Qtym AB jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb hos Qtym AB i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Karlstad.

Vi söker en Kablagekonstruktör till en utvecklande tjänst hos vår kund

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Sep 14
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av bemanning, Rekrytering & HR-stöd, samt Studentkonsulter via vårt dotterbolag Apecs Studentkonsulter.

Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. Vår devis är att vi förser våra kunder med kompetens som får dem att växa och utvecklas. Vi är ett personligt och trevligt företag där medarbetarna trivs, utvecklas och tar ett personligt ansvar för såväl kunder som kandidater.

Qtym AB är ett privatägt företag med stor entreprenörsanda och ett starkt engagemang.

Just nu söker vi en kablagekonstruktör till vår kund. Söker du nya utmaningar som kablagekonstruktör? Hos vår kund har du stor möjlighet att påverka din fortsatta karriär inom området och ta del av utvecklande och utmanande uppdrag.

Arbetsbeskrivning
Rollen som kablagekonstruktör hos vår kund är en bred roll som kommer innebära bland annat arbete med förstudier, konstruktion och installation av elektronik- och elkraftapparater, kablage, paneler och mätinstallation. Du kommer även att arbeta med kablage-routing.

I det dagliga arbetet har du kontakt och nära samarbete med personer som arbetar inom olika områden exempelvis mot el-schema, elektronikkonstruktion, mekanikkonstruktion, hållfasthet, systemutveckling, underhåll och miljö. Du jobbar oftast i team tillsammans med andra konstruktörer, projektledare, inköpare och produktionstekniker.

Vem är du?

Eftersom att rollen innebär mycket kontakt mellan olika områden samt att man jobbar mycket i team är det viktigt för oss att du är en teamspelare som har en god kommunikation. Vi tror även att du är nyfiken och teknikintresserad.

Kvalifikationer

• Relevant utbildning
• Arbetslivserfarenhet som Kablagekonstruktör/elmekanist
• Erfarenhet av att arbeta i CAD-verktyget CATIA, alternativt NX, Creo eller Solid Works
• Erfarenhet av PDM-system, exempelvis TeamCenter eller SmartTeam
• Erfarenhet av Kablagerouting och installation i fordon
• Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt

Meriterande med erfarenhet av arbete i CATIA V5-Electrical, Enovia VPM V5 eller liknande. Det är även meriterande med erfarenhet från att arbeta med militära produkter eller fordon.

Du måste ha ett svenskt medborgarskap för att söka denna tjänst.

Om tjänsten

Placering: Karlstad och Karlskoga.

Anställning: Du kommer bli anställd som konsult hos Qtym och bli uthyrd till vår kund i 6 månader. Därefter blir du anställd hos vår kund. Tjänsten är på heltid.

Är du intresserad? Sista ansökningsdag är 31 oktober 2022. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten kontakta Joanna Andersson på 070-5668877 eller joanna.andersson@qtym.se, alternativt Jan Hallenberg på 076-4953182 eller jan.hallenberg@qtym.se

Ansök nu

Konstruktör till ArcelorMittal Construction

Byggnadskonstruktör
Läs mer Sep 12
ArcelorMittal Construction Sverige AB är världskoncernen ArcelorMittals svenska gren. Under varumärkena Armat™ och ArcelorMittal Projekt utvecklar, tillverkar och marknadsför vi ett brett program av byggplåt för allt från villor och flerbostadshus till andra omfattande konstruktioner och projekt. Läs gärna mer om oss på www.arcelormittal.se

Konstruktör till ArcelorMittal Construction
Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla och driva vår verksamhet framåt. Arbetet kommer innebära att projektera och produktionsbereda sålda byggsystem till kunder i Sverige. Som konstruktör hos oss får du delta i olika projekt och tillsammans med våra säljare bidra till vidareutveckling och förbättring av våra produkter och system. Arbetet sker i huvudsak med hjälp av AutoCad och egenutvecklade dimensioneringsprogram.

I rollen kommer du agera både som konstruktör, säljstöd och teknisk support till våra kunder och våra interna säljare. Arbetet innebär vidare att utifrån order- och offertunderlag göra hållfasthetsberäkningar och välja lämpliga profiler för en specifik applikation, uppskatta erforderlig materialåtgång och ta fram montageritningar.

Vem är du?

• Du är högskoleingenjör med bygginriktning alternativt annan utbildning som kan bedömas likvärdig.
• Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
• Du har hög social kompetens och gillar att arbeta i team.
• Du är resultatorienterad och kan ta egna initiativ.
• Du har en hög servicekänsla och ser vikten av att kunna bistå med högkvalitativ support till kollegor.
• Körkort ett krav.
• Kunskaper i Autocad och Excel är meriterande men inget krav.

Personlighet och engagemang
Konstruktörsrollen är en mycket viktig representant för bolaget och vi värdesätter därför din förmåga att upprätthålla goda relationer med kunder och kollegor. Som person är du kommunikativ, ansvarsfull och resultatinriktad. Du är trygg i dig själv och har en förmåga att lösa problem på ett engagerat sätt.

Omfattning
Tillsvidare
Heltid

Placering
Karlstad

Tjänsten är en rekrytering till ArcelorMittal Construction
Rekryteringen sker i samarbete med Qtym. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Kyrk sofia.kyrk@qtym.se alt Sara Magnusson sara.magnusson@qtym.se

Du söker tjänsten via vår hemsida, www.qtym.se.

Urval sker löpande och intervjuer pågår, dock är sista ansökningsdag är 16 oktober.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kontorssamordnare till Embracer Group

Kontorsreceptionist
Läs mer Sep 20
Om Embracer Group:
Embracer Group är en global grupp av entreprenörsdrivna företag i spel- och underhållningsindustrin. Genom vår decentraliserade modell ger vi entreprenörer och kreatörer de resurser de behöver för att realisera sin fulla potential. Vårt växande ecosystem skapar synergier genom delad kunskap och samarbeten och vi tror att ju mer diversifierade vi är, desto mer framgångsrika kommer vi att bli.

Med huvudkontor i Karlstad har Embracer Group mer än 14 800 kollegor i över 40 länder och en historik av organisk och förvärvad tillväxt. Under de kommande årtiondena bygger vi något helt nytt och hållbart tillsammans, grundat i vår delade filosofi om förtroende, långsiktigt tänkande och genom att omfamna många olika perspektiv. Läs mer om oss embracer.com

Nu söker vi Kontorssamordnare till Embracer Group

Älskar du att ge god service, få människor att känna sig välkomna, hålla ordning och reda samt har en teknisk ådra? Då är du helt rätt person för oss!

Rollen
Vi söker nu en kontorssamordnare som har det fulla ansvaret för vår reception. Du är den som ser till att kontoret är trivsamt både för interna och externa besökare. I rollen tar du emot svenska och internationella gäster och ser till att alla känner sig välkomna. Du besvarar inkommande samtal, hanterar bokningar av konferensrum, mat & dryckesinköp och beställningar, tar emot bud och post samt bistår med teknisk support för konferensutrustning.

Du kommer även att få arbeta administrativt, hantera dokument och leveranser samt beställa kontorsmaterial och förbrukningsvaror, boka service av kaffemaskiner samt hantera prenumerationer och dylikt.

Visst HR-stöd till chefer vid on-och offboarding ingår även i rollen, samt vara närmsta kontakt med resebokningsföretag.

Tjänsten är nyinrättad så det kommer finnas stora möjligheter att få vara med och utveckla rollen.

Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du tycka om att ge god service samt ha förmågan att få människor att känna sig välkomna. Som person är du mycket noggrann, stresstålig och prestigelös i ditt arbete och har ett öga för att hålla ordning. Du är självgående och trygg i att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska. Vidare har du har tidigare erfarenhet av:

• Receptionsarbete med tillhörande ansvarsområden.
• Att sköta och administrera en växel och dess funktioner.
• Bistå med generell teknisk support gällande konferensutrustning.
• Inköp av kontorsmaterial och kontakt med leverantörer.
• Posthantering
• Generellt administrativt arbete.

Som person är du strukturerad och van vid att arbeta i system och Officepaketet. Du är van vid varierat arbetet och inte rädd för att hugga i där det behövs.

Vi erbjuder dig
En möjlighet att vara med och jobba i ett internationellt bolag i stark tillväxt. Du blir en del av ett team som verkar i sann entreprenörsanda med stort engagemang, driv och med frihet under ansvar. Självklart är vi ett gäng varma och glada kollegor som kommer att stötta och bistå vår nya kollega på jobbet.

Övrigt:

Omfattning: Heltid 100%
Start: Omgående
Plats: Karlstad

Sista ansökningsdag 16 oktober 2022. Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar Embracer Group med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, 072-514 18 22, sara.magnusson@qtym.se alt. Sofia Graflund: 070-423 34 23, sofia.graflund@qtym.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Nu söker Nethouse CloudPro en supportmedarbetare

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 20
Kundanpassade lösningar till hög kvalitet, duktiga konsulter och en tillgänglig IT-support. Utöver det även en lång rad av tjänster och produkter. Det gör Nethouse CloudPro till ett självklart val av partner för outsourcing av IT i Karlstad och Värmland. Vi har egna moderna datacenter som är hjärtat i vår verksamhet.

Nethouse CloudPro säkerställer att företag och dess medarbetare har tillgång till affärskritisk infrastruktur och digitala arbetsplatser. Vår leverans sker från publika eller privata molntjänster och hybrider däremellan, hela vägen från förstudie till slutanvändarsupport.

Vår verksamhet vilar på våra medarbetares höga kompetens och nyfikenhet. Tack vare det kan vi ha blicken riktad framåt för att alltid utveckla oss själva och våra kunder.

Nethouse CloudPro är en del av koncernen CombinedX där varje bolags spetskompetens bidrar till att digitalisera Sverige. Sedan 16 augusti 2022 har CloudPro gått samman med Nethouse.

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi ser att du har grundläggande IT-teknisk kompetens. Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning inom IT eller annan utbildning som är relevant för tjänsten.

Meriterande om du har arbetat i en servicedesk/helpdesk tidigare eller haft andra jobb som innebär mycket kundkontakt. Behärskar du flera nordiska språk är det meriterande.

Dina personliga egenskaper:

• Du är en lagspelare men kan även ta egna initiativ
• Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med kund
• Du har tidigare erfarenheter av liknande arbete
• Du är strukturerad

God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Tjänstens placering är Karlstad.

Tjänsten startar som en bemanning via Qtym. Det är en 100% tjänst. Start omgående. Längden på uppdraget är 6 månader med chans till förlängning. Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan. Urvalet sker löpande.

Innan anställning kommer det krävas ett registerutdrag ur belastningsregistret då Nethouse CloudPro jobbar med säkerhetsklassade kunder.

Vid frågor kontakta affärsområderschef Jan Hallenberg, 054-141800 alt. jan.hallenberg@qtym.se

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Vi söker en konsultchef till oss på Qtym

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 12
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av bemanning, Rekrytering & HR-stöd, samt Studentkonsulter via vårt dotterbolag Apecs Studentkonsulter.

Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. Vår devis är att vi förser våra kunder med kompetens som får dem att växa och utvecklas. Vi är ett personligt och trevligt företag där medarbetarna trivs, utvecklas och tar ett personligt ansvar för såväl kunder som kandidater.

Qtym AB är ett privatägt företag med stor entreprenörsanda och ett starkt engagemang.

Som konsultchef har du en bred roll som i huvudsak innebär att matcha och bemanna uppdrag med rätt kompetens och konsult. En del i din roll innefattar att rekrytera konsulter och du sköter du allt från annonsering, search, urval, intervjuer, tester och referenstagning. En annan del innefattar kund och konsultansvar. Du har kvalitetsuppföljning med kund samt konsulter.

Det är viktigt att du har hög närvaro ute hos våra kunder och konsulter. I rollen ska du också delta på mässor, event och nätverksträffar. Detta är också en säljande roll. Du ska vara bekväm att använda telefonen som arbetsverktyg samt att åka på kundbesök.

På Qtym inser vi vikten av ett professionellt förhållningssätt. Det är mycket viktigt att du håller dig uppdaterad inom bemanningsbranschen, samt besitter arbetsrättslig kunskap. I bemanningsbranschen går det ofta snabbt och du behöver kunna jobba efter tajta deadlines och ha förmåga att identifiera och lösa problem på utsatt tid.

Kvalifikationer

• Erfarenhet från liknande roll inom försäljning och/eller personalfrågor
• Erfarenhet från rekrytering
• God systemvana
• Utmärkt organisatorisk förmåga
• Kunskap inom arbetsrätt och arbetsmiljö

Vem är du?

Som konsultchef har du mycket kontakt med människor, därför behöver du vara duktig på att bygga förtroendeingivande relationer och ha ett gott affärsmannaskap. Du behöver även ha en förmåga att samarbeta och främja lagarbete. Du kommer hålla i dina egna processer och du behöver därför kunna jobba självständigt.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med trevliga kollegor, korta beslutsvägar och ett härligt tempo. Vi tror på att ha roligt på jobbet, att leverera något vi kan vara stolta över och att försöka bli lite bättre hela tiden. Vill du vara en del av det så ansök idag!

Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan. Urval sker löpande.

Vid frågor kontakta Affärsområdeschef Jan Hallenberg, 054-141805 alt. jan.hallenberg@qtym.se eller Konsultchef Lovisa Wallin, lovisa.wallin@qtym.se

Ansök nu

Nu söker vi en mekanikkonstruktör till en utvecklande tjänst hos vår kund

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Sep 14
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av bemanning, Rekrytering & HR-stöd, samt Studentkonsulter via vårt dotterbolag Apecs Studentkonsulter.

Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. Vår devis är att vi förser våra kunder med kompetens som får dem att växa och utvecklas. Vi är ett personligt och trevligt företag där medarbetarna trivs, utvecklas och tar ett personligt ansvar för såväl kunder som kandidater.

Qtym AB är ett privatägt företag med stor entreprenörsanda och ett starkt engagemang.

Söker du nya utmaningar som mekanikkonstruktör?

Arbetsbeskrivning
I din roll som mekanikkonstruktör hos vår kund kommer du självständigt eller i grupp konstruera och ta fram tekniskt underlag för mekaniska delsystem och därefter genomföra ändringar och modifieringar. Du kommer även att jobba med att välja komponenter och upprätta utvecklingsspecifikationer. Vidare innebär arbetet ansvar för framtagning av materiel och deltagande vid konstruktionsprovning. Som mekanikkonstruktör hos vår kund kommer du ha många kontaktytor och framförallt ett nära samarbete med avdelningarna hos kunden som rör montering och inköp men även med kundens underleverantörer.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har en god förmåga att arbeta strukturerat och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du är nyfiken och vill arbeta med framtidens teknik tillsammans med kompetenta kollegor. Du är engagerad, har en god organisatorisk förmåga och tycker om tekniska utmaningar.

Kvalifikationer

• Högskoleingenjör inom maskinteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet som konstruktör inom mekanikområdet.
• Några års erfarenhet av mekanikkonstruktion och konstruktionsledning
• Goda kunskaper i CAD-verktyget Solid Edge eller liknande
• Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Det är meriterande med erfarenhet från tillverkningsindustrin. Det är även meriterande med erfarenhet av ändringstjänst och konfigurationsstyrning.

Du måste vara svensk medborgare för att söka denna tjänst.

Om tjänsten

Placering: Karlstad och Karlskoga.

Anställning: Du kommer bli anställd som konsult hos Qtym och bli uthyrd till vår kund i 6 månader. Därefter blir du anställd hos vår kund. Tjänsten är på heltid.

Är du intresserad? Sista ansökningsdag är 12 oktober 2022. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten kontakta Joanna Andersson på 070-5668877 eller joanna.andersson@qtym.se, alternativt Jan Hallenberg på 076-4953182 eller jan.hallenberg@qtym.se

Ansök nu

HR-Generalist till Special-Elektronik

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Aug 26
Special-Elektronik AB är en marknadsledande teknikleverantör inom AV-teknik, smarta hem och kabel-tv/ fiberoptik med en omsättning på drygt 310 miljoner kronor. Företaget etablerades 1970 och vi är idag ca 45 anställda. Huvudkontoret ligger i Karlstad, lokala säljkontor i Malmö, Halmstad, Göteborg och Stockholm. Mer information om oss kan du hitta på www.specialelektronik.se

Nu söker vi HR-Generalist

Om rollen
Rollen som HR-Generalist innefattar alltifrån operativa uppgifter till strategisk kompetensförsörjning där du jobbar aktivt med att attrahera, anställa och utveckla medarbetare. Du kommer vara ett stöd i frågor som rör hela personalområdet tex. arbetsrätt, rehabilitering, arbetsmiljö och hälsa, utveckling av policies och guidelines samt implementering av dessa i verksamheten, on/off-boarding, ledar- och medarbetarskap samt chefs- och medarbetarstöd. I rollen kommer du även vara ett bollplank i management och organisationsutveckling.

Utöver ovanstående så kommer rollen innebära ytterligare ansvarsområden, det kan till exempel röra sig om ett ansvar för vårt kvalitéts- och miljöarbete samt för att leda och samordna Special-Elektroniks hållbarhetsarbete.

Rollen är en nyinrättad tjänst, vilket innebär stora möjligheter att vara med och forma och utveckla vårt HR-arbete tillika vår verksamhet. Som HR-Generalist kommer du att ha en nyckelroll i företaget där du i din tjänst är med och skapar ett värde i vår tillväxtresa där arbetsmiljö och långsiktig trivsel är i fokus.

Vem är du?
Vi söker en nyfiken och positiv person som är självgående och strukturerad i sitt arbetssätt. Lösningsorienterad, tydlig och prestigelös. Du är kommunikativ samtidigt som du är en god lyssnare och håller andra informerade. Du är van att ta eget ansvar för att driva arbetet framåt och älskar att bidra till andra individers utveckling.

Kvalifikationer

• Relevant akademisk HR-utbildning
• Flera års erfarenhet av brett HR-arbete
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Goda kunskap i Officepaketet
• Körkort
• Tidigare erfarenheter från arbete med hållbarhetsfrågor samt kvalitéts- och miljöarbete är meriterande

Vad kan Special-Elektronik erbjuda dig?
Förutom att arbeta i en av Karlstads modernaste lokaler kan vi också erbjuda en trivsam och inspirerande arbetsmiljö med positiva och glada arbetskollegor.

Övrigt:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetsort: Karlstad
Arbetstid: Heltid
Tillträde: Snarast

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande.
Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar Special-Elektronik med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, 0725141822 alt. sara.magnusson@qtym.se

Ansök nu

Bolånespecialist till SBAB

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 15
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

Vill du bli Bolånespecialist?

Arbetsuppgifter

• Låter frågor om boende och boendeekonomi intressant? Då ska du bli Bolånespecialist.
• Din kunskap gör skillnad och du ansvarar för att utveckla dig själv och vår affär varje dag.
• Med kunden i fokus arbetar du målinriktat för att uppnå vår vision Sveriges Bästa Bolån.

Är du nyfiken på hur den här texten ska sluta? Kul! Vi gillar dig redan. Att vara nyfiken är viktigt för oss.

Är du redo för något intressant? På SBAB jobbar vi värderingsdrivet. Wow! Hoppas vi att du tänker, men vi förstår om det inte känns som något nytt eller om ordet inte väcker det intresse som vi vill.

Men våra värderingar är viktiga för oss på riktigt! De handlar om att jobba smart med fart, ta ansvar hela vägen, vara stolta proffs och att lyckas tillsammans. Faktum är att värderingarna hjälper oss att fatta kloka beslut – och vi vill att du gör detsamma hos oss. De hjälper dig i rätt riktning, stöttar att ta egna initiativ, ha roligt tillsammans, jobba ihop och bidra till att våra kunder får en bättre boendeekonomi. Fortfarande intresserad? Välkommen!

Att jobba som Bolånespecialist

Som Bolånespecialist drivs du av att göra skillnad i dina kundmöten, med telefonen som främsta arbetsredskap hjälper du kunderna att välja SBAB. Du tar ansvar hela vägen och arbetar självständigt för att nå dina personliga, gruppens och SBAB:s mål, så vi tillsammans når vår vision.

När du börjar hos oss kommer du tillsammans med dina blivande kollegor, utbildas för att ha rätt förutsättningar att lyckas och utvecklas i ditt nya jobb som Bolånespecialist, oavsett vilken bakgrund du har. Utbildningen varvar teori med jobb i ett av våra kundteam, för att ge dig kunskaper inom bolån i SBAB. Första steget är att du blir Swedsec-licensierad för Bolån, därefter utvecklar du kontinuerligt dina kunskaper i våra arbetssätt och system med målsättningen att bli specialist inom området.

Det är förstås redan nu en fördel om du har erfarenhet från bank-, finans-, försäkrings- eller fastighetsbranschen, men inte ett måste. En universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet från försäljning och kundservice är också en bra grund. Du är bra på svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det en merit.

Har du check på allt?

• Målinriktad
• Kundfokuserad
• Uthållig
• Ansvarstagande
• Lagspelare

Ej: Inte vassa armbågar

Låter det intressant? Qtym hjälper oss i denna rekrytering och har du frågor om jobbet som Bolånespecialist kontakta Sofia Graflund, 070-423 34 23, sofia.graflund@qtym.se De ser fram emot att träffa dig så snart som möjligt, så vänta inte med din ansökan. Efter den 9 oktober 2022 är det för sent!

OBS! Vi vill att du skickar in din ansökan genom att klicka in dig på länken nedan (kopiera länk och klistra in i ett nytt sökfönster)

https://sbab.teamtailor.com/jobs/2062676-vill-du-bli-bolanespecialist?promotion=484867-trackable-share-link-bolanespecialist

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör – Logistik & Support

Orderadministratör
Läs mer Sep 8
Accon Group är den ledande leverantören av bulkemballage till industri inom Norden. Med över 30 års erfarenhet, har Accons huvudfokus alltid varit på att vara en tillförlitlig affärspartner som erbjuder båda standard och specialanpassade emballagelösningar. Accon SRS AB har både kontor och lager i Karlstad med ett produktsortiment som vänder sig till återvinningsindustrin, renhållningsbolag, gjuterier och ett flertal övriga industrier. Vi har även ett stort sortiment av behållare, kärl och plastpallar anpassade för livsmedelsföretag. I samma lokaler finner man också Accon Greentech som är vårt bidrag till en hållbar utveckling. Här erbjuder vi tjänster för att återvinna och rekonditionera storsäckar och behållare från industrin.

Administratör – Logistik & Support
Accon Greentech har flyttat in en del av sin verksamhet i Accon SRS lokaler i Karlstad. Båda bolagen har behov av en ny kollega, därför söker de nu en person som kan bistå båda bolagen med administration inom logistik och support.

Om tjänsten
I rollen som administratör hos Accon kommer du att arbeta med administration inom logistik och - kund och leverantörssupport. I rollen ingår bland annat att ha kontakt med fraktbolag och boka frakter, administration gällande export/import och tullar, lägga in nya kunder, artikelkonvertering, samt hantera lageromföringar.

I rollen ingår även hjälpa kollegor med att ta emot tillverkningsorder, skapa offerter och fakturera. Du hanterar även det administrativa gällande inköp av råvaror.

Vem söker vi
Vi söker dig som är en skicklig administratör. Du är noggrann och förstår vikten av att rätt information förs in i systemen. Du är van vid att ha kontakt med kunder och leverantörer, och du behärskar engelska i tal och skrift. Du är van användare av affärssystem och Office-paketet, och har du jobbat med Pyramid och Microsoft Dynamics AX är det en stor fördel. Du har kunskaper inom tull, såsom exempelvis Aktiv & Passiv förädling. Vi tror att du tidigare har jobbat i ett producerande bolag. Som person är du social och duktig på att skapa relationer och samarbeta. Du är en person som kan ta initiativ och lösa uppgifter.

Du erbjuds
Ett givande arbete där du blir en uppskattad kollega. Du hamnar i ett spännande företag inom en innovativ framtidsbransch. Sist men inte minst får du komma in ett trevligt och proffsigt gäng.

Du kan läsa mer om Accon Group och Accon Greentech här:

https://www.accon.se/Om-oss

https://accongreentech.se/om-accon-greentech/

Övrigt
Anställning: Heltid. Ort: Karlstad. Arbetstid: Dagtid. Lön: Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 10 oktober. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Ramström på 054-14 18 00, erik.ramstrom@qtym.se.

Ansök nu

Stängselmontör till Pbab Svets & Portservice

Stängselmontör
Läs mer Sep 20
Pbab står för hög verkstadskompetens och starka produkter.
Hos Pbab Svets- och Portservice förenas över 40 års erfarenhet från stål- och maskinbearbetning med starka produkter och gediget hantverkskunnande. Vi tillverkar, bygger om och installerar samt utför reparation och service. Vi är indelande tre affärsområden Svets & smide, Staket & stängsel samt Portservice.
Läs mer om oss pbabkarlstad.se

Pbab Svets- och Portservice söker en stängselmontör.

Arbetsuppgifter

Som stängselmontör kommer dina huvudsakliga uppgifter bestå av att montera upp stängsel och grindar. Eftersom Pbab jobbar brett och har flera olika arbetsområden kan du ibland behöva vara behjälplig i de andra områdena.

Kvalifikationer

• Körkort B
• God läs- och talförståelse i svenska
• Händig och praktiskt lagd
• Tidigare erfarenhet av liknande arbete

Personliga egenskaper

Det är viktigt för pbab att du ska trivas och därför fästs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är van att jobba självständigt, tar ansvar och kommer med egna initiativ. Det är viktigt att du har en god kommunikationsförmåga, såväl som en god social förmåga och en flexibilitet.

Du visar stort engagemang för ditt arbete, är noggrann och kvalitetsmedveten. Att utvecklas inom arbetet är viktigt för dig och du är lyhörd för att ta till dig ny kunskap, råd och instruktioner likväl som du gärna delar med dig av din expertis till dina kollegor.

Om tjänsten

Placering: Karlstad. Det kan förekomma arbete på annan ort, därför måste man kunna resa vid behov.

Arbetstid: 7.00-16.00

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Det här är en bemanning på 6 månader. Tjänsten är på heltid. Du kommer att bli anställd som konsult hos Qtym och uthyrd till Pbab Svets- och Portservice. Efter uppdraget finns god chans till anställning.

Är du intresserad? Sista ansökningsdag är 9 oktober 2022. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten kontakta Joanna Andersson på 070-5668877 eller joanna.andersson@qtym.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lagerchef

Lagerchef
Läs mer Sep 1
Med 50 år i branschen är Pictura en av Skandinaviens största leverantörer av non food-produkter till detaljhandeln. Vi erbjuder trygga och problemfria helhetslösningar som ökar våra kunders lönsamhet. Det gör vi med fokus på design och hållbarhet, med ett löfte om hög servicegrad till våra kunder.

Lagerchef Karlstad
Lager och logistik är en stor och viktig del inom Pictura. Vår nuvarande lagerchef för vårt skandinaviska Centrallager i Karlstad skall gå i pension under 2023. Vi söker nu därför hans ersättare där tanken är att man skall kunna jobba parallellt med honom en period.

Om tjänsten
Som Lagerchef har du huvudansvaret för den dagliga driften av lagerhanteringen på vårt lager i Karlstad. Du och ca 45 medarbetare inkl fyra gruppchefer säkerställer ett effektivt in och utflöde av varor i lagret. Tillsammans med gruppcheferna leder och fördelar du arbetet på lagret. En viktig del är att planera bemanningen över året.

Vi hanterar dagligen ca 800 kundorder från vårt lager i Karlstad som levereras ut till butiker runt om i Skandinavien. Vi har också en stor mängd inleveranser att hantera.

I rollen ingår att ha kontakt med leverantörer som t.ex. fraktbolag samt ansvar för upphandling av material och tjänster som ett lager behöver. Lagerchefen har personal – och arbetsmiljöansvaret på vårt lager. Du rapporterar till chefen för Pictura Logistikcenter och tillsammans samarbetar ni kring strategiska frågor och sätter budget tillsammans.

Vem söker vi
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete, det är ett plus om du har erfarenhet av att leda personal. Du gillar att ha struktur och ordning & reda.

Du har erfarenhet av ERP-system där du hanterar order, frakter, flöden och lagersaldo. Som person behöver du vara en trygg ledare som gillar att jobba nära personalen och klara av kombinationen av att vara en bra kollega och samtidigt chef. I rollen som lagerchef har du ena benet i administration och den andra benet i det operativa, så det är viktigt att du trivs i båda rollerna. Vi är ett jordnära företag med snabba beslutsprocesser och högt i tak där prestigelöshet är en bra egenskap att ha.

Tjänsten är heltid, med stationeringsort Karlstad. Sista ansökningsdag är 26 september, men vi läser ansökningar löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansöker gör du via formuläret nedan. Frågor om tjänsten besvaras av Erik Ramström på tel 054-14 18 00, eller erik.ramstrom@qtym.se

Ansök nu

Erfaren HSEQ till ArcelorMittal Construction Sverige AB

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Aug 25
ArcelorMittal Construction Sverige AB är världskoncernen ArcelorMittals svenska gren. Under varumärkena Armat™ och ArcelorMittal Projekt utvecklar, tillverkar och marknadsför vi ett brett program av byggplåt för allt från villor och flerbostadshus till andra omfattande konstruktioner och projekt. Läs gärna mer om oss på www.arcelormittal.se

Till vår uppdragsgivare, ArcelorMittal Construction Sverige AB, som ingår i ArcelorMittal koncernen, söker vi nu en erfaren, kunnig och trygg HSEQ som ska ansvara, driva och samordna det gemensamma arbetet inom hälsa, säkerhet, miljö och kvalitet. Rollen innebär ett nära samarbete med organisationen och ledningen med ansvar för att bidra till hållbara affärer samt säkerställa att verksamheten bedrivs i enlighet med Sveriges och EUs lagstiftning samt företagets riktlinjer. Tjänsten kan tillträdas omgående och är en tillsvidareanställning med placering i Karlstad.

Huvudsakliga ansvarsområden som HSEQ:

Befattningen innebär ansvar för att driva och samordna det gemensamma HSEQ- arbetet inom företaget som består av tre produktionsenheter samt säljkontor i Sverige, Norge och Danmark.

I samverkan med chefer och medarbetare kommer du att driva utveckling, uppdatering och uppföljning av verksamhetens processer och ledningssystem inom HSEQ för att bidra till en hållbar verksamhet. Förutom ett aktivt samarbete med ledningsgruppen kommer du arbeta operativt, ute i produktionen, som förebyggande och avhjälpande stöd i den operativa verksamheten. Det kan vara allt ifrån utbildningsinsatser, införa olika metodiker till att genomföra praktiskt arbete och uppföljning.

Koncernen har ett väldigt högt säkerhetsåtagande och en betydande del av arbetet sker också i koncernens säkerhetsorganisation där du är en aktiv medlem i deras säkerhetskommitté och hanterar aktuell rapportering.

Som HSEQ är det viktigt att skapa engagemang och rätt företagskultur för det löpande HSEQ-arbetet. Du rapporter direkt till Produktionschef och i dagsläget ingår inget personalansvar. Bland dina ansvarsområden kan nämnas:

• Samordna det systematiska arbetsmiljöarbetet (SAM) och vara ansvarig för att driva arbetsmiljökommittén.
• Vara kontaktperson mot myndigheter och bolagens representant inom hållbarhetsarbete och i övrigt agera stöd i HSEQ-frågor inklusive brandfrågor.
• Säkerställa att certifieringar och certifikat bibehålls enligt beslutade standarder inom hälsa, säkerhet, miljö och kvalitet.
• Ansvara för initiering, genomförande, analys och uppföljning av miljökartläggningar och interna revisioner inom HSEQ och att detta arbete säkerställer att processer efterföljs och leder till ständig förbättring.
• Verkar aktivt för att HSEQ-arbetet bedrivs i enlighet med landets lagar och förordningar samt se till att utredningar av incidenter och olyckor sker enligt fastställda rutiner och lagar.
• Ansvar för att tillgodose organisationens behov av HSEQ-resurser och bistå vid exempelvis leverantörsbedömningar, anbudsprocesser och i eventuella investeringar/uppköp.
• Vara företagets representant i koncernens säkerhetsorganisation samt där tillhörande ansvar och arbetsuppgifter.

Dina egenskaper:
Vi ser en framgångsrik HSEQ som en drivande och trygg person som med sin erfarenhet, kompetens och kommunikativa förmåga kan få medarbetare, leverantörer och kunder att förstå värdet av att själva aktivt arbeta för att förbättra hälsa, säkerhet, miljö och kvalitet på sin arbetsplats.

• Som person är du strukturerad, stödjande och väldigt enkel att samarbeta med.
• Du är praktiskt lagd, orädd och van att få HSEQ-rutiner på plats på arbetsplatserna.
• Du är en prestigelös och pedagogisk och kan inspirera och skapa engagemang för dina ansvarsområden.
• Du har integritet och kan tydligt förmedla vad som är viktigt för dig och för företaget.
• Du är noggrann och systematisk i ditt arbetssätt och du är van att arbeta självständigt och kan leda andra i projekt.
• Du är nyfiken och tycker om att vara påläst gällande verksamheten, dess ledningsplattform och alla HSEQ-processer.
• Som person är du socialt begåvad, har hjärtat på rätt ställe och tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet.

Dina kvalifikationer:

• Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och mycket god dokumenterad kompetens inom HSEQ och relevanta standarder.
• Du bör ha arbetat inom HSEQ-området ett flertal år och ha gedigen erfarenhet av processarbete och förbättringsarbete. Meriterande är om du har arbetat i en tillverkande och internationell miljö.
• Du ska ha mycket god förmåga att agera både strategiskt och operativt, samt förmåga att utveckla och förvalta verksamhetssystem.
• Mycket goda kunskaper i Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint).
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

Vad kan ArcelorMittal erbjuda dig?
Ett spännande jobb hos ett världsledande stålbolag som levererar produkter från ”ax till limpa”. Vi ser en stor potential till att växa och utveckla vår verksamhet och söker dig som vill vara med och bidra till vår framgång.
Vi tillämpar flexibel arbetsplats med hemmakontor men att det är viktigt med fysisk närvaro på våra olika enheter, resor till dessa enheter kommer ske på regelbunden basis.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2 oktober 2022
Vill du veta mer? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, 0725141822 alt. sara.magnusson@qtym.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inköp- och orderansvarig / Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 1
Satcube AB är ett globalt satcombolag inom civil säkerhet och kommersiell kommunikation. Vi är ett sammansvetsat team på ca 35 personer i Göteborg och Karlstad. Tekniskt är vi ledande inom små kompakta satellitterminaler, ett område som väntas växa snabbt inom de närmsta åren.

Satcube är ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Vi är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Satcube AB är ett spännande high-tech bolag med stark tillväxt och många projekt på gång. Till produktionsenheten i Karlstad behöver vi nu förstärka upp vårt team med en Inköp- och orderansvarig / Ekonomiassistent.

Rollen
Du sköter lagerinköp, processer till inköp och ut-leveranser, registrerar inkommande kundorders samt bokar leverantörsfakturor. Du är en del av den ekonomiska processen samt deltar vid månadsbokslut och årsbokslut. Rapporterar gör du till bolagets Produktionschef och Ekonomichef. Fina utvecklingsmöjligheter i bolaget finns inom både ekonomi och lager/inköp.

Vad behöver du för att trivas i rollen Du har som minst en gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning och gärna några års erfarenhet av att jobba med order/lager/faktureringssystem.

För att du ska trivas hos oss och vi med dig så tror vi att du är en ansvarstagande, självgående och driven person som trivs i en miljö med höga krav och tidvis högt tempo. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta, se till helheten, är kommunikativ och serviceinriktad. Vidare arbetar du noggrant, strukturerat och lösningsorienterat. Du är duktig på att prioritera och har lätt för att fatta beslut.

Vad ger vi dig
Du får en fin möjlighet att arbeta tillsammans med ambitiösa och kompetenta kollegor i ett spännande tillväxtbolag. En möjlighet att vara med på resan som en del av ett innovativt high-tech bolag. Självklart är vi glada och trevliga och har en god stämning på kontoret. Varmt välkommen med din ansökan.

Övrigt
Det är viktigt att du kan uttrycka dig bra på engelska, i både tal- och skrift, då en stor del av kunder och leverantörer finns i andra länder. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Karlstad. Sista ansökningsdag är 2022-10-02.

Intervjuer sker löpande, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas endast emot via formuläret nedan.

Vid frågor, kontakta Sofia Graflund: sofia.graflund@qtym.com 070-423 34 23

Ansök nu

IT-ansvarig till ArcelorMittal BE Group SSC

IT-strateg
Läs mer Aug 26
ArcelorMittal BE Group SSC AB är ett modernt och expansivt Steel Service Center för bearbetning av tunnplåt och bandplåt från coils. Vi är ett fristående bolag men ägs till 50% vardera av världskoncernen ArcelorMittal och det börsnoterade svenska bolaget BE Group AB.

Vi strävar efter att vara Nordens vassaste Steel Service Center och vi är ett kompetent gäng på 45 medarbetare. Det är kul att jobba hos oss och därför har vi har en väldigt låg personalomsättning och en personal med rätt inställning både till våra kunder och till varandra. Goda relationer, pålitlighet och långsiktighet är ledord för oss.
Läs mer om oss på: www.arcelormittalbegroup.se

Nu söker vi IT-ansvarig till ArcelorMittal BE Group SSC

Rollen
Som IT-ansvarig är du en viktig pusselbit i vår verksamhet, där du arbetar självständigt men också i ett tätt samarbete med våra IT-leverantörer. I rollen ingår felsökning, installation, uppgradering, daglig support och prestandaoptimering. Du kommer att ha systemansvaret för de befintliga affärsstödssystemen – där det centrala systemet är Pyramid. Vidare har du ansvar för datanätverk, datasäkerhet, och verksamhetsstödjande system tex. MS Office 365 och Sharepoint. Till dina arbetsuppgifter hör även att bevaka att företaget följer GDPR:s krav.
Som IT-ansvarig har du ej personalansvar och du kommer rapportera till organisationens Ekonomi/IT-chef.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är omvärldsbevakande och gillar att lära dig nya saker. Du ser förbättringsmöjligheter och föreslår gärna åtgärder för att skapa ett bättre IT-stöd till verksamheten. Du har stor processförståelse och ser IT-system som ett viktigt verktyg för att stödja verksamheten och inte tvärtom. Vi ser gärna att du jobbat i en liknande roll och gärna mot tillverkningsindustrin. Du har erfarenhet av affärssystem, meriterande om du jobbat i pyramid. Vi ser gärna att du även har god förståelse för Sharepoint och EDI.

Som person är du flexibel och brinner för att saker skall fungera klanderfritt. Du är en problemlösare som tar tag i problemen och gillar att lösa dem. Med servicekänsla, integritet och engagemang tar du dig an uppgifterna

Vi erbjuder dig
Vi står för en trygg och trivsam arbetsplats med hög miljöprofil. Styrkan skall bygga på att vi tar vara på och utvecklar individens kompetens. Kunder, leverantörer och medarbetare skall kunna säga att ArcelorMittal BE Group är det mest kompetenta företaget i branschen, alltid villigt till förbättring och utveckling. Kvalitet och effektivitet skall genomsyra hela organisationen.

Övrigt:
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Karlstad
Arbetstid: Kontorstider

Ansökan
Sista ansökningsdag 30 september 2022, ansökningar kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, 0725141822 alt. sara.magnusson@qtym.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom till Reimer Ekonomi

Redovisningskonsult
Läs mer Aug 31
Reimer Ekonomi AB grundades 2004 och är en redovisningsbyrå som tillhandahåller ekonomiska tjänster för företag. Vår affärsidé är att skräddarsy våra tjänster efter kundens behov och genom individuell och personlig service erbjuda rationella lösningar. Våra kunder består av såväl små som medelstora företag i olika former såsom aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag och enskilda firmor. Alla våra tjänster kan utföras hos oss, på plats hos kund eller online med uppkoppling till kundens affärssystem.

Redovisningskonsult till Reimer Ekonomi
I företaget jobbar idag fyra personer. Bolaget har under en längre tid ökat sin kundstock och vill därför stärka upp sitt team med en ny kollega som vill vara med på resan till att utveckla företaget än mer.

Om tjänsten
I rollen som Redovisningskonsult kommer du att arbeta med företagets befintliga kunder samtidigt som du gärna tar dig an nya. Kunderna är inom många olika branscher och i olika storlekar och du kommer därför få sätta dig in i många olika områden. I tjänsten som Redovisningskonsult kommer du bland annat arbeta med:

• Löpande redovisning
• Leverantörsfakturor
• Hantering av reskontra
• Momsdeklarationer och arbetsgivardeklarationer
• Löner
• Inkomstdeklarationer
• Månads- och årsbokslut
• Årsredovisningar
• Rådgivning

Vem är du?
Du har hunnit med ett par år inom ekonomi eller redovisning och skaffat erfarenhet för att kunna ta hand om egna kunder. Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt du är van att arbeta i olika bokföringsprogram och Excel. Det är meriterande om du på egen hand kan utföra årsredovisningar samt göra inkomstdeklarationer. I övrigt trivs du med att jobba nära kunderna och vill bygga långsiktiga relationer.

Övrigt
Intervjuer sker löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 30 september. Tjänsten är heltid och stationerad på kontoret i Karlstad. För frågor om tjänsten kontakta Sofia Kyrk på 072-146 11 64 alt. sofia.kyrk@qtym.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teknisk säljare till Nermans Märksystem AB

Innesäljare
Läs mer Aug 26
Nermans Märksystem AB är ett privatägt företag med säte i Karlstad. Vi säljer, installerar och utför service på märkutrustningar för trä-, metall- och förpackningsindustrin över hela landet. Efterfrågan på märkutrustning ökar i takt med att spårbarhet inom all produktion bli ett allt högre krav.

Teknisk säljare
Nermans med 100 år i branschen, är inne i ett expansivt skede med flera nya produktlanseringar, och söker därför efter en teknisk säljare till kontoret i Karlstad.

Rollen
I rollen som säljare ansvarar du för försäljningsprocessen från första kontakten tills dess att utrustningen är monterad hos kund. Hos Nermans så jobbar du både mot ny kund och vidareutvecklar samarbetet med befintliga kunder. Efter som vi jobbar nära våra kunder kan det även förekomma en del supportarbete.

Vardagen innebär mycket tid inne på kontoret där du offererar lösningar och tar fram produktprover till kunder. I rollen ingår också kundmöten där du presenterar passande tekniska lösningar, som är ekonomiskt och miljömässigt hållbara. Några gånger per åker du på mässor, där blir du en viktig pusselbit som representant för Nermans produkter.

Vem är du?
För att lyckas i rollen så behöver du ha erfarenhet av försäljning, samt ett stort intresse för teknik. Som person är du social och trivs med att ha dialog med kunder, leverantörer och kollegor. Du har ett driv och tycker om att lyckas som ett lag.

I rollen är det viktigt att du har en förståelse för produktionsteknik, har du dessutom kunskaper inom automation, laserteknik, och mekanisk konstruktion är detta en fördel. Ett brett kontaktnät inom livsmedelsproduktion och förpackningsindustrin är ett plus. Har du även kunskaper inom AutoCAD är det meriterande.

Du är en van användare av CRM och hanterar engelska både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder Nermans?
Som säljare hos Nermans Märksystem får du vara en del av ett team som sätter laget före ”jaget”. Du får jobba med kompetenta och trevliga kollegor som har kul på jobbet. Vi ger alla medarbetare stor frihet under ansvar, och vi ger möjlighet till utveckling. Friskvård är viktigt, och något som vi håller högt.

Varmt välkommen med din ansökan.

Övrigt
Tjänsten är heltid, med stationeringsort Karlstad. Ansökningar tas endast emot via formuläret nedan. Vi hanterar ansökningar löpande, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Din ansökan vill vi ha senast 2022-09-25. För frågor om tjänsten kontakta Sofia Graflund, 054-14 18 00, sofia.graflund@qtym.se, eller Erik Ramström, 054-14 18 00, erik.ramstrom@qtym.se .

Ansök nu

KMA till Westcon koncernen

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Aug 26
År 2017 startades Westcon Entreprenad, det första bolaget i Westcon koncernen. Westcon Entreprenad har sitt säte i Karlstad men tillhandahåller mark och anläggningsprojekt i hela Sverige. 2018 fortsatte resan och Westcon Grundläggning startades, ett bolag som utför arbeten som innefattar stål- och betongpålning, spont, jordförstärkning samt injektering. I takt med Westcons tillväxt med fler projekt och större geografiskt område fanns det behov av att växa ytterligare. Därav det nyaste tillskottet i koncernen, Westcon Nord. Westcon Nord grundades år 2020.
Vår gemensamma målsättning är att vara en kunnig och pålitlig entreprenör inom anläggningsbranschen. Tillsammans har vi många års erfarenhet och ett stort kontaktnät.
Vi utför både utförande- och totalentreprenader inom väg, järnväg och industri.
Läs mer westconab.se/om-oss

Nu söker vi KMA-samordnare till Westcon koncernen.

Om rollen
Rollen kommer mestadels innefatta generellt KMA-arbete. Du kommer stötta platschefer och arbetsledare med din kompetens gällande kvalité-, miljö-, och arbetsmiljöfrågor. Vid uppstarten av projektet är det ditt ansvar att upprätta kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöplaner och se till att hålla dessa uppdaterade under projektets gång. I arbetet som KMA-samordnare ingår det även att arbeta aktivt med tillbud och olyckor.

Utöver ovanstående kommer rollen även innebära viss HR-administration där du fungerar som ett stöd för organisationen i personalrelaterade frågor.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande roller eller annan relevant arbetslivserfarenhet inom KMA alternativt HR. Du trivs med administrativa arbetsuppgifter och kan agera som spindeln i nätet på kontoret. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Som person har du ett inre driv, du är självgående och prestigelös och utför ditt arbete på ett strukturerat och välplanerat sätt.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom bygg- eller anläggningsbranschen.

Övrig:
Placering: Karlstad
Tillträda enligt överenskommelse
B-körkort

Vilka är vi, och vad erbjuder vi dig?
Våra medarbetare är vår främsta styrka. Westcon står för gemenskap, stort engagemang och korta beslutsvägar. Vill du bli en del av detta är du varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan vill vi ha senast den 25 september. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansöker gör du genom ansökningsformuläret nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, sara.magnusson@qtym.se 0725-141822.

Ansök nu

Platschef till Westcon Entreprenad

Platschef, anläggning
Läs mer Aug 26
År 2017 startades Westcon Entreprenad, det första bolaget i Westcon koncernen. Westcon Entreprenad har sitt säte i Karlstad men tillhandahåller mark och anläggningsprojekt i hela Sverige. 2018 fortsatte resan och Westcon Grundläggning startades, ett bolag som utför arbeten som innefattar stål- och betongpålning, spont, jordförstärkning samt injektering. I takt med Westcons tillväxt med fler projekt och större geografiskt område fanns det behov av att växa ytterligare. Därav det nyaste tillskottet i koncernen, Westcon Nord. Westcon Nord grundades år 2020.
Vår gemensamma målsättning är att vara en kunnig och pålitlig entreprenör inom anläggningsbranschen. Tillsammans har vi många års erfarenhet och ett stort kontaktnät.
Vi utför både utförande- och totalentreprenader inom väg, järnväg och industri.
Läs mer westconab.se/om-oss

Nu söker vi Platschef till Westcon Entreprenad

Om rollen:
I rollen som platschef planerar och arbetsleder du våra projekt från start till mål utifrån ekonomiska ramar. Du leder samarbetet med kunden, det egna projektteamet och med underentreprenörer. Tillsammans med ditt team arbetar du för att projektet utförs enligt plan och håller den utsagda tidsplanen. Då rollen innebär att leda personal är det viktigt att du har goda ledaregenskaper och är intresserad av att bygga team. Som platschef har du ett arbetsmiljöansvar.

Resor förekommer i tjänsten

Vem söker vi?
Vi söker en strukturerad och ödmjuk lagspelare som vill bli en del av Westcon Koncernen. Du har erfarenhet av att leda projekt från start till mål där du haft ansvar för personal, tidplaner, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Du har ett strukturerat och välorganiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga. Då rollen innebär många olika kontaktytor är det viktigt att du har ett kundfokuserat mindset samt besitter goda ledaregenskaper.

Övrigt:
Placering: Karlstad
Tillträda enligt överenskommelse
B-körkort

Vilka är vi, och vad erbjuder vi dig?
Våra medarbetare är vår främsta styrka. Westcon står för gemenskap, stort engagemang och korta beslutsvägar. Vill du bli en del av detta är du varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan vill vi ha senast den 25 september. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansöker gör du genom ansökningsformuläret nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, sara.magnusson@qtym.se 0725-141822.

Ansök nu

HR-specialist för kunds räkning

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Sep 5
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av bemanning, Rekrytering & HR-stöd, samt Studentkonsulter via vårt dotterbolag Apecs Studentkonsulter.

Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. Vår devis är att vi förser våra kunder med kompetens som får dem att växa och utvecklas. Vi är ett personligt och trevligt företag där medarbetarna trivs, utvecklas och tar ett personligt ansvar för såväl kunder som kandidater.

Qtym AB är ett privatägt företag med stor entreprenörsanda och ett starkt engagemang.

Just nu söker vi en HR-specialist för kunds räkning för ett längre uppdrag.

Arbetsuppgifter

Som HR-specialist hos kunden bidrar du till en attraktiv och hållbar arbetsplats. Du kommer arbeta med hela HR-området som exempelvis arbetsmiljö, kompetensförsörjning, arbetsrätt, jämställdhet och mångfald, medarbetarskap och ledarskap. Inriktningen på dina arbetsuppgifter kan variera men fokus ligger på ett nära och coachande chefsstöd.

Du kommer att ha ett särskilt ansvar för kompetensförsörjning, arbetsmiljö samt jämställdhet och mångfald. Detta innebär att du behöver ha ett stort intresse för dessa frågor och vilja att bygga upp kunskap för att fungera som specialist inom området. Ditt ansvar kommer att vara att säkerställa implementering av arbetssätt och uppdateringar hos kunden samt medverka i kundens arbetsgrupper inom dessa områden. Exempel på arbetsuppgifter är samordning av rekryterings och introduktionsprocesser, prao- och praktikplatser samt att arbeta med arbetsgivarvarumärke via sociala medier. Förutom detta utåtriktade arbete behöver du också trivas med att driva arbetsmiljöarbetet framåt genom att exempelvis fördjupa dig i arbetsmiljölagstiftning- och föreskrifter och hålla workshops- och utbildningar inom området.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är prestigelös och flexibel. Du har även en förmåga att ställa om till olika arbetsuppgifter av såväl operativ som strategisk karaktär. Du är noggrann och analytisk samt arbetar strukturerat med att kvalitetssäkra ärenden och utveckla effektiva rutiner.

För att lyckas i uppdraget behöver du vara lösningsorienterad, lyhörd och ha en hög integritet. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda och förtroendeingivande relationer. Du har mod att driva frågor och processer där allt inte finns tydligt beskrivet och där du själv måste vara kreativ och utvecklingsinriktad genom att hämta information och fakta och utifrån det lita på din egen förmåga och kompetens.

Kvalifikationer

Du har HR-examen eller annan akademisk utbildning samt några års arbetslivserfarenhet inom HR, serviceyrke eller annat arbete med människor. Arbetet kräver också att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska i tal och skrift samt att du har goda IT-kunskaper. Det är önskvärt att du har B-körkort.

Om anställningen

Du kommer bli anställd av Qtym som konsult och jobba ut mot kunden. Det är ett vikariat på 100 % med start i mitten av oktober eller enligt överenskommelse. Vikariatet räknas pågå till februari 2024.

Är du intresserad? Sista ansökningsdag är 18 september 2022. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten kontakta Joanna Andersson på 070-5668877 eller joanna.andersson@qtym.se.

Ansök nu

HR-ansvarig till Pictura

Personalchef/HR-chef
Läs mer Aug 16
Med 50 år i branschen är Pictura en av Skandinaviens största leverantörer av non food-produkter till detaljhandeln. Vi erbjuder trygga och problemfria helhetslösningar som ökar våra kunders lönsamhet. Det gör vi med fokus på design och hållbarhet, med ett löfte om hög servicegrad till våra kunder.

HR-ansvarig
Nu letar vi efter en kollega som kan hjälpa oss att utveckla vår personalfunktion och bidra till företagets tillväxtresa.

Om tjänsten
Som HR-ansvarig är du ansvarig för våra personalresurser och sköter rekrytering, kompetensutveckling och personalvård tillsammans med dina kollegor i företaget. Rollen innebär även ansvar för fackliga förhandlingar, rehabiliteringsplaner och att vi efterlever de lagar och krav som ställs på oss som arbetsgivare. Du är också övergripande ansvarig för vår löneprocess och samarbetar med vår externa lönehanteringspartner för att säkerställa kvalitet kopplat till löneadministrationen.

Du arbetar utifrån våra medarbetares- och företagets potential för att vi ska fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare som lockar framtidens talanger.

Vem söker vi
Vi söker dig som är duktig på att förstå både människor och verksamheter. Du drivs av att ständigt vara med och utveckla HR-arbetet. För att passa i rollen tror vi att du:

• Har en bred kunskap och erfarenhet om processer, rutiner och verktyg inom personalfrågor.
• Arbetat inom liknande roller i andra företag.
• Studerat relevant högskole- eller universitetsutbildning.
• Förstår strategiarbete och kan utforma och arbeta efter gemensamt uppsatta mål.

Som person är du social och kommunikativ, du trivs med att både jobba självständigt och i team.
Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
Tjänsten är heltid, men stationeringsort Karlstad. Sista ansökningsdag är 15 september, men vi läser ansökningar löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansöker gör du via formuläret nedan. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Sofia Kyrk på tel 054-14 18 00, eller sofia.kyrk@qtym.se

Ansök nu

Supportmedarbetare till Midpoint

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 19
Midpoint arbetar med att förverkliga kunders mål. Oavsett om det handlar om att få en server att fungera eller en process att flyta smidigare.

Basen i vårt erbjudande är molntjänster, både klientbaserade och serverbaserade. Vår serverbaserade driftmiljö ligger i ett datacenter med hög skyddsklass och modern teknik.

Företaget växer och vi behöver bli fler medarbetare för att stärka vårt erbjudande

På Midpoint är vårt enda syfte att ta bort de hinder våra kunder möter varje dag. Det är vad vi gör och vad som driver oss som företag.

Kort sagt: Dina mål. Förverkligade.

Jobba hos oss
Just nu letar vi efter drivna medarbetare till Servicedesk och söker både dig som älskar att få teknik att fungera. Vi erbjuder ett arbete nära nya och existerande kunder. Du kommer vara med att utveckla och leverera branschledande lösningar som gör skillnad. Vi erbjuder dig en variation av arbetsuppgifter & utmaningar i en prestigelös arbetsmiljö där bästa idén vinner.

Att arbeta på Servicedesk
Är du en problemlösare som brinner för att lösa användarnas IT-problem?

Vi växer och behöver fler som du, som kan hjälpa nya och befintliga kunder med både små och stora problem.
Jobbet utförs främst över telefon, e-post eller fjärrstyrning.

Arbetet innefattar bland annat hantering och problemlösning av Office 365, SharePoint, Dynamics 365, Windows Server, VMWare vCloud och Veeam Cloud Connect.

Vi ser med spänning på framtiden och vill erbjuda dig ett arbete där vi tillsammans utvecklar Midpoint och där du också ges goda möjligheter för en personlig utveckling.

Dina personliga egenskaper

• Du är en lagspelare, men kan även ta egna initiativ och arbeta självständigt
• Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med kund
• Du har tidigare erfarenheter av liknande arbete
• Du är strukturerad och är noga med ordning & reda
• Du är nyfiken på kundernas behov och kan översätta dem till lämpliga tekniska lösningar

Om anställningen:

Anställningen är på heltid, 100%. Start omgående

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. Du söker tjänsten via www.qtym.se Vid frågor kontakta affärsområdeschef Jan Hallenberg, 054-141805 alt. jan.hallenberg@qtym.se

Ansök nu

Servicetekniker till JMS i Värmland och Dalsland

Installationstekniker
Läs mer Aug 19
JMS Vattenrening förser hushåll över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett sundare vatten. Vi finns nära dig och hjälper dig med allt från analys och installation till underhåll och service.

JMS Vattenrening startades 1994 i Örebro med en tydlig affärsidé – att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris. Idag finns vi på mer än 30 orter över hela landet. Vi är en trygg partner under hela processen och finns med från första kontakt till installation.

Vår vision är att med engagemang och närhet ge fler en anpassad och hälsosam vattenkvalitet. Vår kunskap och erfarenhet gör det möjligt för alla att få en vattenrening att lita på

Nu söker JMS vattenrening en servicetekniker till distriktet Värmland och Dalsland. Du är ansvarig för nyinstallationer och allt servicearbete som genereras i distriktet. Du planerar din tid tillsammans med filialchefen.

Arbetsuppgifter:

• Planera och genomföra löpande nyinstallation, service & felsökningar i samverkan med säljare och filialchef
• Fortlöpande söka möjlighet att automatisera/rationalisera i verksamheten
• Medverka till god struktur och ordning och reda
• Effektivt rapportera i affärssystemet efter genomfört uppdrag

Personliga egenskaper:

• Vara strukturerad, noggrann och kommunikativ
• Ha acceptans för högt tempo och arbete på egen hand
• Vara ansvarsfull, flexibel och ha lätt att umgås med kunder
• Vara initiativrik och ha intresse för problemlösning
• Intresse för merförsäljning

Kunskaper/erfarenheter:

• VVS-utbildning
• Teknisk problemlösning
• Datakunskaper

Om anställningen:

Anställningen är på heltid, 100%. Start omgående

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. Du söker tjänsten via www.qtym.se Vid frågor kontakta affärsområdeschef Jan Hallenberg, 054-141805 alt. jan.hallenberg@qtym.se

Ansök nu

Projektledare till Ung Företagsamhet Värmland

Ambassadör
Läs mer Aug 11
Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande, där elever utvecklar sin kreativitet, företagsamhet och kunskap om företagande. Sedan 2010 arbetar vi även med läromedel för entreprenörskap i grundskolan och driver nätverket UF-alumni. Vi har 24 regionkontor, ett nationellt kansli och ca 130 anställda i hela landet. I Värmland är vi ett team på sju medarbetare som utgår från vårt kontor i Inre hamn i Karlstad.

Ung Företagsamhet Värmland
söker en projektledare för gymnasiet med fokus på elever

Ung Företagsamhet Värmland söker en entreprenöriell, utvecklingsbenägen och
vetgirig person som tillsammans med oss vill verka för att fler elever i Värmland
ska få chansen att driva ett UF-företag under sin gymnasietid. Du är utåtriktad,
har lätt för att ta nya kontakter och anpassa dig efter olika typer av människor och
har förmågan att fånga intresset och inspirera.

Tjänsten består i huvudsak av:

• Att hålla inspirationsföreläsningar och vara lektionsstöd för UF-företagare
• Coacha UF-elever under hela UF-året
• Planera och genomföra aktiviteter för UF-elever
• Delta på mässor och andra aktiviteter som genomförs av regionkontoret

Vi söker en utåtriktad och målfokuserad kollega som tidigare drivit UF-företag och som nu vill inspirera och coacha Värmlands UF-företagare. Du ska ha ett starkt intresse av att skapa och bibehålla goda relationer och kunna anpassa dig efter olika situationer och människor. I den här rollen når du framgång om du känner starkt för entreprenörskap och utvecklingen som UF-året bidrar till. Det är viktigt att du trivs med att prata inför både små och stora grupper, entusiasmera och utbilda samt är lösningsorienterad. Som skolinspiratör arbetar du både självständigt med frihet under ansvar, men samtidigt jobbar vi tätt ihop i vårt team där energi, glädje och laganda är viktigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din inställning. Tjänsten innebär att det periodvis är mycket skolbesök vilket innebär resor runt om i hela länet. Ibland är det många aktiviteter på gång samtidigt, så du behöver gilla högt tempo och vara flexibel för att hugga i där det behövs. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder ett kul, omväxlande och utvecklande jobb med många externa kontakter både inom skola, kommun, näringsliv och andra organisationer. Vi är ett kreativt, målinriktat och handlingskraftigt team där du har möjlighet att påverka verksamheten. Ditt arbete präglas av eget ansvar och stor delaktighet.

Tjänsten är en heltid med provanställning i 6 månader. Vi har vårt kontor i centrala Karlstad, men tjänsten innebär en hel del resor i hela länet. Vissa aktiviteter och evenemang kan förekomma på kvällstid och ibland helger.

Tillträde:
Tjänsten är ett en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan:
Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansökan stänger 11 september.

Välkommen med din ansökan!
Vid frågor och funderingar om tjänsten, kontakta:

Sofia Graflund: 070-423 34 23, sofia.graflund@qtym.se

Ansök nu

Fältsäljare till JMS Vattenrening

Utesäljare
Läs mer Jul 11
JMS Vattenrening förser hushåll över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett sundare vatten. Vi finns nära dig och hjälper dig med allt från analys och installation till underhåll och service.

JMS Vattenrening startades 1994 i Örebro med en tydlig affärsidé – att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris. Idag finns vi på mer än 30 orter över hela landet. Vi är en trygg partner under hela processen och finns med från första kontakt till installation.

Vår vision är att med engagemang och närhet ge fler en anpassad och hälsosam vattenkvalitet. Vår kunskap och erfarenhet gör det möjligt för alla att få en vattenrening att lita på

Ansvarsområden:

En viktig del är ansvaret att kontinuerligt utveckla företagets försäljning av såväl nya produkter som eftermarknad. I detta ingår att ständigt förbättra interna rutiner och processer utifrån verksamhetens behov. Du utgår från hemmet och ditt distrikt är Värmland och Dalsland.

Du är ansvarig för den säljbudget som beslutas av filialchef. Du ska följa de rutiner som gäller avseende den orderadministration som beslutats för företaget. Du rapporterar till företagets filialchef.

Arbetsuppgifter:

• Planera och genomföra löpande nyförsäljning
• Ta eget initiativ och ansvara för att finna nya kunder
• Genomföra minst 5st kundbesök/demo per vecka.
• Löpande följa upp alla installationer och få bekräftelse på att kunden är nöjd.
• Aktivt ta initiativ och följa upp de leads som företagets marknadsföring genererar
• Aktivt delta vid lokala mässor och uppsökande säljfrämjande åtgärder
• Kontinuerlig uppföljning av förfrågningar och offerter
• Fortlöpande söka möjlighet att automatisera/rationalisera i verksamheten
• Utöver ovanstående arbetsuppgifter ska du också vara beredd bistå och medverka med andra arbetsuppgifter om/när kollegor behöver tillfällig förstärkning

Personliga egenskaper:

• Vara strukturerad, noggrann, kommunikativ och pedagogisk
• Du gillar högt tempo och snabba beslut
• Vara ansvarsfull och ambitiös
• Vara initiativrik och ha uthållighet för affärer

Om anställningen:

Anställningen är på heltid, 100%. Start omgående

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. Du söker tjänsten via www.qtym.se Då vi är inne i semesterperioder är det lättast att vid frågor kontakta vår växel på 054-141800 och fråga efter någon på bemanningsavdelningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till Incendio

Produktionstekniker, petroleumutvinning
Läs mer Jul 12
Vi söker just nu flera medarbetare i produktion med erfarenhet av liknande arbete, till Incendio i Karlstad. Har du erfarenhet av arbete i industri, gärna från processindustri? Är du en praktisk lagd person som har driv att lära dig nya saker och dessutom är snabblärd? Är du ansvarstagande och tycker om att ha ”frihet under ansvar” i jobbet? Då kan du vara den vi söker!

Incendio är verksamt inom process och kemiindustri. Det är många olika maskiner så det är bra om du har vana av att hantera maskiner från tidigare arbete. Det är meriterande om du har truckkort. Incendio har kunder över hela världen och står inför en spännande utvecklingsfas. Du får vara med på hela deras tillväxtresa vilket är spännande och utmanande.

Tjänsten startar som en bemanning i 6 månader via Qtym och kan sedan övergå till en tillsvidareanställning hos kund.

Ort: Karlstad

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan.

Start: Omgående

Vid frågor kontakta vår växel på 054-141800 och be att få prata med någon på vår bemanningsavdelning.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Porttekniker till Pbab Svets & Portservice

Elreparatör
Läs mer Jul 7
Pbab står för hög verkstadskompetens och starka produkter.
Hos Pbab Svets- och Portservice förenas över 40 års erfarenhet från stål- och maskinbearbetning med starka produkter och gediget hantverkskunnande. Vi tillverkar, bygger om och installerar samt utför reparation och service. Vi är indelande tre affärsområden Svets & smide, Staket & stängsel samt Portservice.
Läs mer om oss pbabkarlstad.se

Pbab Svets- och Portservice söker en ny medarbetare till port-teamet.

Gillar du att meka och tycker det är kul med problemlösning? Vill du ha en självständig och varierad roll med goda möjligheter till personlig utveckling? Då passar den här tjänsten dig som handen i handsken.

Arbetsuppgifter

Som porttekniker kommer dina huvudsakliga uppgifter bestå av att utföra reparationer och service på alla typer av portar och grindar. Det kommer även innebära montering av portar. Eftersom Pbab jobbar brett och har flera olika arbetsområden kan du ibland behöva vara behjälplig i verkstad eller inom stängselmontage.

Kvalifikationer

• Körkort B
• God läs- och talförståelse i svenska
• Elkunskap

Meriterande

• Tidigare erfarenhet av svets
• BE-kort
• Mekaniker
• Kunskap inom avläsning av elschema
• Heta arbeten
• Utbildning Arbetsplattform och fallsäkring

Personliga egenskaper

Det är viktigt för pbab att du ska trivas och därför fästs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är van att jobba självständigt, tar ansvar och kommer med egna initiativ. Det är viktigt att du har en god kommunikationsförmåga, såväl som en god social förmåga och en flexibilitet.

Du visar stort engagemang för ditt arbete, är noggrann och kvalitetsmedveten. Att utvecklas inom arbetet är viktigt för dig och du är lyhörd för att ta till dig ny kunskap, råd och instruktioner likväl som du gärna delar med dig av din expertis till dina kollegor.

Om tjänsten

Placering: Karlstad. Det kan förekomma arbete på annan ort, därför måste man kunna resa vid behov.

Arbetstid: 7.00-16.00

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Det här är en bemanning på 6 månader. Tjänsten är på heltid. Du kommer att bli anställd som konsult hos Qtym och uthyrd till Pbab Svets- och Portservice. Efter uppdraget finns god chans till anställning.

Är du intresserad? Sista ansökningsdag är 31 augusti 2022. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten kontakta Joanna Andersson på 070-5668877 eller joanna.andersson@qtym.se.

Joanna är på semester v.30-33 och under denna tid går det bra att kontakta växeln på 054-141800 och be att få prata med någon på bemanningsavdelningen för frågor. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Byggsmed till Pbab Svets & Portservice

Svetsare, manuell
Läs mer Jul 7
Pbab står för hög verkstadskompetens och starka produkter.
Hos Pbab Svets- och Portservice förenas över 40 års erfarenhet från stål- och maskinbearbetning med starka produkter och gediget hantverkskunnande. Vi tillverkar, bygger om och installerar samt utför reparation och service. Vi är indelande tre affärsområden Svets & smide, Staket & stängsel samt Portservice.
Läs mer om oss pbabkarlstad.se

Pbab Svets- och Portservice söker en ny medarbetare på svets-sidan. Vi söker dig som vill jobba som byggsmed.

Vill du ha en självständig och varierad roll med goda möjligheter till personlig utveckling? Då passar den här tjänsten dig som handen i handsken.

Arbetsuppgifter

Till Pbab söker vi dig som har ett genuint intresse av teknik och mekanik. För att lyckas i tjänsten skall du kunna hantera enklare plåtarbeten, kunna svetsa både i det större och grövre materialet likaväl som du hanterar finliret.
Du är en problemlösare, kan ritningsläsning samt är självgående. Arbetet sker både i verkstaden samt ute på fältet vilket gör det viktigt att du är bekväm med att ha kundkontakt.

Kvalifikationer

• Körkort B
• God läs- och talförståelse i svenska
• Erfarenhet av svets

Personliga egenskaper

Det är viktigt för pbab att du ska trivas och därför fästs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är van att jobba självständigt, tar ansvar och kommer med egna initiativ. Det är viktigt att du har en god kommunikationsförmåga, såväl som en god social förmåga och en flexibilitet.

Du visar stort engagemang för ditt arbete, är noggrann och kvalitetsmedveten. Att utvecklas inom arbetet är viktigt för dig och du är lyhörd för att ta till dig ny kunskap, råd och instruktioner likväl som du gärna delar med dig av din expertis till dina kollegor.

Om tjänsten

Placering: Karlstad. Det kan förekomma arbete på annan ort, därför måste man kunna resa vid behov.

Arbetstid: 7.00-16.00

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Det här är en bemanning på 6 månader. Tjänsten är på heltid. Du kommer att bli anställd som konsult hos Qtym och uthyrd till Pbab Svets- och Portservice. Efter uppdraget finns god chans till anställning.

Är du intresserad? Sista ansökningsdag är 31 augusti 2022. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten kontakta Joanna Andersson på 070-5668877 eller joanna.andersson@qtym.se.

Joanna är på semester v.30-33 och under denna tid går det bra att kontakta växeln på 054-141800 och be att få prata med någon på bemanningsavdelningen för frågor. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör för kunds räkning

Orderadministratör
Läs mer Jun 15
Vi söker en administratör för en bemanning på 6 månader till vår kund som är baserad i Karlstad.

Profil
Vi söker en person med god analytisk förmåga som har ett visst tekniskt intresse då kunden arbetar i en teknikorienterad miljö. Tjänsten kräver förmågan att kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi ser gärna att du som söker är noggrann, positiv, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Vidare har du en professionell framtoning och god servicekänsla. Du gillar ett högt tempo och har inga problem med att hålla många arbetsuppgifter igång samtidigt.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är en administrativ tjänst där du utför dina sysslor i kundens affärssystem. Du kommer att jobba med att registrera kundbeställningar, ge prisuppgifter och leveransfrågor. Vidare kommer du ha mycket kundkontakt via telefon och e-post. Du kommer även jobba med returhantering och fakturering. På sikt kan även fler ekonomirelaterade uppgifter tillkomma.

Kvalifikationer

• Svenska och engelska flytande i tal och skrift
• God datavana och erfarenhet av att arbeta i affärssystem
• Erfarenhet av orderhantering och fakturering

Mer om tjänsten

Det här är en bemanning på 6 månader via Qtym. Det är en 100 % tjänst med start enligt överenskommelse. Gärna så snart som möjligt.

Placering: Karlstad

Låter det intressant? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-administratör Joanna Andersson, 070-5668877, alternativt joanna.andersson@qtym.se

Ansök nu

Stängselmontör till Pbab Svets & Portservice

Stängselmontör
Läs mer Jul 7
Pbab står för hög verkstadskompetens och starka produkter.
Hos Pbab Svets- och Portservice förenas över 40 års erfarenhet från stål- och maskinbearbetning med starka produkter och gediget hantverkskunnande. Vi tillverkar, bygger om och installerar samt utför reparation och service. Vi är indelande tre affärsområden Svets & smide, Staket & stängsel samt Portservice.
Läs mer om oss pbabkarlstad.se

Pbab Svets- och Portservice söker en stängselmontör.

Arbetsuppgifter

Som stängselmontör kommer dina huvudsakliga uppgifter bestå av att montera upp stängsel och grindar. Eftersom Pbab jobbar brett och har flera olika arbetsområden kan du ibland behöva vara behjälplig i de andra områdena.

Kvalifikationer

• Körkort B
• God läs- och talförståelse i svenska
• Händig och praktiskt lagd
• Tidigare erfarenhet av liknande arbete

Personliga egenskaper

Det är viktigt för pbab att du ska trivas och därför fästs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är van att jobba självständigt, tar ansvar och kommer med egna initiativ. Det är viktigt att du har en god kommunikationsförmåga, såväl som en god social förmåga och en flexibilitet.

Du visar stort engagemang för ditt arbete, är noggrann och kvalitetsmedveten. Att utvecklas inom arbetet är viktigt för dig och du är lyhörd för att ta till dig ny kunskap, råd och instruktioner likväl som du gärna delar med dig av din expertis till dina kollegor.

Om tjänsten

Placering: Karlstad. Det kan förekomma arbete på annan ort, därför måste man kunna resa vid behov.

Arbetstid: 7.00-16.00

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Det här är en bemanning på 6 månader. Tjänsten är på heltid. Du kommer att bli anställd som konsult hos Qtym och uthyrd till Pbab Svets- och Portservice. Efter uppdraget finns god chans till anställning.

Är du intresserad? Sista ansökningsdag är 31 augusti 2022. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten kontakta Joanna Andersson på 070-5668877 eller joanna.andersson@qtym.se.

Joanna är på semester v.30-33 och under denna tid går det bra att kontakta växeln på 054-141800 och be att få prata med någon på bemanningsavdelningen för frågor. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Software Engineer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Aug 8
Arelion is a leading light in global connectivity and we've been keeping the world connected for nearly three decades. Today, the world's largest operators, content providers and enterprises rely on our #1 ranked global Internet backbone, AS1299, for their premium data and voice services.

Job description

We are Arelion. You may not have heard of us; though, we are pretty sure you are using our network every day. As a Tier 1 Network provider, operating the most connected Internet backbone on the planet, we are quite passionate about what we do. If you peek under the lid, you’ll find all sorts of passionate geeks within; people who get out of bed each morning because they care for fiber cables, telco housing, routers, wavelength multiplex systems, and, even, software services. The one thing we have in common is our passion for the Internet and our honored customers.

The Software Engineering team is supporting the entire organization, shaping and building software solutions to, at the end of the day, delight our customers. Not everything we do is customer facing, but it’s for sure with the customers in mind. In order to make our colleagues and customers even happier, we need to strengthen the team by adding a Software Engineer. You need at least a couple of years of relevant experience in the field to be able to make your way into the team. More and broader experience is of course welcome, but not a hard requirement. We’ll offer the right candidate to chance to work with us in a multi-skilled, cross-border team supporting a multi-national organization with demanding customers. We’ll offer an open environment where you’ll be able to contribute, learn, and grow.

The main responsibilities are:

• Contribute to the agile development and maintenance in the Software Engineering team
• Ensure systems and integrations are well tested before UAT
• Ensure your code and design is in line with our architecture and vision
• Demo prototypes to business stakeholders

The main tasks are:

• Design, develop and system test functionality in existing and new systems
• Correct and test defects in existing systems and integrations
• Set up and configure new infrastructure environments when needed
• Learn new things every day

Skills & Requirements

• We believe that you have:

• A degree in computer science or other relevant background
• A few years of work experience in relevant system development
• Solid skills in:

• • Software development using Java 11+ and Spring Boot or Java EE
• • Modern integration technologies like REST or GraphQL

• Hands-on experience of:

• • Using Linux and other open-source software (FOSS)
• • One or more RDBMS and/or No data stores
• • Common tools and service like git, Github, Docker, bash
• • Continuous delivery, automatic tests, and DevOps way of working

• Greater knowledge or interest in one or more of the following areas:

• • Application scaling and high availability
• • Amazon Web Services (AWS), Infrastructure-as-code, Terraform
• • Container technologies
• • Modern IT security
• • GUI design and frontend development

• Ability to work independently when needed but care about the team
• A passion to explore and learn more
• Good social and interpersonal skills
• We also expect you to be fluent in English, both written and oral

Your personal characteristics

You have a strong will to contribute to the development projects and to the team output as a whole. You are eager to learn new things and at the same time open to sharing knowledge and experience with your colleagues. Furthermore, you are open to working in a mix of methodologies, nationalities, and cultures. You love coding and you aim at delivering high quality software but can at the same time accept that perfection is not always possible to reach.

Our current remote work policy offers the possibility for employees to work from home up to three days per week.

The position is located in Karlstad and is on 100%.

Please hand in your application by using the form below, no later than 2022-08-30. The selection work takes place on an ongoing basis, which means that the position can be filled before the last application date.

For further questions about the position please contact Sofia Graflund at Qtym: 070-423 34 23, sofia.graflund@qtym.se

Ansök nu

DevOps Engineer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Aug 8
Arelion is a leading light in global connectivity and we've been keeping the world connected for nearly three decades. Today, the world's largest operators, content providers and enterprises rely on our #1 ranked global Internet backbone, AS1299, for their premium data and voice services.

Job description

We are Arelion. You may not have heard of us; though, we are pretty sure you are using our network every day. As a Tier 1 Network provider, operating the most connected Internet backbone on the planet, we are quite passionate about what we do. If you peek under the lid, you’ll find all sorts of passionate geeks within; people who get out of bed each morning because they care for fiber cables, telco housing, routers, wavelength multiplex systems, and, even, software services. The one thing we have in common is our passion for the Internet and our honored customers.

We have taken a hybrid approach when it comes to IT infrastructure. Our applications and software services are running in AWS and our own datacenters located in two major cities in the EU. AWS is our firsthand choice. We apply some of the most modern technologies and concepts in our AWS environment, like IaC using Terraform and Helm to manage our EKS clusters. Automation is key for us, implementing CI/CD mainly using Github actions. Our monitoring solution is based on Datadog.

In order to let the Software Engineers focus on development projects, we are now looking to add two DevOps Engineers. Working with DevOps in the Software Engineering team will allow you to work closely with our Software Engineers and the Infra&Ops; team to create and maintain the best possible environment for our applications. You will give us the best possible CI/CD pipeline, service availability, and proactive maintenance by mastering the components in our infrastructure domains. You need to have passion for IaC, Kubernetes, automation, monitoring, alerting, and continuous improvement. We’ll offer the right candidate to chance to work with us in a multi-skilled, cross-border team supporting a multi-national organization with demanding customers. We offer an open environment where you’ll be able to contribute, learn, and grow.

The main responsibilities are:

• Automation of environments, tests, and deployments.
• Continuous improvements in environments and platforms such as Kubernetes
• Daily operations of environments and platforms

The main tasks are:

• Implement and maintain automation of environments, tests, and deployments.
• Collaborate with Software Engineers to improve and maintain the operating environment for our applications
• Provide DevOps expertise in development and implementation projects
• Set up monitoring and logging
• Troubleshoot issues in applications and environments
• Automate detection of anomalies and errors in a variety of components involved in our software solutions.

Skills & Requirements

We believe that you have:

• A degree in computer science or other relevant background
• At least 5 years of relevant work experience
• Required skills:• • Infrastructure-as-code with Terraform targeting AWS
• • Github actions
• • Docker
• • Kubernetes
• • Helm
• • AWS in general and most importantly IAM, EC2, ALB, EKS, RDS, Route53
• • Bash scripting
• • Automation tools like chef or puppet
• • Linux server management

• Preferred skills:• • IT security, such as certificates, cryptography, and authentication/authorization protocols
• • Logging and monitoring products e.g. ELK or Datadog
• • Application scaling and high availability

• Ability to plan your own work and work independently when needed but care about the team
• A passion to explore and learn more
• Good social and interpersonal skills
• We also expect you to be fluent in English, both written and oral

Your personal characteristics

You have a strong will to contribute to the development projects and to the team output as a whole. You are eager to learn new things and at the same time open to sharing knowledge and experience with your colleagues. Furthermore, you are open to working in a mix of methodologies, nationalities, and cultures. You love technology and doing things hands-on. You aim at delivering high quality output but can at the same time accept that perfection is not always possible to reach.

Our current remote work policy offers the possibility for employees to work from home up to three days per week.

The position is located in Karlstad and is on 100%.

Please hand in your application by using the form below, no later than 2022-08-30. The selection work takes place on an ongoing basis, which means that the position can be filled before the last application date.

For further questions about the position please contact Sofia Graflund: 070-423 34 23, sofia.graflund@qtym.se

Ansök nu

Konstruktör till ArcelorMittal Construction

Byggnadskonstruktör
Läs mer Jul 14
ArcelorMittal Construction Sverige AB är världskoncernen ArcelorMittals svenska gren. Under varumärkena Armat™ och ArcelorMittal Projekt utvecklar, tillverkar och marknadsför vi ett brett program av byggplåt för allt från villor och flerbostadshus till andra omfattande konstruktioner och projekt. Läs gärna mer om oss på www.arcelormittal.se

Konstruktör till ArcelorMittal Construction
Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla och driva vår verksamhet framåt. Arbetet kommer innebära att projektera och produktionsbereda sålda byggsystem till kunder i Sverige. Som konstruktör hos oss får du delta i olika projekt och tillsammans med våra säljare bidra till vidareutveckling och förbättring av våra produkter och system. Arbetet sker i huvudsak med hjälp av AutoCad och egenutvecklade dimensioneringsprogram.

I rollen kommer du agera både som konstruktör, säljstöd och teknisk support till våra kunder och våra interna säljare. Arbetet innebär vidare att utifrån order- och offertunderlag göra hållfasthetsberäkningar och välja lämpliga profiler för en specifik applikation, uppskatta erforderlig materialåtgång och ta fram montageritningar.

Vem är du?

• Du är högskoleingenjör med bygginriktning alternativt annan utbildning som kan bedömas likvärdig.
• Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
• Du har hög social kompetens och gillar att arbeta i team.
• Du är resultatorienterad och kan ta egna initiativ.
• Du har en hög servicekänsla och ser vikten av att kunna bistå med högkvalitativ support till kollegor.
• Körkort ett krav.
• Kunskaper i Autocad och Excel är meriterande men inget krav.

Personlighet och engagemang
Konstruktörsrollen är en mycket viktig representant för bolaget och vi värdesätter därför din förmåga att upprätthålla goda relationer med kunder och kollegor. Som person är du kommunikativ, ansvarsfull och resultatinriktad. Du är trygg i dig själv och har en förmåga att lösa problem på ett engagerat sätt.

Omfattning
Tillsvidare
Heltid

Placering
Karlstad

Tjänsten är en rekrytering till ArcelorMittal Construction
Rekryteringen sker i samarbete med Qtym. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Kyrk sofia.kyrk@qtym.se alt Sara Magnusson sara.magnusson@qtym.se

Du söker tjänsten via vår hemsida, www.qtym.se.

Urval sker löpande och intervjuer pågår, dock är sista ansökningsdag är 21 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lagerarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Jul 28
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av bemanning, Rekrytering & HR-stöd, samt Studentkonsulter via vårt dotterbolag Apecs Studentkonsulter.

Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. Vår devis är att vi förser våra kunder med kompetens som får dem att växa och utvecklas. Vi är ett personligt och trevligt företag där medarbetarna trivs, utvecklas och tar ett personligt ansvar för såväl kunder som kandidater.

Qtym AB är ett privatägt företag med stor entreprenörsanda och ett starkt engagemang.

Nu söker vi två stycken lagerarbetare med truckkort A-B till vår kund i Karlstad. Du har erfarenhet av att jobba på lager och du har drivet och ser vad som ska göras.

Arbetsuppgifter:

• Lasta och lossa lastbilar
• Flytta på case med och utan truck
• Ta vara på och rengöra utrustning
• Pricka av inkommande utrustning mot en lista.

Du gillar att skruva och har inga problem med att använda diverse verktyg. Du har ett driv och du får saker gjort.

Ort: Karlstad

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan.

Start: 22/8 till 2/9, 100%.

Vid frågor kontakta vår växel på 054-141800 och be att få prata med någon på vår bemanningsavdelning.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Kemist för kunds räkning

Kemist
Läs mer Jun 29
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av bemanning, Rekrytering & HR-stöd, samt Studentkonsulter via vårt dotterbolag Apecs Studentkonsulter.

Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. Vår devis är att vi förser våra kunder med kompetens som får dem att växa och utvecklas. Vi är ett personligt och trevligt företag där medarbetarna trivs, utvecklas och tar ett personligt ansvar för såväl kunder som kandidater.

Qtym AB är ett privatägt företag med stor entreprenörsanda och ett starkt engagemang.

Företaget tillverkar produkter som används inom bland annat oljelagring, bränsleinstabilitet och förbränning.

Huvudanvändare av bolagets produkter är kraftindustri, värmeverk, oljebolag, processindustri och marina operatörer.

Deras mål är att hjälpa kunder och partners att nå sina affärsmål och att förse dem med kostnadseffektiva lösningar. Deras affärsrelationer kräver en djupgående förståelse för de marknader som kunder verkar inom och den teknik de använder.

Bolaget utvecklar och skräddarsyr produkter utefter kundens specifika affärsbehov, ofta utvecklat i nära samarbete med både kunder och leverantörer. Tack vare det samarbete de har med forskningsinstitut och tekniska universitet kan de ta fram kemiska lösningar för specifika användningsområden inom många olika branscher.

Idag har bolaget sina huvudmarknader utanför Norden och EU. De har påbörjat arbetet med att bygga upp en stabil marknad i Norden, tillsammans med kunder och leverantörer, där man stärkt sin position inom bland annat kraft och processindustrin.

Om Rollen

Som kemist innebär ditt arbete många olika uppgifter. Du kommer arbeta tätt tillsammans med produktionschef gällande produktutveckling där ni skräddarsyr produkter efter kunds behov. Vi är ett mindre familjärt företag, med smal organisation och ett tätt samarbete mellan alla olika avdelningar och roller. Arbetsformen är präglad av frihet under ansvar.

Du kommer ansvara för inköp av kemikalier till labb samt kvalitetskontroller och provtagningar i produktionen. För att säkerställa god kvalitet kommer du dokumentera analysresultat och följa upp tidigare dokumenterade analyser.

I ditt arbete ingår även arbetsuppgifter som:

• Kalibrering och kontroll av mätinstrument
• Framtagning och uppdatering av produktdatablad
• Framtagning av kravspecifikationer för de råvaror som används

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en utbildning som kemiingenjör eller annan utbildning som kan anses likvärdig. Du har arbetat inom kemiindustri/processindustri tidigare och gärna med liknande ansvarsområde.

Som person är du stresstålig och en god lagspelare. Du besitter en god samarbetsförmåga och föredrar att jobba tillsammans med dina kollegor mot uppsatta mål. För att passa bra i den här rollen tror vi att du är känner dig bekväm i din arbetsroll och tycker om att fatta egna beslut, du är strukturerad i ditt arbete och har god tillit till dina kemiska kunskaper.

Att behärska både svenska och engelska språket i tal och skrift är ett krav för den här tjänsten.

Övrigt:

Tjänsten är tillsvidare på 100%. Du kommer bli anställd och arbeta för det specifika bolaget och tillträde sker så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Ansöker gör du via formuläret nedan. Din ansökan vill vi ha senast den 17 juni. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten, kontakta Sofia Kyrk, sofia.kyrk@qtym.se 072-146 11 64

Ansök nu

Verksamhetsnära IT-koordinator

Systemförvaltare
Läs mer Jul 13
ArcelorMittal Construction Sverige AB är världskoncernen ArcelorMittals svenska gren. Under varumärkena Armat™ och ArcelorMittal Projekt utvecklar, tillverkar och marknadsför vi ett brett program av byggplåt för allt från villor och flerbostadshus till andra omfattande konstruktioner och projekt. Läs gärna mer om oss på www.arcelormittal.se

Rollen
I rollen som IT Koordinator kommer du i ett nära samarbete med verksamheten ansvara för att förvalta och utveckla vårt IT-stöd. Du kommer att vara systemansvarig för det befintliga affärssystemet Jeeves samt för övriga verksamhetsstödjande program och system. Vidare innebär rollen att koordinera uppdrag och projekt internt samt med våra leverantörer/konsulter på IT-sidan.
Till dina arbetsuppgifter hör även att tillsammans med teamet på IT-avdelningen vara ett operativt stöd till företagets tre anläggningar. Detta innebär bland annat felsökning, installation, uppgradering, daglig support etc. Arbetet är självständigt men sker i samarbete med våra leverantörer på IT-sidan.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av att ha arbetat i liknande roll gärna mot tillverkande företag. Du har erfarenhet av affärssystem och produktionsnära system etc. Du har stor processförståelse och ser IT-system som ett viktigt verktyg för att stödja verksamheten och inte tvärtom. Du är omvärldsbevakande och har ett stort intresse för digitalisering. Du ser förbättringsmöjligheter och föreslår gärna åtgärder för att skapa ett bättre IT-stöd till verksamheten. Du är prestigelös samt gillar att arbeta med användarna av IT-systemen - människorna i organisation.

Som person är du strukturerad och flexibel och brinner för att saker skall fungera klanderfritt. Du är en nyfiken problemlösare som tar tag i problemen och gillar att lösa dem. Med servicekänsla, integritet och engagemang tar du dig an uppgifterna. Meriterande är kunskap i affärssystemet Jeeves.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett spännande jobb där du har chans att vara med och påverka och utveckla vår IT – avdelning. Du kommer vara en del av ett världsledande företag och samtidigt känna den lokala närvaron med många trevliga kollegor.

Övrigt:
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Karlstad

Ansökan
Sista ansökningsdag 13 augusti 2022
Vill du veta mer? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, 0725141822 alt. sara.magnusson@qtym.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionschef inom kemi för kunds räkning

Produktionsingenjör, kemi
Läs mer Jun 29
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av bemanning, Rekrytering & HR-stöd, samt Studentkonsulter via vårt dotterbolag Apecs Studentkonsulter.

Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. Vår devis är att vi förser våra kunder med kompetens som får dem att växa och utvecklas. Vi är ett personligt och trevligt företag där medarbetarna trivs, utvecklas och tar ett personligt ansvar för såväl kunder som kandidater.

Qtym AB är ett privatägt företag med stor entreprenörsanda och ett starkt engagemang.

Nu söker vi en produktionschef mot kemi till vår kund till Karlstad.

Företaget tillverkar produkter som används inom bland annat oljelagring, bränsleinstabilitet och förbränning.

Huvudanvändare av bolagets produkter är kraftindustri, värmeverk, oljebolag, processindustri och marina operatörer.

Deras mål är att hjälpa kunder och partners att nå sina affärsmål och att förse dem med kostnadseffektiva lösningar. Deras affärsrelationer kräver en djupgående förståelse för de marknader som kunder verkar inom och den teknik de använder.

Bolaget utvecklar och skräddarsyr produkter utefter kundens specifika affärsbehov, ofta utvecklat i nära samarbete med både kunder och leverantörer. Tack vare det samarbete de har med forskningsinstitut och tekniska universitet kan de ta fram kemiska lösningar för specifika användningsområden inom många olika branscher.

Idag har bolaget sina huvudmarknader utanför Norden och EU. De har påbörjat arbetet med att bygga upp en stabil marknad i Norden, tillsammans med kunder och leverantörer, där man stärkt sin position inom bland annat kraft och processindustrin.

Om Rollen
Som produktionschef ansvarar för att leda och fördela arbetet på avdelningen inom både teknik, konstruktion samt underhåll. Du ansvarar även för planering och tillverkning av samtliga produkter. Ge teknisk support inom olika områden till marknadsavdelningen ingår till stor del i den här tjänsten och du ansvarar för att budgeterade kostnader gällande fabriken följs upp och du presenterar även förbättringar och utvecklingsfunktioner för VD.

Du kommer tillsammans med säljteamet och VD arbeta med bolagets projekt mot både leverantörer och kunder. Du kommer få en fin insyn i helhetsarbetet och du kommer få vara med i det övergripande arbetet för att utveckla samtliga delar. Den här tjänsten ingår även i ledningsgruppen.

I rollen ansvarar du för säkerhets, hälso-, och arbetsmiljöfrågor, myndighetskontakter samt brandskydd. Det är ditt ansvar att förståelsen för brandfarliga varor finns hos din personal.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en utbildning som kemiingenjör eller annan utbildning som kan anses likvärdig. Du har arbetat inom tillverkande industri tidigare och har en viss erfarenhet av produktionsledning.

Som person är du stresstålig, kommunikativ och för dig bra i olika sociala sammanhang både internt och externt. Du är trygg i dig själv och din arbetsroll och du jobbar strukturerat i ditt dagliga arbete.
Bolaget är av mindre storlek och du tycker därför om att sätta dig in i helheten på arbetet och samarbeta med dina kollegor för att uppnå bästa tänkbara resultat.

Att behärska både svenska och engelska språket i tal och skrift är ett krav för den här tjänsten.

Övrigt:

Tjänsten är tillsvidare på 100%. Du kommer bli anställd och arbeta för det specifika bolaget och tillträde sker så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Resor förekommer i mindre utsträckning.

Ansöker gör du via formuläret nedan. Din ansökan vill vi ha senast den 4 juni. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten, kontakta Sofia Kyrk, sofia.kyrk@qtym.se 072-146 11 64

Ansök nu

Är du studerande och söker extrajobb inom bank & finans?

Backofficepersonal
Läs mer Aug 4
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

Vill du bli en del av vårt team och hjälpa SBAB:s kunder till bättre boende och boendeekonomi?

Just nu anställer vi studenter till olika avdelningar inom SBAB, där vi har behov av regelbunden förstärkning. Arbetsuppgifterna varierar och vi kan därför matcha din profil till en passande roll. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och förverkliga vår vision - att erbjuda Sveriges Bästa Bolån. Om du är engagerad och kvalitetsmedveten, självklart passionerad för att hjälpa kunder, är SBAB en perfekt arbetsplats för dig. Du kommer ta ett stort ansvar för såväl nya som befintliga kunder inom en av Sveriges mest snabbväxande banker!

Vi tycker själva att SBAB är fantastiskt eftersom vi gillar att arbeta i en stimulerande miljö. Det är en bank som vill och vågar utmana sina konkurrenter. Som fokuserar på hållbarhet, mångfald, digitalisering, nytänkande och tillväxt och alltid sätter kunder och medarbetare i centrum.

Din bakgrund?

För att trivas hos oss tror vi att du har:

• ett tydligt fokus på kund och kundnöjdhet.
• en analytisk blick och motiveras av att ställas inför komplexa frågeställningar.
• förmåga att utmana och tänka nytt.
• ett högt tempo, utan att tumma på kvalitén.
• fallenhet att arbeta i team.

Din profil
Du är inskriven på ett program vid universitet och har minst två år kvar till examen. Vi ser att du vill och kan jobba minst 15 timmar i veckan fördelat på dagtid, kvällar och helger samt möjlighet att jobba heltid under sommar och storhelger. Du är duktig på svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det ett stort plus! Anställningen inleds med en introduktionsutbildning i september.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Qtym och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Har du frågor om tjänsten kontakta Lovisa Wallin Konsultchef, lovisa.wallin@qtym.se 072-0853292 eller Joanna Andersson HR administratör, joanna.andersson@qtym.se 070-5668877.

Välkommen med din ansökan och hoppas vi ses!

Ansök nu

Ergonom / Fysioterapeut

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jun 21
Som Sveriges äldsta privata företagshälsa erbjuder vi expertkompetens för ökat välmående i din verksamhet.

Clarahälsan är en oberoende expertresurs inom områdena arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering. Vi har kompetens att identifiera och beskriva sambanden mellan arbetsmiljö, organisation, produktivitet och hälsa. Vi stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet och bidrar till att skapa och bibehålla en god arbetsmiljö som främjar hållbara medarbetare, effektivitet och konkurrenskraft.

Ergonom / Fysioterapeut
En kollega går vidare i karriären och vi söker hennes ersättare.

Som ergonom/fysioterapeut på Clarahälsan är du arbetsmiljökonsult och stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Tjänsten innebär bl.a. fysisk funktionsbedömning, belastningsergonomi, bedömning av arbetsförmåga, riskbedömningar och översyn av arbetsplatsens utformning. Du kommer arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering och träning och du bör kunna rekommendera korrekt anpassad fysisk aktivitet och främja hälsa genom att förebygga sjukdom och skada.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som är utbildad Leg. Fysioterapeut / Sjukgymnast. Vidare har du kunskap och erfarenhet från arbete med utredande och behandlande uppgifter samt med att förebygga fysisk ohälsa. Särskilt viktigt är att du har intresse för funktionsstörningar i rörelsesystemet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från företagshälsa med vidareutbildning ergonomi och har erfarenhet från att driva projekt/utvecklingsarbete.

Som person är du social, van att jobba prestigelöst och samarbeta med andra kompetenser. Du har även förmågan att arbeta självständigt, har vana från arbete med grupper samt att föreläsa i ämnen relaterade till ergonomi/träning i förebyggande syfte.

Vi tror att du trivs med att arbeta kundorienterat och har en drivkraft att utveckla det förebyggande och hälsofrämjande arbetet i samverkan med kunden.

Vad får du
Hos oss får du jobba med psykologer, beteendevetare, företagssköterskor, administrativ personal, fysioterapeuter/ergonomer, företagsläkare och arbetsmiljöingenjör, men främst är vi trevliga kollegor som kommer att stötta vår nya arbetskamrat. Du får också jobba med våra fina kunder runt om i Värmland.

Övrigt
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort för tjänsten är Karlstad, men resor förekommer. Din ansökan vill vi ha senast 2022-08-14. Urvalsarbetet sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor eller funderingar gällande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Sofia Graflund: 070-423 34 23 alt sofia.graflund@qtym.se

Ansöker gör du via formuläret nedan.

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Reimer Ekonomi

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 15
Reimer Ekonomi AB grundades 2004 och är en redovisningsbyrå som tillhandahåller ekonomiska tjänster för företag. Vår affärsidé är att skräddarsy våra tjänster efter kundens behov och genom individuell och personlig service erbjuda rationella lösningar. Våra kunder består av såväl små som medelstora företag i olika former såsom aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag och enskilda firmor. Alla våra tjänster kan utföras hos oss, på plats hos kund eller online med uppkoppling till kundens affärssystem.

Redovisningskonsult till Reimer Ekonomi
I företaget jobbar idag 4 personer. Bolaget har under en längre tid ökat sin kundstock. Därför söker Reimer Ekonomi en ny kollega som kan vara med och utveckla verksamheten.

Om tjänsten
I rollen som Redovisningskonsult kommer du att arbeta med företagets befintliga kunder samtidigt som du gärna tar dig an nya. Kunderna är inom många olika branscher. I tjänsten som Redovisningskonsult ingår följande:

• Löpande redovisning
• Leverantörsfakturor
• Hantering av reskontra
• Moms, arbetsgivardeklarationer
• Löner
• Inkomstdeklarationer
• Månads- och årsbokslut
• Årsredovisningar
• Rådgivning

Om oss
För att trivas i tjänsten tycker du om att arbeta i ett litet familjedrivet företag. Du trivs i en gemytlig miljö och verksamhet med arbetsamma och trevliga människor. Du trivs med att jobba nära kunderna och vill bygga långsiktiga relationer.

Vem är du
Du har hunnit med ett par år som redovisningskonsult, och skaffat erfarenhet nog för att kunna ta hand om egna kunder. Du är van vid att arbeta i olika bokföringsprogram och duktig på Excel.

Övrigt
Intervjuer sker löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 14 augusti. Tjänsten är heltid och stationerad på kontoret i Karlstad. För frågor tjänsten kontakta Sofia Kyrk. 054-14 18 00, sofia.kyrk@qtym.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker till JMS i Värmland och Dalsland

Installationstekniker
Läs mer Apr 5
JMS Vattenrening förser hushåll över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett sundare vatten. Vi finns nära dig och hjälper dig med allt från analys och installation till underhåll och service.

JMS Vattenrening startades 1994 i Örebro med en tydlig affärsidé – att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris. Idag finns vi på mer än 30 orter över hela landet. Vi är en trygg partner under hela processen och finns med från första kontakt till installation.

Vår vision är att med engagemang och närhet ge fler en anpassad och hälsosam vattenkvalitet. Vår kunskap och erfarenhet gör det möjligt för alla att få en vattenrening att lita på

Nu söker JMS vattenrening en servicetekniker till distriktet Värmland och Dalsland. Du är ansvarig för nyinstallationer och allt servicearbete som genereras i distriktet. Du planerar din tid tillsammans med filialchefen.

Arbetsuppgifter:

• Planera och genomföra löpande nyinstallation, service & felsökningar i samverkan med säljare och filialchef
• Fortlöpande söka möjlighet att automatisera/rationalisera i verksamheten
• Medverka till god struktur och ordning och reda
• Effektivt rapportera i affärssystemet efter genomfört uppdrag

Personliga egenskaper:

• Vara strukturerad, noggrann och kommunikativ
• Ha acceptans för högt tempo och arbete på egen hand
• Vara ansvarsfull, flexibel och ha lätt att umgås med kunder
• Vara initiativrik och ha intresse för problemlösning
• Intresse för merförsäljning

Kunskaper/erfarenheter:

• VVS-utbildning
• Teknisk problemlösning
• Datakunskaper

Om anställningen:

Anställningen är på heltid, 100%. Start omgående

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. Du söker tjänsten via www.qtym.se Vid frågor kontakta affärsområdeschef Jan Hallenberg, 054-141805 alt. jan.hallenberg@qtym.se

Ansök nu

Leg. Psykolog till Clarahälsan

Företagspsykolog
Läs mer Jun 9
Som Sveriges äldsta privata företagshälsa erbjuder vi expertkompetens för ökat välmående i din verksamhet.

Clarahälsan är en oberoende expertresurs inom områdena arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering. Vi har kompetens att identifiera och beskriva sambanden mellan arbetsmiljö, organisation, produktivitet och hälsa. Vi stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet och bidrar till att skapa och bibehålla en god arbetsmiljö som främjar hållbara medarbetare, effektivitet och konkurrenskraft.

Leg. Psykolog
Allt fler företag väljer Clarahälsan som leverantör av företagshälsa. Vi behöver därför förstärka med ytterligare en psykolog.

Som psykolog på Clarahälsan är du arbetsmiljökonsult och stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Tjänsten innebär samtalsstöd till stor utsträckning men arbetet är varierande och innefattar även uppdrag på organisatorisk- grupp- och individnivå. Det omfattar psykosociala arbetsmiljöfrågor, rehabilitering, kris- och samtalsstöd, konflikthantering, grupputveckling, stresshanteringsinsatser både i grupp och individuellt, chefshandledning, föreläsningar, kartläggningar och arbetsförmågebedömningar.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av klinisk behandling, gärna utifrån KBT. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på grupp- och organisationsnivå. Som person är du social, van att jobba prestigelöst och samarbeta med andra kompetenser. Du har även förmågan att arbeta självständigt. Vi tror att du trivs med att arbeta kundorienterat och har en drivkraft att utveckla det förebyggande och hälsofrämjande psykosociala arbetet i samverkan med kunden.

Vad får du
Hos oss får du jobba med psykologer, beteendevetare, företagssköterskor, administrativ personal, fysioterapeuter/ergonomer, företagsläkare och arbetsmiljöingenjör, men främst är vi trevliga kollegor som kommer att stötta vår nya arbetskamrat. Du får också jobba med våra fina kunder runt om i Värmland.

Varmt välkommen med din ansökan.

Övrigt
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort för tjänsten är Karlstad, men resor förekommer. Din ansökan vill vi ha senast 2022-08-07. Urvalsarbetet sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansöker gör du via formuläret nedan.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Graflund: sofia.graflund@qtym.se , 070-423 34 23.

Ansök nu

HR-ansvarig till Arnessons Betongborrning

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jul 13
Arnessons Betongborrning AB är Värmlands och ett av Sveriges största håltagnings- och rivningsföretag med drygt 40 år i branschen. Företaget är moderbolag i en koncern med flera företag där vi förutom betongborrning även erbjuder betongdemolering, håltagning, rivning, sanering, golvslipning samt service, reparation och nyförsäljning av maskiner inom branschen.

Vi är idag en koncern med stark tillväxt och sysselsätter omkring 120 personer. Koncernen har uppdrag i hela Norden men huvuddelen av vår verksamhet ligger inom Mellansverige och vi utgår från Kil, Karlstad, Karlskoga, Borlänge samt Upplands Väsby.

Läs mer, https://arnessons.se/

Rollen
Som HR-ansvarig hos oss kommer du ha en betydande roll i organisationen. Du kommer arbeta både strategiskt och operativt, och växla mellan enklare återkommande rutinuppgifter till uppgifter av mer komplicerad art.
Du kommer vara ett stöd för organisationens chefer och ledning, i frågor som rör hela personalområdet tex. arbetsrätt, kompetensutveckling, rekrytering, rehabilitering, fackliga förhandlingar, jämställdhets- och mångfaldsfrågor samt arbetsmiljö. Rollen som HR-ansvarig innefattar även att arbeta med utveckling av organisationen och HR-funktionen. Som HR-ansvarig ingår du i vår ledningsgrupp.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant utbildning inom HR-området, gärna med inriktning arbetsrätt samt minst 3 års erfarenhet av operativt och strategiskt personalarbete.
Du ska kunna arbeta självständigt med ovan beskrivna frågor och du har ett strategiskt perspektiv, men är även strukturerad och skicklig i det operativa.

Som person är du en prestigelös teamspelare som bygger goda relationer och har förmåga att snabbt sätta dig in i och intressera dig för våra verksamhetsområden. Du har lätt för att samarbeta, är ordningsam och lägger stor vikt vid att ge god service till medarbetare och chefer.

Övrigt:
Placeringsort: Karlstad
B-körkort

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Magnusson på sara.magnusson@qtym.se.

Sista ansökningsdag är 1 augusti 2022.

Vi är nyfikna på dig, välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verksamhetschef/kontorschef till Stifta AB

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Jul 13
Alla arbetsgivare – stora som små – har ansvar för medarbetarnas pensioner. Antingen tryggas pensionen i någon form av pensionsstiftelse eller i olika försäkringslösningar. Oavsett tryggandeform har arbetsgivaren alltid behov av administration med specialistkunskap i det komplexa ämnet. Det är här Stifta AB kommer in med stöd, hjälp och värdefull service. Vår organisation och framför allt vår personal har sedan många år arbetat enbart med administration av pensionsstiftelser, så Stifta AB är väl rustad att hjälpa till med allt inom Tryggandelagstiftningen.

Våra kunder är i huvudsak ägarledda företag som anlitar fristående rådgivare och försäkringsförmedlare för rådgivning. Läs mer om oss på Om Stifta - Stifta

Nu söker vi Verksamhetschef/kontorschef till Stifta AB

Om rollen
Som Verksamhetschef kommer du att vara organisationens ambassadör där du arbetar kontinuerligt med att upprätthålla goda relationer till verksamhetens kunder, försäkringsförmedlare/rådgivare, revisorer, myndigheter samt till styrelserna. Du skapar engagemang och arbetsglädje samt leder och fördelar arbetet på kontoret i Karlstad, vilket idag består av 4 medarbetare.
Som verksamhetschef ansvarar du för kostnadskontroll, budget och löpande resultatuppföljning vilket sedan rapporteras till ordförande i Stifta AB. I rollen ingår även att arbeta med att säkerställa att kvalitetsledning, rutiner och system följs, likaså att datastöd utvecklas aktivt och följer tidens och verksamhetens behov. Utöver ovanstående kommer fokus ligga på att utveckla kontorets uppdrag och arbetsuppgifter samt att jobba proaktivt med vår marknadsföring.

Vem söker vi?
Vi söker en lagspelare som gillar att arbeta både operativt och strategiskt och som inte är rädd att ”hugga i” där det behövs. För att anta rollen behöver man kunna läsa och förstå lagtext, vara van att arbeta i olika affärssystem samt ha ett intresse för att sätta sig in i vår verksamhet. Rollen kräver en god ekonomisk förståelse samt att man har erfarenhet av ekonomisk rapportering. Vidare är du en utåtriktad och vänlig person som är duktig på att hantera och engagera människor.

Övrig:
Placering: Karlstad
Tillträda enligt överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdag 31 juli 2022
Vill du veta mer? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, 0725141822 alt. sara.magnusson@qtym.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är du studerande och söker extrajobb inom bank & finans?

Backofficepersonal
Läs mer Maj 9
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

Vill du bli en del av vårt team och hjälpa SBAB:s kunder till bättre boende och boendeekonomi?

Just nu anställer vi studenter till olika avdelningar inom SBAB, där vi har behov av regelbunden förstärkning. Arbetsuppgifterna varierar och vi kan därför matcha din profil till en passande roll. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och förverkliga vår vision - att erbjuda Sveriges Bästa Bolån. Om du är engagerad och kvalitetsmedveten, självklart passionerad för att hjälpa kunder, är SBAB en perfekt arbetsplats för dig. Du kommer ta ett stort ansvar för såväl nya som befintliga kunder inom en av Sveriges mest snabbväxande banker!

Vi tycker själva att SBAB är fantastiskt eftersom vi gillar att arbeta i en stimulerande miljö. Det är en bank som vill och vågar utmana sina konkurrenter. Som fokuserar på hållbarhet, mångfald, digitalisering, nytänkande och tillväxt och alltid sätter kunder och medarbetare i centrum.

Din bakgrund?

För att trivas hos oss tror vi att du har:

• ett tydligt fokus på kund och kundnöjdhet.
• en analytisk blick och motiveras av att ställas inför komplexa frågeställningar.
• förmåga att utmana och tänka nytt.
• ett högt tempo, utan att tumma på kvalitén.
• fallenhet att arbeta i team.

Din profil
Du är inskriven på ett program vid universitet och har minst två år kvar till examen. Vi ser att du vill och kan jobba minst 15 timmar i veckan fördelat på dagtid, kvällar och helger samt möjlighet att jobba heltid under sommar och storhelger. Du är duktig på svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det ett stort plus! Anställningen inleds med en introduktionsutbildning i september.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Qtym och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Har du frågor om tjänsten kontakta Lovisa Wallin Konsultchef, lovisa.wallin@qtym.se 072-0853292 eller Joanna Andersson HR administratör, joanna.andersson@qtym.se 070-5668877.

Välkommen med din ansökan och hoppas vi ses!

Ansök nu

HR-ansvarig till Fläkt Teknik Entreprenad AB

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 1
Vi kan luft. Vi levererar luftbehandlingslösningar för en bättre inomhusmiljö. Vi vet att ett bra inomhusklimat lönar sig och skapar en bättre arbetsmiljö. Folk mår bättre, tänker klarare och orkar mer när luften är fräsch och rätt tempererad.
Vi projekterar, installerar och driftsätter anläggningar för luftbehandling i allt från privata bostäder till kontor och offentliga fastigheter, såsom skolor, idrottsanläggningar mm. Vår serviceavdelning ser därefter till att anläggningen fortsätter att fungera optimalt år efter år. I dag är vi drygt sjuttio anställda med en omsättning på ca. 250Mkr. Vi ingår sedan några månader tillbaka i Currentum som är en marknadsledande installationsgrupp. Vi utgår från det gemensamma kontoret och verkstaden i Karlstad.

Vi håller garanterat vad vi lovar och vi sätter vår värdegrund ÄRA - Ärlighet Respekt Ansvar - högst på dagordningen. Läs mer om oss

Nu söker vi HR-ansvarig
Rollen som HR-ansvarig hos oss är en nyinrättad tjänst, vilket innebär en stor möjlighet att vara med och påverka samt driva HR-arbetet framåt inom vår organisation. Du kommer vara ett stöd för våra ledare och medarbetare inom hela HR-området tex. inom arbetsrätt, kompetensutveckling, rekrytering, avtalsfrågor, rehabilitering, arbetsmiljö och hälsa.
I rollen kommer du arbeta tätt tillsammans med vår ekonomichef och i rollen rapporterar du direkt till VD.

Vem söker vi?
Kanske jobbar du idag som HR-BP eller HR-generalist och lockas av att tillsammans med oss bygga upp och utveckla vårt HR- arbete. Vi tror att du har en akademisk examen inom personal och minst 3 - 5 års erfarenhet inom HR. Du är trygg i din HR-kompetens och har ett högt engagemang för alla sorters personalfrågor. Du gillar att jobba nära verksamheten för att bidra till företagets utveckling och lägger stor vikt vid att ge god service till ledare och medarbetare.
Som person är du en prestigelös, empatisk, lösningsorienterad, pedagogisk och kommunikativ. Du uttrycker dig väl på svenska både i tal och i skrift och har goda kunskaper i Officepaketet.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig en roll där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med oss.
Vi håller det vi lovar och vi sätter vår värdegrund ÄRA - Ärlighet, Respekt, Ansvar - högst på dagordningen.

Övrigt:
Placeringsort: Karlstad
Anställningsform: Tillsvidareanställning
B-körkort

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-07-31. Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar Fläkt Teknik med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, 0725141822, sara.magnusson@qtym.se alt. Sofia Graflund, 070-42 33 423, sofia.graflund@qtym.se

Vi är nyfikna på dig, välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör – Logistik & Support

Orderadministratör
Läs mer Jun 20
Accon Group är den ledande leverantören av bulkemballage till industri inom Norden. Med över 30 års erfarenhet, har Accons huvudfokus alltid varit på att vara en tillförlitlig affärspartner som erbjuder båda standard och specialanpassade emballagelösningar. Accon SRS AB har både kontor och lager i Karlstad med ett produktsortiment som vänder sig till återvinningsindustrin, renhållningsbolag, gjuterier och ett flertal övriga industrier. Vi har även ett stort sortiment av behållare, kärl och plastpallar anpassade för livsmedelsföretag. I samma lokaler finner man också Accon Greentech som är vårt bidrag till en hållbar utveckling. Här erbjuder vi tjänster för att återvinna och rekonditionera storsäckar och behållare från industrin.

Administratör – Logistik & Support
Accon Greentech har flyttat in en del av sin verksamhet i Accon SRS lokaler i Karlstad. Båda bolagen har behov av en ny kollega, därför söker de nu en person som kan bistå båda bolagen med administration inom logistik och support.

Om tjänsten
I rollen som administratör hos Accon kommer du att arbeta med administration inom logistik och - kund och leverantörssupport. I rollen ingår bland annat att ha kontakt med fraktbolag och boka frakter, lägga in nya kunder, artikelkonvertering, samt hantera lageromföringar.

I rollen ingår även hjälpa kollegor med att ta emot tillverkningsorder, skapa offerter och fakturera. Du hanterar även det administrativa gällande inköp av råvaror.

Vem söker vi
Vi söker dig som är en skicklig administratör. Du är noggrann och förstår vikten av att rätt information förs in i systemen. Du är van vid att ha kontakt med kunder och leverantörer, och du behärskar engelska i tal och skrift. Du är van användare av affärssystem och Office-paketet, och har du jobbat med Pyramid är det en stor fördel. Vi tror att du tidigare har jobbat i ett producerande bolag. Som person är du social och duktig på att skapa relationer och samarbeta. Du är en person som kan ta initiativ och lösa uppgifter.

Du erbjuds
Ett givande arbete där du blir en uppskattad kollega. Du hamnar i ett spännande företag inom en innovativ framtidsbransch. Sist men inte minst får du komma in ett trevligt och proffsigt gäng.

Du kan läsa mer om Accon Group och Accon Greentech här:

https://www.accon.se/Om-oss

https://accongreentech.se/om-accon-greentech/

Övrigt
Anställning: Heltid. Ort: Karlstad. Arbetstid: Dagtid. Lön: Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 31 juli. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Ramström på 054-14 18 00, erik.ramstrom@qtym.se.

Ansök nu

HR-Generalist till Special-Elektronik

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 20
Special-Elektronik AB är en marknadsledande teknikleverantör inom AV-teknik, smarta hem och kabel-tv/ fiberoptik med en omsättning på drygt 310 miljoner kronor. Företaget etablerades 1970 och vi är idag ca 45 anställda. Huvudkontoret ligger i Karlstad, lokala säljkontor i Malmö, Halmstad, Göteborg och Stockholm. Mer information om oss kan du hitta på www.specialelektronik.se

Nu söker vi HR-Generalist

Om rollen
Rollen som HR-Generalist innefattar alltifrån operativa uppgifter till strategisk kompetensförsörjning där du jobbar aktivt med att attrahera, anställa och utveckla medarbetare. Du kommer vara ett stöd i frågor som rör hela personalområdet tex. arbetsrätt, rehabilitering, arbetsmiljö och hälsa, utveckling av policies och guidelines samt implementering av dessa i verksamheten, on/off-boarding, ledar- och medarbetarskap samt chefs- och medarbetarstöd. I rollen kommer du även vara ett bollplank i management och organisationsutveckling.

Utöver ovanstående så kommer rollen innebära ytterligare ansvarsområden, det kan till exempel röra sig om ett ansvar för vårt kvalitéts- och miljöarbete samt för att leda och samordna Special-Elektroniks hållbarhetsarbete.

Rollen är en nyinrättad tjänst, vilket innebär stora möjligheter att vara med och forma och utveckla vårt HR-arbete tillika vår verksamhet. Som HR-Generalist kommer du att ha en nyckelroll i företaget där du i din tjänst är med och skapar ett värde i vår tillväxtresa där arbetsmiljö och långsiktig trivsel är i fokus.

Vem är du?
Vi söker en nyfiken och positiv person som är självgående och strukturerad i sitt arbetssätt. Lösningsorienterad, tydlig och prestigelös. Du är kommunikativ samtidigt som du är en god lyssnare och håller andra informerade. Du är van att ta eget ansvar för att driva arbetet framåt och älskar att bidra till andra individers utveckling.

Kvalifikationer

• Relevant akademisk HR-utbildning
• Flera års erfarenhet av brett HR-arbete
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Goda kunskap i Officepaketet
• Körkort
• Tidigare erfarenheter från arbete med hållbarhetsfrågor samt kvalitéts- och miljöarbete är meriterande

Vad kan Special-Elektronik erbjuda dig?
Förutom att arbeta i en av Karlstads modernaste lokaler kan vi också erbjuda en trivsam och inspirerande arbetsmiljö med positiva och glada arbetskollegor.

Övrigt:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetsort: Karlstad
Arbetstid: Heltid
Tillträde: Snarast

Ansökan
Sista ansökningsdag 31 juli 2022.
Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar Special-Elektronik med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, 0725141822 alt. sara.magnusson@qtym.se

Ansök nu

Försäljningschef till Vesuvius Scandinavia

Försäljningschef
Läs mer Jun 1
Vesuvius is a global leader in molten metal flow engineering and technology. We think beyond today to create the innovative solutions that will shape the future for everyone, delivering products and services that help our customers make their industrial processes safer, more efficient and more sustainable. vesuvius.com

Nu söker vi en Försäljningschef som med affärsmässighet, gott ledarskap och en hög entreprenörsanda tar ansvar för vår försäljningsavdelning och driver den fortsatta utvecklingen framåt. Vår målsättning är att tjänsten inom några år även ska axla rollen som VD för Vesuvius Norden.

Om rollen:

I rollen som Försäljningschef ansvarar du för att bibehålla och utveckla våra befintliga kundrelationer inom stålindustrin. Du har det övergripande ansvaret för försäljningsbudgeten och för att priser, volymer och marginaler uppdateras och följs. I rollen är du bolagets representant både internt och externt vilket ställer höga krav på att uppträda i enlighet med Vesuvius Scandinavias policys och riktlinjer. Som försäljningschef har du ett direkt personalansvar för vår försäljnings- och marknadsorganisation samt ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare ledarerfarenhet inom försäljning och marknad och som på sikt vill axla rollen som VD i Norden. Du har en teknisk bakgrund kombinerat med erfarenhet av försäljning in till stålindustrin. Vidare söker vi dig som aktivt och på eget initiativ analyserar företagets försäljnings- och marknadssituation och lägger fram förslag till förändringar, förbättringar och övriga åtgärder som behövs för att utveckla företaget.

Som person är du duktig på att vårda kundrelationer, du är förtroendeingivande, trygg och tydlig med vad du vill samt besitter en stor förmåga att motivera och entusiasmerande dina medarbetare. Du strävar efter ett närvarande ledarskap och du är passionerad över ditt arbete och att ta bolaget framåt.

Kvalifikationer:

• Eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarande kompetens som anses likvärdig
• Teknisk bakgrund från stålindustrin
• Erfarenhet av personalledning
• Erfarenhet av budgetering, uppföljning och analys
• Svenska och engelska språket i både tal och skrift
• Sälj och marknadserfarenhet
• Tidigare vana av att leda projekt och jobba mot nyckelkunder

Placering
Åmål/Karlstad

Tjänsten är en rekrytering till Vesuvius Scandinavia AB där rekryteringen sker i samarbete med Qtym. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson sara.magnusson@qtym.se , 072-51418 22 alt Sofia Kyrk sofia.kyrk@qtym.se 072-146 11 64

Du söker tjänsten via vår hemsida, www.qtym.se.

Urval sker löpande och intervjuer pågår, dock är sista ansökningsdag är 24 juli.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sortimentsutvecklare

Produktutvecklare
Läs mer Jun 21
Med 50 år i branschen är Pictura en av Skandinaviens största leverantörer av non food-produkter till detaljhandeln. Vi erbjuder trygga och problemfria helhetslösningar som ökar våra kunders lönsamhet. Det gör vi med fokus på design och hållbarhet, med ett löfte om hög servicegrad till våra kunder.

Sortimentsutvecklare
Pictura och detaljhandeln har vind i seglen, till kontoret i Karlstad behöver man därför få en ny kollega.

Om tjänsten
Som sortimentsutvecklare hos Pictura får du en viktig roll i företaget. Du, produktutvecklarna och KAM är med och ser till att Picturas sortiment är attraktivt för slutkund, samt genererar god lönsamhet till kunderna och företaget. Du ansvarar för att driva ett eller flera av Picturas produktområden till den svenska detaljhandeln.

I rollen igår ett ansvar för budget och lönsamhet för ett eller flera produktområden.

Vem söker vi
För att trivas i rollen behöver du vara analytisk och lösningsfokuserad, samt ha drivet att slutföra projekt. Du räds inte ansvar, utan ser möjligheter. Som person är du social och kommunikativ, du trivs med att både jobba självständigt och i team.

Vi tror att du har utbildning inom ekonomi eller motsvarande, och du är en van användare av Office-paketet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
Tjänsten är heltid, men stationeringsort Karlstad. Sista ansökningsdag är 10 juli, men vi läser ansökningar löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan med ditt CV och personliga brev, skickar du in till ledigajobb@pictura.se , märk ämnesraden med "Sortimentsutvecklare".

Ansök nu

Teknisk support till Special-Elektronik

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 27
Special-Elektronik AB är en marknadsledande teknikleverantör inom AV-teknik, smarta hem och kabel-tv/ fiberoptik med en omsättning på drygt 310 miljoner kronor. Företaget etablerades 1970 och vi är idag ca 45 anställda. Huvudkontoret ligger i Karlstad, lokala säljkontor i Malmö, Halmstad, Göteborg och Stockholm. Mer information om oss kan du hitta på www.specialelektronik.se

Nu söker vi Teknisk support och utveckling till Special-Elektronik

Vi söker en kreativ och teknisk person för att jobba med kundsupport och till viss del utveckling av anpassningar och kundspecifika lösningar. Huvudområdet är produkter och lösningar för Digital Signage och Hotell-tv.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innehåller både support, kundutbildning och utveckling. Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av support mot våra kunder med utbildning och problemlösning samt att tillsammans med kund och säljare diskutera kundbehov och ta fram anpassningar eller utveckla funktioner. Det ger dig möjlighet att växa inom bland annat streaming och AV-teknik. Du kommer ha mycket kontakt med både kollegor, leverantörer och kunder för att förstå kundbehov och skapa affärsnytta.

Vem är du?
Vi söker en glad och positiv person som är noggrann och strukturerad i sitt arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt, ta eget ansvar och är samtidigt en lagspelare med entreprenörsanda och villig att delta i verksamheten med idéer som bidrar till företagets utveckling. Du gillar att tänka helhet, är lösningsorienterad, har ett nyfiket förhållningssätt och ett genuint intresse för teknik.

Kvalifikationer

• Webbutveckling, HTML, CSS, Javascript
• Erfarenhet av utveckling mot APIer
• Nätverkskunskap
• Engelska i tal och skrift
• Körkort

Meriterande kunskaper

• Grafisk design
• Programmering av mikrokontroller/IoT (Sensorteknik)

Vad kan Special-Elektronik erbjuda dig?
Förutom att arbeta i en av Karlstads modernaste lokaler kan vi också erbjuda en trivsam och inspirerande arbetsmiljö med positiva och glada arbetskollegor där du också kan vara med och påverka tjänstens framtida utformning. Goda möjligheter till bred teknisk utveckling.

Övrigt:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetsort: Karlstad
Arbetstid: Heltid
Tillträde: Augusti

Ansökan
Sista ansökningsdag 17 juli 2022. Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar Special-Elektronik med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, 0725141822 alt. sara.magnusson@qtym.se

Ansök nu