Academic Work Sweden AB jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb hos Academic Work Sweden AB i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Karlstad.

CNC-operatör sökes för kunds räkning

Driftingenjör, maskin
Läs mer Sep 23
Har du ett stort teknikintresse och letar efter en spännande och omväxlande roll med eget ansvar? Perfekt! I rollen som CNC-operatör är det nämligen bara du som sätter gränserna för hur långt du kan gå. Du kommer arbeta i ett stöttande team med lång erfarenhet i branschen där du kommer ha en viktig roll i företagets verksamhet.

OM TJÄNSTEN
Vi på Academic Work söker nu en CNC-operatör till ett företag med en gedigen och mångårig erfarenhet inom sitt område och erbjuder högkvalitativa och konstandseffektiva produkter inom bland annat 3D printing och Reverse Engineering till deras leverantörer. Du kommer att bli anställd via Academic Work och jobba som konsult hos vår kund.

Företaget är i en expansiv fas och har en spännande resa framför sig som du har chansen att påverka och vara en del av. Du kommer att vara en nyckelperson i produktionsverksamheten och ha en avgörande roll i valet av maskin, arbetssätt och i din egen utveckling. Uppdraget är en visstidsanställning med start i mitten av januari. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet kan en förlängning av uppdraget eller överrekrytering bli aktuell.

#

Du erbjuds


* Ett arbete där du har möjlighet att växa i ett spännande företag
* En arbetskultur som präglas av sammanhållning och gemenskap
* Stort utrymme för eget ansvar
* En dedikerad konsultchef som stöttar dig under din anställning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Producera högkvalitativa produkter uifrån kunds specifika önskemål
- Att, utifrån en ritning, noggrannt förberdeda CNC-styrda maskiner och kontrollera att produkten lever upp till kvalitetskraven
- Via CAM-beredning modellera den färdiga produkten digitalt innan tillverkning
- Genomföra korrigeringar i styrsystemet i syfte att förbättra körningssättet

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet i likande arbetsroll, med fördel i rollen som CNC-operatör
- Har kunskaper inom CAD och CAM.
- Har ett stort tekniskt intresse.
- Det är meriterande om du är utbildad CNC-Operatör eller har annan likvärdig utbildning

#

Som person är du:


* Initiativtagande
* Självgående
* Anpassningsbar
* Kvalitetsmedveten


#

Övrig information


* Start: Mitten av januari
* Omfattning: Heltid.
* Arbetstider: I grunden 7-16 men du behöver vara flexibel utifrån kundens behov
* Placering: Karlstad


För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret som en del av rekryteringsprocessen

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Transportledare med driftansvar till Stay Fresh Sweden AB!

Transportledare
Läs mer Sep 8
Har du ett stort intresse för logistik och transport och som trivs med att leda en grupp? Tycker du om att kunna arbeta med frihet under ansvar? Vi söker en driven transportledare med driftansvar som uppnår nya resultat och mål för verksamheten. Stay Fresh Sweden AB växer och behöver någon som kan axla rollen och som vill vara med i drift- och utvecklingsarbetet av företaget. Missa inte denna möjlighet till nästa steg i din karriär!

OM TJÄNSTEN
Stay Fresh Sweden AB är ett modernt och hållbarhetsorienterat företag inom åkeribranschen. Företaget grundades 2013 och är en del av Jönsson Group som startade redan 1954. Visionen och målet i koncernen är kvalitet och fullt ansvar för leveransen gentemot kunden. Stay Fresh har huvudkontoret i Helsingborg och söker nu till sin verksamhet i Karlstad en transportledare med driftansvar.

Som transportledare med driftansvar hos Stay Fresh får du möjligheten att utvecklas på ett framåtlutat företag i en roll med stor frihet under ansvar. Du kommer att arbeta nära din kollega på kontoret som också är platschef och tillsammans ansvarar ni för 25 chaufförer som arbetar med utgångspunkt i Karlstad.

ARBETSUPPGIFTER
- Att arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar
- Stor frihet under ansvar i din roll som transportledare med driftansvar. Du planerar dina egna dagar och driver tillsammans med din kollega arbetet framåt och utvecklar organisationen

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av personalledning
- God datorvana och tidigare arbetat i Excel
- Innehar CE- körkort
- Har ett stort intresse för logistik och transport
- Talar och skriver obehindrat på svenska då språket används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom åkeribranschen samt arbetat med organisationsutveckling. Vidare är det meriterande om du besitter grundläggande kunskaper i engelska.

Som person är du:


* Initiativtagande
* Problemlösande
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, anställningen inleds med 6 månaders provanställning
* Placering: Karlstad, Värmland
* För denna tjänst kommer det att krävas ett utdrag ur belastningsregistret, vänligen beställ detta i samband med att du söker tjänsten här: Kontrollera egna uppgifter, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Stay Fresh startades 2013 och inriktar sig på fossilfria systemtransporter. De arbetar med hållbarhet som ledord och skapar transporter där miljöpåverkan är så liten som möjligt samtidigt som kvaliteten är i toppklass.

Ansök nu

IT-TEKNIKER till Hägg&Kristiansson!

Nätverksadministratör
Läs mer Sep 21
Växande företaget Hägg&Kristiansson; söker nu sin nästa medarbetare. Är du en social och serviceminded person som vill ta nästa steg i din karriär inom IT och service? Trivs du i en varierad och flexibel roll? Har du kunskap inom nätverk samt serverkompetens? Ta chansen att söka tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Hägg&Kristiansson; är ett Karlstad-baserat företag som utmanar branschen med sin breda kompetens inom IT-lösningar, dokument och printer samt visuell kommunikation. De har över 25 års erfarenhet inom området och har idag ett tiotal medarbetare som tillsammans bildar ett sammansvetsat och härligt team. Att snabbt och smidigt förse sina kunder med hög kvalité på service är utmärkande för bolaget, och de behöver nu någon som kan bidra med sin nätverkskompetens samt sociala sida!

Du erbjuds


* Ett flexibelt arbete där du får möjligheten att både träffa kunder och arbeta från kontoret
* Utveckla dina kunskaper inom Microsoftserver
* Samarbeta i ett mindre företag med lång erfarenhet
* Ingå i ett härligt och prestigelöst team med högt i tak
* Kunna variera jobbet från kontoret men också hemifrån


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Installera samt underhålla IT-lösningar hos företagets kunder, både på plats men även fjärrstyrt
- Arbeta proaktivt och bevara kundrelationer genom god service
- Besöka kunder för att underhålla, installera och reparera
- Delta i veckoplanering samt morgonmöten med teamet
- Samarbeta med kollegor och fördela uppdrag

I tjänsten kan det förekomma viss jourtid på kvällar och helger vid akuta behov hos kunder.

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 1-2 års erfarenhet av liknande arbete där du tidigare har arbetat med nätverksservrar så som Microsoftserver, AD samt virtualisering.
- Har tidigare arbetat med IT-service inom liknande område på plats ute hos kunder
- Talar och skriver obehindrat på svenska samt engelska då det förekommer i tjänsten
- Har körkort B
- Har god datavana

I denna rekryteringsprocess kommer du att få göra ett arbetsprov inom nätverkscertifiering. Det är meriterande för rollen om du har mer än 1-2 års erfarenhet. Vi kommer även lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du:


* Serviceminded
* Problemlösande
* Relationsskapande
* Noggrann


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Karlstad, Våxnäs


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Hägg och Kristiansson i Karlstad AB – Din personliga helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom företagsmarknaden (haggkristiansson.se)

Ansök nu

Erfaren Produktionsledare till Stora Enso

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 22
Har du arbetat i en produktionsverksamhet där du haft personalansvar? Bra! Vi söker dig som vill jobba i ett bolag där man hjälps åt och där du på riktigt blir en i familjen. Stora Enso är företaget för dig som vill arbeta i ett bolag där man ser dig, hör dig och där beslutsvägarna är korta! Missa inte chansen, sök idag!

OM TJÄNSTEN
Stora Enso är en av värdens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga barriär-belägger kartongen. Fabriken har 110 anställda och producerar ca 90 000 ton kartong per år som används främst till livsmedelsförpackningar för bland annat drycker och frysta produkter. På enheten finns två beläggningsmaskiner samt funktioner för efterbearbetning, mottagning och leverans av gods samt underhåll.

I rollen som produktionsledare får du ett varierande arbete samt möjligheten att vara en nyckelperson i företaget. Du kommer att arbeta i tätt samarbete med de fyra andra produktionsledarna och ha ett tekniskt ansvar inom området för truck och lager. Du är produktions- och personalansvarig för ett skiftlag om ca 14 personer och utöver det har du även ett ansvar för ca 4 personer som arbetar på lagret.

ARBETSUPPGIFTER
- Sätta och följa upp produktionsbudget och verksamhetsmål
- Ansvara för arbetsmiljöarbete och, i samarbete med kvalitets- och underhållsavdelningen, säkerställa att kvalitetssäkrings- och miljöledningssystem underhålls
- Delta i felsökningar och åtgärder vid process och kvalitets störningar
- Hålla medarbetar - och lönesamtal med din personal samt vara delaktigt i rekrytering och kompetensutveckling

VI SÖKER DIG SOM
- Har en universitets eller högskoleutbildning, gärna teknisk inriktning eller relevant arbetslivserfarenhet
- Har ett högt säkerhetstänk och är duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter
- Har goda datorkunskaper, med fördel inom Office-paketet
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skift
- Har B- körkort

Vi ser det som meriterande om du:


* Tidigare arbetat i en roll med personalansvar
* Har erfarenhet av 5S, Lean, WHC eller liknande metodiker


Vi söker dig som är:


* Relationsskapande
* Noggrann
* Flexibel
* Ansvarstagande


#

#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, skiftgång. Beredskap under nattetid och helg kan förekomma
* Placering: Forshaga


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon. Hem I Stora Enso

Ansök nu

Arkivarie med start omgående till Förvaltningsrätten i Karlstad!

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 21
Är du en noggrann person person som uppskattar att arbeta administrativt? Ser du möjligheterna att få in foten i några månader hos en statlig myndighet? Förvaltningsrätten i Karlstad söker nu en arkivarie som kan starta omgående för uppdrag på heltid under oktober-december.

OM TJÄNSTEN
I rollen som arkivarie på förvaltningsrätten kommer du främst utföra arbetsuppgifter inom administration och arkiv. Vi söker dig som har fallenhet att arbeta strukturerat och noggrannt, och som uppskattar ett arbete där du behöver vara flexibel och arbeta mot deadlines.

Du kommer att tillhöra administrations- och kanslienheten, där du tillsammans med dina medarbetare arbetar för att tillgodose kärnverksamhetens behov genom främst organisering, administration samt arkivering.

Uppdraget är planerat att starta omgående.

#

Du erbjuds


* Meriterande erfarenhet av att arbeta inom en väletablerad myndighet
* Möjlighet att utveckla och vässa dina administrativa förmågor
* Dedikerat samarbete med en konsultchef från Academic Work


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen är:


* Arkivering av förvaltningsrättens domar
* Ordna och förteckna arkiv
* Klargöra handlingar för leverans till riksarkivet
* Framställning av arkivredovisning


VI SÖKER DIG SOM
Rollen som arkivarie kräver att du:


* har ho?gskoleutbildning eller likva?rdig utbildning och minst ett a?rs arbetslivserfarenhet fra?n liknande arbete.
* praktisk erfarenhet av offentlig verksamhet
* kunskaper i MS Office eller likva?rdigt
* ka?nnedom om lagar och fo?rordningar som styr offentlig verksamhet och arkivariers funktion och ansvar
* kunna kommunicera obehindrat pa? svenska, sa?va?l i tal som skrift


Som person ser vi att du är:


* Flexibel
* Uthållig
* Strukturerad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start omgående
* Heltid
* Placeringsort är Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Förvaltningsrätten är första instans bland de allmänna förvaltningsdomstolarna. Till förvaltningsrätten överklagar du myndighetsbeslut som du inte är nöjd med. Det kan till exempel gälla ett beslut som Försäkringskassan, Skatteverket eller kommunens socialtjänst fattat.

Ansök nu

Administratör sökes till Förvaltningsrätten i Karlstad

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 21
Förvaltningsrätten i Karlstad söker nu en noggrann och flexibel administratör, som ser möjligheterna med att få in en fot i en erkänd statlig verksamhet. Hos förvaltningsrätten arbetar du mot ett varmt och välkomnande team, under kontorstider, mitt på Stora Torget. Tjänsten beräknas starta omgående, så sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Är du noggrann som person och gillar att arbeta administrativt? I rollen som administratör kommer du främst att arbeta med organisering och arkivering av förvaltningsrättens domar heltid under oktober till december. Förutom en hög grad av noggrannhet är det viktigt att du har en god flexibel förmåga samt ett öga för struktur, då rollen innefattar diverse omprioriteringar och arbete mot deadlines.

Organisationen består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i arbetet att upprätthålla rättsäkerhet och hög kvalitet.

Har du tidigare arbetat inom statlig myndighet ser vi detta som meriterande, men inget krav.

Du erbjuds


* Meriterande erfarenhet av att arbeta inom en väletablerad myndighet
* Möjligheter att vässa dina administrativa förmågor
* Tätt samarbete och stöttning under anställning med konsultchef på Academic Work


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som administratör kommer du främst att arbeta med:


* Förteckning och arkivering av förvaltningsrättens domar
* Arkivredovisning
* Organisering av arkivet
* Hantering av a?terkommande arbetsuppgifter (exempelvis kopiering och sortering)


VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har


* Gymnasium eller likva?rdig utbildning
* Goda kunskaper i MS Office eller likva?rdigt
* Minst ett (1) a?rs arbetslivserfarenhet fra?n liknande arbete


Det är meriterande om du har


* En eftergymnasial utbildning inom administration eller likvärdig utbildning
* Erfarenhet av att arbeta vid statlig myndighet


Vi söker dig som är:


* Flexibel
* Ansvarstagande
* Noggrann


#

Övrig information


* Start omgående
* Omfattning på 100% (heltid)
* Placering i Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Förvaltningsrätten är första instans bland de allmänna förvaltningsdomstolarna. Till förvaltningsrätten överklagar du myndighetsbeslut som du inte är nöjd med. Det kan till exempel gälla ett beslut som Försäkringskassan, Skatteverket eller kommunens socialtjänst fattat.

Ansök nu

Eventkoordinator till innovativt företag med hållbarhetsfokus

Kommunikationsstrateg
Läs mer Sep 17
Är du en person med stor social kompetens som älskar att forma dina egna lösningar? Drömmer du om ett arbete där du får arbeta med prestigelösa kollegor i en verksamhet där fokus ligger på hållbarhet och miljö? Då är detta jobbet för dig! Vi tillsätter löpande, så sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett växande företag som ligger i framkant för digital utveckling och hållbarhetstänk. De arbetar för en grön omställning och drivs av att stärka hållbara samhällen, och nu behöver de förstärkning på deras kontor beläget i Karlstad där ett 15-tal medarbetare arbetar idag. Tjänsten är varierande, utvecklande och meriterande för en junior eventkorrdinator!

#

Du erbjuds


* Ett flexibelt arbete med varierande arbetsuppgifter
* En hybrid arbetsplats med möjlighet för att arbeta på kontoret samt på distans
* Delta i ett presigelöst och sammansvetsat team
* Chans till förlängning och anställning hos kunden
* En gedigen introduktion för pågående projekt


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Planera & utföra event
- Arbeta administrativt inför event
- Driva hållbart arbete. Därför är det av vikt att du brinner för hållbarhetstänk och samhällsfrågor

Du kommer själv behöva göra avvägning kring huruvida ett event ska köras internt eller om du behöver boka en extern leverantör.

Arbetet sker mestadels under kontorstid, men vissa event sker på kvällstid.

VI SÖKER DIG SOM
- Har eftergymnasial utbildning inom relevant inriktning
- Har goda kunskaper i svenska och engelska
- Körkort är meriterande men inget krav
- God datavana och kunskap inom Office 365

Det är meriterande om du arbetat med eventfrågor tidigare, men inget krav. Vi ser däremot det som relevant att du som person är strukturerad, kreativ och tycker om att driva egna frågor självständigt. Du är en person som vågar ta för dig och känner nyfikenhet inför nya utmaningar - där andra ser svårigheter ser du möjligheter!

Vi söker dig som är:


* Relationsskapande
* Strukturerad
* Initiativtagande
* Problemlösande


#

Övrig information


* Omgående start
* Heltid
* Kontoret är beläget i Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Processledare till innovativt växande företag!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Sep 17
Är du redo för nästa steg i din karriär inom projektledning och digital hållbarhetsutveckling? Är du en person som drivs av ett varierat och flexibelt arbete? Har du en hög social förmåga och gärna tar initiativ samt lösningsorienterad? Nu finns chansen till en meriternade tjänst som junior processledare till ett spännande bolag så sök tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN

#

Vår kund är ett växande företag som ligger i framkant för digital utveckling och hållbarhetstänk. De arbetar för en grön omställning och drivs av att stärka hållbara samhällen, och nu behöver de förstärkning på deras kontor beläget i Karlstad där ett 15-tal medarbetare arbetar idag. Tjänsten är varierande, utvecklande och meriterande för en junior projektledare!

Du erbjuds


* Ett flexibelt arbete med varierande arbetsuppgifter
* En hybrid arbetsplats med möjlighet för att arbeta på kontoret samt på distans
* Delta i ett presigelöst och sammansvetsat team
* Chans till förlängning och en anställning hos kunden
* En gedigen introduktion för pågående projekt


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Delta i två olika utbildningsprojekt för deras kunder
- Ansvar över administration för projekten
- Deltagaruppföljning
- Kontakt och rapportering till sponsorer samt externa aktörer
- Samarbeta med eventkoordinatorer och delta i event
- Ansvar över genomförandeplaner
- Kontakt med underleverantörer
- Arbeta kreativt för att utveckla projekten och hitta nya tillvägagångssätt för ett hållbart arbete

Arbetsuppgifterna är varierande och projekten en processledare utgår främst inom kunds utbildningsprojekt.

VI SÖKER DIG SOM
- Har 1-2 års erfarenhet inom projekt eller liknande arbete
- God datavana och kunskap inom Office 365
- Talar och skriver obehindrat på svenska samt engelska då det förekommer i arbetet
- Körkort B
- Har en teknisk förståelse

det är meriternade om du har en eftergymnasial utbildning inom relevant inriktning, så som projektledning, kommunikation och PR, event eller Samhällsvetenskap. Det är även meriterande om du tidigare arbetat i en roll där du drivit eller koordinerat projekt samt har ett tekniskt intresse.

Vi kommer lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och en framgångsrik processledare hos kund har en förståelse för E-hälsa och ett intresse för frågor inom grön samhällsutveckling.

Som person är du:


* Strukturerad
* Relationsskapande
* Initiativtagande
* Problemlösande


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Karlstad, på kontoret samt på distans


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Administratör för rederiverksamhet

Administrativ assistent
Läs mer Sep 16
Är du student och söker ett riktigt spännande administrationsjobb att ha vid sidan av studierna? Perfekt! Förutom ett spännande jobb hos en attraktiv arbetsgivare är rollen dessutom upplagd att du arbetar hemifrån, under tider som passar dig. Vi arbetar med löpande urval, så passa på att söka tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Skeppa Rederi kör passagerartrafik i vackra träbåtar med kulturstämpel på flertalet platser i Sverige.

Nu söker de en ansvarstagande och självständig student som vill ha ett arbete som innebär att vara behjälplig gentemot kollegor i form av att inhämta och förmedla information från Transportstyrelsen så att företaget säkerställer att de fortsatt följer myndighetens regelverk och lagar.

Har du arbetat med administration innan är det meriterande men inget krav.

#

Du erbjuds


* En chans till ett riktigt flexibelt extraarbete som du kan planera och lägga upp till stor del som det passar dig
* En fot in i ett expansivt företag som värnar om sina anställda
* Möjlighet att få utveckla en expertis inom sökning bland regelverk
* Stor personlig utveckling genom en roll som kräver driv och engagemang


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ditt ansvar är att beta av frågeställningar dina kollegor kommer med genom att undersöka Transportstyrelsens regelverk
- I rollen som administratör är du den person dina kollegor vänder sig till för stöttning kring frågor inom lagar och regler
- Du kommer att löpande få upprätta dokumentation kring informationen du får fram, för att göra detta tillgängligt gentemot dina kollegor

VI SÖKER DIG SOM
- Har pågående studier om minst 50%
- Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska

Som person är du:


* Självgående
* Problemlösare
* Ansvarstagande
* Kommunikativ


Dina personliga egenskaper är i fokus för denna tjänsten. Det viktigaste i rollen är att du är driven och noggrann, snarare än att du har mycket tidigare erfarenhet inom området.

Övrig information


* Starten beräknas ske i oktober
* Omfattningen är en behovsanställning där vi ser att du ha en annan huvudsaklig sysselsättning
* Placeringen är flexibel då du endast arbetar hemifrån


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Processoperatör till Nordic Paper i Kristinehamn

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Sep 16
Vill du komma till ett företag som värnar om sina medarbetare och samtidigt ha möjlighet att utvecklas inom din proffession? Nordic Paper behöver utöka sin personalstyrka och söker nu efter processoperatörer till sin anläggning i Kristinehamn. Känner du att du skulle passa hos Nordic paper, tveka inte att söka!

OM TJÄNSTEN
Vi söker processoperatör till Nordic papers massabruk i Kristinehamn. Vi söker dig med erfarenhet från likande uppdrag och dig som är en problemlösare av rang! Du som söker denna tjänst kan förvänta dig en utmanande och utvecklande arbetsplats med massor av härliga kollegor och en varm gemenskap!ARBETSUPPGIFTER
I skiftlaget arbetar du tillsammans med övriga processoperatörer med att handha och övervaka driften av vår produktion.

I rollen ingår att:


* Vara ansvarig för den dagliga driften i produktionen
* Säkerställa och effektivisera driften
* Säkerställa säkerheten
* Processövervakning, processoptimering, ronderingar och kvalitetssäkring


Atrbetet är skiftarbetet där man arbetar i 3-skift i bestående av 6 skiftlag.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har en gymnasieexamen samt har erfarenhet av att ha arbetat som drifttekniker/Processtekniker

Meriterande för tjänsten är:


* Erfarenhet av massabruk
* Erfarnehet av styrsystem eller annan driftprocess
* Du behärskar svenska och engelska, muntligt såväl som skriftligt då det ingår i det dagliga arbetet
* B-körkort


Kompetenser som är viktiga för denna roll är:


* Hög personlig mognad
* God sammarbetsförmåga
* Hög Flexibel
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Bäckhammar


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nordic Paper är en skandinavisk specialpappersproducent som tillverkat högkvalitativt papper sedan 1800-talet. Vi har fyra pappersbruk belägna i Bäckhammar, Åmotfors och Säffle samt i norska Greåker. Huvudkontoret finns i Karlstad. Vid våra bruk i Bäckhammar och Åmotfors tillverkar vi kraftpapper som bland annat används till bärkassar, säckar och förpackningar. I Säffle och Greåker tillverkar greaseproofpapper, vilket är ett fettresistent papper vars användningsområden främst är inom livsmedelssektorn, exempelvis som bakplåtspapper.

Efterfrågan på pappersbaserade produkter ökar ständigt och vårt högkvalitativa papper är ett hållbart och miljövänligt alternativ. Som ett av de ledande bolagen i branschen levererar vi hållbara produkter till kunder i över 80 länder. Sedan hösten 2020 är Nordic Paper noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök nu

Junior byggkonstruktör sökes till AFRY

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 15
Brinner du för byggnadskonstruktion och samtidigt söker en möjlighet till att utvecklas inom din karriär? Vi söker nu för AFRY:s räkning en byggnadskonstruktör. Du erbjuds en roll där kompetensutveckling är i stort fokus och där du är del av ett sammansvetsat team! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Företaget accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle och är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. AFRY är ett innovativt konsultföretag som är rankat som en av de mest eftertraktade arbetsgivarna bland ingenjörer.

AFRY värderar högt att du är en teamplayer, vill skapa goda relationer och har ett stort eget driv. På AFRY-kontoret i Karlstad jobbar idag ca 350 personer och de har en trivsam och god stämning med känslan av att vara en enda stor familj. Kontoret är lokaliserat i centrala Karlstad med fräscha och morderna lokaler. Du kommer tillhöra ett team på 12 personer, där ni stöttar varandra och där fokus ligger på att bygga gemenskap. Utveckling är viktigt för AFRY och du och dina kollegor erbjuds därför att gå kurser och utbildningar för att vässa era kompetenser. AFRY är ett modernt bolag som fokuserar på mångfald-, hållbarhets- och jämställdshetsfrågor.

Som byggnadskonstruktör kommer dina främsta arbetsuppgifter innefatta modellerings- och ritningsarbete, utföra statiska beräkningar och upprätta teknisk beskrivning. Du kommer främst arbeta med 3D-modellering i programvaran Tekla. I din roll som byggnadskonstruktör kommer du att tillhöra affärsområdet Process Industry och ingå i segmentet Industrial Civil. Du kommer att arbeta med både mindre och större projekt. Ett gott exempel på projekt som civilenheten arbetat med lokalt är Stora Ensos CLT-fabrik på Gruvön. Nationellt har AFRY också arbetat i Preems projekt ”Sunpine Ruby” i Piteå och Gasums nya biogasanläggning i Nymölla.

Du erbjuds


* Kompetensutveckling genom utbildningar och erfarenhetsutbyte
* Omväxlande arbetsuppgifter och utrymme att vara kreativ
* Ett mentorskap i onboardingprocessen
* Flexibla arbetstider och bra förmåner


Du kommer bli anställd som konsult via oss på Academic Work i 6 månader, därefter är tanken att du blir överrekryterad till AFRY, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- 3D-modellering i programvaran Tekla
- Ta fram konstruktionsritningar
- Utföra statiska beräkningar

Det kommer till en början finnas en variation på arbetsuppgifter för att du ska få möjlighet att hitta dina styrkor och intressen.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom byggnadskonstruktion, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Har en god förståelse för programvaran Tekla
- Kan kommunicera obehindrat på engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande ifall du som söker har arbetsliverfarenhet eller under din utbildning har varit ute på praktik som innefattat arbete med Tekla.

Som person är du:


* Orädd
* Samarbetsvillig
* Noggrann


Övrig information


* 1 september, eller enligt överenskommelse
* Heltid
* Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning ch accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. De är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Länk till hemsida:Providing leading solutions for generations to come | AFRY

Ansök nu

Extrajobb nattetid som terminalarbetare på GDL

Transportledare
Läs mer Sep 15
Är du en riktig nattuggla som inte kan tänka dig något bättre än att ta en rejäl sovmorgon efterföljt av en härlig skogspromenad eller en bra serie innan arbetsdagen drar igång? Då har vi det perfekta jobbet för dig. Just nu söker vi efter dig som vill utöka studentkassan samtidigt som du får möjligheten att skapa nya bekantskaper genom andra studenter och övrig heltidspersonal på arbetsplatsen. Skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu efter dig som vill arbeta extra nattetid hos vår kund GDL. Tillsammans kommer du och dina kollegor således att täcka ett veckovis varierande behov och du kan förväntas bli inbokad både med framförhållning och med kort varsel. Under jul och sommar ökar produktionen, vilket innebär att det under dessa perioder även kommer finnas möjlighet för mycket arbete.

Med närmare 600 medarbetare är koncernen GDL etablerade på totalt 20 orter runtom i Sverige. På ett företag som funnits med sedan 1735 kan du känna dig trygg och säker på din arbetsplats som genomsyras av värdeord som professionell, engagerad, pålitlig och värdeskapande.

Du erbjuds


* En arbetsplats med cykelavstånd från universitetet
* Ett deltidsjobb som genererar en extra inkomst under din studietid
* Att arbeta tillsammans med andra studenter samt ordinarie personal


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som terminalarbetare hos GDL är det fördelaktigt ifall du tidigare har arbetat med livsmedelshantering då man uteslutande kommer att arbeta med livsmedelstransporter.

Du kommer exempelvis:


* Lasta och lossa lastbilar
* Sortera gods till rätt kund
* Köra truck


VI SÖKER DIG SOM
- Är student på eftergymnasial nivå eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
- Har truckkort (ledstaplare)
- Talar svenska obehindrat

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är flexibel och villig att hoppa in och arbeta med kort varsel. Det är också vitalt att du trivs med att arbeta nattetid då uppdraget uteslutande innefattar nattpass. Det är även fördelaktigt om du är en lugn person som kan hålla dig fokuserad när det finns mycket att göra.

Som person är du


* Noggrann
* Självgående
* Samarbetsvillig


Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Deltid

Placering: Karlstad

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen – Trygg hela vägen. De är anslutna till både Fair Transport samt Transportutmaningen för att understryka deras mål inom kvalité och miljö. Verksamheten består av kundanpassade lösningar inom transport- och logistiktjänster. GDL AB är etablerat på 11 orter i Sverige och omsätter över 1,7 miljarder SEK. De sysselsätter uppåt 1000 fordon och har över 300 anställda. Läs gärna mer om GDL på www.gdl.se

Ansök nu

HR-specialist till attraktivt företag i centrala Karlstad!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Sep 14
För kunds räkning söker vi en person med stort intresse för kompetensförsörjning, arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald. I rollen som vikarierande HR-specialist får du chans att arbeta i ett sammansvetsat team med varierade arbetsuppgifter, med fokus på att utveckla och arbeta brett inom hela HR-området. Är detta något som lockar dig? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Som vikarierande HR-specialist är ditt huvudsakliga fokus ett nära och coachande chefstöd, där du får chans att utveckla och bredda dina redan befintliga kunskaper inom HR-området. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att säkerställa implementering av arbetssätt och uppdateringar inom bolaget kring frågor som berör hela HR-området men främst inom kompetensförsörjning, arbetsmiljö samt jämställdhet och mångfald.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, där det är önskvärt att vara en person som har lätt att kommunicera och skapa goda relationer med medarbetare och chefer. Rollen kräver en förmåga att vara kreativ och utvecklingsinriktad, då du stundtals kommer få driva processer där allt inte finns tydligt beskrivet. Visst låter det spännande?

Tjänsten är ett vikariat med start enligt överenskommelse under hösten, fram till och med februari 2024.

#

Du erbjuds


* En chans att få bredda dina kunskaper inom HR-området
* Ett jobb där du har möjlighet att bidra till utveckling hos en attraktiv arbetsgivare och att självständigt få driva uppdrag och projekt
* Möjlighet att arbeta i ett litet och sammansvetsat team där du har en nära dialog med HR-chef


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som HR-specialist kommer du att:


* Driva och kvalitetssäkra arbetssätt och processer, samt uppdatera och föreslå förbättringsarbete inom dessa
* Samordna rekryterings- och introduktionsprocesser
* Arbeta för att upprätthålla och stärka företagets attraktiva arbetsgivarvarumärke genom exempelvis sociala medier
* Arbeta med samordning av bolagets arbetsmiljöarbete genom att exempelvis fördjupa dig i arbetsmiljölagstiftning- och föreskrifter, hålla workshops- och utbildningar inom området samt förvalta våra system för lagbevakning och avvikelsehantering.


VI SÖKER DIG SOM
- Har examen inom HR eller annan utbildning som vi bedömer relevant för tjänsten
- Gärna några års arbete inom HR, service eller annat arbete med människor
- Har en god kommunikationsförmåga och lätt att skapa goda och förtroendeingivande kontakter
- Har goda kunskaper att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
- Har goda IT-kunskaper
- Är lösningsorienterad, lyhörd med hög integritet att lyckas i uppdraget
- Är noggrann och analytisk, samt har en förmåga att arbeta strukturetat med att kvalitetssäkra ärenden och utvecla effektiva rutiner
- Tar stort ansvar för att utföra dina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt

Det är önskvärt att du har B-körkort.

#

Övrig information


* Enligt överenskommelse, men gärna med start någon gång mellan oktober-december
* Heltid
* Kontoret är beläget i härliga och fräscha lokaler i centrala Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Operativ arbetsledare till Ragn-Sells

Arbetsledare, lager
Läs mer Sep 14
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Ragn-Sells arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Är du en ansvarstagande och serviceinriktad arbetare, redo för nästa steg i karriären i rollen som arbetsledare? Då kan detta vara tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Ragn-Sells verkar inom en spännande framtidsbransch där deras gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Säkerhet och samarbete är företagets två nyckelord. Verksamheten i Värmland är under stark utveckling och söker nu en ersättare till nuvarande arbetsledare som kommer att gå i pension. Som ny arbetsledare för saneringsteamet arbetar du under din första tid parallellt med nuvarande, för att få bästa förutsättningarna att sätta dig in i arbetet.

Hos Ragn-Sells i Karlstad arbetar tio miljöarbetare samt sex tjänstemän. Miljöarbetarna är indelade i tre team: sanering, farligt avfall samt icke farligt avfall och du kommer i denna roll arbetsleda saneringsteamet som består av tre miljöarbetare.

Du får en nyckelroll hos ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö som värnar om sina anställda och erbjuder flertalet förmåner. För rätt person finns även goda möjligheter att avancera inom företaget på sikt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Ragn-Sells.

Du erbjuds


* En individuellt anpassad introduktion under handledning av nuvarande arbetsledare
* Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
* Förmåner i form av friskvårdsbidrag och oberoende pensionsrådgivning för att nämna några


ARBETSUPPGIFTER
Dina primära arbetsuppgifter är:


* Att leda saneringsteamet genom att planera uppdrag från start till mål
* Saneringar, cisternkontroller och rengöringar av cisterner
* Att vara delaktig från start när nya uppdrag tas in, vara med i anbudsförfarandet och erbjuda expertishjälp till Ragn-Sells kunder och säljare
* Löpande rapportering till ansvarig chef


Arbetet är stundtals tungt, utförs i trånga utrymmen, på höga höjder och i smutsiga miljöer. Resor i arbetet förekommer regelbundet och vid enstaka tillfällen innebär arbetet övernattning på annat ort.

VI SÖKER DIG SOM
- Har 1-2 års erfarenhet från en tjänst som Ragn-Sells bedömer likvärdig denna
- Har B-körkort
- Talar och skriver obehindrat på svenska då språket används i det dagliga arbetet
- Har grundläggande kunskaper i engelska då språket förekommer i arbetet
- Besitter god datorvana

Vidare är det meriterande om du:


* Tidigare arbetat med rengöring av cisterner
* Har god kunskap och stort intresse för mekanik då det förekommer en del reparationer i arbetet


För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som trivs med att ta ett stort ansvar samt arbeta dedikerat för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Under rekryteringsprocessen kommer du att utvärderas på följande personliga egenskaper:


* Serviceinriktad
* Ansvarstagande
* Problemlösande
* Självgående


Övrig information


* Start: omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Arbetstider: vardagar 06-15
* Omfattning: heltid, tillsvidare som inleds med 6 månaders provanställning
* Placering: Karlstad
* För denna tjänst kommer det att krävas ett utdrag ur belastningsregistret, vänligen beställ detta i samband med att du söker tjänsten här: Kontrollera egna uppgifter, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Ragn-Sells här

Ansök nu

Ekonomiadministratör till IRM Contracting

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 14
Är du en kreativ ekonomistudent som brinner för siffror och trivs bäst i självständigt arbete (inom rimliga ramar förstås)? Vi söker en ekonomiadministratör till IRM Contracting i Kristinehamn. Det är ett plus i kanten om du har lokal förankring där hjärtat klappar extra hårt för att hjälpa IRM att utveckla regionens kunder. Välkommen med din ansökan idag - urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
IRM Contracting är ett konsultföretag inom bygg- och fastighetsbranschen och finns centralt i Kristinehamn. Helheltslösningar är en del av deras filosofi och de hjälper bland annat sina kunder med projektering, konstruktionsberäkningar och ritningar, bygg- och projektledning. De är ett litet och sammansvetsat gäng på sju kollegor, bestående av VD, ekonom, administratör och ingenjörer. De behöver stöd i det löpande ekonomiarbetet och söker nu en person på deltid att avlasta ekonomi och administatörskollegan.

#

Du erbjuds


* Att bli del av gänget där du ges frihet och utrymme att arbeta självständigt
* Värdefull erfarenhet av ekonomiarbete och lärdom om bygg- och fastighetsbranschen


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Varierande arbete med löner, skatter, bokföring, fakturering samt betalning av fakturor
- Viss kontakt med boende/hyresgäster som kommer in till kontorets receptionsdisk

Din utbildningsinriktning samt kunskap eller erfarenhet kommer få styra dina arbetsuppgifter. IRM Contracting ser gärna att du hjälper till i bokslutsarbetet, men det kommer finnas rum för andra arbetsuppgifter beorende på vad du är intresserad av och vill utvecklas inom.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på eftergymnasial utbildning, förslagsvis inriktning mot ekonomi, med tidigaste beräknade examen till juni -23, gärna senare
- Talar och skriver svenska obehindrat då det krävs i arbetet och i kontakt med kollegor och kunder, samt känner sig bekväm med engelska
- Har B-körkort då du ibland behöver göra ärenden till kontoret
- Har goda kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du har...


* Erfarenhet av ekonomiarbete sen tidigare
* Arbetat med kundbemötande i förslagsvis kundtjänst, växel, butik eller annat serviceyrke
* Har arbetat i Visma tidigare


Som person är du:


* Flexibel
* Initiativtagande
* Samt har god samarbetsförmåga


#

Övrig information


* Start: Oktober eller enligt överenskommelse
* Timlön
* Omfattning: IRM Contracting ser långsiktigt på en person som vill växa tillsammans med dem. Vi låter dina studier styra hur mycket du kan jobba, men vi hoppas på ca 10-12 timmar i veckan. Detta kan såklart vara mer eller mindre i perioder
* Placering: Kristinehamn, men när du är varm i kläderna finns möjlighet att jobba hemifrån


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer om IRM på deras hemsida!

Ansök nu

Lagermedarbetare på deltid till KAMIC

Lagerarbetare
Läs mer Sep 9
Som student har du nu möjlighet till ett flexibelt extraarbete på KAMIC i kombination med dina studier. Du välkomnas in i ett prestigelöst och sammansvetsat team där arbetskulturen kännetecknas av öppenhet och laganda. Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Nu söker KAMIC två studenter till deras lager i Karlstad. Som lagerarbetare kommer du ha en central del i arbetet med att säkerställa att orders tas emot och levereras i tid och på rätt sätt. Du kommer ha utrymme att ta eget ansvar, men de mer seniora kollegorna kommer att stötta dig vid behov.

#

Du erbjuds

#


* Ett flexibelt extraarbete att kombinera med dina studier
* Att samla erfarenheter och kunskaper inom lager och orderhantering
* Ett arbetsteam med god sammanhållning
* En dedikerad konsultchef som stöttar dig under hela uppdraget


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Plocka och packa varor efter plocklistor
- Sortera kartonger på pallar efter artikelnummer
- Vara med i hela processen från inkommande leverans till att ordern skickas

VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande på eftergymnasial nivå
- Har ett flexibelt schema och kan arbeta 2 - 3 dagar i veckan
- Kan kommunicera svenska i både tal och skrift

Meriterande:


* Arbetslivserfarenhet inom lagerarbete
* Truckkort
* Datorvana då order registreras via ett digitalt system


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, 2 - 3 dagar i veckan
* Placering: Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
KAMIC är ett teknikföretag som arbetar med försäljning, tjänster samt systemlösningar av ljus- och säkerhetsprodukter. Produkterna, noggrant utvalda från specialister över hela världen, säljs som separata delar eller som del i skräddarsydda, integrerade system. Tillsammans med erfarenhet, kunskap och kompetens skapar vi möjligheter till professionella lösningar allt enligt våra kunders krav och behov.

Ansök nu

Platsansvarig till Börje Jönsson Åkeri

Transportledare
Läs mer Sep 6
Nu ges du chansen till en nyckelroll inom åkeribranschen! Som platsansvarig hos Börje Jönsson Åkeri i Karlstad erbjuds du en ansvarsfylld och variationsrik roll. Du välkomnas till ett företag som ligger i framkant vad gäller miljö- och hållbarhetsarbete och som genomsyras av hög kvalité. Vi söker dig som är en kommunikativ och driven lagspelare, företrädesvis med erfarenhet från åkeribranschen. Är detta tjänsten för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Börje Jönsson Åkeri ingår i en familjeägd koncern som startades år 1954. Deras grundvision har alltid varit att kvalité kommer först, vilket har levt vidare och är precis det som utmärker dem. Med över 325 medarbetare i koncernen och huvudkontor i Helsingborg har de även verksamhet i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Hamburg och Verona.

I rollen som platsansvarig har du det övergripande ansvaret för ett tiotal medarbetare som arbetar i Karlstad. Detta innebär att du ansvarar för både tjänstemän, terminalarbetare, chaufförer och transportplanerare. Vidare har du även det yttersta ansvaret för den lokala verksamheten i stort, där det även ingår resultatansvar. Du arbetar kontorstider på vardagar men behöver även finnas tillgänglig via telefon under jourtid.

ARBETSUPPGIFTER
Dina primära arbestuppgifter är:


* Att leda och utveckla den lokala verksamheten
* Personalansvar
* Resultatansvar
* Löpande administration
* Att rapportera direkt till VD


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet från en roll som Börje Jönsson bedömer likvärdig
- I tidigare roller haft personal- och/eller verksamhetsansvar
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, då båda dessa språk förekommer regelbundet i arbetet
- Har B-körkort
- Har en god ekonomisk förståelse

Meriterande


* Tidigare erfarenhet från åkeribranschen
* Lastbilskörkort
* Tyska språkkunskaper


För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som trivs med att ta ett stort ansvar och som lätt skapar och bibehåller goda relationer. Under rekryteringsprocessen kommer du att utvärderas på följande personliga egenskaper:


* Ansvarstagande
* Relationsskapande
* Initiativtagande
* Struktuterad


Övrig information


* Start: omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: heltid, tillsvidare som inleds med 6 månader provanställning
* Placering: Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Börje Jönsson Åkeri här

Ansök nu

Grafisk Designer på deltid!

Grafisk formgivare
Läs mer Aug 29
Är du student och har ett intresse för att arbeta med grafisk design? Letar du dessutom efter en möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper och få praktisk erfarenhet? Vår kund letar nu efter en sjävgående och flexibel student som kan hoppa in vid behov. Låter detta som något för dig? Sök redan idag - vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu efter en student med kunskap inom grafisk design till vår kund. Företaget är ett tryckeri beläget i Hagfors som arbetar med annonsblad samt originalarbete för diverse tryck; från idé till färdigställd produkt. Du kommer få arbeta kreativt och med varierande uppgifter.

Som Grafisk Designer kommer du få möjligheten att arbeta självgående och lösningsorienterat med design av diverse originalarbete, samt vid behov utforma veckobladet med dess olika annonser och reklaminslag. Du kommer arbeta i ett härligt team med kollegor som har lång erfarenhet av branschen.

Tjänsten är på deltid vid behov, vilket innebär att du kommer vara en viktig stöttepelare när kollegorna har mycket att göra eller någon är frånvarande. Du kommer kunna arbeta hemifrån med förutsättningen att du kan befinna dig i Hagfors för introduktion och upplärning.

#

Du erbjuds


* Ett konsultuppdrag på deltid inom en spännande och kreativ bransch
* Meriterande arbetslivserfarenhet där du får arbeta självgående och kreativt från idé till färdigställd produkt
* En dedikerad konsultchef som stöttar dig i arbetet och framtida karriär


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Grafisk Designer kommer du framförallt arbeta med design av originalarbeten i programmen Adobe Indesign och Photoshop. Vid behov kommer du även stötta upp i utformandet av veckobladet och då få arbeta med design av annonser och reklam.

Som person är du


* Självgående
* Flexibel
* Initiativtagande


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbildning med minst ett år kvar studier - gärna med inriktning mot grafisk design, marknadsföring eller digitala medier
- Har goda kunskaper i Adobe Indesign och Photoshop, alternativt kan utforma tryckfärdiga PDF:er i enlighet med kundens önskemål
- Har mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift

Övrig information


* Start: enligt överrenskommelse
* Omfattning: deltid, vid behov
* Placering: Hagfors, med möjlighet till arbete på distans


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Teknisk projektledare till Voith Hydro

Projektledare, IT
Läs mer Aug 30
Vill du få chansen att utnyttja dina tekniska erfarenheter i en mer planerande roll och vara spindeln i nätet? Då är det här jobbet för dig! Vi söker nu en projektledare till Voith, en roll där du är med från början till slut och tar stort ansvar genom projekten. Välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Välkommen till Voith! De har vuxit till en av de stora leverantörerna av vattenkraftutrustning i Skandinavien och finns i Västerås och Kristinehamn. De söker nu en projektledare som vill vara en del av teamet i Kristinehamn.

Du erbjuds


* Att bli en del av ett tight och sammansvetsat team där kunskapsdelning och stöttning av varandra oavsett roll är A och O!
* Foten in på ett väletablerat företag
* En långsiktig roll med möjlighet att utvecklas inom företaget, genom t.ex. interna utbildningar


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som projektledare är du en essentiell del av kontoret och leveransorganisationen. Du ansvarar för stora som små projekt med tidsplaner på alltifrån dagar till år.

Du kommer framförallt att:


* Ha omfattande kundkontakt samt kontakt med alla parter internt
* Ansvara för tidsplan och budget samt planering och kontinuerlig uppföljning av dessa
* Arbeta med riskhantering och rapportera till ledningsgruppen


VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasial utbildning, meriterande med teknisk eller ekonomisk inriktning
- Har erfarenhet av att ha drivit projekt tidigare
- Har erfarenhet av arbete med tekniska produkter, exempelvis inom tyngre industri
- Ha förståelse för risk- och säkerhetshantering

Meriterande:


* Erfarenhet från att ha arbetat eller drivit projekt inom liknande bransch, exempelvis inom diverse industrier med teknisk bakgrund


Som person är du:


* Bra på att samarbeta
* Strukturerad
* Affärsmässig
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Lön: Fast månadslön
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kristinehamn


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Voith Group är ett globalt teknikföretag. Med sin breda portfölj av system, produkter, tjänster och digitala applikationer sätter Voith standarder på marknaderna för energi, papper, råvaror och transport och fordon: "Det vi gör förbättrar livet för miljontals människor runt om i världen. Det är de extraordinära människorna på Voith som får det att hända. Vi investerar i deras tillväxt för att hjälpa dem att frigöra sin potential som ledare, innovatörer och drivkrafter för förändring. Var extraordinär och bli en del av vår historia!" Läs mer här om hur det är att vara en del av Voith!

Ansök nu

Servicetekniker till Voith Hydro

Servicetekniker, maskin
Läs mer Aug 30
Vi misstänker att du är serviceteknikern som har jobbat i några år för flertalet tekniska företag och tröttnat på hattiga kundbesök med för lite att säga till om. På Voith uppmuntras du att ta plats, komma med input, ta kunddialog samt arbeta nära din projektledarkollega. Är det du? Då hoppas vi se din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Välkommen till Voith! De har vuxit till en av de stora leverantörerna av vattenkraftutrustning i Skandinavien och finns i Västerås och Kristinehamn. De söker nu en servicetekniker som vill vara en del av teamet i Kristinehamn.

Du erbjuds


* Att bli en del av ett tight och sammansvetsat team där kunskapsdelning och stöttning av varandra oavsett roll är A och O!
* Foten in på ett väletablerat företag
* En långsiktig roll med möjlighet att utvecklas inom företaget, genom t.ex. interna utbildningar


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som servicetekniker kommer du spendera mycket av din tid ute på kunders anläggningar. Du stöttar upp projekten på plats, rådger och kommer med eventuella lösningar eller förbättringar. I den här rollen kommer du behöva ha tålamod, se lösningar på eventuella problem och ge kunderna den hjälp som de behöver. Du kommer främst att:


* Planera och utföra det arbete som krävs, detta innefattar uppföljning, planera bemanning etc.
* Vara en länk mellan anläggningarna och dina kollegor
* Stötta projektledaren i stort som smått, på befintliga och nya projekt


VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasial utbildning, det är meriterande om det finns en teknisk inriktning
- Har minst ett års erfarenhet av arbete i tunga industrier, exempelvis marin- eller pappersindustri
- Har B-körkort då resor är en stor del av tjänsten

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet av eller kunskap inom hydraulik
* Har arbetat med felsökningar tidigare


Som person är du:


* Uthållig
* Serviceinriktad
* Noggrann
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Lön: Månadslön
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kristinehamn


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

INFORMATION OM FÖRETAGET
Voith Group är ett globalt teknikföretag. Med sin breda portfölj av system, produkter, tjänster och digitala applikationer sätter Voith standarder på marknaderna för energi, papper, råvaror och transport och fordon: "Det vi gör förbättrar livet för miljontals människor runt om i världen. Det är de extraordinära människorna på Voith som får det att hända. Vi investerar i deras tillväxt för att hjälpa dem att frigöra sin potential som ledare, innovatörer och drivkrafter för förändring. Var extraordinär och bli en del av vår historia!" Läs mer här om hur det är att vara en del av Voith!

Ansök nu

Programutvecklare/testare i Karlstad-regionen sökes!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Aug 19
Har du en färdig examen inom IT och något års erfarenhet inom området? Se hit! Här finns en fantastiskt möjlighet att börja din karriär hos vår kund TietoEvry i Karlstad. Vi hanterar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Åt TietoEvry i Karlstad söker vi nu en Programutvecklare/testare. Företaget är i en bransch som ligger i framkant där fokus för denna tjänst kommer vara inom Automotive. Uppkopplad infotainment, elektrifiering och självkörande fordon är snabbt växande inom detta område. Automotive är ett krav och en förväntad funktion för fordon för att kunna vara anslutna till mobilnät som tillhandahåller tjänster i fordon.

Du kommer att ingå i ett scrum-team där ni arbetar med agila arbetssätt, i enlighet med agilt ramverk. Ni förväntas följa de agila ceremonierna, t.ex. Sprint-planering, dagliga standups, förfining av backlog, Sprint-demos, retrospektiv etc. Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse för utveckling och testning och som vill bli en del av detta scrum-team - se närmare beskrivning av tjänsten nedan.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt och teamets fokus kommer vara att arbeta med att säkra anslutningen mellan fordon och mobilnät (3G/4G/5G). Ni kommer att utveckla en helautomatiserad testmiljö där sw och hw kommer att testas av styrenhet i fordon.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en examen inom IT
- Har minst 1-2 års erfarenhet inom relevant arbetsområde
- Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift

Det är önskvärt att du har erfarenhet av: Embedded Linux + Linux tool chain (git, Gerrit, Jenkins), Java, C++ och Scripting: Python, Groovy.

Din kunskap ska framgå tydligt i ditt personliga brev!

Som person är du:


* Problemlösande
* Kommunikativ
* Analytisk


#

Övrig information


* Start: omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: heltid
* Placering: centrala Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Tysktalande Customer Service Specialist till globalt företag!

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Aug 26
Vill du få möjligheten att arbeta på ett globalt företag med engagerade kollegor och goda utvecklingsmöjligheter? Är du dessutom intresserad av att arbeta på ett företag som arbetar aktivt för en hållbar framtid? Då har vi ett uppdrag för dig! Ta chansen och sök redan idag - vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vi söker för kunds räkning en tysktalande Customer Service Specialist som kommer arbeta med utvecklande och varierande arbetsuppgifter på en avdelning med ett drivet team i internationellt kontext. Rollen innebär en nära dialog med kund och ansvarig säljare och du har därmed en central roll i arbetet för leveranssäkerhet och kundnöjdhet. Du kommer tillhöra en avdelning bestående av kollegor som också arbetar i rollen som Customer Service Specialist, men inom olika marknader.

#

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på Academic Work och arbetar hos vår kund. Uppdraget är ett vikariat till och med sommaren 2023, och vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Du erbjuds


* Möjligheten att tillhöra ett engagerat team med härlig stämning och många kollegor, både lokalt och internationellt
* Stora utvecklingsmöjligheter, där du genom detta vikariat kan skapa fler möjligheter för framtiden
* En dedikerad konsultchef som stöttar dig under hela uppdraget


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som tysktalande Customer Service Specialist kommer du framförallt arbeta med att koordinera hela "order to cash"-processen med diverse kunder internationellt. Du kommer att arbeta med kollegor som gör liknande arbetsuppgifter, men inom olika segment.

#

Exempel på centrala arbetsuppgifter:


* Orderadministration och kundhantering från förfrågan till faktura
* Säkerställa att leveransserviceerbjudandet till kund uppfylls
* Aktivt delta i utvecklingen av berörda processer och IT-system samt pågående projekt för ökad leveranssäkerhet


VI SÖKER DIG SOM
- Har yrkeshögskole-, högskole- eller universitetsexamen, fördelaktigt inom logistik eller ekonomi. Alternativt likvärdig erfarenhet som kund bedömer relevant
- En god förmåga att förstå hur leveransprocessens olika delar bidrar till servicegraden
- God datorvana och erfarenhet av att arbete med olika IT-system
- Kan kommunicera flytande på svenska, engelska och tyska, i både tal och skrift

Som person är du


* Serviceinriktad
* Kommunikativ
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Omgående, enligt överrenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Grums


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund arbetar inom en spännande bransch med stort fokus på hållbarhet, såväl på lokal som global nivå. De strävar efter att överträffa även de mest ambititösa hållbarhetsmålen och föra ut kunskapen till deras kunder så att de kan hjälpa dem använda klimatsmarta produkter. Företaget har tio produktionsenheter i Sverige, USA och Finland, cirka 5 800 anställda i fler än 13 länder och kunder i fler än 100 länder.

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare till TietoEvry i Karlstad!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 26
Är du nyexaminerad ingenjör inom datateknik eller annan likvärdig utbildning som inkluderat C-programmering? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu juniora utvecklare som är redo för nästa steg i karriären och som vill ta sig an nya utvecklingsmöjligheter! Vi arbetar med löpande urval, så sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu juniora mjukvaruutvecklare som vill vara med och bygga framtidens mobila nät inom 5G och med C-programmering i fokus. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Du erbjuds:


* Möjligheten att arbeta i spännande projekt tillsammans med mer seniora utvecklare, som du dessutom får bra stöttning av som ny i din roll. Här får du bredda ditt nätverk samt få in en fot på ett ledande IT-tjänsteföretag samt vara med och utveckla framtidens mobila nät.
* Att ta nästa steg i din karriär och att skaffa dig meriterande erfarenheter inför framtiden. Du får möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter, utvecklas kompetensmässigt och i nära samarbete med dina kollegor i teamet.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som mjukvaruutvecklare i projekt som utvecklar Radio Access Technologies såsom Baseband Processing Functions och Radio functions inom LTE och 5G. Du kommer att utveckla högteknologiska lösningar i nära samarbeta med dina kollegor i agila scrum-team. Tillsammans utvecklar och förbättrar ni kundernas lösningar.

Utvecklingsprocessen sträcker sig genom analys / studie, implementering och test. Rollen passar därför dig som motiveras av att arbeta på ett metodiskt och problemlösande sätt. Du kommer att arbeta tillsammans med andra utvecklare, arkitekter och systemchefer för att lösa uppdragen i teamen.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskole- eller civilingenjörsexamen i datateknik eller liknande utbildning där C-programmering inkluderats. Du kan även ha studerat Elektroingenjör eller Teknisk fysik. Examensbevis ska kunna uppvisas.
- Har goda kunskaper inom C/C++-programmering.
- Har goda kunskaper inom Linux.
- Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Som person är du analytiskt lagd och har ett sinne för att på ett metodiskt sätt lösa problem. Du är tekniskt intresserad vilket kan visa sig genom att du även på fritiden gärna sitter och knackar vid datorn. Då du kommer jobba i team är din samarbetsförmåga och sociala egenskaper av stor vikt, du är framåt och positiv som person. Därtill har du ett stort eget driv. För att trivas i den här rollen krävs det att du är ansvarstagande och strukturerad för att kunna driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt. Du är även nyfiken och har en stark vilja av att lära!

Övrig information:


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid.
* Arbetstider: 8.00-17.00, med möjlighet till flex.
* Placering: Inre hamn, Karlstad.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Tieto Evry

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör till BillerudKorsnäs

Miljöingenjör
Läs mer Aug 24
Letar du efter en utmanande tjänst där du får arbeta i stimulerande miljöer med ett hållbarhetsperspektiv i fokus? BillerudKorsnäs i Gruvön utökar nu sitt team med ytterligare en Arbetsmiljöingenjör för att kunna ta ett kliv vidare i säkerhetsarbetet. Här får du chansen att utvecklas inom en bransch som anpassar sig efter framtiden. Är du en arbetsmiljöingenjör som tillför nytänkande och har ett starkt engagemang för hållbarhet och kvalitet? Välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
På BillerudKorsnäs finns det ett stort fokus i att arbeta med hållbarhet med organisationsstruktur som skapar förutsättningar för ökad effektivitet. Företaget utvecklar och marknadsför högkvalitativa material och smartare lösningar till förpackningstillverkare, konverterare och varumärkesägare. Tack vare nyfiberbaserade och förnybara material kan miljontals människor runtom i världen använda hållbara förpackningar tillverkade av papper från BillerudKorsnäs varje dag.

Som arbetsmiljöingenjör kommer du att arbeta i en bred roll med stor variation i dina arbetsuppgifter. Inom ditt team finns kollegor som blande annat inriktar sig på teknik, produktion och drift som alla värdesätter ett gott samarbete. Skydd och Säkerhet är den avdelning du kommer tillhöra där du tillsammans med tre andra arbetsmiljöingenjörer bildar ett starkt och sammansvetsat team. Du kommer att introduceras till din arbetsroll genom en gedigen introduktion. Tillsammans med din handledare anpassas innehållet baserat på dina tidigare kunskaper.

Du erbjuds


* Stora karriär- och utvecklingsmöjligheter inom bolaget
* En trygg och säker arbetsplats som präglas av en stark företagskultur


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
En arbetsdag som arbetsmiljöingenjör på BillerudKorsnäs är inte den andra lik men i huvudsak kommer rollen innebära att du:


* Utvecklar rutiner och arbetssätt samt initiera utredningar inom arbetsmiljöområdet
* Gör yrkeshygieniska bedömningar och vid behov arbetsmiljömätningar
* Anmäler allvarliga olycksfall och tillbud till Arbetsmiljöverket
* Tillsammans med berörda utreda allvarliga olycksfall och tillbud


Vidare genomför du många arbetsuppgifters projektform samt leder och deltar i förbättringsteam för att bidra till en säker arbetsplats. Dina arbetsuppgifter präglas överlag av en förebyggande och utredande karaktär.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en arbetsmiljöingenjörsutbildning alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig
- Har tidigare erfarenhet från att ha jobbat som arbetsmiljöingenjör eller med arbetsmiljörelaterade frågor i minst 5 års tid
- Erfarenhet av att göra skriftlig dokumentation och rapportskrivning
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift
- Har en god datorvana

Vi ser gärna att du har haft liknande arbetsuppgifter inom processindustri och även erfarenhet av riskhantering av kemikalier. Det är även meriterande att vara sakkunnig inom områdena arbetsmiljöjuridik samt förändringsledning. Du kommer ha en viktig roll i BillerudsKorsnäs fortsatta förändringsresa av deras säkerhetskultur.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:


* Processindustri och/eller riskhantering kopplat till kemikalier
* Arbetsmiljöjuridik och förändringsledning
* Myndighetsarbete
* ChemSoft och/eller hanteringssystemet IA


Som person är du:


* Uthållig
* Kommunikativ
* Problemlösande
* Ansvarstagande


Vi ser dessutom att du gärna är pedagogisk och har en kommunikativ förmåga där du är trygg i att prata inför grupp.

Övrig information


* Start: 1/9
* Omfattning: Heltid
* Placering: Grums, Gruvön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer här om hur BillerudKorsnäs utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid.

Ansök nu

Reception Assistant till Academic Works kontor i Karlstad

Receptionist, telefonist
Läs mer Aug 18
Brinner du för att ge grym service och vill ha ett givande extrajobb vid sidan av dina studier? Välkommen till vår reception!

OM TJÄNSTEN
Då vardagen börjar återgå till det normala efter pandemin ser vi ett större behov av stöttning i vår reception och därför söker vi nu ytterligare en Reception Assistant!

Så här beskriver Sofia, en av våra Reception Assistants, sin roll:

"Det bästa med att arbeta i receptionen på Academic Work är framförallt att vara omgiven av fantastiska kollegor och härliga kandidater som kommer på besök, men även att ingen dag är den andra lik. De varierande arbetsuppgifterna har både utmanat och utvecklat mig som person under mitt ett och halvt år i receptionen, erfarenheter som jag kommer att titta tillbaka på och bära med mig livet ut."

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Reception Assistant kommer du att tillhöra receptionsteamet, och bidra till att varje besökare hos oss får en förstklassig upplevelse full av energi, värme och glädje. Som Reception Assistant är ditt huvudansvar att ge just det till alla du möter under en arbetsdag, både genom ditt bemötande och genom att vår reception ska ge ett trevligt och välkomnande intryck. Den interna servicen är en väldigt stor och viktig del i din roll, där du stöttar och hjälper dina kollegor på kontoret med det som kan tänkas behövas.

Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och receptionens fortsatta utveckling.

I den här rollen kommer du arbeta 2-3 dagar per vecka, förlagt på kontorstider mellan 8-17. Det går bra att dela upp dina arbetspass på halvdagar. Schemaläggning sker i samråd med din närmsta chef, så det fungerar både utifrån kontorets behov och dina studier.

Din chef och din utveckling

För att få en så bra start som möjligt kommer du att få en gedigen upplärning. Vidare kommer du att få chans till personlig och professionell utveckling i en ung, hungrig företagskultur där vår strävan är att du ska utvecklas, växa och trivas på jobbet. Tillsammans med dina kollegor i receptionsteamet jobbar ni mot att nå gemensamma mål som utvärderas kvartalsvis av tillsammans med din chef.

ARBETSUPPGIFTER
- Ge service utöver det vanliga till alla våra besökare, interna kollegor och till de som ringer vår växel
- Säkerställa att receptionen alltid är städad och väl påfylld med exempelvis kaffe, dryck och tidningar
- Besvara frågor från kunder, konsulter och kandidater via mail
- Hantera interna ärenden och lösa diverse problem som dyker upp
- Ha kontakt med leverantörer och göra beställningar till kontoret
- Sträva mot att nå teamets gemensamma mål och bidra till receptionens utveckling av rutiner och arbetssätt

VI SÖKER DIG SOM
... har följande kompetenser:


* Problemlösande
* Strukturerad
* Serviceinriktad
* Självgående
* Kommunikativ


Vidare ser vi gärna att du som söker är kreativ, påhittig och inte rädd för att komma med egna initiativ.

Vad tar du med dig i rollen som Reception Assistant?


* Är student vid högskola eller universitet och tar examen tidigast januari 2024. Då vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte har praktik eller utlandsstudier planerade under denna tid
* Har arbetslivserfarenhet av att ge service till kunder
* Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken
* B-körkort


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, att jobba med telefon som främsta arbetsverktyg eller har jobbat i en reception tidigare.

Vår kultur #weareacademicwork

Vår kultur & våra värderingar

Vår mission – We make people grow

Instagram

Facebook

Övrig information

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: 2-3 dagar/vecka

Placering: Karlstad

Sök tjänsten genom att klicka på "ansök här". Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester från Assessio. Det ena är ett personlighetstest som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För fjärde året i rad vann vi 2020 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Ansök nu

Consultant Manager till Academic Work, Karlstad

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jul 19
We make people grow! Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa goda relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. Du kommer att rekrytera konsulter till Academic Works kunder och vara deras närmsta chef. Här får du möjligheten att växa tillsammans med oss på Academic Work – och vi vågar lova att du kommer ha riktigt kul på vägen!

OM TJÄNSTEN
Så här beskriver en av våra Consultant Managers sin roll:

"Det bästa med mitt jobb är kombinationen av arbetsuppgifter och kollegor. Jag arbetar nära kandidater, konsulter och kunder varje dag. Att vara en karriärpartner ger mig inspiration och möjlighet att se konsulters utveckling på nära håll. Motivation och energi hämtar jag från mina kollegor, kulturen på Academic Work handlar för mig mycket om att lyfta kollegor och att glädjas med varandras prestationer!"

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Consultant Manager kommer du att tillhöra ett team som arbetar mot flera olika affärsområden. Teamet arbetar med kunder, konsulter och kandidater inom olika branscher. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdenas fortsatta utveckling och tillväxt.

Din chef och din utveckling

Din teamledare arbetar också som Consultant Manager med egna kunder och konsulter. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll. Vi har ett dedikerat utvecklingsprogram där du i din roll som Consultant Manager har en tydlig utvecklingsplan på årsbasis för att utveckla dina förmågor och vässa dina kompetenser. Vårt utbildningsprogram heter Career Steps och programmet följs upp löpande av din chef.

ARBETSUPPGIFTER
- Rekrytering: Kravprofil, annons, urval, intervju, presentation till kund och anställningsprocess
- Skapa kundrelationer: Bygga upp och underhålla affärsmässig relation till dina kunder
- Personalansvar för konsulter: Uppföljning av trivsel, utveckling, arbetsmiljö, utveckla ditt ledarskap, arbetsrätt etc.

VI SÖKER DIG SOM
… har följande kompetenser:


* Resultatinriktad
* Uthållig
* Personlig mognad
* Affärsmässig
* Flexibel


Vad tar du med dig i rollen som Consultant Manager?


* Relevant akademisk utbildning inom personalvetenskap/HR, beteendevetenskap, service management eller liknande
* Arbetslivserfarenhet av servicerelaterat arbete och kundkontakt
* Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken
* Körkort B


Vad är önskvärd erfarenhet?


* Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen
* Erfarenhet av ett säljinriktat arbete


Vår kultur #weareacademicwork


* HR och rekrytering hos oss
* Vår kultur & våra värderingar
* Vår mission – We make people grow
* Instagram@academicwork
* Facebook


Dina förmånerWe reward ambition. Det betyder att i din roll som Consultant Manager kommer du att utvecklas genom vårt utbildningsprogram Career Steps. Dina karriärvägar hos oss styr du själv och vi ger dig förutsättningarna.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Augusti alternativt oktober
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
* Placering: Sommargatan 110, Karlstad
* Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart.

Ansök nu

Servicedesktekniker till Karlstad kommun!

Servicetekniker, data
Läs mer Aug 17
Kommunens digitala arbetsmiljö utvecklas hela tiden med hjälp av mer flexibilitet, mobilitet och självservice. I rollen som Servicedesktekniker får du möjligheten att som användarstöd vara med och lösa de frågor och funderingar som uppstår för deras användare! Om du trivs i en serviceinriktad roll där du får hjälpa andra människor med IT-relaterade ärenden både personligen och över telefon - då kan det här vara den perfekta rollen för dig! Ansök redan idag, vi arbetar med urval löpande!

OM TJÄNSTEN
Vi söker för Karlstads kommuns räkning Servicedesktekniker för konsultuppdrag på heltid med start 31 oktober. Som Servicedesktekniker hör du till Service IT som är en enhet på IT-avdelningen och tillhör Kommunledningskontoret. Enheten ansvarar för service och support ut till koncernen Karlstads kommuns användare. Kommunledningskontoret arbetar med ledning, styrning och uppföljning av kommunens verksamheter. De arbetar även med att driva på utvecklingen och tillväxten i Karlstad i samarbete med näringslivet och andra aktörer. Bland deras 200 medarbetare finns många olika kompetenser och verksamhetsområden, till exempel ekonomi- och verksamhetsstyrning, juridik, upphandling, ledar- och medarbetarutveckling, kommunikation och IT-verksamhet.

Du erbjuds


* En utvecklande roll i ett team med god sammanhållning och fokus på att ge den bästa servicen till kommunens användare och kunder


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som Servicedesktekniker arbetar du direkt ut mot kommunens användare samt kunder och du är IT-avdelningens ansikte utåt. Du kommer främst arbeta med service och support av datorer, skrivare, telefoni, system och nätverk. Du arbetar både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att lösa de frågeställningar som dyker upp.

Du kommer till exempel att:

• Hantera och lösa IT- och telefonirelaterade ärenden som inkommer till servicedesken via telefon, mail, chatt och deras IT-portal

• Ta emot och behandla beställningar av till exempel mobiltelefoner och datorer som inkommer från verksamheterna

• Ha personlig kontakt med användarna i IT-avdelningens kundmottagning. Här hanterar du paket och tar exempelvis emot mobiltelefoner samt surfplattor för service och reparation

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av att arbeta i servicedesk med bland annat support och felsökning av hård- och mjukvara. Du behöver ha jobbat heltid i minst 6 månader sammanhängande inom en 3 års period
- Har en bakgrund som IT-tekniker eller motsvarande IT-utbildning
- Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift, eftersom dokumentation och kommunikation sker på svenska
- Har goda kunskaper inom Windows 10 och Microsoft 365
- Har goda kunskaper inom Office-programmen

Vi ser mycket positivt på om du har:


* Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem
* Arbetat efter ITIL-ramverket
* Arbetat med verktyget Ivanti
* Givit support på Appleprodukter
* GIvit support på SharePoint
* Goda kunskaper om och erfarenhet av kommunal verksamhet


Din ansökan skall innehålla CV med foto och ett personligt brev som beskriver dina erfarenheter av ovan nämnda meriter.

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Strukturerad
* Kommunaktiv och har god samarbetsförmåga


Övrig information:


* Start: 31 oktober
* Omfattning: Heltid med arbetstider förlagda mellan 06.50-17.00
* Placering: Karlstad, arbetet sker fysiskt på plats på kontoret


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Event Manager sökes på deltid till växande eventföretag!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Aug 16
Är du på jakt efter ett fartfyllt, socialt och roligt deltidsjobb där ingen arbetsdag är den andra lik? Nu söker Upplevelsemäklarna efter eventpersonal som vill vara med och skapa härliga minnen för deras kunder. I rollen som Event Manager får du vara med och planera, instruera och leda spännande event. Vad kan vara bättre än att få tjäna ihop pengar SAMTIDIGT som du får hänga på roliga event? Vi arbetar med löpande urval så tveka inte på att söka tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Upplevelsemäklarna är ett event- och aktivitetsbolag som drivs av att skapa kunders framtida minnen. Aktiviteter och upplevelser som kunder kommer prata om vid kaffeautomaten, under nästa budgetmöte, eller när du springer på en kollega på stan. De skapar minnen genom upplevelser som är roliga, utmanande, intressanta och sammansvetsande. Sedan år 2015 har Upplevelsemäklarna levererat alla typer av företagsevent och aktiviteter över hela Sverige. Idag arbetar ett tiotal härliga medarbetare på företaget, och kontoret finns beläget i Karlstad. Just nu växer dem och behöver fler medarbetare som leder och planerar för kommande event.

Vi söker tre stycken medarbetare som kommer arbeta i rollen som Event Manager där möjlighet för varierande arbetstider samt stora utvecklingsmöjlihgeter finns. Tjänsten är en deltidstjänst och innefattar i snitt 10-15 timmar i veckan.

Du erbjuds


* En härlig arbetsplats där roliga aktiviteter är din främsta arbetsuppgift
* Ett härligt team som tillsammans leder och instruerar upplevelser
* Möjlighet att bygga ett eget socialt nätverk med andra företag
* Goda utvecklingsmöjlihgeter inom Upplevelsemäklarna
* Ett nära samarbete med en stöttande konsultchef från Academic Work


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Förbereda event på plats
- Genomföra eventet tillsammans med deltagarna
- Se till att allt materail finns tillgängligt för upplevelser och aktiviteter
- Kontakt med kunder och diverse anläggnignar
- Skapa härlig stämning och roliga minnen hos kunden och deltagarna

VI SÖKER DIG SOM
- Körkort B
- Talar och skriver obehindrat på svenska
- Är studerande eller har en annan sysselsättning om minst 50%
- Trivs med att prata inför en större grupp människor

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet inom servicebranschen eller liknande arbetsuppgifter
* Studerar en eftergymnasial utbildning inom relevant område så som event och marknadsföring


I den här tjänsten kommer vi lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna då det är nyckfullt för rollen. En lyckad Event Manager hos Upplevelsemäklarna är en social, engagerande, prestigelös och kommunikativ person.

Kompetenserna vi söker:


* Strukturerad
* Flexibel
* Engagerande


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: deltid
* Placering: Karlstad, Värmland


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Upplevelsemäklarna - Eventbyrån med koll på läget (upplevelsemaklarna.se)

Ansök nu

Frontendutvecklare till Varnish!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 11
Vill du arbeta med den senaste tekniken hos ett ledande och välrenommerat bolag? Trivs du med ett fritt och kreativt arbetssätt där du får möjligheten att komma med egna förslag för att utveckla produkten? Vi söker en Frontendutvecklare till en direktrekrytering hos vår kund. Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Du som har ett stort tekniskt intresse får nu möjligheten att hänga med på vår kunds resa! Företaget är ledande inom programvara för leverans av digitalt innehåll, web- och API- acceleration samt streaming. Produkten är sprungen ur Open Source och Open Source versionen har över 9 miljoner installationer. Företaget växer och söker nu efter en Frontendutvecklare till teamet i Karlstad!

I dagsläget arbetar 9 stycken på kontoret i Karlstad, varav 6 ingår i avdelningen Research & Development. Stämningen i teamet och på kontoret beskrivs som sammanhållen och präglas av en god och hjärtlig dialog. Du kommer till en arbetsplats med väldigt avslappnad och välkomnande miljö där arbetet tas på största allvar samtidigt som det är viktigt att komma ihåg att ha roligt längs vägen! Vår kund lägger stort värde i flexibilitet, självständighet och tillit, där du som medarbetare har möjlighet att själv styra över hur och när du vill lägga upp din arbetstid.

Du erbjuds


* Att arbeta på ett framgångsrikt företag med en välkänd produkt med ett väldigt gott anseende!
* Arbeta med den senaste tekniken i en liten tajt grupp där man arbetar gemensamt för att nå uppsatta mål. Du kommer att arbeta nära kompetenta kollegor och har goda möjligheter att utvecklas som person.
* En arbetsplats i centrala Karlstad i nyrenoverade lokaler.


ARBETSUPPGIFTER
- UI/UX arkitektur
- Programmering i Javascript och TypeScript
- Implementationer
- Testning och QA

Som utvecklare hos vår kund har du goda möjligheter att tillsammans med ditt team komma med nya idéer och lösningar på problem som ni sedan testar att implementera. Arbetet beskrivs som fritt med möjlighet att välja både teknik och utförande. Teamet arbetar i sprintar på 3 veckor.

VI SÖKER DIG SOM
- Arbetat några år med applikationsutveckling i JavaScript
- Har en mycket god engelska i tal och skrift
- Innehar ett stort tekniskt intresse

Det är fördelaktigt om du sedan tidigare arbetat i TypeScript, men inget krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av VUE.JS, React eller liknande, samt Linux.

Som person är du:


* Problemlösande
* Orädd
* Samarbetsvillig
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning direkt hos kund
* Placering: Centrala Karlstad


Detta är en direktrekrytering där Academic Work sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos vår kund. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund är ledande inom programvara för leverans av digitalt innehåll, web- och API- acceleration samt streaming. Produkten är sprungen ur Open Source och har i dagsläget över 9 miljoner installationer. Företaget har 100 anställda som är utspridda runt om i världen. Kontoren återfinns bland annat i Karlstad, Stockholm, Oslo, London, Los Angeles, Tokyo och Singapore.

Ansök nu

Backendutvecklare till Varnish!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 12
Vill du arbeta med den senaste tekniken hos ett ledande och välrenommerat bolag? Trivs du med ett fritt och kreativt arbetssätt där du får möjligheten att komma med egna förslag för att utveckla produkten? Vi söker en Backendutvecklare till en direktrekrytering hos vår kund. Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Du som har ett stort tekniskt intresse får nu möjligheten att få hänga med på vår kunds resa! Företaget är ledande inom programvara för leverans av digitalt innehåll, web- och API- acceleration samt streaming. Produkten är sprungen ur Open Source och Open Source versionen har över 9 miljoner installationer. Företaget växer och söker nu efter en Backendutvecklare till teamet i Karlstad!

I dagsläget arbetar 9 stycken på kontoret i Karlstad, där samtliga ingår i avdelningen Research & Development. Stämningen i teamet och på kontoret beskrivs som sammanhållen och präglas av en god och hjärtlig dialog. Du kommer till en arbetsplats med väldigt avslappnad och välkomnande miljö där arbetet tas på största allvar samtidigt som det är viktigt att komma ihåg att ha roligt längs vägen! Vår kund lägger stort värde i flexibilitet, självständighet och tillit, där du som medarbetare har möjlighet att själv styra över hur och när du vill lägga upp din arbetstid.

Du erbjuds


* Att arbeta på ett framgångsrikt företag med en välkänd produkt med ett väldigt gott anseende!
* Arbeta med den senaste tekniken i en liten tajt grupp där man arbetar gemensamt för att nå uppsatta mål. Du kommer att arbeta nära kompetenta kollegor och har goda möjligheter att utvecklas som person.
* En arbetsplats i centrala Karlstad i nyrenoverade lokaler.


ARBETSUPPGIFTER
- Arkitektur
- Programmering i Go
- Implementationer
- Testning och QA

Som utvecklare hos vår kund har du goda möjligheter att tillsammans med ditt team komma med nya idéer och lösningar på problem som ni sedan testar att implementera. Arbetet beskrivs som fritt med möjlighet att välja både teknik och utförande. Teamet arbetar i sprintar på 3 veckor.

VI SÖKER DIG SOM
- Arbetat något år med programmering i Go alternativ C
- Har en mycket god engelska i tal och skrift
- Innehar ett stort tekniskt intresse
- Är van att arbeta i Linuxbaserade miljöer

Som person är du:


* Problemlösande
* Orädd
* Samarbetsvillig
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning direkt hos kund
* Placering: Centrala Karlstad


Detta är en direktrekrytering där Academic Work sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos vår kund. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund är ledande inom programvara för leverans av digitalt innehåll, web- och API- acceleration samt streaming. Produkten är sprungen ur Open Source och har i dagsläget över 9 miljoner installationer. Företaget har 100 anställda som är utspridda runt om i världen. Kontoren återfinns bland annat i Karlstad, Stockholm, Oslo, London, Los Angeles, Tokyo och Singapore.

Ansök nu

Administratör till Värmlands Tingsrätt!

Administrativ assistent
Läs mer Aug 6
Är du noggrann som person och gillar att arbeta administrativt? Just nu söker vi dig som har tidigare erfarenheter av administration och vill få chansen att arbeta inom en väletablerad statlig myndighet. Organisationen består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i arbetet att upprätthålla rättsäkerhet och hög kvalitet. Vi jobbar med löpande urval så ta chansen och sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
I rollen som administratör på Värmlands tingsrätt kommer du främst utföra arbetsuppgifter inom ekonomi, löneadministration och arkiv. Vi söker dig som har en god flexibel förmåga samt ett öga för struktur och noggrannhet då rollen innefattar diverse omprioriteringar och arbete mot deadlines. Du kommer tillhöra en enhet bestående av sju medarbetare som tillsammans tillgodoser kärnverksamhetens behov rörande säkerhet, service, ekonomi, personal, arkiv samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Uppdraget är planerat att starta relativt omgående enligt överrenskommelse med Värmlands tingsrätt.

Du erbjuds


* Meriterande erfarenhet av att arbeta inom en väletablerad myndighet
* Dedikerat samarbete med en konsultchef från Academic Work


Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid under 5 månader, vilket innebär att du kommer att vara anställd som konsult hos Academic Work och arbeta hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Daglig avstämning av ansökningsavgifter och tilläggsavgifter,
- Hantera förelägganden om betalning,
- Besvara externa och interna frågor rörande inbetalningar,
- Granskning och utbetalning av ersättning till rättens parter.

På lönesidan förväntas du att registrera ersättning till nämndemän samt vid behov fungera som back-up vid lönekörning och stämma av lönelistor och skicka in lönerelaterade handlingar. Kring arkivering förväntas du främst skicka in samt lämna ut allmänna handlingar såväl i digital som fysisk form, sortera in mål och ärenden samt upprätthålla arkivhandledningar.

Till följd av att administration innefattar en bred variation av arbetsuppgifter så kan det även förekomma arbete rörande diarieföring, inventering, inköp, beställningar, resebokningar samt insortering av övriga handlingar i administrativa och dömande verksamhet.

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst treårig gymnasieutbildning
- Har minst tre års arbetslivserfarenhet av administration och liknande arbetsuppgifter
- Har mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har


* En eftergymnasial utbildning inom administration eller likvärdig utbildning
* Erfarenhet av att arbeta vid statlig myndighet


Som person är du


* Noggrann
* Strukturerad
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående, enligt överrenskommelse
* Omfattning: Heltid, ungefär 5 månader
* Placering: Centrala Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Värmlands tingsrättär en medelstor allmän domstol, vars främsta uppgift är att handlägga brottmål och tvistemål. Tingsrätten beslutar även i olika typer av ärenden, till exempel adoption, besöksförbud, god man och konkurser och avgör mer än 6 000 mål och ärenden under ett år. Tingsrätten har totalt ca. 55 anställda och har sina lokaler i Rådhuset i centrala Karlstad.

Ansök nu

Servicetekniker till Telos telemontage!

Drifttekniker, förbränningsstation
Läs mer Jul 22
Värdesätter du att arbeta med frihet under ansvar och samtidigt bidra till att dina kunder får en tryggare vardag? Trivs du även med att träffa kunder och leverera hög service med bra kvalité? Då kan detta vara rollen för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Telos- Telemontage har i över 30 år jobbat med säkerhet och teleteknik där de erbjuder sina kunder ledande produkter inom brandlarm, inbrottslarm, passagesystem och cctv. Deras samlade kompetens är bred med många års erfarenhet av att projektera, installera och underhålla säkerhetssystem. Telos-Telemontage ingår även i Prosero som möjliggör att de även har det stora företagets möjligheter med den lokala firmans personlighet och enkelhet. Deras ständiga mål är att hitta de bästa lösningarna så att kunderna kan jobba med så få störningsmoment som möjligt.

Som servicetekniker arbetar du i en omväxlande och serviceinriktad roll där du kommer vara delaktig och ansvara för att installera och driftsätta nya brand och säkerhetssystem till dina företagskunder. Beroende på uppdragets omfattning arbetar du antingen självständigt eller tillsammans med en kollega. Du ingår i ett positivt och sammansvetsat team om 10 stycken kollegor där stämningen är varm och inkluderande.

Då du i denna roll kommer ha stort inflytande över dina arbetsdagar ser vi att du som söker trivs med att ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt! Du kommer arbeta med kunder i hela Värmland och utgår från något av deras kontor alternativt det egna hemmet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Telos-telemontage.

ARBETSUPPGIFTER
- Ett omväxlande och självständigt arbete
- Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
- Förmånliga villkor i form av ett generöst friskvårdsbidrag, tjänstebil och 5 extra semesterdagar
- Ett gediget introduktionsprogram för att ge dig de allra bästa förutsättningarna att lyckas i rollen

VI SÖKER DIG SOM
Som servicetekniker hos Telos-telemontage arbetar du med att leverera högklassig service till dina kunder och trygga deras vardag i form av branschledande säkerhetslösningar.

Du kommer bland annat att:


* Installera och driftsätta nya brand och säkerhetssystem
* Underhålla och serva befintliga anläggningar samt ta hand om inkommande beställningar
* Dokumentation och viss administration ingår


Vi söker dig som:


* 1-2 års arbetslivserfarenhet av branschen alternativt arbetat i en liknande roll som Telos-telemontage bedömer som likvärdig
* Har ett manuellt B-körkort, då resor inom ett stort upptagsområde förekommer regelbundet
* Har en avslutad gymnasieutbildning
* Kan förstå och läsa av ett el-schema
* Talar och skriver obehindrat på svenska
* Har grundläggande kunskaper i engelska


Det är meriterande om du:


* Tidigare haft ett tekniskt arbete och/eller arbetat som elektriker


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Arbetstider: Flexibelt, 40/h i veckan
* Placering: Värmlands region
* För denna tjänst kommer det att krävas ett utdrag ur belastningsregistret, vänligen beställa detta i samband med att du söker tjänsten här: Kontrollera egna uppgifter, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.INFORMATION OM FÖRETAGET
Telos Telemontage - Larm och säkerhetslösningar (telos-telemontage.se)

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör till BillerudKorsnäs

Miljöingenjör
Läs mer Jul 21
Letar du efter en utmanande tjänst där du får arbeta i stimulerande miljöer med ett hållbarhetsperspektiv i fokus? BillerudKorsnäs i Gruvön utökar nu sitt team med ytterligare en Arbetsmiljöingenjör för att kunna ta ett kliv vidare i säkerhetsarbetet. Här får du chansen att utvecklas inom en bransch som anpassar sig efter framtiden. Är du en arbetsmiljöingenjör som tillför nytänkande och har ett starkt engagemang för hållbarhet och kvalitet? Välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
På BillerudKorsnäs finns det ett stort fokus i att arbeta med hållbarhet med organisationsstruktur som skapar förutsättningar för ökad effektivitet. Företaget utvecklar och marknadsför högkvalitativa material och smartare lösningar till förpackningstillverkare, konverterare och varumärkesägare. Tack vare nyfiberbaserade och förnybara material kan miljontals människor runtom i världen använda hållbara förpackningar tillverkade av papper från BillerudKorsnäs varje dag.

Som arbetsmiljöingenjör kommer du att arbeta i en bred roll med stor variation i dina arbetsuppgifter. Inom ditt team finns kollegor som blande annat inriktar sig på teknik, produktion och drift som alla värdesätter ett gott samarbete. Skydd och Säkerhet är den avdelning du kommer tillhöra där du tillsammans med tre andra arbetsmiljöingenjörer bildar ett starkt och sammansvetsat team. Du kommer att introduceras till din arbetsroll genom en gedigen introduktion. Tillsammans med din handledare anpassas innehållet baserat på dina tidigare kunskaper.

Du erbjuds


* Stora karriär- och utvecklingsmöjligheter inom bolaget
* En trygg och säker arbetsplats som präglas av en stark företagskultur


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
En arbetsdag som arbetsmiljöingenjör på BillerudKorsnäs är inte den andra lik men i huvudsak kommer rollen innebära att du:


* Utvecklar rutiner och arbetssätt samt initiera utredningar inom arbetsmiljöområdet
* Gör yrkeshygieniska bedömningar och vid behov arbetsmiljömätningar
* Anmäler allvarliga olycksfall och tillbud till Arbetsmiljöverket
* Tillsammans med berörda utreda allvarliga olycksfall och tillbud


Vidare genomför du många arbetsuppgifters projektform samt leder och deltar i förbättringsteam för att bidra till en säker arbetsplats. Dina arbetsuppgifter präglas överlag av en förebyggande och utredande karaktär.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en arbetsmiljöingenjörsutbildning alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig
- Erfarenhet av att göra skriftlig dokumentation och rapportskrivning
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift
- Har en god datorvana

Vi ser gärna att du har haft liknande arbetsuppgifter inom processindustri och även erfarenhet av riskhantering av kemikalier. Det är även meriterande att vara sakkunnig inom områdena arbetsmiljöjuridik samt förändringsledning. Du kommer ha en viktig roll i BillerudsKorsnäs fortsatta förändringsresa av deras säkerhetskultur.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:


* Processindustri och/eller riskhantering kopplat till kemikalier
* Arbetsmiljöjuridik och förändringsledning
* Myndighetsarbete
* ChemSoft och/eller hanteringssystemet IA


Som person är du:


* Uthållig
* Kommunikativ
* Problemlösande
* Ansvarstagande


Vi ser dessutom att du gärna är pedagogisk och har en kommunikativ förmåga där du är trygg i att prata inför grupp.

Övrig information


* Start: 1/9
* Omfattning: Heltid
* Placering: Grums, Gruvön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer här om hur BillerudKorsnäs utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid.

Ansök nu

Ekonomiadministratör inom bygg och fastighetsbranschen

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 13
Söker du efter ditt nästa steg inom din ekonomi- och redovisningskarriär? Nu finns chansen till en meriterande tjänst hos PPS Consulting som ger dig chansen att vidareutveckla dina kunskaper inom ekonomi och administration. Bygg på ditt CV i en spännande roll hos ett växande företag. Sök idag då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
PPS Consulting erbjuder stöd inom projekt, inköp och hållbarhet till företag främst inom bygg och fastighetsbranschen. Tillsammans har vi över 50 års erfarenhet av att bedriva projekt, inköps- och hållbarhetsarbete i stora organisationer både nationellt och internationellt. Nu söker PPS Consulting en ekonomi- och administrativt ansvarig som vill vara med på resan!

Du erbjuds


* Meriterande kunskaper inom ekonomi- och redovisning
* En härlig och dynamisk arbetsplats
* En dedikerad konsultchef


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ha en varierad vardag där du får vara aktiv i flera delar av företagets verksamhet. Bland annat kommer du att jobba med:


* Ansvar över den löpande redovisningen
* Ansvar över ekonomiadministrationen, t.ex. fakturering, lönehantering, bokföring, etc
* Planering över bemanning i olika projekt
* Personal administration i form av schemaläggning
* Kontorsadministration
* Agera som spindeln i nätet över kontoret


VI SÖKER DIG SOM
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då kommunikation sker på båda språken
- Har en avklarad gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller liknande
- Grundläggande kunskaper inom redovisning och ekonomiska arbetsuppgifter

Som person är du:


* Strukturerad
* Självgående
* Samt innehar en personlig mognad


I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt intresse för tjänsten! Som person behöver du ha ett stort driv och uppskatta att befinna dig i verksamhetens centrum.

#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
PPS consulting

Ansök nu

Handläggare sökes till myndighet i Karlstad!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 29
Vill du få erfarenheten av att arbeta hos en myndighet utöver det vanliga? Är du van vid kundkontakt och service? Då är detta uppdraget något för dig! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning handläggare till en spännande myndighet i Karlstad som bidrar till att stärka demokratin, öka transparens inom staten för att kunna bygga en mer hållbar framtid. Du kommer arbeta med att hantera ärenden, handlägga beslut och administrera diverse yttranden. Som handläggare sitter man även och tar emot samt beviljar ansökningar inom myndighetens nystartade verksamheten.

Uppdraget är på heltid och sträcker sig från 1:a september 2022 till och med 31:a december 2022 med chans till förlängning om alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds


* Meriterande erfarenhet som handläggare inom en myndighet utöver det vanliga
* Självständigt arbete utifrån myndighetens riktlinjer
* En central arbetsplats i Karlstad med liksinnade kollegor


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare kommer dina arbetsuppgifter innefatta:


* Hantering av ärenden och utarbeta förslag
* Utreda, granska och handlägga ärenden
* Ta beslut i enklare ärenden


VI SÖKER DIG SOM
- Har godkänd gymnasieexamen eller annan likvärdig utbildning
- Har minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
- Har kunskaper i Microsoft Office eller likvärdigt
- Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du


* Har relevant akademisk utbildning inom exempelvis samhällsvetenskap, beteendevetenskap, juridik eller annan som vi bedömker likvärdig.
* Har erfarenhet av att arbeta i Platina.


#

Övrig information


* Start: 1 september
* Omfattning: heltid
* Placering: Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Erfaren handläggare sökes till myndighet i Karlstad!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 29
Vill du få erfarenheten av att arbeta hos en myndighet utöver det vanliga? Har du dessutom erfarenhet av handläggning, service och kundkontakt? Då är detta uppdraget något för dig! Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning handläggare till en spännande myndighet i Karlstad som bidrar till att stärka demokratin, öka transparens inom staten för att kunna bygga en mer hållbar framtid. Som handläggare kommer du arbeta med att hantera ärenden, handlägga beslut och administrera diverse yttranden. Som handläggare sitter man även och tar emot samt beviljar ansökningar inom myndighetens nystartade verksamhet.

Uppdraget är på heltid och sträcker sig från 1:a september 2022 till och med 28:e februari 2023 med chans till förlängning om alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds


* Meriterande erfarenhet som handläggare inom en myndighet utöver det vanliga
* Självständigt arbete utifrån myndighetens riktlinjer
* En central arbetsplats i Karlstad med liksinnade kollegor


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som erfaren handläggare kommer du huvudsakligen ha följande arbetsuppgifter:


* Hantering av ärenden och utarbeta förslag
* Utreda, granska och handlägga ärenden
* Ta beslut i diverse ärenden


VI SÖKER DIG SOM
- Relevant akademisk utbildning, inom exempelvis samhällsvetenskap, beteendevetenskap, juridik eller likvärdig utbildning inom område som arbetsgivaren bedömer aktuellt med tjänsten
- Har minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
- Har kunskaper i Microsoft Office eller likvärdigt
- Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Platina.

Övrig information


* Start: 1:a september
* Omfattning: heltid
* Placering: Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Desktop researcher till Cloudberry i Karlstad!

Telefonintervjuare
Läs mer Jun 23
Vill du få möjligheten att arbeta på en arbetsplats med kollegor som brinner för hållbarhet och miljö? Är du driven och självgående som person, och vill lära dig mer om förnyelsebar energi? Vi söker omgående efter en Desktop researcher till Cloudberry i Karlstad så missa inte denna chans, sök redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Cloudberry Wind AB:s räkning en Desktop researcher till deras kontor i Karlstad som idag består av ett härligt gäng på sju personer. I din roll som Desktop researcher kommer du främst arbeta med kartläggning av potentiella vindkraftsprojekt runt om i Svealand. Rollen innefattar mycket frihet under ansvar, vilket innebär att vi söker dig som är självgående med förmågan att driva ditt eget arbete framåt.

Tjänsten kommer börja med en kort introduktion där du får en inblick i Cloudberrys affärsidé, deras värderingar och hur arbetsuppgifterna förväntas fortlöpa. Uppdraget är planerat fram till våren 2023, och därefter finns det goda möjligheter till förlängning om båda parter är nöjda med samarbetet. Vi letar efter dig som kan starta relativt omgående och arbeta heltid under uppdragets gång.

Du erbjuds


* En dedikerad konsultchef och karriärspartner
* En möjlighet att få erfarenhet av att arbeta med ett dynamiskt och expanderande företag


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Kartlägga kommuner inom SE3 (Svealand) med hjälp av GIS
- Analysera kommuners vindbruksplaner och elnät
- Sammanställa framtagen information och data i excel
- Kontakt med kommuner via telefon och mail för att få fördjupad kunskap om vindbruksplaner och elnät
- Regelbunden kontakt och uppföljning med kollegor

VI SÖKER DIG SOM
- Har en uttagen gymnasieexamen
- God dator- och telefonvana
- Obehindrad svenska i tal och skrift
- Ett intresse för miljö, hållbarhet och nyenergi

Det är meriterande om du


* Har erfarenhet av att arbeta med QGIS eller liknande GIS-programvaror
* Har erfarenhet av att på ett eller annat sätt haft kontakt med kommun, länsstyrelse, lantmäteri eller liknande
* Har studerat, eller studerar en ingenjörsutbildning inom lantmäteriteknik och geografisk IT, eller energi och miljö
* Har studerat, eller studerar till samhällsplanerare med inriktning mot GIS och analys


Som person är du


* Självgående
* Initiativtagande
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Cloudberry Wind AB a?r ett skandinaviskt fo?retag inom fo?rnybar energi. Vi a?ger, fo?rvaltar och utvecklar vind- och vattenkraftverk i Norge och Sverige. Va?rt syfte a?r att tillhandaha?lla fo?rnybar energi till framtida generationer, bidra till utvecklingen av ha?llbara samha?llen samt skapa va?rde fo?r va?ra intressenter.

För mer information, besök oss gärna på www.cloudberrywind.se

Ansök nu

Pannoperatör sökes till Hammarö energi

Industrirörmontör
Läs mer Jul 1
Är du en stabil och ansvarstagande person som gillar utmaningar och har intresse för energifrågor? Vill du ha ett deltidsjobb där du får vara med och bidra till framtidens klimatsmarta samhälle? Sök då jobbet som pannoperatör på Hammarö energi.

OM TJÄNSTEN
Hammarö Energi arbetar varje dag för att leverera en trygg uppvärmning till alla som bor på Hammarö, idag och i framtiden! Verksamheten startade år 1984 och idag, 40 år senare har de drygt 1250 fjärrvärmekunder. Hammarö energis ambition är att deras kunder ska förses med en trygg energilösning, och fjärrvärmen är en förutsättning för det hållbara samhället.

Du erbjuds


* Möjlighet att förvärva värdefulla erfarenheter och kunskaper samt att bidra till morgondagens klimatsmarta samhälle
* En dedikerad konsultchef och karriärspartner
* Ett varierat arbete där du får bidra till en samhällsviktig funktion


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara


* Drift och skötsel av panncentraler
* Bränslehantering
* Hantering av inkommande felanmälningar
* Service av fjärrvärmecentraler


VI SÖKER DIG SOM
- Har körkort
- Är student eller dig som har en annan huvudsaklig sysslesättning om minst 50%
- Kan behärska det svenska spårket
- Har ett intresse för miljö- och energifrågor

Det är meriterande om du


* Har PCO-certifikat
* Har en bakgrund som rörmokare eller VVS-bakgrund


Utöver detta ser vi att du som person är serviceinriktad, ansvarstagande och strukturerad.

Övrig information


* Start: 2022-09-01
* Omfattning: Deltid
* Placering: Skoghall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer på https://hammaroenergi.se

Ansök nu

Projektinköpare till Voith Hydro sökes!

Logistiker
Läs mer Jul 9
Har du en teknisk utbildning och vill ta steget in i Voith Hydro's varma lokaler i Kristinehamn? Vi letar efter dig som vill axla rollen som projektinköpare! Du får gärna ha arbetslivserfarenhet från produktion och ett tekniskt intresse då vi ser att du kan ha fördel av det i tjänsten. Urval sker löpande - sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Voith Group är ett globalt teknikföretag och dem har en bred portfölj av system, produkter, tjänster och digitala applikationer. Företaget grundades 1867 och har idag mer än 20 000 anställda och finns i över 60 länder och är därmed ett av de större familjeägda företagen i Europa. Voith Hydro fokuserar på vattenkraftsturbiner och medarbetarna i Kristinehamn är stolta över sin arbetsgivare då dem är en stor leverantör av vattenkraftutrustning i Skandinavien.

På Voith Hydro i Kristinehamn finns det ett dussin medarbetare inom olika arbetsroller, bland annat konstruktörer, inköpare, ingenjörer, säljare etc. På Voith Hydro finns det mycket kunskap att insupa från dina kollegor så vi ser gärna att du är nyfiken och frågvis. På kontoret i Kristinehamn är det en härlig arbetsmiljö som genomsyras av samarbete och omtanke. Du kommer att ha ett eget kontor som ligger vägg i vägg med din seniora kollega som kommer att introducera dig till arbetsrollen. Du ska arbeta på plats i Kristinehamn och för dig som behöver pendla så ligger kontoret 200 meter ifrån järnvägsstationen, perfekt!

Vi önskar att du kan börja arbeta omgående och uppdraget planeras pågå till sista december 2022 men är du rätt person så kan uppdraget förlängas ytterligare.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som projektinköpare kommer du att arbeta med projekt och du kommer vara med från start till mål i varje projekt. Du kommer stötta upp med inköp till projekt och nedan ser du några exempel på arbetsuppgifter.


* Samla ihop underlag och material för projekt
* Dokumentation av projekt
* Samordna projekt
* Följa upp leverans, uppföljning och framdrift med leverantör


VI SÖKER DIG SOM
- Har en teknisk utbildning från gymnasie, högskola, yrkeshögskola eller universitet
- Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
- Innehar B-körkort

Meriterande om du:


* Har arbetat i något affärssystem, önskvärt SAP
* Har erfarenhet av produktion och/eller konstruktion
* Sitter med egna rit-projekt
* Innehar en teknisk utbildning på eftergymnasial nivå


Som person är du:


* Strukturerad
* Noggrann
* Kommunikativ


Vi ser gärna att du har ett teknisk intresse och det får gärna framgå i din ansökan!Övrig information


* Start: augusti 2022
* Omfattning: heltid, 7:30-16:30
* Placering: Kristinehamn
* Övrigt: i vissa projekt krävs det en bakgrundskontroll


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Varuplockare till Coop Bergvik

Lagerarbetare
Läs mer Jul 6
Är du någon som lägger kraft i varje steg, tävlingsinriktad och ständigt pushar dig själv till att nå längre? Nu väntar Coop Bergvik på att välkomna dig som vill arbeta med varuplock där du långsiktigt erbjuds en rad andra möjligheter. Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till teamarbete och vill utvecklas tillsammans med dina kollegor. Älskar du att möta människor och har ett intresse för detaljhandeln? Ansök redan idag och bli en del av det vinnande teamet på Coop Värmland!

OM TJÄNSTEN
Coop Värmland är en kooperativ förening som ägs och drivs av 160 000 medlemmar. Huvudkontoret är beläget i Karlstad och det finns ett 60-tal butiker runtom i Värmland. Totalt är det cirka 1000 personer som arbetar tillsammans för att vara den goda kraften i värmländsk dagligvaruhandel. Hos Coop Värmland står service och matglädje i fokus där samtliga medarbetare får möjlighet att växa.

#

Du erbjuds


* Möjlighet att bli en del av ett vinnande team
* Arbete i en engagerande, spännande och utvecklande miljö
* Varierande och omväxlande arbetsuppgifter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Varuplock som kan innefatta torr-, kyl och frysvaror
- Fronta varor i butiken
- Utvecklingsmöjligheter inom E-handel
- Möjlighet att eventuellt arbeta i kassa

Arbetstiderna förläggs utifrån behov och därför ser vi att du är flexibel. På långsikt kan du även få arbeta på andra Coop-butiker förutsatt att det finns ett behov. För dig som är motiverad och vill utvecklas finns möjligheter att bygga vidare på kompetenser.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial studie med minst ett år kvar av studierna
- Kan uppvisa ett registreringsintyg för studierna

Det är meriterande om du har:


* B-körkort
* Erfarenhet från liknande arbete, så som handeln eller lagerarbete


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Flexibel
* Strukturerad


Letar efter en roll där du får möjlighet att utnyttja din flexibilitet och engagemang. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs med att arbeta fysiskt där du ständigt är i rörelse. Samtidigt är du en servicemänniska ut i fingerspetsarna och tillmötesgående i ditt bemötande mot andra. Du föredrar även att arbeta i högt tempo tillsammans i team.

Övrig information


* Omgående
* Deltid fram till V.33
* Bergvik, Karlstad med omnejd
* Arbetstider: varierande arbetstider mellan 07.00 - 18.00 måndag till fredag


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer här om Coop och deras vision att vara den goda kraften i mat-Sverige.

Ansök nu

Jobba deltid som servicetekniker!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 28
Har du ett intresse för motorer och att meka med bilen? Eller kanske har du bara ett tekniskt intresse överlag? Då finns här möjligheten för dig som vill arbeta som servicetekniker på deltid hos Industri Mekano! Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Välkommen till arbetsplatsen där du känner dig lika välkomnad som hemma vid matbordet! Industri Mekano i Grums arbetar med underhåll och montering av maskiner och utrustning inom tung verkstads- och processindustri. Som servicetekniker kommer du tillsammans med dina kollegor att utföra uppdrag hos Industri Mekanos kunder. Dessa uppdrag slutför teamet ibland över en dag och ibland åker teamet bort till kundernas industrier för att stanna borta i några dagar tills uppdraget är slutfört!

#

Du erbjuds


* Ett varierande arbete där inget arbetspass är det andra likt.
* En plats i ett härligt gäng med familjär och lättsam stämning.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som servicetekniker är den ena dagen aldrig den andra lik. Vilka arbetsuppgifter du kommer att utföra avgörs av vad uppdraget ute hos kunden innebär. Du kommer exempelvis att:


* Byta rull- och kullager.
* Plocka isär maskiner för inspektion.
* Rapportera och åtgärda problem vid inspekterade maskiner.


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar minst 50% vid universitet eller högskola, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.
- Har ett intresse för teknik och industri.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet och/eller utbildning som mekaniker, servicetekniker eller likvärdigt arbete.
* Har B-körkort.
* Har truckkort och/eller traverskort.


Övrig information


* Start: Vecka 32 - 33.
* Omfattning: Deltid med varierande arbetstider. Ordinarie arbetstid är vardagar 7 - 16 men arbetspassens omfattning och arbetstider varierar beroende på uppdrag.
* Placering: Grums som utgångsplats, med resande uppdrag ut till Industri Mekanos kunder.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Industri Mekano i Grums har lång erfarenhet av underhåll och montering av maskiner och utrustning inom tung verkstads- och processindustri. Med Norden som arbetsfält erbjuder dem servicefunktioner åt företag inom främst papper och massa, värmeverk samt såg- och stålverksnäringen.

Ansök nu

EVENT PERSONNEL TO POLESTAR

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jul 1
Are you interested in being part of an international organization that works with innovative products to challenge the industry they’re in with a strong sustainbility focus in everything they do? We are now looking for three flexible students who, together with Polestar, will staff a pop-up store in Karlstad. This is a great opportunity to represent a growing brand that is at the forefront when it comes to design, technology, performance, and sustainibility during your studies. If you have prior experience within service and are a positive and driven person, this might just be what you are looking for!

OM TJÄNSTEN
We are currently looking for Event Personnel to help Polestar evolve and grow. This is a great opportunity to represent a brand that is at the forefront when it comes to design, technology, performance, and environment during your studies.

You are offered


* A position in a value-driven, international and dynamic organization with a strong sustainability focus
* Become part of a multi-cultural environment
* The possibility to work with an exciting and innovative product


The assignment is part-time and you will work as a Consultant for Academic Work. As a Consultant at Academic Work, you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer.

ARBETSUPPGIFTER
- Be one of the company's testdrive specialist out in the pop-up store in Karlstad
- Your job is to answer customers' questions related to the cars, the market and contribute to reaching out to the broad target group in Sweden
- You will work with all of company's range of cars
- You will be an hourly employee at Academic Work and work as a consultant. This is why it is a perfect job to combine with your studies or another occupation and the employment will last for at least 6 months.

VI SÖKER DIG SOM
- You who have another main occupation or currently study at a university or similar, and have more than 1,5 years of studies left counting from June 2022
- You who are not afraid to initiate a dialogue with potential customers
- Fluent in Swedish & English, both in speech and in writing
- Have a driver’s license

Meritorious:


* Good knowledge of other car brands and have an interest in the EV industry
* It is an advantage if you have previous sales or customer service experience
* Additional language proficiency is meritorious


As a person you are:

In the recruitment process, we will put much focus on your personality and the fit for the specific role. We are looking for people with the following competences:


* Flexible
* Communicative
* Responsible
* Team player


Other information


* Start: September
* Work extent: Flexible hours and dates
* Location: Karlstad, Bergvik
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from Polestar that all questions regarding the position are handled by Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
The maturity of the automotive industry has become a barrier to innovation. Over time, cars have started to all look the same, feel the same, be the same. We constantly question industry ideas and thinking, challenging ourselves to be better, never accepting mediocrity. We are passionate about design, performance, and precision with an obsession over each and every detail. We have no legacy, no ties to the past; we are free to find the right way. At Polestar, our passion drives us.

Read more about Polestar by following the link.

Ansök nu

Testdrive Specialist to pop-up store

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jul 1
Are you interested in being part of an international organization that works with innovative products to challenge the industry they’re in with a strong sustainbility focus in everything they do? We are now looking for three flexible consultants, that together with Polestar, will staff a pop-up store in Karlstad. This is a great opportunity to represent a growing brand that is at the forefront when it comes to design, technology, performance, and sustainability. If you have prior experience within service and are a positive and driven person, this might just be what you are looking for!

OM TJÄNSTEN
We are currently looking for Event Personnel to help Polestar evolve and grow. This is a great opportunity to represent a brand that is at the forefront when it comes to design, technology, performance, and environment.

You are offered


* A position in a value-driven, international and dynamic organization with a strong sustainability focus
* Become part of a multi-cultural environment
* The possibility to work with an exciting and innovative product


The assignment is full-time and you will work as a Consultant for Academic Work. As a Consultant at Academic Work, you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer.

ARBETSUPPGIFTER
- Be one of the company's testdrive specialist out in the pop-up store in Karlstad, for a minimum at 6 months
- Your job is to answer customers' questions related to the cars, the market and contribute to reaching out to the broad target group in Sweden
- You will work with all of company's range of cars

VI SÖKER DIG SOM
- You who are not afraid to initiate a dialogue with potential customers
- Fluent in Swedish & English, both in speech and in writing
- Have a driver’s license

Meritorious:


* Good knowledge of different types of car brands and have an interest in the EV industry
* It is an advantage if you have previous sales or customer service experience
* Additional language proficiency is meritorious


As a person you are:

In the recruitment process, we will put much focus on your personality and the fit for the specific role. We are looking for people with the following competences:


* Flexible
* Communicative
* Responsible
* Team player


Other information


* Start: September
* Work extent: Flexible hours and dates
* Location: Karlstad, Bergvik
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from the company that all questions regarding the position are handled by Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
The maturity of the automotive industry has become a barrier to innovation. Over time, cars have started to all look the same, feel the same, be the same. We constantly question industry ideas and thinking, challenging ourselves to be better, never accepting mediocrity. We are passionate about design, performance, and precision with an obsession over each and every detail. We have no legacy, no ties to the past; we are free to find the right way. At Polestar, our passion drives us.

Read more about Polestar by following the link.

Ansök nu

Terminalarbetare på heltid under 6-8 veckor!

Terminalarbetare
Läs mer Jul 1
Just nu söker vi efter drivna individer till ett kortare uppdrag som terminalarbetare hos vår kund Swedish Agro. Där får du chansen att ta dig an varierande arbetsuppgifter som präglas av mycket eget ansvar! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
I rollen som terminalarbetare får du möjlighet att axla en bredd av olika arbetsuppgifter som innefattas av allt från provtagningar och kvalitetskontroller av spannmål till att hålla det rent och snyggt både invändigt och utvändigt på arbetsplatsen. För att trivas i rollen är det viktigt att du som söker tycker om att ta eget ansvar och samtidigt inte är rädd för att smutsa ner dig lite och ta i när det väl gäller! Då det är en del manuellt arbete krävs det således att du är en arbetsvillig person som trivs med att arbeta med händerna.

Arbetstiden är förlagd i 4-skift och det är därför av yttersta vikt att du som söker är okej med obekväma arbetstider.

Du erbjuds


* En arbetsplats som präglas av frihet under ansvar
* En möjlighet att ha varierande och spännande arbetsdagar


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Mottagning och registrering av inkommande spannmål
- Övervakning och styrning av siloanläggning (flöden och torkning)
- Genomföra provtagning och kvalitetskontroller av spannmål
- Säkerställa ordning och reda utomhus såväl som inomhus
- Kontinuerliga egenkontroller enligt kvalitetssystem och kontroller inför säsong

VI SÖKER DIG SOM
- Har högarbetsmoral och trivs med varierande arbetsuppgifter
- Är ok med att arbeta 4-skift
- Kan kommunicera obehindrat på svenska

Det är meriterande ifall du har erfarenhet av att ha arbetat inom industri sen tidigare samt om du har truckkort/traverskort/lift/hjullastare. Det anses även vara fördelaktigt om du har erfarenhet av mekaniska transportsystem, underhållsarbete eller enklare elarbeten.

Som person är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: 1 augusti
* Omfattning: Heltid 6-8 veckor (beroende på behov)
* Placering: Karlstad, Skattkärr


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med maskiner, foder och insatsvaror av högsta kvalitet.

Ansök nu

HR-administratör till ett meriterande uppdrag hos Konsumentverket!

HR-assistent
Läs mer Jun 29
Vi söker nu efter dig som vill ta dig an ett kortare uppdrag hos Konsumentverket där du under 4 månader kommer stötta upp i personal- och löneadministrativa ärenden. Är du prestigelös, kommunikativ och gärna vill få chansen att arbeta hos en statlig myndighet? Då kan detta vara din perfekta möjlighet! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Konsumentverket ligger centralt beläget i Karlstad (CCC-huset) och har fina och moderna lokaler. Du kommer att jobba med drivna och professionella medarbetare och du får givetvis handledning och introduktion i arbetsuppgifterna. Du kommer att sitta tillsammans med dina kollegor i ett öppet kontor och med ett tryggt och trevligt arbetsklimat. Du förväntas arbeta med hög servicekänsla, flexibilitet och lösningsfokus och du får arbeta både självständigt och i nära samarbete med andra.

Du kommer in i ett fint arbetsteam med engagerade och kompetenta kollegor som består av en HR-chef, två HR-partners och en löneadministratör. Du blir en viktig nyckelspelare som hjälper till och avlastar de andra i teamet. Du kommer att hantera personal- och löneadministrativa ärenden som kan innefatta allt från internkontroll av löneunderlag och kvitton till att skriva anställningsbevis och arbeta med rekryteringsadministration.

Du erbjuds


* Ett meriterande uppdrag på en statlig myndighet som bedriver en viktig och meningsfull verksamhet
* En möjlighet att lära mer om HR-arbete på en statlig arbetsplats
* En alldeles lagom stor arbetsplats med en prestigelös och personlig atmosfär


Uppdraget är ett konsultuppdrag som sträcker sig i 4 månader där du blir anställd som konsult via oss på Academic Work. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Personaladministration som bland annat kan innefatta administration i samband med rekrytering och kurser
- Löneadministration i form av internkontroll av löneunderlag där du ansvarar för att kontrollera att underlagen och kvitton är korrekta och överensstämmer med registreringar i lönesystemet
- Övriga administrativa arbetsuppgifter som till exempel protokollföring, diarieföring och arkivering

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasieutbildning och gärna arbetat med personal- och/eller löneadministration, alternativt annan erfarenhet som vi bedömer som önskvärd
- Kan kommunicera obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift
- Har ett bra siffersinne

Det är meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta inom statlig verksamhet.

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Serviceinriktad
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Preliminärt 8 augusti
* Omfattning: Heltid
* Placering: Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Konsumentverket håller koll på dagens och framtidens konsumentvardag. De är lokaliserade i Karlstad och är cirka 190 medarbetare som tillsammans bidrar till väl fungerande marknader där både konsumenter och företag vet vad som gäller.

Ansök nu

Administratör till Värmlandsschakt

Administrativ assistent
Läs mer Jun 22
Vill du bli en del av ett härligt och sammansvetsat gäng? Är du noggrann som person och har IT-kunskaper? Sök då tjänsten som administratör hos Värmlandschakt. Värmlandsschakt grundades som en ekonomisk förening år 1959, och har utvecklats till att idag vara 100 medlemsföretag. De står för kvalitet och helhetsansvar och deras verksamhet vilar på en stark kompetens runt om i hela Värmland. Vi tillämpar löpande urval, så sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en positiv och flexibel administratör som kan arbeta i affärssystemet T5.

Du kommer att jobba tillsammans med ett team på cirka 12 personer där du erbjuds en noggrann introduktion för att på bästa möjliga sätt komma igång med jobbet!

Uppdraget är ett föräldravikarieat på 6 månader, med start 1/8.

Du erbjuds


* En närvarande och dedikerad konsultchef som finns med dig under hela uppdraget och självklart hjälper dig vidare i karriären, förutsatt att du gjort ett gott arbete


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa medlemmarna i Värmlandsschakt med administrativa uppgifter som exempelvis fakturering, prissättning, kontroll av ordrar. Detta kommer du göra i affärssystemet T5. Vi söker en person som har administrativ erfarenhet och förståelse för affärssystem.

VI SÖKER DIG SOM

Som person är du


* Ansvarstagande
* Samarbetsvillig
* Noggrann
Övrig information


* Start: 2022-08-01 eller efter överenskommelse
* Omfattning: 6 månaders uppdrag, heltid
* Placering: Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
"Vi är 100 företag i ett tätt och nära samarbete, alla med Värmland som hemmamarknad. Det gör att vi känner ett extra starkt ansvar och stor delaktighet i Värmlands fortsatta utveckling och framtid." Läs mer på https://www.varmlandsschakt.se

Ansök nu

IT-tekniker sökes till Stora Enso!

Servicetekniker, data
Läs mer Jun 28
Är du en fena på att hantera installationer? Stora Enso står inför ett stort datorutbyte under 2022 och behöver förstärkning inom teamet för installationer av de nya datorerna på Skoghall men även i Forshaga. Uppdraget kommer pågå i minst 6 månader med chans för förlängning. Låter det som en rolig utmaning, ta chansen och sök redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Stora Enso står inför en omfattade datorbyte. I rollen som IT-tekniker kommer du få arbeta med PC installationer där ett stort antal datorer ska bytas ut under 2022. I rollen kommer du även vara behjälpling gällande kringutrustning till datorerna. Du kommer även agera som användarsupport i det dagliga arbetet under arbetsperioden.Du erbjuds


* Ett arbete där du kan få nyttja din installationskompetens
* Hjälpa användare inom organisationen att få tekniken att fungera


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Hantera installationer av datorer och kringutrustning
- Arbeta med användarsupport i den dagliga driften

VI SÖKER DIG SOM
- Goda kunskaper gällande installation av PC och olika Windows operativsystem, AD, MS Office
- Arbetat med liknande arbetsuppgifter som kunden anser likvärdig med arbetet
- Svenska- och engelskakunskaper i tal och skrift

Meriterande är om du


* B-körkort
* Grundläggande kunskap om nätverk


Övrig information


* Start Omgående eller under mitten på Augusti
* Omfattning 6 månader med möjlighet till förlängning
* Placering Skoghall, Forshaga


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon. Hållbarhetsaspekten är djupt förankrad i vår affärsstrategi och våra ansvarsfulla affärsrutiner.

Skoghalls bruk är en modern producent av kartong i världsklass för krävande konsumentförpacknings- och tryckbehov, inklusive vätskeförpackningar och kartong för torrvaror. Vi är ca 700 anställda och vi producerar årligen 875 000 ton kartong och 657 000 ton massa.

Ansök nu

Junior byggkonstruktör sökes till AFRY

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 28
Brinner du för byggnadskonstruktion och samtidigt söker en möjlighet till att utvecklas inom din karriär? Vi söker nu för AFRY:s räkning en byggnadskonstruktör. Du erbjuds en roll där kompetensutveckling är i stort fokus och där du är del av ett sammansvetsat team! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Företaget accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle och är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. AFRY är ett innovativt konsultföretag som är rankat som en av de mest eftertraktade arbetsgivarna bland ingenjörer.

AFRY värderar högt att du är en teamplayer, vill skapa goda relationer och har ett stort eget driv. På AFRY-kontoret i Karlstad jobbar idag ca 350 personer och de har en trivsam och god stämning med känslan av att vara en enda stor familj. Kontoret är lokaliserat i centrala Karlstad med fräscha och morderna lokaler. Du kommer tillhöra ett team på 12 personer, där ni stöttar varandra och där fokus ligger på att bygga gemenskap. Utveckling är viktigt för AFRY och du och dina kollegor erbjuds därför att gå kurser och utbildningar för att vässa era kompetenser. AFRY är ett modernt bolag som fokuserar på mångfald-, hållbarhets- och jämställdshetsfrågor.

Som byggnadskonstruktör kommer dina främsta arbetsuppgifter innefatta modellerings- och ritningsarbete, utföra statiska beräkningar och upprätta teknisk beskrivning. Du kommer främst arbeta med 3D-modellering i programvaran Tekla. I din roll som byggnadskonstruktör kommer du att tillhöra affärsområdet Process Industry och ingå i segmentet Industrial Civil. Du kommer att arbeta med både mindre och större projekt. Ett gott exempel på projekt som civilenheten arbetat med lokalt är Stora Ensos CLT-fabrik på Gruvön. Nationellt har AFRY också arbetat i Preems projekt ”Sunpine Ruby” i Piteå och Gasums nya biogasanläggning i Nymölla.

Du erbjuds


* Kompetensutveckling genom utbildningar och erfarenhetsutbyte
* Omväxlande arbetsuppgifter och utrymme att vara kreativ
* Ett mentorskap i onboardingprocessen
* Flexibla arbetstider och bra förmåner


Du kommer bli anställd som konsult via oss på Academic Work i 6 månader, därefter är tanken att du blir överrekryterad till AFRY, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- 3D-modellering i programvaran Tekla
- Ta fram konstruktionsritningar
- Utföra statiska beräkningar

Det kommer till en början finnas en variation på arbetsuppgifter för att du ska få möjlighet att hitta dina styrkor och intressen.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom byggnadskonstruktion, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Har en grundförståelse för programvaran Tekla
- Kan kommunicera obehindrat på engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande ifall du som söker har arbetsliverfarenhet eller under din utbildning har varit ute på praktik som innefattat arbete med Tekla.

Som person är du:


* Orädd
* Samarbetsvillig
* Noggrann


Övrig information


* 1 september, eller enligt överenskommelse
* Heltid
* Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning ch accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. De är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Länk till hemsida:Providing leading solutions for generations to come | AFRY

Ansök nu

Vikariat som serviceinriktad kontorsadministratör hos Rejlers!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 21
Nu söker vi efter en social och kommunikativ individ som brinner både för att arbeta administrativt och serviceinriktat i en reception! Anser du att noggrannhet och struktur beskriver hur ditt arbetssätt vanligtvis ser ut? Då kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Du kommer ta dig an en otroligt viktig roll där inte enbart din administrativa kompetens kommer vara värdefull, utan där din sociala kompetens och ambassadörskap i att agera kulturbärare på arbetsplatsen kommer vara minst lika viktig. Att sprida positiv energi och skapa ett tryggt och välkomnande klimat gentemot kollegor och besökare bör vara någonting som kommer naturligt för dig.

I denna roll kommer du ha varierande arbetsuppgifter som innefattas av allting från renodlat administrativt arbete till serviceinriktat receptionistarbete. Du kommer arbeta med olika kontaktytor där du kommer agera en samordnande länk och det är därför av yttersta vikt att du agerar professionellt i alla sammanhang. Du kommer arbeta brett där arbetsuppgifterna innefattar bland annat att sköta kontorsadministration, bemanna receptionen och planera kontorsaktiviteter.

Du erbjuds


* Breda och varierande arbetsuppgifter
* En centralt lokaliserad arbetsplats med nyrenoverade lokaler
* Att arbeta hos ett företag som är inne i en spännande tillväxtfas


I denna tjänst kommer du att täcka upp ett vikariat på cirka 1 år, där du kommer bli anställd som konsult hos oss på Academic Work och arbeta på uppdrag ute hos Rejlers. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och det är därför viktigt att du trivs med att dagarna kan se väldigt olika ut. Du kommer bland annat att:


* Hantera kontorsadministration, exempelvis fakturahantering, protokollföring samt utskick av allmän information internt på kontoret
* Stå i receptionen och leverera högkvalitativ service till besökare samt ta telefonsamtal, bistå kollegor med administration kring bokning av resor, konferenser och dylikt
* Ansvara för kontorsaktiviteter såsom Afterworks och andra events under året
* Ha ett delat arbetsmiljöansvar där du kommer följa upp och organisera regionens lokala arbetsmiljö- och hållbarhetsarbete


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom marknad och kommunikation eller dylikt
- Har tidigare arbetslivserfarenhet av administration, kommunikation och planering/genomförande av events
- Har goda kunskaper inom Office-paketet
- Har B-körkort, då du kommer ha ansvar för kontorets bilar
- Innehar en god social kompetens och tycker om att vara delaktig i sociala sammanhang

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Noggrann
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: 15 augusti
* Omfattning: Heltid, vikariat 1 år
* Placering: Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Rejlers finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2500 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. De erbjuder tekniska konsulttjänster som skapar värde för våra kunder inom områdena: Energy, Buildings, Telecom, Industry & Infra. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar de fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. De gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Rejlers i Karlstad är en arbetsplats med nyrenoverade lokaler i Inre Hamn med Kaffeskrapan som närmaste granne. De är nästan 150 personer som sitter på 3 plan med en sammanlagd yta på 2500 m2.

Ansök nu

Controller till myndighet i Karlstad sökes!

Financial controller
Läs mer Jun 17
Har du arbetat som controller i några år och vill hoppa på något nytt? Nu får du möjligheten att söka denna roll hos vår kund som är i en omställningsfas. Rollen som controller är en viktig funktion som kräver att du är analytisk och kommunikativ. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för vår kunds räkning en controller. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på heltid och du kommer arbeta hos vår kund i Karlstad.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som controller leder du avdelningens arbete med verksamhetsplanering och uppfo?ljning samt medverkar i framtagande av a?rsredovisning och budgetunderlag sa?va?l ekonomiskt som verksamhetsma?ssigt. Du arbetar strategiskt med analyser, rapporter och framtagande av beslutsunderlag ga?llande ba?de verksamhets- och ekonomistyrningsfra?gor.

Du inga?r i avdelningens ledningsgrupp och har en viktig roll i utvecklingen av avdelningens verksamhet. Du a?r ocksa? avdelningens kontaktpunkt mot kundens centrala ekonomiavdelning samt samordnar och tar fram fo?rslag till avdelningsgemensamma styrdokument och a?r en utredningsresurs pa? avdelningen. Avdelningschefen kommer att vara din na?rmaste chef.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasieutbildning eller en likva?rdig utbildning
- Genomga?tt utbildning inom aktuellt omra?de
- Minst tre (3) a?rs arbetslivserfarenhet som controller
- Goda kunskaper i MS Office eller likva?rdigt
- Kunskaper i analysverktyg (exempelvis QlikView och Insikt)
- Kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, Visma m.fl.)
- Erfarenhet av statlig redovisning
- Kunna kommunicera obehindrat pa? svenska, sa?va?l i tal som skrift

Som person är du:


* Analytisk
* Kommunikativ
* Samarbetsvillig


Övrig information:


* Start: 8 augusti 2022
* Omfattning: heltid till och med februari 2023 med möjlighet till förlängning
* Placering: Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu