Hitta lediga jobb i Karlstad

Kurator till vårdcentralen Kronoparken

Kurator
Läs mer Aug 22
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om arbetsplatsen
Vill du arbeta på en samtalsmottagning som präglas av ett positivt arbetsklimat där viljan att hjälpa varandra och att samarbeta är stor? Då kan det vara dig vi söker!

På vårdcentralen jobbar många olika professioner tillsammans; förutom psykolog och kurator arbetar läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, fotvårdare och vårdadministratörer här.

I samma byggnad arbetar även fysioterapeuter, arbetsterapeuter och rehabiliteringskoordinator som vi har ett nära samarbete med. Vi samverkar även externt med bland annat socialtjänst och psykiatrin.

Arbetsbeskrivning
Vi eftersträvar en kort väntetid för en första bedömning och en god tillgänglighet utifrån varje patients individuella behov. En självklar del i arbetet är att samverka med både interna och externa aktörer. Att vidareutveckla och förbättra ser vi som en viktig del i vårt arbete samt att utveckla vård och behandling vid psykisk ohälsa. Handledning och fortbildning är en självklar del av arbetsvardagen.

Arbetet består av bedömning, psykologisk behandling och rådgivning av patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa samt även stödsamtal vid akuta kriser. Större delen av din arbetsdag består av patientmöten. Vi erbjuder också våra patienter digitala möten när det är lämpligt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad socionom eller har annan utbildning som vi anser likvärdig. Vi vill att du har KBT (Kognitiv beteendeterapi) steg 1 eller annan grundläggande psykoterapeutisk inriktning. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från primärvård och legitimation som hälso- och sjukvårdskurator.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt och vi uppskattar att du är öppen, positiv och engagerad som person. Andra egenskaper som värderas högt är att du är flexibel, har lätt för att samarbeta i team och att du är trygg med att arbeta självständigt i behandlingsarbetet. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt arbetssätt tillsammans med din yrkesgrupp och driver dina processer vidare. Som person är du social, har lätt för att skapa kontakter och underhåller relationer.

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Junior systemingenjör inom infrastruktur till PE!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Aug 22
PE har haft siktet inställt på att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar och är idag en av Sveriges ledande konsultföretag. Nu vill de utöka teamet med en driven person till rollen som systemingenjör som kommer att arbeta med infrastruktur inom IT. I rollen får du arbeta med ny teknik och smarta lösningar tillsammans med ett team där IT-enheten står som bolagets ansiktet utåt. Vid intresse kan du även få specialisera dig inom CAD/BIM som är ett viktigt strategiskt kliv i bolaget. Är du nyexaminerad inom IT med ett genuint intresse av datorer och allt där omkring? Sök då rollen så pratar vi mer om denna möjlighet!

 

Information om tjänsten

"Vårt samhälle är fullt av utmaningar och möjligheter som ställer krav på förändring och nya lösningar. Därför finns PE. Här jobbar arkitekter, konstruktörer, ingenjörer och specialister som tillsammans med våra kunder planerar och utformar hållbara fastigheter och smarta lösningar för våra städer och samhällen." www.pe.se

Professionals Nord söker för PEs räkning en systemingenjör som kommer att arbeta nära infrastrukturen inom Microsoft och Power Shell. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos PE under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och PEs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

• Att bli en del av ett företag som är i transformation med oändliga möjligheter till lärande och utveckling. De är inne i en spännande resa med mycket nytt som händer
• Ett team med coachande ledarskap som vill att du ska utvecklas
• En roll där du arbetar med frihet under ansvar samt möjlighet att arbeta remote
• En platt organisation där ni hjälper varandra 

Information om rollen

Du kommer att ingå i en grupp om 16 personer där du tar rygg på dina närmsta kollegor som kommer att lära dig allt du behöver för att snabbt komma igång i rollen. Arbetet sker inom olika system så som administration i Sharepoint, Power Bi, Teams, Veem samt Azure/M365. Som team har ni har ett starkt kundfokus där kvalité och noggrannhet är viktigt.

 

Arbetsuppgifter

• Rättigheter, säkerhet & konfigurering inom Sharepoint administration
• Kommunikation - VDI, VPN, Klienthantering
• Applikationsuppbyggnad i Power APPs/LogicApps
• Arbets/godkännandeflöden
• Konfigurering
• Integration med andra system

Vi söker dig som

Är engagerad, driven, analytisk och sprider positiv energi omkring dig. Du tycker om strukturerat arbete och vill förbättra IT-miljön hos framgångsrika PE! Vi ser även att du:

• Har god kännedom kring Microsofts miljö samt serverhantering.
• Har examen inom IT alternativt är en klippa inom datorer, installationer och konfigurationer. 
• Innehar B-körkort
• Extra plus är om du har bakgrund inom CAD och vill utmanas med att använda din kunskap till att skapa smarta lösningar inom IT. 

 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad, Göteborg eller remote
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: rebecca.bly@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Förskollärare till Norrstrands förskola

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Aug 22
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.Beskrivning
Norrstrands förskola består av ett nybyggt hus med 4 avdelningar  och 2 ytterligare  nyrenoverade hus med 2 avd i vardera.

Norrstrands förskola har förnärvarande 4 äldregrupper, 4 yngregrupper . De äldsta barnen finner vi i det stora huset med fyra avdelningar i två plan med gemensam matsal och ateljé. De yngsta barnen vistas i de låga, nyrenoverade husen i par. Tillsammans har vi en stor inspirerande gård som inbjuder till kreativitet, lek och utforskande samt närhet till stadsliv, parker och natur. I samspelet mellan våra miljöer ute och inne, digitalt och analogt, barn och pedagoger skapar vi en verksamhet där trygghet och glädje står i fokus. Vi arbetar medvetet med miljön som en pedagogisk möjlighet och barnets självständighet och och inflytande. 
Du som är nyutexaminerad förskollärare erbjuds en mentor under ditt första anställningsår. Kollegialt lärande är viktigt och det har vi en organisation för.  Du erbjuds en egen IPAD som verktyg i ditt pedagogisk uppdrag samt arbetskläder för utevistelsen.

Arbetsuppgifter
Är du en förskollärare som vill vara en del i at skapa lärorika och spännande dagar för våra barn på förskolan tillsammans i ett professionellt gäng med kompetenta pedagoger. då kanske det är just dig vi vill träffa. Du kommer ingå i ett arbetslag där du tillsammans med nyfikna, engagerade kollegor planerar för en utbildning som utgår ifrån barnens intressen, erfarenheter och förmågor. Du ska vara väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag och där du ser pedagogisk dokumentation som ett självklart arbetsverktyg och som utgångspunkt i planeringen av undervisningen. Du som förskollärare ansvarar för att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån våra styrdokument tillsammans på förskolan.  Du är en nyfiken medforskare i deras lärande . Du som förskollärare ska vara med och leda arbetet och tillsammans med kollegor bedriva en pedagogisk utbildning/undervisning som utgår från våra styrdokument samt barnens intressen och behov. 

Hos oss bidrar du till att verksamheten utvecklas i rätt riktning och ger våra barn goda förutsättningar att växa och utvecklas i en trygg, rolig, utmanande och lärorik miljö alla dagar. Vår förskola är en mötesplats där viktiga relationer byggs för att kunna utvecklas i en positiv gemensam miljö. Vi ser förskolan som en plats för barnen att mötas i demokratiska frågor och involveras i olika beslut samt lära av och med varandras olika kunskaper, tankar och hypoteser. Alla på förskolan ska mötas utifrån det egna värde man har, bli bekräftad, lyssnad till och tas på allvar. Positivt och professionellt förhållningssätt är viktigt och att  du vill vara en del i att sprida arbetsglädje och skapa bra dagar för såväl stora som små på vår förskola. Med anledning av att förskolan har växt både när det gäller lärmiljöer inne och ute så ser vi gärna att du brinner för att vara en del i att utveckla dessa vidare. 
Stämmer denna beskrivning kring vad du tänker kring att arbeta i förskolan och vill vara med och utveckla framtidens förskola, då ska du söka dig till oss.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som vara med och utmanas och driva utvecklingsarbete.

Du är väl förtrogen med förskolans uppdrag och har kunskap om och en ide om hur du vill förverkliga läroplanens mål och värdegrund.

Ditt barnfokus ska prägla ditt ledarskap och vara synligt i ditt arbete och du ska bidra till arbetsglädje på arbetsplatsen

Din samarbetsförmåga är mycket god, du är tillmötesgående och har ett förtroendefullt bemötande mot såväl föräldrar som barn och kollegor.  Du ska kunna dela med dig av erfarenheter och kunskaper liksom ta till dig andras.

Du är också ansvarstagande och strukturerad med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt

Meriterande: 
Erfarenheter och kunskaper kring tecken som stöd.
Goda IKT kunskaper och erfarenheter av att arbeta med de digitala verktygen som en naturlig del i undervisningen.

Vi vill att du i din ansökan och vid en eventuell intervju, beskriver dina förmågor i mötet med barnen, i ledarskapet och i samverkan med andra. Förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i förskolan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, ditt bemötande, din barnsyn och kunskapssyn.

Intervjuer kommer ske fortlöpande under rekryteringsprocessen.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. 

 
 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Karlstad: Medarbetare Delikatessen, ICA Välsviken

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Aug 22
Vi rekryterar en medarbetare till Maxi ICA Stormarknad Välsviken, avdelning Delikatess

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att arbeta med försäljning i den manuella delikatessen samt i butiksköket där du hjälper butikens kunder och ger ett kundbemötande i toppklass.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 38,25 timmar/vecka med start omgående eller enligt ök. Arbetstiderna varierar mellan 05.00 - 21.15, helgarbete varannan helg.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med erfarenhet av butiksarbete inom dagligvaruhandeln samt erfarenhet av delikatess. Vidare har du ett stort matintresse.

Du är ordningsam, flexibel och är van att arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är en social person som brinner för service och det personliga kundmötet.

Urval och intervjuer sker löpande!

Företagsbeskrivning:

MAXI ICA Stormarknad Välsviken ligger vid ett handelsområde i östra infarten till Karlstad. Vår butik har ca 100st medarbetare och omsätter ca 300 milj.kr. Vår vision är att  vi ska vara Karlstads ledande stormarknad . 

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Ansök nu

Medarbetare till vår packsal

Lagerarbetare
Läs mer Aug 22
NWT Media Tryckeri producerar idag 16 morgontidningar samt bilagor i vår produktionsanläggning i Karlstad.

Vi arbetar med flera olika arbetsmoment, repro/prepress, tryckpress och packsal.

Nu söker vi personal till vår packsal som tillsammans med ett team på 8 personer ansvarar för att våra tidningar adresseras och packas samt levereras ut i tid till vårt distributionsbolag NWT Direkt.

Förebyggande underhåll av maskinpark sker löpande och är en av arbetsuppgifterna.

Du är:
Ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du har förmågan att ta initiativ, och ser alltid till att utföra dina arbetsuppgifter enligt bästa förmåga. Problemlösning tillsammans med kollegor är något du inte räds för.
Tycker om att arbeta i grupp och bidra till god stämning i lagarbetet, men kan även arbeta självständigt och självgående.
Du drivs av att utvecklas och förbättra dina egenskaper.

Du har:
Tekniskt och maskinellt intresse är något du tycker är intressant eller har erfarenhet av.
Erfarenhet från paketering, lager eller tidningsproduktion är meriterande.
Goda kunskaper i det svenska språket samt B-körkort.

Stor vikt kommer att fästas på vid personlig lämplighet för tjänsten.

Intresserad?
Har du frågor kan du kontakta Tryckerichef Christoffer Andersson, telefon 054-199757, christoffer.andersson@nwt.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning anställning, 100 %, med placering i Karlstad. Vi tillämpar provanställning.
Arbetstiderna är varierande varannan vecka eftermiddag 14:00-21:12 (6 dagar) samt kväll/natt 20:00-03:12 (4 dagar).

Vi ser fram emot din ansökan senast 2022-09-16, vi kommer att hålla urval löpande.

Ansök nu

Restaurangbiträde

Köksbiträde
Läs mer Aug 22
Niji Sushi & Pokebowl i Karlstad söker nu en duktig restaurangsbiträde med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen som kan bli en del av vårt team. Den anställde kommer att anställs hos oss i befattningen som köksbiträde inom sushi, med ansvar för köksbiträdesuppgifter med följande huvudsakliga arbetsuppgifter. Förbereda råvaror, förberedelse för sushi-rätter att till exempel rulla maki rullar, beskära maki rullar, paketera färdiga maträtter och diverse restaurangs arbete.
Vi söker en person som är noggrann, van vid att ta eget ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du ska ha ambition för matlagning och kunna hantera flera arbetsområden tex servering, disk, städning, förberedelser mm. Allt som behövs göras på en restaurang helt enkelt. Då vi är ett litet team är det viktigt att alla kan hantera de olika arbetsområdena så vi kan hjälpas åt!! Du ska ha god erfarenhet för att jobba i team.
OBS: Vi tar din ansökan bara via epost tack! Gärna bifoga bild och berätta kort om er själva tack!

Ansök nu

Erfaren upphandlare

Upphandlare
Läs mer Aug 22
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och bor här och för framtida Karlstadsbor. Vi är cirka 220 medarbetare som tillsammans fokuserar på strategisk och hållbar tillväxt, ofta i samverkan med näringsliv och andra delar av samhället. Vi arbetar bland annat med ekonomi, juridik, upphandling, HR, kommunikation och IT.Beskrivning
Kommunledningskontoret söker nu en erfaren upphandlare till upphandlingsavdelningen.

Vi är idag 14 medarbetare inklusive upphandlingschef. Upphandlingsavdelningen driver den strategiska utvecklingen av kommunkoncernens upphandlings- och inköpsprocess. Vi upphandlar, följer upp, utvärderar samt utvecklar kommunens inköp utifrån policy och riktlinjer och vi säkrar att koncernens inköp bidrar till kommunkoncernens måluppfyllelse. Upphandlingsavdelningen tillgodoser behoven av specifika och gemensamma upphandlingar samt stödjer nämnder och bolag i upphandlings- och inköpsfrågor. Vi har även ett visst samarbete med andra Värmlandskommuner och Region Värmland.

Väl fungerande offentliga inköp är en av nycklarna för att möta det offentliga Sveriges samhällsutmaningar. Koncernen Karlstads kommun köper varje år in varor, tjänster och entreprenader för ca 3 miljarder kronor och vi arbetar för att bli en modern inköpsorganisation i framkant. Som upphandlare är du med och bidrar till utvecklingen av inköpsorganisationen.

Du kommer till en arbetsplats där vi i hög grad arbetar tillsammans för gemensam utveckling. Vi stöttar varandra med våra olika kompetenser och erfarenheter för att leverera hög kvalitet, må bra och ha roligt på jobbet.

Arbetsuppgifter
Som upphandlare agerar du både självständigt och i grupp och dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att som projektledare ansvara för planering och genomförande av upphandlingar inom olika varu- och tjänsteområden. Dina upphandlingar anpassas utifrån verksamhetens behov, näringslivets möjligheter och kommunens övergripande mål och arbetet innebär mycket samarbete med de förvaltningar och bolag som ingår i koncernen Karlstads kommun.

Du skräddarsyr processen efter behov och gör alltifrån behovs-och marknadsanalyser, nyttjar lagstiftningen som ett verktyg för goda affärer, omhändertar upphandlingens formella delar samt deltar vid implementering och uppföljning av avtal. Som stöd för att lyckas i din roll har du kollegor som är experter inom upphandling, analys, uppföljning, hållbarhet, juridik, och e-handel.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av inköp inom offentlig sektor. Du har akademisk utbildning eller genomförd yrkeshögskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för uppdraget alternativt motsvarande kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Du har även ett starkt intresse av att arbeta med goda affärer i en process som bygger på ett agilt och tillitsbaserat arbetssätt med skräddarsydda lösningar efter specifika behov.

Du är van vid att hantera många kontakter, är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare har du en god samarbetsförmåga med förmåga att motivera och engagera. Dessutom tar du initiativ och sätter i gång aktiviteter för att uppnå resultat samt har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Du vill utvecklas som person och vara delaktig i utvecklingen av Karlstads kommuns inköpsorganisation. I urvalsprocessen kommer stor vikt att fästas vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder Karlstad kommun?
Som anställd i Karlstads kommun finns en rad . Du har bland annat möjlighet att hyra kommunens stuga i Sälen eller nyttja vår semesteranläggning på västkusten till ett bra pris, semesterdagsväxla till extra lediga dagar, ta bruttolöneavdrag för personalbil, personalcykel, eller för att löneväxla till pension.

Kommunens eget friskvårdscenter heter Haga Motion och är öppet för alla anställda i koncernen. Här finns styrketräning, spinning, gympa, cirkelträning, massage med mera. Förutom friskvårdsbidrag erbjuder också Karlstads kommun alla anställda möjligheten att delta i olika motionslopp.

Inom Karlstad kommun har du möjlighet till distansarbete under del av din tjänst.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

BVC Åttkanten söker sjuksköterska (vik)

Sjuksköterska, barnavårdscentral
Läs mer Aug 22
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om BVC Åttkanten
BVC Åttkanten är en välfungerande och gemytlig öppenvårdsmottagning som har funnits sedan 2011. Mottagningen är en del av Vårdval Värmland. Den är belägen vid Tingvallagymnasiet, centralt i Karlstad. På mottagningen arbetar två barnmorskor och två BVC-sjuksköterskor, samt läkare från den närbelägna vårdcentralen.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på BVC, hälsokontroller av barn. Du kommer att samarbeta med andra BVC-sjuksköterskor, barnmorskor och läkare.

Övrig information
Tillträdesdatum och tjänstegrad kan diskuteras. Kontakta gärna vid frågor om tjänsten.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Erfarenhet från arbete på BVC är meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper
Du bör vara positiv, flexibel och ha lätt för att samarbeta. Du bör ha lätt för att kommunicera med barn och föräldrar.

Ansök nu

Teknisk Support & Försäljning - KAMIC Security AB

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 22
Vill du arbeta i en teknisk support roll som även innefattar försäljning till befintliga och nya kunder? Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt!

KAMIC Security AB behöver förstärka sin larmsupport och söker nu en supporttekniker för placering vid huvudkontoret i Karlstad. Utöver support mot B2C och B2B så ingår i denna tjänst att bearbeta befintliga och nya B2B kunder i hela landet.

Under uppdraget arbetar du som konsult och är anställd hos oss på Poolia.
Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Tjänsten innebär dagar med mycket kundkontakt via telefon och mail. Du kommer att hjälpa privatpersoner och företag med uppkomna problem med deras larm eller ge råd och tips kring hantering utav larmet. I tjänsten ges du stort eget ansvar att leverera förstklassig service gentemot kunderna. Utöver support över telefon så kommer du också bearbeta befintliga och nya kunder. Hos KAMIC kommer du att ha flera kollegor med liknande arbetsuppgifter, så du kommer ha god hjälp vid uppstart.

Arbetstider: Måndag - torsdag kl.09:00 - 18:00 samt varannan söndag kl.10:00 -17:00.
Placering: Körkarlsvägen 4, Karlstad
Lön: Enligt avtal och överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en supportroll samt försäljning. Du har en mycket stark drivkraft att serva och supportera kunder. Vi förutsätter att du är van att arbeta strukturerat, noggrant och med stort eget ansvar. Då rollen även innefattar försäljning så behöver du ha lätt för att skapa nya relationer samt ha ett brinnande intresse för att sälja och arbeta mot tydliga mål. Vi ser att du har datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid att få ett fungerande team, detta är något som du också bör eftersträva i ditt arbete.

Då resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort.

Meriterande med erfarenhet från kundtjänst, hem & företagslarm trådlöst samt byggbranschen.

För ytterligare information om företaget, besök: www.kamicinstallation.se alt. www.kamicsecurity.se.

Ansök nu

Vikarier till LSS-boenden sökes!

Stödassistent
Läs mer Aug 22
Frösunda omsorg driver sedan 2012 fyra gruppbostäder på entreprenad i Karlstad kommun, varav två är belägna i Skattkärr och två i Vålberg. Samtliga är boenden med särskild service för vuxna personer som har en intellektuell funktionsvariation och/eller autism eller autismliknande tillstånd.
Vi söker dig som kan arbeta vid behov och stärka bemanningen i våra verksamheter
Arbete vid behov, planerad och oplanerad frånvaro samt vid behov av extra personal (tex. vid aktiviteter). Det finns även möjlighet att bli inskolad på flera av våra gruppbostäder i Skattkärr och Vålberg.

Vi har behov av vikarier året om, vilket innebär att det finns goda chanser att kunna fortsätta att arbeta vid behov även efter sommaren.Beskrivning av tjänsten som boendestödjare
Som boendestödjare är ditt uppdrag att stötta våra kunder i det dagliga livet. Insatserna utgår från kundens behov och arbetsuppgifterna varierar. Stödet kan vara både verbalt, pedagogisk, motiverande och praktiskt. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Du arbetar både tillsammans med kollegor och ensam.

Verksamheterna är bemannade dygnet runt och arbetstiderna inkluderar obekväm arbetstid samt pass med sovande jour. Vi har dygnspass och 12 timmarspass, samt kortare pass.


Exempel på förekommande arbetsuppgifter
Stödjande insatser vid:

Tydliggörande och kommunikation

Hushållssysslor, aktiviteter och social samvaro

Hygiensituationer, omsorg och delegerade HSL-insatser

Dokumentation och rapportering

Samverka med närstående, företrädare, dagligverksamhet, hälso- och sjukvården och andra instanser i kundernas nätverkVi erbjuder dig
Ett varierande och betydelsefullt arbete och en arbetslivserfarenhet som är värdefull inom de flesta yrkeskategorier. Vi har även ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är naturligt lyhördhet för andras perspektiv och har en förmåga att möta människor på deras villkor. Vi värdesätter att du är strukturerad och ansvarstagande. Självklart ska du kunna möta våra kunder enligt Frösundas värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.

Du behöver kunna arbeta alla olika typer av arbetspass (d.v.s. kväll, helg, dygn), vara självständigt men med god samarbetsförmåga.

Meriterande är om du har erfarenhet av målgruppen, att arbete med människor eller utbildning inom vård- och omsorg eller med pedagogisk inriktning.

Övrigt:

Goda kunskaper i svenska och god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift

Datorvana

B - körkortOm Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: vid behovs anställning (timvikarie)
- Omfattning: Varierande, lämna gärna dina önskemål i ansökan
- Arbetstid: Vardag, kväll, helg och pass med sovande jour
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi rekrytera löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-09-30Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Linda Thorén Verksamhetschef

Telefon: 010 130 35 91

E-post: linda.thoren@frosunda.se

eller

Linda Sundqvist Verksamhetschef

Telefon: 076 54 76 118 eller 010 130 31 46

E-post: linda.sundqvist@frösunda.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lärare i NO och teknik på Nyeds skola

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Aug 22
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.Beskrivning
Nyeds skola är belägen i Molkom som ligger i den nordöstra delen av Karlstads kommun.

Vår skola ligger "mitt i byn" i en naturskön omgivning, i direkt anslutning till huset finns fritidsgård, folkbibliotek och en fullskalig idrottshall.

Skolan är en F-9 skola med fritidshem. På skolan finns idag ca 330 elever. Lärarna och övrig personal är indelade i arbetslag utifrån stadie och funktion.

Vi strävar efter att vara en skola i tiden, att ha ett digitaliserat arbetssätt, att arbeta för en inkluderande, tillgänglig och likvärdig skola. Under läsåret kommer vi att lägga fokus på yngre elevers läs- och skrivinlärning och de äldre elevernas språkutveckling i alla ämnen.Arbetsuppgifter
Undervisning i NO och teknik åk 7-9.

Du ska på ett professionellt sätt kunna möta alla elever utifrån deras förutsättningar och vara intresserad av att skapa relationer till elever så att du bidrar till deras allsidiga lärande. Vi förväntar oss att du är delaktig och engagerad i enhetens utvecklingsfrågor.

Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet med både elever som kollegor. Du har förmågan att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar och intresse. I ditt uppdrag ingår ett aktivt arbete med att skapa relationer och genom kommunikation skapa förutsättningar för att ge eleverna redskap att möta sin omvärld. Du är positiv och bidrar till att arbeta i team samtidigt som du kan agera självständigt när det behövs. Du som söker har:

- ett genuint intresse för barns lärande och en passion för ditt yrke.

- förmåga att arbeta strukturerat utifrån styrdokumenten.

- förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar genom differentierad undervisning. Olikheter är berikande! Vår värdegrund utgår från "Hurra- vi är olika!"

- en positiv inställning och bidrar till utveckling av verksamheten.

- ett professionellt förhållningssätt.

- ett flexibelt arbetssätt och kan samarbeta i arbetslag och inom enheten.

- en varm och öppen personlighet samt förmåga att sätta gränser.

Du är strukturerad, lösningsfokuserad, tydlig och initiativrik. Du är självklart positiv och möter elever, vårdnadshavare och kollegor med kompetens, värme och respekt. Vänta inte med din ansökan.

 

Kvalifikationer
För tillsvidareanställning krävs lärarexamen och legitimation i ämnena NO och teknik. Vidare måste du kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget beställs från polismyndigheten.

Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Supportmedarbetare inom Application Management

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 22
Om kunden
Vår kund levererar tekniska lösningar och system till kunder på regional och nationell nivå. Supportteamet består idag av tre personer och deras åtagande växer hela tiden och vill därför växa med ännu en medarbetare.

Om tjänsten
Som medarbetare i supporten kommer du tillsammans med dina kollegor avhjälpa interna och externa kunder att lösa uppkomna problem. Det finns stor variation i typ av inkommande ärenden exempelvis affärskritiska systemproblem som kan påverka kunden ekonomiskt till att sätta upp en ny användare i windowsmiljö.

Vår kund har kategoriserat sina ärenden i 1st- 2nd- och 3rd-line där du kommer att ansvara för att lösa ärenden inom 1st och 2nd. I de fall du och dina kollegor ej kan lösa ärendet skickas detta vidare till utvecklingsavdelningen.

Rollen innebär en hel del detektivarbete i MS . Du kommer att felsöka databaser, finna felet samt kunna göra den ändring som krävs i databasen för avhjälpa din kund.

Din kompetens
VI söker dig som har skrivit -satser samt kan felsöka i redan uppsatt databas. Har du som söker arbetat med connecting cloud, exempelvis Azure eller Amazon, ses detta som meriterande.
Som person är du serviceminded och älskar att djupdyka i för dig nya tekniska problem och gläds av att lösa dessa.

Övrigt

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Augusti
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Asset Manager inom Södra Norrland

Elingenjör
Läs mer Aug 22
Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom Asset Management Mid Sweden i Karlstad som Asset Manager.

 

Om rollen som Asset Manager inom Södra Norrland

Elkraftsbranschen genomgår nu en spännande utveckling där kunderna får en mer aktiv roll och där förnyelsebar produktion får en allt större betydelse. Detta tillsammans med elektrifiering av transportsektorn och industrin är viktiga delar i energiomställningen för att klara våra klimatmål framåt.

Utveckling av elnäten och kapaciteten är helt avgörande för att klara denna omställning och framåt ser vi ett stort behov av förnyelse och förstärkning av våra regionnät – såväl ledningar som stationer.  Som Asset Manager inom regionnät kommer du ha en central roll i planerandet av hur vi bygger vårt framtida regionnät. Du får du möjlighet till ett varierat och självständigt arbete med möjligheter till individuell kompetensutveckling.

Rollen som Asset Manager är för dig som trivs med att arbeta strategiskt med tekniska frågor, vill ha en helhetsbild och som tycker om att ha många kontaktytor såväl internt som externt. En viktig del i rollen är att tillsammans med våra kundorganisationer förstå våra stora kunders behov och ta fram lösningar för att möta dessa behov.

Du kommer i denna roll ha ett strategiskt ansvar och ha ett stort inflytande över prioriteringen av åtgärder i vårt Regionnät i Södra Norrland och ansvara för frågor som berör investeringar, underhåll och utveckling av regionnätet. Som Asset Manager är du även elanläggningsansvarig.

Om dig

Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör med en bakgrund inom elkraftsteknik, alternativt införskaffat motsvarande kompetens via arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har arbetat inom eldistributionsområdet och att du har tidigare erfarenhet av nätplanering eller kraftsystemanalys. Du har ett affärsmässigt tillvägagångssätt och goda kunskaper inom företagsekonomi, investeringskalkylering och anläggningsvärdering. Det är meriterande om du har förståelse för nätaffären och regleringsmodellen. Då rollen innefattar mycket kommunikation är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på svenska. B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Som person behöver du ha ett tekniskt intresse och en god struktur i ditt arbete. Du tycker om att arbeta både självständigt och samarbete med andra och du har god förmåga att kunna prioritera och delegera arbetsuppgifter/projekt till dina kollegor. Du är trygg i dig själv och i din kompetens och tycker om att arbeta lösningsorienterat utifrån ett större och långsiktigt perspektiv.  

Delar du våra värderingar?

Om du, som vi drivs av att få vara med och skapa förutsättningar för en hållbar framtid är Ellevio rätt arbetsplats för dig. Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV och ett kort brev om dig själv och varför du är rätt för rollen senast den 20 September. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.   

Kontakt och information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Östlund på anders.ostlund@ellevio.se eller på tel. 070 604 68 31eller vår rekryterare Alva Ejdsell på Alva.Ejdsell@ellevio.se.

Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök nu

Ögonsjuksköterska/sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 22
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Ögonsjukvården i Värmland ingår i område slutenvård med cirka 80 medarbetare och är regionens specialistresurs för ögonsjuka personer i alla åldrar.

Ögonsjukvården har en omfattande öppenvård med både mindre mottagningar och större subspecialiserade mottagningar. På ett år genomförs runt 50 000 vårdgivarbesök. På Centralsjukhuset i Karlstad bedrivs kirurgisk verksamhet på egen operationsavdelning, inklusive dagvård. En vårdplats finns på vårdavdelning 4 (ortopeden) på Centralsjukhuset.

Arbetsbeskrivning
Hos oss är arbetet som sjuksköterska/ögonsjuksköterska mycket varierande. Vi arbetar självständigt med egna mottagningar eller i team med andra yrkeskategorier. Som medarbetare på ögonmottagningen kommer du att få ett omväxlande arbete med bland annat förberedelser till olika läkarundersökningar, arbeta i team på vår akutmottagning, pre- och postoperativt omhändertagande på vår dagvårdsavdelning samt utföra undersökningar som synfält, OCT och ögonbottenfotografering. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på kompetens hos den sökande.

Vi erbjuder introduktion och handledare samt en verksamhetsanpassad utbildningsplan initialt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ögonsjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska med intresse för en framtida specialistutbildning. Meriterande är om du har vidareutbildning eller erfarenhet inom ögonsjukvård.

Vi söker en framtida kollega med stort engagemang och intresse för utveckling och förändring. Stor vikt läggs på egenskaper så som samarbetsförmåga, förmåga att arbeta självständigt samt ett gott bemötande gentemot patienter, närstående och arbetskamrater.

Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Sjuksköterska till Strokeenheten, avdelning 59

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 22
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Avdelning 59 är en strokeenhet med 24 vårdplatser där vi vårdar patienter som drabbats av stroke och TIA (transitorisk ischemisk attack).

Expertkunnande om stroke och TIA finns i teamet bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder, dietist och neuropsykolog. Teamet samarbetar kring det akuta skedet, omvårdnaden och rehabiliteringen. I anslutning till avdelningen finns en mindre mottagning som bemannas av sjuksköterskor som även arbetar på avdelningen.

Strokeenheten är belägen i hus 2 med fräscha och för verksamheten anpassade lokaler.
I arbetsgruppen finns stor variation. Flera av våra medarbetare har arbetat på avdelningen i många år och har en gedigen erfarenhet av strokevård medan andra är relativt nyanställda.

På avdelningen arbetar två sjuksköterskor, med särskilt ansvar för; att våra rutiner följer Socialstyrelsens rekommendationer, kvalitetsregister, utbildning av avdelningspersonal, mentorskap samt föreläsning på sjuksköterskeprogrammet på Karlstads Universitet. Under vår- och höstterminer har vi ofta sjuksköterskestuderande på avdelningen, vilket vi ser som både spännande och lärorikt. I utvärderingar uppges "Vi får ställa dumma frågor utan att någon tittar snett", "Det känns som om de litar på oss", "Vi får utrymme till att utvecklas" och "Det är go stämning på avdelning 59".
Avdelningen tillhör neurologi- och rehabiliteringskliniken, en liten klinik som har närhet till chefer och korta beslutsvägar. Kliniken har en egen jourlinje på akuten, vilket säkerställer att patienter med neurologiska besvär kan få specialiserad bedömning redan på akutmottagningen. Egen dygnet-runt-jour finns även tillgänglig via telefon i händelse av frågor rörande våra mest akuta behandlingar. Avdelningen arbetar ständigt med att förbättra vården och vårdförloppet för stroke- och TIA-patienter, t ex med nya behandlingsmetoder och digitala lösningar. Vi är särskilt stolta över att vi vann 2021 års Innovationspris för applikationen Join.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska arbetar du utifrån ett fastställt program för åtgärder efter stroke och TIA för att undvika och snabbt kunna åtgärda medicinska komplikationer. Rehabilitering startas så fort som möjligt. Du ansvarar tillsammans med en undersköterska för en grupp om sex patienter, utifrån arbetssättet patientnärmre vård. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är medicinhantering, rondarbete och omvårdnadsarbete. Tekniska hjälpmedel som personlig iPad med applikationen Nova Board och Nova Ward används för att underlätta det dagliga arbetet samt uppnå hög patientsäkerhet. När du har jobbat ett tag och känner dig trygg i din yrkesroll erbjuds internutbildning för att kunna ansvara för våra Rädda Hjärnan Larm. Det innebär omhändertagande av patienter som inkommer akut och behöver omedelbar vård, till exempel reversering av hjärnblödning, trombolysbehandling eller förberedelser inför trombektomi. Larmkedjan har välfungerande rutiner och du samarbetar med kollegor på ambulansen, akuten, röntgen, helikoptern och IVA, för att säkerställa snabb och säker vård. När det inte är ett pågående Rädda Hjärnan larm är du resursperson och ett stöd till dina kollegor på avdelningen.

Du erbjuds individuell inskolning med en grund på fyra veckor samt mentorskap första året med erfaren strokesjuksköterska. Är du nyutexaminera sjuksköterska ingår Kliniskt Utvecklingsprogram (KUP) under det första året, för att ge dig en trygg och bra start inom yrket. Strokekompetensutbildning planeras inom de första åren på avdelningen. Vi uppmuntrar även till fristående och relevanta kurser på universitetsnivå, t ex handledarutbildning och neurologiutbildning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, som trivs med att jobba i team och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Har du tidigare jobbat med strokevård är det förstås ett plus. Att du har ett gott bemötande mot patienter, närstående och arbetskamrater ser vi som en självklarhet. Du är trygg, stabil och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du arbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du ser helheter och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Arbeta som butikssäljare för ICA, Coop och hemköp i Värmland

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Aug 22
Nu har du chansen att arbeta hos oss på Storesupport! Vi erbjuder personal till butiker inom dagligvaruhandeln vid akut eller planerat behov och nu söker vi kunniga, positiva och serviceinriktade medarbetare för deltidsarbete. Är du den vi söker?

Om tjänsten

Din roll på Storesupport kommer vara ambulerande butikskonsult i Karlstadsområdet. Du kommer vara på plats i våra kunders livsmedelsbutiker där vi behövs som mest.

Vi erbjuder dig chansen att arbeta i flera olika butiker- och kedjor som ger dig en bred och värdefull kompetens inom dagligvaruhandeln. Arbetet innebär vid start främst kassaarbete och varuplock men vi arbetar på samtliga avdelningar med alla dess arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av delikatessarbete, plockarbete, kassaarbete på ICA, Coop, Willys eller City Gross. Du som person är serviceminded och positiv gentemot kunder samtidigt som du arbetar snabbt och effektivt.

När du arbetar ute hos våra kunder finner du dig snabbt i din roll och agerar professionellt enligt vår standard. För dig kommer service naturligt och du förstår att kunderna är de viktigaste personerna i butiken och visar det genom att bemöta dem på ett professionellt sätt.

Anställningsform

Deltid - Du arbetar minst 22 timmar i veckan. Som konsult erbjuder vi dig ett schema med fasta dagar och du kommer arbeta 5 dagar i veckan vilket inkluderar arbete varannan helg. Detta ställer höga krav på din flexibilitet och tillgänglighet då du kan komma att bokas ut med kort varsel.

Extrajobb - Vi erbjuder arbete för dig som är student eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Du lägger dig tillgänglig vecka för vecka så det passar dig perfekt som studerar eller arbetar vid sidan om.

Du kommer att ingå i vår pool i Karlstadsområdet och vi söker dig som tycker det är kul med arbete i butik. Resor upp till 5 mil kan förekomma, därav är det meriterande om du har körkort och tillgång till bil.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Vi är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2 200 medarbetare. Storesupport ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. www.storesupport.se (http://www.storesupport.se/)

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen!

Ansök nu

Caverion söker fler industrirörmontörer

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 22
Om företaget
Här finns nu möjligheten för en spännande anställning hos ett av Sveriges största installationsföretag. Rörmontör innebär ett varierat arbete med frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är goda för rätt person. Verksamheten omfattas av produkter så som rörledningar, prefabricering av rörkomponenter, tryckkärl och stålkonstruktioner i de flesta förekommande material. Uppdragen är inom processindustrin, läkemededelsindustrin och energisektorn.
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Caverions lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i den tekniska kompetensen och heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Det här uppdraget börjar som en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska leder uppdraget til en tillsvidareanställning hos Caverion.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med rörmontage och ansvara för arbetet från start till mål och har till viss del kundkontakt. Du arbetar med montering, service, underhåll och installationsarbete. Du arbetar dagtid och arbetet är i huvudsak förlagt på annan ort.

Din profil
Du har utbildning som Industrirörtekniker eller motsvarande och har erfarenhet från rörmontage och/eller rörsvetsning inom liknande branscher och har svetskunskaper.
Du är lösningsorienterad, har en förmåga att se vad som behöver göras, är strukturerad och kan kommunicera med kunden för att förstå hela processen. Kompetensprov EN-9606, körkort, resvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Som person är du noggrann, serviceinriktad, har yrkesstolthet, är resultatdriven och en teamspelare med god social kompetens.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen, är du intresserad - sök direkt!

Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till fast anställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Vi söker en processingenjör med inriktning energi!

Civilingenjör, energi
Läs mer Aug 22
Är du processingenjör och söker din nästa utmaning? Vill du vara med och utveckla och samtidigt vara en viktig länk i den globala koncernen? Ta chansen till att bli en del av vårt kundföretag som nu är i en spännande expansionsresa!

 

Du erbjuds:
• En flexibel arbetsplats där du tillsammans med kollegor kan styra över ditt arbete och din utveckling
• Möjlighet att få arbeta hos ett företag med personlig anda
• En vardag i tätt samarbete med erfarna kollegor som besitter hög kompetens

Arbetsuppgifter
Som Processingenjör hos vårt kundföretag arbetar du med industriella projekt och energilösningar tillsammans med dina kollegor och projektledare. Du övervakar och styr tillverkningsprocesser och löser eventuella tekniska fel under processens gång.
Då vårt kundföretag är ett internationellt välkänt konsultföretag sker arbetet sker både nationellt och internationellt och resor är en naturlig del av tjänsten. Språkmässigt ser vi att du hanterar både svenska och engelska på en professionell nivå.

Den här rollen är utmärkt för dig som önskar en aktiv roll för din egna kompetensutveckling samtidigt som du vill bidra till din egna utveckling. Du väntas både bidra till, och ta del av gruppens samlade kompetens samt delta aktivt i gruppens utvecklingsarbete för nya idéer.

Dina kollegor består av andra ingenjörskollegor inom områdena automation, styrsystem och elkonstruktion och mentorskap är en naturlig del av introduktionen. Vårt kundföretag som finns i Stockholm och Karlstad befinner sig i stor tillväxtresa så ta chansen och kliv på en fantastisk resa för din framtida karriär!

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning (civil/högskoleingenjör) inom process samt har någon dokumenterad arbetslivserfarenhet av ingenjörsarbete inom elkonstruktion, labb eller liknande. Det anses meriterande om du har erfarenhet av elektronikkonstruktion, från processindustrin eller om du har kompetens inom PLC, DCS och/eller SCADA.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas hos vår kund. Vi tror att du är motiverad, resultatfokuserad och har en proaktiv attityd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och kan koordinera ditt arbete både inom och utom ditt område.

START: Snarast, enligt ö.k
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Ta chansen att bli en del av ett globalt teknikföretag!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Aug 22
Är du ingenjör med inriktning rör, energi- och miljö eller maskinteknik och väntar på din nästa utmaning? Vill du vara med och utveckla och samtidigt vara en viktig länk i den globala koncernen? Ta chansen och boosta din karriär, sök tjänsten idag!

Du erbjuds:
• En flexibel arbetsplats där du tillsammans med kollegor kan styra över ditt arbete och din utveckling
• Att få arbeta hos ett företag med personlig anda
• Att få arbeta med erfarna kollegor som besitter hög kompetens

Arbetsuppgifter
Hos vår kund arbetar du med konstruktionsunderlag och 3D-modeller till industriella projekt. Du kommer arbeta tätt med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer både på kontoret i centrala Karlstad och ute i industrin. Arbetsuppgifterna sträcker sig över projektens alla delar, från förstudier till installation och du arbetar med helheten för processen. Du ges här en spännande roll där den ena dagen aldrig är den andra lik!
Då vårt kundföretag är en känd global aktör kommer en del resor i tjänsten att förekomma, både nationellt och internationellt. Språkmässigt ser vi att du behärskar både svenska såväl som engelska professionellt.

Hos vårt kundföretag är mentorskap en naturlig del av vardagen. Du väntas både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens, samtidigt som du deltar aktivt i gruppens utvecklingsarbete genom nya idéer och förbättringsförslag.

Dina kollegor består av andra ingenjörskollegor inom områdena automation, styrsystem och elkonstruktion och mentorskap är en naturlig del av introduktionen. Vårt kundföretag som finns i Stockholm och Karlstad befinner sig i stor tillväxtresa så ta chansen och kliv på en fantastisk resa för din framtida karriär!

Vi söker dig som:
För att trivas i den här rollen ser vi att du åtminstone har en ingenjörsutbildning med inriktning av rör, energi- och miljö alternativt maskinteknik eller motsvarande. Alternativt minst två år dokumenterad erfarenhet i rollen som konstruktör eller från processindustrin eller motsvarande. Framförallt tror vi att du är en person som är motiverad, resultatfokuserad och har en proaktiv attityd. Du klarar av att jobba självständigt såväl som i grupp.

Särskilt önskvärt är det om du:

• Har erfarenhet från energi, läkemedel samt papper- och massaindustri
• Behärskar Aveva E3D – PDMS, Autocad plant3D
• Besitter kompetens inom tryckkärls- eller maskindirektivet

START: Snarast, enligt ö.k
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Är du mekanikkonstruktör och redo för din nästa utmaning?

Civilingenjör, maskin
Läs mer Aug 22
Är du en konstruktör inom mekanik som söker nya utmaningar? Vill du vara med och utveckla och samtidigt vara en viktig länk i den globala koncernen? Jobbet är för dig som har dokumenterad erfarenhet av antingen arbete som mekanikkonstruktör eller liknande och som nu vill ta dig till nästa nivå!

Du erbjuds:

• En flexibel arbetsplats där du tillsammans med kollegor kan styra över ditt arbete och din utveckling
• Möjlighet att få arbeta hos ett företag med personlig anda
• En vardag i tätt samarbete med erfarna kollegor som besitter hög kompetens

Arbetsuppgifter
Som mekanikkonstruktör hos vårt kundföretag arbetar du med konstruktionsunderlag och 3D-modeller till industriella projekt. Här sker arbetet i spännande projekt och du ansvarar för arbetsuppgifter som;

• Konceptutveckling
• Förstudier
• Tekniskt offertunderlag
• System- och detaljkonstruktion

Arbetet kommer även innebära att ha kontakt med leverantörer samt att arbeta med färdig produkt. Då vårt kundföretag är ett internationellt välkänt konsultföretag sker arbetet sker både nationellt och internationellt och resor är en naturlig del av tjänsten. Språkmässigt ser vi att du hanterar både svenska och engelska på en professionell nivå.

Den här rollen är utmärkt för dig som önskar en aktiv roll för din egna kompetensutveckling samtidigt som du vill bidra till din egna utveckling. Du väntas både bidra till, och ta del av gruppens samlade kompetens samt delta aktivt i gruppens utvecklingsarbete för nya idéer.

Dina kollegor består av andra ingenjörskollegor inom områdena automation, styrsystem och elkonstruktion och mentorskap är en naturlig del av introduktionen. Vårt kundföretag som finns i Stockholm och Karlstad befinner sig i stor tillväxtresa så ta chansen och kliv på en fantastisk resa för din framtida karriär!

Vi söker dig som:
För att trivas i den här rollen ser vi att du har en ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande. Även någon dokumenterad erfarenhet i rollen som mekanikkonstruktör eller från processindustrin eller motsvarande. Framförallt tror vi att du är en person som är motiverad, resultatfokuserad och har en proaktiv attityd. Du klarar av att jobba självständigt såväl som i grupp.

Särskilt önskvärt är det om du:

• Har erfarenhet från pappers- eller massaindustrin
• Besitter kompetens inom tryckkärls- eller maskindirektivet
• Har erfarenhet av Solidworks, Inventor eller liknande

START: Snarast, ö.k
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Beräkningsingenjör till globalt tillväxtföretag

Civilingenjör, maskin
Läs mer Aug 22
Är du en talangfull beräkningsingenjör som är redo för din nästa utmaning? Vill du vara med och utveckla och samtidigt vara en viktig länk i den globala koncernen? Vår kund söker dig som har någon form av dokumenterad erfarenhet av att arbeta som beräkningsingenjör, alternativt som civilingenjör inom teknisk inriktning och som nu vill ta dig till nästa nivå!

Du erbjuds:

• En flexibel arbetsplats där du tillsammans med kollegor kan styra över ditt arbete och din utveckling
• Möjlighet att få arbeta hos ett företag med personlig anda
• En vardag i tätt samarbete med erfarna kollegor som besitter hög kompetens

Arbetsuppgifter
Som beräkningsingenjör hos vårt kundföretag arbetar du med spänningsanalyser, utböjningar, utmattning, dimensionering och hållbarhetsberäkningar - antingen i allmänhet på en produkt eller på konstruktioner. Då vårt kundföretag är ett internationellt välkänt konsultföretag sker arbetet sker både nationellt och internationellt och resor är en naturlig del av tjänsten. Språkmässigt ser vi att du hanterar både svenska och engelska på en professionell nivå.

Den här rollen är utmärkt för dig som önskar en aktiv roll för din egna kompetensutveckling samtidigt som du vill bidra till din egna utveckling. Du väntas både bidra till, och ta del av gruppens samlade kompetens samt delta aktivt i gruppens utvecklingsarbete för nya idéer.

Dina kollegor består av andra ingenjörskollegor inom områdena automation, styrsystem och elkonstruktion och mentorskap är en naturlig del av introduktionen. Vårt kundföretag som finns i Stockholm och Karlstad befinner sig i stor tillväxtresa så ta chansen och kliv på en fantastisk resa för din framtida karriär!

Vi söker dig som:
För att trivas i den här rollen ser vi att du är civilingenjör inom maskinteknik, väg och vatten, teknisk fysik eller annan relevant inriktning. Alternativt har du något år dokumenterad erfarenhet av arbete som civilingenjör inom relevant inriktning. Framförallt tror vi att du är en person som är motiverad, resultatfokuserad och har en proaktiv attityd. Du klarar av att jobba självständigt såväl som i grupp.

Särskilt önskvärt är det om du:

• Besitter kompetens inom eurokoderna, tryckkärls- eller maskindirektivet
• Har erfarenhet av Ansys, Altair HyperWorks, Abaqus, Rohr2, Visual Vessel Design eller liknande 

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly, konsultchef Professionals Nord, 070-8110809

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Erfaren rör & anläggningskonstruktör

Maskinkonstruktör
Läs mer Aug 22
Hos vårt kundföretag erbjuds du möjligheten att utveckla dina färdigheter inom processteknik, projektledning och andra ingenjörsområden. Har du något års erfarenhet inom rör & anläggningskonstruktion och vill utvecklas tillsammans med ett motiverat team av yngre och seniora designers, i en internationell och öppen atmosfär? Ta chansen och boosta din karriär, sök tjänsten idag -  vi behandlar ansökningar löpande!

Du erbjuds:

• En flexibel arbetsplats där du tillsammans med kollegor kan styra över ditt arbete och din utveckling
• Att få arbeta hos ett företag med personlig anda
• Att få arbeta med erfarna kollegor som besitter hög kompetens

Arbetsuppgifter

Som konstruktör hos vår kund arbetar du med konstruktionsunderlag och 3D-modeller till industriella projekt. Här ges du en spännande roll där den ena dagen aldrig är den andra lik. Du kommer arbeta tätt tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer både på kontoret i centrala Karlstad samt ute i industrin. Här har du möjlighet att delta under projektens alla delar, från förstudier till installation. Då vårt kundföretag är en känd global aktör kommer en del resor i tjänsten att förekomma, både nationellt och internationellt. Språkmässigt ser vi att du behärskar både svenska såväl som engelska professionellt. 

Hos vårt kundföretag är mentorskap en naturlig del av vardagen. Du väntas både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens, samtidigt som du deltar aktivt i gruppens utvecklingsarbete genom nya idéer och förbättringsförslag.

Starta året med ett nytt spännande jobb! Skicka in din ansökan idag så ges du mer information om vårt kundföretag på en eventuell intervju!

Vi söker dig som:

För at trivas i den här rollen ser vi att du åtminstone har en ingenjörsutbildning inom energi eller liknande. Alternativt minst två år dokumenterad erfarenhet i rollen som konstruktör eller från processindustrin eller motsvarande. Framförallt tror vi att du är en person som är motiverad, resultatfokuserad och har en proaktiv attityd. Du klarar av att jobba självständigt såväl som i grupp. 

Särskilt önskvärt är det om du:

 

• Har erfarenhet från energi, läkemedel samt papper- och massaindustri
• Behärskar Aveva E3D, Solidworks och Autocad plant3D
• Besitter kompetens inom tryckkärls- eller maskindirektivet

 

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid, 40h/vecka 
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly, konsultchef Professionals Nord, 070-8110809

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Solstaden söker en uppdragsledare!

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Aug 22
Har du erfarenhet och god kompetens inom väg-gatu eller mark? Är du självständig, driven och har en förmåga att leda ett arbetsteam till att nå bästa möjliga resultat? Då ser vi fram emot din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en Uppdragsledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vårt kundföretag. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:
Placeringsort för denna tjänst i Karlstad. Är du hemvändare eller har du andra ambitioner till att flytta till denna soliga stad vid Vänern? Ta då chansen att bli en del av detta härliga och spännande företag!
Här får du möjligheten att få jobba hos en mycket attraktiv arbetsgivare som skapar verklighet av visioner. Du kommer arbeta med ett starkt team som präglas av stor entusiasm, tekniskt kunnande och bra samarbete. Du får även arbeta i en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö där du får möjligheter till att utvecklas såväl på ett tekniskt som personligt plan.

Arbetsuppgifter
Hos vårt kundföretag får du möjlighet att jobba med många olika projekt, både vad gäller dess karaktär och omfattning. Din roll som uppdragsledare innebär att du kommer leda uppdrag med flera inblandade och även själv medverka vid handläggningen. Du har ett övergripande och eget ansvar vad gäller uppdragens genomförande samt ekonomi, kvalitet och tid.

Du kommer även arbeta med;

• Att skapa och utveckla kundrelationer
• Anbudsarbete
• Medverka till arbetsgruppens övriga utveckling framåt

Vi söker dig som:
Har en universitetsexamen alternativ en högskoleexamen eller förvärvat dina kunskaper på annat sätt. Du har kompetens och erfarenhet inom väg-, VA-, gatu- eller mark och vill utvecklas ytterligare.

Du besitter även kunskap eller erfarenhet inom följande;

• Vägbyggnad
• AutoCad och/eller AMA anläggning
• Att leda stora och/eller komplexa projekt

Har du även erfarenhet av fastprisuppdrag eller entreprenadarbete kan detta ses som meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som uppdragsledare. Vi tror att du med en stor kommunikativ förmåga trivs med att leda, kommunicera samt fördela arbetsuppgifter inom uppdragsorganisationen. Du ska även ha lätt att etablera kundkontakter och har ett affärsinriktat sinne. Du har även ett genuint intresse vad gäller att utveckla och bidra till vårt kundföretags verksamhet såväl som deras kunders verksamheter.

START: Omgående, vid överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Är du automationsingenjör och redo för din nästa utmaning?

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Aug 22
Är du en talangfull ingenjör som är redo för din nästa utmaning? Vill du vara med och utveckla och samtidigt vara en viktig länk i den globala koncernen? Jobbet är för dig som har någon form av dokumenterad erfarenhet av ingenjörsarbete och som nu vill ta dig till nästa nivå!

 

Du erbjuds:
• En flexibel arbetsplats där du tillsammans med kollegor kan styra över ditt arbete och din utveckling
• Möjlighet att få arbeta hos ett företag med personlig anda
• En vardag i tätt samarbete med erfarna kollegor som besitter hög kompetens

Arbetsuppgifter
Som Automationsingenjör hos vårt kundföretag arbetar du med industriella projekt tillsammans med dina kollegor och projektledare. Här sker arbetet i spännande projekt och du ansvarar för arbetsuppgifter som systemdesign, programmering, dokumentation och drifttagningar. Då vårt kundföretag är ett internationellt välkänt konsultföretag sker arbetet sker både nationellt och internationellt och resor är en naturlig del av tjänsten. Språkmässigt ser vi att du hanterar både svenska och engelska på en professionell nivå.

Den här rollen är utmärkt för dig som önskar en aktiv roll för din egna kompetensutveckling samtidigt som du vill bidra till din egna utveckling. Du väntas både bidra till, och ta del av gruppens samlade kompetens samt delta aktivt i gruppens utvecklingsarbete för nya idéer.

Dina kollegor består av andra ingenjörskollegor inom områdena automation, styrsystem och energi/elkonstruktion och mentorskap är en naturlig del av introduktionen. Vårt kundföretag som finns i Stockholm och Karlstad befinner sig i stor tillväxtresa så ta chansen och kliv på en fantastisk resa för din framtida karriär!

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning (civil/högskoleingenjör) samt har någon dokumenterad arbetslivserfarenhet av ingenjörsarbete inom elkonstruktion eller automation. Det anses även meriterande om du har erfarenhet av elektronikkonstruktion, från processindustrin, läkemedelsindustrin eller om du har kompetens inom PLC, DCS och/eller SCADA.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas hos vår kund. Vi tror att du är motiverad, resultatfokuserad och har en proaktiv attityd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och kan koordinera ditt arbete både inom och utom ditt område.

START: Snarast, enligt ö.k
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Tidningsdistributör Karlstad

Tidningsbud/Tidningsdistributör
Läs mer Aug 22
Vi söker vikarier för utdelning av morgontidningar för både cykel och bil distribution.
• Du ska vara noggrann och ha hög servicekänsla
• Ha fyllt 18 år (nattarbete)
• Tala, läsa och förstå grundläggande svenska
• Inneha personnummer (eller samordningsnummer)
• svenskt B körkort krävs för bildistribution
• Giltigt arbetstillstånd i Sverige
se mer info på vår hemsida www.nwtdirekt.se
urval sker löpande

Ansök nu

Vill du jobba extra inom sociala medier?

Marknadsförare
Läs mer Aug 22
Vill du arbeta extra med kommunikation och marknadsföring och dessutom på ett internationellt företag i framkant? Nu söker vi dig som vill bli vår kunds nya marknadsassistent, en unik chans för dig som vill ta första steget i en karriär inom PR.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu en marknadsassistent för AddExports varumärke Signtools. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AddExport. Du kommer att arbeta cirka 3-6 timmar i veckan fördelat på dagtid.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AddExports önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
• Utveckla ditt intresse och kompetens för sociala medier och e-handel genom Signtools
• En arbetsplats där du får utlopp för din kreativa ådra.
• Flexibla arbetstider på ett centralt och fräscht kontor.

Arbetsuppgifter
Som marknadsassistent på AddExport/Signtools tar du fram annonsmaterial samt översätter text från engelska till svenska. Du använder dig främst av plattformar som Facebook, Instagram och LinkedIn men uppdaterar även hemsida och e-handel. Du bör vara kommunikativt lagd och ha en talang för att skriva texter som lockar konsumenters intresse. Tillsammans med ledningen på AddExport arbetar ni fram en strategisk plan för marknadsföringen och när färdigt material ska publiceras.

Arbetsuppgifterna är fördelade dagtid under ett fåtal timmar i veckan så det är ett utmärkt tillfälle för dig som söker ett extrajobb utöver det vanliga. De nyrenoverade lokalerna är belagda i centrala delen av Karlstad och bussförbindelser finns strax utanför kontoret.

Vi söker dig som:
- Studerar Kommunikation och PR, alternativt likvärdig utbildning och söker ett extrajobb på sidan av.
- Har dokumenterad erfarenhet av att skriva beskrivande texter.
- Är kreativt lagd samtidigt som du har ett strategiskt tänk.
- Erfarenhet att arbeta i Adobe Creative Cloud, främst Photoshop
- Behärskar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Juniora snickare sökes omgående

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Aug 22
JUNIOR SNICKARE SÖKES
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som snickare kommer du att arbeta runt om i Värmland på olika husbyggen men du utgår från Karlstad. Det viktiga för oss är att du har rätt inställning och vill utvecklas, inte att du redan kan allt!  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Det är självklart meriterande om du arbetat inom som snickare tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ledigt jobb som ekonomiadministratör i Karlstad

Ekonomiassistent
Läs mer Aug 22
Manpower söker nu en ekonomiadministratör till vår kund i Karlstad. Är du en nyfiken och serviceinriktad person som har erfarenhet av att arbeta med fakturering, kundsupport och administration och som trivs med att ha många bollar i luften? Så är du rätt person för rollen! Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med din ansökan.

Nu söker vi dig som gillar att jobba med administration och fakturering. Du ska gilla att vara spindeln i nätet och som utmanas av att stötta, serva, koordinera och hantera administrativa arbetsuppgifter och fakturering. Huvuduppgifterna för dig är att jobba med fakturering av företagets levererade tekniska tjänster och utrustningar.

Du kommer att tillbringa dina arbetsdagar på vår uppdragsgivares kontor i Karlstad, där du ingår i ett team av kollegor som har liknande arbetsuppgifter. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag och uppdraget ska starta så snart som möjligt. Möjlighet till anställning kan eventuellt komma att finnas efter en tids inhyrning.

Tjänsten ska tillsättas omgående, så vänta inte med din ansökan!

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med fakturering, kundsupport och administration. Du har en fallenhet för att kommunicera med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi att du har erfarenhet av arbetat med fakturering och kan hantera och förstå kontoplaner. Meriterande om du arbetat i affärssystem exempelvis SAP, IFS eller liknande.

Som person är du:

* Nyfiken, självgående och kommunikativ
* Lösningsorienterad med ett strukturerat angreppssätt
* Drivs av att felsöka och lösa praktiska problem
* Serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med de övriga i teamet

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Victoria Lennartsson på telefonnummer: 054-221884 eller via e-post: victoria.lennartsson@manpower.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Medfind AB söker läkare till avdelning i Värmland

Specialistläkare
Läs mer Aug 22
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en specialist inom internmedicin till ett uppdrag på medicinavdelning i Karlstad.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2022-08-29 och pågår till 2023-09-03. Tjänstgöring som specialist inom internmedicin med sedvanliga uppgifter på medicinavdelning.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Karlstad: ICA Maxi Välsviken söker säljledare

Avdelningschef, butik
Läs mer Aug 22
Är du en ledare som älskar att leda och utveckla andra? Vi rekryterar en säljledare till Maxi ICA Välsviken som vill vara med och utveckla butikens delikatess till en ny nivå.

Om tjänsten

Som Säljledare för Deli ansvarar du för att butiken har en inspirerande avdelning. I rollen ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt. Du har resultatansvar för samtliga delar och ansvarar samtidigt för att hela butiken erbjuder ett fräscht och spännande sortiment inom avdelningarna. Då vår ambition är att erbjuda Matglädje varje dag så blir du en nyckelperson i butikens utveckling åt det hållet. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ligger i framkant.

Det här förväntas av dig:

Försäljningsansvar
Leda, utveckla och inspirera personalen inom avdelningen
Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas
Budgetarbete och uppföljning av nyckeltal
Tjänsten är en heltidstjänst (38,25 timmar/vecka) du kommer att arbeta varannan helg. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Om dig

Gedigen erfarenhet, kunskap och utbildning inom Kök & Deli
Kunskap i Butiksekonomi
Erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
BLU och LBD utbildning
FLU är meriterande
Du är en person som drivs av att inspirera och engagera medarbetarna samt skapar ett positivt arbetsklimat. Du ska ha ett stort kunnande kring Kök och Deli samt och har ett utpräglat matintresse med förmåga att förmedla detta till såväl dina medarbetare som kunder. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov samt trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. Du är en entusiastisk person med en stark inre motor som tycker om att ha många bollar i luften. Du är duktig på att strukturera, prioritera, delegera och analysera. Självklart är du tydligt fokuserad på kund och försäljning och du drivs av att skapa god lönsamhet. Du är noggrann och medveten om vikten av bra rutiner i ditt arbete, samt flexibel och är lösningsorienterad.

Företagsbeskrivning:

MAXI ICA Stormarknad Välsviken ligger vid ett handelsområde i östra infarten till Karlstad.Vår butik har ca 100st medarbetare och omsätter ca 300 milj.kr. Vår vision är att  vi ska vara Karlstads ledande stormarknad .

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". 

Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Jobbakuten, andreas.jansson@jobbakuten.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Svetslärare 60-100% till Praktiska gymnasiet Karlstad

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Läs mer Aug 22
Vi erbjuder Sveriges mest relevanta yrkesutbildningar. Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola, sedan dess har vi vuxit och har idag 36 skolor över hela landet. De branscher vi utbildar inom skriker efter utbildad personal och vi bidrar genom att utbilda framtidens arbetskraft. Genom vårt nära samarbete med det lokala näringslivet ger vi våra elever rätt kompetens inför sitt kommande yrkesliv. Vill du också vara med och utbilda framtidens arbetskraft?

Läs mer om oss på www.praktiska.se.

Välkommen till gemenskapen!

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi vet att bra yrkesutbildning gör att ungdomar får jobb direkt efter gymnasiet och därmed får en chans att etablera sig som unga vuxna i samhället. En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv och det gör att samhället utvecklas som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har sin plan klar för sig. Vi tror nämligen att alla behövs och kan bidra på arbetsmarknaden.

Praktiska Gymnasiet Karlstad

Vi finns centralt i Karlstad i helt nybyggda och renoverade lokaler, med god studiemiljö och en bra gemenskap. Vi har ett bra söktryck och satsar i höst med nya verkstadslokaler.

Klasserna på skolan är små och ger goda förutsättningar för att se varje individ. Du kommer få vara med och coacha framtida yrkesmänniskor både socialt och kunskapsmässigt genom deras tid på Praktiska Gymnasiet.

Vi är en skola där alla hjälps åt med det som behöver göras. Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö. Vi jobbar aktivt med vår värdegrund och för att skapa en framtida bransch för alla, oavsett bakgrund eller kön.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill hjälpa till att säkra framtidens kompetens inom Industrisektorn.

Tjänsten är en tillsvidarentällning om 60-100% med start Snarast. Du kommer att undervisa och handleda våra elever inom Industriprogrammet inriktning svetsteknik och tillsammans med andra kollegor kommer du att ingå i ett arbetslag. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som yrkesämnet. Utöver yrkesämnesspecifika-har du, liksom övriga lärare på skolan, uppgifter som bl.a. mentor, göra APL-besök. Tillsammans coachar du och dina kollegor eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras tre år på Praktiska Gymnasiet. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad yrkeslärare alternativt har stor kompetens och erfarenhet inom ditt yrke som svetsare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! Utöver din yrkeskompetens ser vi att du har ett brett kontaktnät med din bransch. Då utbildningen sker i samverkan med det lokala näringslivet är god lokalkännedom och god branschkunskap meriterande. Körkort är ett krav för arbetet då du regelbundet gör APL-besök hos dina elever.

Vi erbjuder

Vi jobbar som ett sammansvetsat team och säkerställer att du inledningsvis får rätta förutsättningar att utvecklas in i yrkeslärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 220904. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Tobias Ejdeholm på 054-691974 eller via mail tobias.ejdeholm@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.

Ansök nu

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Aug 22
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Är myndig
- Som talar flytande svenska
- Är nyfiken på säljbranschen
- Körkort är meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Teknikkunnig Applerådgivare

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Aug 22
Teknikkunnig Applerådgivare

Ort: Karlstad | Omfattning: Visstid | Start: enligt ö.k. | Tjänst: Deltid, helg, behov

Om jobbet

Vi arbetar för att ha Sveriges mest nöjda kunder. Det är egentligen hela grejen. Varje dag tar vi emot hundratals kunder med frågor om Apples produkter. Din uppgift som rådgivare i vår butik i Karlstad är att ge våra kunder; konsument som företag, en riktigt bra upplevelse. Du blir en del av ett litet team och tillsammans arbetar ni för att uppnå mål kring kundnöjdhet och försäljning. I rollen som rådgivare ingår bland annat att:

Bemöta kunder med lyhördhet, respekt och förståelse.

Vara expert på att hitta nya lösningar på kunders problem med hjälp av våra produkter.

Arbeta tillsammans som ett team med dina kollegor för att nå försäljningsmål.

Rollen kommer även innefatta hembesök hos privatpersoner. Där utförs enklare installationer av datorer, telefoner nätverk etc.

Det kommer även finnas möjlighet att arbeta som servicetekniker inom IOS, vid behov.

Vi vill att våra säljare ständigt utvecklas och är motiverade att hitta nya lösningar. Jobbar du regelbundet hos oss får du åka på utbildning hos Apple samt ta del av deras app-baserade utbildningsprogram.

Vi tror att du

Har trivts som fisken i vattnen när du har arbetat med försäljning, kundservice eller andra serviceyrken.

Erfarenhet av försäljning till företag, samt IOS-service är meriterande.

Får energi av att tänka annorlunda, vara kreativ och att överraska både dig själv och andra.

Är systematisk och har lätt för att lära dig om system och produkter.

Har ett intresse för teknik och erfarenhet av att använda Apples produkter.

Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Andra språk som kan underlätta kommunikationen med våra kunder är värdefulla.

Detta kan vi ge dig

Vi är drygt 120 anställda, män och kvinnor i alla åldrar som pratar många olika språk och kommer från vitt skilda bakgrunder. Vi kollegor och chefer har höga förväntningar på varandra men delar också insikten om att man behöver få göra fel för att våga testa nya arbetssätt och kunna lära sig att göra rätt. Macforum är ett företag med tydliga värderingar, där kundnöjdhet, personalnöjdhet och samhällsansvar är självklara kärnvärden, med lika stor vikt som att företaget ska vara lönsamt. Hos oss finns det alltid utrymme för att utvecklas, ta egna initiativ och påverka både sitt eget jobb och verksamheten.

Vi finns på fem platser runt om i Västsverige med auktoriserade service- och garantiverkstäder, företagssäljare, konsulter, backoffice och en webb-butik. Som företag är vi delaktiga i det lokala idrotts- och kulturlivet på de platser där vi finns. Macforum tar tydligt ställning mot diskriminering och utnyttjande av människor och natur. Kollektivavtal är en självklarhet.

Mer om tjänsten och ansökan

Butiken ligger på Järnvägsgatan 2 i Karlstad.

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid.

Urvalet sker löpande så vänta inte med att söka! Sista ansökningsdag 16:e september.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Johan Magnusson (butikschef) på johan.magnusson@macforum.se

Ansök nu

Nu söker vi en Demonstratör/Säljare i Karlstad

Hemförsäljare
Läs mer Aug 22
Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter fler glada och positiva medarbetare. Vi lägger största vikten på din personlighet och din sociala kompetens, då du blir företagets ansikte utåt.
Vi söker dig som är glad, engagerad, flexibel, som gillar att jobba mot säljmål och utmana dig själv. Vi utbildar dig från grunden, så några tidigare säljerfarenheter är inget krav men meriterande.
Dina arbetsuppgifter
Dina kundbesök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt eget personliga schema som du själv är med och utformar veckovis.
Lön, ersättning och förmåner
Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer. Vi har en av marknadens högsta provisioner. Vi har även stimulerande månadstävlingar och säljbonusar.
Löpande försäljningsutbildning
Goda möjligheter att avancera inom företaget
Ett mycket flexibelt arbetsschema som du själv är med och bestämmer
Ett varierande jobb där ingen dag är den andra likAnställningsvillkor
Vi söker främst dig som vill satsa fullt ut och jobba heltid, men det finns även möjlighet att jobba deltid. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.
Bifoga ditt Cv & personliga brev i din ansökan.
Vi går löpande igenom ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag.


Om arbetsgivaren
Vi säljer och marknadsför produkten Clear Sky och vi vänder oss till både privatpersoner och mot företag.
Med maskinen kan man med enbart vatten tvätta och rengöra såväl inomhusluften som de flesta ytor miljövänligt och helt utan kemikalier.
#workatclearsky

Ansök nu

Vi söker lagspelare till teamet i Karlstad!

Utesäljare
Läs mer Aug 22
Är du intresserad av försäljning och skulle vilja sälja en produkt som du kan stå bakom? Motiveras du av att nå och överträffa dina mål? Vill du vara en del av ett härligt gäng som stöttar varandra för att lyckas? Då har du kommit rätt! Fortsätt läs nedan för att få veta mer om hur det är att jobba som säljare hos oss! ????
Så här ser din arbetsdag ut!
Du kommer att bli en del av vårt team i Karlstad där du tar ansvar för hela säljprocessen, från början till slut. Ifall du inte har någon erfarenhet inom försäljning, ingen fara! Vi lär ut allt du behöver veta i vår meriterande säljutbildning. Du får alltså lära dig hur du själv tar kontakt med och bokar in möten med våra kunder. Vi söker nu dig som vill lära dig ett yrke som du kommer att ha nytta av lång tid framöver.?
Du som tycker om att prata, är social och har bra attityd kommer att lyckas hos oss galant! Försäljning hos oss liknar lagsport, vi stöttar varandra dagligen, sätter mål som team och firar våra framgångar!
Det här kommer Sector Alarm erbjuda dig!
Motiverande säljtävlingar????
Möjlighet att påverka din egen lön????
Gratis utbildning på Sector Way Academy????
Utvecklingsmöjligheter inom företaget – 70 % av våra ledare är internrekryterade????
Ta en del av ett meningsfullt arbete där vi gör skillnad?

Krav för rollen
Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.
Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister.
Du kan jobba heltid eller deltid kvällar och eftermiddagar

?Vad väntar du på? Sök redan idag! ?
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare malin.forser@sectoralarm.se
Jag ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Teacher, Social Studies, Ages 14 - 16

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Aug 22
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


We are now looking for a qualified and experienced Social Studies teacher, Year 7-9. Included in the work description, aside from common teacher tasks such as mentoring, planning, teaching, marking, and follow-ups, is developing the teaching and learning in Social Studies in a bilingual environment.

As a person you are flexible, a dedicated team player and have a positive approach to your subject which leads to you being creative and willing to go the extra mile for your colleagues and students. You have the tools to create a good learning environment in the classroom and your clear leadership and teaching style are the key to your student's success.

Ansök nu

Leg psykolog med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar

Psykolog
Läs mer Aug 21
Vi söker nu ytterligare en kollega som vill arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar. Du behöver ha minst tre års erfarenhet av barn-utredningar. Vår mottagning ligger i stadsdelen Haga, ett gemytligt område vid Klarälven, och på gångavstånd från tågstationen. På mottagningen råder en avslappnad stämning och du kommer att omges av trevliga, erfarna och mycket kompetenta kollegor. Hos oss får du möjlighet att själv styra dina arbetstider och lägga upp arbetet på ett sätt som passar för dig. Arbetet kan anpassas för att möjliggöra pendling till arbetsplatsen om du bor på annan ort. Vi erbjuder dig bra lön och frihet under ansvar.
Våra klienter kommer till oss på remiss från BUP. Vi är en etablerad vårdgivare i länet med god renommé. Utredningarna sker i team tillsammans med erfaren barnpsykiater. Utredningarna har en tydlig struktur och flera moment kan genomföras hemifrån. Coperio arbetar i ett webbaserat journalsystem och med digitala möten när så är möjligt.
Om Coperio
Coperio är en privat vårdgivare som är specialiserad på neuropsykiatriska utredningar av barn, ungdomar och vuxna. Vi har under flera år haft vårdavtal med olika regioner. Coperio har mottagningar i Karlstad, Malmö och Göteborg. Vi bedriver även konsultverksamhet runtom i Sverige. Våra ledord är kvalitet, tillgänglighet och engagemang. Vår styrka har alltid varit våra relationer till klienter, samarbetspartners och varandra.
Ansökan
Vi söker dig som är flexibel, strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra. Är du intresserad av att arbeta som underkonsult är du också varmt välkommen med en ansökan. Maila CV och personligt brev till jenny.lindh@coperio.se. Märk din ansökan med Psykolog Karlstad. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Jenny Lindh på: jenny.lindh@coperio.se.
Varmt välkommen med din ansökan!
Coperio samarbetar med regioner, skolor och kommuner. Resultatet av vårt arbete är en mer tillgänglig och effektiv vård då vi hjälper till att korta vårdköer. Våra medarbetare kan erbjuda hög neuropsykiatrisk kompetens och hjälpa barn och vuxna att få rätt diagnos och en ökad livskvalitet.

Ansök nu

Få Säljjobb Omgående

Innesäljare
Läs mer Aug 21
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? På våra kontor
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
Arbetet kan startas omgående!

Ansök nu

Skolbusschaufför Molkom

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 21
Om tjänsten
Hällestá Buss bedriver skolskjutstrafik i Karlstad kommun och behöver ytterligare en bussförare till depån i Molkom.
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att köra skoleleverna till och från skolan i Molkom vilket innebär delade arbetspass. I arbetsuppgifterna ingår även fordonsvård. Arbetspassen är förlagda dagtid måndag till fredag.
Om dig
Du bör ha en god förståelse och empati för olika människors behov och önskemål. På depån är ni ett antal chaufförer som arbetar tillsammans och hjälper varandra och då är det viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra.
Vi ser gärna att du som söker är van att arbeta med trafik och/eller människor. Du behöver inte nödvändigtvis arbeta som busschaufför idag men det är ett krav att du har körkort för buss.
Utbildning och erfarenhet
Du behärskar svenska språket.
Du har D-Körkort.
Du har YKB.

Erfarenhet från yrket är meriterande men inget krav.
Övrig information
Start: September
Plats: Molkom i Värmland
Omfattning: Deltid/Vid behov
Lön: Enligt avtal
Ansökan
Sök tjänsten genom att maila Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se. Bifoga CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna direkt.
Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se eller 010-5852500.
Om oss
Familjeföretaget Hällestá Buss startades 1976 och bedriver skolskjutstrafik och beställningstrafik. Den största delen av verksamheten är skolskjuts. Företaget har skolskjutsverksamhet i följande kommuner: Kil, Finspång, Mullsjö, Tidaholm, Askersund, Söderköping och Karlstad.

Ansök nu

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Aug 21
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Är myndig
- Som talar flytande svenska
- Är nyfiken på säljbranschen
- Körkort är meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Fysioterapeut till primärvårdsrehabiliteringen Kronoparken

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Aug 19
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten 
Vi söker nya kollegor som vill ta chansen att få arbeta med härliga kollegor och vara en del av fysioterapimottagningen på Kronoparken.

Fysioterapimottagningen Kronoparken är en del av primärvårdsrehabilitering södra som även innefattar arbetsterapi- och fysioterapimottagningar i Kil, Forshaga, Skoghall, Gripen och Molkom. På fysioterapimottagningen Kronoparken bedriver vi vanlig primärvårdsrehabilitering, inklusive patientutbildningar och träning i vår träningslokal. Hos oss är det viktigt med hög tillgänglighet, god kvalitet och ett gott bemötande. 

Vi jobbar för hög vårdkvalitet inom hela enheten, är flexibla och stöttar upp på mottagningar där behov finns. Vi samarbetar med övriga professioner på vårdcentralerna. För oss är värdegrunden viktig och vi jobbar tillsammans med andra verksamheter för att erbjuda bästa vården för patienterna.

Som arbetsgivare tycker vi att det är viktigt att ge dig möjlighet att utvecklas och trivas hos oss och erbjuder därför bland annat en hälsofrämjande arbetsplats och kompetensutveckling. Hälsofrämjande arbetsplats märks bland annat genom att vi erbjuder ett friskvårdsbidrag på 3 000 kr och schemalägger en timmes tid för egen fysisk träning per vecka, när arbetet tillåter. https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner

Primärvårdsrehabiliteringen satsar även på kompetensutveckling för fysioterapeuter genom att bland annat införa en karriärutvecklingsmodell. Med kompetensutvecklingsplanen som utgångspunkt planerar vi tillsammans din fortsatta karriär hos oss. http://regionvarmland.se/fysioterapeut

Ledarskapet bygger på utvecklande- och tillitsbaserat ledarskap för att både du som individ och organisationen ska utvecklas på bästa sätt. Som medarbetare ger det dig större möjlighet till inflytande, mer frihet och ansvar i ditt arbete. 

Arbetsbeskrivning
Som fysioterapeut hos oss arbetarar du för att våra patienter ska uppnå eller bibehålla bästa möjliga funktionsförmåga, ett större oberoende och en god hälsa. Du möter vårdsökande med varierade behov av undersökning, råd och behandling. I yrkesrollen jobbar du ofta relativt självständigt, men samarbete och teamarbete med patienten i centrum är också en viktig del.

Under din första tid hos oss erbjuds du en mentor som idag jobbar som fysioterapeut och är den som introducerar dig i yrket inom Region Värmland. En mentor delar med sig av erfarenheter, hjälper dig att följa rutiner, följer upp dig och dina framsteg i yrket och stöttar när det behövs.

Tjänsterna innebär tillsvidareanställning inom regionen med placering på Kronoparken ett år.

Kvalifikationer
Är du legitimerad fysioterapeut? Då kanske det är dig vi söker! Erfarenhet av arbete inom primärvårdsrehabilitering ser vi som meriterande. För oss är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt men även kan samarbeta bra med andra människor. Du är duktig på att strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt och kan hålla tidsramar. I din roll som fysioterapeut är du noggrann och du lägger stor vikt vid att patienterna får en högkvalitativ vård.

Välkommen med din ansökan! 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Elevassistent till Sundsta-Älvkullegymnasiet

Elevassistent
Läs mer Aug 19
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.Beskrivning
Sundsta-Älvkullegymnasiet invigdes augusti 2021 och är en av Sveriges nyaste och modernaste gymnasieskolor och en av de allra största.

Skolan har ca 2000 elever och 250 personal.

Vår vision är enkel. Våra elever ska nå sina mål och vara väl rustade för framtiden. Dit når vi genom att fokusera på skolglädje, goda relationer och kvalitet.

Arbetsuppgifter
Vi söker elevassistenter till gymnasiesärskolans individuella program. Som elevassistent ingår du i ett arbetslag bestående av lärare och elevassistenter där samarbete och lyhördhet för elevernas behov är viktigt.

Du är en trygg vuxen som har god förmåga att skapa en trygg relation med eleverna, både under lektionstid och på raster. Du tar ett stort personligt ansvar och har tålamod i mötet med eleverna.
Flera av våra elever har flerfunktionsnedsättningar och använder AKK. Eleverna har ofta ett stort omvårdnadsbehov och behöver stöd i olika situationer under hela dagen.

Kvalifikationer
Vi söker två elevassistenter som har en gymnasial utbildning från barn- och fritidsprogrammet med pedagogisk inriktning, utbildning eller erfarenhet inom vård och omsorg eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet och kunskap om elever inom NPF, lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik.

Under läsåret går all personal en fortbildningskurs i tecken som stöd.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Anställningsform: Det finns en tillsvidareanställning och ett vikariat. Vikariatet sträcker sig till och med 18 januari, med trolig förlängning.

Omfattning: Tillsvidareanställningen är på 100%, vikariatet på 90%

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.
Tjänsterna tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Har du ekonomiutbildning och brinner för nyckeltal?

Controller
Läs mer Aug 19
Om företaget
För kunds räkning söker vi en ekonomiskt kunnig person med intresse för nyckeltal

Dina arbetsuppgifter
Denna tjänst går ut på att analysera och följa upp nyckeltal mot produktion. Som en del av ekonomiavdelningen stöttar du bl.a. produktionschefen med att öka kostnadseffektiviteten. Du räknar på nyinvesteringar och projekt och rapporterar KPI:er. Tjänsten har även fokus på processförbättringar, t.ex. inom redovisningen.

Din profil
Den här tjänsten passar dig som har gymnasial eller eftergymnasial ekonomiutbildning och som vill jobba med att effektivisera och förbättra produktionen ur ett ekonomiskt perspektiv. Du kan ha tidigare arbetserfarenheter inom controlling, men även inom inköp eller som produktionschef. Det viktiga är att du är ekonomiskt kunnig, analytiskt lagd och tycker om att se hur dina förbättrade kalkyler och modeller förenklar tydligheten i ekonomistyrningen mot produktion.
Är du intresserad och vill veta mer? Hör av dig till nedanstående rekryterare eller sök jobbet enligt nedan. Vi ordnar så att du kan komma och titta på jobbet innan du bestämmer dig.

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Projektledare bygg Karlstad

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Aug 19
SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. På SunRoof sätter vi anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Nu söker vi dig som vill bidra till samhällets positiva utveckling genom att projektleda installation av våra marknadsledande tak och fasader. Vi söker en självgående, ambitiös och kommunikativ projektledare som vill åka med på SunRoofs enorma tillväxtresa.
OM ROLLEN
Att installera framtidens tak är ofta en av familjens största investeringar för deras hem. Vi söker dig som med professionalism och på ett förtroendeingivande sätt kan hantera flertalet projekt och uppdatera både kunden, ditt team och kollegor under projektets gång. Du tillsammans med varje kund och kollega kommer att bidra till att skapa ett mer hållbart samhälle – ett tak i taget. Du blir ansvarig för att projektet fortlöper och du har site managers som rapporterar in till dig från byggarbetsplatsen. Du tycker om att jobba administrativt och är inte främmande med att jobba med budget, planering och underleverantörer.
Arbetsuppgifter
Sätta projektets tidslinje & sörja för att projektet håller tidsplanen
Ansvara för att projektet håller budget & kundens förväntningar
Beställa och övervaka projektleveranser
Uppdatera relevanta intressenter, teammedlemmar och Customer Manager om projektets framsteg
Coacha och stödja ditt team med de uppgifter du tilldelar dem
Du ansvarar också för att ditt team följer säkerhetsriktlinjer och SunRoofs code of conduct
Du kommer även att bistå med stöd och expertis inom byggteknikKVALIFIKATIONER:
Min. 3–5 års erfarenhet av projektledning inom bygg eller anläggning.
Teknisk utbildningsbakgrund (gärna inom EL och Bygg)
Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
B-körkort, tillgång till bil
Spetskompetens och kunskap inom solenergi är meriterande, men inte ett krav
Erfarenhet inom någon form av kundkontaktPersonliga egenskaper:
Lösningsorienterad med positiv inställning
Strukturerad och planerad
Service minded. Du förstår vikten av att ha goda relationer med kunderna genom projektets alla led
Du är självgående och strukturerad. Du är van att arbeta mot tydliga mål och med ett tydligt lönsamhetsansvarTycker du att du passar in på beskrivning? Då är det bara att söka då tjänsten kommer tillsättas snarast.

Ansök nu

Projektkoordinator - Markavtal - Direktrekrytering! - Karlstad

Innesäljare
Läs mer Aug 19
MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är medlemmar i Almega - Kompetensföretagen och Installatörsföretagen och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, övriga LO och Unionen. Vi arbetar både med yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har en stor andel rekryteringsuppdrag och våra bemanningsuppdrag är oftast på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.

Om tjänsten
Telekombranschen utvecklas snabbt. Det kräver en flexibel kompetens och arbetskraft som enkelt anpassar sig till nya förhållningssätt och situationer.

Företaget arbetar med samtliga aspekter av projektkoordinering och projektledning inom telekombranschen. Det innebär bland annat förhandling med fastighetsägare, upphandling till installation och implementation samt besiktning.

Företagets ledord är “Engagemang, Öppenhet och Professionalism” vilka genomsyrar hela verksamheten. Deras kunders nöjdhet och deras kvalitet är högsta prioritet. Nu söker de en resurs som vill vara med på deras resa i rollen som Projektkoordinator. I rollen finns goda möjligheter att utvecklas på sikt, exempelvis som Projektledare eller Projektchef.

Du erbjuds

• Kostnadsfri utbildning och arbete i en bransch med stark tillväxt
• Stor frihet under ansvar – visar du ambition och driv finns mycket goda utvecklingsmöjligheter
• Ett generöst hälsovårdspaket innehållandes exempelvis friskvårdsbidrag, tjänstepension och mycket mer.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och som Projektkoordinator kommer du ha en central roll i samspelet mellan projektets olika intressenter. Du kommer att kontakta markägare och fastighetsägare i syfte att få godkännande att lägga fiber på deras mark.

Vi söker dig som

• Har en avslutad gymnasieutbildning
• Kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har arbetat med försäljning/fältförsäljning och/eller har erfarenhet från kundservice, kundtjänst eller liknande.

Som person är du

• Driven, målfokuserad och prestationsinriktad
• Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
• Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
• Är problemlösare

Störst vikt fäster vi vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som är social och har lätt för att skapa förtroende hos kunder och andra personer i din omgivning. Du är också en samarbetsvillig, ambitiös person som är intresserad av att ta ett stort ansvar för både din egen och företagets utveckling. Du brinner och arbetar fokuserat för att slutföra dina projekt professionellt inom givan tidsramar.

Övrigt

Start: Omgående uppstart.
Omfattning: Heltid, detta är en direktrekrytering där du blir anställd av vår kund tillsvidare med 6 månaders provanställning

Placering: Kristinehamn/Karlstad

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt.

Kontakt
Julia Edoff, 076 880 03 68, Rekryteringskonsult

Ansök nu

Controllerchef

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Aug 19
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.
Om verksamheten
Planerings- och ekonomiavdelningen är ansvarig för ekonomi och verksamhetsuppföljning samt inköp för Region Värmland.

Planerings- och ekonomiavdelningen genomgår nu en förändringsresa med målet att skapa en effektiv ekonomiorganisation samt stärka ekonomistyrningen inom regionen. Nu söker vi en controllerchef med ett stort intresse för förbättring och utveckling!

Om tjänsten
Som controllerchef har du ansvar för att leda ett team med 6-13 controllers som stödjer hälso- och sjukvårdens verksamheter med controlleruppgifter. Du medverkar i enhetens strategiska och operativa utveckling. I rollen som controllerchef arbetar du nära områdeschef för öppenvården  och du har en nyckelroll i områdets ledningsgrupp. Region Värmland eftersträvar att ha goda chefer som är hållbara över tid och som i organisationen får goda förutsättningar för sitt chefskap. Här kan du läsa mer om våra https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och vår https://regionvarmland.se/regionvarmland/om-regionen/om-region-varmland/vardegrund. 

Vem är du?
För att lyckas som controllerchef ser vi att du har

- utbildning som civilekonom eller motsvarande akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant
- flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete
- erfarenhet av ledningsgruppsarbete
- erfarenhet av att leda, coacha och utveckla personal
- B-körkort då resor kan förekomma i tjänsten

Som person är du engagerad, driven, pedagogisk och har god samarbetsförmåga. Du är en utåtriktad person som trivs i roller där du får stort ansvar och stora möjligheter att påverka, förändra och ta initiativ. God kommunikationsförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du kan förmedla ekonomi på ett pedagogiskt sätt till verksamheterna och har god förmåga att bygga och upprätthålla goda relationer på alla nivåer inom organisationen.

Flexibilitet och prioriteringsförmåga är andra viktiga faktorer för att lyckas i rollen. Du är trygg i din profession och som person, och du kan enkelt växla mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter. Du har en passion för förbättring och utveckling tillsammans med uppdragsgivare och medarbetare och du vågar tänka nytt. 

Intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag! 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Säljare/chaufför

Hemförsäljare
Läs mer Aug 19
Säljare och chaufför med B-körkort
Vi söker dig som är engagerad, framåt och har lätt att fokusera på utmanande mål. Som säljare på Västkustbilen med utgångspunkt i Karlstad är du målfokuserad, har en ödmjuk attityd, ser varje kundmöte som en utmaning/möjlighet, tycker om att träffa människor samt har B-körkort för manuell växellåda.
Direktförsäljning till dörr (privata kunder) i villakvarter och på landsbygden runt om i Värmland.
Bygga din egen kundportfölj
Planera och utföra återbesök
Assistera vid veckovisa leveranser från leverantörStor frihet under ansvar
Löpande utbildning
Garantilön samt provisionB-körkort och god körvana
Kan göra dig förstådd på svenska
Att du tycker om personliga kontakter
Försäljningsbakgrund är meriterandeFör att beskriva tjänsten hos Västkustbilen är ingen dag lik den andra. Tjänsten som säljare gör att du får träffa många människor i olika situationer och du har alltid vårt starka varumärke med nöjda kunder i ryggen.
Är du rätt person ger tjänsten dig stor frihet och mycket goda möjligheter till bra förtjänst.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i vårt glada och redan framgångsrika säljteam. Du behöver inte erfarenhet från tidigare försäljning, mer viktigt är att du är målmedveten och vill utmana dig själv, nå nya mål samt snabbt kan förstå verksamheten.
Vi erbjuder dig att utvecklas tillsammans med oss och ha en nyckelroll i ett företag med ett väletablerat varumärke i Värmland med gott renommé.
Vårt kontor och vår verksamhet utgår från Örsholmen strax utanför Karlstad centrum.
Tjänsten är en deltidstjänst om drygt 80 % på kvällstid (vardagar måndag-fredag) som kan göras om till heltid (inkluderat arbete på helger).
Låter detta intressant?
Kontakta oss via vår mail: info@vastkustfisk.nu
Vid ansökan bifogas även CV och personligt brev
Vi tillsätter kontinuerligt och finns tjänsten utlyst på sidan är den fortfarande tillgänglig.

Ansök nu

Junior Manager restaurang

Restaurangchef
Läs mer Aug 19
Vår uppdragsgivare i centrala Karlstad söker nu en driven och social person som är lika engagerad i deras gästers upplevelser som de själva är. Tjänsten är på heltid och innebär ett större ansvar för restaurangens verksamhet. Vi söker nu dig som genom ett positivt mindset är högst delaktig i att få personalen att arbeta tillsammans och leverera service i världsklass.

Nordisk Kompetens söker dig som är lösningsorienterad, har en hög ansvarskänsla samt god arbetsmoral och professionalism.

Önskade kvalifikationer;

• Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen/serviceyrket.
• Tidigare erfarenhet av kassasystem.
• Genuin känsla för service.
• Flytande tal i svenska samt engelska.
• Noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service.

Vi söker dig;

• Som är resultatorienterad.
• Som tycker om att ta ansvar och kan hugga i där det behövs.
• Som har en naturlig fallenhet för att motivera och driva personal.
• Som är prestigelös i sitt arbete.

Tjänsten är med start omgående och vi tillämpar intervjuer löpandes.

Lön enligt överenskommelse.

Varmt välkommen till oss med din ansökan.

Ansök nu

Praktiska gymnasiet i Karlstad söker fordonslärare

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 19
Vi erbjuder Sveriges mest relevanta yrkesutbildningar. Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola, sedan dess har vi vuxit och har idag 36 skolor över hela landet. De branscher vi utbildar inom skriker efter utbildad personal och vi bidrar genom att utbilda framtidens arbetskraft. Genom vårt nära samarbete med det lokala näringslivet ger vi våra elever rätt kompetens inför sitt kommande yrkesliv. Vill du också vara med och utbilda framtidens arbetskraft?

Läs mer om oss på www.praktiska.se.

Välkommen till gemenskapen!

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har.

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt.

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige.

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig.
Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

Praktiska Gymnasiet Karlstad

Praktiska gymnasiet ligger vid Helmia i Karlstad med närhet till tåg och buss. Vi är en skola med ca 320 elever och ca 30 anställda som utbildar elever inom 7 olika yrkesprogram. Vi är en mindre skola med bra sammanhållning, vår personal trivs på jobbet! Vi jobbar i ny fräscha lokaler och satsar på en bra arbetsmiljö. Nu satsar vi på nya verkstadslokaler också, klara i september!

Kom och känn gemenskapen!

Ditt uppdrag

Vi söker en lärare till fordonsprogrammet under ca 2 månader om 3 dagar i veckan. (Måndagar, Torsdagar och Fredagar)

Tjänsten är en visstidsanställning med start snarastl

Du kommer att undervisa och handleda våra elever inom Fordon- och transportprogrammet och tillsammans med andra kollegor kommer du att ingå i ett arbetslag . Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som ämnet. . Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad yrkeslärare i Personbilsteknik, eller någon med goda kunskaper och erfarenhet som personbilsmekaniker. Kanske är du pensionerad mekaniker som kan hjälpa morgondagens mekaniker? Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Du kommer att vara en av 2 lärare på programmet och kommer ha en rutinerad lärare som kollega. Du kommer undervisa i olika kurser och ha såväl teoretiska lektioner och lektioner i vår nya verkstad. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med näringslivet eftersom en stor del av elevernas studietid består av arbetsplatsförlagt lärande (APL) och därför är god kommunikation med arbetsgivare är meriterande. Ett stort kontaktnät är meriterande.

Din AMBITION är att med höga förväntningar på dig själv nå varje elev med din pedagogik. Med hjälp av din KRAFT står du upp för värden som hållbarhet, mångfald och jämställdhet och smittar av dig på dina elever. Genom din GLÖD inspirerar du och engagerar varje elev av utvecklas så långt som är möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit!

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du inledningsvis får rätt förutsättningar för att utvecklas in i lärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 20220826. Tjänsten pågår till 20221028. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Tobias Ejdeholm på 054-691974 eller via mail tobias.ejdeholm@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Ansök nu

Servitör/Servitris

Servitör/Servitris
Läs mer Aug 19
Vår uppdragsgivare i centrala Karlstad söker nu en positiv och social person som är lika engagerad i deras gästers upplevelser som de själva är. Tjänsten är på 50% och har inriktning mot restaurangens lunchservering. Vi söker nu dig som gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete med kollegor. Du tar självständiga beslut i ditt arbete och ser till att gästerna är nöjda samt lämnar restaurangen med ett gott humör.

Nordisk Kompetens söker dig som håller hög service samt har god arbetsmoral och professionalism.

Önskade kvalifikationer;

• Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen/serviceyrket.
• Genuin känsla för service.
• Flytande tal i svenska samt goda kunskaper inom engelska.
• Noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service.
• Vara minst 20 år eller äldre.

Tjänsten är med start omgående och vi tillämpar intervjuer löpandes.

Lön enligt överenskommelse.

Varmt välkommen till oss med din ansökan.

Ansök nu

Key Account Manager till AnVa Polytech

Key account manager
Läs mer Aug 19
AnVa Polytech förstärker sin försäljningsorganisation och söker nu en Key Account Manager. I rollen kommer du främst att arbeta med merförsäljning hos befintliga kunder inom industrin. Du samarbetar tätt med företagets utvecklings och försäljningsteam för att driva affärer mot slutkund. Kunderna återfinns främst i Sverige men även i övriga delar av Norden.

På AnVa Polytech erbjuds du en utmanade tjänst där du får stor möjlighet att utvecklas och vara en viktig del av hela affären i en organisation där samarbete värderas högt.

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning mot industrin, gärna fordonsindustrin. Du har en god förmåga att bygga förtroende och relationer både internt och externt samt förståelse för och erfarenhet av att driva försäljningsprocesser till avslut. Du har god teknisk kompetens, ekonomisk förståelse samtidigt som du är en van förhandlare. Ditt affärssinne gör att du har förmågan att se helheten i affären och du kan med ett tydligt mål i sikte omsätta strategier till aktiviteter på daglig basis.

För att lyckas i rollen ser vi även att du är van att arbeta med moderna it-system samt talar och skriver obehindrat både i svenska och engelska.

I urvalet kommer stor vikt att läggas vid din personliga egenskaper.

Om tjänsten

Rollen innebär att skapa förtroende och bygga nära relationer med AnVa Polytechs kunder, genomföra behovsanalyser och presentera kostnadseffektiva affärslösningar. Du förhandlar och driver affären framåt till avslut och ansvarar för att lönsamheten för dina konton består över tid. Som Key Account Manager kommer du främst arbeta med merförsäljning mot befintliga kunder. Tjänsten innebär även kommunikation med kunder angående leveranstider, prisjusteringar och eventuella kampanjer.

Din närmaste chef är AnVa Polytechs Marketing and Sales Manager. Placeringsort för tjänsten är i Sunne eller remote från hemmakontor, med fördel i Värmland. För tjänsten så är närvaron hos kunderna avgörande vilket gör att du kommer att resa i denna tjänst, huvudsakligen i Sverige och till viss del även i övriga Norden.

Om AnVa Polytech

Som innovativ utvecklingspartner och effektiv producent med fokus på långsiktig hållbarhet för både kund och miljö är AnVa Polytech AB en underleverantör inom fordonsindustrin. Kraven på leveransprecision, hållbarhet och kvalitet inom kundsegmenten är världsledande, vilket bidrar till att företagets förändringstakt är hög.

Från fabrikerna i Litauen och Sunne förses kunder med formsprutade produkter med material utvecklat i eget laboratorium. Kostnadseffektivitet uppnås genom automatisering och ständig förbättring av arbetssätt och metoder.

Systematiskt arbetar AnVa Polytech med att ta fram material med mindre miljöpåverkan, bland annat genom det egenutvecklade materialet ”Climarub". I flera steg byts ingrediens efter ingrediens ut mot återvunnet eller växtbaserat.

Om processen

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sebastian Ullström på tel. 072 202 40 49 alternativt sebastian.ullstrom@linck.se eller Johan Cederholm på tel. 072 216 04 51 alternativt johan.cederholm@linck.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är i Sunne eller Remote.

Sista ansökningsdag är 18 september.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vaktmästare till Sundsta-Älvkullegymnasiet

Skolvaktmästare
Läs mer Aug 19
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.Beskrivning
Sundsta-Älvkullegymnasiet är en av Sveriges nyaste och modernaste gymnasieskolor och en av de allra största.

Skolan har ca 2000 elever och 250 personal.

Vår vision är enkel. Våra elever ska nå sina mål och vara väl rustade för framtiden. Dit når vi genom att fokusera på skolglädje, goda relationer och kvalitet.

Arbetsuppgifter 
Vi söker en teknisk och engagerad vaktmästare till Sundsta-Älvkullegymnasiet. Den person vi söker ska vara ansvarstagande och trivas bra i en flexibel yrkesroll med stort fokus på service. 

I arbetet ingår sedvanliga vaktmästarsysslor i utomhus- och inomhusmiljö som exempelvis fastighetsdrift, löpande underhåll av fastigheten, stöd till personal och elever, enklare reparationer och mottagande av gods. 

Du kommer också att vara engagerad och involverad i skolans AV-, konferens- och scenteknik och en del av din tjänst kommer att beläggas i och kring skolans aula och kammarmusiksal, som i dagsläget nyttjas som undervisningsscen, klassrum, stadsscen och konferensanläggning inom Karlstads kommun. 

Du ska ha förmågan att skapa goda relationer då du dagligen möter elever, kollegor, leverantörer, hantverkare och samarbetspartners. 

Du ska vara intresserad av och kunnig inom ny AV-teknik och nyfiken på att lära nytt. Vidare är du praktiskt lagd, organiserad och gör prioriteringar i ditt arbete på ett effektivt sätt. Det krävs att du är lyhörd och har fokus på framtidens skola. Du är lösningsfokuserad, har ett eget driv och trivs med att arbeta i team.  

Vår team består av flera vaktmästare och ni kommer att samarbeta med varandra och dela arbetsuppdrag. Arbete under kvällar och helger kan förekomma. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med praktisk inriktning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant. 

Du ska ha erfarenhet av att hantera AV- teknik såsom konferens- och klassrumsteknik. Yrkeserfarenhet inom scenteknik är meriterande. 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och förmågan att samarbeta med andra.  

B-körkort är ett krav.  

Erfarenhet krävs. 

Tjänsten kommer att tillsättas om erforderliga beslut tas. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Församlingsvärd

Husmor
Läs mer Aug 19
Beskrivning
Inom Karlstads Pastorat finns fem församlingar, tre stadsförsamlingar och två landsbygdsförsamlingar.

Vidare finns också en kyrkogårdsförvaltning och en administrativ enhet. Karlstads Pastorat leds av domprosten och vi är ca 200 medarbetare och drygt 100 förtroendevalda. Vi arbetar för att skapa bra verksamhet och värde för våra medlemmar.

Till Norrstrands församling söker vi nu en församlingsvärd i Kroppkärrskyrkan, Barnens katedral. Arbetslaget består av 6 medarbetare. Församlingen har ytterligare två distrikt utöver Kroppkärr och består av totalt ca 28 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Rollen som församlingsvärd innebär att vara församlingens ansikte utåt kopplat till ett gott värdskap. Du kommer att ha ansvar för mat och fika i Kroppkärrskyrkan/Barnens katedral. Det innebär att planera och laga mat till ex soppluncher och olika sammankomster, förbereda fika till ex kyrkkaffe och konfirmander mm. Du har dessutom ansvar för inköp av de varor som behövs. I rollen möter du dagligen många människor, både kollegor och besökare/deltagare.

Även tvätt- och strykning ingår i dina arbetsuppgifter. Rollen innebär nära samarbete med vaktmästeri och vissa vaktmästarsysslor kan ingå som t ex öppning och stängning av kyrkan, hantering av ljud- och ljus i samband med gudstjänst, konsert eller liknande. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är bra på att laga mat och baka, har minst gymnasiekompetens. Du bör också ha kunskap om regler kring hantering av mat och råvaror. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Som person behöver du vara öppen, ha en god social kompetens och ett öppet förhållningssätt. Du trivs med att jobba med mat och människor och har en vilja att bygga relationer. Vi ser det som en naturlig del att du är medlem i Svenska Kyrkan och delar våra värderingar.

Du kommer arbeta nära församlingens olika yrkesgrupper och frivilliga medarbetare. Det är därför av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga. För att trivas i rollen behöver du även vara flexibel, initiativrik, lösningsorienterad och van vid att arbeta självständigt. Du är ordningsam och har god datorvana.  B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Övrigt
Arbetstiden är schemalagd, även kvällar och helger ingår. Vi tillämpar reglerad arbetstid och flextid.

Tjänsten är på deltid på 75% och ett vikariat till och med 31 dec med ev förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 9 september. Urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. 

Främjande friskvård är viktigt för oss på Karlstads pastorat. Vi har KMTI som företagshälsovård och erbjuder alla våra anställda friskvårdsbidrag.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök via: karlstadspastorat.varbi.com  

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till aktiv man i Karlstad

Personlig assistent
Läs mer Aug 19
Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Kunden är rullstolsburen och kommunicerar utan problem. Som hans personliga assistent kommer du att vara han behjälplig vid förflyttningar, på- och avklädning, personlig hygien, träning, hushållssysslor m.m. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i eller utanför hemmet. Kunden är social och kommer gärna utanför hemmet. 

Vi söker dig som är engagerad och positiv. Du är lyhörd inför kundens behov och önskemål. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, att du har god samarbetsförmåga, samt att du är noggrann i utförandet av dina arbetssysslor. 
 
Arbetstiderna är 08.00-22.00 alt 20.00-10.00 (vaken natt). 
 
Tidigare erfarenhet från arbete eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande men inget krav då personkemin är det viktigaste. 
 
Meriterande om du har B-körkort då kunden har bil man kan köra i tjänsten, inget krav. 
 
Ej rökare. 
 
Anställningen är en "Så länge uppdraget varar" om ca 80%. 
 
Vi söker även personer som är intresserade av att jobba enbart på schema över sommaren. 
 
Att jobba som personlig assistent kan se väldigt olika ut beroende på vilken funktionsnedsättning kunden har, likväl för att vi alla är olika individer vare sig vi har en funktionsnedsättning eller inte. Som personlig assistent kompenserar du för det kunden inte klarar av att göra själv, så att denne kan leva som andra i så hög utsträckning som det är möjligt. Att jobba i en annan människas hem ställer stora krav på dig som assistent, det kan även finnas en familj att ta hänsyn till.  
Det gäller att ha fingertoppskänsla för att läsa av hur kunden vill ha det i olika situationer.

Ansök nu

Systemutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 19
Är du systemutvecklare och vill vara med att utveckla en myndighet som växer?

Enheten för systemutveckling är en av två enheter inom avdelningen för IT och stödjer verksamheten i hela kedjan genom kravställande, utveckling och test av systemen.

Vårt viktiga uppdrag kopplat till totalförsvaret kräver att vår IT-miljö är högpresterande, modern och säker. Nu utökar vi vårt team med fler systemutvecklare till Karlstad.

Dina arbetsuppgifter
Som systemutvecklare jobbar du i självdrivande, ansvarstagande och initiativrika agila team. Våra team jobbar med att utveckla och ständigt förbättra våra system och leverera värde både i projekt och förvaltning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Att ingå i ett av våra agila team och utveckla systemlösningar
- Stödja verksamheten vid formulering av kravspecifikationer
- Utveckla lösningar anpassade efter verksamhetens eller uppdragsgivarens behov och krav
- Komma med idéer, omvärldsbevaka och se till att vi jobbar framåtlutat i vårt utvecklingsarbete
- Delta i teambeslut och lära samt sprida kunskap inom teamet

Vi har en kamratlig känsla och en stor lojalitet mot våra medarbetare inom hela myndigheten. Framför oss har vi spännande utmaningar och du kommer vara en viktig del för att utveckla verksamheterna inom myndigheten med hjälp av IT. Hos oss får du minst 28 dagars semester och upp till 35 dagar beroende av ålder. Du får möjlighet att träna på arbetstid och en friskvårdspeng.

Dina kvalifikationer
Anställningen kräver att du har:

- Högskoleutbildning med systemvetenskaplig inriktning eller motsvarande
- Flera års praktisk erfarenhet av systemutveckling och programspråket Java
- Programmerat olika typer av applikationsservrar

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

- Att arbetat agilt
- Mikrotjänstarkitektur

Dina personliga egenskaper
I rollen som systemutvecklare är det viktigt att du kan ta initiativ och själv driva arbetet mot uppsatta mål. Du har en förmåga att fatta beslut och anpassa dig efter ändrade omständigheter. Arbetet innebär samarbeten både inom och utanför enheten och det är därför viktigt att en av dina styrkor är att vara lyhörd och att kommunicera. Du tycker om att lösa problem och har en god analytisk förmåga.

Om anställningen
Anställningen är tillsvidare och kan komma att inledas med provanställning.

Vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Jämställdhet och mångfald är en tillgång för vår arbetsplats och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Plikt- och prövningsverket är en expertmyndighet inom totalförsvarsområdet. Myndighetens huvuduppgifter är att mönstra och skriva in totalförsvarspliktiga till grundutbildning med värnplikt samt att bemanna krigsorganisationen. Åt andra myndigheter genomförs prövningar för urval för yrken och utbildningar med särskilda krav som handlar om trygghet och säkerhet i det svenska samhället.


Läs mer på pliktverket.se

Ansök nu

Software developer/Tester automotive to TietoEVRY in Karlstad

Backend-utvecklare
Läs mer Aug 19
TietoEvry is the Nordic region´s leading IT company and offers IT and product development services globally in information and communication technology.

TietoEvry is expanding in Karlstad and is looking for more developers through us at Professionals Nord.

 

Information about the position
We are now searching for SW Developer/Tester to Automotive Telematics Control Unit (TCU) team.

Connected Infotainment, electrification and self-driving vehicles are fast growing areas within Automotive today. It is a requirement and expected feature to have vehicles connected to Mobile Networks providing services in vehicles. 

 
Job assignments

The team will work with securing Connectivity between vehicles and Mobile Networks (3G/4G/5G). The team will develop a fully automated test environment were sw and hw will be tested of control unit within vehicle. Simulated or full mobile network will be used.
The software developers will work in scrum teams using agile ways of working, in accordance to agile framework. Team is expected to adhere and follow the agile ceremonials, e.g., Sprint planning´s, daily standups, backlog refinement, Sprint demos, Retrospectives, etc.

Required competence skills and experience in:

• Embedded Linux + Linux tool chain (git, Gerrit, Jenkins)
• Java, C++
• Scripting: Python, Groovy
• Build systems (CMake, GNU Make)
• CI/CD tools (Jenkins, Robot, Gerrit, Jira, Grafana)
• Cloud development (Docker, Kubernetes, Helm)
• Different visualization tools and methods
• Mobile Network Standards and simulation (3G/4G/5G)
• Mobile Network simulators (Keysight, Rodhe & Schwartz )
• Automotive, Telematics Control Unit

You can easily learn new things, question familiar patterns and take your own initiative. It is important to us that you want to continue learning new technology, collaborate with your colleagues and both acquire and share knowledge. If you are interested in radio communication or other search-near technologies, it is a plus in the edge!

During the first 6 months, you work as a consultant through Professionals Nord and if the cooperation has worked well, you have good opportunities for continued employment with TietoEvry.

The location for the job is in Karlstad. Which means that if you get the job, you should be prepared to move to Karlstad.

Ansök nu

Verksamhetschef, Barn-och ungdomspsykiatri, Region Värmland

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 19
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Inom regionen finns cirka 8 000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Inom område öppenvård finns cirka 2 000 medarbetare och vi erbjuder våra patienter hälso- och sjukvård, råd och stöd under livets alla skeden. Det gör vi genom förebyggande insatser, bedömning, utredning, behandling, rehabilitering, habilitering och uppföljning beroende på sjukdom och symptom.

Område öppenvård omfattar de 23 vårdcentraler som bedrivs i regionens regi, barn, unga och familjehälsa, habilitering och hjälpmedel, hälsa och rehabilitering samt psykiatri som är indelad i barn- och ungdomspsykiatri, psykiatrisk öppenvård, psykiatrisk slutenvård och rättspsykiatri. 

Om verksamheten
Barn- och ungdomspsykiatri (BUP) är specialistnivån för barn och unga upp till 18 år med medelsvåra till svåra psykiat­riska tillstånd där funktionsnivån är påverkad i vardagen. Insatserna består av bedömning, utredning och/eller behandling av såväl akuta som icke akuta tillstånd.

BUP är organiserade i sju enheter som bedriver både öppen- mellan- och slutenvård, delar av verksamheten bedrivs dygnet runt. Verksamheten omfattar cirka 160 medarbetare och består bland annat av läkare, psykologer, beteendevetare, sjuksköterskor, kuratorer och vårdadministratörer. Vi har lokaler centralt i Karlstad och på Centralsjukhuset i Karlstad.  

Vi är en länsgemensam verksamhet som samverkar med interna och externa aktörer bl.a. Första linjen, Öppenvårdspsykiatrin för vuxna och skolhälsovården. Vi ansvarar för vård i hela länet och vi verkar för en god och jämlik vård och behandling med patienten i fokus. Arbetet innefattar medicinska, psykiatriska, pedagogiska och sociala insatser.

Verksamheten har nyligen genomfört en organisationsförändring med förändrade arbetssätt vilket kräver fortsatt utvecklingsarbete och uthållighet.

Arbetsbeskrivning
I rollen som verksamhetschef kommer du att leda verksamhetsområdet barn- och ungdomspsykiatri. Du blir en viktig del i område öppenvårds ledningsgrupp där du tillsammans med områdeschef och 12 verksamhetschefer arbetar med strategiska frågor. 

Ditt uppdrag är att leda, analysera och planera arbetet med barn- och ungdomspsykiatri. Du har ansvar för personalfrågor, arbetsmiljö, verksamhetsutveckling samt budget och rapporterar till områdeschefen för område öppenvård. Som verksamhetschef samverkar du med interna och externa aktörer. 

Som verksamhetschef i Region Värmland arbetar du utifrån vår https://www.regionvarmland.se/regionvarmland/om-regionen/om-region-varmland/vardegrundHär kan du läsa mer om https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en ledare med helhetssyn, som både är kommunikativ och strategisk i ditt ledarskap samt är väl förankrad i ett värdegrundsbaserat ledarskap. Du ser dina medarbetare som ledare för det egna arbetet och du har fokus på att arbeta och se helheten. Vi ser att du har erfarenhet av att leda likartade verksamheter sedan tidigare samt har erfarenhet eller genuint intresse av barn- och ungdomspsykiatri.  Vi förväntar oss att du är trygg, närvarande och engagerad i chefsrollen.

Det är viktigt att du ha god förmåga att samverka då du kommer att ingå i flera olika nätverk både inom och utanför regionen. I din roll som verksamhetschef kommer du att vara både strategisk och operativ i ditt arbete. Rollen kräver även att du har ett intresse och god förmåga att fortsatt driva utvecklingsarbete och det kompetenshöjande arbete som påbörjats. Tålamod och uthållighet är viktiga förmågor då verksamheten nyligen genomgått en organisationsförändring som kräver fortsatt arbete med implementering av förändrade arbetssätt.

Du ser gärna att du har erfarenhet av ?mediehantering?. Du har akademisk utbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant för uppdraget. B-körkort krävs för tjänsten.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Säljande receptionist med padelintresse till Nordic Wellness Karlstad

Receptionist, telefonist
Läs mer Aug 19
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med snart över 300 gym runt om i hela landet.

Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, professionell personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden.

I takt med vår expansion söker vi en timanställd receptionist till vår klubb i Karlstad! 

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Det är meriterande om du har ett padelintresse! Du vill dessutom alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus! 

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 2022-09-02. Urval kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Programutvecklare/testare i Karlstad-regionen sökes!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Aug 19
Har du en färdig examen inom IT och något års erfarenhet inom området? Se hit! Här finns en fantastiskt möjlighet att börja din karriär hos vår kund TietoEvry i Karlstad. Vi hanterar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Åt TietoEvry i Karlstad söker vi nu en Programutvecklare/testare. Företaget är i en bransch som ligger i framkant där fokus för denna tjänst kommer vara inom Automotive. Uppkopplad infotainment, elektrifiering och självkörande fordon är snabbt växande inom detta område. Automotive är ett krav och en förväntad funktion för fordon för att kunna vara anslutna till mobilnät som tillhandahåller tjänster i fordon.

Du kommer att ingå i ett scrum-team där ni arbetar med agila arbetssätt, i enlighet med agilt ramverk. Ni förväntas följa de agila ceremonierna, t.ex. Sprint-planering, dagliga standups, förfining av backlog, Sprint-demos, retrospektiv etc. Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse för utveckling och testning och som vill bli en del av detta scrum-team - se närmare beskrivning av tjänsten nedan.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt och teamets fokus kommer vara att arbeta med att säkra anslutningen mellan fordon och mobilnät (3G/4G/5G). Ni kommer att utveckla en helautomatiserad testmiljö där sw och hw kommer att testas av styrenhet i fordon.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en examen inom IT
- Har minst 1-2 års erfarenhet inom relevant arbetsområde
- Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift

Det är önskvärt att du har erfarenhet av: Embedded Linux + Linux tool chain (git, Gerrit, Jenkins), Java, C++ och Scripting: Python, Groovy.

Din kunskap ska framgå tydligt i ditt personliga brev!

Som person är du:


* Problemlösande
* Kommunikativ
* Analytisk


#

Övrig information


* Start: omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: heltid
* Placering: centrala Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Fordonsmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 19
Vi söker efter en mekaniker till vår OKQ8 Bilverkstad i Karlstad.
Du kommer mestadels arbeta som mekaniker med service, felsökning, reparation och däckbyten. Viss tid kommer du även att vara i kundmottagningen eller svara i telefon för att hjälpa kunder att boka tider, eller ge dem offerter.
Förutom att ha ett brinnande intresse för bilar/fordon och att göra folk glada - behöver du även ha datavana och inte vara rädd att ta personliga möten med kunder.
Vi söker dig som:
Har Fordonsteknisk utbildning
Har B-körkort
Kan hantera det svenska språket
Är kundorienterad med hög service känsla
Har ett stort engagemang och ansvarskänsla
Minst 2 års erfarenhet i en verkstad
Är glad och positiv!
Tveka inte på att höra av dig.

Ansök nu

Service Host, Cleaning & First Impression (Housekeeping/Städ), Scandic Karl

Hotellstädare
Läs mer Aug 19
Nu söker vi en Service Host inom Cleaning & First impression (housekeeping/logistäd) till Scandic Karlstad City.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard avseende helt och rent och ser till att våra gäster få en ”wow-känsla” när de kliver in på hotellet och i sitt hotellrum. I rollen ingår bland annat att städa hotellrum, korridorer, pentry samt allmänna utrymmen. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler, hanterar tvätt och fyller på våra förråd.

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och ha ett öga för detaljer. Det är viktigt att du har en god fysik, är flexibel och har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega. Du har tidigare vana från städyrket, gästbemötande och kan kommunicera på svenska. Då vi använder Ipads behöver du ha viss datorvana. Tidigare erfarenhet från hotell är meriterande.

Information om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid med chans till förlängning.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Sjuksköterska/biomedicinsk analytiker till Sömnapnémottagningen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 19
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Välkommen till sömnapnémottagningen!
Vi är en mottagning inom öron-, näsa- och halskliniken, område slutenvård.

Mottagningen utreder och behandlar sömnapnésyndrom. Hos oss jobbar fem sjuksköterskor, en undersköterska samt en läkare om 20%.

Vi söker nu en sjuksköterska/biomedicinsk analytiker för fast anställning!

Arbetsbeskrivning
Vi söker en ny medarbetare till denna spännande mottagning som är under stark utveckling. Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete med trevliga arbetskamrater där nya idéer och delaktighet välkomnas.

Som sjuksköterska/biomedicinsk analytiker på mottagningen kommer du att möta patienter med sömnapné. Vi är en mottagning med självständig sjuksköterskemottagning, egna patientbesök och telefonrådgivning vilket gör att förmågan att ta eget ansvar är en förutsättning i arbetet. I arbetet ingår även kurvtolkning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller biomedicinsk analytiker. Har du erfarenhet och/eller kunskap inom sömnapné och mottagningsarbete är det meriterande men inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid intresse, personliga egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och kommunikativ förmåga. Du är van och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är strukturerad och har förmåga att se till helheten för en väl fungerande mottagning. Du är öppen för utveckling av enheten.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Erfaren fordonsmekaniker & Platschef

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 19
Vi söker efter en mekaniker som vill ta ansvar som platschef på OKQ8 Bilverkstad i Karlstad.
Som platschef kommer du att arbeta med att leda och planera arbetet för andra mekaniker och att ta emot kunder, svara på kundsamtal, ge ut offerter och beställa varor. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs på ett professionellt och säkert sätt och att våra kunder kommer tillbaka, igen och igen.
Mesta delen av tiden kommer du att arbeta som mekaniker med service, felsökning och reparation. Till detta kommer du även att ansvara för ordning och reda i verkstaden och kundmottagningen.
Du kommer att leda den dagliga verksamheten och se till att jobben blir gjorda med kvalitet och snabbt av alla mekaniker, att det är ordning och reda på verktyg och maskiner. Du ansvarar för att saker hanteras rätt och att de underhålls på rätt sätt.
Har du ett brinnande intresse för bilar/fordon och att göra folk glada - sök gärna jobb hos oss.
Vi söker dig som:
Har Fordonsteknisk utbildning
Har B-körkort
Kan hantera det svenska språket
Är kundorienterad med hög service känsla
Har ett stort engagemang och ansvarskänsla
Minst 5 års erfarenhet i en verkstad
Är glad och positiv!
Tveka inte på att höra av dig.

Ansök nu

Montörer till Wenmec AB i Kil

Maskinmontör
Läs mer Aug 19
Om tjänsten
Wenmec AB är ett väletablerat verkstadsföretag. De tillverkar komponenter, kompletta produkter och kompletta systemleveranser för industrin. Kunderna finns på den internationella industriella marknaden inom segment som gruvindustri, marinindustri, försvarsindustri och entreprenadindustri. Produktionsanläggning och huvudkontor ligger i Kil i södra Värmland. Idag är de ca 110 medarbetare.

Wenmec i Kil växer och söker nu flera Montörer till sin montageavdelning. Det finns möjlighet att arbeta på avdelningen för bom/dockning och motormodul.

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och trivs med ett praktiskt arbete i målstyrda grupper med möjlighet att påverka din vardag. Arbetet är varierande och består av montage av fordonsel, hydraulik, transmissioner och dieselmotorer till den tyngre fordonsparken. Arbetet sker på stående fot under större delen av dagen och hantering av tunga artiklar förekommer.

Till ditt stöd har du erfarna engagerade kollegor, Produktionsledare samt Produktionstekniker.

Start: Omgående eller efter överenskommelse
Lön: Enligt kollektivavtal
Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag eller 2-skift.

Vem är du?
Wenmec är en viktig systemleverantör för kunderna och deras produkter är världsledande, därför ser vi det som självklart att du är flexibel, strukturerad och noggrann med en naturlig känsla för kvalitet och detaljer. Du behöver kunna arbeta efter beskrivningar, följa standarder och arbeta enligt ständiga förbättringar i grupp eller självständigt. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare, gilla att arbeta praktiskt och ha ett stort engagemang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Meriterande för tjänsten är:
• Truckkort
• Traverskort
• Erfarenhet av ritningsläsning
• Erfarenhet av montagejobb
• Goda hydraulikkunskaper med inriktning tunga fordon
• Erfarenhet av tunga fordon

Låter detta spännande?
Då är du välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Om verksamheten
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Redovisningsansvarig - Smycka

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 19
Om tjänsten
I rollen som redovisningsansvarig kommer du att jobba med löpande redovisning och ha redovisningsansvaret för hela vår verksamhet. Du kommer förväntas vara närvarande och föra en aktiv dialog inom organisationen om resultat, budget, mål där du besvarar frågor om - vart vi är på väg och vad vi har uppnått. I rollen kommer du vara delaktig i budgetarbete samt års- och månadsbokslut där du har ett tätt samarbete med vår Vd.

Vi är en mindre och sammansvetsad organisation vilket gör att vi alla täcker upp för varandra och har varierande arbetsdagar. Hos oss kommer du få ett stort ägandeskap i ditt arbete och det finns stora möjligheter till utveckling där du får växa i rollen. Trivs du med att jobba i en organisation där du får bidra på riktigt och där det händer mycket är vi arbetsplatsen för dig!

Tjänsten är med placering i centrala Karlstad.

Om dig
Som person drivs du av att se resultat och att få ta ett stort och eget ansvar över ditt arbete. Du är analytiskt lagd vilket gör att du förstår resultatet och vill bidra till förbättring och effektivisering. Tack vare din kommunikativa sida och din prestigelöshet inför uppdraget har du förmågan att skapa förståelse och förmedla resultatet av ditt arbete till övriga organisationen.

Vi ser att du har erfarenhet av redovisning där du självständigt drivit ditt arbete framåt. Då vi är en affärsdrivande verksamhet är det viktigt för oss att du har en god förståelse för affären och ekonomin kopplat till den. Vi ser även att du har en eftergymnasial examen inom ekonomi.

Om oss
Sedan 1979 håller Smycka hårt vid att hög kompetensnivå på både guldsmeder och butikspersonal är A och O, även idag drygt 40 år senare. Genom vår unika kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap med både guldsmeder och urmakare arbetar vi för att erbjuda branschens mest hållbara- och intressanta livsstilskoncept.

Idag ingår 50 butiker och e-handel i Smycka-kedjan som tillsammans omsätter ca 350 miljoner kronor. Butiker som stöttar varandra och driver utvecklingen framåt. De flesta butiker har egen guldsmed på plats som tillverkar personliga smycken och reparerar dina äldre.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck 070 594 72 77 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Välkommen med din ansökan senast 1 september.

Ansök nu

Säljare till butiken i Karlstad

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Aug 19
Säljare till butiken i Karlstad
Som person är du ansvarstagande, positiv, entusiasmerande och har ett stort eget driv. Att arbeta mot uppsatta mål är en självklarhet för dig och du har inga problem att arbeta självständigt.
Så här arbetar vi:
- Vi sätter alltid kunden i fokus, och vi ger vår bästa omtanke och service.
- Vi tar fullt ansvar på våra arbetspass och ser till butikens bästa varje dag.
- Vi strävar ständigt efter att utveckla våra säljaregenskaper och vi arbetar alltid med personlig styling.
- Vi har tydliga gemensamma mål med vår framtida försäljning och ett stort driv för att nå högre höjder och sist men inte minst är vi flexibla och stöttar varandra i vardagen.
Tjänsten är ett vikariat på ca 15 tim/v med start omgående. Ersättning enligt gällande kollektivavtal med tillägg av företagets förmåner. Tidigare erfarenhet av kundbemötande samt försäljning i butik är högst önskvärt.
Känner du att du vill bli en i vårt team och att ovan arbetssätt passar dig är du välkommen med din kortfattade ansökan samt foto till jobb@rabalder.se.
Urval sker löpande så skynda dig in med din ansökan.

Ansök nu

Däckmontör

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Aug 19
Hej,
Vi behöver stärka upp teamet inför höstens däcksäsong. Arbetsuppgifterna består bland annat av att skifta-, tvätta- och hämta däck på lager. Har du erfarenhet av att skifta däck är det ett stort plus, men inget krav. Vi söker dig som har lätt för att ta och följa instruktioner, är stresstålig och självständig. Arbetet är krävande, men å andra sidan får du träningen gjord för dagen och vi garanterar riktigt sköna arbetskamrater! Är du intresserad eller vill veta mer? Tveka inte att höra av dig till Caroline på 0761340330 eller mejla CV till caroline@mejeritransporter.se.
Välkommen med din ansökan eller hör av dig om du vill veta mer!

Ansök nu

Padeltränare till Nordic Wellness Karlstad

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Aug 19
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym och fler än 20 stycken öppnade eller kommande padelanläggningar runt om i Sverige.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, padel, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter våra framtida stjärntränare till Nordic Wellness Padelcenter Karlstad! 

Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer!

Att vara Padeltränare på Nordic Wellness Padel

Du brinner för att se människor utvecklas! Försäljning, service och kvalité är dina ledord och går hand i hand med din förmåga att inspirera och utveckla såväl dina kunders förmågor som dina egna.

Våra spelare kommer till dig för din kunskap och engagemang, vilket du förvaltar med ödmjukhet och livfullhet. Vad utmärker en bra tränare? Att tro på sig själv och sin produkt med viljan att lägga ner tid och engagemang i att utveckla sitt eget varumärke likväl som företagets.

Du kommer utöver att sälja och bedriva padelträningar med enskilda kunder även att få möjligheten att hålla i dagsaktiviteter och olika spelkoncept i samråd med hallansvarig. Du är öppen för att arrangera camps, kurser och event där du vågar tänka utanför boxen och inte är rädd för att prova på nya koncept och idéer.

Tillsammans med dina kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål där din närmaste chef är Hallansvarig med det övergripande ansvaret för hela hallens funktion och resultat. Din arbetstid är förlagd så som bäst passar dina kunder och de event som anordnas, kvällar och helger är mycket vanligt då vi alltid är där kunden är!

Vad söker vi hos dig?

Ditt ansvarstagande är en utmärkande komponent i ditt CV. Som Tränare kommer du att arbeta mycket självständigt och förväntas ta ansvar för dina egna försäljningssiffror och de kunder du förvaltar. Du är flexibel, gillar att arbeta i ett högt tempo, tycker om variation och är bekväm med förändring.

Att din energi och ditt intresse för padel smittar av sig på alla som stiger in i hallen är en självklarhet, men det sticker verkligen ut att du kan motivera och jobba framåt tillsammans med dina medarbetare.

Vi ser att du har ett genuint padelintresse med minst 1 års erfarenhet av sporten och en godkänd utbildning som padeltränare är ett krav för att bedriva verksamhet hos oss. Tidigare erfarenhet av träning med barn/ungdomar och/eller vuxna är meriterande, men inget krav.

Att jobba på Nordic Wellness Padel

Träningsbranschen och inte minst sporten padel växer i rasande takt och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Är du intresserad och vill veta mer? Maila din ansökan till vår padelkoordinator Robin Välitalo, robin.valitalo@nordicwellness.se och märk mailet med "Padeltränare Karlstad".

Tillsammans med din ansökan vill vi även att du skickar med svar på nedan frågor:

- Är du utbildad padeltränare?
- Om ja, vilken utbildning har du gått för att bli padeltränare?
- Vad har du för erfarenhet av padel?

Och vänta inte med din ansökan, vi kommer att ha löpande intervjuer och behovet av duktiga padeltränare är större än någonsin!

Ansök nu

Servicedesktekniker till Karlstad Kommun

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Aug 19
Karlstad kommuns digitala arbetsmiljö utvecklas konstant med fokus på mobilitet, flexibilitet och självservice och i rollen som Servicedesktekniker får du möjligheten att vara med och lösa de frågor och funderingar som uppstår för deras användare! Trivs du i en serviceinriktad roll där du hjälper andra människor med IT-relaterade ärenden både personligen och över telefon - då kan det här vara det här uppdraget passa perfekt för dig! Vi arbetar med urval löpande.

Mer om tjänsten
Uppdraget som Servicedesktekniker är på heltid och hör till Service IT som är en enhet på IT-avdelningen och tillhör Kommunledningskontoret. Enheten ansvarar för service och support till Karlstad kommuns användare.

Kommunledningskontoret arbetar med ledning, styrning och uppföljning av kommunens verksamheter. De arbetar även med att driva på utvecklingen och tillväxten i Karlstad i samarbete med näringslivet och andra aktörer. Bland deras 200 medarbetare finns många olika kompetenser och verksamhetsområden, till exempel ekonomi- och verksamhetsstyrning, juridik, upphandling, ledar- och medarbetarutveckling, kommunikation och IT-verksamhet.

Du erbjuds
- Heltidsarbete på ett av marknadens mest eftertraktade konsultbolag med topprating i kundmedarbetarundersökningen Great Place to Work.
- En utvecklande roll i ett team med god sammanhållning och fokus på att ge den bästa servicen till kommunens användare och kunder.


Att arbeta på Castra innebär mycket frihet där du som konsult själv avgör vilka kompetenser du vill vidareutveckla och där du kan ta vilka certifieringar du vill.

Arbetsuppgifter
Som Servicedesktekniker kommer du främst arbeta med service och support av datorer, telefoni, system och nätverk.

Dina arbetsuppgifter:

- Hantera och lösa IT- och telefonirelaterade ärenden, via telefon, mail, chatt och deras IT-portal.
- Ta emot och behandla beställningar av till exempel mobiltelefoner och datorer som inkommer från verksamheterna.
- Ha personlig kontakt med användarna i IT-avdelningens kundmottagning. Här hanterar du paket och tar exempelvis emot mobiltelefoner samt surfplattor för service och reparation.


Vi söker dig som
- Har minst 1 års utbildning bakgrund som IT-tekniker eller motsvarande IT-utbildning.
- Har erfarenhet av att arbeta i servicedesk med support och felsökning av hård- och mjukvara.
- Har goda kunskaper inom Windows 10 och Office365.
- Har goda kunskaper inom Office-programmen.
- Erfarenhet av support av appleprodukter
- Är driven, engagerad, serviceminded och positiv.
- Har erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringsystem liknande Ivanti/Landesk
- Flytande svenska i tal och skrift.


Vi tror att du
- Har erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem.
- Arbetat efter ITIL-ramverket.
- Arbetat med ärendehanteringssystem liknande Ivanti.
- Goda kunskaper om och erfarenhet av kommunal verksamhet.


Som person är du
- Serviceinriktad
- Strukturerad
- Kommunaktiv och har god samarbetsförmåga


Övrig information
- Start: 31 Oktober 2022
- Omfattning: Heltid
- Placering: Centrala Karlstad.


Om Castra

Castra är ägt av medarbetarna & entreprenörsdrivet konsultföretag inom IT, Systemutveckling, Agile-Management och IT-infrastruktur. Bolaget ägs gemensamt av medarbetarna och tillsammans bygger vi det företag vi själva vill jobba på.

Här tror vi på frihet, möjligheter och gemenskap. Att du som medarbetare ska ha möjlighet att utvecklas och forma ditt arbete utefter dina prioriteringar i livet. Att våra medarbetare har stora möjligheter att påverka bolaget genom delägarskap, advisory board och projektgrupper. Att det är viktigt att ha ett sammanhang, känna tillhörighet och att man har kollegor som stöttar, utvecklar och tror på en.

Vår vision är att vi ska vara Sveriges bästa arbetsgivare för konsulter. Att vi blivit certifierade av Great Place to Work® tre år i rad är ett bevis på att våra höga mål kring företagskultur och våra tankar om delaktighet, påverkansmöjligheter och respekt för individens egna val och möjligheter fungerar.

Företaget har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping. Mer information om Castra-koncernen hittar du på vår hemsida www.castra.se (http://www.castra.se/).

Har vi lyckats väcka din nyfikenhet? Sök direkt via länken eller mathias.wennergren@castra.se eller telefon: 0707450499

Ansök nu

Barnmorska till Gripen Barnmorskemottagning

Barnmorska, öppen vård/mödravård
Läs mer Aug 19
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Verksamhetsområdet Barn, unga- och familjehälsa finns i hela Värmland och består av familjecentraler, barnmorskemottagningar, barnavårdscentraler, ungdomsmottagningar, första linjen, logopedenheten och barn- och familjestöd.

Tillsammans ger vi hälso- och sjukvård till värmländska barn, unga och deras familjer med fokus på det förebyggande arbetet. Vår värdegrund vilar på barnkonventionen och alla människors lika värde. Värdegrunden är vår utgångspunkt i mötet med patienterna och i möten med varandra. Med detta i åtanke arbetar vi hälsofrämjande och förebygger ohälsa.

Det vi erbjuder dig är ett stimulerande och omväxlande arbete där du dagligen får göra skillnad för våra patienter. På Gripens barnmorskemottagning är vi ett arbetslag där vi hjälps åt och samarbetar. Vi är måna om att du utvecklas inom din profession och därför ser vi till att du får möjlighet till fortbildning och ger dig utrymme att delta i yrkesträffar för att få och dela med dig av kunskap. Vi är en hälsofrämjande arbetsplats.

Arbetsbeskrivning
På barnmorskemottagningen arbetar vi med hälsokontroller och information för gravida. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hålla i föräldrautbildning för blivande föräldrar, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning samt telefonrådgivning med administration i Mina vårdkontakter. Arbetet sker i samverkan med andra professioner, främst inom verksamhetsområdet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Du har ett genuint intresse av arbete på barnmorskemottagning. Som person ser vi att du är flexibel och positiv till utveckling och förändring. Du har en god samarbetsförmåga, ett gott bemötande till både kollegor och patienter samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt på ett strukturerat arbetssätt. 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Aug 19
Om tjänsten
Vi på Ikett Personalpartner söker just nu efter svetsare till våra kunder i Karlstad.
Arbetsmoment som kommer utföras är MIG-svetsning i stål samt även aluminium.
Du som söker tjänsten bör ha tidigare erfarenhet av svetsning ifrån utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid


Din profil
Du som söker bör:
- Ha tidigare erfarenhet av svetsning
- B-körkort


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

System Engineer, Infrastructure till Lesjöfors i Karlstad

Projektledare, IT
Läs mer Aug 19
Lesjöfors AB är en stor koncern men ett familjärt bolag på en kraftig tillväxtresa och i takt med den görs nu en förstärkning av flera roller inom IT-funktionen på huvudkontoret i Karlstad. Triggas du av utmaningen och möjligheten att arbeta med vår digitala infrastruktur med höga krav på säkerhet? Är du intresserad av att arbeta i ett erfaret team med ansvar för utveckling, underhåll och drift av servrar, lagring, moln och databaser? Då är detta tjänsten för dig!

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från IT-support och har arbetat med Microsoftprodukter. Du har goda kunskaper inom Active directory. Du har en kandidatexamen inom IT eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet från teknisk support, teknisk kundtjänst eller projektledning för olika IT-infrastrukturprojekt. Meriterade är även erfarenhet av Configuration Manager och Hyper-V.

Som person har du stort engagemang, är affärsinriktad och har egen initiativförmåga. Vidare är du flexibel, lösningsorienterad, analytiskt lagd och har ett intresse för både IT och människor. Som System Engineer Infrastructure blir du en del av ett drivet team om förnärvarande 14 personer med höga ambitioner och högt engagemang. I övrigt uppfattas du som en "teamplayer" och har god kommunikativ förmåga. Du värdesätter tydlighet, kommunikation och öppenhet i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst. Rollen kräver goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Tyska är meriterande. Körkort är ett krav.Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Lesjöfors AB med Jefferson Wells, ManpowerGroup. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Jefferson Wells, Ulrica Berg Persson 054- 22 18 81 eller ulricaberg.persson@jeffersonwells.se.

Intervjuer och urval kan komma att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Dock kommer vi gå in i semesterperiod under rekryteringsprocessen i mitten av juli fram till mitten av augusti. Sista ansökningsdag är 11 september 2022.

Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med CV och personligt brev på vår hemsida.Vad erbjuder företaget dig?

På Lesjöfors AB ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Här får du en bred roll nära ledningen och med rätt inställning och engagemang kommer du att få vara med på en spännande resa i en expansiv koncern. Lesjöfors är en arbetsplats med prestigelösa, hjälpsamma och engagerade kollegor i en familjär och tillväxtinriktad och innovativ företagskultur. Du kommer att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag där vi har en förvärvs- och tillväxtstrategi.

Lesjöfors utveckling har varit och fortsätter att vara mycket god och stabil. Detta tack vare flexibilitet och förmåga att anpassa verksamheten till verkligheten har utvecklats till en av bolagets styrkor. Ett växande företag erbjuder helt nya möjligheter och vi kan erbjuda förändring och utmaningar yrkesmässigt till dem som vill, på alla nivåer. Vi gör saker själva, vilket också erbjuder utmaningar och skapar engagemang - för rätt personer. På huvudkontoret i Karlstad arbetar ca 20 personer inom funktionerna ekonomi, IT, marknad samt HR i nya fräscha lokaler i centrala Karlstad.Om Lesjöforskoncernen

Lesjöforskoncernen erbjuder det bredaste utbudet av fjädrar till kunder inom olika branscher över hela världen. Med en unik kompetens inom högteknologiska, kundanpassade lösningar och en flexibel tillverkningskapacitet är Lesjöfors den främsta partnern för alla fjäderbehov.

Företagets uppdrag är att vara en pålitlig partner inom områden där de kan bidra med sin kompetens, kunskap och kostnadseffektiva produktion av fjädrar. Vi är ett globalt företag och vår koncern består av över 50 fabriker och försäljningsbolag i ett tjugotal länder. Som en långsiktig och engagerad fjäderinnovatör fortsätter koncernen att växa med god lönsamhet, både organiskt och genom förvärv.

Företagets historia sträcker sig långt tillbaka och startade redan 1675. Fjädertillverkningen startade 1852. Idag ägs koncernen av Beijer Alma, ett börsnoterat bolag på Stockholmsbörsen.

Läs mer på www.lesjoforsab.com

Ansök nu

ERP Specialist till Lesjöfors AB I Karlstad

Projektledare, IT
Läs mer Aug 19
Lesjöfors AB är en stor koncern men ett familjärt bolag på en kraftig tillväxtresa och i takt med den görs nu en förstärkning inom IT-funktionen på huvudkontoret i Karlstad. Brinner du för att arbeta med affärssystem och längtar efter att driva och utveckla affärssystemet M3 i en internationell miljö? Är du en person med god analytisk förmåga, tycker om att bygga relationer och supporta användare, leda projekt och har ett driv att utvecklas professionellt?

Nu söker vi dig som vill jobba med att utveckla, underhålla och implementera nya lösningar inom M3 för våra bolag. I rollen ingår att stötta användare i deras arbete med M3, utveckla nya lösningar samt delta i implementeringar av systemet primärt i Europa men även Asien och Amerika. Arbetet sker mycket i projektform där du deltar i olika roller och ansvar med eget arbete eller styrning av konsulter. Placeringen är på vårt huvudkontor i Karlstad. Resor i Sverige samt utomlands förekommer i tjänsten.Arbetsuppgifter

* Driva projekt inom M3 (Finans eller Supply chain)
* Utveckla arbetsprocesser inom M3 och andra tillhörande stödsystem
* Medverka vid implementationer och utrullningar inom Lesjöfors koncernen
* Utbilda användare på alla nivåer
* Ansvara för delar av Lesjöfors struktur i ERP lösningen
* Support till användare
* Medverka i kontakten mellan IT och affärsdelarna i koncernenVem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från affärssystem och M3 kunskap är meriterande.
Du har kunskap om finans- eller supply chain processerna i industriföretag och en utbildning på högskolenivå alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
Du har ett genuint intresse av att utveckla och förenkla arbetsprocesser och en förmåga att leda förändringsarbete.

Som person har du stort engagemang, är affärsinriktad och har egen initiativförmåga.
Du är flexibel, lösningsorienterad, analytiskt lagd och har ett intresse för IT som stöd för effektiva organisationer. Gärna med vana av projektarbete och projektledning, helst i internationell miljö. Som ERP specialist är du en del av ett drivet team om förnärvarande 14 personer med höga ambitioner och högt engagemang. I övrigt uppfattas du som en "teamplayer" och har god kommunikativ förmåga. Du värdesätter tydlighet, kommunikation och öppenhet i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst. Rollen kräver goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Tyska är meriterande. Körkort är ett krav.Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Lesjöfors AB med Jefferson Wells, ManpowerGroup. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Jefferson Wells, Ulrica Berg Persson 054- 22 18 81 eller ulricaberg.persson@jeffersonwells.se.

Intervjuer och urval kan komma att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Dock kommer vi gå in i semesterperiod under rekryteringsprocessen i mitten av juli fram till mitten av augusti. Sista ansökningsdag är 11 september 2022.Vad erbjuder företaget dig?

På Lesjöfors AB ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Här får du en bred roll nära ledningen och med rätt inställning och engagemang kommer du att få vara med på en spännande resa i en expansiv koncern. Lesjöfors är en arbetsplats med prestigelösa, hjälpsamma och engagerade kollegor i en familjär och tillväxtinriktad och innovativ företagskultur. Du kommer att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag där vi har en förvärvs- och tillväxtstrategi.

Lesjöfors utveckling har varit och fortsätter att vara mycket god och stabil. Detta tack vare flexibilitet och förmåga att anpassa verksamheten till verkligheten har utvecklats till en av bolagets styrkor. Ett växande företag erbjuder helt nya möjligheter och vi kan erbjuda förändring och utmaningar yrkesmässigt till dem som vill, på alla nivåer. Vi gör saker själva, vilket också erbjuder utmaningar och skapar engagemang - för rätt personer. På huvudkontoret i Karlstad arbetar ca 20 personer inom funktionerna ekonomi, IT, marknad samt HR i nya fräscha lokaler i centrala Karlstad.Om Lesjöforskoncernen

Lesjöforskoncernen erbjuder det bredaste utbudet av fjädrar till kunder inom olika branscher över hela världen. Med en unik kompetens inom högteknologiska, kundanpassade lösningar och en flexibel tillverkningskapacitet är Lesjöfors den främsta partnern för alla fjäderbehov.

Företagets uppdrag är att vara en pålitlig partner inom områden där de kan bidra med sin kompetens, kunskap och kostnadseffektiva produktion av fjädrar. Vi är ett globalt företag och vår koncern består av över 50 fabriker och försäljningsbolag i ett tjugotal länder. Som en långsiktig och engagerad fjäderinnovatör fortsätter koncernen att växa med god lönsamhet, både organiskt och genom förvärv.

Företagets historia sträcker sig långt tillbaka och startade redan 1675. Fjädertillverkningen startade 1852. Idag ägs koncernen av Beijer Alma, ett börsnoterat bolag på Stockholmsbörsen.
Läs mer på www.lesjoforsab.com

Ansök nu

Sjuksköterska till Hjärt-och akutmedicinkliniken

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 19
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Avdelning 57 är en integrerad hjärtvårdsavdelning som består av 23 vårdplatser med enkelrum varav fem stycken HIA (hjärtintensivavdelning) platser.

I anslutning till avdelningen finns det en dagvårdsverksamhet. Vi vårdar patienter med hjärtsjukdom och även patienter med andra medicinska sjukdomar.

Här finns ett engagemang och ett gott socialt klimat. Avdelningen präglas av god laganda, god kommunikation och hög kompetens. Ett bra samarbete mellan alla professioner är en självklarhet och förutsättning för att skapa förtroende och trygghet hos dem vi vårdar.

Enheten är utbildningsintensiv och framåtriktad där din kompetens tas väl till vara. Vi har ett väl etablerat utbildningsprogram i olika nivåer det första året. Över tid finns ett flertal karriärvägar inom verksamheten om man vill bredda eller fördjupa sig inom området kardiologi och kardiologisk omvårdnad.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska kommer du att leda och ansvara för den dagliga omvårdnaden runt patienten och utföra vanliga sjuksköterskeuppgifter som läkemedelshantering, rondarbete och omvårdnadsarbete. I det dagliga mötet med patienten har du en viktig roll i samarbetet med övriga professioner.

Hos oss är det viktigt att du trivs från dag ett och du kommer därför att börja med en fyra veckors introduktion. För dig som är nyexaminerad har vi i regionen ett kliniskt utvecklingsprogram som löper under ett år. Kompetensutveckling med både interna och externa utbildningar är viktigt för oss och är något som du kommer att få ta del av. Du kommer även att kunna påverka ditt schema genom individuell schemaplanering. Vi vill att du ska trivas och må bra hos oss, även utanför arbetet och erbjuds som anställd friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet inom hjärt- eller akutsjukvård ser vi det som meriterande.

Du ska ha ett gott bemötande mot patienter, närstående och arbetskamrater samt ha en god samarbetsförmåga. Det visar sig bland annat genom att du lyssnar, kommunicerar på ett konstruktivt sätt. I ditt arbete har du lätt för att förstå din roll men även se situationer ur ett större perspektiv och kan ta eget initiativ. Då vi är måna om att hitta rätt person till tjänsten kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Servicetekniker till JMS i Värmland och Dalsland

Installationstekniker
Läs mer Aug 19
JMS Vattenrening förser hushåll över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett sundare vatten. Vi finns nära dig och hjälper dig med allt från analys och installation till underhåll och service.

JMS Vattenrening startades 1994 i Örebro med en tydlig affärsidé – att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris. Idag finns vi på mer än 30 orter över hela landet. Vi är en trygg partner under hela processen och finns med från första kontakt till installation.

Vår vision är att med engagemang och närhet ge fler en anpassad och hälsosam vattenkvalitet. Vår kunskap och erfarenhet gör det möjligt för alla att få en vattenrening att lita på

Nu söker JMS vattenrening en servicetekniker till distriktet Värmland och Dalsland. Du är ansvarig för nyinstallationer och allt servicearbete som genereras i distriktet. Du planerar din tid tillsammans med filialchefen.

Arbetsuppgifter:

• Planera och genomföra löpande nyinstallation, service & felsökningar i samverkan med säljare och filialchef
• Fortlöpande söka möjlighet att automatisera/rationalisera i verksamheten
• Medverka till god struktur och ordning och reda
• Effektivt rapportera i affärssystemet efter genomfört uppdrag

Personliga egenskaper:

• Vara strukturerad, noggrann och kommunikativ
• Ha acceptans för högt tempo och arbete på egen hand
• Vara ansvarsfull, flexibel och ha lätt att umgås med kunder
• Vara initiativrik och ha intresse för problemlösning
• Intresse för merförsäljning

Kunskaper/erfarenheter:

• VVS-utbildning
• Teknisk problemlösning
• Datakunskaper

Om anställningen:

Anställningen är på heltid, 100%. Start omgående

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. Du söker tjänsten via www.qtym.se Vid frågor kontakta affärsområdeschef Jan Hallenberg, 054-141805 alt. jan.hallenberg@qtym.se

Ansök nu

Produktionscontroller – inte bara ekonomi

Controller
Läs mer Aug 19
Om företaget
Anva Polytech är en ledande leverantör av polymera produkter till ledande varumärken inom bl.a. fordonsindustrin. Nu expanderar företaget och söker samtidigt en produktionscontroller. Företaget med knappa hundratalet anställda har tillverkning och kontor i Sunne. ”Delaktiga människor löser problem” säger Susanne Ljungberg, chef för ekonomi, HR och IT och poängterar att hållbarhetsperspektivet är viktigt inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionscontroller på Anva blir du en del av finansavdelningen och rapporterar till ekonomichefen. Som produktionscontroller jobbar du med att förbättra processer kopplade till ekonomifunktionen, t.ex. lageröverföringar mellan affärs- och ekonomisystem, ta fram lönsamhetsunderlag och försäljningsstatistik, följa upp och analysera nyckeltal kopplade till en viss produkt eller kund, uppdatera och kontrollera kundprislistor, anläggningsregister, leverantörsreskontra och ta fram olika former av statistik samt arbeta med ekonomisk rapportering. Den här rollen är avgörande för att bolaget ska fortsätta utvecklas och gå med vinst, men innebär också att du är med och utvecklar bolaget ur ett hållbarhetsperspektiv!
• Analys och uppföljning mot produktion
• Stötta produktionschef med att öka kostnadseffektiviteten
• Säkerställa produktkalkyler
• Rapportering av KPI:er
• Förbättra processer inom internredovisning

Din profil
Vi söker dig som har lämplig utbildning inom ekonomi samt något års erfarenhet av produktionsnära controlling samt god kunskap om produktionsekonomi. Övriga krav är goda kunskaper i Excel och olika IT- och affärssystem, gärna Monitor och/eller Cognos samt svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att utvecklas och trivas i denna roll. Du är en relationsbyggande person som uppskattar goda samarbeten och har en analytisk ådra samt förmågan att hitta och sortera ut de frågor som är viktiga för att driva en verksamhet på ett kostnadseffektivt och lönsamt sätt. Du är inte rädd för att jobba självständigt och ta egna initiativ samt brinner för att utveckla och effektivisera. Tjänsten startar nu i höst och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Bakgrundskontroll och personlighetstester kan komma att ingå i slutskedet av denna rekryteringsprocess. Frågor besvaras av ansvarig rekryterare på Industrisupport. Välkommen att söka!

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Supportmedarbetare till Midpoint

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 19
Midpoint arbetar med att förverkliga kunders mål. Oavsett om det handlar om att få en server att fungera eller en process att flyta smidigare.

Basen i vårt erbjudande är molntjänster, både klientbaserade och serverbaserade. Vår serverbaserade driftmiljö ligger i ett datacenter med hög skyddsklass och modern teknik.

Företaget växer och vi behöver bli fler medarbetare för att stärka vårt erbjudande

På Midpoint är vårt enda syfte att ta bort de hinder våra kunder möter varje dag. Det är vad vi gör och vad som driver oss som företag.

Kort sagt: Dina mål. Förverkligade.

Jobba hos oss
Just nu letar vi efter drivna medarbetare till Servicedesk och söker både dig som älskar att få teknik att fungera. Vi erbjuder ett arbete nära nya och existerande kunder. Du kommer vara med att utveckla och leverera branschledande lösningar som gör skillnad. Vi erbjuder dig en variation av arbetsuppgifter & utmaningar i en prestigelös arbetsmiljö där bästa idén vinner.

Att arbeta på Servicedesk
Är du en problemlösare som brinner för att lösa användarnas IT-problem?

Vi växer och behöver fler som du, som kan hjälpa nya och befintliga kunder med både små och stora problem.
Jobbet utförs främst över telefon, e-post eller fjärrstyrning.

Arbetet innefattar bland annat hantering och problemlösning av Office 365, SharePoint, Dynamics 365, Windows Server, VMWare vCloud och Veeam Cloud Connect.

Vi ser med spänning på framtiden och vill erbjuda dig ett arbete där vi tillsammans utvecklar Midpoint och där du också ges goda möjligheter för en personlig utveckling.

Dina personliga egenskaper

• Du är en lagspelare, men kan även ta egna initiativ och arbeta självständigt
• Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med kund
• Du har tidigare erfarenheter av liknande arbete
• Du är strukturerad och är noga med ordning & reda
• Du är nyfiken på kundernas behov och kan översätta dem till lämpliga tekniska lösningar

Om anställningen:

Anställningen är på heltid, 100%. Start omgående

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. Du söker tjänsten via www.qtym.se Vid frågor kontakta affärsområdeschef Jan Hallenberg, 054-141805 alt. jan.hallenberg@qtym.se

Ansök nu

Account Manager till Bridgestone

Account manager
Läs mer Aug 19
Om tjänsten
Arbetar du i en roll som Account Manager eller motsvarande och vill fortsätta utvecklas hos ett av världens största nätverk av däckverkstäder? Är du en relationsbyggande person med god förståelse för fordonsindustrin? På Bridgestone blir du en nyckelspelare och din huvuduppgift blir att underhålla, utveckla och rekrytera nya medlemmar.

Du ansvarar på egen hand över regionen ”Södra Sverige”, som sträcker sig från Karlstad till Malmö. Din geografiska placering bör med fördel vara i detta område.
Du erbjuds ett utmanande, flexibelt och självständigt arbete med mycket frihet, i ett expansivt och världsledande företag.


Om företaget
Firststop nätverket ingår i Bridgestone koncernen
Bridgestone Corporation, med huvudkontor i Tokyo, är världens största tillverkare av däck och gummiprodukter. Med 2000 däck- och servicecenter i 25 länder över hela Europa erbjuder First Stops verkstäder bästa tänkbara service, produkter och rådgivning när det gäller däck.


Arbetsuppgifter
Du ansvarar på egen hand för mötesbokning och genomförande av möten i din region där din prestation bedöms på antal medlemmar i nätverket samt försäljning av Bridgestones produkter från medlemsverkstäderna.

Du har daglig kontakt med din närmsta chef, som är en del av teamet på totalt fyra personer som bearbetar olika regioner i Sverige.


Kvalifikationer
För att passa i denna tjänst ser vi att du har arbetat med B2B-försäljning eller key account management i en självständig roll där du trivs att vara på resande fot. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom fordonsindustrin och/eller har stort intresse för branschen. Om du har en teknisk bakgrund är detta meriterande.

Du drivs av att bygga relationer, utveckla affärer samt har ett stort intresse för fordon och teknik. Som person trivs du när du får arbeta självständigt och sätta upp egna strukturer i ditt arbete för att nå bästa resultat. Du är framåt och vågar ta egna initiativ. Vidare är lyhördhet, ödmjukhet och ett genuint intresse av att möta människor viktiga förmågor.

Goda datorkunskaper samt professionell svenska och engelska är ett krav. Vidare är B-körkort ett krav då du kommer resa i tjänsten.


Övrigt
I denna rekryteringsprocess har Bridgestone valt att samarbeta med KFX HR-partner, samtliga frågor kring tjänst och rekryteringsprocess hänvisas till KFX och ansvarig rekryterare, Paula Jansson. Telefon: 031-711 98 00.

Tjänsten är tillsvidare, med start enligt överenskommelse.
Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Kunskap- och personlighetstester samt bakggrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lingon söker säljare

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Aug 18
Lingon söker säljare
Du kommer tillsammans med ditt team att arbeta med eventförsäljning utanför butiker eller i samband med större happenings på sommarorter.
Arbetsdagarna omfattas både av försäljning, resor och uppbyggnad av ytor samt att sälja förmånliga erbjudanden.
Varför oss?
- En lättsåld produkt med stor efterfrågan
- Ett härligt och framgångsrikt team
- Vi har en av marknadens högsta provisioner
- Säljtävlingar där vi har årlig resetävling till t.ex.
Spanien, Dubai
- Vi ser till att du utvecklas och växer som person


Vi söker dig som
-Har ett brinnande intresse för försäljning
-Talar flytande svenska
-Har kämpaglöd
-Drivs av provisionslön
-Har god social kompetens


Känner du dig träffad?


Skicka in en ansökan!

Ansök nu

Utkörning

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 18
Hi,
We are looking for energetic colleagues for delivering our food to our guest in daily basis. Specially we are looking for someone who has driving license and looking for a extra income in his or her free time. We have a lot of delivery Specially on Friday, Saturday and Sunday After 17:00 to 20:00 or sometimes 21:00.
Joining as soon as possible.

Ansök nu

Läkare på Avdelning i Värmland (1524 kr/tim)

Specialistläkare
Läs mer Aug 18
Hitta ditt nästa jobb med Bemlo! Vi hjälper dig kontakta och jämföra erbjudanden så att du enkelt kan maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem.

Nu finns det en ledig tjänst som specialist inom radiologi på radiologen i Karlstad.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2022-08-29 och pågår till 2023-01-01. Tjänstgöring som specialist inom radiologi med sedvanliga uppgifter på radiologen. Du behöver vara flexibel i ditt arbete och redo att hoppa in med kortare introduktion än vanligt.
Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan du få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Bli bara kontaktad av högt rankade bolag

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen samt två år som yrkesverksam läkare de senaste tre åren.

Ansök nu

ERFAREN KOCK TILL A´LA CARTE

Kock, à la carte
Läs mer Aug 18
Nu söker Zynca i samarbete med Restaurang Barón ERFAREN KOCK!
Om Zynca: Vi är Sveriges digitala Jobbförmedling! Zyncas digitala plattform kopplar samman arbetsgivare med arbetssökande. Allt på en och samma plats!?
Om Barón: Barón är en tapasrestaurang belägen i en av Karlstads vackraste lokaler mitt i centrum. Restaurangen är med i den prestige fyllda gastronomiska White Guide.
Barón präglas av kvalitet, både i maten och dryckens råvaror och framställning samt i serveringens bemötande. De ställer höga krav på service och produktkännedom och utbildar därför sin personal regelbundet. Restaurangen är en a´la carte restaurang som är öppen kvällstid på vardagar och helger.
Vi söker dig som:
Är erfaren och rutinerad kock, som har mål och vision att arbeta på en gastronomisk restaurang.
Din uppgift är att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Tjänsten är 100% tillsvidare på kvällstid och helger.
Du trivs bra i en miljö med mycket gästkontakt, högt tempo och en fullsatt restaurang.
Du söker jobbet genom att skicka mail med CV, BREV och BILD! till martina@zynca.se
Vi förbehåller oss rätten att endast svara de kandidater som går vidare i intervjuprocess.


välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Assisterande Säljledare 25 h/v Karlstad Kroppkärr

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Aug 18
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Sammanfattning av tjänsten

Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer 2022? Brinner du för försäljning, service och för att ge kunden en upplevelse i världsklass? Välkommen till rollen som assisterande säljledare på Lidl!

Din roll

Som assisterande säljledare på Lidl deltar du aktivt i det dagliga butiksarbetet och ser till att våra butiker håller en hög standard och överträffar kundernas förväntan varje dag. Utöver detta ingår det också i din roll att coacha teamet till engagemang och goda resultat. Du arbetar tätt tillsammans med butikschef och säljledare med syftet att göra er butik framgångsrik och ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen!
Rollen innefattar uppgifter som:
* Säkerställa och leverera utmärkt kundservice i butiken 
* Delta i det dagliga arbetet på ett föredömligt sätt och säkerställa en miljö där butiksteamet kan prestera till full potential och leverera resultat varje dag
* Bidra till att butiken lever upp till våra grundpelare inom kundvänlighet, varutillgänglighet, färskhet, renlighet och lönsamhet 
* Arbeta målinriktat med butikens nyckeltal
* Stötta vid utbildning av nya kollegor
* Ha totalansvaret för butiksdriften inklusive nyckeltal när butikschef och säljledare inte är på plats


Din profil

* Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch
* Du är drivs av att arbeta resultatorienterat och bidra till butikens framgång i en snabbrörlig miljö
* Du har god problemlösningsförmåga och är duktig på att planera och arbetsleda
* Du är ansvarstagande, pålitlig och har en hög känsla för kundservice
* Du är flexibel med arbetstiderna och har en positiv inställning till förändringar 
* Du har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande i både tal och skrift


Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du får mycket ansvar och möjlighet att påverka Lidls framgång i Sverige. Vårt dagliga arbete är, förutom att leda, inspirera och leverera utifrån tydligt satta mål även karaktäriserade av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Och eftersom vi växer, kan du fortsätta utvecklas. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 25 timmar i veckan. Observera att vi även söker assisterande säljledare till denna butik på 20 timmar i veckan, men att denna annons enbart gäller tjänsten som är på 25 timmar i veckan.
Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.

Vill du vara med på vår Lidl resa?
Om svaret är JA, då söker du tjänsten såhär:
o    Klicka på “Sök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Rekryteringen sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju, personlig intervju och digital referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Assisterande Säljledare 20h/v Karlstad Kroppkärr

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Aug 18
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Sammanfattning av tjänsten

Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer 2022? Brinner du för försäljning, service och för att ge kunden en upplevelse i världsklass? Välkommen till rollen som assisterande säljledare på Lidl!

Din roll

Som assisterande säljledare på Lidl deltar du aktivt i det dagliga butiksarbetet och ser till att våra butiker håller en hög standard och överträffar kundernas förväntan varje dag. Utöver detta ingår det också i din roll att coacha teamet till engagemang och goda resultat. Du arbetar tätt tillsammans med butikschef och säljledare med syftet att göra er butik framgångsrik och ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen!
Rollen innefattar uppgifter som:
* Säkerställa och leverera utmärkt kundservice i butiken 
* Delta i det dagliga arbetet på ett föredömligt sätt och säkerställa en miljö där butiksteamet kan prestera till full potential och leverera resultat varje dag
* Bidra till att butiken lever upp till våra grundpelare inom kundvänlighet, varutillgänglighet, färskhet, renlighet och lönsamhet 
* Arbeta målinriktat med butikens nyckeltal
* Stötta vid utbildning av nya kollegor
* Ha totalansvaret för butiksdriften inklusive nyckeltal när butikschef och säljledare inte är på plats


Din profil

* Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch
* Du är drivs av att arbeta resultatorienterat och bidra till butikens framgång i en snabbrörlig miljö
* Du har god problemlösningsförmåga och är duktig på att planera och arbetsleda
* Du är ansvarstagande, pålitlig och har en hög känsla för kundservice
* Du är flexibel med arbetstiderna och har en positiv inställning till förändringar 
Du har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande i både tal och skrift


Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du får mycket ansvar och möjlighet att påverka Lidls framgång i Sverige. Vårt dagliga arbete är, förutom att leda, inspirera och leverera utifrån tydligt satta mål även karaktäriserade av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Och eftersom vi växer, kan du fortsätta utvecklas. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 20 timmar i veckan. Observera att vi även söker assisterande säljledare till denna butik på 25 timmar i veckan, men att denna annons enbart gäller tjänsten som är på 20 timmar i veckan.
Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsporal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.

Vill du vara med på vår Lidl resa?
Om svaret är JA, då söker du tjänsten såhär:
o    Klicka på “Sök nu”
o    Fyll i formuläret
o    Bifoga CV samt personligt brev
Rekryteringen sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju, personlig intervju och digital referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare till Karlstad, Würth

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Aug 18
Vem är det vi söker?
Vi söker en butikssäljare som brinner för service och älskar att göra affärer B2B. Vår rikstäckande butikskedja gör att kunden alltid har nära till oss. Vi bidrar med hög kunskap, god kvalitet och leveranser i världsklass, allt med kunden i fokus. Har du ett genuint intresse för affären och vill mer? Välkommen med din ansökan!

Vad innebär det att jobba som Butikssäljare på Würth?
Som Butikssäljare ansvarar du för att driva och utveckla butiken. I butiken arbetar två anställda som tillsammans driver butiken och allt som hör till det dagliga butiksarbetet. Våra öppettider är vardagar 06:30-17:00. Vi söker nu ytterligare en kollega till butiken, där vi i nuläget ser arbetar 50%. 

Arbetet kräver hög grad av initiativförmåga, där du som butikssäljare erbjuder en otroligt god service och kunskap för att se och möta kundernas behov.  


• Försäljning i butik och per telefon
• Agera support till kunder och våra säljare
• Genomföra säljbesök hos företag i närområdet
• Exponering, arbeta med butikslayouten och säkerställa att butiken varje dag upplevs som ny
• Varuadministration; inventering, beställningar, godsmottagning och varuuppackning
• Aktivt arbeta tillsammans med fältorganisationen för att utveckla och stärka samarbetet mellan säljkanalerna i regionen
• Aktivt delta i förberedelser och genomförande av butiksevent och kampanjer i butiken

 

Vi vill att du
Har relevant bransch- och produktkunskap sedan tidigare, där butikserfarenhet är meriterande.


• Älskar att bearbeta och serva kunder samt bygga långsiktiga relationer
• Har en god systemvana och kan navigera i olika system
• Är initiativtagande och strukturerad
• Är målinriktad, resultatorienterad och har ett bra affärsmässigt sinne

 

 

Vi erbjuder
Vi är ett av världens största familjeägda företag där vår familjära atmosfär, möjlighet till utveckling och framåtanda är tydlig. Vi investerar i våra medarbetare och är övertygade om att medarbetarna är skillnaden som gör skillnad där vi tar vara på goda idéer och vi värdesätter dig och ditt unika perspektiv.

 

Vi erbjuder dig möjlighettill utveckling och som medarbetare hos oss vill vi att du ska lyckas. Du erbjuds ett jobb med stort eget ansvar i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. När du växer, växer Würth och för att lyckas med det erbjuder vi våra medarbetare en god arbetsmiljö, attraktiva förmåner, utbildningar och de verktyg som du behöver. Vi tar vara på goda idéer och vi värdesätter dig och ditt unika perspektiv.

Tjänstgöringsgrad:                     Deltid, 50%

Placeringsort:                              Karlstad

Om ansökan
Rekryteringsarbetet pågår löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan. Din ansökan bör bestå av bifogat CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten och vad du kan bidra med. Sista ansökningsdag är 2022-09-02. Kontaktperson för tjänsten är rekryterande chef Sebastian Wahlgren +46 70 612 48 29.


• Första steget i rekryteringsprocessen är kontinuerlig granskning av ansökningar av rekryterande chef och HR partner, som resulterar i ett första urval av kandidater. När du skickat in din ansökan får du återkoppling inom 2 veckor med besked om du går vidare i processen.

 


• Om du går vidare i processen kontaktar vi dig via telefon eller email för en första intervju som kan ske digitalt eller fysiskt. Håll därför koll på din mailbox, både inkorg och skräppost vid inskickad ansökan.

 


• För de kandidater som går vidare i processen kommer inför en andra intervju att genomföra personlighetstest. Det kan bli aktuellt med andra typer av tester samt bedömningstekniker, som du i så fall kommer bli informerad om i din process.

 


• I de flesta av våra rekryteringsprocesser ingår en samresa med en kollega eller en träff med en kollega som du kommer samarbeta med. Vi tar även referenser från tidigare arbetsgivare.

 

På Würth strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar varmt sökande med olika bakgrund. Vi kan komma att tillämpa provanställning.

 
Om Würth
Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial genom lösningar som skapar ordning och reda. 

Vårt huvudkontor och lager finns i Örebro, där finns också de administrativa och lagerrelaterade tjänsterna. Vi har Sveriges största säljkår, butiker över hela landet, innesäljare, e-handel i framkant och en kompetent kundsupport. Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom fordon, industri, bygg och hantverk. Koncernen finns i 84 länder och har nära 100 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Ansök nu

Ekonomichef - Medborgaskolan

Controller
Läs mer Aug 18
Drivs du av att arbeta i en expansiv ideell organisation med en ledande ställning, där du får utveckla verksamheten? Vi söker en kommunikativ och driven ekonom med ett marknadsekonomiskt fokus till Medborgarskolan - där intresse blir kunskap!

Om tjänsten
I rollen som ekonom hos Medborgarskolans region Värmland/Örebro kommer du få ta ett övergripande ansvar för vår ekonomi. Till din hjälp har du en redovisning- och lönehantering. Din uppgift blir att tillsammans med regionchef och verksamhetschefer leda organisationen, upprätthålla ekonomistyrningen för att på sikt utveckla och effektivisera dessa områden.

Ditt ansvar kommer även vara att säkerställa att de definierade verksamhetsmålen uppfylls och att processer och rutiner implementeras samt arbetssätt utvecklas. Du driver förändrings- och förbättringsarbete inom dessa områden. Du kommer vara en del av förändringen bildning och utbildning.

I rollen blir du en ambassadör för Medborgarskolan där du deltar i relevanta nätverk och sammanhang samt marknadsför Medborgarskolans verksamhet och stolt berättar om hur vi möter efterfrågan och bidrar till samhällsbygget Sverige.

Du ingår i region Värmland Örebros ledningsgrupp och rapporterar till regionchefen.

Om dig
Du är en strukturerad person som driver verksamheten framåt med stort engagemang. Ditt förhållningssätt till ledarskap är coachande med ett prestigelöst och analytiskt tankesätt som du tydligt kommunicerar ut i verksamhetens alla led. Din goda kommunikativa förmåga resulterar även i att du bygger och upprätthåller såväl interna som externa relationer.

Vi ser att du har en relevant akademisk utbildning inom ekonomi samt goda kunskaper inom ekonomistyrning och förändringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom folkbildning, kunskap om upphandling inom offentlig sektor samt några års erfarenhet från ledande roll inom utbildnings- eller tjänstesektorn.

Om oss
Medborgarskolan är ett av Sveriges ledande studieförbund, som aktivt arbetar med att främja demokrati och mångfald genom att erbjuda bildning och utbildning. Vi utvecklar och genomför all vår verksamhet utifrån vår värdegrund humanismen. Vi sätter individen i centrum och vi tror på utveckling i samverkan, kunskapens egenvärde och genom ömsesidig respekt. Vi vill bidra till att utveckla självständiga och modiga människor.

Vi tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till organisationens utveckling och arbetar aktivt med att skapa individuella möjligheter för varje medarbetare till kontinuerlig utveckling. Vi har en stark vilja och driv till att ligga i framkant för att skapa morgondagens lärande.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070-220 62 60 eller Josefine Appel på 076-017 40 25.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 30 augusti.

Ansök nu

Engagerad serviceman till Lambertsson

Montör, träprodukter
Läs mer Aug 18
Lambertsson bedriver en bred verksamhet och vi erbjuder våra kunder totallösningar samt tjänster inom maskinuthyrning, tillfällig el, moduler och trafikanordningar. Nu behöver vi förstärka vårt team på vår Bodverkstad med en serviceman.
Om tjänsten
I rollen som serviceman är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service, underhåll, rekonditionering och reparation av bodar, containrar och vagnar till våra kunder. Tillsammans med övriga teamet jobbar ni för att det ska bli en riktigt bra kundupplevelse från början till slut!
Till uppdraget sker intervjuer löpande.
Start omgående.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete, kanske har du till och med arbetat med bodar, containrar eller vagnar tidigare?
Du sätter stort värde i kvalité och service och du är en engagerad lagspelare. Vidare är du duktig på att ta initiativ och ser vad som behöver göras, rullar upp ärmarna och hugger i, tillsammans med dina kollegor får du samarbetet att fungera.
Vi tror att du trivs med ordning och reda på din arbetsplats och ser fördelen med att arbeta strukturerat. B-körkort är ett krav för denna tjänst.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Supportmedarbetare

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 18
Vi söker nu en supportmedarbetare till Karlstad. Är du serviceinriktad, tekniskt sinnad och gillar en hektisk och omväxlande vardag? Då kan du vara den vi söker.
Arbetsuppgifter
Telefon- och mailkontakt med kunder
Orderregistreringar och ärendehantering
Teknisk support / användarstöd på professionella displayprodukter (skärmar, projektorer, mötesrumslösningar, etc.)

Kvalifikationer och egenskaper
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
Du ska gilla att arbeta efter resultat och mätbara parametrar
God allmän teknisk förståelse och intresse
Arbeta självständigt, vara serviceinriktad och fokusera på en god kundupplevelse
Lösningsorienterad
Effektiv, noggrann och kvalitetsmedveten
Trivs med PC och telefon som arbetsredskap

Vi erbjuder
En tjänst där det dagliga arbetet är omväxlande och hektiskt, med nya utmaningar varje dag
Inga förkunskaper krävs. Gedigen utbildning i system och produkter ges
Arbetstider 08:00-16:00 (09:00-17:00), måndag till fredag
Det finnas goda möjligheter till tillsvidareanställning

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Ansök nu

SJ söker Tågvärdar till Karlstad!

Tågvärd/Tågvärdinna
Läs mer Aug 18
Motiveras du av att ha en viktig roll på ett stort, spännande och hållbart företag? Vi på SJ i Karlstad letar just nu efter dig som är serviceinriktad och lösningsfokuserad och som vill ta dig an rollen som Tågvärd. Vi söker framför allt dig som drivs av möjligheten att få hjälpa människor och av att få ta eget ansvar. Stämmer det in på dig? Ansök redan idag, och följ med på vår resa!Att arbeta som Tågvärd på SJ

Arbetsuppgifterna i den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att ansvara för att ge gäster bästa möjliga service: du ser till att våra resenärer får en bra resa med oss och ansvarar för deras säkerhet och trygghet ombord.

Med utgångspunkt i Karlstad arbetar du på tåg som går till Stockholm, Göteborg och Oslo. Som tillsvidareanställd på heltid kommer du att arbeta oregelbundna tider, och varannan helg.

Anställningen inleds med en grundutbildning, som kommer att ges i Göteborg med start i v. 43, och för att vara aktuell för anställning behöver du kunna börja då. När du sedan börjar jobba på våra tåg kommer du snabbt att lära dig mycket om hur branschen fungerar i stort! Du kommer att rapportera till gruppchefen, som stöttar och vägleder dig i ditt arbete.

I den här rekryteringen söker vi att tillsätta flera tågvärdar för tillsvidareanställning på heltid, men vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig som vill arbeta timmar, och då speciellt under helger och obekväma tider. Ange i din ansökan vilken anställningsform du är intresserad av.

På vår karriärsida hittar du mer information om rollen och hur det är att jobba som Tågvärd, och svaren på de vanligaste frågorna om tjänsten och rekryteringsprocessen hittar du här.

 

Den vi söker

På SJ tror vi att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätta viljan. Det vi kräver av dig är ett genuint intresse för service och säkerhet ombord och ett övergripande ansvarstänk. Du är utåtriktad och har en exceptionell förmåga att se lösningar i ett högt tempo. För våra resenärers säkerhet skull behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi är ett välkomnande arbetslag som tror på att ha kul tillsammans, och letar nu efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utmana och stimulera dig!

För att vara aktuell för rollen som tågvärd behöver du därtill uppfylla Transportstyrelsen för personal som arbetar på tåg:


• Du behöver vara minst 20 år gammal.
• Du ska ha en fullständig gymnasieutbildning, eller motsvarande utbildningsbakgrund.
• Du behöver vara fri från betalningsanmärkningar och förekomster i belastningsregistret för att kunna bli anställd som Tågvärd. Vi genomför en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.
• Som Tågvärd behöver du uppfylla EU:s hälsokrav för järnväg, vilket bl.a. innefattar god syn med färgseende, god hörsel samt att du är drogfri.

Din hälsostatus kommer innan anställning att kontrolleras genom en hälsokontroll som vi bokar och vår företagshälsovård genomför. Enligt EU:s riktlinjer för järnväg gör vi slumpmässiga alkohol- och drogtester.

Tjänsten innebär skifttjänstgöring och helgarbete samt regelbunden övernattning på annan ort. Skiften kan sträcka sig från 03:00 på morgonen till 02:00 på natten. Då arbetstiderna går utanför kollektivtrafiken behöver du på ett obehindrat sätt kunna ta dig till arbetet. Vi ser därför gärna att du bor inom ett nära avstånd till den station du söker till.

 

Vad kan SJ erbjuda dig?

SJ är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom generösa personalförmåner och trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av bra laganda.

Du blir vårt ansikte utåt i en koncern med över 5000 medarbetare som bidrar till ökat tågresande – framtidens sätt att resa. Du ingår dessutom i en av Sveriges grönaste varumärken och blir en del av lösningen för att klimatmålen ska nås.

Läs om vårt erbjudande och hur det är att jobba hos oss på vår karriärsida.

 

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar SJ med Jefferson Wells, en del av Manpower Group.

Om du kvalificerar dig genom CV-urval kommer du att kallas till en digital intervju. Den följs efter vidare urval av bakgrundskontroll, referenstagning, intervju med ansvarig gruppchef på SJ samt av en hälsoundersökning.  

Ansökningar tas endast emot via denna sida. Ansökningar som skickas via mail kommer inte behandlas. I din ansökan ber vi dig inkludera ett CV och ett personligt brev på svenska. Ange om du är intresserad av tillsvidare- och/eller timanställning.

Skicka in din ansökan senast den 8 september. Kallelser till intervjuer kommer att skickas ut efter sista ansökningsdatum.

Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Amanda Tannerfalk per mail till amanda.tannerfalk@jeffersonwells.se. Vi vill dock tipsa om att första kolla vår FAQ, där vi svarar på de vanligaste frågorna om tjänsten och om rekryteringsprocessen: Rekrytering av Tågvärdar till SJ.

 

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Ansök nu

Vi söker dig som vill jobba som lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Aug 18
Vi står inför en spännande framtid och söker nu metodiska och noggranna lokalvårdare.
I rollen som lokalvårdare kommer du bland annat att se till att konferenslokaler, allmänna utrymmen och toaletter är fräscha och i gott skick. Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring och där ingen dag är den andra lik.
Karlstad CCC är Svanen-certifierad vilket innebär att vi jobbar med tydliga rutiner, arbetslistor och ständig förbättring.
Vi söker dig som vill bidra till arbetsglädje och kvalitet, är noggrann, organiserad och kan jobba självständig . För oss är totalupplevelsen alltid i främsta rummet.
Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare samt har en god generell förståelse för städning.
Vi önskar även att du ska kunna prata, läsa och ta till dig information på svenska eller engelska.
Det är meriterande om du har erfarenhet från att köra städmaskin eller liknande.
Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med härliga kollegor. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Säljare / Account manager med eller utan erfarenhet sökes i Skattkärr

Hemförsäljare
Läs mer Aug 18
Söker du ett spännande uppdrag, med nya möten där ingen dag är den andra lik? Då kan detta vara din nästa utmaning!
Ser du det som en förmån att själv kunna påverka din lön och dina arbetstider? Då är Green Unity AB den perfekta arbetsgivaren för dig!
Vår försäljningsverksamhet växer och vi söker både dig som är intresserad av uppdrag på deltid och heltid!
Om dig
Som person är du självgående med god social kompetens, målmedveten och du har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem, vilket är viktiga egenskaper hos oss då man som säljare är företagets ansikte utåt. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående.
Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar dig från grunden.
När du blir en av oss
Som säljare hos Green Unity AB erbjuds du en heltidslön på 24 500 kr plus en av marknadens högsta provisioner på allt du säljer. Vi tillämpar en provanställning i 6 månader som kan övergå till en tillsvidareanställning.
Dessutom omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning.
På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som säljare förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär ska din roll som säljare hos Green Unity AB ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen i livets alla utmaningar.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Nyfiken på att veta mer?
Vi går igenom ansökningarna löpande och i säljvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Om arbetsgivaren
Green Unity AB ett nystartat företag som marknadsför det kompletta rengöringssystemet Clear Sky, en mångsidig produkt som används till det mesta inom rengöring i våra hem. Då en stor del av våra liv tillbringas inomhus är inomhusluftens kvalitet viktig för vårt välbefinnande. Med ett miljövänligt och innovativt vattenbaserat filtreringssystem binder och eliminerar Clear Sky upp till 99.9996% av alla skadliga partiklar i vår inomhusluft.
Green Unity AB lägger ett stort värde i att våra produkter skall vara miljömedvetna, hållbara, ha låg strömförbrukning och kan användas med endast vatten, helt utan filter och kemikalier. Framtidens städsystem - redan idag!

Ansök nu

Grillbiträde och kassapersonal sökes

Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Läs mer Aug 18
Vi söker nu två personer.

En som ska stå i kassan. Där krävs det bra nivå på svenska och man måste
vara pigg, alert och social och vara beredd på att det under luncher är hög
arbetsbelastning. Man ska ta emot beställningar, svara på frågor om menyn, och
hantera kassan. Ibland ska man även vara beredd på att stötta upp i köket.

Den andra personen som vi behöver är ett grillbiträde som kommer hacka
grönsaker, laga maten, fylla på med drycker i kylen, slänga soppor och allmän
lokalvård.

Arbetsomfattningen kan diskuteras, vi söker antingen heltid, eller om du vill
kombinera tjänsten med något annat på deltid. Bra för studeranden exempelvis.
Meriterande om båda har erfarenhet från kök/service, men inget måste. Utan
känner du att detta kan passa dig, så sök! Kommer att läras upp i tjänsten.

Du söker antingen genom ett personligt besök (undvik lunchtider) och lämnar ditt
CV eller så mailar du dina ansökningshandlingar. Ansök så fort som möjligt.

Ansök nu

Projektledare Stationer

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Aug 18
Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Vi har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team Asset Management Mellan-Sverige och Stora projekt i Karlstad.

Om rollen som Projektledare

Sverige står inför en stor energiomställning kommande år. Inom projektverksamheten arbetar vi med de stora strukturella förändringar som planeras för näten, där syfte är att öka förnyelsen av våra elanläggningar, öka kapaciteten och tillförlitligheten. Men även våra kunders kontinuerliga behov av anslutningar och åtgärder för hög tillgänglighet i nätet för att försäkra att våra nätområden i Mellan-Sverige kan fortsätta att växa.   

Som Projektledare inom Stationer ges du möjlighet att påverka och driva projekten och utvecklingen samt förnyelsen av regionnätet. De projekt du kommer ansvara för kommer främst vara riktade förnyelseprojekt och projekt i programform. Du kommer att driva dina projekt från framtagande av underlag/beskrivningar inför avrop via befintliga ramavtal till slutbesiktning och överlämning till förvaltning. Under projektets gång ansvarar du för att säkerställa tidplaner, ekonomi, säkerhet, miljö och kvalité. Du kommer att få möjligheten att driva spännande projekt i en komplex miljö där du kommer att vara Ellevios representant i kontakten med kunder, entreprenörer, myndigheter och andra intressenter.

I denna roll kommer du att vara den inom projektgruppen som kommer bli expert på våra ramavtalsavrop och säkerställa långsiktiga relationer med våra ramavtalsentreprenörer samt representera oss i avtalsforum. Rollen ger möjlighet till stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att få utvecklas både tekniskt och projektledarmässigt.

Du ges ett stort eget ansvar, en hög flexibilitet och goda utvecklingsmöjligheter. Rollen kommer ge dig ett brett kontaktnät, både internt inom Ellevio, men även externt med myndigheter, entreprenörer, konsulter och andra intressenter.

Om dig

Vi söker dig som har relevant högskoleingenjörsutbildning samt några års erfarenhet av elkraftsbranschen, gärna inom regionnät, samt att du gärna har arbetat som projektledare. Det är meriterande om du har kunskaper kring entreprenader och entreprenadsjuridik. Då mycket av vår kommunikation sker på svenska behöver du vara flytande i svenska i både tal och skrift, men du behöver även ha goda kunskaper i engelska då det kan förekomma gentemot leverantörer. Du behöver ha B-körkort då det förekommer resor till projekten.

För oss är det viktigt att hitta rätt person. Därför kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. För att du ska trivas och utvecklas hos oss bör du vara lösningsorienterad och ha ett brinnande intresse för teknik. Du behöver vara ansvarstagande och ha ett strukturerat arbetssätt, trivas med att skapa nya kontakter samt tycka om att samarbeta med andra, då en stor del av din roll innebär att samverka och samarbeta i projekten. Du är tydlig i din kommunikation och i projekten och du drivs av att uppnå mål med hög kvalitet.

Kontakt och information

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt? Skicka in din ansökan senast 2022-09-18. Urval kommer att ske löpande varför tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden är slut.

Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef Rickard Sundbaum på rickard.sundbaum@ellevio.se eller på tel. 070 181 64 56. Vid frågor gällande ansökningsprocessen kontakta Ellevios rekryterare Alva Ejdsell på Alva.Ejdsell@ellevio.se.

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Ansök nu

Undersköterska till avdelning 57, hjärt-och akutmedicinkliniken

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Aug 18
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Avdelning 57 är en av två avdelningar inom hjärt- och akutmedicinkliniken.

På avdelningen bedriver vi hjärtsjukvård med sammanlagt 23 vårdplatser/enkelrum. På en del av avdelningen benämnd HIA (hjärtintensiv avdelning) vårdas de patienter som är instabila. På de andra grupperna på avdelningen vårdas mer stabila patienter. I anslutning till avdelningen finns också en dagvårdsverksamhet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten med patienten i fokus för en säker vård med hög kvalité. Här finns ett engagemang och ett mycket gott socialt klimat. Kliniken präglas av god laganda, god kommunikation och hög kompetens. Ett bra samarbete mellan alla professioner är en självklarhet och förutsättning för att skapa förtroende och trygghet hos dem vi vårdar. 

Arbetsbeskrivning
Varje arbetsgrupp arbetar i team där du som undersköterska arbetar tillsammans med en sjuksköterska och beroende på vårdtyngden i gruppen ytterligare en undersköterska. Som undersköterska har du en viktigt roll i det dagliga mötet och omvårdanden av patienten och i samarbetet med teamet.

Omvårdnadsarbetet är varierande med fokus på patientens behov, delaktighet och egen förmåga till självständighet men också intensivt omvårdnadsarbete med svårt sjuka patienter i högteknologisk vårdmiljö med exempelvis ekokardiografi (EKG), venprovtagning och hjärtövervakning. Kliniken är utbildningsintensiv och framåtriktad där din kompetens tas väl till vara och du har flera olika utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intresse och/eller tidigare erfarenhet av hjärt- och akutsjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av slutenvård samt några års erfarenhet inom yrket. Vi lägger stort vikt vid att du har ett gott bemötande mot patienter, närstående och arbetskollegor samt har god samarbetsförmåga. Vi ser att du är en positiv person som alltid sätter patienten först och är bra på att ta egna initiativ. Du kan ta ansvar för egna arbetsuppgifter, men kan även se till helheten.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Ta nästa kliv som Teamleader hos oss på Lingon

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Aug 18
Vi söker dig som är positiv, målinriktad och älskar att jobba mot uppsatta mål. Du ska ha god social kompetens och tycka om att skapa kontakt och träffa nya människor. För att lyckas i din roll som teamleader bör du vara energisk och motiveras av att kunna skapa ditt egna team. Kämpaglöd är ett absolut krav!
Du kommer tillsammans med ditt team att arbeta med eventförsäljning utanför butiker eller i samband med större happenings på sommarorter. Arbetsdagarna omfattas både av försäljning, resor och uppbyggnad av ytor samt att sälja förmånliga erbjudanden.
För att trivas i rollen som team leader säljcoach är du en trygg ledare som drivs och inspireras av att få både verksamheten och medarbetare att utvecklas. Du har också ett genuint intresse för, och förmåga att, skapa goda säljresultat. Vi tror att du som söker denna roll är en person som drivs av att arbeta i team och att du med högt engagemang har förmågan att utveckla dina kollegors kunskap inom försäljning.
Varför oss?


- En lättsåld produkt med stor efterfrågan
- Ett härligt och framgångsrikt team
- Vi har en av marknadens högsta provisioner
- Säljtävlingar där vi har årlig resetävling till t.ex. Spanien, Dubai
- Vi ser till att du utvecklas och växer som person


Vi söker dig som


-Har ett brinnande intresse för försäljning
-Talar flytande svenska
-Har kämpaglöd
-Drivs av provisionslön
-Har god social kompetens


Känner du dig träffad? Skicka in en ansökan!

Ansök nu

Ekonomienheten söker ekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 18
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.


Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan spegla den variation som finns i samhället. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.
Tjänsten är placerad vid ekonomienheten, som idag har 19 medarbetare.

Ekonomienheten är en av nio enheter inom avdelningen för verksamhetsstöd. Det övergripande målet för avdelningen är att vara ett effektivt stöd som både stödjer och styr. Myndigheten finns på flera orter i Sverige och Ekonomienheten i Karlstad är hela myndighetens ekonomienhet.

Vi söker nu en medarbetare till Ekonomistöd. Gruppen har fem medarbetare. Inom funktionens ansvarsområde finns kund- och leverantörsreskontra samt uppgiften att ge stöd och handledning till verksamhet och anställda i frågor avseende egenadministration av elektronisk fakturahantering, reseräkningar, lönepåverkande händelser och andra ekonomiska ärenden. Funktionen arbetar löpande med olika redovisningsfrågor, är delaktig i boksluts- och revisionsarbete, systemuppgraderingar, utveckling av digitala flöden. Funktionen är också motpart till och ansvarig för styrningen av lönetjänstleverantören Statens servicecenter.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med leverantörsreskontra, lön och utläggsredovisning, ge stöd och handledning till medarbetare och chefer i frågor avseende ekonomi, löne- och ersättningsfrågor. Arbetet består även av löpande kontroller, avstämningar och vård av register i olika system.

I dina arbetsuppgifter ingår att aktivt att delta i arbetet med att utveckla, digitalisera och dokumentera våra arbetssätt och processer inom funktionens olika områden.

Du kommer att ha mycket kontakter både internt och externt.

Din kompetensprofil
Du har:

- akademisk examen i ekonomi eller ekonomisk gymnasieutbildning i kombination med praktisk erfarenhet av redovisningsarbete
- god kunskap i ekonomisk redovisning
- god kunskap om ekonomi- och verksamhetssystem (kunskap i Unit4 ERP är meriterande) och i Excel
- god förmåga att hantera digitala arbetsflöden

Det är meriterande om du har kunskap av lön, rese- och utläggsredovisning.

Du är självgående, tar initiativ och är trygg i din kompetens. Du är analytisk, stresstålig, noggrann och ha en väl utvecklad samarbetsförmåga.

Det är viktigt med god kommunikationsförmåga eftersom service och rådgivning är en stor del av våra arbetsuppgifter. Arbetet idag växlar mellan ett helhetsperspektiv och fokusering på enskilda detaljfrågor. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om enheten
Enhetens uppgift är att styra, utveckla, förvalta och följa upp frågor som rör myndighetens ekonomiska redovisning, redovisningsmodell, ekonomiadministration och analys. I detta ingår utformning, stöd och förvaltning av ekonomiadministrativa rutiner och vara motpart till Statens servicecenter. Vidare ingår att förvalta och utveckla myndighetens ekonomi- och personalsystem. I uppgiften ingår ekonomiadministrativt stöd och svara för redovisning av externfinansierad verksamhet där krav finns om särskild rapportering eller där bidraget är föremål för revision, främst avser detta EU-bidrag och insatser nationellt och internationellt. Enheten leds av en enhetschef som tillika är myndighetens ekonomichef.

https://www.msb.se/sv/om-msb/organisation/

Anställningsvillkor
Anställningsform: Visstidsanställning 100% tom 2024-01-08 eventuellt med möjlighet till förlängning.

Ort: Karlstad

Resor i anställningen förekommer.

Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-formaner-nar-du-jobbar-pa-msb/

Är du intresserad?
Har du frågor kontakta enhetschef Fredrik Magnusson. Fackliga företrädare är Nicklas Bergqvist (Saco-S), Anna Anelius (ST) och Ann-Britt Paradis (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Din ansökan ska vara inkommen till MSB senast den 8 september 2022, märkt med referensnummer 2022/200.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Säsongspersonal däckhotell

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Aug 18
Vi söker förstärkning inför vår däcksäsong i Karlstad.

Du bör ha god fysik, förmågan att ta i när det behövs samt ett sinne för ordning och reda. Arbetet består av utplockning, tvätt av hjul samt inplockning i däckhotellet. Kunskap om däck är meriterande.

Tjänsten är tidsbegränsad och kommer att vara 5 veckor 24/10 till 27/11 .
Arbetstid 07.00 – 16.00, övertid kan förekomma.

Sista ansökningsdag är 2022-09-15
Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Frukostvärd / Frukostvärdinna

Frukostvärd/Frukostvärdinna
Läs mer Aug 18
Varannan helg och vid behov behöver vi någon som axla ansvaret med att sköta frukosten samt utcheckning och betalning. Vi serverar normalt sett bara kall mat till frukost förutom ägg. Du kommer sköta dukning, disk m.m. under morgonen. Betalning sker oftast i samband med frukost, vi har enkelt system som hanterar Swish, kortbetalning.
Vi ställer höga krav på din sociala kompetens och på ditt servicetänkande.
Upplärning sker på plats.
Anställning omgående.

Ansök nu

Hotellstäd

Hotellstädare
Läs mer Aug 18
Då vår beläggning ökar mer och mer behöver vi fler personer som kan arbeta med städning både på hotellet samt med hemstäd. Då detta är ett mindre hotell så ställer vi höga krav på din servicenivå och sociala kompetens.
Vill du bli en del av ett väldigt trevligt gäng så tveka inte med din ansökan !
Anställning påbörjas omgående.

Ansök nu

Säljare / Account manager med eller utan erfarenhet sökes i Karlstad

Hemförsäljare
Läs mer Aug 18
Söker du ett spännande uppdrag, med nya möten där ingen dag är den andra lik? Då kan detta vara din nästa utmaning!
Ser du det som en förmån att själv kunna påverka din lön och dina arbetstider? Då är Green Unity AB den perfekta arbetsgivaren för dig!
Vår försäljningsverksamhet växer och vi söker både dig som är intresserad av uppdrag på deltid och heltid!
Om dig
Som person är du självgående med god social kompetens, målmedveten och du har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem, vilket är viktiga egenskaper hos oss då man som säljare är företagets ansikte utåt. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående.
Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar dig från grunden.
När du blir en av oss
Som säljare hos Green Unity AB erbjuds du en heltidslön på 24 500 kr plus en av marknadens högsta provisioner på allt du säljer. Vi tillämpar en provanställning i 6 månader som kan övergå till en tillsvidareanställning.
Dessutom omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning.
På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som säljare förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär ska din roll som säljare hos Green Unity AB ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen i livets alla utmaningar.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Nyfiken på att veta mer?
Vi går igenom ansökningarna löpande och i säljvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Om arbetsgivaren
Green Unity AB ett nystartat företag som marknadsför det kompletta rengöringssystemet Clear Sky, en mångsidig produkt som används till det mesta inom rengöring i våra hem. Då en stor del av våra liv tillbringas inomhus är inomhusluftens kvalitet viktig för vårt välbefinnande. Med ett miljövänligt och innovativt vattenbaserat filtreringssystem binder och eliminerar Clear Sky upp till 99.9996% av alla skadliga partiklar i vår inomhusluft.
Green Unity AB lägger ett stort värde i att våra produkter skall vara miljömedvetna, hållbara, ha låg strömförbrukning och kan användas med endast vatten, helt utan filter och kemikalier. Framtidens städsystem - redan idag!

Ansök nu