Qtym AB jobb i Karlstad

Hitta lediga jobb hos Qtym AB i Karlstad. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Karlstad.

Ekonomi- och kontorsansvarig

Ekonomikontorist
Läs mer Jul 11
Paperbox AB är ett företag som varit verksamt sedan 1996 och har utöver sin verksamhet i Sverige även dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. För den Svenska verksamheten söker vi nu en Ekonomi – och Kontorsansvarig till kontoret i Karlstad. Våra kunder återfinns främst inom Present och Blomsterhandeln, Bokhandeln samt till större varuhus. Vi som arbetar på kontoret har jobbat i Paperbox under en längre tid och har en familjär och trivsam arbetsmiljö. Ägaren – Niklas – ansvarar för att ta fram många motiv till vår produktion av kort årligen tillsammans med vår fast anställda illustratör.

Vi söker nu en ersättare till vår Ekonomi- och kontorsansvariga tjej som tyvärr lämnar oss efter 18 år. Rollen kräver en person som är trygg i löpande bokföring och normalt förekommande ekonomiuppgifter, och som gärna har erfarenhet av att genomföra bokslut. Du kommer att arbeta nära ägarna Niklas och Christina samt det övriga teamet på totalt nio personer i Karlstad.

Ekonomirollen: Grunden för denna roll är löpande bokföring och övriga normalt förekommande ekonomiuppgifter. Du kommer att ansvara för fakturering, betalningar, hantering av obetalda fakturor samt löneadministration. Vidare ingår bokslut, månads- och kvartalsavslut, rapportering till relevanta myndigheter samt hantering av skatter, moms och avgifter. Du kommer även att administrera ekonomisystem och arkivera ekonomidokument.

Kontorsansvarigrollen: I rollen ingår att uppdatera intranätet med säsongskort och kundinformation, hantera orderbekräftelser och frakter, samt personaladministration inklusive anställningsavtal och hantering av e-mailadresser. Du kommer även att uppdatera hemsidor, sköta diverse administrativa uppgifter som att beställa kontorsmaterial och hantera försäkringar, samt administrera system för frakt och telefoni.

Krav: Vi söker dig med ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens, och flera års praktisk erfarenhet av självständig ekonomiadministration, inklusive löpande bokföring och normalt förekommande ekonomiuppgifter. Hög datorvana är ett krav, och erfarenhet av InDesign och PhotoShop är meriterande. Du bör ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Vi värdesätter flexibilitet och en vilja att ta sig an både ekonomiska och administrativa uppgifter.

Personliga egenskaper: Du är social, initiativrik och positiv. Du har förmågan att se vad som behöver göras och tar gärna initiativ för att lösa uppgifter. Du är lösningsorienterad med en stor portion sunt förnuft, och trivs i en flexibel och familjär arbetsmiljö.

Varför Paperbox? Hos Paperbox får du en trivsam och prestigelös arbetsmiljö. Vi värdesätter en familjär atmosfär där alla är lika viktiga. Här får du möjlighet att ha roligt på jobbet och vara en del av ett framgångsrikt företag med långsiktig anställningstrygghet.

Övrigt: Anställningen avser en tillsvidareanställning men inleds med en provanställning. Anställningsgraden kan diskuteras men är mellan 50-100 % enligt överenskommelse med Niklas. Tillträde snarast.

Ansökan och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Paperbox Sverige med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Jansson på anna.jansson@qtym.se alt 054-14 18 00 under veckorna 29 och 30 eller Susanne Ehn på susanne.ehn@qtym.se alt 054-14 18 00 från vecka 31 och framåt. Din ansökan vill vi ha senast den 7 augusti men vi vill också göra dig uppmärksam på att urval sker löpande varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökanden, ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Detta sker via ansökningsknappen.

Ansök nu

Internal Control Junior Specialist - Embracer Group

Internrevisor
Läs mer Jun 25
Sedan starten har Embracer Group vuxit till en global koncern av kreativa och entreprenöriella företag inom PC, konsol, mobil, brädspel och andra relaterade medier. Genom koncernens decentraliserade verksamhetsmodell, har fantastiska entreprenörer drivit sina respektive verksamheter, var och en med sitt eget arv, varumärke och affärsstrategi. Koncernen har idag en omfattande varumärkeskatalog, inklusive några av de mest populära och ikoniska titlarna inom spel, serietidningar och andra medier. Nuvarande struktur och modell har tjänat koncernen väl och har varit avgörande för att bygga en global koncern med verksamhet i mer än 40 länder. I April 2024 utannonserade Embracer ett transformativt steg för värdeskapande genom intentionen om att dela upp koncernen i tre marknadsledande spel- och underhållningsbolag. Alla tre bolag kommer att vara separata börsnoterade bolag för att bättre möjliggöra för varje enhet att fokusera på sina respektive kärnstrategier och erbjuda mer differentierade och tydliga equity stories för befintliga och nya aktieägare.

Internal Control junior specialist – Embracer Group
Till huvudkontoret i Karlstad söker nu Embracer Group en ny kollega till Internal Control teamet.

Om rollen
Som Internal Control junior specialist arbetar du med intern styrning och kontroll och du rapporterar till Group Internal Control Coordinator. Du är en del av det globala teamet och delaktig i att driva och utveckla internkontrollfunktionen, för att säkerställa att ramverket är tillförlitligt och att risk hanteras i linje med Embracers syften. I rollen kommer du att ha ett brett, internationellt kontaktnät inom koncernen och stötta kollegor i deras arbete med internkontroll för att se till att kontroller utförs enligt riktlinjer. Du kommer att vara högst delaktig i arbetet med att leverera tillförlitlig information till ledning och styrelse.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen är:

• Testning av kontroller för att säkerställa att de fungerar.
• Dokumentation av nyckelprocesser och interna kontroller.
• Analysera och sammanställa resultat från tester av interna kontroller, samt förbereda rapportering till ledning och styrelse.
• Följa upp åtgärdsplaner och ge coachning för hantering av risker.
• Agera stöd och bollplank för att förbättra processer och ge vägledning inom området.
• Delta vid implementering av intern kontroll för nya enheter inom koncernen.
• Stärka och utveckla befintliga och nya processer, verktyg och system.

Vem är du
Du har relevant akademisk utbildning och minst 3 års erfarenhet från liknande arbete och/eller tidigare erfarenhet från externrevision. Du är noggrann och detaljorienterad med analytiskt intresse och har god kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt. Meriterande är erfarenhet från större organisationer och internationella miljöer, samt arbete med ICFR, IT-kontroller och COSO. Du behärskar Excel och PowerPoint och uttrycker dig väl på både engelska och svenska.

Du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt och är duktig på att slutföra uppgifter. Du bygger lätt relationer och är också intresserad av processer och verktyg för att optimera arbetsflöden och har en pedagogisk förmåga som gör att människor tar till sig dina budskap.

För att trivas hos Embracer behöver du ha ett flexibelt förhållningssätt och gilla att arbeta i en föränderlig miljö. Vi uppskattar självgående initiativtagare som är ödmjuka nog att kunna be om hjälp och som kommunicerar rakt och tydligt. Du är modig och har integritet i ditt uppdrag samtidigt som du är lyhörd och visar förståelse för andra.

Vad får du
I rollen får du trevliga, ambitiösa och prestigelösa kollegor och du blir en del av ett team med stort engagemang, driv med viljan att skapa värde för den kommersiella verksamheten, våra aktieägare och andra intressenter. Du är viktig i att utveckla funktionen för intern kontroll och erbjuds stora möjligheter till utveckling och vidareutbildning och får vara med och jobba in en internationell miljö präglad av entreprenörskap och framåtanda.

Övrigt
Rollen kan utgå ifrån Karlstad, Stockholm, Örebro eller närliggande stad med resor till Karlstad.
Din ansökan vill vi ha senast den 2024-08-04. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket gör att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Erik Ramström. erik.ramstrom@qtym.se, 054-14 18 00.

Ansök nu

Ekonom/Controller till Lecabgruppen

Controller
Läs mer Jul 4
Lecabgruppen AB är ett värmländskt familjeföretag med höga ambitioner bestående av fyra affärsben: Lecab Bil, Lecab Lastbilar, Lecab Fastigheter och Lecab Fritid. Vi kan stoltsera med stora och supermoderna anläggningar för både personbilar och lastbilar. Lecabgruppen består av totalt 23 bolag med ca 290 medarbetare och omsätter ca 2 Mdkr. Läs mer om oss på lecab.se

Om tjänsten
Vi söker en engagerad och noggrann ekonom/controller som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt. Vi är ett dynamiskt bolag där det alltid är nya saker på gång. Tjänsten innebär ett särskilt fokus på affären inom finans, fastighet och fritidsfordon.

Som ekonom/controller hos oss kommer du att ansvara för redovisningen och processer för våra bolag inom finans, fastighet och fritidsfordon. Du kommer att upprätta bokslut och årsredovisningar, arbeta med analys och investeringsprojekt samt utveckla rutiner och processer inom dessa områden. Du kommer också att stötta vid ekonomiska beslutsprocesser och ansvara för projektuppföljning inom fastighetssidan, inklusive fastighetstaxering, momsfrågor och hyressättningar. Du kommer att vara delaktig i budget- och prognosarbete samt ekonomisk uppföljning och rapportering.
Vi värdesätter din förmåga att tänka utanför boxen och din vilja att utveckla affärer och processer. Internt kommer du ha många olika kontaktytor och samarbetar tätt med VD, CFO samt vårt ekonomiteam.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av finansaffärer och belåning är meriterande, liksom god kunskap om fastighetsförvaltning och projektuppföljning. Du bör ha mycket goda kunskaper i Excel och andra relevanta ekonomisystem, samt vara trygg med att tillämpa K3-regelverket.

Personliga egenskaper
Du är analytisk, noggrann och strukturerad, och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Du är van vid att hantera flera projekt samtidigt, är självgående och har god samarbetsförmåga. Du är van vid att arbeta mot uppsatta mål och deadlines, är pragmatisk och kan hitta lösningar samt är trygg med att arbeta i nya system.

Vi erbjuder
En spännande och utvecklande roll i en växande koncern där du har möjlighet att påverka och bidra till vår framtida utveckling. Du kommer att arbeta i en trevlig arbetsmiljö med kompetenta och engagerade kollegor.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning

• Omfattning: Heltid

• Tillträde: Så snart som möjligt

Ansökan och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Lecab med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Graflund på sofia.graflund@qtym.se alt 070-423 34 23. Din ansökan vill vi ha senast den 4 augusti 2024. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan digitalt i systemet och inte via e-post eller pappersformat. Detta sker via ansökningsknappen.

Ansök nu

IT-konsult till IT-Teknikernas Hus

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 18
För oss är det viktigt att vara en aktiv samarbetspartner, inte en passiv leverantör. Vårt uppdrag är att med IT-stöd tillföra ökad effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.
Läs mer om It-teknikerna här

Om företaget:
IT-Teknikernas hus är ett framstående företag inom IT-branschen. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa IT-lösningar och tekniksupport till våra kunder. Vi söker nu en engagerad och kompetent IT-tekniker som vill vara en del av vårt team och bidra till vår fortsatta framgång.

Du erbjuds:

• En mycket stimulerande arbetsmiljö och ett fint kontor med Karlstads absolut bästa läge
• Möjligheter till professionell utveckling och vidareutbildning
• Konkurrenskraftig lön och förmåner som förmånsbil, träningskort etc

Arbetsbeskrivning:
Som IT-tekniker kommer du att vara ansvarig för att leverera hög kvalite och service till våra kunder både i privat och offentlig sektor. Du kommer att arbeta nära våra kunder för att förstå deras behov och erbjuda effektiva IT-lösningar. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera IT-infrastruktur, IT-Säkerhet, samt allmänt vedertagna systemlösningar såsom 365, Azure/Entra, Intune, MFA lösningar etc.

Kvalifikationer:

• Relevant utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
• Erfarenhet av 365, Azure/Entra, Veeam, MFA
• Kunskaper inom säkerhetslösningar
• Stark problemlösningsförmåga och analytiskt tänkande
• Förmåga att arbeta självständigt och i team
• Kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska
• B-körkort

Egenskaper:

• Entusiastisk och proaktiv attityd
• Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt och leverera resultat inom givna tidsramar
• Utmärkta kommunikationsfärdigheter och kundservice

Om du tycker att detta stämmer in på dig och är redo att anta utmaningen och vara en del av ett dynamiskt team som strävar efter excellens, ser vi framemot din ansökan senast den 31 juli.
Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sofia Kyrk på sofia.kyrk@qtym.se alt 072-146 11 64.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Ansök nu

Embracer Group söker en Group Accountant

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 31
Embracer Group är en global koncern av entreprenörsdrivna företag i spel- och underhållningsindustrin noterat på Stockholmsbörsens Large Cap. Med huvudkontor i Karlstad har Embracer Group mer än 12 000 kollegor i över 40 länder och en historik av såväl organisk som förvärvad tillväxt. Koncernen skapar spel och underhållning för en global marknad, genom bland annat sina varumärken Sagan om Ringen, Tomb Raider, Dead Island, Goat Simulator, Ticket to Ride, Sudoku.com.

Tillsammans bygger vi Embracer för framtiden, grundat i våra värderingar förtroende, långsiktigtighet och att omfamna många olika perspektiv.

Embracer Group söker en Group Accountant
Till huvudkontoret i Karlstad söker nu Embracer Group en ny kollega till Financial Control teamet.

Om rollen
I rollen som Group Accountant är du placerad på huvudkontoret i Karlstad och ingår i Financial Control teamet som ansvarar för Embracer Groups konsolidering. Utöver dina kollegor på moderbolaget så har du även nära kontakt tillsammans med kollegorna på underkoncernerna runt om i världen. I arbetsuppgifterna som Group Accountant arbetar du bland annat med att kvalitetssäkra och analysera inrapporterade siffror från rapportörer, samtidigt som du även stöttar dom i olika system- och redovisningsfrågor. Vidare deltar du i upprättandet av koncernredovisningen och den globala konsolideringen.

I rollen ingår även att arbeta med diverse rapporterings- och redovisningsfrågor ur ett koncernperspektiv. Utöver beskrivna arbetsuppgifter arbetar ni löpande i teamet med förbättringsarbete, effektivisering och problemlösning.

Vem är du
För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, samt har hunnit med ett par års arbete på byrå, där du arbetat med redovisning eller revision, eller hos en större koncern. Vi söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat med koncernredovisning. Det är meriterande om du har kunskap kring IFRS eller av att ha arbetat i ett koncernredovisningssystem. Embracer har Tagetik som koncernredovisningssystem.

Som person trivs du med att jobba i en föränderlig miljö. Du tycker om utveckling och drivs av förbättringsarbete. Du är analytisk och duktig på att se helhetsbilden. Vi ser gärna att du som sökande har ett systemintresse som kan kombineras ihop med intresset för redovisning. I rollen ingår många kontaktytor, vilket gör att du som person behöver vara social och duktig på att bygga relationer både internt och externt.

Koncernspråket är engelska, och du behöver kunna hantera både engelska och svenska i tal och skrift.

Vad får du
I rollen får du trevliga, ambitiösa och prestigelösa kollegor och du blir en del av ett team som verkar i sann entreprenörsanda med stort engagemang, driv och med frihet under ansvar. Du erbjuds stora möjligheter till utveckling och vidareutbildning inom andra delar som ingår i Corporate Finance och får vara med och jobba in en internationell miljö präglad av entreprenörskap och framåtanda.

Övrigt
Rollen är heltid och stationerad i Karlstad. Din ansökan vill vi ha senast den 2024-06-30. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket gör att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Stijn Bos eller Erik Ramström. Stijn.bos@qtym.se, erik.ramstrom@qtym.se, 054-14 18 00.

Ansök nu

Nu söker vi dig som är snickare, elektriker, truckförare eller rörmokare

Inredningssnickare/Specialsnickare
Läs mer Maj 31
Vi söker engagerade och skickliga snickare, elektriker, truckförare och rörmokare för framtida uppdrag till vår kund.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av respektive bransch.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är positiv, initiativtagande och har förmågan att arbeta självständigt. Ordning och reda är av yttersta vikt, och du bör ha förmågan att hålla koll på dina arbetsuppgifter och vara medveten om ditt omgivande arbetsområde.

Företaget erbjuder:

• En stimulerande arbetsmiljö.
• Stark teamkänsla och möjlighet till utveckling.

Om du uppfyller kvalifikationerna och är redo att ta dig an en spännande och utmanande roll, så ser vi fram emot din ansökan.

Mer om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd via Qtym men arbetar hos vårt kundföretag.

Det här är en förutsättningslös annons för framtida uppdrag till vår kund, när vi får in uppdrag kommer vi att kontakta de kandidater som möter kraven för det specifika uppdraget.

Placering: Kil.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling. Vi jobbar efter vår filosofi:” Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Administratör till kundsupport på Medborgarskolan Mitt

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 14
Medborgarskolan finns över hela Sverige genom våra cirka 70 lokalkontor. Här erbjuder vi folkbildning både i egen regi och tillsammans med föreningar och andra samarbetspartners. På många orter erbjuder vi också uppdrag och skolverksamhet.

Medborgarskolan består av sju ideella föreningar – en riksorganisation och sex regioner - som var för sig är självständiga med fullt ansvar för den egna verksamheten inom folkbildning, uppdrag och skolor.

Region Mitt omfattar Värmland, Örebro, Västmanland, Uppsala, Södermanlands, Gävleborg och Dalarnas län.

Nu söker vi en administratör till Kundsupport på Medborgarskolan Mitt
Vi är en folkbildningsorganisation med cirka 60 medarbetare och närmare 700 cirkelledare. Utöver vår omfattande folkbildningsverksamhet driver vi även en förskola, en grundskola och en gymnasieskola. Vårt kontor i Karlstad har cirka 10 kollegor som nu ser fram mot att välkomna en ny administratör till kundsupportteamet som utöver dig består av två administratörer i Karlstad.

Dina arbetsuppgifter
Som administratör på kundsupport kommer du att:

• Hantera sedvanliga kundsupportuppgifter.
• Ha kontinuerlig kontakt med deltagare.
• Genomföra interna administrativa beställningar.
• Övrigt administrativt arbete, såsom att utforma/skriva rutiner och arbeta med uppföljning.
• Arbeta med merförsäljning.

Du blir en viktig länk i verksamheten och förväntas samarbeta med alla områden inom organisationen. Det finns också möjlighet för dig att vara med och påverka vårt arbetssätt och utvecklingen inom verksamheten. Du rapporterar till marknads- och kommunikationschefen som även leder kundsupportavdelningen.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har:

• Minst en gymnasieutbildning och gärna några års arbetslivserfarenhet som innefattar kundkontakt.
• God organisationsförmåga och värdesätter struktur och rutiner.
• Mycket god systemvana samt viljan att snabbt lära sig nya system.
• Förmåga att arbeta både självständigt och i team.
• Ett kreativt tänkesätt och gillar att hitta smarta lösningar för att förbättra arbetssätt och verksamheten.
• Starkt servicetänk och är lyhörd för kunders och kollegors behov.
• Trygghet i dig själv och din roll.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor i centrala Karlstad. Vi månar om våra medarbetare och har därför ett flertal fina förmåner att ta del av, exempelvis friskvårdsbidrag. Vårt förmånliga arbetstidsavtal inkluderar halvdagar innan röda dagar och ledighet på klämdagar, vilket ger extra tid för återhämtning och privatliv. Vi har självklart kollektivavtal och investerar i våra medarbetare för att främja deras hälsa och välmående.

Övrigt:
Tjänsten är en heltidstjänst och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Qtym. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Graflund på 070-423 34 23 alt E-post: sofia.graflund@qtym.se
Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är den 30 juni.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Special-Elektronik AB

Ekonomichef
Läs mer Maj 30
Special-Elektronik AB grundades 1970 och är ett marknadsledande teknikföretag inom AV-teknik, nätverk, smarta hem och kabel-TV/fiberoptik. Vi erbjuder teknik från de främsta leverantörerna i världen. Huvudkontoret ligger i Karlstad med lokala säljkontor i Stockholm, Göteborg, Halmstad, Malmö och Umeå. Vi är verksamma på den skandinaviska marknaden och har idag 55 anställda. Företaget omsätter ca 400 miljoner. Mer information om oss kan du hitta på www.specialelektronik.se

Special-Elektronik söker en driven och analytisk Ekonomiansvarig som vill fortsätta att utveckla bolaget och dess ekonomifunktion.

I rollen som Ekonomiansvarig kommer du att ha en central och operativ roll i företagets dagliga ekonomiarbete. Du kommer att ansvara för att utveckla processer och rutiner inom redovisning och ekonomistyrning samt hantera inköpsfunktionen och följa upp företagets resultat och kostnadsanalyser. Du leder ekonomiarbetet för ett team om sex personer och gillar att utveckla andra och bygga starka team. Utöver detta kommer du att upprätta månads- och årsbokslut och rapportera direkt till företagets VD.

Kvalifikationer:

• Högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi
• Erfarenhet av självständigt bokslutsarbete, redovisning och rapportering
• Ledarerfarenhet
• Goda kunskaper i Excel
• Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
• Meriterande med erfarenhet av Pyramid och förändringsprocesser

Personliga egenskaper:

• Positiv och engagerad
• Självständig och ansvarsfull
• Analytisk med förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter
• God samarbetsförmåga och lätt att samarbeta med olika funktioner inom företaget
• Gillar helhetsansvar och att koppla siffror till affärsnytta

Placering: Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Karlstad.
Vi erbjuder: En spännande och modern arbetsplats där du kan utvecklas och trivas tillsammans med ett glatt gäng!

I denna rekrytering samarbetar vi med Qtym. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Graflund på 070-423 34 23 alt E-post: sofia.graflund@qtym.se
Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är den 23 juni.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes omgående till ett härligt team

Lagerarbetare
Läs mer Jun 3
Är du en driven lagermedarbetare som är intresserad av att vara en viktig del av vår kunds team? Vi söker nu en lagermedarbetare som kommer att hantera order, emballera försändelser och se till att godset når våra kunder. Rollen innefattar också löpande inventering, hantering av inkommande gods enligt kundens logistiksystem samt på- och avlastning med truck.

Dina Arbetsuppgifter:

• Orderhantering och emballering av försändelser.
• Säkerställa att gods levereras korrekt och i tid.
• Löpande inventering och kvalitetskontroll.
• Hantering av inkommande gods.
• På- och avlastning med truck.

Kvalifikationer:

• Tidigare erfarenhet av lagerarbete.
• Innehar truckkort A+B.

Meriterande:

• Vana av mottagnings- och kvalitetskontroll.
• Erfarenhet av arbete i affärssystemet Monitor.

Vem är du?

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en positiv och flexibel person som gillar nya utmaningar. Du har god fysisk styrka och är stresstålig, vilket gör att du kan hantera ett högt tempo och fysiskt krävande arbetsuppgifter. Du fungerar bra både i grupp och när du arbetar självständigt, vilket är viktigt då våra arbetsuppgifter varierar mellan samarbete och individuellt ansvar. Din förmåga att ta personligt ansvar är avgörande för att säkerställa att våra kunders beställningar hanteras korrekt och levereras i tid.

Hos vår kund får du:

• Arbeta med kompetenta och trevliga kollegor.
• Tillgång till affärssystemet Monitor, dator och läsplatta.
• En arbetsplats med kollektivavtal och god arbetsmiljö.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid via Qtym under initialt sex månader. Efter sex månader har kundföretaget för avsikt att erbjuda anställning hos dem förutsatt att samarbetet fungerat bra.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Food & Beverage Manager till Färjestad BK

Restaurangchef
Läs mer Maj 27
Färjestad BK är en förening med en omfattande och bred verksamhet. Sporten med ca 800 aktiva är föreningens kärnverksamhet med alltifrån knattar till junior, herr och dam elit. Koncernen Färjestad BK är även engagerad inom ett flertal andra verksamhetsområden, däribland genom dotterbolaget Great Event som är en ledande aktör inom event och besöksnäringen. Restaurangverksamhet och Fastighetsutveckling är andra centrala verksamheter inom koncernen. Årligen besöker hundratusentals våra olika evenemang. Koncernen har idag ca 110 helårsanställda och omsätter årligen plus 200 miljoner kronor. Vi har även över 300 engagerade ideella krafter som har en central roll i verksamheten. Matchevent, Karlstad Vin & Deli, Karlstad Beer and Whisky, konserter och Almars Gård är några exempel på varumärken och evenemang som koncernen årligen levererar. Färjestad BK äger och driver Löfbergs Arena med tillhörande faciliteter.

Vi söker nu en passionerad Food & Beverage Manager som vill bidra till att stärka vår position som ledande inom gastronomi i regionen.

Om rollen

Färjestad BK bedriver idag en omfattande mat och dryckesverksamhet i Löfbergs Arena, ute på Almars gård och vid catering till externa event. Vi strävar efter ständig utveckling och innovation för att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. Som F&B Manager hos Färjestad BK kommer du att ha en central roll i att aktivt stärka företagets gastronomiska position i regionen, genom att utveckla och förnya vårt utbud av mat och dryck. Din uppgift är att säkerställa att våra evenemang och vår dagliga drift håller högsta kvalitet och levererar minnesvärda upplevelser till våra gäster. Rollen innebär fullständigt resultat, budget, personal & kvalitetsansvar för avdelningen. Du har flera enhetschefer som rapporterar till dig, som i sin tur leder våra operativa avdelningar inom mat och dryck. Du kommer ingå i en eventgrupp och representera vår mat & dryckesverksamhet internt och externt.

Arbetsuppgifter:

• Utveckla strategier för att öka intäkter och förbättra lönsamheten.
• Säkerställa hög kvalitet och service i alla våra mat- och dryckeserbjudanden.
• Leda och inspirera ditt team för att uppnå högt uppsatta mål.
• Hantera budget, prognoser och ekonomiska analyser.
• Samarbeta med andra avdelningar och externa parter för att skapa unika och minnesvärda evenemang.
• Representera Färjestad BK:s mat- och dryckesverksamhet både internt och externt.

Personen vi söker:

Vi söker nu en positiv ledare som älskar utmaningar och tar ansvar för hela våra mat & dryckesavdelning. Verksamheten inom F&B är omfattande och varierande, den kräver att du som ledare är öppen, flexibel och strukturerad. Du har höga ambitioner och vill utvecklas tillsammans med företaget. Du har fokus på våra gäster och sätter stor stolthet i att ge den bästa upplevelsen.

Vi tror att du som söker är trygg i din roll som ledare och har förmågan att leda gruppen mot mål med uttalat hög ambitionsnivå. Du har lätt för att samarbeta både inom och mellan avdelningar samt tar fullt ägandeskap för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Du har hög ekonomisk kompetens och är van att arbeta med prognoser, resultatanalys & implementering av strategier såväl som att aktivt bidra i strategiska diskussioner inom ditt specialistområde. Du kan restaurangdrift, förstår service och vad som krävs för att vara lönsam och samtidigt utveckla verksamheter.

Vi erbjuder en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter och möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt och ambitiöst team inom en av Sveriges mest välkända idrottsföreningar. Hos oss får du chansen att sätta din prägel på vår mat- och dryckesverksamhet och bidra till vår fortsatta framgång.

Övrigt

Rollen är stationerad i Karlstad. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Stijn Bos, stijn.bos@qtym.se, tel: 0704574771. Din ansökan vill vi ha senast den 17e Juni. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket gör att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansöker gör du via formuläret nedan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Ansök nu

Onsite-tekniker till Atea

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 4
Vi bygger Sverige med IT.

Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som specialister inom it-infrastruktur tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Tillsammans med våra kunder i hela landet bygger Atea Sverige med IT. Vi har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan – från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll.

Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige. Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 7000 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 40 miljarder norska kronor 2020 och är noterad på Oslo Börs. I Sverige är vi ca 2 500 medarbetare på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Omkring 1000 av oss är konsulter.

Är du en noggrann och engagerad person som vill ingå i ett dynamiskt team i en spännande projektbaserad miljö? Vi söker nu en onsite-tekniker till Atea. Du kommer vara en del av ett team på plats ute hos kund där ni utför utbyte av datorer. Du kommer att ingå i ett härligt gäng som har stor gemenskap och nära till skratt. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kund.

Rollen:
Som onsite-tekniker kommer din huvudsakliga roll vara att utföra utbyte av datorer och kringutrustning direkt hos kund. Det innebär att du ansvarar för att ta bort befintlig utrustning och installera nya enheter enligt specificerade riktlinjer och behov. Dina uppgifter inkluderar också att konfigurera de nya datorerna för att säkerställa att de fungerar optimalt inom kundens miljö. En viktig del av arbetet är att noggrant dokumentera varje utförd åtgärd och arbete. Detta säkerställer inte bara spårbarhet och kvalitet i projekten utan ger också värdefull insikt för framtida åtgärder och förbättringar. Då felsökning och problemlösning är en integrerad del av teknikerrollen, kommer du att möta och lösa olika utmaningar i kundmiljön. Att kunna identifiera och åtgärda problem effektivt är avgörande för att leverera en hög nivå av service och support till våra kunder.

Kvalifikationer:
Körkort.
Grundläggande IT-kunskaper.

Meriterande:
Erfarenhet av onsitearbete och IT-support.

Vem är du?
För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en onsite-tekniker med en noggrann och strukturerad arbetsstil som visar god uppmärksamhet på detaljer. Det är viktigt att du har förmågan att fatta beslut och agera självständigt när situationer kräver snabba åtgärder eller lösningar. Din utmärkta problemlösningsförmåga och flexibilitet kommer att vara avgörande när du ställs inför olika utmaningar och behov hos kund. Att kunna anpassa dig och effektivt lösa problem är nyckelfaktorer för att lyckas i denna roll och leverera en högkvalitativ service.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer om tjänsten:
Det här är ett konsultuppdrag på heltid via Qtym. Start omgående och uppdraget sträcker sig till årsskiftet 2024-2025, med möjlighet till förlängning.
Placering: Karlstad.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Logistikchef till ArcelorMittal Construction AB

Logistikchef
Läs mer Maj 17
ArcelorMittal Construction Sverige AB är världskoncernen ArcelorMittals svenska gren. Under varumärkena Armat™ och ArcelorMittal Projekt utvecklar, tillverkar och marknadsför vi ett brett program av byggplåt för allt från villor och flerbostadshus till andra omfattande konstruktioner och projekt. Med produktionsenheter i Karlstad, Sveg och Kungshamn, genererar vi en omsättning på cirka 1 miljard med en arbetsstyrka på omkring 100 anställda. Besök gärna vår hemsida www.arcelormittal.se för ytterligare information om vårt företag.

Om rollen
Som logistikansvarig kommer du att vara ansvarig för att planera, organisera och övervaka vår logistikverksamhet. Det innefattar hantering av materialflöden, tullhantering, lagerhantering, transport, leveranskedja och distribution. I rollen säkerställer du att vi har effektiva och kostnadseffektiva logistikprocesser som möter organisationens behov och mål. Som logistikchef fungerar du även som ett internt bollplank där du arbetar tätt tillsammans med produktion och försäljning. Resor förekommer i tjänsten då du har medarbetare i både Sveg och Karlstad, totalt leder du 5 transportledare. Rollen är inte en del av ledningsgruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Planera och organisera transport och distribution av varor och material.
• Optimering av lagerhanteringen för att minimera kostnader och maximera effektiviteten.
• Utvärdera och förbättra leveranskedjans prestanda.
• Hantera och coacha logistikteamet.
• Förhandla och samarbeta med leverantörer och transportörer.
• Följa upp och analysera logistikdata för att fatta strategiska beslut.

Vem söker vi?

• Dokumenterad erfarenhet inom transport och logistik.
• Erfarenhet av att förhandla avtal och göra kalkyler
• Erfarenhet av att leda och motivera ett team.
• Van att jobba med förbättringsarbete
• Har du erfarenhet av godsmottagning är detta meriterande
• Svenska och engelska i tal och skrift.
• Systemvana, meriterande med kunskaper i Jeeves samt goda kunskaper i Excel.

Som person är du tydlig och en god kommunikatör. Du har en helhetssyn och kan skapa en arbetsmiljö som stimulerar samarbete, gemensamt ansvarstagande och utrymme för ständiga förbättringar. Du har god samarbetsförmåga och är duktig på att underhålla och utveckla dina relationer såväl inom företaget som med leverantörer. Då företaget verkar i en internationell miljö trivs du i en dynamisk och föränderlig värld.

Övrig Information

Tjänsten är placerad i Karlstad och kräver B-körkort.

Om du är redo för en spännande utmaning och tror att du besitter den kompetens som krävs, uppmanar vi dig att skicka ditt CV och personliga brev via formuläret nedan senast den 16 juni.

Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofia Kyrk på sofia.kyrk@qtym.se alt. 070-146 11 64.

Vi är en arbetsgivare som välkomnar mångfald och strävar efter en inkluderande arbetsplats. Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team!

Ansök nu

Embracer Group söker en Corporate Finance Accountant

Revisor
Läs mer Maj 22
Embracer Group är en global koncern av entreprenörsdrivna företag i spel- och underhållningsindustrin noterat på Stockholmsbörsens Large Cap. Med huvudkontor i Karlstad har Embracer Group mer än 12 000 kollegor i över 40 länder och en historik av såväl organisk som förvärvad tillväxt. Koncernen skapar spel och underhållning för en global marknad, genom bland annat sina varumärken Sagan om Ringen, Tomb Raider, Dead Island, Goat Simulator, Ticket to Ride, Sudoku.com.

Tillsammans bygger vi Embracer för framtiden, grundat i våra värderingar förtroende, långsiktigtighet och att omfamna många olika perspektiv.

Embracer Group söker en Corporate Finance Accountant
Till huvudkontoret i Karlstad söker nu Embracer Group en ny kollega som tillsammans med team kommer spela en nyckelroll i arbetet med koncernens externa finansiella rapportering, upprättande av kassaflödesanalys samt hantering av förvärvsrelaterad rapportering enligt internationella standarder (IFRS).

Om rollen
I rollen ingår det att röra sig i gränssnittet mellan Corporate Finance och Financial Control genom att analysera, utvärdera och säkerställa den finansiell information som ligger till grund för extern och intern finansiell rapportering.

Ytterligare så ingår i rollen att tillsammans med Head of Financial Control tillse att koncernen följer IFRS samt att spela en viktig roll i samarbetet med revisorer. Till rollen hör också att utveckla och planera effektiva och moderna arbetssätt för såväl den externa rapporteringen som för den interna rapporteringen till ledning och styrelse.

Vem är du
För att trivas i rollen bör du ha goda kunskaper om IFRS, koncernredovisning, förståelse av samspelet mellan balansräkningar, resultaträkningar och kassaflöde samt tidigare erfarenheter av revision. Du bör kunna se helheten och koppla ditt arbete mot koncernens övergripande strategier.

Som person drivs du av att arbeta med ständig utveckling och att optimera processer och rutiner för en koncern i ständig förändring. Du trivs med många kontaktytor och är duktig på att bygga nätverk internt och externt och även att utbilda andra.

Vad får du
I rollen får du trevliga, ambitiösa och prestigelösa kollegor och du blir en del av ett team som verkar i sann entreprenörsanda med stort engagemang, driv och med frihet under ansvar. Du erbjuds stora möjligheter till utveckling och vidareutbildning inom andra delar som ingår i Corporate Finance och får vara med och jobba in en internationell miljö präglad av entreprenörskap och framåtanda

Övrigt
Rollen är heltid och stationerad i Karlstad. Din ansökan vill vi ha senast den 2024-06-15. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Stijn Bos eller Erik Ramström. Stijn.bos@qtym.se, erik.ramstrom@qtym.se, 054-14 18 00.

Ansök nu

Kommunikatör till LF Värmland

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Maj 23
Om Länsförsäkringar Värmland

Länsförsäkringar Värmland erbjuder sina värmländska kunder ett brett utbud av produkter och tjänster inom försäkring, bank, pension och fastighetsförmedling. Med andra ord ekonomisk trygghet i livets alla lägen. För prylar du äger, livet du lever, verksamheten du driver och människorna som du älskar.

Vikariat som Kommunikatör hos Länsförsäkringar Värmland
Hos LF Värmland händer det mycket spännande, bland annat pågår just nu arbetet med återbäringen till medlemmarna. Nu behöver man förstärka med en kommunikatör till Kommunikationsavdelningen. Tjänsten är ett vikariat fram till årsskiftet.

Om rollen
I rollen som kommunikatör ingår att skriva texter, producera broschyrer och annonser, publicera inlägg på vår hemsida och i sociala medier, driva olika typer av kampanjer, ansvara för event och bistå i andra vanligt förekommande uppgifter som kommunikatör.

Vem är du?

I rollen behöver man vara ambitiös och kreativ som person. Du tycker om att komma med idéer och blir inte stressad av deadlines. Man behöver vara lösningsorienterad, duktig på att prioritera och hålla god struktur i arbetet. I rollen bör man trivas med både självständigt arbete och i team. Det är också bra att ha med sig:

• Goda kunskaper i Adobe-programmen, främst InDesign, för produktion av broschyrer, annonser och liknande.
• Känsla för text och bild.
• Kunskaper om vad som ger resultat i sociala medier.
• Erfarenhet av att arrangera event, både fysiska och digitala, och andra externa aktiviteter.

Vi ser gärna att du har universitetsexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en positiv, trygg och trevlig arbetsmiljö med engagerade och kompetenta medarbetare. Vi driver en aktiv satsning på hälsa och vill att medarbetarna ska trivas och utvecklas, både inom yrket och som människa.

Övrigt
Tjänsten är heltid, och är ett vikariat fram tills årsskiftet. Vi ser gärna en start så fort som möjligt, och vi går därför igenom ansökningarna löpande. Ansöker gör du via formuläret nedan. Din ansökan vill vi ha senast den 2024-06-10. Sofia Graflund, sofia.graflund@qtym.se , 070 423 34 23.

Ansök nu

Onsite-tekniker till Atea

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 27
Vi bygger Sverige med IT.

Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som specialister inom it-infrastruktur tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Tillsammans med våra kunder i hela landet bygger Atea Sverige med IT. Vi har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan – från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll.

Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige. Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 7000 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 40 miljarder norska kronor 2020 och är noterad på Oslo Börs. I Sverige är vi ca 2 500 medarbetare på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Omkring 1000 av oss är konsulter.

Är du en noggrann och engagerad person som vill ingå i ett dynamiskt team i en spännande projektbaserad miljö? Vi söker nu en onsite-tekniker till Atea. Du kommer vara en del av ett team på plats ute hos kund där ni utför utbyte av datorer. Du kommer att ingå i ett härligt gäng som har stor gemenskap och nära till skratt. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kund.

Rollen:
Som onsite-tekniker kommer din huvudsakliga roll vara att utföra utbyte av datorer och kringutrustning direkt hos kund. Det innebär att du ansvarar för att ta bort befintlig utrustning och installera nya enheter enligt specificerade riktlinjer och behov. Dina uppgifter inkluderar också att konfigurera de nya datorerna för att säkerställa att de fungerar optimalt inom kundens miljö. En viktig del av arbetet är att noggrant dokumentera varje utförd åtgärd och arbete. Detta säkerställer inte bara spårbarhet och kvalitet i projekten utan ger också värdefull insikt för framtida åtgärder och förbättringar. Då felsökning och problemlösning är en integrerad del av teknikerrollen, kommer du att möta och lösa olika utmaningar i kundmiljön. Att kunna identifiera och åtgärda problem effektivt är avgörande för att leverera en hög nivå av service och support till våra kunder.

Kvalifikationer:
Körkort.
Grundläggande IT-kunskaper.

Meriterande:
Erfarenhet av onsitearbete och IT-support.

Vem är du?
För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en onsite-tekniker med en noggrann och strukturerad arbetsstil som visar god uppmärksamhet på detaljer. Det är viktigt att du har förmågan att fatta beslut och agera självständigt när situationer kräver snabba åtgärder eller lösningar. Din utmärkta problemlösningsförmåga och flexibilitet kommer att vara avgörande när du ställs inför olika utmaningar och behov hos kund. Att kunna anpassa dig och effektivt lösa problem är nyckelfaktorer för att lyckas i denna roll och leverera en högkvalitativ service.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer om tjänsten:
Det här är ett konsultuppdrag på heltid via Qtym. Start omgående och uppdraget sträcker sig till årsskiftet 2024-2025, med möjlighet till förlängning.
Placering: Karlstad.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Ansvarig Internationell Handel - Handelskammaren Värmland

Näringslivssekreterare/Näringslivsutvecklare
Läs mer Maj 8
Vi är en oberoende och privat finansierad förening med 1200 medlemsföretag som vill göra Värmland till en ännu bättre plats för företagen. Vi är en röst, en mötesplats och en internationell hubb. Vi samtalar, vi möts, vi delar erfarenheter, och vi engagerar oss. Vi samlas kring frågor som elektrifiering, hållbarhet, kompetensförsörjning, internationalisering och kommunikationer.

Vill du vara med och ta värmländska företag ut i världen?
Vi på Handelskammaren Värmland söker nu en ansvarig för internationell handel, som vill vara med och bidra till att världen känner av Värmland ännu mer.

Vi söker dig som har en stark drivkraft för att främja internationell handel och som vill vara en viktig kugge i att driva våra medlemsföretags affärer framåt på den globala arenan. Du har ett strategiskt och praktiskt synsätt inom internationell handel och har förmågan att förstå vad som är relevant för Värmlands näringsliv just nu och i framtiden. Och det är enkelt och självklart för dig att dela detta med andra. Att föra dialog med företag, myndigheter och andra organisationer blir en del av din roll, så erfarenhet av att bygga och bibehålla relationer med partners och företag är en nyckel.

Du är en person som går in helhjärtat i det du tar dig för och ser värdet i att göra skillnad. En gedigen erfarenhet av internationell handel (inom exempelvis tull, export och import) ser vi som självklart, vilket ger dig förståelse för den praktiska sidan av verksamheten. Rollen innebär även budgetansvar, så att arbeta strukturerat och hålla koll på ekonomin är du van vid.

Vi letar efter dig som är expert inom ditt område och samtidigt kan arbeta ödmjukt tillsammans med andra. Du lockas av att utveckla en roll som bidrar till att världen känner av Värmland ännu mer. Att bidra till en härlig laganda i vårt team är viktigt då vi är en liten organisation där alla hjälps åt. God kommunikationsförmåga är ett måste, både i tal och skrift, och du ska kunna representera Handelskammaren i olika forum och offentliga sammanhang.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett engagerande och viktigt uppdrag där du får möjlighet att utveckla Värmlands näringsliv på en internationell nivå. Du kommer att vara en del av en stabil plattform som värdesätter att göra skillnad för Värmland. Hos oss finns en snäll och hållbar arbetsmiljö med balans mellan jobb och fritid.

Din ansökan vill vi ha senast 31 maj 2024
Låter detta som din nästa utmaning? Vänta inte med att söka!
Skicka in din ansökan redan idag via knappen nedan. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start så snart som möjligt. Vårt fina kontor ligger i inre hamns livfulla och växande miljö mitti Karlstad.

Urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi har hittat rätt person. I denna rekrytering samarbetar Handelskammaren med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Sofia Graflund, 070-423 34 23, sofia.graflund@qtym.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Ansök nu

Projekledare till JJt Konsult

Projektledare, IT
Läs mer Apr 19
JJT Konsult AB - Affärssystemsutvecklarna

Vi är ett företag med höga ambitioner som erbjuder skräddarsydda konsulttjänster inom flera olika branscher. Med lång erfarenhet och expertis fungerar vi som en pålitlig partner för våra kunder och stödjer dem på deras affärsresa.

Våra medarbetares kompetens och passion är hjärtat i vår verksamhet. Vi värderar varje individ och uppmuntrar kreativitet och personlig utveckling. Vi strävar efter att skapa en inkluderande och positiv arbetsmiljö där alla kan trivas och växa.

Plattformar vi erbjuder kompetens inom är affärssystemet Pyramid Business Studio, mobila servicesystemet Mobigo och statistikverktyget Power BI.

Är du en nyfiken person som trivs i en konsultativ roll där du får agera spindeln i nätet? Då är det här tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter:

Som projektledare på JJT Konsult kommer du att vara den centrala drivkraften i att utveckla och vårda befintliga kundrelationer samt koordinera arbetet externt och internt. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att fungera som spindeln i nätet och säkerställa att kunderna får den bästa möjliga servicen. Därtill prioritera och koordinera arbetsuppgifter, stämma av med kunden, och hantera eventuella behov och feedback från både kund och team internt.

Du kommer även att leda och driva projekt med fokus på framgångsrik slutförande samt identifiera och utveckla affärsmöjligheter inom befintlig kundbas. Du kommer att skapa och underhålla starka och långsiktiga kundrelationer samt genomföra kundbesök och möten, särskilt i Värmland. Det tillkommer även att ansvara för administrativa uppgifter och dokumentation i samband med projekten. Framåt finns möjligheten att forma rollen efter individuell kompetens och intresse.

Kvalifikationer:

Eftergymnasial utbildning.
Erfarenhet av liknande roll inom affärssystemskonsultation/projektledning.
Erfarenhet av arbete med ERP-system.
Baskunskaper inom IT.

Meriterande:
Erfarenhet av arbete i Pyramid.

Vem är du?

I rollen som projektledare hos JJT Konsult lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker vi en passionerad och kommunikativ individ med stark disciplin och lojalitet. Din nyfikenhet och driftighet driver dig att lösa utmaningar med trial-and-error-mentalitet. Du är flexibel, självständig och har förmågan att samarbeta mot gemensamma mål. Vi uppskattar att du är hungrig inför utveckling och har intresse för att lära dig nya saker.

Företaget erbjuder:

JJT Konsult erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar och en företagskultur som värdesätter initiativ och kreativitet. Vi tror på att investera i våra medarbetares utveckling och tillväxt. Här har du möjlighet att påverka och göra verklig skillnad. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och delar vår passion för kundrelationer och affärssystemkonsultation, ser vi fram emot din ansökan.

Låter det intressant? Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök tjänsten redan idag!

Mer om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid via Qtym under sex månader, därefter är det uttalat att JJT konsult har för avsikt att erbjuda en anställning hos dem.

Ansök nu

Onsite-tekniker till Atea

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Apr 18
Vi bygger Sverige med IT.

Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som specialister inom it-infrastruktur tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Tillsammans med våra kunder i hela landet bygger Atea Sverige med IT. Vi har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan – från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll.

Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige. Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 7000 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 40 miljarder norska kronor 2020 och är noterad på Oslo Börs. I Sverige är vi ca 2 500 medarbetare på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Omkring 1000 av oss är konsulter.

Är du en noggrann och engagerad person som vill ingå i ett dynamiskt team i en spännande projektbaserad miljö? Vi söker nu en onsite-tekniker till Atea. Du kommer vara en del av ett team på plats ute hos kund där ni utför utbyte av datorer. Du kommer att ingå i ett härligt gäng som har stor gemenskap och nära till skratt. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kund.

Rollen:
Som onsite-tekniker kommer din huvudsakliga roll vara att utföra utbyte av datorer och kringutrustning direkt hos kund. Det innebär att du ansvarar för att ta bort befintlig utrustning och installera nya enheter enligt specificerade riktlinjer och behov. Dina uppgifter inkluderar också att konfigurera de nya datorerna för att säkerställa att de fungerar optimalt inom kundens miljö. En viktig del av arbetet är att noggrant dokumentera varje utförd åtgärd och arbete. Detta säkerställer inte bara spårbarhet och kvalitet i projekten utan ger också värdefull insikt för framtida åtgärder och förbättringar. Då felsökning och problemlösning är en integrerad del av teknikerrollen, kommer du att möta och lösa olika utmaningar i kundmiljön. Att kunna identifiera och åtgärda problem effektivt är avgörande för att leverera en hög nivå av service och support till våra kunder.

Kvalifikationer:
Körkort.
Grundläggande IT-kunskaper.

Meriterande:
Erfarenhet av onsitearbete och IT-support.

Vem är du?
För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en onsite-tekniker med en noggrann och strukturerad arbetsstil som visar god uppmärksamhet på detaljer. Det är viktigt att du har förmågan att fatta beslut och agera självständigt när situationer kräver snabba åtgärder eller lösningar. Din utmärkta problemlösningsförmåga och flexibilitet kommer att vara avgörande när du ställs inför olika utmaningar och behov hos kund. Att kunna anpassa dig och effektivt lösa problem är nyckelfaktorer för att lyckas i denna roll och leverera en högkvalitativ service.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer om tjänsten:
Det här är ett konsultuppdrag på heltid via Qtym. Start omgående och uppdraget sträcker sig till årsskiftet 2024-2025, med möjlighet till förlängning.
Placering: Karlstad.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Office Manager (extraarbete) till Grant Thornton Karlstad

Kontorsreceptionist
Läs mer Apr 9
Grant Thornton är ett ledande revisions- och rådgivningsföretag med 1 400 medarbetare som erbjuder tjänster inom revision, skatt, redovisning och specialistrådgivning.

"Tillsammans med entreprenörsföretag skapar vi framtiden – genom att arbeta för hållbar tillväxt. Vi påverkar samhället varje dag. Dels när vi hjälper våra kunder med deras transparens, utveckling och konkurrenskraft, men också genom att utveckla våra medarbetare."

De erbjuder stora möjligheter för deras medarbetare att utvecklas och utmanas. Genom deras fokus på entreprenörsföretag skapas ständigt nya karriärvägar, när branscher utvecklas och nya typer av företag växer fram. Deras medarbetare tar ett aktivt ansvar för sin egen och bolagets utveckling, och växer tillsammans med deras kunder.

Grant Thornton söker en driven och serviceinriktad Office Manager på deltid för att bidra till att hålla kontoret i toppskick och stötta verksamheten. Som Office Manager kommer du att ha en nyckelroll i att skapa en smidig arbetsmiljö och säkerställa att medarbetarna i teamet kan leverera toppkvalité till bolagets kunder. Detta är en utmärkt möjlighet för en student som har ett intresse för redovisning, revision eller skatt och är i slutskedet av sina studier att få värdefull erfarenhet och bygga upp sitt professionella nätverk.

Arbetsuppgifter:

• Ansvara för beställningar av förbrukningsmaterial och se till att kontoret är välförsörjt.
• Koordinera events och evenemang, inklusive kontakta leverantörer för diverse arrangemang.
• Ta emot besökare och leveranser samt vara den vänliga och professionella representanten för företaget. Arbeta med service externt och internt.
• Säkerställa att kontoret är organiserat och i toppskick.

Kvalifikationer:

• Du är student och har 1-2 år kvar på dina studier, fördelaktigt om du läser civilekonomprogrammet.

Meriterande:

• Tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete.

Vem är du?

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som den sociala och kommunikativa personen du är, har du en förmåga att bygga positiva relationer med människor runtomkring dig. Du förstår vikten av att skapa och upprätthålla relationer och är bra på att kommunicera effektivt både internt och externt. Din självgående och servicemedvetna natur gör att du sticker ut i mängden. Du tar egna initiativ och vidtar åtgärder för att få saker gjorda. Du har en förmåga att hitta lösningar på problem och är alltid redo att ta dig an nya uppgifter. Du kan anpassa dig till olika arbetsuppgifter och situationer. Du lägger ingen vikt vid hierarkier eller prestige utan strävar efter att vara en värdefull medlem av teamet.

Anställningsvillkor:

• Uppdraget kommer att omfatta cirka 3 timmar per dag, främst förmiddagar.
• Startdatum för uppdraget är i slutet av augusti.
• Det här är ett konsultuppdrag via Qtym men du arbetar som konsult hos vårt kundföretag.
• Placering: Karlstad, Duvanhuset.

Om du är en engagerad och servicemedveten student som söker ett spännande och utvecklande extrajobb, då kan du vara den vi letar efter! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista anställningsdag, ansök redan idag!

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Felicia Olsson, 070-5668877 alt. felicia.olsson@qtym.se.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se.

Ansök nu

Semestervikarie till Ekonomiavdelningen

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 30
ArcelorMittal Construction Sverige AB är världskoncernen ArcelorMittals svenska gren. Under varumärkena Armat™ och ArcelorMittal Projekt utvecklar, tillverkar och marknadsför vi ett brett program av byggplåt för allt från villor och flerbostadshus till andra omfattande konstruktioner och projekt. Med produktionsenheter i Karlstad, Sveg och Kungshamn, genererar vi en omsättning på cirka 1 miljard med en arbetsstyrka på omkring 100 anställda. Besök gärna vår hemsida www.arcelormittal.se för ytterligare information om vårt företag.

Nu söker vi semestervikarie till vår ekonomiavdelning!
Du kanske tar examen till sommaren, är mitt i studierna eller mellan jobb.
Nu har du chansen att få ett kvalificerat sommarjobb som redovisningsekonom mellan veckorna 26 -28 samt mellan 31-32.

Om rollen
I rollen som redovisningsekonom hanterar du leverantör- och kundreskontra innefattande leverantörsbetalningar, fakturering, inbetalningar, avstämningar och kontroll av kundkrediter. Du sköter även den löpande redovisningen.

Vem är du?
Under sommarmånaderna är många av kollegorna på semester, så du behöver kunna bokföra samt klara av det dagliga ekonomiarbetet under semesterveckorna.

Vad får du?
Självklart får du en ordentlig upplärning av oss, och du får möjligheten att träffa en massa trevliga kollegor som jobbar under sommaren.

Övrigt
I den här tjänsten blir du anställd av Qtym och arbetar på plats hos ArcelorMittal Construction i Karlstad. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Felicia Olsson, felicia.olsson@qtym.se , 054-14 18 00. Din ansökan vill vi ha senast 2024-05-08. Ansöker gör du via formuläret nedan.

Ansök nu

Senior Redovisningsekonom till Freysgruppen AB

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 8
Freysgruppen AB är en av Sveriges största koncern inom flyttservice. Verksamhet bedrivs med egna bolag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Örebro och Karlstad. Den huvudsakliga kundgruppen består av offentlig sektor, såsom kommuner, regioner och statliga verksamheter. Uppdrag utförs också åt privata företag men även privatpersoner finns bland bolagets kunder. I koncernen finns ca 250 anställda och ett 50-tal fordon Bolaget majoritetsägare är Pamica AB. Koncernen som helhet omsätter årligen ca 300 mkr.

Rollen
Nu söker vi en erfaren och kompetent redovisningsekonom som vill vara med och stärka koncernens ekonomifunktion i Karlstad. I rollen kommer du att ansvara för flera bolag från början till slut vilket bland annat innebär löpande bokföring och momsredovisning, månadsbokslut, årsbokslut samt upprättande av årsredovisning. Utöver ovanstående ingår arbetsuppgifter som avstämningar av transaktioner samt löpande rapportering till koncernledning, vilken du kommer arbeta nära. Vi arbetar idag flera olika system, bland annat Visma Administration, Aaro, Agda och Rillion.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk högskoleutbildning, eller motsvarande inom ekonomi och minst fem års erfarenhet av redovisning. Du är van att arbeta självständigt med egna bolag samt upprätta årsbokslut. Det är meriterande om du arbetat med lön samt de system vi nämnt ovan och om du har erfarenhet av koncernredovisning. Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du har en analytisk förmåga samt är duktig på att samarbeta med dina kollegor både på plats och distans. Vidare kommunicerar du obehindrat i tal och skrift på svenska.

Vilka är vi, och vad erbjuder vi dig?
Vi är ett team som arbetar i högt tempo. Vi uppskattar människor med humor, integritet och driv. Vi har en god familjär stämning och högt till tak på kontoret, detta vill vi såklart att du är med och bidrar till. Såklart är vi glada och trevliga och har kul tillsammans på jobbet. Du får en möjlighet att arbeta i en koncern, med många spännande bolag, som hela tiden utvecklas och vill framåt.

Din ansökan vill vi ha senast den 5 maj. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansöker gör du genom ansökningsformuläret nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofia Kyrk på sofia.kyrk@qtym.se alt. 072-146 11 64.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Nu söker vi dig som är snickare, elektriker, truckförare eller rörmokare

Inredningssnickare/Specialsnickare
Läs mer Apr 2
Vi söker engagerade och skickliga snickare, elektriker, truckförare och rörmokare för framtida uppdrag till vår kund.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av respektive bransch.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är positiv, initiativtagande och har förmågan att arbeta självständigt. Ordning och reda är av yttersta vikt, och du bör ha förmågan att hålla koll på dina arbetsuppgifter och vara medveten om ditt omgivande arbetsområde.

Företaget erbjuder:

• En stimulerande arbetsmiljö.
• Stark teamkänsla och möjlighet till utveckling.

Om du uppfyller kvalifikationerna och är redo att ta dig an en spännande och utmanande roll, så ser vi fram emot din ansökan.

Mer om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd via Qtym men arbetar hos vårt kundföretag.

Det här är en förutsättningslös annons för framtida uppdrag till vår kund, när vi får in uppdrag kommer vi att kontakta de kandidater som möter kraven för det specifika uppdraget.

Placering: Kil.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling. Vi jobbar efter vår filosofi:” Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till vår kund

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 15
I över 30 år har vi fått insikter, överraskningar och erfarenheter. Skapat lag, företag och framgångssagor. Hittat spetskompetens, upptäckt problemområden och sett nya möjligheter. ? Vi vet vart Värmland är på väg. Vad behöver du just nu?

Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Personlinhyrning och HR-stöd, samt studentkonsulter via vårt dotterbolag Apecs Studenkonsulter. Läs mer om oss på www.qtym.se.

Kundtjänstmedarbetare
Vi söker flertalet kundtjänstmedarbetare till vår kund i Karlstad. Förutom kunddialog via telefon innebär jobbet en del administrativa uppgifter. Du kommer att hantera inkommande samtal och drivs av att möta kunderna på ett ödmjukt sätt. Kundföretaget erbjuder en gedigen upplärning. Det är en arbetsplats med god stämning, ordning och reda, uppmuntrade kollegor och utvecklande arbetsuppgifter.

Vem är du?
Vi tror att du kommer passa perfekt för rollen om du känner igen dig i att du är:

• Serviceinriktad
• Problemlösande
• Flexibel
• Handlingskraftig
• Resultatorienterad
• Lagspelare

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har jobbat med någon typ av service tidigare. Du har en god datavana och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrig information

Jobbet innebär att du kommer arbeta hos vår kund men är anställd av oss på Qtym.

Start: Mitten på maj om inget annat avtalas. Uppdraget sträcker sig till den 30/9.

Omfattning: Heltid.

Arbetstider: Du jobbar framför allt dagtid 8.00-16.45, men arbetstiden är schemalagd och även kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Placering: Centrala Karlstad

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Senaste ansökningsdag är den 16 april. Har du frågor om tjänsten kontakta Lovisa Wallin Konsultchef lovisa.wallin@qtym.se 072-0853292 alternativt Felicia Olsson Konsultchef Qtym 070-5668877 felicia.olsson@qtym.se

Ansök nu

Leg. psykolog till Clarahälsan

Företagspsykolog
Läs mer Mar 14
Som Sveriges äldsta privata företagshälsa erbjuder vi expertkompetens för ökat välmående i din verksamhet.

Clarahälsan är en oberoende expertresurs inom områdena arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering. Vi har kompetens att identifiera och beskriva sambanden mellan arbetsmiljö, organisation, produktivitet och hälsa. Vi stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet och bidrar till att skapa och bibehålla en god arbetsmiljö som främjar hållbara medarbetare, effektivitet och konkurrenskraft.

Leg. psykolog
En av våra psykologer flyttar tillbaka hem till Skåne och nu söker vi en efterträdare.

Som psykolog på Clarahälsan är du arbetsmiljökonsult och stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Tjänsten innebär samtalsstöd till stor utsträckning men arbetet är varierande och innefattar även uppdrag på organisatorisk- grupp- och individnivå. Det omfattar psykosociala arbetsmiljöfrågor, rehabilitering, kris- och samtalsstöd, konflikthantering, grupputveckling, stresshanteringsinsatser både i grupp och individuellt, chefshandledning, föreläsningar, kartläggningar och arbetsförmågebedömningar.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av klinisk behandling, gärna utifrån KBT. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på grupp- och organisationsnivå. Som person är du social, van att jobba prestigelöst och samarbeta med andra kompetenser. Du har även förmågan att arbeta självständigt. Vi tror att du trivs med att arbeta kundorienterat och har en drivkraft att utveckla det förebyggande och hälsofrämjande psykosociala arbetet i samverkan med kunden.

Vad får du
Hos oss får du jobba med psykologer, beteendevetare, företagssköterskor, administrativ personal, fysioterapeut/ergonom, företagsläkare och arbetsmiljöingenjör, men främst är vi trevliga kollegor som kommer att stötta vår nya arbetskamrat. Du får också jobba med våra fina kunder runt om i Värmland.

Varmt välkommen med din ansökan.

Övrigt
Tjänsten är på heltid, men vi tar också gärna en dialog med dig som kan tänka dig att jobba mindre, med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort för tjänsten är Karlstad, men resor förekommer. Din ansökan vill vi ha senast 2024-04-12. Urvalsarbetet sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansöker gör du via formuläret nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Graflund. Sofia.graflund@qtym.se , 054-14 18 00.

Ansök nu

Driftansvarig till Sunnemo Åkeri

Transportledare
Läs mer Mar 8
Sunnemo Åkeri är ett värmländskt familjeföretag grundat 1998. Idag har vi 65 anställda och 30 lastbilar ute på våra svenska vägar. Vi levererar allt från industrigods till dagligvaruprodukter och kör i större delen av Mellansverige. Våra medarbetare trivs hos oss och vi jobbar ständigt med att alla anställda ska känna trivsel och flexibilitet på jobbet.

I rollen som driftansvarig får du som gillar snabba beslut och ett högt tempo komma till din rätt. Du ges möjlighet att leda, strukturera och utveckla Sunnemo Åkeri tillsammans med ägarna och dina kollegor. Du kommer arbeta i en föränderlig vardag där den ena dagen inte är den andra lik. Med ett pricksäkert beslutsfattande och ett prestigelöst förhållningssätt tror vi att du kommer att trivas hos oss. Du kommer att ha daglig kontakt med dina förare och arbetet kräver att du är lösningsorienterad, analytisk och kan ta snabba beslut. Det är även viktigt att du arbetar proaktivt och använder våra befintliga resurser på ett effektivt sätt, utan att ge avkall på kvalitén.

Förutom ledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakter med leverantörer och kunder. Du har personalansvar ur ett planeringsperspektiv och du har 60 chaufförer som varje dag behöver ett fungerande schema. Det finns även ca 30 fordon i bolaget som kräver service, besiktning samt reparationer. I dina arbetsuppgifter ingår att planera in verkstadsbesök för samtliga fordon. Som drift- och trafikledare ingår du i ledningsgruppen för bolaget.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av transportledning. Har du dessutom erfarenhet av driftledning är det ett stort plus. Du har en god kommunikativ förmåga och är en engagerad och ansvarstagande person som trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Du är en lagspelare med en positiv inställning och en stark vilja att leverera resultat. Du är flexibel och har förmågan att hantera olika situationer på ett professionellt sätt.

Övrigt

Tjänsten är på 100% och tillsvidare där du utgår från vårt kontor i Bråtebäcken strax utanför Karlstad.

Din ansökan vill vi ha senast den 2024-04-07. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Kyrk på Qtym på telefon 072-146 11 64 alt. sofia.kyrk@qtym.se .

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inredningssnickare sökes för kunds räkning

Inredningssnickare/Specialsnickare
Läs mer Apr 2
Nu söker vi en inredningssnickare med start omgående för att förstärka vårt kundföretags team. Som inredningssnickare kommer du vara en viktig del av verksamheten. Vår kund erbjuder en spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av ett framstående företag med djupa rötter och en stark framtid. Du kommer även att få vara del av en företagskultur som värdesätter samarbete, säkerhet och hållbarhet.

Rollen:
Arbetsuppgifterna innebär att du gör allt från listning till uppsättning av skåp i modulerna, samt fixar dörrarna och ventilationen.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är händig och driven samt har vana av att hantera verktyg.

Meriterande:
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som snickare eller motsvarande utbildning.

Vem är du?
För den här tjänsten läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person önskar vi att du uppskattar att arbeta i team och samarbeta med andra kollegor. Du är noggrann och värderar vikten av god kvalitet i arbetet du gör.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer om tjänsten:
Det här är ett konsultuppdrag på heltid via Qtym med start omgående.

Placering: Kil.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling. Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Nu söker vi dig som är snickare, elektriker, truckförare eller rörmokare

Inredningssnickare/Specialsnickare
Läs mer Mar 15
Vi söker engagerade och skickliga snickare, elektriker, truckförare och rörmokare till vår kund.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av respektive bransch.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är positiv, initiativtagande och har förmågan att arbeta självständigt. Ordning och reda är av yttersta vikt, och du bör ha förmågan att hålla koll på dina arbetsuppgifter och vara medveten om ditt omgivande arbetsområde.

Företaget erbjuder:

• En stimulerande arbetsmiljö.
• Stark teamkänsla och möjlighet till utveckling.

Om du uppfyller kvalifikationerna och är redo att ta dig an en spännande och utmanande roll, så ser vi fram emot din ansökan.

Mer om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd via Qtym men arbetar hos vårt kundföretag.

Placering: Kil.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling. Vi jobbar efter vår filosofi:” Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Ekonom på 50% till Teijo

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 20
Industritvättmaskiner under namnet Teijo har producerats i Finland sedan 1967.

Under denna tid har standard- och specialmaskiner levererats till kunder över hela världen. Huvudmarknaderna finns i Norden och Europa.

Teijo AB är ett försäljningskontor med ansvar för den svenska marknaden.

Koncernen består av Teijo A/S, Teijo AB samt Teijo Pesukoneet OY

Är du intresserad av att arbeta i en verksamhetsnära roll med stora möjligheter att
själv påverka din arbetssituation?

Rollen:

I rollen som ekonom kommer du att vara ansvarig för en bred och central del av företags ekonomi. Arbetsuppgifterna inkluderar löpande bokföring, kundfakturering och hantering av in- och utbetalningar. Du kommer även att hantera kund- och leverantörsreskontra samt vara delaktig i löneadministrationen för våra medarbetare. Du ansvarar även för att redovisa skatter och månadsrapportering till platschefen. Du kommer också att vara delaktig i förberedande bokslutsarbete och genomföra efterkalkyler för att utvärdera och följa upp resultatet av sålda projekt. I samarbete med platschefen kommer du att delta i att upprätta och följa upp budgeten för att säkerställa att företaget når sina ekonomiska mål. Ansvar för prisändringar och uppdateringar i vårt affärssystem kommer också att ingå i rollen. Dessutom kommer du att hantera telefonkommunikation, post och vara ansvarig för kontorets inköp.

Kvalifikationer:

• Ett par års erfarenhet av en liknande roll.
• Du är van vid att arbeta med Excel och ekonomisystem.
• Monitor.


Meriterande:

• Crona Lön.

Vem är du?

Som ekonom kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa företagets ekonomiska välmående och framgång. För den här tjänsten lägger vi därav stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du hjälpsam och inte rädd för att hugga i där det behövs. Du tycker om variation och utöver det bidrar du med en positiv stämning.

Låter det intressant? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag! Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Felicia Olsson 0705668877, alternativt felicia.olsson@qtym.se.

Mer om tjänsten:

Tjänsten är en rekrytering via Qtym, du blir efter rekryteringsprocessen direkt anställd av Teijo.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Omfattning: 50%.

Placering: Karlstad.

Ansök nu

Inredningssnickare sökes för kunds räkning

Inredningssnickare/Specialsnickare
Läs mer Mar 15
Nu söker vi en inredningssnickare med start omgående för att förstärka vårt kundföretags team. Som inredningssnickare kommer du vara en viktig del av verksamheten. Vår kund erbjuder en spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av ett framstående företag med djupa rötter och en stark framtid. Du kommer även att få vara del av en företagskultur som värdesätter samarbete, säkerhet och hållbarhet.

Rollen:
Arbetsuppgifterna innebär att du gör allt från listning till uppsättning av skåp i modulerna, samt fixar dörrarna och ventilationen.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är händig och driven samt har vana av att hantera verktyg.

Meriterande:
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som snickare eller motsvarande utbildning.

Vem är du?
För den här tjänsten läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person önskar vi att du uppskattar att arbeta i team och samarbeta med andra kollegor. Du är noggrann och värderar vikten av god kvalitet i arbetet du gör.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer om tjänsten:
Det här är ett konsultuppdrag på heltid via Qtym med start omgående.

Placering: Kil.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling. Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Platschef till Westcon Grundläggning

Platschef, anläggning
Läs mer Mar 7
År 2017 startades Westcon Entreprenad, det första bolaget i Westcon koncernen. Westcon Entreprenad har sitt säte i Karlstad men tillhandahåller mark och anläggningsprojekt i hela Sverige. 2018 fortsatte resan och Westcon Grundläggning startades, ett bolag som utför arbeten som innefattar stål- och betongpålning, spont, jordförstärkning samt injektering. I takt med Westcons tillväxt med fler projekt och större geografiskt område fanns det behov av att växa ytterligare. Därav det nyaste tillskottet i koncernen, Westcon Nord. Westcon Nord grundades år 2020.
Vår gemensamma målsättning är att vara en kunnig och pålitlig entreprenör inom anläggningsbranschen. Tillsammans har vi många års erfarenhet och ett stort kontaktnät.
Vi utför både utförande- och totalentreprenader inom väg, järnväg och industri.
Läs mer westconab.se/om-oss

Westcon fortsätter med sin tillväxtresa. Nu har de en öppning som Platschef på affärsområdet Grundläggning.

Westcon Grundläggning utgår från Göteborg och utför det mesta inom grundläggning över hela Sverige. Sponter, betongpålning, injektering, dragförankring, borrade och slagna stålrörspålar är några av de arbeten vi tillhandahåller.

Om rollen
Som platschef i våra projekt har du en central roll och stort ansvar. Du planerar projektet och leder produktionen från start till mål.

Dina ansvarsområden som platschef:

• Produktiv planering, med strategiska inköp och kostnadsuppföljning/budgetering
• Leverera resultat enligt ekonomiskt uppställda mål för projektet, inkluderande uppföljning och rapportering
• Dokumentation och att leverera rätt kvalitet i enlighet med kontrakt och mål
• Upprätthålla dialog och relation med kunder, leverantörer och underentreprenörer
• Aktivt arbeta för en trygg och inkluderande arbetsmiljö med högt säkerhetsfokus, samt utveckla stödja och motivera medarbetarna

Det är även en förutsättning att kunna ligga borta på projekt i andra delar av landet, därför skall du kunna vara flexibel för att klara av mobiliteten rollen kräver. Som Platschef inom grundläggning håller man igång flera projekt samtidigt och det är viktigt att kunna hantera förändringar med kort varsel eftersom det är en del av vardagen i grundläggningsprojekten. Westcon Grundläggning har sitt säte i Göteborg, och det är fördelaktigt om även du utgår där ifrån. Men det är inget krav, då resor förekommer i tjänsten vilket innebär att du kan utgå från ditt hem.

Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av rollen som platschef, antingen inom anläggning eller grundläggning. För att trivas i rollen som platschef bör du vara lösningsorienterad, affärsinriktad och förstå värdet av goda kundrelationer. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, både i tal och skrift. Då resor ingår är det ett krav att du har B-körkort.

Varför Westcon?
På Westcon får du mer än bara en arbetsplats; du får en plats där din utveckling och påverkan är i fokus. Vi tror på att varje medarbetare är en nyckelspelare i vår tillväxtresa. Här får du chans att påverka och bidra till företagets framtid.

Övrigt
Placering: Med fördel Göteborg eller annan del av Mellansverige.
Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan
Är du personen vi söker? Skicka i så fall in din ansökan redan idag via knappen nedan. Urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi har hittat rätt person, så vänta inte med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Westcon AB med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Stijn Bos, 070-457 47 71, alt stijn.bos@qtym.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Ansök nu

Ekonom på 50% till Teijo

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 12
Industritvättmaskiner under namnet Teijo har producerats i Finland sedan 1967.

Under denna tid har standard- och specialmaskiner levererats till kunder över hela världen. Huvudmarknaderna finns i Norden och Europa.

Teijo AB är ett försäljningskontor med ansvar för den svenska marknaden.

Koncernen består av Teijo A/S, Teijo AB samt Teijo Pesukoneet OY

Är du intresserad av att arbeta i en verksamhetsnära roll med stora möjligheter att
själv påverka din arbetssituation?

Rollen:

I rollen som ekonom kommer du att vara ansvarig för en bred och central del av företags ekonomi. Arbetsuppgifterna inkluderar löpande bokföring, kundfakturering och hantering av in- och utbetalningar. Du kommer även att hantera kund- och leverantörsreskontra samt vara delaktig i löneadministrationen för våra medarbetare. Du ansvarar även för att redovisa skatter och månadsrapportering till platschefen. Du kommer också att vara delaktig i förberedande bokslutsarbete och genomföra efterkalkyler för att utvärdera och följa upp resultatet av sålda projekt. I samarbete med platschefen kommer du att delta i att upprätta och följa upp budgeten för att säkerställa att företaget når sina ekonomiska mål. Ansvar för prisändringar och uppdateringar i vårt affärssystem kommer också att ingå i rollen. Dessutom kommer du att hantera telefonkommunikation, post och vara ansvarig för kontorets inköp.

Kvalifikationer:

• Ett par års erfarenhet av en liknande roll.
• Du är van vid att arbeta med Excel och ekonomisystem.

Meriterande:

• Crona Lön.
• Monitor.

Vem är du?

Som ekonom kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa företagets ekonomiska välmående och framgång. För den här tjänsten lägger vi därav stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du hjälpsam och inte rädd för att hugga i där det behövs. Du tycker om variation och utöver det bidrar du med en positiv stämning.

Låter det intressant? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag! Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Felicia Olsson 0705668877, alternativt felicia.olsson@qtym.se.

Mer om tjänsten:

Tjänsten är en rekrytering via Qtym, du blir efter rekryteringsprocessen direkt anställd av Teijo.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Omfattning: 50%.

Placering: Karlstad.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Sveafastigheter

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 8
Sveafastigheter äger, förvaltar och utvecklar långsiktigt hyresrätter? i tillväxtregioner i hela landet, med ett lokalt engagemang för varje plats och ett starkt hållbarhetsfokus. Vi arbetar för att erbjuda en bredd av hyresrätter som efterfrågas av många, som står sig över tid och där människor trivs och känner sig trygga.
Länk till vår hemsida där du kan läsa mer om oss!

Är du en händig, teknisk och serviceinriktad person som gillar att jobba självständigt, då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu en Fastighetstekniker som vill vara ansikte utåt för vår satsning i Karlstad.

Sveafastigheter ökar nu sitt bestånd med 300 nybyggda lägenheter i Karlstad. 100 lägenheter är redan färdigställda och de resterande 200 beräknas vara färdiga för inflyttning under våren och sommaren 2024.

Om Rollen:
Som fastighetstekniker ansvarar du för driftsfrågor, felavhjälpande underhåll och tekniska installationer i bostadslägenheter. I rollen har du nära kontakt med våra hyresgäster och arbetar aktivt för att skapa långsiktiga relationer. Du kommer vara vår representant i Karlstad vilket innebär ett självständigt jobb med stort eget ansvar och en möjlighet att utveckla rutiner och arbetssätt.
Vi har en prestigelös företagskultur så givetvis kommer du att ha ett stort stöd av dina kollegor i andra regioner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Ta emot och åtgärda felanmälningar
• Hantera garantiärenden
• Genomföra reparationer
• Byta filter och allmän tillsyn av ventilationssystemen, värmesystem och värmepumpar
• Systematiskt brandskyddsarbete
• Utföra lägenhetsbesiktningar
• Sköta inre och i viss mån yttre miljö
• Ansvara för beställningar och följa upp mindre reparationer och underhåll
• Vara behjälplig i ombyggnads- och renoveringsprojekt

Vem är du?
Vi söker dig som är självgående, tycker om att ge service, är praktiskt lagd och som vill bidra till en bra boendemiljö för våra hyresgäster. Du har lätt för att samarbeta, håller vad du lovar och tycker om att lösa problem. För att trivas hos oss bör du vara flexibel gällande förändringar och klara att arbeta självständigt. Sveafastigheter är ett entreprenöriellt bolag där varje medarbetare tar ansvar och bidrar med positiv energi och affärsmässighet.

Utöver ovanstående ser vi att du har kunskap och erfarenhet av följande:

• Relevant utbildning, gärna som fastighetstekniker
• Några års erfarenhet från arbete som fastighetstekniker i bostäder alternativt erfarenhet inom VVS, bygg eller el
• God svenska i tal och skrift
• Datorvana och van användare av digitala verktyg
• Körkort

Övrigt:

Placering: Karlstad

Tillträde enligt överenskommelse

Vi begär utdrag ur belastningsregister för alla våra medarbetare

Ansökan:

Är du personen vi söker? Skicka i så fall in din ansökan redan idag via knappen nedan. Urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi har hittat rätt person. Sista ansökningsdag är dock den 16e mars 2024

I denna rekrytering samarbetar Sveafastigheter Services AB med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stijn Bos, 0704574771 alt. stijn.bos@qtym.se

Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Ansök nu

Ekonom på 50% till Teijo

Ekonomiassistent
Läs mer Feb 5
Industritvättmaskiner under namnet Teijo har producerats i Finland sedan 1967.

Under denna tid har standard- och specialmaskiner levererats till kunder över hela världen. Huvudmarknaderna finns i Norden och Europa.

Teijo AB är ett försäljningskontor med ansvar för den svenska marknaden.

Koncernen består av Teijo A/S, Teijo AB samt Teijo Pesukoneet OY

Är du intresserad av att arbeta i en verksamhetsnära roll med stora möjligheter att
själv påverka din arbetssituation?

Rollen:

I rollen som ekonom kommer du att vara ansvarig för en bred och central del av företags ekonomi. Arbetsuppgifterna inkluderar löpande bokföring, kundfakturering och hantering av in- och utbetalningar. Du kommer även att hantera kund- och leverantörsreskontra samt vara delaktig i löneadministrationen för våra medarbetare. Du ansvarar även för att redovisa skatter och månadsrapportering till platschefen. Du kommer också att vara delaktig i förberedande bokslutsarbete och genomföra efterkalkyler för att utvärdera och följa upp resultatet av sålda projekt. I samarbete med platschefen kommer du att delta i att upprätta och följa upp budgeten för att säkerställa att företaget når sina ekonomiska mål. Ansvar för prisändringar och uppdateringar i vårt affärssystem kommer också att ingå i rollen. Dessutom kommer du att hantera telefonkommunikation, post och vara ansvarig för kontorets inköp.

Kvalifikationer:

• Ett par års erfarenhet av en liknande roll.
• Du är van vid att arbeta med Excel och ekonomisystem.

Meriterande:

• Crona Lön.
• Monitor.

Vem är du?

Som ekonom kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa företagets ekonomiska välmående och framgång. För den här tjänsten lägger vi därav stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du hjälpsam och inte rädd för att hugga i där det behövs. Du tycker om variation och utöver det bidrar du med en positiv stämning.

Låter det intressant? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag! Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Felicia Olsson 0705668877, alternativt felicia.olsson@qtym.se.

Mer om tjänsten:

Tjänsten är en rekrytering via Qtym, du blir efter rekryteringsprocessen direkt anställd av Teijo.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Omfattning: 50%.

Placering: Karlstad.

Ansök nu

Säljare till JMS Vattenrening

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jan 9
JMS Vattenrening förser hushåll över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett sundare vatten. Vi finns nära dig och hjälper dig med allt från analys och installation till underhåll och service.

JMS Vattenrening startades 1994 i Örebro med en tydlig affärsidé – att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris. JMS vattenrening finns idag på mer än 20 orter över hela landet. Företaget marknadsför och säljer vattenreningssystem till främst hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter. Vi är en trygg partner under hela processen och finns med från första kontakt till installation.

Vår vision är att med engagemang och närhet ge fler en anpassad och hälsosam vattenkvalitet. Vår kunskap och erfarenhet gör det möjligt för alla att få en vattenrening att lita på

Har du erfarenhet av försäljning och vill ta ett nytt steg i karriären? JMS Vattenrening distrikt Värmland och Dalsland söker nu en driven och engagerad säljare. Företaget erbjuder nu en roll med stor frihet under ansvar.

Rollen:
Som säljare är du oftast den som träffar kunderna först och är därmed det första intrycket av företaget. Rollen innebär ett stort mått av frihet och du planerar och genomför dina dagar själv, med support från dina kollegor. Arbetet innebär att du planerar dina kundbesök, genomför dem hos kunden, gör en analys av deras behov samt lägger fram ett förslag som löser kundens behov. Det ingår även rådgivning till företagets kunder och någon de kan luta sig mot i sitt beslut. Huvudfokuset i din roll är att sälja nyinstallationer och du kommer även att följa upp med kunder efter installation för att säkerställa deras nöjdhet.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av tidigare roll som säljare.

Meriterande:
Erfarenhet av uteförsäljning. Erfarenhet av likvärdig bransch. Teknikintresse.

Vem är du?
För den här tjänsten läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående person som har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Vidare är du en strukturerad person som trivs med att planera och organisera ditt arbete. Vi ser även att du är ärlig och har ett genuint intresse för människor samt tycker om att skapa relationer.

Låter detta som du? Skicka in din ansökan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer om tjänsten:
Det här är en direktrekrytering där Qtym sköter rekryteringsprocessen men du blir erbjuden en anställning direkt hos vårt kundföretag. Provanställning 6 månader, därefter tillsvidareanställning förutsatt att samarbetet fungerat bra. Placering: Tjänsten utgår från Karlstad, men med stor flexibilitet till arbete hemifrån. Tveka inte att söka även om du är bosatt i annan del av Värmland eller Dalsland. Tjänstebil ingår för kundbesök.

Ansök nu

Filialchef till Rexel

Platschef, bygg
Läs mer Jan 9
Vi brinner för en hållbar framtid!
Vårt sätt att bidra till det är genom elektrifiering. Varje dag, i mer än 20 länder runt om i världen, guidar vi kunder genom utmaningar i deras arbete för att göra installationer, infrastrukturer och fastigheter mer bekväma och säkra. Och inte minst, mer energismarta, ekonomismarta och miljösmarta. Vi kopplar samman och distribuerar morgondagens hållbara elektriska värld redan idag. Vill du vara med på denna resa och drivs du av affärer och ledarskap så kan det här vara en roll för dig.

Vi söker ny Filialchef till Karlstad!

Arbetsuppgifter

I rollen som Filialchef blir du en nyckelperson för Rexels fortsatta framgång. Du har ett helhetsansvar för filialen i Karlstad vilket innebär en kontinuerlig utveckling och drift med fokus på kunder, försäljning, lönsamhet, marknadsföring och inte minst medarbetare. Tillsammans med säljteamet har du en nära och kontinuerlig kontakt med kunder för att skapa långsiktiga samarbeten och identifiera nya affärsmöjligheter som möter kundernas behov. Du sätter mål, planerar och följer upp aktiviteter för fortsatt tillväxt inom ditt område. Genom ett gott ledarskap och affärsmannaskap med fokus på kvalitet och resultat, uppnår ni tillsammans en ökad närvaro hos kund. Som Filialchef har du personalansvar för 6 medarbetare. Du rapporterar till Regionchefen Väst och ingår i regionledningen.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som har erfarenhet av att utveckla försäljning och leda och skapa resultat genom andra. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha god kunskap inom elbranschen eller närliggande verksamhet. Det är en stor fördel om du har kännedom om marknaden, konkurrenter och att du har ett upparbetat och relevant nätverk. Du har goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel, samt grundläggande kunskaper inom ekonomi, det är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Personliga egenskaper

För att passa in hos oss vill vi att du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra, både internt och externt. Du är lyhörd både för våra kunders och medarbetarnas olika behov. I din ledarroll så drivs du av att motivera och utveckla dina medarbetare. Du anstränger dig för att leverera lösningar och bidrar ofta med nya idéer och angreppssätt i frågor kopplat till både medarbetar- och kundnytta. Du har en förmåga att gå från ord till handling som leder till goda resultat och alltid med kundens behov och nytta i fokus. Du har örat mot rälsen och håller dig ständigt uppdaterad om utvecklingen på marknaden och närliggande branscher. Som person är du positiv och framåtlutad och räds inte att ta dig an en utmaning, eller två. Du är strukturerad och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva förändringsarbete och vana vid att skapa tillväxt i en konkurrensutsatt miljö.

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Hälsa och välmående är viktigt för oss, därför har alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag, vi har även en partner för företagshälsovård. Vi genomför årligen olika friskvårdssatsningar, nyligen hade vi en hel månad full av aktiviteter. Flera gånger om året genomför vi vår egen medarbetarundersökning 'Our Voice' där alla medarbetare ges möjlighet att uttrycka sina åsikter inom en rad områden som ledarskap och arbetsmiljö. Utveckling är något vi brinner för och genom vår 'Rexel Academy' eller andra utbildningssatsningar får alla medarbetare tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling.

Övrigt
Din ansökan vill vi ha senast den 2024-02-08. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Låbbman på Qtym på telefon 073-674 43 30 eller via e-post på julia.labbman@qtym.se.

Då vi aktivt strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka välkomnar vi sökande med olika bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan och låt oss tillsammans skapa framgång på Rexel!

Ansök nu

Teknisk och erfaren orderhanterare till Norsk Analyse

Ordermottagare
Läs mer Jan 22
Norsk Analyse - a strong brand with analytical solutions

Norsk Analyse är Nordens ledande tillverkare av analyssystem för Process, Kraftenergi och Marin. Företaget representerar en av världens största producenter av analysatorer och analysutrustning. Företaget grundades 1988 och ingår nu i Addtech Group, som omsätter for 1,6 miljard euro per år. Norsk Analyse består av 100+ engagerade människor över hela världen. Företaget omsätter cirka 43 miljoner euro per år och har sitt huvudkontor i Tønsberg, Norge och dotterbolag i Sverige, Danmark, Finland, Dubai och USA.

Norsk Analyse fortsätter att växa, och behöver fler kollegor till vårt Sales & Supply team!

Om rollen
Rollen kommer innebära att ta emot, koordinera och följa upp kundorder kopplade till våra större leveranser av produkt och projekt. Som ordermottagare kommer du tillhöra ett varmt och härligt gäng som dagligen arbetar för ett bra resultat.
Vi har vårt huvudkontor i Tönsberg, men på kontoret i Grums har vi test- och produktionsavdelning, projektingenjörer, inköpare samt säljare. Du kommer vara stationerad i Grums, och därav nära test- och produktionsavdelningen samt produktionsingenjörerna.

Dina ansvarsområden och uppgifter

• Ta emot, koordinera och följa upp kundorder för större instrumentleveranser och projekt
• Hantera och ha fullt ägarskap för leveransen av våra egenproducerade produkter
• Proaktivt arbeta med uppföljning av kunder och leverantörer

Om dig
Som person tror vi att du är lösnings- och kundorienterad, du är duktig på att kommunicera, så väl på engelska som svenska både i tal och skrift. Vårt arbetsspråk är engelska. Du har ett systematiskt arbetssätt, samtidigt du nyfiket tar dig ann diverse uppgifter. Förutom detta så tror vi att du också har;

• Teknisk förståelse och arbetat inom liknande bransch tidigare
• God förståelse för IT-system, vi använder Dynamics 365 som ERP - och CRM system
• Det är meriterande om du har erfarenhet av instrumentering eller automationsprodukter

Vad kan vi erbjuda dig?

• Vi är ett litet, internationellt företag som levererar tjänster och produkter till kunder över hela världen
• Norsk Analyse är ett företag med gott renommé på marknaden, och många spännande projekt
• Härliga och snälla kollegor som bidrar till en bra arbetsmiljö och företagskultur
• Gemenskap är viktigt, därför ser vi till att göra roliga kick off ihop.
• En arbetsplats som med sina produkter bidrar till bättre miljö.

Övrigt
Din ansökan vill vi ha senast den 2024-02-07. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Låbbman på Qtym på telefon 073-674 43 30 eller via e-post på julia.labbman@qtym.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Automationstekniker/plc-programmerare till Norsk Analyse!

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Jan 22
Norsk Analyse - a strong brand with analytical solutions

Norsk Analyse är Nordens ledande tillverkare av analyssystem för Process, Kraftenergi och Marin. Företaget representerar en av världens största producenter av analysatorer och analysutrustning. Företaget grundades 1988 och ingår nu i Addtech Group, som omsätter for 1,6 miljard euro per år. Norsk Analyse består av 100+ engagerade människor över hela världen. Företaget omsätter cirka 43 miljoner euro per år och har sitt huvudkontor i Tønsberg, Norge och dotterbolag i Sverige, Danmark, Finland, Dubai och USA.

Vi söker en automations- och PLC-programmerare till Grums, Sverige.

Norsk Analyse levererar kompletta analyssystem till industrin och vi önskar oss fler kollegor. En av rollerna är en automationsingenjör/PLC-programmerare som bidrar till innovativa automationslösningar som är en del av våra leveranser till kunder över hela världen.

Vi utvecklar och producerar nyckelfärdiga lösningar, och du kommer att följa projekten hela vägen från ritbordet till färdig användning hos kunden. Detta innebär att det kan förekomma en del resor i tjänsten.
Vi letar efter dig som kan arbeta självständigt och lösningsorienterat. Du bör trivas med att arbeta hands-on och nära hårdvaran. Rollen ger också goda möjligheter att komma ut till kund och se hur saker och ting fungerar i den verkliga världen, samt i ett större sammanhang. Det ger variation i arbetet och ger dig en insikt i många branscher/processer. Du kommer delta vid funktionstester och driftsättning.

Det är nödvändigt att du har kompetens och kunskap inom automation/PLC-programmering samt arbetslivserfarenhet inom detta området. Om du även har erfarenhet av fältarbete med planering och driftsättning säger vi - JA TACK!

Du bör:

• Ha relevant högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet inom PLC/automation.
• Det är meriterande om du arbetat med system från Simens, Wago eller Beijer
• Kunskap om och erfarenhet av projektering och/eller driftsättning av automationssystem
• Kompetens från något av dessa verktyg; Codesys, Elcockpit, TIA portal eller ixdeveloper
• Du tar självständiga beslut, både om vad du behöver för att utföra ditt arbete och hur det bäst kan lösas
• Trivas med att samarbeta med andra, oavsett var i världen de befinner sig
• Ha goda kunskaper i det engelska språket, såväl tal som skrift. Engelska är vårt arbetsspråk

Vad kan vi erbjuda dig?

• Vi är ett internationellt företag med gedigen kompetens inom alla produkter och tjänster vi levererar - det gör arbetsvardagen spännande
• Vi är ett företag med mycket gott rykte på marknaden och har därför kontinuerlig tillgång till intressanta projekt som ska genomföras
• Du får ett självständig roll i nära samarbete med en av våra bästa kollegor, Peer
• Vi har en ledningsgrupp med gedigen erfarenhet från branschen, och som ledare rankar de högt på motivationsskalan
• Du får stor frihet att styra och påverka din egen arbetsdag

Hos oss ska det vara roligt att arbeta, i ett team med gemensamt fokus på kvalité i allt vi gör. Vi strävar efter att vara det bästa och mest kompetenta teamet inom branschen. Det lyckas vi med eftersom vi har starkt engagemang för våra kunder och de leveranser vi utlovat att genomföra. Kollegialt stödjer och utmanar i varandra från början till slut.

Övrigt
Din ansökan vill vi ha senast den 2024-02-04. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Låbbman på Qtym på telefon 073-674 43 30 eller via e-post på julia.labbman@qtym.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker pensionärer till extrajobb inom reception

Receptionist, telefonist
Läs mer Jan 8
Qtyms erbjudande är brett men nischat, gränsöverskridande men personligt. Anledningen till det är att vi är nyfikna. På företag och på dig. Våra tjänster är indelade i verksamhetsområdena Bemanning, Rekrytering & HR-stöd, samt Studentkonsulter via vårt dotterbolag Apecs Studentkonsulter. Vi är ett värmländskt företag som startade i Karlstad 1990.
Läs mer om oss, www.qtym.se

Letar du efter ett extrajobb där du får jobba med kundservice och administration? Där du ständigt får lära dig nytt och utvecklas? Då kan det här vara något för dig.

Vi på Qtym bemannar receptioner runt om i Karlstad och söker nu en flexibel person som vill jobba extra vid behov.

Rollen

Du kommer att jobba med sedvanligt receptionsarbete. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att välkomna och guida besökare, ta emot leveranser, hantera telefonsamtal och e-postkorrespondens. Som receptionist kommer du även att vara en viktig del av teamet och bidra till att hålla kontoret i toppskick.

Kvalifikationer

• Du är pensionär.
• Erfarenhet av administration och/eller kundservice.

Meriterande

• Erfarenhet av reception.
• Körkort.

För den här tjänsten läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är en flexibel person som har möjlighet att hoppa in när det behövs. Det rör sig ofta om kort varsel då du täcker upp för ordinarie personal vid sjukdom och ledighet. Vidare är du social, positiv och ansvarstagande och trivs i mötet med andra människor. Du jobbar självständigt och har inga problem med att ta egna initiativ.

Låter det här som dig? Ansök redan idag då urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Övrigt

Tjänsten är en bemanning där du kommer jobba som konsult via Qtym.

Placering: Karlstad.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Felicia Olsson, 070-5668877 alt. felicia.olsson@qtym.se.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se.

Ansök nu

Nu söker vi dig som är snickare, elektriker, truckförare eller rörmokare

Inredningssnickare/Specialsnickare
Läs mer Dec 18
Vi söker engagerade och skickliga snickare, elektriker, truckförare och rörmokare till vår kund.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av respektive bransch.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är positiv, initiativtagande och har förmågan att arbeta självständigt. Ordning och reda är av yttersta vikt, och du bör ha förmågan att hålla koll på dina arbetsuppgifter och vara medveten om ditt omgivande arbetsområde.

Företaget erbjuder:

• En stimulerande arbetsmiljö.
• Stark teamkänsla och möjlighet till utveckling.

Om du uppfyller kvalifikationerna och är redo att ta dig an en spännande och utmanande roll, så ser vi fram emot din ansökan.

Mer om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd via Qtym men arbetar hos vårt kundföretag.

Placering: Kil.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling. Vi jobbar efter vår filosofi:” Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

IT-konsult till It-teknikernas hus

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Dec 28
För oss är det viktigt att vara en aktiv samarbetspartner, inte en passiv leverantör. Vårt uppdrag är att med IT-stöd tillföra ökad effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.
Läs mer om It-teknikerna här

Om företaget:
IT-Teknikernas hus är ett framstående företag inom IT-branschen. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa IT-lösningar och tekniksupport till våra kunder. Vi söker nu en engagerad och kompetent IT-tekniker som vill vara en del av vårt team och bidra till vår fortsatta framgång.

Du erbjuds:

• En mycket stimulerande arbetsmiljö och ett fint kontor med Karlstads absolut bästa läge
• Möjligheter till professionell utveckling och vidareutbildning
• Konkurrenskraftig lön och förmåner som förmånsbil, träningskort etc

Arbetsbeskrivning:
Som IT-tekniker kommer du att vara ansvarig för att leverera hög kvalite och service till våra kunder både i privat och offentlig sektor. Du kommer att arbeta nära våra kunder för att förstå deras behov och erbjuda effektiva IT-lösningar. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera IT-infrastruktur, IT-Säkerhet, samt allmänt vedertagna systemlösningar såsom 365, Azure/Entra, Intune, MFA lösningar etc.

Kvalifikationer:

• Relevant utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
• Erfarenhet av 365, Azure/Entra, Veeam, MFA
• Kunskaper inom säkerhetslösningar
• Stark problemlösningsförmåga och analytiskt tänkande
• Förmåga att arbeta självständigt och i team
• Kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska

Egenskaper:

• Entusiastisk och proaktiv attityd
• Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt och leverera resultat inom givna tidsramar
• Utmärkta kommunikationsfärdigheter och kundservice

Om du tycker att detta stämmer in på dig och är redo att anta utmaningen och vara en del av ett dynamiskt team som strävar efter excellens, ser vi framemot din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast.
Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Julia Låbbman, julia.labbman@qtym.se alt 073-674 43 3.

Ansök nu

Platschef till Westcon Grundläggning

Platschef, anläggning
Läs mer Jan 9
År 2017 startades Westcon Entreprenad, det första bolaget i Westcon koncernen. Westcon Entreprenad har sitt säte i Karlstad men tillhandahåller mark och anläggningsprojekt i hela Sverige. 2018 fortsatte resan och Westcon Grundläggning startades, ett bolag som utför arbeten som innefattar stål- och betongpålning, spont, jordförstärkning samt injektering. I takt med Westcons tillväxt med fler projekt och större geografiskt område fanns det behov av att växa ytterligare. Därav det nyaste tillskottet i koncernen, Westcon Nord. Westcon Nord grundades år 2020.
Vår gemensamma målsättning är att vara en kunnig och pålitlig entreprenör inom anläggningsbranschen. Tillsammans har vi många års erfarenhet och ett stort kontaktnät.
Vi utför både utförande- och totalentreprenader inom väg, järnväg och industri.
Läs mer westconab.se/om-oss

Westcon fortsätter med sin tillväxtresa. Nu har de en öppning som Platschef på affärsområdet Grundläggning.

Westcon Grundläggning utgår från Göteborg och utför det mesta inom grundläggning över hela Sverige. Sponter, betongpålning, injektering, dragförankring, borrade och slagna stålrörspålar är några av de arbeten vi tillhandahåller.

Om rollen
Som platschef i våra projekt har du en central roll och stort ansvar. Du planerar projektet och leder produktionen från start till mål.

Dina ansvarsområden som platschef:

• Produktiv planering, med strategiska inköp och kostnadsuppföljning/budgetering
• Leverera resultat enligt ekonomiskt uppställda mål för projektet, inkluderande uppföljning och rapportering
• Dokumentation och att leverera rätt kvalitet i enlighet med kontrakt och mål
• Upprätthålla dialog och relation med kunder, leverantörer och underentreprenörer
• Aktivt arbeta för en trygg och inkluderande arbetsmiljö med högt säkerhetsfokus, samt utveckla stödja och motivera medarbetarna

Det är även en förutsättning att kunna ligga borta på projekt i andra delar av landet, därför skall du kunna vara flexibel för att klara av mobiliteten rollen kräver. Som Platschef inom grundläggning håller man igång flera projekt samtidigt och det är viktigt att kunna hantera förändringar med kort varsel eftersom det är en del av vardagen i grundläggningsprojekten. Westcon Grundläggning har sitt säte i Göteborg, och det är fördelaktigt om även du utgår där ifrån. Men det är inget krav, då resor förekommer i tjänsten vilket innebär att du kan utgå från ditt hem.

Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av rollen som platschef, antingen inom anläggning eller grundläggning. För att trivas i rollen som platschef bör du vara lösningsorienterad, affärsinriktad och förstå värdet av goda kundrelationer. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, både i tal och skrift. Då resor ingår är det ett krav att du har B-körkort.

Varför Westcon?
På Westcon får du mer än bara en arbetsplats; du får en plats där din utveckling och påverkan är i fokus. Vi tror på att varje medarbetare är en nyckelspelare i vår tillväxtresa. Här får du chans att påverka och bidra till företagets framtid.

Övrigt
Placering: Med fördel Göteborg eller annan del av Mellansverige.
Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan
Är du personen vi söker? Skicka i så fall in din ansökan redan idag via knappen nedan. Urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi har hittat rätt person, så vänta inte med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Westcon AB med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Julia Låbbman, 073-674 43 30, julia.labbman@qtym.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.

Ansök nu

Treasury Specialist till Embracer Group AB

Finansekonom
Läs mer Dec 20
Treasury Specialist till Embracer Group AB
Embracer Group AB utökar nu Group Treasury teamet och söker en Treasury Specialist.

Är du en engagerad, strukturerad och analytisk person som trivs i en dynamisk miljö. Då kanske du är den vi söker till Group Treasury. Du kommer få jobba i en internationell koncern med både intern och extern kontakt på global basis. Vi är övertygade om att en positiv attityd och problemlösarförmåga är en nyckel för att trivas i rollen, där du kommer ha möjlighet att påverka och optimera befintliga processer.

Rollen
Rollen är placerad i Karlstad och du rapporterar till Head of Group Treasury. Som Treasury Specialist får du en bred och omväxlande roll. En av dina huvudsysslor är att vara ansvarig för vårt treasury management system, Treasury Systems. Där hanterar du finansiell redovisning, ser till att systemet genererar rätt information och tar fram relevanta rapporter.

En annan huvudsyssla är hantering den interna låneportföljen, vilket innebär registrering av lån samt löpande hantering av lånen såsom räntebetalning och amortering.

I rollen ingår även arbetsuppgifter såsom:

• Intern FX, hantera valutaväxlingar mellan bolagen
• Cashpoolavstämningar
• KYC för moderbolagets räkning och supportera våra dotterbolag globalt
• Bistå interna treasurybetalningar
• Riskkontroll

Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du gilla siffror, vara noggrann och tycka om förbättringsarbete. Du behöver vara duktig på system och nyfiken på vad system kan göra för att förbättra verksamheten. Du är en duktig administratör med erfarenhet av att ta fram underlag och rapporter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av internlån, KYC-arbete, riskhantering eller har jobbat med valuta.

I rollen ingår att ha många kontakter, både internt och externt, det är därför viktigt att du är duktig socialt och kan bygga nätverk, samt är lösningsfokuserad och prestigelös.

Det är också viktigt att du är ödmjuk som person, med fötterna på jorden som trivs i en entreprenöriell och snabbväxande miljö.

Vad ger tjänsten dig
En möjlighet att vara med och jobba i ett internationellt bolag som verkar i en spännande och växande underhållningsindustri. Du blir en del av ett team som verkar i sann entreprenörsanda med stort engagemang, driv och med frihet under ansvar. Självklart är vi ett gäng varma och glada kollegor som kommer att stötta och bistå vår nya kollega på jobbet.

Vi ser en styrka i att ha medarbetare med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt. Även om du inte kan bocka av alla erfarenheter vi efterfrågar men ändå känner att rollen kan vara något för dig, så uppmanar vi dig att söka. Vi sätter ihop ett utbildningspaket tillsammans med dig för att du ska känna dig bekväm i din nya roll. Varmt välkommen med din ansökan.

- Tjänsten är på heltid
- Placeringsort Karlstad

Sista ansökningsdag är 2024-01-14. Intervjuer sker löpande, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas endast emot via formuläret nedan.

För frågor om tjänsten kontakta Erik Ramström eller. Tel 054-14 18 00.
erik.ramstrom@qtym.se

Om Embracer Group
Embracer Group är en global koncern med kreativa, entreprenörsledda verksamheter inom PC-, konsol-, mobil- och brädspel samt andra relaterade medier inom spel- och underhållningsindustrin. Över 15 000 passionerade medarbetare skapar underhållning och värde för spelare och kunder världen över med en av industrins största varumärkesportföljer. Koncernen har en decentraliserad affärsmodell där duktiga entreprenörer driver sin verksamhet genom självständiga operativa koncerner, var och en med sitt eget unika arv, varumärke, och affärsstrategi, men baserat på ett gemensamt ramverk för bolagsstyrning och ansvar.

Embracer Group har huvudkontor i Karlstad med verksamhet i över 40 länder, bolaget har en historik av organisk och förvärvad tillväxt. Grundat i våra värderingar förtroende, långsiktighet och att omfamna många olika perspektiv, bygger vi Embracer Group tillsammans för framtiden. Läs mer om oss embracer.com

Ansök nu

Administratör till Nordic Wheels i Karlstad

Orderadministratör
Läs mer Dec 21
Nordic Wheels levererar däck, fälg och kompletta hjul till i huvudsak svensk auktoriserad bilhandel. Vi ingår i Nokian-koncernen och har huvudkontor på Våxnäsgatan 150 i Karlstad. Vårt huvudlager ligger i Rosersberg strax norr om Stockholm. Vår ambition är vara den mest heltäckande leverantören av kompletta hjul på stål- eller aluminiumfälg, anpassade för att klara alla nordiska väderförhållanden. Effektiv logistik och snabba leveranser är en självklarhet. Vi som jobbar på Nordic Wheels har varit i branschen länge och vet vad som är viktigt för dig som bilhandlare. Det gör att vi kan ge dig det bästa erbjudandet, bland annat med hjälp av marknadens bästa säljstöd.

Är du ytterst noggrann, gillar ordning och reda och har tålamod att hantera stor mängd data i excel - då har vi jobbet för dig!

Vem är du?

• Viktigast i rollen är att du har sinne för ordning och reda och är noggrann
• Du har ett intresse kring däck – fälg – bilar (vad passar på en bil och vad skulle kunna passa) Lite ”Know-how” helt enkelt
• Du har baskunskaper i Excel (sortera, filtrera, söka)
• Du är van att hantera samt ha koll på flera olika saker samtidigt då det är hög belastning framförallt i högsäsong

Vad kommer du att få göra?

• Orderhantering i affärssystemet visma
• Vara behjälplig med beställningar av däck och fälg
• Hantera produktrelaterade frågor samt returer och transporter

Vad är det bästa med att jobba på Nordic Wheels

• Ett viktigt och utmanande jobb där maximal kundservice går före allt annat
• Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper, samtidigt som vi hjälps åt och är varandras bollplank.
• Du blir en del av ett tajt och engagerat team

Ansökan

Tjänstens placering är Karlstad
Det är en 100% tjänst. Du startar din anställning hos Qtym i 6 månader. Efter perioden så kommer du att övergå till anställning hos Nordic Wheels. Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan. Urvalet sker löpande. Start omgående.

Vid frågor kontakta Jan Hallenberg, 076-4953182, jan.hallenberg@qtym.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling. Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Produktionschef till Nords International

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Dec 8
Nords International AB är Nordeuropas ledande tillverkare av gängrördelar, pressade kragar och rörklammer i rostfritt stål. Vi växer även inom legotillverkning av kundanpassade produkter i rostfritt stål och andra höglegerade material.

Sedan starten 1904 har vi utvecklats till en uppskattad leverantör och partner inom industrin globalt. Vår framgång bygger på långsiktigt tänkande, kundfokus och ett ständigt pågående utvecklingsarbete där vår engagerade personal gör skillnad.

Vi har tillverkande enheter i tre länder och tillsammans förfogar vi över en automatiserad och robotiserad maskinpark med bland annat 40 högkvalitativa CNC-maskiner, produktionslinjer för pressade kragar, rörklammer samt svetsmaskiner.

Läs mer om Nords International

Produktionschef
Vår nuvarande produktionschef har tillsammans med kollegorna skapat en verksamhet i toppklass, med bra struktur och engagemang. På grund av pensionsplaner, letar vi nu en ny kollega som kan fortsätta utveckla produktionen hos oss på Nords.

Rollen
Produktionschefen ingår i ledningsgruppen både i Molkom och internationellt, och rapporterar till VD. I rollen som produktionschef är du tillsammans med dina 35 kollegor inom produktion och underhåll ansvarig för att kunderna får produkter levererade enligt förväntan. Eftersom vi växer så är även en viktig del att utveckla produktionen i linje med företagets operativa & strategiska mål.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är att leda verksamheten operativt genom att tillsammans med ditt team följa upp och proaktivt förbättra kvalitet, leveransprecision, kostnad och hållbarhet.

Du ansvarar också för budget, nyckeltal, förbättringsarbetet och deltar i våra investeringar. Som produktionschef ansvarar du även för personalfrågor och kompetensutveckling.

Vem är du
Du är en engagerad ledare som gillar att utveckla människor och produktionsprocesser. Det är viktigt att du trivs i en platt och inkluderande organisation där öppenhet, pålitlighet och utvecklingsfokus är påtagligt. Din roll är att stötta grupperna i förbättringsarbetet och leda dem i viktiga förändringar.

För att lyckas i rollen tror vi att du:

• Har 5-10 års erfarenhet av produktionsledning, gärna inom industri och tillverkande företag.
• Trivs i en dynamisk arbetsmiljö, men samtidigt strävar efter standardiserade och stabila processer som ständigt utvecklas.
• Du brinner för LEAN och förbättringsarbete.
• Har förmågan att coacha individ & grupp för ökad handlingskraft och samverkan.
• Skapar tillit genom att vara lyhörd och samtidigt ha tydliga värderingar och gott ledarskap.
• Har eftergymnasial teknisk utbildning eller flera års relevant arbetslivserfarenhet.
• Om du har erfarenhet av CNC- eller plåtbearbetning och automation är det meriterande.

Nords erbjuder
En plats i ett fint och mycket välmående företag med ordning och reda. Du får en trevlig arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor. Du får fina möjligheter till utveckling hos ett bolag som vill framåt.

Nords International AB värdesätter och främjar mångfald. Vi är övertygade om att olika perspektiv, bakgrund och erfarenheter berikar vårt företag och stärker vår innovationsförmåga. Vi välkomnar särskilt kvinnor att ansöka och ta plats i vår ledningsgrupp.

Varmt välkommen med din ansökan.

Övrigt
Din ansökan vill vi ha senast den 2024-01-02. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Graflund eller Erik Ramström. sofia.graflund@qtym.se , erik.ramstrom@qtym.se . 054-14 18 00.

Ansöker gör du via formuläret nedan.

Ansök nu

Chef NWT Media Studio

Mediachef
Läs mer Nov 29
Om NWT Media
NWT Media är ett av Sveriges ledande mediehus som genom 18 lokala varumärken levererar journalistik och marknadsföring i olika format, samt bredband. Vår berättelse handlar om det lokala, om den lokala journalistiken och den lokala affären, runt om i Värmland, Dalsland och Skaraborg. NWT Media är en del av koncernen NWT Gruppen med verksamhet inom flera områden såsom distribution (NWT Direkt), fastighetsförvaltning ( NWT Fastighet) och investering (NWT Invest). Koncernen är organiserad i dotterbolag för varje verksamhetsområde. I moderbolaget finns koncernens ledningsfunktioner, avdelningarna för ekonomi och IT, samt finansförvaltning.

NWT-koncernen har en tydlig strategi för tillväxt de kommande åren. Kärnan i vår verksamhet bygger på vårt samhällsuppdrag att stärka demokratin, stå som försvarare av den oberoende journalistiken och ständigt utveckla och förbättra den lokala närvaron. Vi engagerar samhället i stora som små frågor, vi bygger och förvaltar hållbara städer, vi hittar smarta vägar för samdistribution och vi investerar i framtidens bolag.

Chef NWT Media Studio
NWT gör nu en satsning och startar NWT Media Studio. NWT Media Studio är en byråsatsning med fokus på det digitala. Man söker nu därför en kollega som ska bygga och leda satsningen.

Rollen
I rollen som chef för NWT Media Studio rapporterar du till Sales Director Media och du ingår i ledningsgruppen för NWT Media Företagsmarknad. På sikt har du personalansvaret för ca 9 kollegor.

Du driver byrån utifrån budget och resultatansvar, samt strategiska målsättningar. Du har också eget säljansvar samt är med och stöttar dina kollegor i säljprocesser. Rollen är bred, och bland annat ingår också:

• Daglig styrning och uppföljning av pågående projekt.
• Identifiera förbättringsområden.
• Implementera utvecklande och lönsamhetsdrivande åtgärder i studion.
• Delta i, och driva projekt. Både kundprojekt och verksamhetsprojekt.
• Omvärldsbevakning för att främja affärsutveckling och hänga med i branschförändringar.
• Hålla regelbundna avdelningsmöten.
• Skapa goda relationer internt, med annonsörer och andra byråer i branschen.
• Säkerställa att de produkter och tjänster vi lanserar på marknaden håller högsta klass.
• Säkerställa att rätt processer finns för att maximera NWT Studios potential.
• Nätverka för att stärka byråns kännedom och knyta an nya potentiella kunder.
• Aktivt verka för att NWT Media Studio ska ta nya marknadsandelar.

Vem är du
För att lyckas i rollen tror vi att du kommer från branschen och kan ”byråaffären”. Med dig har du ett intresse för tekniken relaterat till branschen, och gillar att lära om ny teknik. I rollen behöver man inte ha expertkunskap om UX/UI, webbdesign, illustrering och animering, men erfarenhet och generella kunskaper är nödvändigt.

Du är van att leda personal och gillar utmaningen i att leda med fokus på tillväxt. Att leda i tillväxt är en utmaning, vilket innebär att du behöver vara en vän av struktur. Du tycker om försäljning och gillar att jobba målinriktat. Du har även en förmåga att kunna coacha dina kollegor fram till bra resultat som gagnar byrån och kunden.

Som person är du social, och är trygg med att vara byråns ansikte utåt på event och i situationer där du håller presentationer.

Vi tror att du har ett par års erfarenhet av en liknande roll och att du kan visa upp goda resultat.

Varmt välkommen med din ansökan.

Övrig information.
Tjänsten är heltid, och stationeringsort är Karlstad. Viss flexibilitet i arbetsställe finns. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Graflund eller Erik Ramström. 054-14 18 00. Sofia.graflund@qtym.se , erik.ramstrom@qtym.se.

Din ansökan vill vi ha senast 2023-12-30. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Onsite IT-tekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 21
Vad vi söker hos dig

I rollen som onsite tekniker ingår du i vårt lokala team på plats ute hos kund där vi agerar 2ndline med på platsen support för kundens it-arbetsplatser. Arbetsuppgifterna utgörs till stor del av installations-, service- och supportarbete av bland annat datorer, skrivare och kringutrustning samt hantera it-leveranser.

Du kommer att ingå i ett härligt gäng som har stor gemenskap och nära till skratt. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig med som trivs med att arbeta praktiskt, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra. Du behöver vara flexibel i din roll och nyfiken på att lära dig mer inom it/teknik för att på så sätt hantera mer komplexa ärenden och hitta lösningar. Hos oss arbetar engagerade medarbetare som brinner för det vi gör, därmed ser vi att även du är en engagerad och driven medarbetare. Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull och serviceinriktad med kunden i fokus.

För att lyckas som onsite tekniker behöver du:

Ha ett genuint intresse för it och funktionella lösningar inom it-infrastruktur.
Vara kommunikativ med en mycket pedagogisk förmåga.
Gymnasieexamen, gärna inom IT.
Vara driven och analytisk.
Inneha B-körkort.

Meriterande egenskaper:

Utbildning inom IT
Erfarenhet av onsitearbete och IT-support

Villkor:

Tjänsten är en bemanning via Qtym. Start omgående och uppdraget sträcker sig till 29 Februari. Det är stor chans att uppdraget förlängs efter denna period.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan. Urvalet sker löpande.

Vid frågor kontakta affärsområdeschef Jan Hallenberg, 076-4953182 alt. jan.hallenberg@qtym.se

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.

Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

SBAB söker student med inriktning fastighetsekonomi

Värderingsassistent
Läs mer Okt 20
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

SBAB söker student med inriktning fastighetsekonomi

Är du intresserad av att jobba inom bank och finans? Vi söker nu dig som studerar till fastighetsekonom och är intresserad av att jobba extra hos oss. Du kommer jobba med värdering av småhus och bostadsrättslägenheter.

SBAB kännetecknas av stort ansvarstagande samt viljan att göra skillnad. Vi är ett värderingsdrivet företag där alla är med och fattar kloka beslut i vardagen och vi vet att drivkraften hos varje enskild medarbetare gör den verkliga skillnaden. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och jobba mot vår vision att förverkliga framtidens boende och bostäder. Den inspirerar och driver oss framåt.

Din profil

Det vi vet är att vår omvärld förändras i en allt snabbare takt och ju mer komplexa arbetsuppgifter, desto viktigare med en organisation som präglas av mångfald, för att uppnå bästa möjliga resultat. Mångfald är därför en viktig del i vårt rekryteringsarbete. För oss handlar det om att arbeta inkluderande och att aktivt ta ställning för att olikheter berikar.

För att trivas hos oss och med jobbet tror vi att du:

• motiveras av komplexa frågeställningar
• tycker om att uttrycka dig i både tal och skrift
• har hög servicenivå och
• stimuleras av att arbeta i en organisation som ständigt utmanas i att tänka nytt och utvecklas med hög kvalitet.

Du är prestigelös, ansvarstagande, vågar ta beslut och är en lagspelare. Du studerar fastighetsekonomi vid universitetet och läser ditt andra eller tredje år. Vi ser att du vill och kan arbeta minst 15 timmar i veckan vid behov och mer under sommar och högtider. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid. Du arbetar på vårt kontor i Karlstad.

Alla våra nyanställda genomgår en introduktionsutbildning för att förstå verksamheten och får utbildning för att lära sig arbetsuppgifterna. Tjänsten kräver ett godkänt Swedsec-prov inom bolån och är en del av introduktionsutbildningen.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Qtym och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor, kontakta Lovisa Wallin, lovisa.wallin@qtym.se 072-0853292 eller Felicia Olsson, felicia.olsson@qtym.se 070-5668877

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är du studerande och söker extrajobb inom bank och finans?

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Okt 27
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

Vill du bli en del av vårt team och hjälpa SBAB:s kunder att förverkliga framtidens boende och bostäder?

Just nu anställer vi studenter till olika avdelningar inom SBAB, där behov finns av regelbunden förstärkning. Arbetsuppgifterna varierar och vi kan därför matcha din profil till en passande roll. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och förverkliga SBAB:s vision – att förverkliga framtidens boende och bostäder. Om du är engagerad och kvalitetsmedveten, självklart redo för att hjälpa kunder, är SBAB en perfekt arbetsplats för dig. Du kommer ta ett stort ansvar för såväl nya som befintliga kunder inom en av Sveriges mest snabbväxande banker!

Vi tycker själva att SBAB är fantastiskt eftersom vi gillar att arbeta i en stimulerande miljö, jobbar värderingsdrivet med stort fokus på kunden. Det är en bank som vill och vågar utmana sina konkurrenter. Som fokuserar på hållbarhet, mångfald, digitalisering, nytänkande och tillväxt och alltid sätter kunder och medarbetare i centrum.

Din bakgrund?

För att trivas hos SBAB tror vi att du har:

• ett tydligt fokus på kund och kundnöjdhet.
• en analytisk blick och motiveras av att ställas inför komplexa frågeställningar.
• förmåga att utmana och tänka nytt.
• ett högt tempo, utan att tumma på kvalitén.
• fallenhet att arbeta i team.

Din profil
Du är inskriven på ett program vid universitet och har minst två år kvar till examen. Du vill och kan jobba minst 15 timmar i veckan fördelat på dagtid, kvällar och helger samt möjlighet att jobba heltid under sommar och storhelger. Du är duktig på svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det ett stort plus! Anställningen inleds med en introduktionsutbildning och planeras att starta i början av februari om inget annat avtalas.

Din ansökan
Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Har du frågor om tjänsten kontakta någon av Qtyms konsultchefer, Lovisa Wallin lovisa.wallin@qtym.se 072-0853292 alternativt Felicia Olsson felicia.olsson@qtym.se 070 -5668877

Välkommen med din ansökan och hoppas vi ses!

Ansök nu

Nu söker vi dig som är snickare, elektriker, truckförare eller rörmokare

Inredningssnickare/Specialsnickare
Läs mer Nov 17
Vi söker engagerade och skickliga snickare, elektriker, truckförare och rörmokare till vår kund.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av respektive bransch.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är positiv, initiativtagande och har förmågan att arbeta självständigt. Ordning och reda är av yttersta vikt, och du bör ha förmågan att hålla koll på dina arbetsuppgifter och vara medveten om ditt omgivande arbetsområde.

Företaget erbjuder:

• En stimulerande arbetsmiljö.
• Stark teamkänsla och möjlighet till utveckling.

Om du uppfyller kvalifikationerna och är redo att ta dig an en spännande och utmanande roll, så ser vi fram emot din ansökan.

Mer om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd via Qtym men arbetar hos vårt kundföretag.

Placering: Kil.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling. Vi jobbar efter vår filosofi:” Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Ingenjör till spännande företag

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Nov 15
Vill du vara en del av en spännande och tekniskt avancerad bransch? Är du en erfaren ingenjör med en passion för försvarsindustrin? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Vi söker ingenjörer till vår kund.

Välkommen till en värld av teknisk innovation och spännande utveckling inom försvarsindustrin. Hos vår kund, en framstående aktör inom branschen, finns nu en unik möjlighet för dig att bli en nyckelspelare i deras teknikdrivna verksamhet. De söker nu engagerade ingenjörer inom olika tekniska områden för att bli en del av det spännande arbetet med att utveckla avancerad teknologi inom försvarssektorn.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:

• Att aktivt delta i skapandet av avancerad teknologi.
• Genomföra tekniska analyser och tester.
• Samarbeta nära med andra ingenjörer och teammedlemmar.
• Bidra till projektplanering och rapportering.

Vem är du?
De söker personer med en teknisk ingenjörsbakgrund och egen företagsverksamhet som underkonsult. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet. Dessutom uppmuntrar vi ansökningar från personer med kompetenser inom områden som mekanik, elektronik, IT/programmering och materialteknik. Utöver detta ska du ha ett svenskt medborgarskap.

Vad du erbjuds:
Här får du chansen att vara en del av en dynamisk och tekniskt avancerad bransch, och ta det nästa steget i din karriär. Vår verksamhet har sin bas i Karlskoga, men vi erbjuder flexibilitet genom möjligheten att arbeta antingen från vårt kontor i Karlstad eller hemifrån några dagar i veckan.

Om du är redo att anta utmaningen och bidra till den tekniska framstegen inom försvarsindustrin, skicka in din ansökan nu.

Ansök nu