Accountor Ekonomi & Rådgivning AB jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb hos Accountor Ekonomi & Rådgivning AB i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Karlstad.

Redovisningskonsult till Accountor Karlstad

Redovisningskonsult
Läs mer Jul 8
Accountor befinner sig i en expansiv fas. Nu ska vi växa och bli fler. Har du erfarenhet inom redovisning, är serviceinriktad, tycker om att arbeta i team samtidigt som du vill ha väldigt kul på jobbet? Bra, då är det här tjänsten för dig!
Från vårt kontor i Karlstad kommer du arbeta tillsammans med ett drivet och glatt gäng på 35 personer som alla bidrar till att skapa en stimulerande och givande arbetsplats. Vi hjälps åt och bollar idéer, lyfter och stöttar varandra såväl som att lägga stor vikt vid att alla ska trivas och känna att varje arbetsdag är givande och stimulerande. I rollen som redovisningskonsult har du stor fokus på kundkontakt och variation. Du får arbeta med spännande och utmanande kunder i olika branscher. Du rapporterar direkt till din Team Manager Julia.
Rollen som redovisningskonsult innebär att du tillsammans med ditt team ansvarar för en leverans helt i linje med våra kundlöften. I rollen ingår främst arbete med reskontrahantering och löpande redovisning, avstämning och kvalitetssäkring.
Accountors kundföretag finns i många olika branscher och olika storlekar där du som redovisningskonsult har en viktig roll. Att arbeta som redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till personlig utveckling.
Vad kan Accountor erbjuda dig:
Att kostnadsfritt bli/behålla auktoriserad SRF redovisningskonsult för att stärka din position på marknaden.
Hybrid arbetsplats. Jobba från kontoret eller hemifrån.
Månadsvisa coachsamtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Friskvårdsbidrag på 5000 kronor per år.Vem är du?
Vi tror att du har jobbat i några år med redovisning och gärna har jobbat på byrå sedan tidigare. Du är självgående med löpande redovisning och månadsavstämningar för företag inom K2-regelverket. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande är ett krav. För att trivas i rollen är det viktigt att du är utåtriktad, har lätt för att samarbeta med andra, är lösningsorienterad och kan etablera god kontakt med våra kunder. Som person är du glad, positiv och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Det är meriterande om du har arbetat i Fortnox.
Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 500 anställda på arton orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och har självklart kollektivavtal, vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
OBS vi bearbetar ansökningar från och med 2024-08-05

Ansökan
Låter det intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Julia Carlsson; julia.carlsson@accountor.se.
Mer nyfiken?
Du kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss här eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram.

Ansök nu

Redovisningskonsult till Accountor i Karlstad

Redovisningskonsult
Läs mer Aug 3
Accountor befinner sig just nu på en spännande utvecklingsresa där vi fortsätter växa! Vi söker dig som är serviceinriktad och självgående inom redovisning. Förutom att ge service till dina kunder kommer du även att stärka upp och agera bollplank till ditt team. Låter det intressant? Då kan det här vara något för dig!
Accountor söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta med redovisning och ekonomi och nu vill fortsätta utvecklas i en spännande roll som redovisningskonsult. Här erbjuds du en flexibel och ansvarsfull roll där du får möjlighet att fortsätta bredda dina kunskaper inom området redovisning.
Som anställd på Accountor erbjuder vi dig en tillsvidareanställning med fast månadslön och fina förmåner såsom 5000 kr i friskvårdsbidrag. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!
Främsta arbetsuppgifter:
Kvalificerad rådgivning mot kund.
Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut).
Upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
Leverera kundanpassade rapporter
Moms- och skattedeklarationer.Vad vi på Accountor kan erbjuda dig:
Att kostnadsfritt bli/behålla auktoriserad SRF redovisningskonsult för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa coachsamtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Hybrid arbetsplats
Löpande kompetensutveckling i form av vår digitala utbildningsportal, Accountor Training.
Friskvårdsbidrag på 5000 kronor per år.

Vem är du?
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av kvalificerad redovisning och helst erfarenhet av att tidigare jobbat på byrå. Vi ser att du är självgående i hela redovisningsprocessen. För att trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel. Vi lägger stort värdering kring att du gillar att samarbeta med andra, är lösningsorienterad och kan etablera goda kontakter med våra kunder. Du tycker det är roligt att utvecklas och sätter dig gärna in nya områden om det behövs. Du känner dig bekväm med att vara ett stöd och agera bollplank till övriga kollegor i ditt team. Här blir du en del av ett positivt gäng i ett innovativt och snabbväxande företag, där arbetsmiljön präglas av samarbete och god stämning. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med möjlighet att arbeta hemifrån eller från kontoret i Karlstad.
Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön HR. I Sverige är vi ca 375 anställda på tio orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och har självklart kollektivavtal, vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan
Låter det intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan! Skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Madeleine Marthinusen; madeleine.marthinusen@accountor.se

Ansök nu

Erfaren redovisningskonsult till Accountor i Karlstad

Redovisningskonsult
Läs mer Jun 7
Accountor befinner sig just nu på en spännande utvecklingsresa där vi fortsätter växa! Vi söker dig som är serviceinriktad och självgående inom redovisning. Förutom att serva dina kunder kommer du även att stärka upp och agera bollplank till vårt team. Låter det intressant? Då kan det här vara något för dig!
I rollen som redovisningskonsult har du stort fokus på kundkontakt och variation. Du får arbeta med spännande och utmanande kunder i olika branscher. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet. Vi stöttar varandra, delar med oss av vår kunskap och har ett prestigelöst arbetsklimat. Dina kollegor är kunniga och vi hjälps alltid åt om ett problem uppstår.
Främsta arbetsuppgifter:
Kvalificerad rådgivning mot kund.
Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut).
Upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
Leverera kundanpassade rapporter
Moms- och skattedeklarationer.Vad kan vi erbjuda dig:
Att kostnadsfritt bli/behålla auktoriserad SRF redovisningskonsult för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa coachsamtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Hybrid arbetsplats
Löpande kompetensutveckling i form av vår digitala utbildningsportal, Accountor Training.
Friskvårdsbidrag på 5000 kronor per år.

Vem är du?
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av kvalificerad redovisning och helst erfarenhet av att tidigare jobbat på byrå. Vi ser att du är självgående i hela redovisningsprocessen. För att trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel. Vi lägger stort värdering kring att du gillar att samarbeta med andra, är lösningsorienterad och kan etablera goda kontakter med våra kunder. Du tycker det är roligt att utvecklas och sätter dig gärna in nya områden om det behövs. Du känner dig bekväm med att vara ett stöd och agera bollplank till övriga seniora kollegor i ditt team. Som person är du noggrann, positiv. Du kommer att tillhöra ett glatt team som sitter i ljusa trevliga lokaler i Inre hamn.
Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön HR. I Sverige är vi ca 350 anställda på tio orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och har självklart kollektivavtal, vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan
Låter det intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan! Skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Madeleine Marthinusen; madeleine.marthinusen@accountor.se

Ansök nu

Erfaren redovisningskonsult till Accountor i Karlstad

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 2
Accountor befinner sig just nu på en spännande utvecklingsresa där vi fortsätter växa! Vi söker dig som är serviceinriktad och självgående inom redovisning. Förutom att serva dina kunder kommer du även att stärka upp och agera bollplank till vårt team. Låter det intressant? Då kan det här vara något för dig!
I rollen som redovisningskonsult har du stort fokus på kundkontakt och variation. Du får arbeta med spännande och utmanande kunder i olika branscher. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet. Vi stöttar varandra, delar med oss av vår kunskap och har ett prestigelöst arbetsklimat. Dina kollegor är kunniga och vi hjälps alltid åt om ett problem uppstår.
Främsta arbetsuppgifter:
Kvalificerad rådgivning mot kund.
Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut).
Upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
Leverera kundanpassade rapporter
Moms- och skattedeklarationer.Vad kan vi erbjuda dig:
Att kostnadsfritt bli/behålla auktoriserad SRF redovisningskonsult för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa coachsamtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Hybrid arbetsplats
Löpande kompetensutveckling i form av vår digitala utbildningsportal, Accountor Training.
Friskvårdsbidrag på 5000 kronor per år.

Vem är du?
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av kvalificerad redovisning och helst erfarenhet av att tidigare jobbat på byrå. Vi ser att du är självgående i hela redovisningsprocessen. För att trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel. Vi lägger stort värdering kring att du gillar att samarbeta med andra, är lösningsorienterad och kan etablera goda kontakter med våra kunder. Du tycker det är roligt att utvecklas och sätter dig gärna in nya områden om det behövs. Du känner dig bekväm med att vara ett stöd och agera bollplank till övriga seniora kollegor i ditt team. Som person är du noggrann, positiv. Du kommer att tillhöra ett glatt team som sitter i ljusa trevliga lokaler i Inre hamn.
Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön HR. I Sverige är vi ca 350 anställda på tio orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och har självklart kollektivavtal, vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan
Låter det intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan! Skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Madeleine Marthinusen; madeleine.marthinusen@accountor.se

Ansök nu

Lönekonsult till Accountor i Karlskoga / Karlstad

Löneadministratör
Läs mer Mar 20
Vill du jobba i en spännande och stimulerande miljö där teamwork står i fokus? Vi är ett gäng på 15 glada och lösningsorienterade kollegor som nu söker efter nästa lönekonsult till vårt team. Vad sägs, vill du vara med på vår resa och ta vår verksamhet till nästa nivå?
På Accountor ser vi hela tiden till att ligga i framkant. Vi vill faktiskt påstå att vi är en Sveriges mest moderna fullservicebyråer inom lön och ekonomi. Som lönekonsult hos oss kommer du alltid jobba utifrån den mest moderna tekniken, där digitalisering och utveckling är A och O. Samtidigt är vi noga att aldrig glömma det som gör oss bäst; det mänskliga. En grundförutsättning till ett bra arbete börjar därför med att känna att man har kul och trivs med sina kollegor. Du kommer tillhöra ett team där vi stöttar varandra, delar med oss av vår kunskap och har ett prestigelöst arbetsklimat där det inte finns några dumma frågor.
Just nu söker vi dig som vill axla rollen som lönekonsult från vårt kontor i Karlskoga eller Karlstad, beroende på vart du bor. Det finns stora möjligheter att bredda kunskaperna inom området lön och rollen passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för löneberedning för olika kunder tillsammans med kollegor.
Arbeta parallellt med robotar i olika delar av löneprocessen.
Arbeta proaktivt för att säkerställa god leverans och kvalitet.
Arbeta med ständiga förbättringar tillsammans med kollegor.

Accountor är ett karriärföretag som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du utvecklas och trivs hos oss. Därför erbjuder vi:
Löpande kompetensutveckling.
SRF-auktorisation - auktorisationen är personlig och stärker ditt eget varumärke.
Flexibla arbetstider.
Hybrid arbetsplats, jobba hemifrån eller på kontoret.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.

Vem är du?
Du är en strukturerad och noggrann person som gillar ordning och reda. Dessutom är du lyhörd och har förmågan att samarbeta med olika typer av människor.
Kvalifikationer:

YH eller KY-utbildning med inriktning lön och/eller arbetslivserfarenhet inom lön. Utöver detta ser vi gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen och att tolka kollektivavtal.
Har du tidigare erfarenhet av Hogia Lön Plus och Flex HRM ses det som mycket meriterande. Har du en bakgrund av att ha jobbat i en konsultroll eller kommer ifrån servicebranschen ses det som ett stort plus!
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 350 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Accountor tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan
Vill du vara en del utav en Sveriges mest moderna fullservicebyråer du också, där du har chansen att växa och utvecklas? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Daniel Lundström, rekryteringskoordinator, daniel.lundstrom@accountor.se

Ansök nu

Erfaren redovisningskonsult till Accountor i Karlstad

Redovisningskonsult
Läs mer Feb 28
Accountor befinner sig just nu på en spännande utvecklingsresa där vi fortsätter växa! Vi söker dig som är serviceinriktad och självgående inom redovisning. Förutom att serva dina kunder kommer du även att stärka upp och agera bollplank till vårt team. Låter det intressant? Då kan det här vara något för dig!
I rollen som redovisningskonsult har du stort fokus på kundkontakt och variation. Du får arbeta med spännande och utmanande kunder i olika branscher. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet. Vi stöttar varandra, delar med oss av vår kunskap och har ett prestigelöst arbetsklimat. Dina kollegor är kunniga och vi hjälps alltid åt om ett problem uppstår.
Främsta arbetsuppgifter:
Kvalificerad rådgivning mot kund.
Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut).
Upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
Leverera kundanpassade rapporter
Moms- och skattedeklarationer.Vad kan vi erbjuda dig:
Att kostnadsfritt bli/behålla auktoriserad SRF redovisningskonsult för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa coachsamtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Hybrid arbetsplats
Löpande kompetensutveckling i form av vår digitala utbildningsportal, Accountor Training.
Friskvårdsbidrag på 5000 kronor per år.

Vem är du?
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av kvalificerad redovisning och helst erfarenhet av att tidigare jobbat på byrå. Vi ser att du är självgående i hela redovisningsprocessen. För att trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel. Vi lägger stort värdering kring att du gillar att samarbeta med andra, är lösningsorienterad och kan etablera goda kontakter med våra kunder. Du tycker det är roligt att utvecklas och sätter dig gärna in nya områden om det behövs. Du känner dig bekväm med att vara ett stöd och agera bollplank till övriga seniora kollegor i ditt team. Som person är du noggrann, positiv. Du kommer att tillhöra ett glatt team som sitter i ljusa trevliga lokaler i Inre hamn.
Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön HR. I Sverige är vi ca 350 anställda på tio orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och har självklart kollektivavtal, vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan
Låter det intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan! Skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Madeleine Marthinusen; madeleine.marthinusen@accountor.se

Ansök nu

Redovisningskonsult i början av karriären sökes till Accountor

Redovisningskonsult
Läs mer Jan 2
Är du noggrann och brinner för siffror? Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas och lära dig mer inom redovisning. Hos oss har du möjlighet att växa i din roll, arbeta varierat och tillhöra ett team med härliga och hjälpsamma kollegor. Vad sägs, vill du vara med på vår resa?
Rollen som redovisningskonsult innebär att du tillsammans med ditt team ansvarar för en leverans helt i linje med våra kundlöften. I rollen ingår främst arbete med reskontrahantering och löpande redovisning i våra större kunduppdrag, avstämning och kvalitetssäkring.


Accountors kundföretag finns i många olika branscher och olika storlekar där du som redovisningskonsult har en viktig roll. Att arbeta som redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till personlig utveckling.
Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt.
Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats som är mån om att stötta ett balanserat arbets- och privatliv. Teamet du kommer att tillhöra är en viktig kugge i leveransen till kund, där engagemang och driv kommer genomsyra din vardag och där vi motiveras av ständig förändring och utveckling. Trots att vi är en stor grupp, så har vi en väldigt tight sammanhållning som vi värnar starkt om.
Accountor är ett karriärföretag och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Din utveckling och välmående är av största vikt för oss. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Flexibla arbetstider
Hybrid arbetsplats
Löpande kompetensutveckling via bl.a. vår egen moderna digital utbildningsportal.
FriskvårdsbidragVem är du?
Du är noggrann, driven, gillar siffror och vill lämna god kvalité till kunden. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidra med positiv energi. Du har förmågan att planera ditt arbete väl, hitta lösningar, samt arbeta proaktivt. Rätt personlighet och driv är av största vikt i denna roll och väger tyngre än år av erfarenhet.
Kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta Julia Carlsson, Team Manager, julia.carlsson@accountor.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningskonsult med kundansvar

Redovisningskonsult
Läs mer Jan 2
Är du redovisningskonsulten med extra allt och är nyfiken på nya utmaningar? Är du en lagspelare som drivs av att jobba i team där vi tillsammans aktivt bidrar till att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Vill du kunna påverka ditt arbete och gillar att göra din röst hörd i hur framtidens redovisningsbyrå kommer att se ut? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!
Du drivs av kundkontakter och att vara en del av ett redovisningsteam där vi tillsammans bryr oss om våra kunders resultat. Accountors kunder finns i många olika branscher och olika storlekar där du som kundansvarig har ett gäng kollegor runt dig som gärna hjälps åt att svara på en klurig jobbfråga, utmana dig på en pingismatch eller dra iväg på en gemensam lunch. Att arbeta som senior redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till utveckling.
Rollen som redovisningskonsult innebär att du som en del i ett kundteam främst arbetar med:
Månads-, årsbokslut och årsredovisning.
Analys av resultat- och balansräkning.
Rapportering och avstämningar.
Skattedeklaration och inkomstdeklaration.
Kvalificerad rådgivning.


Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt.
Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Teamet du kommer att tillhöra sitter i ljusa trevliga lokaler i Inre hamn och tycker att det är kul att gå till jobbet.
Din utveckling och välmående är viktig. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad?redovisningskonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Flexibla arbetstider.
Hybrid arbetsplats.

Vem är du?
För att trivas i rollen så ska du tycka att det är inspirerande att prata med dina kunder om deras behov och drivas av att påverka och utveckla affären. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du är social, bra på att ta egna initiativ och gillar att arbeta mot deadlines.
Kvalifikationer:
God systemvana.
Vana vid att jobba i kundspecifika system.
Självständigt arbeta med bokslut och skatte-/inkomstdeklarationer.
Självständigt kunna upprätta årsredovisningar.
Har du tidigare erfarenhet av att jobba i Xledger är det mycket meriterande

Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.
Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Julia Carlsson; julia.carlsson@accountor.se
Välkommen med din ansökan!
Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss?här?eller lär känna oss via?Linkedin,?Facebook?och?Instagram!

Ansök nu

Redovisningskonsult i början av karriären sökes till Accountor

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 23
Är du noggrann och brinner för siffror? Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas och lära dig mer inom redovisning. Hos oss har du möjlighet att växa i din roll, arbeta varierat och tillhöra ett team med härliga och hjälpsamma kollegor. Vad sägs, vill du vara med på vår resa?
Rollen som redovisningskonsult innebär att du tillsammans med ditt team ansvarar för en leverans helt i linje med våra kundlöften. I rollen ingår främst arbete med reskontrahantering och löpande redovisning i våra större kunduppdrag, avstämning och kvalitetssäkring.


Accountors kundföretag finns i många olika branscher och olika storlekar där du som redovisningskonsult har en viktig roll. Att arbeta som redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till personlig utveckling.
Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt.
Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats som är mån om att stötta ett balanserat arbets- och privatliv. Teamet du kommer att tillhöra är en viktig kugge i leveransen till kund, där engagemang och driv kommer genomsyra din vardag och där vi motiveras av ständig förändring och utveckling. Trots att vi är en stor grupp, så har vi en väldigt tight sammanhållning som vi värnar starkt om.
Accountor är ett karriärföretag och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Din utveckling och välmående är av största vikt för oss. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Flexibla arbetstider
Hybrid arbetsplats
Löpande kompetensutveckling via bl.a. vår egen moderna digital utbildningsportal.
FriskvårdsbidragVem är du?
Du är noggrann, driven, gillar siffror och vill lämna god kvalité till kunden. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidra med positiv energi. Du har förmågan att planera ditt arbete väl, hitta lösningar, samt arbeta proaktivt. Rätt personlighet och driv är av största vikt i denna roll och väger tyngre än år av erfarenhet.
Kvalifikationer:
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta Julia Carlsson, Team Manager, julia.carlsson@accountor.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningskonsult med kundansvar

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 22
Är du redovisningskonsulten med extra allt och är nyfiken på nya utmaningar? Är du en lagspelare som drivs av att jobba i team där vi tillsammans aktivt bidrar till att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Vill du kunna påverka ditt arbete och gillar att göra din röst hörd i hur framtidens redovisningsbyrå kommer att se ut? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!
Du drivs av kundkontakter och att vara en del av ett redovisningsteam där vi tillsammans bryr oss om våra kunders resultat. Accountors kunder finns i många olika branscher och olika storlekar där du som kundansvarig har ett gäng kollegor runt dig som gärna hjälps åt att svara på en klurig jobbfråga, utmana dig på en pingismatch eller dra iväg på en gemensam lunch. Att arbeta som senior redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till utveckling.
Rollen som redovisningskonsult innebär att du som en del i ett kundteam främst arbetar med:
Månads-, årsbokslut och årsredovisning.
Analys av resultat- och balansräkning.
Rapportering och avstämningar.
Skattedeklaration och inkomstdeklaration.
Kvalificerad rådgivning.


Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt.
Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Teamet du kommer att tillhöra sitter i ljusa trevliga lokaler i Inre hamn och tycker att det är kul att gå till jobbet.
Din utveckling och välmående är viktig. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad?redovisningskonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Flexibla arbetstider.
Hybrid arbetsplats.

Vem är du?
För att trivas i rollen så ska du tycka att det är inspirerande att prata med dina kunder om deras behov och drivas av att påverka och utveckla affären. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du är social, bra på att ta egna initiativ och gillar att arbeta mot deadlines.
Kvalifikationer:
God systemvana.
Vana vid att jobba i kundspecifika system.
Självständigt arbeta med bokslut och skatte-/inkomstdeklarationer.
Självständigt kunna upprätta årsredovisningar.
Har du tidigare erfarenhet av att jobba i Xledger är det mycket meriterande

Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.
Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Julia Carlsson; julia.carlsson@accountor.se
Välkommen med din ansökan!
Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss?här?eller lär känna oss via?Linkedin,?Facebook?och?Instagram!

Ansök nu

Erfaren redovisningskonsult med kundansvar

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 21
Är du redovisningskonsulten med extra allt och är nyfiken på nya utmaningar? Är du en lagspelare som drivs av att jobba i team där vi tillsammans aktivt bidrar till att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Vill du kunna påverka ditt arbete och gillar att göra din röst hörd i hur framtidens redovisningsbyrå kommer att se ut? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!
Du drivs av kundkontakter och att vara en del av ett redovisningsteam där vi tillsammans bryr oss om våra kunders resultat. Accountors kunder finns i många olika branscher och olika storlekar där du som kundansvarig har ett gäng kollegor runt dig som gärna hjälps åt att svara på en klurig jobbfråga, utmana dig på en pingismatch eller dra iväg på en gemensam lunch. Att arbeta som senior redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till utveckling.
Rollen som redovisningskonsult innebär att du som en del i ett kundteam främst arbetar med:
Månads-, årsbokslut och årsredovisning.
Analys av resultat- och balansräkning.
Rapportering och avstämningar.
Skattedeklaration och inkomstdeklaration.
Kvalificerad rådgivning.

Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt.
Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Teamet du kommer att tillhöra sitter i ljusa trevliga lokaler i Inre hamn och tycker att det är kul att gå till jobbet.
Din utveckling och välmående är viktig. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad?redovisningskonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Flexibla arbetstider.
Hybrid arbetsplats.

Vem är du?
För att trivas i rollen så ska du tycka att det är inspirerande att prata med dina kunder om deras behov och drivas av att påverka och utveckla affären. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du är social, bra på att ta egna initiativ och gillar att arbeta mot deadlines.
Kvalifikationer:
God systemvana.
Vana vid att jobba i kundspecifika system.
Självständigt arbeta med bokslut och skatte-/inkomstdeklarationer.
Självständigt kunna upprätta årsredovisningar.
Har du tidigare erfarenhet av att jobba i Xledger är det mycket meriterande

Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.
Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Julia Carlsson; julia.carlsson@accountor.se
Välkommen med din ansökan!
Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss?här?eller lär känna oss via?Linkedin,?Facebook?och?Instagram!

Ansök nu

Lönekonsult till Accountor i Karlstad

Löneadministratör
Läs mer Okt 5
Är du utbildad inom lön och gillar att ständigt utvecklas och lära dig nytt? Trivs du att jobba i team där man tillsammans ansvarar för ett bra resultat och ett gott arbetsklimat? Har du erfarenhet av att jobba i Hogia? Då har vi en tjänst som skulle passa dig perfekt!
På Accountor har vi tagit steget till att vara en av Sveriges mest digitaliserade byråer vilket ger oss och kunderna en säkrare leverans. Att arbeta som lönekonsult på Accountor innebär ett självständigt, varierat och flexibelt arbete. Det finns stora möjligheter att bredda kunskaperna inom området lön och rollen passar dig som uppskattar att arbeta med lönekörning för olika kunder och vill utvecklas i din profession. Just nu söker vi dig som vill axla rollen som lönekonsult, antingen från vårt kontor i Karlskoga eller Karlstad.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för löneberedning för olika kunder tillsammans med kollegor.
Arbeta parallellt med robotar i olika delar av löneprocessen.
Arbeta proaktivt för att säkerställa god leverans och kvalitet.
Arbeta med ständiga förbättringar tillsammans med kollegor.


Vi är måna om att alla ska trivas och tillämpar hybridkontoret som arbetsmodell.
Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats och teamet som du kommer att tillhöra har likt övriga en familjär stämning och trevlig atmosfär. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet och där samarbetet mellan dig och din Team Manager präglas av tillit och respekt.
Vi stöttar varandra, delar med oss av vår kunskap och har ett prestigelöst arbetsklimat där ingen fråga är för dum att ställas. Därutöver vet vi att det är viktigt att ha kul på jobbet för att kunna leverera det bästa till våra kunder. Vi är stolta över vår leveranskvalité och vågar påstå att vi är i topp i branschen när det gäller utveckling av RPA och ett standardiserat arbetssätt.
Accountor är ett karriärföretag och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du utvecklas och trivs hos oss. Därför erbjuder vi:
Löpande kompetensutveckling.
SRF-auktorisation - auktorisationen är personlig och stärker ditt eget varumärke.
Flexibla arbetstider.
Hybrid arbetsplats
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.

Vem är du?
Vi tror att du är en strukturerad och noggrann person som gillar ordning och reda och att du är trygg i dig själv. Dessutom är du lyhörd och har förmågan att samarbeta med olika typer av människor. Kanske har du tidigare erfarenhet av något serviceyrke.
Kvalifikationer:
YH eller KY-utbildning med inriktning lön och/eller arbetslivserfarenhet inom lön.
Erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen och att tolka kollektivavtal.
Erfarenhet av Hogia Lön Plus och Flex HRM.
Tidigare erfarenhet av att jobba som konsult eller inom service ses som mycket meriterande.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan
Låter det intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Daniel Lundström, rekryteringskoordinator, daniel.lundstrom@accountor.se
Välkommen med din ansökan!
Mer nyfiken?
Läs om hur Jennis vardag som lönekonsult ser ut hos oss och vad hon uppskattar mest med Accountor.
Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss här eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!

Ansök nu

Semestervikarier/juniora redovisningskonsulter sökes till sommaren

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 2
Är du noggrann och brinner för siffror? Vi söker nu flera semestervikarier som studerar ekonomi/redovisning och vill få möjlighet att jobba som junior redovisningskonsult hos oss i sommar. För rätt person finns goda möjligheter till extrajobb även efter sommaren. Ta chansen att utvecklas och lära dig mer inom redovisning!


Om rollen
I rollen ingår främst arbete med reskontrahantering och löpande redovisning i våra kunduppdrag. Vi sitter i fina lokaler i Inre hamn, vi är totalt 35 personer på kontoret.


Vem är du?
Vi tror att du läser ekonomi på universitetet eller yrkeshögskolan och är noggrann, driven, gillar siffror och vill lämna god kvalité på det arbete du gör. Du är nyfiken, snabblärd och har förmågan att ta stort eget ansvar.


Kvalifikationer:
Pågående eller nyligen avslutad utbildning inom ekonomi eller motsvarande.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta Jessica Petersson, Talent Acquisition Specialist, jessica.petersson@accountor.se


Mer nyfiken?
Du kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram.

Ansök nu

Redovisningskonsult - Bli en del av vårt a+Team!

Redovisningskonsult
Läs mer Mar 16
Är du noggrann, brinner du för siffror och analyser? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!
Du drivs av god kvalité, kundkontakter och att vara en del av ett redovisningsteam där vi tillsammans månar om våra kunders framgång. Accountors kundföretag finns i många olika branscher och olika storlekar där du som redovisningskonsult har en viktig roll. Att arbeta som redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till personlig utveckling.


Ansvarsområden:
Rollen som redovisningskonsult innebär att man tillsammans med teamet ansvarar för en leverans helt i linje med våra kundlöften. I rollen ingår arbete med redovisning såsom avstämning, rapportering, analys, bokslut och kvalitetssäkring.


Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Teamet du kommer att tillhöra sitter i fina ljusa lokaler i hamnen. Vi är ett gäng som trivs tillsammans och tycker det är kul att gå till jobbet.


Accountor är ett karriärföretag och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Din utveckling och välmående är av största vikt för oss. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Flexibla arbetstider och möjlighet att jobba på distans.
Löpande kompetensutveckling via bl.a. vår egen moderna digital utbildningsportal.Vem är du?
Du är noggrann, driven, gillar siffror och vill lämna god kvalité till kunden. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du har förmågan att planera ditt arbete väl, hitta lösningar, samt arbeta proaktivt. Rätt personlighet och driv är av största vikt i denna roll och väger tyngre än år av erfarenhet.

Kvalifikationer:
Några års erfarenhet av att arbeta med redovisning
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarandeOm Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.

Ansökan
Låter det intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Jessica Petersson, Talent Acquisition Specialist, jessica.petersson@accountor.se
Välkommen med din ansökan!


Mer nyfiken?
Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår webbsidan eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!

Ansök nu

Redovisningskonsult - Bli en del av vårt a+Team!

Redovisningskonsult
Läs mer Feb 9
Är du noggrann, brinner du för siffror och analyser? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!
Du drivs av god kvalité, kundkontakter och att vara en del av ett redovisningsteam där vi tillsammans månar om våra kunders framgång. Accountors kundföretag finns i många olika branscher och olika storlekar där du som redovisningskonsult har en viktig roll. Att arbeta som redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till personlig utveckling.


Ansvarsområden:
Rollen som redovisningskonsult innebär att man tillsammans med teamet ansvarar för en leverans helt i linje med våra kundlöften. I rollen ingår arbete med redovisning såsom avstämning, rapportering, analys, bokslut och kvalitetssäkring.


Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Teamet du kommer att tillhöra sitter i fina ljusa lokaler i hamnen. Vi är ett gäng som trivs tillsammans och tycker det är kul att gå till jobbet.


Accountor är ett karriärföretag och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Din utveckling och välmående är av största vikt för oss. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Flexibla arbetstider och möjlighet att jobba på distans.
Löpande kompetensutveckling via bl.a. vår egen moderna digital utbildningsportal.Vem är du?
Du är noggrann, driven, gillar siffror och vill lämna god kvalité till kunden. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du har förmågan att planera ditt arbete väl, hitta lösningar, samt arbeta proaktivt. Rätt personlighet och driv är av största vikt i denna roll och väger tyngre än år av erfarenhet.

Kvalifikationer:
Några års erfarenhet av att arbeta med redovisning
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarandeOm Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.

Ansökan
Låter det intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Jessica Petersson, Talent Acquisition Specialist, jessica.petersson@accountor.se
Välkommen med din ansökan!


Mer nyfiken?
Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår webbsidan eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!

Ansök nu

Redovisningskonsult – Vi söker dig som vill bli en del av vårt a+team!

Redovisningskonsult
Läs mer Feb 2
Är du noggrann och brinner för siffror? Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas och lära dig mer inom redovisning. Hos oss har du möjlighet att växa i din roll, arbeta varierat och tillhöra ett team med härliga och hjälpsamma kollegor. Låter det intressant? Då kanske det här är något för dig!


Ansvarsområden:
Rollen som redovisningskonsult innebär att du tillsammans med ditt team ansvarar för en leverans helt i linje med våra kundlöften. I rollen ingår främst arbete med reskontrahantering och löpande redovisning i våra större kunduppdrag, avstämning och kvalitetssäkring.
Accountors kundföretag finns i många olika branscher och olika storlekar där du som redovisningskonsult har en viktig roll. Att arbeta som redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till personlig utveckling.


Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt.
Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats som är mån om att stötta ett balanserat arbets- och privatliv. Teamet du kommer att tillhöra är en viktig kugge i leveransen till kund, där engagemang och driv kommer genomsyra din vardag och där vi motiveras av ständig förändring och utveckling. Vi sitter i fina lokaler i Inre hamn, där vi idag är två team inom redovisning och ett inom lön. Vi försöker se till att umgås utanför kundleveranserna och skapar därför olika ”happenings” och trots att vi är en stor grupp, så har vi en väldigt tight sammanhållning som vi värnar starkt om.


Accountor är ett karriärföretag och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Din utveckling och välmående är av största vikt för oss. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Flexibla arbetstider och möjlighet att jobba på distans.
Löpande kompetensutveckling via bl.a. vår egen moderna digital utbildningsportal.Vem är du?
Du är noggrann, driven, gillar siffror och vill lämna god kvalité till kunden. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidra med positiv energi. Du har förmågan att planera ditt arbete väl, hitta lösningar, samt arbeta proaktivt. Rätt personlighet och driv är av största vikt i denna roll och väger tyngre än år av erfarenhet.

Kvalifikationer:
Några års erfarenhet av att arbeta med redovisning är meriterande.
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta Jessica Petersson, Talent Acquisition Specialist, jessica.petersson@accountor.se


Mer nyfiken?
Du kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår webbsida eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram.
Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner personer som skulle kunna vara nyfikna på oss. Tack.

Ansök nu

Lönekonsult med kunskap inom Hogia - Bli en del av vårt a+Team!

Löneadministratör
Läs mer Jan 27
Är du lönekonsulten som brinner för att lönen ska blir rätt och är lösningsorienterad? Gillar du att jobba i team där man tillsammans ansvarar för ett bra resultat och ett gott arbetsklimat. Har du erfarenhet av att jobba i Hogia? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!
På Accountor har vi tagit steget till att vara en av Sveriges mest digitaliserade byråer vilket ger oss och kunderna en säkrare leverans. Att arbeta som lönekonsult på Accountor innebär ett självständigt, varierat och flexibelt arbete. Det finns stora möjligheter att bredda kunskaperna inom området lön och rollen passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession.


Exempel på arbetsuppgifter:
Tillsammans med teamet arbeta med alla delar av kundernas lönebearbetning.
Tolkning och tillämpning av kollektivavtal, policys och/eller gällande lagar.
Ge hög service löpande till våra kunder och kollegor.
Samverka inom organisationen för att uppnå bästa kundupplevelse.


Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats och teamet som du kommer att tillhöra har likt övriga en familjär stämning och trevlig atmosfär. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet och där samarbetet mellan dig och din Team Manager präglas av tillit och respekt.
Vi stöttar varandra, delar med oss av vår kunskap och har ett prestigelöst arbetsklimat där ingen fråga är för dum att ställas. Därutöver vet vi att det är viktigt att ha kul på jobbet för att kunna leverera det bästa till våra kunder.


Din utveckling och välmående är viktig. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad lönekonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Flexibla arbetstider.
Löpande kompetensutveckling i form vår egen moderna digital utbildningsportal, Eduhouse a+.Vem är du?
För att trivas i rollen bör du vara noggrann, kommunikativ och serviceinriktad. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du är social, är bra på att hantera flera projekt löpande och gillar att arbeta mot deadlines. Dessutom är du ansvarsfull och har rutinen att granska ditt arbete så att allt blir rätt. Vi tror också att du lockas av att driva saker såväl självständigt som i team och har förmågan att se lösningar på kluriga situationer.

Kvalifikationer:
YH eller KY-utbildning med inriktning lön och/eller arbetslivserfarenhet inom lön.
Erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen och att tolka kollektivavtal.
Du har ett systemintresse och förmågan att ta till dig nya system.
Erfarenhet av Hogia Lön Plus och/eller Flex HRM.
Tidigare erfarenhet av att jobba som konsult ses som mycket meriterande.Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan
Låter det intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Jessica Petersson, Talent Acquisition Specialist, jessica.petersson@accountor.se

Mer nyfiken?
Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår webbsida eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!

Ansök nu

Redovisningskonsulter med olika inriktning sökes!

Redovisningskonsult
Läs mer Okt 14
Älskar du siffror och brinner för kundrelationer och dessutom är nyfiken på nya utmaningar? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!
Vi tror du drivs av siffror, trivs med kundkontakter och att vara en del av ett redovisningsteam där vi tillsammans månar om våra kunders framgång. Accountors kundföretag finns i många olika branscher och olika storlekar där du som konsult har en viktig roll. Att arbeta som kundansvarig redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till utveckling.


I dagsläget söker vi tre konsulter med olika inriktning:
En konsult med inriktning enskilda firmor och små företag där den mindre företagarens frågor är i fokus, en konsult mot lite större företag där fokus blir mer på rapportering, uppföljning och proaktivitet och en konsult som även har ett systemintresse och tycker om att driva utveckling på sina kunduppdrag.

Din trivsel och utveckling är viktig för oss!
Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, utvecklande, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Teamet du kommer att tillhöra sitter i stora fina lokaler i Inre hamn och tycker att det är kul att gå till jobbet.


Accountor är ett karriärföretag och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Din utveckling och välmående är av största vikt för oss. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult hos SRF för att stärka din position på marknaden.
Flexibla arbetstider och möjlighet att jobba på distans.
Löpande kompetensutveckling via bl.a. vår egen moderna digital utbildningsportal.


Ansvarsområden:
Rollen som kundansvarig redovisningskonsult innebär att man tillsammans med teamet ansvarar för en leverans helt i linje med våra kundlöften. I rollen ingår arbete med redovisning såsom avstämning, rapportering, analys, bokslut, årsbokslut, inkomstdeklarationer och kvalitetssäkring. Har du dessutom erfarenhet från Xledger är det ett plus.


Vem är du?
Du är noggrann, driven, gillar siffror och vill lämna god kvalité till kunden. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du har förmågan att planera ditt arbete väl, hitta lösningar, samt arbeta proaktivt. Rätt personlighet och driv är av största vikt i denna roll och väger tyngre än år av erfarenhet.

Kvalifikationer:
Självständigt göra årsbokslut.
Några års erfarenhet av att arbeta med redovisning.
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarandeOm Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.


Ansökan
Låter det intressant? Så kul! Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterare Jessica Petersson; jessica.petersson@accountor.se


Mer nyfiken?
Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!


Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss.

Ansök nu

Senior redovisningskonsult - Bli en del av vårt a+Team!

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 27
Är du redovisningskonsulten med kvalité i ryggmärgen, brinner för kundrelationer och dessutom är nyfiken på nya utmaningar? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!
Du drivs av god kvalité, kundkontakter och att vara en del av ett redovisningsteam där vi tillsammans månar om våra kunders framgång. Accountors kundföretag finns i många olika branscher och olika storlekar där du som kundansvarig har en viktig roll. Att arbeta som redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till utveckling.


Ansvarsområden:
Rollen som kundansvarig redovisningskonsult innebär att du tillsammans med teamet ansvarar för en leverans helt i linje med våra kundlöften. I rollen ingår arbete med redovisning såsom avstämning, rapportering, analys, bokslut, årsbokslut, inkomstdeklarationer och kvalitetssäkring. Dessutom får du möjlighet att agera mentor till juniora kollegor, vilket du tycker är en naturlig och rolig del av ditt arbete.


Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Teamet du kommer att tillhöra sitter i stora ljusa lokaler i Inre hamn och tycker att det är kul att gå till jobbet.


Accountor är ett karriärföretag och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Din utveckling och välmående är av största vikt för oss. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult hos SRF för att stärka din position på marknaden.
Flexibla arbetstider och möjlighet att jobba på distans.
Löpande kompetensutveckling via bl.a. vår egen moderna digital utbildningsportal.Vem är du?
Du är noggrann, driven, gillar siffror och vill lämna god kvalité till kunden. För att trivas i rollen så ska du tycka att det är inspirerande att prata med dina kunder om deras behov. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du har förmågan att planera ditt arbete väl, hitta lösningar, samt arbeta proaktivt. Rätt personlighet och driv är av största vikt i denna roll och väger tyngre än år av erfarenhet.

Kvalifikationer:
Självständigt göra årsbokslut.
Några års erfarenhet av att arbeta med redovisning.
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.


Ansökan
Låter det intressant? Så kul! Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterare Jessica Petersson; jessica.petersson@accountor.se


Mer nyfiken?
Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!


Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss.

Ansök nu

Senior redovisningskonsult - Bli en del av vårt a+Team!

Redovisningskonsult
Läs mer Aug 25
Är du redovisningskonsulten med kvalité i ryggmärgen, brinner för kundrelationer och dessutom är nyfiken på nya utmaningar? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt! Vi söker i nuläget 3 nya kollegor till vårt team i Karlstad.
Du drivs av god kvalité, kundkontakter och att vara en del av ett redovisningsteam där vi tillsammans månar om våra kunders framgång. Accountors kundföretag finns i många olika branscher och olika storlekar där du som kundansvarig har en viktig roll. Att arbeta som redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till utveckling.


Ansvarsområden:
Rollen som kundansvarig redovisningskonsult innebär att du tillsammans med teamet ansvarar för en leverans helt i linje med våra kundlöften. I rollen ingår arbete med redovisning såsom avstämning, rapportering, analys, bokslut, årsbokslut, inkomstdeklarationer och kvalitetssäkring. Dessutom får du möjlighet att agera mentor till juniora kollegor, vilket du tycker är en naturlig och rolig del av ditt arbete.


Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Teamet du kommer att tillhöra sitter i stora ljusa lokaler i Inre hamn och tycker att det är kul att gå till jobbet.


Accountor är ett karriärföretag och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Din utveckling och välmående är av största vikt för oss. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult hos SRF för att stärka din position på marknaden.
Flexibla arbetstider och möjlighet att jobba på distans.
Löpande kompetensutveckling via bl.a. vår egen moderna digital utbildningsportal.Vem är du?
Du är noggrann, driven, gillar siffror och vill lämna god kvalité till kunden. För att trivas i rollen så ska du tycka att det är inspirerande att prata med dina kunder om deras behov. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du har förmågan att planera ditt arbete väl, hitta lösningar, samt arbeta proaktivt. Rätt personlighet och driv är av största vikt i denna roll och väger tyngre än år av erfarenhet.

Kvalifikationer:
Självständigt göra årsbokslut.
Några års erfarenhet av att arbeta med redovisning.
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.


Ansökan
Låter det intressant? Så kul! Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterare Jessica Petersson; jessica.petersson@accountor.se


Mer nyfiken?
Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!


Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss.

Ansök nu

Lönekonsult med erfarenhet av Hogia - Bli en del av vårt a+Team!

Löneadministratör
Läs mer Aug 3
Är du lönekonsulten som gillar ditt jobb, brinner för att lönen ska blir rätt och är lösningsorienterad? Gillar du att jobba i ett team där man tillsammans ansvarar för ett bra resultat och ett gott arbetsklimat. Har du erfarenhet av att jobba i Hogia? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!
På Accountor har vi tagit steget till att vara en av Sveriges mest digitaliserade byråer vilket ger oss och kunderna en säkrare leverans. Att arbeta som lönekonsult på Accountor innebär ett självständigt, varierat och flexibelt arbete. Det finns stora möjligheter att bredda kunskaperna inom området lön och rollen passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession.
Exempel på arbetsuppgifter:
Tillsammans med teamet arbeta med alla delar av kundernas lönebearbetning.
Tolkning och tillämpning av kollektivavtal, policys och/eller gällande lagar.
Ge hög service löpande till våra kunder och kollegor.
Samverka inom organisationen för att uppnå bästa kundupplevelse.Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats och teamet som du kommer att tillhöra har likt övriga en familjär stämning och trevlig atmosfär. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet och där samarbetet mellan dig och din Team Manager präglas av tillit och respekt.
Vi stöttar varandra, delar med oss av vår kunskap och har ett prestigelöst arbetsklimat där ingen fråga är för dum att ställas. Därutöver vet vi att det är viktigt att ha kul på jobbet för att kunna leverera det bästa till våra kunder.


Din utveckling och välmående är viktig. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad lönekonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Flexibla arbetstider.
Löpande kompetensutveckling i form vår egen moderna digital utbildningsportal, Eduhouse a+.Vem är du?
För att trivas i rollen bör du vara noggrann, kommunikativ och serviceinriktad. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du är social, är bra på att hantera flera projekt löpande och gillar att arbeta mot deadlines. Dessutom är du ansvarsfull och har rutinen att granska ditt arbete så att allt blir rätt. Vi tror också att du lockas av att driva saker såväl självständigt som i team och har förmågan att se lösningar på kluriga situationer.

Kvalifikationer:
YH eller KY-utbildning med inriktning lön och/eller arbetslivserfarenhet inom lön.
Erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen och att tolka kollektivavtal.
Du har ett systemintresse och förmågan att ta till dig nya system.
Erfarenhet av Hogia Lön Plus och/eller Flex HRM.
Tidigare erfarenhet av att jobba som konsult ses som mycket meriterande.Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterare Jessica Petersson; jessica.petersson@accountor.se
Välkommen med din ansökan! Det kan dock dröja lite med återkoppling till dig, då det är semestertider. Vi tackar för din förståelse!


Mer nyfiken?
Läs om hur Jennis vardag som lönekonsult ser ut hos oss på våran webbsida eller lära känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!
Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss.

Ansök nu

Senior redovisningskonsult - Bli en del av vårt a+Team!

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 20
Är du redovisningskonsulten med extra allt och är nyfiken på nya utmaningar? Är du en lagspelare som drivs av att jobba i team där vi tillsammans aktivt bidrar till att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Vill du kunna påverka ditt arbete och gillar att göra din röst hörd i hur framtidens redovisningsbyrå kommer att se ut? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!
Du drivs av kundkontakter och att vara en del av ett redovisningsteam där vi tillsammans månar om våra kunders resultat. Accountors kundföretag finns i många olika branscher och olika storlekar där du som kundansvarig har ett gäng kollegor runt dig som gärna svarar på en klurig jobbfråga, utmanar dig på en pingismatch eller tar en glass på bryggan. Att arbeta som senior redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till utveckling.
Ansvarsområden:
Rollen som senior redovisningskonsult innebär att du som en del i ett kundteam främst arbetar med:
Månads-, årsbokslut och årsredovisning.
Analys av resultat- och balansräkning.
Rapportering och avstämningar.
Skattedeklaration och inkomstdeklaration.
Kvalificerad rådgivning.
Mentorskap till juniora kollegor tycker du är en naturlig del av ditt arbete.Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Teamet du kommer att tillhöra sitter i ljusa trevliga lokaler i Inre hamn och tycker att det är kul att gå till jobbet.
Din utveckling och välmående är viktig. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Flexibla arbetstider.
Löpande kompetensutveckling i form vår egen moderna digital utbildningsportal, Eduhouse a+.Vem är du?
För att trivas i rollen så ska du tycka att det är inspirerande att prata med dina kunder om deras behov och drivas av att påverka och utveckla affären. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du är social, bra på att ta egna initiativ och gillar att arbeta mot deadlines. Vi tror också att du lockas av att driva frågor såväl självständigt som i team och har förmågan att vara proaktiv.
Kvalifikationer:
Erfarenhet av både AB och EF.
Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med redovisning.
Självständigt arbeta med bokslut och skatte-/inkomstdeklarationer.
Självständigt kunna upprätta årsredovisningar.
Har du tidigare jobbat som konsult är det ett plus i kanten.Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.


Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterare Jessica Petersson; jessica.petersson@accountor.se
Välkommen med din ansökan!
Mer nyfiken?
Du kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida eller lära känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!
Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss.

Ansök nu

Lönekonsult med kunskap inom Hogia - Bli en del av vårt a+Team!

Löneadministratör
Läs mer Apr 23
Är du lönekonsulten som gillar ditt jobb, brinner för att lönen ska blir rätt och är lösningsorienterad? Gillar du att jobba i ett team där man tillsammans ansvarar för ett bra resultat och ett gott arbetsklimat. Har du erfarenhet av att jobba i Hogia? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!
På Accountor har vi tagit steget till att vara en av Sveriges mest digitaliserade byråer vilket ger oss och kunderna en säkrare leverans. Att arbeta som lönekonsult på Accountor innebär ett självständigt, varierat och flexibelt arbete. Det finns stora möjligheter att bredda kunskaperna inom området lön och rollen passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession.
Exempel på arbetsuppgifter:
Tillsammans med teamet arbeta med alla delar av kundernas lönebearbetning.
Tolkning och tillämpning av kollektivavtal, policys och/eller gällande lagar.
Ge hög service löpande till våra kunder och kollegor.
Samverka inom organisationen för att uppnå bästa kundupplevelse.Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats och teamet som du kommer att tillhöra har likt övriga en familjär stämning och trevlig atmosfär. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet och där samarbetet mellan dig och din Team Manager präglas av tillit och respekt.
Vi stöttar varandra, delar med oss av vår kunskap och har ett prestigelöst arbetsklimat där ingen fråga är för dum att ställas. Därutöver vet vi att det är viktigt att ha kul på jobbet för att kunna leverera det bästa till våra kunder.
Din utveckling och välmående är viktig. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad lönekonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Flexibla arbetstider.
Löpande kompetensutveckling i form vår egen moderna digital utbildningsportal, Eduhouse a+.Vem är du?
För att trivas i rollen bör du vara noggrann, kommunikativ och serviceinriktad. Du gillar att omges med kollegor, dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du är social, är bra på att hantera flera projekt löpande och gillar att arbeta mot deadlines. Dessutom är du ansvarsfull och har rutinen att granska ditt arbete så att allt blir rätt. Vi tror också att du lockas av att driva saker såväl självständigt som i team och har förmågan att se lösningar på kluriga situationer.
Kvalifikationer:
YH eller KY-utbildning med inriktning lön och/eller arbetslivserfarenhet inom lön.
Erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen och att tolka kollektivavtal.
Du har ett systemintresse och förmågan att ta till dig nya system.
Erfarenhet av Hogia Lön Plus och/eller Flex HRM.
Tidigare erfarenhet av att jobba som konsult ses som mycket meriterande.Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryterare Jessica Petersson; jessica.petersson@accountor.se
Sista ansökningsdagen är 16 maj!

Ansök nu

Erfaren redovisningskonsult – Bli en del av vårt a+team

Redovisningskonsult
Läs mer Jul 9
Vi vill redan nu bredda vårt kontaktnät inför hösten och komma i kontakt med dig som söker nya utmaningar som redovisningskonsult och som är nyfiken på att höra mer om oss! Syftet är att komma i kontakt med intressanta kandidater inför framtida rekryteringar.


Är du en öppen och social teamplayer med erfarenhet som sträcker sig från löpande bokföring fram till de mera årsvisa momenten och som nu är sugen på att utvecklas ytterligare ett steg? KUL! Om du dessutom vill ingå i ett stort team tillsammans med andra drivna, positiva och hjälpsamma kollegor vill vi gärna komma i kontakt med dig.


Ett spännande bolag med stort kundfokus och eget ansvar.
Hos oss innebär mycket av arbetet att välkomna och ta emot våra kunder, så att de smidigt kommer in i våra processer. Dessutom även att ge rådgivning och konsultation, både mot kunder och andra konsulter i teamet. Ett självständigt arbete där man jobbar mot olika branscher och blir en viktig del för kundens verksamhet. Därutöver arbetar vi i ett av marknadens mest moderna och användarvänliga molnbaserade system, där man har en nära relation med systemutvecklare med möjlighet att påverka produkten. Ett spännande jobb för den som både vill ha utveckling, ansvar och kul på jobbet i gemenskap med andra.


Främsta arbetsuppgifter:
Att löpande erbjuda hög service till våra kunder för att göra deras onboardning så smidig och positiv som möjligt.
Avstämning av balansräkningar
Utredningar
RådgivningKvalité och leverans är viktigt men även sammanhållning och att balansen mellan jobb- och privatliv fungerar.
Förutom ett spännande uppdrag, ingår man i ett fantastiskt team, där engagemang och driv genomsyrar ens vardag och där vi motiveras av förändring och utveckling. På kontoret i Karlstad är vi idag ca 50 medarbetare och där konsulter arbetar både med redovisning och lön. Vi är minst sagt en blandad skara med medarbetare direkt från examen upp till pension.


Förutom att vi tar vårt uppdrag med seriositet ser vi också till att umgås och skapar därför ofta olika ”happenings” med stor uppslutning och engagemang. Allt från att lösa mordgåtor till att arrangera vinter OS och trots att vi är en stor grupp har vi en väldigt tight sammanhållning som vi värnar starkt om. Självklart vet vi också att man har ett privatliv och vi är därför måna om att stötta ett balanserat arbetsliv. Träna utan att stressa tillbaka till kontoret eller att hinna hämta på förskolan i tid. Så länge man levererar med kvalité, så är friheten stor för hur man lägger upp sin tid.


Dessutom erbjuder vi:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult.
Månadsvisa samtal med sin chef för att stötta i utveckling och välmående.
Fredagsfrukost tillsammans med härliga kollegor.
Löpande kompetensutveckling i form av vår digitala utbildningsportal, Eduhouse a+.
Friskvårdsbidrag.
En arbetsplats i nya fräscha och stora lokaler i Inre hamn.Vem vi söker:
För bästa förutsättningar att lyckas ser vi att man har en examen i redovisning i bagaget, minst tre års erfarenhet av löpande bokföring samt vana att arbeta självständigt. Dessutom erfarenhet av månadsavstämningar och förståelse för balansposter samt månadsvisa rapporteringar till Skatteverket. Meriterande är även tidigare erfarenhet av konsultarbete (gärna från outsourcingverksamhet) samt att man påbörjat de årsvisa momenten.


Som du säkert listat ut ser vi till att ha väldigt skoj på kontoret! Vi tycker det är viktigt att du är en öppen, social och bra teamplayer. Därutöver att du värderar en arbetsplats där inkludering, mångfald och vänlighet är en självklarhet och där man stöttar varandra i utmaningar och lyfter varandra i framgång.


Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Welcome to Accountor - We make a+ team


Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig. Vi kontaktar löpande intressanta kandidater, så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Observera att en tjänst tidigast kommer att tillsättas efter sommaren. Vid frågor är du välkommen att kontakta Team Manager Madeleine Marthinusen på förnamn.efternamn@accountor.se. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post utan hänvisar istället till länken i annonsen.


Välkommen med din ansökan!


Mer nyfiken?
Läs om hur Pauls vardag som redovisningskonsult ser ut hos oss och vad han uppskattar mest med Accountor (https://www.accountor.com/sv/sweden/karriarberattelse)


Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår karriärsida (https://www.accountor.com/sv/sweden/karriar) eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram. Sök på Accountorsverige.


Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner personer som skulle kunna vara nyfikna på oss. Tack.

Ansök nu

Redovisningskonsult – Vi söker dig som vill bli en del av vårt a+team

Redovisningskonsult
Läs mer Jul 9
Vi vill redan nu bredda vårt kontaktnät inför hösten och komma i kontakt med dig som söker nya utmaningar som redovisningskonsult och som är nyfiken på att höra mer om oss! Syftet är att komma i kontakt med intressanta kandidater inför framtida rekryteringar.


Är du en öppen och social teamplayer med erfarenhet av löpande bokföring, som tycker om att ta eget ansvar samtidigt som du ingår i ett större team med drivna, positiva och hjälpsamma kollegor? Kul, då vill vi gärna komma i kontakt med dig!


Stort fokus på eget ansvar, kundkontakt och utveckling.
Hos oss innebär arbetet självständigt kundansvar för många mindre kunder. Arbetsuppgifter består främst av löpande bokföring men även av att skapa goda kundrelationer med våra fantastiska kunder och att ge god service. Dessutom jobbar vi i ett av marknadens mest moderna och användarvänliga molnbaserade system, där man har en nära relation med systemutvecklare med möjlighet att påverka produkten. Vi på Accountor värnar också om en stark gemenskap och man ingår därför i ett härligt team som utför liknande uppgifter. Ett spännande jobb för den som både vill ha utveckling, ansvar och kul på jobbet i gemenskap med andra.


Främsta arbetsuppgifter:
Löpande bokföring
Månadsavstämningar och deklarationer till Skatteverket
Att löpande erbjuda hög service till våra kunder
Enklare rådgivningKvalité och leverans är viktigt men även sammanhållning och att balansen mellan jobb- och privatliv fungerar.
Förutom ett spännande uppdrag, ingår man i ett fantastiskt team, där engagemang och driv genomsyrar ens vardag och där vi motiveras av förändring och utveckling. På kontoret i Karlstad är vi idag ca 50 medarbetare och där konsulter arbetar både med redovisning och lön. Vi är minst sagt en blandad skara med medarbetare direkt från examen upp till pension.


Förutom att vi tar vårt uppdrag med seriositet ser vi också till att umgås och skapar därför ofta olika ”happenings” med stor uppslutning och engagemang. Allt från att lösa mordgåtor till att arrangera vinter OS och trots att vi är en stor grupp har vi en väldigt tight sammanhållning som vi värnar starkt om. Självklart vet vi också att man har ett privatliv och vi är därför måna om att stötta ett balanserat arbetsliv. Träna utan att stressa tillbaka till kontoret eller att hinna hämta på förskolan i tid. Så länge man levererar med kvalité, så är friheten stor för hur man lägger upp sin tid.


Dessutom erbjuder vi:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult.
Månadsvisa samtal med sin chef för att stötta i utveckling och välmående.
Fredagsfrukost tillsammans med härliga kollegor.
Löpande kompetensutveckling i form av vår digitala utbildningsportal, Eduhouse a+.
Friskvårdsbidrag.
En arbetsplats i nya fräscha och stora lokaler i Inre hamn.Vem vi söker:
För bästa förutsättningar att lyckas ser vi att man har en examen i redovisning i bagaget och minst två års erfarenhet av löpande bokföring samt vana att arbeta självständigt. Meriterande är även tidigare erfarenhet av konsultarbete (gärna från outsourcingverksamhet) samt delaktighet av månads- och årsavstämningar och månadsvisa rapporteringar till Skatteverket.


Som du säkert listat ut ser vi till att ha väldigt skoj på kontoret! Vi tycker det är viktigt att du är en öppen, social och bra teamplayer. Därutöver att du värderar en arbetsplats där inkludering, mångfald och vänlighet är en självklarhet och där man stöttar varandra i utmaningar och lyfter varandra i framgång.


Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Welcome to Accountor - We make a+ team


Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig. Vi kontaktar löpande intressanta kandidater, så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Observera att en tjänst tidigast kommer att tillsättas efter sommaren. Vid frågor är du välkommen att kontakta Team Manager Madeleine Marthinusen på förnamn.efternamn@accountor.se. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post utan hänvisar istället till länken i annonsen.


Välkommen med din ansökan!


Mer nyfiken?
Läs om hur Pauls vardag som redovisningskonsult ser ut hos oss och vad han uppskattar mest med Accountor (https://www.accountor.com/sv/sweden/karriarberattelse)


Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår karriärsida (https://www.accountor.com/sv/sweden/karriar) eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram. Sök på Accountorsverige.


Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner personer som skulle kunna vara nyfikna på oss. Tack.

Ansök nu

Redovisningskonsult – Vi söker dig som vill bli en del av vårt a+team

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 13
Vi vill redan nu bredda vårt kontaktnät inför hösten och komma i kontakt med dig som söker nya utmaningar som redovisningskonsult och som är nyfiken på att höra mer om oss! Syftet är att komma i kontakt med intressanta kandidater inför framtida rekryteringar.


Är du en öppen och social teamplayer med erfarenhet av löpande bokföring, som tycker om att ta eget ansvar samtidigt som du ingår i ett större team med drivna, positiva och hjälpsamma kollegor? Kul, då vill vi gärna komma i kontakt med dig!


Stort fokus på eget ansvar, kundkontakt och utveckling.
Hos oss innebär arbetet självständigt kundansvar för många mindre kunder. Arbetsuppgifter består främst av löpande bokföring men även av att skapa goda kundrelationer med våra fantastiska kunder och att ge god service. Dessutom jobbar vi i ett av marknadens mest moderna och användarvänliga molnbaserade system, där man har en nära relation med systemutvecklare med möjlighet att påverka produkten. Vi på Accountor värnar också om en stark gemenskap och man ingår därför i ett härligt team som utför liknande uppgifter. Ett spännande jobb för den som både vill ha utveckling, ansvar och kul på jobbet i gemenskap med andra.


Främsta arbetsuppgifter:
Löpande bokföring
Månadsavstämningar och deklarationer till Skatteverket
Att löpande erbjuda hög service till våra kunder
Enklare rådgivningKvalité och leverans är viktigt men även sammanhållning och att balansen mellan jobb- och privatliv fungerar.
Förutom ett spännande uppdrag, ingår man i ett fantastiskt team, där engagemang och driv genomsyrar ens vardag och där vi motiveras av förändring och utveckling. På kontoret i Karlstad är vi idag ca 50 medarbetare och där konsulter arbetar både med redovisning och lön. Vi är minst sagt en blandad skara med medarbetare direkt från examen upp till pension.


Förutom att vi tar vårt uppdrag med seriositet ser vi också till att umgås och skapar därför ofta olika ”happenings” med stor uppslutning och engagemang. Allt från att lösa mordgåtor till att arrangera vinter OS och trots att vi är en stor grupp har vi en väldigt tight sammanhållning som vi värnar starkt om. Självklart vet vi också att man har ett privatliv och vi är därför måna om att stötta ett balanserat arbetsliv. Träna utan att stressa tillbaka till kontoret eller att hinna hämta på förskolan i tid. Så länge man levererar med kvalité, så är friheten stor för hur man lägger upp sin tid.


Dessutom erbjuder vi:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult.
Månadsvisa samtal med sin chef för att stötta i utveckling och välmående.
Fredagsfrukost tillsammans med härliga kollegor.
Löpande kompetensutveckling i form av vår digitala utbildningsportal, Eduhouse a+.
Friskvårdsbidrag.
En arbetsplats i nya fräscha och stora lokaler i Inre hamn.Vem vi söker:
För bästa förutsättningar att lyckas ser vi att man har en examen i redovisning i bagaget och minst två års erfarenhet av löpande bokföring samt vana att arbeta självständigt. Meriterande är även tidigare erfarenhet av konsultarbete (gärna från outsourcingverksamhet) samt delaktighet av månads- och årsavstämningar och månadsvisa rapporteringar till Skatteverket.


Som du säkert listat ut ser vi till att ha väldigt skoj på kontoret! Vi tycker det är viktigt att du är en öppen, social och bra teamplayer. Därutöver att du värderar en arbetsplats där inkludering, mångfald och vänlighet är en självklarhet och där man stöttar varandra i utmaningar och lyfter varandra i framgång.


Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Welcome to Accountor - We make a+ team


Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig. Vi kontaktar löpande intressanta kandidater, så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Observera att en tjänst tidigast kommer att tillsättas efter sommaren. Vid frågor är du välkommen att kontakta Team Manager Madeleine Marthinusen på förnamn.efternamn@accountor.se. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post utan hänvisar istället till länken i annonsen.


Välkommen med din ansökan!


Mer nyfiken?
Läs om hur Pauls vardag som redovisningskonsult ser ut hos oss och vad han uppskattar mest med Accountor (https://www.accountor.com/sv/sweden/karriarberattelse)


Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår karriärsida (https://www.accountor.com/sv/sweden/karriar) eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram. Sök på Accountorsverige.


Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner personer som skulle kunna vara nyfikna på oss. Tack.

Ansök nu

Erfaren redovisningskonsult – Bli en del av vårt a+team

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 13
Vi vill redan nu bredda vårt kontaktnät inför hösten och komma i kontakt med dig som söker nya utmaningar som redovisningskonsult och som är nyfiken på att höra mer om oss! Syftet är att komma i kontakt med intressanta kandidater inför framtida rekryteringar.


Är du en öppen och social teamplayer med erfarenhet som sträcker sig från löpande bokföring fram till de mera årsvisa momenten och som nu är sugen på att utvecklas ytterligare ett steg? KUL! Om du dessutom vill ingå i ett stort team tillsammans med andra drivna, positiva och hjälpsamma kollegor vill vi gärna komma i kontakt med dig.


Ett spännande bolag med stort kundfokus och eget ansvar.
Hos oss innebär mycket av arbetet att välkomna och ta emot våra kunder, så att de smidigt kommer in i våra processer. Dessutom även att ge rådgivning och konsultation, både mot kunder och andra konsulter i teamet. Ett självständigt arbete där man jobbar mot olika branscher och blir en viktig del för kundens verksamhet. Därutöver arbetar vi i ett av marknadens mest moderna och användarvänliga molnbaserade system, där man har en nära relation med systemutvecklare med möjlighet att påverka produkten. Ett spännande jobb för den som både vill ha utveckling, ansvar och kul på jobbet i gemenskap med andra.


Främsta arbetsuppgifter:
Att löpande erbjuda hög service till våra kunder för att göra deras onboardning så smidig och positiv som möjligt.
Avstämning av balansräkningar
Utredningar
RådgivningKvalité och leverans är viktigt men även sammanhållning och att balansen mellan jobb- och privatliv fungerar.
Förutom ett spännande uppdrag, ingår man i ett fantastiskt team, där engagemang och driv genomsyrar ens vardag och där vi motiveras av förändring och utveckling. På kontoret i Karlstad är vi idag ca 50 medarbetare och där konsulter arbetar både med redovisning och lön. Vi är minst sagt en blandad skara med medarbetare direkt från examen upp till pension.


Förutom att vi tar vårt uppdrag med seriositet ser vi också till att umgås och skapar därför ofta olika ”happenings” med stor uppslutning och engagemang. Allt från att lösa mordgåtor till att arrangera vinter OS och trots att vi är en stor grupp har vi en väldigt tight sammanhållning som vi värnar starkt om. Självklart vet vi också att man har ett privatliv och vi är därför måna om att stötta ett balanserat arbetsliv. Träna utan att stressa tillbaka till kontoret eller att hinna hämta på förskolan i tid. Så länge man levererar med kvalité, så är friheten stor för hur man lägger upp sin tid.


Dessutom erbjuder vi:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult.
Månadsvisa samtal med sin chef för att stötta i utveckling och välmående.
Fredagsfrukost tillsammans med härliga kollegor.
Löpande kompetensutveckling i form av vår digitala utbildningsportal, Eduhouse a+.
Friskvårdsbidrag.
En arbetsplats i nya fräscha och stora lokaler i Inre hamn.Vem vi söker:
För bästa förutsättningar att lyckas ser vi att man har en examen i redovisning i bagaget, minst tre års erfarenhet av löpande bokföring samt vana att arbeta självständigt. Dessutom erfarenhet av månadsavstämningar och förståelse för balansposter samt månadsvisa rapporteringar till Skatteverket. Meriterande är även tidigare erfarenhet av konsultarbete (gärna från outsourcingverksamhet) samt att man påbörjat de årsvisa momenten.


Som du säkert listat ut ser vi till att ha väldigt skoj på kontoret! Vi tycker det är viktigt att du är en öppen, social och bra teamplayer. Därutöver att du värderar en arbetsplats där inkludering, mångfald och vänlighet är en självklarhet och där man stöttar varandra i utmaningar och lyfter varandra i framgång.


Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Welcome to Accountor - We make a+ team


Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig. Vi kontaktar löpande intressanta kandidater, så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Observera att en tjänst tidigast kommer att tillsättas efter sommaren. Vid frågor är du välkommen att kontakta Team Manager Madeleine Marthinusen på madeleine.marthinusen@accountor.se. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post utan hänvisar istället till länken i annonsen.


Välkommen med din ansökan!


Mer nyfiken?
Läs om hur Pauls vardag som redovisningskonsult ser ut hos oss och vad han uppskattar mest med Accountor (https://www.accountor.com/sv/sweden/karriarberattelse)


Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår karriärsida (https://www.accountor.com/sv/sweden/karriar) eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram. Sök på Accountorsverige.


Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner personer som skulle kunna vara nyfikna på oss. Tack.

Ansök nu

Redovisningskonsult – Vi söker dig som vill bli en del av vårt a+team

Redovisningskonsult
Läs mer Jan 23
Är du en öppen och social teamplayer med erfarenhet som sträcker sig från löpande bokföring fram till de mera årsvisa momenten och som nu är sugen på att utvecklas ytterligare ett steg? KUL! Om du dessutom vill ingå i ett stort team tillsammans med andra drivna, positiva och hjälpsamma kollegor så tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!


Ett spännande uppdrag med stort kundfokus och eget ansvar.
I rollen som redovisningskonsult hos oss kommer du att arbeta med ett av våra största kunduppdrag med inriktning mot kvalitetssäkring, utredning och att skapa goda kundrelationer. En stor del av uppdraget innebär att välkomna och ta emot våra kunder, så att de smidigt kommer in i våra processer. Rollen innebär även att ge rådgivning och konsultation, både mot kunder och andra konsulter i teamet. Ett självständigt arbete där du jobbar mot olika branscher och blir en viktig del för kundens verksamhet. Dessutom arbetar vi i ett av marknadens mest moderna och användarvänliga molnbaserade system, där du har en nära relation med systemutvecklare med möjlighet att påverka produkten. Ett spännande jobb för dig som både vill ha utveckling, ansvar och kul på jobbet i gemenskap med andra.


Främsta arbetsuppgifter:
Att löpande erbjuda hög service till våra kunder för att göra deras onboardning så smidig och positiv som möjligt.
Avstämning av balansräkningar.
Utredningar.
Avancerad rådgivning.Kvalité och leverans är viktigt men även sammanhållning och att balansen mellan jobb- och privatliv fungerar för dig.
Förutom ett spännande uppdrag, så kommer att ingå i ett fantastiskt team, där engagemang och driv kommer att genomsyra din vardag och där vi motiveras av förändring och utveckling. På kontoret i Karlstad är vi idag ca 50 medarbetare (och växer!) och där konsulter arbetar både med redovisning och lön. Vi är minst sagt en blandad skara med medarbetare direkt från examen upp till pension.


Förutom att vi tar vårt uppdrag med seriositet så ser vi också till att umgås och skapar därför ofta olika ”happenings” med stor uppslutning och engagemang. Allt från att lösa mordgåtor till att arrangera vinter OS och trots att vi är en stor grupp, så har vi en väldigt tight sammanhållning som vi värnar starkt om. Självklart vet vi också att du har ett privatliv som är en stor del av dig och vi är därför måna om att stötta ett balanserat arbetsliv. Träna utan att stressa tillbaka till kontoret eller att hinna hämta på förskolan i tid. Så länge du levererar med kvalité så är friheten stor för hur du lägger upp din tid. 


Dessutom erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult för att stärka din position på marknaden
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående
Fredagsfrukost tillsammans med dina härliga kollegor
Löpande kompetensutveckling i form av vår digitala utbildningsportal, Accountor Training
Generöst friskvårdsbidrag
En arbetsplats i nya fräscha och stora lokaler i Inre hamnVem är du?
För bästa förutsättningar att lyckas i den här rollen ser vi att du har en examen i redovisning i bagaget och minst tre års erfarenhet av löpande bokföring och vana att arbeta självständigt. Du har erfarenhet av månadsavstämningar och förståelse för balansposter samt månadsvisa rapporteringar till Skatteverket.


Meriterande är även tidigare erfarenhet av konsultarbete (gärna från outsourcingverksamhet) samt att du påbörjat de årsvisa momenten. Som person drivs du av att ständigt förbättra och gillar att utveckla så väl dig själv som ditt arbetssätt.


Som du säkert listat ut så ser vi till att ha väldigt skoj på kontoret, så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt. Därutöver tror vi att du värderar en arbetsplats där inkludering, mångfald och vänlighet är en självklarhet och där man stöttar varandra i utmaningar och lyfter varandra i framgång.
Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta Team Manager Julia Carlsson på julia.carlsson@accountor.se


Mer nyfiken?
På vår Karriärsida (https://www.accountor.com/sv/sweden/karriarberattelse) kan du läsa mer om hur Pauls vardag som redovisningskonsult ser ut hos oss och vad han uppskattar mest med Accountor.


Du kan även lära känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!


Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner personer som skulle kunna vara nyfikna på oss. Tack.

Ansök nu

Redovisningskonsult – Vi söker dig som vill bli en del av vårt a+team!

Redovisningskonsult
Läs mer Jan 21
Är du en öppen och social teamplayer med erfarenhet av löpande bokföring, som tycker om att ta eget ansvar samtidigt som du ingår i ett större team med drivna, positiva och hjälpsamma kollegor? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!


En roll med stort fokus på eget ansvar, kundkontakt och utveckling.
I rollen som redovisningskonsult hos oss kommer du att arbeta i ett av våra största kunduppdrag, med ett självständigt kundansvar för många mindre kunder. Dina arbetsuppgifter består främst av löpande bokföring men även av att skapa goda kundrelationer med våra fantastiska kunder och att ge god service. Dessutom kommer du att jobba i ett av marknadens mest moderna och användarvänliga molnbaserade system, där du har en nära relation med systemutvecklare med möjlighet att påverka produkten. Vi på Accountor värnar också om en stark gemenskap och du ingår därför i ett härligt team tillsammans med andra konsulter som utför liknande uppgifter som du. Ett spännande jobb för dig som både vill ha utveckling, ansvar och kul på jobbet i gemenskap med andra.


Främsta arbetsuppgifter:
Löpande bokföring.
Månadsavstämningar och deklarationer till Skatteverket.
Att löpande erbjuda hög service till våra kunder.
Enklare rådgivning.Kvalité och leverans är viktigt men även sammanhållning och att balansen mellan jobb- och privatliv fungerar för dig.
Förutom ett spännande uppdrag, så kommer du som sagt att ingå i ett fantastiskt team, där engagemang och driv kommer att genomsyra din vardag och där vi motiveras av förändring och utveckling. På kontoret i Karlstad är vi idag ca 50 medarbetare (och växer!) och där konsulter arbetar både med redovisning och lön. Vi är minst sagt en blandad skara med medarbetare direkt från examen upp till pension.


Förutom att vi tar vårt uppdrag med seriositet så ser vi också till att umgås och skapar därför ofta olika ”happenings” med stor uppslutning och engagemang. Allt från att lösa mordgåtor till att arrangera vinter OS och trots att vi är en stor grupp, så har vi en väldigt tight sammanhållning som vi värnar starkt om. Självklart vet vi också att du har ett privatliv som är en stor del av dig och vi är därför måna om att stötta ett balanserat arbetsliv. Träna utan att stressa tillbaka till kontoret eller att hinna hämta på förskolan i tid. Så länge du levererar med kvalité så är friheten stor för hur du lägger upp din tid. 


Dessutom erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Fredagsfrukost tillsammans med dina härliga kollegor.
Löpande kompetensutveckling i form av vår digitala utbildningsportal, Accountor Training.
Generöst friskvårdsbidrag.
En arbetsplats i nya fräscha lokaler i Inre hamn.Vem är du?
För bästa förutsättningar att lyckas i den här rollen ser vi att du har en examen i redovisning i bagaget och minst två års erfarenhet av löpande bokföring samt vana att arbeta självständigt. Meriterande är även tidigare erfarenhet av konsultarbete (gärna från outsourcingverksamhet) samt delaktighet av månads- och årsavstämningar och månadsvisa rapporteringar till Skatteverket. Som person drivs du av att ständigt förbättra och gillar att utveckla så väl dig själv som ditt arbetssätt.


Som du säkert listat ut så ser vi till att ha väldigt skoj på kontoret, så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt. Därutöver tror vi att du värderar en arbetsplats där inkludering, mångfald och vänlighet är en självklarhet och där man stöttar varandra i utmaningar och lyfter varandra i framgång.


Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta Team Manager Julia Carlsson på julia.carlsson@accountor.se


Mer nyfiken?
På vår Karriärsida (https://www.accountor.com/sv/sweden/karriarberattelse) kan du bland annat läsa om hur Pauls vardag som redovisningskonsult ser ut hos oss och vad han uppskattar mest med Accountor.


Du kan även lära känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram.


Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner personer som skulle kunna vara nyfikna på oss. Tack.

Ansök nu

Chef och Ledare – Bli Team Manager för ett av våra fantastiska a+team!

Affärsområdeschef
Läs mer Jan 9
Är du ledaren som brinner för att motivera människor att nå sina mål och skapa ett sammansvetsat och starkt team? Tycker du förändringsledning är spännande samtidigt som du uppskattar ett stabilt och stort bolag men med en familjär stämning och kultur? Bra! Då vill vi gärna att du läser vidare.


En spännande och utvecklande möjlighet för dig som vill jobba både med det coachande ledarskapet som att ansvara för god lönsamhet.
I rollen som Team Manager (TM) ansvarar du för en grupp om ca 10 redovisningskonsulter. På Accountor i Karlstad befinner man sig mitt i en spännande tillväxtfas, där du blir en mycket viktig frontspelare. Teamet är under uppbyggnad med många nya medarbetare. Ditt uppdrag blir att motivera och coacha medarbetarna att uppnå teamets gemensamma mål. Det är en självständig roll men med ett nära och starkt samarbete med såväl din chef och dina tre andra TM kollegor i Karlstad. En kul och utvecklande roll för dig som vill arbeta varierat, med både resultat och människa i fokus. Hos oss börjar allt med en bra ledare.


Främsta arbetsuppgifter:
Motivera och leda medarbetarna samt driva arbetet i teamet framåt.
Coacha medarbetarna i bra kundvård för Accountors kunder.
Budget, mål och uppföljning.
Personalansvar för ca 10 fantastiska redovisningskonsulter.Vi ger dig förutsättningar att lyckas i både leverans och ledarskap!
För att lyckas i din roll har du självklart ett nära samarbete med din chef (Business Area Manager, BAM), förtroende att jobba under eget ansvar samt utarbetade processer och rutiner som underlättar och borgar för kvalité och god leverans. En annan viktig del i din framgång tror vi är samarbete och vi har därför återkommande sammankomster för alla Accountors ledare. Tillfällen då du bygger betydelsefulla relationer internt så väl som utbyter erfarenheter, reflekterar och lär dig av andra. Därutöver utbildar vi dig självklart kontinuerligt i ledarskap som ger dig förutsättningarna att lyckas som ledare.


Din utveckling och välmående är viktigt. Därför erbjuder vi:
Ledarutbildning.
Löpande kompetensutveckling i din roll som ledare.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Fredagsfrukost och andra aktiviteter tillsammans med dina kollegor.Vi tror att du har följande profil:
För att trivas i den här rollen har du minst 2-3 års erfarenhet som ledare. Du behöver inte ha en redovisningsbakgrund, däremot är det ett krav att du tidigare haft personal- och budgetansvar. Du ska ha erfarenhet av att jobba med många olika kunder, gärna från outsourcingverksamhet. Vi har inga specifika krav på utbildning och i slutändan väger erfarenhet tyngst. Som ledare är du lyhörd och positiv, med en förmåga att visualisera mål och få människor med dig. Du har en förmåga att snabbt byta fokus och räds inte förändringar. Du har ett starkt kundfokus och servicetänk som smittar av sig på din omgivning. Slutligen känner du stort ansvar för ditt arbete och är noga med att löpnade följa upp. Därutöver tror vi att du värderar en arbetsplats där inkludering, mångfald och vänlighet är en självklarhet och där vi stöttar varandra i utmaningar och lyfter varandra i framgång.


Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser fram emot att din ansökan, skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jessica Petersson, jessica.petersson@accountor.se
Välkommen med din ansökan!


Mer nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Ta gärna del av hur våra medarbetare beskriver oss som arbetsgivare  (www.accountor.com/sv/sweden/karriarberattelse) eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram.


Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner personer som skulle kunna vara nyfikna på oss. Tack.

Ansök nu

Junior Redovisningskonsult - Välkommen till vårt a+team!

Redovisningskonsult
Läs mer Jan 10
Är du en nyfiken person som vill arbeta med redovisning på ett nytt sätt, där innovativa idéer blandas med intelligenta och användarvänliga system och gör redovisning till, inte bara något nödvändigt, utan även kul!?


Kom och jobba med oss i en digitaliserad framtid!
På Accountor strävar vi alltid efter att ligga i framkant och vet att vi måste vara med i den tekniska utvecklingen för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer därför att ta detta till nästa nivå och använda oss av branschens mest moderna system för att anpassa oss till just framtiden.


Tanken är att våra kunder, utan tidigare kunskap om bokföring, ska kunna använda bokföringssystemet, men samtidigt också lära sig hur bokföring fungerar. Vem gillar inte att vara bra på det man gör?


Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att vara ansvarig för att övervaka och göra din egen redovisning. Även om systemet gör det mesta av jobbet ska det ändå kontrolleras och kvalitetssäkras. Du kommer även hjälpa våra användare att svara på expertfrågor kring deras bokföring. En del av arbetet kommer att vara relaterat till produktutveckling där du, tillsammans med våra utvecklare, specificerar samt jobbar med att förenkla och ta bort moment som datorn istället ska göra automatiskt. Du kommer med andra ord hela tiden jobba med att automatisera dina dagliga uppgifter och hela tiden höja nivån på den intelligens systemet besitter.


Som medarbetare hos oss kommer du ingå i vårt fantastiska team där engagemang och driv genomsyrar vår vardag samtidigt som vi alltid har roligt tillsammans. Vi drivs av förändring och utveckling vilket gör att vi alltid ligger steget före.


Vi erbjuder dig att vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner.

Din profil:
Vi tror att du har en examen i redovisning samt minst något års arbetslivserfarenhet från exempelvis revison/redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Bokföring är ju trots allt ett hantverk som man lär sig bäst av att utföra. Både engelska och svenska bör du vara helt bekväm med i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du är nyfiken på ny teknik och har en förståelse för hur den fungerar. Vi har väldigt skoj på kontoret så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt.


Om Accountor                             
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi går igenom och kallar till intervju löpande men skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. 
 
Välkommen med din ansökan!


Vill du veta mer om hur verkligheten ser ut hos oss? Läs mer på vår Karrärsida eller lär känna oss via Instagram och Linkedin. 


Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss.

Ansök nu

Redovisningskonsult - Välkommen till vårt a+team!

Redovisningskonsult
Läs mer Jan 2
Kom och jobba med oss i en digitaliserad framtid!

Är du en bokslutssjälvständig ekonom som vill arbeta med redovisning på ett nytt sätt? Vi blandar innovativa idéer med intelligenta och användarvänliga system och gör redovisning till, inte bara något nödvändigt, utan även kul!

På Accountor strävar vi alltid efter att ligga i framkant och vet att vi måste vara med i den tekniska utvecklingen för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer därför nu att satsa på att ta detta till nästa nivå och använda oss utav en av branschens mest moderna system för att anpassa oss till just, Framtiden.

Tanken är att våra kunder, utan tidigare kunskap om bokföring, ska kunna använda bokföringssystemet, men samtidigt också lära sig hur bokföring fungerar. Vem gillar inte att vara bra på det man gör?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att vara ansvarig för att övervaka och göra din egen redovisning. Även om systemet gör det mesta av jobbet ska det ändå kontrolleras och kvalitetssäkras. Du kommer även hjälpa våra användare att svara på expertfrågor kring deras bokföring. En del av arbetet kommer att vara relaterat till produktutveckling där du, tillsammans med våra utvecklare, specificerar samt jobbar med att förenkla och ta bort moment som datorn istället ska göra automatiskt. Du kommer med andra ord hela tiden jobba med att automatisera dina dagliga uppgifter och hela tiden höja nivån på den intelligens systemet besitter.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i vårt fantastiska team där engagemang och driv genomsyrar vår vardag samtidigt som vi alltid har roligt tillsammans. Vi drivs av förändring och utveckling vilket gör att vi alltid ligger steget före.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner.

Vi tror att du har en examen i redovisning samt några års arbetslivserfarenhet från exempelvis revison/redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Bokföring är ju trots allt ett hantverk som man lär sig bäst av att utföra. Både engelska och svenska bör du vara helt bekväm med i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du är nyfiken på ny teknik och har en förståelse för hur den fungerar. Vi har väldigt skoj på kontoret så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt.

Om Accountor                                                                                                          
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Welcome to Accountor – We make a+team

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi går igenom och kallar till intervju efter sommaren men skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
 
Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om hur verkligheten ser ut hos oss? Läs mer på vår Karrärsida eller lär känna oss via Instagram och Linkedin. 

Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss. 
 


annons

Ansök nu

Junior Redovisningskonsult - Välkommen till vårt a+team!

Redovisningskonsult
Läs mer Jan 2
Är du en nyfiken person som vill arbeta med redovisning på ett nytt sätt, där innovativa idéer blandas med intelligenta och användarvänliga system och gör redovisning till, inte bara något nödvändigt, utan även kul!?

Kom och jobba med oss i en digitaliserad framtid!

På Accountor strävar vi alltid efter att ligga i framkant och vet att vi måste vara med i den tekniska utvecklingen för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer därför nu att satsa på att ta detta till nästa nivå och använda oss utav en av branschens mest moderna system för att anpassa oss till just, Framtiden.

Tanken är att våra kunder, utan tidigare kunskap om bokföring, ska kunna använda bokföringssystemet, men samtidigt också lära sig hur bokföring fungerar. Vem gillar inte att vara bra på det man gör?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att vara ansvarig för att övervaka och göra din egen redovisning. Även om systemet gör det mesta av jobbet ska det ändå kontrolleras och kvalitetssäkras. Du kommer även hjälpa våra användare att svara på expertfrågor kring deras bokföring. En del av arbetet kommer att vara relaterat till produktutveckling där du, tillsammans med våra utvecklare, specificerar samt jobbar med att förenkla och ta bort moment som datorn istället ska göra automatiskt. Du kommer med andra ord hela tiden jobba med att automatisera dina dagliga uppgifter och hela tiden höja nivån på den intelligens systemet besitter.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i vårt fantastiska team där engagemang och driv genomsyrar vår vardag samtidigt som vi alltid har roligt tillsammans. Vi drivs av förändring och utveckling vilket gör att vi alltid ligger steget före.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner.

Vi tror att du har en examen i redovisning samt minst något års arbetslivserfarenhet från exempelvis revison/redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Bokföring är ju trots allt ett hantverk som man lär sig bäst av att utföra. Både engelska och svenska bör du vara helt bekväm med i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du är nyfiken på ny teknik och har en förståelse för hur den fungerar. Vi har väldigt skoj på kontoret så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt.

Om Accountor                                                                                                          
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Welcome to Accountor – We make a+team

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi går igenom och kallar till intervju löpande men skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. 
 
Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om hur verkligheten ser ut hos oss? Läs mer på vår Karrärsida eller lär känna oss via Instagram och Linkedin. 

Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss. 


annons

Ansök nu

Lönekonsult - Välkommen till vårt a+team!

Löneadministratör
Läs mer Dec 18
Vi växer och söker dig som vill vara med från start i ett nytt team som kommer arbeta med framtidens lönesystem. Du blir en del av ett härligt gäng, där man blandar skratt och hög kvalité för att leverera det bästa till våra kunder.

Lönesystemet vi kommer arbeta med ligger i framkant av digitaliseringen av löneprocesser. Att arbeta i teamet ger dig möjligheten att utveckla och påverka hur vi jobbar samt vara med från början av den här spännande resan!
 
Varför jobba som lönekonsult hos oss? 
Förutom att det är väldigt roligt, så ger det dig också möjligheten att arbeta självständigt, varierat och flexibelt. Vi erbjuder en fin utvecklingskurva vilket passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession. Accountor erbjuder utbildningsmöjligheter via Accountor Training och ett härligt arbetsklimat där man stöttar varandra och hjälps åt. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet. 
 
Därutöver erbjuder vi bland annat:
- Att kostnadsfritt bli auktoriserad SRF lönekonsult för att stärka din position på marknaden.
- Månadsvisa samtal för att stötta dig i din utveckling och välmående.
- Möjlighet till vidareutveckling, inom t.ex. implementation eller genom att nischa dig mot olika kundsegment.
 
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer arbeta med delar av hela löneprocessen för flera bolag samt arbeta med att analysera och kontrollera löner som du producerar för teamets kunder.  
Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning inom lön samt arbetat med lön ca ett år. Du har erfarenhet och förståelse för hela löneprocessen samt har ett stort systemintresse. Du trivs i en social roll och är bra på att hantera flera projekt löpande. Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och gillar att arbeta mot deadlines och har rutinen att granska och kontrollera att allt blir rätt. Då tjänsten inkluderar många kontakter behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Accountor                                                                                                         
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Welcome to Accountor – We make a+team

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta vår rekryterare Sanna:  sanna.laas@accountor.se

Välkommen med din ansökan!

Mer nyfiken?

Läs om hur Jennis vardag som lönekonsult ser ut hos oss och vad hon uppskattar mest med Accountor (https://www.accountor.com/sv/sweden/karriärberättelse/lönekonsult-karriär-accountor-bra-foretag) 

Du kan även lära känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!

Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss. 

 


Lönekonsult till Karlstad

Ansök nu

Redovisningskonsult - Välkommen till vårt a+team!

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 26
Kom och jobba med oss i en digitaliserad framtid!

Är du en bokslutssjälvständig ekonom som vill arbeta med redovisning på ett nytt sätt? Vi blandar innovativa idéer med intelligenta och användarvänliga system och gör redovisning till, inte bara något nödvändigt, utan även kul!

På Accountor strävar vi alltid efter att ligga i framkant och vet att vi måste vara med i den tekniska utvecklingen för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer därför nu att satsa på att ta detta till nästa nivå och använda oss utav en av branschens mest moderna system för att anpassa oss till just, Framtiden.

Tanken är att våra kunder, utan tidigare kunskap om bokföring, ska kunna använda bokföringssystemet, men samtidigt också lära sig hur bokföring fungerar. Vem gillar inte att vara bra på det man gör?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att vara ansvarig för att övervaka och göra din egen redovisning. Även om systemet gör det mesta av jobbet ska det ändå kontrolleras och kvalitetssäkras. Du kommer även hjälpa våra användare att svara på expertfrågor kring deras bokföring. En del av arbetet kommer att vara relaterat till produktutveckling där du, tillsammans med våra utvecklare, specificerar samt jobbar med att förenkla och ta bort moment som datorn istället ska göra automatiskt. Du kommer med andra ord hela tiden jobba med att automatisera dina dagliga uppgifter och hela tiden höja nivån på den intelligens systemet besitter.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i vårt fantastiska team där engagemang och driv genomsyrar vår vardag samtidigt som vi alltid har roligt tillsammans. Vi drivs av förändring och utveckling vilket gör att vi alltid ligger steget före.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner.

Vi tror att du har en examen i redovisning samt några års arbetslivserfarenhet från exempelvis revison/redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Bokföring är ju trots allt ett hantverk som man lär sig bäst av att utföra. Både engelska och svenska bör du vara helt bekväm med i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du är nyfiken på ny teknik och har en förståelse för hur den fungerar. Vi har väldigt skoj på kontoret så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt.

Om Accountor                                                                                                          
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Welcome to Accountor – We make a+team

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi går igenom och kallar till intervju efter sommaren men skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
 
Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om hur verkligheten ser ut hos oss? Läs mer på vår Karrärsida eller lär känna oss via Instagram och Linkedin. 

Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss. 
 


annons

Ansök nu

Junior Redovisningskonsult - Välkommen till vårt a+team!

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 26
Är du en nyfiken person som vill arbeta med redovisning på ett nytt sätt, där innovativa idéer blandas med intelligenta och användarvänliga system och gör redovisning till, inte bara något nödvändigt, utan även kul!?

Kom och jobba med oss i en digitaliserad framtid!

På Accountor strävar vi alltid efter att ligga i framkant och vet att vi måste vara med i den tekniska utvecklingen för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer därför nu att satsa på att ta detta till nästa nivå och använda oss utav en av branschens mest moderna system för att anpassa oss till just, Framtiden.

Tanken är att våra kunder, utan tidigare kunskap om bokföring, ska kunna använda bokföringssystemet, men samtidigt också lära sig hur bokföring fungerar. Vem gillar inte att vara bra på det man gör?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att vara ansvarig för att övervaka och göra din egen redovisning. Även om systemet gör det mesta av jobbet ska det ändå kontrolleras och kvalitetssäkras. Du kommer även hjälpa våra användare att svara på expertfrågor kring deras bokföring. En del av arbetet kommer att vara relaterat till produktutveckling där du, tillsammans med våra utvecklare, specificerar samt jobbar med att förenkla och ta bort moment som datorn istället ska göra automatiskt. Du kommer med andra ord hela tiden jobba med att automatisera dina dagliga uppgifter och hela tiden höja nivån på den intelligens systemet besitter.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i vårt fantastiska team där engagemang och driv genomsyrar vår vardag samtidigt som vi alltid har roligt tillsammans. Vi drivs av förändring och utveckling vilket gör att vi alltid ligger steget före.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner.

Vi tror att du har en examen i redovisning samt minst något års arbetslivserfarenhet från exempelvis revison/redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Bokföring är ju trots allt ett hantverk som man lär sig bäst av att utföra. Både engelska och svenska bör du vara helt bekväm med i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du är nyfiken på ny teknik och har en förståelse för hur den fungerar. Vi har väldigt skoj på kontoret så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt.

Om Accountor                                                                                                          
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Welcome to Accountor – We make a+team

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi går igenom och kallar till intervju löpande men skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. 
 
Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om hur verkligheten ser ut hos oss? Läs mer på vår Karrärsida eller lär känna oss via Instagram och Linkedin. 

Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss. 


annons

Ansök nu

Lönekonsult - Välkommen till vårt a+team!

Löneadministratör
Läs mer Nov 26
Vi växer och söker dig som vill vara med från start i ett nytt team som kommer arbeta med framtidens lönesystem. Du blir en del av ett härligt gäng, där man blandar skratt och hög kvalité för att leverera det bästa till våra kunder.

Lönesystemet vi kommer arbeta med ligger i framkant av digitaliseringen av löneprocesser. Att arbeta i teamet ger dig möjligheten att utveckla och påverka hur vi jobbar samt vara med från början av den här spännande resan!
 
Varför jobba som lönekonsult hos oss? 
Förutom att det är väldigt roligt, så ger det dig också möjligheten att arbeta självständigt, varierat och flexibelt. Vi erbjuder en fin utvecklingskurva vilket passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession. Accountor erbjuder utbildningsmöjligheter via Accountor Training och ett härligt arbetsklimat där man stöttar varandra och hjälps åt. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet. 
 
Därutöver erbjuder vi bland annat:
- Att kostnadsfritt bli auktoriserad SRF lönekonsult för att stärka din position på marknaden.
- Månadsvisa samtal för att stötta dig i din utveckling och välmående.
- Möjlighet till vidareutveckling, inom t.ex. implementation eller genom att nischa dig mot olika kundsegment.
 
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer arbeta med delar av hela löneprocessen för flera bolag samt arbeta med att analysera och kontrollera löner som du producerar för teamets kunder.
  Läs mer om Jenni som jobbar som lönekonsult hos oss idag!
 
Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning inom lön samt arbetat med lön ca ett år. Du har erfarenhet och förståelse för hela löneprocessen samt har ett stort systemintresse. Du trivs i en social roll och är bra på att hantera flera projekt löpande. Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och gillar att arbeta mot deadlines och har rutinen att granska och kontrollera att allt blir rätt. Då tjänsten inkluderar många kontakter behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Accountor                                                                                                         
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Welcome to Accountor – We make a+team

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta vår rekryterare Sanna:  sanna.laas@accountor.se

Välkommen med din ansökan!

Mer nyfiken?

Läs om hur Jennis vardag som lönekonsult ser ut hos oss och vad hon uppskattar mest med Accountor.

Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss här eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!

Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss. 

 


Lönekonsult till Karlstad

Ansök nu

Redovisningskonsult Karlstad

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 11
Kom och jobba med oss i en digitaliserad framtid!

Är du en bokslutssjälvständig ekonom som vill arbeta med redovisning på ett nytt sätt? Vi blandar innovativa idéer med intelligenta och användarvänliga system och gör redovisning till, inte bara något nödvändigt, utan även kul!

På Accountor strävar vi alltid efter att ligga i framkant och vet att vi måste vara med i den tekniska utvecklingen för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer därför nu att satsa på att ta detta till nästa nivå och använda oss utav en av branschens mest moderna system för att anpassa oss till just, Framtiden.

Tanken är att våra kunder, utan tidigare kunskap om bokföring, ska kunna använda bokföringssystemet, men samtidigt också lära sig hur bokföring fungerar. Vem gillar inte att vara bra på det man gör?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att vara ansvarig för att övervaka och göra din egen redovisning. Även om systemet gör det mesta av jobbet ska det ändå kontrolleras och kvalitetssäkras. Du kommer även hjälpa våra användare att svara på expertfrågor kring deras bokföring. En del av arbetet kommer att vara relaterat till produktutveckling där du, tillsammans med våra utvecklare, specificerar samt jobbar med att förenkla och ta bort moment som datorn istället ska göra automatiskt. Du kommer med andra ord hela tiden jobba med att automatisera dina dagliga uppgifter och hela tiden höja nivån på den intelligens systemet besitter.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i vårt fantastiska team där engagemang och driv genomsyrar vår vardag samtidigt som vi alltid har roligt tillsammans. Vi drivs av förändring och utveckling vilket gör att vi alltid ligger steget före.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner.

Vi tror att du har en examen i redovisning samt några års arbetslivserfarenhet från exempelvis revison/redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Bokföring är ju trots allt ett hantverk som man lär sig bäst av att utföra. Både engelska och svenska bör du vara helt bekväm med i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du är nyfiken på ny teknik och har en förståelse för hur den fungerar. Vi har väldigt skoj på kontoret så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt.

Om Accountor                                                                                                          
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Welcome to Accountor – We make a+Team

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi går igenom och kallar till intervju efter sommaren men skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
 
Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om hur verkligheten ser ut hos oss? Läs mer på vår Karrärsida eller lär känna oss via Instagram och Linkedin. 

Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss. 
 


annons

Ansök nu

Junior Redovisningskonsult Karlstad

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 11
Är du en nyfiken person som vill arbeta med redovisning på ett nytt sätt, där innovativa idéer blandas med intelligenta och användarvänliga system och gör redovisning till, inte bara något nödvändigt, utan även kul!?

Kom och jobba med oss i en digitaliserad framtid!

På Accountor strävar vi alltid efter att ligga i framkant och vet att vi måste vara med i den tekniska utvecklingen för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer därför nu att satsa på att ta detta till nästa nivå och använda oss utav en av branschens mest moderna system för att anpassa oss till just, Framtiden.

Tanken är att våra kunder, utan tidigare kunskap om bokföring, ska kunna använda bokföringssystemet, men samtidigt också lära sig hur bokföring fungerar. Vem gillar inte att vara bra på det man gör?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att vara ansvarig för att övervaka och göra din egen redovisning. Även om systemet gör det mesta av jobbet ska det ändå kontrolleras och kvalitetssäkras. Du kommer även hjälpa våra användare att svara på expertfrågor kring deras bokföring. En del av arbetet kommer att vara relaterat till produktutveckling där du, tillsammans med våra utvecklare, specificerar samt jobbar med att förenkla och ta bort moment som datorn istället ska göra automatiskt. Du kommer med andra ord hela tiden jobba med att automatisera dina dagliga uppgifter och hela tiden höja nivån på den intelligens systemet besitter.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i vårt fantastiska team där engagemang och driv genomsyrar vår vardag samtidigt som vi alltid har roligt tillsammans. Vi drivs av förändring och utveckling vilket gör att vi alltid ligger steget före.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner.

Vi tror att du har en examen i redovisning samt minst något års arbetslivserfarenhet från exempelvis revison/redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Bokföring är ju trots allt ett hantverk som man lär sig bäst av att utföra. Både engelska och svenska bör du vara helt bekväm med i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du är nyfiken på ny teknik och har en förståelse för hur den fungerar. Vi har väldigt skoj på kontoret så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt.

Om Accountor                                                                                                          
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Welcome to Accountor – We make a+Team

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi går igenom och kallar till intervju löpande men skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. 
 
Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om hur verkligheten ser ut hos oss? Läs mer på vår Karrärsida eller lär känna oss via Instagram och Linkedin. 

Caring is sharing - Dela gärna annonsen om du känner någon som du tror skulle vara nyfiken på oss. 


annons

Ansök nu

Redovisningskonsult Karlstad

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 30
Kom och jobba med oss i en digitaliserad framtid!

Är du en bokslutssjälvständig ekonom som vill arbeta med redovisning på ett nytt sätt? Vi blandar innovativa idéer med intelligenta och användarvänliga system och gör redovisning till, inte bara något nödvändigt, utan även kul!

På Accountor strävar vi alltid efter att ligga i framkant och vet att vi måste vara med i den tekniska utvecklingen för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer därför nu att satsa på att ta detta till nästa nivå och använda oss utav en av branschens mest moderna system för att anpassa oss till just, Framtiden.

Tanken är att våra kunder, utan tidigare kunskap om bokföring, ska kunna använda bokföringssystemet, men samtidigt också lära sig hur bokföring fungerar. Vem gillar inte att vara bra på det man gör?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att vara ansvarig för att övervaka och göra din egen redovisning. Även om systemet gör det mesta av jobbet ska det ändå kontrolleras och kvalitetssäkras. Du kommer även hjälpa våra användare att svara på expertfrågor kring deras bokföring. En del av arbetet kommer att vara relaterat till produktutveckling där du, tillsammans med våra utvecklare, specificerar samt jobbar med att förenkla och ta bort moment som datorn istället ska göra automatiskt. Du kommer med andra ord hela tiden jobba med att automatisera dina dagliga uppgifter och hela tiden höja nivån på den intelligens systemet besitter.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i vårt fantastiska team där engagemang och driv genomsyrar vår vardag samtidigt som vi alltid har roligt tillsammans. Vi drivs av förändring och utveckling vilket gör att vi alltid ligger steget före.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner.

Vi tror att du har en examen i redovisning samt några års arbetslivserfarenhet från exempelvis revison/redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Bokföring är ju trots allt ett hantverk som man lär sig bäst av att utföra. Både engelska och svenska bör du vara helt bekväm med i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du är nyfiken på ny teknik och har en förståelse för hur den fungerar. Vi har väldigt skoj på kontoret så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt.

Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi mer än 300 anställda på nio orter och vi är alla drivna av vår passion för att skapa resultat och strävan efter att nå framgång tillsammans med våra kunder. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att dra fördelar av digitaliseringen kring deras redovisning, lön och HR för att deras verksamhet ska utvecklas, växa och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och vågar visa känslor. Med våran idé kring ledarskap, People First, utvecklas vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Welcome to Accountor - We create flow

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi går igenom och kallar till intervjuer löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
 
Välkommen med din ansökan!


annons

Ansök nu

Junior Redovisningskonsult Karlstad

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 18
Kom och jobba med oss i en digitaliserad framtid!

Är du en nyfiken person som vill arbeta med redovisning på ett nytt sätt, där innovativa idéer blandas med intelligenta och användarvänliga system och gör redovisning till, inte bara något nödvändigt, utan även kul!?

På Accountor strävar vi alltid efter att ligga i framkant och vet att vi måste vara med i den tekniska utvecklingen för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer därför nu att satsa på att ta detta till nästa nivå och använda oss utav en av branschens mest moderna system för att anpassa oss till just, Framtiden.

Tanken är att våra kunder, utan tidigare kunskap om bokföring, ska kunna använda bokföringssystemet, men samtidigt också lära sig hur bokföring fungerar. Vem gillar inte att vara bra på det man gör?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att vara ansvarig för att övervaka och göra din egen redovisning. Även om systemet gör det mesta av jobbet ska det ändå kontrolleras och kvalitetssäkras. Du kommer även hjälpa våra användare att svara på expertfrågor kring deras bokföring. En del av arbetet kommer att vara relaterat till produktutveckling där du, tillsammans med våra utvecklare, specificerar samt jobbar med att förenkla och ta bort moment som datorn istället ska göra automatiskt. Du kommer med andra ord hela tiden jobba med att automatisera dina dagliga uppgifter och hela tiden höja nivån på den intelligens systemet besitter.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i vårt fantastiska team där engagemang och driv genomsyrar vår vardag samtidigt som vi alltid har roligt tillsammans. Vi drivs av förändring och utveckling vilket gör att vi alltid ligger steget före.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner.

Vi tror att du har en examen i redovisning samt några års arbetslivserfarenhet från exempelvis revison/redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Bokföring är ju trots allt ett hantverk som man lär sig bäst av att utföra. Både engelska och svenska bör du vara helt bekväm med i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du är nyfiken på ny teknik och har en förståelse för hur den fungerar. Vi har väldigt skoj på kontoret så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt.

Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi mer än 300 anställda på nio orter och vi är alla drivna av vår passion för att skapa resultat och strävan efter att nå framgång tillsammans med våra kunder. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att dra fördelar av digitaliseringen kring deras redovisning, lön och HR för att deras verksamhet ska utvecklas, växa och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och vågar visa känslor. Med våran idé kring ledarskap, People First, utvecklas vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Welcome to Accountor - We create flow

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi går igenom och kallar till intervju efter sommaren men skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
 
Välkommen med din ansökan!


annons

Ansök nu

Junior Redovisningskonsult Karlstad

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 17
Kom och jobba med oss i en digitaliserad framtid!

Är du en nyfiken person som vill arbeta med redovisning på ett nytt sätt, där innovativa idéer blandas med intelligenta och användarvänliga system och gör redovisning till, inte bara något nödvändigt, utan även kul!?

På Accountor strävar vi alltid efter att ligga i framkant och vet att vi måste vara med i den tekniska utvecklingen för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer därför nu att satsa på att ta detta till nästa nivå och använda oss utav en av branschens mest moderna system för att anpassa oss till just, Framtiden.

Tanken är att våra kunder, utan tidigare kunskap om bokföring, ska kunna använda bokföringssystemet, men samtidigt också lära sig hur bokföring fungerar. Vem gillar inte att vara bra på det man gör?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att vara ansvarig för att övervaka och göra din egen redovisning. Även om systemet gör det mesta av jobbet ska det ändå kontrolleras och kvalitetssäkras. Du kommer även hjälpa våra användare att svara på expertfrågor kring deras bokföring. En del av arbetet kommer att vara relaterat till produktutveckling där du, tillsammans med våra utvecklare, specificerar samt jobbar med att förenkla och ta bort moment som datorn istället ska göra automatiskt. Du kommer med andra ord hela tiden jobba med att automatisera dina dagliga uppgifter och hela tiden höja nivån på den intelligens systemet besitter.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i vårt fantastiska team där engagemang och driv genomsyrar vår vardag samtidigt som vi alltid har roligt tillsammans. Vi drivs av förändring och utveckling vilket gör att vi alltid ligger steget före.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner.

Vi tror att du har en examen i redovisning samt några års arbetslivserfarenhet från exempelvis revison/redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Bokföring är ju trots allt ett hantverk som man lär sig bäst av att utföra. Både engelska och svenska bör du vara helt bekväm med i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du är nyfiken på ny teknik och har en förståelse för hur den fungerar. Vi har väldigt skoj på kontoret så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt.

Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi mer än 300 anställda på nio orter och vi är alla drivna av vår passion för att skapa resultat och strävan efter att nå framgång tillsammans med våra kunder. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att dra fördelar av digitaliseringen kring deras redovisning, lön och HR för att deras verksamhet ska utvecklas, växa och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och vågar visa känslor. Med våran idé kring ledarskap, People First, utvecklas vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Welcome to Accountor - We create flow

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi går igenom och kallar till intervju efter sommaren men skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
 
Välkommen med din ansökan!


annons

Ansök nu

Junior Redovisningskonsult Karlstad

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 18
Kom och jobba med oss i en digitaliserad framtid!

Är du en nyfiken person som vill arbeta med redovisning på ett nytt sätt, där innovativa idéer blandas med intelligenta och användarvänliga system och gör redovisning till, inte bara något nödvändigt, utan även kul!?

På Accountor strävar vi alltid efter att ligga i framkant och vet att vi måste vara med i den tekniska utvecklingen för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer därför nu att satsa på att ta detta till nästa nivå och använda oss utav en av branschens mest moderna system för att anpassa oss till just, Framtiden.

Tanken är att våra kunder, utan tidigare kunskap om bokföring, ska kunna använda bokföringssystemet, men samtidigt också lära sig hur bokföring fungerar. Vem gillar inte att vara bra på det man gör?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att vara ansvarig för att övervaka och göra din egen redovisning. Även om systemet gör det mesta av jobbet ska det ändå kontrolleras och kvalitetssäkras. Du kommer även hjälpa våra användare att svara på expertfrågor kring deras bokföring. En del av arbetet kommer att vara relaterat till produktutveckling där du, tillsammans med våra utvecklare, specificerar samt jobbar med att förenkla och ta bort moment som datorn istället ska göra automatiskt. Du kommer med andra ord hela tiden jobba med att automatisera dina dagliga uppgifter och hela tiden höja nivån på den intelligens systemet besitter.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i vårt fantastiska team där engagemang och driv genomsyrar vår vardag samtidigt som vi alltid har roligt tillsammans. Vi drivs av förändring och utveckling vilket gör att vi alltid ligger steget före.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner.

Vi tror att du har en examen i redovisning samt några års arbetslivserfarenhet från exempelvis revison/redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Bokföring är ju trots allt ett hantverk som man lär sig bäst av att utföra. Både engelska och svenska bör du vara helt bekväm med i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du är nyfiken på ny teknik och har en förståelse för hur den fungerar. Vi har väldigt skoj på kontoret så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt.

Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi mer än 300 anställda på nio orter och vi är alla drivna av vår passion för att skapa resultat och strävan efter att nå framgång tillsammans med våra kunder. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att dra fördelar av digitaliseringen kring deras redovisning, lön och HR för att deras verksamhet ska utvecklas, växa och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och vågar visa känslor. Med våran idé kring ledarskap, People First, utvecklas vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Welcome to Accountor - We create flow

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi går igenom och kallar till intervju efter sommaren men skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
 
Välkommen med din ansökan!


annons

Ansök nu

Junior Redovisningskonsult Karlstad

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 17
Kom och jobba med oss i en digitaliserad framtid!

Är du en nyfiken person som vill arbeta med redovisning på ett nytt sätt, där innovativa idéer blandas med intelligenta och användarvänliga system och gör redovisning till, inte bara något nödvändigt, utan även kul!?

På Accountor strävar vi alltid efter att ligga i framkant och vet att vi måste vara med i den tekniska utvecklingen för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer därför nu att satsa på att ta detta till nästa nivå och använda oss utav en av branschens mest moderna system för att anpassa oss till just, Framtiden.

Tanken är att våra kunder, utan tidigare kunskap om bokföring, ska kunna använda bokföringssystemet, men samtidigt också lära sig hur bokföring fungerar. Vem gillar inte att vara bra på det man gör?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att vara ansvarig för att övervaka och göra din egen redovisning. Även om systemet gör det mesta av jobbet ska det ändå kontrolleras och kvalitetssäkras. Du kommer även hjälpa våra användare att svara på expertfrågor kring deras bokföring. En del av arbetet kommer att vara relaterat till produktutveckling där du, tillsammans med våra utvecklare, specificerar samt jobbar med att förenkla och ta bort moment som datorn istället ska göra automatiskt. Du kommer med andra ord hela tiden jobba med att automatisera dina dagliga uppgifter och hela tiden höja nivån på den intelligens systemet besitter.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i vårt fantastiska team där engagemang och driv genomsyrar vår vardag samtidigt som vi alltid har roligt tillsammans. Vi drivs av förändring och utveckling vilket gör att vi alltid ligger steget före.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner.

Vi tror att du har en examen i redovisning samt några års arbetslivserfarenhet från exempelvis revison/redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Bokföring är ju trots allt ett hantverk som man lär sig bäst av att utföra. Både engelska och svenska bör du vara helt bekväm med i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du är nyfiken på ny teknik och har en förståelse för hur den fungerar. Vi har väldigt skoj på kontoret så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt.

Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi mer än 300 anställda på nio orter och vi är alla drivna av vår passion för att skapa resultat och strävan efter att nå framgång tillsammans med våra kunder. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att dra fördelar av digitaliseringen kring deras redovisning, lön och HR för att deras verksamhet ska utvecklas, växa och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och vågar visa känslor. Med våran idé kring ledarskap, People First, utvecklas vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Welcome to Accountor - We create flow

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi går igenom och kallar till intervju efter sommaren men skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
 
Välkommen med din ansökan!


annons

Ansök nu

Junior Redovisningskonsult Karlstad

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 4
Kom och jobba med oss i en digitaliserad framtid!

Är du en nyfiken person som vill arbeta med redovisning på ett nytt sätt, där innovativa idéer blandas med intelligenta och användarvänliga system och gör redovisning till, inte bara något nödvändigt, utan även kul!?

På Accountor strävar vi alltid efter att ligga i framkant och vet att vi måste vara med i den tekniska utvecklingen för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer därför nu att satsa på att ta detta till nästa nivå och använda oss utav en av branschens mest moderna system för att anpassa oss till just, Framtiden.

Tanken är att våra kunder, utan tidigare kunskap om bokföring, ska kunna använda bokföringssystemet, men samtidigt också lära sig hur bokföring fungerar. Vem gillar inte att vara bra på det man gör?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att vara ansvarig för att övervaka och göra din egen redovisning. Även om systemet gör det mesta av jobbet ska det ändå kontrolleras och kvalitetssäkras. Du kommer även hjälpa våra användare att svara på expertfrågor kring deras bokföring. En del av arbetet kommer att vara relaterat till produktutveckling där du, tillsammans med våra utvecklare, specificerar samt jobbar med att förenkla och ta bort moment som datorn istället ska göra automatiskt. Du kommer med andra ord hela tiden jobba med att automatisera dina dagliga uppgifter och hela tiden höja nivån på den intelligens systemet besitter.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i vårt fantastiska team där engagemang och driv genomsyrar vår vardag samtidigt som vi alltid har roligt tillsammans. Vi drivs av förändring och utveckling vilket gör att vi alltid ligger steget före.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner.

Vi tror att du har en examen i redovisning samt några års arbetslivserfarenhet från exempelvis revison/redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Bokföring är ju trots allt ett hantverk som man lär sig bäst av att utföra. Både engelska och svenska bör du vara helt bekväm med i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du är nyfiken på ny teknik och har en förståelse för hur den fungerar. Vi har väldigt skoj på kontoret så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt.

Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi mer än 300 anställda på nio orter och vi är alla drivna av vår passion för att skapa resultat och strävan efter att nå framgång tillsammans med våra kunder. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att dra fördelar av digitaliseringen kring deras redovisning, lön och HR för att deras verksamhet ska utvecklas, växa och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och vågar visa känslor. Med våran idé kring ledarskap, People First, utvecklas vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Welcome to Accountor - We create flow

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi går igenom och kallar till intervju efter sommaren men skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
 
Välkommen med din ansökan!


annons

Ansök nu

Junior Redovisningskonsult Karlstad

Redovisningskonsult
Läs mer Jul 9
Är du en nyfiken person som vill arbeta med redovisning på ett nytt sätt, där innovativa idéer blandas med intelligenta och användarvänliga system och gör redovisning till, inte bara något nödvändigt, utan även kul!?

På Accountor strävar vi alltid att lika i framkant och vet att vi måste vara med i den tekniska utvecklingen för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer därför nu att satsa på att ta detta till nästa nivå och använda oss utav en av branschens mest moderna system för att anpassa oss till just, Framtiden.

Tanken är att våra kunder, utan tidigare kunskap om bokföring, ska kunna använda bokföringssystemet, men samtidigt också lära sig hur bokföring fungerar. Vem gillar inte att vara bra på det man gör?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att vara ansvarig för att övervaka och göra din egen redovisning. Även om systemet gör det mesta av jobbet ska det ändå kontrolleras och kvalitetssäkras. Du kommer även hjälpa våra användare att svara på expertfrågor kring deras bokföring. En stor del av arbetet kommer dock att vara relaterat till produktutveckling där du, tillsammans med våra utvecklare, specificerar samt jobbar med att förenkla och ta bort moment som datorn istället ska göra automatiskt. Du kommer med andra ord hela tiden jobba med att automatisera dina dagliga uppgifter och hela tiden höja nivån på den intelligens systemet besitter.

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i vårt fantastiska team där engagemang och driv genomsyrar vår vardag samtidigt som vi alltid har roligt tillsammans. Vi drivs av förändring och utveckling vilket gör att vi alltid ligger steget före.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett spännande företag med kompetenta och positiva kollegor, löpande kompetensutveckling, gemensamma aktiviteter och en stimulerande arbetsmiljö med bra förmåner.

Vi tror att du har en examen i redovisning samt några års arbetslivserfarenhet från exempelvis revison/redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Bokföring är ju trots allt ett hantverk som man lär sig bäst av att utföra. Både engelska och svenska bör du vara helt bekväm med i både tal och skrift. Vi tror dessutom att du är nyfiken på ny teknik och har en förståelse för hur den fungerar. Vi har väldigt skoj på kontoret så att du är öppen, social och en bra teamplayer tycker vi är väldigt viktigt.

Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi mer än 300 anställda på nio orter och vi är alla drivna av vår passion för att skapa resultat och strävan efter att nå framgång tillsammans med våra kunder. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att dra fördelar av digitaliseringen kring deras redovisning, lön och HR för att deras verksamhet ska utvecklas, växa och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och vågar visa känslor. Med våran idé kring ledarskap, People First, utvecklas vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Welcome to Accountor - We create flow

Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. Vi går igenom och kallar till intervju efter sommaren men skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
 
Välkommen med din ansökan!


annons

Ansök nu

Administratör till Accountor i Karlstad

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 24
Till Accountors kontor i Karlstad söker vi en administratör/ekonomiassistent till redovisningsteamet.

Vad erbjuder vi?
På kontoret i Karlstad arbetar omkring 40 personer och här råder en familjär stämning med härligt arbetsklimat och rolig atmosfär.
I rollen får du förtroende att jobba under eget ansvar och du kommer ha en framträdande och viktig  roll på kontoret, både internt gentemot anställda och utåt mot kunder och leverantörer.
På Accountor stöttar vi varandra och hjälps åt. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet. 


Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer vara ansvarig för alla de dagliga kontorsgöromålen t.ex. beställningar/kontakt med leverantörer, växel och ansvarar att kontoret är representativt. Du kommer vara delaktig i pågående aktiviteter och event. Du kommer även stötta dina kollegor och team managers med administrativa arbetsuppgifter. Utöver detta kommer du även jobba med enklare ekonomiuppgifter såsom leverantörsreskontra.

Vad söker vi?
Du har förmodligen tidigare erfarenhet av administration på något sätt. Om du har förståelse för grundläggande ekonomi är det ett plus men inget krav.
Som person är du självgående och gillar ordning och reda och struktur. Du gillar när det händer nya saker och älskar att förmedla service. Du är bekväm i att hantera Microsoft Office- paketet.

Låter det här intressant? Vi intervjuar löpande så ansök gärna redan idag. Vid eventuella frågor kontakta Madeleine 010-.?161 38 14 eller Charlotte 010-161 38 08.Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi mer än 300 anställda på nio orter och vi är alla drivna av vår passion för att skapa resultat och strävan efter att nå framgång tillsammans med våra kunder. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att dra fördelar av digitaliseringen kring deras redovisning, lön och HR för att deras verksamhet ska utvecklas, växa och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och vågar visa känslor. Med vår idé kring ledarskap utvecklar vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Välkommen med din ansökan och bli en del av ett fantastiskt team!

Welcome to Accountor - We create flow 

 


Administratör Karlstad

Ansök nu