lindmark@linck.se.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med anställningsort i Karlstad. Sista ansökningsdag är den 11:eaugusti.
Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Business Unit Manager till WiseGate

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Feb 23
Är du den som kommer att leda WiseGates expansion i Karlstad och bidra till deras kunders framgång?

Nu söker vi en Business Unit Manager som ska vara med och etablera WiseGate i Karlstad. Om du har passionen och erfarenheten vi söker så är du varmt välkommen att skicka in en ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Business Unit Manager hos WiseGate blir du en nyckelspelare i deras expansionsresa. Du kommer inte bara att representera WiseGates expertis och värden utan också vara delaktig i att bygga upp deras närvaro i Karlstad. Ditt huvuduppdrag blir att driva och hantera leverans av tekniska projekt , där uppdrag varierar beroende på teamets unika erfarenhet. Utöver detta så kommer du att vara drivande i införsäljning av nya uppdrag och i rekrytering av nya konsulter.

Detta innebär:

- Att leda och genomföra tekniska projekt med ett affärsmässigt fokus.

- Att coacha och utveckla team för att säkerställa projektens framgång.

- Att aktivt bidra till uppbyggnaden av WiseGates kontor i Karlstad.

- Rekrytering av nya medarbetare.

Om dig

Du är en erfaren ingenjör med flera års konsulterfarenhet, helst inom processindustrin eller energisektorn. Dina ledaregenskaper har du visat genom framgångsrika projekt och team du lett och utvecklat. Du är en person som tar initiativ och driver både affärer och projekt framåt, med en stark förmåga att etablera och upprätthålla långsiktiga kundrelationer.

Vidare tror vi att du kännetecknas av:

- En utpräglad förmåga att kommunicera och fungera som en förebild.

- Ett självständigt arbetssätt med starkt driv och initiativförmåga.

- God teknisk förståelse.

- Entreprenörskap och en motivation att skapa en positiv arbetsmiljö.

Vi tänker att du kanske sitter i en roll som konsult idag men saknar att få utlopp för ditt driv och dina idéer. Om du lockas av större möjlighet att vara med och påverka arbetssätt, kultur och affär så tror vi att detta kan vara rätt roll för dig!

Om företaget

WiseGate är ett väletablerat kunskapsföretag som genom kvalificerade konsulttjänster och strategisk rådgivning hjälper företag att utvecklas och nå nya höjder.

De är ett kunskapsföretag som hjälper sina kunder att utveckla sin verksamhet genom att tillhandahålla kvalificerade konsulttjänster, strategisk och tekniskt rådgivning samt helhetslösningar. Med medarbetarnas samlade erfarenhet från olika branscher tillför de den kunskap som behövs för att skapa sina kunders framgång.

På WiseGate så värdesätts kunskap, innovation och framåtanda och de strävar efter att skapa miljöer där kontinuerlig lärande och förbättring står i centrum.

Om processen

Har du några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se alternativt Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se. Anställningen är på heltid och anställningsort är Karlstad.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Marknadskommunikatör till Northcom

Grafisk formgivare
Läs mer Jul 2
Är du en kreativ marknadskommunikatör med ett härligt driv?
Om dig
Northcom söker nu en teknikintresserad och kreativ marknadskommunikatör.
För att lyckas i rollen har du goda kunskaper inom webb och sociala medier, samt ett intresse för tekniktrender och en vilja att utvecklas inom det området. Vi ser gärna att du trivs med att producera innehåll och har förmågan att förstå behoven hos Northcoms målgrupper och intressenter. Du är en skicklig kommunikatör och gillar att arbeta i ett högt tempo tillsammans med dina kollegor.
Goda kunskaper i SEO, sociala medier och e-postmarknadsföring är meriterande, liksom relevant utbildning inom marknadsföring eller kommunikation.
Förmågan att samarbeta är mycket viktig för att lyckas i tjänsten. I urvalet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.
Om tjänsten
Tjänsten som marknadskommunikatör innebär att underhålla och uppdatera befintliga webbsidor med text och nyheter samt föreslå förbättringar för att ytterligare utveckla sidorna. Du kommer även att ansvara för och hantera sociala kanaler som Instagram, Facebook och LinkedIn. En viktig del av arbetet är e-marknadsföring till kunder, inklusive e-utskick och vid förekommande fall Google Ads. SEO-arbete, analys och uppföljning av digitala aktiviteter är även önskvärda kunskaper för rollen.
Utöver ovanstående kommer du att delta i planering och organisering av mässor tillsammans med sälj-, marknads- och produktavdelningen. Detta inkluderar framtagande av material och underlag för mässdeltagande, samt vid behov besöka och delta i mässor.
Erfarenhet av fotografering och bildredigering är meriterande för tjänsten.
Om Northcom
Northcom grundades 1967 och har sedan dess utvecklats till att bygga komplexa digitala kommunikationslösningar inom Tetra, DMR, IP/LTE och integrerade lösningar. De är även en betydande aktör inom trådlös kommunikation via 4G/5G och mobila routrar.
Northcom har ett nära samarbete med kunder inom Public Safety, Försvarsmakten, tung industri, flygplatser, säkerhetsföretag, kollektivtrafik och många fler. Kunder med unika behov som alla kräver stabil och säker kommunikation i det dagliga arbetet.
Så om du vill vara en del av ett företag som stöttar vardagshjältarna med livsavgörande produkter, då är Northcom rätt plats för dig. Ansök nu och ta chansen att vara med och skapa ett tryggare samhälle genom innovativa kommunikationslösningar.
Om processen
Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta Wilma Lindmark på wilma.lindmark@linck.se eller Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 12 månader med möjlighet till förlängning. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag är den 4:eaugusti.
Placeringsort är Karlstad.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomichef till Inission

Controller
Läs mer Jul 5
Är du en erfaren ekonom och drömmer du om att vara en nyckelspelare i en organisation som sätter innovation och hållbarhet i fokus?
Inission, en ledande leverantör av elektronik- och mekaniktillverkning, söker nu en Ekonomichef till sitt huvudkontor i Karlstad.Inission är mer än bara en arbetsplats; de är en drivkraft för innovation och utveckling inom elektronik- och mekaniktillverkning. Deras framgång bygger på hög kvalitet, anpassningsförmåga och ett engagemang för hållbarhet i allt de gör.
Om tjänsten
Affärsområdet Inission EMS erbjuder tjänster inom elektronik och mekanik som täcker hela produktens livscykel. Antalet medarbetare uppgår till drygt 700 och under 2023 låg omsättningen på cirka 1,7 miljarder kronor. Affärsområdet har nio produktionsenheter i Sverige, Finland, Norge och Estland.
Som Ekonomichef inom Inission EMS kommer du att spela en central roll i att driva verksamhetens utveckling och framgång. Du har en del i affärsområdets ledningsgrupp, rapporterar direkt till affärsområdeschefen och din arbetsplats kommer att vara vid huvudkontoret i Karlstad. I denna strategiskt viktiga roll arbetar du nära både ledning och dotterbolag för att säkerställa långsiktig lönsamhet och effektiva administrativa strukturer.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat attinkludera:
Utveckla affärsområdets controllerfunktion.
Stötta ekonomichefer ute i verksamheterna.
Ansvara för redovisningens upplägg.
Hålla sammanhela affärsområdets budgetprocess inklusive principer för interndebitering etc.
Upprätta periodrapporter.
Upprätta dokument tillhörande årsbokslut, såsom årstämmoprotokoll o.d. för bolagen inom affärsområdet.
Följa upp bolagen på legala administrativa rutiner såsom moms- och skatteredovisning.

Om dig
Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i din karriär och bli en nyckelperson i Inissions fortsatta tillväxtresa. Du är en erfaren ekonom med gedigen bakgrund inom redovisning och controlling, gärna med några år på byrå. Du har stor kunskap inom ekonomistyrning och är bekväm med att gräva djupt i siffror.
Du kommer att arbeta nära ledningsgruppen och vara en viktig kugge i att utveckla deras controllingfunktion. Din förmåga att analysera affärer och identifiera lönsamhet är avgörande. Förståelse för lagerstyrning och förmågan att konsolidera siffror från olika bolag och valutor är en fördel om du är bekant med.
Som ledare för de ekonomiansvariga i verksamheten förväntas du ha ett coachande och utbildande sätt. Vi tänker därför att du beskrivs som en positiv person, som trivs med att lyckas tillsammans med andra och har en stark kommunikationsförmåga.
Om du gillar utmaningar och vill vill vara med och påverka Inissions resa framåt så kan detta vara rätt möjlighet för dig. Då ser vi fram emot din ansökan!
Om Inission
Inission är mer än bara en arbetsplats; de är en drivkraft för innovation och utveckling inom elektronik- och mekaniktillverkning. Som en ledande totalleverantör strävar de efter att erbjuda deras kunder kompletta lösningar som täcker hela produktlivscykeln – från idé till färdig produkt och vidare till eftermarknadsservice. Deras framgång bygger på hög kvalitet, anpassningsförmåga och ett engagemang för hållbarhet i allt de gör.
Inission är noterat på OMX Nasdaq First North och deras verksamhet är fördelad över flera produktionsenheter i Norden, Sydeuropa och Afrika, vilket gör dem till en kraftfull aktör med global räckvidd. Genom att kombinera innovativ teknik med flexibel produktion och effektiva logistiktjänster erbjuder de sina kunder konkurrenskraftiga lösningar som maximerar produktens värde och ekonomi över tid.
Hos Inission arbetar de enligt deras kärnvärderingar – Attityd, Flexibilitet, Precision och Förtroende – som inte bara speglar deras kultur utan även guidar dem i deras dagliga arbete och beslutsfattande. De representerar en gemensam grund som alla Inission-medlemmar står upp för och agerar utifrån.
Att arbeta hos Inission innebär att du blir en del av en framåtblickande organisation där du får möjlighet att utvecklas, bidra med dina idéer och arbeta tillsammans med engagerade kollegor för deras kunders framgång. Om du delar deras värderingar och är passionerad för att skapa lösningar som gör skillnad, varmt välkommen med din ansökan!
Du kan läsa mer om Inission här: https://www.inission.com/sv/om-inission/
Om processen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placeringsort är i Karlstad.Sista ansökningsdag är 4 augusti.
För frågor om tjänsten, kontakta,Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se alt 072-216 04 51 eller Wilma Lindmark på Wilma.lindmark@linck.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Communications Officer till Compare

Kommunikationsstrateg
Läs mer Feb 9
Har du innovativa tankar och idéer om hur kommunikation kan förändra världen och dessutom förmågan att genomföra dem i praktiken?

Då kan rollen som Communications Officer på Compare vara något för dig!

Vad erbjuder vi?

- En dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och göra skillnad.

- Möjlighet att arbeta med avancerade digitala lösningar och innovationer.

- En plats i ett engagerat team med stor passion för samhällsutveckling.

- En utvecklande roll i en organisation som uppmuntrar kreativitet och entreprenörskap.

Om tjänsten

Innovation och digital transformation i företag kan drivas på många sätt och Compare har till uppdrag att skapa ett livskraftigt samhälle genom ökad kunskap om och användning av ny digital teknik. Vår uppgift är att genomföra samhällsomställande förändringsarbeten med inriktning på hållbarhet, hälsa och säkerhet i samarbete med det omgivande samhället. Compare bidrar med kompetens och resurser för att arbeta med innovation mellan företag, akademi, offentlig sektor och entreprenörer.

I rollen som Communications Officer kommer du att vara central i kommunikationsarbetet i olika projekt med ett flertal målgrupper och intressenter. Exempel på områden där Compare gör insatser idag är kompetensförsörjning, cybersäkerhet, innovation i offentlig sektor samt datadriven affärsutveckling och entreprenörskap.

I rollen ingår bland annat arbete med förändringskommunikation samt skapa innehåll och verktyg för effektiv kommunikation. Ditt arbete kommer att innefatta allt från skrivande och bildproduktion till strategisk planering och presentationer. Tjänsten har många kontaktytor och att nätverka med externa aktörer är en del av rollen.

Om dig

Vi tänker att du är en generalist med innovativa tankar och idéer om hur kommunikation kan vara med att förändra världen och att du dessutom har förmåga att genomföra dem i praktiken. Som person är du självgående, social och flexibel. Det är viktigt att du är anpassningsbar med förmågan att snabbt sätta dig in i projekt med varierande behov och olika målgrupper.

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års aktuell erfarenhet och relevant högre utbildning. Du känner dig mycket trygg med att utföra kommunikativa uppgifter i tal och i skrift samt att producera innehåll till olika kanaler, som webben och sociala medier. Vi tror att du har viss vana av att leda utvecklingsarbeten som optimerar resultatet av det kommunikativa arbetet.

För att navigera i vår miljö behöver du ha kunskaper i WordPress, Photoshop och InDesign.

Kunskaper i SEO och UX-design är meriterande. God förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift är en förutsättning för rollen. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Om Compare

Compare är en oberoende innovationsplattform som möjliggör och genomför satsningar med stöd av tech, i samverkan med det omgivande samhället. Compare arbetar för att hitta lösningar på regionala, nationella och internationella samhällsutmaningar med stöd av ny digital teknik, data och innovativa lösningar. Vi drar nytta av vårt nätverk och den senaste tekniken för att öka näringslivets konkurrenskraft

Verksamheten grundades år 2000 och idag finns vi med kontor i Karlstad, Arvika och Stockholm. Vi har vår bas i Karlstad och är uppkopplade mot världen. På Compare arbetar ett 20-tal engagerade individer med betydelsefulla förändringsarbeten inom områden som cybersäkerhet, digital hälsoinnovation och datadriven affärsutveckling. Hos oss har du en unik möjlighet att vara en del i arbetet med att ta fram framstående innovationer som bidrar med lösningar på komplexa utmaningar kopplade till Agenda 2030 - de globala målen för hållbar utveckling.

Om processen

För frågor om tjänsten, kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se eller Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se. Ansök senast den 20 februari.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% och placeringsort är Karlstad.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Innovation Manager till Compare

Affärsutvecklare
Läs mer Feb 9
Drivs du av möjligheten att påverka och skapa betydande förändringar i samhället genom avancerade digitala lösningar?

Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Innovation Manager hos Compare!

Vad erbjuder vi?

- En dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och göra skillnad.

- Möjlighet att arbeta med avancerade digitala lösningar och innovationer.

- En plats i ett engagerat team med stor passion för samhällsutveckling.

- En utvecklande roll i en organisation som uppmuntrar kreativitet och entreprenörskap.

Om tjänsten

Sverige och världen navigerar genom en komplex terräng av samhällsutmaningar där lösningar inte bara är nödvändiga, de är akuta. Compare har en vision om att skapa hållbara, robusta städer och samhällen genom gränsöverskridande samarbeten där avancerad digitalisering är en avgörande komponent. Genom att omfamna forskningens insikter, entreprenörernas kreativitet, näringslivets dynamik och det offentliga engagemanget kan vi gradvis forma en bättre framtid.

Som Innovation Manager hos Compare leder du kritiska innovationsprocesser som stakar ut vägen för en hållbar samhällsomvandling. För oss är AI, cybersäkerhet, högpresterande datorberäkningar (HPC) och Internet of Things (IoT) inte bara teknologier utan också katalysatorer för förändring. I rollen utforskar du möjligheter, attraherar kapital och skriver projektansökningar för att driva på omställningen med stöd av tech.

I rollen ingår bland annat att:

- Leda innovations- och förändringsprocesser tillsammans med aktörer regionalt, nationellt och internationellt.

- Konkret stödja företag och organisationer i deras digitala transformationsresa.

- Utveckla processer och stödtjänster som underlättar digital transformation.

- Identifiera och initiera aktiviteter för att stimulera användningen av tech i olika branscher.

- Ha kontinuerlig kontakt med offentlig sektor, akademi, civilsamhälle och företag för att fånga in behov och utveckla processer.

Om dig

Vi tror att ditt hjärta brinner för digital transformation och du är fascinerad av hur teknik kan öppna nya möjligheter och föra samman människor på regional, nationell och internationell nivå. Om detta är i linje med dina ambitioner så tänker vi att det kan vara du som är vår nästa ledare inom innovation.

Du är en sann entreprenör i själen, som förstår betydelsen av att experimentera, utveckla och lära i en iterativ process. Dina ledaregenskaper hjälper dig och ditt team att navigera genom organisatorisk komplexitet och agera i det operativa - alltid med blicken fäst på morgondagens mål. Flexibilitet och din förmåga att snabbt anpassa dig till förändrade förutsättningar är avgörande i din roll. För att trivas i rollen så behöver du vara en lagspelare som gillar att jobba i team och trivas med agila metoder och arbetssätt.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Om Compare

Compare är en oberoende innovationsplattform som möjliggör och genomför satsningar inom tech i samverkan med det omgivande samhället, över hela landet. Compare arbetar för att hitta lösningar på samhällsutmaningar och för att öka näringslivets konkurrenskraft med stöd av ny digital teknik, data och innovativa lösningar.

Verksamheten grundades år 2000 och idag finns vi med kontor i Karlstad, Arvika och Stockholm. Vi har vår bas i Karlstad men arbetar regionalt, nationellt och internationellt. På Compare arbetar ett 20-tal engagerade individer med betydelsefulla förändringsarbeten inom områden som cybersäkerhet, digital hälsoinnovation och datadriven affärsutveckling. Hos oss har du en unik möjlighet att vara en del i arbetet med att ta fram framstående innovationer som bidrar med lösningar på komplexa utmaningar kopplade till Agenda 2030 - de globala målen för hållbar utveckling.Om processen

För frågor om tjänsten, kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se eller Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se. Ansök senast den 20 februari.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Transportplanerare till Skogsmat

Transportplanerare
Läs mer Jun 2
Är du en problemlösare med erfarenhet av logistik och internationell handel? Nu söker vi en Transportplanerare tillSkogsmat i Karlstad!
Om tjänstenI rollen som Transportplanerare kommer du, tillsammans med deras logistikteam på totalt tre personer att arbeta för att optimera deras kunders och leverantörers vardag. Din uppgift blir att planera, boka och administrera transportflöden samt noggrant följa upp och bevaka dem. Du kommer även att hantera tullärenden och administrera de dokument som krävs för fraktsändningar på väg och sjö.
Rollen innebär varierande arbetsuppgifter med många kontaktytor, inklusive leverantörer, kunder och producenter. Skogsmat erbjuder ett spännande och dynamiskt arbete i en bransch som ständigt förändras. Tjänsten utgår från huvudkontoret i Karlstad och kan innebära visst resande.
Om digVi söker dig som är handlingskraftig, lösningsorienterad och stresstålig. Du är tydlig i dinkommunikation och trivs i en arbetsmiljö där det händer saker hela tiden. Under pressade situationer kan du tänka logiskt, fokusera på målet och leverera hög servicenivå till Skogsmats samarbetspartners. Som person är du initiativtagande, självgående och tycker om ordning och reda.
Vi ser gärna att du har en logistikutbildning och några års erfarenhet från liknande roll inom transportstyrning. Erfarenhet av tull- och speditionsärenden är meriterande.
Om ossSkogsmat i Uddeholm AB grundades 1980 och är verksamt inom livsmedelsbranschen. Vi arbetar med import och export av frysta varor som bär, frukt, grönsaker, svamp, juicekoncentrat och puréer. Vi riktar oss främst mot livsmedelsindustrin och det farmaceutiska området. Vårt huvudkontor ligger i Karlstad och vi har ett helägt dotterbolag i Nederländerna. Företaget omsätter idag cirka 700 MSEK.
Om processenOm du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se alternativt Wilma Lindmark, wilma.lindmark@linck.se
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad. Sista ansökningsdag är 16 juni. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Area Sales Manager -Tamtron

Account manager
Läs mer Maj 1
Är du redo för en spännande utmaning inom försäljning och tekniska lösningar? Tamtron söker nu en engagerad och målinriktad Area Sales Manager till region mitt.Ta chansen att bli en del av ett företag med stark tillväxtpotential och innovativa lösningar.Om dig
Vi söker en dynamisk säljare med erfarenhet av teknisk försäljning, gärna inom återvinning, industri, logistik eller entreprenad. Som en idealisk kandidat har du ett stort eget driv och en passion för att utforska nya områden. Du är van vid att självständigt ansvara för din försäljningsprocess och har tidigare uppnått goda resultat.
Erfarenhet från arbete med upphandlingar är särskilt meriterande. Vi värdesätter din kreativitet i att identifiera nya affärsmöjligheter och din förmåga att bygga förtroende samt underhålla långsiktiga relationer med kunder. Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Tjänsten innebär frekventa resor, så ett giltigt B-körkort är nödvändigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.
Om tjänsten
Du kommer ha en central funktion i utvecklingen av Tamtrons verksamhet i Mellansverigeoch vara en viktig deli försäljningsteamet. Tillsammans med försäljningsorganisationen kommer du att arbeta mot att uppnå Tamtrons övergripande försäljningsmål.
Du kommer att hantera hela Tamtrons produktsortiment, som bland annat inkluderar fordonsmonterade våglösningar och markförlagdafordonsvågar med molntjänster kopplade till dessa produkter. I ditt arbete kommer du att vara involverad i hela försäljningsprocessen, från första kontakt till offert, avtalsförhandling och leverans.
Din och Tamtrons framgång bygger på samarbete i hela organisationen. I din roll kommer du att få omfattande stöd från både support- och teknikavdelningen för att du ska ha de bästa förutsättningarna att lyckas i tjänsten. Du utgår från hemmakontor och placeringsort är inte begränsad till en specifik plats så länge har din utgångspunkt är någonstans mellan Stockholm och Karlstad.
Om Företaget
Tamtron är ett ledande företag inom avancerade, noggranna och innovativa vågningslösningar samt moderna molnbaserade informationssystem, anpassade för flera olika industribranscher. Företaget har ett av de största produktutbuden på marknaden och är känt för sina pålitliga, exakta och robusta vågar. Tamtrons fokus ligger på kundservice och teknisk kompetens, med ett mål att förenkla och effektivisera sina kunders arbete inom områden såsom jordtransport, återvinning, skogsbruk, hamnarbete, logistik och process- samt tillverkningsindustri.
Tamtrons produkter kännetecknas av hög kvalitet och användarvänlighet. De erbjuder en rad olika vägningslösningar, som fordonsvågar, kranvågar och vågar för gaffeltruckar, alla kända för sin pålitlighet och noggrannhet. Företagets produkter används globalt inom många olika industrier och har ISO 9001:2015 kvalitetscertifiering.
Tamtronkoncernen omsätter 54 miljoner euro och har ca 300 anställda. Huvudkontoret är beläget i Finland, med dotterbolag i bland annat Sverige, Polen, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Danmark och Norge. Företaget är också representerat i över 50 länder genom auktoriserade distributörer.Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm, 072 216 04 51, johan.cederholm@linck.se.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är i Mellansverige. Sista ansökningsdag är 20 maj.
Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Area Sales Manager -Tamtron

Account manager
Läs mer Apr 26
Är du redo för en spännande utmaning inom försäljning och tekniska lösningar? Tamtron söker nu en engagerad och målinriktad Area Sales Manager till region mitt.Ta chansen att bli en del av ett företag med stark tillväxtpotential och innovativa lösningar.Om dig
Vi söker en dynamisk säljare med erfarenhet av teknisk försäljning, gärna inom återvinning, industri, logistik eller entreprenad. Som en idealisk kandidat har du ett stort eget driv och en passion för att utforska nya områden. Du är van vid att självständigt ansvara för din försäljningsprocess och har tidigare uppnått goda resultat.
Erfarenhet från arbete med upphandlingar är särskilt meriterande. Vi värdesätter din kreativitet i att identifiera nya affärsmöjligheter och din förmåga att bygga förtroende samt underhålla långsiktiga relationer med kunder. Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Tjänsten innebär frekventa resor, så ett giltigt B-körkort är nödvändigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.
Om tjänsten
Du kommer ha en central funktion i utvecklingen av Tamtrons verksamhet i Mellansverigeoch vara en viktig deli försäljningsteamet. Tillsammans med försäljningsorganisationen kommer du att arbeta mot att uppnå Tamtrons övergripande försäljningsmål.
Du kommer att hantera hela Tamtrons produktsortiment, som bland annat inkluderar fordonsmonterade våglösningar och markförlagdafordonsvågar med molntjänster kopplade till dessa produkter. I ditt arbete kommer du att vara involverad i hela försäljningsprocessen, från första kontakt till offert, avtalsförhandling och leverans.
Din och Tamtrons framgång bygger på samarbete i hela organisationen. I din roll kommer du att få omfattande stöd från både support- och teknikavdelningen för att du ska ha de bästa förutsättningarna att lyckas i tjänsten. Du utgår från hemmakontor och placeringsort är inte begränsad till en specifik plats så länge har din utgångspunkt är någonstans mellan Stockholm och Karlstad.
Om Företaget
Tamtron är ett ledande företag inom avancerade, noggranna och innovativa vågningslösningar samt moderna molnbaserade informationssystem, anpassade för flera olika industribranscher. Företaget har ett av de största produktutbuden på marknaden och är känt för sina pålitliga, exakta och robusta vågar. Tamtrons fokus ligger på kundservice och teknisk kompetens, med ett mål att förenkla och effektivisera sina kunders arbete inom områden såsom jordtransport, återvinning, skogsbruk, hamnarbete, logistik och process- samt tillverkningsindustri.
Tamtrons produkter kännetecknas av hög kvalitet och användarvänlighet. De erbjuder en rad olika vägningslösningar, som fordonsvågar, kranvågar och vågar för gaffeltruckar, alla kända för sin pålitlighet och noggrannhet. Företagets produkter används globalt inom många olika industrier och har ISO 9001:2015 kvalitetscertifiering.
Tamtronkoncernen omsätter 54 miljoner euro och har ca 300 anställda. Huvudkontoret är beläget i Finland, med dotterbolag i bland annat Sverige, Polen, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Danmark och Norge. Företaget är också representerat i över 50 länder genom auktoriserade distributörer.Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm, 072 216 04 51, johan.cederholm@linck.se.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är i Mellansverige. Sista ansökningsdag är 20 maj.
Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Produktionstekniker till Inission

Prepressoperatör
Läs mer Apr 22
Vi söker nu en engagerad produktionstekniker med starkt intresse för processförbättringar och projektledning till Inission i Munkfors.
Om digDu harett stort intresse för och engagemang i att kontinuerligt driva förbättringar inom både automatiserad och manuell produktion. Du brinner för problemlösning och besitter ett innovativt tänkande som du ser fram emot att utveckla ytterligare i denna roll. Din förmåga att samarbeta effektivt, både i grupp och självständigt, är avgörande och du är skicklig på att kommunicera med både kollegor och kunder. Vi ser även att duvärderar långsiktigt arbete och strävar efter att bygga starka relationer för att uppnå bästa möjliga resultat.
Om tjänstenI rollen som produktionstekniker kommer du att vara en nyckelspelare i att stödja och förbättra Inissions produktionsprocesser. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar att driva kundprojekt, hantera offertarbete och genomföra investeringsutredningar. Du kommer även att leda interna förbättringsprojekt och vara aktiv i det dagliga produktionstekniska arbetet. Denna position kräver att du kan hantera flera projekt samtidigt och effektivt balansera interna och externa krav. Följande kvalifikationer är meriterande,
Starkt intresse för att driva förbättringar inom produktion.
Förmåga till problemlösning och innovativt tänkande.
Goda kunskaper i Microsoft office.
Erfarenhet av projektledning och arbete med Lean Production.
Praktisk erfarenhet inom produktionsberedning.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om företaget
Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Deras tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir deras erbjudande mycket konkurrenskraftigt.Inission är noterat på OMX Nasdaq First North och deras verksamhet är fördelad över flera produktionsenheter i Norden, Sydeuropa och Afrika, vilket gör dem till en kraftfull aktör med global räckvidd.
Hos Inission arbetar de enligt deras kärnvärderingar – Attityd, Flexibilitet, Precision och Förtroende – som inte bara speglar deras kultur utan även guidar dem i deras dagliga arbete och beslutsfattande. De representerar en gemensam grund som alla Inission-medlemmar står upp för och agerar utifrån.
Att arbeta hos Inission innebär att du blir en del av en framåtblickande organisation där du får möjlighet att utvecklas, bidra med dina idéer och arbeta tillsammans med engagerade kollegor för deras kunders framgång. Om du delar deras värderingar och är passionerad för att skapa lösningar som gör skillnad, varmt välkommen med din ansökan!
Om processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, johan.cederholm@linck.se
Tjänsten inleds med en sex månaders provanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställningoch placeringsort är i Munkfors.
Sista ansökningsdag är 12 maj.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

E-handelskoordinator till J-Spec

Systemadministratör
Läs mer Nov 14
Som e-handelskoordinator hos J-Spec blir du en nyckelperson i vår tillväxtresa. I rollen är du aktivt involverad i att utforma och uppdatera presentationen av våra produkter och nya sortiment. Genom ett nytt automatiserat lager och arbete i nästa generations e-handelsplattform blir du delaktig i skapandet av attraktiva produkter och erbjudanden.

Om dig

För att trivas och utvecklas som e-handelskoordinator hos J-Spec är det av yttersta vikt att du är initiativtagande och självgående. Rollen kräver noggrannhet och en kreativ inställning för att skapa innovativa lösningar. Din äkta passion för teknik och digitala trender är avgörande. Vi värdesätter en positiv attityd och en jordnära framtoning. Din förmåga att arbeta i ett högt tempo och att vara lösningsorienterad kommer bli nyckeln till din framgång i att optimera användarupplevelsen och bidra till vår fortsatta tillväxt. Att inneha B-körkort samt att kunna kommunicera obehindrat på både engelska och svenska är nödvändigt. I urvalet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Dina ansvarsområden inkluderar aktivt arbete och underhåll av J-Specs produkter, där du ansvarar för att säkerställa korrekta produktbeskrivningar och priser. Som e-handelskoordinator kommer du också att fokusera på förbättringar av plattformen, både genom självständigt arbete och genom nära samarbete med leverantören av e-handelsplattformen. Dessa förbättringar sträcker sig från ökad prestanda och användarvänlighet till support i olika e-handelsprojekt, produktion av landningssidor, hantering av produktsortiment, samt kontinuerlig uppföljning och analys för att effektivt förbättra försäljning och kundnöjdhet.

I rollen agerar du som spindeln i nätet mellan utveckling, marknadsföring och inköp och ingår som en viktig del i ett kompetent team av medarbetare.

Om företaget

Företaget grundades år 2005 av bilentusiaster, för bilentusiaster. Från att ha varit pionjärer inom import av begagnade japanska sportbilar direkt från Japan, övergick verksamheten till eftermarknadstillbehör med stort fokus på e-handel. Sedan 2009 strävar vi efter att erbjuda ett brett sortiment för i princip alla bilmärken, attraktiva produkter, hög lagerhållning och oslagbart snabba leveranser. Med 10 anställda återfinns vi idag på Ilanda industriområde. Stark tillväxt och behov av större och effektivare utrymmen har gjort att vi nu bygger helt nytt, och vi ser vi fram mot att flytta in i våra nya större lokaler på Bråtebäcksvägen 10 under sommaren 2024. Vi är förväntansfulla inför framtiden och ser fram emot din ansökan.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm, 072 216 04 51, johan.cederholm@linck.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad. Sista ansökningsdag är måndag 4 december 2023.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomichef till BMJ Betonghåltagning & Entreprenad

Ekonomichef
Läs mer Apr 8
Är du redo att axla rollen som Ekonomichef tillsammans med ett gäng härliga kollegorhos en framgångsrik aktör inom sin bransch?
Denna tjänst ger dig möjligheten att inte bara påverka och forma ekonomifunktionen hos BMJ Betonghåltagning & Entreprenad utan också vara en del av ett större sammanhang inom Stockmarks växande familj av företag.
Låter detta lockande? Då ser vi fram emot din ansökan!
Om tjänsten
Hos BMJ Betonghåltagning & Entreprenad erbjuds du nu en unik möjlighet att vara en nyckelspelare i deras fortsatta utvecklingsresa. Företaget går in i en ny spännande fas med nya delägare vilket ställer högre krav på deras ekonomiska rapportering. Tjänsten erbjuder en utvecklande utmaning där du kommer att ha en central roll i att effektivisera och förbättra deras ekonomiprocesser i enlighet med de nya krav och möjligheter som Stockmarks delägarskap för med sig.
I denna roll ingår bland annat att:
Ansvara för upprättande av bokslut och löpande redovisning.
Driva övergången från K2 till K3 redovisningsstandard.
Arbeta med projektavstämning och lönsamhetsrapportering.
Initiera och leda arbetet med att modernisera och digitalisera ekonomiprocesserna.
Övriga administrativa uppgifter som uppstår vid behov.

Rollen är bred vilket innebär att den ena dagen sällan är den andra lik. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att stödja företagets strategiska mål och bidra till deras långsiktiga framgång.
Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhetinom ekonomi, gärna från en roll inom revision eller som ekonomi-/redovisningsansvarig antingen som konsult elleri ett mindre till medelstort företag. Du har en god förståelse för, och erfarenhet av, digitaliseringsprocesser inom ekonomi.
Som person tänker vi att du beskrivs som ödmjuk och prestigelös med en god kommunikativ förmåga.Förmåga att arbeta självständigt, initiativrikhet och en problemlösande attityd värderas högt.
Om BMJ Betonghåltagning & Entreprenad
BMJ Betonghåltagning & Entreprenad är en ledande aktör inom betonghåltagning, rivning och sanering. De har en imponerande resa bakom sigsedan starten 2016 ochomsätter de ca. 120 miljoner kronor med ungefär 50 anställda. Deras styrka ligger i förmågan att erbjuda högkvalitativa tjänster över stora delar av Sverige, med fokus på Värmland, flexibelt och serviceorienterat för att bidra till sina kunders framgång. Deraspersonal är viktig för dem och de fokuserar på en trivsam arbetsmiljö.
Sedan 2024 är BMJ en del av Stockmark som förvärvar och utvecklar mindre och medelstora kvalitetsföretag. Tillsammans bygger de en gemensam resa grundatpå goda relationer, en stark kultur med kompetenta medarbetare i laget.
Om processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se alternativt Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och anställningsort är Edsvalla.Anställningen är på heltid, sista ansökningsdag är 21 april.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomichef till BMJ Betonghåltagning & Entreprenad

Ekonomichef
Läs mer Apr 16
Är du redo att axla rollen som Ekonomichef tillsammans med ett gäng härliga kollegorhos en framgångsrik aktör inom sin bransch?
Denna tjänst ger dig möjligheten att inte bara påverka och forma ekonomifunktionen hos BMJ Betonghåltagning & Entreprenad utan också vara en del av ett större sammanhang inom Stockmarks växande familj av företag.
Låter detta lockande? Då ser vi fram emot din ansökan!
Om tjänsten
Hos BMJ Betonghåltagning & Entreprenad erbjuds du nu en unik möjlighet att vara en nyckelspelare i deras fortsatta utvecklingsresa. Företaget går in i en ny spännande fas med nya delägare vilket ställer högre krav på deras ekonomiska rapportering. Tjänsten erbjuder en utvecklande utmaning där du kommer att ha en central roll i att effektivisera och förbättra deras ekonomiprocesser i enlighet med de nya krav och möjligheter som Stockmarks delägarskap för med sig.
I denna roll ingår bland annat att:
Ansvara för upprättande av bokslut och löpande redovisning.
Driva övergången från K2 till K3 redovisningsstandard.
Arbeta med projektavstämning och lönsamhetsrapportering.
Initiera och leda arbetet med att modernisera och digitalisera ekonomiprocesserna.
Övriga administrativa uppgifter som uppstår vid behov.

Rollen är bred vilket innebär att den ena dagen sällan är den andra lik. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att stödja företagets strategiska mål och bidra till deras långsiktiga framgång.
Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhetinom ekonomi, gärna från en roll inom revision eller som ekonomi-/redovisningsansvarig antingen som konsult elleri ett mindre till medelstort företag. Du har en god förståelse för, och erfarenhet av, digitaliseringsprocesser inom ekonomi.
Som person tänker vi att du beskrivs som ödmjuk och prestigelös med en god kommunikativ förmåga.Förmåga att arbeta självständigt, initiativrikhet och en problemlösande attityd värderas högt.
Om BMJ Betonghåltagning & Entreprenad
BMJ Betonghåltagning & Entreprenad är en ledande aktör inom betonghåltagning, rivning och sanering. De har en imponerande resa bakom sigsedan starten 2016 ochomsätter de ca. 120 miljoner kronor med ungefär 50 anställda. Deras styrka ligger i förmågan att erbjuda högkvalitativa tjänster över stora delar av Sverige, med fokus på Värmland, flexibelt och serviceorienterat för att bidra till sina kunders framgång. Deraspersonal är viktig för dem och de fokuserar på en trivsam arbetsmiljö.
Sedan 2024 är BMJ en del av Stockmark som förvärvar och utvecklar mindre och medelstora kvalitetsföretag. Tillsammans bygger de en gemensam resa grundatpå goda relationer, en stark kultur med kompetenta medarbetare i laget.
Om processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se alternativt Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och anställningsort är Edsvalla.Anställningen är på heltid, sista ansökningsdag är 21 april.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Flyttarbetare - J-spec

Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Apr 5
J-spec byter lokaler och sökerefter motiverade individer som vill hjälpa dem med flyttprocessen.
Vi söker dig som:
Har möjlighet att arbeta skift under maj månad.
Är en lagspelare som kan arbeta effektivt både självständigt och i grupp.
Har en stark arbetsmoral och är tillförlitlig.
Har god fysisk hälsa då arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande.

ProjektbeskrivningSom en del av projektteamet kommer du ansvar för att säkerställa en smidig övergång under flytten av J-specs lager. Arbetsuppgifterna inkluderar, men är inte begränsade till, inventering, packning, lossning och upprättande av det nya lagret.
Om Företaget
Företaget grundades år 2005 av bilentusiaster, för bilentusiaster. Sedan 2009 strävar J-spec efter att erbjuda ett brett sortiment för i princip alla bilmärken, attraktiva produkter, hög lagerhållning och oslagbart snabba leveranser.Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Rebecca Malmberg rebecca.malmberg@linck.se altJohan Cederholm på johan.cederholm@linck.se
Tjänsten är en tidsbegränsad visstidsanställning under maj och sista ansökningsdag är 14 april.
Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

HR- Chef - Inission

HR-chef
Läs mer Mar 16
Drömmer du om att arbeta på en plats där innovation och teknik går hand i hand med hållbarhet och passion?

Inission, en ledande leverantör av elektronik- och mekaniktillverkning, söker nu en HR-chef till sitt huvudkontor i Karlstad.

Om tjänsten

Som HR-chef på Inission kommer du att spela en nyckelroll i utformningen av deras framtida organisation och framgång. Ditt uppdrag blir att balansera strategiskt tänkande med hands-on HR-arbete för att stödja och utveckla deras företagskultur, ledare och medarbetare. Du kommer att leda arbetet med att ta fram och implementera HR-strategier som är i linje med deras affärsmål, samtidigt som du säkerställer att värderingar och kultur reflekteras i allt de gör.

I din roll kommer du att ansvara för att utveckla och genomföra utbildningsprogram inom Inission Academy, riktade mot både ledarskapsutveckling och medarbetarutveckling. Du kommer att spela en avgörande roll i att bygga en företagskultur som är inkluderande, öppen för förändring och som uppmuntrar till innovation och personlig utveckling.

Utöver detta så förväntas du också stötta chefer i dagliga HR-frågor som rör allt från medarbetarrelationer och konflikthantering till löne- och förmånsadministration. Det innebär att du behöver ha en god förmåga att växla mellan olika typer av arbetsuppgifter och att kunna hantera både långsiktiga projekt och konkreta frågeställningar med precision och professionalitet. Det är en ansvarsfull position som kräver både vision och förmågan att omsätta denna vision i konkreta handlingar som gör skillnad för de anställda och för verksamheten i stort.

Om dig

För att trivas och lyckas i rollen som HR-chef på Inission så bör du ha en bakgrund inom HR med erfarenhet av både strategiskt och operativt arbete. Du är van vid att leda HR-projekt som stöder affärsstrategier och främjar en positiv företagskultur.

Förutom din fackkunskap är det avgörande att du som person är flexibel, proaktiv och har en stark integritet. Du ska kunna hantera ett brett spektrum av uppgifter. Din förmåga att kommunicera effektivt, bygga relationer och skapa förtroende på alla nivåer inom organisationen kommer att vara nyckeln till framgång i denna roll. Vi ser fram emot att välkomna en HR-chef som delar vår passion för att bygga en inkluderande, hållbar och framgångsrik arbetsplats!

För denna roll så är en utbildning inom personal- och arbetsliv meriterande men kan vägas upp av arbetslivserfarenhet inom området. Ett intresse och engagemang för hållbarhetsfrågor ses som starkt meriterande.

Om Inission

Inission är mer än bara en arbetsplats; de är en drivkraft för innovation och utveckling inom elektronik- och mekaniktillverkning. Som en ledande totalleverantör strävar de efter att erbjuda deras kunder kompletta lösningar som täcker hela produktlivscykeln - från idé till färdig produkt och vidare till eftermarknadsservice. Deras framgång bygger på hög kvalitet, anpassningsförmåga och ett engagemang för hållbarhet i allt de gör.

Inission är noterat på OMX Nasdaq First North och deras verksamhet är fördelad över flera produktionsenheter i Norden, Sydeuropa och Afrika, vilket gör dem till en kraftfull aktör med global räckvidd. Genom att kombinera innovativ teknik med flexibel produktion och effektiva logistiktjänster erbjuder de sina kunder konkurrenskraftiga lösningar som maximerar produktens värde och ekonomi över tid.

Hos Inission arbetar de enligt deras kärnvärderingar - Attityd, Flexibilitet, Precision och Förtroende - som inte bara speglar deras kultur utan även guidar dem i deras dagliga arbete och beslutsfattande. De representerar en gemensam grund som alla Inission-medlemmar står upp för och agerar utifrån.

Att arbeta hos Inission innebär att du blir en del av en framåtblickande organisation där du får möjlighet att utvecklas, bidra med dina idéer och arbeta tillsammans med engagerade kollegor för deras kunders framgång. Om du delar deras värderingar och är passionerad för att skapa lösningar som gör skillnad, varmt välkommen med din ansökan!

Du kan läsa mer om Inission här: https://www.inission.com/sv/om-inission/

Om processen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placeringsort är i Karlstad. Sista ansökningsdag är 7 april.

För frågor om tjänsten, kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se alternativt 072-202 40 49 eller Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se alt 072-216 04 51

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

IT-Chef - Inission AB

Chief Information Officer/CIO/IT-chef
Läs mer Mar 16
Är du redo att leda IT-utvecklingen i ett expansivt företag inom industriell elektronik och mekanik?

I en värld där teknik ständigt förändras erbjuder Inission AB en unik möjlighet för dig att utforma deras framtida IT-miljö.

Om tjänsten
Som IT-chef för Inission AB blir du en central del av ledningsgruppen på huvudkontoret i Karlstad. Ditt ansvar sträcker sig från att strategiskt utveckla Inissions IT-miljö, till att säkerställa robusta och säkra system som stöttar både nuvarande och framtida affärsmål. I rollen kommer du att:

- Skapa och implementera en sammanhängande IT-strategi som speglar Inissions ambitioner och behov.

- Förhandla och underhålla avtal med IT-leverantörer, inklusive säkerställande av kostnadseffektivitet och servicekvalitet.

- Leda digitaliseringsprojekt, optimera affärsprocesser och introducera innovativa teknologiska lösningar.

- Fungera som en bro mellan teknik och affär för att maximera värdet av de IT- investeringar som görs.

Om tjänsten
Som Inissions framtida IT-chef bör du vara en strategisk person med en stark teknisk grund. Andra beskriver dig ofta som orädd, pragmatisk och lösningsorienterad. Vidare har du en djupgående förståelse för hur teknologi kan skapa affärsvärde och förbättra effektivitet. Som ledare är du proaktiv, med förmågan att inspirera ditt team och driva förändring. Du besitter en unik blandning av teknisk expertis och affärsinsikt, med förmågan att kommunicera komplexa idéer klart och tydligt. Utöver det ovanstående ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av digital transformation i en ledande roll.

Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. I denna process kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om företaget

Inission är mer än bara en arbetsplats; de är en drivkraft för innovation och utveckling inom elektronik- och mekaniktillverkning. Som en ledande totalleverantör strävar de efter att erbjuda deras kunder kompletta lösningar som täcker hela produktlivscykeln - från idé till färdig produkt och vidare till eftermarknadsservice. Deras framgång bygger på hög kvalitet, anpassningsförmåga och ett engagemang för hållbarhet i allt de gör.

Inission är noterat på OMX Nasdaq First North och deras verksamhet är fördelad över flera produktionsenheter i Norden, Sydeuropa och Afrika, vilket gör dem till en kraftfull aktör med global räckvidd. Genom att kombinera innovativ teknik med flexibel produktion och effektiva logistiktjänster erbjuder de sina kunder konkurrenskraftiga lösningar som maximerar produktens värde och ekonomi över tid.

Hos Inission arbetar de enligt deras kärnvärderingar - Attityd, Flexibilitet, Precision och Förtroende - som inte bara speglar deras kultur utan även guidar dem i deras dagliga arbete och beslutsfattande. De representerar en gemensam grund som alla Inission-medlemmar står upp för och agerar utifrån.

Att arbeta hos Inission innebär att du blir en del av en framåtblickande organisation där du får möjlighet att utvecklas, bidra med dina idéer och arbeta tillsammans med engagerade kollegor för deras kunders framgång. Om du delar deras värderingar och är passionerad för att skapa lösningar som gör skillnad, varmt välkommen med din ansökan!

Du kan läsa mer om Inission här: https://www.inission.com/sv/om-inission/

Om processen
För frågor om tjänsten, kontakta Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se alternativt 072-216 04 51.

Sista ansökningsdag är den 3 april.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, och placeringsorten är i Karlstad.

Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Senior Rådgivare till Ludvig & Co

Redovisningskonsult
Läs mer Feb 14
Vill du göra skillnad för företagare genom att leda Ludvig & Cos kunder och deras verksamheter till nästa nivå?

Nu söker vi Seniora Rådvigare till Ludvig & Co's kontor i Karlstad och i Arvika. På Ludvig & Co, Sveriges största konsultbyrå för småföretagare, får du 900 nya kollegor med spetskompetens inom exempelvis redovisning, bokslut och ekonomisk rådgivning. Om du söker en utvecklande tjänst och vill vara del av ett framåtlutat team med höga ambitioner så kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

I rollen som Senior Rådgivare hos Ludvig & Co får du en central position där du ansvarar för viktiga kundrelationer, erbjuder kontinuerlig rådgivning och samarbetar nära affärschefen för att optimera och utveckla deras uppdrag.

Dina huvuduppgifter kommer att inkludera:

- Ansvar för kundkontakter med regelbunden konsultation och hantering av ekonomiska rapporter och deklarationer.

- Coacha och stötta dina kollegor i mer djupgående, ekonomirelaterade frågor.

- Att aktivt ta initiativ till förmedling av Ludvigs ekonomitjänster till befintliga kunder och vara en ambassadör för företaget och deras tjänsteutbud.

Din roll är också viktig för att driva Ludvig & Co framåt och integrera digitala lösningar som formar framtiden för deras erbjudande. Tillsammans med affärschefen kommer du att sträva efter att effektivisera deras uppdrag och skapa värde för deras kunder.

Om dig

Vi söker dig med akademisk bakgrund inom ekonomi, som brinner för att arbeta i team där samarbete, affärsmässighet och relationer står i centrum. För oss så handlar rollen som Senior Konsult mer om ett arbetssätt än antal år i branschen. Meriterande för rollen är erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning samt om du är auktoriserad redovisningskonsult.

Du är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer och coacha andra. Om du trivs bäst i en miljö där samarbete, affärskunskap och engagemang för utveckling är centrala egenskaper, då kan du vara rätt person för rollen!

Om Ludvig & Co

Som en framstående del av den svenska rådgivningsindustrin representerar Ludvig & Co en spännande fusion av arv och nytänkande. Sedan starten 1918 har de vuxit till att bli det ledande rådgivningsföretaget i Sverige, med ett omfattande utbud av tjänster som täcker allt från ekonomi och juridik till skatt och fastighetsförmedling. Deras engagemang för företagarens framgång är rotat i ett århundrade av tradition, samtidigt som de kontinuerligt innoverar för att möta dagens och morgondagens affärsbehov. Ludvig & Co erbjuder inte bara tjänster, utan ett partnerskap där deras lokala engagemang och personlig service sätter standarden.

Hos Ludvig & Co är du inte bara en del av företaget, utan också en del av en visionär strävan att stärka och utveckla svenska företag och samhället i stort. De bygger sin företagskultur på samarbete, tillit och inkludering, och med gemensamt engagemang strävar de efter att vara den bästa arbetsplatsen för deras medarbetare.

Om processen

För frågor om tjänsten, kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se eller Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se. Ansök senast den 3 mars.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placeringsort är Karlstad eller Arvika.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Nationell säljare RCV-lösningar- Tamtron AB

Account manager
Läs mer Feb 6
Är du redo för en spännande utmaning inom försäljning och tekniska lösningar? Tamtron söker nu en engagerad och målinriktad säljare av deras innovativa RVC-lösningar. Ta chansen att bli en del av ett företag med stark tillväxtpotential och innovativa lösningar.

Om dig

Du är en person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö och har en naturlig förmåga att skapa och underhålla professionella relationer. Med en stark teknisk förståelse och en kreativ problemlösningsförmåga, är du redo att ta dig an utmaningen att bearbeta marknaden med Tamtrons ledande lösningar.

Vi söker dig med erfarenhet av B2B-försäljning, gärna inom teknisk försäljning eller distribution. En eftergymnasial utbildning inom teknik eller liknande är meriterande. Du är en skicklig relationsbyggare med en stark förmåga att kommunicera. Vi ser även att du har förmåga att tänka kreativt för att komma i kontakt med potentiella kunder.

Goda kunskaper i engelska är ett krav, så även B-körkort eftersom regelbundna resor förekommer. I urvalet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Som Säljare kommer din huvuduppgift vara att etablera och vårda relationer med tre viktiga påbyggnadsleverantörer och flera ledande företag inom avfallsbranschen, med ett särskilt fokus på Mellansverige. Ditt arbete kommer även att innefatta besök hos återförsäljare av lastbilar samt bearbetning av kommuner, där du i samarbete med regionssäljare strävar efter att engagera slutanvändare direkt.

Dina ansvarsområden inkluderar:

- Att aktivt delta i mässor, hålla presentationer och representera Tamtron.

- Att bygga och upprätthålla starka relationer och effektivt samarbete inom teamet.

- Att hantera upphandlingsprocesser och framställa anbud.

- Återstarta och bygga upp försäljningsverksamheten
inom RCV, återvinning och avfallsinsamling

- Identifiera och bearbeta beslutsfattande individer på kommuner och större bolag, både privata och
offentliga

- Utveckla och fördjupa samarbete med de stora
påbyggarna

- Identifiera offentliga upphandlingar offerera lämpligt
system till de som kan ta?nkas leverera till den
upphandlingen

Om Företaget

Tamtron är ett ledande företag inom avancerade, noggranna och innovativa vägningslösningar samt moderna molnbaserade informationssystem, anpassade för flera olika industribranscher. Företaget har ett av de största produktutbuden på marknaden och är känt för sina pålitliga, exakta och robusta vågar. Deras fokus ligger på kundservice och teknisk kompetens, med ett mål att förenkla och effektivisera sina kunders arbete inom områden såsom jordtransport, återvinning, skogsbruk, hamnarbete, logistik och process- samt tillverkningsindustri.

Tamtrons produkter kännetecknas av hög kvalitet och användarvänlighet. De erbjuder en rad olika vägningslösningar, som fordonsvågar, kranvågar och vågar för gaffeltruckar, alla kända för sin pålitlighet och noggrannhet. Deras produkter används globalt inom många olika industrier och har ISO 9001:2015 kvalitetscertifiering.

Tamtronkoncernen omsätter cirka 37 miljoner euro och har 280 anställda. Huvudkontoret är beläget i Finland, med dotterbolag i bland annat Sverige, Polen, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Danmark och Norge. Företaget är också representerat i över 50 länder genom auktoriserade distributörer.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm, 072 216 04 51, johan.cederholm@linck.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är i Karlstad. Sista ansökningsdag är 25 februari.

Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Senior Konsult till WiseGate

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Dec 29
Är du den som kommer att leda WiseGates expansion i Karlstad och bidra till deras kunders framgång?

Nu söker vi en Senior Konsult som ska vara med och etablera WiseGate i Karlstad. Om du har passionen och erfarenheten vi söker, så är du varmt välkommen att skicka in en ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Senior Konsult hos WiseGate blir du en nyckelspelare i deras expansionsresa. Ditt huvuduppdrag blir att driva och leverera tekniska projekt som uthyrd konsult, där dina uppdrag varierar beroende på din unika erfarenhet. Du kommer inte bara att representera WiseGates expertis och värden utan också vara delaktig i att bygga upp deras närvaro i Karlstad.

Detta innebär:

- Att leda och genomföra tekniska projekt med ett affärsmässigt fokus.

- Att coacha och utveckla team för att säkerställa projektens framgång.

- Att aktivt bidra till uppbyggnaden av WiseGates kontor i Karlstad.

Om dig

Du är en erfaren ingenjör med flera års konsulterfarenhet, helst inom processindustrin eller energisektorn. Dina ledaregenskaper har du visat genom framgångsrika projekt och team du lett och utvecklat. Du är en person som tar initiativ och driver både affärer och projekt framåt, med en stark förmåga att etablera och upprätthålla långsiktiga kundrelationer.

Vidare tror vi att du kännetecknas av:

- En utpräglad förmåga att kommunicera och fungera som en förebild.

- Ett självständigt arbetssätt med starkt driv och initiativförmåga.

- God teknisk förståelse.

- Entreprenörskap och en motivation att skapa en positiv arbetsmiljö.

Vi tänker att du kanske sitter i en roll som konsult idag men saknar att få utlopp för ditt driv och dina idéer. Om du lockas av större möjlighet att vara med och påverka arbetssätt, kultur och affär så tror vi att detta kan vara rätt roll för dig!

Om företaget

WiseGate är ett väletablerat kunskapsföretag som genom kvalificerade konsulttjänster och strategisk rådgivning hjälper företag att utvecklas och nå nya höjder.

De är ett kunskapsföretag som hjälper sina kunder att utveckla sin verksamhet genom att tillhandahålla kvalificerade konsulttjänster, strategisk och tekniskt rådgivning samt helhetslösningar. Med medarbetarnas samlade erfarenhet från olika branscher tillför de den kunskap som behövs för att skapa sina kunders framgång.

På WiseGate så värdesätts kunskap, innovation och framåtanda och de strävar efter att skapa miljöer där kontinuerlig lärande och förbättring står i centrum.

Om processen

Har du några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se alternativt Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se. Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är den 24 januari.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomichef- Mericon

Arbetsledare, kontorspersonal/Gruppledare, kontorspersonal
Läs mer Dec 27
Upptäck möjligheten att bli Mericons nya Ekonomichef - där din kompetens inte bara uppskattas, den är avgörande.

Om dig
För att lyckas i rollen som Ekonomichef hos Mericon söker vi en person som är flexibel, trygg och utan prestige. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en ledande ekonomiroll, gärna inom producerande företag och är van vid att agera som en rådgivare inom ekonomiska frågor. Din förmåga att hantera finansiell analys och rapportering är utmärkt och du besitter goda kunskaper i Excel. Tidigare erfarenhet av att arbeta med omfattande affärssystem är meriterade, Mericon använder idag Monitor. Utöver ovanstående så är du en strategisk tänkare med en stark affärsförståelse och en förmåga att hantera ett brett spektrum av uppgifter. Du behärskar både det engelska och svenska språket i tal och skrift. I urvalet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten
Som Ekonomichef på Mericon kommer du att spela en avgörande roll i företagets fortsatta tillväxt och utveckling. I denna nyckelposition kommer du att ansvara för att leda och utveckla företagets ekonomifunktioner samt vara en strategisk partner till ledningsgruppen.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

Framtagande av månadsrapporter och ekonomiska analyser. Översyn och kontroll av marginaler, prislistor och rabattsatser.

I rollen som Ekonomichef förväntas du bidra med insikter och rådgivning i ekonomiska frågor för att underlätta välgrundade beslutsprocesser. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och arbeta nära styrelsen där du regelbundet presentera och förklarar ekonomiska resultat. En viktig del av ditt arbete blir att upprätthålla god ordning inför revisioner och att säkerställa en korrekt och effektiv finansiell rapportering. I rollen har du personalansvar för en person på ekonomiavdelningen.

Om företaget
Mericon Sverige AB säljer produkter, designar och konstruerar lösningar och system för strömfördelning, åskskydd och jordning. Med över 20 medarbetare, som arbetar inom teknik/försäljning, marknad, logistik och ekonomi, strävar företaget efter att hjälpa sina kunder att briljera inom strömfördelning, åskskydd och jordning.

Företaget strävar efter att attrahera människor som delar deras innovativa syn på problemlösning och utmaningar. Med över 20 års erfarenhet inom branschen fortsätter bolaget att utveckla och anpassa sina produkter så att varje applikation når sin optimala funktionalitet.

Detta gör Mericon till ett inspirerande och roligt företag att arbeta hos och tillsammans med, där de ständigt strävar efter att göra det bästa för sina kunder och anställda.

Om processen
För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se alternativt 072-216 04 51.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 21 januari. Anställningen är en tillsvidareanställning med placering på Hammarö.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare- Mericon

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Dec 21
Har du tidigare erfarenhet inom teknisk försäljning och siktar på att ta nästa steg i din karriär? Då kan tjänsten som säljare på Mericon vara det perfekta steget för dig!

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet inom teknisk lösningsförsäljning. För att lyckas i rollen hos Mericon ser vi att du har ett stort eget driv och förmågan att planera och strukturera dina försäljningsaktiviteter.

Hos Mericon ligger stort eget ansvar hos individen, vilket medför att du bör ha tidigare erfarenhet från att driva försäljningsprocesser. Du är duktig på att hitta nya affärsmöjligheter och vi tror att du ofta beskrivs som nyfiken och lösningsorienterad. Du har en social framtoning och har lätt för att skapa och behålla affärsrelationer.

Eftersom flera av Mericons kunder och leverantörer kommunicerar på engelska, är det viktigt att du behärskar det engelska språket i både tal och skrift. I urvalet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Du kommer ingå i ett säljteam om fem personer där du utgår från kontoret på Hammarö och ansvarar för försäljningen i östra Sverige. Mericon har en bred kundkrets med bland annat OEM-tillverkare, elinstallatörer, industrier, skåpbyggare och konsulter. I olika faser av sina projekt behöver de specialanpassade helhetslösningar och/eller standard eller specialanpassade produkter kring strömfördelning, åskskydd och jordning.

Mericons försäljningsprocesser återfinns både i större skala genom projektförsäljning men även inom produktförsäljning i mindre skala. I Mericons projektförsäljningar har du som säljare det övergripande kundansvaret från första kontakt till genomförd affär. Mericon är angelägna om att hålla en hög och jämn kvalitet i sitt arbete som innehåller allt från tekniska rekommendationer, 3D-ritningar, riskanalyser, produkter och installationer. Körkort B är ett krav då resor förekommer frekvent och i tjänsten ingår förmånsbil.

Mericon har nöjda medarbetare. Dina framtida kollegor sätter höga betyg på trivsel, engagemang och motivation i de återkommande medarbetarundersökningarna.

Om Företaget

Mericon Sverige AB säljer produkter, designar och konstruerar lösningar och system för strömfördelning, åskskydd och jordning. Med över 20 medarbetare, som arbetar inom teknik/försäljning, marknad, logistik och ekonomi, strävar företaget efter att hjälpa sina kunder att briljera inom strömfördelning, åskskydd och jordning.

Företaget strävar efter att attrahera människor som delar deras innovativa syn på problemlösning och utmaningar. Med över 20 års erfarenhet inom branschen fortsätter bolaget att utveckla och anpassa sina produkter så att varje applikation når sin optimala funktionalitet.

Detta gör Mericon till ett inspirerande och roligt företag att arbeta hos och tillsammans med, där de ständigt strävar efter att göra det bästa för sina kunder och anställda.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, johan.cederholm@linck.se

Sista ansökningsdag är 18 januari.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Hammarö.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CTO and Co-founder- MedQ

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Jul 12
We are seeking a talented and experienced CTO to join our startup and take the lead in technical responsibilities related to the development of our innovative MedQ system!

About You

We are looking for a CTO to join our team and take the lead in technical responsibilities related to the development of our innovative MedQ system. The ideal candidate should have a strong background in software engineering, with expertise in developing both web and mobile applications, focusing on user experience and performance optimization.

To be successful in this role, the ideal candidate should possess the following qualifications:

- Strong background in software engineering, with experience in developing web and mobile applications.

- Expertise in optimizing user experience and performance in software applications.

- Solid understanding of software development principles and best practices.

- Ability to lead and collaborate with a cross-functional team to drive technical solutions.

- Strong communication skills and the ability to effectively convey technical concepts to both technical and non-technical stakeholders.

- A commitment to diversity and equality, fostering an inclusive and supportive work environment.

About the position

As a CTO at MedQ, you will have the opportunity to take the lead in technical responsibilities related to the development of our innovative MedQ system. You will be responsible for leveraging your strong background in software engineering to develop and optimize web and mobile applications, with a keen focus on enhancing user experience and performance. Your expertise will be crucial in driving the technical direction of the MedQ system.

Key responsibilities in this role:

- Develop and oversee the implementation of the technical roadmap for the MedQ system

- Continuously monitor and optimize the system's performance, including scalability and security

- Develop and implement best practices for server management, data storage, and app sustainability

- Collaborate with other departments to ensure technical solutions align with business needs and objectives

- Stay up-to-date with the latest trends and technologies in software development and provide guidance on technical decisions

Key Requirements in this role:

- Experience with server management and best practices for app sustainability and programming (knowledge about React or Flutter)

- Strong understanding of software development principles, including agile methodologies

- FHIR standard knowledge, due to possible integration with the Cambio System

- Ability to build APIs efficiently on coding languages like: JavaScript, Python, Flask ect.

- Knowledge of AWS/Azure or other cloud infrastructure

- Excellent communication skills and the ability to collaborate effectively with other departments

About MedQ

MedQ is an individualized digital clinic designed to cater to your needs. With MedQ, you can easily schedule appointments, access medical terminology and medication information, communicate with doctors online, and have complete control over your waiting times.

As a dynamic startup in the healthcare technology sector, MedQ is committed to advancing the MedQ system-an innovative solution that aims to enhance healthcare outcomes. Our company cultivates an inclusive and diverse workplace environment that encourages creativity and collaboration. When you join our team, you'll have the chance to make a meaningful difference in the healthcare industry, working towards improving accessibility and efficiency in healthcare.

About the process

If you have questions about the service or the process, contact Dasha Shvaikovskaya at 073 028 81 68, dasha.shvaikovskaya@compare.se or Tetiana Siianko Eriksson 076 21 388 21, tetiana.siianko@compare.se.

The application deadline is August 31st.

The position is a permanent position and the location is Karlstad with the possibility of hybrid work. The role currently does not offer any financial compensation as it is in the early stages of the startup.

We look forward to your application!

Ansök nu

Säljare till Rydahls Bromsspecialisten

Key account manager
Läs mer Jul 9
Är du en utåtriktad och driven säljare med erfarenhet från industri?

Rydahls Bromsspecialisten växer och söker en säljare inom affärsområdet Bromssystem och industrifriktion!

På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Med över 100 år i branschen sitter yrkesstoltheten i väggarna på detta välrenommerade företag.

Om tjänsten

Som säljare på Rydahls Bromsspecialisten kommer du att spela en central roll i att utveckla och underhålla kundrelationer, både nationellt och internationellt. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att skapa nya affärsmöjligheter inom våra kundsegment, samtidigt som du aktivt arbetar för att uppnå företagets försäljningsmål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

- Bearbetning och skapande av nya affärsmöjligheter.

- Bearbeta existerande kunder.

- Närvaro på möten och evenemang för att nätverka och skapa relationer.

Om dig

För att lyckas i rollen som säljare på Rydahls Bromsspecialisten ser vi att du har dokumenterad erfarenhet av försäljning. Du bör även ha ett allmänt intresse för teknik. Det är en fördel om du har erfarenhet av internationella kundrelationer och arbete inom fordonsindustrin eller industriproduktion. Har du erfarenhet inom områden som lastbil, buss, jordbruksmaskiner, skogsmaskiner eller tyngre fordon inom försvarsindustrin så är det meriterande.

Din personlighet är utåtriktad och öppen, du trivs med att öppna dörrar och bearbeta nya kunder. Du har en stark analytisk förmåga och kan bidra i det strategiska arbetet inom sälj. Din uthållighet och snabbhet hjälper dig att både bygga och underhålla långvariga affärsrelationer.

B-körkort för tjänsten är ett krav. Då tjänsten innefattar internationella kundkontakter så bör du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper för denna roll.

Om Rydahls Bromsspecialisten

Rydahls Bromsspecialisten som grundades 1916 är idag en välkänd och etablerad verksamhet med en omsättning på ca 175 miljoner kronor och ca 60 anställda.

Kunderbjudandet består av bromssystem för tunga fordon och maskiner, broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri, reservdelar till lastbilar, bussar, tunga släp, trailer och lätta transportfordon. Kunderna återfinns till största del i Sverige och Finland. Bolaget är indelat i tre affärsområden där vart och ett tillhör marknadsledarna i sin bransch.

Rydahls ägs sedan 2015 av börsnoterade OEM International, som är en av Europas ledande teknikhandels-koncerner inom industriella komponenter och system. Koncernen omsätter 4,7 miljarder, har ca 1000 anställda och består av 33 rörelsedrivande enheter i 15 länder.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se alternativt Rebecca Malmberg på rebecca.malmberg@linck.se. Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 14 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Resande servicetekniker till Sun Maskin & Service

Resemontör, maskin
Läs mer Nov 27
Om dig

För att lyckas i rollen som resande servicetekniker ser vi att du har en avslutad gymnasial utbildning och minst B-körkort. Du har erfarenhet av likande arbete och ett genuint intresse för fordon och teknik. Du är kundorienterad med en god sammarbetsförmåga.

Som person ser vi att du är relationsskapande och ansvarsfull. Engagemang och organisatorisk förmåga är viktiga egenskaper då du tillsammans med serviceplaneraren kommer att planera dina resor och besök hos kunder. Du behärskar både svenska och engelska flytande, och om du även har truckkörkort är det meriterande.

Om tjänsten

Sun Maskin & Service söker en resande servicetekniker med utgångspunkt i Karlstad.

I rollen som resande servicetekniker kommer du vara ansiktet utåt och ansvarar för att deras kunder får bästa möjliga service. Uppgifterna innefattar att serva, reparera och installera kunders verkstadsutrustning. Det inkluderar arbete med olika verktyg och maskiner såsom billyftar, bromsprovare, hjulinställningsutrustning, AC-serviceutrustning, avgasmätare, däckservicemaskiner med mera.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

- Ansvara för att tilldelat uppdrag blir inbokat och utfört i tid och enligt kunds önskemål

- Självständigt rapportera, färdigställa och utlämna arbetsorder hos kund

- Hålla kunden uppdaterad under hela uppdraget

- Ombesörja reservdelsbeställning till order

- Bidra med merförsäljning i form av tjänster, serviceavtal, delar, utrustning och tillbehör

- Hålla verktyg, maskiner under uppsikt och behandla dem på ett professionellt sätt

Resor utförs huvudsakligen inom de närliggande länen, men det kan också förekomma resor till andra delar av Sverige.

Om Företaget

SUN Maskin & Service AB är en väletablerad leverantör av premium verkstadsutrustning till fordons-branschen. Deras kunder är bilverkstäder men även bilbesiktningsorganisationer, Försvarsmakten, yrkesskolor och verkstäder för tunga fordon.

Sun Maskin & Service erbjuder montagehjälp, service, serviceavtal och utbildning till sina kunder. De är dessutom ackrediterade av SWEDAC att utföra kalibrering enligt ISO 17025. Vi har funnits på marknaden sen 1994, så med snart 30 år i branschen finns en bred kompetens inom företaget.

Huvudkontoret är beläget i Karlstad där marknadsavdelning, serviceverkstad och lager finns. De har även servicekontor i Stockholm och Göteborg.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm, 072 216 04 51, johan.cederholm@linck.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Frontend-utvecklare till Nexta

Frontend-utvecklare
Läs mer Jun 29
Är du en passionerad Frontend-utvecklare med känsla för UX och design och vill vara del av Nextas spännande resa?

Vi letar efter en erfaren och ambitiös Frontend-utvecklare för att förstärka Nextas produktutvecklingsteam i Karlstad. Ta chansen att vara med på tåget hos ett nyskapande bolag som bara är i början av sin resa.

Vi erbjuder
- En dynamisk, innovativ och prestigelös arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka och forma vår e-handelsplattform.
- Att arbeta med den senaste tekniken inom en starkt växande bransch.
- Ett engagerat team av dedikerade kollegor.
- Utbildningar och verktyg för att fortsätta växa och utveckla dina färdigheter
- Varierande och utmanande arbetsuppgifter.

Om rollen
Som Frontend-utvecklare hos Nexta kommer du att spela en nyckelroll i att skapa användarvänliga och estetiskt tilltalande gränssnitt för deras innovativa produkt inom e-handel. Du kommer att ha en central roll både inom företaget och produktutvecklingen, och i att utveckla och implementera design och lösningar efter kundens förväntningar. Med din erfarenhet inom utveckling och design, och din förståelse för moderna verktyg och tekniker, kommer du att vara en drivande kraft bakom deras kundcentrerade lösningar.

Som Frontend-utvecklare hos Nexta jobbar du med tekniker och verktyg som TypeScript, React, Next.js, Storybook / Bit och Figma och ser därför gärna att du har erfarenheter av dessa eller liknande teknologier.


Vem är du?
För att trivas i denna roll är det viktigt att du har en stark problemlösningsförmåga och kan hantera komplexa utmaningar som kan uppstå under utvecklingsprocessen. Du är inte rädd för att djupdyka i problem och hitta innovativa lösningar som tar användarupplevelsen till nya höjder.

Din kreativitet är en drivkraft, och du är noggrann med ett skarpt öga för detaljer i processer. Vi ser positivt på din förmåga att tänka utanför boxen och din nyfikenhet när det kommer till att utforska nya tekniker och koncept inom utveckling.

När det kommer till att fatta beslut är du datadriven och använder fakta som underlag för att driva ditt arbete framåt. Du förstår vikten av att samla och analysera användardata för att skapa meningsfulla och effektiva designlösningar.

Kommunikation och samarbete är också viktiga aspekter av rollen, då du kommer att arbeta nära andra utvecklare och team-medlemmar. Du trivs i att vara en del av ett team där idéer och kunskap utbyts fritt, och du är öppen för att ge och ta konstruktiv feedback. Dessutom är du inte rädd för att interagera med kunder och är bekväm med att vara en representant för företaget i kommunikationen med dem.

Dina ansvarsområden:
- Designa och utveckla attraktiva, användarvänliga gränssnitt för vår e-handelsplattform och kunder.
-Samarbeta med teamet för att förstå och tolka användarbehov, och omvandla dessa till användarcentrerade designlösningar.
-Skapa prototyper, wireframes och interaktiva mockups för att visualisera och testa design.
- Implementera design och funktionalitet med en modern techstack som inkluderar JavaScript-ramverk.
-Optimera prestanda och användbarhet för en sömlös användarupplevelse.

Vi söker dig som:
- Har minst 2 års erfarenhet som Frontend-utvecklare och starka kunskaper inom JavaScript.
- Besitter grundläggande kunskaper inom HTML, CSS och JavaScript.
- Har ett starkt visuellt och användarorienterat tänkande med förmågan att omsätta idéer till intuitiva och estetiskt tilltalande gränssnitt.

Det är meriterande om du:
- Har erfarenhet av att arbeta med JavaScript-ramverk, speciellt Next.js.
-Är bekant med designverktyg som Figma.
-Har kunskaper inom SEO och tillgänglighetsstandarder.
-Har erfarenhet inom e-handel och/eller Node.js.

Nexta strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga lösning utifrån deras behov. I rollen som Frontend-utvecklare har du kontakt med kunder i olika delar av leveransen och att hålla vad man lovar är viktigt och att aldrig tumma på kvaliteten i slutresultatet.

Om Nexta
Nextas mission är att skapa nästa generationens plattform för digitala handelsupplevelser.

Hållbara och enkla lösningar för komplexa problem är en självklarhet för att kunna effektivisera och öka deras kunders försäljning. Den starka passion de har för e-handel gör dem till ett företag som är redo att anta utmaningar och driva branschen framåt.

Nexta är ett företag i uppstartsfasen med stora tillväxtambitioner. Trots att de bara har funnits en kort tid har de redan etablerat sig på marknaden och säkrat prestigefulla uppdrag. De som jobbar på Nexta har en gedigen erfarenhet av e-handel där de genom att kombinera kunskap, strategi och design tillsammans med en plattform av allra högsta klass kan erbjuda en helhetslösning som är anpassad efter kundens behov.

Här får du möjlighet att påverka och forma vår framtid samtidigt som du arbetar med inspirerande projekt tillsammans med en grupp drivande individer. På Nexta är alla medarbetare värdefulla, och som en viktig spelare i deras team erbjuds du en möjlighet att vara med på en resa som bara har börjat.

Gör dig redo att ta nästa steg i din karriär som Frontend-utvecklare och ansök idag!

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på 072-2160451/ johan.cederholm@linck.se

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2023-08-06

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Frontend utvecklare till Nexta

Backend-utvecklare
Läs mer Jun 28
Är du en passionerad Frontend utvecklare med känsla för UX och design och vill vara del av Nextas spännande resa?

Vi letar efter en erfaren och ambitiös Frontend utvecklare för att förstärka Nextas produktutvecklingsteam i Karlstad. Ta chansen att vara med på tåget hos ett nyskapande bolag som bara är i början av sin resa.

Vi erbjuder
- En dynamisk, innovativ och prestigelös arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka och forma vår e-handelsplattform.
- Att arbeta med den senaste tekniken inom en starkt växande bransch.
- Ett engagerat team av dedikerade kollegor.
- Utbildningar och verktyg för att fortsätta växa och utveckla dina färdigheter
- Varierande och utmanande arbetsuppgifter.

Om rollen
Som Frontend utvecklare hos Nexta kommer du att spela en nyckelroll i att skapa användarvänliga och estetiskt tilltalande gränssnitt för deras innovativa produkt inom e-handel. Du kommer att ha en central roll både inom företaget och produktutvecklingen, och i att utveckla och implementera design och lösningar efter kundens förväntningar. Med din erfarenhet inom utveckling och design, och din förståelse för moderna verktyg och tekniker, kommer du att vara en drivande kraft bakom deras kundcentrerade lösningar.

Som Frontend utvecklare hos Nexta jobbar du med tekniker och verktyg som TypeScript, React, Next.js, Storybook / Bit och Figma och ser därför gärna att du har erfarenheter av dessa eller liknande teknologier.


Vem är du?
För att trivas i denna roll är det viktigt att du har en stark problemlösningsförmåga och kan hantera komplexa utmaningar som kan uppstå under utvecklingsprocessen. Du är inte rädd för att djupdyka i problem och hitta innovativa lösningar som tar användarupplevelsen till nya höjder.

Din kreativitet är en drivkraft, och du är noggrann med ett skarpt öga för detaljer i processer. Vi ser positivt på din förmåga att tänka utanför boxen och din nyfikenhet när det kommer till att utforska nya tekniker och koncept inom utveckling.

När det kommer till att fatta beslut är du datadriven och använder fakta som underlag för att driva ditt arbete framåt. Du förstår vikten av att samla och analysera användardata för att skapa meningsfulla och effektiva designlösningar.

Kommunikation och samarbete är också viktiga aspekter av rollen, då du kommer att arbeta nära andra utvecklare och team-medlemmar. Du trivs i att vara en del av ett team där idéer och kunskap utbyts fritt, och du är öppen för att ge och ta konstruktiv feedback. Dessutom är du inte rädd för att interagera med kunder och är bekväm med att vara en representant för företaget i kommunikationen med dem.

Dina ansvarsområden:
- Designa och utveckla attraktiva, användarvänliga gränssnitt för vår e-handelsplattform och kunder.
-Samarbeta med teamet för att förstå och tolka användarbehov, och omvandla dessa till användarcentrerade designlösningar.
-Skapa prototyper, wireframes och interaktiva mockups för att visualisera och testa design.
- Implementera design och funktionalitet med en modern techstack som inkluderar JavaScript-ramverk.
-Optimera prestanda och användbarhet för en sömlös användarupplevelse.

Vi söker dig som:
- Har minst 2 års erfarenhet som Frontend utvecklare och starka kunskaper inom JavaScript.
- Besitter grundläggande kunskaper inom HTML, CSS och JavaScript.
- Har ett starkt visuellt och användarorienterat tänkande med förmågan att omsätta idéer till intuitiva och estetiskt tilltalande gränssnitt.

Det är meriterande om du:
- Har erfarenhet av att arbeta med JavaScript-ramverk, speciellt Next.js.
-Är bekant med designverktyg som Figma.
-Har kunskaper inom SEO och tillgänglighetsstandarder.
-Har erfarenhet inom e-handel och/eller Node.js.

Nexta strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga lösning utifrån deras behov. I rollen som Frontend utvecklare har du kontakt med kunder i olika delar av leveransen och att hålla vad man lovar är viktigt och att aldrig tumma på kvaliteten i slutresultatet.

Om Nexta
Nextas mission är att skapa nästa generationens plattform för digitala handelsupplevelser.

Hållbara och enkla lösningar för komplexa problem är en självklarhet för att kunna effektivisera och öka deras kunders försäljning. Den starka passion de har för e-handel gör dem till ett företag som är redo att anta utmaningar och driva branschen framåt.

Nexta är ett företag i uppstartsfasen med stora tillväxtambitioner. Trots att de bara har funnits en kort tid har de redan etablerat sig på marknaden och säkrat prestigefulla uppdrag. De som jobbar på Nexta har en gedigen erfarenhet av e-handel där de genom att kombinera kunskap, strategi och design tillsammans med en plattform av allra högsta klass kan erbjuda en helhetslösning som är anpassad efter kundens behov.

Här får du möjlighet att påverka och forma vår framtid samtidigt som du arbetar med inspirerande projekt tillsammans med en grupp drivande individer. På Nexta är alla medarbetare värdefulla, och som en viktig spelare i deras team erbjuds du en möjlighet att vara med på en resa som bara har börjat.

Gör dig redo att ta nästa steg i din karriär som Frontend. utvecklare och ansök idag!

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på 072-2160451/ johan.cederholm@linck.se

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2023-08-06

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lagermedarbetare till J-Spec

Lagerarbetare
Läs mer Nov 14
Är du redo att ta språnget och bli en betydelsefull del av ett snabbt växande e-handelsföretag? Just nu söker vi en lagermedarbetare med en djup förståelse för service och en oavbruten fokus på att tillfredsställa kundens behov.

Om dig

För att vara framgångsrik i rollen som lagermedarbetare hos J-spec, förväntar vi oss att du är välorganiserad, motiverad och har en stark drivkraft. Dina datorkunskaper bör vara gedigna, och du bör trivas i en arbetsmiljö med högt tempo.

Vi ser framför oss att du är genuint intresserad av fordon och teknik, och att du har en förmåga att snabbt ta till dig information om J-Specs produkter och verksamhet. Din förmåga att kommunicera på både svenska och engelska är viktig, och du bör inneha B-körkort. Tidigare erfarenhet av motorbranschen eller arbete inom lagerhantering är meriterande.

Om tjänsten

Som lagermedarbetare hos J-spec kommer du att spela en viktig roll i deras verksamhet. Du blir en värdefull del av ett tight och engagerat team, och dina huvudsakliga ansvarsområden omfattar orderplockning och andra uppgifter relaterade till lagret, samt att tillhandahålla kundservice genom att ta emot och registrera beställningar.

Om Företaget

Företaget grundades år 2005 av bilentusiaster, för bilentusiaster. Från att ha varit pionjärer inom import av begagnade japanska sportbilar direkt från Japan, övergick verksamheten till eftermarknadstillbehör med stort fokus på e-handel. Sedan 2009 strävar vi efter att erbjuda ett brett sortiment för i princip alla bilmärken, attraktiva produkter, hög lagerhållning och oslagbart snabba leveranser. Med 10 anställda återfinns vi idag på Ilanda industriområde. Stark tillväxt och behov av större och effektivare utrymmen har gjort att vi nu bygger helt nytt, och vi ser vi fram mot att flytta in i våra nya större lokaler på Bråtebäcksvägen 10 under sommaren 2024. Vi är förväntansfulla inför framtiden och ser fram emot din ansökan.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm, 072 216 04 51, johan.cederholm@linck.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad. Sista ansökningsdag är måndag 4 december 2023.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Elektriker - Movent AB

Serviceelektriker, installation
Läs mer Okt 19
Movent AB söker nu elektriker som brinner för att leverera kvalitetsservice inom områdena El/Styr- och reglerteknik samt ventilation. Företaget befinner sig mitt i en spännande tillväxtfas och behöver personer med erfarenhet och engagemang för att hjälpa dem fortsätta sin framgångsresa.

Som Serviceelektriker hos Movent kommer du att vara en viktig del av företagets serviceavdelning och spela en avgörande roll i att säkerställa att deras kunder får bästa möjliga service.

Om dig

Vi letar efter en passionerad och kvalificerad elektriker med följande kvalifikationer:

- En relevant el-teknisk utbildning

- Flerårig erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter, särskilt som serviceelektriker inom installation

- En stark serviceinriktad attityd med förmågan att förstå och tillfredsställa kundens behov och önskemål

- Goda kunskaper i svenska språket

- Ett B-körkort

I rollen som elektriker hos Movent AB är du företagets företrädare gentemot kunderna. Det är därför av yttersta vikt att du kan hantera kundrelationer på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Vi ser också positivt på din förmåga att arbeta både i team och självständigt.

Om tjänsten

Movent AB ser en stadigt ökande efterfrågan på tjänster inom el/styr- och regler och ventilationsservice och söker nu nya duktiga elektriker med placering vid huvudkontoret i Karlstad.

På Movent AB kommer du att utföra olika former av service och felsökning samt delta i mindre installationsprojekt som sträcker sig över en bred mångfald av miljöer, inklusive bostäder, kommersiella fastigheter och industriella anläggningar. Vanligtvis arbetar du i grupp, men det kan även förekomma situationer då du utför arbetsuppgifter självständigt. Planeringen av din arbetsdag sker i samråd med din arbetsledare.

Om Företaget

Movent AB är en framstående aktör inom sektorn för el/styr- och regler samt ventilationsservice, och de har en betydande närvaro i Karlstad och de omkringliggande områdena. Företagets serviceavdelning är dedikerad till att erbjuda högkvalitativ service och automationslösningar för en bred målgrupp av kunder.

Företaget strävar dagligen efter att samarbeta nära sina kunder för att utveckla och implementera ventilationslösningar som är pålitliga, kostnadseffektiva och miljövänliga. De har en erfaren och kompetent personalstyrka som inkluderar kvalificerade montörer, ventilationsrengörare, OVK-besiktningsmän, styr- och reglertekniker samt injusterare.

Med över 30 engagerade medarbetare som besitter bred erfarenhet och expertis inom olika typer av ventilationssystem, strävar företaget inte bara efter teknisk excellens utan har även en stark passion för att samarbeta med människor. Tillsammans med sina kunder arbetar de ihärdigt för att hitta lösningar som är hållbara ur såväl tekniskt, ekonomiskt som miljömässigt perspektiv.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm, 072 216 04 51, johan.cederholm@linck.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Rydahls Bromsspecialisten

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 21
Är du redo att ta nästa kliv i din karriär med en framstående roll i ett anrikt bolag? Lockas du av möjligheten att jobba i en börsnoterad koncern? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som ekonomiansvarig på Rydahls Bromsspecialisten!

På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Med över 100 år i branschen sitter yrkesstoltheten i väggarna på detta välrenommerade företag.

Om tjänsten

Som Ekonomiansvarig på Rydahls kommer du att ha ett övergripande ansvar för ekonomin inom företaget. Din roll innebär bland annat att:

- Styra och leda ekonomiavdelningen (två medarbetare) för att optimera processer och säkerställa kvalitet på redovisningen

- Ansvara för bolagets finansiella rapportering och bokslut

- Ansvara för bolagets budgetering och ekonomiska uppföljning

En viktig del i din roll blir att stödja ledningsgruppen med ekonomiska analyser samt vara en resurs vid exempelvis investeringsbeslut. Vi hoppas att du vill utvecklas inom bolaget samtidigt som du är med och bidrar till företagets framgång!

Om dig

För denna tjänst vänder vi oss till dig som med noggrannhet och ett analytiskt sinne har etablerat dig inom redovisningsområdet och nu söker nästa utmanande steg i karriären. Vi tänker att ditt driv kompletteras med en stark servicekänsla och en affärsförståelse som gör dig till en central spelare i ekonomiteamet. Med flera års gedigen erfarenhet inom redovisning, vare sig det är inom ett företag eller som konsult, är du väl bevandrad i att utföra bokslut och att navigera smidigt i ERP-system.

Din förmåga att kommunicera effektivt på både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt, gör att du kan samverka på alla nivåer inom organisationen.

Om Rydahls Bromsspecialisten

Rydahls Bromsspecialisten som grundades 1916 är idag en välkänd och etablerad verksamhet med en omsättning på ca 175 miljoner kronor och ca 60 anställda.

Kunderbjudandet består av bromssytem för tunga fordon och maskiner, broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri, reservdelar till lastbilar, bussar, tunga släp, trailer och lätta transportfordon. Kunderna återfinns till största del i Sverige och Finland. Bolaget är indelat i tre affärsområden där vart och ett tillhör marknadsledarna i sin bransch.

Rydahls ägs sedan 2015 av börsnoterade OEM International, som är en av Europas ledande teknikhandels-koncerner inom industriella komponenter och system. Koncernen omsätter 4,7 miljarder, har ca 1000 anställda och består av 33 rörelsedrivande enheter i 15 länder.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se eller Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och anställningsort är Karlstad. Sista ansökningsdag är 14 oktober.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonom till Advokatbolaget sjutton34

Bokföringskontorist
Läs mer Sep 6
Vill du vara en nyckelspelare i en växande advokatfirma, där dina ekonomiska färdigheter kommer att bidra direkt till deras framgång? Har du ett skarpt öga för detaljer och älskar att dyka ner i siffror? Då kan rollen som ekonom på Advokatbolaget sjutton34 vara precis vad du letar efter.

Om tjänsten

På Advokatbolaget sjutton34 spelar ekonomen en central roll. Inte bara genom att hantera företagets löpande bokföring och ekonomi, du blir också en avgörande länk när det gäller rådgivning och stöd i konkurshanteringar och transaktioner som firman arbetar med.

Du kommer i rollen vara ansvarig för den löpande bokföringen, hantera löneadministration, moms- och skattedeklarationer samt delta i konkurshanteringar och granskning av ekonomiska transaktioner. Denna tjänst är en deltidstjänst som täcker 50% av en heltid. Sjutton34:as primära språk är svenska, men goda kunskaper i engelska är nödvändigt för rollen.

Här blir du del av ett framgångsrikt team på ett bolag som växer och sätter integritet och kvalitet i främsta rummet.

Om dig

För denna tjänst så tänker vi att du inte enbart är en erfaren ekonom, utan att du även är en person som trivs i en roll där dina insatser och beslut gör skillnad. Du har en stark analytisk förmåga och är skicklig på att hantera både dagliga uppgifter och komplexa ekonomiska utmaningar.

För att trivas i den här rollen bör du ha en solid bakgrund inom ekonomi och bokföring, kunna jobba självständigt och ta eget initiativ samtidigt som du har en stark detaljorientering. Utöver detta besitter du en god social kompetens och trivs i ett mindre team.

Om företaget

Advokatbolaget sjutton34 är en fullservicebyrå som hjälper små och medelstora företag med affärsjuridik. De är särskilt skickliga på fastigheter, hyra, obestånd, process, transaktioner och avtal. Genom att ständigt uppdatera sig om de senaste rönen står de redo för morgondagens utmaningar. Som aktiva i det lokala näringslivet förstår de värdet av stort engagemang och att göra det lilla extra för sina klienter. Med sunt förnuft och fötterna på jorden agerar Advokatbolaget sjutton34 som "bolagsjurist" för flertalet klienter, redo att bistå med rådgivning i alla situationer.

Om processen

Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Kontakta Johan Cederholm, 072 216 04 51, johan.cederholm@linck.se.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med inledande provanställning.

Placeringsort Karlstad. Sista ansökningsdag är 5:e oktober 2023.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teknisk projektledare till Intertechna

Projektledare, IT
Läs mer Maj 2
Vill du vara med och stötta kunder med spännande teknikprojekt i en växande och innovativ organisation?

Då kan du vara den vi söker! Intertechna söker nu en Teknisk projektledare som vill vara med och utveckla deras kunders verksamhet genom smarta tekniklösningar. Här erbjuds du en utmanande och utvecklande roll i en organisation som satsar på teknik och innovation.

Om tjänsten

Som en del av Intertechnas satsning på teknik och innovation erbjuder de sina kunder smarta tekniklösningar som bidrar till att öka effektiviteten och lönsamheten i deras verksamhet. De söker nu en Teknisk projektledare som vill vara med och driva deras projekt framåt och leverera högkvalitativa tekniklösningar i tid och inom budget.

I rollen som Teknisk projektledare på Intertechna kommer du att arbeta brett med deras allt från installation och implementering till uppgradering och utbildning av deras systemlösningar. Du kommer att ha en central roll i deras projekt och vara en viktig del i att stötta övriga delar av organisationen, exempelvis i införsäljning till nykund.

Du kommer att ansvara för:

- Implementation och installation av system på plats hos deras kunder.

- Utbildning av kunder i användningen av deras system för att maximera värdet av tekniklösningarna.

- Eftermarknadsbearbetning och support av deras system för att säkerställa nöjda och långsiktiga kundrelationer.

- Merförsäljning på existerande kunder.

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT och trivs i en roll där du hjälper andra att få mest möjliga ut av deras tekniska lösningar. Du är självgående, strukturerad och har god kommunikationsförmåga. Du bör ha en teknisk utbildning eller några års erfarenhet av att jobba med mjukvara.

För att lyckas bra i rollen så behöver du ha goda IT- kunskaper och tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. I tjänsten ingår flera administrativa uppgifter och du bör därför trivas med det. Erfarenhet av att arbeta med IoT eller molntjänster är meriterande.

I denna rekryteringsprocess så kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om oss

Intertechna är en kompetensaktör inom digitaliserat underhåll för industrin. Deras uppdrag är att hjälpa sina kunder med att undvika onödiga driftstörningar, snabba åtgärder vid problem, noggranna mätningar och kalibreringar och skapa förutsättningar för hög kvalitet och ett effektivt underhåll.

Intertechna är en del av Momentum Group, en ledande distributör av industriella komponenter i Norden. Detta ger dem tillgång till en bredd och djup i produktutbudet samt kompetens inom tekniska lösningar som få andra kan erbjuda. Genom Momentum Group kan vi erbjuda dig en stabil och trygg arbetsplats med möjligheter till utveckling och karriärmöjligheter inom hela koncernen.

Här erbjuds du en utmanande och utvecklande roll i en organisation som satsar på teknik och innovation. Du kommer att få arbeta i en stimulerande miljö tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. På Intertechna så tror de på att investera i sina medarbetare och du kommer att ha möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se eller Moa Jäder på moa.jader@linck.se

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2 maj.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teknisk projektledare till Intertechna

Projektledare, IT
Läs mer Apr 14
Vill du vara med och stötta kunder med spännande teknikprojekt i en växande och innovativ organisation?

Då kan du vara den vi söker! Intertechna söker nu en Teknisk projektledare som vill vara med och utveckla deras kunders verksamhet genom smarta tekniklösningar. Här erbjuds du en utmanande och utvecklande roll i en organisation som satsar på teknik och innovation.

Om tjänsten

Som en del av Intertechnas satsning på teknik och innovation erbjuder de sina kunder smarta tekniklösningar som bidrar till att öka effektiviteten och lönsamheten i deras verksamhet. De söker nu en Teknisk projektledare som vill vara med och driva deras projekt framåt och leverera högkvalitativa tekniklösningar i tid och inom budget.

I rollen som Teknisk projektledare på Intertechna kommer du att arbeta brett med deras allt från installation och implementering till uppgradering och utbildning av deras systemlösningar. Du kommer att ha en central roll i deras projekt och vara en viktig del i att stötta övriga delar av organisationen, exempelvis i införsäljning till nykund.

Du kommer att ansvara för:

- Implementation och installation av våra system på plats hos våra kunder.

- Utbildning av kunder i användningen av våra system för att maximera värdet av tekniklösningarna.

- Eftermarknadsbearbetning och support av deras system för att säkerställa nöjda och långsiktiga kundrelationer.

- Merförsäljning på existerande kunder.

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT och trivs i en roll där du hjälper andra att få mest möjliga ut av deras tekniska lösningar. Du är självgående, strukturerad och har god kommunikationsförmåga. Du bör ha en teknisk utbildning eller några års erfarenhet av att jobba med mjukvara.

För att lyckas bra i rollen så behöver du ha goda IT- kunskaper och tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. I tjänsten ingår flera administrativa uppgifter och du bör därför trivas med det. Erfarenhet av att arbeta med IoT eller molntjänster är meriterande.

I denna rekryteringsprocess så kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om oss

Intertechna är en kompetensaktör inom digitaliserat underhåll för industrin. Deras uppdrag är att hjälpa sina kunder med att undvika onödiga driftstörningar, snabba åtgärder vid problem, noggranna mätningar och kalibreringar och skapa förutsättningar för hög kvalitet och ett effektivt underhåll.

Intertechna är en del av Momentum Group, en ledande distributör av industriella komponenter i Norden. Detta ger dem tillgång till en bredd och djup i produktutbudet samt kompetens inom tekniska lösningar som få andra kan erbjuda. Genom Momentum Group kan vi erbjuda dig en stabil och trygg arbetsplats med möjligheter till utveckling och karriärmöjligheter inom hela koncernen.

Här erbjuds du en utmanande och utvecklande roll i en organisation som satsar på teknik och innovation. Du kommer att få arbeta i en stimulerande miljö tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. På Intertechna så tror de på att investera i sina medarbetare och du kommer att ha möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se eller Moa Jäder på moa.jader@linck.se

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2 maj.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Affärsområdesansvarig till Advant

Marknadschef
Läs mer Sep 4
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och vill leda med hjärta och kompetens? Vi söker nu en Affärsområdesansvarig till Advant, som vill vara med och forma framtiden för digital marknadsföring, webb och rörlig media.

Om dig
Vi söker dig som känner dig hemma i den digitala världen och trivs i ständig utveckling och förändring. Vi ser att du är en digital visionär som inte bara navigerar smidigt i det snabbt föränderliga digitala landskapet, utan även har förmågan att inspirera och guida ditt team mot framgång.

Du är bevandrad inom den digitala sfären och har förmågan att föra meningsfulla och övergripande diskussioner med våra kunder. Du har insikt om uppbyggnad kring en digital affär och är kapabel att leda den med både lönsamhet och struktur.

Ditt hjärta klappar för att se ditt team blomstra och växa under din ledning. Vi ser att du har erfarenhet av att leda personal samt har förståelse av att bygga och upprätthålla ett starkt och samspelt team.

Advant har en stark värdegrund och söker någon som inte bara delar den utan också aktivt lever efter dem i alla aspekter av arbetet. Du är en person som brinner för att leverera mervärde till våra kunder, dina kollegor och företaget i sin helhet.

Erfarenhet från konsultbranschen är en klar fördel, och det är en extra merit om du har arbetat inom branschen i några års tid och har en djup förståelse för dess uppbyggnad. Även meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning.

Om tjänsten
Som Affärsområdesansvarig hos Advant blir du ansvarig för att leda och utveckla våra affärsområden inom digital marknadsföring, webb och rörlig media. Du ansvarar för en grupp om 15 medarbetare och din uppgift är att säkerställa god lönsamhet och att vårt fantastiska team är nöjda och trivs i sina roller.

I din roll ingår det att vara en stark ledare med en förmåga att skapa struktur och riktning. Du kommer vara delaktig i ledningsgruppen och tillsammans kommer ni forma företagets framtid. Ditt mod och din ödmjukhet gör att du gärna låter andra få skina och du agerar alltid enligt Advants värdegrund.

Om Företaget
Advant är en “hybridbyrå” som gifter ihop teknik och design med affärsutveckling. Vi ska vara Sveriges mest uppskattade byrå - både av kunder och medarbetare. Vi lever efter devisen att alla ska må bra- Kunden, medarbetaren, företaget och inte minst planten! På Advant får du vara med och utveckla ett redan framgångsrikt och nyfiket företag till att bli ännu bättre.

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på moa.jader@linck.se / 0707663955

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2023-09-24

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Försäljningskonsult till LiNCK

Innesäljare
Läs mer Mar 30
Brinner för försäljning vill du vara med på en spännande tillväxtresa?

Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi söker en driven och positiv försäljningskonsult till vårt team på LiNCK i Karlstad.

Om tjänsten

Hos oss kommer du att spela en nyckelroll under en spännande resa i ett växande företag. Vi har redan verktyg, uppdrag och ett fantastiskt team på plats, men vi behöver dig för att ta vår försäljning till nästa nivå.

Denna varierande tjänst innebär att du kommer att hantera både interna och externa försäljningsuppdrag, och du förväntas vara med och påverka LiNCKs fortsatta utveckling framåt.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort driv och älskar att vara i kontakt med andra människor. Som person så tänker vi att du är strukturerad, orädd, positiv och relationsbyggande. För att lyckas i tjänsten tänker vi att du har intresse av försäljning och entreprenörskap. Eftersom mycket av arbetet sker digitalt är det viktigt att du känner dig bekväm med att jobba på detta sätt.

Det viktigaste av allt är att du har en positiv energi och högt driv som smittar av sig till både kandidater, kunder och kollegor.

Om LiNCK

LiNCK är ett Karlstadsbaserat företag som erbjuder tjänster inom rekrytering och kompetensutveckling. Vi brinner för att hjälpa organisationer växa och människor att utvecklas, och vår mission är att vara länken mellan professionella arbetsgivare och kompetenta kandidater.

På LiNCK är vi stolta över vår familjära kultur som präglas av entreprenörsanda. Vi är värderingsdrivna och våra värdeord Professionell, Pålitlig, Generös och Orädd genomsyrar hela vår verksamhet. Vi tar också hållbarhet på allvar och ser det som vårt ansvar att bidra till den sociala hållbarhetsdimensionen.

Välkommen att bli en del av LiNCK och bidra till en mer rättvis och jämställd arbetsmarknad! Sök tjänsten idag och bli en del av vårt fantastiska team i Karlstad.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Rebecca Malmberg på telefonnummer 070-379 50 12 eller mail rebecca.malmberg@linck.se.

Anställningen är en heltidstjänst med provanställning och sista ansökningsdagen är 21 april.

Välkommen att bli en del av LiNCK!

Ansök nu

Inköpare till Rydahls Bromsspecialisten

Inköpare
Läs mer Jul 14
Är du en noggrann och analytisk inköpare?

Rydahls Bromsspecialisten växer och söker en inköpare inom affärsområdet Bromssystem och industrifriktion. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Med över 100 år i branschen sitter yrkesstoltheten i väggarna på detta välrenommerade företag.

Om dig

För denna tjänst så söker vi efter dig som har erfarenhet av inköp, gärna inom industri. Som person tänker vi att du beskrivs som noggrann och analytisk. Du trivs med administrativa uppgifter och har även förmåga att lyfta blicken och bidra i det strategiska arbetet. Det är positivt om du har ett affärssinne för att säkerställa kostnadseffektivitet och förutsebarhet i inköpen, och förstå hur de påverkar övriga delar av verksamheten.

Det viktigaste är att du är en lagspelare och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Tjänsten innebär en hel del interna och externa kontaktytor, vi ser därför gärna att du är kommunikativ och trivs med att bygga relationer. Du är trygg i förhandlingar och i samarbetet med personer i olika befattningar. Att kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och i skrift är en förutsättning för tjänsten. Resor förekommer och B- körkort är ett krav.

För denna tjänst så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

I rollen som inköpare kommer du ansvara för inköpen till affärsområdet Bromssystem och industrifriktion. Du kommer aktivt arbeta med att reducera kostnader genom ett långsiktigt och strukturerat arbete tillsammans med leverantörer, medarbetare och stödsystem. En viktig del av tjänsten kommer även vara att fortsätta utvecklingen och effektiviseringen av arbetssätt för fortsatt tillväxt, samt för att möta framtidens behov.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Underhålla och stärka relationer med utvalda nyckelleverantörer.

- Att göra inköp av befintliga artiklar samt artiklar kopplade till kundorder.

- Ansvar för kostnader/priser gentemot utvalda produktkategorier.

- Jobba med kostnadsreduktioner.

- Söka alternativa leverantörer.

- Handläggning av inköpsorder och orderbekräftelser.

- Kommunikation till berörda vid eventuella avvikelser mot planerat.

Om Rydahls Bromsspecialisten

Rydahls Bromsspecialisten som grundades 1916 är idag en välkänd och etablerad verksamhet med en omsättning på ca 175 miljoner kronor och ca 60 anställda.

Kunderbjudandet består av bromssystem för tunga fordon och maskiner, broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri, reservdelar till lastbilar, bussar, tunga släp, trailer och lätta transportfordon. Kunderna återfinns till största del i Sverige och Finland. Bolaget är indelat i tre affärsområden där vart och ett tillhör marknadsledarna i sin bransch.

Rydahls ägs sedan 2015 av börsnoterade OEM International, som är en av Europas ledande teknikhandels-koncerner inom industriella komponenter och system. Koncernen omsätter 4,7 miljarder, har ca 1000 anställda och består av 33 rörelsedrivande enheter i 15 länder.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på moa.jader@linck.se eller Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se.

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 16 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Backend-utvecklare till Nexta

Backend-utvecklare
Läs mer Jun 29
Nexta växer och söker nu en Backend-utvecklare som vill vara del av den resan framåt!

Vi letar efter en erfaren och ambitiös Backend-utvecklare för att förstärka Nextas produktutvecklingsteam i Karlstad. Ta chansen att vara med på tåget hos ett nyskapande bolag som bara är i början av sin resa.

Vi erbjuder
- En dynamisk, innovativ och prestigelös arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka och forma vår e-handelsplattform.
- Att arbeta med den senaste tekniken inom en starkt växande bransch.
-Ett engagerat team av dedikerade kollegor.
-Utbildningar och verktyg för att fortsätta växa och utveckla dina färdigheter.
-Varierande och utmanande arbetsuppgifter.

Om Rollen
Som Backend-utvecklare på Nexta kommer du att vara nyckeln till utveckling och implementering av programvarulösningar för vår egenutvecklade e-handelsplattform. Din roll kommer att vara central för att skapa effektiva och kundanpassade lösningar.

För att passa i denna roll behöver du ha minst 2 års erfarenhet som Backend-utvecklare. Nexta jobbar med tekniker som TypeScript, Node.js, React, Next.js, GraphQL, Postgre och Elasticsearch och ser därför gärna att du har erfarenheter av dessa eller liknande teknologier.

Vi tror att du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya verktyg och språk. För oss på Nexta är det lika viktigt att du är nyfiken och ständigt vill lära dig mer, som att du har teknisk expertis. Erfarenhet från e-handel är en bonus. Intresse och kunskap inom front-end utveckling är uppskattat, men inget krav.

Vem är du?
För att passa i denna roll behöver du vara en stark problemlösare med förmåga att hantera komplexa utmaningar. Din kreativitet och noggrannhet tillsammans med en stark nyfikenhet att utforska nya tekniker gör dig till den idealiska kandidaten för oss.

Du är datadriven och baserar dina beslut på fakta. Din förståelse för vikten av att samla och analysera användardata kommer att vara avgörande för att skapa meningsfulla och effektiva lösningar.

Dina kommunikativa färdigheter och din förmåga att samarbeta kommer att bli värdefulla i ditt arbete tillsammans med andra utvecklare och teammedlemmar. Ditt mod att interagera med kunder och förmågan att representera Nexta kommer att vara ovärderliga egenskaper.

Dina ansvarsområden:
Som vår Backend-utvecklare kommer du att:

- Utveckla och underhålla server-sidans logik för vår e-handelsplattform och våra kunder.
- Samarbeta med teamet för att förstå och tolka användarbehov, och omvandla dessa till effektiva tekniska lösningar.
-Skapa och optimera databaser och serverlösningar
-Implementera och optimera applikationens backend-kod med en modern techstack som inkluderar JavaScript-ramverk.
- Arbeta proaktivt med prestandaoptimering, skalbarhet och säkerhetsfrågor.

Vi söker dig som:
- Har minst 2 års erfarenhet som Backend-utvecklare och starka kunskaper inom JavaScript.
- Besitter gedigna kunskaper inom Node.js och relaterade teknologier.
-Har förmågan att förstå och översätta affärsbehov till tekniska lösningar.

Det är meriterande om du:
- Har erfarenhet av att arbeta med JavaScript-ramverk, speciellt Next.js.
- Har erfarenhet av databaser, särskilt Postgre.
- Har erfarenhet av Elasticsearch.
- Har kunskaper inom prestandaoptimering och säkerhetsstandarder.
- Har erfarenhet inom e-handel.

Om Nexta
Vi är ett uppstartsföretag med höga ambitioner och en stark passion för e-handel. Vi tror på att skapa hållbara och enkla lösningar för komplexa problem, vilket hjälper oss att effektivisera och öka våra kunders försäljning.

Hos oss kommer du att ha möjlighet att påverka och forma vår framtid samtidigt som du arbetar på inspirerande projekt med en grupp av drivna individer. Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till Nexta-teamet.

Är du redo att ta din Backend-utveckling till nästa nivå och vara en del av vår spännande resa? Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på 072-2160451/ johan.cederholm@linck.se

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2023-08-06

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Backend utvecklare till Nexta

Frontend-utvecklare
Läs mer Jun 28
Nexta växer och söker nu en Backend utvecklare som vill vara del av den resan framåt!

Vi letar efter en erfaren och ambitiös backend utvecklare för att förstärka Nextas produktutvecklingsteam i Karlstad. Ta chansen att vara med på tåget hos ett nyskapande bolag som bara är i början av sin resa.

Vi erbjuder
- En dynamisk, innovativ och prestigelös arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka och forma vår e-handelsplattform.
- Att arbeta med den senaste tekniken inom en starkt växande bransch.
-Ett engagerat team av dedikerade kollegor.
-Utbildningar och verktyg för att fortsätta växa och utveckla dina färdigheter.
-Varierande och utmanande arbetsuppgifter.

Om Rollen
Som Backend utvecklare på Nexta kommer du att vara nyckeln till utveckling och implementering av programvarulösningar för vår egenutvecklade e-handelsplattform. Din roll kommer att vara central för att skapa effektiva och kundanpassade lösningar.

För att passa i denna roll behöver du ha minst 2 års erfarenhet som Backend utvecklare. Nexta jobbar med tekniker som TypeScript, Node.js, React, Next.js, GraphQL, Postgre och Elasticsearch och ser därför gärna att du har erfarenheter av dessa eller liknande teknologier.

Vi tror att du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya verktyg och språk. För oss på Nexta är det lika viktigt att du är nyfiken och ständigt vill lära dig mer, som att du har teknisk expertis. Erfarenhet från e-handel är en bonus. Intresse och kunskap inom frontend utveckling är uppskattat, men inget krav.

Vem är du?
För att passa i denna roll behöver du vara en stark problemlösare med förmåga att hantera komplexa utmaningar. Din kreativitet och noggrannhet tillsammans med en stark nyfikenhet att utforska nya tekniker gör dig till den idealiska kandidaten för oss.

Du är datadriven och baserar dina beslut på fakta. Din förståelse för vikten av att samla och analysera användardata kommer att vara avgörande för att skapa meningsfulla och effektiva lösningar.

Dina kommunikativa färdigheter och din förmåga att samarbeta kommer att bli värdefulla i ditt arbete tillsammans med andra utvecklare och teammedlemmar. Ditt mod att interagera med kunder och förmågan att representera Nexta kommer att vara ovärderliga egenskaper.

Dina ansvarsområden:
Som vår Backend utvecklare kommer du att:

- Utveckla och underhålla server-sidans logik för vår e-handelsplattform och våra kunder.
- Samarbeta med teamet för att förstå och tolka användarbehov, och omvandla dessa till effektiva tekniska lösningar.
-Skapa och optimera databaser och serverlösningar
-Implementera och optimera applikationens backend-kod med en modern techstack som inkluderar JavaScript-ramverk.
- Arbeta proaktivt med prestandaoptimering, skalbarhet och säkerhetsfrågor.

Vi söker dig som:
- Har minst 2 års erfarenhet som Backend utvecklare och starka kunskaper inom JavaScript.
- Besitter gedigna kunskaper inom Node.js och relaterade teknologier.
-Har förmågan att förstå och översätta affärsbehov till tekniska lösningar.

Det är meriterande om du:
- Har erfarenhet av att arbeta med JavaScript-ramverk, speciellt Next.js.
- Har erfarenhet av databaser, särskilt Postgre.
- Har erfarenhet av Elasticsearch.
- Har kunskaper inom prestandaoptimering och säkerhetsstandarder.
- Har erfarenhet inom e-handel.

Om Nexta
Vi är ett uppstartsföretag med höga ambitioner och en stark passion för e-handel. Vi tror på att skapa hållbara och enkla lösningar för komplexa problem, vilket hjälper oss att effektivisera och öka våra kunders försäljning.

Hos oss kommer du att ha möjlighet att påverka och forma vår framtid samtidigt som du arbetar på inspirerande projekt med en grupp av drivna individer. Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till Nexta-teamet.

Är du redo att ta din Backend utveckling till nästa nivå och vara en del av vår spännande resa? Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på 072-2160451/ johan.cederholm@linck.se

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2023-08-06

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Key Account Manager - SUN Maskin & Service

Key account manager
Läs mer Jun 29
Vill du bli en del av SUN Maskin & Service AB framgångsrika team? Vi söker nu en driven Key Account Manager till Sun Maskin med passion för tekniska produkter och starkt intresse för deras kunders verksamhet. Som säljare hos Sun maskin får du möjlighet att utveckla deras affär, både mot befintliga och nya kunder inom fordonsbranschen.

Om dig

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet som KAM inom försäljning av tekniska produkter, gedigen förståelse för B2B-försäljning och förmågan att bygga långsiktiga framgångsrika affärsrelationer. Din tekniska kunskap och kommunikationsförmåga kommer att vara nyckeln till att driva framgångsrika affärer och säkerställa nöjda kunder.

Vi tror att du som person är duktig på att bygga relationer, har stort driv och tar för dig på ett ödmjukt sätt. Du har ett genuint intresse för kundernas verksamhet och utveckling. Du besitter B-körkort (innehav av C-körkort ses som meriterande) och hanterar både svenska och engelska obehindrat, både i tal och skrift. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Som Key Account Manager kommer du att spela en avgörande roll för Sun Maskins tillväxtstrategi, där leverans av högkvalitativ verkstadsutrustning till deras kunder står i fokus. Ditt uppdrag innebär att bygga starka och långsiktiga relationer med kunder, förstå deras behov och erbjuda skräddarsydda lösningar som skapar mervärde. Du kommer också att ha möjlighet att identifiera och prospektera nya affärsmöjligheter och genomföra effektiva försäljningspresentationer. I tjänsten förkommer resor och du erbjuds möjlighet till förmånsbil.

Hos SUN Maskin & Service AB får du arbeta i en spännande miljö med stor möjlighet till personlig och professionell utveckling. Du kommer att vara del av ett engagerat team som värdesätter samarbete och strävar efter gemensamma mål. Hos SUN maskin får du chansen att arbeta med marknadsledande produkter och påverka fordonsverkstadsbranschens framtid.

Om Företaget

SUN Maskin & Service är ett rikstäckande teknik- och kompetensföretag som riktar sig till bil-,buss och lastbilsverkstäder samt besiktningsföretag. Sedan starten 1994 har verksamheten bestått av försäljning och service av test och verkstadsutrustning till motorbranschen. Huvudkontoret finns i Karlstad med marknadsavdelning, serviceverkstad och lager. Servicekontor finns även i Stockholm och Göteborg. Företaget har idag 14 anställda och omsätter 45 miljoner SEK.

SUN Maskin & Service är en öppen och välkomnande arbetsplats där man värdesätter glädje och engagemang. För rätt person finns det stora möjligheter att växa med sina arbetsuppgifter och vara med att påverka framåt

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Moa Jäder på 0707-663955 eller moa.jader@linck.se alternativt Johan Cederholm på 0722-160451 eller johan.cederholm@linck.se

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 2023-08-05

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kommunikatör till Visit Värmland

Marknadskommunikatör
Läs mer Feb 10
Brinner du för digital marknadsföring och vill vara med och bidra till en hållbar utveckling av besöksnäringen i Värmland?

Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Kommunikatör på Visit Värmland! På Visit Värmland möts du av en roll där du får stora möjligheter att utvecklas samtidigt som du är med och bidrar till en viktig näring för Värmland.

Om tjänsten

Som Kommunikatör pa? Visit Va?rmland ingår du i det team som ansvarar för att planera, leverera och utva?rdera kommunikation av ho?g kvalite? enligt uppsatt strategi lokalt, regionalt och nationellt. Du kommer vara ett strategiskt sto?d i kommunikationsinsatser internt och externt och proaktivt driva kommunikationen i olika projekt. I rollen så bidrar du även i arbetet med webbutveckling och sa?kersta?lla att organisationens grafiska profil och kommunikationsstrategi efterlevs.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Webb, system och innehåll

- Content på Instagram/ facebook

- Kommunikation med samarbetspartners

- Pressutskick

- Press, artiklar, profilmaterial etc.

Detta är en roll med varierande arbetsuppgifter där en viktig del handlar om att lyfta det viktiga arbete som våra medlemsföretag gör. Du kommer att träffa många av dem och vara med och förmedla deras historier och erbjudanden.

Om dig

Vi tror att du är en person som brinner för digital marknadsföring. För att lyckas i rollen så tänker vi att du bör ha en god kunskap inom webb och sociala medier och har bra koll på trender och vill utvecklas inom området. Vi ser gärna att du trivs med att producera innehåll och förmåga att förstå behoven hos våra olika målgrupper och intressenter.

Du trivs i ett ho?gt tempo och besitter en god kommunikativ fo?rma?ga, har en pedagogisk ådra och kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift pa? svenska och engelska. Har du erfarenhet från mediebyrå eller liknande så är det meriterande. Erfarenhet av Wordpress a?r meriterande.

För denna tjänst så kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Deras mission är att öka värdet på upplevelsen av Värmland och deras uppgift är att hjälpa besöksnäringen att utvecklas mot en hållbar, värdeskapande och attraktiv näring som skapar förutsättningar för alla som lever, verkar, bor och besöker Värmland.

Tillsammans med myndigheter, kommuner, det lokala näringslivet, föreningar och människorna på platsen arbetar de för att utveckla och förhöja upplevelsen av Värmland. Genom att skapa samlingspunkter och plattformar möjliggör Visit Värmland nya affärer och samarbeten för den värmländska besöksnäringen!

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på mail sebastian.ullstrom@linck.se eller Rebecca Malmberg på rebecca.malmberg@linck.se.

Sista ansökningsdag är 3 mars.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Ansök nu

Utvecklare till 2c8

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 27
Är du en utvecklare som vill vara med på 2c8's tillväxtresa? 2c8 ska utöka verksamheten och söker nu utvecklare till sitt team i Karlstad.

2c8 är ett Karlstadbaserat produktbolag som har stora ambitioner framöver att både utveckla nya lösningar samt att utveckla och förbättra lösningarna de redan har. I fantastiska nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Karlstad möts du av en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Om tjänsten
Som utvecklare på 2c8 kommer du att ingå i ett team utvecklare som tillsammans arbetar med att utveckla deras produkter. Detta innebär att du kommer ha väldigt varierande uppgifter där man kommer få jobba med hela kedjan från databaser till klient- och webbapplikationer.

Tekniker som 2c8 använder är,

- Java

- TypeScript + Angular + Javascript

- Java EE

- server

- My

- Versionshantering i git

- Azure / Azure AD

- Linux-miljöer

Om dig
För att lyckas i rollen som utvecklare på 2c8 ser vi att du har en högskole-/universitetsutbildning inom IT/datateknik. Du har ett genuint IT-intresse och är bekväm med att jobba i Java, både för desktop och backend. Du trivs med frihet under ansvar och att arbeta i team. Det är meriterande om du har erfarenhet av teknikerna nämnda ovan men inget krav.

Vi söker en initiativtagande, nyfiken person som inte är rädd för att testa nya saker. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Företaget
2c8 är ett SaaS- företag som grundades 2006. De har utöver sitt huvudkontor i Karlstad, ett kontor i Stockholm samt kollegor i ett utvecklingsteam på Sri Lanka. 2c8 har ett uttalat mål om att expandera sin verksamhet de närmaste åren.

Företaget erbjuder verktyg och metoder för enkel och kraftfull kartläggning, utveckling och effektivisering av olika verksamheter. Deras egenutvecklade mjukvara 2c8 Apps används av över 1 100 företag i olika branscher i över 30 länder.

Hos 2c8 blir du del av en kultur som kan beskrivas som öppen och prestigelös. Kulturen tar sig till uttryck genom en platt organisation där medarbetarna har stor möjlighet att påverka både arbetssätt och tjänsteerbjudande. I fantastiska nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Karlstad möts du av en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på +46 722 160 451, johan.cederholm@linck.se eller Rebecca Malmberg, +46 703 795 012, rebecca.malmberg@linck.se

Sista ansökningsdag är 2023-02-19

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Project Coordinator Tech & Projects till Northcom

Backofficepersonal
Läs mer Maj 22
Northcom är en föregångare inom kritiska kommunikationslösningar och arbetar för att skapa ett tryggare samhälle genom att stötta vardagshjältarna med livsavgörande produkter. Nu har du möjligheten att bli en del av deras framgångsrika team som Project-Coordinator.

Om tjänsten

I rollen som Project- Coordinator hos Northcom blir du en central spelare i att koordinera projekt. Rollen som sådan är ny, därav kommer det finnas stora möjligheter i att vara med och påverkas utformning av tjänsten.

Som Project- Coordinator är du ansvarig för att tilldela lämpliga projektledare till respektive projekt i samråd med närmaste chef. Du kommer att vara en nyckelkontakt för hela företaget och ibland ha direktkontakt med kunder framförallt i mindre projekt. I rollen arbetar du nära din chef och håller denne kontinuerligt uppdaterad om projektens framsteg och behov. Rollen erbjuder även stora möjligheter till utveckling, där du kan ta steget mot att bli projektledare.

Som Project- Coordinator kommer du att vara en viktig länk och stöd för att säkerställa projektens framsteg och bistå vid behov. Du kommer också att delta i förprojekt och samarbeta med olika funktioner, såsom säljare, projektledare, tekniker och andra resurser, för att säkerställa smidiga arbetsflöden.

Om dig

För att trivas och lyckas i rollen som Project-Coordinator behöver du vara självsäker och strukturerad. Du bör vara van vid att koordinera och inte vara rädd för att säga ifrån när det behövs. Du är van att fokusera på arbetsuppgifterna och beskrivs som noggrann.

Stor vikt läggs vid att du har stark drivkraft, är en lagspelare och inte främjar individualistiskt beteende. Dessutom bör du vara bekväm med att hantera personliga möten på ett professionellt sätt och vara anpassningsbar i olika situationer. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande och kunskaper i Excel är viktiga för att utföra uppgifterna på ett effektivt sätt. Du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska. Körkort B är ett krav då resor förekommer i tjänsten. I urvalet kommer stort vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om du är redo att ta steget mot framgång och tror att du har vad som krävs för att bli Northcoms nästa Project-koordinator, ansök idag!Om företaget

Northcom grundades 1967 och har sedan dess utvecklats till att bygga komplexa digitala kommunikationslösningar inom Tetra, DMR, IP/LTE och integrerade lösningar. De är även en betydande aktör inom trådlös kommunikation via 4G/5G och mobila routrar. Northcom har ett nära samarbete med kunder inom Public Safety, Försvarsmakt, tung industri, flygplatser, säkerhetsföretag, kollektivtrafik och många fler. Kunder med unika behov som alla kräver stabil och säker kommunikation i det dagliga arbetet.

Så om du vill vara en del av ett företag som stöttar vardagshjältarna med livsavgörande produkter och har tidigare erfarenhet som Project- Coordinator, då är Northcom rätt plats för dig. Ansök nu och ta chansen att vara med och skapa ett tryggare samhälle genom innovativa kommunikationslösningar.Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, mail johan.cederholm@linck.se.

Anställningen är på heltid, anställningsort Karlstad och sista ansökningsdag är söndag 11 juni.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Affärsområdeschef till Rydahls Bromsspecialisten

Försäljningschef
Läs mer Maj 12
Är du en driven ledare med dokumenterade resultat inom försäljning?

Rydahls Bromsspecialisten växer och söker en ambitiös och resultatorienterad Affärsområdeschef inom affärsområdet Reservdelar!

På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Med över 100 år i branschen sitter yrkesstoltheten i väggarna på detta välrenommerade företag.

Om tjänsten

Som Affärsområdeschef kommer du att ha ansvar för att leda den dagliga verksamheten och vara involverad i utvecklingen av kunder, leverantörer och medarbetare inom affärsområdet Reservdelar. Du kommer att leda en organisation på 25 medarbetare och arbeta med att säkerställa både tillväxt och lönsamhet. Genom att vara en del av ledningsgruppen kommer du också att ha en viktig roll i att driva företagets övergripande strategi framåt.

Affärsområdet omsätter drygt 90 MSEK och marknadsför bl.a. bromsdelar, kopplingsdelar, filter, fjädringsdelar, hjulnav och fordonsbelysning. Med en effektiv webshop och nio servicelager runt om i Sverige servar man både rikstäckande verkstadskedjor och fristående verkstäder och man är en av de ledande verksamheterna inom denna nisch.

Om dig

För denna tjänst så söker vi en resultatdriven ledare med försäljningsbakgrund. För att passa för rollen bör du ha relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt erfarenhet av försäljning eller affärsområdesansvar inom en större verksamhet eller koncern. Du bör ha haft ansvar för såväl strategiska som operativa beslut och erfarenhet av att leda och motivera medarbetare.

Som person är du resultatdriven och har ett stort intresse för försäljning och marknadsutveckling inom industriell verksamhet. Du har god teknisk förståelse och är intresserad av produkt- och affärsutveckling. Du har även grundläggande kunskaper inom ekonomi och förmågan att läsa och analysera en resultat- och balansräkning. Som person är du ambitiös och engagerad och kan arbeta självständigt såväl som i team.

Du har också goda kommunikationsförmågor och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Rydahls Bromsspecialisten

Rydahls Bromsspecialisten som grundades 1916 är idag en välkänd och etablerad verksamhet med en omsättning på ca 175 miljoner kronor och ca 60 anställda.

Kunderbjudandet består av bromssytem för tunga fordon och maskiner, broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri, reservdelar till lastbilar, bussar, tunga släp, trailer och lätta transportfordon. Kunderna återfinns till största del i Sverige och Finland. Bolaget är indelat i tre affärsområden där vart och ett tillhör marknadsledarna i sin bransch.

Rydahls ägs sedan 2015 av börsnoterade OEM International, som är en av Europas ledande teknikhandels-koncerner inom industriella komponenter och system. Koncernen omsätter 4,7 miljarder, har ca 1000 anställda och består av 33 rörelsedrivande enheter i 15 länder.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på sebastian.ullstrom@linck.se eller Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

IT-Tekniker till IT-Teknikernas Hus

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 22
IT-Teknikernas hus söker just nu en erfaren och driven IT-tekniker för att bli en del av deras team i Karlstad.

Om dig

För att trivas i rollen som IT-tekniker hos it-Teknikernas Hus bör du vara en självgående och driven person med relevant utbildning eller erfarenhet inom området. Du har också en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta i nära kontakt med kunder. Det är viktigt att du är strukturerad och duktig på att prioritera arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har några års bakgrund i en teknisk roll som t.ex. IT-tekniker, systemansvarig, drifttekniker eller IT-support. En akademisk utbildning inom informatik data/IT är meriterande, men inget krav. Utöver detta så är du en person som alltid vill utvecklas och lära dig mer, och som vill vara med och bidra till IT-Teknikernas Hus fortsatta framgång.

Om tjänsten

Som IT-tekniker hos IT-Teknikernas Hus har du en viktig roll i att tillhandahålla teknisk support av högsta kvalitet till kunderna. Genom att installera och konfigurera program, system och nätverk, felsöka och lösa problem, samt ge råd och vägledning, kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa kundernas tekniska framgångar. Har du förståelse för programmering och databaser ser vi detta som en fördel, eftersom du då kommer ha en djupare förståelse för kundernas problem.

I tjänsten erbjuds du möjligheter till teknisk utveckling och fortbildning, så att du kan växa i din roll som IT-tekniker. Du har en god förmåga att kommunicera både på svenska och engelska, tyska är inget krav men en stor fördel då det finns kunder över hela Europa. Eftersom resor i tjänsten förekommer har du B-körkort. I rollen erbjuds du förmånsbil eller servicebil. Välkommen till en arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och samarbete och som strävar efter att skapa en balans mellan arbete och fritid för de anställda.

Om Företaget

IT-Teknikernas hus ser sig själva som en aktiv samarbetspartner snarare än en passiv leverantör. Deras uppdrag är att med hjälp av IT öka effektiviteten och lönsamheten för deras kunder. De betjänar en bred kundbas som sträcker sig från små enskilda företag till stora industrier och fungerar som outsourcad IT-avdelning för vissa kunder.
Hos IT-Teknikernas hus får du möjlighet att arbeta i en arbetsmiljö som präglas av öppenhet, respekt och samarbete. IT-Teknikernas Hus har en stark kundkrets och strävar alltid efter att leverera den bästa möjliga service. IT-Teknikernas Hus är en arbetsplats som tror på att skapa balans mellan arbete och fritid, och erbjuder anställda förmåner som friskvårdsbidrag, frukost och gemensamma aktiviteter.

Om du är en driven IT-tekniker som vill arbeta i en familjär och välkomnande arbetsmiljö där du kan växa och utvecklas, så är detta den perfekta tjänsten för dig.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, mail johan.cederholm@linck.se.

Anställningen är på heltid, anställningsort Karlstad och sista ansökningsdag är 14 maj.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Försäljningschef Swedish Northcom

Försäljningschef
Läs mer Apr 20
Northcom är en föregångare inom kritiska kommunikationslösningar och arbetar för att skapa ett tryggare samhälle genom att stötta vardagshjältarna med livsavgörande produkter. Nu har du möjligheten att bli en del av deras framgångsrika team som Försäljningschef i Sverige.

Om dig

Som ledare inom försäljning kommer du att vara en avgörande faktor i företagets fortsatta tillväxt. Du drivs av att bygga och behålla goda kundrelationer, och har genom åren samlat på dig de ledaregenskaper som krävs för att utveckla och skapa förutsättningar att lyckas för dina kollegor på säljavdelningen. Du är trygg, förtroendeingivande och jordnära i din framtoning. Dessutom är du en lagspelare som gillar att vara en del av ett sammansvetsat team. Som Försäljningschef för Northcom kommer du att vara en förebild för dina kollegor och en god representant för företaget. Dina personliga egenskaper kommer att ha stor vikt i rekryteringsprocessen.

Om tjänsten

I rollen som försäljningschef kommer du ansvara för den totala försäljningsbudgeten och rapporterar direkt till VD. Du ingår i ledningsgruppen och blir en viktig pusselbit i Northcoms fortsatta tillväxt. Säljarna är till antalet 9 personer och finns utspridda över hela Sverige. Du kommer i rollen att aktivt stötta dina kollegor med allt från upphandlingar till lösningsförslag och delaktighet på kundmöten. Det är av stor vikt att du gillar att resa och besöka kunder för att bygga starka och långsiktiga band. Utöver dessa åtagande kommer du även vara med och forma Northcoms digitala försäljningsmiljö samt ha stor delaktighet i utformningen av hur tjänsten ska se ut framåt. I rollen behöver du kunna växla mellan att ena stunden vara delaktig i strategiska beslut tillsammans med ledningsgrupp och i andra stunden stötta dina säljare i det operativa arbetet.

Northcom söker en person med god teknisk förståelse och tidigare erfarenhet av, ledarskap, upphandlingar och lösningsförsäljning. Eftersom resor förekommer frekvent behöver du ha körkort B. Tjänsten är placerad i Karlstad.

Om Företaget

Northcom grundades 1967 och har sedan dess utvecklats till att bygga komplexa digitala kommunikationslösningar inom Tetra, DMR, IP/LTE och integrerade lösningar. De är även en betydande aktör inom trådlös kommunikation via 4G/5G och mobila routrar. Northcom har ett nära samarbete med kunder inom Public Safety, Försvarsmakt, tung industri, flygplatser, säkerhetsföretag, kollektivtrafik och många fler. Kunder med unika behov som alla kräver stabil och säker kommunikation i det dagliga arbetet.

Så om du vill vara en del av ett företag som stöttar vardagshjältarna med livsavgörande produkter och har tidigare erfarenhet från ledande position inom försäljning, då är Northcom rätt plats för dig. Ansök nu och ta chansen att vara med och skapa ett tryggare samhälle genom innovativa kommunikationslösningar.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, mail johan.cederholm@linck.se.

Anställningen är på heltid, anställningsort Karlstad och sista ansökningsdag är söndag 7 maj.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare Mericon Sverige AB

Utesäljare
Läs mer Mar 28
Gillar du försäljning av teknisk karaktär och vill vara del av en tillväxtresa i en expansiv bransch? Då tror vi att detta kan vara tjänsten för dig.

Om tjänsten

Du kommer ingå i ett säljteam om fyra personer där du utgår från kontoret på Hammarö och ansvarar för försäljningen i mellansverige. Mericons kunder är OEM-tillverkare, elinstallatörer, industrier, skåpbyggare och konsulter. I olika faser av sina projekt behöver de specialanpassade helhetslösningar och/eller standard eller specialanpassade produkter kring strömfördelning, jordning och åskskydd.

Mericons försäljningsprocesser återfinns både i större skala genom projektförsäljning men även inom produktförsäljning i mindre skala. I Mericons projektförsäljningar har du som säljare det övergripande kundansvaret från start till mål, därav önskad kompetens inom el. Mericon är angelägna om att hålla en hög och jämn kvalitet i sitt arbete som innehåller allt från tekniska rekommendationer, 3D-ritningar, riskanalyser, produkter och installationer. Körkort B är ett krav då resor förekommer på veckobasis. I tjänsten ingår förmånsbil.

Mericon har nöjda medarbetare. Dina framtida kollegor sätter höga betyg på trivsel, engagemang och motivation i de återkommande medarbetarundersökningarna. I ditt nya lag finns drygt 20 fantastiska medarbetare som alla är nyfikna på deras nya kollega.

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet inom försäljning och el. För att lyckas i rollen hos Mericon ser vi att du har ett stort eget driv och förmågan att planera och strukturera dina försäljningsaktiviteter.

Hos Mericon ligger stort eget ansvar hos individen, vilket medför att du bör ha tidigare erfarenhet från att driva försäljningsprocesser. Du är duktig på att hitta nya affärsmöjligheter och vi tror att du ofta beskrivs som nyfiken och lösningsorienterad. Du har en social framtoning och har lätt för att skapa och behålla affärsrelationer.

För att komma in i rollen på ett bra sätt och skapa dig de bästa förutsättningarna för att lycka bör du ha någon form av bakgrund inom el. Du får energi av att träffa kunder på plats och ser det som en naturlig del av din roll.

Du pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. I urvalet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om Mericon

Mericon Sverige AB är ett spännande kunskapsföretag som arbetar med att designa och konstruera lösningar för åskskydd, strömfördelning och jordning. Med över 20 medarbetare, som arbetar inom teknik/försäljning, marknad, logistik och ekonomi, strävar företaget efter att hjälpa sina kunder att briljera inom strömfördelning och åskskydd. Genom att fokusera på mål och visionen, arbetar teamet på Mericon tillsammans för att möjliggöra för sina kunder att nå sina mål.

Företaget strävar efter att attrahera människor som delar deras innovativa syn på problemlösning och utmaningar. Genom att ständigt stärka sina möjligheter att erbjuda det allra senaste inom sina respektive affärsområden, arbetar Mericon på att erbjuda sina kunder de bästa möjliga lösningarna. Med över 20 års erfarenhet inom branschen fortsätter de att utveckla och anpassa sina produkter så att varje applikation når sin optimala funktionalitet.

Detta gör Mericon till ett inspirerande och roligt företag att arbeta hos och tillsammans med, där de ständigt strävar efter att göra det bästa för sina kunder och anställda.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, johan.cederholm@linck.se

Sista ansökningsdag är 23 april.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Hammarö.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

VD till Intertechna

Verkställande direktör
Läs mer Okt 27
Nu söker vi en lagspelare med högt eget driv för leda Intertechna i deras framgångsrika resa framåt. På Intertechna erbjuds du en utvecklande roll i ett väletablerat bolag med kompetenta medarbetare vid din sida.

Tycker du att detta låter intressant? Tveka då inte att skicka in en ansökan!

Om tjänsten

Intertechna har en spännande resa framför sig med en tydlig målsättning om att fortsätta växa och utvecklas. Med kompetenta medarbetare och stöd från koncernen så leder och utvecklar du som VD bolaget framåt mot en hållbar tillväxt.

I rollen som VD så ingår ett brett ansvar och du kommer att arbeta med både strategiska och taktiska frågor såväl som mer operativa arbetsuppgifter. Du kommer att driva affärsutveckling och marknadsarbete med egen kundportfölj samtidigt som du leder ditt lag framåt.

Intertechna har en spännande resa framför sig med en tydlig målsättning om att fortsätta växa. Att vara en del av Momentum Group öppnar upp för stora möjligheter att hitta synergier och samarbeten tillsammans med övriga bolag i koncernen. Inom koncernen finns även kompetens, stöd och framtida möjligheter.

Om Intertechna

Intertechna är en kompetensaktör inom digitaliserat underhåll för industrin. Deras mission är att hjälpa sina kunder med att undvika onödiga driftstörningar, snabba åtgärder vid problem, noggranna mätningar och kalibreringar och skapa förutsättningar för hög kvalitet och ett effektivt underhåll. De viktigaste produktområdena är system för drift och underhållsronder, mätdatorsystem, kalibreringsutrustning och underhållsystem för instrument.

Intertechna startades 1985 och jobbar mot industrin i Norden. På kundlistan hittar du företag inom papper- och massa, stålproduktion och el- och energi med flera. De har kontor på Hammarö. Intertechna är en del av börsnoterade Momentum Group.

Om dig

Då företaget är i en expansionsfas så tror vi att det är viktigt att du har ett högt eget driv och att du trivs med att leda i utveckling och tillväxt. En stor del av rollen handlar om att göra affärer så vi tänker att du är bra på att se affärsmöjligheter och göra något av dem. Du behöver även kunna lyfta blicken för att staka ut riktningen framåt och ha förmågan att leda dina medarbetare i den spännande resa som företaget nu gör.

Vi tänker att din ledarstil kan beskrivas som coachande och att du har en god förmåga att leda och motivera mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen bör du även ha god teknisk förståelse. Du behöver inte nödvändigtvis ha tidigare erfarenhet som VD, det viktigaste är att du motiveras av utmaningen som tjänsten erbjuder!Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på telefon 072 202 40 49, mail sebastian.ullstrom@linck.se eller Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, mail sebastian.ullstrom@linck.se.

Anställningen är på heltid, anställningsort Karlstad och sista ansökningsdag är 21 november.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hydraulmontör till Rydahls Bromsbandfabrik

Motormontör
Läs mer Mar 13
Är du en person med god förmåga att leda och planera ditt arbete och har erfarenhet inom hydraulik?

Nu söker vi en hydraulmontör till Rydahls Bromsbandfabrik. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Här finns en stor yrkesstolthet och frihet under ansvar.

Om tjänsten

I rollen som hydraulmontör så är du en viktig kugge i leverans till kund. Du ansvarar för att montering och slutprodukt håller hög kvalitet och att tidplaner för arbetet hålls. Prioritering av inkommande arbeten är en viktig del av tjänsten. Du har även ett ansvar för verkstaden där monteringen sker och säkerställer att det är ordning och reda.

Dina arbetsuppgifter består bland andra av:

- Montering av bromssystem
- Ansvar för att kvalitet och att monteringstider hålls i leveranser
- Övergripande ansvar för ordning och reda i verkstaden

Om Rydahls Bromsbandfabrik

Rydahls Bromsspecialisten är ett ledande företag som är specialister inom bromssystem till tunga fordon och maskiner samt broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri. I dagsläget har företaget 60 anställda och verkar inom 3 affärsområden; reservdelar, bromssystem samt industrifriktion.

Rydahls erbjuder skräddarsydda lösningar och ett omfattande sortiment av broms- och reservdelar samt friktionsmaterial. De säljer enbart produkter i världsklass, noggrant utvalda enligt konceptet ”Selected by Rydahls”. Bolaget ingår idag i koncernen OEM International AB.

På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Här finns en stor yrkesstolthet och goda möjligheter att utvecklas i takt med att företaget växer.

Om dig

För denna tjänst så söker vi dig som har minst ett par års erfarenhet inom hydraulik. Du behöver ha förmåga att jobba självständigt men även trivas i grupp. För att hålla hög kvalitet och service till kund så behöver du kunna lyfta blicken och ha förmåga att prioritera vad som behöver göras och när. I verkstaden värdesätts god arbetsmiljö och ordning och reda, du kommer att vara en nyckelperson för att upprätthålla det.

Du bör ha en grundläggande förståelse för flödet i leveransen och förmåga att se det ur ett affärsperspektiv. Utöver detta så bör du ha en grundläggande förståelse för elektronik och IT.

Utbildning inom fordon är meriterande men inget krav. Detsamma gäller truckkort.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på mail sebastian.ullstrom@linck.se eller Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se.

Sista ansökningsdag är 9 mars.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Ansök nu

Hydraulmontör till Rydahls Bromsbandfabrik

Motormontör
Läs mer Mar 30
Är du en person med god förmåga att leda och planera ditt arbete och har erfarenhet inom hydraulik?

Nu söker vi en hydraulmontör till Rydahls Bromsbandfabrik. På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Här finns en stor yrkesstolthet och frihet under ansvar.

Om tjänsten

I rollen som hydraulmontör så är du en viktig kugge i leverans till kund. Du ansvarar för att montering och slutprodukt håller hög kvalitet och att tidplaner för arbetet hålls. Prioritering av inkommande arbeten är en viktig del av tjänsten. Du har även ett ansvar för verkstaden där monteringen sker och säkerställer att det är ordning och reda.

Dina arbetsuppgifter består bland andra av:

- Montering av bromssystem
- Ansvar för att kvalitet och att monteringstider hålls i leveranser
- Övergripande ansvar för ordning och reda i verkstaden

Om Rydahls Bromsbandfabrik

Rydahls Bromsspecialisten är ett ledande företag som är specialister inom bromssystem till tunga fordon och maskiner samt broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri. I dagsläget har företaget 60 anställda och verkar inom 3 affärsområden; reservdelar, bromssystem samt industrifriktion.

Rydahls erbjuder skräddarsydda lösningar och ett omfattande sortiment av broms- och reservdelar samt friktionsmaterial. De säljer enbart produkter i världsklass, noggrant utvalda enligt konceptet ”Selected by Rydahls”. Bolaget ingår idag i koncernen OEM International AB.

På Rydahls möts du av en respektfull och inkluderande kultur, där man är mån om att se varje medarbetare. Här finns en stor yrkesstolthet och goda möjligheter att utvecklas i takt med att företaget växer.

Om dig

För denna tjänst så söker vi dig som har minst ett par års erfarenhet inom hydraulik. Du behöver ha förmåga att jobba självständigt men även trivas i grupp. För att hålla hög kvalitet och service till kund så behöver du kunna lyfta blicken och ha förmåga att prioritera vad som behöver göras och när. I verkstaden värdesätts god arbetsmiljö och ordning och reda, du kommer att vara en nyckelperson för att upprätthålla det.

Du bör ha en grundläggande förståelse för flödet i leveransen och förmåga att se det ur ett affärsperspektiv. Utöver detta så bör du ha en grundläggande förståelse för elektronik och IT.

Utbildning inom fordon är meriterande men inget krav. Detsamma gäller truckkort.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på mail sebastian.ullstrom@linck.se eller Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se.

Sista ansökningsdag är 9 mars.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Ansök nu