Hitta lediga jobb i Karlstad

Nu söker vi dig som är snickare, elektriker, truckförare eller rörmokare

Inredningssnickare/Specialsnickare
Läs mer Mar 15
Vi söker engagerade och skickliga snickare, elektriker, truckförare och rörmokare till vår kund.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av respektive bransch.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är positiv, initiativtagande och har förmågan att arbeta självständigt. Ordning och reda är av yttersta vikt, och du bör ha förmågan att hålla koll på dina arbetsuppgifter och vara medveten om ditt omgivande arbetsområde.

Företaget erbjuder:

• En stimulerande arbetsmiljö.
• Stark teamkänsla och möjlighet till utveckling.

Om du uppfyller kvalifikationerna och är redo att ta dig an en spännande och utmanande roll, så ser vi fram emot din ansökan.

Mer om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd via Qtym men arbetar hos vårt kundföretag.

Placering: Kil.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling. Vi jobbar efter vår filosofi:” Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Integrationsarkitekt

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Mar 15
Vi söker nu en integrationsarkitekt som vill vara med på en spännande tillväxtresa. Vår kund arbetar med att utveckla pålitliga tjänster som inte bara förenklar människors vardag och arbetsliv, utan också bidrar till samhällets framsteg och välbefinnande. Deras kultur genomsyras av tillit, flexibilitet samt gemenskap. Här har du en trygg arbetsplats som precis gjort sitt starkaste år hittills!

Om tjänsten
Som integrationsarkitekt kommer du att ha en central roll i vår kunds integrationsaffär. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara att utveckla och driva integrationserbjudandet samt ta fram lösningsförslag och utföra uppdrag åt både nya och befintliga kunder. Du kommer även att vara med och formulera visioner med tydliga mål för både kort och långsiktig framgång samt vara drivande i att målen uppnås. Du får möjlighet att coacha och utveckla dina kollegors Azure-kompetens samt kunskap inom integrationsteknik för att ytterligare stärka integrationserbjudandet.

Din kompetens
Vi ser att du har flera års erfarenhet av integrationslösningar inom Azure, en djup teknisk förståelse och är redo för nästa steg i din karriär där du har möjlighet att växa ytterligare. Som person tror vi att du är framåttänkande, har en stark kommunikationsförmåga, trivs med att arbeta nära både kund och kollegor samt engagerat tar för dig de uppgifter och utmaningar du ställs inför.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Procruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.

Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag (20-49 anställda) och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här (https://www.procruitment.se/arets-raket-och-arets-rekryteringsfoeretag).

Ansök nu

Sommarjobba som skadedjurstekniker hos Anticimex | Karlstad

Skadedjurstekniker
Läs mer Mar 15
Just nu söker vi en skadetekniker som vill arbeta som sommarvikarie hos Anticimex i Karlstad! Uppdraget sträcker sig från mitten i juni till mitten av augusti. Vi söker dig som är lyhörd och gillar att arbeta med människor. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om uppdraget

• Juni-augusti
• Visstidsanställning – heltid
• Karlstad
• Arbetstid 07.30-16.00, måndag-fredag

Om tjänsten

Som skadedjurstekniker kommer du att utföra skadedjursinspektioner och förebyggande arbete för att motverka skadedjursproblem. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

• Kommunikation med kunder
• Utföra service och underhåll
• Lösa kundernas problem
• Dokumentering

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats hos Anticimex som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom service och underhåll. Du trivas att arbeta med människor och har en vilja att utvecklas i din arbetsroll. Du har även en hög arbetsmoral och är ansvarstagande i ditt arbetssätt. I arbetet kommer du använda dig av en dator som hjälpmedel, därav är grundläggande datorkunskaper ett krav.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten är följande punkter ett krav:

• B-körkort
• Datorvana
• Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner

Erbjudande

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar på Anticimex. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till talentacquisition@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Inredningssnickare sökes för kunds räkning

Inredningssnickare/Specialsnickare
Läs mer Mar 15
Nu söker vi en inredningssnickare med start omgående för att förstärka vårt kundföretags team. Som inredningssnickare kommer du vara en viktig del av verksamheten. Vår kund erbjuder en spännande och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av ett framstående företag med djupa rötter och en stark framtid. Du kommer även att få vara del av en företagskultur som värdesätter samarbete, säkerhet och hållbarhet.

Rollen:
Arbetsuppgifterna innebär att du gör allt från listning till uppsättning av skåp i modulerna, samt fixar dörrarna och ventilationen.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är händig och driven samt har vana av att hantera verktyg.

Meriterande:
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som snickare eller motsvarande utbildning.

Vem är du?
För den här tjänsten läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person önskar vi att du uppskattar att arbeta i team och samarbeta med andra kollegor. Du är noggrann och värderar vikten av god kvalitet i arbetet du gör.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer om tjänsten:
Det här är ett konsultuppdrag på heltid via Qtym med start omgående.

Placering: Kil.

Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige
Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling. Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se

Ansök nu

Lager- och logistikadministratör till Tamtron i Karlstad

Orderadministratör
Läs mer Mar 15
Vi söker en lager- och logistikadministratör till Tamtron i Karlstad. Du ska vara noggrann och ansvarstagande och gilla ett omväxlande administrativt arbete. Ditt huvudansvar är att sköta in- och ut leveranser samt ta emot ordrar.

Tamtron är en ledande leverantör av avancerade och innovativa vägningslösningar samt moderna molnbaserade informationssystem som passar de flesta industribranscher. Tamtron har ett av de största produktutbuden inom vägning och är kända för sina pålitliga, exakta och robusta vågar, sitt starka kundfokus, sin goda service och tekniska kompetens.

Tamtron Sverige har sitt huvudkontor i Karlstad där lednings-, lager- och backofficefunktioner finns.

Arbetsuppgifter

Som lager- och logistikadministratör på Tamtron kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom lager, order och konfigurering. Nedan följer några exempel på arbetsuppgifter:

- Lagerhantering: Övervaka lagerflödet, hantera in- och utleveranser och se till att lagerutrymmet är organiserat och effektivt utnyttjat.

- Orderhantering: Ta emot, behandla och följa upp order samt säkerställa korrekt packning och snabb leverans till kunder.

- Databearbetning: Registrera inkommande varor, uppdatera lagersystem och säkerställa noggrannhet i alla transaktioner samt enklare konfiguration av elektronisk utrustning.

- Kvalitetskontroll: Utföra kontroller av produkter för att säkerställa högsta kvalitet innan leverans.

Som lager- och logistikadministratör kommer du att samarbeta nära med olika avdelningar såsom inköp, försäljning och support för att säkerställa smidiga processer och leveranser. Tamtron arbetar i affärssystemet Pyramid.

Kvalifikationer

Du bör ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för logistik-, lager-, order- och leveransflöden. Du har god datorvana och kunskap om olika affärs- och lagersystem. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal på svenska och engelska. Det är meriterande om du talar finska.

Vem är du?

Två viktiga egenskaper är att vara stark inom områdena kommunikation och administration. Du är bekväm med att jobba mot deadlines och leverera resultat även under högt tryck. Du är bra på att kommunicera med både kunder, leverantörer och kollegor.

Du har stark problemlösningsförmåga och hittar snabbt lösning på olika utmaningar som kommer upp under en arbetsdag. Du bör dessutom ha sinne för detaljer och gilla ordning och reda. Du är självgående och har förmåga att arbeta både självständigt och i team. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel.

Mer om Tamtron

Tamtron har 185 anställda och huvudkontoret ligger i Finland med dotterbolag i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Tyskland, Tjeckien, och Slovakien.

Tamtron tror på framgång med hjälp av människor - därför är medarbetarnas välmående ett huvudfokusområde. Tamtron har alltid värderat kunskap och lärande och engagerar sig i att personalen fortbildas kontinuerligt för att öka deras kunskaper och färdigheter.

Tamtron ger dig en chans att arbeta i en internationell affärsmiljö där du får en möjlighet att bidra till utveckling av intelligenta och avancerade vägningslösningar för flera viktiga branscher.

Mer om tjänsten

- Direktrekrytering med goda anställningsvillkor och 6 månaders provanställning

- Tillsättning: omgående eller enligt överenskommelse

- Omfattning: heltid

- Placering: Karlstad

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Meriterande säljjobb i Karlstad

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Mar 15
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik? Då passar du in i vårt team! Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag. Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.


Det vi erbjuder Dig är:
Grundlig utbildning
Feedback och stimulans
Goda möjligheter att avancera inom företaget, skräddarsytt efter dina önskemålHeltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.
Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar.
Vi vill utbilda dig från grunden där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt. Humor och envishet är ett stort plus.
Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av oss.
Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi emellanåt åker till varmare platser för teamutbildningar!


Du har körkort & tillgång till egen bil.
Du kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Eftersom vi skräddarsyr dina kund besök får du ett schema som är anpassat efter dina önskemål, som du kan med fördel kombinera med dina fritidsintressen, familj och vänner. Då besöken är förbokade känner du dig alltid välkommen dit du kommer.
Bifoga CV och ditt personliga brev i din ansökan!
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Välkommen med din din ansökan redan idag!


Produkten
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.


Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 49 länder över hela världen.
Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.
#workatclearsky
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Bohandledare till Enheten för stöd och inkludering

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Mar 15
Beskrivning
Avdelningen för Integration, Försörjning och Arbete (IFA) är en av tre avdelningar inom arbetsmarknads- och socialförvaltningen.

Avdelningen ansvarar bland annat för ekonomiskt bistånd, arbetsmarknadsåtgärder, sysselsättning, sociala bostadsfrågor, nyanlända samt den samlade myndighetsutövningen för unga vuxna 18-24 år. Utgångspunkten för IFA:s verksamhet är att skapa förutsättningar för individer att nå egen försörjning och tillförsäkra dem en skälig levnadsnivå, samt att främja självständighet.

Vi söker nu en bohandledare till Enheten för stöd och inkludering. Anställningen är tidsbegränsad till och med 2024-12-31. Arbetet på enheten inriktar sig bland annat på att skapa goda grunder för integration genom boendestöd, handledning i den egna bostaden och samverkan med civilsamhället. Vi arbetar även med mottagande enligt massflyktsdirektivet och den administrativa gruppen på avdelningen ingår också i enheten. På Enheten för stöd och inkludering är vi en positiv och flexibel arbetsgrupp som hjälps åt och stöttar varandra i arbetet. Vi är en grupp som lägger stor vikt vid att arbetet ska utföras med en god kvalitet och med ett gott bemötande gentemot de Karlstadsbor vi möter samt våra samverkanspartners.

Arbetsuppgifter
Som bohandledare arbetar du med mottagande av nyanlända samt handledning i det egna boendet vilket bland annat innebär att:

- - Förbereda inför mottagande
- - Hembesök
- - Ta hand om frågeställningar som uppstår
- - Vägleda och andra praktiska inslag
- - Intern och extern samverkan
- - Iordningställande av lägenheter

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har eftergymnasial utbildning såsom behandlingsassistentutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha god förmåga att hantera svåra situationer och samtidigt behålla en tilltro till människors förändrings- och utvecklingsförmåga. Vi söker dig som självständigt kan planera och strukturera ditt arbete. Du är lugn, trygg och omsorgsfull. Vi kommer att lägga vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av liknande arbete och dokumentationsvana är meriterande.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

 
Om Karlstads kommun

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Laboratorieassistent till Calamo

Kemiingenjör
Läs mer Mar 15
LABORATORIEASSISTENT TILL CALAMO
ARBETSUPPGIFTER
Som Laboratorieassistent kommer du att arbeta tillsammans med vår teknikavdelning och rapportera till vår kvalitetsavdelning. Dina arbetsuppgifter kommer vara att:
  arbeta praktiskt på labb med regelbundna analyser av våra elektrolyter och betsyror.
underhålla och kalibrera laboratorieutrustning.
ta prover samt bereda dessa för extern analys av utgående vatten från reningsverket enligt kontrollprogram.
vara ansvarig för våra analysatorer av utgående vatten från vårt reningsverk samt vara behjälplig i frågor som gäller reningsverket.
tillsammans med vår teknikavdelning ta fram nya analysmetoder samt utföra analyser inom utvecklingsprojekt.
ansvara för Internutbildning i kemiska hälsorisker.
riskbedöma samt bokföra nya kemikalier.
ansvara att säkerhetsdatablad för våra kemiska produkter uppfyller lagar och krav inklusive klassificering av nya blandningar och kemikalier.
vara behjälplig med att tolka kemikalielagstiftning samt att säkerställa uppfyllnad.
bidraga till företagets arbete med att substituera kemikalier mot mindre farliga.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker har en kandidatexamen inom kemi eller kemiteknik alternativt har liknande kunskaper inom analytisk kemi. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i teambaserade projekt. Din ambition att bidra till att upprätthålla hög kvalitet genom samarbete med övriga medarbetare kommer du ha stor nytta av här. Vidare lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som personligt driv, flexibilitet, samarbets-, kommunikations- och initiativförmåga.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som laboratorieassistent är en direktrekrytering där du blir anställd av Calamo AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till vår kund

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 15
I över 30 år har vi fått insikter, överraskningar och erfarenheter. Skapat lag, företag och framgångssagor. Hittat spetskompetens, upptäckt problemområden och sett nya möjligheter. ? Vi vet vart Värmland är på väg. Vad behöver du just nu?

Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Personlinhyrning och HR-stöd, samt studentkonsulter via vårt dotterbolag Apecs Studenkonsulter. Läs mer om oss på www.qtym.se.

Kundtjänstmedarbetare
Vi söker flertalet kundtjänstmedarbetare till vår kund i Karlstad. Förutom kunddialog via telefon innebär jobbet en del administrativa uppgifter. Du kommer att hantera inkommande samtal och drivs av att möta kunderna på ett ödmjukt sätt. Kundföretaget erbjuder en gedigen upplärning. Det är en arbetsplats med god stämning, ordning och reda, uppmuntrade kollegor och utvecklande arbetsuppgifter.

Vem är du?
Vi tror att du kommer passa perfekt för rollen om du känner igen dig i att du är:

• Serviceinriktad
• Problemlösande
• Flexibel
• Handlingskraftig
• Resultatorienterad
• Lagspelare

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har jobbat med någon typ av service tidigare. Du har en god datavana och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrig information

Jobbet innebär att du kommer arbeta hos vår kund men är anställd av oss på Qtym.

Start: Mitten på maj om inget annat avtalas. Uppdraget sträcker sig till den 30/9.

Omfattning: Heltid.

Arbetstider: Du jobbar framför allt dagtid 8.00-16.45, men arbetstiden är schemalagd och även kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Placering: Centrala Karlstad

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Senaste ansökningsdag är den 16 april. Har du frågor om tjänsten kontakta Lovisa Wallin Konsultchef lovisa.wallin@qtym.se 072-0853292 alternativt Felicia Olsson Konsultchef Qtym 070-5668877 felicia.olsson@qtym.se

Ansök nu

Kökschef till Bryngfjorden golfklubb!

Kökschef
Läs mer Mar 15
Är du en driven och framåtlutat person som tycker om att skapa och vara kreativ i din roll som kock och samtidigt har näsa för affärer? Då är du Bryngfjordens nya medarbetare!
I den här rollen kommer du att få vara bred, både som som kökschef men även som företagare! Bryngfjorden golfklubb gör nu en stor satsning på verksamheten, faciliteten genomgår en stor renovering på samtliga plan och har stora framtidsplaner för hela området. Vill du vara en viktig del i detta stora pussel så tveka inte på att ansöka till denna roll!

Du erbjuds
Att utforma köket från grunden med ny maskinpark, flöden och nödvändigheter.
Ta fram koncept i linje med verksamheten.
Ansvara och utveckla samtliga matrelaterade delar i företaget.Arbetsuppgifter
Ta fram koncept och meny från grunden.
Ansvara för inköp av all mat och dryckesrelaterade produkter till verksamheten.
Bemanna och planera efter säsong.
Övergripande budgetansvarVi söker dig som
Har tidigare erfarenheter av att driva restaurang.
Är kreativ i din matlagning och vågar gå utanför boxen.
Har affärsmannaskap och långsiktigt tänk.
Är framåtutad och orädd för att ta för dig.
Du arbetar alltid hygieniskt och strukturerat.Som person är du:
Självgående.
Initiativtagande.
Serviceinriktad.
Energirik
DrivenÖvrig information
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Karlstad

Ansök nu

Butiksambassadör för Asics på deltid - Karlstad

Butiksdemonstratör
Läs mer Mar 15
Nordic Retail Group söker efter de bästa butiksambassadörerna för Asics. Vi är ute efter säljare som har ett stort intresse för sport, gärna löpning och skor.

Om kunden

Asics är en japansk tillverkare av sportkläder och sportskor. De grundades 1940 och namnet är en akronym för Anima Sana In Corpore Sano som är en variant på mens sana in corpore sano, det vill säga "en sund själ i en sund kropp".

Arbetsuppgifter

Som butiksambassadör kommer du att:

- Arbeta med att sälja och visa upp skor för kunder i butik

- Vara ansiktet utåt för Asics

- Hjälpa kunder att hitta den rätta Asics skon

- Vara behjälplig för kunder i butik

- Skicka in en kortare enkät till Asics efter varje pass

Din erfarenhet

- Erfarenhet av detaljhandeln och försäljning
- Van att möta människor och kunna hantera olika typer av personer
- Fördel om du har erfarenhet/intresse av löpning och träning över lag


Personliga egenskaper:

Som butiksambassadör för Asics så tror vi att du är:

- En universitetsstudent
- Flexibel och lättsam
- Social och framåt med egen initiativförmåga


Arbetstider

- Lördag (6 timmars skift)
- Söndag (6 timmars skift)


Period

- Start: 20 april

- Slut: 9 juni

Övrigt:

Du blir anställd av Nordic Retail Group och representerar Asics i en Stadium butik.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Planerad start är i 20 april, men dessförinnan sker introduktion och utbildning. Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sara Fooladi på fooladi@nordicretailgroup.com

Om Nordic Retail Group

Nordic Retail Group är en fullservice retail byrå, som grundades 1997 och finns idag lokalt representerade i alla fyra nordiska länder och Benelux. Vi fokuserar på att hjälpa våra kunder att bygga sina varumärken och nå sina mål genom att erbjuda bemanning, rekrytering, creative studio, och andra innovativa uppfinningar för våra kunder. Vi har byggt ett starkt team och vi vet vad som krävs för ett varumärke att lyckas inom retail och hur man ökar försäljning både lokalt och globalt.

Vi värdesätter högt att ha ett mångsidigt team med olika typer av erfarenheter och bakgrunder som ingår i gruppen. Det är viktigt för oss att alla känner sig värderade, uppskattade och som en viktig del av vårt team. Det viktigaste är att vi vill att vår personal ska älska att komma till jobbet. Som våra grundare alltid säger: “Du ska inte bara vissla på väg hem från jobbet - utan också på väg till jobbet”.

Besök vår hemsida www.nordicretailgroup.com (http://www.nordicretailgroup.com/) för mer information.

Ansök nu

Traktorförare

Maskinförare, lantbruk/Traktorförare, lantbruk
Läs mer Mar 15
?

Vi söker traktorförare - vill du bli en i gänget för vår kalkspridning? 

Om oss

Inom Biototal Group arbetar vi för hållbara lösningar mellan stad och land med målsättningen att tillvarata alla resurser så de kommer till nytta i kretsloppet. Genom vårt arbete ser vi en tydlig förbättring när det kommer till ökad bördighet. Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter.

Om tjänsten

Vi söker ett antal traktorförare för att stärka upp befintligt team för vår kalkspridning i södra Sverige. Din främsta arbetsuppgift är att köra traktor och att sprida kalk på åkermark. B-körkort är ett krav för tjänsten.Vi utför spridning på åkermark med fyra egna ekipage samt tar stöd av underentreprenörer under högsäsong (april-november). Vårt upptagningsområde för kalkspridning är södra Värmland, norra Västergötland, Närke och delar av Mälardalen. Resor i arbetet förekommer, ibland också med övernattningar. Under spridningssäsong förväntas du kunna ställa upp och arbeta på flera orter i södra Sverige. Du rapporterar till Produktionschef Lantbruk.Tjänsten är i första hand en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi är även intresserade att komma i kontakt med dig som har F-skatt och som vill verka som vår underentreprenör under högsäsong.

Din profil

Vi söker dig med god vana av att köra traktor. Det är till stor fördel om du har erfarenhet eller kunskap från lantbruk, lantbruksentreprenad eller vana av att hantera större maskiner. För att trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta i ett företag under tillväxt, där du får ta ansvar och arbeta självständigt, men också bli del av ett mindre team där man hjälps åt. Det är meriterande om du är reperationskunnig då underhåll och verkstadsarbete kan förekomma under lågsäsong. Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande, flexibel och du har en positiv inställning och attityd. B-körkort krävs.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett fritt arbete där du får arbeta självständigt, med stor möjlighet att påverka vägen mot målet. Du får ett gäng trevliga och nyfikna kollegor som också brinner för att tillsammans med dig, skapa långsiktigt hållbara lösningar inom den gröna näringen. Vi har kollektivavtal Maskinföraravtalet (Maskinentreprenörerna – SEKO) och följer branschstandard för lön och utveckling. 

Ansökan

Har du frågor om tjänsten besvaras dessa av Ulf Johansson, Produktionschef Lantbruk Mewab, tfn. 070-666 27 12, ulf.johansson@mewab.se. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Sabina Sahuric, Rekryteringskonsult Paragera, tfn 070-140 89 99. Rekryteringsprocessen sker med stöd av vår partner Paragera. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast 2024-03-10.

Ansök nu

Medarbetare Bilhandel

Bilvårdare/Garagearbetare
Läs mer Mar 15
Vi söker medarbetare till Karlstads Bilhandel AB.
Vi söker dig som är driftig , kvick, social, lojal, villig att lära dig , har lätt för att följa instruktioner. Jobbet är variationsrikt, då det finns flera olika segment att jobba med. Arbetsuppgifter är enkel bilvård såsom biltvätt, städning av bilar, körningar till verkstad och besiktning mm. Hämtningar av bilar i andra städer då resor sker med tåg. Mao är det olika uppgifter varje dag som kan göra jobbet mindre monotont. Erfarenhet från fordon är ett stort plus, körkort B är ett krav. Man eller kvinna, gammal som ung går lika bra. Det viktiga är att det finns arbetsmoral och vilja. Individuell lön enligt kollektivavtal , 50-100% arbetstid , Arbetstid är flexibel, mestadels 9-18. Helgjobb förekommer.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Account Manager med säljerfarenhet till Academic Work Karlstad

Account manager
Läs mer Mar 15
Bli en del av vår magiska kultur! Hos oss hittar du inte bara fantastiska kollegor, utan även stor frihet att forma din arbetsdag, grymma stödfunktioner och en trygg lönemodell utan provisionstak.

OM TJÄNSTEN
Account Manager hos oss innebär att du har en social roll med många kontaktytor, här blir du snabbt en del av gänget och arbetar tillsammans med fantastiska kollegor och engagerade ledare på olika avdelningar internt. Men det absolut viktigaste kommer vara att bygga relationer med dina härliga kunder. Hur du utvecklar dina kunder och affärer är upp till dig, men du kan lita på att vi ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

Ditt team och din utveckling
Ditt team består av flera andra Account Managers och en engagerad Team Manager. Våra Team Managers är inte bara ledare, de är också mentorer och coacher och gör allt för att ge dig bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll.
Vi tror på din potential och vilja att lyckas och erbjuder dig en omfattande onboarding samt ett career steps program som hjälper dig att nå din fulla potential och utvecklas som Account Manager. Självklart har du hela tiden en hejaklack i ryggen som stöttar dig!

Vi erbjuder

???? Lönemodell med potential att tjäna mycket:

Vi tror på att belöna din prestation. Vi erbjuder en garantilön som ger dig stabilitet. Därefter är det bara din ambition som sätter gränserna. Vår lönemodell ger dig möjlighet att tjäna mer i takt med din framgång. Vi har stor andel individuell provision och inget tak för hur mycket du kan tjäna.

???????? Förmånspaket som belönar ditt hårda arbete:

Utöver en förmånlig lönemodell erbjuder vi ett omfattande förmånspaket, inklusive extra semesterdagar, generösa friskvårdsförmåner, flexibilitet kring arbetsplats och tid, tjänstepension och sjukförsäkring.

???? Möjlighet att bli delägare:

Vi tror på att skapa en stark gemenskap och engagemang där alla har en del i företagets framgång. Därför erbjuder vi dig möjligheten att köpa andelar i bolaget.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Prospektering: Sökandet efter nya kundkontakter hos potentiella bolag som inte samarbetat med oss tidigare, men också bland kunder i vårt befintliga nätverk. Det är här som du verkligen kommer bidra med ditt krut, ”beat yesterday” - anda och nyttja ditt pannben för att nå resultat.
* Säljmöten: Här sker införsäljningen av våra tjänster. Detta inkluderar ”cold calls” där du får visa upp dina säljkunskaper och etablera nya relationer med potentiella kunder. Du bygger goda kundrelation, gör behovsanalyser och lämnar ett starkt avtryck.
* Omvärldsbevakning: För att på ett strategiskt sätt kunna kartlägga våra etablerade kunders framtida behov. Vi kan erbjuda som mest värde när vi förutser kundernas behov och arbetar proaktivt i våra kundrelationer.
* Hantering av komplexa affärsmöjligheter: När du blir mer erfaren, hantera prospekt och kunder med mer komplexa affärsmöjligheter - till exempel Talent Advisory, Ramavtal, Upskilling och Reskilling.


VI SÖKER DIG SOM

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och lyckas i rollen är du:
- Resultatinriktad
- Relationsskapande
- Orädd
- Kommunikativ

Vi ser att du har
- Eftergymnasial utbildning, till exempel universitet eller högre yrkesutbildningsprogram, helst inom försäljning, affärer, marknadsföring eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
- Erfarenhet av B2B-försäljning med framgångsrika resultat.
- Erfarenhet av att arbeta mot KPI:er och utmanande mål.
- Erfarenhet av kontinuerligt arbete med kundnöjdhet och förståelse för kundens behov.

Meriterande erfarenhet av att
- Startat eller drivit ett eget bolag.
- Arbetat med försäljning inom bemannings- eller konsultbranschen.

Så söker du tjänsten som Account Manager:Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: Ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vårt mål är att erbjuda den bästa arbetsplatsen och vår företagskultur präglas av värme, energi, engagemang, öppenhet och kamratskap. Här finns en genuin vilja att hjälpa varandra, både när vi arbetar mot gemensamma och individuella mål. Vi ser vikten av att skapa starka band och ha roligt tillsammans och har en bred palett av sociala aktiviteter. Från spännande resor och stora fester till spontana After Works, gemensamma frukostar och träning.
Övrig information om rollen som Account Manager
- Start: Enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid, kontorstider
- Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak
- Placering: Sommargatan 110Hur är det att jobba på Academic Work?
- Vår kultur på Academic Work
- CSR och miljö på Academic Work
- Rollen som Account Manager
- Instagram @Academic Work
- Facebook @Academic Work
- LinkedIn @Academic

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 15
Karlstads El- och Stadsnät och Karlstads Energi slogs ihop till ett bolag den 1 januari 2024 och vi söker dig som vill vara med på vår resa att bli starkare tillsammans. Bli en del av en spännande bransch som just nu befinner sig i en expansiv fas och jobbar för Karlstadsbornas bästa. Bolaget ägs av Karlstads kommun och verkar bland annat inom elnät, elhandel, fjärrvärme, stadsnät och återvinning. Här arbetar cirka 250 medarbetare, bland annat el- och fibermontörer, ingenjörer, tekniker inom drift-och underhåll, säljare och projektledare. Att vara en del av vårt bolag innebär att vara en del av en stimulerande och innovativ bransch. Vi sätter stort värde på våra medarbetares kompetens och strävar efter att skapa en arbetsmiljö som uppmuntrar tillväxt och trivsel. Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på vår spännande resa!Beskrivning
Vill du arbeta med hållbarhet på riktigt i en bransch med spännande framtidsutsikter?  Då är du varmt välkommen till Karlstads Energi!

Till redovisningsenheten vid avdelningen för ekonomi och administration söker vi nu en ekonomiassistent med stort intresse för redovisning.

Din insats och roll kommer att vara en viktig del i Karlstads Energis ambition att fortsätta vara ett bolag i framkant.

Vi söker dig som vill bli en del av ett drivet team och som vill vara med och arbeta för att leverera hög kvalitet i redovisningen i alla våra bolag. Kontinuerlig utveckling av både arbetssätt och rutiner är viktigt för att vi ska nå bolagens mål och vara ett bra stöd för organisationen.

Du kommer att ingå i ett engagerat team bestående av en redovisningsspecialist, en redovisningsekonom samt två ekonomiassistenter, där ni har ett nära samarbete inte bara med varandra, utan även med övriga stödfunktioner, verksamheter och chefer i bolaget. I rollen rapporterar du till ansvarig redovisningschef.

På vår arbetsplats strävar vi efter gemensam utveckling genom att samarbeta och stötta varandra med våra unika kompetenser och erfarenheter. Vi arbetar tillsammans för att leverera hög kvalitet, trivas och ha roligt på jobbet.

 

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent vid Karlstads Energi kommer dina främsta ansvarsområde att vara kund- och leverantörsreskontrorna, vilket innebär fakturering, hantering av leverantörsfakturaflöden och in- och utbetalningar, samt att löpande följa upp så att gällande momsregler följs. I rollen kommer du även att arbeta med löpande bokföring, kontoanalyser, kontoavstämningar, periodiseringar samt upprätta momsdeklarationer. Därutöver ingår att bistå vid månads-, tertial- och årsbokslut. Vi bedriver en investeringstung verksamhet vilket innebär att anläggningsregistret är en viktig del av redovisningen.

Vår målbild är en korrekt och tillförlitlig redovisning. I din roll behöver du vara noggrann, gilla ordning och reda samt ha ett öga för detaljer då det är viktigt att eventuella avvikelser bevakas och hanteras. Som ekonomiassistent är arbetet likväl både omväxlande och självständigt och kräver både ett högt engagemang såväl som initiativförmåga. För att lyckas i rollen kommer du att behöva ha en god förmåga att prioritera och hantera arbetstoppar, vilket är naturligt förekommande inslag för den här typen av arbete och varför vi också gärna ser att du har minst ett par års erfarenhet av yrket sedan tidigare.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom redovisning, där du de senaste tre till fem åren har arbetat i en liknande roll och där du känner dig trygg i att arbeta med kund- och leverantörreskontra.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående i dina arbetsuppgifter, arbeta proaktivt och känna att god nytta är gjord när du och teamet bidrar till verksamhetens mål. Att känna dig trygg med olika kontaktytor, såväl interna som externa är naturligt för dig varför vi ser det som av stor vikt att du kan ta initiativ och har lätt för att kommunicera med andra. Du behöver vara en lagspelare som stöttar dina kollegor vid behov. Att prioritera bland arbetsuppgifter för att nå satta deadlines är en viktig framgångsfaktor.

Med ditt engagemang för arbetet kommer du att trivas tillsammans med en härlig arbetsgrupp.

Vi förutsätter att du har god vana att röra dig i olika digitala system och kunskaper i Officepaketet, främst Excel samt en god förmåga att kommunicera i tal och skrift.

Inför nyanställning tillämpar vi obligatoriskt alkohol-och drogtest.

Vid intervju krävs uppvisande av giltig legitimation.  

Låter det här uppdraget lockande? Tveka inte med att skicka in din ansökan då vi använder oss av löpande rekrytering.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Butiksambassadör för Asics på deltid - Karlstad

Butiksdemonstratör
Läs mer Mar 15
Nordic Retail Group söker efter de bästa butiksambassadörerna för Asics. Vi är ute efter säljare som har ett stort intresse för sport, gärna löpning och skor.

Om kunden

Asics är en japansk tillverkare av sportkläder och sportskor. De grundades 1940 och namnet är en akronym för Anima Sana In Corpore Sano som är en variant på mens sana in corpore sano, det vill säga "en sund själ i en sund kropp".

Arbetsuppgifter

Som butiksambassadör kommer du att:

- Arbeta med att sälja och visa upp skor för kunder i butik

- Vara ansiktet utåt för Asics

- Hjälpa kunder att hitta den rätta Asics skon

- Vara behjälplig för kunder i butik

- Skicka in en kortare enkät till Asics efter varje pass

Din erfarenhet

- Erfarenhet av detaljhandeln och försäljning
- Van att möta människor och kunna hantera olika typer av personer
- Fördel om du har erfarenhet/intresse av löpning och träning över lag


Personliga egenskaper:

Som butiksambassadör för Asics så tror vi att du är:

- En universitetsstudent
- Flexibel och lättsam
- Social och framåt med egen initiativförmåga


Arbetstider

- Lördag (6 timmars skift)
- Söndag (6 timmars skift)


Övrigt:

Du blir anställd av Nordic Retail Group och representerar Asics i en Stadium butik.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Planerad start är i 20 april, men dessförinnan sker introduktion och utbildning. Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sara Fooladi på fooladi@nordicretailgroup.com

Om Nordic Retail Group

Nordic Retail Group är en fullservice retail byrå, som grundades 1997 och finns idag lokalt representerade i alla fyra nordiska länder. Vi fokuserar på att hjälpa våra kunder att bygga sina varumärken och nå sina mål genom att erbjuda bemanning, rekrytering, creative studio, och andra innovativa uppfinningar för våra kunder. Vi har byggt ett starkt team och vi vet vad som krävs för ett varumärke att lyckas inom retail och hur man ökar försäljning både lokalt och globalt.

På Nordic Retail Group har vi ett arbetsklimat som är kreativt och energiskt och vi är alltid ivriga att göra det lilla extra för att lyckas. Vi har verkligen passion för människor och det är därför det är viktigt för oss att erbjuda den mest säkra, inkluderande och inspirerande arbetsplatsen vi kan för våra fantastiska medarbetare.

Vi värdesätter högt att ha ett mångsidigt team med olika typer av erfarenheter och bakgrunder som ingår i gruppen. Det är viktigt för oss att alla känner sig värderade, uppskattade och som en viktig del av vårt team. Det viktigaste är att vi vill att vår personal ska älska att komma till jobbet. Som våra grundare alltid säger: “Du ska inte bara vissla på väg hem från kontoret - utan också på väg till kontoret”.

Besök vår hemsida www.nordicretailgroup.com (http://www.nordicretailgroup.com/) för mer information.

Ansök nu

Systemingenjör

Civilingenjör, maskin
Läs mer Mar 15
Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld.

Din roll

Som systemingenjör på Saab Dynamics kommer du att jobba med avancerade produkter som ligger i framkant inom många tekniska områden. Din roll blir att säkra att våra produkter möter de förväntningar som våra uppdragsgivare ställer på våra produkters förmågor.

Som systemingenjör har du en central roll i våra projekt, där du bidrar med ditt helhetsperspektiv för att kunna bryta ned de tekniska kraven från kund till något som våra utvecklingsavdelningar kan realisera i hård- eller mjukvara.

Förväntningarna på dig som Systemingenjör hos oss är att du ska ha tillräcklig bredd för att förstå helheten i våra produkter, men också tillräckligt djup för att kunna kommunicera hur systemet är tänkt att fungera med ansvariga för delsystem och komponenter i produkten. Du kommer att röra dig inom många teknikområden och dina kontaktytor inom företaget kommer att vara breda.

Som systemingenjör på mekanikavdelningen kommer ditt huvudfokus främst att ligga på produktens mekaniska egenskaper (mekanisk miljö, användarvänlighet, robusthet mm). Du samarbetar ofta tillsammans med många andra ingenjörer på utvecklingsenheten i projektform. Projekten som du kommer att delta i varierar i storlek, vi driver stora projekt som ställer krav på samarbetsförmåga och mindre projekt som ställer krav på självständighet.

Din profil

Vi söker dig som är framåt och utåtriktad och som har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du har god kommunikationsförmåga i svenska och engelska, i både tal och skrift. Det är viktigt att du har sinne för helhetsperspektiv och vi tror att du har varit med tillräckligt länge för att ha en god känsla för när det är dags att ta nästa steg i utvecklingen.

För att kunna förstå och definiera systemkrav och funktionalitet, ser vi att du har en ingenjörsexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet inom produktutveckling eller systemarbete inom områdena mekanik, elektronik och mjukvara.

Kunskaper och erfarenhet inom modellbaserad metodik, system eller arkitektur ser vi som starkt meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Ansök nu

Leg Läkare ,bemanning

Läkare
Läs mer Mar 15
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad läkare till vårdcentralen Gripen i region Värmland. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Tandsköterska - Smile Karlstad / Molkom

Tandsköterska
Läs mer Mar 15
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Hos oss på Smile i Karlstad blir du en del av ett härligt team som högt värdesätter att må bra och ha det roligt tillsammans. Vi är ett team bestående av idag 15 anställda som ser fram emot att välkomna ytterligare en kollega till oss. Välkommen med din ansökan redan idag!

Att arbeta som tandsköterska hos Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smile ger vi dig utvecklingsmöjligheter och jobbar gärna delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. I rollen som tandsköterska arbetar du vid behov även i team service vilket är receptionen på Smile. Som team servicemedarbetare kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem den bästa bemötande. I detta kan även arbetsuppgifter som att administrera tidböcker i samarbete med våra behandlare samt andra administrativa uppgifter tillkomma.

Här på Smile i Karlstad är vi ett lag, vi hjälps åt och stöttar varandra där det behövs. I denna tjänst kommer du primärt arbeta på vår klinik i Karlstad, Drottninggatan 19. Vi kommer inom kort bygga ut kliniken och renovera och förfina kliniken vilket vi ser mycket fram emot. Arbetet kommer även fördelas en - två dagar per vecka på vår klinik i Molkom. Det finns goda kommunikationer från Karlstad station där bussen stannar precis utanför vår klinik på Stationsgatan 16.

Som tandsköterska arbetar du, som alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten

- Möjlighet till delegerat arbete

- Arbeta med ett brett spektrum av behandlingar
- Teamarbete

- Administration, receptionsarbete


Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska ser vi att du älskar service, precis som vi gör. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig, prestigelös och har en stark laganda. Vi värdesätter högt att ha ett starkt team som hjälps åt och stöttar varandra. Vi ser även att du är strukturerad och har en god planering i ditt arbete. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är utbildad tandsköterska
- Talar & skriver god svenska
Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid eller deltid utifrån dina önskemål (50 % - 100 %). Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner. Vi erbjuder bland annat kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag, en förmånsportal med flertalet rabatter och erbjudanden mm.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig.

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa i rollen.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Ulrika Johansson: ulrika.johansson@smile.se (https://app.teamtailor.com/companies/G9aYb2V1528/jobs/3506418/edit/ulrika.johansson@smile.se) alternativt ansvarig rekryterare Amanda Wyser: amanda.wyser@smile.se (https://app.teamtailor.com/companies/G9aYb2V1528/jobs/3506418/edit/amanda.wyser@smile.se).

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/.

Ansök nu

Säljstjärnor sökes till Operatören 3!

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Mar 15
Vill du bli en del av vårt dynamiska team och ta din karriär till nya höjder?
Då har vi det perfekta jobbet för dig! 3 letar efter entusiastiska och drivna telefonförsäljare som är redo att ta sin försäljningstalang till nästa nivå.


Om oss:
Tre Abonnemang är en ledande aktör inom telekom och erbjuder innovativa lösningar skräddarsydda efter kundens behov. Vi är stolta över att skapa en arbetsmiljö där varje individ spelar en avgörande roll!
Arbetsuppgifter:
• Syftet med samtalet är att bevara långvariga relationer och hitta den bästa möjliga lösningen för kunden!
• Bygga och upprätthålla starka relationer med kunder genom en professionell och serviceinriktad approach.
• Uppnå och överträffa säljmål med ett stort driv och förmåga att övertyga varje kund!
Vi erbjuder:
• Attraktiv lön och höga provisioner baserat på prestation.
• Kontinuerlig träning och utveckling för att du ska lyckas som säljare.
• En positiv och energifylld arbetsmiljö där vi värdesätter ditt bidrag till framgångståget!
Du behöver:
• En passion för försäljning och service, men erfarenhet är inget krav – vi älskar att utveckla talanger!
• Fantastisk kommunikationsförmåga och förmåga att bygga förtroendefulla relationer.
• En vilja att överträffa dina egna och teamets mål.
Gör din passion till din karriär och bli en del av 3 abonnemangs vinnande team. Ansök idag genom att skicka ditt CV och personliga brev till rekrytering@key2sales.se
Vi ser fram emot att välkomna dig till KEY2SALES familjen!

Ansök nu

Sommarvikarier

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Mar 15
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.

Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!? 

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.? 

Beskrivning? 

Vi söker nu lärare på grundläggande nivå som kan undervisa i svenska som andraspråk samt person som kan undervisa elever som läser kurser inom vård och omsorg.  

Du behöver kunna arbeta hela eller delar av semesterperioden, vecka 26 till vecka 32.  Uppge gärna i din ansökan i vilken omfattning du önskar arbeta. 
 

?Arbetsuppgifter 

Vi söker dig som är lärare, läser till lärare eller har annan pedagogisk eller yrkeserfarenhet som bedöms vara passande. Det är meriterande att vara behörig och legitimerad i något av följande ämnen: Svenska som andraspråk på grundläggande nivå.  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.? 

Urval och intervjuer sker löpande.  

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas 

Övrigt 

Skollagen kräver att samtliga medarbetare inom verksamheter skola/förskola skall visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan påbörjas. Du beställer ett utdrag på polisen.se, Skola eller förskola, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se) ? 

?

Om Karlstads kommun

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Verksamhetssamordnare till Herrhagens korttidsboende, Hemvägen och Hjorten

Socialsekreterare
Läs mer Mar 15
Beskrivning
Aktuellt ansvarsområde är tre boendeverksamheter, två inom socialpsykiatri och ett inom missbruk/beroende.

Du kommer vara stationerad på Herrhagens korttidsboende inom socialpsykiatrin med 8 platser. Det andra boendet inom socialpsykiatrin är ett trapphusboende på Hemvägen med 8 platser som är ett boende med särskild service. 

Boendet inom missbruk/beroende är beläget på Herrhagen och benämns vid namn Hjorten som har 8 platser. Boendet bedrivs i samverkan med vård och omsorgsförvaltningen. 

Är du nyfiken på att jobba hos oss, kika in länken nedan:

https://karlstad.se/jobba-hos-oss/vara-verksamheter/arbetsmarknads--och-socialforvaltningen 

Arbetsuppgifter
Du har ett övergripande samordnaransvar för boendena och är enhetschefens förlängda arm. 
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både administrativa arbetsuppgifter som
verksamhetssamordnare och även till viss del verksamhetsnära arbete som boendestödjare.
Du kommer också i din roll som verksamhetssamordnare ha ett stöttande förhållningssätt i det dagliga arbetet mot boendestödjarna i deras vardagsarbete med de boende.

Som verksamhetssamordnare har du ett utökat ansvar för:

- Heromaansvarig samt för vikarietillsättning vid planerad och akut frånvaro. 
- Schemaläggning för arbetsgrupperna både löpande och sommarscheman.
- Vårt verksamhetssystem Viva, där som utbildare och metodstödjare och ha koll på att
dokumentation och genomförandeplaner är korrekta och uppdaterade.
- Administrativa uppgifter såsom redovisning av kostnader, beställningar m.m
- Planera in och utflyttar till boendena.

Kvalifikationer
Vi söker dig som lägst har gymnasieutbildning med inriktning som psykiatriundersköterska. Flerårig erfarenhet av att ha arbetat med personer med psykisk funktionsnedsättning samt god datavana är ett krav.
Arbetslivserfarenhet inom socialpsykiatri och personer med utåtagerande beteende, vidareutbildning inom motiverande samtal (MI) och lågaffektivt bemötande samt att ha arbetat som verksamhetssamordnare är meriterande. 

Som person är du strukturerad, engagerad, pedagogisk, trygg och har god kommunikationsförmåga.
Eftersom du ska arbeta med människor är det viktigt att du är empatisk, relationsskapande och har god samarbetsförmåga. Du är lojal och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och organisationen. Du arbetar lösningsfokuserat och kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och har lätt för att ta egna och snabba beslut vid behov.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


B-körkort (manuell växel) är ett krav.

Om Karlstads kommun

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Personbilssäljare Veho Bil Sverige AB-Karlstad

Bilförsäljare
Läs mer Mar 15
Nu har du möjlighet att ta nästa steg i din karriär och arbeta med ett dedikerat säljteam på vår anläggning i Karlstad. Som personbilssäljare hos oss arbetar du med Mercedes-Benz fantastiska produkter som alltid ligger i framkant med den senaste tekniken.

Dina arbetsuppgifter inkluderar hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kund till leverans, inklusive:• Försäljning av nya Mercedes-Benz personbilar och begagnade bilar med tillhörande tjänster.
• Proaktiv kundbearbetning
• Hantering av inköp, bil lager, prismärkning, annonsering, varudeklaration m.m
• Arbeta kontinuerligt med 5-star kundnöjdhet
• Genomföra Mercedes-Benz obligatoriska utbildningar/utbildningsprogram


Vi söker dig som är engagerad, drivande och målinriktad och vi ser helst att du har tidigare dokumenterad erfarenhet av bilförsäljning eller annan typ av försäljning. Kundnöjdhet är otroligt viktigt för oss och därför behöver du vara serviceinriktad, social och initiativtagande i rollen som personbilssäljare. Men också i rollen som medarbetare då vi värderar vår teamkänsla och yrkesstolthet vi har väldigt högt.


Hos oss kan du förvänta dig ett omväxlande, stimulerande arbete och en familjär stämning i ett flexibelt och ödmjukt team. Här har vi mycket arbetsglädje, är engagerade och hjälper varandra. Din kompetens kommer göra skillnad och visar du att du är en ansvarstagande person med stort driv finns det stora möjligheter att utvecklas inom företaget.


Det är viktigt för oss att du trivs och det är därför vi värnar om den härliga stämningen och arbetsglädjen vi har. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi andra förmåner såsom premiumtjänstebil, friskvårdsbidrag och teamaktiviteter.

Dessutom samarbetar vi med Great Place To Work där kontinuerligt arbetar med olika aktiviteter för att bibehålla rankningen som en av Sveriges bästa arbetsplatser.


Vi arbetar för en jämnare könsfördelning så vi uppmuntrar kvinnliga sökande till tjänsten men självklart är alla välkomna att söka.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Senior Project Manager

Projektledare, IT
Läs mer Mar 15
We are one of the leading companies in the technology of mobile communication worldwide.?Do you want to be a part of our team?
We believe in curious minds and courageous professionals, who want?to make an impact for a better and?smarter society. We offer?you a meaningful job,?an?on-the-job mentor and support in?your continuous career.?This is your chance – to continue your professional career!
Are you ready to make an impact?
We are now looking for an agile project manager for our site in Karlstad. You will be working as a project manager in projects developing?software for 5G technology. With us you will develop high technology solutions together with our customers in close cooperation with colleagues in Agile Scrum teams. You will find ways of improving and developing solutions for our customers. The development process stretches through analysis/study, implementation and test which is suited if you are motivated by methodical ways of problem solving. The code is close to the hardware but with a distinct abstraction layer which makes it software oriented.
You will be working closely with agile teams including developers, architects and system managers to solve your deliverables.
What Tietoevry?offers you
We offer you an opportunity to make a difference and be part of the forefront of emerging businesses and technology. You will be exchanging ideas with the best professionals. Moreover, we offer you a challenging position with great opportunities for professional growth. With us you will have the opportunity to directly influence your career development.
To enjoy working with us in this role, we believe that?you
Have a?good understanding of software development, preferably if you have a degree in Computer science or closely related field that have C-programming language?included, at Bachelor or Master level.?A?Degree in Electrical Engineering, Applied Physics including programming is also suitable education for this position.
Are good in working with teams and managing them to achieve targets.
Are fluent in?English, both?spoken and written.
Have a genuine wish to learn.
Are analytical and patient in your mindset when confronting a problem or challenge.

Did we get you excited?
We look forward to your application! Please attach your CV or LinkedIn-profile and we’ll reach out to you. Interviews will be held on a continuous basis, so we encourage you to apply today. If you have any questions regarding this role, please contact hiring manager Martin Axelsson at martin.axelsson@tietoevry.com
Hope to hear from you soon!??
We perform background checks on all final candidates.??
Tietoevry declines calls from recruitment companies.??
Tietoevry thrives with diversity, and we welcome applicants of all genders, ages, abilities, ethnicities, orientations, beliefs, and backgrounds.?
About Tietoevry?
Tietoevry creates purposeful technology that reinvents the world for good. We are a leading technology company with a strong Nordic heritage and global capabilities. Based on our core values of openness, trust and diversity, we?work with our customers to develop digital?futures?where businesses, societies, and humanity?thrive.?
Our 24,000 experts globally specialize in cloud, data, and software, serving thousands of enterprise and public-sector customers in more than 90 countries. Tietoevry’s annual turnover is approximately EUR 3 billion and the company’s shares are listed on the NASDAQ exchange in Helsinki and Stockholm, as well as on Oslo Børs. Familiar yourself with what we do?


Creating purposeful technology to reinvent the world for good

Ansök nu

Köksansvarig till Orrholmsskolan

Köksmästare
Läs mer Mar 14
Beskrivning
Vill du ingå i ett team där utveckling av klimatsmart mat och ett hälsosammare utbud i våra skolrestauranger står i fokus? Som köksansvarig i vår verksamhet blir du en viktig del av ett team med fler duktiga kockar.

Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans.

Vi söker nu en kockansvarig till vårat nybyggda skolkök på Orrholmsskolan där vi kan erbjuda ett roligt och inspirerande jobb där du får möjlighet till utveckling såväl yrkesmässigt som personligt. På skolan serverar vi ca 500 luncher per dag och vi serverar även frukost och mellanmål där maten lagas mestadels från grunden och av bra råvaror. Vi är stolta över att våra skolkök syns nationellt inom offentlig gastronomi för det jobb vi gör och de duktiga medarbetarna vi har. Vill du vara med och leda arbetet framåt? 

 

Arbetsuppgifter
I det vardagliga arbetet skapar du förstklassiga och klimatsmarta luncher, salladsutbud, frukostar och mellanmål tillsammans med dina kollegor i köket. Utöver detta ingår alla förekommande arbetsuppgifter som finns i kök och restauranger. 

Vi är en skolmatskommun i framkant, vilket gör att du som köksansvarig bär ett stort ansvar att inspirera såväl medarbetare som elever till vår vision om hållbara och goda måltider.  Som köksansvarig ansvarar du även för menyplanering, beställningar, vikarieanskaffning, egenkontroller och att  aktivt arbeta mot verksamhetens mål och resultat samt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling. 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig med kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har mångårig erfarenhet av kockarbete där du haft en ledande position med budgetansvar. Vi ser även att du har erfarenhet av service och av egenkontrollsystem samt en god datakunskap. 

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper och erfarenheter av vegetarisk mat, erfarenhet från restaurangkök inom den privata sektor, goda kunskaper inom specialkost och erfarenhet av kostdataprogram. Självklart är du även smaksäker. 

Som person är du kreativ och servicemedveten samt inser och förstå vikten av att ständigt vara i utveckling. Som köksansvarig i vårt team är du flexibel, initiativrik och har en förmåga att inspirera andra. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling. Du har förmåga att bygga relationer såväl internt som externt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Bharat Forge söker Ekonom/Inköpare

Ekonomikontorist
Läs mer Mar 14
Om tjänsten
Vi på Poolia i Örebro söker en civilekonom åt vår kund Bharat Forge i Karlskoga. Med placering på bolagets controlling- och inköpsfunktion söker vi nu en:

Ekonom/Inköpare


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
-Deltagande i arbetet med bolagets bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut), och månadsvisa prognosarbete.
-Deltagande i bolagets omkostnadsuppföljning.
-Deltagande i bolagets budgetprocess.
-Råd och stöd till övriga bolagsfunktioner när det gäller inköpsfrågor och kostnadsuppföljning.
-Ansvarig inköpare för vissa leverantörer.
-Deltagande i arbetet med att förbättra bolagets inköpsrutiner.
-Ansvar för att upprätthålla bolagets avtalsregister.
-Deltagande i övrigt förekommande arbete på controller- och inköpsfunktion.

Vem är du?
Vi vill att du är nyutexaminerad civilekonom, eller har en annan liknande högskoleutbildning med ekonomisk inriktning. Om innevarande termin är din sista termin, så kan vi anpassa arbetet så att du kan slutföra dina studier.

Tidigare erfarenhet från arbete på ett företags ekonomiavdelning är meriterande, men är inte ett krav. Som person vill vi att du är drivande och energisk, och att du samtidigt har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi vill att du talar och skriver svenska och engelska flytande. Goda kunskaper i Excel är meriterande. Vi ser befattningen som en idealisk start för dig som är nyutexaminerad civilekonom, och vår plan är att du successivt ska kunna ta allt mer ansvar.

Befattningen innebär att du blir anställd hos Poolia under de första 6-12 månaderna, varefter anställningen planeras att övergå till Bharat Forge Kilsta AB.

Sista ansökningsdag är 2024-03-22, men vi ser gärna att du lämnar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med frågor till albin.hellsten@poolia.se

Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta tillverkar smidda och bearbetade komponenter till fordonsindustrin. Bolagets viktigaste kunder utgörs av lastbilstillverkare i Sverige och internationellt. Bharat Forge Kilsta ingår i Bharat Forge-gruppen, som är världens största smideskoncern och med huvudkontor i Indien. Bharat Forge Kilsta omsätter 1,3 miljarder per år och har 320 anställda. Det svenska bolaget finns med sin produktion i Karlskoga - staden i Östra Värmland som är känd för sina högteknologiska, och internationellt inriktade, industribolag.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Personbilsmekaniker Veho Bil Sverige AB-Karlstad

Bilförsäljare
Läs mer Mar 14
Nu har du möjlighet att ta nästa steg i din karriär och arbeta med ett dedikerat säljteam på vår anläggning i Karlstad. Som personbilssäljare hos oss arbetar du med Mercedes-Benz fantastiska produkter som alltid ligger i framkant med den senaste tekniken.

Dina arbetsuppgifter inkluderar hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kund till leverans, inklusive:• Försäljning av nya Mercedes-Benz personbilar och begagnade bilar med tillhörande tjänster.
• Proaktiv kundbearbetning
• Hantering av inköp, bil lager, prismärkning, annonsering, varudeklaration m.m
• Arbeta kontinuerligt med 5-star kundnöjdhet
• Genomföra Mercedes-Benz obligatoriska utbildningar/utbildningsprogram


Vi söker dig som är engagerad, drivande och målinriktad och vi ser helst att du har tidigare dokumenterad erfarenhet av bilförsäljning eller annan typ av försäljning. Kundnöjdhet är otroligt viktigt för oss och därför behöver du vara serviceinriktad, social och initiativtagande i rollen som personbilssäljare. Men också i rollen som medarbetare då vi värderar vår teamkänsla och yrkesstolthet vi har väldigt högt.


Hos oss kan du förvänta dig ett omväxlande, stimulerande arbete och en familjär stämning i ett flexibelt och ödmjukt team. Här har vi mycket arbetsglädje, är engagerade och hjälper varandra. Din kompetens kommer göra skillnad och visar du att du är en ansvarstagande person med stort driv finns det stora möjligheter att utvecklas inom företaget.


Det är viktigt för oss att du trivs och det är därför vi värnar om den härliga stämningen och arbetsglädjen vi har. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi andra förmåner såsom premiumtjänstebil, friskvårdsbidrag och teamaktiviteter.

Dessutom samarbetar vi med Great Place To Work där kontinuerligt arbetar med olika aktiviteter för att bibehålla rankningen som en av Sveriges bästa arbetsplatser.


Vi arbetar för en jämnare könsfördelning så vi uppmuntrar kvinnliga sökande till tjänsten men självklart är alla välkomna att söka.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Ekonomitjänst till växande tandvårdsföretag

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 14
Ekonomitjänst för tandvårdsverksamhet och e-handel

Vi söker efter ett långsiktigt samarbete med en framtida kollega som ekonom till våra verksamheter.

Var med och utveckla bland annat Värmlands ledande tandvårdsföretag.

Vi söker dig som inte räds av utmaningen att arbeta i ett bolag med en hög entreprenörsanda och med stora ambitioner.

Vi driver tandläkarkliniker i Värmland i Karlstad och Kristinehamn har vi kliniker och siktar på att utöka detta under närmaste tiden. Vi har även ett dentaltekniskt laboratorium där vi utför arbeten till andra tandläkarkliniker och fakturerar externt.

Därutöver skapar vi även en digital e-handelsplattform som är under konstruktion i dagsläget och med lansering under sommaren.

Vi söker den som kan utföra ett administrativt arbete för hela koncernen och samtidigt ge utkast på rapporter månads eller kvartalsvis. Att sköta bokföring samt utveckla budget, hantera intern- och externfakturering och dessutom se på helheten ur ett ekonomiskt perspektiv är viktigt för oss.

Det är viktigt för oss att ha en nära kommunikation om hur framtiden kortsiktigt respektive långsiktigt ser ut för att kunna göra korrekta vägval framöver. Krav med goda erfarenheter i Fortnox då vi använder det i samtliga bolag - Kassaflödesrapporter, likviditetsrapporter, resultat och balansräkning m.m. ska kunna förses vid behov.

Att arbeta med en entreprenör med många idéer är något som personen ska se som en rolig utmaning i sitt dagliga arbete där den får vara med i utvecklingen. Därutöver viktigt att man inte räds utav att våga uttala sin åsikt och vara delaktig i processen av utvecklingen av bolaget.

Vad vi söker av dig som ekonom:
- Bokföring
- Analyser
- Rapportering
- Löner
- Fakturering
- Avstämningar
- Administrativa uppgifter som har med utveckling och ekonomi igenom hela koncernen.
- Kunna föra en nära dialog och våga stå för dina åsikter
- Ta eget initiativ och förser bolagen med de uppgifter som behövs

För oss är det viktigt att din personlighet passar in i vår verksamhet och att du har en drivkraft där du vill vara med och utveckla bolaget.

Ansök nu

Barpersonal/Runners

Servitör/Servitris
Läs mer Mar 14
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
SingSing Karaoke i Karlstad söker flera kollegor till vårt team! Vi söker barpersonal/runners som brinner för mat, dryck, karaoke och människor.

SingSing Karaoke-visionen är att bli den ledande karaokekedjan i Europa och en top-of-mind-destination när du vill glömma den tråkiga vardagen, oavsett vem du är och var du bor.

Att vara anställd på SingSing Karaoke innebär att du är en del av en gemenskap och ett teamupplägg där vi tillsammans utvecklar och stärker kedjan och vårt varumärke. I detta jobba är ditt engagemang för grymma gästupplevelser det absolut viktigaste för vår framgång.

Därför söker vi medarbetare som brinner för mat, dryck, karaoke och människor!

Arbetet innehåller sedvanliga arbetsuppgifter så som att säkerställa en jämn och hög kvalitetsnivå i allt vi levererar till gäst, följa satt koncept, lägga beställningar med mera.

Vi letar efter självgående, lösningsorienterade och kommunikativa medarbetare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande befattningar men din inställning och vilja att vara med och bidra till grymma gästupplevelser är det viktigaste!

Ett stort plus om du gillar sång, dans och musikal, och har erfarenhet av den branschen.

ANSTÄLLNINGSSTART: omgående

OMFATTNING: vi söker medarbetare som vill jobba enstaka dagar men även fast anställning

ARBETSTIDER: Kvällar och helger

PLATS: Karlstad

KONTAKTUPPGIFTER: Bengt Sandelin, karlstad.vm@singsingkaraoke.com

Via den här länken kan du söka jobben och även se de andra tjänster vi söker.

Lär dig mer om SingSing Karaoke på https://singsingkaraoke.com/

Ansök nu

Butikssäljare till OKQ8 VÅXNÄS, Semestervikariat

Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 14
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik, med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att förbereda och servera mat. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och dina kollegor tar hand om våra kunder och deras önskemål.

Nu söker vi en nya kollegor till OKQ8 VÅXNÄS samt OKQ8 Höjdgatan som kan stötta oss under sommaren.
Vi söker

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför tidigare erfarenhet och utbildning. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. Det är meriterande om du tidigare jobbat med service eller försäljning. B-Körkort är det enda formella kravet.

Vi erbjuder

OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva. Det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.

Som Butikssäljare arbetar du skifttjänstgöring. Denna tjänst är främst semestervikariat. Då stationen har nattöppet ser vi gärna att du kan hoppa in vid behov alla tider på dygnet. Stationen har öppet vardagar mellan klockan 00:00 - 00:00 och helger mellan klockan 00:00 - 00:00.

Kan du göra oss ännu bättre? Sök då tjänsten redan idag! ** **

Rekrytering sker löpande


OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar i framtiden behöver vår affär förändras i grunden. Vi arbetar aktivt för omställningen till ett fossilfritt samhälle genom att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och en förutsättning för att vi ska nå framgång som företag. Här kan du ta del av vad vi erbjuder som arbetsgivare, både för att attrahera och behålla medarbetare.

- Varierande arbete som gör skillnad - Varje dag på din station bjuder på omväxlande arbetsuppgifter och erfarenheter. Du är inte bara proffs på service och en problemlösare, du förbereder och serverar mat och hjälper till med enklare bilvård vilket ger dig en bredd av kompetenser. Under arbetsdagarna varvas högt tempo med lugnare stunder.
- Spännande möten med människor - Stationsmedarbetare är ett socialt yrke där du träffar nya människor varje dag. Och genom vänlig service och professionell attityd gör du stor skillnad för våra kunders upplevelse av OKQ8.
- Team som skapar framgång - Tillsammans med dina kollegor är du en del av det kompetenta team som möter våra kunder varje dag. Med hög arbetsmoral som innebär att vara proaktiv, hugga i där det behövs och göra det lilla extra skapar ni gemensamt stationens framgång – och har roligt under tiden. Hos oss är det inte ovanligt att medarbetare blir vänner för livet.
- Utveckling och karriär - När vi anställer medarbetare investerar vi även i dig som person. Din bakgrund är inte det viktigaste – däremot din inställning och vilja att göra ett bra arbete. För dig som vill ta ytterligare ett steg i karriären erbjuder vi fina möjligheter, de flesta av våra stationschefer började som stationsmedarbetare. Genom arbetets alla utmaningar utvecklas du inte bara i ditt arbete – utan även som människa.

Ansök nu

Köksbiträde/ Diskare

Diskare
Läs mer Mar 14
Vi på Restaurang Tuppen söker en duktig och en trevlig köksbiträde/ diskare som kan utföra alla arbetsuppgifter som hör rollen till. Plocka disk, diska och hålla borden rena.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Sommarvikarier till Åhléns Varuhus

Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 14
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Drivs du av försäljning, service, människor? Då kanske du är den Säljare vi söker till sommaren.

Vi erbjuder dig

Som Säljare på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att:

- genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
- säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
- arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

Du jobbar i team och övriga roller i varuhuset kan till exempel vara Visual Merchandiser som ansvarar för varuhusets totala säljmiljö, Makeupartister och Hudterapeuter. Du kommer att rapportera till Varuhuschef.
Åhléns

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

- arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln
- en stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
- ett stort intresse för mode, trender och våra produkter

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer.

Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Tjänsterna varierar i omfattning och längd. Arbetstiderna kan variera mellan kl:08:00-19:10. Du jobbar på schema som sträcker sig över helger och vardag. Vi ser gärna att du kan börja hos oss enligt övernskommelse.

Skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 30/4, urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 16 år.

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag.

www.ahlens.se

Ansök nu

Underkonsulter sökes för uppdrag hos kund

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Mar 14
På Semcon får vi just nu in många intressanta förfrågningar och nu vill vi öka vårt samarbete med underkonsulter inom flertalet kompetensområden och branscher i regionen. Som underkonsult på Semcon bestämmer du i samråd med ansvarig chef vilka uppdrag som du passar bäst för. Vi säkerställer att kunden får den eftersökta kompetensen och vi ansvarar för dialog och uppföljning med kund. Ditt uppdrag blir att leverera spetskompetens inom ditt område.

Som underkonsult hos Semcon får du ta del av fördelarna med att ha ett starkt varumärke bakom dig. Ett samarbete med oss innebär att du får tillgång till en bred kundbas och ramavtal inom flera branscher samtidigt som du kan fortsätta att vara din egen.

Om dig

För att arbeta som underkonsult hos oss behöver du i första hand brinna för ditt kompetensområde och ha många års erfarenhet av detsamma, du har en eftergymnasial utbildning och innehar F-skattsedel.

Vidare har du har ett genuint teknikintresse, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas tillsammans med dina kollegor. Du är en positiv och utåtriktad person som gillar att knyta nya kontakter. God engelska är en fördel och B-körkort är ett krav.

Om uppdragen

Som underkonsult hos oss kan vi erbjuda dig uppdrag hos kunder som ligger mycket långt fram tekniskt och som utvecklar det vi kommer använda imorgon. Kunderna finns i olika branscher och uppdragen varierar mycket. Att arbeta hos oss passar därför dig som vill bli ännu bredare i din kunskap och som tycker om att sätta dig in i nya sammanhang och lära dig nya saker.

Om Semcon

Semcon är ett internationellt teknikföretag som lever efter ”people first, then technology”. Med olika bakgrund och specialistkompetenser bidrar våra team med nya perspektiv i utvecklingen av hållbara och konkurrenskraftiga lösningar.

Läs mer om vårt erbjudande till dig som underkonsult här Semcon - international tech company (https://semcon.com/partner/)

Ansök nu

Leg. psykolog till Clarahälsan

Företagspsykolog
Läs mer Mar 14
Som Sveriges äldsta privata företagshälsa erbjuder vi expertkompetens för ökat välmående i din verksamhet.

Clarahälsan är en oberoende expertresurs inom områdena arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering. Vi har kompetens att identifiera och beskriva sambanden mellan arbetsmiljö, organisation, produktivitet och hälsa. Vi stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet och bidrar till att skapa och bibehålla en god arbetsmiljö som främjar hållbara medarbetare, effektivitet och konkurrenskraft.

Leg. psykolog
En av våra psykologer flyttar tillbaka hem till Skåne och nu söker vi en efterträdare.

Som psykolog på Clarahälsan är du arbetsmiljökonsult och stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Tjänsten innebär samtalsstöd till stor utsträckning men arbetet är varierande och innefattar även uppdrag på organisatorisk- grupp- och individnivå. Det omfattar psykosociala arbetsmiljöfrågor, rehabilitering, kris- och samtalsstöd, konflikthantering, grupputveckling, stresshanteringsinsatser både i grupp och individuellt, chefshandledning, föreläsningar, kartläggningar och arbetsförmågebedömningar.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av klinisk behandling, gärna utifrån KBT. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på grupp- och organisationsnivå. Som person är du social, van att jobba prestigelöst och samarbeta med andra kompetenser. Du har även förmågan att arbeta självständigt. Vi tror att du trivs med att arbeta kundorienterat och har en drivkraft att utveckla det förebyggande och hälsofrämjande psykosociala arbetet i samverkan med kunden.

Vad får du
Hos oss får du jobba med psykologer, beteendevetare, företagssköterskor, administrativ personal, fysioterapeut/ergonom, företagsläkare och arbetsmiljöingenjör, men främst är vi trevliga kollegor som kommer att stötta vår nya arbetskamrat. Du får också jobba med våra fina kunder runt om i Värmland.

Varmt välkommen med din ansökan.

Övrigt
Tjänsten är på heltid, men vi tar också gärna en dialog med dig som kan tänka dig att jobba mindre, med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort för tjänsten är Karlstad, men resor förekommer. Din ansökan vill vi ha senast 2024-04-12. Urvalsarbetet sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansöker gör du via formuläret nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Graflund. Sofia.graflund@qtym.se , 054-14 18 00.

Ansök nu

Verksamhetschef till Laboratoriemedicin

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 14
Vi söker nu en verksamhetschef som har vilja och förmåga att leda vårt verksamhetsområde framöver.

Du har siktet inställt på att fortsätta arbetet med att vara en attraktiv arbetsplats och du vill utveckla verksamheten genom att arbeta aktivt med ständiga förbättringar.

Till laboratoriemedicin hör specialiteterna klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi och transfusionsmedicin. Verksamhetsområdet är länsövergripande och finns över hela Värmland. Idag är vi cirka 320 medarbetare. https://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-arbetsplatser/jobba-med-oss-pa-laboratoriemedicin

Arbetsbeskrivning
Verksamhetschefen har det övergripande ansvaret för verksamhetsområdets alla delar, ekonomi, personal och verksamhetsutveckling. Du leder och entusiasmerar verksamhetsområdets ledningsgrupp till fortsatt goda prestationer och ingår i områdesledningsgruppen. Du har även det övergripande ansvaret för att vidareutveckla kvalitet, patientsäkerhet och resurseffektivitet inom verksamhetsområdet. Därutöver skapar du förutsättningar för en god arbetsmiljö genom att motivera och tillvarata medarbetarnas kompetens.

Region Värmland eftersträvar ett hållbart ledarskap som ges goda förutsättningar för sitt chefsskap. Vi använder Indirekt Ledarskap (IL) som modell för de chefer som leder andra chefer. Där belyses de förutsättningar och krav som finns då man leder genom andra.

Som chef i regionen får du tillgång till såväl utbildningar som ska stödja dig i ditt chefsskap som individuellt stöd i din rollen som chef/ledare.

Kvalifikationer
Gällande den formella kompetensen söker vi dig som har universitets och/eller högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig, samt tidigare ledarerfarenhet. Eftersom verksamheten är ackrediterad ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete som styrs av kvalitetsstandard och vana av inspektioner.

Du har erfarenhet av att arbeta i en stor organisation samt förmåga att navigera i komplexa sammanhang. Vi ser det som fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation, gärna i en chefsposition samt tidigare erfarenhet av att driva verksamhetsutveckling och förändringsarbete.

Vi söker dig som har en god analytisk förmåga och som kan förvandla strategiska målsättningar till operativa handlingsplaner. Du har hög integritet och som ledare är du närvarande, tydlig och kommunikativ med förmåga att etablera och vidmakthålla goda samarbetskontakter såväl inom som utom verksamheten.

Du drivs av att leda och utveckla verksamheten mot uppsatta mål genom att inspirera, entusiasmera och skapa delaktighet hos medarbetarna.

För att lyckas i uppdraget behöver du vara en erfaren och engagerad chef, som är närvarande i ditt sätt att leda och kan driva utvecklingen mot uppsatta mål inom verksamhetsområde, samtidigt som du har förmåga att skapa och behålla trygghet i en verksamhet med behov av förändring under kommande år.

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer påhttps://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Guldjobbet annordrar Jobbmässa i Karlstad

Restaurangbiträde
Läs mer Mar 14
Vi på Guldjobbet har totalt 34 kontor runtom i Sverige och erbjuder personligt stöd till arbetssökande.

Guldjobbet har höga resultat och 10-års erfarenhet av att hjälpa arbetssökande och matcha kompetenser mot företagens behov. Våra arbetsgivare behöver dig och tillsammans hittar vi din väg till arbete.   

Nu är dags för vår rekryteringsmässa i Karlstad På rekryteringsmässan får du som arbetssökande chans att träffa arbetsgivare som alla har ett anställningsbehov. Arbetsgivare som kommer på rekryteringsmässan är  Sibylla, Hotel Savoy,Pinchos,Papa deli, karlstad kommun,  Fler arbetsgivare kan tillkomma!

Arbetsgivarna söker bland annat servitörer, kock, lokalvårdare, personal till vård och omsorg,,

    

När: 20 mars kl. 14-16.00

Plats: Guldjobbets lokaler Tingvallagatan 1A

Rekryteringsmässan är öppen för alla så ta med ditt CV och ta chansen att träffa olika arbetsgivare! 

Varmt välkommen till oss!

Ansök nu

Läkare till enheten för stressrelaterad ohälsa, 20%

Läkare
Läs mer Mar 14
Din arbetsplats
Enheten för stressrelaterad ohälsa är en verksamhet för rehabilitering av personer med stressrelaterad ohälsa.

Vi finns i Karlstad. Vi vänder oss till patienter med stressrelaterad ohälsa såsom utmattningssyndrom, där risk för upprepad korttidssjukskrivning eller längre sjukskrivningsperiod föreligger. Vi arbetar i multidisciplinära team med behandling i grupp och individuellt.

Inom enheten arbetar läkare, psykologer, fysioterapeuter/sjukgymnaster och vårdadministratörer. Teamet ska även utökas med arbetsterapeut. Vi har ett gott samarbete på mottagningen där vi har en styrka i ett välfungerande teamarbete där vi hjälps åt över professionsgränserna. Hos oss får du möjlighet att bidra i ett ständigt utvecklings- och förbättringsarbete.

Dina arbetsuppgifter
Som läkare på enheten för stressrelaterad ohälsa kommer du att arbeta tillsammans med resten av teamet med bedömning av patienter i vår målgrupp samt tillgodose patienternas rehabiliteringsbehov. Placeringsort är Karlstad och tjänstgöringsgrad 20%.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig om är legitimerad läkare för att jobba med patienter med psykisk ohälsa och stressrelaterad problematik. Vi ser helst att du är specialist inom psykiatri.

Du är en person som ser möjligheter, har en helhetssyn och är positiv till utvecklingsarbete. Du är också flexibel, initiativtagande och trivs med att jobba i team med andra professioner.

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer påhttps://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Nordic Medtest söker backend-utvecklare

Backend-utvecklare
Läs mer Mar 13
Vill du vara med och skapa framtidens digitaliserade välfärd?

Nordic Medtest är ett techbolag som har en unik position som vår ägare Ineras test och utvecklingsbolag. Inera ägs av alla kommuner och regioner. Som offentligt bolag jobbar vi med fokus på långsiktighet, stabilitet och samhällsnytta.
Vi ansvarar för testning och utveckling inom Ineras tjänsteportfölj inklusive styrning och utveckling av tillhörande metodik och arbetssätt.
Vi arbetar med samhällskritiska och tekniskt komplexa system som möjliggör för välfärden att fungera säkert och effektivt. Exempel på områden är 1177, nationell digital infrastruktur samt ett stort antal digitala tjänster som används inom regioner och kommuner.

På Nordic Medtest står samarbete och trivsel högt på agendan. Vi har en enkel organisation med korta beslutsvägar.
Idag är vi drygt 50 anställda. Mer information om hur det är att jobba hos oss hittar du på Jobba hos oss - Nordic Medtest

Välmående och hälsa

För oss är det viktigt att du mår bra. Vi har bland annat friskvårdbidrag, en friskvårdstimme i veckan och 39.5 timmars arbetsvecka. Vi har även halvdagar och klämdagar runt större helger.

Hos oss har du stor frihet och flexibilitet att jobba på distans exempelvis hemifrån. Det ger dig stora möjligheter att forma din vardag och ta egna beslut om hur du bäst utnyttjar din tid.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu flera backend-utvecklare till agila utvecklingsteam som ansvarar för applikationsförvaltning och vidareutveckling av tjänster som hanterar behörigheter och åtkomst framför allt inom vård och omsorg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Delta i analyser av krav, arkitektur och tekniska lösningar
• Utveckla kvalitativ programvara som uppfyller ställda krav
• Omvärldsbevaka teknikutveckling inom området
• Felsökning och felrättning
• Bidra i teamet i att bygga och sprida kompetens

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren systemutvecklare som gillar att samarbeta med kollegor och kunder. Du ska ta ett stort ansvar för ditt arbete. Ödmjukhet och hjälpsamhet är två andra viktiga aspekter i vårt gemensamma arbetssätt. Du har en akademisk utbildning eller motsvarande, inom utveckling.

Vi verkar i ett komplext ekosystem med många system och aktörer. Viljan och nyfikenheten att kontinuerligt utvecklas och bygga ny kunskap är kritisk.

Kvalifikationer

Du har nyligen arbetat med back-end utveckling i Java och har utvecklat lösningar som ställer höga krav på säkerhet, tillgänglighet och prestanda. Du har erfarenhet av utveckling inom java med databaskopplingar, mot men även mot andra databastyper, och där informationsutbyte med omvärlden sker med REST eller SOAP.

Du är van att arbeta i Scrum med Atlassian-produkter och att samarbeta med kollegor för att lösa problem. Du har arbetat med CI/CD i etablerade verktyg och sätter stor vikt vid att vårda bygget.

Du kommer bland annat att arbeta med följande tekniker/verktyg och bör vilja utvecklas inom:

• Java
• Spring Framework och Hibernate
• Containerbaserade teknologier så som Kubernetes eller OpenShift
• REST, XML
• Swagger/OpenAPI eller dylikt
• Olika typer av databaser: MongoDB, Redis, Maria DB eller My
• SAML, OIDC/Oauth2 och/eller mutual TLS för autentisering och kryptering

Meriterande kunskaper är metodik för säker utveckling, till exempel OWASP-SAMM samt branscherfarenhet inom offentlig verksamhet i allmänhet och hälso- och sjukvård i synnerhet.

Du ska ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Karlstad eller Stockholm
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 2024-04-14 men tjänsten tillsätts löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Sektionschef Karin Lindh: 073-032 27 36

Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.

Ansök nu

Kökschef

Köksmästare
Läs mer Mar 13
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personer som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Spontanansökan med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logistik ????
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanning

DU HÄR FÅR DU
Trygghet i din anställning
Friskvårdsbidrag
Ett hållbart schema
Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??

Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare.

People, Planet och Profit.
Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet.

Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Gatuköksbiträde/Köksbiträde/kassa

Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Läs mer Mar 13
Nu söker vi gatuköksbiträde till vår välbesökta gatukök i centrala Karlstad.
Henrys Gatukök är beläget nära Bergvik köpcenter/Biltema och är ett naturligt stopp för passerande resenärer, hungriga shopparen samt är även välbesökt av våra stamgäster.
Vi söker nu två medarbetare på deltid/heltid. Vi har öppet alla dagar i veckan.
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av liknande arbete eller har en god inställning till att lära dig nya arbetsuppgifter. Meriterande är om du som söker har någon form av kassavana.
Du som söker har gärna en hög stresstålighet och är flexibel. Vi har många gäster som besöker oss under lunchtid, vilket kräver en god och snabb service.
Arbetsuppgifter består av sedvanliga uppgifter inom branschen såsom att ta emot beställningarna vid kassan, tillaga maten, underhållning av arbetsytorna etc. Därav läggs stor vikt vid att du som ansöker uttrycker dig väl i det svenska språket.
Välkommen med ansökan. Intervjuer kommer hållas löpande.

Ansök nu

Junior el/automationsingenjör till Talangprogram på AFRY

Elingenjör
Läs mer Mar 13
Vill du kickstarta din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare kombinerat med att genomgå ett program framtaget för din personliga utveckling? Nu har du chansen att i början av din karriär arbeta i spännande projekt och uppdrag samtidigt som du får personlig coachning och utbildningar. Gör din egen karriär en tjänst och ta chansen att bli en av de utvalda att få genomgå Framtidens talangprogram tillsammans med AFRY i Karlstad.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här spännande rollen som junior el/automationsingenjör kommer du att bli en viktig del av företagets uppbyggnad och arbeta tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer både på kontor och ute i industrin. AFRY arbetar nästan uteslutande inom process-, energi och kemiindustrin med förstudier, förprojektering, genomförande och montagesamordning samt utcheckning. Som el/automationsingenjör är du alltså med i projekten från start till mål. Beroende på vilken bakgrund du har, och intresse framåt så kommer rollen att formas efter dig och innefatta nedan arbetsuppgifter, utifrån din yrkesinriktning:

El:

• Konstruktion av ställverk och dess förbrukare inom industriella anläggningar
• Projektering i konstruktionsdatabaser
• Kabeldimensioneringar
• Förstudier/-projekt
• Drivsystem
• Framtagning av teknisk beskrivning och montageunderlag
• Utcheckning, idrifttagning
• Konstruktion inom maskinsäkerhet samt beräkningar i Sistema
• Framtagning av underlag för programmering
• Disciplinledning

Instrument:

• Konstruktion av instrumentkretsar innehållande alla typer av mätprinciper och regleringar
• Projektering i konstruktionsdatabaser
• Processberäkningar av ventiler, flödesmätare
• Framtagande av instrumentval utifrån processdata
• Förstudier/-projekt
• Framtagning av teknisk beskrivning och montageunderlag
• Konstruktion inom processäkerhet samt beräkningar i exSILentia
• Framtagning av underlag för programmering
• Utcheckning, idrifttagning
• Disciplinledning

Automation:

• Programmering av olika typer av PLC och DCS system.
• Projektering och uppsättning av Industriella nätverk.
• Förstudier/-projekt.
• HMI, SCADA
• Utcheckning, idrifttagning
• Disciplinledning

Tjänsten kommer att innebära resor i mindre utsträckning, övrig tid arbetar du från kontoret i centrala Karlstad, ett stenkast från inre hamn. Du kommer att delta under projektens alla delar, från förstudier till idrifttagning, så chanserna att utvecklas här är stora. Du som person förväntas både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens.

OM FÖRETAGET
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. De arbetar ständigt för ett ännu bättre och mer hållbart samhälle. Vår samarbetskund består av ca 19,000 experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

DIN PROFIL
Nu söker vi efter dig som är driven, social och resultatfokuserad. Du bör trivas med teamwork där du får ta del av gruppens kompetens, dela med dig av din egna samt ha ett stort utvecklingsintresse. Du behöver därmed inte vara fullärd när du börjar att arbeta här, men du ska ha viljan och inställningen att vilja vara relativt självgående inom en snar framtid.

KOMPETENSKRAV
· Du talar och skriver flytande engelska och svenska
· Du har en relevant utbildning, som lägst YH inom exempelvis el/automation, elkonstruktion eller likvärdigt
· Körkort B

PLUS I KANTEN OM DU ÄVEN HAR
· Erfarenhet av ritverktyg, till exempel AutoCAD

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en konsultansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Hösten 2024
Ort: Karlstad
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Mar 13
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Underhållstekniker till Valmet

Underhållsmekaniker
Läs mer Mar 13
Vill du vara en del av ett härligt och sammansvetsat gäng hos Valmet i Karlstad?

Uniflex söker en erfaren underhållstekniker som vill bli en del av Valmets underhållsteam.
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, där du blir anställd av Uniflex och uthyrd till Valmet.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten
Som underhållstekniker bedriver du ett mångfacetterat servicearbete där du behöver ha god maskinkännedom och erfarenhet från stora tillverkningsmaskiner. Arbetet har ett högt teknikinnehåll där du behöver vara uppfinningsrik för att hitta de bästa lösningarna.

I den här rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:
• Utföra underhållsuppdrag på stora verktygsmaskiner
• Delta i planering och utförande av förebyggande underhåll
• Renovera ingående delar av utrustningen i produktion
• Avhjälpa vid akuta händelser i tillverkningen
• Stödja och verka för ett säkert arbetssätt i alla lägen

Arbetstider: Måndag - fredag, dagtid kl.07:00 - 15:45.
Omfattning: Heltid
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse

Vem är du?
Vi ser att du som söker har stort tekniskt kunnande och gärna en bakgrund från praktiskt underhållsarbete eller produktionsteknik. Du är en bra lagspelare, har erfarenhet av felsökning och är van att ha flera bollar i luften och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Som person önskar vi att du är van att jobba både självständigt och i grupp, är social och gillar att arbeta i ett större sammanhang med känsla för att det är en serviceroll. Du är resultatdriven och strukturerad.

Det är ett krav att du kan använda svenska och engelska språket i tal och skrift.
Det är meriterande om du arbetat med styrda verktygsmaskiner tidigare, och har datavana samt sätter säkerheten främst.

Om verksamheten
Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service! Vi har 17 000 medarbetare runt om i världen, varav ca 1 700 ?nns i Sverige.

When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Ansök nu

Lärare i samhällsbygg med inriktning byggproduktionsledning

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Mar 13
Beskrivning

Vill du tillsammans med oss vara med och skapa förutsättningar för våra elever att bli framtidens stjärnor på arbetsmarknaden? Då kan det här uppdraget vara något för dig.

Karlstads Teknikcenter är en del av gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen i koncernen Karlstads kommun. Karlstads Teknikcenters uppdrag är att tillsammans med näringslivet investera i framtiden genom att skapa utbildningar och lärmiljöer som förser arbetslivet med rätt kompetens i rätt tid. Hos oss arbetar du därför i nära samverkan med arbetslivet.

På skolan erbjuder vi flera olika yrkeshögskoleutbildningar, yrkesvuxutbildning, uppdragsutbildningar och gymnasieingenjörsutbildningen TE4.

Gymnasieingenjörsutbildningen TE4 har fyra olika profiler och utgör det fjärde året på Teknikprogrammet. TE4 profilen Samhällsbyggande med inriktning byggproduktionsledning och projektering. Hos oss ges eleverna kunskaper och färdigheter inom byggstyrning, byggjuridik samt rit- och mätteknik samtidigt som vi ger möjligheten att utveckla ett driv att vilja lära sig nya saker och utvecklas i sin yrkesroll.

Arbetsbeskrivning

Du kommer efter överlämning från nuvarande lärare arbeta som profilansvarig för gymnasieingenjörsutbildningens profil Samhällsbyggande med inriktning byggproduktionsledning.

Utbildningen består av teoretiska och praktiska delar och du kommer arbeta med undervisning och kontakter med arbetslivet genom anskaffning av APL-platser, uppföljning av APL samt genom medverkan i programråd. En naturlig del av jobbet är att utveckla kurser och utbildningar tillsammans med kollegor och arbetsliv. Hos oss kommer du att ingå i ett ämnesövergripande arbetslag.

Förutom föreläsningar och övningar förekommer ofta seminarier, grupparbeten, laborationer och inte minst projektarbeten kopplade till samhällsbyggnad. Studiebesök är också vanligt eftersom utbildningen har en stark koppling till näringslivet. 

I tjänsten ingår också undervisning i kurser på teknikprogrammet på Sundsta-Älvkullegymnasiet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har erfarenhet från byggbranschen. I tjänsten ingår undervisning där kunskaper inom mekanik och hållfasthet behövs. För kurserna Byggnadsverk och Hållbart samhällsbyggande behövs dessutom kunskaper inom ritningsläsning samt framtagning av ritningar med hjälp av CAD (Revit). I kurserna gällande byggproduktionsledning krävs god vana av att arbeta i Excel, det är även meriterande med kunskap och vana av att arbeta med programmen Powerprojekt och BidCon.  

För att lyckas i rollen är du tydlig och bra på att skapa och upprätthålla goda relationer med både interna och externa samarbetspartners.  

I din yrkesroll är du trygg, tydlig, ansvarstagande, strukturerad samt har en god samarbetsförmåga. Du bemöter elever och kollegor med god etik och sunda värderingar. 

Det är viktigt att du har en god pedagogisk förmåga och vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från verksamhet inom vuxenutbildning.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och din arbetslivserfarenhet från byggbranschen.

Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Om Karlstads kommun

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Sommarvikariat som Serviceman med B-körkort till ELIS ????

Distributionsförare
Läs mer Mar 13
Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Elis söker en dedikerad medarbetare som kommer att spela en central roll i distributions- och serviceteamet i Karlstad. I denna befattning som serviceman och chaufför kommer du att vara en viktig länk i vårt dagliga arbete med att tillhandahålla hyr- och tvättlösningar för mattor till Elis kommun- och företagskunder. Du blir det vänliga ansiktet utåt för Elis och är ansvarig för hämtning och leverans av mattor hos våra kunder.

Ansvarsområden inkluderar:

- Hämtning och leverans av primärt mattor hos kunder.

- Skapa och upprätthålla goda kundrelationer

- Arbete inom vårt service- och distributionslag för att säkerställa leveranssäkerhet

- Självständig planering och genomförande av arbetsuppgifter

Arbetstider: Utgångspunkten är 07:00-16:00 med möjlighet till viss flexibilitet.

Anställningsform: Tjänsten är ett vikariat över sommaren från maj till och med augusti.

Start för tjänsten: Start för tjänsten är i början av maj.

Adress till arbetsplats: Fjärrviksvägen 1, 653 50 KarlstadOm Elis
Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. De skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuds deras produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är de 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och de har 25 anläggningar spridda över landet.

Som ledande företag inom cirkulära tjänster på jobbet erbjuder de textil som tjänst. Med Elis säkerställer du som kund optimal hygien, säkerhet och omsorg - och blir samtidigt del i den cirkulära omställningen. Deras textil- och hygienlösningar hjälper deras kunder ägna sig åt det som är viktigast, deras kärnverksamhet. Och samtidigt minska deras klimatpåverkan. Vägen framåt går i cirklar. Elis driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsåtaganden genom deras högt satta mål för textil, människor och klimat.Krav och egenskaper
Krav

- Minst 18 år och har minst B-körkort

- God svenska i tal och skrift


Meriterande
- Tidigare erfarenhet av servicearbete

- Tidigare erfarenhet som chaufför

Egenskaper
Elis söker medarbetare som framför allt är inriktad på att ge en utmärkt service och som alltid sätter kundens behov i första hand. I din roll som en värdefull medlem i Elis service- och distributionslag är det av yttersta vikt att du strävar efter att uppnå de gemensamma målen och ta ansvar för att säkerställa leveransens pålitlighet till kunderna. Ditt arbete kommer att vara mycket självständigt och kräva förmågan att ta stort ansvar samt att effektivt planera din arbetsdag. Eftersom ingen arbetsdag är den andra lik i den dynamiska miljö Elis verkar i, behöver du vara flexibel, problemlösande och stresstålig för att möta de utmaningar som kan uppstå längs vägen. Arbetet med att distribuera mattor är fysiskt krävande, så viktigt att du är i bra form och trivs med att arbeta fysiskt.

Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper.

Lön
Lön: Enligt kollektiv avtal, Elis är kopplade till IF MetallRekryteringsprocessen
Marketpeople har en rättvis och enkel rekryteringsprocess där du ansöker om ett jobb på vår hemsida. Efter att du skickat in din ansökan så kommer du få ett mail från hubert@hubert.ai. Hubert är vår AI chattbot som kommer att genomföra en intervju med dig. Det kommer att ta ca 10-15 minuter, genomför gärna denna så fort som möjligt för att komma vidare i processen.

De kandidater som tar sig vidare från AI-intervjun med Hubert kommer få genomföra referenstagningen. Referenstagning sker digitalt med hjälp av Refensa ( refensa.se (https://www.refensa.se/)). Du kommer få ett mail från noreply@refensa.se (https://app.teamtailor.com/companies/lIRuKSw8Z-4/jobs/2980058/edit/noreply@refensa.se) där du ombeds lägga till dina referenser. När/om du får detta mail ber vi dig även en så fort som möjligt ange dina referenser.

Slutkandidaterna efter referenstagning kommer det att genomföras en juridisk bakgrundskontroll på via Bakgrundskollen ( bakgrundskollen.se (https://bakgrundskollen.se/)). Efter att ha klarat detta steg presenteras du för Elis som själva fortsätter arbetet med rekryteringsprocessen. I Elis del av processen genomförts registerkontroll då detta är ett krav för att komma in på t.ex. förskolor. Flertalet medarbetare kommer även gå igenom en säkerhetsprövning då detta krävs för att arbeta med vissa av Elis kunder.

Ansök nu, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Marketpeople

Marketpeople är ett rekryteringsbolag med gedigen erfarenhet, branschledande AI (https://app.teamtailor.com/companies/lIRuKSw8Z-4/jobs/2918441/edit/arketpeople.se/kunskap/insikter/automation-och-ai-i-rekrytering/), stark digital närvaro & high tech. Vi levererar marknadens mest kostnadseffektiva, moderna & fördomsfria rekryteringsalternativ. Hos Marketpeople får alla sökande chansen att presentera sig och genomföra en intervju med vår AI vilket ger alla sökande samma förutsättningar.

Byggt på tiotusentals genomförda rekryteringar (https://marketpeople.se/hitta-ditt-nya-jobb/rekryteringsprocess/) och många år i kompetensförsörjningsbranschen ligger Marketpeoples spetskompetens i att skapa tids- & kostnadseffektivitet i varje rekrytering.

Enkelt uttryckt: Beyond recruitment.

Hemsida: www.marketpeople.se (https://marketpeople.se/)

Ansök nu

Kock, sommarvikarie

Kock, à la carte
Läs mer Mar 13
Välkommen till ett av Värmlands största hotell- och konferensanläggningar. Detta familjeägda hotell med 163 rum ligger i Karlstad, 3 kilometer norr om citykärnan mellan villaområden, älv, sjö, skog och E18. Här har berättelser skapats sedan sjuttiotalet, något som avspeglas i vår atmosfär och utbud. Här står alltid personlig service i fokus, dag som natt. Vi erbjuder vistelsepaket med logi, mat, konferens, event, sport och kultur. Hos oss har gäster fri parkering och tillgång till el-laddstolpar. Sommartid förvandlas hotellet till ett sommaroas för familjen med uppvärmd utomhuspool, poolbar. Vi erbjuder stora och små konferenslokaler där den största har plats för 400 personer. Totalt har vi 9 konferenslokaler.
Som kock hos oss kommer du arbeta med både á la carte-servering och bufféservering.
De egenskaper som vi värderar hos vår personal är:
Flexibel
Kreativ
Självgående

Under sommaren öppnar vi upp vår poolbar, och köket håller öppet mellan 11.00-23.00. Vi har allt ifrån boende hotellgäster, bussar, badgäster och barnfamiljer som äter hos oss.
Du ska kunna jobba i ett team och vara van att arbeta utefter HACCP, livsmedelslagar samt rutinlistor.
Vi erbjuder en visstidsanställning över sommaren med start från och med slutet av juni, till slutet av augusti. Tjänsten kommer ligga på 100%.
Vi tar enbart ansökningar via angiven mail i annonsen.
Vi har kollektivavtal och följer kollektivavtalsenliga löner.

Ansök nu

Tjänstesamordnare till samhällsviktiga kommunikationsstjänster

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Mar 13
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.
Vill du tillsammans med oss stärka samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig? Då kanske du är vår nästa kollega!

Verksamheten för Rakel och ledningssystem förvaltar och utvecklar Sveriges samhällsviktiga kommunikationstjänster och genomgår nu en spännande förändringsresa.

Vi söker ytterligare en tjänstesamordnare och utökar det team som samordnar och stödjer våra tjänster; Rakel, SGSI och WIS. 

Hos oss blir du en viktig medspelare i ett kompetent team och som support till alla våra samhällsviktiga kommunikations tjänster. Det är en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö och du kommer ingå i ett kompetent tjänstesamordnarteam.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
I rollen som tjänstesamordnarare kommer du arbeta som support till våra samhällsviktiga kommunikationstjänster. Du kommer att ha ett varierande arbete med många olika arbetsuppgifter där du stöttar hela verksamheten. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:

- Kund- och användarkontakter, kundvård, fakturahantering, beställningshantering, avtalshantering och sammanställning av underlag.
- Du upprätthåller ett stort nätverk inom och utanför myndigheten och hanterar snabba puckar och agerar problemlösare, samtidigt som du bidrar mer långsiktigt i verksamhetens förvaltningsarbete och pågående utvecklingsprojekt. 

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som har:

- eftergymnasial utbildning eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
- mycket goda kunskaper i Microsoft Office.
- erfarenhet av arbete med webbaserade system. 
- erfarenhet från service- eller kundorienterat yrken.

Det är meriterande om du har:

- erfarenhet från arbete med IT eller telekom. 
- erfarenhet av arbete med ärendehanteringssystem ex. Microsoft CRM eller Jira.
- erfarenhet av Unit4.
- erfarenhet av arbete på myndighet.

Som alla medarbetare och ledare hos oss förväntas du kunna arbeta uppdragsorienterat, utvecklingsinriktat, dialoginriktat, ha god självkännedom och bidra genom att vara ett föredöme.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/msbs-medarbetar--och-ledarkriterier/

Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du arbetar noggrant och är väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du lägger ner stor vikt vid att leva upp till dessa. Du har ett lugn tillvägagångsätt, är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Om anställningen
Vi erbjuder dig en anställning tillsvidare på heltid som inleds med en provanställning.

Din placeringsort kommer att vara Karlstad eller Stockholm och resor i anställningen förekommer.

Svenskt medborgarskap är ett krav för anställning på MSB då den innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss
På enheten för säkerhet och leveransstöd är vi idag ca 20 medarbetare och vi finns i både Karlstad och Stockholm.

Vi har aktivitetsbaserat kontor där du kan välja arbetsplats efter egna behov. Du har också möjlighet att arbeta en del av tiden på distans. Vi erbjuder dig också en möjlighet att ta ut friskvårdstimme och du får även ett friskvårdsbidrag. För dig som statligt anställd finns också förmånliga semestervillkor.

Alla vi som arbetar på MSB förväntas och ska bidra till ökad jämställdhet och likabehandling för en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.

https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Sara Leion.  Fackliga företrädare är Carl Önne Saco, Jan Herremo ST och Ann-Britt Paradis eller Leif Fröhlen SEKO. Samtliga nås via växelnumret 0771-240 240.

Välkommen med din ansökan senast den 3 april 2024.

Ansök nu

Sommarvikariat som Serviceman med B-körkort till ELIS - Karlstad ????

Distributionsförare
Läs mer Mar 13
Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Elis söker en dedikerad medarbetare som kommer att spela en central roll i distributions- och serviceteamet i Karlstad. I denna befattning som serviceman och chaufför kommer du att vara en viktig länk i vårt dagliga arbete med att tillhandahålla hyr- och tvättlösningar för mattor till Elis kommun- och företagskunder. Du blir det vänliga ansiktet utåt för Elis och är ansvarig för hämtning och leverans av mattor hos våra kunder.

Ansvarsområden inkluderar:

- Hämtning och leverans av primärt mattor hos kunder.

- Skapa och upprätthålla goda kundrelationer

- Arbete inom vårt service- och distributionslag för att säkerställa leveranssäkerhet

- Självständig planering och genomförande av arbetsuppgifter

Arbetstider: Utgångspunkten är 07:00-16:00 med möjlighet till viss flexibilitet.

Anställningsform: Tjänsten är ett vikariat över sommaren från maj till och med augusti.

Start för tjänsten: Start för tjänsten är i början av maj.

Adress till arbetsplats: Fjärrviksvägen 1, 653 50 KarlstadOm Elis
Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. De skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuds deras produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är de 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och de har 25 anläggningar spridda över landet.

Som ledande företag inom cirkulära tjänster på jobbet erbjuder de textil som tjänst. Med Elis säkerställer du som kund optimal hygien, säkerhet och omsorg - och blir samtidigt del i den cirkulära omställningen. Deras textil- och hygienlösningar hjälper deras kunder ägna sig åt det som är viktigast, deras kärnverksamhet. Och samtidigt minska deras klimatpåverkan. Vägen framåt går i cirklar. Elis driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsåtaganden genom deras högt satta mål för textil, människor och klimat.Krav och egenskaper
Krav

- Minst 18 år och har minst B-körkort

- God svenska i tal och skrift


Meriterande
- Tidigare erfarenhet av servicearbete

- Tidigare erfarenhet som chaufför

Egenskaper
Elis söker medarbetare som framför allt är inriktad på att ge en utmärkt service och som alltid sätter kundens behov i första hand. I din roll som en värdefull medlem i Elis service- och distributionslag är det av yttersta vikt att du strävar efter att uppnå de gemensamma målen och ta ansvar för att säkerställa leveransens pålitlighet till kunderna. Ditt arbete kommer att vara mycket självständigt och kräva förmågan att ta stort ansvar samt att effektivt planera din arbetsdag. Eftersom ingen arbetsdag är den andra lik i den dynamiska miljö Elis verkar i, behöver du vara flexibel, problemlösande och stresstålig för att möta de utmaningar som kan uppstå längs vägen. Arbetet med att distribuera mattor är fysiskt krävande, så viktigt att du är i bra form och trivs med att arbeta fysiskt.

Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper.

Lön
Lön: Enligt kollektiv avtal, Elis är kopplade till IF MetallRekryteringsprocessen
Marketpeople har en rättvis och enkel rekryteringsprocess där du ansöker om ett jobb på vår hemsida. Efter att du skickat in din ansökan så kommer du få ett mail från hubert@hubert.ai. Hubert är vår AI chattbot som kommer att genomföra en intervju med dig. Det kommer att ta ca 10-15 minuter, genomför gärna denna så fort som möjligt för att komma vidare i processen.

De kandidater som tar sig vidare från AI-intervjun med Hubert kommer få genomföra referenstagningen. Referenstagning sker digitalt med hjälp av Refensa ( refensa.se (https://www.refensa.se/)). Du kommer få ett mail från noreply@refensa.se (https://app.teamtailor.com/companies/lIRuKSw8Z-4/jobs/2980058/edit/noreply@refensa.se) där du ombeds lägga till dina referenser. När/om du får detta mail ber vi dig även en så fort som möjligt ange dina referenser.

Slutkandidaterna efter referenstagning kommer det att genomföras en juridisk bakgrundskontroll på via Bakgrundskollen ( bakgrundskollen.se (https://bakgrundskollen.se/)). Efter att ha klarat detta steg presenteras du för Elis som själva fortsätter arbetet med rekryteringsprocessen. I Elis del av processen genomförts registerkontroll då detta är ett krav för att komma in på t.ex. förskolor. Flertalet medarbetare kommer även gå igenom en säkerhetsprövning då detta krävs för att arbeta med vissa av Elis kunder.

Ansök nu, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Marketpeople

Marketpeople är ett rekryteringsbolag med gedigen erfarenhet, branschledande AI (https://app.teamtailor.com/companies/lIRuKSw8Z-4/jobs/2918441/edit/arketpeople.se/kunskap/insikter/automation-och-ai-i-rekrytering/), stark digital närvaro & high tech. Vi levererar marknadens mest kostnadseffektiva, moderna & fördomsfria rekryteringsalternativ. Hos Marketpeople får alla sökande chansen att presentera sig och genomföra en intervju med vår AI vilket ger alla sökande samma förutsättningar.

Byggt på tiotusentals genomförda rekryteringar (https://marketpeople.se/hitta-ditt-nya-jobb/rekryteringsprocess/) och många år i kompetensförsörjningsbranschen ligger Marketpeoples spetskompetens i att skapa tids- & kostnadseffektivitet i varje rekrytering.

Enkelt uttryckt: Beyond recruitment.

Hemsida: www.marketpeople.se (https://marketpeople.se/)

Ansök nu

Ekonom som vill arbeta med ERP-system till Lesjöfors huvudkontor i Karlstad

Controller
Läs mer Mar 13
Om rollen

Nu söker vi dig som vill ingå i vår M3grupp där vi tillsammans med koncernbolag och övriga funktioner inom IT driver Lesjöfors ERP system framåt. I rollen ingår att stötta användare i deras arbete med M3, utveckla nya lösningar inom ekonomiområdet samt delta i implementeringsprojekt av systemet primärt i Europa men även Asien och Amerika. Arbetet sker ofta i projektform där du deltar med eget arbete i olika roller eller har ansvar för styrning av konsulter. Placeringen är på vårt huvudkontor i Karlstad.

Arbetsuppgifter

- Driva projekt inom M3 inom Finans i huvudsak

- Utveckla arbetsprocesser inom M3 och andra tillhörande stödsystem

- Medverka vid implementationer och utrullningar inom Lesjöforskoncernen

- Utbilda användare på alla nivåer

- Ansvara för delar av Lesjöfors struktur i ERP lösningen

- Support till användare

- Medverka i kontakten mellan IT och affärsdelarna i koncernen

- Driva Mediusprojekt och supportera våra användare inom digital hantering av leverantörsfakturor.

Om dig

Som person är du kommunikativ, självgående och lösningsorienterad. Med din analytiska förmåga tar du dig an arbetsuppgifter på ett pragmatiskt sätt. Vi ser även att du trivs med att leda andra människor och driva projekt framåt.

Krav för tjänsten

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller likvärdig arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet från industriföretag

- Erfarenhet från redovisning och bokslut

- Tidigare erfarenhet av affärssystem

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande är om du har

- Vana av projektledning och projektarbete

- Tidigare erfarenhet från att arbeta med M3

- Tycker det är intressant att leda projekt med människor från olika länder och kulturer

- Jobbat i en internationell miljö

Resor i tjänsten förekommer, främst inom Europa.

I rekryteringen lägger vi hög vikt vid dina personliga egenskaper och kognitiva förmåga.

Om oss

Lesjöforskoncernen erbjuder det bredaste utbudet av fjädrar och banddetaljer till kunder inom olika branscher över hela världen. Med en unik kompetens inom högteknologiska, kundanpassade lösningar och en flexibel tillverkningskapacitet är Lesjöfors den främsta partnern för alla fjäderbehov. Vårt uppdrag är att vara en pålitlig partner inom områden där vi kan bidra med vår kompetens, kunskap och kostnadseffektiva produktion av fjädrar och bandkomponenter.

Vi är stolta över vårt svenska arv och vår historia som startade redan 1675. Fjädertillverkningen startade 1852. Idag ägs koncernen av Beijer Alma, ett börsnoterat bolag på Stockholmsbörsen. Vår koncern består av närmare 50 tillverknings- och försäljningsbolag i 21 länder. Som en långsiktig och engagerad fjäderinnovatör fortsätter koncernen att växa med god lönsamhet, både organiskt och genom förvärv.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta linus.westling@testhuset.com eller elin.skau@testhuset.com

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 8 april.

Ansökningar kommer bearbetas efter ansökningstidens slutdatum.

Placering: Karlstad

Ansök nu

Systemspecialist inom Katalogtjänst

Drifttekniker, data
Läs mer Mar 13
Länsstyrelsernas IT-avdelning är i en spännande utvecklingsfas där digitalisering, innovativa lösningar och säkerhets- och beredskapsfrågor är i fokus.

Vår IT-miljö är omfattande och varierande. Den innefattar allt från modern infrastruktur till system som vi utvecklar själva. Framför allt kommer våra idéer hela samhället till nytta. Det ger en alldeles speciell känsla som är svår att slå.

Länsstyrelsernas verksamhet har en stor bredd och verkar inom områden som är högst aktuella i dagens samhälle. Digitalisering är en stark drivkraft för länsstyrelserna där IT ofta har en nyckelroll i att realisera behoven.

Länsstyrelsernas IT-avdelning är nationell och jobbar för samtliga 21 länsstyrelser i Sverige.

Arbetsbeskrivning


Länsstyrelsernas IT-avdelning söker en systemspecialist för arbete inom funktionen Katalogtjänst & Identitetshantering. Här ligger fokus på att skydda och upprätthålla en hög säkerhetsnivå kring vår grundläggande infrastruktur och alla identiteter. Inom tjänsten använder vi verktyg som stödjer enkel inloggning, multifaktorautentisering, behörighetsstyrning, övervakning och riskhantering.

Som systemspecialist i tredje linjen ansvarar du, tillsammans med ditt team för att våra lösningar inom Plattformsdrift utvecklas och hanteras på ett effektivt sätt genom innovation, automation och kontinuerliga förbättringar. Ny teknik känns spännande och du ges möjlighet att utforska samt delta i att skapa nya lösningar och funktioner inom ditt fokusområde.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Designa och implementera lösningar för våra tekniska komponenter angivna under krav och meriterande.
- Agera expertstöd med fokus på teknisk infrastruktur och föra dialoger med övriga funktioner inom länsstyrelsen.

Din roll:

I rollen kan det på sikt ingå huvudansvar för en eller flera tekniska plattformar inom området där du ger stöttning till dina kollegor i andra och tredje linjen. Du har en djup förståelse och erfarenhet av hur man designar och implementerar lösningar inom området och brinner för att driva utvecklingen framåt. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med kompetenta och engagerade kollegor med ansvar för design, drift och förvaltning av vår infrastruktur.

Länsstyrelsernas IT-avdelning finns över hela landet. Placeringsort är Göteborg, Karlstad, Vänersborg, Mariestad, Luleå eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med goda möjligheter till distansarbete del av arbetstiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

- kunskaper inom Microsoft AD, Group policys
- kunskap inom Powershell
- erfarenhet av att hantera Windows Server 2016–2022
- förmåga att systematiskt felsöka och optimera befintliga system, genom att till exempel förstå och analysera loggfiler och eventloggar
- lätt att lära och ta till dig ny teknik, samt tar ansvar för en ständig omvärldsbevakning för att hålla dig uppdaterad
- goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har:

- erfarenhet av Windows File, DFS
- erfarenhet av säkerhetsarbete, exempel SIEM, penetrationstester, PAM etc.
- kunskaper kring Azure AD, AAD Connect och Office 365
- kunskap inom automatiserad identitets- och behörighetshantering (IAM/IGA)
- kunskap inom HSM/PKI
- förståelse av DNS/DHCP/Nätverk
- erfarenhet av ITIL.

Personliga egenskaper

Som person har du god samarbetsförmåga och vi ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har en väl utvecklad förmåga att kommunicera med andra. 
Du har lätt att lära och ta till dig ny teknik, samt tar ansvar för en ständig omvärldsbevakning för att hålla dig uppdaterad. För att lyckas väl i tjänsten behöver du vara strukturerad i ditt arbete. Du planerar, organiserar och prioriterar din arbetsdag på ett effektivt sätt. Du har förmåga att analysera information, se samband och mönster. Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länens befolkning.

https://play.mediaflowpro.com/ovp/16/50FERBAIT9

Övrig information

Du söker jobbet via denna länk:https://lansstyrelsen.varbi.com/se/what:job/jobID:710702/
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningen kan komma att inledas med provanställning sex månader.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetenhet. Säkerhetsprövning enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) kommer att genomföras innan vi fattar beslut om anställning. Läs mer om säkerhetsprövning Personalsäkerhet - Säkerhetspolisen (sakerhetspolisen.se)

Vi har valt rekryteringskanaler och vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag.

Din ansökan blir en allmän handling när du söker tjänster hos oss. Därför är det viktigt att du med skyddade personuppgifter inte registrerar dig via vårt rekryteringssystem. Posta din ansökan till HR-enheten, Länsstyrelsen Västra Götaland, 403 40 Göteborg. Delge inte några känsliga uppgifter i din ansökan men ange någon form av kontaktuppgift så att vi kan kontakta dig om du är aktuell för tjänsten. Vid frågor, ta kontakt med HR via e-post hr.vastragotaland@lansstyrelsen.se

Ansök nu

Cafépersonal till Café Källan, Sunstabadet

Kallskänka
Läs mer Mar 13
Beskrivning
Sundstabadet är en modern anläggning som ger gästerna möjlighet att leka, träna och njuta.

Vi bidrar till möjligheter för karlstadsborna att ta del av ett varierat utbud, med olika aktiviteter som i förlängningen bidrar till ett friskare och hälsosammare liv. Våra besökare ska få en minnesvärd upplevelse och känna sig trygga när de besöker oss.

Vi är till för karlstadsborna. Självklart ser vi till att våra besökare får den bästa servicen och möts av en ren och fräsch anläggning. Det är du som tillsammans med övriga kollegor på Sundstabadet levererar detta till våra gäster.

Anläggningen är öppen 360 dagar per år från tidig morgon till sen kväll, vilket innebär varierande arbetstider.

Nu söker vi dig som vill bidra till att våra gäster får en fantastisk upplevelse och har talang för att skapa en välkomnade atmosfär. Vi vill göra varje arbetsdag så trevlig som möjligt för våra cafégäster och vi eftersträvar också alltid ett bra teamwork bland medarbetarna och att ha trevligt medan vi arbetar.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare i vårt café på Sundstabadet ansvarar du för att det finns ett utbud till våra besökare, allt från lättare mat till bakverk.

Vi söker nu cafépersonal till Sundstabadets cafeteria - Kafé Källan. Tjänster är ett vikariat under 1 år. I tjänsten ingår alla i restaurang och café förekommande arbetsuppgifter. Du kan och vill även gärna utföra kassaarbete, försäljning av mat, diskning och städning.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av restaurangbranschen och gärna relevant yrkesutbildning som kock eller kallskänka Vi ser även att du har kassa- och datorvana.

Är du noggrann och har känsla för vikten av ordning och reda i ett kök, samt alltid sätter gästen i fokus - då passar du bra in hos oss! Periodvis har vi besökstoppar, framför allt under helger och lov, därför är det önskvärt att du som söker till oss har en hög stresstålighet och servicekänsla.

Tjänsten är schemalagd över verksamhetens öppettider.

Välkommen med din ansökan!

 

Om Karlstads kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alsters herrgård – Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, Skaparverkstan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.

Sundstabadet erbjuder något för alla. Här finns en badupplevelse oavsett om man vill BADA eller NJUTA. Sundstabadet är en av landets största badanläggningar med närmre 400 000 inpasseringar årligen. Verksamheten är öppen 360 dagar per år. Våra målgrupper är alla Karlstadsbor såväl allmänhet som skolelever och föreningsliv samt besökare till Karlstad.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta under sommaren!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 13
Går du i tankarna att testa något nytt? Vill du planera din sommar i god tid?
Vi söker just nu sjuksköterskor inom hemsjukvård, SÄBO, öppenvård & primärvård som kan arbeta under sommaren.
Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll.
Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!
Period
1 juni - 31 augusti
Schema
Rotation
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan.
Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.
Om oss
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.
Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt!
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.
#jobbjustnu

Ansök nu

Vacant Sverige söker sjuksköterskor till sommaruppdrag 2024!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 13
Om jobbet
Vill du jobba som konsult hos våra kunder under sommaren 2024?
Vacant Vårdbemanning expanderar kraftigt i Sverige och söker fler flexibla och kompetenta sjuksköterskor för uppdrag hos våra kunder i hela landet.
Vi söker erfarna sjuksköterskor till uppdrag på sjukhus, vårdcentral och/eller inom äldreomsorgen.
Du blir anställd av oss i vårt svenska bolag, Vacant Vårdbemanning AB, och sedan uthyrd till våra kunder.
Är du legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens? Välkommen med din ansökan, vi matchar din kompetens med uppdrag efter dina önskemål!
Möjligheter att arbeta i hela Skandinavien finns.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet
- är van vid självständigt arbete
- är flexibel
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt god samarbetsförmåga

Företagsbeskrivning
Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.
Vi etablerades i Sverige 2019 och ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i branschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000.

Om företaget
- Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens.
- Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
- Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
- Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
- För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning. Max 3000:-/år.
- Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer!

Ansök nu

Kommunikatör

Telefonförsäljare
Läs mer Mar 13
Connecting Carlstad startade år 2017 med målbilden att vara ett utav de konkurrenskraftigaste företagen i branschen.
På Connecting Carlstad hamnar du oss en arbetsgivare som sätter sina anställda, kunder, och uppdragsgivare i fokus och vi arbetar ständigt med att utveckla våra medarbetare gällande kvalité, teamkänsla, säljteknik, budgethantering m.m.
I rollen som kommunikatör kommer du främst att förmedla våra uppdragsgivares produkter och tjänster över telefon. Vi lägger väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker efter dig som är social och driven samt har en stark vilja till att ständigt utvecklas.
Vi arbetar även med kundservice och du har väldigt goda möjligheter till att utvecklas internt inom företaget.
Vi erbjuder dig:
* En fast månadslön + provision
* En attraktiv bonusmodell
* Arbeta med marknadsledande varumärken
* Nya och fräscha lokaler
* Säljtävlingar
* En bra start i din försäljningskarriär
* Utbildning och coachning av erfarna ledare
* Ett härligt och positivt arbetsklimat
* Eget ansvar med budgethantering


Arbetstider:
Dagtid: måndag till fredag
Välkommen att söka tjänsten genom att söka via att skicka CV + personligt brev till jobba@connectingcarlstad.se

Ansök nu

Vi söker säljare till Albrekts guld i Karlstad

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 13
Vi söker säljande lagspelare till Albrekts guld med placering i Karlstad!
 
Är du en driven säljare med erfarenhet av försäljning som sätter kunden i fokus och gör det lilla extra för att överträffa deras förväntningar? – Då har du hittat rätt!
 
Som säljare hos oss sätter du en ära i att överträffa kundens förväntningar avseende bemötande, produkt, pris samt butiksmiljö. Du ser merförsäljning som ett naturligt sätt att skapa mervärde för våra kunder.
Vi erbjuder en roll i ett engagerat team som tillsammans jobbar för att nå butikens uppsatta mål. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och att du drivs av det personliga mötet. Att du har en positiv inställning, erfarenhet av försäljning samt att du gillar att jobba i ett högt tempo är en förutsättning för att lyckas i rollen.
 
Tjänsten är en Tillsvidareanställning 4 tim/v som inleds med 6 månaders provanställning.
 
Tillträde enligt överenskommelse
 
Låter detta intressant är Du välkommen med din ansökan! Vi kallar till intervju löpande, varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag!


Golden Heights koncernen där Iduna AB ingår med butikskedjorna Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av guld, silver och bijouterier med klockor och presentartiklar som komplement.
Idag är IDUNA representerade över hela Sverige genom Guldfynd med 117 butiker, Hallbergs Guld med 33 butiker och Albrekts Guld med 39 butiker. Sedan 2015 ingår även Lyxxa på Väla Helsingborg i koncernen

Golden Heights koncernen har ca 1465 anställda inklusive anställda på deltid. Omsättningen var 2020 ca 1.6 miljarder kronor.

Koncernbolaget i Finland består av Kultajousi med 70 butiker samt Westerback och Alexander Tillander med vardera en butik.

Ansök nu

Kalkylator EL

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Mar 13
Drivs du av ständig utveckling och trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik? Hos oss på Bravida blir du en del av ett team av teknikexperter som levererar arbete av högsta kvalitet. Vi tar oss an utmaningar som få andra företag kan matcha. Nu söker vi en Kalkylator inom EL till Karlstad! Bli en del av vårt framgångsrika team och hjälp oss ta avdelningen till nya höjder. Välkommen med din ansökan!

Ditt nya jobb

Här är din chans att bli en viktig del av Bravida, där du som kalkylator kommer vara hjärnan bakom våra framgångsrika projekt inom elinstallation. Från första skiss till sista anbudsförslag kommer du sätta din prägel på varje detalj.

Dina huvuduppgifter inkluderar bland annat:


• Skapa en stadig grund för lönsamma projekt
• Analysera förfrågningsunderlag för att hitta risker och möjligheter, och säkerställa en korrekt projektbudget
• Förhandla avtal och medverka i anbudsprocessen
• Stödja projektledare med inköp och prognosarbete
• Bidra till vår strategiska tillväxt

Här blir du en del av en expanderande och välfungerande verksamhet. Du kommer ha möjlighet att driva utvecklingen av kalkylarbetet och inköp, och skapa de perfekta förutsättningarna för framgångsrika affärer och projekt.

Ditt nya team

Berätta om teamet, hur kan en dag se ut etc.

Vi söker dig som


• Tidigare arbetat med kalkyl och har några års erfarenhet
• Har goda kunskaper inom projektekonomi samt entreprenadjuridik
• Innehar B-körkort

Tidigare erfarenhet som elektriker, projektledare eller entreprenadingenjör är meriterande.

Som person trivs du med affärsmässiga lösningar och är självgående i ditt arbetssätt. Du är välorganiserad och noggrann med gott ordningssinne. Som person är du engagerad, samarbetsvillig och förtroendegivande. Du trivs med att arbeta på ett strukturerat arbetssätt och är uthållig.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 30 april 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter.
Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se
.

www.Bravida.se

Ansök nu

Ledande montör EL

Ledande montör, el
Läs mer Mar 13
Är du en serviceinriktad och engagerad EL-montör med ledaregenskaper? Vill du dessutom arbeta på ett branschledande företag som främjar utveckling? Då kan Bravida ha jobbet för dig! Nu söker vi en Ledande montör till vårt EL-team i Karlstad. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt om varar i flera år och små, korta uppdrag. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kontrollanter, leverantörer och medarbetare. Du arbetar självgående och är ansvarig för att varje uppdrag utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Ingen dag är den andra lik!

Som ledande montör har du, tillsammans med våra projektledare, utförandeansvar för våra projekt. Du tillsammans med projektledaren svarar för utförandet, bemanningen och att den löpande arbetsprocessen följs. Mer konkret kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att:


• Leda, inspirera och driva medarbetare framåt
• Inköp av material till installationerna
• Planera arbetet och den dagliga bemanningen och produktionen för pågående projekt
• Rapportera fortlöpande till projektledaren
• Utveckla och bevara relationer med beställare och slutkund
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Vi på Bravida kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Ditt nya team

Berätta om teamet, hur kan en dag se ut etc.

Vi söker dig som


• Är utbildad elektriker och har giltigt ECY certifikat
• Tidigare arbetat inom EL-yrket i minst 3 år
• Innehar B-körkort
• Har datakunskap i de vanligaste programmen

Erfarenhet av arbete som ledande montör eller dokumenterad ledarskapsutbildning är starkt meriterande.

Som person är du motiverad och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. För att trivas i rollen ser vi att du är trygg i dig själv och i ditt ledarskap, har god förmåga att överblicka projekten och agera därefter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 30 april 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter.
Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se
.

www.Bravida.se

Ansök nu

Sjuksköterskor till våren/sommarens vaccinationsbussar i Karlstad

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 13
Till våra vaccinationsbussar söker vi legitimerade sjuksköterskor för att vaccinera mot TBE, bältros samt difteri, kikhosta och stelkramp (grundskydd). Ett trevligt och omväxlande arbete under dagtid vardagar och helger under perioden april till september 2024. Perfekt tillfälle att under en period komma ut och prova på något nytt!

Vaccinationsbussen kommer att besöka förbokade platser där Drop-in vaccinering erbjuds. Som vaccinatör arbetar du mestadels tillsammans med en informatör som har hand om den första kundkontakten samt betalningen. Under perioden arbetar du med skiftande informatörskollegor.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du vaccinerar vuxna och barn i bussarna. Du registrerar vaccinationerna i journalsystemet MittVaccin samt har koll på lagerhållning och inventering. Det ingår också att informera varje kund vad som gäller vid en vaccination samt om kommande doser, och att hjälpa till att reda ut eventuella frågetecken. Du rapporterar till närmsta chef eller jouransvarig.

Exempel på arbetsuppgifter är att:

- Inventera och se till att det finns tillräckligt med förbrukningsmaterial i bussen
- Vaccinera intramuskulärt
- Journalföra vaccinationer i MittVaccin och fylla i vaccinationskort åt kunderna
- Informera och hjälpa kunder inför och under vaccination


Öppettider för vaccination:

Arbetspassen börjar 1-1,5h innan vaccinationen börjar och avslutas 0,5-1,5h efteråt (tiden avgörs utifrån den plats vaccinationen är på).

April: kl. 15.00-18.00 (helger: kl. 12.00-15.00)

Maj: kl. 15.00-18.00 (helger: kl. 12.00-15.00)

Juni: 1-15/6: kl. 15.00-18.00 (helger: kl. 12.00-15.00)

Juni : 16-31/6: kl. 13.00-17.00 (helger: kl. 11.00-15.00)

Juli: kl. 13.00-17.00 (helger: kl. 11.00-15.00)

Augusti: 1-15/8: kl. 13.00-17.00 (helger: kl. 11.00-15.00)

Augusti: 15-31/8: kl. 15.00-18.00 (helger: kl. 12.00-15.00)

Röda dagar helgöppettiderKvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och har ett positivt bemötande.

- Du är legitimerad sjuksköterska
- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

- Du ser vikten av vaccinationer, och vill bidra till att förebygga sjukdom

- Du känner dig trygg med att hantera många kundmöten
- Du är flexibel och kan anpassa ditt arbetstempo för att kunna hålla en jämn, hög servicenivå
- Du har en god förmåga att arbeta självständigt och i team


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av vaccinationer. Har erfarenhet av att arbeta i journalsystemet MittVaccin samt B-körkort och god körvana.

Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi erbjuder dig fenomenala kollegor, kollektivavtal, och tjänstepension.

Som sjuksköterska får du möjligheten att se många nya platser samt får ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor. Du ges möjlighet att styra över ditt eget schema.Övrig information

Säsongsperiod: april- september 2024 (det går bra att arbeta delar av perioden)

Omfattning: Allmän visstidsanställning, ca 6-40 timmar/vecka. Arbetstiden varierar beroende på plats. Arbetet föreligger på dagtid måndag-söndag.

Lön: Timlön samt OB och tjänstepension tillkommer enligt kollektivavtal.

Observera att vaccinationsbussarna är en helt rökfri arbetsplats.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Ansök nu

Receptionist Scandic Karlstad City, deltid ca 75%

Hotellreceptionist
Läs mer Mar 13
Nu söker vi en Receptionister till Scandic Karlstad City för sommaren.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen?

Du som arbetar i receptionen är ansvarig för att våra gäster får service i världsklass. Du är spindeln i nätet som ser till att gästen alltid är i fokus. Du är den som går igenom ankomstlistan och lägger tid på detaljerna. Ser till att gästens önskemål uppfylls. Du har alltid ett leende på läpparna och en kreativ lösning i bakfickan. Du löser det mesta och är en stjärna på att vända en missnöjd gäst till en nöjd gäst. Din arbetsplats är vår lobby. För det är där du möter flest gäster. I ansvarsområdet ingår även administrativt arbete, säkerhetsarbete och arbete med försäljning.

Arbetet i receptionen innebär att checka in och ut hotellets gäster, hälsa välkommen och ge gästen den information den behöver om sin vistelse. Du hanterar bokningar i systemet Opera Cloud och hanterar administrativa uppgifter runt gäster och säkerhet. Allt arbete sker med gästnöjdhet och försäljning i fokus.

Hotellet har öppet dygnet runt och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i skift (förmiddagar, eftermiddagar och helger).

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har en väl utvecklad social förmåga och är kapabel att hantera att det händer många olika saker samtidigt. Det är mycket viktigt att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Du har också vana och kunskap i att arbeta med dator som arbetsredskap.

Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Information om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid för sommaren. Vi söker receptionister som jobbar dag / kväll.

Vi söker även nattreceptionister. Skriv gärna en notering i din ansökan om du är intresserad av att jobba dag / kväll eller natt.

Upplärnning sker under maj-juni & sommarvikariaten startar i början av sommaren.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa mer om vår kultur, vad tjänsten innebär och om våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Housekeeper Scandic Karlstad City, deltid 75%

Hotellstädare
Läs mer Mar 13
Nu söker vi en housekeeper till Scandic Karlstad City.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen?

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard avseende helt och rent och ser till att våra gäster få en ”wow-känsla” när de kliver in på hotellet och i sitt hotellrum. I rollen ingår bland annat att städa hotellrum, korridorer, pentry samt allmänna utrymmen. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler, hanterar tvätt och fyller på våra förråd.

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och ha ett öga för detaljer. Det är viktigt att du har en god fysik, är flexibel och har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega. Du har tidigare vana från städyrket, gästbemötande och kan kommunicera på svenska. Då vi använder Ipads behöver du ha viss datorvana. Tidigare erfarenhet från hotell är meriterande.

Information om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på deltid 1 april-31 augusti.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa mer om vår kultur, vad tjänsten innebär och om våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Hemglass i Karlstad söker säljare

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Mar 13
En barndomsdröm för många.
Jobba extra i en Hemglassbil!
Hos oss jobbar duktiga och arbetsglada människor!
Vi söker dig som drivs av att sprida glädje till andra, är självständig i ditt arbetssätt, rapp i handling och tanke, alltid sätter kunden i fokus OCH vill ha det glassigaste extrajobbet på marknaden!
Vi söker dig som ofta kan hoppa in vid kort varsel men ändå ha några fasta turer i månaden. Vi vill att du som vill jobba extra hos oss har en tillgänglighet under vår primetime!
Vardagar ca kl 15.30-20,00
Helg ca kl 12,00-17.00
Du kommer ingå i vår "vikariebank" där du själv kan tacka ja eller nej till pass som vi erbjuder.
Hos oss jobbar vi lösningsorienterat och vi strävar alltid efter att lyckas!
Vi söker dig som förstår att din egen insats i arbetet gör stor skillnad för din dagliga försäljning. Vi söker dig som har mycket positivitet och glädje att dela med dig av varje dag till våra kunder.
Krav för tjänsten
B- körkort
God svenska i tal och skrift
Att du är positiv och visar arbetsglädje
Viljan att lära och utvecklas
Att du drivs av att jobba målinriktat och självständigt.
Du ser möjligheter i stället för problem
Du som person är pålitlig och ansvarstagande.Vi lägger stor vikt vid vem du är som person och viktiga nyckelord för din karaktär ska vara lojalitet, kommunikativ, teamplayer, serviceminded, positivitet.
Viljan att lyckas, utvecklas och ett glatt humör är nyckeln till framgång hos oss!
Erfarenhet av försäljning och kundservice är en merit men inget krav.
Hos oss har du en timlön plus en provisionsmöjlighet.
Eftersom vi utbildar internt ser vi mer till din personliga lämplighet före tidigare erfarenheter.
Vi tar gladeligen mot ansökningar av alla kön, etnicitet och tro.
Tillsättning av tjänsten sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Du bör kunna starta din anställning omgående.
Mer information om jobbet hittar du via länken https://hemglass.se/jobba-hos-oss/
#jobbjustnu

Ansök nu

Vikarierande assistent

Personlig assistent
Läs mer Mar 13
Nu söker vi på Glaucus Assistans sommarvikarier till våra verksamheter.
Vi kan erbjuda sommarschema i varierande utsträckning under juni, juli och augusti. Det finns också även möjlighet att fortsätta jobba extra kvällar och helger året om.
Ett perfekt sommarjobb/extrajobb för dig som är minst 18 år, har ett genuint intresse av att arbeta med människor och vill underlätta vardagen för någon annan. Du behöver vara lyhörd och respektera en annan människas sätt att leva sitt liv. Vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Skicka gärna in en ansökan tillsammans med ett cv till:
info.karlstad@glaucusasssitans.se
Urval sker löpande så ansök snarast.

Ansök nu

IT-samordnare, Karlstad

IT-samordnare
Läs mer Mar 13
Arbetsplatsbeskrivning:
Är du redo för en större uppgift? Till sektionen Leveranssamordning söker Polismyndigheten nu en strukturerad och kommunikativ IT-samordnare med placeringsort i Karlstad. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. IT-avdelningen består för närvarande av ca 1300 anställda som ansvarar för all IT som används av myndighetens ca 37 000 anställda. Vårt kontor är beläget i Karlstad där vi erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån upp till två dagar i veckan.
Sektionen Leveranssamordning har ett helhetsansvar för införande och leverans av ny teknik, där fokus ligger på koordinering och samordning. Vi arbetar både enskilt och i team, våra uppdrag är av varierande storlek och kan innebära IT-samordning i ett nytt polishus, i förändringar av befintliga lokaler eller vid införande av nya system och verktyg för att utveckla och förbättra det polisiära arbetet både strategiskt och ute i fält. Som anställd på IT-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden och en möjlighet att göra skillnad på riktigt.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som IT-samordnare kommer du att ansvara för planering och samordning av våra leveranser. Det innebär att du är navet i vår verksamhet mot våra kontaktpunkter, dvs övriga IT-avdelningen, produktägare, entreprenörer, verksamheten, andra myndigheter samt externa leverantörer. Du ser till att förutsättningar finns för våra tekniker att kunna genomföra leveranserna till verksamheten. För att lyckas med detta krävs ett gott samarbete med gruppchefer och tekniker. Resor förekommer i arbetet.
Kvalifikationer:
Detta är en möjlighet för dig som har:
Relevant gymnasial eller eftergymnasial IT-teknisk utbildning, alternativt motsvarande förvärvad erfarenhet som Polismyndigheten bedömer som likvärdig
Minst ett års relevant dokumenterad erfarenhet av arbete som innefattat uppdrag av samordnande/planerande karaktär inom IT-tekniska projekt
Erfarenhet av implementering av fastighetsnät och arbete med IT-teknisk infrastruktur
Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och god datorvana
God förmåga att uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift

Anställningen kräver svenskt medborgarskap och B-körkort (med god vana av att köra bil).
Det är meriterande om du även har:
Erfarenhet av att delta i förändrings- och utvecklingsarbeten
Erfarenhet av arbete med säkerhetssystem, larm- och passersystem
Erfarenhet av agilt arbetssätt
Erfarenhet av Jira, Confluence eller motsvarande

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och engagerad med ett starkt driv. Som person är du noggrann, strukturerad, lojal och pålitlig. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är proaktiv och har ett serviceinriktat förhållningsätt till verksamheten, kollegor, chefer och andra som berörs. Du ska ha ett stort allmänt tekniskt intresse och vara nyfiken på att ständigt lära dig mer inom ditt kompetensområde. Du behöver också ha en god kommunikativ förmåga och vara en lagspelare som kan hantera många kontaktytor samt ha god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontaktpersoner
Har du frågor om uppdraget eller rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt via, tfn 010-564 09 73
Övrig information:
I denna rekrytering görs löpande urval.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Karlstad
Arbetstid: Heltid, flextid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Handläggare, IT-samordnare
I ditt CV och personliga brev önskar vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer och meriter kopplat till aktuell rekrytering. Du kan se den kompletta kravprofilen i jobbannonsen. De uppgifter du lämnar i samband med din ansökan kan användas för att kontakta dig, få information och kallelser samt eventuella anställningshandlingar.
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via e-post till jobb.na@polisen.se senast den 10/4 2024. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via den mailadress som anges i annonsen. Märk din ansökan med referensnummer A150.951/2024 i mailets ärendemening.
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering
Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
För fullständig annons och information se: https://polisen.se/jobb-och-utbildning/lediga-jobb/2024/mars/it-samordnare-karlstad/
Varmt välkommen med din ansökan!
#LI-Hybrid

Ansök nu

KAMIC söker en engagerad hållbarhetssamordnare

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Mar 13
Brinner du för miljö- och hållbarhetsfrågor och är strukturerad & analytisk. Då har vi jobbet för dig!

Då KAMIC:s ordinarie medarbetare kring hållbarhetsfrågor nu ska vara föräldraledig söker de en hållbarhetssamordnare till kvalitets- och miljöfunktionen.

KAMIC erbjuder ett vikariat med spännande och utmanande arbetsuppgifter, där man tillsammans arbetar för att öka hållbarhetsnivån inom företaget. Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du vara rätt person för den här tjänsten hos oss, med placering på huvudkontoret i Karlstad.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, där du kommer att bli anställd av oss på Poolia men arbetar ute hos KAMIC.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - så vänta inte med din ansökan.


Om tjänsten
I din roll som hållbarhetssamordnare kommer du att arbeta nära produkt- och inköpsavdelningen i arbetet med att utforma, utvärdera, administrera och följa upp hållbarhetsfrågor utifrån kundkrav, lagkrav, direktiv och UN 2030 Agenda for Sustainable Development.

Som hållbarhetssamordnare är det viktigt att känna till verksamhetens gällande lagar och med omvärldsanalys ansvara för att KAMIC följer lagar men även utvecklingen inom området och utifrån detta sprida information inom organisationen och verka för ett miljömedvetande i organisationens olika processer och hos alla medarbetare.

Tjänsten innebär också att du hjälper organisationen i arbetet med kemikalielagstiftningen och du är en del i arbetet med att stärka hållbarhetsarbetet hos KAMIC:s leverantörer. En viktig del i arbetet är att ta fram hållbarhetsinformation för KAMIC:s produkter och leverantörers tillverkning.

I rollen ingår också att vara en viktig del i organisationens arbete med att utforma ett arbetssätt där befintliga processer ska utvecklas utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Operativt arbete genom att vara i kontakt med kunder och leverantörer i syfte att ta fram underlag och dokumentation kopplat till miljö och hållbarhet.
- Aktivt arbete utifrån de verksamhetssystem KAMIC är certifierade enligt, samt kontinuerligt arbete utifrån lagkrav, kundkrav och KAMIC:s egna interna krav.
- Arbete med REACH, SCIP, RoHS, konfliktmetaller, etc.
- I samråd med ledning utforma KAMIC:s riktlinjer och strategier för hållbar utveckling.
- Leverantörsbedömning av ny leverantör ur ett hållbarhetsperspektiv inkluderat miljö, social och etisk hänsyn.
- Löpande värdering av strategiska leverantörer utifrån ett hållbarhetsperspektiv.
- Rapportering till myndigheter och organisationer inom miljö och hållbarhetsområdet.
- Datainsamling och beräkning av GHG-protokollets CO2-kalkyl. Främst Scope 1-2, uppstart av Scope 3.
- Arbete utifrån CSRD:s regelverk.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant utbildning eller några års erfarenhet av arbete inom hållbarhetsområdet. Då en viktig del i arbetet är att ta fram hållbarhetsinformation om KAMIC:s produkter är det viktigt att du har kunskap om kemikalielagstiftning och kan regelverket kring REACH, SCIP, RoHS och konfliktmineraler. Du hanterar engelska obehindrat i tal och skrift. Du rapporterar till Kvalitets- och miljöchef.

Som person är du strukturerad och analytisk, gillar att lära dig nya saker och att samverka med flera arbetsgrupper. Rollen innebär många kontakter både internt i bolaget samt med kunder och leverantörer, varav det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att knyta nya kontakter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten är för omgående start till som längst januari 2026.


Om verksamheten
KAMIC Installation AB är ett teknikföretag som arbetar med försäljning, tjänster samt systemlösningar av ljus- och säkerhetsprodukter. Verksamheten är uppdelad i olika produktområden där våra fokusmarknader finns inom fastigheter, bygg och industrin. Huvudkontoret ligger i Karlstad och affärs- och produktionsverksamhet bedrivs i Sverige och Finland. Antalet anställda är 50 st och omsättningen uppgår till ca 185 MSEK.

Ansök nu

Traktorförare sökes

Maskinförare, lantbruk/Traktorförare, lantbruk
Läs mer Mar 13
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker traktorförare med 5-års erfarenhet av att köra traktor och som kan medverka i växtodlingsdelen. Du måste ha intresse för att köra olika lantbruksmaskiner. som traktor och lastmaskin. Arbetet innebär även att underhålla maskiner. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas att det sker via mail till arbetsgivaren på: johanssonjanch@gmail.com

Ansök nu

Djurskötare för nötkreatur, inom lantbruk

Ladugårdsskötare, blandad drift
Läs mer Mar 13
Prästbol är ett modernt lantbruksföretag i Södra Värmland. Här bedrivs nötköttsproduktion och växtodling på drygt 500 ha mark. Till det kommer en del naturbeten och 100 ha skog.
Vi söker en medarbetare till lantbruket, där diverse arbete ingår. Du behöver ha minst 3 års erfarenhet av arbete med nötdjur och ha intresse för djurhantering. Du behöver även ha intresse för växtodling samt kunna köra traktor och lastmaskin. Vi söker dig som är ordningsam och är lätt att samarbeta med. Det är bra om du kan svenska och engelska språket. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är rätt person. En första kontakt önskas ske via mail till arbetsgivaren på: johanssonjanch@gmail.com

Ansök nu

Hemstädare / Home cleaner - Hemfrid Karlstad

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Mar 13
We are looking for new home cleaners to join our team in Karlstad ????

Your profile

We love making our customers’ everyday lives easier - and so should you. We are looking for someone who likes to work independently and is driven by quality and customer service. You are punctual and responsible, with an eye for details and a positive attitude.

You should:

- Have previous experience from a service profession.

- Speak and understand basic Swedish or English.

- Be able to work flexible hours, Monday - Friday, between 7 - 17.

- Have a valid B driving license.

It is a strong merit if you have worked as a home cleaner, housekeeper, or equivalent before.

We offer

Our goal is clear - we want to be the best employer in the industry. We believe our employees are the heart of the company, and we are dedicated to providing good working conditions.

Among others, we offer:

- A permanent position with a 50-75 % employment rate.

- Collective agreement and favorable terms of employment.

- Liability insurance, health insurance, and pension insurance.

- Wellness allowance.

- Training in home cleaning, with a focus on your development.

- Great career opportunities and growth within Hemfrid.

- Free mobile subscription.

- One of Sweden’s greatest teams of colleagues from all over the world. ????

About the role

As a home cleaner at Hemfrid, you are responsible for cleaning our customers’ homes to the highest quality. Your mission is always to provide the best service possible. You work independently and are responsible for your clients’ satisfaction.

Your work tasks include, among others:

- Vacuuming and dusting.

- Mopping floors and cleaning surfaces.

- Strengthening, folding, and washing clothes.

- Changing bedsheets and making the bed.

- Give the customer’s home that little extra touch.

About Hemfrid

Hemfrid is Sweden's leading provider of home services. We help our customers with cleaning, laundry, ironing, moving, gardening, and more. By working as a team and providing easy access to first-class home services, we unlock people's quality of life.

Our process

After completing the application, you will be contacted by the HR department regarding the recruitment process for your application.

As part of our recruitment process, we always do a background check. You need to have a Swedish personal number or a coordination number to be eligible for this position.

Are you ready to unlock people's quality of life? Great! So are we. We look forward to your application.

Welcome to Hemfrid!

Vi letar efter nya hemstädare till vårt team i Karlstad. Är du vår nästa stjärna? ????

Din profil

Vi älskar att göra våra kunders vardag enklare - det borde du också göra. Vi söker efter någon som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och kundservice. Du är punktlig och ansvarstagande, med ett öga för detaljer och en positiv inställning.

Du bör:

- Ha tidigare erfarenhet från ett serviceyrke.

- Tala och förstå grundläggande svenska eller engelska.

- Kunna arbeta flexibla timmar, måndag - fredag, mellan 7 - 17.

- Ha ett giltigt B-körkort.

Det är starkt meriterande om du tidigare har arbetat som hemstädare, hushållerska eller motsvarande.

Vi erbjuder

Vårt mål är tydligt - vi vill vara branschens bästa arbetsgivare. Vi tror att våra anställda är företagets hjärta, och vi är dedikerade till att erbjuda bra arbetsförhållanden.

Bland annat erbjuder vi:

- En tillsvidareanställning med 50- 75 % sysselsättningsgrad.

- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor

- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring och pensionsförsäkring.

- Friskvårdsbidrag.

- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling.

- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid.

- Gratis mobilabonnemang.

- Ett av Sveriges härligaste team med kollegor från hela världen. ????

Om rollen

Som hemstädare på Hemfrid ansvarar du för att städa våra kunders hem med högsta kvalitet. Ditt uppdrag är att alltid erbjuda bästa möjliga service. Du arbetar självständigt och är ansvarig för att säkerställa att dina kunder är nöjda.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Dammsugning och dammtorkning.

- Moppning och rengöring av ytor.

- Strykning, vikning och tvätta kläder.

- Byta lakan och bädda.

- Ge det där lilla extra till kundens hem.

Om Hemfrid

Hemfrid är Sveriges ledande aktör för tjänster i hemmet. Vi hjälper våra kunder med städning, tvätt, strykning, flytt, trädgårdsarbete och mycket mer. Genom att arbeta som ett team och ge våra kunder enkel tillgång till våra toppklassiga tjänster förbättrar vi deras livskvalitet.

Vår process

Efter genomförd ansökan kommer du att bli kontaktad av HR- avdelningen angående rekryteringsprocessen för din ansökan.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi bakgrundskontroller. För att vara kvalificerad för den här tjänsten behöver du ha ett svenskt personnummer eller ett samordningsnummer.

Är du redo att förbättra människors livskvalitet? Bra! Det är vi också. Vi ser fram emot din ansökan.

Välkommen till Hemfrid!

Ansök nu

Remote Work in Sweden - Swedish Speaking Personalized Internet Assessor

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Mar 13
TELUS International AI Inc - partners with a diverse and vibrant community to help our customers enhance their AI and machine learning models. The work of our AI Community contributes to improving technology and the digital experiences of many people around the world. Our AI Community works in our proprietary AI training platform handling all data types (text, images, audio, video and geo) across 500+ languages and dialects. We offer flexible work-from-home opportunities for people with passion for languages. The jobs are part-time, and there is no fixed schedule. Whoever you are, wherever you come from, come join our global AI community. www.telusinternational.com

We partner with the world's most innovative companies to develop and improve their AI powered products. Whether it’s improving the relevance of search engines or training digital assistants to understand more languages and dialects, our teams help break machine-learning barriers and build human-learning bridges around the world -- and you can be part of it.
Telus International offers flexible opportunities with competitive rates across the globe. Learn more at TelusInternational.com
All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, disability or protected veteran status.
Job description
We're searching for individuals who are passionate about social media and regular users of Gmail. This remote position requires ownership and daily use of a smartphone and familiarity with various social media platforms and Google products. Your reliability, adaptability, and adherence to guidelines are key.
In this role you will have the opportunity to contribute to safer internet browsing by reviewing and filtering potentially sensitive and adult material.
Through this work you will be making a valuable contribution by expressing your opinion on the quality and content of what is currently out there on the web and protecting users from viewing unsuitable material.
This role offers the freedom to work remotely, allowing you to set your hours based on task availability.
The estimated hourly earnings for this role are 18 USD. Payment is based on completed tasks, with potential for higher earnings based on productivity. Selected candidates will be required to complete a minimum of 10 hours of work per week (task availability dependant).
Requirements
Proficiency in both written and verbal English & Swedish
Residency in Sweden for the past 5 consecutive years
Ownership and regular use of a smartphone (Android V4.2 or higher or iPhone running iOS version 14.0 or higher) and a desktop/laptop with internet connection at your expense.
Gmail as your primary email account
Familiarity with current and historical business, media, sport, news, social media and cultural affairs in your country of residency.
Experience in navigating web browsers and smartphone apps for content interaction.
Understanding of various social media environments, including memes, virality, and trends
Successful applicants will undergo a standard recruitment process, including a Croatian language test and an open book assessment. The role involves occasional quality assurance checks and offers long-term employment opportunities.


Why join the TELUS International AI Community?
Earn extra income
Access to our community wellbeing initiative    
Remote work & Location Independence
Flexible Hours to work around home life
Better Work-Life Balance
Be a part of an amazing online community

Important: Please make sure that your device location is set up properly when creating an account on our website so we can validate your country of residence. In case you have a VPN turned on, please turn it off and refresh the page just so we can validate your IP & render a personalized experience. 

"All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, disability, or protected veteran status."


What’s next?
 If this sounds like a role you’d be interested in taking on, please register below -
https://telusinternational.headway.ai/searchResults/REQ_ID_4261/?org_id=b034a4ad-0dfc


Required language: Swedish

Ansök nu

Innesäljare i Karlstad

Telefonförsäljare
Läs mer Mar 13
Dags att testa en ny karriär? Eller dags att starta din första? Vill du utvecklas och ha en trygghet på din arbetsplats?

-BRA! Då ska du fortsätta läsa här!

Hos oss på PEC har du ett mån-fre jobb , mellan 8:30-16:30.
En trygg arbetsplats som funnits sedan 2003 med kollektivavtal via unionen.

På PEC säljer vi tjänster och produkter till både nya kunder, passiva kunder och befintliga kunder.
PEC har alltid har arbetat åt de största företagen i sina respektive branscher, så du kommer att känna till flera av varumärkena du kommer att sälja.
Några av de varumärkena är tex;
Fortum, Bonnier, Egmont, Allente, operatören 3 och Miljonlotteriet.
Vi har även en avdelning med inkommande administrativa samtal då för 1177 Vårdguiden.

Utöver arbetet i sig, så får man med sig otroligt många nyttiga färdigheter att ha med sig livet ut!
Oavsett om det är i det sociala livet, att förhandla om ett lån på banken eller söka sig vidare till nya äventyr så som att tex plugga till mäklare eller annat typ av arbete inom försäljning. Detta då vi kontinuerligt ger feedback, utbildningar inom säljteknik, retorik, och strukturuppbyggnad!
På varje kontor finns det platschef och säljledare med många år inom försäljning, som stöttar, utbildar och ser till att du ska nå dina och företagets mål!

Vi erbjuder också möjligheten att testa på jobbet på varmare breddgrader, på Cypern eller i Dubai.
Dessutom kommer du under din tid hos oss få uppleva tävlingar om allt från en lunch, middag på stan med kollegor, superpresentkort, en resa till varmare breddgrader, eller varför inte en ny TV ?

Det du kan förvänta dig hos oss på PEC är;
-
Fast månadslön;
120,24 kr/h om du är under 24 år, vilket motsvarar en månadslön på 20,081 kr vid ett arbetstidsmått om 100%
138,05kr/h om du är över 24 år, vilket motsvarar en månadslön på 23,054kr vid ett arbetstidsmått om 100%

- Utöver grundlönen har du generös provision

- Möjligheten att testa vingarna på varmare breddgrader på tex Cypern eller i Dubai

- Feedback och daglig coachning

- Ett härligt gruppklimat där vi som kollegor äter gemensam lunch, spelar pingis, biljard eller playstation tillsammans på rasterna

- Planerade tävlingar om allt från ära och superpresentkort, till en utomlandsresa till en ny TV, äventyr i Sälen eller bowling och middag tillsammans med kollegor!

- Sammanhållning och högt till tak, med en öppen och ärlig dialog så löser vi det mesta!

-
Försäljning är otroligt givande och väldigt roligt.
Vårt mål är att alla som jobbar hos oss ska känna sig som en del av vårt företag, en del av ett team. Att man ska sträva högt! Vi sätter upp dagliga mål på individnivå, kontor och som team. Erfarenheten man får hos oss på PEC har visat sig göra stor nytta hos många av våra anställda även i det sociala livet, eller om man vill plugga vidare till tex mäklare, eller om man ska förhandla om ett lån på banken!

Vi söker dig som :

- Vill lära dig mer om försäljning

-
Har tidigare erfarenhet inom försäljning ( Meriterande om du har erfarenhet inom just telefonförsäljning)

- Kan arbeta självständigt och i team

- Som ser lösningar och kan ta emot feedback

- Har ett engagemang för jobbet du utför

- Har mycket goda språkkunskaper i svenska - tal och skrift, detta då vi ställer höga krav på tydlighet och förmågan att förklara produkten.Känner du dig redo för en trivsam arbetsplats och samtidigt få värdefull arbetslivserfarenhet inom försäljning, marknadsföring, ledarskap och kommunikation?
- Då är det här rätt arbete för dig!

Du kommer vid anställning att genomgå säljutbildning och få full upplärning.
Vi jobbar sedan aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning genom våra duktiga ledare och säljare.

Som säljare hos oss på PEC blir du en del av ett engagerat team med stort driv.
Här erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats där stor vikt läggs på dina personliga egenskaper och styrkor.
Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst.

Sök jobbet som säljare hos oss på PEC! Vi lovar en givande, rolig och utvecklande arbetsplats!

Omfattning: 35h/vecka (08:30-16:30)
Placering: Karlstad
Lön: Fast grundlön och generös provisionRekryteringsprocess:
När vi fått in din ansökan tar rekryteringsansvarig kontakt med dig inom ett par dagar för en telefonintervju.
Tar du dig vidare i rekryteringprocessen från telefonintervjun blir du inbokad på en information & rekryteringsträff plats på kontoret, där får du en närmare presentation av företaget samt en utbildning för att kunna testa jobbet hos oss i praktiken.
Känns allt bra från båda parter erbjuds du en anställning.

Om oss

PEC har alltid har arbetat åt de största företagen i sina respektive branscher, så du kommer att känna till flera av varumärkena du kommer att sälja. Några av de varumärken är tex, Fortum, Bonnier, Egmont, Allente och Bingolotto. Vi har även en avdelning för inkommande samtal för 1177 Vårdguiden.

Oavsett tidigare erfarenhet eller inte inom branschen, så kommer vi se till att du kan allt och lite till om hur telefonförsäljning går till. Detta gör vi genom att erfarna säljledare på varje kontor har kontinuerliga säljutbildningar och gedigna produktutbildningar löpande med våra anställda under sin tid hos oss.

Vi jobbar med en intern karriärstrappa. Där du börjar på ett uppdrag som passar din erfarenhet och som är tillräcklig i svårighetsgrad för både din utveckling och plånbok. Där du då börjar med att tex ringa ut till passiva kunder för en tidning, för att sedan utvecklas ännu mer som säljare och sälja tex TV abonnemang till nya kunder.

PEC är Sveriges största care- & contactcenter med gott rykte i branschen. Vi jobbar med både inkommande och utgående telefoni åt flera av de största företagen i sina respektive branscher. Vi jobbar ständigt med att förbättra oss och förnya oss för att kunna erbjuda de bästa tjänsterna för våra kunder och uppdragsgivare. Företaget har idag cirka 250-300 anställda och vi finns i Malmö, Kristinehamn, Karlstad och Västervik. Vi har även kontor i Dubai och på Cypern - alla som jobbar hos oss har möjligheten att arbeta även där!

Ansök nu

Servicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Mar 13
Är du en person med goda kunskaper inom maskinbranschen och gillar att arbeta i en bransch med många spännande kunder? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag? Är du utöver det en person som inte är rädd för att jobba och känner dig redo för nya utmaningar? Brubakken söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga. Läs vidare och ansök redan idag.

Rollen som servicetekniker i Karlstad:

Arbetet innefattar service och reparationer på många olika typer av maskiner i truckbranschen med fokus på våra egna märken.
En roll där du kommer arbeta hos Brubakkens spännande kunder i Karlstad med omnejd.
Projekten pågår från någon dag upp till någon vecka.
Du skapar arbetsorder, sköter beställningar och planerar dina dagar.


Brubakken erbjuder:

Är måna om att våra tekniker har rätt utbildning och kompetens och har nära kontakt med alla våra leverantörer gällande vidareutbildning.
Mycket frihet under ansvar där du startar dagarna hemifrån i din servicebil samt sköter din planering.
Närhet till chefer och satsar mycket på en stark laganda.
Väldigt flexibla och måna om sina anställda med hög trivselnivå.
 Kickoffer med julbord och hotellvistelse.


Dina kvalifikationer som tekniker:

Utbildad inom fordon/teknik eller el.
B-Körkort.
Kundorienterad, med god förmåga att planera och organisera.
Svenska/engelska tal & skrift.
Meriterande om du har arbetat inom likvärdig roll eller bransch.


Om företaget:Brubakkenkoncernen är en av Nordens största och mest flexibla maskinpartners med inriktning på försäljning, uthyrning och service av maskiner inom truckar och materialhantering. Brubakken grundades 1956 i Norge, verksamheten drivs idag i Sverige och Norge. Företaget omsätter i Sverige 100 miljoner på 15 anställda.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Brubakken med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se eller Tel. 073-5811804.

Ansök nu

Sommarjobb lägerledare

Grundlärare, 4-6
Läs mer Mar 12
Vill du vara del i ett av våra team, som arbetar för att ge barnen deras bästa sommarupplevelse? Nu söker kolloledare till våra kollon där ca 50 deltagare spendera 14 dagar av sin sommar i de värmländska skogarna. .
Arbetsuppgifter
Din uppgift som kolloledare på vårakollogårdar är att ansvara för barn- och ungdomar i åldrarna 9-13 år eller 12 - 16 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär dygnet runt verksamhet för ungdomarna och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med barnen och ungdomarna. Därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 6 veckor. En stor del av verksamheten är att möta ungdomars behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. Du behöver även kunna känna dig trygg i mer livsorienterade samtal.
Vem söker vi?
En stor del av verksamheten är att möta barns behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser. För att kunna arbeta som kolloledare hos oss behövs en inre trygghet och vetskapen om vad du vill i arbetet med barn och ungdomar. Därför söker vi individer som känner igen sig på dessa egenskaper.
Personliga egenskaper
ansvarstagande
problemlösare
bra på att hålla många bollar i luften
initiativrik
idérik
gränssättare
ordningsam
punktlig
samarbetsförmåga
trygg i sig själv och sin pedagogroll

Det är även viktigt att du kan ta och ge feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten samt dig själv tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. För att arbeta som kolloledare anser vi att egenskaper så som våga ta plats i en grupp, kunna göra bort sig och spexa samt kunna ta beslut behövs. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.
Erfarenhet
Du som söker bör ha ett stort intresse för att vara utomhus, eller erfarenhet av utepedagogik, då största delen av vår verksamhet är förlagd utomhus. Aktiviteter som vi bl.a. gör är att gå på hajk, bygga flotte, klättra, bada och laga mat utomhus. Vi kommer även att ha konstnärliga aktiviteter som teater, dans och sång. Disco, fotbollsturnering och temadagar står också på schemat. Eftersom vi har så pass olika typer av aktiviteter så ser vi det som meriterande om du har en bakgrund/erfarenhet som fritidspedagog.
Erfarenhet/kompetens inom något av dessa områden är också önskvärt;
kollo/lägerverksamhet
friluftsliv
sjukvård
paddling
teater
sång, musik
sport, idrott

Om företaget
Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på olika kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktad på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska du kunna vara trygg att kunna vara den du vill vara".
Anställningsvillkor
Tjänsten omfattar heltidsjobb. Du måste kunna närvara på våra utbildningsdagar på plats på kollogården i Värmland den 9 maj -12 maj, samt 8 -12 juni. Under sommaren behöver du kunna jobba, och således vara borta hemifrån i minst sex veckor under perioden 13:e juni - 18:e augusti.
Sökord:
sommarjobb säsongsjobb kollo kolloledare lärare fritids fritidspedagog fritidsledare socionom pedagog säsong lägerledare läger sommar jobb

Ansök nu

Arbetsledare och personlig assistent sökes i Karlstad

Personlig assistent
Läs mer Mar 12
Go och glad person som söker ny assistent. Efter en stroke behöver jag stöttning i vardagens alla situationer. Jag gåtränar med rullator men har rullstol vid behov.

Jag söker dig som är snäll, positiv och glad. Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Du kommer att arbeta som personlig assistent och utöver det ha uppdraget som min personliga arbetsledare. I arbetsledaruppdraget ingår ansvar för kvalitet och kontinuitet i min assistans, bemanningsansvar, schemaläggning och tidrapportering, arbetsmiljöansvar samt att leda och fördela arbete. Som min personliga arbetsledare har du ett tätt samarbete med mig som uppdragsgivare.

Jag ser gärna att du har körkort men det är inget krav, busshållplatsen finns utanför dörren. Jag önskar att du som söker inte är allergisk mot katt.

Om tjänsten: extra vid behov samt ska stötta huvudansvarig arbetsledare.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annonsens ID-nummer: 227754


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också!

Ansök nu

Sommarjobb: Sophämtare

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Mar 12
Karlstads El- och Stadsnät och Karlstads Energi slogs ihop till ett bolag den 1 januari 2024 och vi söker dig som vill vara med på vår resa att bli starkare tillsammans. Bli en del av en spännande bransch som just nu befinner sig i en expansiv fas och jobbar för Karlstadsbornas bästa. Bolaget ägs av Karlstads kommun och verkar bland annat inom elnät, elhandel, fjärrvärme, stadsnät och återvinning. Här arbetar cirka 250 medarbetare, bland annat el- och fibermontörer, ingenjörer, tekniker inom drift-och underhåll, säljare och projektledare. Att vara en del av vårt bolag innebär att vara en del av en stimulerande och innovativ bransch. Vi sätter stort värde på våra medarbetares kompetens och strävar efter att skapa en arbetsmiljö som uppmuntrar tillväxt och trivsel. Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på vår spännande resa!Beskrivning
Affärsområdet Återvinning har idag cirka 50 medarbetare, fördelade på insamling, återvinningscentraler och Djupdalens avfallsanläggning.

Totalt hanterar vi omkring 80 000 ton avfall per år på ett hållbart sätt, varav cirka 20 000 ton utgörs av mat- och restavfall. Vi står inför många spännande utmaningar under de närmaste åren och behöver din hjälp i ett intressant och utvecklande arbete.

Arbetsuppgifter
Som sophämtare är du en viktig del i att nå vår vision om att vara hållbara, nära och framåt. Detta genom att på ett miljöriktigt sätt samla in avfall i kommunen. Du bidrar varje dag till Karlstads Energis hållbarhetsarbete. Inte nog med det... som sophämtare möter du och hjälper också många kunder, du får röra på dig på arbetstid, vara utomhus under årets varmaste månader och se dig om i Karlstad med omnejd. 
Har du också vana av att jobba vid en dator? Som sophämtare ingår viss dokumentation via digitala hjälpmedel, till exempel avvikelserapportering.

I det här jobbet hos Karlstads Energi ansvarar du för en mängd viktiga saker, till exempel:

- En bra kundupplevelse
- Hållbar avfallshantering
- Bra medarbetarskap genom dialog och kommunikation
- Bidra till en positiv och säker arbetsmiljö
- Rapportera avvikelser och delta i arbetet med att åtgärda dem
- Delta i verksamhetens kontinuerliga förbättringsarbete Kvalifikationer
Som person är du serviceinriktad, positiv och trivs när du får arbeta fysiskt och ha kontakt med
människor. Din samarbetsförmåga är god och du tycker om att jobba aktivt tillsammans med dina
kollegor för att hela tiden förbättra och effektivisera er arbetsmiljö och verksamheten.

Din utbildning är som lägst gymnasieutbildning. Kunskap om avfallshantering är meriterande.
Vi är en offentlig verksamhet och har mycket kontakt med människor. Det är därför en fördel att ha erfarenhet från att kommunicera med kunder och ha kunden i fokus.

För tjänsten som behöver du:

- C-kort och YKB
- Kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift
- Grundläggande datorvana

Det är meriterande om du även innehar krankort upp till 18 t/m.

Vi tillämpar obligatoriskt alkohol-och drogtest vid nyanställning.

Vid intervju krävs uppvisande av giltig legitimation. 

Vi går genom ansökningarna löpande och kallar till intervju under hela ansökningstiden.  


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Handläggare med inriktning tillsyn av kommunens räddningstjänst

Brandingenjör
Läs mer Mar 12
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.
Vill du vara med och utveckla svensk räddningstjänst genom tillsyn?

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
I arbetet ingår att planera och delta i genomförandet av tillsynsaktiviteter för att följa upp kommunernas skyldigheter enligt lagen om skydd mot olyckor.

Tillsyn bedrivs genom olika aktiviteter som spänner från granskning av information till tillsynsbesök. Även andra uppgifter inom enhetens ansvarsområde kan ingå i tjänsten. Arbetet utförs delvis självständigt, men hela tiden med stöd av kollegor med motsvarande uppdrag där du också förväntas stödja dina kollegor. Utgångspunkten är att den statliga tillsynen ska bidra till en positiv utveckling och ett lärande för kommunerna.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som kan skydd mot olyckor bra eller som kan tillsyn bra, dvs antingen:

- erfarenhet från arbete inom kommunal räddningstjänst, eller har jobbat med sådana frågor på statlig myndighet och har en grundläggande kunskap om hela det område som en kommun ansvarar för enligt lagen (2003:778) om skydd mot olyckor, eller
- erfarenhet av att planera och genomföra tillsynsverksamhet eller verksamhetsrevision på systemnivå inom annat lämpligt sakområde. 

samt antingen

- är utbildad brandingenjör med påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer (RUB), eller
- har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som lämplig för uppgiften. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda arbete eller projekt.

Utöver ovanstående letar vi efter dig som har:

- god förmåga att värdera olika informationskällor, genomföra utredningar och göra en samlad bedömning på ett opartiskt sätt med hög integritet och
- god förmåga att utrycka sig i både tal och skrift på svenska.

Som alla medarbetare och ledare hos oss förväntas du kunna arbeta uppdragsorienterat, utvecklingsinriktat, dialoginriktat, ha god självkännedom och bidra genom att vara ett föredöme.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/msbs-medarbetar--och-ledarkriterier/

Om anställningen
Vi erbjuder dig en anställning tillsvidare på heltid som inleds med en provanställning.

Din placeringsort kommer att vara Karlstad, Stockholm eller annan ort efter särskild överenskommelse. Resor i anställningen förekommer.

Svenskt medborgarskap är ett krav för anställning på MSB då den innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss
På enheten för inriktning av skydd mot olyckor är vi 11 medarbetare och vi finns i både Karlstad och Stockholm. Vi har ett flexibelt arbetssätt med möjlighet att arbeta på distans.

Vi erbjuder dig också en möjlighet att ta ut friskvårdstimme och du får även ett friskvårdsbidrag. För dig som statligt anställd finns också förmånliga semestervillkor. 

Alla vi som arbetar på MSB förväntas och ska bidra till ökad jämställdhet och likabehandling för en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.

https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Anders Edstam. Fackliga företrädare är Lena Bergman Bokvist (Saco-S), Stefan Haggö (ST) och Leif Fröhlén (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Välkommen med din ansökan senast den 2 april 2024.

Ansök nu

Senior handläggare - nationell utveckling av rtj. och olycksförebyggande

Brandingenjör
Läs mer Mar 12
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.
Vill du jobba med framtiden för svensk räddningstjänst?

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Samhällets risker förändras med tiden, så även de som berör svensk räddningstjänst.

Vilka åtgärder behöver kommunerna vidta utifrån sin lokala riskbild för att uppnå ett tillräckligt samlat skydd mot olyckor? Hur kan denna förmåga byggas upp med förebyggande och skadeavhjälpande resurser? I dina uppgifter kommer det ingå att utveckla metoder och strategier för ovanstående, men också hur MSB som helhet ska stödja kommunernas behov. I tjänsten ingår att kunna bidra till uppdrag brett inom MSB och kunna leda egna projekt.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som har:

- flerårig erfarenhet från arbete inom kommunal räddningstjänst på strategisk nivå, eller har jobbat med sådana frågor på statlig myndighet.
- väl utvecklad kunskap om hela det område som en kommun ansvarar för enligt lagen (2003:778) om skydd mot olyckor.
- genomgått utbildning till brandingenjör eller har annan utbildning och kompetens som vi bedömer som lämplig.
- erfarenhet av att leda arbete eller projekt. 

Det är meriterande om du har:

- erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete inom kommunal räddningstjänst

Utöver ovanstående letar vi efter dig som har:

- god analytisk förmåga.
- god förmåga att utrycka sig i både tal och skrift på svenska.

Som alla medarbetare och ledare hos oss förväntas du kunna arbeta uppdragsorienterat, utvecklingsinriktat, dialoginriktat, ha god självkännedom och bidra genom att vara ett föredöme.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/msbs-medarbetar--och-ledarkriterier/

Om anställningen
Vi erbjuder dig en anställning tillsvidare på heltid som inleds med en provanställning.

Din placeringsort kommer att vara Karlstad, Stockholm eller annan ort efter särskild överenskommelse. Resor i anställningen förekommer.

Svenskt medborgarskap är ett krav för anställning på MSB då den innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss
På enheten för inriktning av skydd mot olyckor är vi 11 medarbetare och vi finns i både Karlstad och Stockholm. Vi har ett flexibelt arbetssätt med möjlighet att arbeta på distans.

Vi erbjuder dig också en möjlighet att ta ut friskvårdstimme och du får även ett friskvårdsbidrag. För dig som statligt anställd finns också förmånliga semestervillkor. 

Alla vi som arbetar på MSB förväntas och ska bidra till ökad jämställdhet och likabehandling för en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.

https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Anders Edstam. Fackliga företrädare är Lena Bergman Bokvist (Saco-S), Stefan Haggö (ST) och Leif Fröhlén (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Välkommen med din ansökan senast den 2 april 2024.

Ansök nu

Köksansvarig, Orrholmsskolan

Köksmästare
Läs mer Mar 12
Beskrivning
Vill du ingå i ett team där utveckling av klimatsmart mat och ett hälsosammare utbud i våra skolrestauranger står i fokus?
Som köksansvarig i vår verksamhet blir du en viktig del av ett team med fler duktiga kockar.

Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans.
I köket på Orrholmsskolan tillagas totalt ca 500 lunch/dag. Köket serverar också frukost och mellanmål. Maten lagas mestadels från grunden och av bra råvaror. I köket jobbar 4 personer.

Arbetsuppgifter
- Förbereda, servera och presentera klimatsmarta luncher.

- Utföra alla i kök och restaurang förekommande arbetsuppgifter.

- Utveckla och erbjuda förstklassiga luncher, ett attraktivt salladsutbud och likaså bistå ett attraktiva frukostar och mellanmål.

- Beställningar

- Vikarieanskaffning

- Menyplanering

- Egenkontroll

- Aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling.

- Aktivt arbeta mot verksamhetens mål och resultat.

Kvalifikationer
- Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig

- Mångårig erfarenhet av kockarbete och ledande kockarbete

- Erfarenhet av serviceyrken

- Erfarenhet av egenkontrollsystem

- Datakunskap

Kreativ och servicemedveten, inse och förstå vikten av att ständigt vara i utveckling. Som köksansvarig i vårt team är du flexibel, initiativrik och har en förmåga att inspirera andra. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling. Du har förmåga att bygga relationer såväl internt som externt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

- Kunskaper och erfarenhet av vegetarisk mat och smaksäker.

- Erfarenhet från restaurangkök i privata sektorn.

- Goda kunskaper inom specialkost.

- Erfarenhet av kostdataprogram.

- Erfarenhet av någon form av budgetansvar/arbete 

Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Subway Karlstad

Restaurangbiträde
Läs mer Mar 12
Subway nyöppnar i Karlstad!
Vi söker dig som vill vara med och arbeta i vår nya restaurang i Karlstad som slår upp portarna under våren 2024.
Subway tillverkar smakrika subs på nybakat bröd med massor av grönsaker. Du ska vara minst 18 år , serviceminded , stresstålig och tycka om att jobba i team. Du ska vara flexibel med arbetstider och erfarenhet i branschen är meriterande. Subway är världens största restaurangkedja med mer än 44000 restauranger i över 100 länder. Vi tillverkar smakrika subs på nybakat bröd med massor av grönsaker.

Ansök nu

Lärare matematik

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Mar 12
I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi. Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya. Vi värnar om varandra och samhällets växtkraft. Vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026.Beskrivning

Tegnérskolan är Säffle kommuns enda högstadieskola.

Skolbyggnaden renoverades år 2010 och genomgick under 2015/2016 både om- och tillbyggnation. Nu inrymmer den totalt ca 460elever fördelat på 20 klasser i årskurserna 7-9.

Tegnérskolans vision är "Tillgänglighet för allas rätt att utvecklas". Undervisningen ska anpassas utifrån elevernas behov och personalen har höga förväntningar på att eleverna skall nå goda resultat.

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare med behörighet i matematik  för placering på Tegnérskolan åk 7-9. Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde i augusti. Tjänstgöringsgraden är på 100%.

I arbetsuppgifterna ingår undervisning i grundskolan 7-9. Tjänsten innefattar också klassföreståndarskap i grundskolan åk 7-9. I matematik arbetar vi i tvålärarskap vilket innebär att två undervisande lärare finns i klassrummet. Gärna i kombination med något eller alla ämnen inom NO området där viss undervisning kan komma att ske.

Kvalifikationer

Sökande ska ha för anställningen föreskriven lärarutbildning/legitimation.

Du har ett tydligt ledarskap och arbetar för att undervisningen ska vara tillgänglig för alla elever. Du vill och kan samarbeta med dina kollegor för utveckla och förbättra skolans verksamhet. 

 

För vidare information om våra verksamheter besök: https://www.saffle.se/
Läs mer om Säffle kommuns förmåner på vår http://jobb.saffle.se/


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Säffle kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss kontakt med annonsförsäljare och övriga media i den här rekryteringen.

Ansök nu

Arbeta hemma. Fast timlön på 140 kr. Gör skillnad, samla in gåvor via tlf.

Medlemsvärvare, intresseorganisation/Telefonkommunikatör
Läs mer Mar 12
Dra nytta av flexibiliteten att arbeta hemifrån och gör en meningsfull skillnad i världen!
Vi är en framstående insamlingsbyrå som samarbetar med ett brett spektrum av respekterade organisationer, inklusive Bris, Hjärt-Lungfonden, Hjärnfonden, Hundstallet och många fler. Sedan vår start 2007 har vi stolt arbetat med över 50 olika ideella organisationer, både inom och utanför Sverige.
Vi söker modiga individer som är redo att ta ansvar och göra en genuin skillnad i samhället. Om du har en passion för humanitära frågor, miljöskydd, djurrätt, kvinnors rättigheter, stöd för utsatta människor och barn, eller forskning för att hitta botemedel till sjukdomar, väntar en givande karriär på dig hos oss.
Som Telefonambassadör kommer du att arbeta med att samla in pengar till välgörande ändamål genom att ringa människor som redan stödjer organisationen du kommer att representera.
Arbetstider: Vi erbjuder flexibla arbetstider.
Måndag - Torsdag 17-21
Söndagar 16-20
Det finns även möjlighet att arbeta längre pass och dagtid, först när man har kommit in i det samt efter överenskommelse.
Krav: Allt du behöver är tillgång till en dator (ej surfplatta eller Chromebook) och ett headset för att börja ditt meningsfulla arbete från komforten av ditt eget hem.
Självklart ska du kunna utföra ditt arbete ostört och hålla de överenskomna arbetstiderna. Vi erbjuder en fast timlön på 140 kr, inklusive semesterersättning.
Om du är redo att göra en positiv inverkan och arbeta för ändamål som rör dig, tveka inte att ansöka idag.
Anslut dig till oss och bli en del av förändringen!
#jobbnu.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vårt härliga team i Karlstad söker sommarvikarie

Personlig assistent
Läs mer Mar 12
Vi söker sommarvikarier till en kvinna i 50 års åldern.
Kvinnan bor i egen lägenhet i centrala Karlstad så sysslor som att städa, laga mat, tvätta ingår i arbetet likväl som att vara med vid besök inom sjukvården, habilitering samt vid Fritidsaktiviteter och besök hos familjen. Din arbetsplats kommer att vara där kvinnan befinner sig.
Hon är född med en CP-skada som gör att hon inte kan gå eller prata fullt ut. Epilepsi och diabetes finns, så hon får aldrig lämnas själv. Hon är rullstolsbunden, med både elrullstol och manuell rullstol. Det finns hjälpmedel till förflyttningar, som lyft. Hon använder sig av dagligt schema och kommunicerar bland annat med hjälp av sin tobii (ögonstyrning).
Hon behöver stöd och hjälp med det mesta i sin vardag så som
Personlig omvårdnad
På och avklädning
Förflyttningar
Träning


Vi söker dig som är en positiv, flexibel, tålmodig, uppmärksam, initiativrik, empatisk, stabil person. Gillar att hitta på olika aktiviteter. Du ska kunna styra och planera dagen och jobba med tydlighet. Din bakgrund behöver inte nödvändigtvis vara som personlig assistent utan kanske har du arbetat med människor och omsorg i en annan typ av verksamhet.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet och Personkemin mellan brukaren och familjen
Kommunikation är viktigt för kunden i fråga så du bör behärska svenska i tal och skrift väl.
Du kommer få introduktion med ordinarie personal i alla delar kring kvinnans hjälpbehov och rutiner, tills du känner dig redo att börja. Du kommer även att bli utbildad inom medicin och pepmask.
Omfattning: sommarvikariat på heltid under båda perioderna v.25-32. Du kommer jobba ensam men mestadels med en annan assistent. Sovande jour och varannan helg ingår i schemat.
Körkort är meriterande
Rökfri är ett krav
Din arbetsgivare blir Din personliga assistans Falköping, Assistans bolaget i det lilla formatet med den breda kompetensen, läs mer på vår hemsida, https://dinpa.se/
Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion vid nyanställning samt friskvårds förmåner.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef projektenheten elnät

Driftchef, energi
Läs mer Mar 12
Karlstads El- och Stadsnät och Karlstads Energi slogs ihop till ett bolag den 1 januari 2024 och vi söker dig som vill vara med på vår resa att bli starkare tillsammans. Bli en del av en spännande bransch som just nu befinner sig i en expansiv fas och jobbar för Karlstadsbornas bästa. Bolaget ägs av Karlstads kommun och verkar bland annat inom elnät, elhandel, fjärrvärme, stadsnät och återvinning. Här arbetar cirka 250 medarbetare, bland annat el- och fibermontörer, ingenjörer, tekniker inom drift-och underhåll, säljare och projektledare. Att vara en del av vårt bolag innebär att vara en del av en stimulerande och innovativ bransch. Vi sätter stort värde på våra medarbetares kompetens och strävar efter att skapa en arbetsmiljö som uppmuntrar tillväxt och trivsel. Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på vår spännande resa!Beskrivning
Vill du vara med och forma framtidens elnät??Är du en driven ledare som är duktig på att planera och driva projekt? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!  

Karlstads Energi AB söker nu en enhetschef till projektenheten för elnät.

Elnätet i Karlstad kommer fortsatt vara i en expansiv tillväxt och vi har många pågående projekt där vi utvecklar nätet. Därför söker vi nu en chef till projektenheten som kan hjälpa oss att driva vår verksamhet framåt, både strategiskt och operativt. 

Som enhetschef för projektenheten elnät kommer du att vara en nyckelspelare i vår fortsatta tillväxt. Du kommer att leda en grupp bestående av 9st medarbetare samt ett antal konsulter med kompetens inom nätplanering. Tillsammans kommer ni att hantera alla investeringsprojekt, ombyggnader och nyanslutningar av 0,4-10kV-nätet. 

Rollen innebär ett mycket tätt samarbete mellan dig och vår drift- respektive produktionsavdelning och du rapporterar till affärsområdeschefen för elnät. 

Vi är stolta över att vara en del av Karlstads utveckling och att bidra till en hållbar framtid. 

 
Arbetsuppgifter
Vi söker en person som drivs av att coacha medarbetare till utveckling och tror på laget före jaget. Du är van vid att leda andra, är aktiv i processer och bidrar till den goda stämningen på bolaget. Inom Karlstads Energi tillämpar vi tillitsbaserat ledarskap och har hög tilltro till det egna medarbetaransvaret och självledarskapet. 

 

I rollen ingår att du ansvarar för din personal, arbetsmiljön för dem, att du har förmåga att fatta strategiska beslut samt resursplanering. Vidare ingår även ett ansvar för budget, ekonomi, planering, entreprenader och utveckling av processer för nätplanering.  

Du kommer även vara delaktig i att bevaka bolagets intressen i kommunens planer och samordna konsulter. 

 
Kvalifikationer
Med en utbildning inom elkraft och med flera års arbetslivserfarenhet inom eldistributionsnät eller elkraftanläggningar är du en passande kandidat för rollen som enhetschef för projektering elnät.  
Du skall även ha arbetat minst tre år i en ledande befattning med personalansvar. 

Meriterande erfarenheter inkluderar nätplanering och beredning av kritisk infrastruktur.  

 

Du är en van chef och ledare och är engagerad i att involvera och utveckla dina medarbetare samtidigt som du har hög medvetenhet om säkerhet, kostnader, produktivitet, kvalitet och miljö. Tillsammans med ditt team driver du verksamheten framåt. Ditt engagemang smittar av sig på människorna i din närhet och bidrar till att skapa ett mer hållbart Karlstads Energi. 

Det är meriterande om du har: 

- Entreprenadkunskaper
- Entreprenadjuridik
- Kunskaper i NIS-system, vi använder Digpro
- Intäktsreglering

 

För tjänsten behöver du även ha: 

- B-körkort 
- Goda kunskaper inom Office  
- Goda kunskaper av att ha arbetat i nätplaneringssystem 
- Vi tillämpar obligatoriskt alkohol-och drogtest vid nyanställning. 
- Vid intervju krävs uppvisande av giltig legitimation.

 

Urval sker löpande under hela rekryteringsprocessen. Vi ser fram emot din ansökan! 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Produktionstekniker till RZ ZamPart AB i Karlstad

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Mar 12
Om företaget
RZ Gruppen är en koncern med mekaniska verkstäder för kvalificerad bearbetning. Vi har 16 specialiserade verkstäder i Sverige och omsätter ca 1000 MSEK årligen.
RZ ZamPart är största företaget i gruppen och har bedrivit verksamhet i Karlstad sedan 1994.
RZ ZamPart har hög kompetens inom skärande bearbetning, djupdragning, kallflytpressning och delmontage. Företaget, känt för sin höga kvalitet och leveranssäkerhet, levererar som kontraktstillverkare till världsledande företag inom bl.a. fordonsindustri, försvarsindustri samt övrig verkstadsindustri.
Här hos oss satsar vi på att personalen skall må bra och värnar om positiv teamkänsla bland våra anställda. Vi är mycket stolta över höga resultat på våra medarbetarundersökningar.


Dina arbetsuppgifter


Som produktionstekniker, med inriktning mot svarv har du ett spännande och stimulerande arbete med att utveckla processer. Programmering av nya artiklar, problemlösning och ge service till produktionen är en del i din arbetsdag. Beredning, kalkylering och förbättringsarbete är fler arbetsuppgifter, samt göra och uppdatera produktionsunderlag, vilket ger en bred och varierande roll. Du ska fungera som tekniskt stöd och även ha kontakt med kunder och leverantörer. Du jobbar både självständigt och i grupp med kollegor och andra stödfunktioner.


Din profil

Vem är du?
Du har erfarenhet inom CNC svarv, programmering och beredning och har utbildning och/eller praktisk erfarenhet inom produktionsteknik. Meriterande är erfarenhet av Okuma styrsystem och även inom automation.
Du är en lagspelare med ett intresse för förbättringsarbete, vill utveckla både dig själv och företaget. Förutom god teknisk kompetens jobbar du metodiskt och är serviceinriktad. Du ska trivas både med praktiska och administrativa arbetsuppgifter
Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

HSE-Konsult inom arbetsmiljö och säkerhet

HSEQ Manager/KMA-samordnare
Läs mer Mar 12
Som HSE/KMA/OHS-konsult driver och samordnar du miljö-, kvalitets, säkerhets-, risk- och brandskyddsfrågor i projekt, ofta större byggprojekt inom industrin. Du säkerställer att arbetet inom projektet drivs i enlighet med gällande lagar, regler och standarder. Du planerar och genomför riskanalyser och utbildningar samt utvärderar och sammanställer HSE-data och rapporter.
Arbetsuppgifter
Säkerställa att arbetet inom projektet drivs i enlighet med gällande lagar, regler standarder
Planera och genomföra riskanalyser
Utbilda personal i arbetsmiljö och säkerhet
Utvärdera och sammanställa HSE-data och rapporter
Du ska kunna leva konsultliv med veckovisa resor och varierande arbetstider

Erfarenhet och utbildning
Du har erfarenhet av HSE-arbete eller liknande
Du har gärna erfarenhet från industrin, raffinaderi och/eller processindustrin
BAS-U erfarenhet och/eller utbildning är meriterande
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Du är strukturerad, driven och prestigelös
Du prioriterar säkerhet och sätter alltid människan i första rum

Vad vi erbjuder
En stimulerande arbetsmiljö som är säker, trivsam och utvecklande
En möjlighet att påverka innehållet i ditt arbete och företagets verksamhet
Chansen att jobba inom många olika sektorer och branscher
Ett härligt team av kollegorOm att jobba på Wermkon
På Wermkon har vi skapat en inkluderande arbetskultur där alla ska känna sig välkomna och uppskattade. Vi erbjuder våra konsulter flexibilitet, varierande arbetsplatser, gemenskap och skräddarsydda utvecklingsmöjligheter för att hjälpa dig att växa och uppnå dina mål. Som Wermkon-konsult har du hela Wermkon-teamet bakom dig, redo att erbjuda stöd och expertis när du behöver det.
Om WermKon
WermKon är ett konsultföretag som erbjuder kvalificerade tjänster inom arbetsmiljö och säkerhet. Vi brinner för att alla ska arbeta i en trygg och säker miljö.
Vi har huvudkontor i Karlstad men du kan bli placerad med uppdrag på annan ort.


Delar du vår passion för säkerhet och arbetsmiljö? Som Wermkon-konsult får du vara med och göra skillnad – på riktigt. Välkommen med din ansökan!


Info
Start: Enligt överenskommelse
Anställningsform: 100 %
Övrigt krav: B-körkort och tillgång till egen bil
Vi går löpande igenom ansökningar.
Vid frågor om tjänsten kontakta HR - och Hållbarhetschef Hanna Lundgren på mejl: hanna.l@wermkon.se eller 070-387 55 74
Då WermKon har tagit ställning till samarbetspartners vid rekrytering undanbedes eventuella förfrågningar.

Ansök nu

Ekonom på 50% till Teijo

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 12
Industritvättmaskiner under namnet Teijo har producerats i Finland sedan 1967.

Under denna tid har standard- och specialmaskiner levererats till kunder över hela världen. Huvudmarknaderna finns i Norden och Europa.

Teijo AB är ett försäljningskontor med ansvar för den svenska marknaden.

Koncernen består av Teijo A/S, Teijo AB samt Teijo Pesukoneet OY

Är du intresserad av att arbeta i en verksamhetsnära roll med stora möjligheter att
själv påverka din arbetssituation?

Rollen:

I rollen som ekonom kommer du att vara ansvarig för en bred och central del av företags ekonomi. Arbetsuppgifterna inkluderar löpande bokföring, kundfakturering och hantering av in- och utbetalningar. Du kommer även att hantera kund- och leverantörsreskontra samt vara delaktig i löneadministrationen för våra medarbetare. Du ansvarar även för att redovisa skatter och månadsrapportering till platschefen. Du kommer också att vara delaktig i förberedande bokslutsarbete och genomföra efterkalkyler för att utvärdera och följa upp resultatet av sålda projekt. I samarbete med platschefen kommer du att delta i att upprätta och följa upp budgeten för att säkerställa att företaget når sina ekonomiska mål. Ansvar för prisändringar och uppdateringar i vårt affärssystem kommer också att ingå i rollen. Dessutom kommer du att hantera telefonkommunikation, post och vara ansvarig för kontorets inköp.

Kvalifikationer:

• Ett par års erfarenhet av en liknande roll.
• Du är van vid att arbeta med Excel och ekonomisystem.

Meriterande:

• Crona Lön.
• Monitor.

Vem är du?

Som ekonom kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa företagets ekonomiska välmående och framgång. För den här tjänsten lägger vi därav stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du hjälpsam och inte rädd för att hugga i där det behövs. Du tycker om variation och utöver det bidrar du med en positiv stämning.

Låter det intressant? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag! Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Felicia Olsson 0705668877, alternativt felicia.olsson@qtym.se.

Mer om tjänsten:

Tjänsten är en rekrytering via Qtym, du blir efter rekryteringsprocessen direkt anställd av Teijo.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Omfattning: 50%.

Placering: Karlstad.

Ansök nu

Sveriges roligaste extraarbete

Hemförsäljare
Läs mer Mar 12
Är du social, utåtriktad och gillar att inspirera andra till MER lust, njutning och passion i deras vardag? Har du ett intresse för sex & samlevnadsfrågor? Då är det kanske dig vi söker. Nu behöver vi förstärka vårt team och söker därför dig som bor i eller i närheten av Karlstad. I tjänsten förekommer resor på några mil.
Vi vill att du som söker:
- vill inspirera andra till MER lust, njutning och passion i deras vardag.
- gillar att sälja och skapa resultat
- har ett öppet sinne och intresse för produkterna vi marknadsför.
- är social och mån om att vårda dina kundkontakter.
- är självgående och ansvarsfull.
- har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
- har tillgång till Internet och grundläggande datakunskaper.
- har körkort och bil.

Som konsulent besöker du grupper av nyfikna och förväntansfulla tjejer/killar och par för att i en trevlig miljö informera och visa våra spännande produkter som alla får klämma på. Intresset brukar vara mycket stort och ge upphov till en hel del fniss, skratt och intressanta diskussioner. Efter demonstrationen tas beställningarna upp i enskilt rum där du även svarar på frågor och hjälper kunderna att hitta de produkter som bäst passar dem.
Ett homeparty tar i snitt tre timmar. Vi vill att du har möjlighet att arbeta vid minst två tillfällen per månad, främst fredag- & lördagskvällar, då vi har som störst efterfrågan dessa dagar.
En anledning till Himmelrikets framgång är våra goda arbetsvillkor.
- Välj själv när du vill arbeta
- Du arbetar som anställd (och slipper därmed vara återförsäljare med eget företag).
- Koncentrera dig på att genomföra partyn. Vi levererar, tar betalt, sköter kundservice m.m.
- Inga förkunskaper krävs. Du får internutbildning.
- Vi förser dig med ett fullstort produktpaket med 40-50 produkter att visa på dina homepartyn
- Du har en bra grundprovision och får höjningar och påfyllning av produkter med jämna mellanrum.
Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Skyddsrumskontrollant

Skyddsrumsinspektör
Läs mer Mar 12
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.
Vill du bidra till ett säkrare samhälle i en föränderlig värld? Då kanske du är vår nästa kollega! 

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Som skyddsrumskontrollant kommer du att utföra tillsyner, kontroller och efterbesiktningar av skyddsrum, och rapportera resultaten från uppdragen i vårt rapporteringsverktyg.

Du kan även komma att delta i utredningsärenden. I arbetsuppgifterna ingår att planera dina uppdrag i samverkan med skyddsrumsgruppen, skicka kallelser till fastighetsägare, samt följa upp att förelagda brister i skyddsrum blir åtgärdade. Du kommer att ge råd till fastighetsägare i tekniska frågor kopplade till bland annat skyddsrumskontroller.

Anställningen kommer att inledas med en introduktionsutbildning. Arbetet medför resor, framförallt i Götalands- Svealands- eller Norrlandsregionen beroende på var du är bosatt. Resor kommer även ske till Karlstad, där enheten är placerad.

Dina kunskaper och kompetenser
För att söka anställning som skyddsrumskontrollant har du en relevant utbildning eller annan kompetens inom byggbranschen. Erfarenhet av arbete med skyddsrum eller betongkonstruktioner som vi bedömer som likvärdig. Du har B-körkort. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har:

- erfarenhet av att kunna göra tolkningar och bedömningar i samband med besiktningsarbete

Som alla medarbetare och ledare hos oss förväntas du kunna arbeta uppdragsorienterat, utvecklingsinriktat, dialoginriktat, ha god självkännedom och bidra genom att vara ett föredöme.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/msbs-medarbetar--och-ledarkriterier/

Du är en person som ser lösningar istället för problem och värdesätter att uppgifterna blir väl genomförda. Du ska vara prestigelös, flexibel, noggrann, ha lätt för att skapa förtroende och känna dig bekväm med att ta ansvar. Du ska ha förmåga att arbeta på ett självständigt och strukturerat sätt, med fokus på kvalitet.

Om anställningen
Vi erbjuder dig en anställning tillsvidare på heltid som inleds med en provanställning.

Din placeringsort kommer att vara Karlstad eller Stockholm, önskemål om annan placeringsort ska anges i ansökan och blir föremål för särskild prövning. Resor i anställningen förekommer.

Svenskt medborgarskap är ett krav för anställning på MSB då den innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss
Enhetens uppgift är att tillgodose befolkningens behov av skydd vid krig genom tillgång till skyddsrum. I Sverige finns drygt 64 000 skyddsrum med tillsammans ungefär sju miljoner skyddsplatser. Dessa skyddsrum finns spridda i den vanliga bebyggelsen och används i fredstid av respektive fastighetsägare som helt vanliga lokaler.

Vi har en förändrad hotbild, nya demografiska förutsättningar och en ny bild av det civila försvaret. Det innebär att verksamheten är mitt i ett omfattande förändringsarbete där skyddsrumsverksamheten är integrerad med annat arbete avseende civilt försvar och befolkningsskydd.

Alla vi som arbetar på MSB förväntas och ska bidra till ökad jämställdhet och likabehandling för en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.

https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Anders Johannesson. Fackliga företrädare är Lena Bergman Bokvist (Saco-S), Stefan Haggö (ST) och Leif Fröhlén (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Välkommen med din ansökan senast den 2 april 2024.

Ansök nu

Vi söker säljare till Guldfynd i Bergvik, Karlstad

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 12
Vi söker säljande lagspelare till Guldfynd med placering i Bergvik, Karlstad!
 
Är du en driven säljare med erfarenhet av försäljning som sätter kunden i fokus och gör det lilla extra för att överträffa deras förväntningar? – Då har du hittat rätt!
 
Som säljare hos oss sätter du en ära i att överträffa kundens förväntningar avseende bemötande, produkt, pris samt butiksmiljö. Du ser merförsäljning som ett naturligt sätt att skapa mervärde för våra kunder.
Vi erbjuder en roll i ett engagerat team som tillsammans jobbar för att nå butikens uppsatta mål. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och att du drivs av det personliga mötet. Att du har en positiv inställning, erfarenhet av försäljning samt att du gillar att jobba i ett högt tempo är en förutsättning för att lyckas i rollen.
 
Nu söker vi dig som vill arbeta extra vid behov hos oss.
 
Tillträde enligt överenskommelse.
 
Låter detta intressant är Du välkommen med din ansökan! Vi kallar till intervju löpande, varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag!


Golden Heights koncernen där Iduna AB ingår med butikskedjorna Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av guld, silver och bijouterier med klockor och presentartiklar som komplement.
Idag är IDUNA representerade över hela Sverige genom Guldfynd med 117 butiker, Hallbergs Guld med 33 butiker och Albrekts Guld med 39 butiker. Sedan 2015 ingår även Lyxxa på Väla Helsingborg i koncernen

Golden Heights koncernen har ca 1465 anställda inklusive anställda på deltid. Omsättningen var 2020 ca 1.6 miljarder kronor.

Koncernbolaget i Finland består av Kultajousi med 70 butiker samt Westerback och Alexander Tillander med vardera en butik.

Ansök nu

SOMMARJOBB: Butiksmedarbetare Karlstad

Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Mar 12
Söker du ett roligt och varierande sommarjobb där du får ta stort eget ansvar? Se hit! Vi söker nu rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier!

KORT OM FÖRETAGET:
Vi på Dryckeskonsult har i över 15 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.

HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER:
I rollen kommer du under en arbetsdag, besöka olika butiker inom dagligvaruhandeln, och främst arbeta med dryckesplock och påfyllning. Rollen innefattar även andra typer av varuplock som kolonial och godis. Du kommer få ta stort eget ansvar över din arbetsdag och genomför butiksbesöken självständigt. Denna erfarenhet kommer ge dig goda erfarenheter inför kommande åtaganden i arbetslivet!
Introduktion med kollega sker enligt överenskommelse.


VI SÖKER DIG SOM:
- Är självgående, är en problemlösare och är serviceinriktad
- Är social och vågar söka upp och prata med nya personer i olika butiker för att snabbt förstå hur just de vill ha din hjälp
- Har arbetat med varuplock i dagligvaruhandel/fackhandel och kan hantera en handtruck
- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft
- Har körkort och tillgång till bil

INFORMATION OM TJÄNSTEN:
Tjänsten är en visstidsanställning under juni, juli och augusti med möjlighet till förlängning. 25-30/h i veckan. Arbetstid är förlagd dagtid och vardagar. Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

ANSÖKAN:
Skicka in din ansökan till världens roligaste sommarjobb redan idag!
Rubricera din ansökan med "Sommarjobb Karlstad". Orubricerade ansökningar behandlas inte.
Vi behåller dina ansökningshandlingar max 2 år för att kunna komma i kontakt med dig även för framtida rekryteringar där du har en aktuell profil.

Ansök nu

Vikarierande Assistant Store Manager till New Yorker i Karlstad

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 12
Med över 1.200 butiker i 47 länder finns NEW YORKER representerat i hela världen och vi fortsätter växa som ett framgångsrikt Young Fashion-företag. Med ett team på över 16.000 arbetar vi i framkant med stor vikt på samarbete och gemenskap. Tack vare vår passion för mode, vår spontanitet och effektivitet har vi lyckats vara en del av modevärlden i över 40 år. Bli en del av vårt team! Som förstärkning till vårt team i Karlstad söker vi nu en:

Vikarierande Assistant Store Manager

Huvudsakliga arbetsområden


• Ledning av butiken vid butikchefens frånvaro enligt New Yorkers koncept
• Medansvarig för försäljning, omsättning och inventering
• Ansvar för den dagliga driften av butiken
• Uppföljning av företagsekonomiska nyckeltal
• Leda och motivera teamet
• Upplärning och kontinuerlig utveckling av medarbetarna
• Försäljningsadministration
• Alla i butiken förekommande uppgifter
• Samarbete med andra avdelningar i ett teamorienterat New Yorker

Din profil


• Gymnasieutbildning samt gärna högre utbildning inom arbetsledning, ekonomi och/eller handel och mode
• Minst 2 års arbete inom detaljhandeln och talang för försäljning
• Erfarenhet av försäljningsadministration och gärna personaladministration, personalledning och affärsmässighet
• Ledarförmåga och kunna coacha dina medarbetare
• Kommunikativ, tydlig och lyhörd
• Driven, självgående och strukturerad
• Engagerad och teamorienterad
• Flexibel, stresstålig och trivs med att arbeta i högt tempo
• Hög modemedvetenhet och gärna erfarenhet från modebranschen
• Goda kunskaper i svenska och engelska, meriterande är kunskaper i tyska samt goda kunskaper i  Excel

Vi erbjuder

NEW YORKER erbjuder dig en attraktiv arbetsmiljö med spännande utmaningar och gott om utrymme för egna idéer. Förutom intressanta erbjudanden väntar dig ett öppet och dynamiskt team med en platt organisation och en öppen kommunikation. Har vi väckt ditt intresse? Då ser vi fram emot din ansökan online!

Arbetstid/Varaktighet: Heltid. Vikariat med tillträde 2024.05.01 t.o.m 2025.09.01

Upplysningar lämnas av: Butikschef, e- mail NYSE040@Newyorker.de        

Ansökningar: Vi tar inte emot några ansökningar per post eller e-mail, endast via extern webbplats:https://jobs.newyorker.de

Ansökningar som inkommer per post, mail eller i butik behandlas inte. Vi behandlar ansökningar löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt men allra senast 2024.03.31     

Du hittar ytterligare information om lediga ställningar på: http://www.newyorker.eu

Det vore kul att ha dig i vårt team - välkommen med ansökan och CV!
New Yorker Sverige KB

Ansök nu

C-Chaufför sökes

Specialtransportförare
Läs mer Mar 11
C-CHAUFFÖR TILL KUND I KARLSTAD
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som chaufför kommer du leverera varor till kunder inom Värmland. Du har företaget och kunden i fokus och är en lojal medarbetare och god arbetskamrat. Jobbet kan vara varierande från dag till dag så du bör vara flexibel som person. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Denna roll passar dig som har god körvana med C-fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo och ett glatt kundbemötande med en bra inställning. Du ska klara av att arbeta fysiskt då tjänsten innebär en del lyft. Krav för tjänsten är C-körkort, YKB samt truckkort. Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är också ett krav för tjänsten.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som chaufför är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Arbetet är med start april till och med augusti.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mejl behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Mar 11
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Handläggare för beslutsstöd till räddningstjänst

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 11
MSB stärker samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig.
Vi värnar människors liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter. Högt förtroende och nära samarbete med aktörerna gör att vi lyckas.
Vill du tillsammans med oss stärka samhället i att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig? Då kanske du är vår nya kollega!

På avdelningen för räddningstjänst och olycksförebyggande söker vi en ny medarbetare i vårt team som utvecklar och ansvarar för beslutsstöd till räddningstjänst (MSB RIB).

Detta inkluderar databaserna Bibliotek och Farliga ämnen, flera beräknings­program och systemstöd för lägesuppföljning. Programdelar som i dag finns som installerbara program, på webben och som appar.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår:

- Ansvar för utveckling, testning, lansering och förvaltning av programvara som bl.a. räddningstjänsten använder.
- Framtagande av behovsanalyser, utvecklingsplaner, kravspecifikationer och annan dokumentation.
- Såväl muntlig som skriftlig kommunikation inom myndigheten och externt, både med våra användare och med konsulter.
- Bidra i andra förekommande arbetsuppgifter på enheten och inom myndigheten

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som har:

- Relevant akademisk ingenjörs- eller systemvetarutbildning eller motsvarande arbetserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
- Erfarenhet av systemutveckling eller systemförvaltning inom IT-området.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har:

- Erfarenhet av projektledning.
- Erfarenhet av arbete inom räddningstjänstområdet.

Som alla medarbetare och ledare hos oss förväntas du kunna arbeta uppdragsorienterat, utvecklingsinriktat, dialoginriktat, ha god självkännedom och bidra genom att vara ett föredöme.
https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/msbs-medarbetar--och-ledarkriterier/

Om anställningen
Vi erbjuder dig en anställning tillsvidare på heltid som inleds med en provanställning.

Din placeringsort kommer att vara Karlstad och önskemål om annan placeringsort ska anges i ansökan och blir föremål för särskild prövning. Resor i anställningen förekommer.

Svenskt medborgarskap är ett krav för anställning på MSB då den innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss
Förutom trevliga arbetskamrater och utvecklande arbetsuppgifter erbjuder vi våra medarbetare en stimulerande arbetsmiljö i form av ljusa, nya och moderna lokaler där vi arbetar aktivitetsbaserat. Vi erbjuder flexibel arbetstid och är måna om att våra medarbetare ska ha stor möjlighet att hitta balans mellan arbetsliv och privatliv.

Vi erbjuder dig också en möjlighet att ta ut friskvårdstimme och du får även ett friskvårdsbidrag. För dig som statligt anställd finns också förmånliga semestervillkor. 

Alla vi som arbetar på MSB förväntas och ska bidra till ökad jämställdhet och likabehandling för en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.

https://www.msb.se/sv/om-msb/jobba-hos-oss/

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att kontakta tf. enhetschef Anders Lundberg. Fackliga företrädare är Lena Bergman Bokvist  (Saco-S), Stefan Haggö (ST) och Leif Fröhlén  (SEKO). Samtliga nås via växelnummer 0771-240 240.

Välkommen med din ansökan senast den 2 april 2024.

Ansök nu

Nu söker vi kvinnliga personliga assistenter till kvinnlig kund i centrala

Personlig assistent
Läs mer Mar 11
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Vi söker personliga assistenter som kan börja inskolning omgående i centrala Arvika. Vi söker dig som har erfarenhet utifrån personlig assistans och är van att ta ett stort ansvar. Kunden bor i egen lägenhet i centrala Arvika och har assistans dygnet runt. Hon behöver hjälp med hela sin dagliga livsföring såsom på/avklädning, personlig hygien, kommunikation och matsituationer. Du är noggran, strukturerad och engagerad person som vill göra vardagen betydelsfull utifrån de förutsättningar som finns. Du är en lagspelare som är flexibel och förstår vikten av ett gott samarbete med övriga kollegor och anhöriga. 

Arbetstider på schema är förlagda till dygnspass. Varierande tjänstgöringsgrader deltid. 

God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 

Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från

Ansök nu

Stjärnsäljare sökes i Karlstad

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Mar 11
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Hos oss får du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.
Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag .
Det vi erbjuder Dig är:
*Grundlig försäljningsutbildning
*Vidareutbildning, feedback och stimulans
*Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål
*Du har betalt för varje kundbesök du gör
Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.


Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar.
Att du har någon erfarenhet av försäljning är en merit men inget vi kräver. Däremot så är humor och envishet ett stort plus.
Du har körkort & tillgång till egen bil.
Som försäljare kommer du att sälja Clear Sky som är ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med oss veckovis.


Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående.
Bifoga Cv och ditt personliga brev i din ansökan!
Välkommen med din din ansökan redan idag!


Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.
Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.
#workatclearsky
Lönetyp: Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.

Ansök nu

Produktionspersonal till kund i Karlstad

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Mar 11
PRODUKTIONSPERSONAL TILL KUND I KARLSTAD
ARBETSUPPGIFTER
Som produktionsarbetare kommer du att arbeta på vår kunds produktionsanläggning i Karlstad. Arbetet innefattar övervakning, paketering samt kvalitetskontroll och ni samarbetar i team och roterar mellan de olika stationerna. Här tillämpas 2-skift. Arbetet förväntas starta i omgående så vänta inte med din ansökan!

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du driven, noggrann, ordningsam, och positiv samt är en bra teammedarbetare. Du har förmågan att anpassa dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som produktionsarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Assistent sökes till fast schemarad hos 10-årig pojke

Personlig assistent
Läs mer Mar 11
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu en ansvarsfull och engagerad assistent till en fast schemarad på 25%, med arbetstid förlagd i huvudsak under eftermiddagar på vardagar och dagtid på helger. Det finns möjlighet till jobba på heltid under juli månad.

Vår kund är en glad och positiv 10-årig pojke med nära till skratt och har en förkärlek till sång och musik, det är därför önskvärt att du som söker tycker om att sjunga med honom. Han behöver hjälp och stöd i det mesta i vardagen såsom personlig hygien, på- och avklädning, tillsyn samt stöd vid måltider och aktiviteter och det förekommer en del förflyttningar. Man behöver som assistent till honom vara väldigt lyhörd då han i huvudsak kommunicerar via kroppsspråk. Har du möjligtvis kännedom om TAKK (tecken som stöd) är detta meriterande för tjänsten.

Du får gärna ha körkort och tillgång till bil men är inget krav. Kunden bor strax utanför Karlstad och det går regelbunden stadsbuss.

För att få arbeta med barn och unga under 18 år så måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan och beskriv varför du är rätt person för vår kund. Rekryteringen sker löpande.

Ansök nu

Erfaren säljare Karlstad

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Mar 11
Har du tidigare erfarenhet av av solcellsförsäljning eller har du erfarenhet av försäljning till privatsektorn via hembesök? Då är det dig vi söker.
Är du driven, passionerad samt brinner för hållbarhet och förnybar energi? Solceller 365 söker nu erfarna säljare för att förstärka vår försäljningsavdelning och bidra till vår fortsatta tillväxt.


Om Rollen som erfaren säljare hos Solceller365:
Som erfaren säljare hos oss spelar du en central roll i att sälja våra solcellsanläggningar till privatsektorn. Du kommer aktivt att besöka potentiella kunder bokade via våran bokningsavdelning.
Vi kommer att förse dig med:
Kalkylerings- och offertverktyg
Designprogram för solceller
CRM-system
Bärbar dator
Företagsbil, med möjlighet till förmånsbil
UtbildningAnsvarsområden:
Försäljning: Proaktivt driva försäljningen av solcellsanläggningar till privatmarknaden.
Hos kund: Förstå kundens behov, mäta och rita ut solcellsanläggning digitalt direkt hos kund och ta fram en offert
Teamarbete: Samarbeta med tekniska team för att säkerställa att kundens förväntningar inte bara uppfylls, utan överträffas.
Rapportering: Kontinuerligt rapportera försäljningsresultat till teamchefen.Ersättning:
Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön med möjlighet att påverka denna efter prestation. Med våra digitala verktyg, rikstäckande installatörer, tekniska support och projektörer som stöd ger vi dig verktygen för att lyckas.
Gör en verklig skillnad i energibranschen och bli en del av vårt växande team. På Solceller365 är din passion för förnybar energi nyckeln till framgång. Ansök idag och arbeta med oss för en grönare och mer hållbar framtid!
B-Körkort krävs.
Ansök redan idag, skicka din ansökan till rekrytering@solceller365.se
Löpande rekrytering kommer att ske!

Ansök nu

Fordonstekniker, Karlstad

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 11
Vi söker en självgående och ansvarsfull fordonstekniker till Motor Trend i Karlstad. Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota och Lexus, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.
Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.
Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Toyota. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.
Tjänsten är heltid dagtid.
Frågor besvaras av regional verkstadschef Andreas Fryklund på telefon 054-24 01 08 eller mejl andreas.fryklund@motortrend.se. Din ansökan skickar du senast 14 April 2024 till jobb@motortrend.se. Märk ansökan med ”Fordonstekniker Karlstad”.
Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. Under 2024 firar Motor Trend 40 år av ständig utveckling. 2023 omsatte vi över 1 miljard och vi är idag ca 170 medarbetare fördelat på tio orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Ansök nu

Kockar till sommarsäsongen 2024

Kock, à la carte
Läs mer Mar 11
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även på catering och andra events som rör BBQ.
Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör.
Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal som kan jobba extra under våren samt jobba hela vår sommarsäsong juni-augusti.
Egenskaper
För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.
Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, mise en place, hantera och förbereda styckningsdetaljer, tillredning av såser, rubs och tillbehör, städ och disk. Du kommer även i ordningställa och rulla iväg med vår Foodtruck på olika uppdrag. På sikt får du möjlighet att lära dig att jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.
Ange i din ansökan om du innehar B-körkort.

Ansök nu

Alkohol- och drogterapeut

Alkohol- och drogterapeut
Läs mer Mar 11
Om oss
VäxaEnheten arbetar med öppenvård och familjehemsvård för unga och vuxna med beroendeproblematik, kriminalitet och samsjuklighet. Verksamheten bedrivs över stora delar av Sverige och vi har sedan starten 2015, ständigt utvecklat verksamheten för att skapa de bästa förutsättningarna för de som kommer till oss att ha ett kvalitativt liv utan alkohol och droger. Vår ambition är att vara en ledande aktör inom beroendevård genom att erbjuda kvalitet som gör skillnad.


Vi söker nu en ny kollega som kommer att utgå från VäxaEnhetens verksamhet i Karlstad.


Om tjänsten
Vi söker en utbildad alkohol- och drogterapeut som ska arbeta i vår öppenvård i Karlstad. VäxaEnheten har ett eget behandlingsprogram som utgår från 12-stegsprogrammet kombinerat med KBT.
I rollen som öppenvårdsbehandlare kommer du att leda vår gruppverksamhet samt ha enskilda samtal. Du kommer att föra löpande dokumentation, hålla kontakt med våra uppdragsgivare samt ansvara för att behandlingsplanen följs. Du arbetar självständigt med stöd från behandlingsansvarig och övriga kollegor för att driva och utveckla öppenvården. Utöver att driva öppenvården ingår också att delta i möten samt andra gemensamma träffar på arbetsplatsen.


Om dig
VäxaEnheten söker dig som är utbildad alkohol- och drogterapeut eller har annan utbildning vi bedömer vara likvärdig. Vi ser gärna att du genomgått KBT steg 1 och det är meriterande om du har vana av arbete i öppenvård.
Du behöver vara trygg både i din yrkesroll och i dig själv som människa och det är viktigt att du kan bygga förtroendefulla relationer med de som kommer till oss. Du behöver också kunna samarbeta med andra, ha lätt för att anpassa dig för ändrade omständigheter och ändå hålla kursen i ditt uppdrag.
Vi vill ha dig som sticker ut lite grand, som är kreativ och bär på en stor portion humor och självdistans. Du behöver ha förståelse för målgruppen vi arbetar med och klara det oförutsedda men också kunna be om stöd från kollegor när du ser att det behövs.
Vi på VäxaEnheten vill att du kompletterar oss som arbetsgrupp och bidrar med både din kompetens och personlighet. I gengäld får du en engagerad, utvecklande och rolig arbetsplats!


B-körkort är ett krav


Ansökan skickas på mejl till verksamhetsansvarig Malena Högberg: malena@vaxaenheten.se
I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta behandlingsansvarig Morgan Pätsi på telefon 070-252 45 01 eller verksamhetsansvarig Malena Högberg på telefon 073-060 70 38.


Sysselsättningsgrad: 100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Månadslön

Ansök nu