Technogarden AB jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb hos Technogarden AB i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Karlstad.

Analysingenjör Technogarden Karlstad

Produktionsingenjör, textil, trä, glas, förpackningar
Läs mer Jul 4
IntroduktionTill vårt team inom Engineering söker vi nu efter dig som är analysingenjör. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar – din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Karlstad.
Till vår konsultverksamhet i Karlstad söker vi nu en Analysingenjör för uppdrag hos en av våra kunder inom tillverkande industri.
ArbetsrollsbeskrivningSom analysingenjör kommer du hantera, analysera och tolka stora mängder data för att hjälpa till att lösa problem och optimera processer inom pappers- och massaindustrin.
I uppdraget ingår att sammanställa olika driftrapporter och med hjälp av statistiska metoder identifiera avvikelser och trender i driftdata. Du kommer delta i metodutveckling med målet att förutse fel innan de uppstår för att åstadkomma en så störningsfri och energieffektiv produktion som möjligt.
KvalifikationerVi tror att du har en högskoleingenjörsexamen inom relevant område eller motsvarande erfarenhet. Du har jobbattre till fem årinom pappers- och massaindustrin och nu är redo att ta nästa steg i din utveckling. Tjänsten kräver att du har vana avdataanalys. Du är en analytisk, driven och målinriktad person som genom ett nyfiket synsätt tar dig an nya uppgifter med stor noggrannhet. Du förstår vikten av det egna ansvaret och kan arbeta självständigt såväl som i grupp.Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper brukar kunna vara meriterande.
Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.
Kontaktuppgifter och ansökanAnsök med CV senast den 18 augusti. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se.Vänligen notera att ansökningar endast tas emot via hemsidan på grund av GDPR. Vi ser fram emot din ansökan och uppmuntrar till att söka tidigt då urval sker löpande.För frågor är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Nilsson på 070- 298 30 85, ulrika.nilsson@technogarden.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren inköpare till Technogarden i Karlstad

Inköpare
Läs mer Nov 16
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag med omkring 400 anställda. Vi är tekniska specialister och verksamma inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar med fokus på personlig utveckling och välmående. Vi ser oss som samarbetspartners med våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag. Technogarden finns, förutom i Karlstad, även i Malmö, Stockholm, Göteborg och Västerås - det finns därmed också möjligheter att fortsätta sin karriär inom Technogarden även om man är sugen att röra på sig.

Är du en erfaren inköpare med god förhandlingsvana och erfarenhet av att upprätta avtal?

Just nu söker vi dig som vill gå in som underkonsult eller ta anställning hos oss för ett uppdrag med start så snart som möjligt!

Vad söker vi?

Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom Supply Chain med fokus på tillverkande industri. Vi söker därför dig som gillar att kombinera en roll inom teknik och ekonomi, där du arbetar i ett inköpsteam i nära dialog med leverantör, konstruktion och produktion.

Just nu söker vi dig som vill jobba inom pappersindustrin där du som konsult blir en viktig del i kundens inköpsorganisation. Du behöver ha god förhandlingsvana och erfarenhet av att upprätta avtal i en roll som inköpare.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, teknik eller inköp. Du har ett par års arbetserfarenhet som inköpare, gärna inom industrin, och drivs av en nyfikenhet att lära och utvecklas. Vi ser gärna att du kan både tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Du är en öppen och kommunikativ person som motiveras av utmaningar samt hittar och förverkligar förbättringsmöjligheter. Du trivs i en organisation där du både samarbetar med kollegor men också får möjlighet att ansvara för att driva dina egna uppgifter.

Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas.

Vad erbjuder vi?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika kunduppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Förutom att bli en del av ett härligt gäng så erbjuder vi en rad förmåner för vår personal som vi gärna berättar mer om när vi ses.

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök med CV via technogarden.se. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan datum för sista ansökan gått ut. Ansök därför gärna så snart som möjligt. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Emelie Ivarsson, konsultchef Suppy Chain, på emelie.ivarsson@technogarden.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är 2 december.

Ansök nu

IT-specialist inom BI och integrationer till Nordic Paper

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 25
Nordic Paper är en skandinavisk specialpappersproducent som tillverkat högkvalitativt papper sedan slutet av 1800-talet. Vi har fem pappersbruk belägna i Bäckhammar, Åmotfors, Säffle, Greåker (Norge) och Québec (Kanada). Huvudkontoret finns i Karlstad. Vi tillverkar kraftpapper som bland annat används till bärkassar, säckar och förpackningar, samt naturligt greaseproofpapper, vilket är ett fettresistent papper vars användningsområden främst är inom livsmedelsindustrin, exempelvis som bakplåtspapper.

Efterfrågan på pappersbaserade produkter ökar ständigt och vårt högkvalitativa papper är ett hållbart och miljövänligt alternativ. Som ett av de ledande bolagen i branschen levererar vi hållbara produkter till kunder i över 80 länder. Sedan hösten 2020 är vi noterade på Nasdaq Stockholm.

IT-avdelningen på Nordic Paper ansvarar för att tillhandahålla affärsstödjande IT-funktioner och tjänster och är en viktig del av Nordic Papers verksamhet. Vårt IT-landskap består idag av konfigurerade standardsystem, egenutvecklade system och molntjänster.

Är du en driven och engagerad specialist som vill arbeta med moderna teknologier och driva framtidens utveckling av spännande högteknologiska lösningar?

Vad vi söker

Vi söker dig som har starkt intresse för Business Intelligence och integrationer, som vill fortsätta utvecklas samt ligga i framkant. Det här är en ny roll hos oss och du får vara drivande i utmanande och varierande projekt inom en mycket spännande bransch. Det är ett arbete som ställer höga krav på kvalitet och noggrannhet, det innebär också spännande utmaningar och möjligheter till innovation i gränslandet mellan IT och analys.

Vilken blir din roll på Nordic Paper?

Rollen som IT-specialist inom BI och integrationer innebär att stötta IT och verksamheten i det operativa och praktiska arbetet inom rapportlösningar, samt att:

- Agera som systemförvaltare inom området, dvs att arbeta med kravställning, utveckling och testning

- Jobba nära verksamheten och omsätta behov i relevanta analysstöd

- Databasmodellering och design av Data Warehouse-lösningar

Vem söker vi?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av kvalificerat arbete inom IT som gjort att du byggt dig en stadig grund inom området, samt att du är väl insatt i både hård- och mjukvaruutveckling. Har du en examen inom IT, teknik eller motsvarande som kan anses som likvärdig är det en bra ingång, men inget krav.

Det är meriterande om du har kunskap om och förståelse för följande områden:

- Microsofts BI-plattform ( Server), Power BI, Qlik.

- Azure Integration Services, Logic Apps, Service Bus, Functions.

- God teknisk kunskap av REST API och Meddelandehantering.

- Förståelse kring säkerhetslösningar inom integration och API:er.

För att du ska lyckas i rollen värderar vi dina personliga egenskaper högt. Vi sätter värde på att du är nyfiken och vetgirig i ditt sätt att utvecklas och letar reda på information och ny teknik som leder dig och oss framåt. Du trivs med ett dynamiskt arbetssätt vad gäller att ta initiativ till att föra projektet vidare, samtidigt som du är lyhörd till berörda personer och dess kunskap i din omgivning. Du har förmåga att planera och prioritera för att leverera inom givna tidsramar och med önskad kvalitet. Du är även kommunikativ, social och vägledande där du kan fungera som en hjälpande hand för organisationen.

Körkort efterfrågas då du behöver kunna ta dig till våra siter runt om i länet.

Vad erbjuder vi?

Vi är en arbetsplats i ett hållbart och expansivt bolag som sätter din personliga utveckling i fokus. Med vår strävan att ständigt bli bättre blir du, oavsett roll, alltid en viktig och högt värderad spelare i vårt lag.

Utöver flextid, generösa pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag, trivselpeng och goda utbildningsmöjligheter får du chansen att bli del i ett framåttänkande och innovativt företag. Hos oss är ingen idé för stor eller för liten och vi välkomnar egna initiativ. Vi är måna om att behålla våra medarbetare och värderar därför varje individs utveckling högt.

Om anställningen

Tjänsten är heltid, tills vidare med placeringsort Karlstad eller på någon av våra anläggningar. Tillträde enligt överenskommelse.

Mer information och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Technogarden. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Ulrika Nilsson som nås på 0702-98 30 85 eller ulrika.nilsson@technogarden.se.

Ansök genom att besöka annonsen på technogarden.se. Vänligen notera att ansökningar endast tas emot via hemsidan på grund av GDPR. Vi ser fram emot din ansökan och uppmuntrar till att söka tidigt då urval sker löpande. Ansökningstiden går ut 14 april.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfarna konstruktörer till Technogarden Karlstad

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Feb 15
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på kompetenser inom industriell tillverkning, teknik- och IT. Våra konsulter är hjärtat i vår verksamhet, därför vill vi fortsätta växa tillsammans med dig. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Just nu ser vi stor efterfrågan på maskinteknisk kompetens och vi utökar därför vårt team inom Engineering i Karlstad med seniora konstruktörer.

Arbetsrollsbeskrivning

Som konstruktör hos oss kommer du få möjlighet till utmanande och spännande uppdrag inom flera branscher som papper & massa, fordon och tillverkande industri. Utifrån dina erfarenheter och intresse så hittar vi uppdrag som passar just dig. Det kan innebära flera olika roller beroende på vem du är, vad du har gjort och vad du vill göra. Det löser vi tillsammans.

Kvalifikationer
Vi söker dig som kan hantera 2D och 3D-CAD och som har för vana att ansvara för dina uppdrag avseende teknik, tid och kvalitet. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper brukar kunna vara meriterande. Övriga kvalifikationer:

- Ingenjörsexamen inom relevant område

- Erfarenhet av flertalet olika CAD program

- 10 års erfarenhet inom olika discipliner (gärna el, hydraulik och dynamisk konstruktion)

- Erfarenhet av komplexa konstruktioner

- God kunskap inom ritteknik och ritningsgranskning

Personliga egenskaper
Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt.

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?
På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Som konsult hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor. Din utveckling ligger lika mycket i dina egna händer som i våra, så om ambitionen finns hos dig har du stora möjligheter att påverka både ditt eget arbete och verksamheten i stort.

Kontaktuppgifter och ansökan
Låter det här som något för dig? Då ser vi fram emot din ansökan med CV senast den 10 mars. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan! För frågor är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Nilsson på 070- 298 30 85, ulrika.nilsson@technogarden.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konstruktör till Technogarden Karlstad

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Feb 9
Introduktion
Till vårt team inom Engineering söker vi nu fler duktiga konstruktörer. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Karlstad.

Arbetsrollsbeskrivning

Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom flera branscher som försvar, fordon och tillverkande industri. Utifrån dina erfarenheter och intresse så hittar vi uppdrag som passar dig. Som konsult på Technogarden kommer du få möjligheter till spännande och varierande uppdrag hos våra kunder som är ledande företag inom svensk industri.

Vi har efterfrågan på mekanikkonstruktörer från kundföretag i regionen. För att ha en större beredskap att möta den efterfrågan, vill vi nu komma i kontakt med dig som intresserad av att byta jobb. Det kan innebära flera olika roller beroende på vem du är, vad du har gjort och vad du vill göra. Det löser vi tillsammans.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik och har jobbat några år inom området. Vi letar efter dig som kan hantera 2D och 3D-CAD och som har för vana att ansvara för dina uppdrag med avseende teknik, tid och kvalitet. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper brukar kunna vara meriterande.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?
På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Personliga egenskaper
Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt.
Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök med CV senast den 3 mars. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! För frågor är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Nilsson på 070- 298 30 85, ulrika.nilsson@technogarden.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Natural Environment Engineer, Norway

Miljöingenjör
Läs mer Jul 6
Technogarden is a subsidiary of Norconsult, the Nordic region's largest consultancy company. Technogarden is represented by 12 offices in Norway and Sweden and has around 600 employees, primarily engineers, IT consultants and project administrative staff.

Employment with us gives you the opportunity to participate in many interesting projects. Our customers range from large, international groups to small and medium-sized companies and businesses within the public sector.Technogarden continues to build up our expertise in studies and early-phase projects and is looking for you who have experience and interest to take part in this.

We have long-term projects and are looking for you who are passionate about studies/early phase and want to further develop your skills.

We are looking for people who want to work primarily remotely from Sweden with clients and projects in Norway. Initially, you will travel to Norway to get into the project and get to know the project members.Duties/responsibilities:

- Responsible for planning and implementation of natural environment deliveries
within the project

- Identify and assess external environmental aspects

- Establishment of an external environmental budget

- Perform "Best Available Techniques" (BAT) evaluations

- Description of skills:

- Minimum 2 years of relevant experience in environmental engineering

- Knowledge of relevant standards

- Knowledge of relevant Norwegian regulations, e.g. NORSOK S-003

- Proactive person with good communication and collaboration skills

- Ability to work independentlyEducation/Skills:

- Relevant education at BSc or MSc level in science/engineering

- Keywords Environmental Education, Environmental Management, Engineering,
Environmental Analysis, Environmental Mapping

- Industry category Oil / Gas Off- / Onshore / Maritime

- Industry Services related to oil and gas extraction

- Alternative industry category Industry / Production

- Alternative industry Chemical industry / Petroleum industryBeing a part of the #wearetechnogarden
At Technogarden, we want you to feel that you are a part of the family. We strive to create the team spirit among our employees, despite the geographical distance that arises when our consultants work on different assignments. We have regular activites and committed staff who are never more than a phone call or email away. We put our employees in focus and work actively to make you feel like a "Technogardener" from the beginning. Together we challenge ourselves in different environments, but also on mountains, sport races or through inspirational lectures. We do not only work with our financial goals, but for us it is at least as important with our health and charity project as DoGoodGetGood (DGGG).

We value a high level of ambition and willingness to develop yourself together with us. As an employee, you are an ambassador for Technogarden with our customers, which is why we put a great importance to your personality.

Possibility
We are growing and on our journey there will come several exciting opportunities and challenges. Your development is therefore as much in your own hands as it is in ours. As an employee with us, you are offered a stimulating work environment with good conditions and a happy group of colleagues, great opportunities to influence your own work and the business in general.

Contact details and application
Apply with a CV and cover letter. For questions, you are welcome to contact Ulrika Nilsson 070-298 30 85, ulrika.nilsson@technogarden.se or Peter Bråby 0739 80 83 91, peter.braby@technogarden.se

Ansök nu

Instrument engineer, Norge

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Jul 6
Instrument engineer, Norway

Technogarden is a subsidiary of Norconsult, the Nordic region's largest consultancy company. Technogarden is represented by 12 offices in Norway and Sweden and has around 600 employees, primarily engineers, IT consultants and project administrative staff.

Employment with us gives you the opportunity to participate in many interesting projects. Our customers range from large, international groups to small and medium-sized companies and businesses within the public sector.

Technogarden continues to build up its expertise in studies and early-phase projects and is looking for you who have experience and interest to take part in this.

We have long-term projects and are looking for you who are passionate about studies/early phase and want to further develop your skills.

We are looking for people who want to work primarily remotely from Sweden with clients and projects in Norway. Initially, you will travel to Norway to get into the project and get to know the project members.Duties/responsibilities:

Responsible for SAS system design and integration
Relevant tasks related to fire, gas and safety assessments.
Preparation of complete documentation and data register
Evaluation of design and equipment packages.
Preparation of drawings, specifications and data sheets
Deliver results and meet customer expectationsEducation/Skills:

Minimum 3 years' experience from early-phase projects
Minimum Bachelor's degree in electrical/automation/ robotics
Relevant experience from onshore or offshore projects within oil and gas
Knowledge of ATEX requirements and ATEX-certified equipment can be an advantage
Personal qualities: Accurate, flexible and organised, service minded, ability to work
independently, collaborative skills.
Good knowledge of Norwegian and English both soeech and in writingBeing a part of the #wearetechnogarden
At Technogarden, we strive to create togetherness and team spirit among our employees, despite the geographical distance that arises when our consultants work on different assignments. We have regular consultant meetings and committed consultant managers who are never more than a phone call or email away. We put our employees in focus and work actively to make you feel like a "Technoguard" from day one. Together we challenge ourselves in different environments, however only the mission environment, but also on mountains, running races or through inspirational lectures. We do not only work with our budget goals, but for us it is at least as important with our health and social goals.

We value a high level of ambition and willingness to develop together with us. As an employee, you are an ambassador for Technogarden with our customers, which is why we attach great importance to your personality.

Possibility
We are growing and on our continued journey will come several exciting opportunities and challenges. Your development is therefore as much in your own hands as it is in ours. As an employee with us, you are offered a stimulating work environment with good conditions and a happy group of colleagues, great opportunities to influence your own work and the business in general.

Contact details and application
Apply with a CV and cover letter. For questions, you are welcome to contact Ulrika Nilsson on 070-298 30 85, ulrika.nilsson@technogarden.se or Peter Bråby 0739 80 83 91, peter.braby@technogarden.se

Ansök nu

Process Engineers early phase projects, Norway

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Jul 6
Technogarden is a subsidiary of Norconsult, the Nordic region's largest consultancy company. Technogarden is represented by 12 offices in Norway and Sweden and has around 600 employees, primarily engineers, IT consultants and project administrative staff.

Employment with us gives you the opportunity to participate in many interesting projects. Our customers range from large, international groups to small and medium-sized companies and businesses within the public sector.Technogarden continues to build up its expertise in studies and early-phase projects and is looking for you who have experience and interest to take part in this.

We have long-term projects and are looking for you who are passionate about studies/early phase and want to further develop your skills.

We are looking for people who want to work primarily remotely from Sweden with clients and projects in Norway. Initially, you will travel to Norway to get into the project and get to know the project members.

Duties/responsibilities:

- Responsible for discipline deliverables

- Develop and quality control process/tool system design

- Evaluation/sizing of process equipment (e.g. heat exchangers, pumps etc.)

- Develop and quality check process system deliverables such as:

- P&ID;, PFD/UFD

- Process data sheet

- Line dimensioning and line list

- Calculation and calculation reports

- Process and system documentation.

- Prepare and actively participate in HAZOP, process design and other relevant
safety reviews.

Education/skills:

- Minimum 3 years' experience from early phase projects

- Master's degree/Bachelor's degree Process engineering

- Experience from modification projects in the offshore industry.

- Relevant experience from onshore or offshore projects within oil and gas

- Knowledge of relevant Norwegian regulations and API/ISO/ASME standards is an
advantage

- Good knowledge of Norwegian and English both soeech and in writing

- Personal qualities: Accurate, flexible, independent and organized.

Being a part of the #wearetechnogarden
At Technogarden, we strive to create togetherness and team spirit among our employees, despite the geographical distance that arises when our consultants work on different assignments. We have regular consultant meetings and committed consultant managers who are never more than a phone call or email away. We put our employees in focus and work actively to make you feel like a "Technoguard" from day one. Together we challenge ourselves in different environments, however only the mission environment, but also on mountains, running races or through inspirational lectures. We do not only work with our budget goals, but for us it is at least as important with our health and social goals.

We value a high level of ambition and willingness to develop together with us. As an employee, you are an ambassador for Technogarden with our customers, which is why we attach great importance to your personality.

Possibility
We are growing and on our continued journey will come several exciting opportunities and challenges. Your development is therefore as much in your own hands as it is in ours. As an employee with us, you are offered a stimulating work environment with good conditions and a happy group of colleagues, great opportunities to influence your own work and the business in general.

Contact details and application
Apply with a CV and cover letter. For questions, you are welcome to contact Ulrika Nilsson 070-298 30 85, ulrika.nilsson@technogarden.se or Peter Bråby 0739 80 83 91, peter.braby@technogarden.se

Ansök nu

Instrumentingenjör till Technogarden

Mättekniker, geologi
Läs mer Okt 23
Introduktion
Till vårt team inom Engineering söker vi fler instrumentingenjörer. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Göteborg, Malmö. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Karlstad.

Arbetsrollsbeskrivning

Som konsult på Technogarden kommer du få möjligheter till spännande och varierande uppdrag hos våra kunder som är ledande företag inom industri. Vi har efterfrågan på instrumentingenjörer från kundföretag i regionen och i Norge. För att ha en större beredskap att möta den efterfrågan, vill vi nu komma i kontakt med dig som intresserad av att byta jobb. Det kan innebära flera olika roller beroende på vem du är, vad du har gjort och vad du vill göra. Det löser vi tillsammans.

Uppgifter/ansvar:

- Utveckling och design av instrumentutrustning

- Framställan och uppdatering av tekniska dokument, ritningar och register

- Tvärfunktionellt samarbete med andra ingenjörsdiscipliner

- Projektering och beräkning av instrumentutrustning för inköp

- Samordning av installationsaktiviteter

Utbildning/färdigheter:

- Kandidatexamen/Yrkesskola inom relevant teknisk utbildning

- Goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?
På Technogarden arbetar vi för att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Personliga egenskaper
Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team och enskilt. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök med CV och personligt brev senast den 19 november. För frågor kontakta Ulrika Nilsson på 070- 298 30 85, ulrika.nilsson@technogarden.se. Varmt välkommen med din ansökan

Ansök nu

Mekanikingenjör till Technogarden Karlstad

Maskinkonstruktör
Läs mer Okt 16
Introduktion
Till vårt team inom Engineering söker vi fler mekanikingenjörer. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Göteborg, Malmö. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Karlstad.

Arbetsrollsbeskrivning

Som konsult på Technogarden kommer du få möjligheter till spännande och varierande uppdrag hos våra kunder som är ledande företag inom industri. Vi har efterfrågan på mekanikkonstruktörer från kundföretag i regionen och i Norge. För att ha en större beredskap att möta den efterfrågan, vill vi nu komma i kontakt med dig som intresserad av att byta jobb. Det kan innebära flera olika roller beroende på vem du är, vad du har gjort och vad du vill göra. Det löser vi tillsammans.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik och har jobbat några år inom området. Är du nyexaminerad - är du också välkommen med din ansökan! Vi letar dig som kan hantera 2D och 3D-cad och som har för vana att ansvara för dina uppdrag med avseende teknik, tid och kvalitet. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper brukar kunna vara meriterande.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?
På Technogarden arbetar vi för att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Personliga egenskaper
Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt.

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök med CV och personligt brev senast den 12 nov. För frågor kontakta Ulrika Nilsson på 070- 298 30 85, ulrika.nilsson@technogarden.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inköpare till Technogarden i Karlstad

Inköpare
Läs mer Jun 20
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag med omkring 400 anställda. Vi är tekniska specialister och verksamma inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar med fokus på personlig utveckling och välmående. Vi ser oss som samarbetspartners med våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag. Technogarden finns, förutom i Karlstad, även i Malmö, Stockholm, Göteborg och Västerås - det finns därmed också möjligheter att fortsätta sin karriär inom Technogarden även om man är sugen att röra på sig.

Vad söker vi?

Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom Supply Chain med fokus på tillverkande industri. Vi söker därför dig som gillar att kombinera en roll inom teknik och ekonomi, där du arbetar i ett inköpsteam i nära dialog med leverantör, konstruktion och produktion.

Just nu söker vi dig som vill jobba inom pappersindustrin där du som konsult blir en viktig del i kundens inköpsorganisation. Du kommer ansvara för inköp av ett komponentområde och säkerställa att leveranstid, pris och kvalitet uppfylls. Vidare kommer du arbeta med ständiga förbättringar för att hela tiden säkerställa en kostnadseffektiv och kvalitetssäker inköpsprocess.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, teknik eller inköp. Du har ett par års arbetserfarenhet, gärna inom industrin, och drivs av en nyfikenhet att lära och utvecklas. Har du arbetat som inköpare ser vi det som ett plus men det är inget krav. Vi ser gärna att du kan både tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Du är en öppen och kommunikativ person som motiveras av utmaningar samt hittar och förverkligar förbättringsmöjligheter. Du trivs i en organisation där du både samarbetar med kollegor men också får möjlighet att ansvara för att driva dina egna uppgifter.

Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas.

Vad erbjuder vi?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika kunduppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Förutom att bli en del av ett härligt gäng så erbjuder vi en rad förmåner för vår personal som vi gärna berättar mer om när vi ses.

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök med CV via technogarden.se. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan datum för sista ansökan gått ut. Ansök därför gärna så snart som möjligt. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Emelie Ivarsson, konsultchef Suppy Chain, på emelie.ivarsson@technogarden.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är 13 augusti.

Ansök nu

Projektledare till Technogarden

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 5
Introduktion
Till vårt team inom Engineering söker vi nu en projektledare med ett genuint teknikintresse. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Karlstad.

Arbetsrollsbeskrivning
Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom flera branscher som tillverkande industri, medicinteknik, fordon och försvar. Utifrån dina erfarenheter och intresse så hittar vi uppdrag som passar dig. Som konsult på Technogarden kommer du få möjligheter till spännande och varierande uppdrag hos våra kunder som är ledande företag inom svensk industri.

Vi har efterfrågan på projektledare från kundföretag i regionen. För att ha en större beredskap att möta den efterfrågan, vill vi nu komma i kontakt med dig som intresserad av att byta jobb. .

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en eftergymnasialutbildning och flera års erfarenhet av produktionstekniskt arbete och projektledning inom tillverkande industri samt erfarenhet av LEAN/SIX Sigma. Erfarenheter att leda tvärfunktionella team, montering eller från automation generellt är starkt meriterande samt erfarenhet av SAP eller annat ERP-system. Goda kunskaper i engelska är en förutsättning.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?
På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en person ha ett brinnande intresse för att förbättra produktionen kombinerat med god samarbetsförmåga. Du bör vara mycket självgående, drivande samt söka upp nödvändig information för att lösa uppgiften. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök med CV och personligt brev senast den 2 juli. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Nilsson på 070- 298 30 85, ulrika.nilsson@technogarden.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsingenjör till Technogarden Karlstad

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Maj 25
Introduktion

Till vårt team inom Engineering söker vi nu en produktionsingenjör med ett genuint teknikintresse där du gillar att lösa tekniska problem. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Karlstad.

Arbetsrollsbeskrivning
Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom flera branscher som tillverkande industri, medicinteknik, fordon och försvar. Utifrån dina erfarenheter och intresse så hittar vi uppdrag som passar dig. Som konsult på Technogarden kommer du få möjligheter till spännande och varierande uppdrag hos våra kunder som är ledande företag inom svensk industri.

Vi har efterfrågan på produktionsingenjörer från kundföretag i regionen. För att ha en större beredskap att möta den efterfrågan, vill vi nu komma i kontakt med dig som intresserad av att byta jobb. Det kan innebära flera olika roller beroende på vem du är, vad du har gjort och vad du vill göra. Det löser vi tillsammans.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning produktions- eller maskinteknik och har jobbat några år inom området. Du har tidigare arbetat med produktionsutveckling inom monteringsflöden och har även erfarenhet samt stort intresse av lean-metoden. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i projekt, PLC-programmering och databashantering är det meriterande.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?
På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en person som drivs av utveckling och gillar att ta egna initiativ, oavsett om det kommer till att starta i gång ett nytt förändringsprojekt eller att söka upp nödvändig information. Du är självgående och van att arbeta i team samt har förståelse för vikten av god kommunikation. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök med CV och personligt brev senast den 18 juni. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Nilsson på 070- 298 30 85, ulrika.nilsson@technogarden.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konstruktörer till Technogarden Karlstad

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Maj 25
Introduktion
Till vårt team inom Engineering söker vi nu fler duktiga konstruktörer. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Växjö, Västerås, Göteborg, Helsingborg, Malmö och Lund. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Karlstad.

Arbetsrollsbeskrivning

Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom flera branscher som försvar, medicinteknik, fordon och tillverkande industri. Utifrån dina erfarenheter och intresse så hittar vi uppdrag som passar dig. Som konsult på Technogarden kommer du få möjligheter till spännande och varierande uppdrag hos våra kunder som är ledande företag inom svensk industri.

Vi har stor efterfrågan på Mekanikkonstruktörer från kundföretag i regionen. För att ha en större beredskap att möta den efterfrågan, vill vi nu komma i kontakt med dig som intresserad av att byta jobb. Det kan innebära flera olika roller beroende på vem du är, vad du har gjort och vad du vill göra. Det löser vi tillsammans.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik och har jobbat några år inom området. Tar du examen i sommar - är du också välkommen med din ansökan! Vi letar dig som kan hantera 2D och 3D-cad och som har för vana att ansvara för dina uppdrag med avseende teknik, tid och kvalitet. Det finns också möjligheter för dig med mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas inom mekanikkonstruktion. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper brukar kunna vara meriterande.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?
På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Personliga egenskaper
Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt.
Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök med CV och personligt brev senast den 18 juni. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Nilsson på 070- 298 30 85, ulrika.nilsson@technogarden.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren Konstruktör till Valmet AB

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Mar 15
Vill du vara en del av ett stort, multinationellt företag med kunder över hela världen?

Vill du specialisera dig inom produktutveckling, samarbeta i kundprojekt inom mjukpappersindustrin och samtidigt ha närhet till montagehall och förmontage av hela maskiner?

Nu har du chansen! Vi hjälper nu vår kund Valmet Tissue i Karlstad att hitta deras nya konstruktörsstjärnor!

Hos Valmet har du möjlighet se det du konstruerar på nära håll och stora utvecklingsmöjligheter finns inom teamet.

För att komplettera ett av Valmets konstruktörsteam (Dry End Engineering) söker vi nu seniora konstruktörer. Som senior konstruktör kommer du att få arbeta med produktutveckling, nya lösningar mot kund samt anpassa befintliga produkter mot kundernas önskemål i leveransprojekt. Utöver de klassiska konstruktörsuppgifterna som 3D-modellering, dimensionering och materialfrågor kommer du jobba mycket med maskinsäkerhet och rörliga komponenter. Även inslag av hydraulik, styrsystem och automation kommer att förekomma om intresset finns. Teknologiavdelningen består idag av ett 80-tal kollegor inom konstruktion och automation.

Vi söker dig som vill bidra med din erfarenhet och expertis från produktutveckling eller kundanpassning i leveransprojekt. Du är nyfiken som person och vill gärna axla stort konstruktions- och sektionsansvar i projekten. Som senior konstruktör känner du dig trygg i din konstruktörsroll och vi tror att du behöver ha ingenjörsbakgrund med några års erfarenhet av tillverkande industri för att matchningen ska bli bra för båda parter. För att på bästa sätt kunna leverera resultat och uppfylla kundförväntningar har du hög samarbetsförmåga och är lyhörd och flexibel när det kommer till att reagera på förändring.

Vilka är Valmet?

Valmet är där de bästa talangerna från en mängd olika bakgrunder samlas. Med 17 000 proffs runt om i världen är vi den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och tjänster för massa-, pappers- och energiindustrin. Vårt engagemang för att föra våra kunders prestationer framåt kräver kreativitet, tekniska innovationer, servicekunnande - och framför allt teamwork.

För oss är det viktigt att varje medarbetare mår bra och vi erbjuder därför ett stort utbud av förmåner. Nyfiken? Välkommen med din ansökan så berättar vi mer!

Är du vår nya kollega?

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Peter Bråby som nås via peter.braby@technogarden.se eller telefon 0739 80 83 91

Sista ansökningsdag är 9e April.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konstruktör redo för nya utmaningar?

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Dec 22
Introduktion
Till vårt team inom Engineering söker vi nu fler duktiga konstruktörer. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Växjö, Västerås, Göteborg, Helsingborg, Malmö och Lund. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Karlstad.

Arbetsrollsbeskrivning

Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom flera branscher som försvar, medicinteknik, fordon och tillverkande industri. Utifrån dina erfarenheter och intresse så hittar vi uppdrag som passar dig. Som konsult på Technogarden kommer du få möjligheter till spännande och varierande uppdrag hos våra kunder som är ledande företag inom svensk industri.

Vi har stor efterfrågan på Mekanikkonstruktörer från kundföretag i regionen. För att ha en större beredskap att möta den efterfrågan, vill vi nu komma i kontakt med dig som intresserad av att byta jobb. Det kan innebära flera olika roller beroende på vem du är, vad du har gjort och vad du vill göra. Det löser vi tillsammans.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik och har jobbat några år inom området. Vi söker dig som kan hantera 2D och 3D-cad och som har för vana att ansvara för dina uppdrag med avseende teknik, tid och kvalitet. Det finns också möjligheter för dig med mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas inom mekanikkonstruktion. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper brukar kunna vara meriterande.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?
På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Personliga egenskaper
Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt.
Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök med CV och personligt brev senast den 15:e januari. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Marie Ladekvist på 0702-82 91 77, marie.ladekvist@technogarden.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Serviceingenjör till BTG Instruments AB

Serviceingenjör, maskin
Läs mer Dec 16
Serviceingenjör till BTG Instruments AB

Föreställ dig ett jobb där du får chansen att arbeta med världsledande teknik. Du får möjlighet att lära dig hur varje produkt fungerar både i teorin och praktiken. Du får dessutom vara en nyckelperson gällande servicefrågor i din region och den som säkerställer att all utrustning fungerar optimalt i kundens process - och genom hela livscykeln.

Om något av detta lockar dig så vill vi gärna att du läser vidare om tjänsten som serviceingenjör hos oss på BTG Instrument.

BTG Instruments AB är världsledande inom området mät- och analysinstrument för övervakning och reglering av avancerade processparametrar inom pappers- och massaindustrin. Under mer än 100 år har vi utvecklat innovativa och kostnadseffektiva sätt att förbättra produktivitet och lönsamhet för pappers- och massaprocesser. BTG grundades 1921 i Sverige, och har idag huvudkontor i Éclépens, Schweiz. Globalt inom koncernen är vi cirka 600 personer. BTG ägs sedan december 2019 av Voith Paper GmbH.

Vad innebär det att jobba som serviceingenjör hos oss?

Som en av serviceingenjörerna i vårt nordiska team innehar du en nyckelroll i vårt uppdrag att förbättra och optimera våra kunders pappers-/massaprocess med hjälp av vårt produktsortiment inom mät- och analysinstrument.

Du ansvarar för det åtagande som våra serviceavtal innebär, vilket innefattar allt från kontakt med kund för inplanering av servicearbete till rapportering efter utfört jobb. Serviceuppdragen innebär bland annat installation och idrifttagning av ny utrustning, felsökning vid funktionsbrister, utbyte av instrument och prestandaoptimeringar. I arbetsuppgifterna ingår även ett ansvar för utbildning hos kund för att säkerställa optimal drift. Även om du många gånger utför dina uppdrag på egen hand finns det ett stort nätverk av duktiga och hjälpsamma ingenjörer inom BTG som alltid finns där för att supporta dig.

I rollen genomför du också viss service remote via BTG Smart Monitoring System. Härifrån genomförs prediktiva analyser, rådgivning och kalibrering av instrument. Du håller dig även uppdaterad om skicket på installerade produkter och föreslår förbättringsåtgärder eller eventuella uppdateringar. Detta görs i samråd med vår säljavdelning som för vidare dialog med kund.

Den här tjänsten innefattar en stor del närvaro hos kunder inom mellersta Sverige, och du kommer därför ha egen tjänstebil med möjlighet att resa upp till 75 % av din tid. Din placering när du är på hemmaplan är geografiskt obunden och vi erbjuder ersättning för hemmakontor, alternativt en arbetsplats på vårt kontor i Säffle. Som ersättning utgår även bonus som baseras på uppfyllnad av försäljningsmål.

Vad behöver du ha med dig i ryggsäcken?

Vi söker dig med en bred teknisk förståelse inom områden som mekanik, automation och/eller elektronik. För att lyckas i rollen bör du ha en teknisk utbildning samt tidigare erfarenhet som instrumentingenjör eller liknande. Har du kunskap och erfarenhet av pappers-/massaprocesser så ökar dina chanser ytterligare. Då vi är en internationell koncern kräver tjänsten att du besitter goda kunskaper i engelska och svenska.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. Kundnöjdhet är en viktig grundpelare i vårt bolag och du behöver därför vara en god relationsskapare och tycka om att arbeta, kommunicera och interagera såväl internt som externt. Du har en också förmåga att snabbt bilda dig en helhetsuppfattning om en situation och har ett analytiskt och lösningsorienterat synsätt. För att vi ska bli en bra matchning gillar du att kunna planera ditt eget arbete och har förmågan att prioritera när oväntade situationer uppstår. Hos oss är säkerhet av yttersta vikt och vi förväntar oss därför att du arbetar enligt framtagna instruktioner och lagar. Att driva på och avsluta påbörjade projekt ser du som en självklarhet!

Vad erbjuder vi?

På BTG värderar vi entreprenörskap, nya idéer och eget ansvar. Vi tror på att ge våra medarbetare utrymme för kreativa lösningar för att ständigt hitta nya sätt att utveckla och utvärdera teknologier och metoder. Inom företaget arbetar vi aktivt med att utveckla vår personal. Som serviceingenjör får du en värdefull förståelse för våra produkter, vilket på sikt ger dig god möjlighet att utvecklas ytterligare inom andra roller.

Är du vår nya kollega? Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att trycka på ”ansök” i annonsen på technogarden.se, på grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Emma Domare som nås på 073-1489116 eller emma.domare@technogarden.se

Sista ansökningsdag är 8 januari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bli en av oss? Vi söker en orädd rekryterare till Technogarden i Karlstad!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Okt 14
Technogarden är konsultbolaget som ägs av medarbetarna själva och som tar delaktighet på allvar. Här samsas alla typer av ingenjörer så som konstruktörer, projektledare och kemister med programvaruutvecklare och beräkningsingenjörer. Är du en mästare på sälj och tycker det är lika kul att nätverka som att följa upp kontakter och rekrytera, så har du nu en chans att bli del av Technogardens team i Karlstad.

Så vad handlar det om?

Som rekryterare på Technogarden i Karlstad kommer du ha hand om befintliga kunder men också bygga nya relationer. Det varvar du med att köra rekryteringsprocesser från början till slut. Dessutom kommer du att självständigt driva och utveckla affären framåt, offerera rekryterings- och samarbetsavtal samt ansvara för search av nya stjärnor. På sikt kan det finnas möjlighet att även axla rollen som konsultchef.

Vem är du?

Du är en person som helt enkelt inte kan låta bli att ta kontakt när du ser en möjlighet till samarbete. Orädd men samtidigt lyhörd och bra att på att lyssna in kundens behov. Dessutom är du en mästare på att prioritera och du hittar den fina balansen mellan service, flexibilitet och förhandling med våra kunder. För du vet att framgång inte är en one-man-show, utan byggs tillsammans och långsiktigt. Du brinner för att hitta den rätta matchningen, även när kunden söker en utopisk superhjälte.

Hör av dig om du vill bli en del av medarbetarägda Technogarden! Här finns goa kollegor, karriärmöjligheter och ett arbetsliv med hög härlighetsfaktor. Du har förmodligen några år bakom dig som rekryterare, säljare eller erfarenhet inom konsultbranschen med ett eget kontaktnät inom värmländsk industri. Har du dessutom erfarenhet av personalansvar sitter inte heller det i vägen. För att detta ska bli så bra som möjligt kommer personliga egenskaper att värderas högt i rekryteringsprocessen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Karlstad. Vid frågor, hör av dig till Petra på petra.bachmann@technogarden.se eller tel. 0702 98 30 85. Sista ansökningsdag är 2022-11-13. Intervjuer sker löpande, så fundera inte för länge utan skicka in din ansökan direkt!

Vi ser fram emot Din ansökan!

Ansök nu

Erfarna konstruktörer till Valmet AB

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Okt 13
Vill du vara en del av ett stort, multinationellt företag med kunder över hela världen?

Vill du specialisera dig inom produktutveckling, samarbeta i kundprojekt inom mjukpappersindustrin och samtidigt ha närhet till montagehall och förmontage av hela maskiner?

Nu har du chansen! Vi hjälper nu vår kund Valmet Tissue i Karlstad att hitta deras nya konstruktörsstjärnor!

Hos Valmet har du möjlighet se det du konstruerar på nära håll och stora utvecklingsmöjligheter finns inom teamet.

För att komplettera ett av Valmets konstruktörsteam (Dry End Engineering) söker vi nu tre seniora konstruktörer. Som senior konstruktör kommer du att få arbeta med produktutveckling, nya lösningar mot kund samt anpassa befintliga produkter mot kundernas önskemål i leveransprojekt. Utöver de klassiska konstruktörsuppgifterna som 3D-modellering, dimensionering och materialfrågor kommer du jobba mycket med maskinsäkerhet och rörliga komponenter. Även inslag av hydraulik, styrsystem och automation kommer att förekomma om intresset finns. Teknologiavdelningen består idag av ett 80-tal kollegor inom konstruktion och automation.

Vi söker dig som vill bidra med din erfarenhet och expertis från produktutveckling eller kundanpassning i leveransprojekt. Du är nyfiken som person och vill gärna axla stort konstruktions- och sektionsansvar i projekten. Som senior konstruktör känner du dig trygg i din konstruktörsroll och vi tror att du behöver ha ingenjörsbakgrund med några års erfarenhet av tillverkande industri för att matchningen ska bli bra för båda parter. För att på bästa sätt kunna leverera resultat och uppfylla kundförväntningar har du hög samarbetsförmåga och är lyhörd och flexibel när det kommer till att reagera på förändring.

Vilka är Valmet?

Valmet är där de bästa talangerna från en mängd olika bakgrunder samlas. Med 17 000 proffs runt om i världen är vi den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och tjänster för massa-, pappers- och energiindustrin. Vårt engagemang för att föra våra kunders prestationer framåt kräver kreativitet, tekniska innovationer, servicekunnande - och framför allt teamwork.

För oss är det viktigt att varje medarbetare mår bra och vi erbjuder därför ett stort utbud av förmåner. Nyfiken? Välkommen med din ansökan så berättar vi mer!

Är du vår nya kollega?

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Emma Domare som nås via emma.domare@technogarden.se eller telefon 0731 48 91 16.

Sista ansökningsdag är 6e November.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Utrullningstekniker IT

PC-koordinator
Läs mer Maj 16
Technogarden söker nu ett antal Utrullningstekniker IT för uppdrag på Stora Enso i Karlstad/Skoghall!

Stora Enso är ett ledande förpackningsföretag, som arbetar med automationslösningar och smarta och hållbara förpackningar och därigenom hjälper kunder med hållbarhetsmål genom att minskade koldioxidutsläpp.

Som Utrullningstekniker kommer du att hjälpa IT-användare med byte av klientarbetsplats. I arbetsuppgifterna ingår installation av datorer och kringutrustning samt viss form av support till användare.

Bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig som har
- Minst 1-års erfarenhet från liknande arbete (support/helpdesk) eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig
- Grundläggande kunskaper kring PC
- Goda kunskaper inom Windows XP/7
- Goda kunskaper inom Active Directory
- Goda kunskaper inom MS Outlook
- Goda kunskaper inom MS Office
- Grundläggande kunskap om nätverk och felsökning
- Behärskar svenska och engelska såväl skriftligt som muntligt
- B-körkort är ett krav

Personliga egenskaper
Din personlighet präglas av ett stort engagemang och en tydlig drivkraft. Du trivs med att kommunicera med människor och har en hjälpsam och positiv attityd. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och har en god pedagogisk förmåga.

Arbetstider och anställningsform
Projektanställning 6 mån, som konsult hos Technogarden.

Lön
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt till dario.villaman@technogarden. I din ansökan ska du bifoga ditt CV tillsammans med ett personligt brev där du beskriver varför just du skulle passa för rollen som utrullningstekniker

Ansök nu

Utvecklingsingenjör till Sigma Engineering i Karlstad

Utvecklingsingenjör, maskin
Läs mer Okt 5
Sigma Engineering AB är världsledande inom återvinning av alkaliska och sura etsvätskor vid tillverkning av mönsterkort. Vi utvecklar, designar, producerar, installerar och servar återvinningssystem som utvinner ren metallisk koppar från etslösningar. Kopparen tas omhand som ny råvara och etsvätskan återanvänds i ett slutet system, vilket är en besparing både för miljön och för driftskostnaderna. Med lång erfarenhet inom området har vi under flera decennier lyckats skapa konkurrensfördelar för och tillsammans med våra kunder på en global marknad.

Just nu söker vi en utvecklingsingenjör som vill vara med och ta vår produktportfölj till nästa nivå. Vill du vara med och skapa utveckling för framtiden i ett företag med spännande kunder och produkter, internationella affärer, flexibilitet och korta beslutsvägar? I så fall är det Dig vi söker!

Vi är ett litet och familjärt bolag med 8 anställda som tillsammans utvecklar och säljer världsledande teknologi på en global marknad. I rollen som utvecklingsingenjör kommer du få möjlighet till varierande arbetsuppgifter med teknik i fokus. Arbetets exakta innehåll kommer att anpassas efter dina tidigare erfarenheter och din vilja att utvecklas. Det vi söker hos dig är nyfikenhet, teknikintresse och en analytisk förmåga. Med de ingredienserna är vi säkra på att du kommer lära dig det du inte redan kan, och lite till.

Att jobba hos oss

Vi erbjuder dig möjligheten att ta vara på ditt inre driv och utveckla tekniska lösningar i världsklass. Din kreativitet och din vilja att utveckla och utvecklas kommer få stort utrymme. Vi tror på att ge både frihet och ansvar till varje medarbete, och erbjuder därför en stor flexibilitet kring arbetstider och distansarbete. Vi ser dock att vi blir ett starkare lag när vi är träffas och samverkar och föredrar därför ofta att arbeta från vårt kontor på Gräsdalen i Karlstad. Här finns bra parkeringsmöjligheter och vi har även en egen verkstad där vi monterar och testar vår utrustning. Av förmåner vi erbjuder ingår bl a förmånsbil och arbetstidsförkortning.

Om tjänsten

I rollen som utvecklingsingenjör kommer ditt ansvarsområde vara att leda och driva utvecklingen av vår produktportfölj. Här ställs din tekniska och kreativa förmåga på sin spets och du kommer arbeta både i utvecklingsprojekt och kundprojekt.

I våra kundprojekt kommer du vara en nyckelspelare redan från säljfas och till installation. Vi skräddarsyr våra leveranser och tillsammans med projektledare och processingenjör designar du ett flödesschema som visualiseras tillsammans med kundens övriga process. Vår utrustning är skalbar och modulbaserad vilket gör att vi kan erbjuda flexibla lösningar utifrån varje kunds unika behov. I rollen ingår även konstruktionsarbete med 3D-modellering och generering av tillverkningsunderlag i Solid Works.

Den största delen av din tid kommer tillägnas utvecklingsprojekt, vilka innefattar allt från teknik- och produktutveckling till optimering av interna arbetssätt. Tillsammans kartlägger vi behoven, prioriterar och tar beslut för att ständigt förbättra, effektivisera och bli lite bättre än igår.

Vi söker

För att lyckas i rollen tror vi att du är ingenjör med relevant inriktning, samt har flerårig erfarenhet av konstruktions- och utvecklingsarbete. Du besitter en nyfikenhet på teknik som gör att du gärna grubblar på nya lösningar och smarta konstruktioner, och din sociala förmåga gör att du har lätt för att kommunicera med kunder, kollegor och leverantörer. Vidare har du ett metodiskt och strukturerat arbetssätt och är van att samarbeta i team. Eftersom vi verkar på en global marknad kräver tjänsten att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Är du vår nya kollega?

Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Petra Bachmann som nås på 0702-98 30 85 eller petra.bachmann@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 30 oktober.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren automationsingenjör som älskar teknik? Bli en av oss!

Automationstekniker, elektronik
Läs mer Sep 20
Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

Vad handlar det om?

Vi söker en automationsingenjör med ett genuint intresse för teknik. Våra projekt, som spänner från industriella styrsystem till SCADA och PC-baserade client-serverlösningar, behöver ingenjörer som förstår helheten. Systemen används i de flesta branscher och i olika typer av utrustningar - allt från analyssystem för läkemedel till styrning av guldgruvor. Ofta utförs arbetet i kompletta funktionsleveranser med ansvar från specifikation till idrifttagning, men kan också vara i mindre uppdrag direkt åt våra kunder. Du ges möjlighet att vara med redan i försäljningsprocessen och vara med från start till mål. Din uppgift blir att, tillsammans med dina kollegor och kunden, hitta de bästa lösningarna för varje unik situation.

Vem söker vi?

Du är automationsingenjören som brinner för teknik, gillar industriella utmaningar och som gärna vill vara med och skapa lösningar i multidisciplinära projekt - allt från prototyper till produktionsmässiga anläggningar. Du har en högskole-/universitetsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet och vill utveckla din kunskap inom alla områden. Du tycker det är spännande att utveckla system inom industriella tillverknings- eller labbsystem och har inget emot att varva teori med hands-on.

Dina kunskaper om olika PLC:er, styrsystem/SCADA, från t.ex. Siemens och Mitsubishi, robotar och drivsystem kommer värdesättas liksom dina erfarenheter från automatiserad tillverkning.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet, vill utvecklas i din roll men inte får möjlighet där du är idag och är kräsen med vilken arbetsgivare du arbetar för. Vi kommer att göra allt för att du ska trivas hos oss och att du får känna att du får den utveckling du söker!

Vi jobbar ofta i fastprisprojekt och vardagen på Granitor präglas av korta beslutsvägar och entreprenörskap. För att lyckas i arbetet och trivas hos oss bör du som person vara ansvarstagande, ha förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både med kollegor och kunder.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt samt B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?

- En bra och hälsosam arbetsplats med förmånliga villkor. Vi är måna om våra medarbetare och lägger stor vikt vid att det ska vara kul att gå till jobbet. Vi utgår från varje persons unika förutsättningar, livssituation och önskemål. Med en tillvaro i balans tror vi helt enkelt att våra anställda trivs och presterar bättre.
- Spännande uppdrag med möjlighet att få arbeta med branschledande kunder, både nationellt och internationellt. Vi strävar alltid att använda senaste tekniken där digitalisering, IOT och Industri 4.0 är en naturlig del i vår vardag.
- En engagerad och harmonisk grupp som jobbar professionellt och prestigelöst, ofta i multidisciplinära projekt. Vi samarbetar och har ett starkt nätverk inom företaget. Jobbet tar vi på allvar men vi har också väldigt trevligt tillsammans.
- Möjligheter i ett stort företag som ligger i topp på Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi tror på utveckling och på utbildning och har därför egen affärsskola, Granitor Business School. Här finns bra karriärmöjligheter genom utveckling i befintlig yrkesroll.


Bra att veta:

- Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
- Arbetstiden är dagtid och tjänsteresor förekommer
- Vi värdesätter mångfald och jämn könsfördelning i verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet
- Placeringsort: Karlstad


Vilka är vi?

Granitor Systems AB är ett av Sveriges ledande företag inom industriell automation och IT. Vi hjälper våra kunder att effektivisera nyttjandet av resurser och öka konkurrenskraften, alltid med personsäkerhet och produktion i fokus. Tillsammans med vårt dotterbolag Granitor Robotics och PT Granitor Systems APAC har vi ett tydligt projektfokus och våra 350 medarbetare omsätter ca 900 Mkr. Vi arbetar nära tillsammans med Granitor Electro AB, ett ledande företag inom entreprenad- och serviceverksamhet inom områdena elinstallation, kraft och säkerhet samt mekaniskt underhåll. Granitor Systems ingår i Granitor-gruppen som omsätter 7,5 mdr kronor och har 4400 medarbetare.

Hållbarhet är kärnan i allt vi gör. Utveckling av hållbara lösningar som ökar företagens konkurrenskraft och människors livskvalitet är en integrerad del av vår affärsidé. Vi har länge arbetat för att främja en bred syn på ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet, allt från arbetsmiljön i vår dagliga verksamhet till Granitors mer visionärt långsiktiga mål ”Att bidra till en bättre framtid”. Granitor Systems är sedan 2017 hållbarhetscertifierade på standarden CSR Performance ladder, level 4.

Är du vår nya kollega?

Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Petra Bachmann som nås på 0702-98 30 85 eller petra.bachmann@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 16 oktober.

Välkommen med din ansökan - vi lovar att utmana dig!

Ansök nu

Projekt- och Underhållssamordnare till RZ ZamPart i Karlstad

Verkstadsingenjör
Läs mer Aug 1
RZ ZamPart är en mekanisk verkstad som ingår i RZ-gruppen. RZ-gruppen består av 14 olika mekaniska verkstäder inom olika kompetensområden.

RZ ZamParts verksamhetsområden ligger främst inom skärande och plastisk bearbetning. RZ ZamPart är en kontraktstillverkare till ett flertal företag inom bl.a. fordonsindustri, försvarsindustri samt övrig verkstadsindustri. Maskinparken är modern och automatiserad och består av ca 60 maskingrupper, mestadels svarvar och fleroperationsmaskiner, fördelat på ca 9 000 m².

Beskrivning av tjänsten

Som Projekt- och Underhållssamordnare tillhör du vår Teknikavdelning och rapporterar till vår tekniska chef. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att vara delaktig i och leda projekt, planera och utveckla befintliga och nya processer samt att vara samordnare för vårt avhjälpande och förebyggande underhåll med planering och uppföljning. I rollen arbetar du enskilt, i grupp med övriga på Teknik och Underhåll och tillsammans med olika leverantörer. Man arbetar även tillsammans med andra avdelningar som också deltar i projektarbetet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som kan planera och genomföra projekt, samt samordna och rapportera underhållsarbete. Tjänsten kräver att du har erfarenhet av projekt och underhåll inom tillverkningsindustrin, samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vidare är B-körkort ett krav. Det är meriterande om du kan hantera CAD-program, och tidigare har haft en samordningsroll, eller har erfarenhet av inköp och/eller robotisering/automatisering.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper, du kommer arbeta med leverantörer och interna kunder. Du bör vara strukturerad och ha en fallenhet att planera, dokumentera och ta fram och förmedla tekniska underlag och instruktioner. Du har förmågan att planera, driva och avsluta påbörjade projekt, och samtidigt ha flexibiliteten att kunna prioritera om när det krävs. Naturligtvis är du genuint tekniskt intresserad och har en god problemlösningsförmåga.

Vårt erbjudande

Tjänsten är på dagtid 100% och med flextid, tillträde enligt överenskommelse.

Vi satsar kontinuerligt på att vidareutbilda oss. Det är lika självklart som att investera i den senaste tekniken, moderna maskiner och att bygga långa och utvecklande relationer med våra kunder och leverantörer. För oss är det också viktigt med friskvård, hög trivsel och bra teamwork och vi träffas gärna utöver arbete.

Är du vår nya kollega?

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Marina Olsson som nås på 073-980 83 91 eller marina.olsson@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 5 september.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HSE-ingenjör till Björneborg Steel

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jul 5
Björneborg Steel är ett företag inom stål- och metallbranschen med anor från 1656. Vi är verksamma inom marknadssegmenten, energi, marin, och industri till vilka vi tillverkar kundanpassade produkter för leverans till kunder över hela världen. Verksamheten bedrivs i Björneborg, Värmland, och företaget är en helt integrerad stålleverantör som kontrollerar tillverkningsprocessen från skrotgård till leveransfärdig produkt.

Vi strävar ständigt mot att utveckla våra hållbara smideslösningar där vi arbetar med återvunnen råvara, helt fossilfri el och 100 procent återvinningsbara produkter. Helt klimatneutral drift förväntas vara införd 2026.

Sedan 2019 är vi privatägda och med våra 160 anställda erbjuder vi en familjär och trivsam arbetsplats. Tillsammans skapar vi ett starkt företag och en levande bruksort!

Nu söker vi en HSE-ingenjör som vill vara med på resan till helt klimatneutral drift. Har Du erfarenhet av HSE-området och vill arbeta på ett bolag där säkerhet alltid ges högsta prioritet? Vill Du bidra med Din erfarenhet för att hjälpa oss bli ännu bättre? Då är det här jobbet för Dig!Arbetsuppgifter

Som HSE-ingenjör leder du vårt säkerhets-, arbetsmiljö- och miljöarbete och sätter den strategiska agendan för detta arbete. Du ansvarar för målsättning, aktivitetsplaner och redovisning av nyckeltal och driver förbättringsprojekt för att utveckla våra processer. Du arbetar i nära samarbete med skyddsombud och kvalitetschef, samt stöttar linjeverksamheten inom HSE-området.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a att:

- Ansvara för att samordna och utveckla det systematiska arbetsmiljöarbetet (SAM) på företaget
- Bevaka miljö- och arbetsmiljölagar och säkerställa att vår verksamhet uppfyller de krav som ställs på HSE-området.
- Säkerställa att miljöledningssystemets funktionalitet uppfyller ISO 14001 samt ansvara för externa och interna revisioner inom HSE.
- Uppföljning av säkerhets-, arbetsmiljö- och miljöavvikelser i vårt avvikelsesystem samt ge stöd för utarbetande och implementering av korrigerande åtgärder.
- Vara företagets kontperson i myndighetsärenden (Länsstyrelse, Arbetsmiljöverket etc.).
- Ansvara för genomförande av utbildning och information om arbetsmiljö- och säkerhetsregler.


Du rapporterar direkt till VD och leder vår skydds- och miljökommitté samt kemikaliegrupp. Du deltar även som företagsrepresentant i branschorganisationen Jernkontoret.Kvalifikationer

För att lyckas i rollen bör du ha en högskoleutbildning inom relevant område samt minst ett par års erfarenhet från liknande roll. Vidare har du bra förståelse för att tolka lagar och regler och besitter goda kunskaper inom Microsoft Office. Har du även erfarenhet från tillverkande industri är det ett plus.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en god relationsskapare och bidra med inspiration och entusiasm för ständigt förbättringsarbete. Då du kommer att interagera med många olika avdelningar och personligheter, ställer det höga krav på din kommunikativa förmåga samt att du behärskar svenska och engelska mycket väl. Vidare bör du vara strukturerad och analytisk och ha förmågan att prioritera. Du tar gärna egna initiativ och är van att driva på och avsluta påbörjade projekt.Vårt erbjudande

Vi erbjuder en arbetsplats med sunda värderingar, högt i tak och en familjär stämning. Vår högsta prioritet är säkerhet och du kommer vara en nyckelspelare här! Du kommer ha stor möjlighet till påverkan och vi erbjuder goda förutsättningar för vidareutveckling inom företaget. Hos oss får du ett konkurrenskraftigt förmånspaket och vi är naturligtvis anslutna till kollektivavtal.Är du vår nya kollega?

Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Marina Olsson som nås på 073-980 83 91 eller marina.olsson@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 28 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Segmentstekniker till Björneborg Steel

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 6
Björneborg Steel är ett företag inom stål- och metallbranschen med anor från 1656. Vi är verksamma inom marknadssegmenten, energi, marin, och industri till vilka vi tillverkar kundanpassade produkter för leverans till kunder över hela världen. Verksamheten bedrivs i Björneborg, Värmland, och företaget är en helt integrerad stålleverantör som kontrollerar tillverkningsprocessen från skrotgård till leveransfärdig produkt.

Vi strävar ständigt mot att utveckla våra hållbara smideslösningar där vi arbetar med återvunnen råvara, helt fossilfri el och 100 procent återvinningsbara produkter. Helt klimatneutral drift förväntas vara införd 2026.

Sedan 2019 är vi privatägda och med våra 160 anställda erbjuder vi en familjär och trivsam arbetsplats. Tillsammans skapar vi ett starkt företag och en levande bruksort!

Nu söker vi Dig, en lagspelare som vill arbeta hos oss som tekniker och ansvara för våra leveranser inom det marina segmentet. Är Du en relationsbyggare, har ett tekniskt intresse, gillar ordning och reda och besitter stor nyfikenhet? Då är det Dig vi söker!Arbetsuppgifter

Som segmentstekniker kommer du att arbeta nära segmentschef i dialogen med våra kunder för att ta fram bästa möjliga kravspecifikation till önskad produkt. Vi skräddarsyr våra leveranser till kunder över hela världen där du som tekniker har som uppgift att omsätta kundens önskemål till planering av produktionsflöde, kvalitetssäkring och slutbesiktning (FAT). Tillsammans med övriga organisationen driver du också förbättringsprojekt för utveckling av det marina produktsegmentet.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a:

- Tekniskt kundstöd i projektens tidiga faser för framtagande av korrekt kravspecifikation.
- Beredning av kundorder för att specificera processföljd och kvalitetsplan.
- Tekniskt produktionsstöd för problemlösning och åtgärdsförslag vid avvikelser i produktion.
- Hantering av produktavvikelser gentemot kund.
- Bidra med teknisk kompetens vid val av underleverantörer samt granska och godkänna dokumentation från legoleverantörer.
- Driva och delta i förbättringsprojekt för att öka effektivitet och kvalitet.


Du rapporterar till teknisk chef och ingår i ett team av totalt 4 segmentstekniker/beredare.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du har en teknisk högskoleutbildning, gärna inom maskin, material eller metallurgi. Vi ser gärna att du har ett par års yrkeserfarenhet från tillverkande industri, och har du även erfarenhet av produktionsplanering och internationella standarder (t ex EN, ASTM, DIN) är det ett plus. Vi har den tekniska expertkunskapen inom företaget, så din nyfikenhet kommer räcka långt för att på sikt bli en riktigt vass tekniker.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du därför vara en god relationsskapare och tycka om att interagera med såväl kollegor som kunder och leverantörer. Då tjänsten innebär både planering och beredning bör du ha ett strukturerat arbetssätt och god vana av dokumentation. Du är prestigelös vilket innebär att du gärna delar med dig men också, minst lika viktigt, lär av andra. Att driva på och avsluta påbörjade projekt ser du som en självklarhet!

Vi arbetar på en internationell marknad och tjänsten kräver därför goda kunskaper i svenska och engelska.Vårt erbjudande

Vi erbjuder en arbetsplats med sunda värderingar, högt i tak och en familjär stämning. Du kommer ha stor möjlighet till påverkan i din roll och vi erbjuder goda förutsättningar för vidareutveckling inom företaget. Hos oss får du ett konkurrenskraftigt förmånspaket och vi är naturligtvis anslutna till kollektivavtal.Är du vår nya kollega?

Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Marina Olsson som nås på 073-980 83 91 eller marina.olsson@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 28 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Applikationsingenjör papper/massa till Somas i Säffle

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 5
Somas Instrument AB utvecklar, producerar och marknadsför regler- och avstängningsventiler tillverkade i rostfritt, syrafast stål till hela världen. Vi är idag drygt 180 medarbetare fördelade på sex orter i fem länder och finns representerade inom de flesta branscher. Somas som företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad.

För oss är trygghet och kontinuitet centrala faktorer i vår verksamhet. Detta är något som vi lagt stor vikt vid under våra mer än 75 år i branschen och för oss ingår det som en naturlig del i våra kundrelationer. Vi är stolta över att vi idag är ledande inom utvecklingen av reglerventiler och vår ambition är att förbli så även i framtiden.

I takt med ökat behov av våra produkter och tjänster utökar vi nu vår försäljnings- och marknadsavdelning med en helt ny roll som applikationsingenjör. Är du en driven och strukturerad ingenjör som vill jobba med både teknik och människor? Då är det här rollen för dig!Vad innebär då den här rollen?

I rollen som applikationsingenjör kommer du ingå i vårt Order & Projekt - team med kollegor inom orderadministration och projektledning. Du kommer framför allt verka som ett tekniskt säljstöd men också inneha ansvaret för samordning och utveckling av applikationskunskap inom affärssegmentet Papper & massa.

Inom ditt ansvarsområde ingår bland annat följande:

- Genomföra och samordna omvärldsanalys med fokus på marknadstrender, konkurrentbevakning och teknikutveckling. Din och andras input bidrar till vår produktstrategi och beslut om kommande utvecklingsprojekt.
- Agera säljstöd där du bidrar med dialog kring teknisk specifikation och ventilval för önskad process tillsammans med kund och våra säljare.
- Utveckla och strukturera arbetssätt och dokumentation kring applikationskunskap för optimalt ventilval till olika processavsnitt.
- Ansvara för vårt Applikationsverktyg SomBook (applikationshandbok för rätt ventilval).


Inom Somas tror vi på samarbete och att alla medarbetare ska få möjlighet att bidra både inom och utanför sin ordinarie roll. Tillsammans utvecklar vi din roll utefter dina erfarenheter.Vad behöver du ha med dig i ryggsäcken?

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har en ingenjörsexamen och några års erfarenhet från arbete inom pappers/massaindustrin, kanske i en roll som maskiningenjör eller processingenjör.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning bör du vara en social och lösningsfokuserad person med en stark drivkraft för att hjälpa kunder och bygga långsiktiga relationer. Detta i kombination med ett stort intresse för teknik och att få saker slutförda. Att vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor kommer naturligt för dig. Du har en god kommunikativ förmåga och förståelse för kunders krav och behov.

Då vi arbetar på en internationell marknad kräver tjänsten goda kunskaper i både svenska och engelska. Resor förekommer i tjänsten.Hur är det att jobba hos oss på Somas?

Somas är en organisation som kännetecknas av god arbetsmiljö, hög servicegrad och kvalitet. Vi är stolta över våra produkter och våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. Vi erbjuder också en bra gemenskap med kompetenta kollegor i ett välskött företag. Du kommer att få kliva in i en ny roll på företaget men får givetvis en gedigen introduktion på olika avdelningar för att lära dig det du behöver om produkterna och bolaget.Är du vår nya kollega?

Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 28 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Systemingenjör Industriell IT till Stora Enso Skoghall

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 15
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Stora Enso är även en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Hållbarhetsaspekten är djupt förankrad i vår affärsstrategi och våra ansvarsfulla affärsrutiner.

På Skoghalls bruk är vi 700 anställda och vi producerar årligen 875 000 ton kartong och 657 000 ton massa. Vår produktion är en komplex process där en stor del av ingående komponenter styrs av olika mjukvaror. För att kunna övervaka och anpassa processen för optimal produktkvalitet krävs ett utbrett processnätverk med uppkopplad mätutrustning och en mängd styrsignaler.

Nu söker vi en dataingenjör som tillsammans med oss vill förvalta och utveckla vårt processnätverk. Hos oss får du möjligheten att applicera dina kunskaper på en industri som verkar för hållbarhet och förnybara material. Skogsnäringen är en kugge i den värmländska industrin och i rollen som systemingenjör industriell IT får du möjligheten att ta vårt massa- och pappersbruk in i en mer digitaliserad värld.

Vårt processnätverk innehåller all uppkopplad produktionsutrustning och styr hur data lagras på servrar och hur kommunikation sker mellan noder i nätverket.Dina arbetsuppgifter

Den här rollen är en nyckelroll både nu och i framtiden och vi vill se dig utvecklas med utgångspunkt från din befintliga kunskap. För att du ska få de bästa möjliga förutsättningar till detta kommer dina arbetsuppgifter inledas med:

- Operativt arbete med integrering av mjukvara för nya maskindelar med tillhörande styrsystem.
- Analytiskt arbete med hantering av felkoder och larm från systemen. Du deltar vid strategiska möten där status och produktionen gås igenom där du ansvarar för brister som rör datahantering och kommunikation.
- Att skapa en helhetsöversyn över vårt processnätverk genom kartläggning av befintliga system. Vi ser gärna att du identifierar förbättringsområden och driver mindre utvecklingsprojekt för att optimera funktionalitet, datasäkerhet och felkontroll.


På sikt ser vi att du även kommer delta i strategiska utvecklingsprojekt för att driva digitalisering och effektivisering av datahantering i större skala.

Du ingår i ett team med sex andra systemingenjörer inom Automation och rapportering sker till chef Industriell IT.Din bakgrund

För att lyckas i rollen bör du ha en ingenjörsexamen inom Informations- eller Datateknik, alternativt annan för rollen relevant inriktning. Du kan vara nyutexaminerad eller ha ett par års erfarenhet. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på Stora Enso och välkomnar särskilt kvinnliga sökande!

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. Du älskar att hitta samband och strukturer som inte är uppenbara och har förmågan att omsätta din kunskap i praktiken. Då du kommer att interagera med många olika avdelningar och personligheter, ställer det höga krav på din kommunikativa förmåga samt att du behärskar svenska och engelska mycket väl. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara strukturerad och analytisk och drivas av att hitta nya, oprövade lösningar på problem.Är du vår nya kollega?

Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 21 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Systemingenjör Automation till Stora Enso Skoghall

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 20
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Stora Enso är även en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon. Hållbarhetsaspekten är djupt förankrad i vår affärsstrategi och våra ansvarsfulla affärsrutiner.

Skoghalls bruk är en modern producent av kartong i världsklass för krävande konsumentförpacknings- och tryckbehov, inklusive vätskeförpackningar och kartong för torrvaror. Vi är ca 700 anställda och vi producerar årligen 875 000 ton kartong och 657 000 ton massa.

Nu söker vi en systemingenjör som tillsammans med oss vill bidra till en mer automatiserad och störningsfri produktion. Är Du en lösningsorienterad ingenjör med tidigare erfarenhet av styrsystem? Vill Du arbeta i ett sammansvetsat gäng för en mer hållbar framtid? Då är det Dig vi söker!Dina arbetsuppgifter

Rollen som systemingenjör Automation ingår i vår underhållsavdelning och är en nyckelroll för att säkerställa en hög tillgänglighet på våra system.

Du arbetar med avhjälpande åtgärder för att lösa problem som uppkommer i den dagliga driften, samt med förebyggande förbättringar för eliminering av återkommande störningar. Du agerar även rådgivare i ombyggnadsprojekt vid val av styrsystem för optimal funktionalitet och kompabilitet med befintliga system.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a att:

- Utföra felsökning för akuta åtgärder vid systemlarm i drift.
- Ansvara för införande av planerade programändringar och systemuppdateringar.
- Optimera styr- och reglerfunktioner för ökad Processtabilitet.
- Samordna och delta vid FAT och utcheckning av mjukvara i samband med projekt.
- Säkerställa korrekt systemdokumentation samt vid behov skapa instruktioner och manualer.


Du ingår i ett team med sex andra systemingenjörer inom Automation och apportering sker till chef Industriell IT.Din bakgrund

För att lyckas i den här rollen bör du ha en ingenjörsutbildning med inslag av automation, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vår installerade bas består till största del av Siemens PCS7 och ABB 800xA samt en del äldre och nya PLC-system. Har du kunskap eller erfarenhet av något av dessa system är det en stor fördel. Vidare kräver tjänsten att du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en god relationsskapare och tycka om att arbeta och interagera med såväl kollegor som leverantörer. Du bör även vara strukturerad och analytisk och drivas av att hitta lösningar på problem. Har du tidigare erfarenhet av arbete med rotorsaksanalyser ser vi det som ett stort plus. Du är prestigelös vilket innebär att du gärna delar med dig men också, minst lika viktigt, lär av andra. Slutligen värdesätter vi att du är en noggrann och säkerhetsmedveten person som har förmågan att driva på och avsluta påbörjade projekt.Att jobba på Stora Enso

Som anställd på Stora Enso bidrar du till en mer hållbar värld genom att vara med och utveckla skogsbaserade, förnybara materiallösningar som kan ersätta icke förnybara material inom olika användningsområden.

I enlighet med våra värderingar ”Lead” och ”Do What’s Right” strävar vi efter att hjälpa dig som medarbetare att hitta en balans mellan arbete och privatliv som passar just dig, och vi arbetar ständigt för att öka varje medarbetares trivsel och motivation.Är du vår nya kollega?

Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 21 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren konstruktör till Technogarden i Karlstad

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jul 8
Technogarden ingår i Norconsult-koncernen och är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på teknik- och IT kompetenser. Vi tror på att våra konsulter är hjärtat i vår verksamhet, därför är vi medarbetarägda. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Göteborg, Stockholm, Malmö och Västerås.

Till vårt team inom Engineering söker vi nu en erfaren konstruktör med kunskap inom tryckkärl och processindustri. Är Du redo för nästa steg i Din karriär och vill dela den med ett gäng drivna och glada ingenjörer? Då är det här jobbet för Dig!

Arbetsbeskrivning

Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom framför allt tillverkande industri och just nu har vi ett specifikt behov av dig med erfarenhet av processindustri och tryckkärl. Inledningsvis kommer du arbeta i ett längre uppdrag hos en av våra kunder i Karlstad med framför allt konstruktion, men även med kravspecifikation och kvalitet. Tillsammans med din konsultchef utvärderar ni din utveckling och sätter gemensamt mål för kommande uppdrag. Som konsult på Technogarden kommer du få möjligheter till utvecklande och varierande uppdrag hos våra kunder som är ledande företag inom svensk industri.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik och har jobbat några år inom processindustrin. Du behärskar något av de vanligaste CAD-verktygen och har erfarenhet av att jobba med tryckkärl. Det finns också möjligheter för dig med mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas inom mekanikkonstruktion.

Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Vi söker dig som är handlingskraftig, initiativrik och trivs med att arbeta så väl i team som självständigt.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Technogarden har varit ett av få jämställda konsultföretag under flertalet år och fick 2022 utmärkelsen ”Jämställt konsultbolag” med 52% kvinnor i företaget.

Kontaktuppgifter och ansökan

Du söker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut den 14 augusti. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta konsultchef Marie Ladekvist, marie.ladekvist@technogarden.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rekryteringsansvarig till Technogarden i Karlstad

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jul 8
Technogarden är en kompetens- och rekryteringspartner för verksamheter med tillväxt inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Genom vår mix av rådgivning, tekniska konsulter och rekryteringstjänster hjälper vi teknikoffensiva företag att säkerställa rätt kompetens för rätt behov på lång och kort sikt.

Vi tror på individer som gör skillnad - på jobbet och i samhället. Därför värdesätter vi ansvarstagande, delaktighet och en vilja att utvecklas, både som grupp och individ. Vårt uppdrag är att koppla ihop människor med dagens och morgondagens möjligheter inom teknik och ledarskap. Genom detta hjälper vi både individer och företag att fortsätta vara relevanta i en föränderlig omvärld.

Älskar Du att se andra lyckas och att skapa den perfekta matchningen mellan kund och kandidat? Har Du bra tålamod och gillar att skratta på jobbet? Då är det Dig vi söker!

Så vad handlar det om?

Att vara rekryteringsansvarig på Technogarden i Karlstad innebär att du arbetar med rekrytering till värmländska industrier med fokus på tekniska specialister och chefer. Vi arbetar i team och du kommer få god stöttning och coachning som anpassas efter din tidigare erfarenhet. Inom teamet finns den tekniska kompetensen, rekryteringserfarenheten och kundnätverket. Ditt fokus kommer ligga i att driva rekryteringsprocesser från början till slut med stort inslag av search och headhunting. Du för en kontinuerlig dialog med kunder och kandidater för att driva processerna framåt på bästa möjliga sätt. Som rekryterare kommer du att ha ett stort eget ansvar och mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Vad är då viktigt för att lyckas i detta jobb?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rekrytering eller har jobbat inom industrin, men det som vi värdesätter högst är dina personliga egenskaper. Vad som gör dig framgångsrik som rekryteringsansvarig är en kombination av flera saker. Att du har ett starkt intresse av att arbeta med människor och en kunskap om eller nyfikenhet på teknik. Att du har en vilja och ett driv som gör att du arbetar strukturerat mot givna mål. Att du är ansvarsfull och förtroendeingivande i din relation med andra och har förmågan att lyssna in kundens behov. Att du har en positiv inställning där inget är omöjligt och ser varje utmaning som en möjlig källa till framgång. Och sist men inte minst, att du gillar att ha roligt och skratta på jobbet!

Varför jobba på Technogarden?

Technogarden är ett medarbetarägt och värderingsstyrt bolag som ingår i Norconsult-koncernen. Det gemensamma ägandet skapar ett engagemang och en vilja att gå framåt och lyckas tillsammans. Värderingarna präglas av att bidra till mer än affären - att göra skillnad på riktigt när det kommer till oss själva och vår omgivning. Det handlar om ett aktivt inkluderingsarbete och en strategi som innefattar hälsa och samhällsnytta. Technogarden har varit ett av få jämställda konsultföretag under flertalet år och fick 2022 utmärkelsen ”Jämställt konsultbolag” med 52% kvinnor i företaget.

Utvecklingsmöjligheter

I Karlstad är vi är ett sammansvetsat team som tillsammans ansvarar för allt från strategiskt arbete och affärsutveckling till försäljning, kundavtal och leverans. Vi jobbar även i nära samarbete med våra kollegor i Stockholm, Västerås, Göteborg och Malmö och driver ibland företagsgemensamma projekt med våra kollegor i Norge. Beroende på din erfarenhet och intresse finns möjlighet att växa med ökat ansvar och nya kompetensområden.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Karlstad. Vid frågor, hör av dig till Petra Bachmann på petra.bachmann@technogarden.se eller tel. 0702 98 30 85. Intervjuer sker löpande, så fundera inte för länge utan skicka in din ansökan direkt, dock senast 14 augusti.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Ansök nu

Produktionstekniker inom skärande bearbetning till RZ ZamPart i Karlstad

Industrirobotoperatör
Läs mer Apr 8
RZ ZamPart är en mekanisk verkstad som ingår i RZ-gruppen. RZ-gruppen består av 14 olika mekaniska verkstäder inom olika kompetensområden.

RZ ZamParts verksamhetsområden ligger främst inom skärande och plastisk bearbetning. RZ ZamPart är en kontraktstillverkare till ett flertal företag inom bl.a. fordonsindustri, försvarsindustri samt övrig verkstadsindustri. Maskinparken består av ca 60 maskingrupper, mestadels svarvar och fleroperationsmaskiner, fördelat på ca 9000 m².

Att jobba som produktionstekniker hos oss

Som produktionstekniker inom skärande bearbetning tillhör du vår produktionstekniska avdelning och rapporterar till vår tekniska chef. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av beredning av nya artiklar, effektivisering och utveckling av befintliga processer samt att ge service till produktion. Som tekniker kommer du att arbeta enskilt, i grupp med andra tekniker och tillsammans med olika leverantörer. Man arbetar även tillsammans med andra avdelningar exempelvis Kvalitet, Marknad och Underhåll för att stötta produktion. Vi arbetar i de vanligaste styrsystemen och använder programvaror för CAD och CAM.Vem söker vi?

Vi söker dig som utifrån en ritning kan se vilka operationssteg som krävs för bästa möjliga process. Krav: Erfarenhet från skärande bearbetning, B-körkort och svenska i tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper, du kommer arbeta med kunder internt och en även en del externt. Du bör vara strukturerad och ha en fallenhet att dokumentera och ta fram instruktioner. Du har förmågan att driva på och avsluta påbörjade projekt, men har samtidigt flexibiliteten att kunna prioritera om när det krävs.Vårt erbjudande

Tjänsten är på dagtid 100% och med flextid, tillträde enligt överenskommelse.

Vi satsar kontinuerligt på att vidareutbilda oss. Det är lika självklart som att investera i den senaste tekniken, moderna maskiner och att bygga långa och utvecklande relationer med våra kunder och leverantörer. För oss är det också viktigt med friskvård, hög trivsel och bra teamwork.Är du vår nya kollega?

Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 1 maj.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Underhållsingenjör till Quant Service/Gruvöns Sågverk

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Mar 16
Om du gavs möjligheten att ingå i en underhållsorganisation i ett bolag där underhållsarbete alltid har högsta prioritet. Om du dessutom fick omge dig av ett nätverk med andra underhållsingenjörer för att diskutera metodik, proaktivitet och felanalys. Skulle du ta chansen då?

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda - våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Vi finns över hela världen inom ca. 90 anläggningar och är ca 2300 anställda.

Sedan januari 2022 ansvarar Quant för allt underhållsarbete på Stora Ensos sågverk och CLT-fabrik på Gruvön. Organisationen består idag av ca 30 medarbetare och nu söker vi en underhållsingenjör som vill vara med och driva det positiva förändringsarbete som vårt åtagande möjliggör på Stora Enso.

Är du en analytisk och energirik ingenjör som gillar att optimera och implementera processer på ett strukturerat sätt? Har du förmågan att leda ett team genom en rotorsaksanalys och arbeta strategiskt med förebyggande underhåll? Då är det här tjänsten för dig!Vad kommer du att göra?

I rollen som underhållsingenjör ansvarar du för underhållsutvecklingen på Stora Ensos sågverk och CLT-fabrik och arbetar för ett säkert underhållsarbete. På Quant arbetar vi med modernt och förebyggande underhåll och säkerställer hög tillgänglighet i våra kunders produktionsprocesser. Du är den drivande kuggen för implementering av optimala underhållsprocesser på Gruvön, och driver detta arbete tillsammans med sitechef och övrig underhållspersonal.

Vi arbetar med daglig styrning och stämmer av underhållsaktiviteter vid morgonmöten samt tillsammans med produktion vid veckovisa avstämningar. Som underhållsingenjör ingår du i Quants lokala ledningsgrupp, vilket ger dig en möjlighet till stor påverkan av vår verksamhet. Du är högst involverad i rotorsaksanalyser och jobbar strategiskt för att bygga bort återkommande driftsavvikelser. Vid större åtgärder och ombyggnationer ansvarar du för att ta fram underlag till investeringsansökan.Vad behöver du ha med dig i ryggsäcken?

För att lyckas i rollen tror vi att du har en ingenjörsexamen inom relevant riktning, alternativt har arbetslivserfarenhet som motsvarar utbildningskravet. Vi söker dig som har några års erfarenhet av tillverkande industri, gärna i en analytisk roll. Har du även kunskaper i Power BI och/eller processövervakning är det meriterande. Vårt koncernspråk är engelska och tjänsten kräver därför goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en god relationsskapare som alltid sätter kundens behov i fokus där du arbetar för att ständigt överträffa dessa förväntningar. Du har ett starkt eget driv och har en förmåga att hitta förbättringsmöjligheter och lösningsalternativ. Att presentera och motivera dina idéer faller naturligt för dig och du tar gärna de kontakter som behövs för att skapa goda samarbeten.Är du vår superkandidat? Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 10 april.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Technogarden Karlstad växer! Är du vår nya konsultchef?

Gruppchef, teknik
Läs mer Feb 18
Technogarden är konsult- och rekryteringsbolaget som ägs av medarbetarna själva och som tar delaktighet på allvar! Här samsas alla typer av ingenjörer så som konstruktörer, projektledare och kemister med programvaruutvecklare och beräkningsingenjörer. Är du en utpräglad ledare, mästare på sälj och tycker det är lika kul att nätverka som att följa upp kontakter så har du nu en chans att bli en del av Technogardens team i Karlstad.

Så vad handlar det om?

Technogarden i Karlstad växer och vårt fantastiska team behöver förstärkning. Som konsultchef inom Engineering kommer du ha fullt personalansvar för dina medarbetare och se till att trivseln är på topp! Du tar hand om befintliga samarbetspartners men bygger också nya relationer med framtida kunder och konsulter. Tillsammans med vårt härliga team kommer du vara med att driva och utveckla affären framåt men framför allt kommer ditt fokus vara att göra Technogarden till den bästa arbetsgivaren för dina medarbetare och den bästa samarbetspartnern för dina kunder!

Vem är Du som kanske är vår blivande superhjälte?

Du är en person som älskar att få dina medarbetare att trivas och utvecklas, hos oss är våra medarbetare vår absolut största tillgång! Orädd men samtidigt lyhörd är du också bra på att lyssna in kundens behov för att kunna göra den perfekta matchningen mellan kund och konsult, även när kunden söker en utopisk superkandidat. Du vet att framgång inte är en one-man-show utan byggs tillsammans och långsiktigt.

För att lyckas i rollen som konsultchef inom Engineering har du en ingenjörsutbildning med dig i bagaget samt några års arbetslivserfarenhet inom industri. Du har förmodligen några år bakom dig med erfarenhet inom konsultbranschen, med ett eget kontaktnät inom värmländsk industri. Har du dessutom chefserfarenhet ökar dina möjligheter ytterligare. För att detta ska bli en så bra match som möjligt kommer personliga egenskaper och värdegrund att värderas högt i rekryteringsprocessen.

Är det Dig vi har beskrivit? Då finns det inget att vänta på! Hör av dig direkt om du vill bli en del av medarbetarägda Technogarden! Här finns goa kollegor, karriärmöjligheter och ett arbetsliv med hög härlighetsfaktor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Karlstad. Vid frågor, hör av dig till Petra på petra.bachmann@technogarden.se eller på tel. 0702 98 30 85. Intervjuer sker löpande, så fundera inte för länge utan skicka in din ansökan direkt!

Vi ser fram emot Din ansökan!

Ansök nu

Technogarden Karlstad växer! Är du vår nya konsultchef?

Personalansvarig
Läs mer Mar 3
Technogarden är konsult- och rekryteringsbolaget som ägs av medarbetarna själva och som tar delaktighet på allvar! Här samsas alla typer av ingenjörer så som konstruktörer, projektledare och kemister med programvaruutvecklare och beräkningsingenjörer. Är du en utpräglad ledare, mästare på sälj och tycker det är lika kul att nätverka som att följa upp kontakter så har du nu en chans att bli en del av Technogardens team i Karlstad.

Så vad handlar det om?

Technogarden i Karlstad växer och vårt fantastiska team behöver förstärkning. Som konsultchef inom Engineering kommer du ha fullt personalansvar för dina medarbetare och se till att trivseln är på topp! Du tar hand om befintliga samarbetspartners men bygger också nya relationer med framtida kunder och konsulter. Tillsammans med vårt härliga team kommer du vara med att driva och utveckla affären framåt men framför allt kommer ditt fokus vara att göra Technogarden till den bästa arbetsgivaren för dina medarbetare och den bästa samarbetspartnern för dina kunder!

Vem är Du som kanske är vår blivande superhjälte?

Du är en person som älskar att få dina medarbetare att trivas och utvecklas, hos oss är våra medarbetare vår absolut största tillgång! Orädd men samtidigt lyhörd är du också bra på att lyssna in kundens behov för att kunna göra den perfekta matchningen mellan kund och konsult, även när kunden söker en utopisk superkandidat. Du vet att framgång inte är en one-man-show utan byggs tillsammans och långsiktigt.

För att lyckas i rollen som konsultchef inom Engineering har du en ingenjörsutbildning med dig i bagaget samt några års arbetslivserfarenhet inom industri. Du har förmodligen några år bakom dig med erfarenhet inom konsultbranschen, med ett eget kontaktnät inom värmländsk industri. Har du dessutom chefserfarenhet ökar dina möjligheter ytterligare. För att detta ska bli en så bra match som möjligt kommer personliga egenskaper och värdegrund att värderas högt i rekryteringsprocessen.

Är det Dig vi har beskrivit? Då finns det inget att vänta på! Hör av dig direkt om du vill bli en del av medarbetarägda Technogarden! Här finns goa kollegor, karriärmöjligheter och ett arbetsliv med hög härlighetsfaktor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Karlstad. Vid frågor, hör av dig till Petra på petra.bachmann@technogarden.se eller på tel. 0702 98 30 85. Intervjuer sker löpande, så fundera inte för länge utan skicka in din ansökan direkt!

Vi ser fram emot Din ansökan!

Ansök nu

Vi söker en systemutvecklare och en systemarkitekt till Granitor i Karlstad

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jan 28
I januari 2022 byter Midroc namn till Granitor och vi på Midroc Automation blir Granitor Systems. Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu blir vi Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter - nytt namn.

Vi har under de senaste 20 åren breddat vår leveransförmåga till att innefatta kompletta anläggningar inom industri, energi och infra. Därför passar vi på att byta ut Automation till Systems.

Byt inte kollega - byt arbetsgivare!

Hej! Mitt namn är Björn Johansson och jag ansvarar för Granitor Systems verksamhet i Karlstad. Jag har jobbat på Midroc Automation och numera Granitor Systems i 20 år och jag ska försöka förklara varför.

Vi är ett privatägt företag med en fantastisk samarbetskultur som jobbar med framtidens tekniklösningar till industrin. Det handlar om leveranser av kompletta automationslösningar och systemintegrationer för att effektivisera och kvalitetssäkra produktionskedjor. Att vi valt att stå utanför börsen gör skillnad för oss, vi arbetar med en långsiktighet utan krav på kvartalsrapportering.

I Karlstad är vi en egen resultatenhet och tar våra egna beslut, frihet under ansvar på riktigt. Vi är ett tight och prestigelöst team på 20 personer bestående av en härlig mix av automationsingenjörer, systemutvecklare, systemarkitekter, mekanikkonstruktörer och projektledare. Det vi alla har gemensamt är att vi drivs av ny teknik och att vi vill ha kul på jobbet!

Vi vill nu utöka vårt team med en systemutvecklare och en systemarkitekt och står nu inför den unika möjligheten att anställa Dig och Din kollega samtidigt. Är ni ett radarpar som trivs att arbeta ihop men söker ett nytt sammanhang? Älskar ni att driva teknikutveckling, hitta smarta lösningar och att lyckas tillsammans? Är det viktigt för er att verka i ett bolag som, vid sidan av intressanta projekt, även sätter medarbetarna och kulturen i fokus? Då har ni hittat rätt!Så vad handlar det om?

Inom Granitor Systems arbetar vi projektbaserat och kundorienterat vilket innebär att det är en stor variation i uppdragen, där vi strävar efter att kombinera seniora och juniora erfarenheter.

I rollen som systemarkitekt är du med i projektets tidiga faser för att utreda teknikval och sätta upp ramarna för vår leverans. Du arbetar i nära samarbete med både kund och projektteam för att utveckla och säkerställa rätt funktioner.

Rollen som systemutvecklare innebär design och utveckling av både web- och mobilapplikationer, där kommunikation och mobila lösningar varvas med gränssnitt och integration.

Systemen vi jobbar med används i de flesta branscher och i olika typer av utrustningar - allt från analyssystem för läkemedel till styrning av guldgruvor. Ofta utförs arbetet i kompletta funktions-leveranser med ansvar från specifikation till idrifttagning, men kan också vara i mindre uppdrag direkt åt våra kunder. Alla våra ingenjörer involveras redan i försäljningsprocessen och ges möjlighet att vara med från start till mål. Tillsammans med kollegor och kund, hittar vi de bästa lösningarna för varje unik situation.Vilka är ni?

Ni är utbildade civil- eller högskoleingenjörer inom data eller IT och har några års erfarenhet av liknande roller. Ni vet att framgång byggs tillsammans och långsiktigt och brinner för att hitta den rätta tekniska lösningen. Ett allmänintresse av teknik och utveckling av system inom industriell IT ser vi som mycket fördelaktigt för tjänsterna.Sök individuellt eller tillsammans

Vi ser det som en möjlighet att ansöka tillsammans med en kollega, men vi välkomnar naturligtvis även individuella ansökningar till den ena av tjänsterna.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Ansökan sker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 13 februari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teknisk säljare till Emerson i Karlstad

Systemsäljare
Läs mer Dec 23
Emerson är ett globalt teknik- och ingenjörsföretag som tillhandahåller innovativa lösningar till kunder för industriella-, kommersiella- och konsumentmarknader.

Emerson grundades 1890 i St. Louis, Missouri. I över 100 år har vi utvecklats från en lokal aktör till ett globalt teknikbolag.

Emerson Automation Solutions hjälper sina kunder att maximera produktionen, skydda personal och miljö, samtidigt som de optimerar energi- och driftskostnaderna. En dynamisk miljö som finns placerad på 155 platser över hela världen, ett bolag som har resurser för att få dig att fortsätta utvecklas.

Vill du vara omgiven av intelligenta, drivna och passionerade innovatörer som alla arbetar mot samma mål? Att skapa banbrytande lösningar som gör att världen blir en bättre plats? Då är det dig vi letar efter!

Till vårt säljteam för eftermarknad inom Norden söker vi nu en nyckelspelare för marknaden i Sverige.

Gillar du att skapa långsiktiga relationer och att diskutera tekniska lösningar? Att hålla dig uppdaterad om ny teknik och applicera denna i verkliga situationer? Då är det här tjänsten för dig!

Känner du dig tveksam för att du är en ingenjör och inte en säljare? Då vill vi att du tänker om och läser vidare för att se vad rollen innebär.Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra affärsområdet Systems and Software solutions som innefattar styrsystem, mjukvaror, avancerade serviceprodukter och fabrikssupport för säkerställande av optimal funktion. Den långa livslängden på ett installerat styrsystem gör att du har möjlighet att skapa långsiktiga relationer med ömsesidigt förtroende till våra kunder. Du agerar som samarbetspartner till kund med ett gemensamt mål att uppnå en driftsäker och energieffektiv produktion.

I din kontinuerliga dialog med befintliga kunder skapar du en förståelse för dennes nuvarande situation och framtida utmaningar. Du håller dig ständigt uppdaterad om våra produkter och tekniker för att kunna presentera den bästa lösningen för kunden. Men stöd av säljsupport och intern ingenjörsexpertis driver du säljarbetet hela vägen till färdigt servicekontrakt och överlämnar sedan projektet till tekniksidan.

Marknaden i Sverige består av en tredjedel av vår totala säljbudget inom Norden och du innehar därför en nyckelroll i vårt säljteam. I Sverige agerar vi inom flertalet branscher med fokus på kemisk processindustri och våra kunder befinner sig från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Tjänsten innefattar därför resor inom Sverige, uppskattningsvis 50% av arbetstiden. Placeringsort övrig tid är företrädesvis Karlstad, men Göteborg är också ett alternativ.Kvalifikationer

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har en ingenjörsexamen och ett par års erfarenhet av en teknisk roll, gärna inom processindustrin. Har du tidigare arbetat med automation och DCS-system är det ett plus. Då vi är en internationell koncern kräver tjänsten att du besitter goda kunskaper i engelska.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du gilla att skapa relationer och att diskutera tekniska problem. Du har en förmåga att snabbt bilda dig en helhetsuppfattning om en situation och har ett analytiskt och lösningsorienterat synsätt. Vidare drivs du av att skapa affärer och leverera resultat. Du har ett strategiskt synsätt och förmågan att sätta upp och leverera mot en långsiktig affärsplan, samtidigt som du balanserar kortsiktiga mål och milstolpar. Vi välkomnar dig som arbetar strukturerat och uppmuntrar dig att ständigt söka bättre och effektivare arbetssätt.Vi erbjuder

Vi förstår att vi kräver mycket men i gengäld utlovas en utvecklande tjänst med oanade utvecklingsmöjligheter. Du kommer till ett sammansvetsat team med högt i tak, stor kompetens och lång erfarenhet. Finns ambitionen hos dig så erbjuder vi möjligheten att utvecklas vidare i en ledarroll inom bolaget. Emerson erbjuder en rad utbildningspaket som möjliggör ständig kunskapsspridning om våra produkter och processer. Som anställd hos oss innefattas du även av vårt generösa bonusprogram.

Är du vår nya kollega? Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-1489116 eller elina.petrakos@technogarden.se

Sista ansökningsdag är 23 januari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktchef till BTG Instruments i Säffle

Utvecklingsingenjör, maskin
Läs mer Dec 23
BTG Instruments AB är världsledande inom området mät- och analysinstrument för övervakning och reglering av avancerade processparametrar inom pappers- och massaindustrin. Under mer än 100 år har vi utvecklat innovativa och kostnadseffektiva sätt att förbättra produktivitet och lönsamhet för pappers- och massaprocesser.

Inom massatillverkning är det viktigt att hålla koll på fiberkoncentrationen i massan för att få rätt kvalitet på slutprodukten på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Därför är det av stor vikt att ha bra kontroll över fiberkoncentrationen genom hela massaprocessen. Vårt produktutbud innehåller en rad olika mätinstrument och tekniker för optimal och tillförlitlig mätning oavsett placering och förhållanden i processen.

BTG grundades 1921 i Sverige, och har idag huvudkontor i Éclépens, Schweiz. Globalt inom koncernen är vi cirka 600 personer. BTG ägs sedan december 2019 av Voith Paper GmbH.

Just nu söker vi en produktchef till vårt produktområde för mekanisk koncentrationsmätning. Har Du erfarenhet av mätteknik och processindustri och vill ta steget mot ett produktansvar? Då är det Dig vi söker!Arbetsuppgifter

Som produktchef hos oss ingår du i ett team med 5 andra produktchefer, och ni ansvarar alla för olika teknikområden. Ditt produktområde kommer att vara mekaniska koncentrationsmätare, som innefattar ca 5-8 unika produkter.

I rollen som produktchef arbetar du ständigt med att förbättra de produkter som ingår i ditt ansvarsområde för att säkerställa att rätt mätinstrument finns på marknaden. Det kan vara att optimera produktionsflödet och tillverkningsbarheten, att förfina tekniken så att mätnoggrannheten förbättras eller att utöka applikationsområdet för ett instrument.

Du är interfacet mot säljorganisationen för lanseringar, kampanjer såväl som mottagare av marknadens önskemål. Produktförbättringar kommer både från marknad, R&D och produktion och som produktchef ansvarar du för prioritering och kravspecifikation, samt uppföljning av pågående projekt som i de flesta fall drivs av R&D.

BTG Instruments ligger i teknikens framkant och vi söker ständigt nya sätt att förbättra och utveckla våra produkter. Ibland är det mindre uppdateringar, men vid införandet av nya produktgenerationer lyfter vi tekniken till en ny nivå. Med hjälp av vårt labb och vår prototypverkstad kan vi snabbt och effektivt testa våra idéer innan storskalig verifiering sker hos kund.

Som produktchef arbetar du även i nära samarbete med säljare och bidrar med din tekniska kunskap i kundsamarbeten. Att definiera rätt mätteknik för rätt tillämpning är en konst där din expertis kommer till stor nytta. Du deltar även vid problemlösning när en produkt inte fungerar optimalt.Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyfiken på teknik och gillar att hålla dig uppdaterad om nya innovationer. Du har en ingenjörsexamen inom mekanik, mekatronik eller annat för tjänsten relevant område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av processindustri eller mätteknik och att du tidigare arbetat med produktutveckling eller som produktchef/produktägare.

För att lyckas i rollen bör du vara en god kommunikatör med förmågan att sprida tydlig information om produktuppdateringar inom organisationen. Vidare bör du tycka om att gräva på djupet vid tekniska problem för att utreda rotorsaker och hitta lösningsförslag. Att zooma ut från detaljnivå till att se helheten samt att ta initiativ till och beslut om förbättringar faller sig naturligt för dig.

Då vi arbetar på en internationell marknad kräver tjänsten att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska.Vi erbjuder

På BTG värderar vi entreprenörskap, nya idéer och eget ansvar. Vi tror på att ge våra medarbetare utrymme för kreativa lösningar för att ständigt hitta nya sätt att utveckla och utvärdera teknologier och metoder. Inom företaget arbetar vi aktivt med att utveckla vår personal. Finns ambitionen hos dig så erbjuder vi goda möjligheter att på sikt utvecklas ytterligare inom andra roller.

Tjänstens placering är i Säffle och vid behov kan möjlighet till distansarbete ca 1-2 dagar per vecka ges. Tjänsten innehåller en begränsad mängd resor (ca 10-20 dagar per år) inom Sverige och även internationellt.Är du vår nya kollega? Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-1489116 eller elina.petrakos@technogarden.se

Sista ansökningsdag är 16 januari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Systemutvecklare till Granitor i Karlstad

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 7
I januari 2022 byter Midroc namn till Granitor och vi på Midroc Automation blir Granitor Systems. Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu blir vi Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter - nytt namn.

Vi har under de senaste 20 åren breddat vår leveransförmåga till att innefatta kompletta anläggningar inom industri, energi och infra. Därför passar vi på att byta ut Automation till Systems.

Till vårt ingenjörsteam i Karlstad söker vi nu Dig som vill vara med på vår fortsatta resa att digitalisera och effektivisera system för industrin. Brinner du för programmering och vill jobba i projekt där du får möjlighet att utveckla systemlösningar med stort teknikinnehåll? Då är det här tjänsten för Dig!

Vilka är vi?

Granitor Systems i Karlstad består av ett tight och prestigelöst team på 20 personer som tillsammans levererar kompletta automationslösningar och systemintegrationer till industrin. Vi driver projekten i tvärfunktionella team med automationsingenjörer, systemutvecklare, systemarkitekter, mekanikkonstruktörer och projektledare.

Vi vill nu komplettera vårt team med en fullstack-utvecklare som innehar kunskap inom främst .NET (C#), HTML5/JavaScript och .

Vad innebär tjänsten?

Som systemutvecklare hos oss erbjuds du en möjlighet att ta en ledande roll i både arkitektur och design. Det innebär att du får vara med och utforma förslag och lösningar tidigt i processen för att sedan vara med på hela resan till drifttaget system.

Vi arbetar alltid projektbaserat och kundorienterat vilket innebär att det är en stor variation i uppdragen, där vi strävar efter att kombinera seniora och juniora erfarenheter.

Inom uppdragen ingår design och utveckling av både web- och mobilapplikationer samt traditionella desktop-klienter och servertjänster. Kommunikation och mobila lösningar varvas med gränssnitt och integration. Systemen används i de flesta branscher och i olika typer av utrustningar - allt från analyssystem för läkemedel till styrning av guldgruvor. Ofta utförs arbetet i kompletta funktions-leveranser med ansvar från specifikation till idrifttagning, men kan också vara i mindre uppdrag direkt åt våra kunder. Du ges möjlighet att vara med redan i försäljningsprocessen och vara med från start till mål. Din uppgift blir att, tillsammans med dina kollegor och kunden, hitta de bästa lösningarna för varje unik situation

Vad behöver du ha med dig i ryggsäcken?

För att lyckas i rollen bör du vara utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör inom data eller IT samt inneha några års arbetslivserfarenhet av programmering, gärna inom .NET. Kunskaper om operativsystem, nätverk eller test- och mätsystem (ex. LabVIEW) är meriterande. Har du ett allmänintresse av teknik och att utveckla system inom industriell IT så ser vi även det som fördelaktigt för tjänsten.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning bör du som person vara ansvarstagande, ha förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både med kollegor och kunder.

Du bör ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Innehav av B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande

Granitor är ett privatägt bolag med korta beslutsvägar och ett långsiktigt tänk - vilket märks både när det kommer till kundrelationer och medarbetare. Vi tror på utveckling och på utbildning och har därför egen affärsskola, Midroc Business School, som är en bra plattform för individuell vidareutveckling.

Vi erbjuder en bra och hälsosam arbetsplats med förmånliga villkor. Vi är måna om våra medarbetare och lägger stor vikt vid att det ska vara kul att gå till jobbet. Vi utgår från varje persons unika förutsättningar, livssituation och önskemål. Med en tillvaro i balans tror vi helt enkelt att våra anställda trivs och presterar bättre.

Är du vår superkandidat? Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 9 januari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är ni vårt nya radarpar? Vi söker en systemutvecklare och en systemarkit...

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Dec 16
I januari 2022 byter Midroc namn till Granitor och vi på Midroc Automation blir Granitor Systems. Som Midroc har vi tillsammans med kunder och partners utvecklat hållbara lösningar i över 25 år. Nu blir vi Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter - nytt namn.

Vi har under de senaste 20 åren breddat vår leveransförmåga till att innefatta kompletta anläggningar inom industri, energi och infra. Därför passar vi på att byta ut Automation till Systems.

Byt inte kollega - byt arbetsgivare!

Hej! Mitt namn är Björn Johansson och jag ansvarar för Granitor Systems verksamhet i Karlstad. Jag har jobbat på Midroc Automation och numera Granitor Systems i 20 år och jag ska försöka förklara varför.

Vi är ett privatägt företag med en fantastisk samarbetskultur som jobbar med framtidens tekniklösningar till industrin. Det handlar om leveranser av kompletta automationslösningar och systemintegrationer för att effektivisera och kvalitetssäkra produktionskedjor. Att vi valt att stå utanför börsen gör skillnad för oss, vi arbetar med en långsiktighet utan krav på kvartalsrapportering.

I Karlstad är vi en egen resultatenhet och tar våra egna beslut, frihet under ansvar på riktigt. Vi är ett tight och prestigelöst team på 20 personer bestående av en härlig mix av automationsingenjörer, systemutvecklare, systemarkitekter, mekanikkonstruktörer och projektledare. Det vi alla har gemensamt är att vi drivs av ny teknik och att vi vill ha kul på jobbet!

Vi vill nu utöka vårt team med en systemutvecklare och en systemarkitekt och står nu inför den unika möjligheten att anställa Dig och Din kollega samtidigt. Är ni ett radarpar som trivs att arbeta ihop men söker ett nytt sammanhang? Älskar ni att driva teknikutveckling, hitta smarta lösningar och att lyckas tillsammans? Är det viktigt för er att verka i ett bolag som, vid sidan av intressanta projekt, även sätter medarbetarna och kulturen i fokus? Då har ni hittat rätt!Så vad handlar det om?

Inom Granitor Systems arbetar vi projektbaserat och kundorienterat vilket innebär att det är en stor variation i uppdragen, där vi strävar efter att kombinera seniora och juniora erfarenheter.

I rollen som systemarkitekt är du med i projektets tidiga faser för att utreda teknikval och sätta upp ramarna för vår leverans. Du arbetar i nära samarbete med både kund och projektteam för att utveckla och säkerställa rätt funktioner.

Rollen som systemutvecklare innebär design och utveckling av både web- och mobilapplikationer, där kommunikation och mobila lösningar varvas med gränssnitt och integration.

Systemen vi jobbar med används i de flesta branscher och i olika typer av utrustningar - allt från analyssystem för läkemedel till styrning av guldgruvor. Ofta utförs arbetet i kompletta funktions-leveranser med ansvar från specifikation till idrifttagning, men kan också vara i mindre uppdrag direkt åt våra kunder. Alla våra ingenjörer involveras redan i försäljningsprocessen och ges möjlighet att vara med från start till mål. Tillsammans med kollegor och kund, hittar vi de bästa lösningarna för varje unik situation.Vilka är ni?

Ni är utbildade civil- eller högskoleingenjörer inom data eller IT och har några års erfarenhet av liknande roller. Ni vet att framgång byggs tillsammans och långsiktigt och brinner för att hitta den rätta tekniska lösningen. Ett allmänintresse av teknik och utveckling av system inom industriell IT ser vi som mycket fördelaktigt för tjänsterna.Sök individuellt eller tillsammans

Vi ser det som en möjlighet att ansöka tillsammans med en kollega, men vi välkomnar naturligtvis även individuella ansökningar till den ena av tjänsterna.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Ansökan sker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 9 januari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Underhållschef till Quant / Stora Enso Gruvöns Sågverk

Platschef, anläggning
Läs mer Nov 25
Om du gavs möjligheten att leda en underhållsorganisation i ett bolag där underhållsarbete alltid har högsta prioritet. Om du dessutom fick omge dig av ett nätverk med andra underhållschefer för att diskutera metodik, proaktivitet och strategi. Skulle du ta chansen då?

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda - våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Vi finns över hela världen inom ca. 90 anläggningar och är ca 2300 anställda.

Vad behöver vi?

Organisationen består idag av ca 30 medarbetare och nu söker vi en underhållschef (benämns inom Quant som sitechef) som vill leda och driva det positiva förändringsarbete som vårt åtagande möjliggör på Stora Enso.

I rollen som sitechef blir du ytterst ansvarig för underhållsarbetet på Stora Ensos sågverk och CLT-fabrik. Du leder underhållsavdelningen och arbetar i nära samarbete med sitens övriga organisation. Genom ett stort nätverk av underhållschefer inom Quant får du lära dig vår erkända metodik och du får även den support du behöver för att implementera denna på Gruvön.

Är du en stark ledare, har kundfokus och vill arbeta i en organisation där underhåll är kärnverksamheten? Då är det här tjänsten för dig!

Vad kommer du att göra?

På Quant arbetar vi med modernt och förebyggande underhåll och säkerställer hög tillgänglighet i våra kunders produktionsprocesser. Vi söker därför en sitechef som arbetar med ständiga förbättringar, har högt kundfokus och arbetar för ett säkert underhållsarbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Driva ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare och möjliggöra deras personliga utveckling och kompetenshöjning
- Kontinuerligt arbeta med hela fabrikens övergripande tekniska utveckling
- Driva och implementera strategiska initiativ för att modernisera underhållsarbetet
- Driva projekt i syftet om att öka effektivitet, kapacitet och säkerhet i fabriken
- Ansvara för ekonomiska och operativa mätetal för din site
- Ansvara för samt leda och fördela arbetet utifrån underhållsavtalet


Du leder ett team som består av underhållstekniker, elektriker, planerare och underhållsingenjör. Du rapporterar till Operations Manager för Quant Skandinavien och deltar i operativa forum tillsammans med övriga sitechefer. Du får även möjlighet att ingå i kundens produktionsledning på lokala siten.

Vad behöver du ha med dig i ryggsäcken?

För att lyckas i rollen tror vi att du har en ingenjörsexamen inom relevant riktning, alternativt har arbetserfarenhet som motsvarar utbildningskravet. Vi söker dig som har några års erfarenhet av underhåll gärna inom tillverkande industri. Du har tidigare varit framgångsrik i ledarrollen och drivit flera förbättringsprojekt. Då tjänsten innebär en del rapportering och uppföljning är det meriterande om du tidigare arbetat med produktionsekonomi. Vidare har du goda kunskaper i office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en god relationsskapare som alltid sätter kundens behov i fokus där du arbetar för att ständigt överträffa dessa förväntningar. Du har ett starkt ledarskap och söker din egen framgång i andra människor, du är tryggheten i förändringsresor och kan se var värde behöver adderas i din verksamhet. Vidare har du en förmåga att ta initiativ och beslut, samt att prioritera rätt i ett arbete med ständig utveckling och verksamhetsförbättring. Att du i grunden har ett tekniskt intresse ser vi som en självklarhet för tjänsten.

Vi förstår att vi kräver mycket men i gengäld utlovas en utvecklande tjänst med oanade utvecklingsmöjligheter.

Är du vår superkandidat? Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Sista ansökningsdag är 19 december.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konstruktör till Värmlands härligaste gäng?!

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Nov 19
Technogarden ingår i Norconsult-koncernen och är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på teknik- och IT kompetenser. Vi tror på att våra konsulter är hjärtat i vår verksamhet, därför är vi medarbetarägda. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Göteborg, Stockholm, Malmö och Västerås.

Just nu söker vi för Munkfors Industritekniks räkning Dig, en konstruktör som vill ha en varierade roll med inslag av både tillverkningsteknik, kvalitet och inköpsfrågor.

Utmaningen?

Rollen kommer inledningsvis att vara ett konsultuppdrag och erbjuda varierande uppgifter kopplade till konstruktionsyrket, det innebär t ex 3D-modellering i SolidWorks, dialog kring tillverkningsfrågor tillsammans med mekaniker samt inköp av reservdelar och maskinkomponenter.

Munkfors Industriteknik nykonstruerar och tillverkar maskiner för produktionsenheter inom den egna koncernen där b la Munkforssågar, Swedev och Primeblade ingår. De ansvarar även för underhåll och ombyggnation av befintlig maskinpark. Det nära samarbetet med verkstaden ger möjligheten till en bred och utvecklande roll som konstruktör.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik och har jobbat några år inom området. Du behärskar något av de vanligaste CAD-verktygen och har för vana att ansvara för dina uppdrag med avseende på teknik, tid och kvalitet. Det finns också möjligheter för dig med mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas inom mekanikkonstruktion. Säkerhet och kvalitet sitter högt på agendan och har du kunskap om och erfarenhet av arbete med CE-märkning är det meriterande.

Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Vi söker dig som är handlingskraftig, initiativrik och trivs med att arbeta så väl i team som självständigt.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Kontaktuppgifter och ansökan

Du söker genom att gå in på annonsen eller technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut den 12 december. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta konsultchef Marina Olsson, marina.olsson@technogarden.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Erfaren inköpare sökes till Technogarden Karlstad

Inköpare
Läs mer Sep 8
Technogarden är ett konsult- och rekryteringsföretag med omkring 400 anställda. Vi är tekniska specialister och verksamma inom Industry, IT, Life Science och Telecom. Om den tekniska kompetensen är hjärnan i verksamheten så är våra konsulter hjärtat, därför är vi också medarbetarägda. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar med fokus på personlig utveckling och välmående. Vi ser oss som samarbetspartners med våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag. Technogarden finns, förutom i Karlstad, även i Malmö, Stockholm, Göteborg och Västerås - det finns därmed också möjligheter att fortsätta sin karriär inom Technogarden även om man är sugen att röra på sig.

Technogarden Karlstad växer och vi utökar nu vårt konsultteam med en erfaren inköpare.

Vad söker vi?

Den här rollen kommer inledningsvis att vara ett längre konsultuppdrag och innebära att du är en viktig del i ett pågående förändringsarbete för inköp. Du kommer analysera, se möjligheter och driva en del av processen framåt, det är därför viktigt att du arbetat med inköp tidigare så du har en förståelse för hur inköpsprocessen fungerar.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleutbildning inom relevant område. Vi söker dig som besitter erfarenhet som inköpare, fördelaktigt inom kategoriinköp, och har haft ledaransvar eller på något sätt deltagit i ett förändringsarbete. Vi ser gärna att du kan tala samt skriva svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Du är en öppen och kommunikativ person som motiveras av tekniska utmaningar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är pragmatisk, prestigelös och att du har en hög grad av självständighet och integritet. Du trivs i en organisation där du arbetar i nära kontakt med dina kollegor och där du får ta ett stort eget ansvar. Du är en lagspelare som gillar att stötta och hjälpa dina kollegor. Det är meriterande om du tidigare haft ledaransvar eller på något sätt deltagit i ett förändringsarbete.

Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas.

Vad erbjuder vi?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Förutom att bli en del av ett härligt gäng så erbjuder vi en rad förmåner för vår personal som vi gärna berättar mer om när vi ses.

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök med CV via technogarden.se. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan datum för sista ansökan gått ut. Ansök därför gärna så snart som möjligt. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Emelie Ivarsson, emelie.ivarsson@technogarden.se eller Marina Olsson, marina.olsson@technogarden.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är 3 oktober 2021.

Ansök nu

Elinstallationsansvarig till Karlstad Energi AB

Serviceelektriker, installation
Läs mer Aug 26
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv. Vi är cirka 150 engagerade medarbetare som bland annat producerar och levererar förnybar värme och el samt ansvarar för återvinning och miljötjänster. Tillsammans med våra kunder utvecklas vi för att vara hållbara, nära och framåt.

Till vår underhållsavdelning inom Energiproduktion söker vi nu en behörig elinstallatör som kan axla ansvaret för våra el- och instrumentinstallationer inom bolaget.

Energiproduktion har idag cirka 50 medarbetare, fördelade på drift och underhåll. Vi arbetar för att leverera lokal, trygg och förnybar värme till hemmet, skolan eller arbetet för mer än 50 000 Karlstadsbor. Vår senaste anläggning, Heden 3, är en modern fastbränsleanläggning som placerar oss i framkant inom miljöområdet. Du blir en viktig del i arbetet för att säkerställa värmeleveransen till våra kunder.Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten har du ett anläggnings- och installationsansvar för hög- och lågspänning på bolaget och ansvarar för de elinstallationer som utförs. Du ingår i ett team med 5 el- och instrumenttekniker och tillsammans planerar och genomför ni elinstallationsarbeten för att säkerställa en driftsäker energiproduktion. Du är den person i gruppen som innehar elbehörighet varför du tar ett extra ansvar för regelefterlevnad och att erforderliga utbildningar genomförs.

Inom underhåll arbetar vi med daglig styrning, där inkommande arbetsordar gås igenom och prioriteras. Vi jobbar i nära samarbete med driften med fokus mot ett mer förebyggande och mindre avhjälpande underhåll.

Inom avdelningen pågår ett kontinuerligt utvecklingsarbete med ständiga förbättringar och du kommer aktivt delta i olika projekt med fokus på till exempel bättre tillgänglighet och mindre energiförbrukning. Du har stort utrymme för att komma med egna idéer till förbättringar, både stora som små.

Tjänsten är förlagd dagtid med schemalagd beredskap.Din bakgrund

Vi söker dig som har högskole- eller gymnasieutbildning med inriktning mot el, samt har behörighet som elinstallatör med full auktorisation (A). Du bör ha något års erfarenhet av liknande arbete och har du även kunskap inom följande styrsystem är det meriterande; Honeywell DSC, ABB eller Siemens S7.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en person som drivs av utveckling, gillar att ta egna initiativ, är positiv och prestigelös. Vi arbetar i team och du bör därför vara en lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap. Att planera och genomföra dina arbetsuppgifter i rätt tid och med rätt kvalitet är något du fäster stor vikt vid.

Vidare bör du ha god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.Vi erbjuder

Vi erbjuder en roll med stort inflytande och många spännande utmaningar. Vi är just nu inne i en förändringsresa där du får vara med och bidra med dina erfarenheter. Karlstads Energi AB har långtgående hållbarhetsmål och vi jobbar aktivt med att konvertera bort från fossilolja. Vill du bidra till att göra skillnad på riktigt? Då kommer du trivas hos oss!Är du vår superkandidat? Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller på technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, 19 september.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Serviceingenjör inom styrsystem till Emerson!

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Aug 23
Emerson är ett globalt teknik- och ingenjörsföretag som tillhandahåller innovativa lösningar till kunder för industriella-, kommersiella- och konsumentmarknader.

Emerson grundades 1890 i St. Louis, Missouri. I över 100 år har vi utvecklats från en lokal aktör till ett globalt teknikbolag.

Emerson Automation Solutions hjälper sina kunder att maximera produktionen, skydda personal och miljö, samtidigt som de optimerar energi- och driftskostnaderna. En dynamisk miljö som finns placerat på 155 platser över hela världen, ett bolag som har resurser för att få dig att fortsätta utvecklas.

Vill du vara omgiven av intelligenta, drivna och passionerade innovatörer som alla arbetar mot samma mål? Att skapa banbrytande lösningar som gör att världen blir en bättre plats? Då är det dig vi letar efter!

Nu söker Emerson Automation Solutions sin nästa kollega. Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk support och problemlösning inom området automation och Industriell IT.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som serviceingenjör tillhör du service-teamet med ansvar för driftsättning och teknisk support av vårt styrsystem DeltaV.

I tjänsten ingår allt från att agera säljsupport till installation samt konfigurering av HW/SW, uppgraderingar, förebyggande underhåll, support samt rådgivning.

Vid installation samt uppgraderingar av styrsystemet kan du agera säljsupport för att hjälpa finna den optimala lösningen som du sedan installerar, konfigurerar och testar i Emersons lokaler för att slutligen installera och driftsätta hos kund. För avtalskunder genomför du förebyggande underhållsåtgärder såsom översyn av system, installation av uppdateringar och rekommendationer till kund för att säkerställa att styrsystemet används optimalt. Som stöd använder du Emersons egenutvecklade digitala verktyg. I det dagliga jobbet ingår support för att hjälpa våra kunder och mycket kan lösas per distans via vår Collaboration HUB i Karlstad, men det kan även behövas felsökning hos kund. Felorsaker innefattar allt från servrar både traditoinella samt virituella, mjukvara, nätverk till felaktigt handhavande. Eftersom du är ansiktet utåt är det viktigt att alltid se till kundens bästa, bygga upp ett förtroende för att bli den kunden vänder sig till vid behov av support. Du kommer att resa till kunder inom Norden men framförallt Sverige.

Din bakgrund

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har en universitetsexamen med inriktning processautomation eller IT, alternativt arbetslivserfarenhet som motsvarar kravet. Du ska ha minst 5 års arbetslivserfarenhet av liknande tjänst inom processindustrin. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, då mycket dokumentation samt intern kommunikation sker på engelska. Vi har även ett krav att du har B-körkort då många av resorna sker med bil. Har du sedan tidigare kunskap om DeltaV, AMS DM och/eller erfarenhet av industriell IT såsom Virituella plattformar, Windows, nätvek är det starkt meriterande.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en person som drivs av utveckling, gillar att ta egna initiativ och älskar den sociala biten med kundkontakt och merförsäljning.

Du är självgående och van att arbeta i team och har förståelse för vikten av god kommunikation.

Vi erbjuder

Du kommer till ett sammansvetsat team med högt i tak, med stor kunskap och lång erfarenhet, här får du chansen att utvecklas! Emerson jobbar med certifiering av sina ingenjörer där det ingår olika utbildningspaket, som du redan från start får ta del av. Tjänstebil ingår, med förmånligt avtal.

Är du vår superkandidat? Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller på technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Vibrations- och analysingenjör till Emerson i Karlstad!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Aug 23
Emerson är ett globalt teknik- och ingenjörsföretag som tillhandahåller innovativa lösningar till kunder för industriella-, kommersiella- och konsumentmarknader.

Emerson grundades 1890 i St. Louis, Missouri. I över 100 år har vi utvecklats från en lokal aktör till ett globalt teknikbolag.

Emerson Automation Solutions hjälper sina kunder att maximera produktionen, skydda personal och miljö, samtidigt som de optimerar energi- och driftskostnaderna. En dynamisk miljö som finns placerat på 155 platser över hela världen, ett bolag som har resurser för att få dig att fortsätta utvecklas.

Vill du vara omgiven av intelligenta, drivna och passionerade innovatörer som alla arbetar mot samma mål? Att skapa banbrytande lösningar som gör att världen blir en bättre plats? Då är det dig vi letar efter!

Har du erfarenhet av system för vibrationsövervakning och vill fortsätta utvecklas i en drivande och kreativ miljö? Nu söker Emerson Automation Solutions en expert inom området.

Dina arbetsuppgifter

Som vibrations- och analysingenjör hos Emerson kommer du arbeta med övervakning av roterande maskinkomponenter, för att säkerställa god körbarhet och genomföra felsökning hos våra kunder. Du analyserar mätdata och sammanställer lösningsförslag och rekommendationer i en skriftlig rapport för att sedan föra en dialog med kund om maskinstatus och vilka förbättringar som bör genomföras.

Du har möjlighet att samla in och analysera mätdata på distans via vår Collaboration HUB i Karlstad, alternativt genomför du mätningarna på plats ute hos kund för att i ett senare skede analysera mätdata.

Vid uppgraderingar eller nyinstallation av mätsystem deltar du som tekniskt säljstöd, vid installation samt driftsättning och FAT av systemet.

Teamet inom vibration och analys är litet, och tillsammans ansvarar medarbetarna för att sälja in sin expertis och generera fler affärer, samtidigt som en god relation till kunden skapas och bibehålls.

Din bakgrund

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har en universitetsexamen inom maskinteknik eller processautomation alternativt arbetslivserfarenhet som motsvarar kravet. Du bör ha minst 3 års arbetslivserfarenhet av liknande tjänst. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, då mycket dokumentation samt intern kommunikation sker på engelska. Vi har även ett krav att du har B-körkort då många av resorna sker med bil. Har du sedan tidigare kunskap inom AMS Machinery Health Manager, AMS DM eller innehar CAT-certifiering i vibrationsanalys från Mobius Institute eller motsvarande är det starkt meriterande.

Vi arbetar i teknikens framkant och vi söker därför Dig som tycker om att hålla dig uppdaterad inom ditt teknikområde och gärna utforskar och testar ny teknik.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en person som drivs av utveckling, gillar att ta egna initiativ, uppskattar goda relationer och att skapa affärer.

Vi erbjuder

Du kommer till ett sammansvetsat team med högt i tak, stor kompetens och lång erfarenhet. Här får du chansen att utvecklas! Emerson jobbar med certifiering av sina ingenjörer där det ingår olika utbildningspaket, som du redan från start får ta del av. Tjänstebil ingår, med förmånligt avtal.

Är du vår superkandidat? Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller på technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Serviceingenjör inom styrsystem till Emerson!

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Jul 8
Emerson är ett globalt teknik- och ingenjörsföretag som tillhandahåller innovativa lösningar till kunder för industriella-, kommersiella- och konsumentmarknader.

Emerson grundades 1890 i St. Louis, Missouri. I över 100 år har vi utvecklats från en lokal aktör till ett globalt teknikbolag.

Emerson Automation Solutions hjälper sina kunder att maximera produktionen, skydda personal och miljö, samtidigt som de optimerar energi- och driftskostnaderna. En dynamisk miljö som finns placerat på 155 platser över hela världen, ett bolag som har resurser för att få dig att fortsätta utvecklas.

Vill du vara omgiven av intelligenta, drivna och passionerade innovatörer som alla arbetar mot samma mål? Att skapa banbrytande lösningar som gör att världen blir en bättre plats? Då är det dig vi letar efter!

Nu söker Emerson Automation Solutions sin nästa kollega. Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk support och problemlösning inom området automation och Industriell IT.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som serviceingenjör tillhör du service-teamet med ansvar för driftsättning och teknisk support av vårt styrsystem DeltaV.

I tjänsten ingår allt från att agera säljsupport till installation samt konfigurering av HW/SW, uppgraderingar, förebyggande underhåll, support samt rådgivning.

Vid installation samt uppgraderingar av styrsystemet kan du agera säljsupport för att hjälpa finna den optimala lösningen som du sedan installerar, konfigurerar och testar i Emersons lokaler för att slutligen installera och driftsätta hos kund. För avtalskunder genomför du förebyggande underhållsåtgärder såsom översyn av system, installation av uppdateringar och rekommendationer till kund för att säkerställa att styrsystemet används optimalt. Som stöd använder du Emersons egenutvecklade digitala verktyg. I det dagliga jobbet ingår support för att hjälpa våra kunder och mycket kan lösas per distans via vår Collaboration HUB i Karlstad, men det kan även behövas felsökning hos kund. Felorsaker innefattar allt från servrar både traditoinella samt virituella, mjukvara, nätverk till felaktigt handhavande. Eftersom du är ansiktet utåt är det viktigt att alltid se till kundens bästa, bygga upp ett förtroende för att bli den kunden vänder sig till vid behov av support. Du kommer att resa till kunder inom Norden men framförallt Sverige.

Din bakgrund

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har en universitetsexamen med inriktning processautomation eller IT, alternativt arbetslivserfarenhet som motsvarar kravet. Du ska ha minst 5 års arbetslivserfarenhet av liknande tjänst inom processindustrin. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, då mycket dokumentation samt intern kommunikation sker på engelska. Vi har även ett krav att du har B-körkort då många av resorna sker med bil. Har du sedan tidigare kunskap om DeltaV, AMS DM och/eller erfarenhet av industriell IT såsom Virituella plattformar, Windows, nätvek är det starkt meriterande.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en person som drivs av utveckling, gillar att ta egna initiativ och älskar den sociala biten med kundkontakt och merförsäljning.

Du är självgående och van att arbeta i team och har förståelse för vikten av god kommunikation.

Vi erbjuder

Du kommer till ett sammansvetsat team med högt i tak, med stor kunskap och lång erfarenhet, här får du chansen att utvecklas! Emerson jobbar med certifiering av sina ingenjörer där det ingår olika utbildningspaket, som du redan från start får ta del av. Tjänstebil ingår, med förmånligt avtal.

Är du vår superkandidat? Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller på technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Vibrations- och analysingenjör till Emerson i Karlstad!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Jul 8
Emerson är ett globalt teknik- och ingenjörsföretag som tillhandahåller innovativa lösningar till kunder för industriella-, kommersiella- och konsumentmarknader.

Emerson grundades 1890 i St. Louis, Missouri. I över 100 år har vi utvecklats från en lokal aktör till ett globalt teknikbolag.

Emerson Automation Solutions hjälper sina kunder att maximera produktionen, skydda personal och miljö, samtidigt som de optimerar energi- och driftskostnaderna. En dynamisk miljö som finns placerat på 155 platser över hela världen, ett bolag som har resurser för att få dig att fortsätta utvecklas.

Vill du vara omgiven av intelligenta, drivna och passionerade innovatörer som alla arbetar mot samma mål? Att skapa banbrytande lösningar som gör att världen blir en bättre plats? Då är det dig vi letar efter!

Har du erfarenhet av system för vibrationsövervakning och vill fortsätta utvecklas i en drivande och kreativ miljö? Nu söker Emerson Automation Solutions en expert inom området.

Dina arbetsuppgifter

Som vibrations- och analysingenjör hos Emerson kommer du arbeta med övervakning av roterande maskinkomponenter, för att säkerställa god körbarhet och genomföra felsökning hos våra kunder. Du analyserar mätdata och sammanställer lösningsförslag och rekommendationer i en skriftlig rapport för att sedan föra en dialog med kund om maskinstatus och vilka förbättringar som bör genomföras.

Du har möjlighet att samla in och analysera mätdata på distans via vår Collaboration HUB i Karlstad, alternativt genomför du mätningarna på plats ute hos kund för att i ett senare skede analysera mätdata.

Vid uppgraderingar eller nyinstallation av mätsystem deltar du som tekniskt säljstöd, vid installation samt driftsättning och FAT av systemet.

Teamet inom vibration och analys är litet, och tillsammans ansvarar medarbetarna för att sälja in sin expertis och generera fler affärer, samtidigt som en god relation till kunden skapas och bibehålls.

Din bakgrund

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har en universitetsexamen inom maskinteknik eller processautomation alternativt arbetslivserfarenhet som motsvarar kravet. Du bör ha minst 3 års arbetslivserfarenhet av liknande tjänst. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, då mycket dokumentation samt intern kommunikation sker på engelska. Vi har även ett krav att du har B-körkort då många av resorna sker med bil. Har du sedan tidigare kunskap inom AMS Machinery Health Manager, AMS DM eller innehar CAT-certifiering i vibrationsanalys från Mobius Institute eller motsvarande är det starkt meriterande.

Vi arbetar i teknikens framkant och vi söker därför Dig som tycker om att hålla dig uppdaterad inom ditt teknikområde och gärna utforskar och testar ny teknik.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en person som drivs av utveckling, gillar att ta egna initiativ, uppskattar goda relationer och att skapa affärer.

Vi erbjuder

Du kommer till ett sammansvetsat team med högt i tak, stor kompetens och lång erfarenhet. Här får du chansen att utvecklas! Emerson jobbar med certifiering av sina ingenjörer där det ingår olika utbildningspaket, som du redan från start får ta del av. Tjänstebil ingår, med förmånligt avtal.

Är du vår superkandidat? Sök omedelbart! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Technogarden. Du ansöker genom att gå in på annonsen eller på technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Elina Petrakos som nås på 073-148 91 16 eller elina.petrakos@technogarden.se.

Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Erfaren Automationsingenjör / PLC-programmerare till Technogarden Karlstad

Automationstekniker, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 8
Technogarden är ett teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser. Huvudfokus är på kompetenser inom Industri, IT, Life Science och Telecom. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. För mer info: www.technogarden.se (http://www.technogarden.se/)

Vi har stor efterfrågan på automationsingenjörer och PLC-programmerare från kundföretag i Värmland. För att ha en större beredskap att möta den efterfrågan, vill vi nu komma i kontakt med dig som är intresserad av att byta jobb.

Kvalifikationer

- Du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom automation och har jobbat några år inom området.
- Erfarenhet av processautomation och processreglering
- Kunskaper att ta fram kompletta Automationslösningar
- Projektering av styr- och reglersystem
- Erfaren PLC-programmerare inom t.ex. ABB 800xA och Siemens PCS7
- Erfarenhet av acceptanstester, idrifttagning och driftoptimering
- Van att arbeta med system- och funktionsanalyser, processinstrumentering och automationsteknik
- Du är van vid att arbeta i projektform med mycket kontakt med människor
- Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat


Personliga egenskaper Du är noggrann, strukturerad och självgående. Du har ett eget driv och trivs med att arbeta både i team och självständigt samt har förmågan att se och komma på smarta lösningar. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden? På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Kontaktuppgifter och ansökan Om det här låter intressant och du vill höra mer om vilka möjligheter som erbjuds är du varmt välkommen att kontakta Elina Petrakos elina.petrakos@technogarden.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren Automationsingenjör / PLC-programmerare till Technogarden Karlstad

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jul 8
Technogarden är ett teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser. Huvudfokus är på kompetenser inom Industri, IT, Life Science och Telecom. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden. Vi ingår i Norconsultkoncernen som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartners till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. För mer info: www.technogarden.se (http://www.technogarden.se/)

Vi har stor efterfrågan på automationsingenjörer och PLC-programmerare från kundföretag i Värmland. För att ha en större beredskap att möta den efterfrågan, vill vi nu komma i kontakt med dig som är intresserad av att byta jobb.

Kvalifikationer

- Du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom automation och har jobbat några år inom området.
- Erfarenhet av processautomation och processreglering
- Kunskaper att ta fram kompletta Automationslösningar
- Projektering av styr- och reglersystem
- Erfaren PLC-programmerare inom t.ex. ABB 800xA och Siemens PCS7
- Erfarenhet av acceptanstester, idrifttagning och driftoptimering
- Van att arbeta med system- och funktionsanalyser, processinstrumentering och automationsteknik
- Du är van vid att arbeta i projektform med mycket kontakt med människor
- Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat


Personliga egenskaper Du är noggrann, strukturerad och självgående. Du har ett eget driv och trivs med att arbeta både i team och självständigt samt har förmågan att se och komma på smarta lösningar. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden? På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Kontaktuppgifter och ansökan Om det här låter intressant och du vill höra mer om vilka möjligheter som erbjuds är du varmt välkommen att kontakta Elina Petrakos elina.petrakos@technogarden.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konstruktör redo för nya utmaningar?

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jul 7
Introduktion Till vårt team inom Engineering söker vi nu fler duktiga konstruktörer. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar - din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund. Du kommer att tillhöra vårt kontor i Karlstad.

Arbetsrollsbeskrivning

Vi har många utmanande och spännande uppdrag inom framförallt tillverkande industri. Utifrån dina erfarenheter och intresse så hittar vi uppdrag som passar dig. Som konsult på Technogarden kommer du få möjligheter till spännande och varierande uppdrag hos våra kunder som är ledande företag inom svensk industri.

Vi har stor efterfrågan på Mekanikkonstruktörer från kundföretag i regionen. För att ha en större beredskap att möta den efterfrågan, vill vi nu komma i kontakt med dig som intresserad av att byta jobb. Det kan innebära flera olika roller beroende på vem du är, vad du har gjort och vad du vill göra. Det löser vi tillsammans.

Kvalifikationer Vi tror att du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik och har jobbat några år inom området. Vi söker dig som kan hantera 2D och 3D-cad och som har för vana att ansvara för dina uppdrag med avseende teknik, tid och kvalitet. Det finns också möjligheter för dig med mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas inom mekanikkonstruktion. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper brukar kunna vara meriterande.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden? På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Personliga egenskaper Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Kontaktuppgifter och ansökan Ansök med CV och personligt brev senast den 15 augusti. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Elina Petrakos, elina.petrakos@technogarden.se Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu