Poolia Sverige AB jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb hos Poolia Sverige AB i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Karlstad.

Metallurg till Valmet

Metallurg
Läs mer Sep 21
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Har du ett stort teknikintresse och ett driv och engagemang att utvecklas och leverera bästa möjliga resultat?

Då kan Valmet erbjuda dig ett utmanande och stimulerande arbete inom en koncern som kännetecknas av framåtanda och expertis. Valmet AB levererar anläggningar, utrustning, processlösningar samt service och experthjälp till pappersindustrin, kemiska och mekaniska massabruk samt energiindustrin över hela världen och söker nu en Metallurg till gjuteriet.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos Valmet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Metallurg blir du en viktig kugge i Valmets kvalitets och förbättringsarbete. Du skall hålla ordning på och upprätthålla Valmets materialstandarder.

För att lyckas i rollen bör du ha en utbildning på högskolenivå samt tidigare erfarenhet från gjuteri och arbete med metallurgifrågor.

Valmet arbetar i huvudsak med grå och segjärn, så erfarenhet från detta område är extra meriterande. Att du har vanan att utvärdera och dokumentera resultat från materialprover ser vi som en självklarhet och med fördel har du även kunskaper inom oförstörande provning. Kunskap inom Lean Production och 5S ses som ett plus.

Som person krävs att Du är noggrann och systematisk, har känsla för kvalitet och leveranssäkerhet samt gillar att arbeta tillsammans i team.

Om verksamheten
When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17 000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.


Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Teknisk Support - KAMIC Security AB

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 5
Har du erfarenhet av teknisk support? Är du social och trivs med att hjälpa och supportera andra?

KAMIC Security AB behöver förstärka sin larmsupport och söker nu en supporttekniker för placering vid huvudkontoret i Karlstad. Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt. Under uppdraget arbetar du som konsult och är anställd hos oss på Poolia.

Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Tjänsten innebär dagar med mycket kundkontakt via telefon och mail. Du kommer att hjälpa privatpersoner och företag med uppkomna problem med deras larm eller ge råd och tips kring hantering utav larmet. I tjänsten ges du stort eget ansvar att leverera förstklassig service gentemot kunderna. Utöver support Hos KAMIC kommer du att ha flera kollegor med liknande arbetsuppgifter, så du kommer ha god hjälp vid uppstart.

Arbetstider: Måndag - torsdag kl.09:00 - 18:00 samt varannan söndag kl.10:00 -17:00.
Placering: Körkarlsvägen 4, Karlstad
Lön: Enligt avtal och överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en supportroll. Du har en mycket stark drivkraft att serva och supportera kunder. Vi förutsätter att du är van att arbeta strukturerat, noggrant och med stort eget ansvar. Vi ser att du har datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid att få ett fungerande team, detta är något som du också bör eftersträva i ditt arbete.

Meriterande med erfarenhet från kundtjänst, hem & företagslarm trådlöst samt byggbranschen.

För ytterligare information om företaget, besök: www.kamicinstallation.se alt. www.kamicsecurity.se.

Ansök nu

Projektkoordinator till Valmet

Administrativ assistent
Läs mer Aug 26
Trivs du i en roll där du får arbeta administrativt, med flera uppgifter parallellt och där du får vara spindeln i nätet?

Nu söker vi en Projektkoordinator till Valmet AB i Karlstad.

Konsultuppdraget beräknas starta så snart som möjligt och kommer att pågå under 1 år, med goda möjligheter till ytterligare förlängning.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Ansökningar granskas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om tjänsten
Rollen som Projektkoordinator är en bred, rolig och ansvarsfull tjänst som ställer höga krav på noggrannhet och din förmåga att arbeta proaktivt för att ständigt driva projekten framåt. Hos Valmet får du arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter, du kommer bl.a. att arbeta med orderhantering, planering och efterkalkylering. Rollen innebär många kontaktytor och du kommer att samarbeta med säljare och kollegor, ha kontakt med underleverantörer samt andra avdelningar internt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som projektkoordinator kommer du främst att arbeta med granskning/säkerhetsställande av data på inkomna underlag, föra in uppgifter i system, skapa underlag samt distribuera underlag till berörda avdelningar och arkivering.

Vem är du?
I rollen som Projektkoordinator ser vi att du har:
- utbildning inom ekonomi, minst gymnasiekompetens
- arbetserfarenhet från administrativt arbete
- kunskaper inom officepaketet, speciellt inom Word och Excel
- mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska, i tal och skrift

För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du vara van att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du har ett öga för detaljer, är proaktiv i ditt sätt genom att se vad som behöver göras och genomför det. Du är social, noggrann, strukturerad, kommunikativ och trivs med att sitta som spindeln i nätet. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer. Stor vikt kommer att ligga på personliga egenskaper.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Teknisk Support & Försäljning - KAMIC Security AB

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 22
Vill du arbeta i en teknisk support roll som även innefattar försäljning till befintliga och nya kunder? Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt!

KAMIC Security AB behöver förstärka sin larmsupport och söker nu en supporttekniker för placering vid huvudkontoret i Karlstad. Utöver support mot B2C och B2B så ingår i denna tjänst att bearbeta befintliga och nya B2B kunder i hela landet.

Under uppdraget arbetar du som konsult och är anställd hos oss på Poolia.
Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Tjänsten innebär dagar med mycket kundkontakt via telefon och mail. Du kommer att hjälpa privatpersoner och företag med uppkomna problem med deras larm eller ge råd och tips kring hantering utav larmet. I tjänsten ges du stort eget ansvar att leverera förstklassig service gentemot kunderna. Utöver support över telefon så kommer du också bearbeta befintliga och nya kunder. Hos KAMIC kommer du att ha flera kollegor med liknande arbetsuppgifter, så du kommer ha god hjälp vid uppstart.

Arbetstider: Måndag - torsdag kl.09:00 - 18:00 samt varannan söndag kl.10:00 -17:00.
Placering: Körkarlsvägen 4, Karlstad
Lön: Enligt avtal och överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en supportroll samt försäljning. Du har en mycket stark drivkraft att serva och supportera kunder. Vi förutsätter att du är van att arbeta strukturerat, noggrant och med stort eget ansvar. Då rollen även innefattar försäljning så behöver du ha lätt för att skapa nya relationer samt ha ett brinnande intresse för att sälja och arbeta mot tydliga mål. Vi ser att du har datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid att få ett fungerande team, detta är något som du också bör eftersträva i ditt arbete.

Då resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort.

Meriterande med erfarenhet från kundtjänst, hem & företagslarm trådlöst samt byggbranschen.

För ytterligare information om företaget, besök: www.kamicinstallation.se alt. www.kamicsecurity.se.

Ansök nu

Hållbarhetssamordnare till KAMIC Installation AB

Kvalitetssamordnare
Läs mer Aug 17
Brinner du för miljö- och hållbarhetsfrågor? KAMIC Installation AB söker nu en engagerad Hållbarhetssamordnare till sin kvalitets- och miljöfunktion.

KAMIC erbjuder en viktig tjänst med spännande och utmanande arbetsuppgifter, där man tillsammans arbetar för att öka hållbarhetsnivån inom företaget. Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du mycket väl vara rätt person för den här tjänsten hos KAMIC.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I din roll som Hållbarhetssamordnare kommer du att arbeta nära produkt- och inköpsavdelningen i arbetet med att utforma, utvärdera, administrera och följa upp hållbarhetsfrågor utifrån kundkrav, lagkrav, direktiv och UN 2030 Agenda for Sustainable Development.

Som hållbarhetssamordnare är det viktigt att känna till verksamhetens gällande lagar och med omvärldsanalys ansvara för att KAMIC följer lagar men även utvecklingen inom området och utifrån detta sprida information inom organisationen och verka för ett miljömedvetande i organisationens olika processer och hos alla medarbetare.

Tjänsten innebär också att du hjälper organisationen i arbetet med kemikalielagstiftningen och du är en del i arbetet med att stärka hållbarhetsarbetet hos KAMIC:s leverantörer. En viktig del i arbetet är att ta fram hållbarhetsinformation om KAMIC:s produkter och leverantörers tillverkning.

I rollen ingår också att vara en viktig del i organisationens arbete med att utforma ett arbetssätt där befintliga processer ska utvecklas utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Operativt arbete med att vara i kontakt med leverantörer i syfte att ta fram underlag och dokumentera i de verksamhetssystem som finns utifrån lagar, KAMIC:s egna krav och kundkrav.
- Arbete med REACH, RoHS, konfliktmetaller, etc.
- I samråd med ledning utforma KAMIC:s riktlinjer kring hållbarhet.
- Leverantörsbedömning av ny leverantör ur ett hållbarhetsperspektiv inkluderat miljö, social och etisk hänsyn.
- Löpande värdering av strategiska leverantörer utifrån ett hållbarhetsperspektiv.
- Rapportering till myndigheter och organisationer inom miljö och hållbarhetsområdet.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant utbildning eller några års erfarenhet av arbete inom hållbarhetsområdet. Då en viktig del i arbetet är att ta fram hållbarhetsinformation om KAMIC:s produkter är det viktigt att du har kunskap om kemikalielagstiftning och kan regelverket kring REACH, SCIP och RoHS. Du hanterar engelska obehindrat i tal och skrift. Du rapporterar till Kvalitet- och miljöchef.

Som person är du strukturerad och analytisk, gillar att lära dig nya saker och att samverka med flera arbetsgrupper. Rollen innebär många kontakter både internt i bolaget och med kunder och leverantörer, varav det är viktigt att du har ett gott bemötande och tycker om att knyta nya kontakter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om verksamheten
KAMIC Installation AB är ett handelsbolag som arbetar med försäljning, tjänster samt systemlösningar av ljus- och säkerhetsprodukter. Verksamheten är uppdelad i olika produktområden där våra fokusmarknader finns inom fastigheter, bygg och industrin. Huvudkontoret ligger i Karlstad och affärs- och produktionsverksamhet bedrivs i Sverige och Finland. Antalet anställda är 50st och omsättningen uppgår till ca 175 MSEK.

Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort: Karlstad. Annan ort enligt överenskommelse.


Varmt välkommen med din ansökan, urval sker under vecka 32.
Du ansöker genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Jurist med båda fötterna på jorden

Jurist, allmän domstol
Läs mer Aug 10
Välkommen till Fyrklövern ekonomi och juridik! Vi är jordnära jurister och glada ekonomer som med glädje och engagemang hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt.
Nyfiken? Läs gärna mer: www.4klovern.se


Om tjänsten
Vår juristavdelning består idag av sju personer stationerade i Uppsala, Västerås, Nyköping, Stockholm och Örebro. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och behöver stärka upp med en jurist i den västra regionen. Därför söker vi en jurist till vårt härliga gäng i soliga Karlstad.

Våra jurister har förutom befintliga kunder ett stort inflöde av nya uppdrag, både från privatpersoner och företag. Det är viktigt att du som vi har intresse och erfarenhet av att jobba med små och medelstora företag, men framför allt människorna i och kring företagen. Många av våra kunder är verksamma inom de gröna näringarna men inte alla.


Vem är du?
För att trivas hos oss behöver du ha en stor portion sunt förnuft, skinn på näsan samt och trivas i sällskap av andra. Du ska vara genuint intresserad av ditt arbete och vara mån om att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer till dina kunder. Vi tror på mjuka värden och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som jurist hos Fyrklövern arbetar du inom ett brett spektrum av juridiska frågor som tangerar varandra såsom: ekonomisk familjerätt, skatterätt, fastighetsrätt, nyttjanderätt och generationsskiften. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt inom ett eller flera av dessa områden. Erfarenhet av olika branscher är viktigt och det är extra meriterande om du har arbetat med jord och skog.

Du som söker har en akademisk examen inom juridik och minst tre års erfarenhet av självständigt juridiskt arbete. Du är trygg i sociala sammanhang och trivs i mötet med såväl befintliga som potentiella kunder.


Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt ser dig själv som en god användare av olika IT-system. Körkort och tillgång till bil är en förutsättning eftersom tjänsten innebär resor till våra andra kontor, till kunder och till samarbetspartners.


Om verksamheten
Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som tror på långvariga relationer till våra kunder, ett personligt engagemang och en bra och lättsam atmosfär på jobbet.

Hos oss är tillväxten snabb och förändringstakten hög. Fyrklövern finns idag på tio orter och har 85 anställda. Vårt mål är en stark marknadsposition på de orter vi finns genom seniora ekonomer och jurister som har en god lokal förankring. Våra kunder är ägarledda företag och många är verksamma inom de gröna näringarna.

Fyrklövern står för en värdegrund baserad på Glädje, Engagemang och Lärande (GEL). Vi har kul på jobbet och skratt är en del av vår vardag. Vi känner glädje inför varandra, våra kunder och den yrkesroll vi har. Vi visar stort engagemang för våra kunders verksamheter och kollegornas uppdrag. Vi har skapat en prestigelös miljö där vi lyfter fram och tar oss tid för lärandet. Vi lär oss av varandra och vi lär oss av våra kunder. Lärandet sätter grunden för medarbetarnas egen önskan och strävan att utveckla sin yrkesroll. Att rekrytera personer med rätt inställning till sitt arbete är A och O för oss! Vi tror på balans i livet, det ska finnas plats för både arbete och fritid.

Ansök nu

Avdelningschef till Protan Entreprenad AB, Karlstad

Affärsområdeschef
Läs mer Aug 15
Är du en driven ledare med erfarenhet inom tak-, fastighetsbranschen eller kanske bygg som vill jobba i ett företag där du blir en betydande del i verksamheten? Då kan detta vara jobbet för dig!

Nu söker vi en avdelningschef till Alingsås och Karlstadskontoren som tillsammans med drivna kollegor vill ta ansvar för att uppnå nya framgångar och vara det självklara valet inom takläggning för kunder och medarbetare.

Som avdelningschef på Protan Entreprenad AB blir du en del av ett stort internationellt företag med norska ägare och totalt cirka 900 anställda i 13 länder. Protan Entreprenad ägs av Protan AS, som är en internationellt erkänd producent av membran för en rad olika ändamål, däribland miljövänlig takbeläggning.


Om tjänsten
Vi söker dig som gillar att arbeta i en verksamhet med stark utvecklingstakt. Du besitter ett ledarskap som bidrar till engagemang och lönsamhet. Du ansvarar för planering av mål och prioriteringar inom gruppen.

Som avdelningschef har du övergripande ansvar för arbetsbeläggningen, du har direkt personalansvar för ett antal projektledare till vilka företagets montörer rapporterar.

Ditt uppdrag är att leda och coacha projektledarna i den dagliga verksamheten samt att säkerställa att det finns rätt förutsättningar på plats för att upprätthålla god lönsamhet, nöjda medarbetare och nöjda kunder. Tillsammans med projektledarna gör du analyser, tar fram prognos och budget. Du rapporterar till VD.Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Aktivt driva, utveckla och implementera arbetet mot Protan ‘s strategiska försäljningsmål och visioner
• Övergripande ansvara för regionens kund- och marknadsbearbetning, för att vidareutveckla relationen med nuvarande och nya kunder
• Samarbeta på nationell säljnivå för att överträffa våra kunders förväntan genom löpande förbättringsarbete
• Leda, coacha och inspirera dina medarbetare
• Erfarenhet av att kalkylera/förstå kalkyler och ekonomiska sammanhang
• Säkerställa kvalitén och lönsamhet på våra projekt i regionen

Kravbild
• Besitter en relevant arbetslivserfarenhet inom liknande roll tex. projektledare, platschef etc. med minst 3 års erfarenhet
• Har mycket goda kunskaper inom bygg- och fastighetsbranschen, meriterande är om du har jobbat med takentreprenader
• Förmåga att leda projekt och projektledarna
• Ha ett byggekonomiskt sinne och känsla för helheten
• Strukturerad och inte rädd för att sätta processer
• Högskola/eller universitetsutbildning inom bygg eller ingenjör är meriterande men inte ett krav.
• Har en entreprenöriell förståelse
• Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska
• Körkort är ett kravVem är du?
Vi söker dig som är van vid och trivs med att arbeta i projektform. Du drivs av att leda och utveckla andra runt omkring dig. För dig är det viktigt att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö och ett engagerat arbetsklimat. Du är kommunikativ, nyfiken och ödmjuk som person. Att förstå och utveckla människor samt hantera gruppens såväl som ledningens intressen är något som driver dig. Vidare är det viktigt att du är lyhörd för kundernas och medarbetarnas önskemål eftersom det är servicenivån och engagemanget till våra kunder och medarbetare som utgör grunden till fortsatt framgång. För att lyckas bra i rollen så är du kvalitetsmedveten, professionell och noga med att alltid göra ett bra arbete. Vidare ser vi att du är administrativt lagd samt har förståelse för att kalkylera och förstå dig på kalkyler.Om verksamheten
Protan Entreprenad AB med företag i Norge, Sverige och Danmark, är Nordens största takläggningsverksamhet. Protan Entreprenad AB är totalleverantörer inom tätning av tak och terrasser och levererar säkra lösningar för radontätning. Kvalitet, flexibilitet och tillförlitlighet är vårt varumärke.

I denna rekrytering samarbetar Protan Entreprenad AB med Poolia, vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Elizabeth Darevik, elizabeth.darevik@poolia.se Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Protan Entreprenad AB. Placeringsort: Alingsås eller Karlstad.

Urval och rekryteringsprocessen kommer starta upp direkt efter semesterperioden, v32. Därefter arbetar vi med löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Tillträde är planerat så snart som möjligt.

Ansök nu

Metallurg till Valmet

Metallurg
Läs mer Jul 4
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Har du ett stort teknikintresse och ett driv och engagemang att utvecklas och leverera bästa möjliga resultat?

Då kan Valmet erbjuda dig ett utmanande och stimulerande arbete inom en koncern som kännetecknas av framåtanda och expertis. Valmet AB levererar anläggningar, utrustning, processlösningar samt service och experthjälp till pappersindustrin, kemiska och mekaniska massabruk samt energiindustrin över hela världen och söker nu en Metallurg till gjuteriet.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos Valmet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Metallurg blir du en viktig kugge i Valmets kvalitets och förbättringsarbete. Du skall hålla ordning på och upprätthålla Valmets materialstandarder.

För att lyckas i rollen bör du ha en utbildning på högskolenivå samt tidigare erfarenhet från gjuteri och arbete med metallurgifrågor.

Valmet arbetar i huvudsak med grå och segjärn, så erfarenhet från detta område är extra meriterande. Att du har vanan att utvärdera och dokumentera resultat från materialprover ser vi som en självklarhet och med fördel har du även kunskaper inom oförstörande provning. Kunskap inom Lean Production och 5S ses som ett plus.

Som person krävs att Du är noggrann och systematisk, har känsla för kvalitet och leveranssäkerhet samt gillar att arbeta tillsammans i team.

Om verksamheten
When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17 000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.


Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Spare Part Engineer/Customer Service Specialist till Valmet

Maskinkonstruktör
Läs mer Jul 8
Vi på Poolia söker en driven, affärsmässig och teknikintresserad Spare Part Engineer/Customer Service Specialist till Valmets team i Karlstad, som säljer reservdelar till utrustning inom pappers och massaindustrin i EMEA.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och sträcker sig 6 månader med god chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Spare Part Engineer/Customer Service Specialist har du direktkontakt med kunder och agerar också som ett stort stöd till Valmets utesäljare. Ditt arbete består av att ansvara för hela säljprocessen från att ta fram offert till färdig kundorder. Du kommer att arbeta individuellt men även som en del i ett team vilket ställer höga krav på din förmåga att samarbeta såväl internt i företaget som externt mot kund.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Spare Part Engineer/Customer Service Specialist bör du ha teknisk utbildning eller liknande kompetens och gärna arbetserfarenhet från massa- och pappersindustrin. Tidigare erfarenhet från arbete med underhåll och service, konstruktion, projektledning, eller försäljning är en fördel.

Som person är du serviceinriktad, noggrann, drivande, gillar att arbeta administrativt samt har lätt för att samarbeta och uppnå bästa resultat för kund och företag. Då du kommer att hjälpa kunder både på engelska och svenska är det viktigt att du behärskar båda språken flytande både i tal och skrift.

Om verksamheten
When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17 000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careers


Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Avdelningschefer med coachande ledarstil till Region Värmland

Avdelningschef, landsting
Läs mer Jun 27
Tidigare medarbetare går vidare till nya spännande uppdrag inom regionen och vi söker nu deras efterträdare. Vi söker två Avdelningschefer till psykatriska slutenvården hos Region Värmland, avdelningarna 43 & 44.

Som avdelningschef inom psykiatriska slutenvården i Karlstad kommer du in i ett spännande utvecklingsarbete där grunden är trygg och meningsfull psykiatrisk heldygnsvård och personcentrerad omvårdnad med fokus på professionellt bemötande. Alla medarbetare är viktiga lagspelare i detta utvecklingsarbete.

Välkommen med din intresseanmälan.
Vänligen prioritera vilken av tjänsterna du är mest intresserad av i din ansökan.

Om tjänsten
Pyskiatriska slutenvården söker nu två avdelningschefer.

Avdelning 43 arbetar med patienter med psykossjukdom. Behandlingsinsatserna vid psykos besår av flera delar och anpassas för varje enskild patients behov. I undantagsfall vårdas även patienter enligt LVM i väntan på en SIS-placering.

Avdelning 44 arbetar med patienter med förstämningssjukdomar. Uppdraget är att erbjuda vård till patienter med bland annat oro. Ångesttillstånd och depressioner. Patienter med bipolär diagnos och psykosliknade symtom vårdas också på avdelningen. Verksamhetens ECT-team tillhör organisatoriskt avdelningen.

I avdelningschefens uppdrag ingår att leda, utveckla och följa upp den egna verksamheten, dess personal och ekonomi. Som avdelningschef har du ett nära samarbete med verksamhetens olika professioner och övriga avdelningschefer samt ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Där förväntas du ta ett övergripande ansvar för utveckling av verksamhetsområdet. Den organisatoriska placeringen är direkt under verksamhetschefen.

Här erbjuds du ett stimulerande arbete, en individuell introduktion och en mentor som stöd. Du har också tillgång till handledning och ledarskapsutbildningar.

Psykiatriska slutenvården består av en psykiatrisk akutmottagning, fem vårdavdelningar, resursavdelning, en tillnyktringsenhet samt Beroendecentrum som är ett HVB-hem. Verksamheten är placerad i särskilt anpassade lokaler för målgruppen i Psykiatrihuset, Centralsjukhuset i Karlstad. Vi är cirka 200 medarbetare med olika yrkesprofessioner, läkare, sjuksköterskor, skötare, behandlingsassistenter, behandlingskonsulenter, arbetsterapeuter, kuratorer, verksamhetsutvecklare samt administrativ personal. Tillsammans ger vi specialiserad psykiatrisk vård och behandling, dygnet runt.

Vi har påbörjat ett utvecklingsarbete i verksamheten inspirerat av ett utvecklingsarbete som startats i flera Regioner runt om i Sverige, trygg och meningsfull psykiatrisk heldygnsvård. En stor utmaning inom psykiatrisk heldygnsvård är att skapa en öppen och rehabiliterande miljö som främjar återhämtning för patienter samt säkerställer patientsäkerhet och en bra arbetsmiljö för personal. Vårt arbete med omvårdnadsplanering tydliggör både patientens medverkan i vården och arbetsuppgifterna för de olika yrkesrollerna.

Vem är du?
Vi söker dig med stort intresse för utvecklingsarbete och goda ledaregenskaper med förmågan att ta tillvara medarbetarnas kompetenser och idéer. Du är handlingskraftig och gör aktiva val för att värna om patienternas och verksamhetens bästa. Som avdelningschef är du en viktig del i utvecklingen av den psykiatriska vården och du trivs med att leda i förändring. Du har erfarenhet av att vara ledare, gärna från arbete inom det psykiatriska området. Självklart har du lämplig akademisk utbildning, vi ser gärna att du är sjuksköterska.

Ditt ledarskap präglas av ett inkluderande och coachande förhållningssätt. Du är fri från prestige och har förmåga att sätta avdelningens verksamhet i ett större sammanhang. Du är lyhörd och skapar delaktighet och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta såväl internt som externt.

Som person är du utåtriktad och kan engagera och entusiasmera andra. Du har god självkännedom, personlig mognad och empatisk förmåga. Du arbetar strukturerat och resultatinriktat och har god förmåga att prioritera och besluta. Som person är du ansvarstagande med en god inre etisk kompass. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Anställningsform avd. 43: Chefstjänst med tillsvidareanställning
Anställningsform avd. 44: Chefstjänst med tillsvidareanställning
Tjänstgöringsgrad; 100%, dagtid.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Om verksamheten
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Läs gärna mer på: www.regionvarmland.se

Fackliga företrädare nås via Region Värmlands växel: 010-831 50 00


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker under vecka 32.
Vänligen prioritera vilken av tjänsterna du är mest intresserad av i din ansökan.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Hållbarhetssamordnare till KAMIC Installation AB

Kvalitetssamordnare
Läs mer Jun 29
Brinner du för miljö- och hållbarhetsfrågor? KAMIC Installation AB söker nu en engagerad Hållbarhetssamordnare till sin kvalitets- och miljöfunktion.

KAMIC erbjuder en viktig tjänst med spännande och utmanande arbetsuppgifter, där man tillsammans arbetar för att öka hållbarhetsnivån inom företaget. Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du mycket väl vara rätt person för den här tjänsten hos KAMIC, med placering på huvudkontoret i Karlstad.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I din roll som Hållbarhetssamordnare kommer du att arbeta nära produkt- och inköpsavdelningen i arbetet med att utforma, utvärdera, administrera och följa upp hållbarhetsfrågor utifrån kundkrav, lagkrav, direktiv och UN 2030 Agenda for Sustainable Development.

Som hållbarhetssamordnare är det viktigt att känna till verksamhetens gällande lagar och med omvärldsanalys ansvara för att KAMIC följer lagar men även utvecklingen inom området och utifrån detta sprida information inom organisationen och verka för ett miljömedvetande i organisationens olika processer och hos alla medarbetare.

Tjänsten innebär också att du hjälper organisationen i arbetet med kemikalielagstiftningen och du är en del i arbetet med att stärka hållbarhetsarbetet hos KAMIC:s leverantörer. En viktig del i arbetet är att ta fram hållbarhetsinformation om KAMIC:s produkter och leverantörers tillverkning.

I rollen ingår också att vara en viktig del i organisationens arbete med att utforma ett arbetssätt där befintliga processer ska utvecklas utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Operativt arbete med att vara i kontakt med leverantörer i syfte att ta fram underlag och dokumentera i de verksamhetssystem som finns utifrån lagar, KAMIC:s egna krav och kundkrav.
- Arbete med REACH, RoHS, konfliktmetaller, etc.
- I samråd med ledning utforma KAMIC:s riktlinjer kring hållbarhet.
- Leverantörsbedömning av ny leverantör ur ett hållbarhetsperspektiv inkluderat miljö, social och etisk hänsyn.
- Löpande värdering av strategiska leverantörer utifrån ett hållbarhetsperspektiv.
- Rapportering till myndigheter och organisationer inom miljö och hållbarhetsområdet.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant utbildning eller några års erfarenhet av arbete inom hållbarhetsområdet. Då en viktig del i arbetet är att ta fram hållbarhetsinformation om KAMIC:s produkter är det viktigt att du har kunskap om kemikalielagstiftning och kan regelverket kring REACH, SCIP och RoHS. Du hanterar engelska obehindrat i tal och skrift. Du rapporterar till Kvalitet- och miljöchef.

Som person är du strukturerad och analytisk, gillar att lära dig nya saker och att samverka med flera arbetsgrupper. Rollen innebär många kontakter både internt i bolaget och med kunder och leverantörer, varav det är viktigt att du har ett gott bemötande och tycker om att knyta nya kontakter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om verksamheten
KAMIC Installation AB är ett handelsbolag som arbetar med försäljning, tjänster samt systemlösningar av ljus- och säkerhetsprodukter. Verksamheten är uppdelad i olika produktområden där våra fokusmarknader finns inom fastigheter, bygg och industrin. Huvudkontoret ligger i Karlstad och affärs- och produktionsverksamhet bedrivs i Sverige och Finland. Antalet anställda är 50st och omsättningen uppgår till ca 175 MSEK.


Varmt välkommen med din ansökan, urval sker under vecka 32.
Du ansöker genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Avdelningschefer med coachande ledarstil till Region Värmland

Avdelningschef, landsting
Läs mer Jun 30
Då medarbetare går vidare till nya spännande uppdrag inom regionen söker vi nu deras efterträdare. Vi söker två Avdelningschefer till psykiatriska slutenvården hos Region Värmland, avdelningarna 43 & 44.

Som avdelningschef inom psykiatriska slutenvården i Karlstad kommer du in i ett spännande utvecklingsarbete där grunden är trygg och meningsfull psykiatrisk heldygnsvård och personcentrerad omvårdnad med fokus på professionellt bemötande. Alla medarbetare är viktiga lagspelare i detta utvecklingsarbete.

Välkommen med din ansökan.

Vänligen prioritera vilken av tjänsterna du är mest intresserad av i din ansökan.

Om tjänsten
Avdelning 43 arbetar med patienter med psykossjukdom. Behandlingsinsatserna vid psykos består av flera delar och anpassas för varje enskild patients behov. I undantagsfall vårdas även patienter enligt LVM i väntan på en SIS-placering.

Avdelning 44 arbetar med patienter med förstämningssjukdomar. Uppdraget är att erbjuda vård till patienter med bland annat oro, ångesttillstånd och depressioner. Patienter med bipolär diagnos och psykosliknade symtom vårdas också på avdelningen. Verksamhetens ECT-team tillhör organisatoriskt avdelningen.

I avdelningschefens uppdrag ingår att leda, utveckla och följa upp den egna verksamheten, dess personal och ekonomi. Som avdelningschef har du ett nära samarbete med verksamhetens olika professioner och övriga avdelningschefer samt ingår i verksamhetens ledningsgrupp där du förväntas ta ett övergripande ansvar för utveckling av verksamhetsområdet. Den organisatoriska placeringen är direkt under verksamhetschefen.

Här erbjuds du ett stimulerande arbete, en individuell introduktion och en mentor som stöd. Du har också tillgång till handledning och ledarskapsutbildningar.

Psykiatriska slutenvården består av en psykiatrisk akutmottagning, fem vårdavdelningar, resursavdelning, en tillnyktringsenhet samt Beroendecentrum som är ett HVB-hem. Verksamheten är placerad i särskilt anpassade lokaler för målgruppen i Psykiatrihuset, Centralsjukhuset i Karlstad. Vi är cirka 200 medarbetare med olika yrkesprofessioner, läkare, sjuksköterskor, skötare, behandlingsassistenter, behandlingskonsulenter, arbetsterapeuter, kuratorer, verksamhetsutvecklare samt administrativ personal. Tillsammans ger vi specialiserad psykiatrisk vård och behandling, dygnet runt.

Vi har påbörjat ett utvecklingsarbete i verksamheten inspirerat av ett utvecklingsarbete som startats i flera Regioner runt om i Sverige, trygg och meningsfull psykiatrisk heldygnsvård. En stor utmaning inom psykiatrisk heldygnsvård är att skapa en öppen och rehabiliterande miljö som främjar återhämtning för patienter samt säkerställer patientsäkerhet och en bra arbetsmiljö för personal. Vårt arbete med omvårdnadsplanering tydliggör både patientens medverkan i vården och arbetsuppgifterna för de olika yrkesrollerna.


Vem är du?
Vi söker dig med stort intresse för utvecklingsarbete och goda ledaregenskaper, samt med förmågan att ta tillvara medarbetarnas kompetenser och idéer. Du är handlingskraftig och gör aktiva val för att värna om patienternas och verksamhetens bästa. Som avdelningschef är du en viktig del i utvecklingen av den psykiatriska vården och du trivs med att leda i förändring. Du har erfarenhet av att vara ledare, gärna från arbete inom det psykiatriska området. Självklart har du lämplig akademisk utbildning, vi ser gärna att du är sjuksköterska.

Ditt ledarskap präglas av ett inkluderande och coachande förhållningssätt. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och har förmåga att sätta avdelningens verksamhet i ett större sammanhang. Du är lyhörd och skapar delaktighet och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta såväl internt som externt.

Som person är du utåtriktad och kan engagera och entusiasmera andra. Du har god självkännedom, personlig mognad och empatisk förmåga. Du arbetar strukturerat och resultatinriktat och har god förmåga att prioritera och besluta. Som person är du ansvarstagande med en god inre etisk kompass. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsgrad: 100%, dagtid.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Om verksamheten
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Läs gärna mer på: www.regionvarmland.se

Fackliga företrädare nås via Region Värmlands växel: 010-831 50 00


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker under vecka 32.
Vänligen prioritera vilken av tjänsterna du är mest intresserad av i din ansökan.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Hållbarhetssamordnare till KAMIC Installation AB

Kvalitetssamordnare
Läs mer Jun 30
Brinner du för miljö- och hållbarhetsfrågor? KAMIC Installation AB söker nu en engagerad Hållbarhetssamordnare till sin kvalitets- och miljöfunktion.

KAMIC erbjuder en viktig tjänst med spännande och utmanande arbetsuppgifter, där man tillsammans arbetar för att öka hållbarhetsnivån inom företaget. Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du mycket väl vara rätt person för den här tjänsten hos KAMIC.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I din roll som Hållbarhetssamordnare kommer du att arbeta nära produkt- och inköpsavdelningen i arbetet med att utforma, utvärdera, administrera och följa upp hållbarhetsfrågor utifrån kundkrav, lagkrav, direktiv och UN 2030 Agenda for Sustainable Development.

Som hållbarhetssamordnare är det viktigt att känna till verksamhetens gällande lagar och med omvärldsanalys ansvara för att KAMIC följer lagar men även utvecklingen inom området och utifrån detta sprida information inom organisationen och verka för ett miljömedvetande i organisationens olika processer och hos alla medarbetare.

Tjänsten innebär också att du hjälper organisationen i arbetet med kemikalielagstiftningen och du är en del i arbetet med att stärka hållbarhetsarbetet hos KAMIC:s leverantörer. En viktig del i arbetet är att ta fram hållbarhetsinformation om KAMIC:s produkter och leverantörers tillverkning.

I rollen ingår också att vara en viktig del i organisationens arbete med att utforma ett arbetssätt där befintliga processer ska utvecklas utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Operativt arbete med att vara i kontakt med leverantörer i syfte att ta fram underlag och dokumentera i de verksamhetssystem som finns utifrån lagar, KAMIC:s egna krav och kundkrav.
- Arbete med REACH, RoHS, konfliktmetaller, etc.
- I samråd med ledning utforma KAMIC:s riktlinjer kring hållbarhet.
- Leverantörsbedömning av ny leverantör ur ett hållbarhetsperspektiv inkluderat miljö, social och etisk hänsyn.
- Löpande värdering av strategiska leverantörer utifrån ett hållbarhetsperspektiv.
- Rapportering till myndigheter och organisationer inom miljö och hållbarhetsområdet.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant utbildning eller några års erfarenhet av arbete inom hållbarhetsområdet. Då en viktig del i arbetet är att ta fram hållbarhetsinformation om KAMIC:s produkter är det viktigt att du har kunskap om kemikalielagstiftning och kan regelverket kring REACH, SCIP och RoHS. Du hanterar engelska obehindrat i tal och skrift. Du rapporterar till Kvalitet- och miljöchef.

Som person är du strukturerad och analytisk, gillar att lära dig nya saker och att samverka med flera arbetsgrupper. Rollen innebär många kontakter både internt i bolaget och med kunder och leverantörer, varav det är viktigt att du har ett gott bemötande och tycker om att knyta nya kontakter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om verksamheten
KAMIC Installation AB är ett handelsbolag som arbetar med försäljning, tjänster samt systemlösningar av ljus- och säkerhetsprodukter. Verksamheten är uppdelad i olika produktområden där våra fokusmarknader finns inom fastigheter, bygg och industrin. Huvudkontoret ligger i Karlstad och affärs- och produktionsverksamhet bedrivs i Sverige och Finland. Antalet anställda är 50st och omsättningen uppgår till ca 175 MSEK.

Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort: Karlstad. Annan ort enligt överenskommelse.


Varmt välkommen med din ansökan, urval sker under vecka 32.
Du ansöker genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Sunnex Equipment AB söker Teknisk Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Jun 27
Just nu rekryterar vi en Teknisk Innesäljare till Sunnex Equipment AB i Karlstad.

Är du social, tekniskt intresserad och administrativ, samt vill arbeta på ett välmående företag? Då är du välkommen med din ansökan.

Sunnex utvecklar, producerar, marknadsför och säljer arbetsplatsbelysning, maskinskor och arbetsplatsmattor. Både i form av standard och kundanpassade produkter och lösningar för krävande användare och miljöer. Tillsammans med lokala distributörer och återförsäljare erbjuder de högkvalitativa produkter till kunder runt om i världen.

Om tjänsten
Som Innesäljare hos Sunnex får du en varierande roll.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att innebära:
• Orderhantering och leveransinformation
• Besvara kunders frågor om produkter mm via telefon och mail
• Utforma sälj- och marknadsunderlag
• Hålla Sunnex hemsida och LinkedIn uppdaterade med aktuell information
• Vara behjälplig med inköp och inleverans
• Administrera transporter

Tillträde för tjänsten är omgående eller efter överenskommelse. Resor kan förekomma.

Vem är du?
Vi söker dig som vill ha kontakt med kunder och har en teknisk bakgrund, alternativt inom el eller mekanik, antingen genom utbildning eller arbetslivserfarenhet. Du har mycket god datavana, gärna med erfarenhet av Monitor. För att passa i rollen behöver du vara prestigelös och kunna stötta dina kollegor, till exempel vara behjälplig med montering vid behov. Du är naturligt serviceinriktad och social, men också noggrann och en god administratör.

Det är krav på att du talar och skriver engelska obehindrat, då merparten av kunderna är internationella. Det är meriterande men inget krav om du har kunskaper i tyska, franska eller spanska. Har du även tidigare erfarenhet av arbete med hemsidor samt kunskap om belysning är även det meriterande. Körkort är ett krav.

Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Avdelningschef till Protan Entreprenad AB, Karlstad

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 29
Är du en driven ledare med erfarenhet inom tak-, fastighetsbranschen eller kanske bygg som vill jobba i ett företag där du blir en betydande del i verksamheten? Då kan detta vara jobbet för dig!

Nu söker vi en avdelningschef till Alingsås och Karlstadskontoren som tillsammans med drivna kollegor vill ta ansvar för att uppnå nya framgångar och vara det självklara valet inom takläggning för kunder och medarbetare.

Som avdelningschef på Protan Entreprenad AB blir du en del av ett stort internationellt företag med norska ägare och totalt cirka 900 anställda i 13 länder. Protan Entreprenad ägs av Protan AS, som är en internationellt erkänd producent av membran för en rad olika ändamål, däribland miljövänlig takbeläggning.


Om tjänsten
Vi söker dig som gillar att arbeta i en verksamhet med stark utvecklingstakt. Du besitter ett ledarskap som bidrar till engagemang och lönsamhet. Du ansvarar för planering av mål och prioriteringar inom gruppen.

Som avdelningschef har du övergripande ansvar för arbetsbeläggningen, du har direkt personalansvar för ett antal projektledare till vilka företagets montörer rapporterar.

Ditt uppdrag är att leda och coacha projektledarna i den dagliga verksamheten samt att säkerställa att det finns rätt förutsättningar på plats för att upprätthålla god lönsamhet, nöjda medarbetare och nöjda kunder. Tillsammans med projektledarna gör du analyser, tar fram prognos och budget. Du rapporterar till VD.Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Aktivt driva, utveckla och implementera arbetet mot Protan ‘s strategiska försäljningsmål och visioner
• Övergripande ansvara för regionens kund- och marknadsbearbetning, för att vidareutveckla relationen med nuvarande och nya kunder
• Samarbeta på nationell säljnivå för att överträffa våra kunders förväntan genom löpande förbättringsarbete
• Leda, coacha och inspirera dina medarbetare
• Erfarenhet av att kalkylera/förstå kalkyler och ekonomiska sammanhang
• Säkerställa kvalitén och lönsamhet på våra projekt i regionen

Kravbild
• Besitter en relevant arbetslivserfarenhet inom liknande roll tex. projektledare, platschef etc. med minst 3 års erfarenhet
• Har mycket goda kunskaper inom bygg- och fastighetsbranschen, meriterande är om du har jobbat med takentreprenader
• Förmåga att leda projekt och projektledarna
• Ha ett byggekonomiskt sinne och känsla för helheten
• Strukturerad och inte rädd för att sätta processer
• Högskola/eller universitetsutbildning inom bygg eller ingenjör är meriterande men inte ett krav.
• Har en entreprenöriell förståelse
• Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska
• Körkort är ett kravVem är du?
Vi söker dig som är van vid och trivs med att arbeta i projektform. Du drivs av att leda och utveckla andra runt omkring dig. För dig är det viktigt att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö och ett engagerat arbetsklimat. Du är kommunikativ, nyfiken och ödmjuk som person. Att förstå och utveckla människor samt hantera gruppens såväl som ledningens intressen är något som driver dig. Vidare är det viktigt att du är lyhörd för kundernas och medarbetarnas önskemål eftersom det är servicenivån och engagemanget till våra kunder och medarbetare som utgör grunden till fortsatt framgång. För att lyckas bra i rollen så är du kvalitetsmedveten, professionell och noga med att alltid göra ett bra arbete. Vidare ser vi att du är administrativt lagd samt har förståelse för att kalkylera och förstå dig på kalkyler.Om verksamheten
Protan Entreprenad AB med företag i Norge, Sverige och Danmark, är Nordens största takläggningsverksamhet. Protan Entreprenad AB är totalleverantörer inom tätning av tak och terrasser och levererar säkra lösningar för radontätning. Kvalitet, flexibilitet och tillförlitlighet är vårt varumärke.

I denna rekrytering samarbetar Protan Entreprenad AB med Poolia, vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Elizabeth Darevik, elizabeth.darevik@poolia.se Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Protan Entreprenad AB. Placeringsort: Alingsås eller Karlstad.

Urval och rekryteringsprocessen kommer starta upp direkt efter semesterperioden, v32. Därefter arbetar vi med löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Tillträde är planerat så snart som möjligt.

Ansök nu

Spare Part Engineer/Customer Service Specialist till Valmet

Maskinkonstruktör
Läs mer Jun 20
Vi på Poolia söker en driven, affärsmässig och teknikintresserad Spare Part Engineer/Customer Service Specialist till Valmets team i Karlstad, som säljer reservdelar till utrustning inom pappers och massaindustrin i EMEA.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och sträcker sig 6 månader med god chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Spare Part Engineer/Customer Service Specialist har du direktkontakt med kunder och agerar också som ett stort stöd till Valmets utesäljare. Ditt arbete består av att ansvara för hela säljprocessen från att ta fram offert till färdig kundorder. Du kommer att arbeta individuellt men även som en del i ett team vilket ställer höga krav på din förmåga att samarbeta såväl internt i företaget som externt mot kund.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Spare Part Engineer/Customer Service Specialist bör du ha teknisk utbildning eller liknande kompetens och gärna arbetserfarenhet från massa- och pappersindustrin. Tidigare erfarenhet från konstruktion, projektledning, eller försäljning är en fördel.

Som person är du serviceinriktad, noggrann, drivande, gillar att arbeta administrativt samt har lätt för att samarbeta och uppnå bästa resultat för kund och företag. Då du kommer att hjälpa kunder både på engelska och svenska är det viktigt att du behärskar båda språken flytande både i tal och skrift.

Om verksamheten
When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17 000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careers


Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Sunnex Equipment AB söker Teknisk Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Jun 3
Just nu rekryterar vi en Teknisk Innesäljare till Sunnex Equipment AB i Karlstad.

Är du social, tekniskt intresserad och administrativ, samt vill arbeta på ett välmående företag? Då är du välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Sunnex utvecklar, producerar, marknadsför och säljer arbetsplatsbelysning, maskinskor och arbetsplatsmattor. Både i form av standard och kundanpassade produkter och lösningar för krävande användare och miljöer. Tillsammans med lokala distributörer och återförsäljare erbjuder de högkvalitativa produkter till kunder runt om i världen.

Om tjänsten
Som Innesäljare hos Sunnex får du en varierande roll.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att innebära:
• Orderhantering och leveransinformation
• Besvara kunders frågor om produkter mm via telefon och mail
• Utforma sälj- och marknadsunderlag
• Hålla Sunnex hemsida och LinkedIn uppdaterade med aktuell information
• Vara behjälplig med inköp och inleverans
• Administrera transporter

Tillträde för tjänsten är omgående eller efter överenskommelse. Resor kan förekomma.

Vem är du?
Vi söker dig som vill ha kontakt med kunder och har en teknisk bakgrund, alternativt inom el eller mekanik, antingen genom utbildning eller arbetslivserfarenhet. Du har mycket god datavana, gärna med erfarenhet av Monitor. För att passa i rollen behöver du vara prestigelös och kunna stötta dina kollegor, till exempel vara behjälplig med montering vid behov. Du är naturligt serviceinriktad och social, men också noggrann och en god administratör.

Det är krav på att du talar och skriver engelska obehindrat, då merparten av kunderna är internationella. Det är meriterande men inget krav om du har kunskaper i tyska, franska eller spanska. Har du även tidigare erfarenhet av arbete med hemsidor samt kunskap om belysning är även det meriterande. Körkort är ett krav.

Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Fältsäljare Blommor till Karlstad

Utesäljare
Läs mer Jun 9
Vi söker nu en vikarie till vår fältsäljare i Karlstad. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start omgående och fram tom v 30. För rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov fortsatt efter sommaren.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt och möter kunder och konsumenter i butiker. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik, och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Du åker runt till butiker för att sköta blommavdelningen med exempelvis exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och trevlig med körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Region Värmland söker Byggprojektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Maj 13
Region Värmland är en av de största fastighetsägarna i Värmland och den verksamhet som bedrivs i lokalerna är av avgörande roll för ett fungerande samhälle. Detta tar Region Värmland på största allvar och behöver nu förstärka enheten för fastighetsprojekt med Byggprojektledare.

Rollen kräver lite utöver det vanliga, är du redo för din nästa utmaning som Region Värmlands nya Byggprojektledare?

Detta är en direkt rekrytering av Region Värmland, där vi på Poolia har fått möjlighet att hjälpa till i denna process. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten
I rollen som Byggprojektledare kommer du, tillsammans med berörd verksamhet och teknisk specialistkompetens, att utforma ändamålsenliga lokaler som är långsiktigt hållbara.

Som Byggprojektledare arbetar du i en beställarroll för projekt som varierar i storlek. Region Värmland och Regionfastigheter står inför nya spännande saker med större projekt runt hörnet. Ett av dessa är Nya CSK, vilket är ett av de största utvecklingsprojekt som Region Värmland hittills genomfört. I rollen som Byggprojektledare kan du komma att arbeta med delar i detta projekt.

Rollen som Byggprojektledare innebär att ta helhetsansvar för att driva och säkerställa framgångsrika bygg- och teknikprojekt. Likafullt att du är delaktig/drivande i förstudie- och programskede.

För att lyckas i rollen krävs förmåga att kommunicera, motivera och återkoppla på ett tydligt sätt. Du ska kunna planera och strukturera ditt arbete genom prioritering, organisering och tidsplanering samt verka utifrån ett helhetsperspektiv.

Du kommer att ingå i projektenheten där kollegor i form av byggprojektledare, lokalplanerare och utrustningsplanerare har sin organisatoriska linjehemvist. Som Byggprojektledaren är du underställd enhetschefen för projektenheten inom Regionfastigheter i Region Värmland.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Byggprojektledare kommer du att planera, leda och följa upp projekt. Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv, ser till att verksamhetens processer, riktlinjer och rutiner följs samt att projektprocessen genomförs inom de beslutade tids- och kostnadsramar.

Som Byggprojektledare är du med och hittar rätt i projekten, både när det gäller tekniska lösningar och hur arbetet ska kunna utföras under pågående verksamhet. Detta ställer höga krav på din kommunikations- och problemlösningsförmåga. Du har kontakt med många olika människor i din roll och arbetet sker i ett nära samarbete med projektets entreprenör i syfte att hitta den bästa totala lösningen.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Ansvara för projektets totala ekonomi
• Ansvara för att entreprenörer följer och genomför arbete enligt gällande avtal

Vem är du?
Vi söker dig som:
- har erfarenhet av att driva projekt inom byggbranschen eller industrin
- är utbildad byggnadsingenjör eller har likvärdig relevant eftergymnasial utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet
- god kännedom om entreprenadjuridik
- erfarenhet av arbete med komplexa projekt

Erfarenhet av partneringsamarbete ses som meriterande.

För att lyckas i rollen som Byggprojektledare behöver du kunna ta initiativ, ha god ledarförmåga, vara självgående och strukturerad, vilket innebär att du planerar arbetet i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller deadlines. Arbetet är utåtriktat och innebär kontakt med många olika intressenter, därför krävs lyhördhet och god samarbetsförmåga. Andra viktiga egenskaper är att du har lätt för att hitta nya angreppssätt, komma med idéer och utvecklar traditionella angreppssätt.

Vidare har du god datorkunskap och kan hantera Office-paket väl vad gäller Outlook, Word, Powerpoint med flera.

Resor, inom Värmland, förekommer varav B-körkort är en förutsättning i rollen.

Utöver rätt kompetens kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Regionfastigheter förvaltar och utvecklar lokaler för regionens verksamheter, i dagsläget ca 490 000 m2. Vi bygger nytt, bygger om och ansvarar för driften i vårdmiljöer samt inom kollektivtrafiken och kultur- och utbildningssektorn. Vi är en utvecklingsorienterad fastighetsorganisation, och ligger i framkant med vårt miljöarbete.

Ansök nu

Projektledare teknik till Region Värmlands projekt Nya CSK

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Maj 19
Region Värmland står nu inför det största utvecklingsprojekt som de hittills genomfört. Med syfte att utveckla hälso- och sjukvården och skapa förutsättningar för att kunna ge alla värmlänningar ändamålsenlig vård under lång tid framöver, samt ge sina medarbetare inom hälso- och sjukvården möjlighet till nya arbetssätt och förbättrad arbetsmiljö, är Region Värmland i inledningsfasen av den stora om- och tillbyggnationen av Centralsjukhuset i Karlstad.

Centralsjukhuset är det största av regionens tre sjukhus och navet i den värmländska hälso- och sjukvården. Om- och tillbyggnationen kommer att pågå under cirka 15 års tid och är ett omfattande projekt med komplex teknik, komplexa samband och många utmaningar. Projektet kräver hög kompetens och god samarbetsförmåga.

Region Värmland söker nu dig med driv och intresse som vill bli Projektledare teknik inom Teknikstödenheten, med fokus på projektet Nya CSK!

Intresserad? Sök då tjänsten redan idag, urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om tjänsten
I rollen som Projektledare teknik kommer du att ha en sammanhållande roll för de olika teknikdisciplinerna på Regionfastigheter. Som Projektledare teknik hör du hemma hos Teknikstödsenheten på Regionfastigheter. Enheten arbetar strategiskt med de tekniska systemen i regionens lokaler. I enheten arbetar specialister inriktade på bl.a. el, bygg, energi, styr, VVS och CAD.

Som Projektledare teknik kommer du främst att arbeta inom Region Värmlands största investeringsprojekt, Nya CSK, men du kommer även att samarbeta med övriga i enheten i mindre uppdrag, utredningar samt uppdatering av standarder mm.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsgrad: 100%, dagtid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer bl. a att arbeta med att:
• leda och samordna Regionfastigheters arbete med teknikfrågor i projektet
• samverka med konsulter, entreprenörer, projektörer och projektets installationssamordnare
• leda arbetet med framtagande av tekniska dokument i projektet
• leda arbetet med granskning
• se till att arbetet med tekniska innovationer vävs in i arbetet med projektet

Vem är du?
Vi söker dig som:
• är van att hantera ovanstående arbetsuppgifter
• som har en civilingenjörs- eller en högskoleutbildning inom något av projektets teknikområden
• har väl dokumenterad erfarenhet som projektledare/delprojektledare alternativt installationssamordnare i större projekt
• har generell kompetens inom projektets alla discipliner

Det är meriterande om du:
• har erfarenhet från arbete i installationsintensiva fastigheter te.x. sjukhus.

För att lyckas i rollen som Projektledare teknik behöver du vara engagerad, självgående, noggrann och ha förmåga att skapa och upprätthålla strukturer. Då rollen innebär kontakt med många olika intressenter behöver du ha förmåga att skapa och behålla goda relationer. Du är prestigelös, flexibel och har förmåga att se helheten. Vidare har du goda ledaregenskaper, är coachande i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta.

Du har god vana av att arbeta i Office-paketet samt goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är en förutsättning för att klara av alla uppdrag i rollen som Projektledare teknik.

Utöver rätt kompetens kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Regionfastigheter förvaltar och utvecklar lokaler för regionens verksamheter, i dagsläget ca 490 000 m2. Vi bygger nytt, bygger om och ansvarar för driften i vårdmiljöer samt inom kollektivtrafiken och kultur- och utbildningssektorn. Vi är en utvecklingsorienterad fastighetsorganisation, och ligger i framkant med vårt miljöarbete.

Ansök nu

Fältsäljare Blommor till Karlstad

Utesäljare
Läs mer Maj 4
Vi söker nu en vikarie till vår fältsäljare i Karlstad. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under v 35, 26 samt 27 och för rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov fortsatt efter sommaren.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt och möter kunder och konsumenter i butiker. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik, och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Du åker runt till butiker för att sköta blommavdelningen med exempelvis exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och trevlig med körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Avdelningschef till Psykiatriska slutenvården avdelning 44

Avdelningschef, landsting
Läs mer Apr 29
Region Värmland söker en Avdelningschef till Psykiatriska slutenvården avdelning 44.

Psykiatriska slutenvården består av en psykiatrisk akutmottagning med en tillnyktringsenhet, fem vårdavdelningar, Beroendecentrum som är ett HVB-hem och en Resursavdelning. Verksamheten är placerad i särskilt anpassade lokaler för målgruppen i psykiatrihuset, Centralsjukhuset i Karlstad. Vi är cirka 200 medarbetare med olika yrkesprofessioner, läkare, sjuksköterskor, skötare, behandlingsassistenter, behandlingskonsulenter, arbetsterapeuter, kuratorer, verksamhetsutvecklare samt administrativ personal. Tillsammans ger vi specialiserad psykiatrisk vård och behandling, dygnet runt.

Som avdelningschef inom psykiatriska slutenvården i Karlstad kommer du in i ett spännande utvecklingsarbete där grunden är trygg och meningsfull psykiatrisk omvårdnad med fokus på professionellt bemötande. Alla medarbetare är viktiga lagspelare i detta utvecklingsarbete.


Om tjänsten
På avdelning 44 vårdas patienter med förstämningssjukdomar. Avdelningen har för närvarande 12 vårdplatser. Avdelningens uppdrag är att erbjuda vård till patienter med ångesttillstånd och svåra depressioner. Även patienter med bipolära diagnoser och psykosliknande symtom vårdas också på avdelningen. ECT-teamet som är en egen enhet leds av avdelningens chef och överläkare. ECT är den mest effektiva behandlingsformen vid svår depression. ECT-teamet består av cirka 4 medarbetare som ansvarar för behandlingen och dessa medarbetare ingår även i avdelning 44:s personal

I avdelningschefens uppdrag ingår att leda, utveckla och följa upp den egna verksamheten, dess personal och ekonomi. Som avdelningschef har du ett nära samarbete med verksamhetens olika professioner och övriga avdelningschefer samt ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Den organisatoriska placeringen är direkt under verksamhetschefen.

Här erbjuds du ett stimulerande arbete, en individuell introduktion och en mentor som stöd.

Du har också tillgång till handledning och ledarskapsutbildningar.

Anställningsform: Tidsbegränsat chefsförordnande (4 år) med tillsvidareanställning i grundprofessionen.
Tjänstgöringsgrad: 100%. Dagtid.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Vem är du?
Vi söker dig med stort intresse för utvecklingsarbete och goda ledaregenskaper med förmågan att ta tillvara medarbetarnas kompetenser och idéer. Du är handlingskraftig och gör aktiva val för att värna om patienternas och verksamhetens bästa.

Som avdelningschef är du en viktig del i utvecklingen av den psykiatriska vården och du trivs med att leda i förändring. Du har erfarenhet av att vara ledare, gärna från arbete inom det psykiatriska området och ditt ledarskap präglas av ett inkluderande och coachande förhållningssätt. Vi ser gärna att du är legitimerad sjuksköterska, eller har annan utbildning som arbetsgivaren anser lämplig.

Du är fri från prestige och har förmåga att sätta avdelningens verksamhet i ett större sammanhang. Du är lyhörd, skapar delaktighet och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta såväl internt som externt. Du arbetar strukturerat och resultatinriktat och har god förmåga att prioritera och besluta. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Låter det som en spännande utmaning?
Välkommen med din ansökan!


Om verksamheten
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Läs gärna mer på: www.regionvarmland.se

Fackliga företrädare nås via Region Värmlands växel: 010-831 50 00

Ansök nu

Global Mobility Specialist till Valmet AB

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Apr 20
Is global mobility close to your heart and a can-do attitude your personal trademark? We are looking for you as a global mobility expert to join Valmet´s Global Mobility team in Sweden.

About the position
As part of Valmet´s Global mobility team, you will support our global capital businesses with cross-border projects and assignments for internal and external site resources. You will be responsible for instructing our global project business with e.g. immigration, international income taxation and social security issues connected to cross-border assignments.

In this role you ensure that assignments are completed in compliance with rules and regulations and that projects are instructed according to home and host country legislation. Your tasks will include working with Valmet´s local HR teams, the taxation team and our finance professionals. This exciting role also offers you an opportunity of developing global mobility processes and practices in Sweden.

You will report to the head of our Global Mobility function and work closely together with our HR Business Partners and the global HR functions as well as stakeholders in other teams. You can be located in one of Valmet’s in Stockholm, Gothenburg, Karlstad or Sundsvall.

Your profile
You have good understanding of immigration regulations, social security requirements and international individual income tax and you know how to instruct and support project management and assignees in this field. At Valmet global projects are our bread and butter which means that you will have a unique opportunity to work in the core of Valmet´s business.

To succeed in this role, you
• have a good understanding of Global Mobility related processes, preferably regarding short term/project assignments and international individual income taxation
• are interested in subcontractor mobility management or even better, have experience in the field
• know how to engage your stakeholders and get results in a virtual, matrixed environment
• have a customer oriented and proactive mindset combined with analytical thinking
• are able to work with details and tight schedules
• communicate and present in a precise and inspiring manner in English and in Swedish.
• have the needed basics in place: a university degree in personnel administration or equivalent paired with commitment and a can-do attitude.

We offer you a global working environment where HR plays an instrumental role in supporting the business, and a true opportunity to influence how things are done. Valmet HR is known for its forward looking and development-oriented mindset, a somewhat crazy sense of humor and fantastic teamwork.

If you are a highly-motivated global mobility expert and have a track record of gaining results by working seamlessly together with your team, please apply immediately. Applications will be handled upon receipt and potential candidates contacted already during the application period.


Please apply by registering your CV here on our website. Click on the "Ansök" button to the right. It is our recommendation that you register as much information as possible and that you attach a complete CV-document. Please check that your correct e-mail address is registered.

Poolia is a registered staffing agency, meaning that we comply with the requirements set by Kompetensföretagen - the Swedish Association of Staffing Agencies.

Ansök nu

Fältsäljare Blommor till Karlstad

Utesäljare
Läs mer Apr 14
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Karlstad. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start från början av maj och under sommaren och för rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov fortsatt efter sommaren.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt och möter kunder och konsumenter i butiker. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik, och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Du åker runt till butiker för att sköta blommavdelningen med exempelvis exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och trevlig med körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Projektledare teknik till Region Värmlands projekt Nya CSK

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Apr 28
Region Värmland står nu inför det största utvecklingsprojekt som de hittills genomfört. Med syfte att utveckla hälso- och sjukvården och skapa förutsättningar för att kunna ge alla värmlänningar ändamålsenlig vård under lång tid framöver, samt ge sina medarbetare inom hälso- och sjukvården möjlighet till nya arbetssätt och förbättrad arbetsmiljö, är Region Värmland i inledningsfasen av den stora om- och tillbyggnationen av Centralsjukhuset i Karlstad.

Centralsjukhuset är det största av regionens tre sjukhus och navet i den värmländska hälso- och sjukvården. Om- och tillbyggnationen kommer att pågå under cirka 15 års tid och är ett omfattande projekt med komplex teknik, komplexa samband och många utmaningar. Projektet kräver hög kompetens och god samarbetsförmåga.

Region Värmland söker nu dig med driv och intresse som vill bli Projektledare teknik inom Teknikstödenheten, med fokus på projektet Nya CSK!

Om tjänsten
I rollen som Projektledare teknik kommer du att ha en sammanhållande roll för de olika teknikdisciplinerna på Regionfastigheter. Som Projektledare teknik hör du hemma hos Teknikstödsenheten på Regionfastigheter. Enheten arbetar strategiskt med de tekniska systemen i regionens lokaler. I enheten arbetar specialister inriktade på bl.a. el, bygg, energi, styr, VVS och CAD.

Som Projektledare teknik kommer du främst att arbeta inom Region Värmlands största investeringsprojekt, Nya CSK, men du kommer även att samarbeta med övriga i enheten i mindre uppdrag, utredningar samt uppdatering av standarder mm.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsgrad: 100%, dagtid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer bl. a att arbeta med att:
• leda och samordna Regionfastigheters arbete med teknikfrågor i projektet
• samverka med konsulter, entreprenörer, projektörer och projektets installationssamordnare
• leda arbetet med framtagande av tekniska dokument i projektet
• leda arbetet med granskning
• se till att arbetet med tekniska innovationer vävs in i arbetet med projektet

Vem är du?
Vi söker dig som:
• är van att hantera ovanstående arbetsuppgifter
• som har en civilingenjörs- eller en högskoleutbildning inom något av projektets teknikområden
• har väl dokumenterad erfarenhet som projektledare/delprojektledare alternativt installationssamordnare i större projekt
• har generell kompetens inom projektets alla discipliner

Det är meriterande om du:
• har erfarenhet från arbete i installationsintensiva fastigheter te.x. sjukhus.

För att lyckas i rollen som Projektledare teknik behöver du vara engagerad, självgående, noggrann och ha förmåga att skapa och upprätthålla strukturer. Då rollen innebär kontakt med många olika intressenter behöver du ha förmåga att skapa och behålla goda relationer. Du är prestigelös, flexibel och har förmåga att se helheten. Vidare har du goda ledaregenskaper, är coachande i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta.

Du har god vana av att arbeta i Office-paketet samt goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är en förutsättning för att klara av alla uppdrag i rollen som Projektledare teknik.

Utöver rätt kompetens kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.Om verksamheten
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Regionfastigheter förvaltar och utvecklar lokaler för regionens verksamheter, i dagsläget ca 490 000 m2. Vi bygger nytt, bygger om och ansvarar för driften i vårdmiljöer samt inom kollektivtrafiken och kultur- och utbildningssektorn. Vi är en utvecklingsorienterad fastighetsorganisation, och ligger i framkant med vårt miljöarbete.

Ansök nu

Proffssäljare VVS till Carpings

VVS-tekniker
Läs mer Mar 8
Du är kanske VVS-montör och vill använda din kunskap till försäljning? Jobbar du i grossistbranschen och längtar tillbaka till tiden då du sålde originalprodukter? Eller är du helt enkelt en driven säljare som söker nya utmaningar inom VVS-branschen?

Carpings söker en driven säljare med ansvar för norra delen av Västra Götalands län och Värmlands län.

Vår säljare, Kurt, går i pension efter 30 år på företaget och lämnar ett välskött distrikt bakom sig. Carpings ger dig bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas som säljare. Trivs du att arbeta fritt under ansvar så är den här tjänsten rätt för dig!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Carpings säljare arbetar modernt från hemmet, med mail, telefon, digitala möte men framförallt fysiska besök hos kunder runt om i distriktet. I tjänsten har tidigare säljare kört ca 4000 mil/år och haft ca två övernattningar per månad.

Arbetsdagen består i att ta hand om befintliga kunder, men även hitta nya.

En viktig del blir att förse kunderna med deras dagliga behov av VVS material men räkna på större projekt.

Tjänsten är resultatstyrd och du planerar dina arbetsveckor själv. Genom en grundlig introduktionsplan hjälper vi alla våra säljare komma igång. Dina kollegor är många och vi stöttar med råd och administration.

Vi erbjuder fast grundlön kombinerat med ett generöst provisionssystem samt tjänstebil. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

Vem är du?
Dina kunskaper inom VVS produkter kommer bli nyckeln till att kunna ge dina kunder professionella råd och ett proffsigt bemötande. Du ska vara intresserad av försäljning och det är meriterande med dokumenterad säljerfarenhet. Kanske har du praktisk erfarenhet inom VVS och kan våra termer och begrepp.

Självklart trivs du med kundkontakter och har lätt för att skapa relationer.

Som person är du ansvarstagande, social och trivs med att arbeta självgående.

Om verksamheten
AB Hugo Carping är ett familjeägt grossistföretag i VVS-branschen sedan 1947. Företaget ingår tillsammans med VS Produkter i Carpingsgruppen som 2021 omsatte drygt 160 miljoner. Carpings förser marknaden med ett både brett och djupt sortiment av VVS-material och arbetar alltid med välkända varumärken och originalprodukter.

Läs mer på https://carpings.se/

Ansök nu

Avdelningschef till Psykiatriska slutenvården avdelning 44

Avdelningschef, landsting
Läs mer Mar 1
Nu söker vi en Avdelningschef till Psykiatriska slutenvården hos Region Värmland.

Psykiatriska slutenvården består av en psykiatrisk akutmottagning med en tillnyktringsenhet, fem vårdavdelningar, Beroendecentrum som är ett HVB-hem och en Resursavdelning. Verksamheten är placerad i särskilt anpassade lokaler för målgruppen i psykiatrihuset, Centralsjukhuset i Karlstad. Vi är cirka 200 medarbetare med olika yrkesprofessioner, läkare, sjuksköterskor, skötare, behandlingsassistenter, behandlingskonsulenter, arbetsterapeuter, kuratorer, verksamhetsutvecklare samt administrativ personal. Tillsammans ger vi specialiserad psykiatrisk vård och behandling, dygnet runt.

Som avdelningschef inom psykiatriska slutenvården i Karlstad kommer du in i ett spännande utvecklingsarbete där grunden är trygg och meningsfull psykiatrisk omvårdnad med fokus på professionellt bemötande. Alla medarbetare är viktiga lagspelare i detta utvecklingsarbete.


Om tjänsten
Nu söker vi en Avdelningschef till Psykiatriska slutenvården avdelning 44.

På avdelning 44 vårdas patienter med förstämningssjukdomar. Avdelningen har för närvarande 12 vårdplatser. Avdelningens uppdrag är att erbjuda vård till patienter med ångesttillstånd och svåra depressioner. Även patienter med bipolära diagnoser och psykosliknande symtom vårdas också på avdelningen. ECT-teamet som är en egen enhet leds av avdelningens chef och överläkare. ECT är den mest effektiva behandlingsformen vid svår depression. ECT-teamet består av cirka 4 medarbetare som ansvarar för behandlingen och dessa medarbetare ingår även i avdelning 44:s personal

I avdelningschefens uppdrag ingår att leda, utveckla och följa upp den egna verksamheten, dess personal och ekonomi. Som avdelningschef har du ett nära samarbete med verksamhetens olika professioner och övriga avdelningschefer samt ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Den organisatoriska placeringen är direkt under verksamhetschefen.

Här erbjuds du ett stimulerande arbete, en individuell introduktion och en mentor som stöd.

Du har också tillgång till handledning och ledarskapsutbildningar.

Anställningsform: Tidsbegränsat chefsförordnande (4 år) med tillsvidareanställning i grundprofessionen.
Tjänstgöringsgrad: 100%. Dagtid.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Vem är du?
Vi söker dig med stort intresse för utvecklingsarbete och goda ledaregenskaper med förmågan att ta tillvara medarbetarnas kompetenser och idéer. Du är handlingskraftig och gör aktiva val för att värna om patienternas och verksamhetens bästa.

Som avdelningschef är du en viktig del i utvecklingen av den psykiatriska vården och du trivs med att leda i förändring. Du har erfarenhet av att vara ledare, gärna från arbete inom det psykiatriska området och ditt ledarskap präglas av ett inkluderande och coachande förhållningssätt. Självklart har du lämplig akademisk utbildning.

Du är fri från prestige och har förmåga att sätta avdelningens verksamhet i ett större sammanhang. Du är lyhörd, skapar delaktighet och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta såväl internt som externt. Du arbetar strukturerat och resultatinriktat och har god förmåga att prioritera och besluta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter det som en spännande utmaning?
Välkommen med din ansökan!


Om verksamheten
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Läs gärna mer på: www.regionvarmland.se

Fackliga företrädare nås via Region Värmlands växel: 010-831 50 00

Ansök nu

Vi söker vassa Researchers till nationellt bolag!

Researcher, rekrytering
Läs mer Feb 4
Nu söker vi ett flertal erfarna och drivna rekryterare med fokus search och uppsökande rekrytering till ett stort och nationellt uppdrag hos en mycket spännande kund inom samhällsindustri! Vår kund söker dig som har förståelse och erfarenhet av att jobba med search via Linkedin och andra kanaler. Motiveras du av utmaningar och av att ta ett stort ansvar? Då kan det vara dig vi söker!
Uppdragen är på heltid och kommer som minst pågå under 6 månader. I dessa uppdrag hos vår kund finns en stor flexibilitet och du kommer kunna utföra dina arbetsuppgifter på distans eller hos vår kunds olika kontor runt om i vårt avlånga land. Dessa uppdrag är konsultuppdrag och du kommer att bli anställd via oss på Poolia. Sök tjänster redan idag då tillträdesdatumet är så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Researcher hos vår kund kommer du arbeta stöttande mot olika team och du vara en viktig nyckel till framgången för projektet. Du är nyfiken som person och brinner för att hitta rätt matchning av kandidater. Du lägger fokus på search och arbetar aktivt med LinkedIn och även andra sociala kanaler. Du jobbar nära beställande chefer för att se till att deras behov av nya resurser inom teamet tillgodoses.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har kunskap och något års arbetslivserfarenhet av rekryteringsområdet och främst inom search. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. Du är van vid att jobba med telefonen som arbetsverktyg och har även erfarenhet av att jobba med något rekryteringssystem och search på LinkedIn.
Som person är det viktigt att du har lätt för att se behov och jobba självständigt och att strukturera upp och planera ditt arbete för att få en helhetsbild. Andra viktiga egenskaper är att du är flexibel och har lätt för att ställa om utefter ändrade omständigheter. Att du är driven, engagerad och brinner för att lyckas hitta rätt person till rätt plats ser vi som en självklarhet!

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Redovisningskonsult till Checkat, möjlighet till distans!

Redovisningskonsult
Läs mer Jan 31
Nu söker vi en driven, kvalificerad redovisningskonsult som vill vara med på Checkats fortsatta resa mot att digitalisera och effektivisera sina kunders bokföring. Hos Checkat blir du aldrig en i mängden! Checkat är en entreprenörsdriven och framåtsträvande byrå med hög växel på sin tillväxtresa.

Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt hos Checkat där du arbetar som konsult ut mot byråns kunder. Möjlighet till distansarbete på heltid eller deltid finns för rätt person,

Om tjänsten
Checkat erbjuder en redovisningstjänst med ambition att täcka kundernas hela ekonomifunktion, allt från företagsstart till deklaration. Med omsorgsfullt utvalda samarbetspartners förser de sina kunder med de vassaste digitala arbetsverktygen som täcker hela ekonomifunktionen. Checkat jobbar kundorienterat. Som redovisningskonsult har du nära dialog med kunden och känner till deras verksamhet väl. Kunden får även en aktör att vända sig till, oavsett om det gäller ekonomiska frågor eller frågor gällande ekonomisystemet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Genom din kunskap och ditt engagemang hjälper du Checkats kunder att optimera sin verksamhet för ökad lönsamhet och förståelse för frågor som rör ekonomi. Med ett proaktivt förhållningsätt och en god förståelse för kundernas verksamhet ger du stöd och rådgivning, genom fysiska och digitala möten. För dig som är driven och ambitiös finns stora utvecklingsmöjligheter.

I rollen förväntas du att självständigt och med trygghet ansvara för:
• Bokslut
• Årsredovisningar
• Deklarationer
• Rådgivning

Vem är du?
Som redovisningskonsult hos Checkat har du en omväxlande och självständig roll vilket kräver engagemang och initiativförmåga. En kommunikativ ådra samt lyhördhet passar väl in då du via fysiska såväl som digitala möten har mycket kontakt med det värdefullaste Checkat har, sina kunder.

Du som söker har goda kunskaper inom redovisningsområdet och en god förmåga att sätta dig in i flera olika bolags verksamheter, vilket du med fördel förvärvat genom arbete på redovisningsbyrå. Vidare behöver du vara så pass trygg och senior i din roll som redovisningskonsult att du kan ge råd och tips för att stötta dina kunder och proaktivt hjälpa dem utveckla sina verksamheter.

Om verksamheten
Checkat är en digital redovisningsbyrå i Linköping med fokus på rapporter och rådgivning. Utöver moderna IT-lösningar får kunden en personlig ekonomikonsult som brinner för att optimera kundens verksamhet för ökad lönsamhet och förståelse för den interna ekonomin. Hos Checkat får även små företag hjälp med budget och uppföljning. Läs mer om företaget på: https://www.checkat.se/

Ansök nu

Avdelningschef med coachande ledarstil till Region Värmland

Avdelningschef, landsting
Läs mer Feb 1
Nu söker vi en Avdelningschef till Psykiatriska slutenvården hos Region Värmland.

Psykiatriska slutenvården består av en psykiatrisk akutmottagning med en tillnyktringsenhet, fem vårdavdelningar, Beroendecentrum som är ett HVB-hem och en Resursavdelning. Verksamheten är placerad i särskilt anpassade lokaler för målgruppen i psykiatrihuset, Centralsjukhuset i Karlstad. Vi är cirka 200 medarbetare med olika yrkesprofessioner, läkare, sjuksköterskor, skötare, behandlingsassistenter, behandlingskonsulenter, arbetsterapeuter, kuratorer, verksamhetsutvecklare samt administrativ personal. Tillsammans ger vi specialiserad psykiatrisk vård och behandling, dygnet runt.

Som avdelningschef inom psykiatriska slutenvården i Karlstad kommer du in i ett spännande utvecklingsarbete där grunden är trygg och meningsfull psykiatrisk heldygnsvård och personcentrerad omvårdnad med fokus på professionellt bemötande. Alla medarbetare är viktiga lagspelare i detta utvecklingsarbete.

Om tjänsten
Psykiatriska slutenvården söker nu en Avdelningschef till avdelning 47, Beroendecentrum.

Beroendecentrum (BC) Värmland är ett HVB-hem med psykiatrisk öppenvård med 14 vårdplatser. Verksamhetens inriktning är medicinsk abstinensbehandling samt psykiatriska och psykosociala bedömningar. BC drivs i samverkan med Värmlands läns vårdförbund. Värmlands läns vårdförbund är ett kommunalförbund med direktion enligt kommunallagen där samtliga kommuner i Värmlands län är medlemmar. Förbundet har uppdraget att inom Värmlands län vara huvudman för vissa hem för vård eller boende.

I avdelningschefens uppdrag ingår att leda, utveckla och följa upp den egna verksamheten, dess personal och ekonomi både från Region Värmlands och Värmlands län vårdförbunds verksamhetsplaner. Som avdelningschef har du ett nära samarbete med verksamhetens olika professioner, förbundschef och övriga avdelningschefer samt ingår i två ledningsgrupper, Psykiatriska slutenvården och Värmlands läns vårdförbund. Den organisatoriska placeringen är direkt under verksamhetschefen inom psykiatriska slutenvården.

Här erbjuds du ett stimulerande arbete, en individuell introduktion och en mentor som stöd.

Du har också tillgång till handledning och ledarskapsutbildningar.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Anställningsform: Tidsbegränsat chefsförordnande (4 år) med tillsvidareanställning i grundprofessionen.
Tjänstgöringsgrad: 100%. Dagtid.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig med stort intresse för utvecklingsarbete och goda ledaregenskaper med förmågan att ta tillvara medarbetarnas kompetenser och idéer. Du är handlingskraftig och gör aktiva val för att värna om patienternas och verksamhetens bästa.

Som avdelningschef är du en viktig del i utvecklingen av den psykiatriska vården och du trivs med att leda i förändring. Du har erfarenhet av att vara ledare, gärna från arbete inom det psykiatriska området och missbruk/beroende och ditt ledarskap präglas av ett inkluderande och coachande förhållningssätt.

Du är fri från prestige och har förmåga att sätta avdelningens verksamhet i ett större sammanhang. Du är lyhörd, skapar delaktighet och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta såväl internt som externt. Du arbetar strukturerat och resultatinriktat och har god förmåga att prioritera och besluta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Självklart har du lämplig akademisk utbildning eller erfarenheter som prövas likvärdiga. Den formella kompetensen kan vara sjuksköterska, socionom, psykolog, beteendevetare, socialpedagog, läkare och så vidare. Utbildningen bör omfatta minst 180 högskolepoäng och kan ha en inriktning mot socialt arbete, socialpedagogik eller beteendevetenskap.

Låter det som en spännande utmaning?
Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Läs gärna mer på: www.regionvarmland.se

Fackliga företrädare nås via Region Värmlands växel: 010-831 50 00Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Avdelningschef med coachande ledarstil till Region Värmland

Avdelningschef, landsting
Läs mer Feb 1
Nu söker vi en Avdelningschef till Psykiatriska slutenvården hos Region Värmland.

Psykiatriska slutenvården består av en psykiatrisk akutmottagning med en tillnyktringsenhet, fem vårdavdelningar, Beroendecentrum som är ett HVB-hem och en Resursavdelning. Verksamheten är placerad i särskilt anpassade lokaler för målgruppen i psykiatrihuset, Centralsjukhuset i Karlstad. Vi är cirka 200 medarbetare med olika yrkesprofessioner, läkare, sjuksköterskor, skötare, behandlingsassistenter, behandlingskonsulenter, arbetsterapeuter, kuratorer, verksamhetsutvecklare samt administrativ personal. Tillsammans ger vi specialiserad psykiatrisk vård och behandling, dygnet runt.

Som avdelningschef inom psykiatriska slutenvården i Karlstad kommer du in i ett spännande utvecklingsarbete där grunden är trygg och meningsfull psykiatrisk heldygnsvård och personcentrerad omvårdnad med fokus på professionellt bemötande. Alla medarbetare är viktiga lagspelare i detta utvecklingsarbete.

Om tjänsten
Pyskiatriska slutenvården söker nu en Avdelningschef till avdelning 47, Beroendecentrum.

Beroendecentrum (BC) Värmland är ett HVB-hem med psykiatrisk öppenvård med 14 vårdplatser. Verksamhetens inriktning är medicinsk abstinensbehandling samt psykiatriska och psykosociala bedömningar. BC drivs i samverkan med Värmlands läns vårdförbund. Värmlands läns vårdförbund är ett kommunalförbund med direktion enligt kommunallagen där samtliga kommuner i Värmlands län är medlemmar. Förbundet har uppdraget att inom Värmlands län vara huvudman för vissa hem för vård eller boende.

I avdelningschefens uppdrag ingår att leda, utveckla och följa upp den egna verksamheten, dess personal och ekonomi både från Region Värmlands och Värmlands län vårdförbunds verksamhetsplaner. Som avdelningschef har du ett nära samarbete med verksamhetens olika professioner, förbundschef och övriga avdelningschefer samt ingår i två ledningsgrupper, Psykiatriska slutenvården och Värmlands läns vårdförbund. Den organisatoriska placeringen är direkt under verksamhetschefen inom psykiatriska slutenvården.

Här erbjuds du ett stimulerande arbete, en individuell introduktion och en mentor som stöd.

Du har också tillgång till handledning och ledarskapsutbildningar.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Anställningsform: Tidsbegränsat chefsförordnande (4 år) med tillsvidareanställning i grundprofessionen.
Tjänstgöringsgrad: 100%. Dagtid.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig med stort intresse för utvecklingsarbete och goda ledaregenskaper med förmågan att ta tillvara medarbetarnas kompetenser och idéer. Du är handlingskraftig och gör aktiva val för att värna om patienternas och verksamhetens bästa.

Som avdelningschef är du en viktig del i utvecklingen av den psykiatriska vården och du trivs med att leda i förändring. Du har erfarenhet av att vara ledare, gärna från arbete inom det psykiatriska området och missbruk/beroende och ditt ledarskap präglas av ett inkluderande och coachande förhållningssätt.

Du är fri från prestige och har förmåga att sätta avdelningens verksamhet i ett större sammanhang. Du är lyhörd, skapar delaktighet och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta såväl internt som externt. Du arbetar strukturerat och resultatinriktat och har god förmåga att prioritera och besluta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Självklart har du lämplig akademisk utbildning eller erfarenheter som prövas likvärdiga. Den formella kompetensen kan vara sjuksköterska, socionom, psykolog, beteendevetare, socialpedagog, läkare och så vidare. Utbildningen bör omfatta minst 180 högskolepoäng och kan ha en inriktning mot socialt arbete, socialpedagogik eller beteendevetenskap.

Låter det som en spännande utmaning?
Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Läs gärna mer på: www.regionvarmland.se

Fackliga företrädare nås via Region Värmlands växel: 010-831 50 00Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Projektkoordinator till kund i Karlstad

Administrativ assistent
Läs mer Feb 7
Trivs du i en roll där du får arbeta administrativt, med flera uppgifter parallellt och där du får vara spindeln i nätet? Då har vi ett uppdrag som bör intressera dig!

Vi söker just nu en Projektkoordinator till en av våra kunder i Karlstad. Uppdraget beräknas starta så snart som möjligt och kommer att pågå under ca. 6 månader, med möjligheter till ytterligare förlängning.

Du kommer under uppdraget att vara anställd som en av Poolias konsulter. Vi gör ett löpande urval för detta uppdrag, så vänta inte - varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Rollen som Projektkoordinator är en bred, rolig och ansvarsfull tjänst som ställer höga krav på noggrannhet och din förmåga att arbeta proaktivt för att ständigt driva projekten framåt. Hos vår kund får du arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter, du kommer bl.a. att arbeta med orderhantering, planering och efterkalkylering. Rollen innebär många kontaktytor och du kommer att samarbeta med säljare och kollegor, ha kontakt med underleverantörer samt andra avdelningar hos kunden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som projektkoordinator kommer du främst att arbeta med granskning/säkerhetsställande av data på inkomna underlag, föra in uppgifter i system, skapa underlag samt distribuera underlag till berörda avdelningar och arkivering.

Vem är du?
I rollen som Projektkoordinator ser vi att du har:
- arbetserfarenhet från administrativt arbete
- kunskaper inom officepaketet, speciellt inom Word och Excel
- mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska, i tal och skrift

Som person är du van att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du har ett öga för detaljer, är proaktiv i ditt sätt genom att se vad som behöver göras och genomför det. Du är social, noggrann, kommunikativ och trivs med att sitta som spindeln i nätet. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer. Stor vikt kommer att ligga på personliga egenskaper.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Färjestad BK söker Privat Marknadsansvarig!

Marknadschef
Läs mer Jan 14
Färjestad BK är en av idrottssveriges mest framgångsrika och välkända idrottsföreningar, starkt förankrad i Karlstad och med en stor supporterskara spridd över hela landet. Färjestad omsätter ett vanligt år ca 185 miljoner kronor och har 90-talet medarbetare. Förutom föreningens elit- och breddverksamhet som engagerar ca 800 aktiva från ”knatte till elit” och 300 ideella krafter är koncernen en stark aktör inom andra områden där bl.a. dotterbolaget Great Event of Karlstad är en ledande aktör inom eventindustrin. Föreningen äger och driver Löfbergs och Ice arena och har en omfattande restaurangverksamhet. Årligen besöker ca 300 000 personer koncernens olika event med allt ifrån SHL hockeymatcher till konserter och andra evenemang

Om tjänsten
Vi söker nu dig med spetskvalitet inom databashantering/CRM, nyhetsbrev och content management. Arbetet utförs i en miljö där det ständigt händer nya spännande saker och arrangemang av högsta klass byter av varandra i ett högt tempo. I den här rollen drivs man av att bidra till gemenskap och upplevelser som förgyller individers vardag.
Man får förmånen av att arbeta i en organisation där man strävar efter att ungdomar skall idrotta och göra det länge men även skapa evenemang där man tävlar på högsta elitnivå.
I tjänstens ansvarsområden ingår, tillsammans med kommersiell chef lägga marknadsplanen för året, hantera kontakt och beställningar på externa marknadsplatser samt att öka intäkterna mot den privata marknaden och stärka lojaliteten hos våra besökare.
Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Uppdraget är att driva koncernens affär genom digitala verktyg. Initiera, föreslå och driva målgruppsanpassade kampanjer samt löpande försäljning

- Samla in, följa upp, analysera kunddata, arbeta med datadriven försäljning och utveckling.
- Skapa content till Färjestads sociala plattformar, interagera, kommunicera och producera relevant material till följaren.

Då resor i tjänsten förekommer är B-körkort ett krav.
Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Lokalplanerare till Region Värmland

Planeringsarkitekt/Fysisk planerare
Läs mer Nov 26
Tycker du om ett varierande, utvecklande arbete och kontakt med många olika människor? Vill du vara med och utveckla regionens framtida lokaler?

Då behövs du som Lokalplanerare hos Region Värmland!

Som Lokalplanerare hos Region Värmland fungerar du som regionens specialist när det gäller utformning av lokaler, med tyngdpunkt på vårdlokaler. Du analyserar verksamheternas lokalbehov, hittar kreativa, effektiva och hållbara lösningar samt kvalitetssäkrar resultatet utifrån ändamålsenlighet.

Arbetet är utåtriktat och innebär kontakt med många olika personalkategorier inom regionen. Du håller dig ständigt uppdaterad med omvärldsbevakning för långsiktig hållbar utformning av vårdlokaler. Vidare medverkar du i projekteringsskedet samt i bygg- och utvärderingsskedet för att säkerställa att intentionerna från planeringsskedet fullföljs.

Välkommen med din intresseanmälan.

Om tjänsten
I rollen som lokalplanerare kommer du, tillsammans med berörd verksamhet och teknisk specialistkompetens, att utforma ändamålsenliga lokaler som är långsiktigt hållbara. Rollen innebär att du medverkar i hela kedjan från behov till färdig lösning. Du kommer att ingå i fastighetsprojektsenheten tillsammans med 13 stycken kollegor, i form av byggprojektledare, lokalplanerare och utrustningsplanerare.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100%

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Att bistå fastighetsförvaltaren i behovsanalys enligt planeraprocessen
• Leda arbetet som handläggare i förstudie och programarbetet i enlighet med planeraprocessen
• Ansvara för att dokumentation av ärendet följer gällande rutiner
• Ansvara för upprättande av planeringsstruktur och planeringstidplan
• Bistå byggprojektledaren och övriga funktioner i utförandet fasen, projektprocessen
• Granska/godkänna fakturor som är relaterade till ärenden

Vem är du?
För att vara aktuell för tjänsten har du en akademisk utbildning inom arkitekt, sjukvård, planerings- eller fastighetsområdet. Du har flera års arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser relevant.

Meriterande är om du har erfarenhet av om-, till- eller nybyggnad av vårdlokaler likaså om du har erfarenhet av arbete i en poltitiskt styrd organisation.

Som person är du en engagerad ledare som har förmåga att få alla att sträva mot samma mål. Du är samarbets- och serviceinriktad, lyhörd och flexibel. Du arbetar strukturerat och har god analytisk förmåga.

Vidare har du allmän datorkunskap och kan hantera Office-paket när det gäller Outlook, Word, Powerpoint med flera.
Resor, inom Värmland, förekommer. Vi vill därför att du har B-körkort.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om verksamheten
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Regionfastigheter bidrar med tjänster och lokaler som ska stödja Regionens verksamheter. Genom bygg-, installations- och anpassningsprojekt – både små och stora – förvaltar och stärker vi fastigheternas värde. Arbetet med avancerad teknik, konstnärlig gestaltning och fokus på hållbarhetsfrågor genomsyrar processerna och gör att de inre och yttre vistelsemiljöerna bidrar till trygghet, välbefinnande och förtroende.

Regionfastigheter uppgift är att tillhandahålla funktionella och ändamålsenliga lokaler åt hälso- och sjukvården i Värmland. Totalt ansvarar vi för 410 000 kvm ägda fastigheter och 80 000 kvm inhyrda. Vi är en utvecklingsorienterad fastighetsorganisation och ligger i framkant med vårt miljöarbete.

Ansök nu

Nämndsekreterare till Karlstads Kommun

Nämndsekreterare
Läs mer Nov 10
Om tjänsten
Är du utbildad statsvetare eller har du kanske en registratorutbildning? Vill du få chansen att arbeta i en viktig och stimulerande roll och att ingå i en engagerad och kompetent arbetsgrupp?

Vi söker nu en nämndsekreterare till Karlstads kommun, med start omgående. Låter detta som något för dig?

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, via Poolia, med start omgående. Sök redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Rollen som nämndsekreterare hos Karlstads kommun avser ett vikariat på 6 månader, med eventuell möjlighet till förlängning. Du arbetar med protokollföring, diarieföring, möteskallelser samt övriga sekreteraruppgifter. Du arbetar i ett nära samarbete med interna kollegor i en diariegrupp och du kommer även att ha externa kontaktytor.

Start: Omgående
Placering: Karlstad
Omfattning: Heltid
ARbetstid: Måndag - fredag kl.08:00 - 17:00 med möjlighet till flex.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
* Protokollföring
* Diarieföring
* Upprätta möteskallelser
* Andra sekreteraruppgifter

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, gärna juridisk eller statvetenskaplig. Du bör ha några års erfarenhet av nämndsekreteraruppgifter eller andra likartade uppgifter.

Då arbetet innebär att behandla och till viss del producera formella texter är det av största vikt att du har förmågan att uttrycka dig väl språkligt, i såväl tal som skrift. Rollen är även en serviceroll, där du behöver trivas med att prata inför stor publik och besvara frågor om hantering av allmänna handlingar från medborgare.

Du bör ha en förståelse för digitalisering och trivs med att arbeta med digitala arbetsverktyg.

Har du tidigare arbetat med ärendehanteringssystemet LEX ses det som meriterande.

Som person är du:
- Serviceinriktad
- Strukturerad
- Samarbetsvillig
- Kommunikativ
- Prestigelös

Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Projektadministratör på deltid till Protan Entreprenad AB

Administrativ assistent
Läs mer Okt 20
Ända sedan vi etablerades i Karlstad 1987 har vi täckt, renoverat och underhållit den femte fasaden på toppen av otaliga byggnader i hela Värmland med omnejd. Vi är en del av Protan-koncernen som är en av de största takläggarverksamheterna i Norden. Protan Entreprenad i Karlstad har 26 anställda och vi har även en underavdelning i Örebro med 11 anställda.

Vi söker nu en Projektadministratör på 50% till Protan Entreprenad AB i Karlstad. Uppdraget är ett konsultuppdrag, du blir anställd av Poolia och uthyrd på uppdrag hos Protan Entreprenad AB. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Som projektadministratör kommer du att få ta del av en varierande vardag, där du avlastar avdelningschef samt projektledare med diverse administrativa uppgifter.

Då rollen är bred kommer du att få möjlighet att göra många olika typer av arbetsuppgifter. Du kommer att få en introduktionsutbildning under dina första dagar.

Som projekadministratör kommer du att arbeta med bland annat:
• ta fram underlag inför fakturering
• beställa arbetskläder och div.material
• KMA-administration
• fakturahantering
• skapa projektrutiner
• bemanningsschema
• hantera lagersaldo

Start: 1/11 eller enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid 50%
Arbetstid: Dagtid. Arbetstider kan variera från vecka till vecka.

Vem är du?
För att passa i den här rollen har du gärna några års erfarenhet från liknande arbete och har du en relevant högskoleutbildning är det meriterande. Det krävs att du har god dator- och systemvana, detta då dator och telefon kommer att vara dina främsta arbetsredskap.

Som person ser vi att du är strukturerad, serviceinriktad, noggrann, självgående och flexibel. Att du även har en god kommunikations- och samarbetsförmåga är dessutom avgörande för att lyckas och trivas i rollen.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu

Automationsingenjör till Moelven Wood AB

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Sep 17
Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 34 produktionsbolag fördelat på 42 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 400 anställda och en årsomsättning på 11,7 miljarder NOK.

Moelven Wood AB är producent och distributör av bygg – och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,6 mdr SEK varav ca 1,2 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg – och inredningsmaterial.

Poolia rekryterar nu en Automationsingenjör till Moelven Wood AB!

Har du ett stort intresse för teknik och automation? Vill du vara en del av ett framgångsrikt spännande bolag med stark tillväxt och samtidigt skapa en hållbar framtid i trä? Ta chansen - sök tjänsten redan idag!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som automationsingenjör är du en viktig länk för produktionsverksamheten. Du bidrar aktivt till att utveckla förbättringsarbetet i samtliga produktionsbolag inom Moelven Wood AB. I ett nära samarbete med produktion och underhåll arbetar du för att optimera anläggningarna. Du arbetar även med utveckling och underhåll för automationssystemen samt Industriell IT.

Rollen innebär många kontaktytor såväl interna som externa samt att vara en supportfunktion för felsökning och avhjälpande av automationsproblem.

Moelven Wood AB:s producerande enheter finns på följande orter: Ånimskog, Säffle, Torsby, Karlskoga, Otterbäcken (Gullspång), Lidköping med huvudkontor i Skåre Karlstad. Vilket innebär en del resor i tjänsten.

Tillträde: Efter överenskommelse
Arbetstid: Dagtid
Placeringsort: Karlstad

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Moelven Wood AB.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör inom automation. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet från liknande arbete - och gärna mer än så. För att lyckas i rollen bör du ha arbetserfarenhet från processindustrin, meriterande med god IT kunskap. Du har erfarenhet och är van med programmering i något av systemen Siemens, Mitsubishi, Beckhoff PLC.

I rollen som automationsingenjör kommer du att komma i kontakt med bolag utanför Sverige. Det är därför viktigt att du talar och skriver obehindrat på engelska.

Som person bör du vara teknikintresserad, lösningsorienterad, driven, engagerad, prestigelös, strukturerad och trivas med nya utmaningar. Du är kommunikativ och har en naturlig fallenhet i att skapa relationer med människor.
Då resor ingår i tjänsten är det ett krav att du innehar B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet, då det är viktigt att du passar in och trivs i det befintliga teamet.

Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Ansök nu

Rekryterare till Valmet AB

Researcher, rekrytering
Läs mer Aug 11
Har du erfarenhet av att arbeta med hela rekryteringsprocessen? Har du ett brinnande intresse för människor och för att skapa oslagbara kandidatupplevelser?

Valmet AB förstärker sitt team och söker nu en erfaren och engagerad rekryterare. Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid, som beräknas att pågå under 6 månader och du blir anställd av Poolia. Missa inte denna chans, sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som rekryterare kommer du att arbeta i ett tätt samarbete med rekryterande chefer inom hela organisationen, och du driver självständigt rekryteringsprocessen från start till mål. I HR-/rekryteringsteamet arbetar du tillsammans med 7 personer, som är placerade på olika orter i Sverige.

För denna tjänst finns möjligheten att arbeta i Sundsvall, Karlstad eller i Göteborg, var tydlig i din ansökan om vilken stad du söker dig till.

Placering: Sundsvall, Karlstad eller Göteborg
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Resande: I tjänsten kan resor till andra Valmetanläggningar förekomma
Rapporterar till: HR Manager

I rollen som rekryterare kommer du självständigt att ansvara för och driva hela rekryteringsprocessen. Tillsammans med rekryterande chef tar du fram kravprofil, därefter arbetar du med annonsering i lämpliga kanaler, screening, search, intervjuer, referenstagning och tester. Du har regelbunden dialog med såväl kandidater som rekryterande chef för att säkerställa att tjänsten tillsätts av rätt person och i rätt tid.

Vem är du?
Du som söker:
har magister- eller kandidatexamen inom HR/Beteendevetenskap
har ett par års erfarenhet av arbete med rekrytering med ansvar för hela processen
mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande:
certifiering i SHLs testverktyg OPQ & Verify
erfarenhet av arbete med search
erfarenhet av Ingenjörsrekrytering

Som person är du driven, resultatinriktad, engagerad, självständig och kan strukturera ditt eget arbete. Du är öppen i din kommunikation och har lätt för att samarbeta med andra. Du är duktig på att skapa och behålla goda relationer och du gillar utmaningen i att hitta rätt person för rätt position! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Om verksamheten
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 13,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers

Ansök nu

Simulatoringenjör till Valmet i Karlstad

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jun 24
Vill du jobba i teknikens framkant tillsammans med andra automationsentusiaster?

På uppdrag till spännande och innovativa Valmet söker vi just nu dig som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet som simulatoringenjör. Du kommer att vara placerad på Valmets kontor i Karlstad. I första hand kommer konsultuppdraget att pågå under 6 månader med start den 1 september. Det finns goda chanser till att bli förlängd och även till att bli anställd direkt på Valmet.

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Valmets 14 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag.

Om tjänsten
Valmet kliver in i den nya världen med digitala tvillingar och uppkopplade fabriker.
Hur kan vi använda den nya tekniken till att bygga digitala tvillingar av maskiner och processer för att skapa både nästa generations utbildningssimulatorer och modeller för prediktion och analys inom IoT?
Du kommer till ett glatt gäng med bred kompetens inom olika områden som alla ska vandra in i den nya digitala världen. Teamet ansvarar för simulering och avancerad processtyrning och för massa, papper, energi samt inom området bio.


Vem är du?
För att vara aktuell för tjänsten så har du helst en civilingenjörsexamen inom teknisk fysik, kemiteknik, elektro- och datateknik eller likvärdigt.

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av något av följande:

•Processimulering
• Processkunskap
• Simuleringsmjukvaran Dymola
• Reglerteknik
• Styrsystem, som exempelvis DCS
• Programmering C#, C++
• Nätverk inklusive OPC-kommunikation

Som simulatoringenjör är du en fena på att arbeta självständigt och problemlösningsfokuserat. Du är innovativ och värderar arbete som är gjort med hög kvalitetsnivå.

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Fältsäljare Blommor i Karlstad

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jul 9
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Karlstad. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid med start så snart som möjligt, uppdraget sträcker sig över sommaren med ca 25h i veckan och för rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov efter sommaren.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt och möter kunder och konsumenter i butiker. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik, och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Du åker runt till butiker för att sköta blommavdelningen med exempelvis exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och trevlig med körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör till Moelven Component AB

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jun 21
Vill du arbeta med varierande uppgifter inom arbetsmiljö, hälsa, miljö och säkerhet på ett spännande företag med stark tillväxt?

Poolia rekryterar nu en Arbetsmiljöingenjör till Moelven Component AB i Skåre. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Moelven har ett starkt fokus på Arbetsmiljön, Hälsa, Miljö och Säkerhet (HMS) och letar nu efter en Arbetsmiljöingenjör som vill vara med och tillsammans med oss driva detta arbete på Moelven Component. Positionen är nyskapad och som Arbetsmiljöingenjör rapporterar du till VD.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Arbetsmiljöingenjör kommer du att arbeta som ett stöd till organisationen på anläggningen i Skåre för en säkrare arbetsmiljö. Du arbetar i ett nära samarbete med företagets VD.

Dina arbestuppgifter innefattar bland annat:
• Delta i skyddsronder/Skyddskommitté
• Driva projekt inom HMS
• Koordinera och underlätta arbetet inom HMS-området
• Administrera SSG samt SAM
• Arbeta med säkerhetsfrågor, risker och tillbud
• Genomföra revision av säkerhetssystem
• Hålla dig uppdaterad om lagar och föreskrifter och efterlevnad av dessa
• Uppdatera Landax (ledningssystem) samt arbeta med kunskapsspridning
• Systematiskt brandskyddsarbete

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Placering: Skåre
Arbetstid: Dagtid


Vem är du?
För att ha rätt förutsättningar ser vi att du har:
• Utbildning inom området miljö och säkerhet eller annan likvärdig utbildning
• Erfarenhet av liknande arbete inom industrin.
• Kunskap om svensk lagstiftning och standarder inom miljö- och arbetsmiljö.
• Erfarenhet av att driva ett systematiskt miljö- och säkerhetsarbete samt arbete med förbättringar.
• B -körkort.

Vi söker dig som har tidigare arbetserfarenhet av arbetsmiljöfrågor inom industrin. Det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga, är driven, har förmågan att arbeta självständigt inom området och att du är en god administratör. Du har ett stort engagemang för HMS-arbete och då tjänsten innebär många kontaktytor är det även viktigt att du är kommunikativ och har en förmåga att förmedla information och budskap på arbetsplatsen på bästa sätt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.


Om verksamheten
Moelven Component AB är placerad i Skåre, Karlstad. Vi ingår i Moelven Industrier som är en av Skandinaviens största trämekaniska koncerner. Moelven Component AB producerar hyvlade trä componenter av furu och gran. Våra kunder är främst industrikunder som använder våra produkter i sin egen produktionsprocess, huvudsakligen till dörrar. Vi jobbar främst mot kunder i Europa.

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör till Moelven Component AB

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jun 3
Vill du arbeta med varierande uppgifter inom arbetsmiljö, hälsa, miljö och säkerhet på ett spännande företag med stark tillväxt?

Poolia rekryterar nu en Arbetsmiljöingenjör till Moelven Component AB i Skåre. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Moelven har ett starkt fokus på Arbetsmiljön, Hälsa, Miljö och Säkerhet (HMS) och letar nu efter en Arbetsmiljöingenjör som vill vara med och tillsammans med oss driva detta arbete på Moelven Component. Positionen är nyskapad och som Arbetsmiljöingenjör rapporterar du till VD.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Arbetsmiljöingenjör kommer du att arbeta som ett stöd till organisationen på anläggningen i Skåre för en säkrare arbetsmiljö. Du arbetar i ett nära samarbete med företagets VD.

Dina arbestuppgifter innefattar bland annat:
• Delta i skyddsronder/Skyddskommitté
• Driva projekt inom HMS
• Koordinera och underlätta arbetet inom HMS-området
• Administrera SSG samt SAM
• Arbeta med säkerhetsfrågor, risker och tillbud
• Genomföra revision av säkerhetssystem
• Hålla dig uppdaterad om lagar och föreskrifter och efterlevnad av dessa
• Uppdatera Landax (ledningssystem) samt arbeta med kunskapsspridning
• Systematiskt brandskyddsarbete

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Placering: Skåre
Arbetstid: Dagtid


Vem är du?
För att ha rätt förutsättningar ser vi att du har:
• Utbildning inom området miljö och säkerhet eller annan likvärdig utbildning
• Erfarenhet av liknande arbete inom industrin.
• Kunskap om svensk lagstiftning och standarder inom miljö- och arbetsmiljö.
• Erfarenhet av att driva ett systematiskt miljö- och säkerhetsarbete samt arbete med förbättringar.
• B -körkort.

Vi söker dig som har tidigare arbetserfarenhet av arbetsmiljöfrågor inom industrin. Det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga, är driven, har förmågan att arbeta självständigt inom området och att du är en god administratör. Du har ett stort engagemang för HMS-arbete och då tjänsten innebär många kontaktytor är det även viktigt att du är kommunikativ och har en förmåga att förmedla information och budskap på arbetsplatsen på bästa sätt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.


Om verksamheten
Moelven Component AB är placerad i Skåre, Karlstad. Vi ingår i Moelven Industrier som är en av Skandinaviens största trämekaniska koncerner. Moelven Component AB producerar hyvlade trä componenter av furu och gran. Våra kunder är främst industrikunder som använder våra produkter i sin egen produktionsprocess, huvudsakligen till dörrar. Vi jobbar främst mot kunder i Europa.

Ansök nu

Stena Recycling söker en serviceinriktad medarbetare till Kundsupport!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 31
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Vi är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige. För oss är en trygg arbetsplats viktigt och vi sätter alltid säkerheten först. Vi är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika roller och områden. När våra medarbetare växer, växer vi som företag. På vår karriärportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och du kan också följa vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.

Stena Recycling har en mycket fin tillväxt och satsar just nu på sin kundserviceorganisation i Karlstad. Därför söker vi nu flera engagagerade personer för direktrekrytering till Stena Recycling.

Om tjänsten
Till teamet i Karlstad som arbetar med anläggningarna i Arvika och Karlstad söker Stena Recycling nu nya kollegor. Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Här blir du en del i ett riktigt bra gäng, som jobbar i en trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

I den här rollen är du ansiktet utåt och möter dagligen kunder. Du vägleder kunderna genom lyhördhet och kompetens. Genom kontakt via telefon, mail och andra digitala kanaler löser du kundens nuvarande och framtida behov. Det är ett nära samarbete med övriga medarbetare på anläggningarna, men även med de andra medarbetarna i Kundserviceorganisation i regionen. Kommunikation och samarbete är en viktig del i ditt arbete. I rollen behöver man kunna förstå och se hela flödet i värdekedjan, för att man tillsammans ska uppnå bästa resultat.

Arbetstider är kl. 07-16:15, fredag kl. 07-15. Tillsättning sker omgående eller efter överenskommelse.

Vem är du?
Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att utvecklas. Arbetet förutsätter att du som person är serviceinriktad och tycker att det är roligt att bygga nya relationer. Du behöver ha erfarenhet av arbete inom kundservice, gymnasieutbildning eller motsvarande och B-körkort. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med Office-paketet och digitala affärssystem är chansen stor att vi är en god matchning för varandra.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.


Om verksamheten
Vi på Poolia genomför varje år tusentals rekryterings- och uthyrningsuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Det finns med andra ord stor chans att du hittar ditt nästa drömjobb här hos oss.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Stena Recycling söker nyfikna medarbetare till Logistiksupport!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 31
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Vi är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige. För oss är en trygg arbetsplats viktigt och vi sätter alltid säkerheten först. Vi är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika roller och områden. När våra medarbetare växer, växer vi som företag. På vår karriärportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och du kan också följa vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.

Stena Recycling har en mycket fin tillväxt och satsar just nu på sin kundserviceorganisation i Karlstad. Därför söker vi nu flera engagagerade personer för direktrekrytering till Stena Recycling.

Om tjänsten
Till teamet i Karlstad som arbetar med anläggningarna i Arvika och Karlstad söker Stena Recycling nu nya kollegor. Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Här bli du en del av ett riktigt bra gäng, som jobbar i en trygg och säker miljö där man ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

I den här rollen är du ansiktet utåt och möter dagligen kunder och chaufförer. Du vägleder kunderna genom lyhördhet och kompetens. Du arbetar nära gårdspersonalen där du tar emot allt material som kommer in på filialen. Du har också en daglig dialog med transportörerna och tillsammans med filialchef skapar du förutsättningar för att samarbetet fungerar på bästa sätt. Det är ett nära samarbete med övriga medarbetare på anläggningarna, men även med de andra medarbetarna i Kundserviceorganisation i regionen. Kommunikation och samarbete är en viktig del i ditt arbete. I rollen behöver man kunna förstå och se hela flödet i värdekedjan, för att man tillsammans ska uppnå bästa resultat.

Arbetstider är kl. 07-16:15, fredag kl. 07-15. Tillsättning sker omgående eller efter överenskommelse.

Vem är du?
Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att utvecklas. Arbetet förutsätter att du som person är serviceinriktad och tycker att det är roligt att bygga nya relationer. Du behöver ha gymnasieutbildning eller motsvarande och B-körkort. Det är en fördel om du har viss erfarenhet av arbete inom logistik/transportfrågor. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med Office-paketet och digitala affärssystem är chansen stor att vi är en god matchning för varandra.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.


Om verksamheten
Vi på Poolia genomför varje år tusentals rekryterings- och uthyrningsuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Det finns med andra ord stor chans att du hittar ditt nästa drömjobb här hos oss.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Simulatoringenjör till Valmet i Karlstad

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Apr 12
Vill du jobba i teknikens framkant tillsammans med andra automationsentusiaster?

På uppdrag till spännande och innovativa Valmet söker vi just nu dig som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet som simulatoringenjör. Du kommer att vara placerad på Valmets kontor i Karlstad. I första hand kommer konsultuppdraget att pågå under 6 månader med start omgående eller i augusti. Det finns goda chanser till att bli förlängd och även till att bli anställd direkt på Valmet. Vi intervjuar löpande, så även om du vill börja först i augusti, är det viktigt att du skickar in din ansökan redan idag då tjänsten snabbt kan komma att tillsättas!

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Valmets 14 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag.

Om tjänsten
Valmet kliver in i den nya världen med digitala tvillingar och uppkopplade fabriker.
Hur kan vi använda den nya tekniken till att bygga digitala tvillingar av maskiner och processer för att skapa både nästa generations utbildningssimulatorer och modeller för prediktion och analys inom IoT?
Du kommer till ett glatt gäng med bred kompetens inom olika områden som alla ska vandra in i den nya digitala världen. Teamet ansvarar för simulering och avancerad processtyrning och för massa, papper, energi samt inom området bio.


Vem är du?
För att vara aktuell för tjänsten så har du helst en civilingenjörsexamen inom teknisk fysik, kemiteknik, elektro- och datateknik eller likvärdigt.

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av något av följande:

•Processimulering
• Processkunskap
• Simuleringsmjukvaran Dymola
• Reglerteknik
• Styrsystem, som exempelvis DCS
• Programmering C#, C++
• Nätverk inklusive OPC-kommunikation

Som simulatoringenjör är du en fena på att arbeta självständigt och problemlösningsfokuserat. Du är innovativ och värderar arbete som är gjort med hög kvalitetsnivå.

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Ansök nu

Rekryterare till Valmet AB

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 6
Har du erfarenhet av att arbeta med hela rekryteringsprocessen? Har du ett brinnande intresse för människor och för att skapa oslagbara kandidatupplevelser?

Valmet AB förstärker sitt team och söker nu en erfaren och engagerad rekryterare. Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid, som beräknas att pågå under 6 månader och du blir anställd av Poolia. Missa inte denna chans, sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten
I rollen som rekryterare kommer du att arbeta i ett tätt samarbete med rekryterande chefer inom hela organisationen, och du driver självständigt rekryteringsprocessen från start till mål. I HR-/rekryteringsteamet arbetar du tillsammans med 7 personer, som är placerade på olika orter i Sverige.

För denna tjänst finns möjligheten att arbeta i Karlstad eller i Sundsvall, var tydlig i din ansökan om vilken stad du söker dig till.

Placering: Karlstad eller Sundsvall
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Resande: I tjänsten kan resor till andra Valmetanläggningar förekomma
Rapporterar till: HR Manager

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som rekryterare kommer du självständigt att ansvara för och driva hela rekryteringsprocessen. Tillsammans med rekryterande chef tar du fram kravprofil, därefter arbetar du med annonsering i lämpliga kanaler, screening, search, intervjuer, referenstagning och tester. Du har regelbunden dialog med såväl kandidater som rekryterande chef för att säkerställa att tjänsten tillsätts av rätt person och i rätt tid.Vem är du?
Du som söker:
• har magister- eller kandidatexamen inom HR/Beteendevetenskap
• har ett par års erfarenhet av arbete med rekrytering med ansvar för hela processen
• mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande:
• certifiering i SHLs testverktyg OPQ & Verify
• erfarenhet av arbete med search
• erfarenhet av ingenjörsrekrytering

Som person är du driven, resultatinriktad, engagerad, självständig och kan strukturera ditt eget arbete. Du är öppen i din kommunikation och har lätt för att samarbeta med andra. Du är duktig på att skapa och behålla goda relationer och du gillar utmaningen i att hitta rätt person för rätt position! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.


Om verksamheten
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 13,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers

Ansök nu

Avdelningschef till Resursavdelningen med fokus på verksamhetsutveckling

Avdelningschef, landsting
Läs mer Apr 9
Nu söker vi dig som vill kombinera en tjänst som Avdelningschef och Verksamhetsutvecklare. Du kommer arbeta som Avdelningschef 50% på Resursavdelningen och som Verksamhetsutvecklare 50%.

Som avdelningschef inom psykiatriska slutenvården i Karlstad kommer du in i ett spännande utvecklingsarbete där grunden är trygg och meningsfull psykiatrisk heldygnsvård och personcentrerad omvårdnad med fokus på professionellt bemötande. Alla medarbetare är viktiga lagspelare i detta utvecklingsarbete. Välkommen med din intresseanmälan.


Om tjänsten
Resursavdelningen består av ett flertal kompetenser, kuratorer, arbetsterapeuter, medarbetare med brukarerfarenhet, administratör och servicepersonal. Avdelningen är en resurs för samtliga avdelningar i verksamheten.

Verksamhetsutvecklardelens fokus kommer att ligga på det fortsatta utvecklings- och implementeringsarbetet av vårdinnehållet i verksamheten.

I avdelningschefens uppdrag ingår att leda, utveckla och följa upp den egna verksamheten, dess personal och ekonomi. Som avdelningschef har du ett nära samarbete med verksamhetens olika professioner och övriga avdelningschefer samt ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Där förväntas du ta ett övergripande ansvar för utveckling av verksamhetsområdet. Den organisatoriska placeringen är direkt under verksamhetschefen.

Här erbjuds du ett stimulerande arbete, en individuell introduktion och en mentor som stöd. Du har också tillgång till handledning och ledarskapsutbildningar.

Psykiatriska slutenvården består av en psykiatrisk akutmottagning, fem vårdavdelningar, en tillnyktringsenhet samt Beroendecentrum som är ett HVB-hem. Verksamheten är placerad i särskilt anpassade lokaler för målgruppen i Psykiatrihuset, Centralsjukhuset i Karlstad. Vi är cirka 200 medarbetare med olika yrkesprofessioner, läkare, sjuksköterskor, skötare, behandlingsassistenter, behandlingskonsulenter, arbetsterapeuter, kuratorer, verksamhetsutvecklare samt administrativ personal. Tillsammans ger vi specialiserad psykiatrisk vård och behandling, dygnet runt.


Vem är du?
Vi söker dig med stort intresse för utvecklingsarbete och goda ledaregenskaper med förmågan att ta tillvara medarbetarnas kompetenser och idéer. Du är handlingskraftig och gör aktiva val för att värna om patienternas och verksamhetens bästa. Som avdelningschef är du en viktig del i utvecklingen av den psykiatriska vården och du trivs med att leda i förändring. Du har erfarenhet av att vara ledare, gärna från arbete inom det psykiatriska området. Vi ser också att du har erfarenhet av att ha arbetat med verksamhetsutveckling. Självklart har du lämplig akademisk utbildning.

Ditt ledarskap präglas av ett inkluderande och coachande förhållningssätt. Du är fri från prestige och har förmåga att sätta avdelningens verksamhet i ett större sammanhang. Du är lyhörd och skapar delaktighet och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta såväl internt som externt.

Som person är du utåtriktad och kan engagera och entusiasmera andra. Du har god självkännedom, personlig mognad och empatisk förmåga. Du arbetar strukturerat och resultatinriktat och har god förmåga att prioritera och besluta. Som person är du ansvarstagande med en god inre etisk kompass. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.
Anställningsform: Tidsbegränsat chefsförordnande (4 år) med tillsvidareanställning i grundprofessionen. Tjänstgöringsgrad 100%. Dagtid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.


Om verksamheten
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Läs gärna mer på: www.regionvarmland.seVarmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Avdelningschefer med coachande ledarstil till Region Värmland

Avdelningschef, landsting
Läs mer Apr 8
Nu söker vi två Avdelningschefer till psykatriska slutenvården hos Region Värmland.

Som avdelningschef inom psykiatriska slutenvården i Karlstad kommer du in i ett spännande utvecklingsarbete där grunden är trygg och meningsfull psykiatrisk heldygnsvård och personcentrerad omvårdnad med fokus på professionellt bemötande. Alla medarbetare är viktiga lagspelare i detta utvecklingsarbete. Välkommen med din intresseanmälan.

Om tjänsten
Pyskiatriska slutenvården söker nu två avdelningschefer.

Chef till avdelning 43:
Avdelning 43 är inriktad på att arbeta med patienter med psykossjukdomar.

Chef till avdelning 45:
Avdelning 45 är en utslussningsavdelning där uppdraget är att erbjuda omvårdnad till patienter som är i behov av ytterligare vård och planering inför hemgång.

I avdelningschefens uppdrag ingår att leda, utveckla och följa upp den egna verksamheten, dess personal och ekonomi. Som avdelningschef har du ett nära samarbete med verksamhetens olika professioner och övriga avdelningschefer samt ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Där förväntas du ta ett övergripande ansvar för utveckling av verksamhetsområdet. Den organisatoriska placeringen är direkt under verksamhetschefen.

Här erbjuds du ett stimulerande arbete, en individuell introduktion och en mentor som stöd. Du har också tillgång till handledning och ledarskapsutbildningar.

Psykiatriska slutenvården består av en psykiatrisk akutmottagning, fem vårdavdelningar, en tillnyktringsenhet samt Beroendecentrum som är ett HVB-hem. Verksamheten är placerad i särskilt anpassade lokaler för målgruppen i Psykiatrihuset, Centralsjukhuset i Karlstad. Vi är cirka 200 medarbetare med olika yrkesprofessioner, läkare, sjuksköterskor, skötare, behandlingsassistenter, behandlingskonsulenter, arbetsterapeuter, kuratorer, verksamhetsutvecklare samt administrativ personal. Tillsammans ger vi specialiserad psykiatrisk vård och behandling, dygnet runt.

Vem är du?
Vi söker dig med stort intresse för utvecklingsarbete och goda ledaregenskaper med förmågan att ta tillvara medarbetarnas kompetenser och idéer. Du är handlingskraftig och gör aktiva val för att värna om patienternas och verksamhetens bästa. Som avdelningschef är du en viktig del i utvecklingen av den psykiatriska vården och du trivs med att leda i förändring. Du har erfarenhet av att vara ledare, gärna från arbete inom det psykiatriska området. Självklart har du lämplig akademisk utbildning.

Ditt ledarskap präglas av ett inkluderande och coachande förhållningssätt. Du är fri från prestige och har förmåga att sätta avdelningens verksamhet i ett större sammanhang. Du är lyhörd och skapar delaktighet och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta såväl internt som externt.

Som person är du utåtriktad och kan engagera och entusiasmera andra. Du har god självkännedom, personlig mognad och empatisk förmåga. Du arbetar strukturerat och resultatinriktat och har god förmåga att prioritera och besluta. Som person är du ansvarstagande med en god inre etisk kompass. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.
Anställningsform: Tidsbegränsat chefsförordnande (4 år) med tillsvidareanställning i grundprofessionen. Tjänstgöringsgrad 100%. Dagtid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Om verksamheten
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Läs gärna mer på: www.regionvarmland.seVarmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Projektledare inom Elkraft till Sweco

Produktionsingenjör, elkraft
Läs mer Apr 16
Just nu söker vi Projektledare inom Elkraft för rekrytering till Sweco i Karlstad.

Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Sweco ser en ökad efterfrågan på elkraftkonsulter i Mellansverige, och planerar att stärka sin verksamhet inom affärsområdet Power Distribution och söker därför flertalet nya medarbetare till kontoret i Karlstad.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Om tjänsten
Som projektledare på Sweco kommer du leda och planera projekt inom elkraftområdet. Exempelvis transformatorstationer, kabelförläggningar och kraftledningsbyggnation inom spänningsnivåerna 0,4-400kV. Även projekt inom vindkraft, vattenkraft och solkraft kan bli aktuellt. Sweco jobbar i hela byggprocessen från tidiga skeden till slutbesiktning och dokumentation. Som projektledare fungerar du som beställarens förlängda arm och leder renoverings-, om-, till- och nybyggnadsprojekt i kundernas anläggningar.

Sweco vill att alla konsulter skall sträva efter att vara väl förankrade i elkraftsmarknaden. Hos Sweco får du ett stort ansvar att själv påverka dina arbetsuppgifter och din roll i projekten. Samtliga konsulter förväntas vara aktiva i kontorets affärsutveckling och ansvarar även för marknadsföring och försäljning till varierande grad.


Vem är du?
Du som söker tjänsten ska ha minst 5 års erfarenhet av att driva projekt. Projekten behöver nödvändigtvis inte varit inom elkraftsområdet. Om du till exempel varit verksam i en närliggande bransch så som bygg eller industri är detta också intressant för oss. Det är dock meriterande om du är civilingenjör eller högskoleingenjör inom elkraftområdet. Alternativt kan du via branschrelaterad arbetslivserfarenhet erhållit motsvarande kunskaper.

Du ska ha god kännedom om AMA, AB/ABT. Körkort för personbil är ett krav då resor ingår som en naturlig del av tjänsten. Du ska vara kundorienterad, analytisk och ha förmågan att driva arbetet framåt. Arbetet innefattar kontakter med en rad olika intressenter, både internt och externt vilket gör det möjligt att snabbt etablera ett brett kontaktnät och på sikt påverka sin framtida karriär på Sweco.

Placeringsort är främst Karlstad, men även andra orter kan övervägas för rätt person.


Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör till Moelven Component AB

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Apr 14
Vill du arbeta med varierande uppgifter inom arbetsmiljö, hälsa, miljö och säkerhet på ett spännande företag med stark tillväxt?

Poolia rekryterar nu en Arbetsmiljöingenjör till Moelven Component AB i Skåre. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Moelven har ett starkt fokus på Arbetsmiljön, Hälsa, Miljö och Säkerhet (HMS) och letar nu efter en Arbetsmiljöingenjör som vill vara med och tillsammans med oss driva detta arbete på Moelven Component. Positionen är nyskapad och som Arbetsmiljöingenjör rapporterar du till VD.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Arbetsmiljöingenjör kommer du att arbeta som ett stöd till organisationen på anläggningen i Skåre för en säkrare arbetsmiljö. Du arbetar i ett nära samarbete med företagets VD.

Dina arbestuppgifter innefattar bland annat:
• Delta i skyddsronder/Skyddskommitté
• Driva projekt inom HMS
• Koordinera och underlätta arbetet inom HMS-området
• Administrera SSG samt SAM
• Arbeta med säkerhetsfrågor, risker och tillbud
• Genomföra revision av säkerhetssystem
• Hålla dig uppdaterad om lagar och föreskrifter och efterlevnad av dessa
• Uppdatera Landax (ledningssystem) samt arbeta med kunskapsspridning
• Systematiskt brandskyddsarbete

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Placering: Skåre
Arbetstid: Dagtid


Vem är du?
För att ha rätt förutsättningar ser vi att du har:
• Utbildning inom området miljö och säkerhet eller annan likvärdig utbildning
• Erfarenhet av liknande arbete inom industrin.
• Kunskap om svensk lagstiftning och standarder inom miljö- och arbetsmiljö.
• Erfarenhet av att driva ett systematiskt miljö- och säkerhetsarbete samt arbete med förbättringar.
• B -körkort.

Vi söker dig som har tidigare arbetserfarenhet av arbetsmiljöfrågor inom industrin. Det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga, är driven, har förmågan att arbeta självständigt inom området och att du är en god administratör. Du har ett stort engagemang för HMS-arbete och då tjänsten innebär många kontaktytor är det även viktigt att du är kommunikativ och har en förmåga att förmedla information och budskap på arbetsplatsen på bästa sätt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.


Om verksamheten
Moelven Component AB är placerad i Skåre, Karlstad. Vi ingår i Moelven Industrier som är en av Skandinaviens största trämekaniska koncerner. Moelven Component AB producerar hyvlade trä componenter av furu och gran. Våra kunder är främst industrikunder som använder våra produkter i sin egen produktionsprocess, huvudsakligen till dörrar. Vi jobbar främst mot kunder i Europa.

Ansök nu