Willhem AB (Publ) jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb hos Willhem AB (Publ) i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Karlstad.

Bovärd

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Nov 17
Willhem söker bovärd till Karlstad
Är du händig och genuint intresserad av att hjälpa människor? Trivs du dessutom med ett praktiskt jobb där du själv planerar och prioriterar dina dagar? Då är detta tjänsten för dig! Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad bovärd till vårt områdeskontor i Karlstad. Din huvuduppgift som bovärd är att under ledning av förvaltaren ansvara för fastighetsskötseln samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna.
Hos Willhem välkomnas du till ett nyskapande bostadsbolag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur. Våra fastigheter i Karlstad består av ca 2600 lägenheter, både nyproducerade och äldre fastigheter, till största delen i centrala lägen. I Karlstad kommer du att välkomnas till ett gott gäng bestående av 19 kollegor som har kul tillsammans.
I dina arbetsuppgifter ingår:
skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter
utföra rondering i ditt fastighetsområde
vid behov utföra besiktningar vid av- och inflyttning
planering och utförande av reparationer och löpande underhåll
hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen
beställa och följa upp fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete
utföra tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter
dokumentation av ärenden och fakturakontroller i våra datasystem.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av VVS, SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete eller el är det meriterande. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av arbete med kund sedan tidigare. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem och B-körkort är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som bovärd styr du mycket över din tid så vi söker dig som är ansvarsfull och som kan prioritera. Du har ett stort driv och får gärna komma med idéer om hur vi kan förbättra i ditt område. Din förmåga att arbeta självständigt är god men du fungerar lika bra i grupp då vi lägger stor vikt vid att samarbeta och hjälpas åt. Vårt mål är att leverera den bästa servicen till våra hyresgäster och där kommer du att ha en nyckelroll, så en förutsättning för att trivas är att du är servicemedveten och tycker om kundkontakt.
Willhems erbjudande
Vårt viktigaste erbjudande är en bra arbetsplats med goa kollegor som värnar om varandra. Utöver det erbjuds du förmåner som friskvårdstimme och ett generöst friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och regelbundna trivselaktiviteter.
Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast söndagen 26 november via http://jobb.willhem.se/. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att söka!
Innan erbjudande om anställning genomförs en bakgrundskontroll innehållande rättslig och ekonomisk bakgrund.
Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta fastighetsförvaltare Charlotte Björklund på telefon 054-700 07 69 eller charlotte.bjorklund@willhem.se
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning


På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ca 300 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 57 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se

Ansök nu

Uthyrare

Uthyrare
Läs mer Okt 10
Willhem söker en uthyrare under 6 månader till Karlstad
Är du en stjärna på att skapa goda kundrelationer och vill växa tillsammans med Willhem i Karlstad? Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega och uthyrare till teamet. Vi söker dig som trivs med att jobba mot uppsatta mål och som vill bidra med engagemang och nytänkande.
I gengäld välkomnas du till ett gott gäng med samarbete och laganda som ledord. Hos oss erbjuds du att både utveckla och utvecklas! Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med start omgående och sex månader framåt.
Var med och skapa värde för både Willhem och våra kunder
Som uthyrare hos Willhem ansvarar du för uthyrningen av hyreslägenheter och p-platser. Du kommer att vara en nyckelspelare för att nå vårt affärsmässiga mål att ha alla våra lägenheter uthyrda. Hyresgästen, vår kund, kommer att vara ditt absoluta fokus och du kommer att ha daglig kontakt med såväl befintliga som potentiella kunder. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra uthyrare och arbeta i team med förvaltare och bovärdar för att i samverkan uppnå riktigt bra resultat.
Som uthyrare hos Willhem erbjuds du en varierad roll med stort eget ansvar och en mix mellan administrativa uppgifter på kontoret och arbete ute på plats i våra fastigheter.
Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
· Uthyrning av bostäder, p-platser samt lokaler och andra uthyrningsbara ytor enligt uppsatta mål
· Proaktivt arbete med att hitta nya kunder och uthyrningsmöjligheter
· Genomföra lägenhetsbesiktningar
· Visning av lägenheter och skapa av digitala lägenhetsvisningar genom scanning och filmning
· Skapa annonser på willhem.se och övrigt säljmaterial för att stödja uthyrningen.
· Värdeskapande kommunikation med potentiella och befintliga hyresgäster
· Identifiera och bidra till ökade intäkter via merförsäljning
· Kontroll inför hyresavisering samt kundfakturering
· Nära samarbete med bovärdarna i området och ronderingar i förekommande fall
· Löpande förvaltningsfrågor såsom störnings- och inkassoärenden, nyckelhantering och beställningar
Vår blivande kollega?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av sälj och kundservice som är öppen för att dela med dig av nya idéer och tänka kreativt. Om du är prestigelös och hjälpsam kommer du att trivas i vårt goa gäng på knappt 20 personer. Vi tror på att mångfald och olika perspektiv ger upphov till innovation, så vi välkomnar även dig som inte har tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen. Vi kommer dela med oss av kunskap inom hyresrätt, fastighetssystem med mera, sådant som du behöver för att bli en riktigt bra uthyrare. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med mycket driv, en vilja att uppnå bra resultat och erfarenheter som gör att du snabbt kommer in i en säljande och serviceinriktad roll. Vi arbetar i en hel del olika system så det är en stor fördel om du är en van dataanvändare och har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. B-körkort är också en nödvändighet för att kunna ta dig runt mellan våra fastigheter.
Willhems erbjudande
Hos Willhem välkomnas du till ett nyskapande bostadsbolag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur. Du kommer att ha stora påverkansmöjligheter i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar. Vi värnar om din hälsa och välmående genom att erbjuda förmåner som friskvårdstimme och ett generöst friskvårdsbidrag samt kompetensutveckling och regelbundna trivselaktiviteter.
Välkommen med din ansökan!
Vi ser vi fram emot din ansökan senast den 15 oktober via http://jobb.willhem.se/. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att söka!
Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta fastighetsförvaltare Charlotte Björklund på telefon 054-700 07 69 eller charlotte.bjorklund@willhem.se


På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 300 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 57 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se

Ansök nu

Bovärd

Fastighetsförvaltare
Läs mer Jan 16
Vikarierande bovärd till Willhem i Karlstad
Är du en fixare som brinner för att göra det lilla extra för kunden? Då är detta en tjänst för dig! Vi söker en engagerad och serviceinriktad bovärd till vårt områdeskontor i Karlstad. Tjänsten är ett vikariat med start omgående och tom. 2023-08-31.
Willhems fastigheter i Karlstad består av ca 2600 lägenheter, både nyproducerade och äldre fastigheter, till största delen i centrala lägen. Din huvuduppgift som bovärd är att under ledning av förvaltaren ansvara för fastighetsskötseln samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna. I Karlstad kommer du att välkomnas till ett gott gäng bestående av 19 kollegor som har kul tillsammans.


I dina arbetsuppgifter ingår:
- skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter
- utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema
- planering och utförande av reparationer och löpande underhåll
- hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen
- beställa och följa upp fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete
- utföra tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter
- arbetsledning av sommarjobbande ungdomar


Vem är du?
För att trivas i rollen bör du gilla att ta ansvar, vara självständig och ha en hög servicekänsla. Du blir en del av ett mindre team med härliga kollegor som träffas regelbundet på vårt kontor. Vi har full fart när vi jobbar och trivs med att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster!


Utbildning & erfarenhet:
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av VVS, lägenhetsbesiktning, SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete eller el är det meriterande. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem. B-körkort är ett krav.
Willhem arbetar aktivt med vår värdegrund som innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Dessa värderingar ser vi gärna att du delar och inspireras av för att vara rätt person för rollen.


Willhems erbjudande
Hos Willhem välkomnas du till ett nyskapande bostadsbolag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur. Du kommer att ingå i ett härligt team med engagerade kollegor där samarbete och trivsel på jobbet står högt i kurs. Vi erbjuder förmåner som friskvårdstimme och ett generöst friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och regelbundna trivselaktiviteter.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via: http://jobb.willhem.se/ senast den 6 februari. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta förvaltare Charlotte Björklund på telefon: 054-7000 769 eller via mejl: charlotte.bjorklund@willhem.se Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Innan erbjudande om anställning genomförs en bakgrundskontroll innehållande rättslig och ekonomisk bakgrund.


Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstid/Varaktighet: Heltid tom. 2023-08-31, semester förläggs efter verksamhetens behov
Lön: Fast lön


På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ca 300 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 59 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se

Ansök nu

Förvaltningsassistent

Förvaltningsassistent
Läs mer Okt 5
Willhem söker förvaltningsassistent till Karlstad
Brinner du för service och kontakten med kunder? Vill du arbeta på ett nyskapande bostadsbolag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur? Då kanske du är vår nya kollega. Vårt härliga team i Karlstad växer och förstärker med en förvaltningsassistent.
Som förvaltningsassistent är du den person som lägenhetssökande eller ny hyresgäst först möter vid kontakten med Willhem. I din roll är du hyresgästens kontaktperson när det gäller praktiska frågor kring boendet eller lokalen. Du kommer att ansvara för hela uthyrningsprocessen, från uppsägning och avflyttningsbesiktning till att hitta en ny hyresgäst, lägenhetsvisning och avtalsskrivning. Din huvuduppgift är att under ledning av fastighetsförvaltaren och i nära samarbete med dina kollegor vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna.
Hos Willhem i Karlstad kommer du att välkomnas till ett gott gäng bestående av 19 kollegor som har kul tillsammans. Här finns alla roller inom förvaltning och en stor kompetens och vilja att göra det bästa för såväl fastigheter som hyresgäster. Willhem Karlstad äger och förvaltar ca 2600 lägenheter, till största delen i centrala lägen. Det händer mycket inom uthyrningen på Willhem och du kommer att bidra mycket till utvecklingen framåt. Bland annat kommer du att ansvara för att ta fram material till våra digitala visningar av lägenheter samt jobba med uthyrning av våra nyproducerade lägenheter. Du som söker en varierande tjänst med mycket kundkontakt och både administration och mer praktiska inslag ute i våra fastigheter kommer att trivas hos oss!
I dina arbetsuppgifter ingår:
· Uthyrning av lägenheter, garage, P-platser och förråd
· Administrera uppsägningar, andrahandsuthyrningar och lägenhetsbyten
· Besiktning och visning av lägenheter
· Svara på våra hyresgästers frågor kring sitt boende via telefon och ta hand om besökare på områdeskontoret
· Nyckelhantering
· Hantera tillval samt störnings- och inkassoärenden
· Övrig kontorsadministration
Din profil
Vi söker en driven och nyfiken kollega som tillsammans med oss vill fortsätta leverera hög kvalité och överträffa kundens förväntningar. Du är en stark kommunikatör som trivs i situationer där du kan ge kunden den bästa servicen samtidigt som du gör affärsnytta. Du trivs i en föränderlig miljö och bidrar gärna till utveckling. Om du har erfarenhet av liknande arbete är det meriterande och helt säkert har du tidigare arbetat med kund och service. Vidare är du en god administratör med sinne för struktur som motiveras av att få ett stort eget ansvar. Tjänsten kräver att du har B-körkort.
Willhems erbjudande
Hos Willhem välkomnas du till ett stabilt och långsiktigt bostadsbolag med en företagskultur som präglas av framåtanda, prestigelöshet och kollegor som månar om varandra. Du är en efterlängtad kollega och vårt kunniga gäng i Karlstad kommer att ge dig den bästa starten genom att dela med sig av sin kunskap och ge dig möjlighet att utvecklas. Willhem vill ge dig som anställd de bästa förutsättningarna för välmående och därför erbjuder vi förmåner som friskvårdstimme och ett generöst friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och regelbundna trivselaktiviteter.
Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 21 oktober via: http://jobb.willhem.se/ Urvalet kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta förvaltare Charlotte Björklund via mejl: charlotte.bjorklund@willhem.se eller på telefon 054-7000 769
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Lön: Fast lön
På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 280 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 57 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se

Ansök nu

Bovärd

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Maj 19
Vikarierande bovärd till Willhem i Karlstad
Är du en fixare som brinner för att göra det lilla extra för kunden? Då är detta en tjänst för dig! Vi söker en engagerad och serviceinriktad bovärd till vårt områdeskontor i Karlstad. Tjänsten är ett vikariat med start omgående och tom. 2023-01-31.
Willhems fastigheter i Karlstad består av ca 2550 lägenheter, både nyproducerade och äldre fastigheter, till största delen i centrala lägen. Din huvuduppgift som bovärd är att under ledning av förvaltaren ansvara för fastighetsskötseln samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna. I Karlstad kommer du att välkomnas till ett gott gäng bestående av 19 kollegor som har kul tillsammans.


I dina arbetsuppgifter ingår:
skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter
utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema
planering och utförande av reparationer och löpande underhåll
hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen
beställa och följa upp fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete
utföra tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter

Vem är du?
För att trivas i rollen bör du gilla att ta ansvar, vara självständig och ha en hög servicekänsla. Du blir en del av ett mindre team med härliga kollegor som träffas regelbundet på vårt kontor. Vi har full fart när vi jobbar och trivs med att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster!
Utbildning & erfarenhet:
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av VVS, lägenhetsbesiktning, SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete eller el är det meriterande. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem. B-körkort är ett krav.
Willhem arbetar aktivt med vår värdegrund som innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Dessa värderingar ser vi gärna att du delar och inspireras av för att vara rätt person för rollen.
Willhems erbjudande
Hos Willhem välkomnas du till ett nyskapande bostadsbolag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur. Du kommer att ingå i ett härligt team med engagerade kollegor där samarbete och trivsel på jobbet står högt i kurs. Vi erbjuder förmåner som friskvårdstimme och ett generöst friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och regelbundna trivselaktiviteter.
Ansökan:
Välkommen med din ansökan via: http://jobb.willhem.se/ senast den 5 juni. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta förvaltare Ulf Hasselheim på telefon: 054-7000 764 eller via mejl: ulf.hasselheim@willhem.se Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Innan erbjudande om anställning genomförs en bakgrundskontroll innehållande rättslig och ekonomisk bakgrund.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstid/Varaktighet: Heltid tom. 2023-01-31
Lön: Fast lön
På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 280 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 57 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se

Ansök nu

Projektledare bygg

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 28
Willhem söker projektledare bygg i Karlstad!
Vill du bidra till att utveckla Willhems fastigheter i Karlstad? Tycker du dessutom att det är stimulerande att ta eget ansvar och vill vara med och påverka i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar? Då kan det här vara rätt jobb för dig!
Rollen som projektledare
Hos Willhem i Karlstad kommer du att välkomnas till ett gott gäng bestående av 19 kollegor som har kul tillsammans. Här finns alla roller inom förvaltning och en stor kompetens och vilja att göra det bästa för såväl fastigheter som hyresgäster. Willhem Karlstad äger och förvaltar ca 2500 lägenheter, till största delen i centrala lägen. Beståndet utgörs av både nyproducerade och äldre fastigheter.
Som projektledare kommer du i huvudsak att arbeta med renovering och utvecklingsprojekt. Projekten kan bestå både av Willhemlyft, när vi genomför en standardhöjning av våra lägenheter, och utveckling i form av tex ny teknik i fastigheterna. Du ansvarar för att process, kostnader och rutiner efterlevs. Projektet är ditt från ax till limpa vilket avser hela ledet från att projektet startar till besiktning och efterkalkyl. Du har kontakt med hyresgäster och ansvarar för kalkyl, beställning och samordning samt i förekommande fall kontakt med försäkringsbolag. Du kommer ha ett mycket nära samarbete med fastighetschef, projektledare och förvaltare. Du rapporterar till fastighetschefen.
Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom byggteknik eller fastighetsförvaltning, alternativt några års erfarenhet som arbetsledare eller liknande roll i bygg- eller fastighetsbranschen. Kanske är du en ingenjör i början av din karriär, med några års arbetserfarenhet och nyfiken på fastighetsbranschen. Du har yrkeskunskap inom byggnadsteknik och ekonomi. God datorvana är en självklarhet.
Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten och vill att du är en god relationsskapare som gärna arbetar nära såväl kollegor som hyresgäster och entreprenörer. Du är drivande, trivs med att arbeta i ett högt tempo, gillar förändringar och motiveras av att leverera resultat. Du har även en god förmåga att formulera dig i tal och skrift. För att trivas i rollen är det viktigt att du arbetar strukturerat och har god planering i ditt arbetssätt samt är noggrann i din dokumentation. Vidare är det ett krav att du har B-körkort.
På Willhem arbetar vi aktivt med vår värdegrund, vilket innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Det är värderingar som du måste dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen.
Vad kan Willhem erbjuda dig?
Hos oss blir du en del av ett drivet företag i framkant där du ges ett stort eget ansvar. Att du som anställd kompetensutvecklas är viktigt för oss och det ges stora möjligheter att utvecklas i din roll. För Willhem är välmående medarbetare viktigt och därför erbjuder vi förmåner som ett generöst friskvårdsbidrag och regelbundna trivselaktiviteter.
Ansökan
Välkommen med din ansökan via: http://jobb.willhem.se/ senast den 23 mars. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta fastighetschef Göran Bergsten på telefon: 054-7000 760 eller via mejl: goran.bergsten@willhem.se
Tillträde: Enligt överenskommelse
Varaktighet/Arbetstid: Heltid
Lön: Fast lön

Ansök nu

Bovärd/Fastighetsskötare

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Nov 17
Är du intresserad av människor, hus och service? Nu söker vi en bovärd till ett vikariat på ca 7-8 månader till vårt positiva och engagerande gäng i Karlstad! Din huvuduppgift som bovärd är att under ledning av fastighetsförvaltaren ansvara för fastighetsskötseln samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna.
Karlstad har idag ca 2500 lägenheter spridda över flera stadsdelar, bland annat Herrhagen, Haga, Viken, Rud, Kronoparken, Våxnäs, Skåre och i Centrum.
I dina arbetsuppgifter ingår att:
skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter
utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema
utföra besiktningar vid av- och inflyttning
planera och utföra reparationer och löpande underhåll
hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen
beställa och följa upp fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete
utföra tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter
administrativa arbetsuppgifter

Utbildning & erfarenhet
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete, lägenhetsbesiktning, VVS eller el är det meriterande. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem. B-körkort är ett krav. Innan anställning kan erbjudas genomförs en bakgrundskontroll av en extern leverantör.
Personliga egenskaper
För att trivas i rollen bör du gilla att ta ansvar, vara strukturerad, självständig och ha en hög servicekänsla. Du kommer att vara en del av ett team som har målet att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster!
Willhem arbetar aktivt med vår värdegrund som innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Dessa värderingar ser vi gärna ser att du delar och inspireras av. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och ett gott arbetsklimat!
Ansökan:
Välkommen med din ansökan bestående av CV samt personligt brev senast den 1 dec via http://jobb.willhem.se/ Urval kan komma att ske löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta fastighetsförvaltare Charlotte Björklund på telefon 054-7000769 eller via mail: charlotte.bjorklund@willhem.se
Tillträde: Januari 2022 eller enligt överenskommelse
Varaktighet/Arbetstid: Heltid, vikariat på ca 7-8 månader
Lön: Fast lön
På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi har långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som våra medarbetare. Här finns gott om karriär- och utvecklingsmöjligheter. Dessutom erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, regelbundna trivselaktiviteter och möjligheter att kunna påverka din arbetsdag.
Vi strävar efter att hitta en mix av olika kompetenser och erfarenheter, inte nödvändigtvis från bostads- eller fastighetsbranschen.

Ansök nu

Förvaltningsassistent

Förvaltningsassistent
Läs mer Apr 20
Brinner du för service och kontakten med kunder? Vill du arbeta på ett nyskapande bostadsbolag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur? Vi söker nu en vikarierande förvaltningsassistent till vårt kontor i Karlstad som kan starta omgående och jobba minst året ut.
Förvaltningsassistenten är den person som lägenhetssökande eller ny hyresgäst först möter vid kontakten med Willhem. I din roll är du hyresgästens kontaktperson när det gäller praktiska frågor kring boendet.
Willhems fastigheter i Karlstad består idag av ca 2500 lägenheter spridda över flera stadsdelar, bland annat Herrhagen, Haga, Viken, Rud, Kronoparken, Våxnäs, Skåre och i Centrum.
I dina arbetsuppgifter ingår:
Uthyrning av lägenheter, P-platser samt garage
Visning av lägenheter
Administrera uppsägningar, andrahandsuthyrningar och lägenhetsbyten
Nyckelhantering
Hantera störnings och inkassoärenden
Upprätthålla kundtjänst genom omhändertagande av besök på vårt lokalkontor
Svara på våra hyresgästers frågeställningar kring sitt boende
Upprätta information till hyresgäster och informera om Willhems hemsida
Assistera förvaltaren i övrig kontorsadministration

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Eftergymnasiala studier och/eller erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du bör ha vana av att arbeta i verksamhetssystem. Körkort är ett krav. Du bör ha goda datorkunskaper i kombination med en välutvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
Personliga egenskaper
Du är en god administratör som trivs med att ta ansvar och har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du en problemlösare och kan alltid hålla en hög servicegrad. Du är social och brinner för kontakten med människor. Du kommer att vara en del av ett team som har målet att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster!
Känner du att detta stämmer överens med dig? Du kanske är nyfiken på att få in en fot i fastighetsbranschen och kunde börja jobba hos oss redan igår? Vänta inte, sök tjänsten nu! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Ansökan
Välkommen med din ansökan via: http://jobb.willhem.se/ senast den 28 april. Vid frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef, fastighetsförvaltare Ulf Hasselheim på ulf.hasselheim@willhem.se eller på telefon: 054-7000764.
Tillträde: Omgående
Arbetstid: Heltid, vikariat t o m 2021-12-31
Lön: Fast lön
På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige tror vi på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom strategiska utvecklingsområden som hållbar utveckling och digitalisering ska bidra till ambitionen att vara ett ovanligt nyskapande bostadsbolag som ska sätta ett avtryck i branschen. Ägare är Första AP-fonden.

Ansök nu

Förvaltningsassistent

Förvaltningsassistent
Läs mer Jul 27
Brinner du för service och kontakten med kunder? Vill du arbeta på ett nyskapande bostadsbolag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur? Vi söker nu en förvaltningsassistent till vårt engagerade gäng med kontor i centrala Karlstad!
Förvaltningsassistenten är den person som lägenhetssökande eller ny hyresgäst först möter vid kontakten med Willhem. I din roll är du hyresgästens kontaktperson när det gäller praktiska frågor kring boendet. Din huvuduppgift är att under ledning av en fastighetsförvaltare och i nära samarbete med dina kollegor vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna.
I dina arbetsuppgifter ingår:
Uthyrning av lägenheter, förråd, P-platser samt garage
Visning av lägenheter
Administrera uppsägningar, andrahandsuthyrningar och lägenhetsbyten
Nyckelhantering
Hantera störnings- och inkassoärenden
Upprätthålla kundtjänst genom omhändertagande av besök på vårt lokalkontor
Svara på våra hyresgästers frågeställningar kring sitt boende
Upprätta information till hyresgäster och informera om Willhems hemsida
Assistera förvaltaren i övrig kontorsadministration

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Eftergymnasiala studier och/eller erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du bör ha vana av att arbeta i verksamhetssystem. Körkort är ett krav.
Personliga egenskaper
Du är en god administratör som trivs med att ta ansvar och har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du en problemlösare och kan alltid hålla en hög servicegrad. Du är social och brinner för kontakten med människor. Du kommer att vara en del av ett team som har målet att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster!
Ansökan
Välkommen med din ansökan via formuläret nedan, senast den 9 augusti. Vid frågor kring tjänsten kontakta Fastighetsförvaltare Ulf Hasselheim på tel 054-7000 764 eller via mail ulf.hasselheim@willhem.se
Tillträde: December 2020 eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Lön: Fast lön
På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige tror vi på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom strategiska utvecklingsområden som hållbar utveckling och digitalisering ska bidra till ambitionen att vara ett ovanligt nyskapande bostadsbolag som ska sätta ett avtryck i branschen. Ägare är Första AP-fonden.
Dela Dela E-post Länk

Ansök nu