Hitta lediga jobb i Karlstad

Montör av glas & aluminium

Glas- och metallmontör
Läs mer Sep 8
Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med att montera glas samt aluminiumpartier från det tyska märket Schüco. Arbetsuppgifterna innefattar montering av allt från enklare altaninglasningar till fönster, dörrar, vikväggar, skjutpartier, butiksfasader samt mycket mer. Som montör hos oss blir du också ansiktet utåt för företaget då vi arbetar med både företag och privatpersoner.
Om dig
Vi söker en driven samt noggrann person som bör vara stresstålig och samarbetsvillig. Det är viktigt att du är både flexibel och lösningsorienterad då förutsättningarna på arbetsplatsen snabbt kan ändras. Större delen av tiden kommer du arbeta tillsammans med en eller flera montörer så det är därför viktigt att du fungerar bra i grupp och är med och bidrar till en trevlig stämning på jobbet. Enmansjobb förekommer också så du bör även trivas med att jobba själv. Det är ett mycket fysiskt arbete där du kommer jobba med hela kroppen, både tunga lyft och jobb på högre höjd kommer förekomma. Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska.
Krav:
B-körkort
Praktiskt lagd

Meriterande:
Utökat B-körtkort, BE-körtkort eller mer
Erfarenhet av montage inom branschen
Erfarenhet av annan typ av montage

Tjänsten
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med ett härligt gäng. Man utgår från arbetsplatsen som ligger i Stodene strax utanför Karlstad. Tjänsten är heltid (dagtid, måndag till fredag) och vi erbjuder fast månadslön. Övertid, montage på orter längre bort samt övernattningar kan ibland förekomma. Skicka ditt cv och ett personligt brev där du kort beskriver dig själv. Ansökningarna ses över löpande och tjänsten kan komma att tillsätts innan annonstiden är slut.

Ansök nu

Bohandledare/boendestödjare sökes till Bo- och budgetenheten

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Sep 8
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.Beskrivning
Till Bo- och budgetenheten som organisatoriskt är placerad under avdelningen för Integration, Försörjning och Arbete söker vi nu en bohandledare/boendestödjare.

Enheten består av 16 engagerade medarbetare varav 4 är Bohandledare. På enheten jobbar vi bland annat också med hjälp till Bostadsanskaffning, Budget- och skuldrådgivning, Förmedlingsmedel, och Bostad först vilket ger en bra mix av kompetenser och erfarenheter samt bidrar till vår positiva stämning med känslan av att allt kan lösas.

Arbetsuppgifter
Bohandledarna på Bo- och budgetenheten tillhandahåller stöd i boende på uppdrag från socialsekreterare, i syfte att motverka hemlöshet och utestängning från bostadsmarknaden. Det handlar i hög utsträckning om att motivera och ge verktyg för att såväl söka som klara av att sköta ett eget boende. Stödet kompletteras i vissa fall med LSS insatser eller boendestöd för missbruk eller socialpsykiatri.

Arbetet ställer stora krav på medarbetarens förmåga att skapa god kontakt samt att pedagogiskt och flexibelt kunna anpassa sig för att tillgodose alla klienters behov av stöd för att på sikt klara sin egen boendesituation med eget hyreskontrakt. Det är en förutsättning att arbetet utförs med varsamhet och respekt då det utförs i människors privata hem. Arbetet sker i nära samverkan med avdelningens övriga boendemedarbetare och de flesta hembesök görs i par.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har eftergymnasial utbildning såsom behandlingsassistentutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha god förmåga att hantera svåra situationer och samtidigt behålla en stark tilltro till människors förändrings- och utvecklingsförmåga. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet och social kompetens. Erfarenhet av liknande jobb är meriterande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Svetsare till kund i Kil

Svetsare, manuell
Läs mer Sep 8
SVETSARE TILL KUND I KIL
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu för start omgående en svetsare till en av våra kunder i Kil. Har du tidigare erfarenhet från mag-svets samt traverskort kommer du snabbt att komma in i din roll. Tjänsten är på heltid. Viktigt för tjänsten är:
Erfarenhet från MAG-svets
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du flexibel, ansvarstagande, säkerhetsmedveten och strukturerad. Du arbetar självständigt, men samverkar också med övriga delar av verksamheten inom ansvarsområdet. Vidare är det viktigt att du:
  Är tillgänglig omgående
Har traverskort
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som svetsare är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 073-8617254 eller anders.andersson@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lärare trä- och metallslöjd till Vålbergsskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Sep 8
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.Beskrivning
Vålbergsskolan är en F-9 skola belägen i västra delen av Karlstad kommun.

Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar som simhall och ishall. På skolan går cirka 500 elever.

Vi söker en driven, prestigelös och samarbetsinriktade medarbetare till årskurs 3-9 som är behörig i Trä- och metallslöjd, och som har fokus på att utveckla och arbeta för att gynna elevernas lärande. Tjänsten är 100% tillsvidare och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Arbetsuppgifter
Som lärare på Vålbergsskolan kommer du att undervisa i flera klasser. Du kommer också tillsammans med en kollega att vara mentor i en av våra klasser. Du ingår i ett arbetslag där det kollegiala lärandet sätts i fokus och samarbete mellan lärare i arbets- och ämneslag är en grundförutsättning. Som lärare på Vålbergsskolan förväntas du ha en aktiv roll i elevhälsoarbete av främjande och förebyggande art med fokus på tillgängliga lärmiljöer av fysisk-, pedagogisk-, och social art samt arbete med skolnärvaro.Kvalifikationer
Du är legitimerad och behörig lärare i Trä- och metallslöjdför årskurs 3-9. Fler ämnen är meriterande. Du ska vara flexibel, lugn, ha god samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare samt ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Kvalificerade HSE konsulter inom arbetsmiljö & säkerhet

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Sep 8
WermKon erbjuder kvalificerade tjänster inom arbetsmiljö och säkerhet. Brinner du, liksom vi, för att alla har rätt att arbeta i en trygg och säker miljö ska du läsa vidare.
Vi fortsätter vår tillväxtresa och behöver därför utöka vår styrka med ytterligare kvalificerade HSE-konsulter.
Som HSE/KMA/OHS-konsult driver och samordnar du miljö-, kvalitets, säkerhets-, risk- och brandskyddsfrågor i projekt, ofta större byggprojekt inom industrin. Du säkerställer att arbetet inom projektet drivs i enlighet med gällande lagar, regler och standarder. Du planerar och genomför riskanalyser, utbildningar samt utvärderar och sammanställer HSE-data och rapporter.
Du har någon form av erfarenhet av HSE/KMA/OHS/Arbetsmiljöingenjörs - arbete eller liknande och gärna erfarenhet från industrin, raffinaderi och/eller processindustrin. BAS-U erfarenhet och/eller utbildning är meriterande. Har du ledarerfarenheter/egenskaper, varit skyddsombud eller arbetsledare är det också meriterande men inget krav. Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du är strukturerad, driven, prestigelös och trygg i dig själv. Du prioriterar säkerhet och sätter alltid människan i första rum.
Hos oss på WermKon?får du en stimulerande arbetsmiljö som är säker, trivsam och utvecklande.?Vi strävar efter att?alla?medarbetarna ska kunna påverka innehållet i sina?arbeten men också företagets?verksamhet?i stort.?Med arbetsmiljö och säkerhet som den röda tråden kommer du få chansen att jobba inom många olika sektorer och branscher. Vi jobbar för att alla ska komma hem hela efter en arbetsdag vilket gör att du får vara med och göra skillnad – på riktigt. Vi erbjuder ett härligt team av arbetskamrater där vi stöttar och hjälper varandra i stort som smått. Vi lägger därför stor vikt vid din personlighet när vi rekryterar.
Vårt huvudkontor ligger i Karlstad men våra uppdrag sträcker sig över hela Sverige med viss tyngdpunkt i mellansverige. Projektet styr var ditt arbete är så du bör vara bekväm med att resa och leva "konsultliv" i perioder.
Varmt Välkommen med din ansökan.
Övrigt
Vid frågor om tjänsten kontakta Kontorschef Hanna Lundgren på mejl: hanna.l@wermkon.se eller 070-387 55 74
Vi går löpande igenom urvalet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut så tveka inte att ansöka direkt!
Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 %.
Start: Enligt överenskommelse
Då WermKon har tagit ställning till samarbetspartners vid rekrytering undanbedes eventuella förfrågningar.
"Vi är ett ungt företag i stark tillväxt med stora ambitioner. Vår ägare Lena, är väldigt mån om att alla skall må bra och lyckas med sina arbetsuppgifter. Vi har korta beslutsvägar och individen är nyckeln till framgång hos på Wermkon."
Mer information om WermKon hittar du på www.wermkon.se

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till spännande företag i Karlstad!

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 8
Är du en stjärna på administration och ekonomi och trivs med att ha ordning och reda omkring dig? Då är du den vi söker till vår spännande kund i Karlstad. Vi erbjuder dig en varierad vardag i fräscha och moderna lokaler längs Vänerns strand.
Dina arbetsuppgifter
Som administratör hos vårt kundföretag arbetar du som spindeln i nätet för att kontoret ska se snyggt och rent ut. I dina arbetsuppgifter ingår det att beställa och hämta frukost, boka företagsaktiviteter, boka service på bilar, ta hand om kunder som kommer till kontoret samt hjälpa medarbetare där det behövs. Även en del inkommande samtal kan förekomma och ibland behöver du även assistera i uppgifter så som reklamationer av företagets produkter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom ekonomi då du i tjänsten även kommer att tillhandahålla enklare ekonomiuppgifter som leverantörsfakturor, bokföring och fakturering.
Om företaget
Vår kund designar och tillverkar produkter mot fastighet och industri. Mer information om kunden ges vid intervju tillfälle.
Din profil
Som person ser vi gärna att du brinner för service och arbetar effektivt. Då vissa reklamationer kan förekomma är det viktigt att du är en person med skinn på näsan som vill driva ärendet framåt. Du bör ha ett ordningsamt sätt och trivas med att hålla ordning omkring dig, tillbaka får du en inspirerande arbetsplats där den ena dagen är aldrig den andra lik!

Skallkrav:
- Eftergymnasial ekonomiutbildning.
- Erfarenhet av att ha arbetat med bokföring. - Körkort B.
- Svenska och engelska i tal och skrift. Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
Villkor
Ort: Karlstad
Arbetstider: Dagtid mån-fre
Tillträde: omg. alt efter ök
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Ansök nu

Få Säljjobb Nu

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Sep 7
Sök jobbet som säljare på Flexbert för att få säljjobb nu.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb nu? Sök jobbet nu! Jobbet är som abonnemangssäljare där du kontaktar kunder via telefon & e-post. När du har sökt jobbet SMS:ar Flexbert dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb nu. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Garantilön
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Arbetserfarenhet & tävlingsinriktad
Arbetet kan startas omgående!

Ansök nu

Demonstratör livsmedel Karlstad

Demonstratör
Läs mer Sep 7
Jobba hos Matnyheter
Om oss:
Matnyheter är verksam inom dagligvaruhandeln där vi erbjuder tjänster riktat till olika leverantörer.
Vi arbetar främst med demonstration av produkter i butiker. Vidare erbjuder Matnyheter även tjänster såsom säljberarbetning samt flertalet olika uppgifter inom KAM där fokus är kvalitetssäkring via Validoo. Matnyheter strävar efter att ge våra uppdragsgivare bästa möjliga service innan, vid och efter genomförandet av uppdraget. Allt för att kunder ska känna sig trygga med oss som samarbetspartner.
Om jobbet:
Du kommer att visa upp och bjuda på varuprov i butik där fokus blir att se till att kunder köper produkten. Leverantörer vill oftast att demonstrationer är på torsdagar eller fredagar men det kan även förekomma övriga dagar. Värt att notera är att det endast handlar om enklare produkter, dvs ingen matlagning.
Om dig:
Vi söker dig som är ordningsam, försäljningsinriktad och flexibel eftersom du är ansiktet utåt och tillika ambassadör för leverantörer i butik. Vi anser att erfarenhet är mindre viktigt. Högst prioritering är att du är rätt person för arbetsuppgiften och att du passar bra in i hos Matnyheter.
Vi har endast två krav för att söka:
Talar bra Svenska
Att du har körkort och bil
Meriterande:
*Rätt attityd
*Erfarenhet av försäljning och vad det innebär
*Erfarenhet av demo
*Erfarenhet av dagligvarubranschen
Lön: Vi utlovar en av branschens mest generösa lönesättning samt extra milersättning utöver den skattefria delen.
Tycker du att jobbeskrivningen låter intressant, tveka inte på att höra av dig till oss. Vi tar emot frågor och ansökningar oavsett ålder och kön. Vi är noggranna med att personer har med sig grundförutsättningar såsom; Hel & ren, vett & etikett, ordning & reda samt sunt förnuft.
Tack för att ni tagit er tid att läsa.
Skicka ansökan till Jobb@matnyheter.se
Märk ansökan med: Karlstad
Mvh
Matnyheter

Ansök nu

Administratör - Testhuset

Administrativ assistent
Läs mer Sep 7
Är du en noggrann och strukturerad person som trivs med administrativt arbete? Skulle du dessutom älska att jobba tillsammans med ett positivt gäng där arbetsdagarna alltid går lite för snabbt eftersom vi hittar på roliga saker tillsammans? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Vi söker en administratör till oss på Testhuset. Det är en ny roll hos oss då organisationen växer vilket innebär att du kommer få vara med och påverka tjänstens utformning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att boka in intervjuer och möten för dina kollegor, hjälpa till att skicka ut tester till kandidater samt ta ett litet extra ansvar för att kontoret är snyggt och presentabelt. Det kan även hända att du får lyfta på luren och ringa en kandidat så det ska inte vara några konstigheter för dig.

Om dig

Som person är du positiv, strukturerad och noggrann. Du har en god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral där du tycker om att göra det lilla extra. Du kan med enkelhet prioritera bland flera brådskande uppgifter som kommer in från olika håll.

Vi söker dig som har en gymnasieexamen samt erfarenhet från att ha arbetat med administrativa arbetsuppgifter, alternativt kundkontakt. Du har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift.

Om oss

På Testhuset blir du en del av ett resultatinriktat gäng som tror på det vi gör. Du kommer att jobba i en miljö med korta beslutsvägar, högt i tak och mycket glädje där skrattet aldrig är långt bort. Vi vill ständigt förbättras och utvecklas och det kommer även du få möjlighet till, både i din kompetens och som person.

Vi genomför årligen mer än 1500 personbedömningar med stöd av olika test- och analysverktyg och slutför över 250 rekryteringar. Vi bedriver kompetensbaserade rekryteringsprocesser med fokus på kvalitet helt enkelt. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med våra kunder inom ledarskapsutveckling och individutveckling.

Om processen

Vi tror på tester och för att jobba på Testhuset behöver du göra det samma. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser kan vi göra en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på bengt.liback@testhuset.com eller Linette von Bargen på linette.vonbargen@testhuset.com Vi går igenom ansökningarna löpande så sök gärna redan idag men senast den 18 september.

Ansök nu

Arbetsterapeut till primärvårdsrehabiliteringen i Karlstad

Arbetsterapeut
Läs mer Sep 7
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Nu söker vi dig som är arbetsterapeut och som vill ta chansen att prova på arbete inom primärvårdsrehabiliteringen.

Tjänsten är minst ett års vikariat med placering på arbetsterapimottagningen Kronoparken. Här arbetar du tillsammans med fem andra erfarna arbetsterapeuter. Klimatet i gruppen är hjärtligt, öppet och frågor bollas mellan nya och mer erfarna kollegor. Under din första tid hos oss erbjuds du en mentor som idag jobbar som arbetsterapeut och är den som introducerar dig i yrket inom Region Värmland. En mentor delar med sig av erfarenheter, hjälper dig att följa rutiner, följer upp dig och dina framsteg i yrket och stöttar när det behövs. Ledarskapet bygger på utvecklande ledarskap och tillitsbaserat ledarskap för att du som individ och organisationen ska utvecklas på bästa sätt. Som medarbetare ger det dig större möjlighet till inflytande och mer frihet och ansvar i ditt arbete. Hos oss är det viktigt med hög tillgänglighet, god kvalitet och ett gott bemötande.

Primärvårdsrehabiliteringen Södra innefattar arbetsterapi- och fysioterapimottagningar på Kronoparken, Gripen, Skoghall, Molkom, Forshaga samt Kil. Inom Primärvårdsrehabiliteringen arbetar totalt 13 arbetsterapeuter på olika mottagningar i länet som regelbundet har nätverksträffar för att utbyta erfarenhet och utveckla verksamheten. Vi jobbar för hög vårdkvalitet inom hela enheten, är flexibla och stöttar upp på mottagningar där behov finns och samarbetar med övriga professioner på vårdcentralerna. 

Som arbetsgivare tycker vi att det är viktigt att ge dig möjlighet att utvecklas och trivas hos oss och erbjuder därför bland annat en hälsofrämjande arbetsplats och kompetensutveckling. Hälsofrämjande arbetsplats märks bland annat genom att vi schemalägger en timmes tid för egen fysisk träning per vecka och erbjuder ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formanerhttps://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner Primärvårdsrehabiliteringen satsar även på kompetensutveckling för arbetsterapeuter genom att bland annat ha infört en karriärutvecklingsmodell. Med kompetensutvecklingsplanen som utgångspunkt planerar vi tillsammans din fortsatta karriär hos oss. https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/lediga-jobb/arbetsterapeut

Vill du vara en del av det här då kanske det är just dig vi söker! 

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut hos oss jobbar du för att patienter ska uppnå, eller bibehålla, bästa möjliga aktivitets- och funktionsförmåga, en ökad självständighet och en god hälsa. Du möter vårdsökande med varierande behov av undersökning, råd, bedömning och behandling.

Arbetet innefattar bland annat aktivitetsbedömningar, handrehabilitering, neurologisk rehabilitering samt kognitiv rehabilitering. Behandlingar sker både individuellt och i grupp. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Meriterande är erfarenhet från arbete inom primärvård och vidareutbildning inom kognition samt ortos- och handrehabilitering. Som arbetsterapeut är du engagerad och tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är positiv och ser möjligheterna i förändringar. Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du arbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Då resor kan förekomma i tjänsten är B-körkort ett krav. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Löpande rekrytering sker så vänta inte med din ansökan. Välkommen med din ansökan redan nu! 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Säljande receptionist till Nordic Wellness Karlstad

Receptionist, telefonist
Läs mer Sep 7
Nordic Wellness är  Sveriges största friskvårdskedjor med närmare 300 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter våra nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Karlstad. 

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget! I denna tjänst finns det även möjlighet att få arbeta på alla sju Nordic Wellness gym i Västerås! 

Välkommen med din ansökan senast 2022-09-28. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker plåtslagare till Moelven i Kil

Tunnplåtslagare
Läs mer Sep 7
Är din största drivkraft att ha frihet under ansvar? Letar du dessutom efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Då kan vi ha rätt utmaning för dig!

Just nu söker vi på Manpower AB en plåtslagare till ett uppdrag som varar under en längre period på Moelven Byggmodul i Kil. Vi söker framför allt dig som är handlingskraftig och ansvarsfull i din yrkesroll. Vill du vara med på Moelven Byggmoduls resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower AB!

Du kommer att bli anställd av Manpower AB men arbeta på plats hos Moelven Byggmodul i Kil.Om jobbet som plåtslagare

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att plåtsätta byggmodulerna enligt instruktion från din arbetsledare på Moelven. Dina arbetstider kommer vara mån-tor 06:30-16:00 fre 06:30-13:00.Är du rätt för rollen som plåtslagare?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du tar ansvar för ditt arbete. Det är också viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Dessutom är du nyfiken på din omgivning.

Till uppdraget hos Moelven Byggmodul söker vi dig som har goda kunskaper i svenska, samt

B-körkort. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av arbete som plåtslagare eller liknande roll.Vad kan Manpower erbjuda dig?

* Anställning enligt kollektivavtal
* Möjligheter till att bygga upp ett stort kontaktnät inom branschen
* Friskvårdsbidrag
* En ovärderlig chans att snabbt skaffa dig bred erfarenhet inom industri

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Binning-Ericson via e-post: caroline.binning-ericson@manpower.se eller telefonnummer: 019-166572.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!Övrigt

Uppdragslängd: under en längre period Placeringsort: Kil

Tillsättning: omgåendeOm Manpower AB

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Kundvärd/receptionist till vår värdefulla kund i Karlstad

Receptionist, telefonist
Läs mer Sep 7
Nu söker vi dig som vill arbeta som receptionist på 50% till vår värdefulla kund i centrala Karlstad.
Arbetstider är förlagda 9.00-13.00 mån-fre kontorstider.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan vara att ta emot besökare, passerkort, administration, kaffemaskiner och posthantering samt liknande kontorsgöra.

Vi önskar också att du ser detta som ett långsiktigt arbete och har möjlighet att arbeta mer i sommar samt även till hösten.

Vi söker dig som stämmer in på följande:
Du är serviceminded och har en härlig positiv personlighet och du trivs när du känner dig behövd. För det är viktigt för oss!
Som person är du lättlärd, gillar service och är en glädjespridare och har ett öga för det lilla extra.
Högt säkerhetstänk, förstå vikten av säkerhet och risker på arbetsplatsen.

Krav
- Gymnasieutbildning
- Belastningsregister
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Tidigare erfarenhet av service och kundbemötande
- Flexibel då arbetstider emellanåt kan variera

Precis som övriga medarbetare har du en hög servicekänsla, är lyhörd och flexibel - du vet hur man ger det lilla extra för att skapa en trivsam och välkomnande atmosfär. Du är ordningsam, har lätt för att samarbeta och har en mycket god förmåga att skapa bra relationer såväl internt som externt. Du tar ett personligt ansvar, har egen drivkraft och trivs med att arbeta strukturerat.Tjänsten är på 50% och uppdraget startar v.38

Ansök nu

Däckskiftare till kund i Karlstad

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 7
DÄCKSKIFTARE TILL KUND I KARLSTAD
ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som däckskiftare går ut på att du i vår kunds tält tar emot kunder och deras bilar för att byta däck inför vårsäsongen. Under perioden för däckskifte arbetar man främst med säkerhet och därför ställs höga krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet. För att trivas i rollen som däckskiftare bör du vilja jobba fysiskt då det förekommer tyngre lyft samt att du har en hög stresstålighet då det emellanåt råder högt tempo ute på anläggningen.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Detta är yrket för dig som söker möjligheten att få arbeta inom bil- och däckverkstäder. Kanske har du ett stort bilintresse och vill utvecklas inom mekaniskt arbete. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och tycker det är kul att träffa kunder. Har du tidigare kunskaper inom däckskifte och kanske gått fordonsteknisk utbildning så är det en stor fördel. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten B-körkort är ett krav.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som däckskiftare är ett konsultuppdrag med start i oktober och uppdraget sträcker sig till slutet början på december.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Ansök nu

TEAMLEDARE SÖKES I KARLSTAD

Telefonförsäljare
Läs mer Sep 7
Vi söker nu en Teamledare till vårt kontor i Karlstad. Vill du jobba med världens roligaste jobb och starta din karriär i en utvecklande miljö? Skicka in då en ansökan omgående så du kan bli en del av vårt team.
Arbetsuppgifter: Att arbeta som teamledare ges möjligheten att både utmanas, utvecklas och tjäna en bra lön. Rollen som Teamledare är ett stort ansvar, det är viktigt att du förstår vilket ansvar du har och vad jobbet innebär. Vårt jobb är inte bara att komma till arbetsplatsen och leda en grupp, det krävs mycket privat tid för att plugga om bland annat ledarskap, försäljning och säljteknik.
Vi på KEY2SALES förväntar oss därför att du:
Är positiv och serviceinriktad
Är plikttrogen och pålitlig.
Är engagerad i ditt arbete.
Är flexibel i förhållande till projektens olika behov.
Är lojal till din arbetsgivare och följer instruktioner.
Passar arbetstider och snabbt sätter dig in i arbetet
Är professionell och ha en yrkesmässig roll

KEY2SALES erbjuder dig:
Fast månadslön+ bonustrappa
Samarbete med marknadsledande varumärken
Attraktiv arbetsmiljö
Tävlingar med priser i form av presentkort, Apple-produkter, weekendresor osv
Arbeta tillsammans med motiverande och drivna kollegor
Trygghet i form av tillsvidareanställning
Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget
KEY2SALES sales award

Starta din karriär som säljare tillsammans med oss. Låter det intressant? Vi intervjuar löpande och rekommenderar därför att du söker redan idag!
Start: Omgående
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100% mån-tors 08.00-18.00 fre 08.00-16.00

Ansök nu

Teknisk kundsupport hemifrån för världsledande techbolag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 7
Vi söker nu nya stjärnskott till vår tekniska kundtjänst hemifrån. Du kommer jobba för ett av världens mest innovativa och populära IT-varumärken, med produkter som telefoner, surfplattor och datorer.
Om tjänsten som teknisk kundtjänstmedarbetare
Som kundtjänstmedarbetare på Webhelp är du kundernas stöttepelare vid frågor och funderingar kring deras mobiltelefon, surfplatta och dator. Du kommer dagligen hantera både enklare och mer komplexa ärenden i samråd med olika slags kunder som är i behov av din expertis.
Tjänsten kommer starta med en fyra veckor intensiv distansutbildning där du får de verktyg du behöver för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt. Du kommer utbildas i företagets produkter och få lära dig tillvägagångssätten till hur du hittar resurser och felsöker kunders problem.
Du kommer ingå i ett team med andra individer som också brinner för teknisk support. Varje team består av ca 12-20 personer och leds av en av våra duktiga Team Managers vars primära uppgift är att se till att individerna i teamet trivs och utvecklas i sin arbetsroll. Vi har en stark feedback-kultur där du kan förvänta dig återkoppling och utvecklande feedback i syfte att du ska bli så bra som möjligt på ditt jobb.


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Kollektivavtal är för oss en självklarhet, du ska känna dig trygg i din anställning
Friskvårdsbidrag
Kontinuerlig coachning för att utvecklas i din roll
Fyra veckors betald grundutbildning
Goda utvecklingsmöjligheter
Möjlighet att bli en del av ett stort internationellt företagErfarenhet av iOS och/eller macOS eller liknande teknik är meriterande, men vi söker även dig som..
Är en teknikintresserad person, som trivs med uppsatta mål och kontinuerlig uppföljning.
Älskar att prata med kunder och alltid strävar efter att ge service av bästa kvalité.
Har godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska.
Bor i Sverige (OBS du måste jobba på din folkbokförda adress i Sverige, dvs inte utomlands)
Inte finns med i belastningsregistret


Viktigt gällande hemarbete:
Vi bryr oss om våra medarbetares välmående och arbetsmiljö. Eftersom detta är ett jobb där du arbetar hemifrån kommer vi under processens gång att säkerställa att din hemmamiljö är i linje med Webhelps standard gällande WFH-krav. Vår standard behöver efterföljas för att få en anställning.


Intresserad? Ansök nu!
Som en del i rekryteringsprocessen kommer ett separat mail med ett test att skickas ut till dig. För att kunna gå vidare i processen behöver detta test göras. Vid eventuell intervju behöver betyg i svenska och engelska från gymnasiet alternativt annat studiebevis kunna visas upp.


START: 2022-10-07
PLACERINGSORT: Valfritt, du arbetar permanent hemifrån
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning på 100 % (börjar med 6 månaders provanställning)
ARBETSTIDER: Heltid, varierande arbetstider måndag – söndag kl 08.00 – 20.00
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-09-30


Webhelp?is a multinational Business Process Outsourcing company with its head office in Paris, France, that is making business more human for the world’s most exciting brands.
By?choosing Webhelp,?you will be part of a community of over 100'000 game-changers from more than 190 locations, speaking more than 80 languages in 50+ countries.?
Join us at?Webhelp you will have the opportunity to be part of a multicultural team, a fast-paced?environment,?and a diverse pool of engaging projects for some of the most progressive brands worldwide.
More information can be found at www.webhelp.com
Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us
#swedish

Ansök nu

Vi söker designer till vår studio

Designer
Läs mer Sep 7
Vi söker designer till vår Studio
Pictura är Skandinaviens ledande gratulationskortsförlag. Vi marknadsför kort och presentprodukter via systerbolag i flera länder och har designstudios i Frankrike, USA & Sverige. Vi formger produkter i vår studio och samarbetar med konstnärer över hela världen.


Vi söker dig som är kreativ, prestigelös, har en bred designkunskap samt behärskar CC-paketet professionellt. Din främsta uppgift blir att tillsammans med produktutvecklare formge våra produkter enligt de riktlinjer du får av vår AD. Du är van att jobba självständigt och mot korta deadlines.
Tjänsten är ett föräldravikariat med start snarast.
Skicka in din ansökan, märkt STUDION, senast 26/9 till Malin Ericsson,
ledigajobb@pictura.se
054-14 82 00
AB Pictura, Kanikenäsbanken 8,
652 26 Karlstad

Ansök nu

Uroterapeut till Kvinnosjukvården, Karlstad

Uroterapeut
Läs mer Sep 7
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Kvinnosjukvården är en stolt HBTQ-certifierad verksamhet med drygt 200 medarbetare och är uppdelad i förlossning, gynekologisk mottagning, obstetrisk öppenvård samt BB/gynavdelning.

Förlossningen är belägen i Karlstad. Varje år föds här cirka 3000 barn och vi handlägger förlossningar från vecka 28+0. Uroterapeutmottagningen består av två uroterapeuter vilka samarbetar med övriga funktioner på mottagningen så som barnmorskor, läkare och fysioterapeut.

Arbetsbeskrivning
Arbetet på mottagningen innefattar bland annat egen mottagning där du ansvarar för nya remisspatienter, utredningar, behandlingar samt uppföljning och telefonrådgivning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/barnmorska med uroterapeututbildning.

Är du positiv, serviceinriktad, utvecklingsbenägen och självständig kommer du passa in hos oss. Vidare har du förmåga att planera och prioritera ditt arbete då uppdraget kräver stort eget ansvar. Du tar egna initiativ och tycker om att arbeta mot mål med fokus på resultatet. Vi värdesätter arbete där kommunikation, delaktighet och gott samarbete är i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga då teamarbete utgör en stor del av arbetet. 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Redovisningsekonom – Maskin Väst AB

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 7
Om tjänsten

Vi på Maskin Väst söker nu efter en ny kollega till vår ekonomiavdelning. Som redovisningsekonom hos oss kommer du att jobba med den löpande redovisningen och vara delaktig i månads-, tertial och årsbokslut. Du förväntas fungerar som ekonomichefens högra hand och att bidra med att få fler ekonomiska processer på plats.

Tjänsten innebär ett övergripande redovisningsansvar, inklusive diverse andra arbetsuppgifter med koppling till redovisning. Hos oss kommer du att vara en viktig roll i verksamhetens resa framåt och vi letar efter dig som trivs på ett större bolag med mycket att göra. Vi erbjuder en trygg och pålitlig arbetsplats med lättsamma och driftiga kollegor.

Ekonomiavdelningen består idag av fem personer och tjänsten är en heltid, tillsvidareanställning med placering i Karlstad.

Om dig

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och trivs i en omväxlande roll på ett företag som befinner sig på en tillväxtresa. Det är viktigt att du kan driva ditt arbete självständigt, är analytiskt lagd och vill ta ansvar över att bibehålla och att fortsätta utveckla våra ekonomiska processer. Du har dessutom en god samarbetsförmåga och arbetar strukturerat för att bidra till företagets tillväxt.

Vi ser att du har eftergymnasialutbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet av att tidigare arbetat med och har en gedigen kunskap om redovisning och andra ekonomiska processer.

Om oss

Maskin Väst AB är ett företag inom lantbruks-, entreprenad och skogsmaskinbranschen. Bolaget har anläggningar i Karlstad och Kumla samt ingår i en koncern med Maskin Väst i Mariestad AB i Mariestad. Tillsammans är vi en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland, Närke och Västra Götalands län.

Maskin Väst AB:S kunder är allt från den lilla enskilda bonden till de stora entreprenadföretagen och de många skogsföretagen. Gruppen omsätter ca 550 miljoner kronor och har idag 55 personer anställda.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070 220 62 60 eller Johanna Westberg på 072 310 29 72.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 22 september, urval sker löpande.

Ansök nu

Vi söker dig som vill jobba 50% med internservice i Karlstad

Kontorsreceptionist
Läs mer Sep 7
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till att arbeta med internservice hos en av våra kunder i Karlstad. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare i Karlstad.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba 50% med internservice. Du kommer att arbeta på ett globalt och välkänt företag i Karlstad som är verksamt inom informations- och kommunikationsbranschen. I rollen kommer du framför allt att förbereda möteslokaler och konferensrum, sköta in- och utcheckningar och välkomna och registrera besökare. Utöver det kommer du att hantera inköp och hantera nycklar och portkoder. Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

I rollen kommer du bland annat att

* ta emot och hantera e-postärenden
* hantera post och bud
* registrera besökare
* ta hand om den allmänna trivseln på kontoret
* se till att receptionen ser representativ ut
* utföra enklare administrativa uppgifter.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som vill arbeta 50% dvs alla förmiddagar måndag - fredag. Som person är du trevlig, social och ansvarsfull. Du är en utåtriktad person som brinner för kundvård. Du gillar att ha koll på läget och är inte rädd för att styra upp saker och ting. Då tjänsten innehåller en del praktiska moment bör du vara tekniskt lagd och inte "rädd att hugga i" när något behöver fixas. Vidare tror vi att du är engagerad och självgående i din yrkesroll och att du motiveras av att få arbeta med människor.

Vi söker dig som:

* har god känsla för service, meriterande är om du har arbetat i ett serviceyrke tidigare
* är en problemlösare
* har fullständiga gymnasiebetyg
* har goda kunskaper i svenska och engelska
* har goda datorkunskaper

För den här tjänsten behöver du ha B-körkort och tillgång till egen bil.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Sortimentsansvarig

Marknadsanalytiker
Läs mer Sep 7
Med 50 år i branschen är Pictura en av Skandinaviens största leverantörer av non food-produkter till detaljhandeln. Vi erbjuder trygga och problemfria helhetslösningar som ökar våra kunders lönsamhet. Det gör vi med fokus på design och hållbarhet, med ett löfte om hög servicegrad till våra kunder

Sortimentsansvarig
Pictura och detaljhandeln har vind i seglen, till kontoret i Karlstad behöver man därför en ny kollega.
Om tjänsten
Som sortimentsansvarig hos Pictura får du en viktig roll i företaget. Du tillsammans med produktutvecklarna och KAM-funktionerna, är med och ser till att Picturas sortiment är attraktivt för slutkund, samt genererar god lönsamhet till kunderna och företaget. Du ansvarar för att driva ett eller flera av Picturas produktområden till den svenska detaljhandeln. I rollen ingår ett ansvar för budget och lönsamhet för ett eller flera produktområden.
Vem söker vi
För att trivas i rollen behöver du vara analytisk och lösningsfokuserad, samt ha drivet att slutföra projekt. Du räds inte ansvar, utan ser möjligheter. Som person är du social och kommunikativ, du trivs med att både jobba självständigt och i team.
Vi tror att du har utbildning inom ekonomi eller motsvarande, och du är en van användare av Office-paketet.
Varmt välkommen med din ansökan!
Övrigt
Tjänsten är heltid, men stationeringsort Karlstad. Sista ansökningsdag är 10 oktober, men vi läser ansökningar löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan med ditt CV och personliga brev, skickar du in till rekrytering.salj@pictura.se

Ansök nu

Hörselvårdstekniker, Hörselvården Värmland

Hörselvårdstekniker
Läs mer Sep 7
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Hörselvården är en länsverksamhet med cirka 50 medarbetare som ligger under öron, näs- och halskliniken (ÖNH).

Det innebär att all hörselvård har samma huvudman. Vi har verksamhet i Arvika, Karlstad, Kristinehamn, Hagfors, Säffle, Sunne och Torsby. Vi arbetar i team med många olika yrkesprofessioner och samverkan är en stor och viktig del av vårt arbete.

Teknisk hörselvård är en del av hörselvården i Region Värmland som jobbar med service och installation av hörseltekniska hjälpmedel samt med tekniskt stöd till hörselvården.

Arbetsbeskrivning
Hörselvården erbjuder en vardag med stor variation. Vårt tvärprofessionella arbete bidrar till daglig utveckling och du kommer tillhöra ett team med drivna och engagerade kollegor. Som ny medarbetare får du en introduktionsplan, utsedd mentor samt kollegial handledning.

Tjänsten som tekniker hos oss innebär arbete med service och reparation av hörapparater och andra tekniska hjälpmedel. Det sker främst i direktkontakt med våra brukare på hörselvården, men även vid hembesök. Du kommer också att vara en resurs för andra medarbetare inom verksamheten i tekniska frågor men också runt IT-frågor. I arbetet ingår bland annat felsökning, reparation, materielbeställning, lagerhantering och dokumentation. Arbetet planeras och sker självständigt varför egen drivkraft och initiativförmåga är viktigt. Eftersom vi är en del av hälso- och sjukvården ställs stora krav på hög kvalitet i genomförandet av våra uppgifter och i bemötandet av brukarna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom service av elektronik, kunskaper inom ljudteknik eller audiologi. Du har god datorvana samt goda språkkunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. För att trivas i rollen som hörselvårdstekniker behöver du tycka om att samarbeta, vara intresserad av att hjälpa andra, arbetar bra med komplexa frågor och du anstränger dig för att leverera lösningar. Du är självgående och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. 

Resor inom regionen ingår som en naturlig del i tjänsten och därav är B-körkort är ett krav.

Om Karlstad
Karlstad är en vacker och trevlig stad, känd som bland annat idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Vid Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå vilket erbjuder fina möjligheter till såväl sommar som vinteraktiviteter. 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Timvikarier sökes till kategoriboende Hjorten och Nordby 3

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Sep 7
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.Beskrivning
Vi söker timvikarier till två av våra kategoriboenden inom vuxenavdelningen.

Verksamheten erbjuder ett tryggt boende med målsättningen att nå en förbättrad livskvalitet genom att minska konsekvenserna av missbruket. Stödet är individuellt anpassat för att bidra till att individen får en fungerande vardag. Verksamheten samverkar med en rad olika interna och externa aktörer.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge ett individanpassat stöd med allt från städ, hygien, matlagning, stöd med struktur i vardagen, samtal samt omvårdnad.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har utbildning eller påbörjad utbildning som behandlingsassistent eller annan utbildning inom socialt arbete som arbetsgivaren finner relevant för verksamhetens inriktning och kvalitet. Alternativt att du är utbildad undersköterska med erfarenhet av arbete inom området beroende- och missbruksproblematik.

Du kommer att arbeta med människor som befinner sig i utsatta livssituationer vilket kräver att du har en personlig lämplighet vad gäller att möta, bemöta och kommunicera med andra. Vi söker dig som självständigt kan planera och strukturera ditt arbete. Du är en lugn, trygg och omsorgsfull person som kan möta diverse situationer utifrån ett anpassat arbetssätt.

Arbetet bedrivs dag och kväll, måndag till söndag och det ingår social dokumentation.

B-körkort, manuell växellåda, är ett krav.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Lärare till Bygg- och anläggningsprogrammet, vuxenutbildningen

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Läs mer Sep 7
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.Arbetsuppgifter

Nu söker vi lärare till Bygg- och anläggningsprogrammet för undervisning av vuxna.

I samarbete med Vuxenutbildningen är vi på gång att starta upp en ny utbildning inriktad mot specialyrken exempelvis håltagare, undertaksmontör, ställningsbyggare etc. Vi eftersträvar en flexibilitet i vår organisation vilket även kan innebära undervisning på gymnasiet. På Nobelgymnasiet har vi ett utpräglat lagarbete, du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas. Tillsammans skapar vi en god lärandemiljö för våra elever.  I arbetsuppgifterna ingår undervisning med för- och efterarbete, mentorskap, tät kontakt med elever, bransch och handledare på APL. Vi är i ständig utveckling av vår verksamhet för att möta olika behov.

Kvalifikationer

Du har en bred erfarenhet inom bygg och anläggning och vi ser helst att du har lärarlegitimation. Om inte så finns det på sikt möjlighet att kunna arbeta samtidigt som du läser in en lärarexamen. Alltså ett bra tillfälle för dig som gått i tankar om att arbeta som yrkeslärare inom ditt yrke. Tjänsten passar dig som har goda kontakter i branschen. 

Arbetslaget samarbetar nära varandra och stöttar varandra i undervisning och bedömning. För att trivas som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare och trivs i det ledarskap som läraryrket innebär. Vi söker vi dig som har lätt att samarbeta, är flexibel och van vid problemlösning.  Stor vikt läggs vid förmågan att möta, motivera och utveckla elever med olika förutsättningar. Den svenska skolan färgas mycket av digitalisering och det är en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta med digital utrustning, hjälpmedel och läromedel.

 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

MAG-svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Sep 7
Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare till ett av våra kundföretag utanför Karlstad.

Du som söker är bosatt i närregionen.

Företaget arbetar med legotillverkning inom stål- och plåtproduktion och söker nu en MAG-svetsare i svart material.

Arbetstider: Dagtid
Tillträde: Omgående för rätt person
Din profil
Du som söker har relevant utbildning och viss arbetslivserfarenhet inom svetsyrket.
Kunnig i ritningsläsning.
Du har gärna kunskaper inom lödning.

Meriterande med truck- och traverskort.


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Telenors support - hemifrån eller från kontor!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 7
Arbeta med kundsupport för Telenor - permanent från valfri placeringsort i Sverige!
Är du strukturerad och van att hålla flera bollar i luften? Då kan det vara dig vi letar efter!
Som kollega i det här teamet arbetar du med att lösa olika ärenden med kunden i fokus för att ge bästa möjliga service. Du kommer att bli en del av ett dynamiskt team helt på distans!
Viktigast av allt, du kommer alltid att ha din teamleader nära till hands, där vi ser till att du får det stöd och den utbildning du behöver, och att din personliga utveckling står i fokus.


Om tjänsten
Den här tjänsten går ut på att du kommer att arbeta hemifrån permanent. På så vis får du möjligheten att starta en intressant karriär där du känner dig hemma!
Som medarbetare på supportavdelningen arbetar du med att lösa olika ärenden som telenors kunder ringer in om. Du tar emot inkommande samtal från befintliga kunder rörande frågor som kan gälla deras fiberbredband, bredband via telejacket, leveransfrågor, TV-tjänster etc.
Vi utgår ifrån att våra kunder skall få en så bra upplevelse och bemötande som möjligt när de ringer in till oss, vi strävar alltid efter att förmedla service i världsklass. Utöver teknisk support kommer du att arbeta med merförsäljning till befintliga kunder. Du startar din resa hos oss med en gedigen grundutbildning där du får de verktyg du behöver för att känna dig trygg med arbetsuppgifterna och din roll.
Det är meriterande ifall du har jobbat med kundbemötande eller service tidigare men absolut inget krav! Du behöver inte heller ha jobbat med teknisk support innan för att kunna klara av rollen, det viktigaste är att du besitter viljan och engagemanget att lära dig nya saker!


Vi erbjuder dig
Fast månadslön
Kollektivavtal med Unionen
Friskvårdsbidrag
Utvecklingsmöjligheter
Teknisk kunskap
Kundservice i världsklassVi söker dig som..
Trivs att jobba med kundhantering
Trivs att jobba självständigt
Har godkända betyg i Svenska 1 och Engelska 5 (Svenska A & Engelska A)
Talar flytande Svenska och du känner dig bekväm med att hantera ett samtal på engelska
Är öppen för att arbeta kvällar och helger då det är ett krav


Känner du igen dig? Ta då första steget i en resa med Webhelp - Skicka ditt cv idag!
START: 2022-09-26
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning på 80% (börjar med 6 månaders provanställning)
ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna, 08:00-21:00 måndag-fredag, helger 10:00-19:00
PLACERINGSORT: Umeå eller från ditt egna hem där du bor i Sverige
Vi gör löpande rekryteringar och urval, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


VIKTIGT GÄLLANDE HEMARBETE:
Vi bryr oss om våra anställdas vålmående och arbetsmiljö. Eftersom detta är ett jobb där du arbetar hemifrån kommer vi under processen att ställa frågor till dig och du måste följa Webhelps standard gällande WFH-krav för att kunna anställas till denna tjänst.


Webhelp?is a multinational Business Process Outsourcing company with its head office in Paris, France, that is making business more human for the world’s most exciting brands.
By?choosing Webhelp,?you will be part of a community of over 100'000 game-changers from more than 190 locations, speaking more than 80 languages in 50+ countries.?
Join us at?Webhelp you will have the opportunity to be part of a multicultural team, a fast-paced?environment,?and a diverse pool of engaging projects for some of the most progressive brands worldwide.
More information can be found at www.webhelp.com
Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us

Ansök nu

Lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Sep 7
Om oss

FF Fastighetsservice erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel. Vi är ett bolag som utvecklats sedan 1976. Idag befinner sig verksamheten i en förändringsfas och står inför en spännande resa med mål och ambition att öka omsättning så väl som lönsamhet under de kommande 3-4 åren. Vi har en stark värdegrund där vi värnar om relationen till våra anställda och uppdragsgivare.

Har du ett öga för detaljer och tycker om att jobba självständigt med ett eget ansvarsområde?

Om tjänsten

Den person vi söker ser vi gärna har arbetat tidigare med lokalvård med några års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet att arbeta som lokalvårdare då vi arbetar nära varandra och våra kunder. Du ska vara noggrann, punktlig, självgående, möta kunder och kollegor med en positiv och glad inställning.

Arbetsuppgifterna är att städa trapphus, lokaler och kontor för våra kunder inom fastighetsförvaltning. Även flyttstädning av lägenheter och lokaler förekommer.

Svenska språket är ett krav för att kunna tala, läsa och kommunicera med enkelt språk. B-körkort krävs också - PRYL/SRY-utbildning är meriterande. Vi tillämpar kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund.

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid 2 dagar/veckan, med möjligheter till mer. Tillträde 1 oktober eller enligt ök.

Ansök nu

Revisorer med erfarenhet till PwC

Revisor
Läs mer Sep 7
Vill du vara med och skapa förändring, tänka i nya banor och jobba med den senaste tekniken? Vill du arbeta nära många av Sveriges och världens mest spännande företag samt de personer som driver dessa?

PwC söker nu revisorer på flera av våra kontor i hela landet.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare inom Assurance skapar vi förtroende hos våra kunder och i samhället genom att säkerställa tillförlitligheten i finansiell information. Vi erbjuder tjänster inom till exempel finansiell revision och rådgivning till alla typer av företag och ideella organisationer. Dessutom identifierar vi områden som är risker och förbättringsmöjligheter samt jobbar nära kunderna för att antingen lösa eller implementera dessa. Den digitala utvecklingen och ökade krav på transparens bidrar till att framtidens revision kommer att kräva mer mångfacetterad kompetens än tidigare. Där vårt mål är att skapa långsiktigt hållbara resultat och värde för våra kunder och deras behov.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

• Minst två års erfarenhet av att arbeta med revision och/eller kvalificerat bokslutsarbete.
• Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.
• Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror därför att du:
• Är serviceinriktad och motiveras av att leverera resultat och att möta våra kunders förväntningar.
• Är anpassningsbar, kan läsa situationer och anpassa både beteenden och kommunikation i byggandet av kvalitativa och diversifierade relationer.
• Verkar med integritet genom att vara rak och ärlig i kommunikation och har lätt att få med sig andra
• Besitter en god analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Du tycker om att lära dig nya saker samt är nyfiken på digitalisering och ny teknik för att kunna lösa kundernas behov.
• Har sociala färdigheter och förmågan att skapa relationer och nätverk. Dessa färdigheter behövs för att kunna fungera bra med våra kunder, men är naturligtvis också viktiga för samarbetet inom vårt team.
• Är strukturerad, effektiv och organiserad.

Du erbjuds

Inom PwC handlar det mycket om medarbetaren! Vi vill att du ska ha den bästa möjligheten till att verkligen lära känna dina kunder och deras verksamhet. Som hjälpmedel till detta är vårt mål att vara mer digitala, mobila och flexibla. Vi investerar och utvecklar ständigt nya arbetssätt som förenklar granskningsprocessen. Genom att ha tillgång till nya digitala lösningar kan du fokusera på vad du gör bäst - att erbjuda högsta nivå av affärsrådgivning och revisionsstjänster.

Som revisor på PwC kommer du att arbeta som en del av ett team och tillsammans hjälps ni åt för att lösa komplexa affärsproblem från strategi till genomförande. Vårt allra främsta fokus kommer att ligga på Talang & Kultur - på våra medarbetare - för att vara en attraktiv arbetsplats. Vi vill att du som medarbetare ska känna att du får uppskattning för ditt bidrag till oss och våra kunders framgång.

Bli en del av vårt Community of Solvers.

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg: maria.holmberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV, personligt brev och betyg från Universitet/högskola) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget

PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning med 2 800 medarbetare runt om i landet – vi finns där du finns! Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem och våra värderingar genomsyrar allt vi gör.

Vi är proaktiva rådgivare som drivs av att förstå dig och våra övriga 33 000 kunders verkliga behov och hitta lösningar på komplexa affärsutmaningar – oavsett vilken fas din verksamhet befinner sig i. Det som gör oss unika är att vi kombinerar den senaste tekniken och samverkan mellan våra specialister. Vi är en community of solvers som är med dig hela vägen!

PwC Sverige är en självständig och oberoende juridisk enhet som ingår i det globala PwC-nätverket med 295 000 medarbetare i 156 länder. Det gör att vi kan dela med oss av kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans leverera relevanta lösningar som skapar förtroende och långsiktigt hållbara värden för såväl våra kunder som samhället i stort.

Ansök nu

Bokningsanvarig på sportbar!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 7
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
I rollen som Bokningsansvarig mottar du och hanterar alla samtal, mail och meddelanden från nya och tidigare gäster i form av besvarande av frågor, bokningar av bord/aktiviteter/barnkalas och delegering av samtal till platschef. Du kommer svara i telefon, lägga in bokningar i Caspeco bokningssystem och hantera meddelanden/recensioner i Google, Facebook och Tripadvisor samt vist kassaarbete.
Då vårt mål är att skapa en outstanding kundupplevelse är arbetet som Bokningsanvarig otroligt viktigt och värdefullt för oss, då gästens första möte med våra restaurang sker här!
Plats: O'learys Karlstad, Tingvallagatan 9, 65224.
Arbetstid: vardagar 10-16 och helg kan förekomma.
Lön: Fast månadslön eller timlön beroende på anställningens omfattning
Anställning: 75%. Start omgående. Provanställning 6 månader med möjlighet till fast anställning efter provanställning.
Vem du är
En glad, social och ordentlig person som älskar kundservice och kundrelationer!
Du har tidigare erfarenhet från kundservice och försäljning samt har erfarenhet av arbete i olika bokningssystem (ex Caspeco) eller liknande
Meriterande är om du har arbetat i restaurang och tidigare hanterat bokningar inom restaurang och event
Du är duktig på att uttrycka dig både i tal och skrift på både svenska och engelska
Du är flexibel, tålmodig, snabbtänkt och lösningsfokuserad samt gör allt i din makt för att ge våra gäster en så bra upplevelse som möjligt

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna i 60-årsåldern - Timanställning

Personlig assistent
Läs mer Sep 7
Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Vi söker assistenter till en av våra kunder i Karlstad. Vi söker dig som är händig, praktisk, lättsam, kreativ och noggrann. Vi lägger stor vikt att du agerar ansvarskännande, visar intresse och engagemang i arbetet. Du ska vara lyhörd för kundens behov samt ha ett lugnt, smidigt och flexibelt förhållningssätt. Det är viktigt att du är positiv och ser möjligheter istället för hinder. Du skall ha vana och vara duktig på matlagning, det är ett plus om du är sykunnig. 

Passen är förlagda  onsdag torsdag och fredag  på kvällar och varannan helg Det är bra om du kan vara lite flexibel med arbetstiderna ibland. Kunden är rökare och röker inomhus. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, men det är inte ett krav dock relevant utbildning är meriterande. Skicka in din ansökan redan idag, rekrytering kommer att ske löpande. Skicka gärna med ett foto av dig i ansökan, enligt önskemål från kund. Körkort är inget krav men ett plus. På kundens begäran söker vi enbart kvinnor i åldern 30 och uppåt.

Arbetstiderna är fördelade på ett tvåveckorsschema:

Vecka 1: Onsdag 20:15-23:00, torsdag 18:30-23:00, fredag 19:00-23:00, lördag 16:30-23:00 och söndag 16:30-22:30.
Vecka 2: Onsdag 17:00-20:00, torsdag 18:30-23:00 och fredag 19:00-23:00.

Anställningen börjar som en timanställning med möjlighet till egen schemarad.

Ansök nu

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Sep 7
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Är myndig
- Som talar flytande svenska
- Är nyfiken på säljbranschen
- Körkort är meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Medfind AB söker läkare till avdelning i Värmland

Specialistläkare
Läs mer Sep 7
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en specialist inom internmedicin till ett uppdrag på medicinavdelning i Karlstad.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2022-10-10 och pågår till 2023-01-01. Tjänstgöring som specialist inom internmedicin med sedvanliga uppgifter på medicinavdelning.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Elkonstruktör Vattenkraft

Elkonstruktör
Läs mer Sep 7
Företagsbeskrivning


AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi påskyndar övergången till ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri, energi och digitalisering som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.
Inkludering och mångfald – Vi vill attrahera personer med olika bakgrund och perspektiv till vår organisation. Mångfald är positivt på många sätt för oss på AFRY. Vi vet att det driver både kreativitet och innovation.
Jobbeskrivning


AFRY har i många år framgångsrikt stöttat både svenska och internationella energiproducenter, och vi satsar nu på ytterligare expansion på denna spännande marknad! Vattenkraften i Sverige är under utveckling, då vi går mot ett kraftsystem med 100% förnyelsebar kraftproduktion. Utöver detta pågår ett intensivt arbete finna hållbara lösningar för miljö, drift, underhåll och elnätsbalans. Med över 500 vattenkraftsingenjörer är AFRY ett av världens största konsultbolag inom vattenkraft och vi vill vara med och driva utvecklingen inom området. Inom Sverige är vi ett 80-tal som arbetar med vattenkraft. I sektionen kraftstationsteknik arbetar 9 konsulter med frågeställningar kopplade till vattenkraftens utmaningar inom detta område.
I din roll som elkonstruktör på AFRY kommer du att få arbeta med våra största och framgångsrika kunder inom energibranschen med fokusområdet vattenkraft. Du får möjlighet att utvecklas i rollen som elkonstruktör i samarbete med erfarna specialister och mentorer. Du kommer att konstruera både befintlig och ny utrustning, Det handlar om hårdvarukonstruktion, elbesiktningar, anpassning el- och kontrollutrustning för en hållbar energikälla… Vattenkraft.
Kravspecifikation


Personliga egenskaper är något som vi värderar högt, och för att du ska trivas i rollen - och på AFRY - ser vi att du känner igen dig i våra värdeord BRAVE, DEVOTED, TEAM PLAYERS.
Som person är du flexibel, driven och engagerad. Du har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och är både strukturerad och analytisk. Vidare är du en lagspelare med ett genuint intresse av att bygga kontakter internt så väl som externt, med ett kundorienterat mindset.
För att passa i rollen som konsult hos oss på AFRY ser vi gärna att du är utbildad ingenjör med några års erfarenhet som hårdvarukonstruktör. Erfarenhet av att rita i CAD i något eller några av CAD-programmen Elprocad eller Elmaster är meriterande. Alternativ bakgrund för att passa i rollen är skåpbyggare/installatör med god förståelse av eldokumentation tillsammans med god datorvana och som vill utvecklas till elkonstruktör mha våra seniora mentorer.
Ytterligare information


Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.


Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Läs mer om att arbeta på AFRY här https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry
Jag som blir din chef heter Patrik Björkholm. Min ledarskapsfilosofi är att ett väl fungerande team är grunden för en framgångsrik verksamhet. Med ett väl fungerande team skapas möjligheter till samarbete, feedback, utveckling och framsteg och utifrån detta genereras goda projektresultat och en hållbar utveckling. Hållbar utveckling ska även gälla arbetslivet och det innebär t.ex. att vi som team och du som arbetare ska trivas och utvecklas långsiktigt.
Sista ansökningsdatum är 31 oktober (annonseringsperiod om ca 3-4veckor). Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Kontaktuppgifter


Patrik Björkholm, sektionschef kraftstationsteknik
Patrik.bjorkholm@afry.com
Maria Hansson, rekryteringspartner
Maria.hansson@afry.comAFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Uthyrare

Uthyrare
Läs mer Sep 7
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet.Beskrivning
KBAB söker en uthyrare till avdelningen Marknad och kund.

Vi söker dig som önskar ett socialt arbete med mycket kundkontakt. Är du kommunikativ, flexibel och noggrann samt har god administrativ förmåga då kan detta vara ett jobb för dig!

Avdelningen Marknad och kunds uppdrag är att marknadsföra och hyra ut hyresobjekt, stärka företagets varumärke och att stötta förvaltningen i att vårda kundrelationer. Avdelningen hanterar också bostadssociala frågor såsom förebyggande och hanteringar av störningar samt planering och genomförande av trivsel- och trygghetsskapande hyresgästaktiviteter.

Arbetsuppgifter
Som uthyrare hos oss får du ta ansvar för ett flertal spännande arbetsuppgifter. Ditt huvuduppdrag innebär främst att hantera samtliga moment i vår uthyrningsprocess så som att ta emot uppsägningar, publicera lägenheter på vår hemsida, skriva hyreskontrakt med nya hyresgäster samt ge information och svara på frågor kring hela uthyrningsärenden. I arbetet med uthyrning ingår att hyra ut KBAB:s lägenheter, studentlägenheter, parkeringar och garage. Du är även med i våra nyproduktionsprojekt där du tillsammans med övriga uthyrare planerar och ansvarar för uthyrningen av lägenheterna. 

I uppdraget får du en variation av arbetsuppgifter där möte med kund utgör en viktig del av din arbetsdag, såväl digitalt som fysiskt, det är därför viktigt att du trivs i en roll med mycket sociala kontakter. Du har genom det en viktig funktion vid välkomnande av nya hyresgäster hos oss.

Kvalifikationer
Som uthyrare har du en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor, du kan därmed anpassa din kommunikation efter situation och mottagare. Att du kan uttrycka dig tydligt och välformulerat i både tal och text är därför en självklarhet. Det är viktigt att du har en hög integritet och alltid agerar professionellt i din yrkesroll och därmed inte blir för privat. Du tar självständigt ansvar för de arbetsuppgifter som ingår i din roll, där du även ser till de gemensamma målen för verksamheten. Du har god förmåga att ställa om under arbetsdagen utifrån ändrade förutsättning och att vara flexibel är därför något du med lätthet kan förhålla dig till. Du är noggrann och följer upp detaljer vilket innebär att du alltid genomför dina arbetsuppgifter på ett grundligt sätt. Att samarbeta med andra ser du som en självklarhet, du har god samarbetsförmåga och agerar på ett sätt som bidrar till helheten. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet från arbete med kundkontakt samt tidigare erfarenhet av arbete i digitala system. Utöver ovan krävs att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Du har mycket goda datorkunskaper samt stor vana av digitala arbetssätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Erfaren Ställningsbyggare till Bergnäset

Ställningsbyggare
Läs mer Sep 7
Bergnäset söker Ställningsbyggare i Karlstad!
Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och söker nu erfarna ställningsbyggare och arbetande förmän till vår verksamhet i Karlstad.

Ditt uppdrag
Som ställningsbyggare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar och vattenkraftverk. Du driver själv mindre projekt från start till klart.

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Din Profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor, kunder som med våra underentreprenörer. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. Du har förmågan att själv driva mindre projekt från start till klart.

Ett krav är att du har B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Som ställningsmontör behöver du har yrkesbevis inom ställningsbyggnation och gärna väderskyddsutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta som ledande montör och varit handledare för lärlingar.

En bred mångfald skapar en bättre arbetskultur! Som bolag vill Bergnäset spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Ytterligare information
Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebooksida. 

Kontakt och ansökan
Om du har frågor kan du ringa PC Karl-Magnus Modin, +46 70 418 56 72 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46 70 675 35 25. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast 20220831

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Sep 6
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare.
Pratar du ren svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har körkort & vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad
Arbetet kan startas omgående!

Ansök nu

Vi söker en köksmästare till vår kund i Karlstad!

Köksmästare
Läs mer Sep 6
Har du tidigare erfarenhet av att jobba inom både storkök och fine dining samt att vara i en ledande position? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer som köksmästare tillsammans med företaget att utveckla restaurangen till en modern och attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus, till såväl studenter, personal, företag och privatpersoner. Köket har utöver lunch även stora event, konferenser samt affärsluncher och middagar. Som köksmästare är du ansvarig för personalen ute i driften och därför krävs ett gott ledarskap och engagemang.
I tjänsten som köksmästare ingår daglig drift av verksamheten där du har huvudansvaret för dina arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:
- matlagning med färska råvaror
- menyplanering
- budgetering
- inköp via inköpsportal
- gästkontakt

Din profil
Du ansvarar även för kökets egenkontroll, lager, råvaruhantering och inventering.

Tjänsten kommer att tillsättas i augusti. Arbetstiderna är 7-16, måndag till fredagDetta söker vi:Vi söker en driven och ansvarsfull köksmästare som har ett brinnande intresse för mattrender och som drivs av att förbättra, utveckla och skapa. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta i en ledande position med förmågan att entusiasmera, engagera och motivera dina medarbetare.

Grundkrav:
- Dokumenterad erfarenhet av att arbeta i en ledande position
- En god ekonomisk förståelse
- Strukturerad och noggrann i ditt arbete
- Kommer med egna initiativ och förbättringsförslag.
- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom restaurangbranschen

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Transportledare – VSV/Unite

Transportledare
Läs mer Sep 6
Om tjänsten

Som transportledare kommer du att vara spindeln i nätet där du leder och planerar det dagliga arbetet för chaufförerna som tillhör ditt tilldelade område. Du kommer att vara en nyckelspelare för att säkerställa högsta möjliga kvalitet för transporterna. Rollen innebär flera kontaktytor med olika krav som du kommer att balansera i din vardag. Det gäller att vara lyhörd för de olika behoven och hitta de bästa möjliga lösningarna i varje situation.

I tjänsten ingår jourarbete en gång i månaden under en veckas tid med ersättning enligt kollektivavtalet.

Om dig

Du är en kommunikativ person som skapar goda relationer med de du möter i ditt arbete på ett förtroendeingivande sätt. Att tänka utanför boxen är en självklarhet för dig och du försöker alltid att ligga steget före. Du behöver kunna hantera många bollar i luften och vi ser därför att du är bra på prioriteringar i stressiga situationer. Vi tror även att du har ett affärsmässigt tänk med en kostnadsmedvetenhet kring de val du tar i arbetet.

För att lyckas i rollen som transportledare ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom logistik och/eller skog alternativt motsvarande kompetens. Har du dessutom erfarenhet från att ha arbetat med logistik ser vi det som meriterande. Du har även en god datavana och gillar att sätta dig in i nya system.

Om oss

VSV/Unite är ett logistikföretag för allt som har med skogen att göra.

Vi kom till världen 1968 för att skogsindustrin behövde ett logistikföretag med rejäl kapacitet. Vi avverkar skog, fraktar rundvirke, markbereder, röjer, arbetar med biobränsle. Vårt dotterbolag Unite Logistics utför transporter av flis, spån, bark och sågade trävaror.

Företaget ägs av anslutna entreprenörer och åkare. 300 små och stora företag bildar tillsammans VSV/Unite, med totalt 700 medarbetare. Tillsammans kan vi erbjuda rejäla resurser av bilar, maskiner och genuin skogskompetens. Efter att ha växt tillsammans med våra kunder verkar vi idag över stora delar av landet. Omsättningen är över en miljard kronor.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070 220 62 60 eller Anna Möller på 073 529 33 23.

Välkommen med din ansökan senast den 21 september 2022.

Ansök nu

Terra Clean söker toppsäljare till unikt världsledande koncept

Utesäljare
Läs mer Sep 6
Terra Clean är världsledande tillverkare av patenterade system för motoroptimering
Alla fossila motorer bygger upp kolavlagringar i förbränningskammaren, avgasportar, katalysatorer och på lambdasensorer över tiden och alla bensininsprutningssystem bygger upp tjocka lager av tjära kol och sotbeläggningar. Dessa föroreningar och beläggningar har en mycket negativ effekt på en motors effektivitet.
Våra patenterade maskiner kopplas in på motorn och motorns egna bränslesystem kopplas bort. Därefter drivs motorn på våra specialframtagna kemikalier.
Processen förvandlar sedan kolavlagringarna till koldioxid som kommer ut genom avgasröret.
Servicen rengör motorns insprutning, sensorer, förbränningsutrymmen och hela vägen till ändröret. På så sätt återställs motorn till nyskick igen och full kapacitet återfinns med sänkt bränsleförbrukning, ökad prestanda och mindre utsläpp i miljön.
Bara i Storbritannien finns idag över 500st Terra Clean Centers.
Terra Clean of Scandinavia AB bygger nu upp en kedja med Terra Clean Centers I Skandinavien.
Tilltänkta kunder är befintliga fordonsverkstäder inom olika branscher.
Ditt ansvar blir att på ditt distrikt bygga upp ett långsiktigt återförsäljarnätverk och en kundkrets med kunder inom olika verksamhetsområden såsom ex fordonsverkstäder, lastbilsåkerier, taxiföretag, båtfirmor, entreprenadföretag, bussbolag mfl kunder.
Vi leasar ut maskinerna till kunderna med en fast månadskostnad.
Vad kan vi erbjuda dig?
Unika produkter som ligger helt rätt i tiden.
Produkter till rätt prissättning.
Utbildning inom produkt och branschsälj.
Ett roligt gäng kollegor.
Bra lönemöjligheter.
Vad kräver vi av dig?
Säljerfarenhet
Att du vet med dig att du är driven.
Att du varje dag vill göra ditt yttersta för att prestera på topp även om det inte är skönt väder ute.
Noggrannhet
Flytande svenska i både tal och skrift.
Datorvana
Tror du dig vara rätt person för oss så tveka inte att skicka in din ansökan till oss. Vi återkommer till de vi vill gå vidare med.
Observera att vi ej tar samtal innan du har skickat in din ansökan till oss.
Mer info finns på vår hemsida www.terraclean.se

Ansök nu

Teknisk support till Northcom

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 6
Om kunden
Northcom är en ledande totalleverantör och systemintegratör av lösningar för kritisk kommunikation. De skapar ett bättre och säkrare samhälle genom att erbjuda kunder inom bland annat polis, räddningstjänst, försvar, transport, industri och sjukvård lösningar för kritisk kommunikation som alltid fungerar. Northcom är ett Norskt familjeägt bolag grundat 1967, med 110 anställda i Norden varav 60 jobbar i Sverige.

Om tjänsten
I rollen som teknisk support kommer du att ingå i ett nystartat NOC-team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattas av support och systemförvaltning. Här kommer du att ta emot samt avhjälpa inkommande supportärenden från kund via telefon eller ärendehanteringssystem.

Tjänsten innebär även övervakning och hantering av automatlarm inom driftsatta system hos Northcoms kunder. Du kommer också att arbeta proaktivt med underhåll och utbyte av produkter. Du konfigurerar övervakningen enligt kundens önskemål för att förebygga driftstopp i deras kritiska kommunikationsmiljö. På sikt kommer tjänsten att innehålla viss beredskapstjänstgöring, troligtvis rullande schema var 6e-8e vecka.

I denna roll kommer du att hantera managerade tjänster som till exempel Mobile Device Management, ICOM LTE och Peplink.

Du kommer regelbundet delta i produkt- och systemutbildningar för att utveckla teknisk kunnighet inom Northcoms produkt- och tjänsteutbud. Här kommer du ges möjlighet att ta ett stort eget ansvar där du får vara med i en utvecklingsresa och bygga upp NOC-teamet från dess grund. Här kommer du bli en del av en verksamhet bestående av passionerade och tekniskt kunniga människor som varje dag brinner för att skapa säkra lösningar tillsammans för kunden.

Din kompetens
Vi söker dig som har:

- Goda kunskaper inom IT-infrastruktur
- Tidigare arbetat med felsökning
- Innehaft en likvärdig supportroll tidigareDå arbetet förutsätter effektiv samt professionell kommunikation gent emot företagets kunder krävs det att du har goda kunskaper i svenska och engelska, så väl i tal som skrift.

Som person är du initiativtagande, lösningsorienterad och service-minded, som drivs av att hjälpa andra. Du trivs att jobba självständigt men likaså att samarbeta och utvecklas med andra. Du är nyfiken på ny teknik och vill utmanas inom området.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Ansök nu

Process Engineer

Processingenjör, maskin
Läs mer Sep 6
Söker du ett varierat arbete i teknikens framkant där du får jobba kundnära?
Välkommen till Valmet, där vi nu erbjuder en spännande roll som Project Engineer/Process Engineer till service ROL workshops i Karlstad.
I den här positionen kommer du att jobba med projektledning, produktionsutveckling och beredning i nära samarbete med våra säljorganisationer, konstruktionsavdelningar, globala nätverk, kunder och verkstäder.
Du kommer att vara teknisk support och projektledare i våra pågående projekt samt stötta inköp och underleverantörer. Du tar också fram offerter/prissättning och gör kostnadsuppföljningar samt dokumenterar detta. Du skriver även slutrapporter och gör analyser av checklistor samt leder projekten fram till leverans.
Vem är du?
Då vi jobbar med problemlösning och ständigt söker förbättringar letar vi efter dig som brinner för utveckling, problemlösning och service. Om detta stämmer in på dig så kommer du säkert att lyckas och trivas på Valmet.
Vi ser gärna att du har högskole-/universitetsutbildning som ingenjör eller har samlat på dig motsvarande kunskapsnivå genom yrkeserfarenhet. Har du arbetat inom pappersindustrin och har erfarenhet av ERP-system så är det en stark merit. Att du pratar svenska och engelska är ett krav då mycket kommunikation och information är på svenska och engelska.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en verksamhet som prioriterar personlig utveckling och tekniska framsteg. Här får du jobba med ett gäng härliga kollegor där lagandan är viktig och i ett företag där du erbjuds både friskvårdsersättning och träningstimme på arbetstid.
Övrig information
Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag, men senast 25 september.
Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Anders Nilsson, Senior Manager Workshop Operation Karlstad på 054-171457.
When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 18,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.
Join the team! www.valmet.com/careers

Ansök nu

Bokningsansvarig

Administrativ assistent
Läs mer Sep 6
I rollen som Bokningsansvarig mottar du och hanterar alla samtal, mail och meddelanden från nya och tidigare gäster i form av besvarande av frågor, bokningar av bord/aktiviteter/barnkalas och delegering av samtal till platschef. Du kommer svara i telefon, lägga in bokningar i Caspeco bokningssystem och hantera meddelanden/recensioner i Google, Facebook och Tripadvisor samt vist kassaarbete.

Då vårt mål är att skapa en outstanding kundupplevelse är arbetet som Bokningsanvarig otroligt viktigt och värdefullt för oss, då gästens första möte med våra restaurang sker här!

Plats: O'learys Karlstad, Tingvallagatan 9, 65224.
Arbetstid: vardagar 10-16 och helg kan förekomma.
Lön: Fast månadslön eller timlön beroende på anställningens omfattning
Anställning: 75%. Start omgående. Provanställning 6 månader med möjlighet till fast anställning efter provanställning.

Vem du är
- En glad, social och ordentlig person som älskar kundservice och kundrelationer!
- Du har tidigare erfarenhet från kundservice och försäljning samt har erfarenhet av arbete i olika bokningssystem (ex Caspeco) eller liknande
- Meriterande är om du har arbetat i restaurang och tidigare hanterat bokningar inom restaurang och event
- Du är duktig på att uttrycka dig både i tal och skrift på både svenska och engelska
- Du är flexibel, tålmodig, snabbtänkt och lösningsfokuserad samt gör allt i din makt för att ge våra gäster en så bra upplevelse som möjligt

Ansök nu

Ledningsaspirant till New Yorker i Karlstad

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Sep 6
Med över 1.100 butiker i 47 länder finns NEW YORKER representerat i hela världen och vi fortsätter växa som ett framgångsrikt Young Fashion-företag. Med ett team på över 16.000 arbetar vi i framkant med stor vikt på samarbete och gemenskap. Tack vare vår passion för mode, vår spontanitet och effektivitet har vi lyckats vara en del av modevärlden i över 40 år. Bli en del av vårt team! Som förstärkning till vårt team i Karlstad söker vi nu en:

Ledningsaspirant

Huvudsakliga arbetsområden


• Trainee inom butiksledning enligt New Yorkers koncept
• Medansvarig för försäljning, omsättning och inventering
• Ansvar för den dagliga driften av butiken vid ledningens frånvaro
• Bli bekant med och bistå butiksledningen med försäljningsadministration såsom företagsekonomiska nyckeltal
• Bistå butiksledningen vid utveckling, upplärning och att skapa motivation inom teamet.
• Alla i butiken förekommande uppgifter
• Samarbete med andra avdelningar i ett teamorienterat New Yorker

Din profil


• Du måste vara minst 18 år för att jobba hos oss
• Gymnasieutbildning samt gärna högre utbildning inom arbetsledning, ekonomi och/eller handel och mode
• Minst 1 års arbete inom detaljhandeln och talang för försäljning
• Gärna erfarenhet av försäljnings- och personaladministration och personalledning
• Ledarförmåga och kunna coacha dina medarbetare
• Kommunikativ, tydlig och lyhörd
• Driven, självgående och strukturerad
• Engagerad och teamorienterad
• Flexibel, stresstålig och trivs med att arbeta i högt tempo
• Hög modemedvetenhet och gärna erfarenhet från modebranschen
• Goda kunskaper i svenska och engelska, meriterande är kunskaper i tyska samt goda kunskaper i  Excel

Vi erbjuder

NEW YORKER erbjuder dig en attraktiv arbetsmiljö med spännande utmaningar och gott om utrymme för egna idéer. Förutom intressanta erbjudanden väntar dig ett öppet och dynamiskt team med en platt organisation och en öppen kommunikation. Har vi väckt ditt intresse? Då ser vi fram emot din ansökan online!

Arbetstid/Varaktighet: 30 tim/ veckan. Tillsvidaretjänst med tillträde snarast.

Upplysningar lämnas av:  Sara Bergh på SBergh@newyorker.de   

Ansökningar: Vi tar inte emot några ansökningar per post eller e-mail, endast via extern webbplats:https://jobs.newyorker.de Ansökningar som inkommer per post, mail eller i butik behandlas inte. Vi behandlar ansökningar löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt men allra senast  07.10.2022    

Du hittar ytterligare information om lediga ställningar på: http://www.newyorker.eu
Det vore kul att ha dig i vårt team - välkommen med ansökan och CV!
New Yorker Sverige KB

Ansök nu

Systemtekniker inom IAM

Drifttekniker, data
Läs mer Sep 6
Nu söker vi en Systemtekniker med inriktning mot IAM åt en kund inom offentlig sektor. Du kommer att tillhöra IT-enheten som ansvarar för verksamhetens hela IT-miljö.

I rollen som Systemtekniker kommer du att arbeta med att utveckla och förvalta digitala lösningar, lösningar som är effektiva och säkra och som bidrar till verksamhetens utveckling och leveranser. Du kommer att vara en viktig del i vidareutvecklingen av den övergripande IT-infrastrukturen och de digitala plattformar som används.

Som Systemtekniker inom IAM hanterar du lösningar för identiteter och access inom organisationens hela IT-miljö. Rollen inkluderar problemlösning, förbyggande arbete genom analys av loggar/larm, samarbete i projekt tillsammans med olika verksamheter både internt och externt, utformning av regelverk i samarbete med interna säkerhetsfunktionen samt integrering av system tillsammans med externa partners. Rollen inkluderar även utvecklingsfrågor och analys där det är viktigt med ett proaktivt förhållningssätt till IT.

Delar av vår kunds organisation har verksamhet 24/7 och du kan därför också bli en del av beredskapsorganisationen.

Placeringsort är Karlstad.

För mer information och frågor vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Albin Lindeberg, albin.lindeberg@hrmab.se alt. +46 76 129 95 52 samt Albert Lundgren, albert.lundgren@hrmab.se alt. +46 70 236 36 99.

Ansök nu

Systemtekniker inom Datacenter

Drifttekniker, data
Läs mer Sep 6
Nu söker vi en Systemtekniker med inriktning mot Datacenter åt en kund inom offentlig sektor. Du kommer att tillhöra IT-enheten som ansvarar för verksamhetens hela IT-miljö.

I rollen som Systemtekniker kommer du att arbeta med att utveckla och förvalta digitala lösningar, lösningar som är effektiva och säkra och som bidrar till verksamhetens utveckling och leveranser. Du kommer att vara en viktig del i vidareutvecklingen av den övergripande IT-infrastrukturen och de digitala plattformar som används.

Dina dagar består av löpande drift samt som representant vid byggande av nya lösningar. De arbetar med virtualiseringsteknologi, containerteknologi, Microsoft, Linux, VMware m.m.

Delar av vår kunds organisation har verksamhet 24/7 och du kan därför också bli en del av beredskapsorganisationen.

Placeringsort är Karlstad.

För mer information och frågor vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Albin Lindeberg, albin.lindeberg@hrmab.se alt. +46 76 129 95 52 samt Albert Lundgren, albert.lundgren@hrmab.se alt. +46 70 236 36 99.

Ansök nu

CIO till Northcom, Karlstad

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Sep 6
Northcom är en ledande totalleverantör och systemintegratör av lösningar för kritisk kommunikation. Vi skapar ett bättre och säkrare samhälle genom att erbjuda kunder inom bland annat polis, räddningstjänst, försvar, transport, industri och sjukvård lösningar för kritisk kommunikation som alltid fungerar. Northcom är ett norskt familjeägt bolag grundat för 40 år sedan med 110 anställda i Norden varav närmare 60 i Sverige. Läs mer om oss på Northcom här.

Northcom bygger ett tryggare samhälle genom att leverera de bästa lösningarna för samhällskritisk kommunikation.

Till en nyetablerad tjänst som CIO söker vi en person som kommer att vara central för vår fortsatta utveckling i Norden. Vår tillväxt och våra ambitioner innebär ett ökat behov av att synkronisera IT-initiativ i hela koncernen och implementera lösningar som säkrar god affärsnytta.

Vi söker dig som vill ta ansvar för att utveckla hela IT-infrastrukturen och arkitekturen och skapa en sömlös lösning mellan alla bolag i koncernen och gentemot våra kunder och leverantörer. IT-säkerhet kommer att vara av största vikt.

I rollen som CIO arbetar du nära verksamheten, ingår i den svenska ledningsgruppen och rapporterar till VD samt koncernchef.

Placering på huvudkontoret i Karlstad.

Ansvarsområden

• Ta ansvar för bolagets systemportfölj och utveckla denna i linje med bolagets affärsstrategi, i samarbete med bolagets övriga ledning, leverantörer och samarbetspartners
• Äga och leda den fortsatta digitaliseringen av bolagets affärsarkitektur i nära samarbete med ledningsgruppen och bolagets behov av marknadsanpassningar
• Ta ansvar för valet av andra/nya relevanta systemlösningar som bidrar till att öka vår konkurrenskraft
• Genom en god förståelse för våra arbetsprocesser och arkitektur leda arbetet med agila integrationer för att säkerställa ett bra dataflöde både internt och externt med hjälp av moderna verktyg och metoder

Dina erfarenheter och kompetenser

• Relevant utbildning på kandidatnivå
• Minst 7–10 års erfarenhet främst inom arkitektur och säkerhet
• Tidigare erfarenhet av liknande utvecklings-/digitaliseringsresa, gärna i internationell miljö med flera bolag
• Utvecklat och implementera gemensam IT-strategi i en koncern med flera dotterbolag
• God kunskap om olika integrationslösningar, möjligheter och begränsningar

Om dig

Som person är du både strategiskt och analytiskt, men har också ett operativt förhållningssätt. Du har mycket god affärsförståelse och en god förmåga att kommunicera och presentera på såväl svenska som engelska.

Northcom erbjuder

Vi strävar efter att vara ett företag man trivs på; vi har en varm kultur, en hållbar arbetsmiljö och låg personalomsättning. Vi ser långsiktigt och hållbart på våra rekryteringar och vill att du utvecklas och växer hos oss bland trevliga kollegor.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via maquire.se senast 2 oktober. Vid frågor, kontakta Maria Hörnestam, 0763–387 646 eller Birgitta Ödman, 0763–388 777 på Maquire.

Ansök nu

Församlingsherde

Kyrkoherde
Läs mer Sep 6
Beskrivning
Karlstads Pastorat består av fem församlingar, gemensam administration och kyrkogårdsförvaltning.

Vi har drygt 50 000 medlemmar, ca 200 medarbetare och drygt 100 förtroendevalda. Verksamheterna leds övergripande av Domprosten. I våra församlingar och enheter har vi församlingsherdar/enhetschefer. Till våra landsbygdsförsamlingar Alster -Nyed och Väse -Fågelvik söker vi nu en församlingsherde då vår nuvarande går vidare till nytt uppdrag inom Svenska Kyrkan. Arbetslaget består av ca 15 personer fördelat på de två församlingarna.Arbetsuppgifter
Som församlingsherde har du verksamhetsansvar där du leder, fördelar och planerar arbetet för dessa två församlingar. Du företräder Domprosten i församlingsrådet. Vidare ingår ekonomi- och budgetansvar för enheten samt ett personal- och arbetsmiljöansvar för verksamheten. I arbetet ingår också församlingsvårdande uppgifter, liksom att leda gudstjänster och förrättningar. Du kommer vara enhetens ansikte utåt och komma i kontakt med allmänhet och media. Du är en av fyra församlingsherdar och ingår i pastoratets ledningsgrupp där du tillsammans med dina chefskollegor och Domprost är en del av det övergripande operativa och strategiska arbetet för pastoratet.

God samverkan mellan församlingsherdar och församlingar är viktigt och vi ser våra resurser som gemensamma. Som församlingsherde är du både en del av verksamheten och en arbetsgivarföreträdare. Vi söker nu dig som är en god ledare och kan organisera församlingarnas arbete, samtidigt som du som arbetsgivarföreträdare deltar i ledningens strategiska arbete. Som person är du en god inspiratör för förändring, bra på att bygga relationer och vill tillsammans med Karlstads pastorat bygga kyrka för framtiden på landsbygden.

Du är tydlig i ditt ledarskap, en god administratör och har god it-vana. Du bör vara både flexibel och ordningsam. Kvalifikationer
Du är präst i Svenska Kyrkan och bör ha flera års erfarenhet av prästarbetet. Du ska ha dokumenterad erfarenhet från ledarskap och gärna genomgått kyrkoherdeutbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har en god förmåga att planera, administrera och fatta beslut. Du som person är kommunikativ, flexibel, har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Som ledare har du ett tydligt och relationsskapande arbetssätt och arbetar aktivt för att skapa delaktighet och arbetsglädje. Du har goda språkkunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Övrigt
B-körkort är ett krav. Du behöver ha en god administrativ förmåga och vara van att arbeta i verksamhetssystem. Det är en förutsättning att du kan arbeta med office-paketet och Microsoft365. Arbetstiden är heltid. Vi har reglerad och flexibel arbetstid.

Främjande friskvård är centralt för oss på Karlstads pastorat, vi har KMTI som företagshälsovård och erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Välkommen med din ansökan via Varbi.

I rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Chef till enheten för försörjningsberedskap

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 6
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.


Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan spegla den variation som finns i samhället. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.
Om anställningen
Vill du leda arbetet med att stärka Sveriges försörjningsberedskap?

MSB har en central roll att utveckla och förvalta beredskapssystemet och att samordna planeringen för det civila försvaret.

Den senaste tidens säkerhetspolitiska utveckling, Sveriges status som ansökarland till Nato, sätter vårt arbete i en historisk viktig kontext.

Vi söker en strategisk och utvecklingsinriktad enhetschef och ledare som med sin kunskap och erfarenhet kan vara med och utveckla Sveriges totalförsvar med särskilt fokus på försörjningsberedskap. Du är redo för en ny utmaning samtidigt som du får arbeta med strategiskt viktiga utvecklingsfrågor i en spännande utvecklingsfas. 

Arbetet med att utveckla försörjningsberedskapen fokuserar på att utveckla och stödja aktörer i beredskapsplanering för att stärka samhällets funktionalitet och försörjning. I detta ingår att utveckla processer, strukturer och metodstöd för samhällsviktig verksamhet, risk- och sårbarhetsanalyser, kontinuitetshantering, kritiska beroenden, försörjningsberedskap samt personalförsörjning. En stärkt dialog med näringslivet och de företag som levererar samhällsviktig verksamhet är en viktig del. Vidare ingår att säkerställa beredskapshänsyn i samhällsplaneringen och att identifiera mark- och vattenområden för anläggningar av riksintresse för totalförsvarets civila delar.

Arbetsuppgifter
Som chef för enheten ansvarar du för enhetens verksamhet, personal och ekonomi och du ingår i avdelningens ledningsgrupp. Du har ansvar för att driva enhetens frågor på en strategisk nivå och att arbeta med kontinuerlig utveckling av verksamheten. Enhetens verksamhet förutsätter mycket samverkan inom MSB samt att du företräder MSB i kontakter med andra organisationer såväl nationellt som internationellt.

Som chef inom MSB ansvarar du för att myndighetens värdegrund präglar både ord och handling inom myndigheten.  Du förväntas vara uppdragsorienterad, utvecklingsinriktad, coachande och dialoginriktad, ha god självkännedom och vara ett föredöme.

Din kompetensprofil:
Vi söker dig som har relevant akademisk examen. Du behöver ha god kunskap om frågor som rör krisberedskap, totalförsvar och försörjningsberedskap, samt ha en förståelse för hur systemet fungerar.

Du har chefserfarenhet med goda resultat och motiveras av att leda en verksamhet som befinner sig i en stark utvecklingsfas. Du förstår komplexa sammanhang och ser vilka åtgärder som krävs för att verksamheten ska kunna drivas framåt.

Ditt ledarskap präglas av samverkan, engagemang och resultat och du arbetar övergripande och målinriktat. Du har förmåga att arbeta processinriktat, driva förändringsarbete och är van vid och bekväm med att fatta beslut.

Vidare är du en god kommunikatör som på ett genomtänkt, tydligt och inspirerande sätt leder och utvecklar personal och verksamhet. Du har god analytisk förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och i skrift såväl på svenska som på engelska. Du har även en god förmåga att skapa nätverk.

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om enheten
Anställningen är placerad på avdelningen för krisberedskap och civilt försvar vid enheten för försörjningsberedskap. Enhetens uppgift är att utveckla och stödja aktörer i beredskapsplanering med fokus på att stärka samhällets funktionalitet och försörjning. I detta ingår att utveckla processer, strukturer och metodstöd för samhällsviktig verksamhet, risk- och sårbarhetsanalyser, kontinuitetshantering, kritiska beroenden, försörjningsberedskap, personalförsörjning samt näringslivssamverkan.
https://www.msb.se/sv/om-msb/organisation/

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid med ett tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år. MSB tillämpar provanställning.

Ort: Karlstad eller Stockholm

Resor i anställningen förekommer.

Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-formaner-nar-du-jobbar-pa-msb/

Är du intresserad?
Har du frågor kontakta avdelningschef Annika Elmgart. Fackliga företrädare är Mona Pütsep (SacoS), Ingrid Krook (ST) och Ann-Britt Paradis (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Din ansökan ska vara inkommen till MSB senast den 26 september 2022, märkt med referensnummer 2022/133.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.                        

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Timvikarier sökes till kvinnoboendet Karla

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Sep 6
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.Arbetsuppgifter
Kvinnoboendet Karla på Vuxenavdelningen söker timvikarier.

Boendet vänder sig till kvinnor med missbruks-/beroendeproblematik samt samsjuklighet.

Stödet i vårt boende är individanpassat med arbetsuppgifter som består i allt från städning, hygien, matlagning, delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser till andra insatser utifrån genomförandeplan.

Boendet arbetar motiverande och stödjande tillsammans med, men inte åt klienten. Utgångspunkten är klientens behov. Arbetet innebär schemalagd arbetstid, dygnspass.Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker är behandlingsassistent, skötare, socialpedagog eller socionom och har erfarenhet av målgruppen samt erfarenhet av missbruks-/beroendearbete. Vana av dokumentation och att arbeta inom den sociala sektorn ses som meriterande.

B-körkort, manuell växellåda, är ett krav.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Timvikarier sökes till Rönngården, särskilt boende på vuxenavdelningen

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Sep 6
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.Beskrivning
Rönngården är ett boende för män med samsjuklighet dvs psykiatrisk sjukdom och missbruk/beroende.

Boendet tillhör vuxenavdelningen på arbetsmarknads- och socialförvaltningen. Boendet erbjuder plats för män med långsiktigt behov av trygghet och stöd i vardagslivet. 

Arbetsuppgifter
Arbetet är individinriktat och arbetar med genomförandeplaner och du har ansvar att de följs. Arbetet vid boendet ställer krav på medarbetarnas förmåga att skapa goda relationer till de män som bor där och ge individualiserat stöd. Det förutsätter en god beredskap att hantera svåra och komplexa situationer och samtidigt att behålla en stark tilltro till människors förändrings- och utvecklingsförmåga. Boendet är bemannat dygnet runt varför arbetet innebär schemalagd arbetstid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad behandlingsassistent, skötare, socialpedagog, socionom och har erfarenhet av målgruppen samt erfarenhet av missbruks-/beroendearbete.

Erfarenhet av social dokumentation och datorvana är ett krav. Arbetet ställer stora krav på god arbetsförmåga då arbetet bedrivs i nära samarbete med såväl interna som externa aktörer. Du är lojal och har en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och organisationen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort för manuell växellåda krävs.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Tandsköterska

Tandsköterska
Läs mer Sep 6
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vålbergs Tandvård
Vi på Vålbergs Tandvård är tre tandläkare, 4 tandsköterskor, tre tandhygienister och 2 receptionister.

Nu när en av våra tandsköterskor går i pension så söker en ny medarbetare.

Kliniken är digitaliserad och vi jobbar med senaste teknologin inom tandvården.
Ambitionen är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer.

Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara
professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.
Vi erbjuder dig:
- en mottagning i framkant vad gäller tandvård
- stora möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling.
- att utvecklas inom delegerat patientarbete

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril mm. Administrativt i reception kan ibland ingå.
Vi jobbar delegerat i dubbla rum.
Vi erbjuder utbildning både internt som externt för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning och viljan att utvecklas i delegerat patientarbete.
Goda kunskaper i svenska ( tal, skrift)

Personliga egenskaper
Omtänksam, ansvarsfull, engagerad och sätter patienternas bästa i fokus.
Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Ansök nu

Distriktssköterska till vårdcentralen Gripen

Distriktssköterska
Läs mer Sep 6
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Vårdcentralen Gripen är Värmlands största vårdcentral med 19 600 listade patienter och cirka 60 medarbetare.

Just nu är vi 10 distriktsköterskor och fem sjuksköterskor. Några av våra sjuksköterskor ska vidareutbilda sig och vi behöver därför fylla på med distriktssköterskekompetens.

Gripen tillhör vårdcentralsområde södra Karlstad, där också vårdcentralerna Västerstrand, Herrhagen, Skoghall, jourcentralen Karlstad och vår digitala vårdcentral Värmland ingår. Gripen är en akademisk vårdcentral (AVC) och här möter du studenter från läkarprogrammet, sjuksköterskeprogrammet och distriktssköterskeprogrammet.

Forskning, utbildning och utveckling är viktigt för att bidra till en långsiktighet, både vad gäller kunskapsutveckling, framtidens vård och behandling. Vi bedriver en vård med hög kvalitet och vi erbjuder våra medarbetare tydliga och avgränsade uppdrag. Vårdcentralen Gripen en hälsofrämjande arbetsplats och vi uppmuntrar alla medarbetare att utnyttja sin friskvårdstimme.

Framtiden finns på vårdcentralen Gripen där vi arbetar tillsammans och ställer upp för varandra i en god arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning
Som distriktssköterska hos oss kommer dina arbetsuppgifter bland annat varar telefonrådgivning, egen mottagning med patienter och att omväxlande bemanna vår jourmottagning för patienter som behöver akuta tider.

Vi arbetar med sjuksköterskeledda mottagningar enligt bästa effektiva omhändertagande nivå (BEON) där du som distriktsköterska får utvecklas i din profession.

Alla medarbetare på vårdcentralen är indelade i team och där har distriktsköterskan en central roll. Vi arbetar aktivt för att hitta flexibla lösningar, utveckla vår verksamhet med hög kvalitet och god tillgänglighet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska. Meriterande är erfarenhet av arbete på vårdcentral samt om du har utbildning i diabetes, astma/ KOL, hjärtsvikt, hypertoni eller demens.

För att trivas hos oss tror vi att du är en positiv och serviceinriktad person som tycker om att samarbeta med många olika människor. Ett professionellt och trevligt bemötande av våra patienter och en god laganda är viktiga fokus. Vi värdesätter ansvarskänsla, flexibilitet och en positiv inställning till att aktivt delta i att utveckla oss vidare.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Medfind AB söker läkare till IVA i Värmland

Specialistläkare
Läs mer Sep 6
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en specialist inom anestesi- och intensivvård till ett uppdrag på IVA i Karlstad.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2022-09-26 och pågår till 2023-01-22. Tjänstgöring som specialist inom anestesi- och intensivvård med sedvanliga uppgifter på IVA.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Medfind AB söker läkare till psykiatrin i Värmland

Specialistläkare
Läs mer Sep 6
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en specialist inom psykiatri till ett uppdrag inom psykiatrin i Karlstad.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2022-09-19 och pågår till 2023-01-29. Tjänstgöring som specialist inom psykiatri med sedvanliga uppgifter inom psykiatrin.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Projektledare med fokus på verksamhetsutveckling

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Sep 6
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.


Medarbetarskapet och ledarskapet på MSB ska utgå från tillit, medmänsklighet och viljan att arbeta tillsammans. Vi utgår från att vi gör vårt bästa och vill varandra väl. Att agera i linje med MSB:s medarbetar- och ledarkriterier innebär att medverka till ökad trygghet och ett hållbart arbetsliv. Jämställdhet och likabehandling ska genomsyra MSB:s arbete internt och externt. Vi välkomnar alla sökande och ser en tillgång i att vi tillsammans kan spegla den variation som finns i samhället. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.


 
Om anställningen
MSB driver en kunskaps- och informationsintensiv verksamhet där det är av stor vikt att rätt information hanteras i rätt processer, ofta med stöd av moderna IT-baserade tjänster.

MSB eftersträvar därför en löpande verksamhetsutveckling med syfte att skapa tydliga arbetsprocesser och en effektiv informationshantering i kombination med ett modernt IT-stöd.

Verksamhetsutvecklingsenheten har bland annat i uppgift att ge ett myndighetsgemensamt stöd för verksamhetsutveckling, projektledning, processutveckling och verksamhetsarkitektur. På enheten finns även strategisk IT och digitalisering samt myndighetens projektkontor och samordning av IT-förvaltning.

Just nu söker vi en erfaren projektledare till vårt projektkontor med inriktning mot verksamhetsutveckling, förändringsledning och digitalisering.

Arbetsuppgifter
Som projektledare på projektkontoret kommer du ofta arbeta med projektledning ur ett verksamhetsutvecklingsperspektiv. Vi söker nu dig som har erfarenhet av projektledning av olika typer av verksamhetsutvecklings- och digitaliseringsprojekt. Du har stor erfarenhet av att leda projekt av varierande storlek och komplexitet enligt en eller flera etablerade projektstyrningsmodeller.

På projektkontoret tar vi oss an projektledningsuppdrag av olika karaktär, oftast myndighetsövergripande. Projektkontoret coachar, stödjer och utbildar myndighetens projektledare. Projektkontoret arbetar även kontinuerligt med vidareutveckling av uppdraget och ansvarar för kvalitetssäkring av myndighetens projekt och vårt projektledarnätverk.

I arbetsuppgifterna ingår att medverka i verksamhetsutveckling, processkartläggning, upphandling och införande av nya IT-system i myndigheten samt att genomföra eller delta i olika utredningar.

Din kompetensprofil
Du har relevant akademisk utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av projektledning där du arbetat nära både IT och verksamhet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Erfarenhet av agila metoder och workshopledning ser vi som en förutsättning. Har du erfarenhet av arbete med nyckeltal, indikatorer och uppföljning av dessa är det meriterande då det är en viktig del i vår strävan att utveckla vår verksamhet och realisera nyttor.

Som person är du trygg och stabil. Du är tydlig i ditt ledarskap och har mycket god samarbets- och initiativförmåga. Du är strukturerad och har ett proaktivt och problemlösande förhållningssätt. Du väger samman komplex information och visar gott omdöme i agerande och beslut. Genom ditt kommunikativa sätt har du förmågan att skapa sammanhang, engagemang och entusiasm.

Vi tror att du har ett naturligt ledarskap och att du trivs och växer med ansvar. Du har integritet, är en serviceinriktad person och har ett konsultativt förhållningssätt. Du sätter stort värde på kvalitet och strävar efter verksamhetsnytta. Omvärldsbevakning och nyfikenhet är en viktig del av både din och vår enhets utveckling. Tillsammans lär vi oss kontinuerligt nya saker.

Det är meriterande om du har erfarenhet av process- och modelleringsverktyg. Har du en certifiering inom något av våra ansvarsområden (projektledning, verksamhetsutveckling, förändringsledning eller digitalisering) är det också meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om enheten
Enhetens uppgift är att styra, utveckla, förvalta och följa upp myndighetens arbete med verksamhetsutveckling genom att leda och utveckla myndighetens verksamhetsarkitektur, processkarta med tillhörande verksamhetsprocesser och digitala tjänster. I detta ingår strategier inom området samt inom it. I uppgiften ingår projekt- och förvaltningskontoret. Vidare ingår ansvar för projekt- och förvaltningsstyrningsmodeller, att leda och koordinera arbetet med förvaltningsobjektsarkitektur och följa upp och kvalitetssäkra myndighetens projekt utifrån myndighetens projektmodell. Vidare ingår att ge stöd med projektledning, processutveckling och verksamhetsutveckling.

https://www.msb.se/sv/om-msb/organisation/

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning 6månader

Ort: Karlstad

Resor i anställningen förekommer.

Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-formaner-nar-du-jobbar-pa-msb/

Är du intresserad?
Har du frågor kontakta enhetschef Henric Aineström. Fackliga företrädare är Nicklas Bergqvist (Saco-S), Anna Anelius (ST) och Ann-Britt Paradis (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Din ansökan ska vara inkommen till MSB senast den 2 oktober märkt med referensnummer 2022/206.

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem.                        

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Kock, à la carte

Kock, à la carte
Läs mer Sep 6
Hej!
Nu söker vi på restaurang Napoli dig som har ett brinnande intresse för matlagning. Du skall jobba i ett team där maten alltid lagas ifrån grunden med kvalitets råvaror. Du skall ha god service och ansvarskänsla, positiv, kunna samarbeta och vara skapande. Tjänsten är heltid / deltid enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande.

Ansök nu

Field Operative sökes i Karlstad

Diversearbetare
Läs mer Sep 6
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Karlstad. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Karlstad samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Karlstad. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Karlstad in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis.

Ansök nu

Ingenjör

Kundserviceingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 6
Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ i Karlstad.

Vill du vara med och utveckla pappers- och massaindustri globalt? Nu söker ANDRITZ i Karlstad en trevlig och tekniskt intresserad person till tjänsten som tekniskt säljstöd inom området fiberlinjen.
På ANDRITZ erbjuds du kontinuerlig produktutbildning, modernt ledarskap, möjlighet till hybridarbete, mycket duktiga och trevliga kollegor samt goda arbetsvillkor.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Agera tekniskt säljstöd till globala regioner och regionala säljkontor
- Tillsammans med din kollegor ta fram rätt teknik, kostnader och offerter baserat på kundbehov
- Vara sammanhållande länk mellan produkthemmet och interna- och externa kunder


Kontoret i Karlstad kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde.

Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com (http://www.andritz.com)

Din bakgrund
Du är högskoleingenjör eller civilingenjör mot maskin eller motsvarande. Ej krav på akademisk utbildning utan ett antal års arbete med liknande arbetsuppgifter kan räcka långt. Mycket meriterande om du kommer från Pappers & Massaindustrin. Kanske har du prövat på rollen som beredare, teknisk administratör eller som tekniskt säljstöd.

Språkligt krävs god svenska och engelska. Körkort B.

Du som person
Personen vi söker behöver tycka om både människor och maskiner. Du är affärsmässig, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor. Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak, det går mycket bra för ANDRITZ och en stor del i framgången är lagandan på ditt kontor och med övriga kollegor runt om i Sverige.

Din ansökan
ANDRITZ i Karlstad samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag som är 15/10-22.

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 29 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 240 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU
https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/
www.andritz.com (http://www.andritz.com/)

Ansök nu

Recruiter with with sales background wanted!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 6
In the role of recruiter, you pitch exciting jobs around Europe. This means that you sell the start of an international career and give people the courage to step out of their comfort zone.
Workwide Group works with recruitment and marketing of jobs abroad. In this role, you match jobseekers with many of the highest-ranked employers such as Netflix, Rituals, Expedia, and TikTok.
This role is suitable for you who love to be challenged and want to work in an international and business environment with great opportunities to influence your development. With us at Workwide Group, we have all the knowledge and all the resources needed for you to be able to achieve your goals, you decide for yourself how far you want to reach!
Our work culture
We are fast-paced, ambitious, technology-driven, and familiar. As we are a small company, everyone contributes together to the development and knowledge required for us to achieve our goals. If you are goal- and business-driven, thirsty for knowledge, and want to develop as well as contribute to the development of others, then you should apply for a job with us.
About the job
As a recruiter, you have the overall responsibility for our candidates getting jobs with our clients. The daily work mainly consists of contact via LinkedIn, and our database as well as screening of incoming applications and conducting interviews. To do this efficiently and successfully, you must have high digital skills. The work also includes collaboration with customers and our sales team. The most central areas of responsibility are:
Recruitment of candidates for your customers' international job opportunities
To place candidates against monthly goals
Provide excellent candidate and client experiences

Requirements
Excellent knowledge of English
Experience in sales and performance-based salary
Accustomed to working with digital tools

Meritorious
Fluency in other languages such as German, Dutch, French, or one of the Nordic languages
Previous experience as a recruiter and/or service profession
University degree - preferably in communication, business administration, or sales
Has lived, studied, and/or worked abroad

We offer
A flexible and developing workplace with competent and helpful colleagues from all over Europe
Basic salary, commission, and bonus
A thorough introduction and industry training
Work from home one day a week
Modern and newly renovated office in the heart of Karlstad
Social events (dinners, table tennis tournaments, after-work activities, etc.)
An individual development project is offered to all employees (5 hours/week)
Career development program
Wellness
Life insuranceApply today if you want to be part of a small and promising company going into scale-up mode! The next start date is the 15th of August.
About Karlstad
Workwide Group is based in Karlstad, Sweden. Karlstad is a beautiful mid-sized town located right between Oslo, Gothenburg, and Stockholm. With rivers and canals flowing through this university town, plenty of bars, and restaurants it has the perfect mix between urban and nature, we’re sure you are going to like it here.
We look forward to speaking with you!
To be able to get this job, you need to be an EU citizen or be eligible to work and live in the European Union.

Ansök nu

Kock - Dagtidsjobb

Kock, à la carte
Läs mer Sep 6
VI SÖKER KOCK - DAGTIDSJOBB !
Isetta Bar & Deli söker en social och utåtriktad kock/matintresserad hen till världens bästa jobb.
Våran kock kommer att gå på föräldraledigt till hösten och vi behöver någon som håller ställningen under denna period, ca 10 månader.
Arbetstid mån-fre 07.00-15.00, lördag 11:00-15:00. Konceptet är relativt enkelt, vi lagar god mat utan krångel, serverar ca 50-100 lunch om dagen. Vi kör även catering och foodtrucks. Du ska vara engagerad, initiativrik samt har ett stort intresse för mat. Kvalitet och god service är något som är mycket viktigt för oss.
Tillträde November-1 sept 2023
Låter det intressant ?
Vi diskuterar mer detaljer tillsammans när vi ses. Har du frågor gällande tjänsten ring kökschef Johan Hansen direkt på 072-212 62 62

Ansök nu

Rekryterare med säljbakgrund sökes!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 6
I rollen som rekryterare pitchar du spännande jobb runt om i Europa. Du säljer in starten på en internationell karriär och ger människor modet att kliva ur sin komfortzon.
Workwide Group jobbar med rekrytering och marknadsföring av jobb utomlands. I den här rollen matchar du arbetssökande med många av de högst rankade arbetsgivarna som t.ex. Netflix, Rituals, Expedia och TikTok.
Rollen passar dig som älskar utmaningar och gärna jobbar i en internationell och affärsmässig miljö med stora möjligheter att påverka din utveckling. Hos oss på Workwide Group finns all kunskap och alla resurser som behövs för att du ska kunna nå dina mål, du bestämmer själv hur långt du vill nå!
Vår arbetskultur
Vi är snabbfotade, ambitiösa, teknologidrivna och familjära. Eftersom vi är ett litet företag bidrar var och en tillsammans till den utveckling och kunskap som krävs för att vi ska nå våra mål. Om du är mål- och affärsdriven, törstig på kunskap, vill utvecklas och medverka till andras utveckling, då ska du söka jobb hos oss.
Om jobbet
Som rekryterare har du det övergripande ansvaret för att våra kandidater får jobb hos våra kunder. Det dagliga arbetet består främst av kontakt via LinkedIn, och vår databas samt screening av inkommande ansökningar och genomförande av intervjuer. För att göra detta effektivt och framgångsrikt måste du ha hög digital kompetens. I arbetet ingår även samverkan med kunder och vårt säljteam. De mest centrala ansvarsområdena är:
Rekrytering av kandidater till dina kunders internationella jobbmöjligheter
Att placera kandidater mot månatliga mål
Ge utmärkta kandidat- och klientupplevelser

Krav
Utmärkta kunskaper i engelska
Erfarenhet från försäljning och prestationsbaserad lön
Vana vid att jobba med digitala verktyg

Meriterande
Flytande i andra språk såsom tyska, nederländska, franska eller något av de nordiska språken
Tidigare erfarenhet som rekryterare och/eller serviceyrke
Universitetsexamen - helst inom kommunikation, företagsekonomi eller försäljning
Har bott, studerat och/eller arbetat utomlands

Vi erbjuder
En flexibel och utvecklande arbetsplats med kompetenta och hjälpsamma kollegor från hela Europa
Grundlön, provision samt bonus (3 månaders garantilön)
En grundlig introduktion och branschutbildning
Jobba hemmifrån en dag i veckan
Modernt och nyrenoverat kontor i hjärtat av Karlstad
Sociala evenemang (middagar, bordtennis-turneringar, aktiviteter efter jobbet m.m.)
Ett individuellt utvecklingsprojekt erbjuds alla anställda (5 timmar/vecka)
Karriärutvecklingsprogram
Friskvård
Livförsäkring

Om du vill vara en del av ett litet och lovande företag som går in i expansionsläge - ansök idag.
Vi ser fram emot att prata med dig!

Ansök nu

Sjuksköterska Karlstad

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 6
Vill du arbeta i ett mindre bemanningsföretag med personligt bemötande, trygghet och täta kontakter med din konsultchef, då är du välkommen att söka jobb hos oss.
Vi söker nu sjuksköterskor för uppdrag i Karlstad kommun. Under hösten finns möjlighet till både längre och kortare perioder.
Behovet finns inom såväl hemsjukvård som särskilda boenden.
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård är ett krav.
Arbetet inom kommunal hälso- och sjukvård är ett självständigt, varierande och på många sätt komplext arbete.
Behovet består till mesta dels av arbete dagtid, men möjlighet finns till kväll och helger.
Arbetet ställer stora krav på medicinsk kompetens, du ska kunna arbeta självständigt, ha ett gott bemötande, vara flexibel och ha en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga.
Birgitta Olsson Vårdbemanning AB är ett småskaligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning av välutbildade, kvalificerade och engagerade sjuksköterskor med god yrkeserfarenhet. Företaget har lokal förankring i Värmland med kontor i Karlstad.
Vi tillämpar individuell lönesättning och kan utlova en konkurrenskraftig ersättning.
Vi har kollektivavtal och därigenom erbjuds fullt försäkringsskydd och pensionsavtal.
Vi hanterar ansökningar löpande och ser gärna att du kommer in med din ansökan snarast.

Ansök nu

Backendutvecklare till webbyrå på distans

Backend-utvecklare
Läs mer Sep 6
Vilka är vi
nobox är en webbyrå som arbetar med WordPress på riktigt. Idag är vi femton personer varav tretton är webbutvecklare i någon form. Vi är extremt tekniskt nördiga och älskar webb. Vår styrka ligger i att vi kodar på riktigt, bygger webb från grunden och håller huvudet högt gällande service och kvalitet. Förutom webbutveckling har vi egen hosting, arbetar löpande med service och support samt håller oss uppdaterade med förändringar i branschen för att alltid ligga i framkant – samtidigt som vi har väldigt roligt på jobbet.
Vi som jobbar på nobox är ett gäng nördar som tycker att webb är det roligaste, och ibland mest frustrerande, som finns. Utvecklarna har alla unik kompetens och mixen gör att den samlade kunskapen är väldigt hög. Det är viktigt för oss att du förstår att vi inte är en byrå som sitter och pillar med köpta teman och pagebuilders, utan vi gör allting från grunden för att säkerställa hög kvalitet, säkra webbplatser och att det vi gör håller under lång tid. Det här är WordPressutveckling på riktigt, extra allt.
Den vi söker
Under hösten önskar vi att gruppen växer med en renodlad backendutvecklare till. Du behöver inte ha något öga för färg och form, utan det är logiskt tänkande och förmågan att se webb från ett tekniskt helikopterperspektiv som är det viktiga. Du kommer att utveckla nya webbplatser i WordPress, ensam eller tillsammans med en frontendutvecklare, alternativt vidareutveckla befintliga sidor eller göra enskilda delar i större projekt. Det handlar alltså om att kunna förhålla sig till andra människor och deras kod, se vad som finns och kunna förädla det. I din vardag kommer du även att röra dig inom ett område som berör ungefär det här:
PHP, JavaScript, CSS, HTML, Laravel, Blade, Roots, , databashantering, integrationer och API:er, SSH, C#, Rust, React, Typescript, Vue, Phyton, Excel-makron, Github, linuxservrar, DNS-hantering, Node.js och nätverkshantering – och WordPress givetvis.
Du behöver såklart inte kunna allt, men är du en backendutvecklare för nobox är det i det här området dina kunskaper och intressen ligger. Vi lägger stor vikt vid personlighet, intressen och framtidsvision – akademiska poäng och sådant är mindre viktigt. Vi tror att du jobbar som utvecklare idag och att du lagt rätt mycket tid på kod under åren. Du ska kännas som en av oss helt enkelt, och är det något vi är så är det lösningorienterade och varma nördar. Hos oss är ingen osynlig, men det betyder inte att du inte får ditt eget utrymme – tvärtom. Hos oss är alla självgående, men vi hjälps åt när det behövs.
Vi vet att det är läskigt att byta jobb
Vi gissar att du redan har ett jobb, och det är såklart jobbigt att bryta upp från det som är känt för att ge sig ut på nya marker. Vi är dock proffs på onboarding och vi kommer lägga ner oss för att ta emot dig på ett bra sätt, lära upp dig och få dig att känna dig som hemma. Vi är som en liten familj som genuint bryr oss om varandra och alla är så himla hjälpsamma. Alla har varit nya och vi som är här nu har gemensamt att vi vill skriva kod tillsammans. Vi sitter dessutom på distans allihop så du träffar bara människor när du vill, antingen via videosamtal eller chatt. Vi har ett kontor i Karlstad, men de flesta bor utanför Värmland. Du får bo var du vill.
Du behöver faktiskt inte ens ha bestämt dig för om du vill byta jobb eller inte. Vi träffas gärna på ett möte och pratar öppet så ser vi hur långt det leder.


Det du får av oss är
Jobb på distans (om du inte vill sitta på vårt kontor i Karlstad förstås)
Heltidstjänst med fast månadslön
Flexibelt dagtidsschema
Stor variation, högt egenansvar och frihet att planera dina egna dagar
Sex månaders provanställning, sedan tillsvidareanställning
Allt du behöver, både i verktyg och gemenskap, för att kunna jobba obehindrat
Gemensamma aktiviteter, både online och fysiskt
FriskvårdsbidragFör att söka en tjänst mailar du ditt cv till hej@nobox.se. Vi har som ambition att tillsätta tjänsten under hösten och rekryteringsprocessen sker löpande. För rätt person tar vi absolut hänsyn till eventuell uppsägningstid. Har du frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist, byråchef, på eelena@nobox.se.

Ansök nu

Platsansvarig till Börje Jönsson Åkeri

Transportledare
Läs mer Sep 6
Nu ges du chansen till en nyckelroll inom åkeribranschen! Som platsansvarig hos Börje Jönsson Åkeri i Karlstad erbjuds du en ansvarsfylld och variationsrik roll. Du välkomnas till ett företag som ligger i framkant vad gäller miljö- och hållbarhetsarbete och som genomsyras av hög kvalité. Vi söker dig som är en kommunikativ och driven lagspelare, företrädesvis med erfarenhet från åkeribranschen. Är detta tjänsten för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Börje Jönsson Åkeri ingår i en familjeägd koncern som startades år 1954. Deras grundvision har alltid varit att kvalité kommer först, vilket har levt vidare och är precis det som utmärker dem. Med över 325 medarbetare i koncernen och huvudkontor i Helsingborg har de även verksamhet i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Hamburg och Verona.

I rollen som platsansvarig har du det övergripande ansvaret för ett tiotal medarbetare som arbetar i Karlstad. Detta innebär att du ansvarar för både tjänstemän, terminalarbetare, chaufförer och transportplanerare. Vidare har du även det yttersta ansvaret för den lokala verksamheten i stort, där det även ingår resultatansvar. Du arbetar kontorstider på vardagar men behöver även finnas tillgänglig via telefon under jourtid.

ARBETSUPPGIFTER
Dina primära arbestuppgifter är:


* Att leda och utveckla den lokala verksamheten
* Personalansvar
* Resultatansvar
* Löpande administration
* Att rapportera direkt till VD


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet från en roll som Börje Jönsson bedömer likvärdig
- I tidigare roller haft personal- och/eller verksamhetsansvar
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, då båda dessa språk förekommer regelbundet i arbetet
- Har B-körkort
- Har en god ekonomisk förståelse

Meriterande


* Tidigare erfarenhet från åkeribranschen
* Lastbilskörkort
* Tyska språkkunskaper


För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som trivs med att ta ett stort ansvar och som lätt skapar och bibehåller goda relationer. Under rekryteringsprocessen kommer du att utvärderas på följande personliga egenskaper:


* Ansvarstagande
* Relationsskapande
* Initiativtagande
* Struktuterad


Övrig information


* Start: omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: heltid, tillsvidare som inleds med 6 månader provanställning
* Placering: Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Börje Jönsson Åkeri här

Ansök nu

Snöröjning med maskin

Maskinförare, lantbruk/Traktorförare, lantbruk
Läs mer Sep 5
Vi har en fastighet på Säterivägen i Karlstad/Våxnäs.
Vi söker någon i Karlstad med omnejd som kan hjälpa oss med snöröjning under vinter halvåret.
Vi har egen maskin och utrustning som krävs. Du bör kunna inställa dig snabbt och snöröjning sker oftast på kvällar och tidiga mornar innan det finns folk och trafik i rörelse.
Vi lär upp dig om du saknar erfarenhet. Du skall vara ordningssam och pålitlig att rycka ut när det behövs.
Jobbet är vid behov och deltid. Hör av dig om du undrar något.

Ansök nu

Max söker medarbetare över 18 år som vill jobba mycket

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 5
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!  

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Gruppchef till Vardaga Villa Orrholmen Vårdboende Karlstad

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Sep 5
Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.

Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss - tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget! Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner.

Om rollen
Som gruppchef är din primära arbetsuppgift att coacha och arbeta i det dagliga omsorgsarbetet tillsammans med teamet. Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du arbetar dagtid, helger och kvällar.

- Nära ledarskap: Rollen finns i vår organisation för att säkerställa ett nära ledarskap och ge stöd. Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har gruppchefskollegor och ni samverkar, bollar och utbyter erfarenheter.
- Delaktighet: Som gruppchef rapporterar du till verksamhetschefen och har möjlighet att påverka genom ditt deltagande i den lokala ledningsgruppen.


Om Villa Orrholmen
Boendet har 60 lägenheter och av dem är idag 40 platser belagda, vi kommer under hösten att börja öppna upp de resterande platserna och kommer där av även växa som arbetsplats, läs mer om Villa Orrholmen på www.vardaga.se

- Aktivitetsansvarig: Vi arbetar strukturerat med aktiviteter och har en aktivitetsansvarig som utvecklar och utför meningsfulla aktiviteter med våra boenden.
- Demenscertifiering kommer ske under 2023: Då blir vi ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/). Även du kommer få genomgå denna utbildning.
- Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du och dina medarbetare har möjlighet att påverka arbetstiden, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.
- Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/). Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.


Din erfarenhet och kunskap
Du är utbildad undersköterska, har god datorvana och talar och skriver flytande svenska. Erfarenhet från äldreomsorg och ledarskap är meriterande för denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill att du är:

- tydlig och skapar delaktighet
- coachande och har förmågan att motivera och skapa engagemang hos våra medarbetare.
- duktig på att ge och ta emot feedback
- prestigelös och lättlärd
- självständig och samarbetsvillig
- affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar


Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Ledarskapsprogram: Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.
Kompetensutveckling: Du har tillgång till Vardagas interna utbildningsorganisation Lära (https://lara.se/) med en mängd kurser.
Förmånsportal med rabatter: Köp till exempel biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra priser.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 220918
Självklart har vi även kollektivavtal och försäkringar.

Har du frågor? Kontakta gärna: karin.gustafsson@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Ansök här
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/)

Ansök nu

Borrhjälpare - Maskinist

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 5
Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning, borrning och betongpåletillverkning.

Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få.

Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige vilket kan medföra resor.

Nu behöver vi förstärka vår grupp i mellansverige med en borrhjälpare.

Vi utför flertalet av de grundläggningsmetoder som förekommer på marknaden, exempelvis pålning, spontning och borrning.

Du tillhör vår etablering i Norrköping. Just nu finns våra projekt i Östergötland, Sörmland, Närke, Västmanland och Värmland då vi arbetar där våra kunder och projekt finns och oftast innebär detta veckopendling till våra projekt där du arbetar måndag till torsdag. Det händer att vi även arbetar med projekt i andra delar av landet. Du behöver alltså inte vara bosatt i direkt anslutning till Norrköping.

Vi har en modern maskinpark och som borrhjälpare arbetar du i nära samarbete med dina kollegor, du kommer att arbeta både i och utanför maskinen.

Vi tror att du är utbildad inom bygg- eller anläggningsbranschen, eller har erfarenhet från densamma. Som person är du noggrann, flexibel och intresserad av att både bredda ditt kunnande och bidra med dina tidigare erfarenheter för att göra vårt lag ännu bättre. Du är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i arbetslag. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi söker dig som har grävmaskinskort eller har kört entreprenadmaskiner sedan tidigare samt har erfarenhet från grundläggningsarbete.

B-körkort är ett krav. Ytterligare merit är svetskunskaper.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Köra eller assistera laddgrävare samt genomföra daglig tillsyn av maskiner

- Ansvara för dokumentation och uppföljning

- Stödja arbetsledningen i tekniska frågor gällande borrning

Tjänsten är tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan ansökningstidens slut.

Senaste ansökningsdag 2022-09-18.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Mikael Löfgren, bitr Arbetschef, 0733-37 66 59

Jan Söderlund, HR, 0733-37 53 52

Ansök nu

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 5
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen!

Ansök nu

HR-specialist för kunds räkning

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Sep 5
Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av bemanning, Rekrytering & HR-stöd, samt Studentkonsulter via vårt dotterbolag Apecs Studentkonsulter.

Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. Vår devis är att vi förser våra kunder med kompetens som får dem att växa och utvecklas. Vi är ett personligt och trevligt företag där medarbetarna trivs, utvecklas och tar ett personligt ansvar för såväl kunder som kandidater.

Qtym AB är ett privatägt företag med stor entreprenörsanda och ett starkt engagemang.

Just nu söker vi en HR-specialist för kunds räkning för ett längre uppdrag.

Arbetsuppgifter

Som HR-specialist hos kunden bidrar du till en attraktiv och hållbar arbetsplats. Du kommer arbeta med hela HR-området som exempelvis arbetsmiljö, kompetensförsörjning, arbetsrätt, jämställdhet och mångfald, medarbetarskap och ledarskap. Inriktningen på dina arbetsuppgifter kan variera men fokus ligger på ett nära och coachande chefsstöd.

Du kommer att ha ett särskilt ansvar för kompetensförsörjning, arbetsmiljö samt jämställdhet och mångfald. Detta innebär att du behöver ha ett stort intresse för dessa frågor och vilja att bygga upp kunskap för att fungera som specialist inom området. Ditt ansvar kommer att vara att säkerställa implementering av arbetssätt och uppdateringar hos kunden samt medverka i kundens arbetsgrupper inom dessa områden. Exempel på arbetsuppgifter är samordning av rekryterings och introduktionsprocesser, prao- och praktikplatser samt att arbeta med arbetsgivarvarumärke via sociala medier. Förutom detta utåtriktade arbete behöver du också trivas med att driva arbetsmiljöarbetet framåt genom att exempelvis fördjupa dig i arbetsmiljölagstiftning- och föreskrifter och hålla workshops- och utbildningar inom området.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är prestigelös och flexibel. Du har även en förmåga att ställa om till olika arbetsuppgifter av såväl operativ som strategisk karaktär. Du är noggrann och analytisk samt arbetar strukturerat med att kvalitetssäkra ärenden och utveckla effektiva rutiner.

För att lyckas i uppdraget behöver du vara lösningsorienterad, lyhörd och ha en hög integritet. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda och förtroendeingivande relationer. Du har mod att driva frågor och processer där allt inte finns tydligt beskrivet och där du själv måste vara kreativ och utvecklingsinriktad genom att hämta information och fakta och utifrån det lita på din egen förmåga och kompetens.

Kvalifikationer

Du har HR-examen eller annan akademisk utbildning samt några års arbetslivserfarenhet inom HR, serviceyrke eller annat arbete med människor. Arbetet kräver också att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska i tal och skrift samt att du har goda IT-kunskaper. Det är önskvärt att du har B-körkort.

Om anställningen

Du kommer bli anställd av Qtym som konsult och jobba ut mot kunden. Det är ett vikariat på 100 % med start i mitten av oktober eller enligt överenskommelse. Vikariatet räknas pågå till februari 2024.

Är du intresserad? Sista ansökningsdag är 18 september 2022. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten kontakta Joanna Andersson på 070-5668877 eller joanna.andersson@qtym.se.

Ansök nu

Resultatenhetschef till Combitech i Karlstad

Affärsområdeschef
Läs mer Sep 5
På Combitech tror vi på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Vi söker nu dig som vill driva resultatenheten inom teknikinformation i Karlstad framåt, genom att både utveckla vår personal och våra affärer och därigenom nå bra resultat. Är det dig vi söker?


Din roll som resultatenhetschef

Vi söker nu en resultatenhetschef till vår verksamhet inom produktinformation i Karlstad. Här får du goda möjligheter att utveckla dina medarbetare och affärsrelationer.I rollen ansvarar du för att driva konsultverksamheten inom enheten, vilket innefattar ansvar för resultat, personal, rekrytering samt försäljning. Stort fokus läggs på att utveckla affärerna med våra kunder och erbjuda tjänster i teknikens framkant. Till din hjälp har du bland annat våra Teknikledare, medarbetare som guidar dig inom tekniska lösningar, samt ger förslag på behov av utveckling hos personalen. Detta för att kunna leverera framtidssäkra, digitaliserade lösningar, vilket innebär att kundkontakten och nyfikenheten på teknik är en viktig del av ditt jobb.


Inom ramen för din budget och dina mål har du det fulla ansvaret för den löpande verksamheten, samt för enhetens och medarbetarnas utveckling. Du rapporterar till affärsområdeschefen som sitter i Stockholm och ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga resultatenhetschefer, som sitter i Stockholm och Göteborg.


Combitechs kunder i regionen finns främst inom industri, försvarsindustri och försvar. Resor till kunder i regionen förekommer.


Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att leda och utveckla människor, samt vill utveckla enheten i nära relation till våra kunder.


Din utbildningsbakgrund är en examen som högskoleingenjör eller motsvarande. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarroller, gärna inom konsultverksamhet, och ett stort kontaktnät i regionen. Den kunskap och erfarenhet du har med dig kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur. Det är meriterande om du har en bakgrund inom teknisk dokumentation. Du är van vid att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet.


Du är en person som är naturligt utåtriktad, med ett stort engagemang, som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både medarbetare och kund med ett intresse för teknik. Vidare tror vi att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med fokus på att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.


Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Taxichaufför

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Sep 5
Skåre Taxi är ett etablerat företag som har funnits i över 30 år. Verksamheten består idag av skolkörningar & riksfärdtjänst.
Vi söker nu dig som vill jobba extra, är du pensionär eller har ett deltidsarbete så kan det här vara ett jobb som passar dig. Arbetstiderna varierar. Lön enligt avtal.
Vi söker dig som har:
- Taxiförarlegitimation
- Goda kunskaper i svenska språket
- Serviceinriktad
- God samarbetsförmåga
- Tycker om att ta eget ansvar & arbeta självständigt
- Stresstålig


Välkommen med din ansökan via mail, märk ansökan med taxichaufför.

Ansök nu

Automationsingenjör till Goodtech!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Sep 5
Vill du vara med på resan att fortsätta utveckla och stärka konkurrenskraften inom den svenska och nordiska industrin? Nu står vi på Goodtech inför en stark tillväxt och söker därför ytterligare en automationsingenjör till vårt drivna och kompetenta team i Karlstad!

Om tjänsten

Som Automationsingenjör hos oss kommer du få en varierande vardag. I huvudsak innebär rollen PLC programmering i Siemens TIA och du kommer att vara delaktig i hela processen vad gäller försäljning, utvecklingsarbeten, projektering samt idrifttagning.

Våra automationsprojekt och robotlösningar varierar i storlek och arbetsinsats. Målsättningen är att du ska bli en nyckelperson som kan ta våra större projekt och driva dessa självständigt.

Arbetet sker både självständigt och i team. Du kommer bland annat att ansvara för programdesign, programmering, IAT/FAT/SAT, utbildning till kund, utcheckning samt driftsättning. Det kan även bli aktuellt med viss robotprogrammering i samband med idrifttagning.

Du kommer ingå i ett automationsteam på 8 personer med mångårig erfarenhet av att leverera högsta kvalitét, maskinsäkerhet och kundvärde i våra projekt. På Karlstadskontoret är vi idag cirka 50 personer som tillsammans fungerar som ett komplett projektkontor. Kundbasen är återköpande branschledande bolag inom bland annat fordons-, metall- och verkstadsindustrin.

Vad erbjuder vi dig?

På Goodtech har vi roligt på jobbet och vi hjälper varandra att lyckas tillsammans. Vi sitter i ljusa moderna lokaler med egna rum, sociala samlingspunkter, VR-studio, Innovation lab, närhet till produktion och ett eget gym. Letar du efter en flexibel arbetsplats med möjlighet till hemarbete kommer du trivas hos oss.

Hos oss är din utveckling anpassad efter dina personliga intressen. För oss är det självklart att alla anställda har olika bakgrund, intressen och talanger.

Om dig

Vi ser att du är en erfaren och driven person som motiveras av högt uppsatta mål. Du har en vilja och nyfikenhet på ny teknik för att kunna vara i framkant. Vi tror att du lockas av utmaningarna i att hitta kundanpassade lösningar. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi tror att du har flera års erfarenhet av PLC programmering Siemens TIA/Classic och gärna erfarenhet av Siemens WinCC SCADA, Drives samt något språk som exempelvis C++, C#, VB eller Java.

Har du erfarenhet av att jobba med andra styrsystem, andra SCADA-system, maskinsäkerhet, elkonstruktion, robotprogrammering, programmering mot databaser (), virtuell driftsättning, simulering av maskiner eller maskinstyrning ser vi det som meriterande.

Om oss

Vi på Goodtech arbetar med de allra mest spännande och intressanta digitaliserings- och industriprojekten med framgångsrika kunder som ligger i framkant när det kommer till utveckling. För oss är det viktigt att vi har kul och trivs på jobbet och det är en av anledningarna till att vi är Great Place to Work certifierade. Vi är en välkomnande arbetsplats där vi bryr oss om varandra och hjälps åt för att tillsammans bli lite bättre hela tiden.

Vi är en av de ledande leverantörerna inom industriautomation och bidrar med vår kompetens och erfarenhet inom automation, digitalisering och hållbarhet till en omställning inom industrin - vi vill bidra till en smartare, grönare och mer bärkraftig industri.

Goodtech ASA är noterat på Oslo Börs och vi har ca 300 medarbetare i Norge, Sverige och på Åland, samt en omsättning om ca NOK 600 miljoner. Koncernen levererar projekt, tjänster och produkter inom miljö- och industriteknik, energi, industri samt infrastruktur i Norden.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Janne Persson på 070 272 40 71.

Urvalet sker löpande så sök gärna redan idag men senast den 25 september.

Ansök nu

Arbetsledare till Bergnäset i Karlstad

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Sep 5
Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du ville ha för att känna dig riktigt trygg i Arbetsledarrollen. Då kanske det här är tjänsten för dig?

Vi på Bergnäset Ställningsmontage i Karlstad söker en Arbetsledare till vårt gäng. Vi bidrar med riktigt spännande ställningsprojekt i en miljö där du får ta stort eget ansvar tillsammans med hela teamet.

Rollen som Arbetsledare

Rollen som arbetsledare innebär att du driver och ansvarar för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare. Tillsammans med platschef ansvarar du för kundbearbetning, produktion och samordning av arbeten. Du leder egen personal i deras arbete och ansvarar för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål.

Din Profil

Du som söker har flera års erfarenhet ställningsbranschen där du haft en roll med ansvar för arbetsledning och kundkontakter. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god datorvana. Du är en affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Som ledare ska du vara målinriktad och lyhörd för nytänkande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och drivkraft.

Ytterligare information 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten har placering i Karlstad, arbetsområdet kommer att vara Värmland och Örebro med omnejd.?Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller lyssna på ett kort poddavsnitt Om Bergnäset: https://open.spotify.com/episode/5ZXhtxJVtz3nQzaepXoWWU?si=69fa4cef4a1245e6

Kontakt och ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, antingen genom att du delar din cv eller linkedinprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Karl-Magnus Modin, +46704185672. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Ansök nu

Säsongspersonal till Euromaster Karlstad

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 5
Nu förstärker vi vårt team i Karlstad med nya kollegor! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service ut till våra kunder.

Tillsättning av tjänsten sker i oktober och anställningstiden är ca 6-8 veckor. Utbildning får du av oss på plats.
Vi söker dig som:

-
Har ett fordonsintresse

-
Innehar B-körkort

-
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

-
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag


Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Beskriv kort din erfarenhet och utbildningsbakgrund i meddelandefältet eller skicka in ditt CV, välkommen med din ansökan!

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se

Ansök nu

Avdelningschef till Hudkliniken, Centralsjukhuset Karlstad

Avdelningschef, landsting
Läs mer Sep 5
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten 
Hudsjukvården i Värmland har ett länsövergripande ansvar.

Vi har mottagningsverksamhet vid hud- och STI mottagningen på Centralsjukhuset Karlstad samt behandlingsmottagningar på olika orter i länet. Verksamheten har 36 medarbetare, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och barnmorska.

Region Värmland eftersträvar att ha goda chefer som är hållbara över tid och som i organisationen får goda förutsättningar för sitt chefsskap. Utvecklande Ledarskap (UL) är den ledarskapsmodell som regionen använder. Den bygger på kunskap om samspelet mellan egna förutsättningar och omgivningen tillsammans med de ledarskapsstilar man använder sig av som chef som blir resultatet av ledarskapet.

Ökad kunskap inom ledarskapets olika delar tillsammans med ökad självinsikt ger bättre förutsättningar för att lyckas i sitt uppdrag som chef oavsett nivå. Som chef i regionen får du tillgång till såväl utbildningar som ska stödja dig i ditt chefsskap som individuellt stöd i din rollen som chef/ledare.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en avdelningschef för sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och barnmorska, drygt 20 medarbetare. Du ansvarar för planering, samordning, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten samt väljer arbetsformer så medarbetarnas kompetens, engagemang och delaktighet tas tillvara.

Som avdelningschef har du personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar och är direkt underställd verksamhetschef. Avdelningschef ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har vårdbakgrund med erfarenhet av lednings- och utvecklingsuppdrag inom hälso- och sjukvård och har någon form av ledarskapsutbildning.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som att du är drivande och van att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du är en god kommunikatör och har förmåga att fatta beslut och vara tydlig. Du har förmåga att leda och utveckla samt är lyhörd för verksamheten och medarbetarnas behov.

Är du intresserad av att delta i förbättringsarbete och aktivt bidra till utvecklingen av klinikens kunskapskapital, är du rätt person.

Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Butikssäljare 75%, , Stadium Outlet Karlstad

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Sep 5
Vill du jobba i ett team med engagerade kollegor, fyllt med energi? Ser du dig själv som driven, serviceinriktad och flexibel? Toppen, då kanske du är vår nästa stjärnspelare! Vi söker en butikssäljare till vårt lag.

Stadium Outlet vill göra sport och sportmode tillgängligt för alla. För att lyckas med vårt uppdrag måste alla våra medarbetare har roligt på jobbet och drivas av samma sak som oss: att aktivera världen – vad är din drivkraft?

Vad innebär det att vara butikssäljare?
Våra kunder ska känna sig välkomna hos oss, de ska bli inbjudna till en kundupplevelse i hela butiken. En upplevelse som kännetecknas av service i världsklass. Som butikssäljare skapar du förutsättningar för våra kunder att hitta de produkter de söker. Detta innebära att du fyller på varor och ser till att butiken är inspirerande och attraktiv, välfylld med våra produkter. Du ser till att ge våra kunder bästa möjliga personliga service genom att hjälpa dem vid behov och ta emot dem i kassan.
Vem är du?
Vi tror att du delar vår inställning och övertygelse när det gäller att se varje utmaning som en möjlighet. Du trivs med att ha mycket ansvar och vill växa och utvecklas i rollen som butikssäljare. För att jobba på Stadium måste du ha fyllt 18 år. Butikserfarenhet är ett plus.

Vad erbjuder vi dig?
Läs mer om vårt lag på vår Karriärsida, på Instagram WorkatStadium eller på Linkedin.

Klicka på länken här för att komma till våra poddavsnitt och på 15 min få en inblick i hur det är att jobba på Stadium.

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är på 75% och avser perioden från Omgående till 31 December 2022.

Ansökan
Som en del i rekryteringsprocessen kommer du att få en inbjudan till din e-mail till att besvara ett personlighetstest. Det tar ca 15 minuter att besvara testet. Vi kommunicerar mestadels genom mail så se till att hålla koll på din inkorg, håll även koll på skräpposten för säkerhets skull.

Eftersom vi alltid vill göra saker så enkelt som möjligt är det inte säkert att vi väntar till sista ansökningsdag innan vi går vidare i rekryteringsprocessen. Så vänta inte, sök redan nu.

Välkommen med din ansökan. Come join the movement!

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement.

Ansök nu

Vårdadministratör till barn- och ungdomspsykiatrin

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 5
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Barn- och ungdomspsykiatrin är regionens specialistresurs för barn och ungdomar med medelsvår till svår psykisk ohälsa samt neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Vi är en stor arbetsplats med cirka 160 medarbetare med olika yrkesprofessioner. Samverkan är en stor och viktig del av vårt arbete. Vi står mitt i ett förändringsarbete för att möta dagens och framtidens behov av barn- och ungdomspsykiatri. Vi har nyligen genomgått en inre omorganisation där vi skapat tre tvärprofessionella team, som tar ett gemensamt ansvar för de patienter som tillhör teamet. Vi har patienten i ett självklart fokus. Barn- och ungdomspsykiatrin erbjuder en vardag med stor variation.

Vårt tvärprofessionella arbete bidrar till daglig utveckling och du kommer tillhöra ett team med drivna och engagerade kollegor. Som ny medarbetare får du en introduktionsplan, utsedd mentor samt kollegial handledning. Varje yrkeskategori på Barn- och ungdomspsykiatrin har regelbundna träffar där aktuella frågor för gruppen diskuteras.

Arbetsbeskrivning
Tillsammans med övriga vårdadministratörer kommer du bland annat arbeta med vårddokumentation i Cosmic, administrera gruppverksamhet, ha kontakt med patienter, familjer och samarbetspartners vid behov. Som vårdadministratör hos oss ingår det också att boka besök, jobba utifrån väntelistor och många fler intressanta uppgifter. Arbetet är omväxlande och innebär ett nära samarbete med behandlare på mottagningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Cosmic samt från psykiatri. För oss är det viktigt att du är noggrann, har ett gott bemötande, tycker om att ge service och gillar att ta ansvar. För att trivas hos oss bör du ha förmåga att ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men också ha en god förmåga att arbeta i team. Du ser möjligheter och är positiv till utvecklingsarbete. Vi är måna om att hitta rätt person, därför kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Hemstädare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Sep 5
Vi söker nu fler hemstädare!
Omedelbar anställning.
KÖRKORT ÄR ETT KRAV.
DRIVER LICENSE IS A MUST HAVE.
Maila en kort ansökan och ett cv.
Skriv om du har rätt till något bidrag från arbetsförmedlingen, det ökar dina chanser.
Tycker du om städning och har ett sinne för detaljer? Då kanske du är rätt person för oss på Klarälven Städ AB. Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan arbeta i Karlstad med omnejd. Du kommer utföra regelbunden veckostädning hemma hos våra kunder och även företagsstäd.
Vi söker dig som är arbetsam, noggrann, som kan arbeta självständigt, vi ser också att du har ett öga och sinne för detaljer.
Arbetstiderna är varierande olika dagar och förlagda mellan 06:00-17:00 vardagar.
Klarälven Städ AB är Sveriges snabbast växande leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder allt inom städning och fönsterputs till både privatpersoner och företag. Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.klarälvenstäd.se
Alla anställda får: Kollektivavtal, ansvarsförsäkringar, internutbildning, arbetskläder och friskvårdsbidrag. Vi är idag ca 50 anställda i ett ungt och trevligt gäng.

Ansök nu

Morgondagens projektingenjör inom järnväg, Karlstad

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Sep 5
Vill du utvecklas till morgondagens projektingenjör?
Den 26 januari 2023 startar vårt utbildningsprogram för blivande projektingenjörer som vill vara med och utveckla framtidens järnväg och göra Sverige närmare. 
Programmet pågår under två terminer där du kommer att varva utbildning med ditt ordinarie arbete i ett av våra projekt. Du kommer även att tilldelas en handledare som kommer att stödja dig i din utvecklingsresa tillsammans med oss.
Klicka på länken och läs mer om programmet och hur det är att jobba som Projektingenjör: Utbildningsprogram för projektingenjörer - www.trafikverket.se
Kom och bli en del av oss!


Morgondagens projektingenjör inom järnväg, Karlstad

Arbetsuppgifter

Vad gör en projektingenjör inom järnväg på Trafikverket?
Din primära uppgift att stötta projektledare i järnvägsprojekt. Det gäller alltifrån att vara del av projektledningen och driva delar av eller mindre projekt från planering till produktion till att vara delaktig i upphandlingar, projekt- och byggmöten samt vara insatt i kontraktsinnehåll för konsultuppdrag och entreprenader. Du har en nyckelroll med stor bredd och variation i arbetsuppgifterna.
Din utveckling som projektingenjör
Hos oss på Trafikverket har du bra möjligheter att utvecklas, både genom ökat ansvar i olika projekt och få möjlighet att leda mindre projekt i sin helhet. Vi delar erfarenheter, förbättrar våra arbetssätt och tänker nytt. Allt med ambitionen att utveckla såväl dig som vår verksamhet.
Trafikverket är en stor organisation och du kommer att ha goda möjligheter att vidareutvecklas utifrån din erfarenhet och kompetens. Du får tillgång till ett kompetensnätverk där du kan utbyta erfarenheter och bygga nätverk inom Trafikverket och branschen.
Trafikverket kan erbjuda dig en modern arbetsplats där vi möter varandra med respekt och omsorg i en öppen och nyskapande kultur. Hos oss lönar sig alltid goda prestationer och vi är noggranna med att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Vi är stolta över att ha utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022.

Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
Beräknad tidplan för rekryteringsprocessen
Annonsering pågår 5-26 september
Webbaserad testning för kandidater som uppfyller kompetenskraven v 39-40
Urval och bokning av intervjuer för kandidater som går vidare i processen v 41-42
Intervjuer genomförs v 42-45
Rekrytering klar v 46-47
Utbildningsprogrammet startar den 26 januari 2023
Inom Trafikverket erbjuder vi dig goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Dessutom finns det möjlighet att arbeta på distans - upp till 40 procent av din arbetstid. Möjlighet till distansavtal sker i dialog med din chef och efter verksamhetens behov.
För information om utbildningsprogrammet kontakta projektledare, Carol Lundqvist på mailadress: carol.lundqvist@trafikverket.se
#utbildningsprogram

Kvalifikationer

Vi söker dig som är i starten av din karriär och som vill fördjupa och bredda din kompetens som projektingenjör och på sikt finns även möjligheten att utvecklas till en roll som projektledare hos oss!
För att lyckas i denna roll ser vi att du ska ha en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta; detta då du har många kontaktytor och samarbeten både internt och externt. Du är analytisk, van vid att arbeta enligt en tydlig process, strukturerar och planerar ditt arbete väl och håller deadlines. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och bidrar aktivt till de gemensamma målen. Självklart har du ett stort intresse av att få utvecklas inom infrastruktur inom ramen för vårt spännande utbildningsprogram!
Kvalifikationsmässigt söker vi dig som
har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med inriktning teknik, ekonomi, samhällsbyggnad eller samhällsplanering.
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
har körkort för personbil.


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör.
De handlingar du förväntas bifoga med din ansökan är: CV, intyg/betyg om 180hp universitets-eller högskoleutbildning och kopia på ditt körkort för personbil. Bifoga inte personligt brev.
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök nu

Processingenjör

Utvecklingsingenjör, maskin
Läs mer Sep 5
Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ i Karlstad.

ANDRITZ går mycket bra och befinner sig i en expansiv fas varför vi söker dig som vill arbeta som processingenjör mot fiberlinjen.

ANDRITZ erbjuder dig ett modernt ledarskap, frihet under ansvar och mycket kompetenta kollegor, både på ditt kontor i Karlstad och ute i världen. I din nya tjänst får du arbeta med intressanta projekt, med både nationella och internationella kollegor och resa ut till ANDRITZ kunder globalt.

Exempel på dina arbetsuppgifter är:

- Delta i och stödja utcheckning och igångkörning av ny eller ombyggd utrustning inom fiberlinjen.
- Driva och delta i utvecklingsprojekt. Exempelvis tekniska utredningar och/eller praktiska tester i fabriksanläggningar.
- Vara delaktig inom processdesignprojekt


Kontoret i Karlstad kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde.
Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com (http://www.andritz.com)

Din bakgrund
Du är högskoleingenjör eller civilingenjör inom process- kemiteknik eller motsvarande. För tjänsten krävs flerårig erfarenhet inom process och/eller fabriksvana inom fiberlinjen.

Och, för tjänsten krävs att ditt pass är i ordning. Resor förekommer globalt, längden på resorna varierar och är normalt 1-3 veckor.

Du talar och skriver på både svenska och engelska.
Mycket meriterande med erfarenhet av att resa i jobbet och arbeta i en internationell miljö.

Du som person
Personen vi söker behöver tycka om både människor och maskiner. Du är affärsmässig, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Du tycker om att bygga relationer, att kommunicera med inblandade partners och är en slutförare. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor.

Din ansökan
ANDRITZ i Karlstad samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag som är 15/10-22.

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 29 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 240 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU
https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/
www.andritz.com (http://www.andritz.com/)

Ansök nu

Konsulter inom miljö-, vatten- och energi

Miljöingenjör
Läs mer Sep 5
Hållbarhetskonsulter inom miljö-, vatten- eller energifrågor
Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - “The Partner for Sustainable Change” - och söker nu dig som vill vara med på denna resa och arbeta för en mer hållbar framtid.

Som konsult på Ramboll får du möjlighet att jobba med kompetenta kollegor i utmanande projekt. Vi bryr oss om varandra och tycker om att arbeta i team och bidra till varandras arbetsglädje. På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Ramboll är en stiftelse och återinvesterar en stor del av vår vinst i projekt som är till nytta för människor, samhälle och natur.
Vi önskar nu att komma i kontakt med dig som jobbar med hållbarhet inom miljö-, vatten- och energifrågor. Tiden är kanske inte helt rätt just nu för dig men vi etablerar gärna en kontakt för att diskutera möjliga karriärvägar hos oss.

Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det området du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden. För att trivas i den här rollen tror vi att du har flera års erfarenhet inom samhällsbyggnad och drivs av att få övertyga andra med din erfarenhet och kompetens. Du tycker om att bygga relationer både internt och externt och tycker troligtvis att ett gott skratt förgyller arbetsdagen. Det gör nämligen vi!
För oss är det viktigt att du är lösningsorienterad och har modet att utmana både dig själv, dina kollegor och våra kunder. Vi kommer fortsätta att jobba med en hybridlösning där vi till största del är på kontoret men placeringsort är flexibel. Vi vet nu av erfarenhet att vi ibland föredrar att jobba hemma och då ska du känna att det är möjligt också.

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.

Låt oss veta mer om dig
Vi tar tacksam emot ditt CV som ett första steg och ser därefter fram emot att få veta mer om dig om du har den profilen vi söker.

Ansök nu

HR-specialist till kund i Karlstad

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Sep 5
Om tjänsten
Som HR-Specialist kommer du att arbeta med hela HR-området hos kunden. Där din uppgift kommer vara att bidra till en attraktiv och hållbar arbetsplats. Detta kommer du göra genom arbetsuppgifter så som arbetsmiljöfrågor, kompetensförsörjning, arbetsrättsligt arbete, jämställdhets- och mångfaldsarbete. Inriktningen på dina arbetsuppgifter kan variera men fokus ligger på att vara ett nära och coachande chefsstöd.

Ditt ansvar kommer att vara att säkerställa implementering av arbetssätt och uppdateringar hos kunden samt medverka i arbetsgrupper inom dessa områden. I samråd med kundens HR-chef driver och kvalitetssäkrar du företagets arbetssätt samt uppdaterar och föreslår förbättringsarbete som du sedan genomför, ofta i samarbete med kollegor på andra avdelningar. Exempel på arbetsuppgifter är samordning av kundens rekryterings- och introduktionsprocesser, prao- och praktikplatser samt att arbeta med kundföretagets arbetsgivarvarumärke via sociala medier

I din roll som HR-specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Att vara ett coachande chefstöd
- Arbeta med frågor inom hela HR-området
- Kompetensförsörjning, arbetsmiljöfrågor, jämställdhets- och mångfaldsfrågor.

Tjänsten som HR-specialist är ett konsultuppdrag på heltid med start oktober och sträcker sig fram till februari 2024.

Om dig
Vi ser att du har en examen inom personal och arbetsliv eller annan akademisk utbildning som vi bedömer relevant/likvärdig samt några års arbetslivserfarenhet inom HR, serviceyrke eller annat arbete med människor. Arbetet kräver också att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska i tal och skrift samt att du har mycket goda IT-kunskaper och kan bidra i kundens digitala utveckling. Det är önskvärt att du har B-körkort.

Att jobba som HR-specialist kräver att man är lösningsorienterad, lyhörd och har en hög integritet för att lyckas i sitt uppdrag. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda och förtroendeingivande relationer. Du har mod att driva frågor och processer där allt inte finns tydligt beskrivet och där du själv måste vara kreativ och utvecklingsinriktad genom att hämta information och fakta och utifrån det lita på din egen förmåga och kompetens. För dig är det självklart att samarbeta med kollegor och andra aktörer både inom och utanför organisationen.

Du är noggrann och analytisk samt arbetar strukturerat med att kvalitetssäkra ärenden och utveckla effektiva rutiner. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver utvecklingen inom dessa områden utifrån en helhetssyn för bolagets bästa.

Förutom detta behöver du också trivas med att organisera kundens arbetsmiljöarbete genom att exempelvis fördjupa dig i arbetsmiljölagstiftning- och föreskrifter, hålla workshops- och utbildningar inom området samt förvalta våra system för lagbevakning och avvikelsehantering.

Viktigt för tjänsten är:
- Några års erfarenhet inom HR-området
- Vara en bra relationsbyggare
- Eget driv

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

David Holst 073-684 70 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR-specialist, HR, Karlstad, Adecco

Ansök nu

Teknisk Support - KAMIC Security AB

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 5
Har du erfarenhet av teknisk support? Är du social och trivs med att hjälpa och supportera andra?

KAMIC Security AB behöver förstärka sin larmsupport och söker nu en supporttekniker för placering vid huvudkontoret i Karlstad. Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt. Under uppdraget arbetar du som konsult och är anställd hos oss på Poolia.

Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Tjänsten innebär dagar med mycket kundkontakt via telefon och mail. Du kommer att hjälpa privatpersoner och företag med uppkomna problem med deras larm eller ge råd och tips kring hantering utav larmet. I tjänsten ges du stort eget ansvar att leverera förstklassig service gentemot kunderna. Utöver support Hos KAMIC kommer du att ha flera kollegor med liknande arbetsuppgifter, så du kommer ha god hjälp vid uppstart.

Arbetstider: Måndag - torsdag kl.09:00 - 18:00 samt varannan söndag kl.10:00 -17:00.
Placering: Körkarlsvägen 4, Karlstad
Lön: Enligt avtal och överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en supportroll. Du har en mycket stark drivkraft att serva och supportera kunder. Vi förutsätter att du är van att arbeta strukturerat, noggrant och med stort eget ansvar. Vi ser att du har datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid att få ett fungerande team, detta är något som du också bör eftersträva i ditt arbete.

Meriterande med erfarenhet från kundtjänst, hem & företagslarm trådlöst samt byggbranschen.

För ytterligare information om företaget, besök: www.kamicinstallation.se alt. www.kamicsecurity.se.

Ansök nu

Är du min nya assistent?

Personlig assistent
Läs mer Sep 5
Jag är en kvinna på 39 år, som söker en engagerad assistent som är intresserad av
kommunikation och att göra mig delaktig.

Din centralaste uppgift är att hjälpa mig att vara så självständig som möjligt i vardagens alla
moment. Jag kommunicerar via en ögonstyrd dator från Tobii dynavox, så det är ett plus om
du känner till det. Tillsammans med din hjälp så kan jag utveckla min kommunikation så att
jag kan prata och göra mig förstådd med alla människor, det är därför viktigt att du är
intresserad av att utveckla mitt språk tillsammans med mig. En förutsättning är därför att du
pratar och skriver svenska obehindrat och gärna har datorvana.

Din arbetsplats är där jag befinner mig, hemma hos min familj, i min egen lägenhet, skola, i
arbete eller på aktiviteter. Detta innebär att du behöver vara flexibel och ha lätt för att
kunna anpassa dig i olika situationer. Det kan förekomma vissa manuella lyft i min vardag,
då jag inte alltid har tillgång till lyft och andra hjälpmedel så det är bra om du vågar och
orkar "ta i". Jag är rullstolsburen och behöver ditt stöd i moment såsom matlagning,
förflyttningar m.m.

Du som söker ska vara rökfri och ha körkort samt tillgång till bil då jag bor en bit utanför
centrum. Jag har hund och rider regelbundet, så du kan inte vara pälsdjursallergiker.

Om du har relevant utbildning och tidigare erfarenhet som personlig assistent är det ett
plus. Erfarenhet av alternativa kommunikationsmetoder är också meriterande men inget
krav, det viktigaste är personkemin oss emellan.

Det kan förekomma någon resa i 1-2 veckor nån gång per år och då vill jag gärna att du ska
kunna följa med. I min assistans är det varierade arbetstider, dag, eftermiddag, kväll och natt. 

Jag ser gärna att du som söker är kvinna.

Du får naturligtvis betald introduktion så att du och jag lär känna varandra ordentligt innan
du jobbar själv.

Jag ser fram emot din ansökan.


Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Specialpedagog till Skåreskolan

Specialpedagog
Läs mer Sep 5
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.Beskrivning
Vi som arbetar på Skåreskolan strävar efter att ha en salutogen elevsyn vilket innebär att vi möter eleverna utifrån deras styrkor och skapar utifrån detta förutsättningar för elevernas lärande.

Vi som arbetar på skolan är övertygade om att alla elever oavsett vem det är, har alla möjligheter att lyckas i livet om hen bara får rätt förutsättningar.

Vår elevsyn grundar sig i vår vilja att skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas möjligheter till lärande, det viktigaste för oss är att eleverna lyckas. Vi som arbetar på skolan ser till att samarbeta med våra kollegor, delger varandra av vår kompetens och hjälper varandra så att vi kan utföra vårat arbete på ett sätt som främjar elevernas förutsättningar för sitt lärande. Vi vuxna ser till att ta ansvar för elevernas resultat och vi är i vårt arbete tydliga kring våra förväntningar på eleverna genom att vara tydliga ledare.

Arbetsuppgifter
Som Specialpedagog på Skåreskolan har du en nyckelroll i verksamheten. Du har ett nära samarbete med både skolledning och dina kollegor i elevhälsoteamet men också med Mentorer, Lärare och Fritidspedagoger. I tjänsten ingår att handleda personal både enskilt och i grupp, stötta lärare i planering, genomförande och uppföljning av undervisning, leda fortbildningsinsatser samt ansvar för pedagogiska utredningar, åtgärdsprogram och tilläggsbeloppsansökningar.Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad Specialpedagog.
Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Städare (hemstädare)

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Sep 5
Tycker du om att städa, har ett öga för detaljer och gillar att jobba med kroppen???
Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Clean and Sweep.
Vi söker någon som kan börja omgående!
Vi söker dig som ansvarsfull, noggrann och serviceinriktad som kan arbeta i och runt Karlstad kommun. Du kommer att jobba med alla sorters städuppdrag, hemstäd, flyttstäd mm.
Du behöver inte ha jobbat med städ förut då vi kommer att ge dig den utbildning / upplärning som krävs . Men Erfarenhet av hemstäd eller flyttstäd är ett jätteplus.
Du bör vara medveten om att städjobb medför mycket egenansvar och ibland högt tempo.
Vi söker just nu någon för timanställning till att börja med. Men om den vi hittar fungerar bra i våran verksamhet och trivs med oss så har vi inga problem att omvandlar anställningen till fast.
Arbetstiden är vardagar varierande mellan 6,30-16.00
Körkort är ett krav.
Interjuver sker löpande tills vi hittar någon vi anställer.


Om oss på Clean and Sweep AB:
Vi startade som ett litet familjeföretag 2014 men har stadigt ökat i omsättning och anställda(ca 12 st).
Vi är mycket måna om vår personal och vill ge dom alla en bra och trygg vardag med högsta möjliga ersättning. Vi värnar om god kundkontakt och trygghet för både kund och personal.
Vi erbjuder allt inom städning och fönsterputs till både privatpersoner och företag.
Som fast anställd på minst 60 % har du en "egen" bil samt grattis träning på KMTI


#jobbjustnu

Ansök nu

Farmaceuter, Läkemedelscentrum

Farmaceut/Apotekare
Läs mer Sep 5
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Läkemedelscentrum har till uppgift att verka för en rationell, säker och kostnadseffektiv läkemedelsanvändning och en optimal läkemedelshantering inom länet.

Läkemedelscentrum består av tre enheter: läkemedelsberedningsenheten, läkemedelsförsörjningsenheten och farmacitjänsteenheten. På läkemedelscentrum arbetar drygt 30 personer varav de flesta är farmaceuter, tjänsterna kommer att vara knutna till läkemedelsberedningsenheten och läkemedelsförsörjningsenheten.

Läkemedelsberedningsenheten ansvarar bland annat för länets beredning av cytostatika och övrig steril extempore medan läkemedelsförsörjningsenheten exempelvis ansvarar för tjänsten läkemedelsservice inklusive hanteringen av regionens läkemedelsautomater. På enheterna arbetar enhetschefer, farmaceuter och beredningsassistenter. Flera på läkemedelscentrum arbetar på mer än en av de ingående enheterna.

Region Värmland kommer under hösten 2022 utifrån arbetet med Nära Vård att starta upp ett projekt med utökad service av iordningställande farmaceut på vårdavdelning samt utökad läkemedelsservice genom läkemedelsautomater i ett nybyggt kirurghus på Centralsjukhuset Karlstad. Den utökade verksamheten gör att läkemedelscentrum behöver öka sin personalstyrka och beroende på din kompetens och erfarenhet kommer du vara en del i projektet, men även arbeta med andra uppgifter som läkemedelscentrum ansvarar för.

Arbetsbeskrivning
Läkemedelscentrum har ett brett ansvarsområde gällande läkemedel så arbetsuppgifterna kan variera över tid och i omfattning. Regionen utreder för närvarande hur en framtida försörjningsmodell ska se ut för hela läkemedelsområdet, det kan exempelvis vara att investera i slutenvårdsdos, cytostatikarobot, utvecklad beredning samt utvecklad krisberedskap för läkemedel. Vi står inför en mycket spännande framtid! Arbetet utförs i huvudsak vid Centralsjukhuset i Karlstad, men läkemedelscentrum är verksamma över hela länet.

Det finns tre lediga tjänster och anställningen kommer att vara en projektanställning på två år.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie med beredningsbehörighet och som vill ha ett stimulerande och varierande arbete i nära samarbete med sjukvården. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av sjukvårdsfarmaci exempelvis läkemedelsberedning, läkemedelsförsörjning eller slutenvårdsdos.

För att du ska trivas med tjänsten behöver du vara noggrann och strukturerad som person och van vid verksamheter där det ständigt behövs nya bedömningar och prioriteringar. Du behöver även vara flexibel och ha förmågan att kunna anpassa arbetssätt efter verksamhetens behov. För oss är det viktigt att du kan samarbeta bra med andra. Det är dessutom av stor vikt att du kan arbeta självständigt och tillsammans med andra specialiteter inom vården i syftet att öka kvaliteten i läkemedelshanteringen. Du har lätt för att kommunicera på svenska med både kollegor och övrig vårdpersonal både i tal och skrift samt har en god datavana.

Är du farmaceut med intresse och/eller erfarenhet av sjukvårdsfarmaci? Vill du ha ett utvecklande arbete där din kompetens bidrar till en bättre kvalitet i vården och ökad patientsäkerhet? Då ser vi fram mot att läsa din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Farmaceut med möjlighet till lageransvar till Karlstad, Våxnäs Centrum

Farmaceut/Apotekare
Läs mer Sep 5
Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke - kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt - då är du en av oss!

Apoteksgruppen Karlstad, Våxnäs Centrum
I Våxnäs Centrum hittar du vårt luftiga och härliga apotek, med en stor kundklientel. Apoteket kommer också att genomgå en uppfräschning under hösten. I nära anslutning till apoteket finns det ett växande bostadsområde, vårdcentral och goda förbindelser. Vi har många trogna stamkunder som återkommer tack vare den goda stämningen och en kundservice utöver det vanliga. En stor del av kundmötena handlar om recept och här får du verkligen möjlighet att använda din expertis inom läkemedel.

I rollen som farmaceut kommer du tillhöra ett färgstarkt team om två farmaceuter, en apotekschef och en apotekstekniker. Hos oss är det högt i tak där alla medarbetare välkomnas att bidra med sina åsikter och idéer. Nu söker vi en farmaceut som vill vara med på en förändringsresa och kan tänka sig axla olika roller, som exempelvis lageransvarig. Vidare ser vi gärna att du drivs av att fortsätta utvecklas i din roll som farmaceut men också i att utveckla apoteket tillsammans med oss!

Vi har öppet 08.00 - 18.00 på vardagar, 10.00 - 14.00 på lördagar och stängt på söndagar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående.

Din roll som Farmaceut
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling.

I din roll arbetar du tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet!

Det här erbjuder vi dig!
Apoteksgruppen är det stora företaget men med en känsla av ett litet. Det är i alla fall vad vi brukar säga och något vi är stolta över. Vi som bolag bryr oss på riktigt vilket innebär för dig som medarbetare att du bland annat får ta del av våra självledarskapsutbildningar, ledarutveckling och olika utmärkelser. Vi strävar också efter att ligga steget före. Detta genom att ha en stark feedback-kultur, kontinuerliga dialogsamtal och genom att satsa på internrekryteringar. Dessutom har vi skapat ett Talangprogram för att ta vara på alla stjärnor vi har internt! Vi vill även visa verklig skillnad genom proaktiva hälsoinsatser, arbete med CSR-projekt och kontinuerliga pulsundersökningar där vi tar pulsen på hur våra medarbetare egentligen mår. Utöver detta kan du även gå självledarskapskurser, och det viktigaste - vi uppmuntrar till alla initiativ, på riktigt!

Som du kanske märker är våra medarbetare absolut viktigast för oss - utan dem ingen framgång! Är du nyfiken på att lära känna dina potentiellt framtida kollegor redan nu? Besök oss på (https://www.instagram.com/apoteksgruppen_people/?hl=sv), Apotekgruppen People!

Ansökan
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil samt svar på några frågor i ansökningsformuläret som är relevanta för anställningen.?Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är intresserade av din kompetens och förespråkar objektiv rekrytering. Lära känna dig gör vi gärna vid en eventuell intervju! Om du är nyfiken på att veta vad som händer efter att du skickat in din ansökan kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess (https://people.apoteksgruppen.se/pages/var-rekryteringsprocess?utm_campaign=page_206158_cta_4037239&utm_content=https://apoteksgruppen.teamtailor.com&utm_medium=cta-block&utm_source=teamtailor-page). Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta regionchef Jessica Eriksson? tel. 070 739 93 41.

Varmt välkommen med din ansökan!??

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, med ca 200 apotek och ca 1300 anställda. Vi är unika med att både ha kedje- och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Sedan 2018 ägs vi av den europeiska apotekskedjan Euroapotheca. Vi är Sveriges mest engagerade apotek där du mår lite bättre! Välkommen att besöka vår? (https://people.apoteksgruppen.se/)!

Ansök nu

Idrottsintresserad Account Manager till PerformIQ

Account manager
Läs mer Sep 5
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta hos ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Brinner du för att göra affärer och utveckla organisationer?

Då kan du vara just den lagspelaren vi söker till vår uppstart i Karlstad!

TJÄNTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

PerformIQ har nu öppnat transferfönstret och söker en Account Manager som vill vara med på en spännande uppstart i Karlstad. Du kommer att tillhöra vårt framgångsrika team i region Mitt/Väst och bidra till vår fortsatta tillväxt. PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning. Som Account Manager kommer du ansvara för hela försäljningsprocessen och ha ett nära samarbete med rekryteringskonsulter och konsultchefer som står för leveransen av tjänsterna du säljer in. Tjänsten kommer inledningsvis ha ett stort fokus på nykundsbearbetning där du givetvis behåller de kunder du drar in och bygger vidare på relationerna. Varje dag får du möjlighet att utveckla organisationer genom konsultativa möten där du hjälper kunden anpassa rätt personallösning för dem.

Du kommer till exempel att:

• Aktivt prospektera och ta kontakt med nya potentiella kunder
• Boka möten och ansvara för hela försäljningsprocessen
• Följa upp dina affärer och bygga framgångsrika affärsrelationer

Tjänsten passar dig som vill jobba på ett företag som karaktäriseras av stor entreprenörsanda och idrottskultur. Vi är ett sammansvetsat team som är passionerade för det vi gör och vi strävar alltid efter att vinna alla matcher. Här trivs du som har en stark vinnarmentalitet men samtidigt en hög prestigelöshet.

PERSONPROFIL

Vi söker dig som jobbat i en kundnära roll med försäljning och/eller med service i fokus. Du har en hög servicenivå och vill varje dag göra ditt bästa för både kunder och kollegor. Du har en vilja att lyckas och utvecklas inom försäljning. Du har ett högt inre driv som gör att du kan jobba självständigt för att nå dina mål.
Vi jobbar med ett brett spann av både branscher och tjänster vilket gör att du kommer ställas inför nya spännande scenarion och möten varje dag. Vi söker därför efter dig som är framåt, nyfiken och orädd men samtidigt trygg i dig själv för att tackla dessa situationer.

Hos oss på PerformIQ har alla medarbetare någon form av idrottsbakgrund där vår kultur präglas av stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga. Ange i din ansökan vilken idrott du har erfarenhet från och på vilket sätt du ser att den bakgrunden påverkar dig i en roll som Säljare.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Karlstad

Eventuella frågor om tjänsten besvarar av Säljansvarig Anders Falk på anders.falk@performiq.se eller 073-353 75 45. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM PERFORMIQ:

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra. Ansvarstagande, dedikerade, fokuserade. Stark teamkänsla, vinnarinstinkt och hälsomedvetna - Vi kallar det för idrottens egenskaper.
Alla vi anlitar, från receptionister till toppledare, har jobbat för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan. Svett, slit och ändlösa timmar resulterar i kvalitéer som våra uppdragsgivare uppskattar. Det kan handla om att alltid komma i tid, vara motiverad varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

PerformIQ erbjuder bemanning och rekrytering inom flera branscher. Oavsett om det handlar om ett långsiktigt behov eller en temporär lösning.

Sökord: säljare, försäljning, utesäljare, Account manager, am, fältsäljare

Ansök nu

Medfind AB söker läkare till mottagning i Värmland

Läkare
Läs mer Sep 5
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en läkare till ett uppdrag på mammografin i Karlstad.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2022-09-12 och pågår till 2023-01-01. Tjänstgöring som läkare med sedvanliga uppgifter på mammografin.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Säljare sökes till vårt team i Karlstad

Hemförsäljare
Läs mer Sep 5
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik? Då passar du in i vårt team! Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag. Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.
Det vi erbjuder Dig är:
Grundlig utbildning
Feedback och stimulans
Goda möjligheter att avancera inom företaget, skräddarsytt efter dina önskemål

Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.
Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar.
Vi vill utbilda dig från grunden där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt. Humor och envishet är ett stort plus.
Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av oss.
Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi emellanåt åker till varmare platser för teamutbildningar!


Du har körkort & tillgång till egen bil.
Du kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Eftersom vi skräddarsyr dina kund besök får du ett schema som är anpassat efter dina önskemål, som du kan med fördel kombinera med dina fritidsintressen, familj och vänner. Då besöken är förbokade känner du dig alltid välkommen dit du kommer.


Bifoga CV och ditt personliga brev i din ansökan!


Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Välkommen med din din ansökan redan idag!


Produkten
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.


Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen.
Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.
#workatclearsky

Ansök nu

Kundvårdare till innovativt företag

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 5
Nu söker vi en ny kundtjänstmedarbetare till vårt härliga kundvårdsteam, där du kommer jobba nära våra kunder och få förståelse för deras kompetensbehov.
Vi erbjuder ett brett utbud av kurser inom juridik för både offentlig sektor och privata företag. Du förser våra kunder med exceptionell service och följer upp deras upplevelser på våra kurser. Kontakten sker via telefon och videokonferens där du fångar upp kundens behov och skräddarsyr deras kompetensutvecklingspaket. Det ingår också att ibland vara värd för våra utbildningar och välkomna deltagare samt koordinera frågor.
För att lyckas i rollen söker vi dig som drivs av att ge god service till kunden och som trivs med att ha många kontaktytor.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete eller har erfarenhet av att jobba med utbildnings- och eventverksamhet. Vidare ser vi gärna att du är;
Självgående och flexibel
Noggrann med god datorvana
Utåtriktad, positiv och öppen
En ansvarsfull lagspelare som fokuserar på uppgiften och är lösningsorienterad
Driftig och orädd som trivs i ett högt arbetstempo.

Om företaget
JP Infonet är ett av landets ledande informations- och kunskapsföretag. JP Infonet startade verksamheten 1999 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. Idag har företaget kontor i Gamla Stan i Stockholm, Karlstad och centrala Helsingborg. Tillsammans är vi ca 90 anställda varav hälften jurister. Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vi satsar på långsiktighet och erbjuder stor möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Ansök nu

Lärare Fritidshem/fritidspedagog med inriktning Musik och Bild

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Sep 5
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.Beskrivning
Skåreskolan söker en lärare i fritidshem/fritidspedagog som vill vara med och skapa en lustfylld, trygg, stimulerande lärmiljö.

Vi som arbetar på Skåreskolan strävar efter att ha en salutogen elevsyn vilket innebär att vi möter eleverna utifrån deras styrkor och skapar utifrån detta förutsättningar för elevernas lärande. Vi som arbetar på skolan är övertygade om att alla elever oavsett vem det är, har alla möjligheter att lyckas i livet om hen bara får rätt förutsättningar.

Vår elevsyn grundar sig i vår vilja att skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas möjligheter till lärande, det viktigaste för oss är att eleverna lyckas. Vi som arbetar på skolan ser till att samarbeta med våra kollegor, delger varandra av vår kompetens och hjälper varandra så att vi kan utföra vårat arbete på ett sätt som främjar elevernas förutsättningar för sitt lärande.

Arbetsuppgifter
Som lärare i fritidshemmet på Skåreskolan kommer du ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare och lärare i fritidshem/fritidspedagoger. Där har ni ett gemensamt ansvar för att planera, genomföra, följa upp och utvärdera ert arbete kontinuerligt. Det innebär att du som lärare i fritidshemmet besitter en god pedagogisk kompetens. Du arbetar för att stödja elevernas utveckling och utveckla elevernas sociala kompetens. Du kommer att ha hand om de estetiska ämnena musik och bild under skoldagen. Arbetstiderna följer fritidshemmets öppettider.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en lärarlegitimation mot fritidshem eller dokumenterad yrkeserfarenhet från arbete på fritidshem eller i förskola. Meriterande om du har arbetat med bild och musik i skolan och inom fritidshemmet. Du har lätt för att samarbeta och delar vår elevsyn som bygger på att alla elever kan lyckas om vi bara ger dem rätt förutsättningar. Du är positiv, nyfiken på lärande och reflekterande. Vi söker dig som är en trygg och stabil vuxen, med fokus på framtidens lärande och är en tydlig pedagogisk ledare.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Verksamhetschef till Medicinkliniken, Centralsjukhuset Karlstad

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 5
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Medicinkliniken Centralsjukhuset Karlstad är ett verksamhetsområde inom område slutenvård som har cirka 250 medarbetare.

Kliniken består av tre vårdavdelningar och fem öppenvårdsmottagningar som ansvar för patienter med internmedicinska sjukdomar.

Medicinkliniken bedriver vård inom reumatologi, endokrin och diabetes, hematologi, lungmedicin, gastroenterologi, samt geriatrik

Arbetsbeskrivning
Som verksamhetschef har du personal-, arbetsmiljö-, verksamhet - och budgetansvar. Du har det samlade ansvaret för att organisera och utveckla verksamheten så att den uppfyller målen. Vi erbjuder arbete i en utvecklingsinriktad organisation där dina idéer och din erfarenhet tas tillvara och blir viktiga för det fortsatta utvecklingsarbetet.

Uppdraget innebär ett övergripande ansvar för den hälso- och sjukvård som bedrivs inom verksamhetsområdet vilket ställer krav på ett strategiskt ledarskap med helhetssyn. Som verksamhetschef leder du verksamheten genom din ledningsgrupp och till ditt stöd finns stabsfunktioner. Verksamhetschef är närmaste chef för avdelningschefer.

Som verksamhetschef har du många kontaktytor både internt och externt. Det är därför viktigt att du är en god kommunikatör som kan skapa bra och förtroendefulla relationer med din omgivning. Utgångspunkten i chefsuppdraget är att aktivt arbeta med värdegrundsarbete, kompetensförsörjning samt kvalitets- och förbättringsarbeten med patienten och vårdens flöden i centrum. Arbetet kräver tydlighet i ledarskapet, lyhördhet, strategiskt tänkande, samarbetsförmåga samt ekonomisk förståelse.

Verksamhetschefen är direkt underställd områdeschefen för slutenvården och ingår i områdesledningen. Områdesledningen tar ett gemensamt ansvar för regionens uppdrag och resultat som helhet.

I chefsrollen erbjuder region Värmland introduktion, ledarskapsutbildning och mentorskap.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utvecklingsorienterad, har tydliga visioner för framtiden och arbetar mål- och resultatinriktat. Varje enhet och sektion är viktiga för att skapa en god arbetsmiljö på hela kliniken.

Du har lämplig akademisk hälso- och sjukvårdsutbildning, gärna som läkare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även ledarerfarenhet inom hälso- och sjukvård. Ledarskapsutbildning och erfarenhet av personal- budget- och verksamhetsansvar är meriterande.

Du ska ha intresse och förmåga att med framåtanda leda och utveckla verksamheten. Vi söker dig som vill och kan skapa de bästa förutsättningarna för medarbetare att utveckla medicinkliniken. Du har förmåga att engagera och entusiasmera medarbetare för att tillsammans skapa förutsättningar för att medicinkliniken ska vara en attraktiv arbetsplats. Vi anser att ett öppet och kommunikativt ledarskap, som kan ena och bygga förtroende är avgörande för att lyckas i rollen.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-8315000. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Ansök nu

Projektledare bygg Karlstad

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 5
SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. På SunRoof sätter vi anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Nu söker vi dig som vill bidra till samhällets positiva utveckling genom att projektleda installation av våra marknadsledande tak och fasader. Vi söker en självgående, ambitiös och kommunikativ projektledare som vill åka med på SunRoofs enorma tillväxtresa.
OM ROLLEN
Att installera framtidens tak är ofta en av familjens största investeringar för deras hem. Vi söker dig som med professionalism och på ett förtroendeingivande sätt kan hantera flertalet projekt och uppdatera både kunden, ditt team och kollegor under projektets gång. Du tillsammans med varje kund och kollega kommer att bidra till att skapa ett mer hållbart samhälle – ett tak i taget. Du blir ansvarig för att projektet fortlöper och du har site managers som rapporterar in till dig från byggarbetsplatsen. Du tycker om att jobba administrativt och är inte främmande med att jobba med budget, planering och underleverantörer.
Arbetsuppgifter
Sätta projektets tidslinje & sörja för att projektet håller tidsplanen
Ansvara för att projektet håller budget & kundens förväntningar
Beställa och övervaka projektleveranser
Uppdatera relevanta intressenter, teammedlemmar och Customer Manager om projektets framsteg
Coacha och stödja ditt team med de uppgifter du tilldelar dem
Du ansvarar också för att ditt team följer säkerhetsriktlinjer och SunRoofs code of conduct
Du kommer även att bistå med stöd och expertis inom byggteknikKVALIFIKATIONER:
Min. 3–5 års erfarenhet av projektledning inom bygg eller anläggning.
Teknisk utbildningsbakgrund (gärna inom EL och Bygg)
Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
B-körkort, tillgång till bil
Spetskompetens och kunskap inom solenergi är meriterande, men inte ett krav
Erfarenhet inom någon form av kundkontaktPersonliga egenskaper:
Lösningsorienterad med positiv inställning
Strukturerad och planerad
Service minded. Du förstår vikten av att ha goda relationer med kunderna genom projektets alla led
Du är självgående och strukturerad. Du är van att arbeta mot tydliga mål och med ett tydligt lönsamhetsansvarTycker du att du passar in på beskrivning? Då är det bara att söka då tjänsten kommer tillsättas snarast.

Ansök nu

Timvikarier som boendestödjare till särskilt boende inom socialspykiatri

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Sep 5
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.Beskrivning
Vill Du bli en av våra vikarier inom Socialpsykiatrin?
Vuxenavdelningen söker nu timvikarier som boendestödjare inom särskilt boende socialpsykiatri.

Särskilt boende socialpsykiatri vänder sig till vuxna personer med långvariga psykiska funktionsnedsättningar som har ett stort behov av stöd i sin vardag. Vi fokuserar på varje människas lika värde och ser till individens förmågor med respekt för varje persons integritet och självbestämmande.

Våra boenden ser olika ut utifrån lokal och placering men i samtliga boenden har de boende egna lägenheter med tillgång till gemensamma ytor med möjlighet att umgås.

Vi tror att djur gör en stor skillnad för alla människor. Husdjur kan därför att komma finnas som ett inslag i vissa boenden som en miljöterapeutisk del i vårt arbete att stärka brukarens trivsel och välmående.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att ha ett stödjande, stimulerande och motiverande arbetssätt för att stödja brukaren med det som han eller hon behöver hjälp med i sin vardag, detta kan innebära bland annat omvårdnadsarbete, hjälpa till vid dusch/hygien mm. Du kommer att delta i planering och utförande av kvalificerat och individuellt utformat stöd med brukarens perspektiv och behov i fokus. Du kommer också att utföra vissa av sjuksköterska delegerade HSL insatser.

De insatser vi utför ska hålla god kvalitet baserade på brukarens egna val och prioriteringar. Vi vill göra det möjligt för brukaren att ha en bra vardag och kunna leva ett liv som andra.

Vi använder oss av MI och lågaffektivt bemötande i vårt arbete.

Arbetet innebär arbetstid dag/kväll/natt/sovjour/helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig med adekvat utbildning på minst gymnasienivå, omvårdnadsprogrammet gärna med inriktning mot psykiatri/funktionsnedsättning. Tidigare arbetslivserfarenhet inom psykiatri eller personer med psykisk funktionsnedsättning är meriterande.

Utbildning och erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande och MI är önskvärt.

Som person är du trygg, orädd, stabil och har självinsikt. Eftersom du ska arbeta med människor är det viktigt att du är empatisk, relationsskapande och har god samarbetsförmåga. Du är lojal och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och organisationen. Du arbetar lösningsfokuserat och kommer gärna med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

B-körkort (manuell växel) är ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Vill du arbeta som personlig assistent hos en av våra yngre kunder i Karlst

Personlig assistent
Läs mer Sep 5
Nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent vid behov till en av våra yngre kunder i Karlstad.

Vem är jag?
En glad kille på 11 år söker dig som vill arbeta som personlig assistent vid ordinarie personals frånvaro. 

Så här kan en dag med mig se ut:
Som assistent till barnet är du under skoldagar med i skolan som personlig assistent. Kvälls- och helgpass utgår man från barnets hem och hittar på aktiviteter antingen hemma eller utanför hemmet. Assistentens arbetsuppgifter innefattar bland annat aktiviteter med barnet, personlig hygien, sond, hostmaskin, förflyttningar med personlift, läkemedelsgivning och kommunikation med tal och tecken. 

Vem är du?
Du som söker ska vara ansvarstagande och flexibel. Du bör ha barnasinne och vara kreativ problemlösare. Du ska ha erfarenhet av barn och även ovanstående arbetsuppgifter som förekommer hos barnkunden. Vidare bör du vara nyfiken och positiv. Hund finns i hemmet.

Om tjänsten: Tjänsten är vid behov vid ordinarie personals frånvaro. Arbetstiderna är 7-15, 15-21 och 21-07 både vardag som helg. Vaken natt. 

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 8050
Ansvarig rekryterare: Johan Håkansson
Tel: 010-70 77 822
 
Passal Assistans
Kasernhöjden 3A
653 39 Karlstad
Tel: 010-70 77 800
E-post: info@passal.se


Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Ansök nu

Karlstad: ICA Maxi Välsviken söker säljledare

Avdelningschef, butik
Läs mer Sep 5
Är du en ledare som älskar att leda och utveckla andra? Vi rekryterar en säljledare till Maxi ICA Välsviken som vill vara med och utveckla butikens delikatess till en ny nivå.

Om tjänsten

Som Säljledare för Deli ansvarar du för att butiken har en inspirerande avdelning. I rollen ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt. Du har resultatansvar för samtliga delar och ansvarar samtidigt för att hela butiken erbjuder ett fräscht och spännande sortiment inom avdelningarna. Då vår ambition är att erbjuda Matglädje varje dag så blir du en nyckelperson i butikens utveckling åt det hållet. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ligger i framkant.

Det här förväntas av dig:

Försäljningsansvar
Leda, utveckla och inspirera personalen inom avdelningen
Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas
Budgetarbete och uppföljning av nyckeltal
Tjänsten är en heltidstjänst (38,25 timmar/vecka) du kommer att arbeta varannan helg. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Om dig

Gedigen erfarenhet, kunskap och utbildning inom Kök & Deli
Kunskap i Butiksekonomi
Erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
BLU och LBD utbildning
FLU är meriterande
Du är en person som drivs av att inspirera och engagera medarbetarna samt skapar ett positivt arbetsklimat. Du ska ha ett stort kunnande kring Kök och Deli samt och har ett utpräglat matintresse med förmåga att förmedla detta till såväl dina medarbetare som kunder. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov samt trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. Du är en entusiastisk person med en stark inre motor som tycker om att ha många bollar i luften. Du är duktig på att strukturera, prioritera, delegera och analysera. Självklart är du tydligt fokuserad på kund och försäljning och du drivs av att skapa god lönsamhet. Du är noggrann och medveten om vikten av bra rutiner i ditt arbete, samt flexibel och är lösningsorienterad.

Företagsbeskrivning:

MAXI ICA Stormarknad Välsviken ligger vid ett handelsområde i östra infarten till Karlstad.Vår butik har ca 100st medarbetare och omsätter ca 300 milj.kr. Vår vision är att  vi ska vara Karlstads ledande stormarknad .

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". 

Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Jobbakuten, andreas.jansson@jobbakuten.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Sep 5
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Är myndig
- Som talar flytande svenska
- Är nyfiken på säljbranschen
- Körkort är meriterande men inget krav


Vi erbjuder

- En heltidstjänst
- Lediga fredagar
- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.
- Härliga kollegor och gemenskap
- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap
- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster


Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu