Industri Support Värmland AB jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb hos Industri Support Värmland AB i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Karlstad.

Få träning på jobbet - däcksäsongen är på ingång.

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 22
Om företaget
Nu är det dags igen att hålla vägarna säkra och bilisterna bötesfria. Nu söker vi däckmontörer för säsongsarbete under hösten. Här får du möjlighet att komma in i branschen och utöka ditt nätverk. Du arbetar i team med ett gäng härliga kollegor och dina timmar på gymmet kommer till fördel. Här passar du som trivs med att arbeta i ett högt tempo, där arbetsdagen flyter på och går fort.

Urval sker löpande, är du intresserad - sök direkt!

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som däckmontör innefattar däckmontering, krängning och skiftning.

Din profil
Vi söker dig som har B-körkort, fordons- eller industriutbildning och/eller erfarenhet från fordons- eller industribranschen. Jobbet kan vara tungt och passar dig med god fysik, är händig och har lusten att lära dig mer om fordon. Du tycker om att hugga i när det behövs och trivs i ett högt arbetstempo. Du kan rapportera i databaserade system, föredrar att arbeta i team och talar svenska för samarbetets skull. Meriterande är erfarenhet från liknande arbete.

Välkommen med din ansökan!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Utesäljare region Karlstad till Örebro

Utesäljare
Läs mer Sep 13
Om företaget
Är du intresserad av att jobba som utesäljare på en region som sträcker sig från Karlstad till Örebro? Har du det som krävs för att boka och genomföra kundmöten? Du som vet att försäljning är ett ”numbers game”, där den som ringer mest bokar flest kundbesök och gör flest affärer har nu möjlighet att bygga vidare på en av våra hetaste kundregioner.

Industrisupport är ett tjänsteföretag inom rekrytering och bemanning. Detta är en av Sveriges snabbast växande branscher. Våra kunder finns inom tillverkningsindustrierna. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med kända märkestillverkare inom allt från pappersindustri till maskintillverkning där du får vara med om fantastiska kundmöten och utvecklas inom B2B.

Dina arbetsuppgifter
Du kvalificerar prospekt i CRM, ringer och bokar ut dig samt genomför kundbesök. Hos kund handlar det om att lära känna och fördjupa relationer. Rekryteringsavdelningen, som är experter på allt från kravprofilering till intervjuer och tester bistår dig i ditt arbete med att vara kundens förlängda arm på arbetsmarknaden. Du besöker våra konsulter ute hos kundföretagen, vilket är ett ypperligt säljtillfälle! Ditt team består av säljare. Du rapporterar direkt till VD. Du får tjänstebil, dator, telefon och kontor – har du det som krävs för att lyckas?

Din profil
Du ska vara dokumenterat framgångsrik inom försäljning mot företagskunder samt prisförhandlingar. Du är drivande, tävlingsinriktad och självständig. Du är social och utåtriktad och prioriterar alltid att utföra dina arbetsuppgifter framför allt annat. Du har inga problem med att ställa interna krav. I varje kundmöte finns en affärsmöjlighet – ser du den, eller ser du bara hinder?

Du behöver B-körkort för det här jobbet och det är meriterande om du sålt mot eller tidigare har arbetat inom tillverkningsindustrin. Vi tillämpar löpande urval. Du som väntar till sista ansökningsdatum har tolkat oss fel. Välkommen med din ansöka!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar olika yrkesområden inom framför allt tillverkningsindustrin, där vi har ledande kunder. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi hjälper våra kunder att växa trots att det är ont om personal. Samtidigt hjälper vi våra kandidater och konsulter att utvecklas i arbetslivet. Har du frågor kan du ställa dem till nedanstående rekryterare. Urvals- och drogtester samt bakgrundskontroll kan förekomma i rekryteringens slutskede. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Caverion söker fler industrirörmontörer

Montör, metallprodukter
Läs mer Sep 12
Om företaget
Här finns nu möjligheten för en spännande anställning hos ett av Sveriges största installationsföretag. Rörmontör innebär ett varierat arbete med frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är goda för rätt person. Verksamheten omfattas av produkter så som rörledningar, prefabricering av rörkomponenter, tryckkärl och stålkonstruktioner i de flesta förekommande material. Uppdragen är inom processindustrin, läkemededelsindustrin och energisektorn.
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Caverions lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i den tekniska kompetensen och heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Det här uppdraget börjar som en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska leder uppdraget til en tillsvidareanställning hos Caverion.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med rörmontage och ansvara för arbetet från start till mål och har till viss del kundkontakt. Du arbetar med montering, service, underhåll och installationsarbete. Du arbetar dagtid och arbetet är i huvudsak förlagt på annan ort.

Din profil
Du har utbildning som Industrirörtekniker eller motsvarande och har erfarenhet från rörmontage och/eller rörsvetsning inom liknande branscher och har svetskunskaper.
Du är lösningsorienterad, har en förmåga att se vad som behöver göras, är strukturerad och kan kommunicera med kunden för att förstå hela processen. Kompetensprov EN-9606, körkort, resvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Som person är du noggrann, serviceinriktad, har yrkesstolthet, är resultatdriven och en teamspelare med god social kompetens.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till fast anställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Har du ekonomiutbildning och brinner för nyckeltal?

Controller
Läs mer Aug 19
Om företaget
För kunds räkning söker vi en ekonomiskt kunnig person med intresse för nyckeltal

Dina arbetsuppgifter
Denna tjänst går ut på att analysera och följa upp nyckeltal mot produktion. Som en del av ekonomiavdelningen stöttar du bl.a. produktionschefen med att öka kostnadseffektiviteten. Du räknar på nyinvesteringar och projekt och rapporterar KPI:er. Tjänsten har även fokus på processförbättringar, t.ex. inom redovisningen.

Din profil
Den här tjänsten passar dig som har gymnasial eller eftergymnasial ekonomiutbildning och som vill jobba med att effektivisera och förbättra produktionen ur ett ekonomiskt perspektiv. Du kan ha tidigare arbetserfarenheter inom controlling, men även inom inköp eller som produktionschef. Det viktiga är att du är ekonomiskt kunnig, analytiskt lagd och tycker om att se hur dina förbättrade kalkyler och modeller förenklar tydligheten i ekonomistyrningen mot produktion.
Är du intresserad och vill veta mer? Hör av dig till nedanstående rekryterare eller sök jobbet enligt nedan. Vi ordnar så att du kan komma och titta på jobbet innan du bestämmer dig.

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Caverion söker fler industrirörmontörer

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 22
Om företaget
Här finns nu möjligheten för en spännande anställning hos ett av Sveriges största installationsföretag. Rörmontör innebär ett varierat arbete med frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är goda för rätt person. Verksamheten omfattas av produkter så som rörledningar, prefabricering av rörkomponenter, tryckkärl och stålkonstruktioner i de flesta förekommande material. Uppdragen är inom processindustrin, läkemededelsindustrin och energisektorn.
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Caverions lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i den tekniska kompetensen och heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Det här uppdraget börjar som en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska leder uppdraget til en tillsvidareanställning hos Caverion.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med rörmontage och ansvara för arbetet från start till mål och har till viss del kundkontakt. Du arbetar med montering, service, underhåll och installationsarbete. Du arbetar dagtid och arbetet är i huvudsak förlagt på annan ort.

Din profil
Du har utbildning som Industrirörtekniker eller motsvarande och har erfarenhet från rörmontage och/eller rörsvetsning inom liknande branscher och har svetskunskaper.
Du är lösningsorienterad, har en förmåga att se vad som behöver göras, är strukturerad och kan kommunicera med kunden för att förstå hela processen. Kompetensprov EN-9606, körkort, resvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Som person är du noggrann, serviceinriktad, har yrkesstolthet, är resultatdriven och en teamspelare med god social kompetens.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till fast anställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Industrirörmontörer sökes till Caverion!

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 1
Om företaget
Här finns nu möjligheten för en spännande anställning hos ett av Sveriges största installationsföretag. Rörmontör innebär ett varierat arbete med frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är goda för rätt person. Verksamheten omfattas av produkter så som rörledningar, prefabricering av rörkomponenter, tryckkärl och stålkonstruktioner i de flesta förekommande material. Uppdragen är inom processindustrin, läkemededelsindustrin och energisektorn.
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Caverions lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i den tekniska kompetensen och heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska leder uppdraget til en fast anställning hos Caverion.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med rörmontage och ansvara för arbetet från start till mål och har till viss del kundkontakt. Du arbetar med montering, service, underhåll och installationsarbete. Du arbetar dagtid och arbetet är i huvudsak förlagt på annan ort.

Din profil
Du har utbildning som Industrirörtekniker eller motsvarande och har erfarenhet från rörmontage och/eller rörsvetsning inom liknande branscher och har svetskunskaper.
Du är lösningsorienterad, har en förmåga att se vad som behöver göras, är strukturerad och kan kommunicera med kunden för att förstå hela processen. Kompetensprov EN-9606, körkort, resvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Som person är du noggrann, serviceinriktad, har yrkesstolthet, är resultatdriven och en teamspelare med god social kompetens.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till fast anställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Flera industrirörmontörer till Caverion!

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 23
Om företaget
Här finns nu möjligheten för en spännande anställning hos ett av Sveriges största installationsföretag. Rörmontör innebär ett varierat arbete med frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är goda för rätt person. Verksamheten omfattas av produkter så som rörledningar, prefabricering av rörkomponenter, tryckkärl och stålkonstruktioner i de flesta förekommande material. Uppdragen är inom processindustrin, läkemededelsindustrin och energisektorn.
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Caverions lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i den tekniska kompetensen och heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska leder uppdraget til en fast anställning hos Caverion.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med rörmontage och ansvara för arbetet från start till mål och har till viss del kundkontakt. Du arbetar med montering, service, underhåll och installationsarbete. Du arbetar dagtid och arbetet är i huvudsak förlagt på annan ort.

Din profil
Du har utbildning som Industrirörtekniker eller motsvarande och har erfarenhet från rörmontage och/eller rörsvetsning inom liknande branscher och har svetskunskaper.
Du är lösningsorienterad, har en förmåga att se vad som behöver göras, är strukturerad och kan kommunicera med kunden för att förstå hela processen. Kompetensprov EN-9606, körkort, resvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Som person är du noggrann, serviceinriktad, har yrkesstolthet, är resultatdriven och en teamspelare med god social kompetens.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till fast anställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Kundansvarig säljare

Utesäljare
Läs mer Jun 30
Om företaget
Vi på Industrisupport jobbar med rekrytering och bemanning, vilket fortfarande är en av Sveriges snabbast växande branscher. Våra kunder erbjuder intressanta arbetsplatser som lockar attraktiva medarbetare inom hela LO-sektorn och Unionen. Vi tar marknadsandelar i Värmland och Närke och söker därför ytterligare en säljare med möjlig placeringsort i Karlstad, Kristinehamn eller Karlskoga. Till den här tjänsten söker vi kandidater med både juniora och mer erfarna profiler. Du kommer få jobba med ett väl sammansvetsat team och ta del av välutvecklade säljmetoder och CRM-system. Det som kännetecknar oss är nytänk, kreativitet och arbetsglädje. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där du får vara med om fantastiska kundmöten och utvecklas inom B2B.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundansvarig säljare kommer du att utgå från en befintlig kundlista som du systema-tiskt bearbetar. På det viset skapar du ett stort nätverk som resulterar i goda resultat. En stor del av tiden är du ute med tjänstebilen och besöker våra olika kundföretag, men du tillbringar också ansenlig tid med telefonen som verktyg då du bokar in dina egna kundbesök. Ditt kundområde sträcker sig från Karlstad till Örebro.

Din profil
Vi ser gärna att du har provat på säljjobbet tidigare och kommit fram till att det här är ett yrke som passar dig. Vi söker en driven person med mycket energi. För att lyckas i den här rollen behöver du ha känsla för att bygga relationer och du trivs i en social roll med många kontaktytor. Egenskaper som kreativ, modig, nyfiken, ihärdig, pålitlig och ödmjuk värderar vi högt. Då vi jobbar i ett mo-dernt affärssystem är det viktigt att du är duktig på data. Genom att vara en god lyssnare och för-bereda dina kundbesök samt hålla koll på de för kunden viktiga detaljerna ser du möjligheter och lösningar på kundens problem. Det är sånt som skapar affärer. Givetvis är B-körkort ett krav. Det är meriterande om du redan idag har ett stort nätverk i säljområdet. Vi som vill bli dina arbetskamra-ter hoppas att du har humor och nära till skratt. En annan egenskap för att passa in är att man kan ta livet lite från den lätta sidan, utan att det påverkar prestationen eller kvalitén. Vi tillämpar lö-pande urval, så vänta inte för länge med din ansökan!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.


När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Produktionscontroller – inte bara ekonomi

Controller
Läs mer Aug 19
Om företaget
Anva Polytech är en ledande leverantör av polymera produkter till ledande varumärken inom bl.a. fordonsindustrin. Nu expanderar företaget och söker samtidigt en produktionscontroller. Företaget med knappa hundratalet anställda har tillverkning och kontor i Sunne. ”Delaktiga människor löser problem” säger Susanne Ljungberg, chef för ekonomi, HR och IT och poängterar att hållbarhetsperspektivet är viktigt inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionscontroller på Anva blir du en del av finansavdelningen och rapporterar till ekonomichefen. Som produktionscontroller jobbar du med att förbättra processer kopplade till ekonomifunktionen, t.ex. lageröverföringar mellan affärs- och ekonomisystem, ta fram lönsamhetsunderlag och försäljningsstatistik, följa upp och analysera nyckeltal kopplade till en viss produkt eller kund, uppdatera och kontrollera kundprislistor, anläggningsregister, leverantörsreskontra och ta fram olika former av statistik samt arbeta med ekonomisk rapportering. Den här rollen är avgörande för att bolaget ska fortsätta utvecklas och gå med vinst, men innebär också att du är med och utvecklar bolaget ur ett hållbarhetsperspektiv!
• Analys och uppföljning mot produktion
• Stötta produktionschef med att öka kostnadseffektiviteten
• Säkerställa produktkalkyler
• Rapportering av KPI:er
• Förbättra processer inom internredovisning

Din profil
Vi söker dig som har lämplig utbildning inom ekonomi samt något års erfarenhet av produktionsnära controlling samt god kunskap om produktionsekonomi. Övriga krav är goda kunskaper i Excel och olika IT- och affärssystem, gärna Monitor och/eller Cognos samt svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att utvecklas och trivas i denna roll. Du är en relationsbyggande person som uppskattar goda samarbeten och har en analytisk ådra samt förmågan att hitta och sortera ut de frågor som är viktiga för att driva en verksamhet på ett kostnadseffektivt och lönsamt sätt. Du är inte rädd för att jobba självständigt och ta egna initiativ samt brinner för att utveckla och effektivisera. Tjänsten startar nu i höst och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Bakgrundskontroll och personlighetstester kan komma att ingå i slutskedet av denna rekryteringsprocess. Frågor besvaras av ansvarig rekryterare på Industrisupport. Välkommen att söka!

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Produktionstekniker till Inission

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jun 27
Om företaget
Industrisupport söker en ny produktionstekniker till Inission i Munkfors. Här arbetar du i en organisation med avancerad produktionsprocess och spännande produktmix som befinner sig i en stark expansionsfas. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Industrisupport men du kommer anställas direkt av Inission.

Inission är en totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin- samt styr- och reglerteknik. Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Borås, Munkfors, Västerås, Malmö, Tallinn, Trondheim, Lohja och även ett säljbolag i Köpenhamn. Inission omsätter ca 1.150 mkr och har ca 585 anställda och är noterat på Nasdaq First North.


Dina arbetsuppgifter
Den här rollen passar dig som är stark på att kommunicera samtidigt som du har ett tekniskt driv. Du kommer in i ett team med expertiskunskap där din roll blir att skapa resultat tillsammans med dem.

Som produktionstekniker hos Inission har du ett spännande och stimulerande arbete med beredning av produktionsunderlag, leda projekt, driva problemlösning, utföra offerter och tidsberäkningar samt ge teknisk support mot sälj och produktion.
Arbetet sker med konstant fokus på att driva ständiga förbättringar och därmed skapa förutsättningar för fabriken att nå uppsatta mål.


Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta initiativrikt och analytiskt i en problemlösande miljö. Vi ser att du är en god lagspelare med starkt intresse för förbättringsarbeten med en ständig ambition att utveckla både dig själv och företaget. Förutom en god teknisk kompetens är du mångsidig, inkännande och ordningsam.

Vi tror att erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är viktig för att lyckas i denna tjänst. Det är meriterande om du har en EL/elektronikutbildning och tidigare vana av att arbeta med LEAN och projektledning.
Du har goda datakunskaper samt talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska.

Rekryteringen sker löpande där vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sök därför tjänsten redan idag då tillsättningen kan ske innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan!Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Kundansvarig säljare

Utesäljare
Läs mer Jun 16
Om företaget
Vi på Industrisupport jobbar med rekrytering och bemanning, vilket fortfarande är en av Sveriges snabbast växande branscher. Våra kunder erbjuder intressanta arbetsplatser som lockar attraktiva medarbetare inom hela LO-sektorn och Unionen. Vi tar marknadsandelar i Värmland och Närke och söker därför ytterligare en säljare med möjlig placeringsort i Karlstad, Kristinehamn eller Karlskoga. Till den här tjänsten söker vi kandidater med både juniora och mer erfarna profiler. Du kommer få jobba med ett väl sammansvetsat team och ta del av välutvecklade säljmetoder och CRM-system. Det som kännetecknar oss är nytänk, kreativitet och arbetsglädje. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där du får vara med om fantastiska kundmöten och utvecklas inom B2B.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundansvarig säljare kommer du att utgå från en befintlig kundlista som du systema-tiskt bearbetar. På det viset skapar du ett stort nätverk som resulterar i goda resultat. En stor del av tiden är du ute med tjänstebilen och besöker våra olika kundföretag, men du tillbringar också ansenlig tid med telefonen som verktyg då du bokar in dina egna kundbesök. Ditt kundområde sträcker sig från Karlstad till Örebro.

Din profil
Vi ser gärna att du har provat på säljjobbet tidigare och kommit fram till att det här är ett yrke som passar dig. Vi söker en driven person med mycket energi. För att lyckas i den här rollen behöver du ha känsla för att bygga relationer och du trivs i en social roll med många kontaktytor. Egenskaper som kreativ, modig, nyfiken, ihärdig, pålitlig och ödmjuk värderar vi högt. Då vi jobbar i ett mo-dernt affärssystem är det viktigt att du är duktig på data. Genom att vara en god lyssnare och för-bereda dina kundbesök samt hålla koll på de för kunden viktiga detaljerna ser du möjligheter och lösningar på kundens problem. Det är sånt som skapar affärer. Givetvis är B-körkort ett krav. Det är meriterande om du redan idag har ett stort nätverk i säljområdet. Vi som vill bli dina arbetskamra-ter hoppas att du har humor och nära till skratt. En annan egenskap för att passa in är att man kan ta livet lite från den lätta sidan, utan att det påverkar prestationen eller kvalitén. Vi tillämpar lö-pande urval, så vänta inte för länge med din ansökan!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.


När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Produktionstekniker till Inission

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jun 13
Om företaget
Industrisupport söker en ny produktionstekniker till Inission i Munkfors. Här arbetar du i en organisation med avancerad produktionsprocess och spännande produktmix som befinner sig i en stark expansionsfas. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Industrisupport men du kommer anställas direkt av Inission.

Inission är en totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin- samt styr- och reglerteknik. Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Borås, Munkfors, Västerås, Malmö, Tallinn, Trondheim, Lohja och även ett säljbolag i Köpenhamn. Inission omsätter ca 1.150 mkr och har ca 585 anställda och är noterat på Nasdaq First North.


Dina arbetsuppgifter
Den här rollen passar dig som är stark på att kommunicera samtidigt som du har ett tekniskt driv. Du kommer in i ett team med expertiskunskap där din roll blir att skapa resultat tillsammans med dem.

Som produktionstekniker hos Inission har du ett spännande och stimulerande arbete med beredning av produktionsunderlag, leda projekt, driva problemlösning, utföra offerter och tidsberäkningar samt ge teknisk support mot sälj och produktion.
Arbetet sker med konstant fokus på att driva ständiga förbättringar och därmed skapa förutsättningar för fabriken att nå uppsatta mål.


Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta initiativrikt och analytiskt i en problemlösande miljö. Vi ser att du är en god lagspelare med starkt intresse för förbättringsarbeten med en ständig ambition att utveckla både dig själv och företaget. Förutom en god teknisk kompetens är du mångsidig, inkännande och ordningsam.

Vi tror att erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är viktig för att lyckas i denna tjänst. Det är meriterande om du har en EL/elektronikutbildning och tidigare vana av att arbeta med LEAN och projektledning.
Du har goda datakunskaper samt talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska.

Rekryteringen sker löpande där vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sök därför tjänsten redan idag då tillsättningen kan ske innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan!Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Ytterligare industrirörmontörer till Caverion!

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 8
Om företaget
Här finns nu möjligheten för en spännande anställning hos ett av Sveriges största installationsföretag. Rörmontör innebär ett varierat arbete med frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är goda för rätt person. Verksamheten omfattas av produkter så som rörledningar, prefabricering av rörkomponenter, tryckkärl och stålkonstruktioner i de flesta förekommande material. Uppdragen är inom processindustrin, läkemededelsindustrin och energisektorn.
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Caverions lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i den tekniska kompetensen och heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska leder uppdraget til en fast anställning hos Caverion.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med rörmontage och ansvara för arbetet från start till mål och har till viss del kundkontakt. Du arbetar med montering, service, underhåll och installationsarbete. Du arbetar dagtid och arbetet är i huvudsak förlagt på annan ort.

Din profil
Du har utbildning som Industrirörtekniker eller motsvarande och har erfarenhet från rörmontage och/eller rörsvetsning inom liknande branscher. Svetskunskaper är meriterande men inget krav.
Du är lösningsorienterad, har en förmåga att se vad som behöver göras, är strukturerad och kan kommunicera med kunden för att förstå hela processen. Kompetensprov EN-9606, körkort, resvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Som person är du noggrann, serviceinriktad, har yrkesstolthet, är resultatdriven och en teamspelare med god social kompetens.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till fast anställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Produktionstekniker till Inission

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jun 1
Om företaget
Industrisupport söker en ny produktionstekniker till Inission i Munkfors. Här arbetar du i en organisation med avancerad produktionsprocess och spännande produktmix som befinner sig i en stark expansionsfas. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Industrisupport men du kommer anställas direkt av Inission.

Inission är en totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin- samt styr- och reglerteknik. Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Borås, Munkfors, Västerås, Malmö, Tallinn, Trondheim, Lohja och även ett säljbolag i Köpenhamn. Inission omsätter ca 1.150 mkr och har ca 585 anställda och är noterat på Nasdaq First North.


Dina arbetsuppgifter
Den här rollen passar dig som är stark på att kommunicera samtidigt som du har ett tekniskt driv. Du kommer in i ett team med expertiskunskap där din roll blir att skapa resultat tillsammans med dem.

Som produktionstekniker hos Inission har du ett spännande och stimulerande arbete med beredning av produktionsunderlag, leda projekt, driva problemlösning, utföra offerter och tidsberäkningar samt ge teknisk support mot sälj och produktion.
Arbetet sker med konstant fokus på att driva ständiga förbättringar och därmed skapa förutsättningar för fabriken att nå uppsatta mål.


Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta initiativrikt och analytiskt i en problemlösande miljö. Vi ser att du är en god lagspelare med starkt intresse för förbättringsarbeten med en ständig ambition att utveckla både dig själv och företaget. Förutom en god teknisk kompetens är du mångsidig, inkännande och ordningsam.

Vi tror att erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är viktig för att lyckas i denna tjänst. Det är meriterande om du har en EL/elektronikutbildning och tidigare vana av att arbeta med LEAN och projektledning.
Du har goda datakunskaper samt talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska.

Rekryteringen sker löpande där vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sök därför tjänsten redan idag då tillsättningen kan ske innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan!Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Kundansvarig säljare

Utesäljare
Läs mer Jun 1
Om företaget
Vi på Industrisupport jobbar med rekrytering och bemanning, vilket fortfarande är en av Sveriges snabbast växande branscher. Våra kunder erbjuder intressanta arbetsplatser som lockar attraktiva medarbetare inom hela LO-sektorn och Unionen. Vi tar marknadsandelar i Värmland och Närke och söker därför ytterligare en säljare med möjlig placeringsort i Karlstad, Kristinehamn eller Karlskoga. Till den här tjänsten söker vi kandidater med både juniora och mer erfarna profiler. Du kommer få jobba med ett väl sammansvetsat team och ta del av välutvecklade säljmetoder och CRM-system. Det som kännetecknar oss är nytänk, kreativitet och arbetsglädje. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där du får vara med om fantastiska kundmöten och utvecklas inom B2B.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundansvarig säljare kommer du att utgå från en befintlig kundlista som du systema-tiskt bearbetar. På det viset skapar du ett stort nätverk som resulterar i goda resultat. En stor del av tiden är du ute med tjänstebilen och besöker våra olika kundföretag, men du tillbringar också ansenlig tid med telefonen som verktyg då du bokar in dina egna kundbesök. Ditt kundområde sträcker sig från Karlstad till Örebro.

Din profil
Vi ser gärna att du har provat på säljjobbet tidigare och kommit fram till att det här är ett yrke som passar dig. Vi söker en driven person med mycket energi. För att lyckas i den här rollen behöver du ha känsla för att bygga relationer och du trivs i en social roll med många kontaktytor. Egenskaper som kreativ, modig, nyfiken, ihärdig, pålitlig och ödmjuk värderar vi högt. Då vi jobbar i ett mo-dernt affärssystem är det viktigt att du är duktig på data. Genom att vara en god lyssnare och för-bereda dina kundbesök samt hålla koll på de för kunden viktiga detaljerna ser du möjligheter och lösningar på kundens problem. Det är sånt som skapar affärer. Givetvis är B-körkort ett krav. Det är meriterande om du redan idag har ett stort nätverk i säljområdet. Vi som vill bli dina arbetskamra-ter hoppas att du har humor och nära till skratt. En annan egenskap för att passa in är att man kan ta livet lite från den lätta sidan, utan att det påverkar prestationen eller kvalitén. Vi tillämpar lö-pande urval, så vänta inte för länge med din ansökan!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.


När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Vi sökeri ytterligare industrirörmontörer till Caverion!

Montör, metallprodukter
Läs mer Maj 17
Om företaget
Här finns nu möjligheten för en spännande anställning hos ett av Sveriges största installationsföretag. Rörmontör innebär ett varierat arbete med frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är goda för rätt person. Verksamheten omfattas av produkter så som rörledningar, prefabricering av rörkomponenter, tryckkärl och stålkonstruktioner i de flesta förekommande material. Uppdragen är inom processindustrin, läkemededelsindustrin och energisektorn.
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Caverions lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i den tekniska kompetensen och heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska leder uppdraget til en fast anställning hos Caverion.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med rörmontage och ansvara för arbetet från start till mål och har till viss del kundkontakt. Du arbetar med montering, service, underhåll och installationsarbete. Du arbetar dagtid och arbetet är i huvudsak förlagt på annan ort.

Din profil
Du har utbildning som Industrirörtekniker eller motsvarande och har erfarenhet från rörmontage och/eller rörsvetsning inom liknande branscher. Svetskunskaper är meriterande men inget krav.
Du är lösningsorienterad, har en förmåga att se vad som behöver göras, är strukturerad och kan kommunicera med kunden för att förstå hela processen. Kompetensprov EN-9606, körkort, resvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Som person är du noggrann, serviceinriktad, har yrkesstolthet, är resultatdriven och en teamspelare med god social kompetens.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till fast anställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Kundansvarig säljare

Utesäljare
Läs mer Maj 13
Om företaget
Vi på Industrisupport jobbar med rekrytering och bemanning, vilket fortfarande är en av Sveriges snabbast växande branscher. Våra kunder erbjuder intressanta arbetsplatser som lockar attraktiva medarbetare inom hela LO-sektorn och Unionen. Vi tar marknadsandelar i Värmland och Närke och söker därför ytterligare en säljare med möjlig placeringsort i Karlstad, Kristinehamn eller Karlskoga. Till den här tjänsten söker vi kandidater med både juniora och mer erfarna profiler. Du kommer få jobba med ett väl sammansvetsat team och ta del av välutvecklade säljmetoder och CRM-system. Det som kännetecknar oss är nytänk, kreativitet och arbetsglädje. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där du får vara med om fantastiska kundmöten och utvecklas inom B2B.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundansvarig säljare kommer du att utgå från en befintlig kundlista som du systema-tiskt bearbetar. På det viset skapar du ett stort nätverk som resulterar i goda resultat. En stor del av tiden är du ute med tjänstebilen och besöker våra olika kundföretag, men du tillbringar också ansenlig tid med telefonen som verktyg då du bokar in dina egna kundbesök. Ditt kundområde sträcker sig från Karlstad till Örebro.

Din profil
Vi ser gärna att du har provat på säljjobbet tidigare och kommit fram till att det här är ett yrke som passar dig. Vi söker en driven person med mycket energi. För att lyckas i den här rollen behöver du ha känsla för att bygga relationer och du trivs i en social roll med många kontaktytor. Egenskaper som kreativ, modig, nyfiken, ihärdig, pålitlig och ödmjuk värderar vi högt. Då vi jobbar i ett mo-dernt affärssystem är det viktigt att du är duktig på data. Genom att vara en god lyssnare och för-bereda dina kundbesök samt hålla koll på de för kunden viktiga detaljerna ser du möjligheter och lösningar på kundens problem. Det är sånt som skapar affärer. Givetvis är B-körkort ett krav. Det är meriterande om du redan idag har ett stort nätverk i säljområdet. Vi som vill bli dina arbetskamra-ter hoppas att du har humor och nära till skratt. En annan egenskap för att passa in är att man kan ta livet lite från den lätta sidan, utan att det påverkar prestationen eller kvalitén. Vi tillämpar lö-pande urval, så vänta inte för länge med din ansökan!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.


När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

CNC-operatör med programmeringserfarenhet sökes till Nomeko

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Maj 10
Om företaget
Nomeko AB i Molkom ca 25 minuter nordöst om Karlstad söker nu en ambitiös och engagerad CNC-operatör. Vill du ta nästa steget i din karriär och få möjlighet att utvecklas i din roll? Här får du en unik chans att arbeta på ett väletablerat och tryggt företag med härliga kollegor, korta beslutsvägar med trevlig arbetsmiljö och ny maskinpark.

Trivs du i rollen som CNC-operatör och är intresserad av att ständigt lära dig mer så finns nu möjligheten utöver det vanliga. Nomeko AB erbjuder avancerad verkstadskompetens och tillverkning av kundanpassade stålkomponenter för Nordisk industri. I nära samarbete med kund utvecklar de tillverkningsprocesser och tjänstelösningar för att gemensamt möta marknadens utmaningar. Bolaget ingår i Hermano Group, en sammanslutning av traditionella verkstadsföretag med rötterna i den Värmländska tillverkningsindustrin.
Här får du möjligheten att arbeta på en långsiktig och trygg arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna och där du kan bredda din kompetens och få fina utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-Operatör arbetar du självständigt med datorstyrda maskiner för mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer inom fordons- och maskinindustrin. Vi söker dig som är van att programmera, helst i styrsystemet Siemens. De styrsystem som används i maskinerna är bland annat Siemens, OPS, Fanuc och Heidenhain. I arbetsuppgifterna ingår rapportering av produktionsresultat och kvalitetsbrister samt skötsel och enklare underhåll av maskiner. Arbetet sker i 2-skift och produktionen omfattar såväl kortare som längre serier.


Din profil
• Du har god erfarenhet av CNC-bearbetning och har arbetat några år som CNC-operatör
• Du är van att programmera, helst i Siemens program
• Vi önskar god verkstadsvana och ett brinnande intresse för att arbeta i den miljön
• Du har god teknisk förmåga och drivs av att lära dig ny metodik
• Du är van att läsa ritningar, kan använda mätdon och kan således avgöra kvalitetsnivån på eget utfört arbete
• Du tar initiativ och deltar engagerat i produktions- och förbättringsarbetet
• Du är noggrann, kvalitetsmedveten och riskanalytisk
• Du kan ta anvisningar och följa instruktioner
• Du föredrar korta serier framför masstillverkning
• Du kan jobba 2-skift
• Du har bil och körkort
• Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift
• Du kan arbeta självständigt men också tillsammans med andra

Truck- och traversutbildning, kunskaper i affärssystemet Monitor och i det engelska språket är meriterande, men inte ett krav.


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en likvärdig anställning i ditt team. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Nu söker vi ytterligare industrirörmontörer till Caverion!

Montör, metallprodukter
Läs mer Apr 26
Om företaget
Här finns nu möjligheten för spännande uppdrag hos ett av Sveriges största installationsföretag. Rörmontör innebär ett varierat arbete med frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är goda för rätt person. Verksamheten omfattas av produkter så som rörledningar, prefabricering av rörkomponenter, tryckkärl och stålkonstruktioner i de flesta förekommande material. Uppdragen är inom processindustrin, läkemededelsindustrin och energisektorn.
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Caverions lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i den tekniska kompetensen och heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med rörmontage och ansvara för arbetet från start till mål och har till viss del kundkontakt. Du arbetar med montering, service, underhåll och installationsarbete. Du arbetar dagtid och arbetet är i huvudsak förlagt på annan ort.

Din profil
Du har utbildning som Industrirörtekniker eller motsvarande och har erfarenhet från rörmontage och/eller rörsvetsning inom liknande branscher. Svetskunskaper är meriterande men inget krav.
Du är lösningsorienterad, har en förmåga att se vad som behöver göras, är strukturerad och kan kommunicera med kunden för att förstå hela processen. Kompetensprov EN-9606, körkort, resvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Som person är du noggrann, serviceinriktad, har yrkesstolthet, är resultatdriven och en teamspelare med god social kompetens.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till fast anställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Kundansvarig säljare

Utesäljare
Läs mer Apr 29
Om företaget
Vi på Industrisupport jobbar med rekrytering och bemanning, vilket fortfarande är en av Sveriges snabbast växande branscher. Våra kunder erbjuder intressanta arbetsplatser som lockar attraktiva medarbetare inom hela LO-sektorn och Unionen. Vi tar marknadsandelar i Värmland och Närke och söker därför ytterligare en säljare med möjlig placeringsort i Karlstad, Kristinehamn eller Karlskoga. Till den här tjänsten söker vi kandidater med både juniora och mer erfarna profiler. Du kommer få jobba med ett väl sammansvetsat team och ta del av välutvecklade säljmetoder och CRM-system. Det som kännetecknar oss är nytänk, kreativitet och arbetsglädje. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där du får vara med om fantastiska kundmöten och utvecklas inom B2B.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundansvarig säljare kommer du att utgå från en befintlig kundlista som du systema-tiskt bearbetar. På det viset skapar du ett stort nätverk som resulterar i goda resultat. En stor del av tiden är du ute med tjänstebilen och besöker våra olika kundföretag, men du tillbringar också ansenlig tid med telefonen som verktyg då du bokar in dina egna kundbesök. Ditt kundområde sträcker sig från Karlstad till Örebro.

Din profil
Vi ser gärna att du har provat på säljjobbet tidigare och kommit fram till att det här är ett yrke som passar dig. Vi söker en driven person med mycket energi. För att lyckas i den här rollen behöver du ha känsla för att bygga relationer och du trivs i en social roll med många kontaktytor. Egenskaper som kreativ, modig, nyfiken, ihärdig, pålitlig och ödmjuk värderar vi högt. Då vi jobbar i ett mo-dernt affärssystem är det viktigt att du är duktig på data. Genom att vara en god lyssnare och för-bereda dina kundbesök samt hålla koll på de för kunden viktiga detaljerna ser du möjligheter och lösningar på kundens problem. Det är sånt som skapar affärer. Givetvis är B-körkort ett krav. Det är meriterande om du redan idag har ett stort nätverk i säljområdet. Vi som vill bli dina arbetskamra-ter hoppas att du har humor och nära till skratt. En annan egenskap för att passa in är att man kan ta livet lite från den lätta sidan, utan att det påverkar prestationen eller kvalitén. Vi tillämpar lö-pande urval, så vänta inte för länge med din ansökan!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.


När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Thermia söker kvalitetsingenjör med fokus på el/elektronik

Civilingenjör, kvalitet, elektronik
Läs mer Apr 13
Om företaget
Historien om Thermia börjar redan 1923. Från första stund handlar historien om det som kommer att gå som en röd linje genom bolagets verksamhet: smarta lösningar inom energi och uppvärmning.
Arbetet med forskning och utveckling utgår från en av Europas modernaste anläggningar i värmländska Arvika, som varit centrum för Thermia ända sedan starten. Genom tradition och innovation strävar vi hela tiden efter att förbättra varje enskild del av värmepumpens teknologi, trots att vi redan i dag tillverkar en av marknadens absolut bästa lösningar. Thermia är en av de ledande aktörerna på den svenska värmepumpsmarknaden med idag ca 250 anställda och befinner sig i en stark expansionsfas.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Industrisupport men du kommer anställas direkt av Thermia AB.


Dina arbetsuppgifter
Vill du ha ett omväxlande arbete i en internationell arbetsmiljö där du arbetar inom hela värmepumpens livscykel från tidigt idéskapande till återvinning av uttjänta produkter?
Produkter och produktionsanläggning utvecklas i snabb takt för att fortsätta möta både behov hos våra kunder och marknadernas krav på mer miljövänliga lösningar. En del i detta är alltmer avancerad elektronik och styrning. Thermia kommer därmed att utöka kvalitetsavdelningen med en ingenjör med fokus på el/elektronik.

Den här rollen passar dig som är gillar att delta i utvecklingsprojekt för att kvalitetssäkra komponenter och lösningar och leda kvalitetsförbättringsarbeten. Du ingår i ett tvärfunktionellt team mellan konstruktion, produktion och leverantörer, med expertiskunskap. Du arbetar även med verifieringsarbete av nya och modifierade komponenter och processer från leverantörer samt analysera kvalitetsdata.


Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta initiativrikt och analytiskt i en problemlösande miljö. Vi ser att du är en god lagspelare med starkt intresse för förbättringsarbeten med en ständig ambition att utveckla både dig själv och företaget. Förutom en god teknisk kompetens är du mångsidig, inkännande och ordningsam.
Vi tror att erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är viktig för att lyckas i denna tjänst samt högskoleutbildning inom el/elektronik eller motsvarande.
Du har goda datakunskaper samt talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska.

Rekryteringen sker löpande där vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sök därför tjänsten redan idag då tillsättningen kan ske innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Produktionstekniker till Inission

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Apr 22
Om företaget
Industrisupport söker en ny produktionstekniker till Inission i Munkfors. Här arbetar du i en organisation med avancerad produktionsprocess och spännande produktmix som befinner sig i en stark expansionsfas. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Industrisupport men du kommer anställas direkt av Inission.

Inission är en totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin- samt styr- och reglerteknik. Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Borås, Munkfors, Västerås, Malmö, Tallinn, Trondheim, Lohja och även ett säljbolag i Köpenhamn. Inission omsätter ca 1.150 mkr och har ca 585 anställda och är noterat på Nasdaq First North.


Dina arbetsuppgifter
Den här rollen passar dig som är stark på att kommunicera samtidigt som du har ett tekniskt driv. Du kommer in i ett team med expertiskunskap där din roll blir att skapa resultat tillsammans med dem.

Som produktionstekniker hos Inission har du ett spännande och stimulerande arbete med beredning av produktionsunderlag, leda projekt, driva problemlösning, utföra offerter och tidsberäkningar samt ge teknisk support mot sälj och produktion.
Arbetet sker med konstant fokus på att driva ständiga förbättringar och därmed skapa förutsättningar för fabriken att nå uppsatta mål.


Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta initiativrikt och analytiskt i en problemlösande miljö. Vi ser att du är en god lagspelare med starkt intresse för förbättringsarbeten med en ständig ambition att utveckla både dig själv och företaget. Förutom en god teknisk kompetens är du mångsidig, inkännande och ordningsam.

Vi tror att erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är viktig för att lyckas i denna tjänst. Det är meriterande om du har en EL/elektronikutbildning och tidigare vana av att arbeta med LEAN och projektledning.
Du har goda datakunskaper samt talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska.

Rekryteringen sker löpande där vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sök därför tjänsten redan idag då tillsättningen kan ske innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan!Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Kundansvarig säljare

Utesäljare
Läs mer Mar 31
Om företaget
Vi på Industrisupport jobbar med rekrytering och bemanning, vilket fortfarande är en av Sveriges snabbast växande branscher. Våra kunder erbjuder intressanta arbetsplatser som lockar attraktiva medarbetare inom hela LO-sektorn och Unionen. Vi tar marknadsandelar i Värmland och Närke och söker därför ytterligare en säljare med möjlig placeringsort i Karlstad, Kristinehamn eller Karlskoga. Till den här tjänsten söker vi kandidater med både juniora och mer erfarna profiler. Du kommer få jobba med ett väl sammansvetsat team och ta del av välutvecklade säljmetoder och CRM-system. Det som kännetecknar oss är nytänk, kreativitet och arbetsglädje. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där du får vara med om fantastiska kundmöten och utvecklas inom B2B.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundansvarig säljare kommer du att utgå från en befintlig kundlista som du systema-tiskt bearbetar. På det viset skapar du ett stort nätverk som resulterar i goda resultat. En stor del av tiden är du ute med tjänstebilen och besöker våra olika kundföretag, men du tillbringar också ansenlig tid med telefonen som verktyg då du bokar in dina egna kundbesök. Ditt kundområde sträcker sig från Karlstad till Örebro.

Din profil
Vi ser gärna att du har provat på säljjobbet tidigare och kommit fram till att det här är ett yrke som passar dig. Vi söker en driven person med mycket energi. För att lyckas i den här rollen behöver du ha känsla för att bygga relationer och du trivs i en social roll med många kontaktytor. Egenskaper som kreativ, modig, nyfiken, ihärdig, pålitlig och ödmjuk värderar vi högt. Då vi jobbar i ett mo-dernt affärssystem är det viktigt att du är duktig på data. Genom att vara en god lyssnare och för-bereda dina kundbesök samt hålla koll på de för kunden viktiga detaljerna ser du möjligheter och lösningar på kundens problem. Det är sånt som skapar affärer. Givetvis är B-körkort ett krav. Det är meriterande om du redan idag har ett stort nätverk i säljområdet. Vi som vill bli dina arbetskamra-ter hoppas att du har humor och nära till skratt. En annan egenskap för att passa in är att man kan ta livet lite från den lätta sidan, utan att det påverkar prestationen eller kvalitén. Vi tillämpar lö-pande urval, så vänta inte för länge med din ansökan!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.


När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Vill du utvecklas som CNC-operatör? Nomeko ger dig chansen!

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Apr 4
Om företaget
Nomeko AB i Molkom ca 25 minuter nordöst om Karlstad söker nu en ambitiös och engagerad CNC-operatör. Vill du ta nästa steget i din karriär och få möjlighet att utvecklas i din roll? Här får du en unik chans att arbeta på ett väletablerat och tryggt företag med härliga kollegor, korta beslutsvägar med trevlig arbetsmiljö och ny maskinpark.

Trivs du i rollen som CNC-operatör och är intresserad av att ständigt lära dig mer så finns nu möjligheten utöver det vanliga. Nomeko AB erbjuder avancerad verkstadskompetens och tillverkning av kundanpassade stålkomponenter för Nordisk industri. I nära samarbete med kund utvecklar de tillverkningsprocesser och tjänstelösningar för att gemensamt möta marknadens utmaningar. Bolaget ingår i Hermano Group, en sammanslutning av traditionella verkstadsföretag med rötterna i den Värmländska tillverkningsindustrin.
Här får du möjligheten att arbeta på en långsiktig och trygg arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna och där du kan bredda din kompetens och få fina utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-Operatör arbetar du självständigt med datorstyrda maskiner för mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer inom fordons- och maskinindustrin. Arbetet sker i 2-skift och produktionen omfattar såväl kortare som längre serier. De styrsystem som används i maskinerna är bland annat Siemens, OPS, Fanuc och Heidenhain. I arbetsuppgifterna ingår rapportering av produktionsresultat och kvalitetsbrister samt skötsel och enklare underhåll av maskiner.


Din profil
• Du har god erfarenhet av CNC-bearbetning och har arbetat några år som CNC-operatör
• Vi önskar god verkstadsvana och ett brinnande intresse för att arbeta i den miljön
• Du har god teknisk förmåga och drivs av att lära dig ny metodik
• Du är van att läsa ritningar, kan använda mätdon och kan således avgöra kvalitetsnivån på eget utfört arbete
• Du tar initiativ och deltar engagerat i produktions- och förbättringsarbetet
• Du är noggrann, kvalitetsmedveten och riskanalytisk
• Du kan ta anvisningar och följa instruktioner
• Du föredrar korta serier framför masstillverkning
• Du kan jobba 2-skift
• Du har bil och körkort
• Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift
• Du kan arbeta självständigt men också tillsammans med andra

Truck- och traversutbildning, kunskaper i affärssystemet Monitor och i det engelska språket är meriterande, men inte ett krav.


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en likvärdig anställning i ditt team. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Spännande arbete som industrirörmontör hos Caverion

Montör, metallprodukter
Läs mer Apr 1
Om företaget
Här finns nu möjligheten för spännande uppdrag hos ett av Sveriges största installationsföretag. Rörmontör innebär ett varierat arbete med frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är goda för rätt person. Verksamheten omfattas av produkter så som rörledningar, prefabricering av rörkomponenter, tryckkärl och stålkonstruktioner i de flesta förekommande material. Uppdragen är inom processindustrin, läkemededelsindustrin och energisektorn.
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Caverions lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i den tekniska kompetensen och heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med rörmontage och ansvara för arbetet från start till mål och har till viss del kundkontakt. Du arbetar med montering, service, underhåll och installationsarbete. Du arbetar dagtid och arbetet är i huvudsak förlagt på annan ort.

Din profil
Du har utbildning som Industrirörtekniker eller motsvarande och har erfarenhet från rörmontage och/eller rörsvetsning inom liknande branscher. Svetskunskaper är meriterande men inget krav.
Du är lösningsorienterad, har en förmåga att se vad som behöver göras, är strukturerad och kan kommunicera med kunden för att förstå hela processen. Kompetensprov EN-9606, körkort, resvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Som person är du noggrann, serviceinriktad, har yrkesstolthet, är resultatdriven och en teamspelare med god social kompetens.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till fast anställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Plåtmekaniker till stabil och växande verkstad i Karlstad

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Mar 7
Om företaget
För kunds räkning söker vi nu en engagerad plåtmekaniker till deras verkstad i Karlstad. Företaget är en certifierad skadespecialist. De har moderna, funktionella lokaler, har tillgång till den senaste tekniken, material och specialverktyg som krävs. Företaget eftersträvar så miljövänlig drift som möjligt och är ISO-certifierade både för kvalitet- och miljö. Vill du arbeta i en utmanande miljö där du kan utvecklas? Då är det här rätt tjänst för dig att söka!Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som plåtmekaniker kommer du att arbeta med att reparera krockskadade bilar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att demontera/montera, ytrikta, måttrikta bilar samt att kalibrera assistanssystem och avläsa felkoder. Du kan efter nödvändig utbildning få arbeta med strukturskador. Med god teamkänsla kommer du tillsammans med dina kollegor alltid sträva efter att överträffa kundens förväntningar.

Din profil
Som person är du positiv, självgående och du ser alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är engagerad, har stor drivkraft och gör det som krävs för att möta kundens förväntningar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strategisk och lösningsfokuserad. Du har förmågan att hantera flera moment samtidigt och du trivs med att periodvis arbeta i ett högt tempo. Du bör ha datavana samt ha kunskap kring uppmätning av bil och avläsning av felkoder.
Du kommer ingå i ett team av kompetenta och trevliga kollegor och du erbjuds även kontinuerlig utbildning för att du ska kunna utvecklas och växa i din roll. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta.
Du har några års dokumenterad erfarenhet inom plåtslageri. Du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift samt innehar B - körkort.
Vi ser att du som söker denna tjänst har slutfört fordonsteknisk linje med inriktning på plåtslageri eller erhållit motsvarande kompetens på annat vis.


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en likvärdig anställning i ditt team. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, med hänsyn till GDPR ber vi sökande att undvika information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Regional projektledare med ansvar för Internationalisering

Företagsrådgivare
Läs mer Mar 16
Om företaget
Nu söker organisationen Sustainable Steel Region dig som vill jobba i samverkan med företag och företagsstödjande organisationer samt stötta och underlätta för företag att nå ut på den internationella marknaden. I arbetet ingår att vara den drivande i att bygga internationella samarbeten och vara närvarande i internationella värde- och kunskapskedjor inom styrkeområdet Avancerade stål. Du får genom dina erfarenheter och förmågor sätta stor prägel på ditt och verksamhetens gemensamma mål.

Sustainable Steel Region är en innovationsplattform som bildats genom initiativ från Jernkontoret, IUC Dalarna, IUC Stål & Verkstad samt regionerna Dalarna, Gävleborg och Värmland med fokus på det världsledande styrkeområdet Avancerade stål. Med stålindustrins omställningsbehov för ögonen etablerar Sustainable Steel Region samarbeten med de aktörer som har kapacitet och förmåga att omsätta behov till lösningar. Här underlättar man och skapa synergier mellan företagen och utvecklingsmiljöer i regionerna. Verksamheten har fokus på tre områden: Hållbar innovation, Stålrelaterad spetskompetens och Internationalisering.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara projektledare för området Internationalisering och ha placering i Värmland.
I den här rollen;
•ligger tyngdpunkten på att synliggöra innovationsmiljön och kunskapsbasen i regionen.
•bygger du internationella samarbeten och närvarar i internationella värde- och kunskapskedjor.
•bidrar du till att mobilisera och bygga upp verksamheten, och förankra den hos aktörer som kan bidra till en hållbar och konkurrenskraftig stålindustri.
• Initierar du projekt och processer som stärker den regionala kunskapsbasen och innovationskapaciteten och samtidigt sätter den på världskartan.
•arbetar du tillsammans med två verksamhetsansvariga för områdena Stålrelaterad spetskompetens och Hållbar Innovation som utgår från Gävleborg och Dalarna. Verksamhetsområdena går hand i hand och ett starkt samarbete mellan områdena och ansvariga finns.
•bevakar du din hemregion men arbetar med alla tre områden och över hela norra Mellansverige.
•är du en stödfunktion för andra företag och stöttar andra att prestera.
•samverkar du med företag och företagsstödjande organisationer och underlättar för företag att finna ett större sammanhang.


Din profil
Du har relevant utbildning på högskoleingenjörs- eller civilingenjörsnivå. Du har tillräckligt god erfarenhet och kunskap om stålrelaterad industri, dess tillverkningsprocesser och stål som material för att kunna diskutera nuvarande och kommande behov, och utifrån detta diskutera relevanta insatser på ett initierat sätt med behovsägarna. Du trivs med att arbeta i en stöttande funktion, har en nätverkande förmåga och har lätt för att se samband, lyssna in och föra dialog. Du är strukturerad, engagerad och trivs med att jobba på lång sikt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt erfarenhet av administrativt arbete och god datorvana. Erfarenhet av internationellt arbete är meriterande.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en likvärdig anställning i ditt team. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Vill du utvecklas som CNC-operatör? Nomeko ger dig chansen!

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Mar 4
Om företaget
Nomeko AB i Molkom ca 25 minuter nordöst om Karlstad söker nu en ambitiös CNC-operatör. Vill du ta nästa steget i din karriär och få möjlighet att utvecklas i din roll? Här får du en unik chans att arbeta på ett väletablerat och tryggt företag med härliga kollegor, korta beslutsvägar med trevlig arbetsmiljö och ny maskinpark.

Trivs du i rollen som CNC-operatör och är intresserad av att ständigt lära dig mer så finns nu möjligheten utöver det vanliga. Nomeko AB erbjuder avancerad verkstadskompetens och tillverkning av kundanpassade stålkomponenter för Nordisk industri. I nära samarbete med kund utvecklar de tillverkningsprocesser och tjänstelösningar för att gemensamt möta marknadens utmaningar. Bolaget ingår i Hermano Group, en sammanslutning av traditionella verkstadsföretag med rötterna i den Värmländska tillverkningsindustrin.
Här får du möjligheten att arbeta på en långsiktig och trygg arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna och där du kan bredda din kompetens och få fina utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-Operatör arbetar du självständigt med datorstyrda maskiner för mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer inom fordons- och maskinindustrin. Arbetet sker i 2-skift och produktionen omfattar såväl kortare som längre serier. De styrsystem som används i maskinerna är bland annat Siemens, OPS, Fanuc och Heidenhain. I arbetsuppgifterna ingår rapportering av produktionsresultat och kvalitetsbrister samt skötsel och enklare underhåll av maskiner.


Din profil
• Du har god erfarenhet av CNC-bearbetning och har arbetat några år som CNC-operatör
• Vi önskar god verkstadsvana och ett brinnande intresse för att arbeta i den miljön
• Du har god teknisk förmåga och drivs av att lära dig ny metodik
• Du är van att läsa ritningar, kan använda mätdon och kan således avgöra kvalitetsnivån på eget utfört arbete
• Du tar initiativ och deltar engagerat i produktions- och förbättringsarbetet
• Du är noggrann, kvalitetsmedveten och riskanalytisk
• Du kan ta anvisningar och följa instruktioner
• Du föredrar korta serier framför masstillverkning
• Du kan jobba 2-skift
• Du har bil och körkort
• Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift
• Du kan arbeta självständigt men också tillsammans med andra

Truck- och traversutbildning, kunskaper i affärssystemet Monitor och i det engelska språket är meriterande, men inte ett krav.


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en likvärdig anställning i ditt team. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Klättrande montör med utgångspunkt Karlstad

Montör, metallprodukter
Läs mer Mar 9
Om företaget
För kunds räkning söker vi nu dig som är driven och trivs med att arbeta praktiskt. Hos oss får du möjligheten att skaffa dig meriterande erfarenheter, utvecklas kompetensmässigt och bredda ditt nätverk. Många av tjänsterna hos våra kundföretag leder till tillsvidareanställningar.

Urval sker löpande - är du intresserad, sök direkt!

Industrisupport är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag, etablerat sedan 1999. Ett familjeägt företag där vi satsar hela våra hjärtan, ett engagemang som inte bara märks externt utan även internt. Vi har fokus på våra medarbetare, vi drivs av ständig utveckling och vi verkar i en spännande bransch med stora möjligheter samtidigt som stämningen är genuin. Något som gör att det är lätt att trivas men också lätt att få utvecklas och vi hoppas att du vill bli vår nästa medarbetare!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med montering utomhus, främst på tak tillsammans med erfarna och härliga kollegor med vissa tyngre moment, hantlangning och skruvning.

Din profil
Du är händig, driven och gillar att arbeta utomhus och är en god medarbetare. Du trivs med och klarar tyngre moment under arbetsdagen samt att klättra omkring på tak, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt b-körkort. Meriterande är tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, montering och industrivana. Arbetet bedrivs på olika orter så möjlighet till resande i tjänsten är ett krav.

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till fast anställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Spännande arbete som industrirörmontör hos Caverion

Montör, metallprodukter
Läs mer Mar 1
Om företaget
Här finns nu möjligheten för spännande uppdrag hos ett av Sveriges största installationsföretag. Rörmontör innebär ett varierat arbete med frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är goda för rätt person. Verksamheten omfattas av produkter så som rörledningar, prefabricering av rörkomponenter, tryckkärl och stålkonstruktioner i de flesta förekommande material. Uppdragen är inom processindustrin, läkemededelsindustrin och energisektorn.
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Caverions lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i den tekniska kompetensen och heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med rörmontage och ansvara för arbetet från start till mål och har till viss del kundkontakt. Du arbetar med montering, service, underhåll och installationsarbete. Du arbetar dagtid och arbetet är i huvudsak förlagt på annan ort.

Din profil
Du har utbildning som Industrirörtekniker eller motsvarande och har erfarenhet från rörmontage och/eller rörsvetsning inom liknande branscher. Svetskunskaper är meriterande men inget krav.
Du är lösningsorienterad, har en förmåga att se vad som behöver göras, är strukturerad och kan kommunicera med kunden för att förstå hela processen. Kompetensprov EN-9606, körkort, resvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Som person är du noggrann, serviceinriktad, har yrkesstolthet, är resultatdriven och en teamspelare med god social kompetens.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till fast anställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Få träning på jobbet, däcksäsongen är strax här!

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Mar 8
Om företaget
Nu är det dags igen att hålla vägarna säkra och bilisterna bötesfria. Nu söker vi däckmontörer för säsongsarbete under våren. Här får du möjlighet att komma in i branschen och utöka ditt nätverk. Du arbetar i team med ett gäng härliga kollegor och dina timmar på gymmet kommer till fördel. Här passar du som trivs med att arbeta i ett högt tempo, där arbetsdagen flyter på och går fort.

Urval sker löpande, är du intresserad - sök direkt!
Dina arbetsuppgifter
Arbetet som däckmontör innefattar däckmontering, krängning och skiftning.

Din profil
Vi söker dig som har B-körkort, fordons- eller industriutbildning och/eller erfarenhet från fordons- eller industribranschen. Jobbet kan vara tungt och passar dig med god fysik, är händig och har lusten att lära dig mer om fordon. Du tycker om att hugga i när det behövs och trivs i ett högt arbetstempo. Du kan rapportera i databaserade system, föredrar att arbeta i team och talar svenska för samarbetets skull. Meriterande är erfarenhet från liknande arbete.

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till fast anställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualla läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Regional rådgivare för Sustainable Steel

Företagsrådgivare
Läs mer Feb 22
Om företaget
Trivs du med att arbeta i en stöttande funktion, har en nätverkande förmåga och har lätt för att se samband, lyssna in och föra dialog? Har du kunskaper om den stålrelaterade industrin och vill jobba mot en fossilfri och hållbar stålindustri? Då är det här jobbet för dig!

Sustainable Steel Region är en innovationsplattform i Norra Mellansverige med fokus på det världsledande styrkeområdet Avancerade stål. Organisationen har bildats genom initiativ från Jernkontoret, IUC Dalarna, IUC Stål & Verkstad samt regionerna Dalarna, Gävleborg och Värmland. Med stålindustrins omställningsbehov för ögonen etablerar Sustainable Steel Region samarbeten med de aktörer som har kapacitet och förmåga att omsätta dessa behov till lösningar.
Genom ett brett och förankrat kontaktnät är Sustainable Steel Regions roll att vara den aktiva och verksamhetsnära bryggan mellan relevanta aktörer: innovativa små- och medelstora företag, stålindustrin som behovsägare och testbädd för nya produkter och tjänster, samt forsknings- och utbildningsaktörer för att säkerställa den spetskompetens som krävs för en långsiktig omställning mot en fossilfri och hållbar stålindustri. Verksamheten har fokus på tre områden: Hållbar innovation, Stålrelaterad spetskompetens och Internationalisering.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara ansvarig för området Internationalisering. Du synliggör innovationsmiljön och bygger internationella samarbeten som banar väg för finansiering och tillgång till testmiljöer för regionens små- och medelstora företag. Du samverkar med regionala, nationella och internationella företagsstödjande organisationer och underlättar för företag att synas och verka i ett större sammanhang.
Din placering är Karlstad där du utgör närmsta kontaktperson i Värmland samt bevakar aktuellt utvecklingsarbete i regionens stålrelaterade industri. Dina kollegor utgår från Gävleborg och Dalarna och tillsammans täcker vi in Norra Mellansverige.
De tre verksamhetsområdena går hand i hand och ett starkt samarbete mellan områdena och de tre regionerna är viktigt. I den här rollen bidrar du till att bygga upp verksamheten och förankra den hos aktörer som kan bidra till en hållbar och konkurrenskraftig stålindustri. Du får initiera projekt och processer som stärker den regionala kunskapsbasen och innovationskapaciteten, för att samtidigt sätta dem på världskartan. Du får genom dina erfarenheter och förmågor sätta stor prägel på ditt och verksamhetens gemensamma arbete.


Din profil
Du har relevant utbildning på högskoleingenjörs- eller civilingenjörsnivå. Du har tillräckligt god erfarenhet och kunskap om stålrelaterad industri, dess tillverkningsprocesser och stål som material för att kunna diskutera nuvarande och kommande behov, och utifrån detta diskutera relevanta insatser på ett initierat sätt med behovsägarna. Du trivs med att arbeta i en stöttande funktion, har en nätverkande förmåga och har lätt för att se samband, lyssna in och föra dialog. Du är strukturerad, engagerad och trivs med att jobba på lång sikt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt erfarenhet av administrativt arbete och god datorvana. Erfarenhet av internationellt arbete är meriterande.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Plåtmekaniker till stabil och växande verkstad i Karlstad

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Feb 16
Om företaget
För kunds räkning söker vi nu en engagerad plåtmekaniker till deras verkstad i Karlstad. Företaget är en certifierad skadespecialist. De har moderna, funktionella lokaler, har tillgång till den senaste tekniken, material och specialverktyg som krävs. Företaget eftersträvar så miljövänlig drift som möjligt och är ISO-certifierade både för kvalitet- och miljö. Vill du arbeta i en utmanande miljö där du kan utvecklas? Då är det här rätt tjänst för dig att söka!Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som plåtmekaniker kommer du att arbeta med att reparera krockskadade bilar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att demontera/montera, ytrikta, måttrikta bilar samt att kalibrera assistanssystem och avläsa felkoder. Du kan efter nödvändig utbildning få arbeta med strukturskador. Med god teamkänsla kommer du tillsammans med dina kollegor alltid sträva efter att överträffa kundens förväntningar.

Din profil
Som person är du positiv, självgående och du ser alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är en engagerad person med stor drivkraft och gör det som krävs för att möta kundens förväntningar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strategisk och lösningsfokuserad. Du har förmågan att hantera flera moment samtidigt och du trivs med att periodvis arbeta i ett högt tempo. Du bör ha datavana samt ha kunskap kring uppmätning av bil och avläsning av felkoder.
Du kommer ingå i ett team av kompetenta och trevliga kollegor och du erbjuds även kontinuerlig utbildning för att du ska kunna utvecklas och växa i din roll. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta.
Du har några års dokumenterad erfarenhet inom plåtslageri. Du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.
Vi ser att du som söker denna tjänst har slutfört fordonsteknisk linje med inriktning på plåtslageri eller erhållit motsvarande kompetens på annat vis.


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en likvärdig anställning i ditt team. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, med hänsyn till GDPR ber vi sökande att undvika information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

CNC-operatörer till Grums och Karlstad

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Feb 11
Om företaget
Vill du bli del av ett duktigt team med positiv laganda, där utvecklingsmöjligheterna är stora?
Nu söker vi maskinoperatörer och CNC-operatör till ett dynamiskt företag under expansion i Grums och Karlstad.
Här utvecklas en ny maskinpark i nya och fräscha lokaler och du får börja på ett stabilt och växande företag där operatörerna tillverkar detaljer från start till färdig produkt tillsammans med erfarna kollegor.

Vi arbetar med löpande urval, är du intresserad - sök direkt!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att programmera och tillverka detaljer från start till färdig produkt, köra supportsvarv, svarv eller fräs med enklare ISO-programmering och få upplärning på plats. Jobben varierar mycket då det är styckestillverkning, arbetet bedrivs i 2-skift vid behov.
Här finns stor utvecklingspotential för dig som vill lära dig mer och mer avancerade jobb och bli mentor för mindre erfarna operatörer.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör. Du har kunskap i ritningsläsning, programmering, kan mäta artiklar och behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du driven, nyfiken, kan ta egna initiativ och arbeta självständigt samt är en god medarbetare.

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till fast anställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Stötta en långsiktig omställning mot en fossilfri och hållbar stålindustri!

Företagsrådgivare
Läs mer Feb 11
Om företaget
Trivs du med att arbeta i en stöttande funktion, har en nätverkande förmåga och har lätt för att se samband, lyssna in och föra dialog? Har du kunskaper om den stålrelaterade industrin och vill jobba mot en fossilfri och hållbar stålindustri? Då är det här jobbet för dig!

Sustainable Steel Region är en innovationsplattform i Norra Mellansverige med fokus på det världsledande styrkeområdet Avancerade stål. Organisationen har bildats genom initiativ från Jernkontoret, IUC Dalarna, IUC Stål & Verkstad samt regionerna Dalarna, Gävleborg och Värmland. Med stålindustrins omställningsbehov för ögonen etablerar Sustainable Steel Region samarbeten med de aktörer som har kapacitet och förmåga att omsätta dessa behov till lösningar.
Genom ett brett och förankrat kontaktnät är Sustainable Steel Regions roll att vara den aktiva och verksamhetsnära bryggan mellan relevanta aktörer: innovativa små- och medelstora företag, stålindustrin som behovsägare och testbädd för nya produkter och tjänster, samt forsknings- och utbildningsaktörer för att säkerställa den spetskompetens som krävs för en långsiktig omställning mot en fossilfri och hållbar stålindustri. Verksamheten har fokus på tre områden: Hållbar innovation, Stålrelaterad spetskompetens och Internationalisering.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara ansvarig för området Internationalisering. Du synliggör innovationsmiljön och bygger internationella samarbeten som banar väg för finansiering och tillgång till testmiljöer för regionens små- och medelstora företag. Du samverkar med regionala, nationella och internationella företagsstödjande organisationer och underlättar för företag att synas och verka i ett större sammanhang.
Din placering är Karlstad där du utgör närmsta kontaktperson i Värmland samt bevakar aktuellt utvecklingsarbete i regionens stålrelaterade industri. Dina kollegor utgår från Gävleborg och Dalarna och tillsammans täcker vi in Norra Mellansverige.
De tre verksamhetsområdena går hand i hand och ett starkt samarbete mellan områdena och de tre regionerna är viktigt. I den här rollen bidrar du till att bygga upp verksamheten och förankra den hos aktörer som kan bidra till en hållbar och konkurrenskraftig stålindustri. Du får initiera projekt och processer som stärker den regionala kunskapsbasen och innovationskapaciteten, för att samtidigt sätta dem på världskartan. Du får genom dina erfarenheter och förmågor sätta stor prägel på ditt och verksamhetens gemensamma arbete.


Din profil
Du har relevant utbildning på högskoleingenjörs- eller civilingenjörsnivå. Du har tillräckligt god erfarenhet och kunskap om stålrelaterad industri, dess tillverkningsprocesser och stål som material för att kunna diskutera nuvarande och kommande behov, och utifrån detta diskutera relevanta insatser på ett initierat sätt med behovsägarna. Du trivs med att arbeta i en stöttande funktion, har en nätverkande förmåga och har lätt för att se samband, lyssna in och föra dialog. Du är strukturerad, engagerad och trivs med att jobba på lång sikt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt erfarenhet av administrativt arbete och god datorvana. Erfarenhet av internationellt arbete är meriterande.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Få träning på jobbet, däcksäsongen är på ingång

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Feb 7
Om företaget
Nu är det dags igen att hålla vägarna säkra och bilisterna bötesfria. Nu söker vi däckmontörer för säsongsarbete under våren. Här får du möjlighet att komma in i branschen och utöka ditt nätverk. Du arbetar i team med ett gäng härliga kollegor och dina timmar på gymmet kommer till fördel. Här passar du som trivs med att arbeta i ett högt tempo, där arbetsdagen flyter på och går fort.

Urval sker löpande, är du intresserad - sök direkt!
Dina arbetsuppgifter
Arbetet som däckmontör innefattar däckmontering, krängning och skiftning.

Din profil
Vi söker dig som har B-körkort, fordons- eller industriutbildning och/eller erfarenhet från fordons- eller industribranschen. Jobbet kan vara tungt och passar dig med god fysik, är händig och har lusten att lära dig mer om fordon. Du tycker om att hugga i när det behövs och trivs i ett högt arbetstempo. Du kan rapportera i databaserade system, föredrar att arbeta i team och talar svenska för samarbetets skull. Meriterande är erfarenhet från liknande arbete.

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till fast anställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Vill du utvecklas som CNC-operatör? Nomeko ger dig chansen!

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Feb 10
Om företaget
Nomeko AB i Molkom ca 25 minuter nordöst om Karlstad söker nu en ambitiös CNC-operatör. Vill du ta nästa steget i din karriär och få möjlighet att utvecklas i din roll? Här får du en unik chans att arbeta på ett väletablerat och tryggt företag med härliga kollegor, korta beslutsvägar med trevlig arbetsmiljö och ny maskinpark.

Trivs du i rollen som CNC-operatör och är intresserad av att ständigt lära dig mer så finns nu möjligheten utöver det vanliga. Nomeko AB erbjuder avancerad verkstadskompetens och tillverkning av kundanpassade stålkomponenter för Nordisk industri. I nära samarbete med kund utvecklar de tillverkningsprocesser och tjänstelösningar för att gemensamt möta marknadens utmaningar. Bolaget ingår i Hermano Group, en sammanslutning av traditionella verkstadsföretag med rötterna i den Värmländska tillverkningsindustrin.
Här får du möjligheten att arbeta på en långsiktig och trygg arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna och där du kan bredda din kompetens och få fina utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-Operatör arbetar du självständigt med datorstyrda maskiner för mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer inom fordons- och maskinindustrin. Arbetet sker i 2-skift och produktionen omfattar såväl kortare som längre serier. De styrsystem som används i maskinerna är bland annat Siemens, OPS, Fanuc och Heidenhain. I arbetsuppgifterna ingår rapportering av produktionsresultat och kvalitetsbrister samt skötsel och enklare underhåll av maskiner.


Din profil
• Du har god erfarenhet av CNC-bearbetning och har arbetat några år som CNC-operatör
• Vi önskar god verkstadsvana och ett brinnande intresse för att arbeta i den miljön
• Du har god teknisk förmåga och drivs av att lära dig ny metodik
• Du är van att läsa ritningar, kan använda mätdon och kan således avgöra kvalitetsnivån på eget utfört arbete
• Du tar initiativ och deltar engagerat i produktions- och förbättringsarbetet
• Du är noggrann, kvalitetsmedveten och riskanalytisk
• Du kan ta anvisningar och följa instruktioner
• Du föredrar korta serier framför masstillverkning
• Du kan jobba 2-skift
• Du har bil och körkort
• Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift
• Du kan arbeta självständigt men också tillsammans med andra

Truck- och traversutbildning, kunskaper i affärssystemet Monitor och i det engelska språket är meriterande, men inte ett krav.


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en likvärdig anställning i ditt team. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Attraktivt jobb som montör hos Rydahls!

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 24
Om företaget
Rydahls har en drygt 100-årig historia och är specialister på bromssystem och friktionslösningar till alla sorters fordon och till tillverkande industri. De har en stark marknadsposition och erbjuder skräddarsydda lösningar samt ett brett sortiment av bromsdelar och friktionsmaterial. Med sin höga kompetens, långa erfarenhet och utmärkta kundservice strävar Rydahls efter att leda och driva utvecklingen i branschen. Just nu erbjuder Rydahls i samarbete med Industrisupport ett mycket attraktivt arbete som montör med stora utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du får anställning direkt av Rydahls, men att ansökan ställs till Industrisupport, som även svarar på dina frågor kring tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta dagtid med varierande arbetsuppgifter, i huvudsak montage;
•Montering efter ritning
•Planering och uppföljning
•Tryckinställningar
•Självständigt arbete efter instruktion
•En del packningsarbete
•Truckkörning med ståstaplare och motviktstruck


Din profil
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom mekanik, luft, elektronik, hydraulik, ritningsläsning, montering samt svenska i tal och skrift. Du behöver klara av att jobba med en del tyngre moment under monteringen och är en händig person som tycker om att montera och skruva. Du trivs med att planera, dokumentera och administrera ditt arbete.
Som person vill du hålla ett högt arbetstempo, är kvalitetsmedveten och noggrann. Du är fokuserad och en god lagspelare samtidigt som du trivs med att arbeta i en självgående roll.
Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt! Dina kompetenta och positiva kollegor väntar på att få hälsa dig välkommen!


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en likvärdig anställning i ditt team. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Laseroperatör till Rollsrollers härliga gäng!

Laseroperatör/Laserskärare
Läs mer Dec 29
Om företaget
Rollsroller AB är en världsledande aktör för tillverkning och försäljning av lamineringsbord och tillhörande verktyg/utrustning till främst den skylt & grafiska industrin.
De finns i deras egna lokaler på Gräsdalen i Karlstad med nära till E18, Bergvik Köpcentrum samt Karlstad centrum. Tillsammans med duktiga och kompetenta medarbetare är de en koncern i utveckling som vill framåt. Välkommen med din ansökan!

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!Dina arbetsuppgifter
Bearbetning av metalldetaljer, sköta och programmera laserskärare. Planera arbetet och material. Behjälplig med övriga produktionsgöromål vid behov.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet inom metallindustrin med god maskin- & materialkännedom.
Du är en lösningsorienterad person som arbetar strukturerat och har som vana att planera och utföra sitt arbete under eget ansvar. Det är ett glatt gäng som arbetar här så vi ser gärna att du har en god social kompetens och gillar att arbeta med andra människor, är positiv, håller ett högt tempo och är självgående.


Travers- & truckkort är meriterande.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av våra rekryterare enligt nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka jobbet!

Ansök nu

Maskin - och CNC-operatörer till Grums och Karlstad

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Dec 21
Om företaget
Vill du bli del av ett duktigt team med positiv laganda, där utvecklingsmöjligheterna är stora?
Nu söker vi maskinoperatörer och CNC-operatör till ett dynamiskt företag under expansion i Grums och Karlstad.
Här utvecklas en ny maskinpark i nya och fräscha lokaler och du får börja på ett stabilt och växande företag där operatörerna tillverkar detaljer från start till färdig produkt tillsammans med erfarna kollegor.

Vi arbetar med löpande urval, är du intresserad - sök direkt!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att programmera och tillverka detaljer från start till färdig produkt, köra supportsvarv, svarv eller fräs med enklare ISO-programmering och få upplärning på plats. Jobben varierar mycket då det är styckestillverkning, arbetet bedrivs i 2-skift vid behov.
Här finns stor utvecklingspotential för dig som vill lära dig mer och mer avancerade jobb och bli mentor för mindre erfarna operatörer.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från industri som maskinoperatör och med skärande tillverkning (svarv, fräs, arborrverk etc. är ett plus). Du har kunskap i ritningsläsning, kan mäta artiklar och behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du driven, nyfiken, kan ta egna initiativ och arbeta självständigt samt är en god medarbetare.

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till fast anställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Meka med skogsmaskiner?

Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Läs mer Nov 11
Om företaget
Maskin Väst är ett företag som jobbar med lantbruks-, entreprenad- och skogsmaskiner. Företaget har ett 40-tal medarbetare i Karlstad och Örebro och omsätter ca 350 miljoner. Därmed är de en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland och norra Dalsland. Mekaniker söker sig hit för att Maskin Väst bryr sig om sin personal och vårdar sina kunder. De har en bra verkstad och schysst utrustning i servicebilarna. Kundrelationerna är väl inarbetade och kamraterna på golvet fungerar som bra bollplank när man behöver hjälp. Nu behöver företaget förstärka serviceorganisationen med ytterligare en mekaniker med inriktning på skogsmaskiner. Är du intresserad av att jobba i soliga Karlstad hos en arbetsgivare som satsar på din vidareutbildning som mekaniker, ja då tycker jag att du ska läsa vidare. Maskin Väst avser att investera i din utbildning och söker därför dig som ser långsiktigt på att jobba här. Företaget erbjuder även privat sjukvårdsförsäkring för sina anställda.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att göra servicearbete och reparationer på Rottne skogsmaskiner (skotare och skördare). Servicearbete och reparationer sker huvudsakligen ute i fält, men även inne på verkstan. Det är allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer, som utförs på plats hos kunden eller på företagets moderna serviceanläggning. Arbetstiderna är 07:00-16:00 och dagtraktamente utgår vid arbeten ute på fält.

Din profil
Vi söker dig som har mekanikerutbildning mot tunga fordon (Södra Viken, Skogstekniska eller motsvarande). Din utbildning och erfarenhet ska helst gå mot skogsmaskiner, men är du riktigt duktig och erfaren inom jordbruks- eller entreprenadmaskiner, så kan du söka ändå. Du ska ha minst grundkunskaper inom hydraulik, elektronik och svetsning. B-körkort ett krav, C-kort är meriterande. Hos oss möter du kunderna dagligen och du ska gilla och förstå vikten av goda kundrelationer. Vi hoppas att du som söker redan är etablerad skogsmaskinsmekaniker och jobbar på eller driver en konkurrerande verkstad, men är sugen på att röra på dig, träffa lite nytt folk och framförallt vidareutvecklas som mekaniker. Det går därför att ordna så att du får komma och titta på verkstan och ”känna in” om detta kan vara något för dig. Ta gärna en förutsättningslös kontakt med nedanstående rekryterare, så får du svar på de frågor du sitter med just nu. Välkommen!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Det här är ett rekryteringsuppdrag. Industrisupport sköter rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av våra rekryterare enligt nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka jobbet!

Ansök nu

Regional processledare och projektledare till IUC/ Stål & Verkstad

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Nov 2
Om företaget
Har du erfarenheter av att driva projekt och processer framåt? Brinner du för ett livskraftigt Värmland?
Här får du chansen att delta i den fortsatta utvecklingen av två av Sveriges största industriella nätverk vilket även innebär stora utvecklingsmöjligheter inom exempelvis projektledning och kompetensfrågor.

IUC/ Stål & Verkstad stöttar industrin i Värmland utifrån företagens behov. Genom att skapa förutsättningar för ökad innovationsförmåga och stärkt konkurrenskraft och utvecklar vi industrin för ett hållbart Värmland. Teknikcollege är Sveriges största samverkansplattform för industrins kompetensförsörjning och en kvalitetsstämpel på utbildningar där kommuner, utbildningssamordnare och företag samverkar för att öka attraktionskraften och kvaliteten på tekniskt inriktade utbildningar.

Då IUC/ Stål & Verkstad ökar fokus kring industrins behov av kompetensförsörjning och kompetensutveckling söker vi nu dig som vill arbeta som Regional processledare på Teknikcollege samt som Delprojektledare i kompetensutvecklingsprojekt.


Dina arbetsuppgifter
I tjänsten kommer du att delta i den fortsatta utvecklingen av två av Sveriges största industriella nätverk, IUC och Teknikcollege och du kommer att arbeta med en bred kontaktyta med externa intressenter.

I din roll som Regional processledare för Teknikcollege bidrar du till att utveckla utbildningar och verksamheter i linje med intentionerna för Teknikcollege. Genom att föra dialog och delta i möten med lokala styrgrupper, företrädare för industriföretag, lärare för utbildningar och skolledningar etc driver du intressanta och viktiga frågor framåt.
Vidare innebär rollen att följa upp och förankra de åtta grundkriterierna för en ändamålsenlig utbildning och industrins kompetensförsörjning, äga processen med certifiering, förbereda och protokollföra regionala styrgruppsmöten samt ansvara för det regionala årshjulet avseende självgranskning, uppföljning av strategi och delstrategier.
Som delprojektledare i kompetensutvecklingsprojekt kommer du tillsammans med projektledare att ansvara för planering, framdrift och uppfyllande av målsättningar, arbeta med administration, budget och rapportering samt föra dialog med finansiärer, intressenter och deltagare i projektet.
Att arbeta strukturerat, att kunna prioritera utifrån helheten samt att skapa förtroendefulla relationer är viktiga egenskaper. Därför fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet.


Din profil
• Du har utbildning inom och erfarenhet av HR-arbete och/eller skol- och utbildningssystem.
• Industriell branscherfarenhet ser vi som en stor fördel.
• Du har vana vid att driva projekt och processer framåt och har erfarenhet av kompetensutveckling av medarbetare
• Goda kunskaper inom Officepaketet och det svenska språket.
• Du är strukturerad och en van administratör
• B-körkort och tillgång till bil då tjänsten innefattar resor, främst i Värmland.

Du trivs med att jobba i en organisation som fäster stor vikt vid sin värdegrund; Coacha, Respektera, Utveckla samt Missionen: ”Vi utvecklar industrin för ett hållbart Värmland”

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av våra rekryterare enligt nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka jobbet!

Ansök nu

Attraktivt jobb som montör hos Rydahls!

Montör, metallprodukter
Läs mer Dec 13
Om företaget
Rydahls har en drygt 100-årig historia och är specialister på bromssystem och friktionslösningar till alla sorters fordon och till tillverkande industri. De har en stark marknadsposition och erbjuder skräddarsydda lösningar samt ett brett sortiment av bromsdelar och friktionsmaterial. Med sin höga kompetens, långa erfarenhet och utmärkta kundservice strävar Rydahls efter att leda och driva utvecklingen i branschen. Just nu erbjuder Rydahls i samarbete med Industrisupport ett mycket attraktivt arbete som montör med stora utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du får anställning direkt av Rydahls, men att ansökan ställs till Industrisupport, som även svarar på dina frågor kring tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta dagtid med varierande arbetsuppgifter, i huvudsak montage;
•Montering efter ritning
•Planering och uppföljning
•Tryckinställningar
•Självständigt arbete efter instruktion
•En del packningsarbete
•Truckkörning med ståstaplare och motviktstruck


Din profil
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom mekanik, luft, elektronik, hydraulik, ritningsläsning, montering samt svenska i tal och skrift. Du behöver klara av att jobba med en del tyngre moment under monteringen och är en händig person som tycker om att montera och skruva. Du trivs med att planera, dokumentera och administrera ditt arbete.
Som person vill du hålla ett högt arbetstempo, är kvalitetsmedveten och noggrann. Du är fokuserad och en god lagspelare samtidigt som du trivs med att arbeta i en självgående roll.
Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt! Dina kompetenta och positiva kollegor väntar på att få hälsa dig välkommen!


Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en likvärdig anställning i ditt team. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Laseroperatör till Rollsrollers härliga gäng!

Laseroperatör/Laserskärare
Läs mer Nov 23
Om företaget
Rollsroller AB är en världsledande aktör för tillverkning och försäljning av lamineringsbord och tillhörande verktyg/utrustning till främst den skylt & grafiska industrin.
De finns i deras egna lokaler på Gräsdalen i Karlstad med nära till E18, Bergvik Köpcentrum samt Karlstad centrum. Tillsammans med duktiga och kompetenta medarbetare är de en koncern i utveckling som vill framåt. Välkommen med din ansökan!

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!Dina arbetsuppgifter
Bearbetning av metalldetaljer, sköta och programmera laserskärare. Planera arbetet och material. Behjälplig med övriga produktionsgöromål vid behov.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet inom metallindustrin med god maskin- & materialkännedom.
Du är en lösningsorienterad person som arbetar strukturerat och har som vana att planera och utföra sitt arbete under eget ansvar. Det är ett glatt gäng som arbetar här så vi ser gärna att du har en god social kompetens och gillar att arbeta med andra människor, är positiv, håller ett högt tempo och är självgående.


Travers- & truckkort är meriterande.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av våra rekryterare enligt nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka jobbet!

Ansök nu

Regional processledare och projektledare till IUC/ Stål & Verkstad

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Nov 17
Om företaget
Har du erfarenheter av att driva projekt och processer framåt? Brinner du för ett livskraftigt Värmland?
Här får du chansen att delta i den fortsatta utvecklingen av två av Sveriges största industriella nätverk vilket även innebär stora utvecklingsmöjligheter inom exempelvis projektledning och kompetensfrågor.

IUC/ Stål & Verkstad stöttar industrin i Värmland utifrån företagens behov. Genom att skapa förutsättningar för ökad innovationsförmåga och stärkt konkurrenskraft och utvecklar vi industrin för ett hållbart Värmland. Teknikcollege är Sveriges största samverkansplattform för industrins kompetensförsörjning och en kvalitetsstämpel på utbildningar där kommuner, utbildningssamordnare och företag samverkar för att öka attraktionskraften och kvaliteten på tekniskt inriktade utbildningar.

Då IUC/ Stål & Verkstad ökar fokus kring industrins behov av kompetensförsörjning och kompetensutveckling söker vi nu dig som vill arbeta som Regional processledare på Teknikcollege samt som Delprojektledare i kompetensutvecklingsprojekt.

Vi arbetar med löpande urval, är du intresserad - sök direkt!

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten kommer du att delta i den fortsatta utvecklingen av två av Sveriges största industriella nätverk, IUC och Teknikcollege och du kommer att arbeta med en bred kontaktyta med externa intressenter.

I din roll som Regional processledare för Teknikcollege bidrar du till att utveckla utbildningar och verksamheter i linje med intentionerna för Teknikcollege. Genom att föra dialog och delta i möten med lokala styrgrupper, företrädare för industriföretag, lärare för utbildningar och skolledningar etc driver du intressanta och viktiga frågor framåt.
Vidare innebär rollen att följa upp och förankra de åtta grundkriterierna för en ändamålsenlig utbildning och industrins kompetensförsörjning, äga processen med certifiering, förbereda och protokollföra regionala styrgruppsmöten samt ansvara för det regionala årshjulet avseende självgranskning, uppföljning av strategi och delstrategier.
Som delprojektledare i kompetensutvecklingsprojekt kommer du tillsammans med projektledare att ansvara för planering, framdrift och uppfyllande av målsättningar, arbeta med administration, budget och rapportering samt föra dialog med finansiärer, intressenter och deltagare i projektet.
Att arbeta strukturerat, att kunna prioritera utifrån helheten samt att skapa förtroendefulla relationer är viktiga egenskaper. Därför fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet.


Din profil
•Du har utbildning inom och erfarenhet av HR-arbete och/eller skol- och utbildningssystem.
•Industriell branscherfarenhet ser vi som en stor fördel.
•Du har vana vid att driva projekt och processer framåt och har erfarenhet av kompetensutveckling av medarbetare
•Goda kunskaper inom Officepaketet och det svenska språket.
•Du är strukturerad och en van administratör
•B-körkort och tillgång till bil då tjänsten innefattar resor, främst i Värmland.

Du trivs med att jobba i en organisation som fäster stor vikt vid sin värdegrund; Coacha, Respektera, Utveckla samt Missionen: ”Vi utvecklar industrin för ett hållbart Värmland”

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av våra rekryterare enligt nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka jobbet!

Ansök nu

Vi söker tre plattsättare

Plattsättare
Läs mer Okt 1
Om företaget
Vi söker nu tre plattsättare för kunds räkning till prefabricerade enheter.
Här får du arbeta i en modern anläggning med ny maskinpark och erfaren personal.

Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget.
Vi arbetar med löpande urval - är du intresserad - sök direkt!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med plattsättning enligt ritning och kontrollera fall, krökningar och kvalitet.

Din profil
Du är en erfaren plattsättare med minst två års yrkeserfarenhet och har erfarenhet av att arbeta med tekniska ritningar samt mätverktyg. Du arbetar strukturerat och effektivt, är noggrann och engagerad.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Ansök nu

Gillar du att meka med ”riktiga” fordon?

Lastbilsmekaniker
Läs mer Okt 8
Om företaget
Skulle du vilja ha en fast anställning på en modern verkstad för tunga fordon, där du får utvecklas med märkesutbildningar och jobba med de senaste elektroniska och mekaniska verktygen? Just nu har vi möjlighet att erbjuda 1-2 mekanikertjänster i Värmland. Bor du längre bort kan vi lova att det här är en tjänst som är värd att flytta för. Vi kan hjälpa till med kontakter till bostadsmarknaden, hör av dig så får du veta mer.

Dina arbetsuppgifter
Här får du breda arbetsuppgifter och möjlighet att jobba med hela processen från att möta kunden, felsöka och beställa reservdelar till att planera och genomföra förbättringsaktiviteter på verkstan. Du ingår här i ett mekanikerteam och i tjänsten ingår även resor till fordonstillverkare, där du får delta i deras märkesutbildningar och träffa andra mekaniker. Låter det intressant?

Din profil
Du som passar för det här jobbet är självständig och van att skruva med tunga maskiner. Du har en lämplig utbildning och minst grundkunskaper inom hydraulik, elektronik och svetsning. B-körkort och datorvana ett krav, C-kort är meriterande. I det här jobbet möter du kunderna dagligen och du ska gilla och förstå vikten av goda kundrelationer. Vi hoppas att du som söker redan är etablerad fordonsmekaniker och jobbar på eller driver en konkurrerande verkstad, men är sugen på att röra på dig, träffa lite nytt folk och framför allt vidareutvecklas som mekaniker. Det går därför att ordna så att du får komma och titta på verkstan och ”känna in” om detta kan vara något för dig. Ta gärna en förutsättningslös kontakt med nedanstående rekryterare, så får du svar på de frågor du sitter med just nu. Välkommen!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av våra rekryterare enligt nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka jobbet!

Ansök nu

Få träningen på jobbet, däcksäsongen är på ingång!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Okt 4
Om företaget
Nu är det dags igen att hålla vägarna säkra och bilisterna bötesfria.
För kundsräkning söker vi just nu en utbildad och/eller erfaren fordonsmontör som kan jobba under däckbytarsäsongen i Karlstad.

Här kommer dina timmar på gymmet till fördel, med din uthållighet och styrka håller du högt tempo genom hela dagen


Dina arbetsuppgifter
Arbetet kommer innefatta däckmontering, krängning och skiftning.

Din profil
Vi söker dig som har fordons- eller industriutbildning samt erfarenhet från fordons- och/eller industribranschen. Med fördel bor du i Arvika med omnejd. Jobbet kan vara tungt och passar dig med god fysik och lusten att lära dig mer om fordon. Du kan rapportera i databaserade system, föredrar att arbeta i team och talar svenska för samarbetets skull. Urval sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Om Industrisupport
Bifoga CV, men utelämna referenser, de tar vi vid eventuell intervju. Utelämna även information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Ansök nu

Attraktivt inköpsjobb till Rydahls i Karlstad

Inköpare
Läs mer Aug 19
Om företaget
Rydahls har en drygt 100-årig historia och är specialister på bromssystem till alla sorters fordon och till industri. De har en stark marknadsposition och erbjuder skräddarsydda lösningar samt ett brett sortiment av bromsdelar och friktionsmaterial. Med sin höga kompetens, långa erfarenhet och utmärkta kundservice strävar Rydahls efter att leda och driva utvecklingen i branschen. Detta kräver ett väl fungerande leverantörsnätverk som ständigt underhålls och utvecklas. Just nu Erbjuder Rydahls i samarbete med Industrisupport ett mycket attraktivt arbete som inköpare. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du får anställning direkt av Rydahls, men att ansökan ställs till Industrisupport, som även svarar på dina frågor kring tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakligen operativa inköpsuppgifter, men också strategiskt inköpsarbete tillsammans med affärsområdeschefer. Du kommer att driva förbättringsprojekt där du agerar analytiskt och affärsmässigt utifrån företagets strategier. Du blir ansvarig för leverantörer av material och produkter samt agerar stöttepelare i anbudsprocesser. Tjänsten innebär en del resor i Sverige och Europa.

I ditt dagliga arbete med leverantörsutvärderingar och uppföljningar bygger du fruktbara relationer. Du kommer även att analysera KPI:er, kostnadskalkyler och kostnadsutveckling. Inköpsorderhantering och leveransbevakning är en del av vardagen. På Rydals är affärsområdena små, liksom teamen som är flexibla och med snabba beslutsvägar. Ditt arbete ger därför snabbt resultat och du känner dig delaktig i affärsområdenas möjligheter till framgång. Sånt ger tillfredsställelse i arbetsvardagen!


Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning samt flera års erfarenhet av inköp på tillverkande industri. Som person söker vi dig som är affärsdriven och målinriktad. Du är en god kommunikatör och förhandlare samt strukturerad och arbetar organiserat, har hög prioriteringsförmåga samt goda kunskaper inom att både använda och utveckla IT-stöd. Engelska och svenska i tal och skrift samt körkort är en förutsättning för tjänsten. Som person ser vi gärna att du är positiv, social och energisk. Annonseringen kommer att pågå till den 2021-09-30, men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Denna rekrytering kan komma att omfatta personlighetstester samt bakgrundskontroll.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av våra rekryterare enligt nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka jobbet!

Ansök nu

Laseroperatör till Rollsrollers härliga gäng!

Laseroperatör/Laserskärare
Läs mer Aug 26
Om företaget
Rollsroller AB är en världsledande aktör för tillverkning och försäljning av lamineringsbord och tillhörande verktyg/utrustning till främst den skylt & grafiska industrin.
De finns i deras egna lokaler på Gräsdalen i Karlstad med nära till E18, Bergvik Köpcentrum samt Karlstad centrum. Tillsammans med duktiga och kompetenta medarbetare är de en koncern i utveckling som vill framåt. Välkommen med din ansökan!

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!Dina arbetsuppgifter
Bearbetning av metalldetaljer, sköta och programmera laserskärare. Planera arbetet och material. Behjälplig med övriga produktionsgöromål vid behov.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet inom metallindustrin med god maskin- & materialkännedom.
Du är en lösningsorienterad person som arbetar strukturerat och har som vana att planera och utföra sitt arbete under eget ansvar. Det är ett glatt gäng som arbetar här så vi ser gärna att du har en god social kompetens och gillar att arbeta med andra människor, är positiv, håller ett högt tempo och är självgående.


Travers- & truckkort är meriterande.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av våra rekryterare enligt nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka jobbet!

Ansök nu