Hitta lediga jobb i Karlstad

Service Center Operator

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 28
Är du redo att ta ditt första steg i IT-karriären? Joina vårt grymma team och kickstarta din resa med oss.
Om oss på Opsio
Vi är Opsio, ett internationellt bolag med kontor i Karlstad (Sverige) och Bangalore (Indien). Vi är ledande inom molntjänster i Norden och brinner för innovation.
Vi erbjuder support, drift, konsulttjänster, säkerhetstjänster och expertis inom en mängd olika områden som Amazon Web Services, Microsoft Azure och VMWare.
Nu expanderar vi vårt team och vi behöver din hjälp för att ge våra kunder en grym upplevelse!
Vad innebär jobbet?
Vi söker dig som vill utveckla dina tekniska färdigheter och leverera förstklassig service.
Från vårt kontor i Inre Hamn, Karlstad, kommer du hjälpa företagskunder med allt från enkla till komplexa frågor via telefon, mejl och chatt. Du blir kundens bästa vän och en trygg punkt när de behöver din hjälp som mest.
Du kommer jobba med att felsöka, konfigurera, och rådgiva kunder kring användarkritisk mjukvara och hårdvara som PC, Windows server, skrivare, nätverk och Microsoft365. Ibland kommer du stöta på mer avancerade utmaningar som du först tar dig an och sedan eskalerar vidare i organisationen.
En viktig del av jobbet är att kunna samarbeta i team och prioritera ditt arbete. Varje morgon sätter ni i teamet tillsammans planen för dagen, men var beredd på att tänka om – planen kan behöva förändras. Ingen dag är den andra lik och du kommer ställas inför många nya utmaningar.
Vårt Service Center är självständigt och fattar beslut som påverkar kundernas upplevelse varje dag. Som medlem i vårt team gör du enorm skillnad.
Är det dig vi söker?
Du är en lagspelare.
Du kan ta egna initiativ och fatta beslut själv.
Du älskar att lösa tekniska problem.
Du vill leverera service i världsklass.
Du kommunicerar flytande på både svenska och engelska, i tal och skrift.
Du har grundläggande IT-kunskaper.
Du har ett B-körkort eller motsvarande.
Du läser detta och vill ta nästa steg i din tekniska resa.

Passar ovan in på dig? Sök idag!

Ansök nu

Postdoktor i materialteknik

Forskarassistent
Läs mer Jun 28
Sapere Aude – våga vara vis – är vårt motto. Våra studenter och medarbetare utvecklar kunskap och kompetens som berikar individen och världen. Vår akademiska miljö präglas av nyfikenhet, mod och uthållighet, och grunden för vår verksamhet är jämställdhet, mångfald och ett demokratiskt synsätt. Vi finns i en aktiv, naturnära region och är en motor för hållbar utveckling i tät samverkan med det omgivande samhället.
 
Karlstads universitet har ca 1 400 medarbetare och 17 300 studenter fördelade på två inspirerande campusmiljöer i Karlstad och Arvika. Läs mer om oss på: https://www.kau.se/jobba-hos-oss
Beskrivning

Fakulteten för hälsa, natur- och teknikvetenskap utlyser nu en postdoktorsanställning i materialteknik.

Anställningen har en inriktning på tillverkning och tribologi av PVD-beläggningar. Anställningen är förlagd till Institutionen för ingenjörsvetenskap och fysik – en arbetsplats som genomsyras av en trevlig, inspirerande och internationell atmosfär, med medarbetare från hela världen. Maskin- och materialteknik är ett av tre ämnen vid institutionen, med totalt ungefär 60 medarbetare, varav 11 är professorer. Vi erbjuder forskarutbildningar i materialteknik, industriell ekonomi och fysik, samt utbildningar på avancerad nivå i bland annat maskinteknik. Institutionen bedriver viktig forskning i materialteknik, fokuserad på avancerat stål och material för additiv tillverkning, samt även utmattning och tribologi. Vår nuvarande forskning inom tribologi är mångvetenskaplig och kretsar kring sambandet mellan mikrostruktur och tribologisk prestanda i avancerade material.

Eftersom anställning som postdoktor utgör en meriteringsanställning för juniora forskare riktar vi oss till dig som har en doktorsexamen som inte är äldre än tre år, räknat från sista ansökningsdag. Som postdoktor vid Institutionen för ingenjörsvetenskap och fysik kommer du ha fantastiska möjligheter att genomföra forskningsprojekt i nära samarbete med svensk industri. Materialtekniska analysmöjligheter vid Karlstads universitet i kombination med industriella tester ger en unik möjlighet till PVD-tillverkning och materialanalys relaterad till mikrostrukturer och tribologisk prestanda av avancerade PVD-ytbehandlingar. Utöver forskningen ingår även undervisning och fortbildning som en naturlig del av anställningen som postdoktor.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av forskning inom framställning och analys av hård keramik med PVD-ytbehandlingar för maskintillämpningar. Du kommer bidra med teoretisk motivering av valet av typ och sammansättning av ytbehandling, delta i katodisk arc-förågning av flerfasiga hårda PVD-ytskikt, samt utföra nödvändiga mikrostrukturella, mekaniska och tribologiska tester, med särskilt fokus på maskintester. Den forskning du bedriver kommer vara inom samma områden som övrig forskning som bedrivs inom institutionen. Delar av forskningsexperimenten kommer ske i samarbete med industripartners, på deras forskningslaboratorier.

Du förväntas även undervisa kurser och handleda studenter på avancerad nivå samt även delta i fortbildning. Undervisning och fortbildning kan uppta sammantaget max 20 procent av arbetstiden. För att bidra till en god arbetsmiljö och utveckling av verksamheten är du närvarande och deltar i det dagliga arbetet och gemenskapen.

Behörighetskrav

Behörig att anställas som postdoktor är du som har en doktorsexamen i maskin- eller materialteknik eller materialfysik, eller en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen. Doktorsexamen måste vara utfärdad innan beslut om anställning fattas.  

Examen får vara avlagd högst tre år före ansökningstidens utgång. Äldre examen kan beaktas när särskilda skäl föreligger, t.ex. ledighet på grund av sjukdom, föräldraledighet, klinisk tjänstgöring, förtroendeuppdrag inom fackliga organisationer, tjänstgöring inom totalförsvaret eller andra liknande omständigheter eller för ämnesområdet relevant tjänstgöring/uppdrag.

Krav ställs även på att ha väldokumenterade kunskaper i PVD-tillverkning av hårda ytbehandlingar, samt experimentell materialanalys av tunna PVD-beläggningars mikrostruktur, textur och prestanda, inklusive tribologiska tester. Goda kunskaper i engelska krävs.

Bedömningsgrunder

Särskild vikt kommer att läggas vid:

Dokumenterad erfarenhet av forskning rörande PVD- (physical vapour deposition) beläggningar av tunna skikt, speciellt med inriktning på katodisk arc förågning.”.
Dokumenterad erfarenhet av experimentell materialanalys (XRD, SEM, EBSD, etc.) av PVD-beläggningar.
Dokumenterad erfarenhet av tribologiska mätningar och materialanalys av hårda PVD-beläggningar med fokus på skärande bearbetning.

Stor vikt kommer att läggas vid:

Personliga egenskaper som god kommunikativ förmåga, samarbetsförmåga, initiativtagande, förmåga att arbeta självständigt, samt ett positivt förhållningssätt till kollegor och studenter.
Ett nationellt och internationellt nätverk bestående av aktörer inom både akademin och industrin. • Erfarenhet av att samverka med det omgivande samhället samt kommunicera forskning och utvecklingsarbete.

Vikt kommer att läggas vid:

Pedagogiska utnämningar
Genomförd högskolepedagogisk utbildning.
Internationell erfarenhet
Villkor

Tidsbegränsad anställning på heltid i två år, med start 1 oktober 2024, eller enligt överenskommelse.

Anställningen kräver att den sökande har egen extern finansiering motsvarande en heltidsanställning.

Ansökan

Ansökan görs i universitetets webbaserade rekryteringsverktyg Varbi.
HR Excellence in Research
Karlstads universitet mottog i september 2020 utmärkelsen HR Excellence in Research. Utmärkelsen ges till arbetsgivare som har en stimulerande arbetsmiljö och goda villkor för forskare och kontinuerligt arbetar för att utveckla dessa. Utmärkelsen visar lärosätets engagemang för rättvis och transparent rekrytering samt gynnsam professionell utveckling för forskare. Läs mer på https://www.kau.se/jobba-hos-oss/karlstads-universitet-som-arbetsgivare/human-resources-strategi-forskare-hrs4r

Ansök nu

Tandläkare till Folktandvården Karlstad Tingvalla

Tandläkare
Läs mer Jun 28
Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Din arbetsplats
Folktandvården Tingvalla är den allmäntandvårdsklinik i Karlstad som ligger mest centralt, belägen i samma byggnad som Specialistkliniken för tandreglering.

Vi jobbar med arbetssättet 7–19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass.

Vi är en av de största klinikerna i Värmland med 44 medarbetare, och här finns mycket energi och en stark vilja att utvecklas. I alla yrkeskategorier har vi en fin mix av yngre och mer erfarna kollegor. Vi behandlar cirka 13 900 patienter varav 6 200 är barn.

Vi är en klinik med mycket gott medarbetarskap och arbetsklimat. Vi gillar helt enkelt att gå till jobbet.

Anställningen är ett vikariat till och med 25-12-31 med möjlighet till förlängning och att övergå till en tillsvidareanställning.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som inom din profession som tandläkare gärna arbetar med teamtandvård och behandlar egna patienter, såväl barn som vuxna. Du kommer arbeta med arbetsfördelade undersökningar tillsammans med tandhygienist samt sköterska och vid intresse finns även möjlighet till en utökad arbetsfördelning. Hos oss finns goda möjligheter att arbeta varierat inom hela tandläkarens kompetensområde, allt från lagningar och enklare tandreglering till större protetik och kirurgi. Skulle du vilja nischa dig inom ett speciellt område och agera lokal remissinstans så är det också något vi inom Folktandvården Värmland ser positivt på.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Erfarenhet är meriterande men inte ett krav.
Du är en trygg person med gott omdöme som tycker om att både arbeta i team och självständigt. Du ser till hela verksamheten vid agerande och beslutsfattande och du har även enkelt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter.

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer om att https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Speciallärare/specialpedagog på Nyeds skola

Speciallärare
Läs mer Jun 28
Beskrivning
Nyeds skola är belägen i natursköna Molkom en halvtimmes resa från Karlstads centrum med goda kommunikationsmöjligheter med buss från centrum.

Här går ca 340 elever från förskoleklass till årskurs 9.

Vi söker nu en speciallärare/specialpedagog som vill ingå i ett väl fungerande elevhälsoteam. Vi vill stärka upp elevhälsan och letar efter dig med specialpedagogisk kompetens! Hos oss får du varje dag bidra till alla elevers utveckling mot utbildningens mål och stötta kollegor eller hela arbetslag. Är du vår nya kollega?

 

Arbetsuppgifter
Som speciallärare/specialpedagog på Nyeds skola ingår du i skolans elevhälsoteam där det kollegiala lärandet och samarbete mellan elevhälsans professioner är i fokus. Ett nära samarbete mellan elevhälsan, lärare och övriga kollegor är en grundförutsättning i vårt arbete där eleverna sätts främst. Ditt arbete riktas mot alla stadier, men initialt mot de lägre årskurserna och med läsa-skriva-räkna-garantin i fokus.

I uppdraget kan det också ingå undervisning i klass, mindre grupper samt individuellt. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare samt har examen som speciallärare och/eller specialpedagog. Du har erfarenhet av kartläggningar, stöd och dokumentation kring elever i behov av anpassningar och särskilt stöd. Ämnesbehörighet i svenska, engelska och matematik, erfarenhet i yrket. Har du  arbetat med elever med tillgängliga lärmiljöer och särskilt stöd är det meriterande.

Som person ska du vara trygg i uppdraget och mån om att skapa goda relationer och anpassa din kommunikation med elever, kollegor och vårdnadshavare. Din elevsyn och kunskap av anpassning och bemötande i undervisningen utifrån elevers olika behov. Du behöver ha god samarbetsförmåga och är flexibel och i dina lösningar.

För oss är det viktigt att du sätter barnens behov i centrum och värnar om alla elevers rätt till utbildning av hög kvalitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Intervjuer kan komma att ske under ansökningsperioden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Elevassistent till Nyeds skola

Elevassistent
Läs mer Jun 28
Beskrivning
Elevassistenter arbetar i skolan och hjälper elever som behöver stöd för att kunna följa med i undervisningen.

Det är ett fantastiskt uppdrag till dig som söker varierande arbetsuppgifter som ger ett omväxlande arbete där ingen dag är lik den andra. Vi söker nu en elevassistent till Nyed skola

Nyeds skola är belägen i Molkom som ligger i den nordöstra delen av Karlstads kommun.
Vår skola ligger "mitt i byn" i en naturskön omgivning, i direkt anslutning till huset finns fritidsgård, folkbibliotek och en fullskalig idrottshall. Skolan är en F-9 skola med fritidshem. På skolan finns idag ca 340 elever. Lärarna och övrig personal är indelade i arbetslag utifrån stadie och funktion.

Vi strävar efter att vara en skola i tiden, att ha ett digitaliserat arbetssätt, att arbeta för en inkluderande, tillgänglig och likvärdig skola. Under läsåret kommer vi att lägga fokus på yngre elevers läs- och skrivinlärning och de äldre elevernas språkutveckling i alla ämnen.

Arbetsuppgifter
Som elevassistent skapar du ett tryggt socialt klimat och arbetar riktat mot individ och grupp med att skapa goda förutsättningar för lärande och utveckling. Arbetet som elevassistent innebär att du är resurs för individ under skoltid och fritidshemstid.

Du arbetar elevnära samt i nära samarbete med mentor och övriga pedagoger på skolan för att främja studiero och ett gott samarbetsklimat. Tillsammans skapar ni en god, tillgänglig, social och pedagogisk lärmiljö utifrån elevernas behov och förutsättningar. Del av tjänst kommer även att innebära arbete på fritidshemmet.Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som elevassistent på grundskola och stor erfarenhet av arbete på fritidshem. Du som söker ska även ha erfarenhet av tecken som stöd, diabetesutbildning, utbildning i tillgänglig lärmiljö samt stor erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd.

Vi ser att du är en person som har en god förståelse för individers olikheter och förutsättningar. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, tar egna initiativ och skapar god kontakt med såväl elev, medarbetare och vårdnadshavare samt har en god initiativförmåga. I det dagliga arbetet är du van att arbeta självständigt men samverkar också med kollegor i arbetslaget. Vi söker dig som har stor förmåga att skapa trygghet och är säker i ditt professionsutövande.

Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Semestervikariat: Nattchaufför med C-behörighet

Distributionsförare
Läs mer Jun 28
LBC Frakt i Värmland är företaget med hållbarhet i fokus. Vi vill erbjuda en hållbar karriär och omställningen till miljövänliga transporter är en hjärtefråga för oss. Företaget ägs av ett femtiotal åkerier och tillsammans med dem och våra dotterbolag är vi drygt 400 medarbetare.
Om Åkes Fjärr- & lokaltransportÅkes Fjärr- och lokaltransport AB har 32 bilar med körningar i Värmland, Göteborg, Falkenberg, Halmstad och Örebro. Bilarna utgår ifrån LBC Frakts terminal i Karlstad.
Företaget består av ett glatt gäng på cirka 48 medarbetare.
Mer om tjänstenVi söker en nattchaufför för distribution i Karlstad, med fasta leveransställen, under veckorna 31 till 35. Upplärning under vecka 30. Du kommer att börja jobba måndag kväll och jobbar sedan 5 nätter. Arbetspassen börjar kl. 22:30.
KvalifikationerVi söker dig som vill jobba natt, är ordningsam och har följande kvalifikationer:
Körkort C
Yrkeskompetensbevis, YKB
Digitalt förarkort
Mer om tjänsten
Anställning: Visstidsanställning, vecka 30 - 35.
Lön: Enligt avtal.
Placeringsort: Karlstad.
Arbetstider: Fast schema, natt, vardagar.
KontaktFör en första kontakt eller frågor om tjänsten kontakta Perra Johansson på telefon 070-330 16 67 eller skicka e-post till info@akesfjarr.se.
AnsökanTjänsten kan komma att tillsättas snabbt så tveka inte att skicka in din ansökan vid intresse. Ansökan görs på: Semestervikariat: Nattchaufför med C-behörighet - LBC Frakt (teamtailor.com)

Ansök nu

Kranbilschaufför för fjärrdistribution

Kranbilsförare
Läs mer Jun 28
LBC Frakt i Värmland är företaget med hållbarhet i fokus. Vi vill erbjuda en hållbar karriär och omställningen till miljövänliga transporter är en hjärtefråga för oss. Företaget ägs av ett femtiotal åkerier och tillsammans med dem och våra dotterbolag är vi drygt 400 medarbetare.
Om Sunnemo Åkeri ABSunnemo Åkeri AB är ett väletablerat företag med 35 fjärrbilar som verkar främst i områdena Värmland, Småland, Östergötland och Mälardalen. Våra fordon har sin utgångspunkt från Karlstad och Skoghall. Teamet består av cirka 80 glada och dedikerade medarbetare.
Välkommen till Sunnemo Åkeri - där vi tillsammans driver framgångsrika transporter!
KvalifikationerVi letar efter dig som är engagerad och ordningsam. Följande kvalifikationer är ett krav:
Körkort C/CE
Yrkeskompetensbevis, YKB
Digitalt förarkort
Krankort
God förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
Grundläggande datakunskaper då användning av handdatorer är en del av arbetsuppgifternaFöljande kvalifikationer är meriterande:
Truckkort
Farligt gods, ADR
Mer om tjänsten
Anställning: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.
Lön: Enligt avtal.
Placeringsort: Karlstad
Arbetstider: Fast schema. Övernattning i lastbil kan förekomma.
Sista ansökningsdatum: 2024-07-31
KontaktEventuella frågor om tjänsten besvaras av driftledare Jimmie Westlund på 070–5413080 eller jimmie@sunnemoakeri.se.
Vi undanber oss vänligen men bestämt all hjälp med rekrytering och annonsering av tjänsten.

Ansök nu

Fjärrchaufför

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 28
LBC Frakt i Värmland är företaget med hållbarhet i fokus. Vi vill erbjuda en hållbar karriär och omställningen till miljövänliga transporter är en hjärtefråga för oss. Företaget ägs av ett femtiotal åkerier och tillsammans med dem och våra dotterbolag är vi drygt 400 medarbetare.
Om Sunnemo Åkeri ABSunnemo Åkeri AB är ett väletablerat företag med 35 fjärrbilar som verkar främst i områdena Värmland, Småland, Östergötland och Mälardalen. Våra fordon har sin utgångspunkt från Karlstad och Skoghall. Teamet består av cirka 80 glada och dedikerade medarbetare.
Välkommen till Sunnemo Åkeri - där vi tillsammans driver framgångsrika transporter!
KvalifikationerVi letar efter dig som är engagerad och ordningsam. Följande kvalifikationer är ett krav:
Körkort C/CE
Yrkeskompetensbevis, YKB
Digitalt förarkort
God förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
Grundläggande datakunskaper då användning av handdatorer är en del av arbetsuppgifternaFöljande kvalifikationer är meriterande:
Truckkort
Farligt gods, ADR
Mer om tjänsten
Anställning: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.
Lön: Enligt avtal.
Placeringsort: Karlstad.
Arbetstider: Fast schema. Övernattning i lastbil kan förekomma.
Sista ansökningsdatum: 2024-07-31
KontaktEventuella frågor om tjänsten besvaras av driftledare Jimmie Westlund på 070–5413080 eller jimmie@sunnemoakeri.se.
Vi undanber oss vänligen men bestämt all hjälp med rekrytering och annonsering av tjänsten.

Ansök nu

Lots med CE-behörighet

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 28
LBC Frakt i Värmland är företaget med hållbarhet i fokus. Vi vill erbjuda en hållbar karriär och omställningen till miljövänliga transporter är en hjärtefråga för oss. Företaget ägs av ett femtiotal åkerier och tillsammans med dem och våra dotterbolag är vi drygt 400 medarbetare.

Om Åkes Fjärr- och Lokaltransport ABÅkes Fjärr- och Lokaltransport AB har 32 bilar med körningar i Värmland, Göteborg, Falkenberg, Halmstad och Örebro. Bilarna utgår ifrån LBC Frakts terminal i Karlstad.
Företaget består av ett glatt gäng på cirka 48 medarbetare.
KvalifikationerVi söker dig som är ordningsam, morgonpigg och har följande kvalifikationer:
Körkort CE
Yrkeskompetensbevis, YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Farligt gods, ADR
Kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
Har enklare datakunskap då vi använder handdatorer.
Mer om tjänsten Anställning: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.
Lön: Enligt avtal.
Placeringsort: Karlstad
Arbetstider: Varierande arbetstider men mestadels dagtid.

Eventuella frågor om tjänsten skickas tillinfo@akesfjarr.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt all hjälp med rekrytering och annonsering av tjänsten.

Ansök nu

Kvällslots med CE-behörighet

Distributionsförare
Läs mer Jun 28
LBC Frakt i Värmland är företaget med hållbarhet i fokus. Vi vill erbjuda en hållbar karriär och omställningen till miljövänliga transporter är en hjärtefråga för oss. Företaget ägs av ett femtiotal åkerier och tillsammans med dem och våra dotterbolag är vi drygt 400 medarbetare.
Om Sunnemo Åkeri ABSunnemo Åkeri AB är ett väletablerat företag med 35 fjärrbilar som verkar främst i områdena Värmland, Småland, Östergötland och Mälardalen. Våra fordon har sin utgångspunkt från Karlstad och Skoghall. Teamet består av cirka 80 glada och dedikerade medarbetare.
Välkommen till Sunnemo Åkeri - där vi tillsammans driver framgångsrika transporter!
KvalifikationerI jobbet kommer du få träffa många människor på en dag. Därför letar vi efter dig som är positiv, serviceinriktad och social. Kvällstid kommer du att vara åkeriets spindel i nätet. Det innebär exempelvis att hjälpa chaufförer att lasta, flytta lastbilar från åkeriets parkering till verkstäder eller att hämta släp.
God vana av att köra truck och utbildning för farligt gods, ADR, är meriterande. Följande kvalifikationer är krav:
Körkort C/CE
Yrkeskompetensbevis, YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
God förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
Grundläggande datakunskaper då användning av handdatorer är en del av arbetsuppgifterna
Mer om tjänsten
Anställning: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.
Lön: Enligt avtal.
Placeringsort: Karlstad.
Arbetstider: Fast schema, kvällstid.
Sista ansökningsdatum: 2024-07-31
KontaktEventuella frågor om tjänsten besvaras av Jimmie Westlund, driftledare, på 070–5413080 eller jimmie@sunnemoakeri.se.
Vi undanber oss vänligen men bestämt all hjälp med rekrytering och annonsering av tjänsten.

Ansök nu

Tim- och semestervikarier

Distributionsförare
Läs mer Jun 28
LBC Frakt i Värmland är företaget med hållbarhet i fokus. Vi vill erbjuda en hållbar karriär och omställningen till miljövänliga transporter är en hjärtefråga för oss.
Företaget ägs av ett femtiotal åkerier och tillsammans med dem och våra dotterbolag är vi drygt 400 medarbetare.

Om Tidningstransporter i Karlstad ABFöretaget startade år 1960. Under alla år har vi varit specialiserade på tidningsdistribution. Vi distribuerar alla morgontidningar i Värmland och lite till. Även om tidningsdistribution är vårt huvuduppdrag transporterar vi även andra typer av varor.
Vi rullar i Mellansverige varje natt, året om och vi är ett glatt gäng på 19 anställda.
KvalifikationerVi söker dig som är ordningsam och har följande kvalifikationer:
Körkort C och/eller CE
Yrkeskompetensbevis, YKB
Digitalt förarkort
Kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
Har enklare datakunskap, då vi använder handdatorer.

Nedanstående är bra om du har men inget krav:
Truckkort
Farligt gods, ADR
Mer om tjänsten Anställning: Timanställning eller semestervikariat/visstidsanställning.
Lön: Enligt avtal.
Period för semestervikariat: 1 juni till och med 30 augusti
Start för timanställning: Omgående.
Placeringsort: Karlstad

Eventuella frågor besvaras av Ulf Lindgren på telefon 070-509 11 59 eller e-posttidningstransport@gmail.com.
Vi undanber oss vänligen men bestämt all hjälp med rekrytering och annonsering av tjänsten.

Ansök nu

Semestervikarier

Distributionsförare
Läs mer Jun 28
LBC Frakt i Värmland är företaget med hållbarhet i fokus. Vi vill erbjuda en hållbar karriär och omställningen till miljövänliga transporter är en hjärtefråga för oss. Företaget ägs av ett femtiotal åkerier och tillsammans med dem och våra dotterbolag är vi drygt 400 medarbetare.

Om Åkes Fjärr- och Lokaltransport ABÅkes Fjärr- och Lokaltransport AB har 28 bilar med körningar i Värmland, Göteborg, Halmstad och Örebro. Bilarna utgår ifrån LBC Frakts terminal i Karlstad.Företaget består av ett glatt gäng på ca 40 medarbetare.
KvalifikationerVi söker dig som är ordningsam, morgonpigg och har följande kvalifikationer:
Körkort C/CE
Yrkeskompetensbevis, YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Farligt gods, ADR
Kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
Har enklare datakunskap då vi använder handdatorer
Mer om tjänsten Anställning: Semestervikariat/visstidsanställning.
Lön: Enligt avtal.
Period: Ca vecka 21 – vecka 34.
Placeringsort: Karlstad
Kontakt
Eventuella frågor om tjänsten skickas till info@akesfjarr.se
Vi undanber oss vänligen men bestämt all hjälp med rekrytering och annonsering av tjänsten.

Ansök nu

Distributionschaufför

Distributionsförare
Läs mer Jun 28
LBC Frakt i Värmland är företaget med hållbarhet i fokus. Vi vill erbjuda en hållbar karriär och omställningen till miljövänliga transporter är en hjärtefråga för oss.
Företaget ägs av ett femtiotal åkerier och tillsammans med dem och våra dotterbolag är vi drygt 400 medarbetare.
Om Åkes Fjärr- och Lokaltransport ABÅkes Fjärr- och Lokaltransport AB har 32 bilar med körningar i Värmland, Göteborg, Halmstad och Örebro. Bilarna utgår ifrån LBC Frakts terminal i Karlstad.
Företaget består av ett glatt gäng på cirka 48 medarbetare.
KvalifikationerVi söker dig som är ordningsam, morgonpigg och har följande kvalifikationer:
Körkort CE
Yrkeskompetensbevis, YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Farligt gods, ADR
Kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
Har enklare datakunskap då vi använder handdatorer.
Mer om tjänsten Anställning: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.
Lön: Enligt avtal.
Placeringsort: Karlstad
Arbetstider: Varierande arbetstider men mestadels dagtid.
Ansökan
Eventuella frågor om tjänstenskickas till info@akesfjarr.se.
Vi undanber oss vänligen men bestämt all hjälp med rekrytering och annonsering av tjänsten.

Ansök nu

Cloetta söker godisplockare till Karlstad Mo-Tillsvidaretjänst helg!

Butikskonsulent
Läs mer Jun 28
Vad kan vi erbjuda dig?
Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och positiva möten? Vill du ha ett fritt och självständigt arbete?
Dina framtida arbetsuppgifter
Du ser till att lösvikts- och naturgodis avdelningar är välfyllt och ser säljande ut i butik. Man utför löpande rengörings rutiner och att göra beställningar ingår också i arbetsuppgifterna. Det är ett aktivt arbete där dagarna går fort. Du kommer att arbeta med att fylla på produkter som du hämtar på butikens lager. Du representerar Cloetta när du är ute i butik både för butikens personal och deras kunder.
Vem är du?
Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med butikerna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Arbetet sker i butiksmiljö och är fysiskt. Det krävs effektivitet, ordningssinne, styrka och förmåga att planera, ta eget ansvar och att kunna arbeta självständigt. Samtidigt måste du vara flexibel och ha förmåga att lösa uppgifter med kort varsel. Hos oss får du utbildning och förutsättningar för att lyckas.
Har du tidigare erfarenhet mot dagligvaruhandeln eller har jobbat i butik är detta ett plus.


Körkort (B) och tillgång till egen bil är ett krav.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en provanställning som går över till tillsvidaretjänst- 5 timmar/varannan lördag. Det är en fördel om man kan starta ganska omgående och man kommer att få utbildning innan. Det kommer även finnas möjlighet att jobba extra vid andra behov och toppar.
Detaljhandelsavtalet mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund tillämpas
Ansökan
Vill du också jobba i ett företag med stolta medarbetare med lång erfarenhet? Skicka då in din ansökan senast den 12 juli 2024.
Vi jobbar med löpande urval så ansök gärna direkt. Frågor besvaras av vår teamledare Nicolina Lottsfeldt.
Tillträde enligt överenskommelse!
Välkommen med din ansökan!
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. I Cloettas förvärv av Candyking 2017 ingick även Pickalot, ett plockbolag som sedan starten 2007 varit experter på pick & mix-hantering. Pickalot är idag Cloettas egna plockbolag som utför uppdrag för varumärkena CandyKing, Parrots samt Cloettas egna koncept inom pick & mix. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på: http://www.cloetta.se och http://www.cloetta.com

Ansök nu

Tandläkare - Smile Kristinehamn & Karlstad

Tandläkare
Läs mer Jun 28
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.
Till vår fina klinik iKristinehamn söker vi nu en tandläkare. Här finns möjligheten att även arbeta från vår klinik i Karlstad.Här får du möjligheten att utvecklas och tillhöra ett engagerat team.Missa inte möjligheten att bli en del Smile!Att vara tandläkare hos Smile Tandvård
Som allmäntandläkare inom Smile är du specialist i oral diagnostik och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård tillsammans med ditt tandvårdsteam. På Smiles olika kliniker kan du komma att utföra allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och mer avancerade behandlingar. På våra kliniker har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats tillsammans med dina kollegor. På Smile arbetar vi i Frenda.
Vår vision - Friska leenden i hela Sverige - tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Vi är hela Sveriges tandläkare med klinker över hela landet och vi gör skillnad. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.Smile Tandvårds ambition är att tillhandahålla högsta möjliga odontologiska kvalitet. Vårt arbete inom kvalitetsutveckling är omfattande och vi investerar i utbildning och utrustning. Smile Tandvård sysselsätter en hög andel av branschens specialister och har kliniker noga utvalda utifrån odontologisk kvalitet, värderingar och ambitioner.Vem söker vi?
Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Vi ser att du precis som oss arbetar för att ge dina patienter bästa möjliga vård och tillhandahåller högsta möjliga servicenivå. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös.Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som tandläkare hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.
Utöver ovan kompetenser ser vi att du:
Innehar svensk tandläkarlegitmation
Talar & skriver god svenska

Det är meriterande, men inget krav, om du:
Har arbetslivserfarenhet som Tandläkare

Smiles erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. Genom Smiles interna utbildningssatsning Smile at Work finns goda möjligheter till utveckling.
Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.
För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.
Anställningsform och tillträde
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med en omfattning mellan 80-100% beroende på vad som fungerar för dig. Du kommer ges möjligheten att arbeta både från Karlstad ochKristinehamn.I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag.
Ansökan och frågor Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss.Vi hoppas och tror dåatt tjänsten hos oss på Smilekan vara intressant för dig.Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär,så återkommer vi till dig via mail eller telefon för återkoppling så snart vi har möjlighet.
För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst och vi kommer i processen skicka ut en eller flera frågor om oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.
Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken i Kristinehamn: Jessica Vettorato:jessica.vettorato@smile.se, ansvarig chef för kliniken i Karlstad:ulrika.johansson@smile.sealternativt ansvarig rekryterare för tjänsten:Amanda Wyseramanda.wyser@smile.se.Vilka är Smile? Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/.

Ansök nu

Reporter till SVT Nyheter i Karlstad

Journalist/Reporter
Läs mer Jun 28
Vad vi erbjuder dig:
Nu söker vi en reporter till vår redaktion i Karlstad. I dialog med vår publik letar vi efter berättelserna som berör och engagerar. Vi vill vara nära och göra den lokala publiken mer nyfiken och insatt. Vårt uppdrag är att bevaka, granska och rapportera och samtidigt lyfta områdets lokala frågor i SVT:s riksrapportering.
Vårt berättande är huvudsakligen rörlig bild och vi gör det primärt för vår onlineplattform men också i våra dagliga TV-sändningar.

Vem vi tror att du är: 
Du är en driven nyhetsjägare som vill vara först med att berätta nyheter. 
För att söka den här tjänsten vill vi att du har: 
Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet.
God lokalkännedom om Värmland. 
Publicistisk erfarenhet.
Körkort. 

Det är meriterande om du dessutom har:
Erfarenhet av att arbeta med rörlig bild, filma och redigera. 
Kunskap om och nätverk i målgruppen 20-40 år
Erfarenheter som kan bidra till att vi kan ge en bredare bild av vårt bevakningsområde. 

SVT:s lokala nyheter strävar efter att ge vår publik flera perspektiv i vår nyhetsrapportering. Vi ser ständigt över hur vi kan bredda redaktionens kompetenser och nätverk. Berätta därför gärna för oss i din ansökan om hur du med dina erfarenheter kan bidra till vår redaktions arbete, och beskriv gärna vad du saknar i vår rapportering idag.

Vad den här tjänsten innebär: 
Du levererar nyheter från ax till limpa. Du tar initiativ till egen journalistik och driver din egen utveckling. Du blir en viktig del av redaktionen i Karlstad. Kväll och helgarbete ingår. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 

Hur du ansöker: 
I den här ansökan använder vi oss av urvalsfrågor istället för att be om personligt brev. Du bifogar också ditt CV. Det gör vi för att säkerställa att rekryteringen blir kompetensbaserad och effektiv. Frågorna handlar om dina erfarenheter och drivkrafter och kan ta en stund att besvara, men det gör att vi får samma viktiga information från alla sökande kandidater.

Annat som är bra veta: 
Har du frågor om anställningen kontakta redaktionschef Susanne Junkala. Fackliga frågor besvaras av Rino Rotevatn (SJF). Samtliga nås via växeln 08-784 00 00.

Ansök nu

Innesäljare i Karlstad

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 28
Dags att testa en ny karriär? Eller dags att starta din första? Vill du utvecklas och ha en trygghet på din arbetsplats?
-BRA! Då ska du fortsätta läsa här!
Hos oss på PEC har du ett mån-fre jobb , mellan 8:30-16:30.En trygg arbetsplats som funnits sedan 2003 med kollektivavtal via unionen.På PEC säljer vi tjänster och produkter till både nya kunder, passiva kunder och befintliga kunder.PEC har alltid har arbetat åt de största företagen i sina respektive branscher, så du kommer att känna till flera av varumärkena du kommer att sälja.Några av de varumärkena är tex;Fortum, Bonnier, Egmont, Allente, operatören 3 och Miljonlotteriet.Vi har även en avdelning med inkommande administrativa samtal då för 1177 Vårdguiden.
Utöver arbetet i sig, så får man med sig otroligt många nyttiga färdigheter att ha med sig livet ut!Oavsett om det är i det sociala livet, att förhandla om ett lån på banken eller söka sig vidare till nya äventyr så som att tex plugga till mäklare eller annat typ av arbete inom försäljning. Detta då vi kontinuerligt ger feedback, utbildningar inom säljteknik, retorik, och strukturuppbyggnad!På varje kontor finns det platschef och säljledare med många år inom försäljning, som stöttar, utbildar och ser till att du ska nå dina och företagets mål!Dessutom kommer du under din tid hos oss få uppleva tävlingar om allt från en lunch, middag på stan med kollegor, superpresentkort, en resa till varmare breddgrader, eller varför inte en ny TV ?
Det du kan förvänta dig hos oss på PEC är; Fast månadslön;120,24 kr/h om du är under 24 år, vilket motsvarar en månadslön på 20,081 kr vid ett arbetstidsmått om 1008,05kr/h om du är över 24 år, vilket motsvarar en månadslön på 23,054kr vid ett arbetstidsmått om 100%


Utöver grundlönen har du generös provision
Möjligheten att testa vingarna på varmare breddgrader på tex Cypern eller i Dubai
Feedback och daglig coachning
Ett härligt gruppklimat där vi som kollegor äter gemensam lunch, spelar pingis, biljard eller playstation tillsammans på rasterna
Planerade tävlingar om allt från ära och superpresentkort, till en utomlandsresa till en ny TV, äventyr i Sälen eller bowling och middag tillsammans med kollegor!
Sammanhållning och högt till tak, med en öppen och ärlig dialog så löser vi det mesta!
Försäljning är otroligt givande och väldigt roligt.Vårt mål är att alla som jobbar hos oss ska känna sig som en del av vårt företag, en del av ett team. Att man ska sträva högt! Vi sätter upp dagliga mål på individnivå, kontor och som team. Erfarenheten man får hos oss på PEC har visat sig göra stor nytta hos många av våra anställda även i det sociala livet, eller om man vill plugga vidare till tex mäklare, eller om man ska förhandla om ett lån på banken!
Vi söker dig som : Vill lära dig mer om försäljning
Kan arbeta självständigt och i team
Som ser lösningar och kan ta emot feedback
Har ett engagemang för jobbet du utför
Har mycket goda språkkunskaper i svenska - tal och skrift, detta då vi ställer höga krav på tydlighet och förmågan att förklara produkten.


Känner du dig redo för en trivsam arbetsplats och samtidigt få värdefull arbetslivserfarenhet inom försäljning, marknadsföring, ledarskap och kommunikation?- Då är det här rätt arbete för dig!
Du kommer vid anställning att genomgå säljutbildning och få full upplärning.Vi jobbar sedan aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning genom våra duktiga ledare och säljare.
Som säljare hos oss på PEC blir du en del av ett engagerat team med stort driv.Här erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats där stor vikt läggs på dina personliga egenskaper och styrkor.Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst.
Sök jobbet som säljare hos oss på PEC! Vi lovar en givande, rolig och utvecklande arbetsplats!
*Omfattning: 35h/Vecka (08:30-16:30)*Placering: Karlstad*Lön: Fast grundlön och generös provision
*Rekryteringsprocess:När vi fått in din ansökan tar rekryteringsansvarig kontakt med dig inom ett par dagar för en telefonintervju.Tar du dig vidare i rekryteringprocessen från telefonintervjun blir du inbokad på en 2dagars information och rekryteringsträff på plats på kontoret, där får du en närmare presentation av företaget och möjlighet att kunna testa jobbet.Känns allt bra från båda parter erbjuds du en anställning.Obs! pga semestertider sker vår nästkommande träff tidigast V.34
Om oss
PEC är Sveriges största care- & contactcenter med gott rykte i branschen. Vi jobbar med både inkommande och utgående telefoni åt flera av de största företagen i sina respektive branscher. Vi jobbar ständigt med att förbättra oss och förnya oss för att kunna erbjuda de bästa tjänsterna för våra kunder och uppdragsgivare. Företaget har idag cirka 250-300 anställda och vi finns i Malmö, Kristinehamn, Karlstad och Västervik.

Ansök nu

Operativ inköpare

Inköpare
Läs mer Jun 28
Har du tidigare arbetat med inköp, trivs i en roll med många kontaktytor och tycker att struktur och noggrannhet är A och O? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu efter en operativ inköpare för kunds räkning i Kristinehamn. Som operativ inköpare kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av beställningar, leveransbevakningar och en aktiv dialog med leverantörer och kollegor. Därutöver innebär tjänsten dokumentation och uppföljning av leveranser. Du kommer att ha många bollar i luften och vara en spindel i nätet för en mängd olika funktioner både internt och externt. 

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning, start i slutet av augusti eller enligt överenskommelse. 

Om dig
Vi söker dig som har arbetat med inköp tidigare. Det är meriterande om du även är utbildad inom inköp, industriell ekonomi eller liknande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

För att trivas i rollen behöver du vara kommunikativ, initiativtagande och serviceinriktad. Vidare bör du besitta en god datorvana och kunna kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. Struktur, noggrannhet och samarbete är även det ledord för denna roll.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekryteringsprocess kommer en bakgrundskontroll genomföras. Du behöver även ha svenskt medborgarskap då det är ett krav utifrån kundens säkerhetsklassning. 

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. 

Om ansökan
Vi går igenom urvalet löpande så vänta inte med din ansökan! Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan tillföra i denna roll. Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök".

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder tester, videointervjuer och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Business Manager:
Wilma Börjesson, wilma.borjesson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköp, Operativ Inköpare, Kristinehamn, Värmland, Adecco.

Ansök nu

Logistikkoordinator

Logistiker
Läs mer Jun 28
Är du en kommunikativ och lösningsorienterad person som vill ta nästa steg i din karriär? Tveka inte att söka denna utmanande, meriterande och spännande roll!

Kongsberg Maritime AB är en del av den globala teknologigruppen KONGSBERG, som levererar kritiska lösningar till deras kunder som arbetar inom utmanande miljöer. Deras gedigna erfarenhet med över tvåhundra år inom sjöfart, digitalisering och försvar bidrar till att de är ett innovativt och världsledande företag idag. Kongsberg Maritime har sitt huvudkontor i Norge, men just denna tjänst är placerad på Kongsberg Maritime i Kristinehamn.

Om tjänsten
Som logistikkoordinator kommer du ansvara för transporter samt transportplanering tillsammans med det sammansvetsade teamet inom skeppning. Du har tät dialog med projektledare samt löpande kontakt med kunder och leverantörer. Arbetet innefattar även arbetsuppgifter såsom:

• Bokningar samt uppföljningar av transporter med företagets kunder.
• Hantera all transportdokumentation inklusive Letter of Credit (Remburs). 
• Besvara frågor inom tull, moms och frakttyp såsom väg, sjöfart, flygfrakt och tåg.
• Förhandling med transportörer.
• Koordinera logistik över hela världen.
• Leveransfakturering.

Tjänsten är till att börja med ett 6 månaders uppdrag med eventuell chans till förlängning. Som logistikkoordinator är du anställd som konsult av Adecco. Uppdraget har start i slutet på augusti eller enligt överenskommelse. 

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom logistik och transportplanering. Vi ser att du är en kommunikativ person som trivs bra med att samarbeta tätt med andra. Du behöver även vara ansvarfull, strukturerad och initiativtagande. Att vara serviceminded och problemlösande är viktiga egenskaper för den här rollen.

Krav för tjänsten: 

• Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift då båda språk förekommer i tjänsten
• God datavana och tidigare arbetat i affärssystem 
• Relevant arbetslivserfarenhet inom logistik, transportplanering och administration

Vi ser det som meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom relevant område. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Eftersom Kongsberg Maritime samarbetar med kunder inom den marina försvarsindustrin, kommer rekryteringsprocessen innehålla bakgrundskontroll och frågor kring medborgarskap. 

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Business Manager:
Wilma Börjesson, wilma.borjesson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Logistik, Transportplanering, Transporter, Adecco, Karlstad, Värmland

Ansök nu

Fordonstekniker BMW - Autowåx Bil Karlstad

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 28
Har du ett brinnande intresse för premiumbilar? Älskar du det du gör och är redo för en ny utmaning? Kom och arbeta med oss på Autowåx Bil - en av de bästa BMW-återförsäljarna i Sverige.
Vilka är vi? Autowåx Bil startades 1996, vi firar just nu 28 år av spännande utveckling i en högteknologisk bransch. Vi är certifierade återförsäljare av BMW och MINI vars teknik är i framkant. Vi är ett serviceföretag med verkstad, bil- och reservdels-försäljning som sätter kunden i fokus. Vi vill förstärka vårt team och söker därför efter ännu en engagerad tekniker som ger Autowåx-familjen ett ökat värde.
Dina ansvarsområden
Centralt för rollen är att arbeta utifrån ett kundperspektiv, att ansvara för att kundens krav och förväntningar infrias och överträffas genom servicearbete av hög kvalitet.
Förutom att utföra service, reparationer, felsökning/elektronik så ingår även kundkontakt genom merförsäljning.
Vem är du?
· Du har ett stort intresse för bilar, arbetar självständigt och ansvarsfullt
· Du trivs i en innovativ arbetsmiljö & med teknisk utveckling
· Du är van att felsöka och diagnostisera bilelektronik
· Du är tekniskt och praktiskt lagd och vill utvecklas
· Du har Fordonsteknisk utbildning
· Du har minst 2-3 års erfarenhet som Fordonstekniker
· Du har B körkort
Vi erbjuder dig:
· Arbeta med ett motiverat team i en fantastisk och modern miljö
· Utbildningsmöjligheter online eller via BMWs utbildningsakademi
· Spännande och varierande arbetsuppgifter
· Kostnadsfritt medlemskap på KMTIs gym & tillgång till hela träningsutbudet
· Vi bjuder på kaffe, frukt och bra pris på stans bästa lunch i vår resturang Isetta Bar
· Ett härligt gäng som gör mycket roliga saker tillsammans allt från After Work till sommarfest
Intresserad av att jobba med oss? Kontakta oss nu – vi ser fram emot att träffa dig!
Skicka oss ditt CV och ett kort personligt brev till:
nymedarbetare@autowax.se
Har du frågor runt tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Lundström, 054 – 22 12 86
Vill du veta mer? Besök oss på våra sociala medier för att se lite mer av Autowåx Bil.

Ansök nu

Vikariat lokalvårdare till Ada Service Partner Karlstad

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 28
Vi söker nu vikarier för sommaren som lokalvårdare som vill arbeta under semesterperioden 7/8 - 25/8 + 16/9 - 26/9
Ada Service Partner AB är ett familjeföretag som grundades 1984. Idag är vi drygt 300 medarbetare, med 40 olika nationaliteter som levererar städtjänster till drygt 1000 företag i Västsverige.
Vi på Ada Service Partner erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Det gemensamma för alla våra medarbetare är egenskaper som ansvarskänsla, kommunikation, samarbete, respekt och arbetsglädje.
Du skall vara noggrann, serviceinriktad och självständig. Tycka om städning och ha ett sinne för detaljer!
Just nu söker vi en ansvarsfull och serviceinriktade medarbetare som kan arbeta i centrala Karlstad.
Vi lär upp dig på plats.
Arbetstider: Måndag-fredag: 06-00-09.00
12.00-13.00
16.00-18.00
Lördag: 06.30-09.30
18/8 - 6/9 Söndag: 06.30-09.30

Ansök nu

Databaskonsult

Databasutvecklare
Läs mer Jun 28
Vill du vara en av oss?
På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder.
Om tjänsten
Medarbetarna i teamet Spatial Data Management är experter på att tillhandahålla olika former av data och är i framkant av teknikutvecklingen inom GIS. Just nu söker vi ytterligare en passionerad kollega till vårt team för att hantera våra varierande och komplexa kunduppdrag.
Vi tar fram data som behövs för kundens beslutsunderlag och blir lätt spindeln i nätet i våra kunduppdrag. Vi tycker det är kul med samarbete och känner en stor samhörighet inom teamet men också med kollegorna i företagets andra team.
Du kommer att arbeta som GIS-konsult med fokus på databaser och datahantering/bearbetning. Rollen som konsult är mycket bred, du är många gånger delaktig från allra första början i projekten och diskuterar både arkitekturfrågor och tillvägagångssätt, många gånger i workshopform, för att sedan arbeta med själva genomförandet.
Säkerhetsprövning tillkommer i vissa av våra uppdrag.
Om dig
Du har relevant högskole- eller universitetsexamen
Du har minst 5 års erfarenhet av datamodulering, prestandaoptimering av databaser ArcGIS-plattformens geodatabaser samt Microsoft Server, Oracle eller Postgre
Du har goda kunskaper i Pythonutveckling och gärna FME
Du har god förståelse av ArcGIS-plattformen och dess programvara
Du har lätt för att kommunicera tekniska koncept till icke-tekniska intressenter både på svenska och engelska

Vi erbjuder
En spännande och utvecklande roll i ett marknadsledande företag med framåtanda och driv, präglat av en familjär atmosfär. Vi har spännande projekt som inte bara utmanar dig professionellt utan också gör skillnad i samhället genom geografisk informationsteknologi. Vi är ett gäng där alla känner sig välkomna och stöttade.
"Frihet under ansvar" är centralt i vår företagskultur. I positionen får du tillgång till ett stort nätverk både lokalt och globalt och möjlighet att vara en del av en global organisation som bryr sig om hållbar utveckling.
Vi på Esri Sverige tror på att investera i våra medarbetare och ger dig möjligheten att växa och utvecklas i din karriär. Skicka in din ansökan och bli en del av en organisation där varje medarbetare spelar roll!
Du kommer vara placerad på något av våra kontor i Stockholm, Gävle, Falun, Malmö eller Karlstad.
Ansökan
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning och urvalet sker löpande. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.
Tänk på att rekryteringsprocessen kan dra ut på tidennu under semestertider.
Vill du veta mer?
Kontakta gärna Katja Hunn, teamchef Spatial Data Management, på 079-006 84 45.
Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?
Läs mer om oss på esri.se och följ oss på LinkedIn.

Ansök nu

Arbetskonsulent till Stöd i arbete

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Jun 28
Beskrivning
Enheten för arbetsrehabilitering och sysselsättning (EAS) riktar sig till personer med psykisk ohälsa, 18 år och äldre.

Enhetens uppdrag är att skapa förutsättningar för att de personer vi möter ska kunna nå egen försörjning genom arbete, studier eller annan försörjning.

Arbetsuppgifter
Medarbetarna i teamet Stöd i arbete arbetar utifrån metoden Individual Placement and Support (IPS) och Lösningsfokus som förhållningssätt. IPS är en arbetsrehabiliteringsmetod med fokus på att finna, få och behålla ett arbete på den reguljära arbetsmarknaden och målgruppen är personer med upplevd psykisk ohälsa. 

Arbetet består av att kartlägga individens preferenser och färdigheter för att sedan matcha dessa mot en lämplig arbetsplats. Du är en del av hela processen från första mötet till matchning och uppföljning på arbetsplatsen. En annan del av arbetet är att erbjuda kontinuerligt stöd på arbetsplatsen till både individ och arbetsgivare så länge behovet finns, detta i syfte att behålla arbetet. Arbetet innebär samverkan med vård- och myndighetskontakter samt övriga berörda parter utifrån individens behov.

Medarbetarna på Stöd i arbete har sin arbetsplats på Överstebostället, Sandbäcksgatan 4 i Karlstad men bedriver en stor del av sitt arbete ute på arbetsplatser eller annan plats där personerna de hjälper befinner sig.

Kvalifikationer
Vi söker kandidater med högskoleutbildning, exempelvis socionomer, beteendevetare, arbetsterapeuter eller vård-och stödsamordnare. Annan relevant kompetens utöver utbildning är arbete inom supported employment eller andra former av arbetsrehabilitering.

Det är en fördel om du har erfarenhet av samarbete med Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen samt vården och då främst psykiatri.

Teamet består av fem kollegor som arbetar nära varandra och stöttar varandra, även om de är självgående i sina egna ärenden. En stark servicekänsla och god kommunikativ förmåga är viktiga egenskaper i relationen till kollegor, deltagare och samarbetspartners och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetet förutsätter att du gillar att ta kontakt med arbetsgivare för att leta och matcha arbetsplatser utifrån individens önskemål.

I rollen som arbetskonsulent ingår dokumentation och andra administrativa arbetsuppgifter varför du måste ha god datakunskap och god kunskap i svenska, i såväl tal som skrift.

Meriterande för tjänsten är:

- - Utbildning och erfarenhet av arbete med IPS
- - Erfarenhet av arbete med att skapa och vårda kund- och företagsrelationer
- - Erfarenhet av arbete med personer med psykisk ohälsa 
- - Erfarenhet av vårt dokumentationssystem Viva

Körkort B för manuell växellåda är ett krav då mycket av vårt arbete sker ute på olika företag.

Intervjuer kan komma att påbörjas under ansökningstiden.

 
Om Karlstads kommun

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 27
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Psykolog till barn och ungdomspsykiatrin

Psykolog
Läs mer Jun 27
Välkommen till en arbetsplats där du som psykolog har möjlighet att göra verklig skillnad i barns och ungdomars liv.

Hos oss på Barn- och ungdomspsykiatrin får du arbeta i team med andra professioner, möta spännande utmaningar och bidra till en jämlik vård för våra patienter. Välkommen med din ansökan!

Din arbetsplats
Barn- och ungdomspsykiatrin är regionens specialistresurs för barn och ungdomar med medelsvår till svår psykisk ohälsa samt neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Tillsammans med andra aktörer inom regionen har vi uppdraget att erbjuda en jämlik, behovsstyrd och kostnadseffektiv vård för barn och unga och deras familjer. Samverkan med familj och övriga aktörer såsom skola och socialtjänst är en stor och viktig del av vårt arbete.

Barn- och ungdomspsykiatrin är en stor arbetsplats med cirka 200 medarbetare med olika yrkesprofessioner. Vi jobbar i tvärprofessionella team och tar gemensamt ansvar för de patienter som tillhör teamet. Vi har patienten i ett självklart fokus.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med en varierad patientgrupp och bidra till att skapa en positiv skillnad i barns och ungdomars liv. Med fokus på samverkan och kompetensutveckling erbjuder vi en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Om du brinner för att arbeta inom barn- och ungdomspsykiatrin och vill vara en del av vårt team, är du varmt välkommen att söka tjänsten som psykolog hos oss i Mottagning 3

Dina arbetsuppgifter
Som psykolog är du en mycket viktig del i det arbete som sker på barn- och ungdomspsykiatrin. Som psykolog hos oss förväntas du arbeta både patientnära och konsultativt gentemot kollegor och samverkansparter. Det patientnära arbetet bedrivs såväl enskilt som kollegialt och tvärprofessionellt. Du möter barn och ungdomar, deras vårdnadshavare och andra viktiga personer och ansvarar för att genomföra psykologiska bedömningar, utredningar och behandlingar.

I den konsultativa rollen ska du bidra med det psykologiska perspektivet och den specifika kompetensen i enskilda patientärenden samt i övergripande metodutveckling. Samverkan är en viktig del i vårt uppdrag och där är du som psykolog en viktig länk i kunskapsutvecklingen.

Psykologerna har regelbundna yrkesträffar och samarbetsmöten för att stötta varandra, vidareutveckla sin kompetens och vid behov direkt samarbeta med andra psykologkollegor anställda på olika mottagningar vid BUP. Möjlighet till kompetensutveckling och vidareutbildning finns.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar samt erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är meriterande. Vi ser också gärna att du har intresse av att delta i utvecklingsarbete på olika nivåer i verksamheten.

För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet innebär samarbete
såväl inom som utanför verksamheten. För oss är det viktigt att du är tydlig, strukturerad och prestigelös i din roll som psykolog. Du lyssnar och är mottaglig för motparten, anpassar dig efter situationen och har en god helhetssyn.

Vi är måna om att hitta rätt person till tjänsten och kommer därför lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer om att https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska till Laromottagningen

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jun 27
Vill du vara med och göra skillnad för personer med skadligt bruk och beroende? På Laromottagningen får du möjligheten att arbeta i ett engagerat team som brinner för att hjälpa vår målgrupp.

Välkommen att söka till oss för en meningsfull och utvecklande arbetsplats!

Din arbetsplats
https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-arbetsplatser/jobba-med-oss-inom-psykiatrisk-oppenvard består idag av sex allmänpsykiatriska mottagningar, fem subspecialiteter och en ST-enhet. Nu söker vi en ny kollega till oss på Laromottagningen som är en av subspecialiteterna. Här arbetar engagerade medarbetare som är sjuksköterskor, läkare, vård- och stödsamordnare, vårdadministratör och enhetschef tillsammans i team för att skapa en god vård och en bra arbetsmiljö. Mottagningarna är lokaliserade i ändamålsenliga lokaler i psykiatrihuset vid Centralsjukhuset i Karlstad. 

Den läkemedelsassisterade behandlingen vid opioidberoende (LARO) har som uppdrag att utreda och behandla personer i Värmlands län som har mer än ett års dokumenterat beroende av opioider. Mottagningen arbetar även konsultativt. På mottagningen är vi idag totalt 12 medarbetare som består av sju psykiatrisjuksköterskor/sjuksköterskor, två vård- och stödsamordnare, läkare, vårdadministratör och enhetschef. 

Laromottagningen är en välfungerande enhet med kompetent personal som brinner för uppdraget. Vi är i ett intressant läge inom Region Värmland när det gäller beroendevården, framförallt utifrån det förslag som samsjuklighetsutredningen föreslår. Det nationella arbetet är i en expansiv fas och larobehandling ligger med i samsjuklighetsutredningens delbetänkande som en prioriterad behandlingsinriktning. 

Vårt arbete följer socialstyrelsens riktlinjer och vi jobbar utifrån det nationellt framtagna vård och insatsprogrammet för missbruk och beroende.

Dina arbetsuppgifter
Som psykiatrisjuksköterska på Laromottagningen har du ansvar för dina patienter och planerar själv din dag, utifrån patienternas och verksamhetens behov. Vi jobbar vi i team och hjälper varandra när det behövs. Arbetsuppgifter består av utdelning av medicin, bedömning, medicinuppföljning, provtagning och samtalskontakter med patienten. Du har även kontakter med vårdgrannar och socialtjänst. Samverkan med andra aktörer är en central del i arbetet med våra patienter och samverkan sker bland annat med de öppenpsykiatriska mottagningarna i länet, infektionsmottagningen samt beroendecentrum.

Du kommer vara med i hela vårdförloppen för patienterna där vi börjar med provtagning och insättning av substitutionsläkemedel. Patienterna skall i början av behandlingen komma dagligen för att få sin medicin tilldelad. Sedan görs en individuell bedömning för hur ofta patienterna skall komma till mottagningen. Om patienterna varit stabila en längre tid i behandlingen kan de bli receptpatienter.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som är psykiatrisjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska och som har ett stort intresse för att jobba med skadligt bruk och beroende/samsjuklighet. Körkort B krävs då resor kan förekomma i tjänsten. Vi lägger extra stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är empatisk, gillar samarbete, flexibel, organiserad, effektiv och gillar utmaningar i ditt yrkesliv. Har du ett positivt förhållningsätt och ser möjligheter passar du väl in hos oss på Laromottagningen.

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom psykiatri och/eller beroendevård och att du känner dig trygg i din yrkesroll. Vi använder oss av Cosmic och Pascal och det är ett plus om du kan dessa system.

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer om att https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Hemstädare / Home cleaner - Hemfrid Karlstad

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 27
We are looking for new home cleaners to join our team in Karlstad
Your profile
We love making our customers’ everyday lives easier – and so should you. We are looking for someone who likes to work independently and is driven by quality and customer service. You are punctual and responsible, with an eye for details and a positive attitude.
You should:
Have previous experience from a service profession.
Speak and understand basic Swedish or English.
Be able to work flexible hours, Monday – Friday, between 7 – 17.
Have a valid B driving license.

It is a strong merit if you have worked as a home cleaner, housekeeper, or equivalent before.
We offer
Our goal is clear – we want to be the best employer in the industry. We believe our employees are the heart of the company, and we are dedicated to providing good working conditions.
Among others, we offer:
A permanent position with a 50-75 % employment rate.
Collective agreement and favorable terms of employment.
Liability insurance, health insurance, and pension insurance.
Wellness allowance.
Training in home cleaning, with a focus on your development.
Great career opportunities and growth within Hemfrid.
Free mobile subscription.
One of Sweden’s greatest teams of colleagues from all over the world.

About the role
As a home cleaner at Hemfrid, you are responsible for cleaning our customers’ homes to the highest quality. Your mission is always to provide the best service possible. You work independently and are responsible for your clients’ satisfaction.
Your work tasks include, among others:
Vacuuming and dusting.
Mopping floors and cleaning surfaces.
Strengthening, folding, and washing clothes.
Changing bedsheets and making the bed.
Give the customer’s home that little extra touch.

About Hemfrid
Hemfrid is Sweden's leading provider of home services. We help our customers with cleaning, laundry, ironing, moving, gardening, and more. By working as a team and providing easy access to first-class home services, we unlock people's quality of life.
Our process
After completing the application, you will be contacted by the HR department regarding the recruitment process for your application.
As part of our recruitment process, we always do a background check. You need to have a Swedish personal number or a coordination number to be eligible for this position.
Are you ready to unlock people's quality of life? Great! So are we. We look forward to your application.
Welcome to Hemfrid!

Vi letar efter nya hemstädare till vårt team i Karlstad.Är du vår nästa stjärna?
Din profil
Vi älskar att göra våra kunders vardag enklare – det borde du också göra. Vi söker efter någon som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och kundservice. Du är punktlig och ansvarstagande, med ett öga för detaljer och en positiv inställning.
Du bör:
Ha tidigare erfarenhet från ett serviceyrke.
Tala och förstå grundläggande svenska eller engelska.
Kunna arbeta flexibla timmar, måndag – fredag, mellan 7 – 17.
Ha ett giltigt B-körkort.

Det är starkt meriterande om du tidigare har arbetat som hemstädare, hushållerska eller motsvarande.
Vi erbjuder
Vårt mål är tydligt – vi vill vara branschens bästa arbetsgivare. Vi tror att våra anställda är företagets hjärta, och vi är dedikerade till att erbjuda bra arbetsförhållanden.
Bland annat erbjuder vi:
En tillsvidareanställning med 50- 75 % sysselsättningsgrad.
Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring och pensionsförsäkring.
Friskvårdsbidrag.
Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling.
Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid.
Gratis mobilabonnemang.
Ett av Sveriges härligaste team med kollegor från hela världen.

Om rollen
Som hemstädare på Hemfrid ansvarar du för att städa våra kunders hem med högsta kvalitet. Ditt uppdrag är att alltid erbjuda bästa möjliga service. Du arbetar självständigt och är ansvarig för att säkerställa att dina kunder är nöjda.
Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
Dammsugning och dammtorkning.
Moppning och rengöring av ytor.
Strykning, vikning och tvätta kläder.
Byta lakan och bädda.
Ge det där lilla extra till kundens hem.

Om Hemfrid
Hemfrid är Sveriges ledande aktör för tjänster i hemmet. Vi hjälper våra kunder med städning, tvätt, strykning, flytt, trädgårdsarbete och mycket mer. Genom att arbeta som ett team och ge våra kunder enkel tillgång till våra toppklassiga tjänster förbättrar vi deras livskvalitet.
Vår process
Efter genomförd ansökan kommer du att bli kontaktad av HR- avdelningen angående rekryteringsprocessen för din ansökan.
Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi bakgrundskontroller. För att vara kvalificerad för den här tjänsten behöver du ha ett svenskt personnummer eller ett samordningsnummer.
Är du redo att förbättra människors livskvalitet? Bra! Det är vi också. Vi ser fram emot din ansökan.
Välkommen till Hemfrid!

Ansök nu

Elmontör

Elmontör
Läs mer Jun 27
Elmontör sökes för resejobb med hotellboende runt om i Dalsland.

Om företaget
Molkoms Elektriska är ett företag med rötter i Molkom som har en historia på cirka 100 år bakåt i tiden. I företaget finns olika avdelningar, såsom bygg- och serviceavdelning. Stor del av arbetena utförs på annan ort och du bör därför vara beredd på att kunna ligga borta.

Nu söker vi en elmontör till Molkoms Elektriska. Det första halvåret kommer arbetet vara belagt i Dalsland. Om du inte bor i rimligt avstånd kommer företaget att boka hotell åt dig. Du som bor runt om i tex Värmland är också välkommen att söka.

Vi ser även på sikt ett behov av färdiga elektriker till andra roller i företaget, skicka gärna in din ansökan så kan vi prata vidare.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en person som under första halvåret kommer arbeta med att installera nya elmätarskåp runt om i Dalsland. Du kommer åka ut till olika adresser där du med hjälp av en arbetsberedning ser vad som ska göras. I de flesta fall kopplar du ur och monterar ner de gamla elskåpen för att sedan ersätta med de nya. Sedan ser du till att installera den nya mätaren innan du är klar med arbetsordern. Arbetet kommer att utföras i tätt samarbete med kollegorna men även självständigt.

I arbetet är säkerhet i fokus. Det är viktigt att du följer säkerhetsanvisningar samt använder den skyddsutrustning som du blir tilldelad. Du kommer utifrån arbetsberedning bedöma om arbetet kan utföras. Sedan är du ansvarig för att utföra arbetet med hög kvalitet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser att du har tidigare kunskaper av arbete med el och elinstallationer. Att du är färdig elektriker och klar med dina lärlingstimmar ser vi som meriterande.

Krav för anställning:
-ESA -19
-B-körkort

Du som person behöver vara driven, lösningsorienterad och social. Att arbeta både självständigt och i grupp är enkelt för dig.
Vi ser även att du har en god kommunikationsförmåga där du inte ser några svårigheter i att prata med projektledare, kollegor och beställare vid behov.

Du behärskar svenska språket i både tal & skrift.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid
Start: Utefter överenskommelse med kandidat. Önskvärt runt v.30-31.
Projektet beräknas hålla på året ut. Därefter kan det finnas möjlighet för andra projekt i företaget.
Ansökningarna behandlas löpande, och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.

Tjänsten startar med en anställning hos Wikan Personal.
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Emma Karlsson på Wikan Personal, 054-400 31 11.

Ansök nu

Psykolog/kurator till Vårdcentralen Skåre

Psykolog
Läs mer Jun 27
Vill du vara en del av vårt engagerade team på Vårdcentralen Skåre? Vi söker nu en psykolog/kurator som vill hjälpa vuxna patienter med psykisk ohälsa.

Här får du möjlighet att arbeta i ett tvärprofessionellt team, erbjuda evidensbaserad behandling och vara med och forma framtidens primärvård. Läs vidare för att ta reda på hur du kan bli en del av vårt välfungerande arbetslag!

Din arbetsplats
Vårdcentralen Skåre ligger strax utanför centrala i Karlstad och har cirka 9000 listade patienter. På vårdcentralen Skåre är vi stolta över vårt välfungerande teamarbete och vår goda sammanhållning med högt i tak och nära till skratt. Vi tar väl hand om patienterna som får en fast läkarkontakt och tillhör ett tvärprofessionellt team. På vårdcentralen finns en samtalsmottagning med två psykologer som deltar aktivt i teamarbetet. Vår sjuksköterskegrupp består av distriktsköterskor och sjuksköterskor med specialistkompetens inom bland annat astma-KOL, hjärtsvikt, demens och diabetes. Idag är vi också i uppstarten av en ny hjärtsviktsmottagning. Undersköterskor, vårdadministratörer och fotvårdsterapeut arbetar både självständigt och tillsammans med övriga i teamen.

Hos oss är en god arbetsmiljö viktig där vi är måna om varandra i arbetsgruppen och schemalagd friskvårdstimme erbjuds. I anslutning till vårdcentralen ligger bland annat trygghetsboendet Källan, ett apotek och bibliotek vilket gör vårdcentralen till en central punkt i Skåre. Till vårdcentralen tar du dig enkelt med en cykeltur längs Klarälven från centrala Karlstad eller med kollektivtrafiken.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär bedömning, behandling och konsultation av vuxna patienter med lätt till måttlig psykisk ohälsa, som ett led i första linjens hälso- och sjukvård. Du har intresse av att arbeta med målgruppen i ett tvärprofessionellt team. På vår vårdcentral anser vi att samarbete är av stor vikt. Vårdcentralen har fokus på tidiga insatser för att förebygga psykisk ohälsa. 

Som psykolog arbetar du primärt med evidensbaserad psykologisk behandling, i viss mån
krisbearbetning och stödjande samtal. Större delen av din arbetsdag består av patientmöten. Vi erbjuder också våra patienter digitala möten när det är lämpligt. I arbetsuppgifterna kan även screening för neuropsykiatrisk problematik ingå samt differentialdiagnostisk vid svårare psykisk ohälsa, detta för remittering vidare.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som är utbildad psykolog/socionom eller har annan utbildning som vi anser likvärdig. Vi vill att du har KBT (Kognitiv beteendeterapi) steg 1 eller annan grundläggande psykoterapeutisk inriktning.

Du har erfarenhet av behandlingsarbete och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom primärvård. Du uppskattar att jobba självständigt men även i team. Du är bra på att skapa kontakter, underhålla relationer och har en god empatisk förmåga. I din arbetsroll är du trygg, stabil och förhåller dig anpassat till situationen. Du är van att själv strukturera ditt arbete.

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer om att https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Driven Säljare till Vårt Vinnande Team

Säljassistent
Läs mer Jun 27
Om Tjänsten: Är du en driven säljare som vill vara en del av ett växande företag? Vi söker nu nya talanger till vårt säljteam. Arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att växa och utvecklas.
Vad Vi Erbjuder: Du börjar med en praktikperiod på 3-6 månader där du får visa din kapacitet. Efter praktikperioden finns möjlighet till fast anställning. Du kommer att sälja våra utbildningar och kurser och bli en viktig del av vårt säljteam.
Arbetsuppgifter:
· Genomföra kalla samtal för att expandera vår kundbas.
· Utföra mailutskick och kundbesök.
· Analysera och förbättra marknadsstrategier.
· Samarbete med teamet för att effektivisera försäljningsprocesser.
Vem Är Du:
· Tidigare erfarenhet av försäljning är ett plus men inget krav.
· Flytande svenska, både i tal och skrift.
· Tävlingsinriktad, driven och villig att lära.
· Kreativ, snabbtänkt och kan arbeta självständigt.
Förmåner och Möjligheter:
· Inspirerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter.
· Chansen att påverka din egen och företagets framgång.
· Centralt beläget kontor, distansarbete är också möjligt.
Ansökan: Är du den vi söker? Skicka ditt CV och personligt brev till info@studieinstitutet.se så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Operationsplanerare till Kvinnosjukvården

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 27
Välkommen med din ansökan till Kvinnosjukvårdens operationsplanering! Här får du jobba med härliga kollegor i en spännande miljö där nya idéer och delaktighet välkomnas.

Din arbetsplats
Vi planerar operationer för öppen- och slutenvård inom obstetrik och gynekologi. Dina kollegor är sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor, läkare och vårdadministratörer.

Gynekologiska öppenvårdsverksamheten består av flera olika enheter. Hos oss finns allmängynekologiska mottagningar, mottagning som bedriver dagsjukvård med cytostatikabehandling, abortmottagning, fertilitetsmottagning, könsidentitetsteam och här utförs dagoperationer.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar operationsplanering för Kvinnosjukvården. Du kommer att vara den sammanhållande länken för planering av operationer vilket innebär administrativt arbete såsom kallelse och bevakning av väntelista.

Som operationsplanerare är dina arbetsuppgifter framförallt att planera operationer och delta på operationsplaneringsmöten. Rollen innebär ett nära samarbete med läkare och andra yrkeskategorier samt kontakt med våra patienter. Du kallar patienter till operation och följer Region Värmlands riktlinjer gällande väntelistor. Därtill har du telefontid för patienter som väntar på operation, där du med ditt goda bemötande informerar kring olika frågor.

Du har en nyckelfunktion för att skapa ett optimerat patient- och verksamhetsflöde samt tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som är operationssjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska och vill utvecklas i rollen som operationsplanerare. Meriterande är om du har erfarenhet av rollen som operationsplanerare antingen i vården eller i likande uppdrag.

Vi tror att du en person som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är strukturerad och tycker om att samarbeta. Du har även lätt för att hantera system, gillar utmaningar, är lösningsfokuserad och van att arbeta självständigt. Du bör vara noggrann och ansvarskännande. 

Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot att lära känna dig!

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer om att https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Amanuens i idrottsvetenskap

Forskarassistent
Läs mer Jun 27
Sapere Aude – våga vara vis – är vårt motto. Våra studenter och medarbetare utvecklar kunskap och kompetens som berikar individen och världen. Vår akademiska miljö präglas av nyfikenhet, mod och uthållighet, och grunden för vår verksamhet är jämställdhet, mångfald och ett demokratiskt synsätt. Vi finns i en aktiv, naturnära region och är en motor för hållbar utveckling i tät samverkan med det omgivande samhället.
 
Karlstads universitet har ca 1 400 medarbetare och 17 300 studenter fördelade på två inspirerande campusmiljöer i Karlstad och Arvika. Läs mer om oss på: https://www.kau.se/jobba-hos-oss
Är du nyfiken på en karriär i akademin eller kanske bara vill ha ett extraarbete vid sidan av studierna? Ta chansen att bli amanuens och bygg din kompetens, ditt CV och skaffa värdefulla referenser inför kommande jobbsökande!


Beskrivning
Institutionen för pedagogiska studier har idag runt 130 medarbetare som är verksamma i alla lärarutbildningsprogram vid Karlstads universitet.

Institutionen söker nu en Amanuens i Idrottsvetenskap med inriktning mot ungas (13-16 år) välmående och fysisk aktivitet under skoldagen. Tjänsten omfattar 50% av heltid och skall vara knuten till forskargruppen i Idrottsvetenskap. Inom institutionen bedrivs bland annat Idrotts- och Hälsocoachprogrammet (Kandidatnivå, 180 hp) och ett Masterprogram i Idrottsvetenskap (120 hp). Våra utbildningar fokuserar på innehåll som rör ledarskap och coaching i syfte att främja ungas hälsa, välmående, hälsofrämjande fysiska aktivitet och idrott under skoldagen och på fritiden.

Arbetsuppgifter
Som amanuens kommer du att ingå i en projektgrupp av forskare på ämnet Idrottsvetenskap som genomför ett utvärderingsprojekt inom skolans verksamhet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består bland annat av att samla in data både genom intervjuer och enkäter, sammanställa data, analysera data, följa upp och värdera och analysera praktisk implementering av hälsofrämjande aktiviteter i skolans verksamhet, samt att avrapportera (muntligt och skriftligen) och informera både internt och externt till berörda parter.

För att bidra till en god arbetsmiljö och utveckling av verksamheten är du närvarande och deltar i det dagliga arbetet och gemenskapen.

Behörighetskrav

Du ska vara antagen som programstudent på masterprogrammet i Idrottsvetenskap på Kau, samt haft en tydlig inriktning mot barn och ungas hälsa och fysiska aktivitet i sina tidigare studier (inom Idrotts- och Hälsocoachprogrammet eller motsvarande) samt ha dokumenterad erfarenhet av ledarskapsuppdrag för unga inom idrott.

Bedömningsgrunder
För att kunna särskilja sökanden kommer nedanstående bedömningsgrunder ”av särskild vikt”, ”av stor vikt” och ”av vikt” att beaktas i nämnd ordning. Observera att alla de meriter du önskar åberopa skall vara styrkta genom betyg, intyg eller liknande. Meriter som inte är styrkta kommer inte att beaktas och hela din ansökan kan komma att sorteras bort.

Av särskild vikt är att inom sin grundutbildning ha studerat ungas villkor för fysisk aktivitet och idrott i skolmiljön och på fritiden. Därutöver är det av särskild vikt att vid sidan av Idrottsvetenskapliga studier att ha studerat kompletterande utbildning med särskild inriktning mot pedagogisk utbildning inom skolans verksamhet. Dessutom är det av särskild vikt att behärska statistiska analysmetoder och analysverktyget SPSS samt ha erfarenhet av att intervjua och analysera kvalitativa data.

Av stor vikt är att ha dokumenterade erfarenheter av ledarskapsuppdrag inom idrott, och även ha god kunskap om alternativa fysiska aktiviteter för att främja barns ökade fysiska aktivitet som sker i samverkan med idrottsrörelsen.

Av vikt är personliga egenskaper som noggrannhet, självständighet och god kommunikationsförmåga både i tal och skrift, samt en hög grad av flexibilitet då delar av arbetet genomförs ute i skolans verksamhet, på universitetet och på hemmakontor.

Villkor

Anställningen som amanuens omfattar 50% av heltid, vilket motsvarar 20 timmar eller 2,5 arbetsdag per vecka över tid. Arbetets förläggning kan komma att variera över tid och sker enligt överenskommelse. Tillträde tidigast 2024-08-26, till och med 2025-08-25.
Anställningen kan komma att förlängas, dock sammanlagt längst tre år, under förutsättning att behörighetskravet fortfarande är uppfyllt.

Ansökan
Till ansökan bifogar du väl dokumenterade meriter. Du ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med anvisningarna för annonsen, att eventuella handlingar på språk annat än svenska, norska, danska eller engelska är översatta. Komplett ansökan ska vara inne vid ansökningstidens slut. En ofullständig ansökan kan medföra att din kompetens inte kan prövas i alla avseenden.

Ansökan ska innehålla:

- cv
- personligt brev, med beskrivning av dina kvalifikationer och intressen i förhållande till anställningens innehåll
- kopior på betyg samt ev. tidigare examensbevis och intyg
- intyg på pågående studier (eller antagningsbevis till Masterprogrammet i Idrottsvetenskap på Kau)
- minst två referenspersoner (till exempel lärare eller tidigare chefer)

Alla handlingar och publikationer som du önskar ska vara en del av din ansökan ska bifogas den digitala ansökan (inte enbart länkar). Namnge varje uppladdat dokument så det tydligt framgår vad det innehåller.

Sista ansökningsdag: 2024-07-31

Ange referensnr: REK2024/138                                                   

Välkommen med din ansökan!

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

 

HR Excellence in Research
Karlstads universitet mottog i september 2020 utmärkelsen HR Excellence in Research. Utmärkelsen ges till arbetsgivare som har en stimulerande arbetsmiljö och goda villkor för forskare och kontinuerligt arbetar för att utveckla dessa. Utmärkelsen visar lärosätets engagemang för rättvis och transparent rekrytering samt gynnsam professionell utveckling för forskare. Läs mer på https://www.kau.se/jobba-hos-oss/karlstads-universitet-som-arbetsgivare/human-resources-strategi-forskare-hrs4r

Ansök nu

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska, uppvakningsavdelningen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 27
Din arbetsplats
Vill du bli en del av oss så har vi nu lediga tjänster att söka.

Vi är cirka 45 medarbetare och vår avdelning består av en preoperativ enhet, två postoperativa enheter samt en kärlaccessmottagning. Arbetet innehåller stor variation i arbetsuppgifter. Som anställd så önskar du själv ditt schema och kan därigenom påverka din vardag med varierade arbetsuppgifter och ledigheter. Du kan också tidigt på året påverka/planera storhelger och semestrar.

Utbildningar är schemalagda och ingår i ordinarie planering. Då vi jobbar med avancerad vård och använder potenta läkemedel och avancerad medicinskteknisk utrustning så ingår utbildning och fortbildning med handledare kontinuerligt. Som ny får du också en individuell inskolningsplan där hospitering på IVA och anestesi ingår.

Vi tycker detta är en mycket trevlig och fin arbetsplats där vi är stolta och glada över vårt varumärke som ska kännetecknas av:

Professionalism - Utbildning, utveckling, förbättringskultur.
Tydlighet/Struktur - Igenkännande – alla ska veta vad, när och hur.
Trygghet - Våga fråga, lärandekultur.
Teamwork - Våga pröva, vi hjälps åt, peppar och stödjer.
Trivsel - Ska ha kul på jobbet, trivselåtgärder.

Dina arbetsuppgifter
På uppvakningen är dina arbetsuppgifter varierande. Du vårdar både svårt sjuka och väsentligt friska men alla ska av olika anledningar opereras eller få hjälp med avancerade ingrepp. Arbetet karaktäriseras av korta snabba möten och högt tempo som kräver att du kan jobba strukturerat och kan prioritera och hantera olika patientsituationer.

I våra arbetsuppgifter ingår också att stötta övriga sjukhusets avdelningar med avancerade medicinska åtgärder som thoraxdränage, elkonverteringar, CVK, PVK med mera. Vi gör uppföljningar av patienter med EDA behandling och hjälper även avdelningarna med utbildningar.
Vi har också i uppgift att stödja övriga sjukhuset med tillfällig vårdplats när vi har möjlighet.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet av slutenvård. Meriterande är specialistsjuksköterskeexamen, gärna IVA eller anestesi samt erfarenhet eller intresse för klinisk forskning. Du behåller ditt lugn, stabilitet och kontroll även i stressiga och pressade situationer. Du visar god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett lyhört sätt med andra.

Är du en driven lagkamrat som vill arbeta i en professionell arbetsgrupp med patienten i centrum så är det dig vi söker!

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer om att https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Lokalvårdare

Trappstädare
Läs mer Jun 27
Forenede Service är en del av den danska Forenede-koncernen och har varit etablerade i Sverige sedan 1998.

Att vara ett stort företag med det lilla familjeföretagets anda är viktigt för oss. Vi är ett ledande serviceföretag, men har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag - närhet till kunden och närhet till våra medarbetare.

Hos oss är alla jobb lika viktiga och vi står stadigt i vår ambition att städa och putsa fönster bäst. På Forenede Service bryr vi oss om varandra och har en hjälpsam kultur där trivsel och engagemang är i fokus.Vi söker nu lokalvårdare till Karlstad.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull. Du har god social kompetens och trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med kollegor hjälpas åt att lösa en uppgift. Det tillhör vardagen att arbeta under viss tidspress varför du bör trivas med att ha mycket att göra och kan planera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter medarbetare som bidrar till god stämning och hjälpsamhet.

För att förstå instruktioner och kunna kommunicera med våra kunder är det ett krav att du kan svenska i tal och skrift. Det är även ett krav att du har tidigare erfarenhet av lokalvård.

Utbildning inom städ är meriterande. 

Tjänsten är på deltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Notera att vi innan anställningens start kommer att göra en kontroll ur belastningsregistret. 

Som anställd hos Forenede Service finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Samtliga anställda erbjuds friskvårdsbidrag och nyanställda utbildas i vår yrkesskola för att få rätt förutsättningar i den nya rollen. 

Vi arbetar med löpande urval så var snabb in med din ansökan!

Ansök nu

Saab söker en mekanikkonstruktör för elmekanik

Civilingenjör, maskin
Läs mer Jun 27
Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld.

Din framtida utmaning

Som elmekanik-konstruktör spänner man över ett mycket brett tekniskt område mellan mekanik och elektronik. Vår uppgift är att på ett innovativt och professionellt sätt bygga in elektronik mot yttre påverkan, kravsatt i projektdefinierade miljöspecifikationer. Som konstruktör är du med genom hela kedjan, från idé till färdig produkt. Utvecklingen sker i projektform som varierar i storlek och omfång, vilket ställer krav på din förmåga att arbeta självständigt så väl som i grupp.

Din profil

Vi söker dig som har ett positivt och öppet förhållningssätt. Vi ser gärna att du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning elektromekanik. Även sökande med inriktning maskinteknik, men med ett stort intresse för elektromekanik, eller motsvarande arbetslivserfarenhet är högst aktuell för denna tjänst. Erfarenhet av CAD är ett krav.

Arbetet innebär många kontaktytor, dels inom företaget men även mot leverantörer och kunder. Det är därför viktigt att du har god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Observera att annonsen kommer ligga publicerad över sommaren och därför kan längre ledtider förekomma. Återkoppling kommer att ske tidigast vecka 33.

Ansök nu

Medicinteknisk ingenjör till Medicinsk Teknik

Medicinteknisk ingenjör
Läs mer Jun 26
Är du intresserad av medicinsk teknik och söker efter utmaningar? Då kan rollen som medicinteknisk ingenjör vara något för dig! Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter inom teknikområde radiologi och möjligheten att utvecklas i takt med förändringar inom branschen.

Din arbetsplats
Medicinsk Teknik består av 34 medarbetare. Vi finns på sjukhusen i Arvika, Karlstad och Torsby. Vårt uppdrag är att bistå hela länet med medicinteknisk kompetens och vara en resurs för värmländsk sjukvård. Vi erbjuder en trivsam och positiv arbetsmiljö med engagerade medarbetare och stimulerande arbetsuppgifter med fokus på patientens bästa. Vi är en hälsofrämjande arbetsplats. 

Vi söker nu en medicinteknisk ingenjör, placeringsort Karlstad. Centralsjukhuset i Karlstad är Värmlands största sjukhus. Här finns en stor del av länets högspecialiserade vård. Det finns ett tjugotal olika specialiteter bland annat ögon, hud, gynekologi, njurmedicin, barnmedicin, kirurgi, PCI samt onkologi. Sjukhuset har cirka 500 vårdplatser och 3 800 anställda.

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete med mycket frihet under ansvar. Hos oss utvecklas du i takt med de förändringar som vi står inför. Utbildning hos de leverantörer vi samarbetar med sker fortlöpande. https://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-arbetsplatser/jobba-med-oss-pa-medicinsk-teknik

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förebyggande och avhjälpande underhåll och teknikstöd inom radiologin, omfattande konventionella röntgenutrustningar, datortomografer och MR-utrustningar. Arbetet kommer innebära nära samarbete med medarbetare inom Medicinsk Teknik, IT samt våra leverantörer. Arbetet omfattar resor till våra utbudspunkter som idag förutom Karlstad är Torsby, Arvika, Säffle och Kristinehamn.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har teknisk kompetens och erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. För arbetet krävs främst kunskaper inom el, elektronik och mekanik. IT-kompetens är meriterande då dagens medicintekniska utrustningar allt mera sammanflätas med övrig IT-infrastruktur. Du behöver också behärska det engelska språket väl, då kompetensutveckling i regel sker utomlands och tekniska manualer är på engelska. Vi ser gärna att du har utbildning inom eller har arbetat med medicinsk teknik. Körkort, B är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har servicekänsla, teamkänsla och god
samarbetsförmåga men är också trygg med att arbeta självständigt. Vi söker medarbetare som har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, vilket förutsätts i det dagliga samarbetet med användarna/klinisk personal. Rollen förutsätter flexibilitet eftersom arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och ansvarsområdena kan komma att ändras efter behov. Det är viktigt att vara intresserad av att vidareutbilda sig då hälso- och sjukvården använder sig av medicinsk teknik som ständigt utvecklas.

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer om att https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Butikssäljare till Synsam Outlet Karlstad 75%

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 26
Nu söker vi nästa superstjärna till Synsam! Är du en grym teamspelare med stort engagemang och en fena på att leverera i säljdialogen? Då borde du läsa vidare!
För oss är kunden alltid nr 1 och som Style & Customer Advisor har du en av våra absolut viktigaste roller i att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder! Du kommer jobba med att hjälpa, inspirera och guida våra kunder till att göra de bästa köpen – bland annat genom vår populära abonnemangstjänst Lifestyle som har förändrat branschen.
Det bästa? Du får göra det tillsammans med ett grymt team beståendeav Store Manager, Optiker och andra Style & Customer Advisors
Känner du igen dig i följande?
Du sporras av högt satta mål och drivs av att uppnå resultat tillsammans med teamet
Du är full av energi och har ett starkt engagemang
Du älskar att överträffa förväntningarna genom att ge bra service och sprida positiv stämning till kunder och kollegor
Du tar ansvar för din uppgift, vågar ta initiativ och tänka nytt - du ser det som ditt yttersta mål att guida kunden till det bästa köpet!

Går du igång när du läser detta? Kul! Då kan vi vara helt rätt för varandra!
För oss är det inget krav att du har erfarenhet av vår bransch, men om du tidigare har lyckats bra med försäljning och/eller kundservice är det ett stort plus.
Funderar du fortfarande på om du ska söka? Hos oss på Synsam får du:
Varaen del av ett branschledande företag med innovativa koncept och butiker i toppklass
Ett företag med höga ambitioner, utvecklingsmöjligheter och spännande karriärvägar – exempelvis genom löpande utbildningar i Synsam Academy och vårt interna Aspirantprogram, som utvecklar Style & Customer Advisors till framtida butikschefer
En trygg lön genom kollektivavtal men även möjlighet till bonus utifrån teamets prestation
Möjlighet till utökat ansvar i butiken. Du kan exempelvis bli ansvarig för Sport-sortimentet, B2B-försäljningen, Lifestyleabonnemanget eller bli Stilexpert, om du är intresserad av mode och trender
Utöver detta får du ta del av vårt fina sortiment till förmånliga priser!

Om rekryteringsprocessenI vår rekryteringsprocess ingår tester, intervjuer samt referenstagning och bakgrundskontrollför slutkandidat.Rekryteringensker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag – så vänta inte!
Hoppas vi ses - ta chansen att bli vår nästa säljstjärna!

Ansök nu

Sjuksköterska, mottagning rehabilitering komplexa tillstånd

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 26
Din arbetsplats
Enhetens uppdrag är att utifrån ett teambaserat arbetssätt bedöma rehabilitera patienter med komplex långvarig problematik.

Exempelvis uttalad trötthet/uttröttbarhet, hjärntrötthet. I uppdraget kan det även ingå att ge en så kallad second opinion. Patient öka sin tillit till egen förmåga, få ett ökat välbefinnande och i förekommande fall minska sjukskrivning och eventuellt öka sin arbetsförmåga. Insatserna förväntas även bidra till en förbättrad situation för närstående och barn. Teamet består av läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, psykolog, kurator, sjuksköterska, undersköterska och vårdadministratör. Post Covid-mottagningen ingår som en del i enheten.

Dina arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss får du ett stimulerande och varierat arbete. Du kommer att jobba med bland annat rådgivning, provtagning och sedvanligt mottagningsarbete samt bistå teamet i enhetens utredningar och behandlingar. Du arbetar i nära samarbete med kollegor och ovan nämnda professioner i teamet. Tillsammans med teamet deltar du i planering och genomförande av insatser för den enskilda patienten. Arbetet förutsätter en vilja och förmåga att arbeta både i team och självständigt.
Du har här möjlighet att fördjupa din kompetens och samtidigt goda möjligheter till kollegialt utbyte med sjuksköterskor inom andra specialiteter.

Dina kunskaper/kompetenser
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. För oss är det viktigt att du har intresse för det aktuella uppdraget, att skapa bredd och djup i ditt arbete.

Styrkor vi söker är utvecklingsbenägenhet, öppenhet samt god kommunikationsförmåga.
För att trivas hos oss arbetar du självständigt och känner dig bekväm med att ta initiativ och beslut. Då vi arbetar i team är det av stor vikt att du är bra på att samarbeta samt att du på ett naturligt sätt skapar kontakt med både kollegor och patienter. Du motiveras av att hjälpa människor och drivs av att analysera och lösa komplexa problem. Du löser dina arbetsuppgifter med tålamod och uppnår resultat med patientens bästa i fokus.
Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer om att https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Projektledare till tidiga skeden

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 26
Är du en erfaren och engagerad projektledare som brinner för hållbara och effektiva vårdlokaler? Då kan du vara den vi söker! Regionfastigheter i Region Värmland söker nu en projektledare för tidiga skeden med fokus på det spännande projektet Nya CSK.

Ansök redan idag!

Din arbetsplats
Regionfastigheter bidrar med tjänster och lokaler som ska stödja Regionens verksamheter. Genom bygg-, installations- och anpassningsprojekt – både små och stora – förvaltar och stärker vi fastigheternas värde. Arbetet med avancerad teknik, konstnärlig gestaltning och fokus på hållbarhetsfrågor genomsyrar processerna och gör att de inre och yttre vistelsemiljöerna bidrar till trygghet, välbefinnande och förtroende.

Regionfastigheter är Region Värmlands fastighetsorganisation, som ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av lokaler och installationer för regionens verksamheter. Vi äger 433 000 kvm egna lokaler och hyr in ytterligare 117 000 kvm för våra verksamheter. Vi är en utvecklingsorienterad fastighetsorganisation och ligger i framkant med vårt miljöarbete.

Lokal- och utrustningsplanerarenheten består av 7 stycken glada personer som arbetar som lokal- eller utrustningsplanerare i projekt av varierande storlek, däribland Nya CSK, som är det största utvecklingsprojekt som Region Värmland hittills har genomfört.

Regionfastigheter söker nu en projektledare till tidiga skeden som vill bidra med sitt engagemang och kunskap i projekt där fokus kommer vara projektet Nya CSK. Projektet skapar rum för framtidens vård och för alla i Värmland – idag och imorgon. Vi bygger för mötet med dagens och morgondagens patient, för effektiva arbetssätt och en hållbar hälso- och sjukvård. Nybyggnationen består av tre olika hus med vårdenheter som har gemensamma beröringspunkter. Ett mottagningshus, ett akuthus och ett entréhus. Totalt innebär detta cirka 100 000 kvm nybyggnation, 14 000 kvm ombyggnation och cirka 40 000 kvm rivning. Mottagningshuset blir Sveriges första sjukvårdsbyggnad som har trästomme. Värmland vill vara en ledande region inom skoglig bioekonomi där trä används som det dominerande materialet i byggindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som projektledare i tidiga skeden innebär att du leder och samordnar arbetet och har ett strategiskt tänk och ett helhetsperspektiv gällande den utarbetade lokalplaneringsprocessen i projektet och verkar för en samsyn mellan delprojekten. I tätt samarbete med hälso- och sjukvårdens projektledare, lokalplanerare och utrustningsplanerare verkar ni för att optimera arbetssätt och lokalanvändning. Samarbetet sker gemensamt med hela projektorganisationen.

Exempel på arbetsuppgifter, utöver samordningsansvaret som beskrivits ovan, kan vara att:

- Arbeta som lokalplanerare i den kliniska projekteringen för utsedda verksamheter, leda möten och genomföra RFP-arbete i databasprogrammet SHS.
- Delvis delta i den tekniska projekteringen.
- Ansvara för att den kliniska projekteringen genomförs inom beslutade tidsramar.
- Samverka med hälso- och sjukvårdens organisation och bidra till arbetet i att projektet kommer framåt.
- Bidra till att samarbetet med projektorganisationen skapar arbetssätt som är effektiva och leder till bra resultat.
- Arbeta gemensamt med konsulter och entreprenörer för att hitta lösning som tillgodoser ett helhetsperspektiv.
- Leda och strukturera arbetet med organisationens övriga lokalplanerare och utrustningsplanerare i Nya CSK projektet.
- Delta på övergripande möten avseende planering, framdrift eller principiella frågor i Nya CSK.
- Ansvara för- och driva expertgruppsmöten.

Dina kunskaper och kompetenser
För att vara aktuell för tjänsten har du en akademisk utbildning som byggnadsingenjör, arkitekt, planerings- eller fastighetsområdet alternativt annan utbildning exempelvis inom hälso- och sjukvård som tillsammans med erfarenhet av lokalfrågor arbetsgivaren anser likvärdig. Du ska också ha:

- Minst 8 års erfarenhet som projektledare i tidiga skeden, lokalplanerare eller motsvarande med huvudinriktning vårdlokaler.
- Erfarenhet från större projekt.

Det är meriterande om du tidigare använt dig av databas SHS vid upprättande av rumsfunktionsprogram. Vidare är det meriterande du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Som person är du effektiv, lyhörd, noggrann och har en förmåga att se till helheten. Du trivs att arbeta i team men behöver kunna arbeta självständigt. Du är van att leda möten med ett stort antal personer, analysera och ibland ifrågasätta på ett nyfiket, tydligt men ödmjukt sätt. Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper.

Vidare har du allmän datorkunskap och kan hantera Office-paket när det gäller Outlook, Word och Excel, Powerpoint med flera och har förmåga att formulera dig väl i både tal och skrift. Resor förekommer och vi vill därför att du har B-körkort.

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer om att https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Butikssäljare (extra) till New Yorker i Karlstad

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 26
Med över 1.200 butiker i 48 länder finns NEW YORKER representerat i hela världen och vi fortsätter växa som ett framgångsrikt Young Fashion-företag. Med ett team på över 16.000 arbetar vi i framkant med stor vikt på samarbete och gemenskap. Tack vare vår passion för mode, vår spontanitet och effektivitet har vi lyckats vara en del av modevärlden i över 40 år. Bli en del av vårt team! Som förstärkning till vårt team i Karlstad söker vi nu en:

Butikssäljare 

Huvudsakliga arbetsområden


• Varuhantering
• Kundservice, bemötande och betjäning
• Försäljning
• Kassaarbete
• Samarbete med andra avdelningar i ett teamorienterat New Yorker

Din profil


• Vi ser helst att du är över 18 år 
• Gymnasieutbildning gärna inom handel
• Arbetslivserfarenhet från serviceyrke
• Talang för försäljning och serviceminded
• Hög modemedvetenhet och gärna erfarenhet från detaljhandeln och modebranschen
• Teamorienterad och engagerad
• Flexibel, stresstålig och trivas att arbeta i högt tempo
• Svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska.

Vi erbjuder

NEW YORKER erbjuder dig en attraktiv arbetsmiljö med spännande utmaningar och gott om utrymme för egna idéer. Förutom intressanta erbjudanden väntar dig ett öppet och dynamiskt team med en platt organisation och en öppen kommunikation. Har vi väckt ditt intresse? Då ser vi fram emot din ansökan online!

Arbetstid/Varaktighet: Behovsanställning. Arbete dagar, kvällar och helger vid behov. Start omgående eller efter avtal.

Upplysningar lämnas av: Butikschef, e-mail NYSE040@Newyorker.de      

Ansökningar: Vi tar inte emot några ansökningar per post eller e-mail, endast via extern webbplats: https://jobs.newyorker.de Ansökningar som inkommer per post, mail eller i butik behandlas inte. Vi behandlar ansökningar löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt men allra senast 31.07.2024.                

Du hittar ytterligare information om lediga ställningar på: http://www.newyorker.eu

Det vore kul att ha dig i vårt team - välkommen med ansökan och CV!
New Yorker Sverige KB

Ansök nu

Skylttillverkare med svetskompetens

Skylttillverkare
Läs mer Jun 26
Om företaget

Vi söker en erfaren och engagerad montör/skylttillverkare med svetskunskaper till vår kund i Karlstad. Du får du möjligheten att arbeta självständigt och i team för att skapa skräddarsydda lösningar för våra kunder. Hos företaget kommer du att arbeta i en stimulerande och varierande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och växa i din roll.
Här finns också möjlighet att arbeta med spännande och kreativa projekt för olika kunder och branscher.

Dina arbetsuppgifter

• Tillverkning och montering av olika typer av skyltar enligt specifikationer.
• Svetsning av konstruktioner med precision och kvalitet.
• Arbeta självständigt och i team för att säkerställa att alla projekt slutförs inom angivna tidsramar och med högsta standard.


Din profil

• Erfarenhet av svetsning
• Förmåga att arbeta självständigt och i team för att uppnå gemensamma mål.
• Noggrannhet och precision i arbetsutförandet för att säkerställa högkvalitativa resultat.
• Förmåga att läsa och tolka ritningar och andra tekniska dokument.
• Stark kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika teammedlemmar.
• Flexibilitet och beredskap att arbeta med olika typer av projekt och material.

Om du är en driven och erfaren montör och skylttillverkare med svetskunskaper och en önskan att leverera kvalitativa resultat, skicka in din ansökan redan idag och låt oss tillsammans skapa fantastiska skyltlösningar för våra kunder!


Om Industrisupport

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Cloetta söker godisplockare till Karlstad Mo-Tillsvidaretjänst!

Butikskonsulent
Läs mer Jun 26
Vad kan vi erbjuda dig?
Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och positiva möten? Vill du ha ett fritt och självständigt arbete?
Dina framtida arbetsuppgifter
Du ser till att lösvikts- och naturgodis avdelningar är välfyllt och ser säljande ut i butik. Man utför löpande rengörings rutiner och att göra beställningar ingår också i arbetsuppgifterna. Det är ett aktivt arbete där dagarna går fort. Du kommer att arbeta med att fylla på produkter som du hämtar på butikens lager. Du representerar Cloetta när du är ute i butik både för butikens personal och deras kunder.
Vem är du?
Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med butikerna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Arbetet sker i butiksmiljö och är fysiskt. Det krävs effektivitet, ordningssinne, styrka och förmåga att planera, ta eget ansvar och att kunna arbeta självständigt. Samtidigt måste du vara flexibel och ha förmåga att lösa uppgifter med kort varsel. Hos oss får du utbildning och förutsättningar för att lyckas.
Har du tidigare erfarenhet mot dagligvaruhandeln eller har jobbat i butik är detta ett plus.


Körkort (B) och tillgång till egen bil är ett krav.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en provanställning som går över till tillsvidaretjänst- ca 25 timmar/veckan. Det är en fördel om man kan starta ganska omgående och man kommer att få utbildning innan. Det kommer även att finnas möjlighet att jobba extra vid andra behov och toppar.
Detaljhandelsavtalet mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund tillämpas
Ansökan
Vill du också jobba i ett företag med stolta medarbetare med lång erfarenhet? Skicka då in din ansökan senast den 12 juli 2024.
Vi jobbar med löpande urval så ansök gärna direkt. Frågor besvaras av vår teamledare Nicolina Lottsfeldt.
Tillträde enligt överenskommelse!
Välkommen med din ansökan!
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. I Cloettas förvärv av Candyking 2017 ingick även Pickalot, ett plockbolag som sedan starten 2007 varit experter på pick & mix-hantering. Pickalot är idag Cloettas egna plockbolag som utför uppdrag för varumärkena CandyKing, Parrots samt Cloettas egna koncept inom pick & mix. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på: http://www.cloetta.se och http://www.cloetta.com

Ansök nu

Tekniksamordnare Arkitektur till SYSTRA

Arkitekt
Läs mer Jun 26
Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? SYSTRA är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med över 10’000 anställda runt om i världen. Nu finns chansen för dig som brinner för samordning och utveckling att gå in i rollen som tekniksamordnare!
Som tekniksamordnare har du en central roll i att säkerställa att teknikområdets verksamhet är i linje med företagets övergripande mål. Rollen erbjuder ett utvecklande steg i karriären där du förväntas påverka strategiska beslut, styra kompetensutveckling och vara rådgivande vid marknadsarbete och rekryteringar. Du visar och utvecklar kontinuerligt vägen genom ett enhetligt arbetssätt som möjliggör samarbeten och tillvaratar erfarenheter. Du fångar upp och förmedlar kontakter gällande innovationsidéer och förbättringsförslag. Dessutom har du daglig kontakt med nätverksmedlemmar inom ditt ansvarsområde samt med andra tekniksamordnare.
Du kommer att lägga cirka 20% av en heltidstjänst på tekniksamordning, medan resterande tid förväntas du arbeta operativt i SYSTRAs uppdrag. Teknikområdet omfattar landskapsarkitektur men även broar och belysning.
Om dig
Du behöver inte vara expert inom alla delområden av teknikområdet, men däremot en kunnig generalist med mycket god förståelse för de olika ingående delarna. Som person trivs du i en samordnande roll där god planerings- och organisationsförmåga är av största vikt. Du är ambitiös, tar ansvar för ditt arbete och har förmågan att förutse de långsiktiga effekterna av dina beslut. Kommunikation är en av dina starkaste sidor, och du uttrycker dig väl både i skrift och tal. Samtidigt är du lyhörd och anpassar din kommunikation efter mottagaren.
Vad kan vi erbjuda dig?
SYSTRA utvecklar innovativa lösningar för ett hållbart resande. Du blir en del av en organisation som tar vi ansvar för miljön, projekten och medarbetarna. Vi erbjuder tjänster inom transport, samhällsbyggnad och infrastruktur.
SYSTRA är en växande organisation med drygt 700 medarbetare i Sverige. Vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och samarbete. Hos oss arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vi månar om en hög grad av kunskaps- och erfarenhetsutbyte såväl inom som mellan teknikområdena.
Vi strävar efter att vara en arbetsplats där alla medarbetare trivs och mår bra – där du kan hålla en bra balans mellan jobb och fritid. Läs gärna mer om våra tjänster och hur det är att arbeta hos oss på vår webbsida, som finns länkad i annonsen.
Placeringsort och övrig information
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse med placering på något av våra kontor i Sverige. Du är placerad i linjeorganisationen utifrån stationeringsort och rapporterar till närmsta chef. För internt arbete i nätverket rapporterar du till affärsområdeschefen, och för SYSTRA-gemensamma arbetsuppgifter rapporterar du till respektive processägare.
Självklart erbjuder vi flexibilitet och möjlighet till distansarbete ett par dagar i veckan.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten? Kontakta oss på:
Affärsområdeschef, Sara Lundgren
slundgren@systra.com


Rekryteringspartner SYSTRA, Johanna Ekman
jekman@systra.com
Ansökan
Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!?Under semesterperioden kan dock svarstiden på din ansökan vara något längre, men vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Om SYSTRA GROUP
Med 10’000 medarbetare globalt är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.
SYSTRA?–?Confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Jun 26
Vi på Glaucus assistans söker personliga assistenter som vill jobba hos en super härlig kille i centrala Karlstad.
I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att
-hjälpa till med vardagssysslor
-hjälpa till med personlig hygien
-vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför och i hemmet
Passen är långa 13 h samt 21 h, men det resulterar ju i att schemat är ganska luftigt.
Du bör kunna jobba helg/kväll/natt. Man jobbar två och två under dagen/kväll men själv på natten.
Vi söker dig som är intresserad av jobb mellan från nu -32. Du får en schemarad att gå på över dessa veckor.
Du behöver ha bra initiativ förmåga och kunna samarbeta med kollegor.
Det är ett stort plus och starkt meriterande att du har erfarenhet inom vård och omsorgs sektorn samt har jobbat med hjärnskada.
Du kommer att bli inskolad i allt vad jobbet innebär och få adekvat utbildning som krävs för arbetet.
Vi ser fram emot din ansökan och att du vill bli en del i vårt team!


Maila cv/personligt brev till: jessica@glaucusassistans.se

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till Kvinna i Karlstad

Personlig assistent
Läs mer Jun 26
Vi söker flertalet tjänster i varierande storlek till en kvinna i Karlstad. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, dock inget krav. Vi kommer lägga större vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en trygg person som kan arbeta självständigt samtidigt som du också samarbetar bra i grupp då du alltid kommer jobba med en kollega under dygnets alla timmar. Du har bra social kompetens och lätt för att känna av en annan människas behov och stämningsläge. Vi ser gärna att du talar flytande svenska.
Personlig assistans är ett serviceyrke som har som mål att göra det möjligt för kunden att leva ett så en självständigt liv som möjligt utifrån sina förutsättningar. Därför bygger en stor del av arbetsuppgifterna på lyhördhet och lösningsfokus. De praktiska arbetsuppgifterna består bland annat av att hjälpa kvinnan med alla hennes grundläggande behov. Där det behövs finns det liftar till hjälp för att utföra förflyttningar. Du arbetar alltid tillsammans med en kollega . Tjänstgöringstiderna är förlagda under dygnets alla timmar och under årets alla dagar.
Vi erbjuder all nödvändig introduktion och utbildning för samtliga nyanställda, för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll som personlig assistent. Du kommer även att få gå de utbildningar som A-Assistans rekommenderar.
Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss". Där skapar du ditt eget konto och profil. När profilen är klar, klicka på "lediga tjänster" och sök denna tjänst. Ansökningarna behandlas löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du kan också skicka en ansökan med CV och personligt brev till: marcus.edmark@a-assistans.se (ange referens 457)
A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har ca 600 personliga assistenter anställda. Kontor har vi i Hudiksvall, Karlstad, Göteborg, Östersund och Umeå. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi har kollektivavtal: Kommunal och Fremia för personliga assistenter. Semester -, OB- ersättning och andra lönetillägg tillkommer enligt avtal. Vi erbjuder även friskvårdspeng på 2 000 kr för heltidstjänst och år, fika på arbetet och andra förmåner

Ansök nu

AnnSam söker Röntgensjuksköterska! ?? v29-33 i Karlstad

Röntgensjuksköterska
Läs mer Jun 26
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Röntgensjuksköterska för uppdrag i Karlstad!  
Perioden: 2024.07.16 - 2024.08.16
Arbetstid:  Tisdag-fredag dagtid.
Erfarenhet: 2 år som  Röntgensjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Cosmic, Sectra RIS/PACS
Ev. övrigt:  Siemens Skyra och Avanto med tryckspruta från Optistar.    Hör av dig så berättar vi mer.        
Ref. nr: ANS RÖN240626-8, -9


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:


Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  


AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  


Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  info@annsam.se
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

Leg. Optiker till Synsam Östra Torggatan Karlstad

Optiker/Optometrist
Läs mer Jun 26
Är du en dedikerad Leg. Optiker som brinner för ögonhälsa och vill utvecklas i ett innovativt bolag som tar ansvar med kunden i fokus?
I rollen som optiker förstår du vikten av att lyssna in och förstå alla kundens behov för att ge den bästa tänkbara service inom ögonhälsa. Huvuduppgiften i din roll är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder på högsta kliniska nivå. Hos Synsam är våra optiker i centrum och en nyckelfaktor för vår framgång. Du jobbar i team tillsammans med vår Store Manager ochStyle and Customer Advisors och tillsammans inspirerar ni våra kunder till nöjda inköp.
Vi söker dig
Som värdesätter det personliga kundmötet för att skapa långsiktiga kundrelationer.
Är lyhörd för kundens behov och har en utpräglad kvalitetsmedvetenhet.
Har förmågan att på ett pedagogiskt sätt kommunicera med kunden.
Är ansvarsfull och lösningsorienterad.
Har optikerlegitimation med eller utan DO/magisterexamen.

Du erbjuds att jobba i ett kompetent team i ett marknadsledande företag. Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen och har stora tillväxtambitioner inom ögonhälsa, torra ögon, Ortho-K, sport och myopikontroll. Du har stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi ständigt satsar på att utbilda våra optiker i både klassrum och online.
Tjänsten kan anpassas till hel eller deltid beroende på vad som passar dig som sökande bäst.Rekryteringen sker löpande så tveka inte att söka rollen som Leg. Optiker redan idag.Det är enkelt att söka, klicka på länken nedan där du får svara på några snabba frågor. Du har möjlighet att bifoga CV eller länka din LinkedIn-profil. Om du inte har det tillgängligt så går det bra att komplettera med det senare.Hoppas vi hörs!

Ansök nu

Automationsingenjör

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jun 26
Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.
Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg – och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,5 mdr SEK varav ca 1,3 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg – och inredningsmaterial.


Vill du vara en del av ett framgångsrikt spännande bolag med stark tillväxt och samtidigt skapa en hållbar framtid i trä? Moelven Wood Sverige behöver nu förstärka med en lösningsorienterad person som drivs av att arbeta med utveckling och förbättringar i en automatiserad produktionsmiljö.
Arbetsuppgifter. I rollen hos oss kommer du vara en viktig länk för produktionsverksamheten och du bidrar aktivt till att utveckla förbättringsarbete i våra produktionsbolag. I nära samverkan med produktionspersonal optimerar du vår anläggning. Du är en nyckelperson som med ständiga förbättringar och projekt utvecklar Moelven Wood SE automatiserade anläggningar.
Du arbetar med utveckling och underhåll för automationssystemen i Moelven Wood SE produktionsbolag. Tillsammans i ett team av automationsingenjörer jobbar vi mot att optimera, ansvara för, driva och utveckla projekt och produktion. Rollen innebär även att vara en supportfunktion för felsökning och avhjälpande av automationsproblem. Du ansvarar för, driver och utvecklar uppdraget.
Med små, ständiga förbättringar i såväl utrustning, system och processer förfinar du vårt varuflöde genom hela anläggningen. Tillsammans med underhåll och produktion utvecklar du och förbättrar tillgänglighet och anläggningsutnyttjande.
Moelven Wood SE arbetar för utveckling och användning av innovativa och konkurrenskraftiga lösningar inom processindustriell IT och automation. Vi vill vara innovativa och höja automationsgraden i våra anläggningar, med fortsatt utveckling av vårt MES system för att skapa spårbarhet och relevant data för uppföljning.
Kvalifikationer. Du bör ha en utbildning inom automation och gärna arbetslivserfarenhet av att arbeta i en industriell miljö. Du har erfarenhet från processindustri, och det är meriterande om du arbetat inom träindustrin. Vi ser gärna att du har har erfarenhet och är van med programmering i något av systemen Siemens, Mitsubishi, Beckhoff PLC, samt meriterande att ha programmering av SCADA system och konfigurering av OPC-server. Det är också önskvärt om du har arbetat med driftsättning av automationssystem inom industrin. I övrigt har du goda IT-kunskaper.
När du är varm i kläderna kommer många problem att kunna lösas via dator, oavsett vart du befinner dig, men vissa problem måste lösas på plats. Då resor ingår i tjänsten så är det ett krav att du innehar B-körkort, även om de flesta resor är över dagen och där du kommer hem efter dagens slut I rollen kommer du även komma i kontakt med bolag utanför Sverige, som konstruerat och levererat våra maskiner. Därför är det viktigt att du talar och skriver obehindrat på svenska, samt har goda kunskaper i engelska där du kan kommunicera skriftligt såväl som muntligt.
Personliga egenskaper. Som person bör du vara lösningsorienterad, strukturerad och trivas med nya utmaningar. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet, då det är viktigt att du passar in och trivs i vårt befintliga team. Samtidigt trivs du med att arbeta i ett högt tempo och du inspireras av möjligheten att utvecklas tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål.
Vi erbjuder. Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trä? Våra produkter finns överallt där vi rör oss och vi kan med våra egna produkter klä ett helt hus invändigt som utvändigt. Moelven Wood ser positivt på mångfald och erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett av Skandinaviens största trämekaniska bolag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, där du kanske utgår från vårt kontor i Skåre Karlstad. Beroende på vart du bor, så kan du lika gärna utgå från någon av våra industrier i Säffle, Ånimskog, Torsby, Otterbäcken eller Lidköping.
Låter det intressant? Berätta för oss vem du är och varför du tror du skulle passa bra i denna roll. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2024-08-11. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta gärna Gustav Östmo, på tfn 070-28 00 183, gustav.ostmo@moelven.se eller Daniel Seger, HR-Ansvarig Moelven Wood Sverige, tfn 010-122 50 61, daniel.seger@moelven.se
Du söker tjänsten via moelven.se. Annonsen finns under lediga tjänster.
Vi är nöjda med de rekryteringskanaler vi använder idag och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Vi söker fler handledare inom kompetensförsörjning!

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jun 26
Vi bedriver avtalet Rusta och Matcha på uppdrag av Arbetsförmedlingen på flera orter och söker en till medarbetare till kontoret i Karlstad. Vi söker dig som vill jobba på deltid/heltid.
Arbetet som handledare handlar om att coacha arbetssökande till jobb eller studier där matchning med arbetsgivare är en viktig del. Andra arbetsuppgifter är att förbereda inför nästa arbete genom att stötta vid uppdatering av CV, intervjuträning och studiebesök för att lära mer. Dokumentera löpande ingår i tjänsten. Vi arbetar efter ett strukturerat arbetssätt med tät samverkan mellan våra medarbetare, som utgår från våra kontor i flera län.
Tjänsten som är aktuell just nu är handledare på deltid/heltid som kan bemanna vårt kontor och coacha deltagare i Karlstad. Tjänsten gäller främst under sommarperioden och kan komma att förlängas efter behov. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vi söker dig som har lätt för att möta människor i olika situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service och är mån om att göra ett bra jobb kommer att trivas väldigt bra i den här rollen. Erfarenhet av coachning och/eller rekrytering kommer att vara till stor hjälp i arbetet. Som person är du noggrann, flexibel, kreativ och bra på att kommunicera. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Att ta ansvar i arbetet och samverka med kolleger är för dig naturligt. Du tycker om att inspirera och hjälpa andra samt värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till. Med ett lösningsfokuserat och coachande förhållningssätt jobbar du resultatinriktat tillsammans med deltagare och stödjer på bästa sätt. Du gillar att påverka och göra skillnad samt ser fram emot att medverka med att skapa möten mellan arbetsgivare och deltagare inför lyckade matchningar.
Meriterande
Kontakt med arbetsgivare ingår i tjänsten och körkort är meriterande samt tidigare erfarenhet av coachande samtal både enskilt och i grupp vid omställningsarbete och rekrytering.
Vi ser med fördel att du har erfarenhet av arbete med arbetsgivarkontakter som även ingår i arbetet.
Har du varit egen företagare med försäljning och personalansvar så är det också en merit som kan passa in i rollen som handledare och i vår verksamhet.
Kompetenskrav
Nedanstående kompetenskrav finns enligt avtal med Arbetsförmedlingen om tjänsten som handledare och kommer att begäras in intyg på om det blir aktuellt med anställning.
Alternativ 1
Utbildning: Högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng inom lämplig inriktning.
Arbetslivserfarenhet: Minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två (2) år.
Alternativ 2
Utbildning: Minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.
Arbetslivserfarenhet: Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller
- Arbetsledning med personalansvar.
- Rekrytering.
- Omställningsarbete för arbetssökande.
- Studie- och yrkesvägledning.
- Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration).
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor.
- Arbete med social- och grupp-psykologi.
- Karriärvägledning.
Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under tre (3) år.
Urval och Intervjuer kommer att starta under vecka 27 så tjänsten kan komma att tillsättas kort därefter.
Välkommen med din ansökan där det också framgår att kompetenskraven uppfylls.

Ansök nu

Senior Dokumentationsingenjör

Teknikinformatör
Läs mer Jun 26
Vi söker dig som vill jobba i ett engagerat team med ansvar för informationshantering och digitalisering. Tycker du om att strukturera och ha autonomi under eget ansvar? Då är det dig vi söker!
Just nu behöver vi stärka upp med fler medarbetare inom Asset Information Management (AIM), som kan arbeta med teknisk information tillsammans med våra kunder i regionen.
Din roll
I rollen som Senior Dokumentationsingenjör kommer du i huvudsak att arbeta med någon av våra anläggningsägande kunder. Du kommer att vara delaktig i hanteringen av anläggningsteknisk information enligt givna processer, rutiner och instruktioner. Samtidigt bidrar du till utveckling och implementering av nya arbetssätt, såväl som att hantera dagliga dokumentationsärenden och slutleveranser från projekt.
Ditt dagliga arbete utförs i nära samarbete med kundens personal (t ex projektledare, drift- och underhållspersonal och ibland även andra dokumentationsingenjörer). Rollen innebär ofta att du utför en del av ditt arbete på plats hos kund.
Din profil
Dina personliga egenskaper värderas högt. Vi söker dig som är strukturerad, ansvarstagande och har ett öga för detaljer. Du är lyhörd och tar ansvar för att bidra till förbättringar och nya lösningar för mer effektiv informationshantering. Det är en fördel om du har en teknisk utbildning i grunden och gärna erfarenhet från industri, el-/ energisektor eller liknande. Har du arbetat med processutveckling och ständiga förbättringar inom området teknisk informationshantering så är det ett stort plus. Du har god datorvana och ett intresse av att arbeta med olika informationssystem i syfte att optimera och förenkla.
Ett krav är att du ska ha flerårig vana att hantera anläggningsinformation i anläggningsdatabaser som t.ex. Maximo, IFS, SAP eller liknande system.
Det är meriterande men inte ett krav om du även har kunskaper inom el eller AutoCAD.
I och med att vår kund verkar inom en samhällsviktig bransch kan säkerhetsprövning komma att krävas.
Vi erbjuder 
Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt! Etteplan har förmånen att arbeta med många intressanta och viktiga projekt som gör skillnad och bidrar till samhällsnyttan. De utvecklingsprojekt vi är delaktiga i är till glädje för många människor och det är någonting vi vet att våra medarbetare är stolta över.  
På Etteplan erbjuder vi dig en intressant och internationell arbetsmiljö, med bra stöd från både kollegor och företaget i helhet. Vi förespråkar work-life balance, inte bara genom riktigt bra förmåner, utan även genom möjligheten till hybridarbete. Ansök idag och gör skillnad med oss.
 
Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Maria Hällgren.
Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här.
 
Etteplan – For the better

Ansök nu

Gästservicemedarbetare | Säsongsanställning

Resesäljare/Reseförsäljare/Resekonsulent
Läs mer Jun 26
Bli en del av Sveriges största privatägda skidkoncern! Vi samarbetar nära med medarbetarna på våra anläggningar, vilket gör mötet med människor – både gäster och kollegor – ständigt givande. Nu söker vi dig som vill vara med och leverera det bästa Skidsverige har att erbjuda. Ta chansen och bli en del av vårt team!
Dina uppgifterSom gästservice-medarbetare på vårt huvudkontor i Karlstad har du ett varierande arbete. Du är en del av den grupp som säljer våra produkter och hjälper våra gäster att boka sin skid- eller cykelsemester på någon av våra två anläggningar, Branäs och Kungsberget.
Din huvudsakliga uppgift är att hjälpa och vägleda våra gäster på distans och därmed behöver du vara bekväm med att tala i telefon som är vårt främsta verktyg. Våra gäster vänder sig också till gästservice på plats med frågor eller eventuella bekymmer – och då är du den trygghet de söker. Digitala verktyg som mail, chatt och sociala medier förekommer också.
Utöver ovanstående arbetsuppgifter så har gästservice en nära kontakt med anläggningarna och hjälper också till med frågor som rör andra avdelningar. Vi arbetar i bokningssystemet R360, samt flera andra IT-system.
Tjänsten innefattar dag- och kvällsarbete samt helger och det är viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad.
Vi erbjuder…En inspirerande och meriterande arbetsplats med en härlig sammanhållning. Som anställd hos oss får du också gratis liftkort och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restauranger och butiker på våra anläggningar och mycket mer.
Vem är du?Du har ett brinnande intresse för service och en förmåga att sätta dig in i och förstå våra gästers situation. Du är också stresstålig och trivs att arbeta i ett högt tempo och ser snabba förändringar som något positivt. Du är samtidigt strukturerad och organiserad och ställer upp när det behövs. Att du är glad och positiv ser vi som en självklarhet.
Krav
• Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. Det är ett plus om du även kan danska.
Meriterande
• Erfarenhet av R360.
AnsökDetta är en säsongsanställning på 75% som sträcker sig från oktober till mars/april. Sista ansökningsdag är 1 september, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Kontakta avdelningschef Anna,anna.asker@branasgruppen.se, 054-132674 eller Caroline,caroline.bejmo@branasgruppen.se, 054-132603.

Ansök nu

Arbetsledare - Åkes Fjärr- & lokaltransport

Arbetsledare, lager
Läs mer Jun 26
Om tjänsten Vi utökar vår verksamhet och söker en driven och kompetent arbetsledare till vårt team. Rollen innebär ett stort ansvar för planering av den dagliga driften och genomförande av våra transportuppdrag, samt att du har ett personalansvar. Tjänsten är mångsidig och kräver en person som kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och som trivs i en dynamisk arbetsmiljö.
Arbetsuppgifter;
Som arbetsledare börjar ofta dina dagar med att hälsa på kollegorna och säkerställa att alla är redo för dagen. Du har mycket kontakt via telefon, vilket innebär att du kontinuerligt kommunicerar och koordinerar med våra kollegor och kunder. På terminalen styr du upp logistiska uppgifter oftast tillsammans med trafikledarna på LBC Frakt.
Över dagen hanterar du bland annat tidslossningar, särskilt för våra stora kunder som har fasta tider, men även mer korta förfrågningar om transporter. Du ansvarar för personalen i bilarna och ser till att de följer uppsatta planer och rutiner.
Även om det mesta av den ekonomiska hanteringen sköts av LBC, reflekterar du över den ekonomiska biten som du kan påverka för att säkerställa ”en bra affär”.
Tjänsten är placerad i Karlstad.
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från transport- eller logistikbranschen, vilket är ett krav för denna tjänst. Det är meriterande om du har körkort och själv kan köra. Du har god förståelse för ekonomiska aspekter inom transportbranschen och är van vid att leda och motivera personal.
Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter och en förmåga att hantera många kontakter. Du är lösningsorienterad och kan snabbt anpassa dig till förändringar samt lösa problem som uppstår. Vi värdesätter personliga egenskaper som lugn, driv, kommunikation och smidighet i kontakten med andra.
För att trivas i denna roll bör du kunna hantera flera uppgifter samtidigt och ha ett starkt driv och engagemang i ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och är bra på att bygga relationer. Dessutom kan du arbeta strukturerat och effektivt under tidspress.
Om oss Åkes Fjärr- & lokaltransport AB är ett familjeägt företag i tredje generationen. Företaget startades 1948 och idag består vi av ett glatt gäng på ca 48 medarbetare och har 32 bilar med körningar i Värmland, Göteborg, Falkenberg, Halmstad och Örebro.
Huvudsysslan är fjärr och distributionstrafik. Åkeriet är en underleverantör till LBC Frakt i Värmland AB och är i stark tillväxt.
Vi är anslutna till Fair Transport som är ett initiativ från Sveriges Åkeriföretag som gör det enklare för dig som köper transporter att hitta seriösa och ansvarstagande åkeriföretag. Du kan vara trygg med att alla lagenliga krav kring trafiksäkerhet, utsläpp och miljö följs och att åkeriet ständigt jobbar med att förbättra sina hållbara transporter.Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Tacting. Tacting arbetar enligt ISO 10667 i alla sina rekryteringsprocesser för att uppnå en kvalitetssäkrad fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Ulf Holmgren på telefon 076 307 10 29 eller Elin Skau på 073 529 69 67.
Vi tar emot ansökningar till och med den 4 augusti men vänta inte, då intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Reseproducent - Gruppresor i Värmland AB

Reseproducent
Läs mer Jun 26
Reslusten är stor och vi letar efter dig som vill hjälpa oss att ge våra gäster fina semesterminnen och upplevelser – Är det du?
Vi är en bussresearrangör i Karlstad med egna turistbussar och eget reseprogram för bussresor, kryssningar och flygresor till större delen av Europa och lite längre bort. Vi skräddarsyr även resor till föreningar, grupper och företag.
Nu söker vi efter en reseproducent till vårt kontor i Karlstad.
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.
Producera resor från start till mål för beställda grupper samt våra katalogresor
Skriva innehållsrika produktblad om resmålen
Paketera resor, stämma av resorna efter hemkomst
Administrera och lägga upp resor och transporter i vårt bokningssystem
All förekommande administration kring resor, såsom offerter, bokningar, inköp, granskning av fakturor, hantera reklamationer m.m.

Språkkunskaper som krävs är svenska och engelska samt gärna tyska.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vårt kontor finns i Karlstad med arbetstider måndag-fredag.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag och har kollektivavtal.
Maila din ansöka till: karlstad@gruppresor.se

Ansök nu

Heltidsmentor till Mariebergsskolan

Socionom
Läs mer Jun 26
Beskrivning
Mariebergsskolan är en högstadieskola med?drygt 400?elever i årskurserna?7-9.

Skolans elevunderlag representerar ett tvärsnitt av vårt samhälle och?på skolan arbetar ungefär 45?medarbetare.? Det?är?en skola att vara stolt över med hög trivsel bland elever och personal.? 

Vi är inne i ett spännande skede där vi till hösten kommer att fortsätta vidareutveckla hälsoprofilen på skolan, med fokus på hälsofrämjande arbete kring den mentala och fysiska hälsan. Vi fortsätter arbetet med trygghetsteam och närvaroteam. Där kommer du som heltidsmentor ha en viktig roll i arbetet.

Som heltidsmentor kommer du verkligen få göra skillnad på riktigt, speciellt för ungdomar som behöver en extra lugn och trygg vuxen på skolan!

Arbetsuppgifter
I rollen som heltidsmentor kommer du att arbeta med stöd till elever för att öka måluppfyllelsen. Syftet med uppdraget är att avlasta undervisande personal med arbetsuppgifter kopplade till mentorskapet för eleverna. Det innebär att du är mentor och kontaktperson för elever för en hel årskurs, vilket handlar bland annat om att ansvara för rastaktiviteter och/eller finnas i korridoren för att skapa relation och trygghet med eleverna, vara kontaktperson för vårdnadshavare, planera och delta i mentorstid, samt att delta i möten med vårdnadshavare och myndigheter etc.

Andra uppgifter som en heltidsmentor kommer att arbeta med är:

- Genomföra mentorstid med varje klass 1-2 gånger i veckan, med samplanering av innehåll med dina mentorskollegor.
- Följa upp elevernas närvaro och arbeta närvarofrämjande, ingå i närvaroteamet.
- Ingå i skolans trygghetsteam och agera vid fall av konflikt eller kränkning.
- Ingå i ett arbetslag med andra yrkesroller, som ämneslärare och speciallärare.
- Ingå i skolans elevhälsoteam och vara en länk mellan det och arbetslaget, tillsammans med sin speciallärare/pedagog.
- Vid behov samverka med andra instanser som BUP och socialtjänst.

Lärarna på skolan arbetar i tre olika arbetslag kring eleverna. Det finns även andra resurser kopplade till eleverna så som specialpedagog, kurator, skolsköterska, skolpsykolog, studie- och yrkesvägledare och elevstödjare, som du som heltidsmentor kommer att samarbeta med.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en socionom-, beteendevetar- eller beteendepsykologiutbildning eller en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Som person är du nyfiken,?prestigelös och?har ett salutogent förhållningssätt. Du ser det bästa i människor och värdesätter varje litet framsteg.?Du har god förmåga att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt.

Dessutom har du lätt för att kommunicera och ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du kan skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

IT-tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 26
Länsförsäkringar Värmland

Vi söker en kompetent IT-tekniker med några års erfarenhet för att stärka vårt IT-team. Du blir en nyckelperson i att säkerställa smidig IT-drift, ge användarsupport och medverka/driva olika IT-projekt. Rollen är bred och du kommer att komplettera befintlig IT tekniker där vissa områden hanteras gemensamt.

Om tjänsten
I din roll som IT-tekniker ingår flera ansvarsområden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara som arbetsplats/nätverkstekniker samt användare support för våra medarbetare. Vidare kommer du tekniskt ansvara för system på våra lokala servrar samt hantera AD/Azure/Exchange frågor. 
Du kommer även att ha en central roll i hanteringen av Microsoft 365 applikationer. 
Tjänsten innebär också att vara delansvarig för dokumentationen av IT-processer och säkerhetsåtgärder, där ditt arbete innebär att aktivt skapa tydlig dokumentation för att säkerställa korrekt dokumentation av våra processer och säkerhetsåtgärder. 

Vem är du?
För att passa i rollen som IT-tekniker hos oss behöver du ha en relevant IT-utbildning eller motsvarande erfarenheter som ger dig nödvändiga färdigheter och kunskap för att utföra dina uppgifter framgångsrikt. Vidare är djupgående kunskap om Microsoft 365 viktigt för att du ska kunna hantera våra IT-system på ett effektivt sätt.
Din förmåga att bygga ett starkt kontaktnät är avgörande för att säkerställa att användarna har rätt tillgångar och att du kan ge dem den support de behöver. Goda kommunikationsfärdigheter, stor social kompetens och en initiativtagande inställning är också nödvändiga egenskaper för att du ska trivas i rollen och kunna samarbeta effektivt med kollegor och användare.
Du har ett genuint intresse för teknik, problemlösning och service. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig löpande kompetensutveckling, en aktiv satsning på god hälsa samt en trygg och trivsam arbetsmiljö. För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas, både inom yrket och som människa.

Om oss
Länsförsäkringar Värmland erbjuder sina värmländska kunder ett brett utbud av produkter och tjänster inom försäkring, bank och fastighetsförmedling. På så vis vill vi erbjuda dig ekonomisk trygghet i alla lägen. För prylar du äger, livet du lever, verksamheten du driver och människorna som du älskar.

Mer information
Marcus Ohlsson, Chef IT 054-775 15 18 eller Marcus.Ohlsson@LFvarmland.se
Joakim Skyman, Facklig kontakt (Forena) 054-775 15 69
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2024-07-28

Ansök nu

Affärsstöd Försäkring

Försäkringshandläggare
Läs mer Jun 26
Länsförsäkringar Värmland

Är du en serviceinriktad administratör som gillar ordning och reda samt att hjälpa kollegor och kunder? Vi söker dig som vill jobba i vår affärsstödsgrupp.

Om tjänsten
Tjänstens inriktning är att arbeta med dagliga administrativa uppgifter i vår Affärsstöds-grupp, med huvudsaklig inriktning mot privat (sak- och olycksfalls-) försäkring, men även en viss del mot lantbruksförsäkring (uppskattad fördelning 70/30). I lantbruksdelen förekommer kundkontakt via bl a telefon och e-post. Du blir en resurs under tiden vi implementerar ett nytt försäkringssystem och i utgångsläget är tjänsten är en visstidsanställning under 12 månader.

Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann och som gillar att ge service. Du gillar att jobba i team och ta ansvar för egna arbetsuppgifter. Du är engagerad och sprider positiv energi runt dig. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med försäkringar är det en merit. 
För att vara aktuell i rollen krävs:
•    Förmåga att hantera telefoni och dator som arbetsredskap
•    Flytande svenska, både i tal och skrift
•    Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en trygg och långsiktig arbetsplats med goda karriärmöjligheter, trevliga kollegor, en aktiv satsning på god hälsa samt en trivsam arbetsmiljö. Vi vill att du ska utvecklas, både som person och inom yrket.

Om oss
Hos oss på Länsförsäkringar Värmland är våra kunder också våra ägare och uppdragsgivare vilket skapar stolthet och skiljer oss från andra banker och försäkringsbolag.
I affärsstödsgruppen hanterar vi allt från betalningsfrågor till att arbeta med våra interna försäkringssystem och att stötta rådgivare. Gruppen består av elva medarbetare som jobbar med sak-försäkringar inom privat-, lantbruk- och företagsförsäkringar
 För oss är det självklart att vara lösningsorienterade och arbeta tillsammans, för kundens och bolagets bästa. 


Mer information
Chef Affärsstöd, Stefan Henriksson, 054-775 16 35 eller stefan.henriksson@LFvarmland.se
Facklig kontakt Forena, Stephanie Vagnetoft, 054-775 15 07 eller stephanie.vagnetoft@LFvarmland.se
Tjänsten är en visstidsanställning under tolv månader på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Löpande urval sker, så ansök redan idag.


Sista ansökningsdag: 2024-07-07

Ansök nu

Tandsköterska till Tandcentrum Karlstad

Tandsköterska
Läs mer Jun 26
Tandsköterska Tandcentrum Karlstad
Tandcentrum Karlstad är Sveriges modernaste privatklinik på nästan 1000m2. Vårt team expanderar och vi behöver nya medarbetare! Vi befinner oss i centrala Karlstad och vårat mål är att kunna ge Värmlands modernaste tandvård. Vi tillhör inte någon tandvårdskedja, och vårt största fokus ligger på patienten och vår personal.Kliniken ärhelt nyutrustad av högsta standard. På plats i kliniken har vi även vårat egna toppmoderna tandtekniska laboratorium.
Vi utför allmäntandvård, estetisk tandvård, implantat- och mjukvävnadskirugi samt endodonti i mikroskop.
Vi har som mål att erbjuda våra patienter fullständig behandling på kliniken. Vi har även gott samarbete med specialister där det behövs. Meriterande
Tandsköterska - 1-2 års erfarenhet
Kvalifikationer
Utbildning tandsköterskaArbetslivserfarenhet efterfrågas
Arbetsuppgifter
Sedvanligt sköterskearbete med fokus på att assistera tandläkare
Sterilarbete
Enklare tandstensborttagning
Meriterande om du behärskar att ta fullständigt röntgenologiskt helstatus
Meriterande om du tidigare har haft erfarenhet av digital scanning
Meriterande om du tidigare har arbetat med protetik, såsom avtryckstagning och temporära ersättningar

Vi letar efter dig som är flexibel och samarbetsorienterad, för på Tandcentrum hjälps vi åt med alla arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du vill utvecklas i din yrkesroll och vara en del i ett team, och tillsammans med oss utveckla kliniken.
Vi lägger oerhörd stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser därför att du är serviceinriktad och tar patienter och patientkontakt med enkelhet och engagemang. Vår profilering på kliniken är kundorienterad och vi lägger stort fokus på kundnöjdhet.
Vi ser att du mycket goda kunskaper i både svenskt tal och skrift.
Tillträde enligt överenskommelse
Rekrytering sker fortlöpande. Vill du vara säker på att din ansökan handläggs så ombeds du söka snarast.
Förmåner hos oss:
Individuell Lönesättning
5000kr Friskvårdsavtal
Pensionsersättning högre än kollektivavtal
Vi står för dina arbetsskor
Försäkringar

Anställningsvillkor - Tillsvidare, efter 6 månaders provanställning.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Egeryds Fastighetsförvaltning!

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 26
Har du erfarenhet inom ekonomi och är redo för nästa utmaning? Är du dessutom en flexibel och driven person som motiveras av att arbeta noggrant och strukturerat? Sök då tjänsten som redovisningsekonom till Egeryds Fastighetsförvaltning redan idag! Urval sker löpande.

Information om tjänsten
Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. De har tack vare sin ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro, Lindesberg, Karlstad och Västerås.

Professionals Nord söker för Egeryds Fastighetsförvaltning räkning redovisningsekonomer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Egeryds Fastighetsförvaltning under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

• Att bli en del av ett härligt och hjälpsamt team som är måna om varandra
• Goda möjligheter till att med driv och engagemang utvecklas i din roll som redovisningsekonom

Arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom hos Egeryds Fastighetsförvaltning kommer du att utgå från något av deras kontor i region mitt.  Du kommer att vara delaktig i det dagliga ekonomiarbetet och ha kontinuerlig kontakt med kunder, kollegor och övriga funktioner på Egeryds Fastighetsförvaltning. 

 Arbetsuppgifterna består bland annat av:

• Upprätta bokslut och årsredovisningar
• Kvalitetssäkra månadsbokslut
• Löpande redovisning
• Likviditetprognoser

Vi söker dig som
har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning. Vidare har du god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare arbetat med ekonomirelaterade och administrativa arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Egeryds Fastighetsförvaltning. Du är serviceinriktad då rollen innebär nära och kontinuerlig kontakt med kunder. Vidare är du en engagerad medarbetare med en positiv inställning och god samarbetsförmåga där du kan arbeta såväl självständigt som i team.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Eskilstuna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

#Egeryds-fastighetsförvaltning, #redovisningsekonom, #ekonomi

Ansök nu

Junior projektledare inom el till globalt företag i Karlstad!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jun 26
Nu erbjuds en otrolig chans att kickstarta din karriär efter studierna som junior projektledare. Vi söker dig som är ambitiös, driven och har en elutbildning på eftergymnasial nivå till en riktigt attraktiv uppdragsgivare i Karlstad. Vi stänger annonsen när vi hittat rätt kandidat, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är en av Nordens ledande energikoncerner med rötter i Finland och verksamhet i flera länder runt om i världen. De strävar efter att skapa en renare värld genom att erbjuda hållbara energilösningar och innovativa teknologier. De fokuserar på produktion av ren energi genom vattenkraft, kärnkraft samt sol- och vindkraft, och är även engagerade i energieffektivisering och återvinning. Med en stark vision om en koldioxidneutral framtid erbjuder företaget en spännande arbetsmiljö där du kan vara med och göra skillnad.

Nu söker de förstärkning till sitt team i Karlstad. De söker dig som har en relevant utbildning inom elektroteknik eller elkraft och som kan stötta projektledare i större projekt. Dina ansvarsområden kommer bland annat att innebära protokollföring under möten, dokumentationsarbete och administration. Rollen kan även innebära att få vara drivande i egna, mindre projekt.

Tjänsten startar som en konsultanställning genom Academic Work för att sedan, vid gott samarbete, övergå till en anställning direkt hos kund. De har sitt kontor i centrala Karlstad där cirka 20 medarbetare från olika avdelningar och funktioner arbetar.

Du erbjuds
- En fot in i hos en attraktiv arbetsgivare i centrala Karlstad
- En chans att växa in i rollen som projektledare
- En hängiven och dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela uppdraget

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Stötta projektledare
* Dokumentationsarbete och administration
* Uppdatera lokala instruktioner
* Förnya och anpassa el- och automationssystem i mindre projekt
* Protokollföra under möten


VI SÖKER DIG SOM
- Har en utbildning inom el eller automation på eftergymnasial nivå alternativt jämförbar arbetslivserfarenhet
- Har B-körkort
- Kan jobba på plats i Karlstad
- Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har
- Utbildning eller arbetslivserfarenhet inom projektledning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Målmedveten
- Stabil
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Driftplanerare sökes till Ellevio!

Driftingenjör, elkraft
Läs mer Jun 26
Nu söker vi dig som är en noggrann och analytisk lagspelare som är intresserad av att arbeta med driftplanering hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Ta chansen att få in foten hos Ellevio och sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Nu har du chansen att vara med och skapa framtidens hållbara energisamhälle hos en arbetsgivare som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Ellevio utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Som arbetsplats utmärker sig Ellevio genom att erbjuda en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Med fokus på hållbarhet och den pågående omställningen mot ett förnybart och elektrifierat samhälle ger Ellevio sina medarbetare möjlighet att vara delaktiga i spännande och meningsfulla projekt.

I rollen som driftplanerare kommer du att få arbeta i ett sammansvetsat team med bred expertis i området. Rollen innebär att du bland annat kommer få granska och säkerställa att underhållsarbeten och idrifttagningar av investeringsprojekt i Ellevios nät utförs på ett säkert och korrekt sätt. Förutom att arbeta dedikerat mot ditt team innebär rollen mycket samarbete även med andra avdelningar samt Ellevios entreprenörer.

Vi ser att du som söker har en stor nyfikenhet på elektrifiering av samhället. Du kan antingen ha gått en ingenjörsutbildning där du läst elkurser eller liknande, till exempel energi- och miljöteknik. Om du saknar utbildning men har erfarenhet av elektronik från arbetslivet är även det relevant.

Du erbjuds
- Uppdrag på heltid genom Academic Work hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare
- Chans att utveckla dina kunskaper inom elektrifiering och driftplanering
- Att bli delaktig i ett sammansvetsat och härligt team i fina lokaler på Karolinen i Karlstad

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Granska och säkerställa att underhållsarbeten och idrifttagningar utförs på ett säkert sätt
* Upprätta driftordrar
* Koordinera arbeten som andra nätägare utför som berör Ellevios nät


VI SÖKER DIG SOM
- Har relevant utbildning inom exempelvis elkraft eller energi och miljö, alternativt besitter relevant arbetslivserfarenhet
- Talar och skriver obehindrat på svenska

Det är meriterande om du har
- Läst kurser inom ESA
- Erfarenhet inom beredning
- Erfarenhet av driftplanering

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Problemlösande
- Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Åmål: Ingenjör inom maskinteknik eller liknande

Civilingenjör, maskin
Läs mer Jun 25
Vi ser gärna kvinnliga sökanden till denna tjänsten, då vi strävar efter en mera jämställd fördelning bland våra medarbetare. Vill du ta nästa steg i din karriär och tillhöra ett segment som växer varje månad.

Vi behöver nu fler engagerade och kompetenta medarbetare till vår sektion med kontor i Åmål.  En sektion med interna såväl som externa projekt och lösningar mot kund.

Som person tror vi att du gillar att bidra med idéer och trivs med att jobba i projektform. Du gillar att ansvara för ditt arbete och kan utföra det självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med olika kompetenser och människor där alla har samma mål och där ni tillsammans måste hitta rätt väg att nå målet!

Är du yrkesverksam ingenjör, konstruktör inom mek- och anläggningskonstruktion och vill arbeta på ett av Europas ledande bolag?

Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Ansök nu

Pizzabagare

Pizzabagare
Läs mer Jun 25
Vi söker nu en pizzabagare med erfarenhet till pizzeria 91an i Rud i Karlstad. Erfarenhet som pizzabagare efterfrågas. Arbetet kräver god fysik då man jobbar i köket. Tungt lyft kan förekomma men kan även undvikas genom anpassning.
Arbetet kräver god samarbete i team och förbredningsarbete i köket. DVS vanlig förekommande pizzabagare arbetsuppgifter.
Arbete kan förekomma på helger och vardagar utifrån schema.


Välkommen med din ansökan. Rekrytering sker löpande. Skicka din ansökan till :
fareskamaran@gmail.com.
Telefonnummer: 054-839120.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vill du jobba som projektledare/lokalkoordinator?

Administrativ chef
Läs mer Jun 25
Är du en strukturerad och engagerad person med passion för projektledning och koordinering? Drivs du av att skapa välplanerade och funktionella arbetsmiljöer? Vi söker en dynamisk facilitetsansvarig som kan ta vår kunds kontor till nästa nivå. Om du är en självgående projektledare med ett öga för detaljer och en talang för att samordna olika behov, då vill vi gärna höra från dig! Observera den korta svarstiden, vi väntar febrilt på din ansökan!

Om Tjänsten

Vi söker en strukturerad och driven lokalkoordinator med stark projektledningsförmåga. I denna nyckelroll kommer du att ansvara för att projektleda och samordna vår kunds framtida lokalbehov, samt säkerställa att kontorsmiljöer är välplanerade och funktionella.

Arbetsuppgifter:

* Projektleda och samordna en av företagets Business Unit´s lokalbehov och ge input till facility-gruppen.
* Utveckla detaljerade planer och leda projekt för flyttar, inklusive möblering och logistik.
* Genomföra riskbedömningar och utveckla strategier för att hantera identifierade risker.
* Utarbeta och implementera kommunikationsplaner för att säkerställa effektiv informationsspridning.
* Hantera beläggningsplanering, exempelvis fastställa tillgängliga platser i specifika lokaler för framtida kvartal.???????Kvalifikationer:

* Relevant arbetslivserfarenhet inom projektledning, samordning, eller facility management.
* Utbildning inom projektledning, facility management eller liknande område.
* Starka organisatoriska och planeringsförmågor med förmåga att hantera flera projekt parallellt.
* Utmärkta kommunikationsförmågor och erfarenhet av att utforma och implementera kommunikationsplaner.
* Analytisk förmåga och erfarenhet av att genomföra riskbedömningar.

Du ska ha goda IT-kunskaper, inklusive erfarenhet av Excel, PowerPoint och andra kontorsapplikationer samt kännedom om arbetsmiljö och säkerhetsregler. Du kommer att behöva resa mellan olika orter.

Om vår kund:

Kunden är ett expansivt, innovativt och världsledande företag inom försvarsindustrin. De fungerar som ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdraget att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidra till trygghet för människor och samhällen.

Placering: Tjänsten kan vara lokaliserad i Karlstad eller Karlskoga, men kan innebära resor mellan de olika orterna Karlstad, Karlskoga eller Linköping.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom ekonomi, HR, executive, inköp, logistik, marknad, försäljning och ingenjörsområdet. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vi erbjuder en trygg anställning med månadslön, kollektivavtal, försäkringar med mera. Läs mer om att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar

Intresserad?

För att söka tjänsten skapar du ett konto hos oss och bifogar ditt CV och personliga brev. Vid frågor, kontakta Agneta Lännbjer, via e-post: agneta.lannbjer@manpower.se alt via telefon 054-221892

Vi arbetar med löpande urval och kan tillsätta uppdraget så fort vi hittar rätt person. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister inom ekonomi, executive, marknad & försäljning, inköp & logistik och ingenjörsområdet. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Tekniksamordnare Geoteknik till SYSTRA

Geotekniker
Läs mer Jun 25
Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? SYSTRA är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med över 10’000 anställda runt om i världen. Nu finns chansen för dig som brinner för teknik, utveckling och samordning att gå in i rollen som tekniksamordnare!
Som tekniksamordnare har du en central roll i att säkerställa att teknikområdets verksamhet är i linje med företagets övergripande mål. Rollen erbjuder ett utvecklande steg i karriären där du förväntas påverka strategiska beslut, styra kompetensutveckling och vara rådgivande vid marknadsarbete och rekryteringar. Du visar och utvecklar kontinuerligt vägen genom ett enhetligt arbetssätt som möjliggör samarbeten och tillvaratar erfarenheter. Du fångar upp och förmedlar kontakter gällande innovationsidéer och förbättringsförslag. Dessutom har du daglig kontakt med nätverksmedlemmar inom ditt ansvarsområde samt med andra tekniksamordnare.
Du kommer att lägga cirka 20% av en heltidstjänst på tekniksamordning, medan resterande tid förväntas du arbeta operativt som geotekniker i SYSTRAs uppdrag.
Om dig
Du behöver inte vara expert inom alla delområden av teknikområdet, men däremot en kunnig generalist med mycket god förståelse för de olika ingående delarna. Som person trivs du i en samordnande roll där god planerings- och organisationsförmåga är av största vikt. Du är ambitiös, tar ansvar för ditt arbete och har förmågan att förutse de långsiktiga effekterna av dina beslut. Kommunikation är en av dina starkaste sidor, och du uttrycker dig väl både i skrift och tal. Samtidigt är du lyhörd och anpassar din kommunikation efter mottagaren.
Vad kan vi erbjuda dig?
SYSTRA utvecklar innovativa lösningar för ett hållbart resande. Du blir en del av en organisation som tar vi ansvar för miljön, projekten och medarbetarna. Vi erbjuder tjänster inom transport, samhällsbyggnad och infrastruktur.
SYSTRA är en växande organisation med drygt 700 medarbetare i Sverige. Vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och samarbete. Hos oss arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vi månar om en hög grad av kunskaps- och erfarenhetsutbyte såväl inom som mellan teknikområdena.
Vi strävar efter att vara en arbetsplats där alla medarbetare trivs och mår bra – där du kan hålla en bra balans mellan jobb och fritid. Läs gärna mer om våra tjänster och hur det är att arbeta hos oss på vår webbsida, som finns länkad i annonsen.
Placeringsort och övrig information
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse med placering på något av våra kontor i Sverige. Du är placerad i linjeorganisationen utifrån stationeringsort och rapporterar till närmsta chef. För internt arbete i nätverket rapporterar du till affärsområdeschefen, och för SYSTRA-gemensamma arbetsuppgifter rapporterar du till respektive processägare.
Självklart erbjuder vi flexibilitet och möjlighet till distansarbete ett par dagar i veckan.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten? Kontakta oss på:
Affärsområdeschef, Sara Lundgren
slundgren@systra.com


Rekryteringspartner SYSTRA, Johanna Ekman
jekman@systra.com
Ansökan
Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Under semesterperioden kan dock svarstiden på din ansökan vara något längre, men vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Om SYSTRA GROUP
Med 10’000 medarbetare globalt är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.
SYSTRA-confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Allmänspecialist sökes till vårdcentral i Västerås

Specialistläkare
Läs mer Jun 25
Vi söker nu en allmänspecialist till ett spännande uppdrag på en vårdcentral i Västerås.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral med både planerade mottagningsbesök samt akuta besök.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad specialistläkare inom Allmänmedicin och har minst 2 års yrkeserfarenhet. Rollen som bemanningsläkare hos oss passar perfekt för dig som är engagerad, lättlärd och trygg i din yrkesroll. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift då god journalföring är viktigt.
Vi lägger stor vikt vid goda referenser. Du ska ha god medicinsk kompetens, ett stort patientfokus samt bra samarbetsförmåga med kollegor.
Period
Tillträde enligt överenskommelse
Om oss
Clara Care är det personliga bemanning- och rekryteringsföretaget. Vi är lyhörda och hjälper dig att hitta ditt nästa uppdrag. Vi erbjuder bl.a:
Hög ersättning som vårdpersonal förtjänar
Flexibilitet utifrån dina önskemål, behov och förutsättningar
Boende och resa vid uppdrag på annan ort
Avsättning till tjänstepension

Vår vision är ett samhälle med en välfungerande vård och omsorg för alla! Där trivs personalen eftersom de har en hållbar arbetsmiljö, bra villkor och ges förutsättningar att göra ett bra jobb samtidigt som de får möjlighet att utvecklas. Där är patientsäkerheten hög och vårdköerna korta.
Vi vill göra branschen mer human och tillgänglig, Clara Care är din partner!

Ansök nu

Produkt/verktygsdesigner, Blue Ocean Closures

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 25
Vi behöver stärka vårt team med en kreativ konstruktör som brinner för innovation och hållbarhet! Varmt välkommen att söka tjänsten som produkt/verktygsdesigner med fokus på verktygskonstruktion!

Om tjänsten
Med flera pågående utvecklingsprojekt för några av världens ledande varumärken, söker vi en medarbetare till vår konstruktionsavdelning, som tillsammans med våra tekniska projektledare jobbar på ett kreativt sätt med unika produkter och verktyg. Du har ett starkt engagemang för hållbarhet i allmänhet och design/konstruktion för ökad hållbarhet i synnerhet.

Du kommer att jobba med att realisera helt nya förpackningsprodukter och får vara med om att bidra till en bättre miljö och vår vision om minskade plastföroreningar i världen. Hos oss får du vara kreativ, innovativ och ta fram nya produkter och verktyg. Du följer och ansvarar för din konstruktion från idé, via prototypserier till färdig produkt. Du kommer aktivt deltaga och validera produkterna vid vår R&D enhet. Vi erbjuder möjligheten att vara med på en utvecklingsresa och jobba fram innovativa koncept på marknaden tillsammans med världsledande industriella partners och varumärkesägare. Vi är ett ungt företag med tydliga ambitioner att växa på en global marknad. För oss är en inkluderande miljö och mångfald viktigt och vi vill att du hjälper oss att bygga vidare på detta.

Vi jobbar redan nu i en internationell miljö med engelska som huvudspråk och resor förekommer i tjänsten. Din placering blir i Karlstad.

Tjänsten som produkt/verktygsdesigner är en tillsvidareanställning på Blue Ocean Closures med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå, gärna inom mekanisk konstruktion, produktutveckling eller verktygskonstruktion. Vidare kan du uppvisa goda kunskaper i 2D/3D CAD. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom konstruktion alternativt produktutveckling eller möjligtvis maskinbearbetning. Det är också viktigt att du har god förmåga och vana av att samarbeta i projekt.

Vi tror att du är empatisk, har stor integritet, är en duktig teknisk designer och har känsla för processer och detaljer. Eftersom vi är ett litet team som vill växa är det viktigt att du kan fungera med och stärka den lilla gruppen samtidigt som du vill vara med på resan mot ett större företag.

Viktigt för tjänsten är:
- Universitets- eller högskoleexamen, maskinteknik, teknisk design, förpackningsdesign eller liknade
- Erfarenhet av CAD-verktyg, gärna SolidWorks
- Intresse av hållbar teknik och produktion
- Flytande engelska, både i tal och skrift
- Bra på att samarbeta och kommunicera
- Empati och integritet
- B-körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Blue Ocean Closures AB
Blue Ocean Closures mål är att minska mängden plast i förpackningar. Det gör vi genom att utveckla och producera skruvkorkar och förslutningar i fiber som är helt biobaserade, biologiskt nedbrytbara i hav och natur och möjliga att återvinna fullt ut. Med högt materialkunnande och kostnadseffektiv produktion kan vi erbjuda varumärkesägare på en global marknad möjligheten att ersätta plastkorkar och lock med mer hållbara lösningar som minskar produkternas miljöpåverkan.

Vi vill bygga ett hållbart företag ur alla perspektiv med tydligt socialt ansvarstagande och en inkluderande arbetsmiljö. Mångfald och jämställdhet är grundläggande självklarheter i vår verksamhet. Blue Ocean Closures verkar på en global marknad och värderar högt personer med olika bakgrund i vårt team samt eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor, män och annan könstillhörighet i alla delar av verksamheten.

För mer information besök https://www.blueoceanclosures.com

Om ansökan
Vänta inte med din ansökan då rekryteringsarbetet sker löpande. Intervjuer kommer docka att ske under vecka 34/35. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 073-684 70 45, marianne.pettersson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Internal Control Junior Specialist - Embracer Group

Internrevisor
Läs mer Jun 25
Sedan starten har Embracer Group vuxit till en global koncern av kreativa och entreprenöriella företag inom PC, konsol, mobil, brädspel och andra relaterade medier. Genom koncernens decentraliserade verksamhetsmodell, har fantastiska entreprenörer drivit sina respektive verksamheter, var och en med sitt eget arv, varumärke och affärsstrategi. Koncernen har idag en omfattande varumärkeskatalog, inklusive några av de mest populära och ikoniska titlarna inom spel, serietidningar och andra medier. Nuvarande struktur och modell har tjänat koncernen väl och har varit avgörande för att bygga en global koncern med verksamhet i mer än 40 länder. I April 2024 utannonserade Embracer ett transformativt steg för värdeskapande genom intentionen om att dela upp koncernen i tre marknadsledande spel- och underhållningsbolag. Alla tre bolag kommer att vara separata börsnoterade bolag för att bättre möjliggöra för varje enhet att fokusera på sina respektive kärnstrategier och erbjuda mer differentierade och tydliga equity stories för befintliga och nya aktieägare.

Internal Control junior specialist – Embracer Group
Till huvudkontoret i Karlstad söker nu Embracer Group en ny kollega till Internal Control teamet.

Om rollen
Som Internal Control junior specialist arbetar du med intern styrning och kontroll och du rapporterar till Group Internal Control Coordinator. Du är en del av det globala teamet och delaktig i att driva och utveckla internkontrollfunktionen, för att säkerställa att ramverket är tillförlitligt och att risk hanteras i linje med Embracers syften. I rollen kommer du att ha ett brett, internationellt kontaktnät inom koncernen och stötta kollegor i deras arbete med internkontroll för att se till att kontroller utförs enligt riktlinjer. Du kommer att vara högst delaktig i arbetet med att leverera tillförlitlig information till ledning och styrelse.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen är:

• Testning av kontroller för att säkerställa att de fungerar.
• Dokumentation av nyckelprocesser och interna kontroller.
• Analysera och sammanställa resultat från tester av interna kontroller, samt förbereda rapportering till ledning och styrelse.
• Följa upp åtgärdsplaner och ge coachning för hantering av risker.
• Agera stöd och bollplank för att förbättra processer och ge vägledning inom området.
• Delta vid implementering av intern kontroll för nya enheter inom koncernen.
• Stärka och utveckla befintliga och nya processer, verktyg och system.

Vem är du
Du har relevant akademisk utbildning och minst 3 års erfarenhet från liknande arbete och/eller tidigare erfarenhet från externrevision. Du är noggrann och detaljorienterad med analytiskt intresse och har god kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt. Meriterande är erfarenhet från större organisationer och internationella miljöer, samt arbete med ICFR, IT-kontroller och COSO. Du behärskar Excel och PowerPoint och uttrycker dig väl på både engelska och svenska.

Du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt och är duktig på att slutföra uppgifter. Du bygger lätt relationer och är också intresserad av processer och verktyg för att optimera arbetsflöden och har en pedagogisk förmåga som gör att människor tar till sig dina budskap.

För att trivas hos Embracer behöver du ha ett flexibelt förhållningssätt och gilla att arbeta i en föränderlig miljö. Vi uppskattar självgående initiativtagare som är ödmjuka nog att kunna be om hjälp och som kommunicerar rakt och tydligt. Du är modig och har integritet i ditt uppdrag samtidigt som du är lyhörd och visar förståelse för andra.

Vad får du
I rollen får du trevliga, ambitiösa och prestigelösa kollegor och du blir en del av ett team med stort engagemang, driv med viljan att skapa värde för den kommersiella verksamheten, våra aktieägare och andra intressenter. Du är viktig i att utveckla funktionen för intern kontroll och erbjuds stora möjligheter till utveckling och vidareutbildning och får vara med och jobba in en internationell miljö präglad av entreprenörskap och framåtanda.

Övrigt
Rollen kan utgå ifrån Karlstad, Stockholm, Örebro eller närliggande stad med resor till Karlstad.
Din ansökan vill vi ha senast den 2024-08-04. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket gör att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Erik Ramström. erik.ramstrom@qtym.se, 054-14 18 00.

Ansök nu

Heltidstjänst med fast lön

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 25
Vi söker en nya medarbetare till vårt säljteam!
Connecting Carlstad startades upp 2017 och marknadsför produkter och tjänster åt en rad olika uppdragsgivare. Vi sitter i nya fräscha lokaler nära centrum.
Du arbetar som kommunikatör och marknadsför produkter, både till nya och tidigare kunder.
Vi erbjuder en utförlig utbildning oavsett om du är en van säljare eller nyfiken på att testa försäljningsyrket.
Det viktigast för oss är att du är motiverad, har en positiv inställning och en vilja att lära dig.


Vi erbjuder dig:
En fast månadslön med en tydlig löneutveckling som du själv kan påverka med en hög provision.
Upplärning av erfarna ledare som har som mål att du ska trivas och lyckas i din nya roll.
Stora möjligheter till en fortsatt karriär inom företaget.
Sociala aktiviteter som exempelvis after works, tävlingar m.m.


Vi söker dig som:
Motiveras av utmaningar, är social och pratar god svenska.


Arbetstider:
Dagtid: måndag till fredag
Välkommen att söka tjänsten genom att söka via att skicka CV + personligt brev till jobba@connectingcarlstad.se

Ansök nu

Besöksbokare Heltid Karlstad

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Jun 25
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finans och solceller.
Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Vi har även uppdragsgivare som är solcellsleverantörer.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:
- Du måste ha erfarenhet av besöksbokning och/eller telemarketing/telefonförsäljning
- Har du erfarenhet inom Finans eller besöksbokning inom solceller är det en stor merit
- Du ska vara självgående och driven
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk
Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Vi söker nu en besöksbokare som jobbar hemifrån eller på vårt kontor i Karlstad. Tjänsten är på heltid och månadslönen är fast från 25-35 000:- per månad beroende på erfarenhet och ålder.
Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon/sms/mail och bjuda in dem till möten/webinar gällande pensionsutbildning, finansiell rådgivning eller solcellsinstallation.

Ansök nu

Maskiningenjörer till Camatec

Maskinkonstruktör
Läs mer Jun 25
Har du erfarenheter inom hydraulik eller kanske är en systemingenjör med maskiningenjörsbakgrund, då vill vi träffa dig! Vi letar också efter tekniska projektledare som kan jonglera det tekniska med kunden och samtidigt leda projektteamet till framgång.
På Camatec värderar vi engagemang, kreativ problemlösning och goda samarbeten.Viär en ingenjörsbyrå som inte bara gillar det vi gör- vi gör det med hela hjärtat! Vi tror på att ha kul samtidigt som vi löser tekniska problem åt våra kunder inom verkstads- och processindustrin. Hos oss hittar du inte bara ett jobb, utan en möjlighet att utveckla dig själv och ditt kunnande.
OM JOBBETPå Camatec är inget projekt det andra likt, och det är där du kommer in i bilden. Som ingenjör eller teknisk projektledare hos oss får du vara med och forma tekniken på riktigt! Din roll kommer att skräddarsys efter dina intressen och erfarenheter, så du får möjlighet att göra det du brinner för. Då blir det riktigt bra, det vet vi.
Camatec jobbar med uppdrag inom:
Konstruktion och produktutveckling
Projektledning & utvecklingsprojekt
Produktionsteknik
Beräkningsteknik
Analys
CE-märkning
3D scanning & Reverse Engineering

Med Camatecs eget produktionsbolag ProdTec kan vi ta våra idéer från ritning till färdig produkt. Vi är ett team som samarbetar över våra fem orter och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter för att tillsammans lösa våra kunders utmaningar på bästa möjliga sätt.
Så, om du vill vara med på en resa där kreativitet är lösningen och glädjen är drivkraften, då ska du definitivt höra av dig till oss... på Riktigt!
OM TJÄNSTEN & ANSÖKAN
Anställningsform: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön och förmåner: Lön enligt överenskommelse. Stora utvecklingsmöjligheter och hög grad att påverka arbetsroll med flexibilitet och hybrid placering. Omfattande kompensationspaket med tjänstepension, privatvårdsförsäkringspaket, friskvård, företagshälsovård, möjlighet till personalbil, förmånscykel samt ett generöst bonusprogram.
Placering: Karlstad
Ansökan: Vi rekryterar löpande, har du några frågor så kontakta gärna Karlstadskontorets sf. platschef Martin på martin.lundberg@camatec.se.


Vi vill passa på att önska dig en GLAD SOMMAR och informera om att även vi tar lite ledigt och kommer att behandla din ansökan när vi är tillbaka i augusti!
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till Strålbehandlingsenheten

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 25
Din arbetsplats
Onkologiklinikens enheter består av strålbehandling, onkologi och cytostatikamottagning, kliniskprövningsenhet, vårdavdelning 7 och palliativa teamet.

Vi är stolta över vår samverkan mellan klinikens enheter.

Strålbehandlingsenheten på Centralsjukhuset i Karlstad har en ny datortomograf, två linjäracceleratorer och dosplanering. Vi behandlar de flesta förekommande cancersjukdomar hos patienter över 18 år. Upptagningsområdet är hela Värmland.

På enheten arbetar 25 personer sjuksköterskor och sjukhusfysiker. Vi har ett nära samarbete med läkare och ingenjörer. Det nära samarbetet över yrkesgränserna är något som vi är stolta över och beroende av för att fortsätta att vara en välfungerande enhet. Vi är en utvecklingsinriktad arbetsgrupp som arbetar för att förbättra såväl omvårdnad som behandlingsmetoder och arbetssätt. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom arbetet med strålbehandling.

Dina arbetsuppgifter
Vi behöver nu förstärka vårt team eftersom två av våra erfarna sjuksköterskor går i pension. Därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta med omvårdnad och teknik, och som tillsammans med oss vill vara delaktig i verksamhetens utveckling. Dina arbetsuppgifter är patientnära arbete där du arbetar med behandling, alltid med patientens bästa i fokus.

Anställningsformen är tillsvidareanställning alternativt vikariat under 3 månader som övergår till tillsvidareanställning när utbildning inom strålbehandling startar.

Har vi lyckats kittla din nyfikenhet? Hör av dig så berättar vi mer. Du är också välkommen på besök för att lära känna oss och verksamheten innan du söker.

Dina kunskaper/kompetenser
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller röntgensjuksköterska och som har yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av cancervård, samt om du har en specialistutbildning i onkologi med inriktning strålbehandling eller har påbyggnadsutbildning i strålbehandling. Du som saknar utbildning inom strålbehandling är också välkommen med en ansökan. Vi erbjuder dig en distansutbildning i strålbehandling på 45 högskolepoäng. Studierna bedrivs på halvfart.

Som person är du flexibel och strukturerad. Du arbetar bra tillsammans med andra och är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Intervjuer sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan!

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer om att https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Larm- och ledningscentralen, Karlstad

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 25
Din arbetsplats
Sjukvårdens larmcentral i Värmland är en nystartad enhet och är placerad i Karlstad.

Idag utförs årligen cirka 55 000 ambulansuppdrag i Värmland för regionens närmare 300 000 tusen invånare. Vi arbetar alltid med patientfokus samt skapar bra förutsättningar för medarbetare i hälso- och sjukvården. Vårt mål är att alltid ha en trygg patient som vet nästa del i vårdkedjan. Enheten drivs i nyrenoverade lokaler med modern teknik.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker sjuksköterskor till sjukvårdens larmcentral i Värmland. Som sjuksköterska på larmcentralen tar du emot samtal som rör vård och människor i kris från nödnumret 112. Uppdraget innebär att du ska tillse patienter med rätt vård på rätt vårdnivå med rätt resurs i rätt tid. Det är ett utmanande samtal där du stöttar inringare med allt från födsel till livets slut. Ibland är det akut och en omgående ambulans behövs, i andra fall kan en hänvisning till annan vårdnivå/vårdgivare vara det som hjälper patienten på bästa sätt. Det är din uppgift som sjuksköterska att genom dina tidigare erfarenheter från vården kunna göra dessa bedömningar över telefon.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Dina kunskaper och kompetenser
Du ska vara legitimerad sjuksköterska, med minst ett års yrkeserfarenhet. Du är en person som arbetar med ett tydligt patientfokus och har god kunskap om Region Värmlands hälso- och sjukvård. Har du prehospital erfarenhet och erfarenhet från arbete inom ambulanssjukvården är det särskilt meriterande.

Vi söker dig som är stresstålig, flexibel och inlyssnande som vill vara i händelserna centrum och hjälpa människor i nöd. Du behärskar svenska språket fullt ut i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Du ska ha god datavana och behärska grunderna i de vanligaste Officeprogrammen. Vi arbetar i en IT-intensiv miljö med ett flertal olika system som du vid en anställning kommer att få utbildning i. En förutsättning är därför att du som söker tjänsten har lätt för att lära dig nya arbetssätt och datasystem.

Det är viktigt att du som söker är bra på att samverka mellan olika vårdgivare, allt för att hjälpa patienten på bästa sätt. Du kommer vara med och skapa goda förutsättningar för personalen som arbetar prehospitalt och en förutsättning är att du vill arbeta tillsammans som ett team och bidra till ständiga förbättringar och utveckla enheten och dess arbetssätt. Det allra viktigaste är att vi är rätt för varandra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och uppskattar ödmjukhet, tydlighet och noggrannhet.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer om att https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Camatec ingenjörsbyrå söker Produktionsutvecklare

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Jun 25
Camatec har gått in i en spännande fas med en tydlig satsning på produktionsutveckling genom vårt nya affärsområde, Camatec Greenfield.Brinner du för att utveckla produktionssystem, ta fram koncept och förverkliga visioner? Vi söker erfarna produktionsutvecklare som vill vara med och forma framtiden inom produktionsindustrin tillsammans med oss.
VI SÖKER Vi ser att våra kunder investerar mycket i utökad och moderniserad produktionskapacitet och söker därför dig som har erfarenheter från produktionsutveckling, gärna med inslag av automation.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som driv, kreativitet, samarbetsförmåga och omtanke. För att axla rollen tror vi att du har:
Ingenjörsutbildning inom produktionsteknik, automation, maskin eller liknande.
Arbetslivserfarenhet från tidigare arbete som produktionstekniker, automationsingenjör, produktionsutvecklare etc.
En god analytisk förmåga.


OM JOBBET På Camatec värdesätter vi arbetsglädje och erbjuder en stöttande och samarbetsvillig arbetsmiljö där vi delar erfarenheter och kunskap mellan våra fyra kontor. Vi tror på att arbeta i nära samarbete med våra kunder och våra kollegor för att leverera högkvalitativa lösningar från koncept till verklighet.
Här ges du chansen att vara med och bygga upp ett affärsområde från grunden med fokus utveckling och leverans av enstaka specialmaskiner och produktionslinor, till komplexa greenfieldprojekt och kompletta fabriker. Vi hjälper till med industrialisering av nyutvecklade produkter, när man vill gå från prototyp till serieproduktion.Du kommer också vara involverad i installation och idrifttagning hos våra kunder i ett tidigt skede av projekten.Med Camatecs egna produktionsbolag ProdTec kan vi leverera allt från idé till färdigtillverkad produkt.
Som produktionsutvecklare i Camatec Greenfield kommer du arbeta med bland annat;
Analyser av befintliga produktionssystem, hitta flaskhalsar, räkna på utnyttjandegrad, OEE etc.
Genomföra värdeflödesanalyser.
Designa koncept för nya fabriker och produktionslinor i exempelvis Visual Components.
Konstruera fabrikslayouter.
Jobba med produktionssimuleringar.

Är du redo att ta nästa steg i karriären och vara med och forma framtidens produktion, så är Camatec Greenfield platsen för dig. Ansök idag och ta del av en spännande resa tillsammans med oss!OM TJÄNSTEN & ANSÖKAN
Anställningsform: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön och förmåner: Lön enligt överenskommelse. Stora utvecklingsmöjligheter och hög grad att påverka arbetsroll med flexibilitet och hybrid placering. Omfattande kompensationspaket med tjänstepension, privatvårdsförsäkringspaket, friskvård, företagshälsovård, möjlighet till personalbil, förmånscykel samt ett generöst bonusprogram.
Placering: Karlstad, Västerås, Årjäng eller Stockholm
Ansökan: Vi rekryterar löpande, har du några frågor så kontakta gärna Affärsområdeschef Oscar på oscar.adolfsson@camatec.se.

Vi vill passa på att önska dig en GLAD SOMMAR och informera om att även vi tar lite ledigt och kommer att behandla din ansökan när vi är tillbaka i augusti!
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

myNanny barnvakt Karlstad nanny / barnpassning 1-2 gånger/vecka

Barnvakt
Läs mer Jun 25
Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb


På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support.


Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Så funkar jobbet som barnvakt
Att jobba som nanny är både roligt och flexibelt, du väljer själv vilka uppdrag du vill ha och när du ska jobba. Som barnvakt hjälper du en eller flera familjer i ditt område med att passa deras barn. Det kan innebära allt från hämtning på förskola/skola och en rolig stund i lekparken till att äta mellanmål eller nattning. Det viktigaste är att det är roligt och tryggt för både barnen, föräldrarna och dig!


Mer om familjen
Under din intervju kommer du får mer information om just denna familj, men här är några bra saker att veta:
Antal barn: 2
Ålder: 3 och 6 år
Dagar i veckan de önskar hjälp: 1-2 gånger i veckan
Tider: Oftast hämtning från förskola och ibland även på kvällar samt helger (varje pass är alltid minst 3 timmar)Extrajobbet passar perfekt för dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Har erfarenhet av att ha passat ett eller flera barn (0 - 6 år) självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nannyDetta erbjuder vi dig som barnvakt på myNanny:
Konkurrenskraftig lön med tydlig lönetrappa
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Flexibelt extrajobb med en familj som passar just dig och din vardag
Följa och vara delaktig i ett barns utveckling
Utbildning i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen
Introduktionsutbildning av oss på myNanny
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson på myNanny
Viktiga och relevanta meriter till ditt CV

Ansök till jobbet på 3-4 min
Du ansöker till jobbet som barnvakt snabbt och enkelt här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNanny.


Läs mer om hur det är att jobba som barnvakt på myNanny på vår hemsida: https://my-nanny.se/barnvakt


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Nanny hos https://nannypoppins.se
Barnvakt hos https://barnvakt.se
Au pair i USA hos https://my-nanny.se/au-pair
Personlig studiecoach hos https://www.allakando.se
Privatlärare i matematik hos https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Studiecoach online inför högskoleprovet https://www.allakando.se/hogskoleprovetTips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Barnvakt i Stockholm https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm
Personlig studiecoach i Stockholm https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg

Ansök nu

Två Teamledare - Nästgårdsköket

Bagare/Konditor
Läs mer Jun 25
Nästgårdsköket i Karlstad är Coop Värmlands egna livsmedelsproduktion som strävar efter att leverera högkvalitativa produkter till våra kunder. Våra specialiteter inkluderar smörgåstårtor, sallader, tårtor, kondisbitar och mycket mer. Vi värdesätter engagemang, kvalitet och teamwork i vår verksamhet.

Vi söker nu två engagerade och erfarna teamledare till våra avdelningar för smörgåstårta och sallader samt konditori. I dessa roller kommer du vara ansvarig för den dagliga driften på respektive avdelning och leda team med kunniga medarbetare. Du kommer att ha en central roll i produktions- och resursplaneringen samt arbeta nära produktionssamordnaren för att säkerställa en smidig och effektiv produktion. Tjänsterna är på heltid.

Arbetsuppgifter:

- Daglig styrning och ledning av gruppen
- Daglig produktions- och resursplanering
- Aktivt deltagande i det dagliga arbetet på avdelningen
- Nära samarbete med produktionssamordnaren

Om tjänsten:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktion inom respektive avdelning (smörgåstårta och sallad eller konditori). Du har också erfarenhet av att leda mindre grupper och grundläggande matematiska kunskaper. Erfarenhet av Lean är meriterande

Personliga egenskaper:

Som person är du serviceinriktad och kundfokuserad. Du är tydlig och kommunikativ. Du har ledaregenskaperna som efterfrågas samtidigt som du är tillmötesgående och lyhörd. Vidare är du en lagspelare som värdesätter samarbete.

Vi erbjuder:

En stimulerande och utvecklande arbetsmiljö med mycket kunniga medarbetare.

Ange i din ansökan:

I din ansökan anger du vilken av teamledartjänsterna som du söker i första hand

- En Teamledare är inriktad mot avdelningarna smörgåstårta och sallader

- En Teamledare är inriktad mot avdelningen kondis

Kontaktperson: Jerker Jansson, telefon 076-7758747

Sista ansökningsdag 240731


Hur ser din framtid ut? Står du på tröskeln in i arbetslivet eller har du nya planer på gång? Kanske finns ditt framtida yrke inom Coop Värmland?

För oss är service ett nyckelord, oavsett vilken roll man har i organisationen, och vi har alltid kundens behov i fokus. Vi har gott om kompetent personal och vi värdesätter engagemang och ambition.

Vill du arbeta tillsammans med vår serviceinriktade personal? Har du vinnarinstinkt och ett brinnande intresse för att göra ett bra arbete? Är du dessutom ansvarsmedveten och flexibel kan ett jobb hos Coop Värmland passa dig.

Se våra andra lediga tjänster inom Coop Värmland här!

Ansök nu

Psykologer till Psykologmottagningen för föräldra- och barnhälsovård

Psykolog
Läs mer Jun 25
Vill du arbeta med att stödja de allra yngsta barnen och deras familjer? På vår psykologmottagning för föräldra- och barnhälsovård har du chansen att göra skillnad i barnets första levnadsår.

Vi söker en engagerad och kunnig legitimerad psykolog som vill vara med och bidra till barnens välmående. Kom och bli en del av vårt team och var med och skapa en ljusare framtid för våra små patienter!

Din arbetsplats
Psykologmottagningen för föräldra- och barnhälsovård har ett länsövergripande uppdrag. Vi utgår från Karlstad men vi reser regelbundet till mottagningar över hela länet. Mödrahälsovården och Barnhälsovården är nära samarbetspartners liksom andra aktörer runt barnet och dess familj. På mottagningen arbetar legitimerade psykologer, PTP-psykologer samt vårdadministratörer och enhetschef.

Dina arbetsuppgifter
Som psykolog hos oss arbetar du med råd, stöd, bedömnings- och behandlingsarbete riktat till blivande och nyblivna föräldrar, småbarnsföräldrar och barn upp till förskoleklass (0-6 år). Fokus i arbetet är stöd i föräldraskapet eller föräldrasituationen med syfte att undanröja hinder för utveckling och välmående hos barnen. Konsultation till mödra- och barnhälsovårdens personal och samverkan med vårdgrannar ingår också i arbetet.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som har ett stort intresse för förebyggande arbete med de yngsta barnen och deras familjer i fokus. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn och familjer. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten ingår.

Du har enkelt för att samarbeta med andra samtidigt som du självständigt kan strukturera upp ditt arbete. Du ser till helheten med patienten i fokus. 

Om oss

Region Värmland är till för att alla som bor här ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi gör skillnad inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, regional utveckling och kultur och bildning. Vi möter människor i livets största stunder och i alla de där vardagsögonblicken där emellan. Vår vision är livskvalitet i världsklass. 


Vill du också jobba för alla i Värmland? Välkommen med din ansökan. 


Läs mer om att https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner och följ oss på sociala medier. 


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Universitetslektor i informatik

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Jun 25
Sapere Aude – våga vara vis – är vårt motto. Våra studenter och medarbetare utvecklar kunskap och kompetens som berikar individen och världen. Vår akademiska miljö präglas av nyfikenhet, mod och uthållighet, och grunden för vår verksamhet är jämställdhet, mångfald och ett demokratiskt synsätt. Vi finns i en aktiv, naturnära region och är en motor för hållbar utveckling i tät samverkan med det omgivande samhället.
 
Karlstads universitet har ca 1 400 medarbetare och 17 300 studenter fördelade på två inspirerande campusmiljöer i Karlstad och Arvika. Läs mer om oss på: https://www.kau.se/jobba-hos-oss
Beskrivning

På Handelshögskolan vid Karlstads universitet och ämnet informatik arbetar vi i en dynamisk miljö som präglas av nyfikenhet och arbetsglädje samt av en påtaglig lätthet att samverka med det omgivande samhällets organisationer.

Vi söker nu ännu en drivande kraft som vill delta i Handelshögskolans utveckling både vad gäller samverkan, forskning och undervisning. Handelshögskolans mission: “We educate responsible professionals and conduct research with high societal impact” visar riktning för vår verksamhet.

Forskning bedrivs inom ett flertal områden inom informatik och vi deltar i interdisciplinära samarbeten med centrumbildningar vid Karlstads universitet, inte minst med CTF – Centrum för tjänsteforskning och CSR – Centrum för forskning om samhällsrisker, och med andra universitet. Handelshögskolan är AACSB-ackrediterad.

Utbildning bedrivs på alla nivåer i informatik med stöd av en stark forskning såväl i ämnesmiljön som flervetenskapliga forskargrupper. Vi bedriver grundutbildning inom tre program och ett masterprogram samt forskarutbildningen inom informatik. Läs gärna mer om oss och våra utbildningsprogram på kau.se/informatik.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår undervisning, handledning och utvecklingsarbete i utbildningen på alla nivåer samt i forskningen. I anställningen som universitetslektor ingår kompetensutvecklingstid om 20 %. Du förväntas ta aktiv del i ansökningar om externa forskningsmedel och bör bidra med att utveckla Handelshögskolans externa kontakter. Du förväntas också kunna fungera som bihandledare för doktorander. Uppdrag av administrativ art kan förekomma. Utbildningsverksamheten bedrivs på både svenska och engelska och omfattar informatik men också att stödja undervisningsinsatser inom andra ämnen.

Behörighetskrav

Behörig att anställas som universitetslektor i informatik är den som har visat pedagogisk skicklighet. Utöver det krävs doktorsexamen eller motsvarande vetenskaplig kompetens i informatik eller närliggande område alternativt någon annan yrkesskicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen. Arbetet förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

Enligt Karlstads universitets anställningsordning ska lärare ha de personliga egenskaper som krävs för att fullgöra anställningen såväl som väl genomförd högskolepedagogisk utbildning. Om utbildningen saknas, kan en anställning ändå ske, under förutsättning att den anställde förbinder sig att genomföra den under de första två årens anställning eller ansöker om att validera motsvarande kunskap.

För samtliga behörighetskrav hänvisas till Karlstads universitets anställningsordning.

Anställningsordning vid Karlstads universitet
Bedömningsgrunder

Vid bedömningen fästs särskild och lika vikt vid pedagogisk och vetenskaplig skicklighet. Den vetenskapliga skickligheten bedöms bland annat utifrån nyskapande och självständighet och där bredare och djupare produktion ger företräde.

Av särskild vikt

Av särskild vikt är framgångsrik forskning inom digital transformation med interorganisationella perspektiv och hållbarhetsperspektiv samt att det finns en god prognos för framtida vetenskaplig verksamhet, baserat på kvalitet snarare än kvantitet, inom områden väsentliga för ämnet informatik i Karlstad, speciellt design- och innovationsarbete för digitala produkter och tjänster.

Särskild vikt läggs också vid dokumenterad erfarenhet och förmåga att leda och kommunicera interorganisationella utvecklingsarbeten och utveckla kontakter med det omgivande samhället.

Av särskild vikt är pedagogiska utnämningar.

Av särskild vikt är också personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, gott omdöme, ansvarstagande, engagemang för verksamheten, liksom god administrativ förmåga och ett positivt förhållningssätt till kollegor och studenter. Av särskild vikt är förmåga och vilja att göra en akademisk karriär där forskningsansökningar och publiceringar är en central del.

Av stor vikt

Av stor vikt är visad förmåga att värdera hur kunskapsutveckling och kunskapsprogression för olika studentgrupper, med utgångspunkt i studentcentrerad undervisning, inverkar på utformningen av undervisning och examination.

Av vikt

Av vikt är erfarenhet av att handleda doktorander.

Meriterande

Meriterande är bred erfarenhet från digital transformation, liksom erhållna patent och erfarenhet från utvärderingsarbeten.

Villkor

Tillsvidareanställning på heltid (100%) med tillträde snarast efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
HR Excellence in Research
Karlstads universitet mottog i september 2020 utmärkelsen HR Excellence in Research. Utmärkelsen ges till arbetsgivare som har en stimulerande arbetsmiljö och goda villkor för forskare och kontinuerligt arbetar för att utveckla dessa. Utmärkelsen visar lärosätets engagemang för rättvis och transparent rekrytering samt gynnsam professionell utveckling för forskare. Läs mer på https://www.kau.se/jobba-hos-oss/karlstads-universitet-som-arbetsgivare/human-resources-strategi-forskare-hrs4r

Ansök nu

Kock till Julins Backyard Barbecue

Kock, à la carte
Läs mer Jun 25
Om jobbet
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även på catering och andra events som rör BBQ.
Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg. Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör.
Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med extrapersonal som kan jobba under vår sommarsäsong. Möjlighet till förlängning finns.
Egenskaper
För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.
Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, mise en place, hantera och förbereda styckningsdetaljer, tillredning av såser, rubs och tillbehör, städ och disk. Du kommer även i ordningställa och rulla iväg med vår Foodtruck på olika uppdrag. På sikt får du möjlighet att lära dig att jobba med våra två olika smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas.
Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.
Ange i din ansökan om du innehar B-körkort.

Ansök nu

Säljledare till Karlstad!

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Jun 25
Vi söker en säljledare till vårt kontor i Karlstad!
Ditt säljteam har du byggt från grunden. Du har lärt dina säljare allt dom kan. Ni har en stark kultur präglad av fokus på att göra resultat samtidigt som ni är ett härligt gäng med hög arbetsglädje.
När du ser på dina säljare känner du en stolthet. Du vet att dom ger bra service till kunderna och ditt engagemang och din målmedvetenhet har smittat av sig på hela teamet.
Nu har du möjlighet att bygga upp ditt eget team, axla rollen som ledare och dela med dig av din kunskap och erfarenhet.
Vi jobbar med att både boka och genomföra kundmöten öga mot öga ute på fält och vi säljer heltäckande säkerhetslösningar till privatpersoner. I rollen som säljledare ansvarar du för ditt teams resultat, rekrytering och coachning på ett operativt sätt. Detta innebär alltifrån att hålla i utbildningar och uppstartsmöten på kontoret till att följa med säljare ut på fält för att visa vägen med egen försäljning samt feedback och uppföljning.
Din Profil
För att lyckas i denna roll ser vi att du är driven, prestigelös och förstår skillnaden mellan att vara ledare och chef. Du har goda resultat, erfarenheter i ryggen kopplat till uppsökande försäljning och förstår utmaningarna och möjligheterna som ligger bakom den typen av verksamhet.
Du kanske har jobbat som telefonsäljare, fältförsäljare D2D eller eventförsäljare? Det är också meriterande om du har coachat och haft ansvar för personal sen tidigare, Kanske som teamleader?

Vad kan vi erbjuda?
· En förmånlig lön, med fast och rörlig del
· Möjligheter att utvecklas och klättra inom företaget
· Utbildning i Sector Sales Management Program
· Ansvar för ett lokalt säljkontor
· Ett företag som satsar på sin personal
· Förmånsbil

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och förutsätter att du är prickfri i polisens belastningsregister.
Då vi vänder oss till privata kunder är arbetstiden förlagd till eftermiddag och kväll måndag- fredag.
B-körkort är ett krav för tjänsten samt att du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.

Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag för nästa steg i karriären.

Tror du på dig, tror vi på dig, we´ve got you!

Ansök nu

Brinner du för kvalitet och matlagning?

Kock, à la carte
Läs mer Jun 25
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du kock och älskar att laga med med närproducerade råvaror efter säsong?

Vi letar för kunds räkning nu efter dig som är intresserad av att laga mat. Du har koll på grunderna inom matlagning, råvaror och gillar att utvecklas framåt. Du har ordning och reda runt dig och är ansvarsfull.

För oss är det viktigt att du har kunskap och är professionell i ditt arbete.

ROLLEN
Som kock ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan.  Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
???? Laga mat
???? Driva utveckling
???? Driva team
???? Menyplanering
??????? Logisitk
???? Kreativ
???? Konceptuella färdigheter
????Schema och bemanningsplanering
?? Duktig på kommunikation
???? Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor


DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar


VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se


OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Barn- och ungdomspsykiatrier till Karlstad, v.40-50!

Specialistläkare
Läs mer Jun 25
Är du passionerad för ditt arbete som specialistläkare inom barn- och ungdomspsykiatri? och letar efter nya utmaningar? Vi erbjuder en spännande möjlighet för dig att växa och utvecklas som specialistläkare inom barn- och ungdomspsykiatri i Karlstad.
Beskrivning:
Vi söker en erfaren och engagerad specialistläkare inom barn- och ungdomspsykiatri för arbete i Karlstad under vecka 40-50. Du kommer att verka inom en dynamisk och professionell miljö, och din kompetens kommer att vara avgörande för att säkerställa högkvalitativ vård och stöd till verksamhetens patienter.
Detta uppdrag har sista svarsdag 28:e juni, men vi har ett flertal liknande uppdrag och är alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetent vårdpersonal!
Krav:
Legitimation som specialistläkare inom barn- och ungdomspsykiatri
Minst 2 års erfarenhet inom området
Förmåga att arbeta självständigt och i team
Utmärkt kommunikationsförmåga
S-HLR Barn
Körkort, automatväxlad bil
Erfarenhet av Cosmic

Arbetsuppgifter:
Samarbeta med andra vårdprofessionella för att säkerställa ett helhetsperspektiv inom patientvården
Dokumentera och rapportera vårdåtgärder enligt gällande rutiner
Sedvanligt arbete som specialistläkare inom barn- och ungdomspsykiatri

Om Oss:
Vårdbron är det bemanningsföretag som specialiserar sig på att bemanna och rekrytera personal inom vård- och omsorgssektorn samt socialtjänsten. Vi samarbetar med regioner, kommuner och privata aktörer med uppdrag över hela landet. Vi strävar efter att matcha kompetenta specialistläkare med stimulerande uppdrag inom vården och arbetar för att skapa meningsfulla möten och långsiktiga relationer mellan våra specialister och arbetsgivare.
Vårt mål är att vara det trygga bemanningsföretaget som agerar som en flexibel arbetsgivare med säkra arbetsvillkor. Vi vill ge dig möjlighet att själv styra över din tid för att underlätta livspusslet.
Vi erbjuder:
Möjligheter till personlig och professionell utveckling
Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
En personlig bemanningsspecialist som finns tillgänglig för dig under hela resan

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vikarie alkoholhandläggare

Restauranginspektör
Läs mer Jun 25
Beskrivning
En av våra handläggare ska studera och vi söker därför en vikarierande alkoholhandläggare under ett års tid.

Arbetsgruppen består av 4 medarbetare varav två tjänster handlägger ansökningar om alkoholtillstånd. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att med stöd av alkohollagen utreda, fatta beslut och utöva tillsyn av aktuella serveringstillstånd. Myndighetsutövning och därtill hörande dokumentation och administration är en stor del av arbetet och under utredningens gång har man ofta mycket kontakt med den sökande och andra myndigheter. De utredningar du ansvarar för innehåller bland annat granskning av ekonomi och personlig lämplighet för den sökande. Du kommer delta i nationella och lokala nätverk för andra handläggare för erfarenhetsutbyte. Arbetsplatsen är belägen centralt i Karlstad och arbetsgruppen har placering på förvaltningsstaben på arbetsmarknads- och socialförvaltningen.

Kvalifikationer
Du har akademisk utbildning som kan bedömas adekvat för yrket. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort för manuell växellåda är ett krav. Du har erfarenhet av att arbeta med myndighetsutövning. Vi värdesätter att du är flexibel, tydlig och samarbetsinriktad. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. 
Om Karlstads kommun

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Brinner du för kvalitet och matlagning?

Kock, à la carte
Läs mer Jun 24
Är du kock och älskar att laga med med närproducerade råvaror efter säsong?Vi letar för kunds räkning nu efter dig som är intresserad av att laga mat. Du har koll på grunderna inom matlagning, råvaror och gillar att utvecklas framåt. Du har ordning och reda runt dig och är ansvarsfull.För oss är det viktigt att du har kunskap och är professionell i ditt arbete.
ROLLENSom kock ser du till att leda den dagligadriften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logisitk Kreativ Konceptuella färdigheterSchema och bemanningsplanering Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistorDET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb- Trygghet i din anställning- Friskvårdsbidrag- Ett hållbart schema- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster- Pension osv.DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor- Noggrann- Coachande Ledarskap- Hungrig på nya utmaningarVID FRÅGORMagnus Olssonmagnus@progressioswe.seOM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

Ansök nu

Allakando läxhjälp Edsvalla, privatlärare 1 lektion/vecka, Grundskola

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jun 24
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckan

Extrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift

Flexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter


Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/

Ansök nu

Postdoktor i biologi

Forskarassistent
Läs mer Jun 24
Sapere Aude – våga vara vis – är vårt motto. Våra studenter och medarbetare utvecklar kunskap och kompetens som berikar individen och världen. Vår akademiska miljö präglas av nyfikenhet, mod och uthållighet, och grunden för vår verksamhet är jämställdhet, mångfald och ett demokratiskt synsätt. Vi finns i en aktiv, naturnära region och är en motor för hållbar utveckling i tät samverkan med det omgivande samhället.
 
Karlstads universitet har ca 1 400 medarbetare och 17 300 studenter fördelade på två inspirerande campusmiljöer i Karlstad och Arvika. Läs mer om oss på: https://www.kau.se/jobba-hos-oss
Arbetsuppgifter

Vi söker en postdoktor för att delta i projektet Uncovering causes of salmon recovery in a hydropower regulated river – a new modelling approach.

Arbetet fokuserar på utvecklingen av en integrerad projektionsmodell, baserad på riverscape recruitment theory, för att kvantifiera och utvärdera effektiviteten hos olika åtgärder för bevarande av lax i Klarälven. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

Samarbeta med lokala myndigheter, vattenkraftsbolag och intressenter för att sammanställa data om hydrologi, geomorfologi, laxbiologi och älvmiljön i Klarälven.
Planera och organisera en internationell workshop med fokus på modellering av laxpopulationer, återställning av älvar och förvaltningsstrategier.
Bygga en specialanpassad flotte för provtagning lämplig för expeditioner som pågår under flera dagar. Och därefter genomföra en 30 kilometer longitudinell provtagning i en älv samtidigt som du handleder fältassistenter och teknisk personal.
Analysera datauppsättningar och publicera artiklar i internationellt erkända tidskrifter med fokus på reproducerbarhet. Du förväntas också publicera fristående R-programmeringspaket baserat på artiklar om återanvändbar R-kodning.

Övriga arbetsuppgifter inkluderar (1) utöver internationellt samarbete inom projektet och dess samarbetspartners, att samarbeta med Svenskt centrum för hållbar vattenkraft (SVC) för ett ömsesidigt utbyte; (2) att bidra till en god arbetsmiljö och utveckling av verksamheten genom att du är närvarande och deltar i det dagliga arbetet och gemenskapen vid Karlstads universitet.

Behörighetskrav

Behörig att anställas som postdoktor är du som har en doktorsexamen i biologi, företrädesvis med fokus på modellering av strömfisk och deras livsmiljö i reglerade älvar, eller som har en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen. Doktorsexamen måste vara avlagd innan beslut om anställning tas. Examen får vara avlagd högst tre år före ansökningstidens utgång.

Äldre examen kan beaktas när särskilda skäl föreligger till exempel ledighet på grund av sjukdom, föräldraledighet, klinisk tjänstgöring, förtroendeuppdrag inom fackliga organisationer, militärtjänstgöring eller andra omständigheter/tjänstgöringar av relevans för anställningen.

Goda kunskaper i engelska, i både skrift och tal, samt grundläggande kunskaper i svenska och en vilja att lära sig mer svenska. Körkort och förarbevis för båt är också ett krav.

Bedömningsgrunder

Särskild vikt kommer att läggas vid:

förmåga och erfarenhet av att säkra extern finansiering i konkurrens med andra
erfarenhet av statistiskprogrammet R inklusive utveckling av R-paket
kompetens inom och erfarenhet av Bayesianska statistiska modeller, matematiska populationsekologiska modeller och multivariat analys
expertkunskap inom GIS och erfarenhet av att använda fjärranalysverktyg
kvantitativ ekologisk utbildning som kompletterar och berikar NRRV:s forskningsinriktningar, till exempel genom nya metoder och tillvägagångssätt

Stor vikt kommer att läggas vid:

personliga egenskaper som god samarbetsförmåga för arbete med lokala aktörer, god kommunikationsförmåga i relation till olika målgrupper och ett positivt förhållningssätt till kollegor och studenter
förmåga att självständigt leda, administrera och slutföra längre forskningsartiklar i samarbete med andra
förmåga att tänka strategiskt kring projektbehov, tillämpa ett brett och tvärvetenskapligt perspektiv och anpassa projektmål till oförutsedda utmaningar
bevisad skicklighet i att planera, organisera och prioritera komplexa projektmål på ett strukturerat och effektivt sätt
förmåga att samarbeta både inom akademin och med externa samarbetspartners, samt att kommunicera forskningsresultat till olika grupper i samhället
omfattningen av den sökandes internationella och nationella nätverk som är relevanta för tjänsten

Vikt kommer att läggas vid:

pedagogiska utnämningar
genomförd högskolepedagogisk utbildning
Villkor

Tillsvidareanställning på heltid under 3 år med start i september 2024 eller enligt överenskommelse. Anställningen förutsätter att den sökande har säkrat extern projektfinansiering motsvarande anställning på 100% under tre år.

Ansökan

Ansökan görs i universitetets webbaserade rekryteringsverktyg Varbi.

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare av rekryteringstjänster.
HR Excellence in Research
Karlstads universitet mottog i september 2020 utmärkelsen HR Excellence in Research. Utmärkelsen ges till arbetsgivare som har en stimulerande arbetsmiljö och goda villkor för forskare och kontinuerligt arbetar för att utveckla dessa. Utmärkelsen visar lärosätets engagemang för rättvis och transparent rekrytering samt gynnsam professionell utveckling för forskare. Läs mer på https://www.kau.se/jobba-hos-oss/karlstads-universitet-som-arbetsgivare/human-resources-strategi-forskare-hrs4r

Ansök nu

Är du vår nästa Flygtekniker eller Flygmekaniker?

Flygtekniker
Läs mer Jun 24
I rollen som flygtekniker eller flygmekaniker hos Svensk Luftambulans får du möjligheten att arbeta med tungt underhåll och komponentunderhåll på ambulanshelikoptrar.

Vi söker dig med rätt certifieringar och en stark kvalitets- och säkerhetsmedvetenhet. Ansök redan idag för att bli en del av vårt tekniska team och bidra till vårt viktiga uppdrag att rädda liv!

Om Svensk Luftambulans
Svensk Luftambulans (SLA) är ett, av regionerna i Värmland, Dalarna, Norrbotten och Västerbotten, helägt kommunalförbund med uttalad vision och ambition om att få fler regioner att välja SLA för sin ambulanshelikopterverksamhet. SLA har som uppdrag att ansvara för den flygoperativa driften av ambulanshelikopter åt medlemmarna på baserna i Gällivare, Lycksele, Karlstad och Mora. Flygoperativa verksamheten bedrivs i såväl dager som mörker, med och utan NVIS, VFR samt IFR. Underhållet bedrivs under eget Part-145 tillstånd.

I samtliga regioner är helikoptern fullt utrustad för akut omhändertagande av patienter. SLA arbetar även för en gränslös verksamhet vilket innebär att uppdrag kan genomföras i angränsande regioner samt in i Norge. https://svenskluftambulans.se/

Placeringsort är på Karlstad flygplats där SLA har sitt huvudkontor och verkstad. Tjänsten innebär även tjänstgöring på övriga baser i SLA:s regi. Resor i tjänsten förkommer, både inrikes och utrikes. SLA erbjuder inflyttarservice vid behov.

Dina arbetsuppgifter
Vi behöver förstärka vår base maintenance organisation med en flygtekniker eller flygmekaniker. I rollen som flygtekniker eller flygmekaniker kommer du primärt jobba med tungt underhåll och komponentunderhåll. Du kommer även att arbeta med line maintenance vid de operativa baserna i SLA:s regi. Arbetet sker dagtid. 

Som en del av vårt tekniska team kommer du erhålla bra förutsättningar att ytterligare förkovra dig inom yrket och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

Dina kunskaper och kompetenser
Vi söker dig med B1.3 COR samt kunskaper om Part-145. Du behöver också ha goda kunskaper i engelska och svenska, både tal och skrift, god datorvana samt B körkort. Det är meriterande om du även har EASA Part-66 B1.3 AML, B2 behörighet, struktur erfarenhet och erfarenhet av Gannet.

Även nyutbildade med Part-147 Basic Training eller Basic Examination (B1.3) uppmuntras att söka denna tjänst.

Som person är du ansvarstagande och har en utvecklad kvalitets-och säkerhetsmedvetenhet. Du trivs att arbeta både självständigt och i samarbete med andra samt är flexibel.

Rekryteringsprocessen påbörjas under ansökningstiden. Intervju och arbetspsykologiska tester kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. För kandidater som blir godkända på intervjuer och tester, men inte blir erbjudna jobb vid det här tillfället, sparas ansökningshandlingarna inför eventuellt framtida anställningar.

Ansök nu

Gruppträningsinstruktör till Nordic Wellness Karlstad

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jun 24
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med närmre 350 gym och ett antal Padelanläggningar runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar, har närmare 450 000 medlemmar och fortsätter vår expansionsresa framåt.
Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness
Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv.
Vi söker instruktörer i Les mills olika koncept. Din utbildning står vi för mot att du instruerar minst en fast klass per vecka på den klubb där behov och efterfrågan finns.
Du som söker ska kunna hålla 1 till 2 fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg.
Att jobba på Nordic Wellness
Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget.
Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande,energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Ansök nu

Gruppchef Civil Design till SYSTRA i Karlstad

Gruppchef, teknik
Läs mer Jun 24
Vill du arbeta som gruppchef och kontorsansvarig på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Med en fortsatt tillväxt på den svenska marknaden söker vi nu en skicklig ledare för vårt härliga Karlstadsteam!
I din roll som gruppchef fokuserar du på ledarskap av gruppen inom Civil Design och dess olika aspekter samt ansvarar för kontoret med avseende på bl.a. drift, ekonomi och säkerhet. Dina närmaste kollegor blir teamet i Karlstad samt gruppchefer för övriga grupper i vårt affärsområde Civil Design samt övriga kontorsansvariga runt om i landet. Tillsammans med dina chefskollegor, kommer du att vara med och ansvara för att bygga upp och utveckla verksamheten på såväl regional som nationell basis. Du kommer också vara operativ i SYSTRAs uppdrag, uppskattningsvis 50-80% av tiden.
Vårt affärsområde Civil Design omfattar flera teknikområden, inklusive väg/gata, trafik, arkitektur, VA/avvattning, miljö, bro, geoteknik, belysning och mät. Vi har också kollegor som arbetar renodlat med uppdragsledning och projekteringsledning inom våra projekt.
Du kommer bland annat arbeta med:
Personalfrågor; Individuella avstämningar, problemlösning / mentorskap, medarbetarsamtal och uppföljning av mål, lönesamtal, gruppmöten (i dagsläget varannan månad), resursplanering, attestering av tidrapporter
Marknadsarbete: Du kommer att vara ansvarig för samordning kring aktuella anbud och marknadsinsatser. Du kommer primärt vara ansvarig för att säkerställa att det pågår ett aktivt och kontinuerligt anbuds- och marknadsarbete. Detta för att säkerställa en långsiktig arbetsbeläggning för kollegorna.
Rekryteringsarbete enligt tillväxtplan.
Kontorsansvar; Säkerställa en god arbetsmiljö, kontraktspart och kontaktperson med lokala leverantörer

Om dig
För att lyckas i denna roll behöver du både strategiska och operativa färdigheter. Det är viktigt att du har relevant branscherfarenhet inom någon av de roller och teknikgrenar som erbjuds i SYSTRAs Civil- projekt.
Vi söker dig som värdesätter god gruppdynamik och arbetar med ett förtroendebaserat ledarskap. Har du erfarenhet av en ledande position, exempelvis som teknikansvarig, uppdragsansvarig, ledare inom föreningsliv, lagkapten eller liknande, där du använt din sociala kompetens för att förena människor mot ett gemensamt mål, är detta mycket fördelaktigt.
Vi söker dig som har:
Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom infrastruktur.
Goda kunskaper i att ta fram handlingar, förfrågningsunderlag och bygghandlingar relevanta för teknikområdet.
Kunskap om relevanta branschspecifika standarder och kravställningar.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både verbalt och skriftligt.

Meriterande
Erfarenhet av ledande roller.
Erfarenhet av konsultrollen.
Kontaktnät i den lokala marknaden.

Vad kan vi erbjuda dig?
SYSTRA utvecklar innovativa lösningar för ett hållbart resande. Du blir en del av en organisation som tar vi ansvar för miljön, projekten och medarbetarna. Vi erbjuder tjänster inom transport, samhällsbyggnad och infrastruktur.
SYSTRA är en växande organisation med drygt 700 medarbetare i Sverige. Vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och samarbete. Hos oss arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vi månar om en hög grad av kunskaps- och erfarenhetsutbyte såväl inom som mellan teknikområdena.
Vi strävar efter att vara en arbetsplats där alla medarbetare trivs och mår bra – där du kan hålla en bra balans mellan jobb och fritid. Läs gärna mer om våra tjänster och hur det är att arbeta hos oss på vår webbsida, som finns länkad i annonsen.
Placeringsort och övrig information
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta från vårt kontor i Karlstad och ibland resa inom tjänsten. Självklart erbjuder vi flexibilitet och möjlighet till distansarbete ett par dagar i veckan.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten? Kontakta oss på:?
Affärsområdeschef, Sara Lundgren
slundgren@systra.com?

Rekryteringspartner SYSTRA, Johanna Ekman
jekman@systra.com
Ansökan
Som en del i vår urvalsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester. Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Under semesterperioden kan dock svarstiden på din ansökan vara något längre, men vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Om SYSTRA GROUP
Med 10’000 medarbetare globalt är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.
SYSTRA – Confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Speciallärare till liten friskola

Speciallärare
Läs mer Jun 24
Vi söker en speciallärare till Backa Friskola i Molkom från och med ht 2024.
Tjänsten är på 50 - 100% enligt överenskommelse.
Om dig
Du är legitimerad speciallärare. Alternativt studerar till speciallärare.
Du behöver vara ansvarstagande, lösningsfokuserad och flexibel. Du skall ha ett öppet sinne och vara intresserad av att arbeta tillsammans med dina kollegor för att utveckla och prova nya pedagogiska metoder.
Du delar föreningens vision, värderingar och mål.
Arbetslivserfarenhet är ett krav.
Datavana är ett krav.


Arbetsuppgifter
Stödundervisning enskilt och i mindre grupp.
Närvara som stöd i klass vid ordinarie undervisning.
Stöd till elever under fritidstid.
Lovskola och läxhjälp.
Samarbete med klasslärare och ämneslärare.
Delta i personalmöten samt EHT möten
Dokumentera elevers utveckling och lärande
Bistå specialpedagog med bl.a. kartläggning av elevers behov av särskilt stöd samt skriva och utvärdera åtgärdsprogram.
Om skolan:
Vi är en liten friskola F-9 som startade 2018. Vi har 64 elever indelade i 4 åldersblandade klasser.
Vi erbjuder en inspirerande, annorlunda och glädjefylld arbetsmiljö. Backa Friskola är platsen för dig som verkligen vill ägna dig åt en utmanande och kreativ pedagogisk verksamhet och vill ha tid att engagera dig för varje elev.
Skolans Profil:
Ekologisk mat och miljö
Utomhuspedagogik och rörelse
Engagerade lärare som ser varje elev
Små klasser och utrymme för individen
Ämnesövergripande och normkritisk pedagogik
Ett holistiskt förhållningssätt
NVC – Empatisk kommunikation
Yoga, Mindfulness, Massage, Dans, Sång, Kreativitet Du har Lärarutbildning och lärarlegitimation.

Ansök nu

Lärare hem och konsumentkunskap

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jun 24
Välkommen till Backa friskola!
Vi söker en engagerad hemkunskapslärare till vår skola. Arbetet är på 25%
Arbetsuppgifter
I ditt arbete som lärare i hemkunskap kommer du att undervisa elever i åk. 4-9. Du deltar som lärare i det pedagogiska utvecklingsarbetet och den pedagogiska dokumentationen enligt grundskolans läroplan och verksamhetsmål. Du ska vara väl förtrogen med ditt läraruppdrag utifrån aktuella styrdokument och ha goda kunskaper i att planera, genomföra, dokumentera, följa upp och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.
Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i metall-, textil- och träslöjd samt gärna även bild. Tidigare erfarenhet av läraryrket är mycket meriterande. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv, har en positiv elevsyn och skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du kan utveckla ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning och arbetar effektivt med relevanta digitala verktyg.
Som person är du lugn, stabil och lyhörd och har förmågan att skapa en trygg miljö för eleverna. Du har vana av att jobba självständigt och ta beslut, men kan även samarbeta i arbetslag. Att arbeta med våra elever innebär att ingen dag är den andra lik. Dagsform avgör vilka krav och aktiviteter som fungerar. Därför behöver du vara flexibel och ha förmåga att anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov. Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift.


Anställningsinformation
Anställning kan ske under pågående rekrytering.
Omfattning: cirka 20%.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!
Du ansöker genom att följa denna länk och svara på frågorna: https://forms.gle/Wg49q8F8964ff5Av7
Du behöver OCKSÅ skicka ditt CV till hr@backafriskola.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Junior el/automationsingenjör till Talangprogram på AFRY Karlstad

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Jun 24
Vill du kickstarta din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare kombinerat med att genomgå ett program framtaget för din personliga utveckling? Nu har du chansen att i början av din karriär arbeta i spännande projekt och uppdrag samtidigt som du får personlig coachning och utbildningar. Gör din egen karriär en tjänst och ta chansen att bli en av de utvalda att få genomgå Framtidens talangprogram tillsammans med AFRY i Karlstad.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här spännande rollen som junior el/automationsingenjör kommer du att bli en viktig del av företagets uppbyggnad och arbeta tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer både på kontor och ute i industrin. AFRY arbetar nästan uteslutande inom process-, energi och kemiindustrin med förstudier, förprojektering, genomförande och montagesamordning samt utcheckning. Som el/automationsingenjör är du alltså med i projekten från start till mål. Beroende på vilken bakgrund du har, och intresse framåt så kommer rollen att formas efter dig och innefatta nedan arbetsuppgifter, utifrån din yrkesinriktning:

El:

• Konstruktion av ställverk och dess förbrukare inom industriella anläggningar
• Projektering i konstruktionsdatabaser
• Kabeldimensioneringar
• Förstudier/-projekt
• Drivsystem
• Framtagning av teknisk beskrivning och montageunderlag
• Utcheckning, idrifttagning
• Konstruktion inom maskinsäkerhet samt beräkningar i Sistema
• Framtagning av underlag för programmering
• Disciplinledning

Instrument:

• Konstruktion av instrumentkretsar innehållande alla typer av mätprinciper och regleringar
• Projektering i konstruktionsdatabaser
• Processberäkningar av ventiler, flödesmätare
• Framtagande av instrumentval utifrån processdata
• Förstudier/-projekt
• Framtagning av teknisk beskrivning och montageunderlag
• Konstruktion inom processäkerhet samt beräkningar i exSILentia
• Framtagning av underlag för programmering
• Utcheckning, idrifttagning
• Disciplinledning

Automation:

• Programmering av olika typer av PLC och DCS system.
• Projektering och uppsättning av Industriella nätverk.
• Förstudier/-projekt.
• HMI, SCADA
• Utcheckning, idrifttagning
• Disciplinledning

Tjänsten kommer att innebära resor i mindre utsträckning, övrig tid arbetar du från kontoret i centrala Karlstad, ett stenkast från inre hamn. Du kommer att delta under projektens alla delar, från förstudier till idrifttagning, så chanserna att utvecklas här är stora. Du som person förväntas både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens.

OM FÖRETAGET
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. De arbetar ständigt för ett ännu bättre och mer hållbart samhälle. Vår samarbetskund består av ca 19,000 experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

DIN PROFIL
Nu söker vi efter dig som är driven, social och resultatfokuserad. Du bör trivas med teamwork där du får ta del av gruppens kompetens, dela med dig av din egna samt ha ett stort utvecklingsintresse. Du behöver därmed inte vara fullärd när du börjar att arbeta här, men du ska ha viljan och inställningen att vilja vara relativt självgående inom en snar framtid.

KOMPETENSKRAV
· Du talar och skriver flytande engelska och svenska
· Du har en relevant utbildning, som lägst YH inom exempelvis el/automation, elkonstruktion eller likvärdigt
· Körkort B

PLUS I KANTEN OM DU ÄVEN HAR
· Erfarenhet av ritverktyg, till exempel AutoCAD

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en konsultansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Hösten 2024
Ort: Karlstad
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Food Courier - Car in Karlstad

Budbilsförare
Läs mer Jun 24
Gear up for the ultimate part-time hustle! ???? Join us as a foodora Courier – experience or no experience doesn’t matter! Cruise the city and make some cash! ????? Ready to ride? Apply now and let the good times roll!
What we offer:
Score a fixed hourly salary plus commission for each delivery, with an average salary of 170 SEK/hour


Enjoy the flexibility to set your own working hours – work when it suits you! ????


Work those muscles while making moolah – exercise and earn, talk about a win-win!


Join our Rider Community, where global vibes meet local rides, and dive into exciting activities. ????


Gear up! We will provide the bag and all other gear you need for the job?????

What you need to have:
Your personal ride – whether it's a zippy car or a rad bike, let's roll!???????????


Street-smart smartphone – your navigational sidekick for city adventures!????


The right to work in Sweden and a Swedish bank?


Basic language skills in English or SwedishApply to work with us now at https://bit.ly/2KSaGyk


************ ************ ************ *********** *************
Gör dig redo för det ultimata extrajobbet! ???? Joina oss som en foodora kurir – erfarenhet eller ingen erfarenhet spelar ingen roll! Cruisea staden och dra in cash.????? Redo att rulla? Ansök nu!


Vad vi erbjuder:
Fast timlön plus provision för varje leverans, med en snittlön på 170SEK/timme


Flexibiliteten att själv bestämma dina arbetstider ????


Låt musklerna arbeta medan du tjänar deg


Gå med i vår Rider Community och möjlighet att delta i spännande aktiviteter. ????


Vi tillhandahåller all utrustning du behöver för jobbet som väska, jacka med mera.

Vad du behöver ha:
Ditt personliga färdmedel – oavsett om det är en snabb bil eller en grym cykel, låt oss rulla! ???????????


En smartphone – Så du kan navigera dig fram i jobbet! ????


Tillstånd att arbeta i Sverige och ett svenskt bankkonto


Grundläggande språkkunskaper på engelska eller svenska.Ansök nu för att jobba med oss på https://bit.ly/2KSaGyk

Ansök nu

Musiklärare till Molkom

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Läs mer Jun 24
Vi söker en legitimerad och erfaren musiklärare. Tjänsten är på 35% och innefattar undervisning i grundskola F-9. Tjänsten är tänkt att tillträdas ht 2024.
Vid önskemål och med lämplig kompetens så kan tjänsten ev. utökas upp till heltid. Den får i så fall kombineras med någon av de andra tjänster som vi har ute. Slöjdlärare, lärare i HKK, elevassistent eller fritidspedagog.
Är du en dynamisk pedagog, redo att utmana dig själv?
Vi erbjuder en inspirerande, annorlunda och glädjefylld arbetsmiljö. Backa Friskola är platsen för dig som verkligen vill ägna dig åt en utmanande och kreativ pedagogisk verksamhet och vill ha tid att engagera dig för varje elev.
Om dig
Du har helst legitimation och behörighet för undervisning i musik klass F-9. Om du inte har legitimation har du erfarenhet av att arbeta som ämneslärare i musik i grundskolan.
Du delar föreningens vision, värderingar och mål.
Du behöver vara ansvarstagande, lösningsfokuserad och flexibel. Du skall ha ett öppet sinne och vara intresserad av att arbeta tillsammans med dina kollegor för att utveckla och prova nya pedagogiska metoder. Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsplats där du får tillfälle att verkligen utvecklas och lära tillsammans med dina elever.
Arbetslivserfarenhet är inte ett krav men är starkt meriterande.
Datavana är ett krav.
Arbetsuppgifter
Pedagogisk planering från ett ämnesövergripande perspektiv
Undervisning
Delta i personalmöten
Bedömning och betyg.
Dokumentera barns utveckling och lärande


Skolans Profil:
Ekologisk mat och miljö
Utomhuspedagogik och rörelse
Engagerade lärare som ser varje elev
Små klasser och utrymme för individen
Ämnesövergripande och normkritisk pedagogik
Ett holistiskt förhållningssätt
NVC – Empatisk kommunikation
Yoga, Mindfulness, Massage, Dans, Sång, Kreativitet Du har Lärarutbildning och lärarlegitimation.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 24
Vi på Menigo tror att den goda måltiden har kraften att bygga broar mellan människor och skapa hälsa och tillväxt i samhället. För att göra det möjligt behöver vi medarbetare som arbetar tillsammans, har en bredd i erfarenheter, kunskap och bakgrund och delar vår passion för mat. Nu bygger vi för framtiden - och du kan bli en del av den!
Din roll
I rollen som kundservicemedarbetare till vårt Contact Center i Karlstad är du en del av en organisation som ständigt arbetar men förbättring. Vi arbetar med att utveckla rutiner och processer som förenklar vardagen för våra kunder. Inom teamet hjälper och stöttar vi varandra. Ditt uppdrag är att med lyhördhet och hög servicekänsla b.la hantera kundreklamationer, produkt och leveransfrågor. Till din hjälp har du vårt affärssystem, telefon, chatt och digitala verktyg.
Du blir del av en organisation i ständig förändring och vi arbetar hela tiden med att förbättra rutiner och processer och förenkla vardagen för våra kunder.


Vad gör du:
Du hanterar inkommande leverans och fakturafrågor, kundreklamationer och returer via mail, chatt och telefonsamtal.
Du registrerar ärenden, krediterar och orderregistrerar.
Du ger våra kunder support i frågor som rör vår e-handel.
Du arbetar nära andra avdelningar inom Menigo som till exempel transport, lager, inköp och sälj
Du arbetar proaktivt och förebyggande genom att förmedla information om fel vidare till berörda avdelningar inom Menigo.Vem är du:
Du är en god administratör och är lösningsorienterad.
Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att klara av ett högt arbetstempo.
Du är en noggrann och ansvarstagande person med förmågan att prioritera ditt arbete och alltid leverera hög kvalitet.
Du har en hög servicenivå och god kommunikativ förmåga
Du är inkluderande och skapar lätt goda relationer med kunder och kollegor.
Du har lätt för att lära dig nya uppgifter och ta till dig ny information samt driver din egen utveckling framåt.
Du är positiv, ser möjligheter och bidrar till en bra arbetsmiljö.Du har
Avslutad gymnasieutbildning
Du har erfarenhet av kundkontakt och god service i både tal och skrift
Vana att arbeta i flera olika digitala verktyg och system
Du är van att klara av ett högt arbetstempo
Du har erfarenhet eller kunskap inom ekonomi
Du har kunskap och intresse för mat och dryck
Kompetens att hantera engelskspråkig kundkontaktDin personlighet, motivation och vilja att ständigt förbättra värderar vi högt. Vi strävar efter att vara den bästa, mest personliga samarbetspartnern för våra kunder. Vill du vara en del av vår utvecklingsresa och arbeta för att förenkla våra kunders vardag? Välkommen att ansöka till oss!
För måltiden är livsviktig för våra kunder, för deras gäster och för oss på Menigo.

Ansök nu

Telefonförsäljare distans! Jobba hemifrån

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 24
Jobba hos oss som säljare för Zensite med hög provisionslön!
Vill du vara en del av vårt dynamiska team och hjälpa företag att skapa en imponerande online närvaro? Då kan du vara den säljare vi letar efter!
Vi erbjuder friheten att arbeta hemifrån! Även ni med eget företag som tex enskild firma/konsulter är välkomna att söka hos oss!


Om oss:
Vi är ett framstående företag inom webbdesign och digital marknadsföring med en passion för att skapa snygga och effektiva hemsidor som hjälper företag att växa online. Vår portfölj är full av nöjda kunder som har upplevt ökad synlighet och framgång på nätet tack vare våra skräddarsydda webblösningar.


Ditt uppdrag:
Som en säljare hos oss kommer du att ha möjligheten att spela en nyckelroll i att hjälpa företag att förverkliga sina digitala ambitioner. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att kontakta företag och erbjuda våra webbdesign-tjänster. Du kommer att bli en viktig brygga mellan vårt kreativa team och våra kunder, och dina insatser kommer att bidra till att forma deras online-identitet.

Vi söker dig som:
Har en stark vilja att sälja och övertyga kunder om värdet av webbdesign och en fungerande/modern hemsida.
Är självgående och har förmågan att hantera din egen kundlista.
Har en passion för digitala trender och webbdesign.Vi erbjuder:
Friheten att arbeta hemifrån
Konkurrenskraftig provision
Stöd från ett dedikerat team
Endast provisionslön, vi jobbar med generösa provisioner för att ge en extra morot till våra säljareSå här ansöker du:
Skicka din ansökan eller frågor om tjänsten till info@zensite.se och låt oss veta varför just du skulle vara en utmärkt tillskott till vårt företag. Tillsammans kan vi hjälpa företag att skapa en stark online-identitet och nå sina digitala mål.
Vi tar inte emot ansökningar eller frågor om tjänsten via telefon!
Så ta steget och bli en del av vårt team idag!

Ansök nu

Ekonomistudent? Vi söker just nu löneadministratör på deltid

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jun 24
Är du student med ett brinnande intresse för ekonomi? Vill du utvecklas och arbeta flexibelt vid sidan av dina studier? Då är denna tjänst perfekt för dig!

OM TJÄNSTEN

Vi söker en noggrann och serviceinriktad löneadministratör för en assisterande roll till vår kund i Karlstad. I denna tjänst kommer du att stödja deras löneadministratörer med insamling och bearbetning av lönerelaterad information samt säkerställa att löneutbetalningarna sker korrekt och i tid. Du kommer även att hantera administrativa uppgifter som rör förmåner, skatt och rapportering, samt ge support till deras kunder i lönerelaterade frågor.

Vi ser att du är strukturerad, har ett öga för detaljer och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Tjänsten omfattar cirka 1-2 dagar i veckan, och erfarenhet inom löneadministration samt kunskap om gällande arbetsrättsliga lagar är meriterande.

Du erbjuds
- Ett flexibelt arbete som kan kombineras med dina studier
- Möjlighet att utveckla dina färdigheter och växa i din roll
- Värdefull erfarenhet inom löneadministration

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Löneberäkning och -utbetalning
* Hantering av skatter och avgifter
* Administration av förmåner och ersättningar
* Regelefterlevnad och uppdatering


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbildning, fördelaktigt inom ekonomi
- Kan flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet som löneadministratör eller liknande roll

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Målmedveten
- Förändringsbenägen
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Fler timvikarier till våra kunder i Karlstad

Personlig assistent
Läs mer Jun 24
Nu söker vi dig som vill arbeta som timvikarie vid behov med möjlighet till schemarad under hösten.

Vilka är våra kunder?
Våra kunder har olika funktionsvariationer och således olika behov av omvårdnad och stöttning. Det kan vara ett barn som sitter i rullstol och behöver stöd både i skolan samt på fritiden med allt från att hitta på roliga saker som till förflyttningar och medicinsk omvårdnad.
Det kan vara en tonåring med autism som behöver strukturerad, pedagogisk vägledning och hjälp för en fungerande vardag. Eller en äldre dam som behöver hjälp med kvällsrutiner, laga middag, matta katten och övervakning nattetid. Alla är olika och har olika behov.
 
Vem är du?
Du ska älska att jobba med människor, vara lyhörd, flexibel, driven, ha ett högt servicetänk och förstå att detta är ett otroligt viktigt arbete som verkligen gör skillnad för våra kunder och deras anhöriga.
 
Har du tidigare erfarenheter från arbete inom assistans, äldreomsorg, barnomsorg eller servicerelaterade yrken så är det meriterande. Men vi lägger stor vikt vid hur du är som person.

Om jobbet:
Att jobba som timvikarie hos våra kunder innebär att du blir bokad för arbete pass för pass. Du lägger in din tillgänglighet de dagar och tider du har möjlighet att arbeta. 
 
Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.


Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2004
Ansvarig rekryterare: Johan Håkansson
Tel: 010-70 77 822
Passal Assistans
Kasernhöjden 3A
653 39 Karlstad
Tel: 010-70 77 800
E-post: info@passal.se


Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Ansök nu

Produktionspersonal till Aurena

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Jun 24
PRODUKTIONSPERSONAL TILL AURENA LABORATORIES
ARBETSUPPGIFTER
Är du en erfaren produktionsarbetare som trivs inom industrin men känner dig redo för nya utmaningar i en inspirerande arbetsmiljö? Vi på Aurena söker nu engagerade produktionsarbetare med erfarenhet av liknande roller.
Som produktionsarbetare hos oss kommer du att bli en del av ett dynamiskt team där samarbete och god kommunikation är nyckeln till framgång. Du kommer att arbeta vid olika arbetsstationer och ansvara för att kvalitetssäkra våra produkter samt säkerställa att tillverkningsprocessen flyter smidigt. Självständigt arbete förekommer också. Exempel på arbetsuppgifter:
Paketera och testa produkter enligt fastställda rutiner
Dokumentera och rapportera produktionsresultat
Utföra maskinomställningar

Om du är en lagspelare med öga för detaljer och en vilja att utvecklas, vill vi gärna höra från dig!
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker arbetar eller har arbetat i en liknande roll och att du nu är sugen på nya utmaningar! Vi tror också att du trivs i en arbetsmiljö som genomsyras av god laganda och kvalitetsmedvetna kollegor. Vidare ser vi att du är en lösningsorienterad person som är social och bidrar till god stämning i arbetsgruppen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigt för tjänsten är:
Att du talar och skriver svenska
Att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som produktionsarbetare är ett heltidsjobb där du arbetar 3-skift. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och uthyrd till Aurena Laboratories.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Ekonomichef - Maskin Väst AB

Ekonomichef
Läs mer Jun 24
Om tjänsten Som Ekonomichef hos oss på Maskin Väst AB kommer du att leda ekonomifunktionen som består av sex dedikerade medarbetare.I ditt nya arbete som ledare hos oss kommer du ha stort fokus på att utveckla hela vår ekonomifunktion.

Du kommer att vara operativt ansvarig för det löpande arbetet med fakturering, redovisning, bokföring och likviditetsplanering. Utöver detta kommer du att utveckla metoder för att analysera och rapportera ekonomiskt utfall till styrelse och ledningsgrupp för att öka den ekonomiska förståelsen inom verksamheten.
I ditt nya arbete som Ekonomichef hos oss blir du en nyckelperson i vår fortsatta digitaliseringsresa och i utvecklingen av ekonomifunktionen samt andra avdelningar. Här ges du möjlighet att forma ekonomiavdelningen med nya rutiner och processer.
Du kommer att ingå i Maskin Västs ledningsgrupp och rapporterar direkt till bolagets VD.
Om dig Vi söker dig som har
Stort intresse för affärsanalys och verksamhetsutveckling.
Relevant akademisk utbildning inom ekonomi.
Flerårig erfarenhet av liknande arbete med personalansvar.
Erfarenhet av att arbeta med IT-system (verksamhetsrelaterade).

Det är meriterande om du har
Erfarenhet från affärsnära verksamhet.
Erfarenhet och intresse för verksamhetsnära frågor som HR och verksamhetsutveckling

För att lyckas i rollen så är du analytisk, strukturerad, lyhörd och ambitiös med förmåga att arbeta både operativt och strategiskt. Som person har du lätt för att kommunicera och är en utpräglad lagspelare. Ditt driv och vilja att leda gör att du kan genomföra utveckling samt skapa förändring. I din roll som ledare skapar du en positiv och trivsam atmosfär i arbetsgruppen.
Om oss Maskin Väst AB är ett företag inom lantbruks-, entreprenad och skogsmaskinbranschen.
Bolaget har anläggningar i Karlstad, Kumla och Mariestad och är en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland, Närke och Västra Götalands län.
Gruppen omsätter ca 650 miljoner kronor och har ca 70 personer anställda.
Om rekryteringsprocessen I den här rekryteringen samarbetar vi med Tacting där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070594 72 77 eller Safia Jaouhari på 073501 81 78.

Ansök nu

Stjärnsäljare sökes i Karlstad??

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jun 24
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik? Då passar du in i vårt team! Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag. Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.
Vi söker nu personal inför sommaren 2024! Vi kommer att ha lediga platser både på heltid och deltid och söker främst personer som har möjlighet att jobba i minst 5 veckor eller mer!?


Det vi erbjuder Dig är:
Grundlig utbildning
Feedback och stimulans
Goda möjligheter att avancera inom företaget, skräddarsytt efter dina önskemålHeltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.
Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar.
Vi vill utbilda dig från grunden där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt. Humor och envishet är ett stort plus.
Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av oss.
Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi emellanåt åker till varmare platser för teamutbildningar!


Du har körkort & tillgång till egen bil.
Du kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Eftersom vi skräddarsyr dina kund besök får du ett schema som är anpassat efter dina önskemål, som du kan med fördel kombinera med dina fritidsintressen, familj och vänner. Då besöken är förbokade känner du dig alltid välkommen dit du kommer.
Bifoga CV och ditt personliga brev i din ansökan!
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Välkommen med din din ansökan redan idag!


Produkten
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.


Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 49 länder över hela världen.
Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.
#workatclearsky
Sökord: säljare, flexibelt schema, grundlön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu