Hitta lediga jobb i Karlstad

Servicetekniker till Fondprodukter

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 27
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet av och intresse för teknik, verktyg och reparation? Är du duktig på att se tekniska samband och är samtidigt ute efter ett arbete där din problemlösningsförmåga får testas? Då kan du vara den vi söker för rollen som servicetekniker hos Fondprodukter!

TJÄNSTEBESKRIVNING
Fondprodukter AB är en distributör som säljer allt för jakt, skytte och uteliv. Vi söker nu en servicetekniker till deras lager strax norr om Karlstad. Tjänsten går i huvudsak ut på att serva, felsöka och reparera produkter som exempelvis returnerats eller lämnats in trasiga. Du är även behjälplig gentemot återförsäljare runtom i landet som behöver eventuell hjälp med produkter på distans. Själva servicedelen av tjänsten väntas fylla upp ungefär hälften av arbetstiden. Övrig tid kommer ägnas åt stöttning inom andra delar av verksamheten, så som exempelvis plocka och packa kundordrar på lagret.

Personprofil
För rollen så söker vi dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. Du har en förmåga att se tekniska samband och har vana av att skruva isär och ihop olika typer av tekniska produkter. Då rollen kommer vara varierande sett till arbetsuppgifter så tror vi att du trivs med omväxlande arbete där du är beredd att hugga i på ett prestigelöst sätt där hjälp behövs på arbetsplatsen. För att bli aktuell för rollen ser vi även att du:

• Har en teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av tekniskt arbete, gärna inom service, eller intresse för teknik och liknande sysslor, så som exempelvis meka med bilen
• Har erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem, Pyramid i synnerhet
• Har B-körkort och tillgång till bil

Som person är du lyhörd och vill lära dig dina arbetsuppgifter och utvecklas. Du är initiativtagande och trivs med att arbeta självständigt. Det är meriterande med truckkort och C-körkort då andra utfyllande arbetsuppgifter på området kan kräva dessa, men det är inget krav. Är du intresserad av jakt, skytte eller friluftsliv så är även detta meriterande.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Måndag - fredag, kl. 8-17
Plats: Karlstad

Företagspresentation
Fondprodukter AB är en distributör som säljer allt för jakt, skytte och uteliv. Vi har ett brett sortiment med allt från vapen och ammunition till optik och klockor. Vi marknadsför och distribuerar produkter som ska ge människor en högre livskvalitet. Produkterna skall motivera till en livsstil med aktivare fritid och därmed ett högre välbefinnande. Vårt val av tillverkare är baserat på produktkvalitet och styrkan i varumärket. Läs gärna mer på vår hemsida: www.fondprodukter.se.

Lager och kontor återfinns strax norr om Karlstad. I takt med den fortsatta utvecklingen så väntas här en expansion av lager och nya fräscha lokaler i närtid.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se. Detta uppdrag börjar som ett konsultuppdrag med god chans till övertag och direktanställning hos kund. Har du några frågor kring rollen är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare och Konsultchef Alfred Domberg på alfred.domberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Resultatorienterad projektledare till reklambyrå i Karlstad

Projektledare, reklam
Läs mer Feb 27
Är du en erfaren projektledare som är sugen på att jobba i en kreativ miljö? Trivs du i en roll där du har stort eget ansvar och där du tycker det är roligt att jobba med såväl sälj som kundförvaltning? Då är projektledare på Gullström & CO rätt tjänst för dig!
Om Gullström & CO: Vi är en koncept-, kommunikations- och reklambyrå i Karlstad. Vi sitter i mysiga lokaler bredvid Domkyrkan och har under det senaste året planerat för ytterligare utveckling av verksamheten. Byrån drivs av Anna Gullström och Emily Toysum, tillsammans med ett gäng av härliga kollegor samt samarbeten med diverse frilansare. Kreatörer, copywriters, webbutvecklare och formgivare, filmare – här finns inga begränsningar av kompetenser.
Arbetsuppgifter: I rollen som projektledare arbetar du med att driva projekt av varierande omfattning från start där du under kortare eller längre processer leder projektet framåt. Du ser satt budget som en målsättning snarare än en motsättning och tycker det är genuint roligt att sälja och ser dessutom potentialen i att förvalta varumärken och att följa upp slutförda projekt.
Du ansvarar för hela projektkedjan från förstudie och införsäljning till genomförandet av projektet och återkoppling. Detta innebär en stor variation på arbetsuppgifterna och en bred kunskapsutveckling.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
· Några års arbetslivserfarenhet av projektledning och sälj
· God vana av att arbeta mot satt budget
· God datorvana och kunskap i Officepaketet
· Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska


Du förväntas springa jämsides, men strax före mållinjen spurtar du och springer gärna om vår VD Anna. Med andra ord- vi söker en tävlingslysten person. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva projekt framåt. Självklart har du en god kommunikativ förmåga och kan formulera dig på ett sätt som gör att våra nuvarande och potentiella kunder slås av din charm och kompetens. Du ser på ditt jobb som en chans att skapa nya kontakter och relationer. Din ledarstil kännetecknas av en öppen attityd och en positiv inställning, där vissa ser utmaningar ska du vara stjärnan som ser lösningarna.


Meriterande kunskaper
· Photoshop, InDesign & Wordpress
· Grundläggande kunskap inom webbdesign och utveckling
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljjobb med fri schemaläggning i Skattkärr

Hemförsäljare
Läs mer Feb 27
Här blir du inte bara en kollega, utan också viktig del i vårt familjära team! Då vi hela tiden växer och utvidgar vår verksamhet finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget och genom att visa framfötterna finns det inget tak för hur långt du kan gå!
First Unit AB erbjuder våra kunder individuell rådgivning, anpassat efter var och ens individuella behov i sin hemmiljö. Vår ambition är att alla hem ska få ett bättre inomhusklimat tack vare vår prisbelönta luftrenare Clear Sky, som binder och eliminerar upp till 99,9996 procent av alla skadliga partiklar i inomhusluften. Maskinen kan användas helt utan kemikalier, är 100 % återvinningsbar och har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera länge! – Quality made in Germany!
En lysande hållbar framtid
Våra säljare har möjligheten att jobba hur mycket de själva vill – varifrån de vill. Eftersom vi är placerade på olika ställen i landet är det viktigt att vi håller daglig kontakt och coaching. Därtill erbjuder vi en av marknadens högsta provisioner, löpande säljutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter för varje anställd.
Många toppsäljare och chefer i Sverige, även i flera andra branscher, har fått sina jobb tack vare vår mångsidiga och meriterande diplomerande säljutbildning. Den innefattar bland annat:
Säljpsykologi
Värdebyggnad
Behovsanalys
Argumentationsteknik
Finansieringslösningar

Om jobbet
First Unit AB expanderar snabbt och finns idag representerade över hela landet, med kontor i Halmstad, Jönköping och Gävle. Det viktigaste för oss är att våra medarbetare trivs och har kul på jobbet. Eftersom vi inte ses dagligen prioriterar vi att göra roliga saker tillsammans många gånger per år.
Vi erbjuder dig:
Förbokade kundbesök via vår bokningsavdelning
Ett flexibelt jobb med ett individuellt anpassat arbetsschema
En fast heltidslön på 24 500 kr/månad
En av marknadens bästa provisioner utöver den fasta lönen
Löpande säljutbildningar
Teambuilding och kickoffer
Motiverande tävlingar och företagsresor

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Gruppträningsinstruktörer HIIT till Nordic Wellness Hamnen

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Feb 27
Nordic Wellness Karlstad söker instruktör för HIIT-klasser på Nordic Wellness Hamnen

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 300 gym runt om i landet.

I Karlstad har vi 6 klubbar och erbjuder allt från gym, gruppträning, padel  och personligträning.  

Vi vill utökat vårt utbud i Karlstad och söker nu instruktör till vårt populära koncept HIIT, ett stationsbaserat pass i mindre grupp där deltagarna jobbar både styrka, kondition och explosivitet. Passet utförs i vår HIIT-studio som är del av gymmet. Vi ser gärna att du är utbildad personligtränare eller har erfarenhet i annat liknande koncept sedan tidigare. Vi på Nordic Wellness erbjuder även en två dagars utbildning.

Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv.

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget.

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Ansökan

Skicka din ansökan till mailto:gtk.varmlandnarke@nordicwellness.seoch ange ”Instruktör HIIT Karlstad” i ämnesraden.

Ansök nu

Försäljning

Account manager
Läs mer Feb 27
Säljare
Gillar du försäljning och letar efter nya utmaningar? Vill du arbeta i en roll med nära kundkontakt?
Vi på Opsio
är en stark sammansättning medarbetare med expertis och hjärta för affärskritisk IT-drift. Som ledande tjänsteleverantörer på den nordiska molnmarknaden genomsyras vår leverans av innovation och utveckling, med tjänster sprungna ur den senaste tekniken levererar vi sant affärsvärde och kundnytta.
Nu förstärker vi vårt team för att tillsammans växa och bli ännu bättre. Är du personen vi söker?
För att vara framgångsrik i rollen
Du är självgående och gillar långsiktiga affärsrelationer, att anpassa sig till nya sociala sammanhang är för dig naturligt och du trivs med att arbeta nära kund. Vi söker dig som enklast beskriver dig själv som service-minded, gillar kundkontakt och är resultatorienterad.
Som en del av vår försäljning har du daglig kontakt med våra företagskunder. Du ges möjlighet att tillsammans med ditt team bygga nya samarbeten för att leverera en fantastisk kundupplevelse.

Vi söker dig som:
Brinner för försäljning och kundkontakt.
Trivs med att föra kunddialog
Är driven, ambitiös och energifylld person
Har en förmåga att identifiera lösningar
Har en grundläggande förståelse av IT
Vill vara en del av ett härligt team
Språk: Svenska & Engelska i tal/skrift


Skicka gärna din ansökan CV och personligt brev till recruitments@opsio.se

Vid frågor, ring gärna Andreas Johansson, Tel. 076 7997711

Ansök nu

Säljare till Sesol i Karlstad

Utesäljare
Läs mer Feb 27
Välkommen till oss på Sesol! Här kommer du få alla möjligheter att växa som säljare och göra karriär. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna för att växa hos oss, både i karriären och som person.

Om jobbet

Vi vill nu stärka vårt kontor i Karlstad tillsammans med vår försäljningschef Anders på plats samt med övriga i ditt säljteam. Våra säljare är tävlingsmänniskor som drivs av utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter. Vi ser därför att du har samma drivkrafter. Som säljare hos oss kommer du till stor del vara ute på fält och besöka nya kunder, främst lantbruk/villa, via förbokade möten från våra mötesbokare.

Vem är du?

- Du har erfarenhet av att bygga kundrelationer och sätter alltid kunden först.

- Drivs av att arbeta mot uppsatta mål, är socialt kompetent, ansvarsfull och har en stark vilja att lyckas.

- Du har dokumenterat goda försäljningsresultat

- Du har en hög ambitionsnivå och trivs bäst i ett högt tempo tillsammans med ditt säljteam.

Krav

- Erfarenhet inom fältförsäljning alternativt uppsökande försäljning

- Erfarenhet av att jobba med värdebaserad försäljning

- Erfarenhet av att jobba mot budgetansvar

- Erfarenhet av att bygga kundrelationer

- Minst 3 års erfarenhet av försäljning

- Flytande svenska i tal och skrift

- B-körkort

Meriterande

- Erfarenhet inom B2B, bilhandeln, detaljhandeln eller DVH

- Erfarenhet av teknisk försäljning

- Erfarenhet från samma bransch

- Arbetat i CRM systemVad erbjuder vi dig?

- Attraktiv lön och provision utan tak

- Bearbetning av till största del förbokade möten

- Utbildning från dag 1 tillsammans med våra utbildningsansvariga och försäljningschefer.

- Attraktiva tävlingar & kick-offer

- Golden League, ett program med fokus på din kompetensutveckling

- Regelbundna träffar med övriga kollegor inom försäljning för utbyte av erfarenheter och kompetenser

- Goda förmåner som bland annat förmånsbil

Om anställningen

Lön: Fast och rörlig

Placering: Karlstad

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid. Vi tillämpar 6-månaders provanställning på samtliga av våra anställda.

Om Sesol AB

Vi är det självklara valet för installation av solcellsanläggningar, elbilsladdare och IMD. Vi har all personal in-house och levererar alltid med högsta kundnöjdhet i fokus. Med passion för förnybar energi skapar vi nya och smarta lösningar för våra kunder. Vår kundkrets innefattar allt från den lilla villan till stora solcellsparker. Vi har etablerat oss på 14 orter i södra och mellersta Sverige, med huvudkontor i Jönköping. Detta gör att vi är en lokal leverantör där både privat- och företagskunder hittar sina lösningar. Det är med våra 1000 medarbetare som vi dagligen bidrar till att skapa en hållbar värld där vi är en trygg partner för både kunder och kollegor.

Välkommen in med din ansökan idag!

Ansök nu

Arbetskonsulent till Enheten för arbetsrehabilitering och sysselsättning

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Feb 27
Beskrivning
EAS söker nu två arbetskonsulenter, en med inriktning mot arbetsrehabilitering i gårdsmiljö på Killstad gård med placering i gårdsgruppen och en som riktar sig till andra delar av enhetens arbetsområden men med placering på Killstad Gård initialt.

Syftet med verksamheten på Killstad gård är att ge deltagare ett meningsfullt sammanhang att vara i för att utforska och kartlägga sin aktivitetsförmåga och eventuella anpassningar i förhållande till ett arbete, samt arbetsträning för att bygga vidare på det som uppmärksammats.

Arbetsuppgifter
På Killstad gård ingår du i en arbetsgrupp med flera arbetskonsulenter som har olika ansvarsområden, exempelvis har vi en gårdsgrupp som ombesörjer skötsel av djur och utomhusmiljö och sköter våra trädgårdsodlingar, en hantverksgrupp, som arbetat med trä, läder och järnsmide, samt en grupp med fokus på kök där man bland annat tillagar dagens lunch samt ett bageri. Som arbetskonsulent arbetar du nära deltagarna och handleder i praktiskt utförande av uppgifterna för dagen, vilket i gårdsmiljön kan vara allt från att laga ett staket till att ta handleda vid tillfälliga projekt. Arbetskonsulenten i gårdsmiljön är praktisk och självständig i både planerande och genomförande, och samarbetar med sitt team för att på bästa sätt möta upp de behov som finns. Förutom vardagens enskilda samtal och gruppträffar gör arbetskonsulenten uppföljningar i mötesform med de deltagare som är i planering.

I tjänsten som arbetskonsulent som riktar sig även andra delar av verksamheten kan det utöver arbete inom något av de olika ansvarsområdena på gården handla om samplanering med socialtjänst, arbetsförmedling, region

Det finns också tillgång till arbetsterapeut och en samordnare som arbetar med de delar som behöver tillrättaläggas i vardagen samt nätverket kring deltagaren för att individen ska nå målet egen försörjning. Teamarbetet är viktigt för oss då vi står för olika delar kring individens utveckling.Kvalifikationer
Förutom ett gott bemötande har du en god kommunikativ förmåga och lätt att samarbeta med såväl deltagare som dina kollegor och samverkanspartners. Du har kunskap och erfarenhet av målgruppen med psykisk ohälsa men också goda kunskaper om arbetsmarknad, socialtjänst och vägar till vård. Du är socionom, socialpedagog, eller beteendevetare. Alternativt har du en annan relevant högskoleutbildning som vi kan komma bedöma som lämplig.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för vår framgång och stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen som arbetskonsulent behöver du vara engagerad, pedagogisk och drivande. Du tycker om att arbeta praktiskt och i team och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Är du händig, gillar praktiska och ibland tekniska utmaningar på en gård är det en klar fördel för tjänsten med inriktning mot gårdsgruppen.

I uppdraget ingår dokumentation och andra administrativa uppgifter, därav behöver du ha god datakunskap och god kunskap i svenska, både i tal och skrift. Har du erfarenhet av att dokumentera i Viva samt kunskap om BIP är det meriterande.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Anställningen är tidsbegränsad till 231231 men med goda möjligheter till en förlängning. Tillträde efter överenskommelse.

Intervjuer kan komma att påbörjas att påbörjas under ansökningstiden.

 
Om Karlstads kommun

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Musiklärare åk.4-6, Kvarnbergsskolan 20%

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Feb 27
Beskrivning
Kvarnbergsskolan är en F-6 skola.

Skolan är ny- och ombyggd och stod inflyttningsklar inför läsåret 20/21. Det är en expansiv skola och idag går drygt 300 elever på skolan. Skolan har fina nya lärmiljöer med b.la. rörelserum och musikrum. Alla elever på skolan har en egen digital enhet. Skolan är också en trivselskola med styrda rastaktiviteter. Alla anställda har möjlighet till friskvård på arbetstid med ledare. 

Kvarnbergsskolan söker nu en musiklärare till mellanstadiet åk.4-6. Tjänsten är idag 20%, en dag i veckan (tisdagar). Du ska ha behörighet i musik för åk.4-6. Skolan har en egen musiksal med ett intilliggande rörelserum. På sikt kan tjänsten komma att utökas. Vi söker dig som vill vara med och utveckla skolan och bidra med dina kunskaper och erfarenheter.  På Kvarnbergsskolan står vi för ett relationellt perspektiv där vi lägger fokus på att arbeta främjande och förebyggande

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för musikundervisningen en dag i veckan, tisdagar, för mellanstadiet åk. 4-6. Tjänsten är idag på 20% men kan komma att utökas inför nästa läsår. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med de andra lärarna på mellanstadiet. 

Du arbetar med elevernas delaktighet och inflytande i den vardagliga undervisningen och skapar en trygg, säker och stimulerande lärmiljö för eleverna. Du bidrar också i det kollegiala lärandet på skolan och till den goda arbetsmiljön på skolan. 

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa och ansvara för undervisningen i åk.4-6 med behörigheter i musik. Du får gärna även ha andra behörigheter.

Du har god förmåga att undervisa och goda ledaregenskaper. Du har ett starkt intresse att utveckla undervisningen.

 

Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Projektingenjör till Investering enhet IVvävj

Civilingenjör, järnväg
Läs mer Feb 27
Vi söker Projektingenjör till Investering enhet IVvävj

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult.

Tjänsten är på heltid.

Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Uppdraget

projektingenjör åt enhet Investering Väst väg och järnväg (IVvävj).
Resursen kommer att ingå i ett flertal projekt på enheten.

I uppdraget ingår överföring av kunskap till anställda på Trafikverket avseende de arbetsuppgifter som resurskonsulten utför åt Trafikverket.

- Precisering av uppdraget

Arbetsuppgifter/Ansvar

Trafikverket har som arbetsgivare rätt att leda och fördela arbetet.
Det innebär att arbetsskyldighet gäller i hela Trafikverket, och för arbetsuppgifter som
medarbetaren bedöms kompetent för.
Medarbetare och chef utformar i dialog ett mer exakt tydliggörande av arbetsinnehållet.
- Projektingenjören biträder en eller flera projektledare, bland annat genom att stödja i
planering, administration, ekonomi och uppföljning avseende tid, kostnad, innehåll,
risker, resurser, kvalitet, säkerhet, miljö och arbetsmiljö.
- Projektingenjören ska bistå projektledaren i interna och externa kontakter.
- Vidare kommer projektingenjören medverka vid bl.a. möte med leverantör och andra
intressenter samt ta fram underlag för att följa upp leveranser från leverantör, konsult
och entreprenör.
- Projektingenjören kommer kunna driva vissa delar självständigt inom ett projekt och
även leda vissa mindre projekt i sin helhet.

Krav (OBS, obligatoriska)

Flytande svenska i tal och skrift.

- Universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp (120p) inom relevant
inriktning alternativt annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

2. Minst 8 månaders erfarenhet de senaste 3 åren av arbete inom väg eller järnväg somprojektingenjör, entreprenadingenjör, projektör eller arbetsledare, projektkoordinator eller projektekonom. Eller annan relevant erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

3. Erfarenhet av riskhantering, tidsplanering och ekonomihantering i projekt.
4. Mycket god kännedom samt vana att arbeta i Office-paketet.
5. B-körkort.
6. Mycket god kommunikationsförmåga i svenska språket i både skrift och ta.

Om oss

Centios övergripande mål är att vara ett konsultbolag som erbjuder smarta och hållbara lösningar som utvecklar samhället på ett positivt sätt.

Våra medarbetare erbjuds villkor som är anpassade för individen. Det innebär att arbetstider, arbetsomfattning, arbetsplats, tjänstepension och kompetensutveckling så långt som möjligt anpassas utifrån medarbetarens behov.

Bland våra medarbetare hittar du engagerad personer som brinner för samhällsutveckling. Vi jobbar i små grupper där du kan bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras kunskap och erfarenhet.

För oss är det viktigt med välmående och att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Därför har vi en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.

Läs gärna mer om oss på centio.se.

Vänligen skicka ditt CV på svenska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sommarvikarier NWT

Journalist/Reporter
Läs mer Feb 27
NWT är Värmlands största lokala nyhetsförmedlare och når varje dag 141 000 läsare.

Vi håller våra läsare ständigt uppdaterade i digitala medier med allt som händer i utgivningsområdet och sex dagar i veckan gör vi en papperstidning.

 
Om NWT Media
NWT Media AB som är ett bolag inom NWT-koncernen som har en tydlig strategi för tillväxt de kommande åren. Inom koncernen driver vi verksamheter inom lokaljournalistik, marknadsföring, distribution och fastighetsförvaltning. Vi finns i Skaraborg, Dalsland och Värmland.

Kärnan i vår verksamhet bygger på vårt samhällsuppdrag att stärka demokratin och stå som försvarare av den oberoende journalistiken. Vi bidrar till ett inkluderande samhälle där alla får vara delaktiga. Vårt starkaste hållbarhetsverktyg är journalistiken, där våra redaktioner dagligen arbetar med att bevaka och engagerar sig i frågor som berör yttrandefrihet och andra hållbarhetsrelaterade frågor.

 

Alla avdelningar

Till sommaren 2023 söker vi reportrar, redaktörer och fotografer till alla våra avdelningar: allmänna nyhetsredaktionen, sporten, snabbhetsdesken, nöje och kultur. Med journalistik som engagerar, överraskar och upplyser värnar vi den lokala demokratin och det fria ordet.

 
Om oss

Vi garanterar ett kul och utvecklande jobb på en av landets största redaktioner utanför Stockholm, Göteborg och Malmö. Karlstad är en trevlig sommarstad och Värmland lever upp på sommaren. Arbetet på redaktionen är intensivt och nyhetspulsen är hög även under juni, juli och augusti. Fokus ligger på rak och snabb nyhetsrapportering. Du jobbar nära desken och övriga kollegor och hugger in där du bäst behövs för dagen.

 
Om dig
Du är idérik och har koll på vilken typ av nyheter som engagerar och hur de presenteras digitalt på bästa sätt. Du är individualist och lagspelare i en och samma person.

Du har ett driv och engagemang, journalistisk erfarenhet eller studerar journalistik. God social kompetens och förmåga att skapa förtroende. B-körkort.

 
Övrigt

Har du frågor, kontakta redaktionschef Kasper Norling, kasper.norling@nwt.se.

Facklig kontakt är Marie Blomgren, marie.blomgren@nwt.se eller Lisa Olaison, lisa.olaison@nwt.se.

Vi anställer ett flertal vikarier med placering i Karlstad. Anställningsperioderna är av varierande längd, men flera sträcker sig över stora delar av sommaren. I schemat ingår helg- och viss kvällstjänstgöring.

Vi söker även en lokalredaktör med placering i antingen Torsby eller Hagfors.

Vi ser fram emot din ansökan senast 5 mars 2023, sök gärna omgående.

 

Var tydlig med vilken tjänst du är mest intresserad av.

Ansök nu

Juniora tekniker – Betald utbildning och goda bonusmöjligheter!

Elmontör
Läs mer Feb 27
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet! Dessutom sticker MTX ut som bemanningsföretag! De bryr sig verkligen om mig som anställd och sköter allt som rör min anställning prickfritt"

/Elmätartekniker hos Eltel

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Vi söker för start senare i vår ytterligare ett antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. Arbetet är initialt förlagt norr om Uddevalla, men projektet kommer på sikt att röra sig upp mot norska gränsen och Värmland. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. En stor fördel är om du kan tänka dig att pendla till Uddevalla och har möjlighet att bo hemma under den första tiden. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under långa arbetsdagar och veckor.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar projektvis.
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Start: Tjänsterna beräknas starta i maj 2023
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Ansök nu

Säljjobb med fri schemaläggning i Karlstad

Hemförsäljare
Läs mer Feb 27
Här blir du inte bara en kollega, utan också viktig del i vårt familjära team! Då vi hela tiden växer och utvidgar vår verksamhet finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget och genom att visa framfötterna finns det inget tak för hur långt du kan gå!
First Unit AB erbjuder våra kunder individuell rådgivning, anpassat efter var och ens individuella behov i sin hemmiljö. Vår ambition är att alla hem ska få ett bättre inomhusklimat tack vare vår prisbelönta luftrenare Clear Sky, som binder och eliminerar upp till 99,9996 procent av alla skadliga partiklar i inomhusluften. Maskinen kan användas helt utan kemikalier, är 100 % återvinningsbar och har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera länge! – Quality made in Germany!
En lysande hållbar framtid
Våra säljare har möjligheten att jobba hur mycket de själva vill – varifrån de vill. Eftersom vi är placerade på olika ställen i landet är det viktigt att vi håller daglig kontakt och coaching. Därtill erbjuder vi en av marknadens högsta provisioner, löpande säljutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter för varje anställd.
Många toppsäljare och chefer i Sverige, även i flera andra branscher, har fått sina jobb tack vare vår mångsidiga och meriterande diplomerande säljutbildning. Den innefattar bland annat:
Säljpsykologi
Värdebyggnad
Behovsanalys
Argumentationsteknik
Finansieringslösningar

Om jobbet
First Unit AB expanderar snabbt och finns idag representerade över hela landet, med kontor i Halmstad, Jönköping och Gävle. Det viktigaste för oss är att våra medarbetare trivs och har kul på jobbet. Eftersom vi inte ses dagligen prioriterar vi att göra roliga saker tillsammans många gånger per år.
Vi erbjuder dig:
Förbokade kundbesök via vår bokningsavdelning
Ett flexibelt jobb med ett individuellt anpassat arbetsschema
En fast heltidslön på 24 500 kr/månad
En av marknadens bästa provisioner utöver den fasta lönen
Löpande säljutbildningar
Teambuilding och kickoffer
Motiverande tävlingar och företagsresor

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Lärare i fritidshem, Kvarnbergsskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Feb 27
Beskrivning
Kvarnbergsskolan är en F-6 skola.

Skolan är ny- och ombyggd och stod inflyttningsklar inför läsåret 20/21. Det är en expansiv skola och idag går drygt 320 elever på skolan. Skolan har fyra fritidsavdelningar, tre avdelningar åk. F-2 och en äldreavdelning åk. 4-6. Skolan har fina nya lärmiljöer med b.la. rörelserum, musikrum och teknikrum. Alla elever på skolan har en egen digital enhet. Skolan är också en trivselskola med styrda rastaktiviteter. Alla anställda har möjlighet till friskvård på arbetstid. 

Kvarnbergsskolan söker nu ytterligare en engagerad lärare i fritidshemmet. Vi söker dig som är driven och gärna har erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet. Du ska ha goda ledaregenskaper och ett intresse tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget att leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet på fritidshemmet.  Skolans ledord är tillsammans, trygghet, kunskap och glädje. Vill du vara en del av Kvarnbergsskolans fantastiskt härliga team, så välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med ett engagerat och duktigt arbetslag leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet på fritidshemmet. Du samverkar med klasslärare och lärare i fritidshemmet och ingår i ett arbetslag.

Du ger våra elever ett fritidshem med hög kvalité utifrån läroplanens mål och som våra elever längtar till. Du arbetar för en bra samverkan mellan skola och fritids.  Du arbetar med elevernas delaktighet och inflytande i undervisningen och skapar en trygg och stimulerande lärmiljö för eleverna.

Du bidrar också i det kollegiala lärandet på skolan och till en god arbetsmiljö. Du planerar, följer upp, utvärderar och utvecklar verksamheten. Tillsammans arbetar vi för att alla våra elever utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. 

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa och ansvara för undervisningen i fritidshem.

Du får gärna ha ämnesbehörighet att undervisa  i bild eller musik och ha goda kunskaper inom IT.

Du har god förmåga att undervisa inom fritidshemmet och goda ledaregenskaper. Du har ett starkt intresse att utveckla undervisningen.

 

Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Supporttekniker 2c8

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 27
2c8 växer och utökar sitt supportteam med ytterligare en kollega. I dagsläget arbetar tre medarbetare med support/kundrelationer på avdelningen med fokus på att hjälpa och stötta kunder i tekniska supportfrågor. 2c8 har en mycket god relation med sina kunder och en stor bidragande faktor är en omtyckt support.

I takt med att företaget växer har också behovet av att strukturera upp och supportera den interna IT-miljön ökat. Som en del av detta innefattas tjänsten även av att stötta kollegor med hård- och mjukvarufrågor. Har du ett stort tekniskt kunnande en känsla för service och ser fram mot att stödja kunder och kollegor med allt från IT-infrastruktur till användning av 2c8's applikationer är detta rollen för dig.

Om dig

Vi söker dig som är en engagerad medarbetare, trivs med att arbeta tillsammans i team och som har relevant utbildning eller erfarenhet för rollen som supporttekniker. Du har en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta i nära kontakt med kunder. Du kan uttrycka dig väl i svenska och engelska både i tal och skrift. Vi hoppas att du tycker problemlösning är både motiverande och roligt. Hos 2c8 erbjuds du en roll med stor variation i det dagliga arbetet så det krävs att du är både självgående och driven. Det är viktigt att du är strukturerad och duktig på att prioritera arbetsuppgifter. Du får gärna ha några års bakgrund i en teknisk roll som t.ex. IT-tekniker, systemansvarig, drifttekniker eller IT-support. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning i grunden, med fördel inom informatik data/IT.

Om tjänsten

I rollen är du en del av 2c8's supportteam. Du kommer ansvara för inkommande supportärenden via telefon och mail. Utöver detta kommer du genomföra installation och konfiguration av kunders programinstallationer, felsöka kundmiljöer och databaser samt hantera delar av den interna IT-Supporten, såsom office-installationer, nätverk, och active directory. Har du förståelse, för programmering och databaser ser vi detta som en fördel, eftersom du då kommer ha en djupare förståelse för kundernas problem och kan med fördela hantera vissa tekniska frågeställningar utan att involvera andra avdelningar.Om Företaget

2c8 utvecklar ett verksamhetsmodelleringsverktyg som deras kunder främst använder för att modellera sina verksamhetsprocesser och skapa ledningssystem. 2c8's användare är ofta verksamhetsutvecklare, kvalitetschefer, processägare eller liknande. De använder verktyget för att skapa material som gör att medarbetarna i deras organisationer bättre förstår sin verksamhet. Detta medför utveckling och förbättring av verksamheten. 2c8 har drygt hälften av alla Sveriges kommuner som kunder, många myndigheter och landsting samt företag inom de flesta branscher.

2c8 strävar mot att vara det självklara valet för att visualisera, analysera och utveckla verksamheter!

I övrigt är 2c8 ett härligt gäng som gärna åker på konferensresor, har julfester och umgås över en spontan AW. 2c8 erbjuder förtroendearbetstid, friskvårdsbidrag, sex veckors semester och generös tjänstepension.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på +46 722 160 451, johan.cederholm@linck.se eller Rebecca Malmberg på +46 703 795 012, rebecca.malmberg@linck.se

Sista ansökningsdag är 2023-03-19

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Karlstad.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Meriterande säljjobb i Karlstad ????

Hemförsäljare
Läs mer Feb 27
Att ha jobbat med försäljning har alltid varit en bra språngbräda i karriären, oavsett vad du har för planer för framtiden. Givetvis ser vi ett stort värde i alla som stannar och gör livslång karriär i vårt företag, men flera chefer och ledare i andra branscher har fått sina jobb tack vare den certifierande säljutbildningen de fått hos oss.


Vi erbjuder Dig:
En grundlig certifierad säljutbildning
Förbokade kundbesök av vår bokningsavdelning
Anpassat flexibelt arbetsschema
Löpande vidareutbildning
Feedback och stimulans
Motiverande tävlingar och företagsresor (Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi ofta åker till varmare platser!)
Goda möjligheter att avancera inom företaget
Teambuilding och Kick-offerDu kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma och miljövänliga luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Du har körkort & tillgång till egen bil.


Villkor, lön och förmåner
Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Därför har säljarna hos Bright Nature AB:
* Heltidslön på 24 500 kr i månaden
* En av marknadens högsta provisioner ovanpå den fasta lönen
* Trygghetsförsäkring
* Tjänstegrupplivförsäkring
* Provanställning i 6 månader som övergår i en tillsvidareanställning om inget annat överenskommes


Ett par röster om jobbet
”Vi får mycket stöd och tips på hur vi kan förbättra oss. Man har daglig kontakt med säljcoach/gruppledare som checkar in och kollar läget om man behöver hjälp med något, vilket gör att man känner sig sedd.” – Angelica, 30 år
”Jag var själv nöjd kund till företaget i flera år innan jag sökte jobbet och har nu jobbat här i över 10 år. Jag gör bara nån demo per dag och har anpassat schemat för att hinna med min yoga och övriga fritidsintressen.” – Pernilla, 67 år


Om Clear Sky
Clear Sky tillverkas och monteras helt för hand på sin egen fabrik i Tyskland. Clear Sky har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra mattor, tvätta fönster, m.m utan kemikalier. I samtliga moment renar den samtidigt luften upp till 99,9996%. Produkten är 100 % återvinningsbar och är mycket energisnål, en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Den har funnits på marknaden i över 20 år och säljs idag i 49 länder över hela världen med drygt 10 000 medarbetare och en årlig omsättning på ca 7,5 miljarder kr.
Välkommen in med din ansökan redan idag!
Sökord
Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Kundansvarig säljare mot nyckelkunder i Karlstad

Account manager
Läs mer Feb 27
Vägen till ditt nästa jobb börjar
här!
Framtiden söker kundansvarig säljare
mot nyckelkunder till vårt kontor i Karlstad!

Vi tror att du är en driven person med
en genuin passion för B2B- försäljning och både uppsökande och rådgivande
försäljning. Du kan lätt sätta dig in i kundernas affärer och identifiera
kundens behov. Vi tror att du är en naturlig relationsbyggare som kommer att
spela en viktig roll i vårt team i Karlstad.

Känns detta som du? Då tycker vi
att du ska söka tjänsten så börjar vi där!

Om jobbet

Att jobba som kundansvarig säljare
hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar
personalbehov, främst mot våra nyckelkunder, men också nya och befintliga
kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att
skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering. För varje
samarbete med kund hjälper vi företagen med sina utmaningar men även personer
att ta sitt första eller nästa steg i karriären. I den här rollen kommer du främst
jobba med att förvalta och utveckla några av våra nyckelkunder lokalt i din
region.

I din roll som kundansvarig säljare
kommer du bland annat:

Kontakta och boka in möten med
både nya och redan existerande kontaktpersoner(kunder)
Försäljning av våra tjänster
Bygga relationer samt
underhålla och utveckla samarbeten med framtidens kunder
Tillsammans med rekryterare
driva rekryteringsprocesser framåt
Fokusera på ett antal av våra
nyckelkunder i regionen och bygga vidare på de samarbeten vi har med dessa
kunder

Det finns många aktörer i vår
bransch men genom att vara engagerad, arbeta med tempo, nyfikenhet och framför
allt hög kvalité med excellens så kommer du tillsammans med vårt erbjudande
kunna utvecklas och nå nya nivåer inom din försäljning.

Några av våra förmåner:

Förtroendetid
Utbildningspaket
Friskvård
Attraktiv lön och bonusmodell
Möjlighet till delägarskap
Konvent tillsammans med andra
kollegor

Vem är du?

Vi ser gärna att du har följande:
Minst 5 års
arbetslivserfarenhet av B2B-försäljning, affärsutveckling eller
projektledning
Svenska i tal och skrift
B-körkort
Meriterande:
Erfarenhet inom bemanning och
rekrytering eller konsultverksamhet
Relevant utbildning inom till
exempel B2B-försäljning
Genom att skapa möten mellan företag
och talanger sammanför Framtiden rätt person med rätt plats och därför söker vi
nu efter en kundansvarig säljare med ett stort intresse av att skapa
möjligheter för människor och driva affärer från start till mål.

Rekryteringsprocessen:

Vår rekryteringsprocess kommer bestå
av nedan steg:
•CV-granskning
•Kortare telefonintervju
•Personlighets- och logiktest
•Kompetensbaserad intervju
•Referenstagning
•Intervju med närmaste chef
•Träff med teamet
Om Framtiden
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås med varandra och samtidigt utvecklas. Här strävar vi alltid efter att bli vårt bästa jag genom utbildning, träning och ständig utveckling i våra roller.
För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt, därför tillämpar vi förtroendetid och flexibel arbetsplats. Vi har också väl tilltaget friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.
Välkommen med din ansökan!

Villkor:
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Lön: Fast månadslön + provision
Placering: Karlstad

Ansök nu

Manager Field Service

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Feb 27
Valmet´s services for board, pulp and paper mills help in the optimization of maintenance operations for maximum profitability and production efficiency. Our mission is to act as the preferred partner for our customers through Shared Journey Forward which is our way to serve our customers. Our service operations aim to develop production line performance throughout its life cycle.
We are looking for a manager to lead our Scandinavian Board and Tissue Field Service team as a part of Scandinavian Pulp and Paper Services Operations. As team manager, you lead team of ~20 professionals, driving the development of Scandinavia Board and Tissue Services Operations and Field Service growth
With your strong people management and communication skills, you’ll lead your team through a clear strategy to deliver business targets and goals. You have the foresight to plan for tomorrow, as well as the ability to focus the organization on executing today. A key deliverable of this role is to ensure that financial results and successful project execution will meet or exceed targeted levels.
In this role, you report to Director, EMEA Board and Tissue Services Operations and have a seat in EMEA Board and Tissue Services Operations leadership team. You’ll be based in Karlstad and have the willingness to travel within the EMEA area.
Requirements:
To be successful in this role, experience in managing service operations and project execution in pulp and paper business and/or process industry is a preference. You are a business and customer-oriented person with good leadership and negotiation skills. You know how to inspire others and you are not afraid to roll up your sleeves either.


Key requirements:
• Strong knowledge in managing service operations and project execution
• 5+ years’ experience in an international business environment
• 5+ years’ experience in working in matrix environment
• Great leadership and decision-making skills
• Commercial mindset and business acumen
• Applicable Bachelor´s or Master´s degree
• Availability and willingness to travel regularly
• Fluent Swedish and English language skills both written and verbal
We offer:
We offer you a challenging position in industry's leading board and paper technology supplier. This is your opportunity to go all in and put your expert knowledge and leadership skills on the line. At the same time, you will keep current about the latest technologies, industry trends and insights. You will also have a chance to work with international, major client projects and have a true business impact. We offer a challenging position in a global business environment with many opportunities for personal growth and development.
Additional information:
Interested in joining our winning team? Apply latest at 2023-03-23, selection takes place continuously.
For more information about the role, please contact Anssi Tuuri, EMEA Board and Tissue Services Operations, anssi.tuuri@valmet.com or +358 40 727 8046. For information about the recruitment process, please contact Elize Nilsson 076 108 97 69


When everything works together
?Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork. Join the team! www.valmet.com/careers

Ansök nu

Applikationsutvecklare inom Platina/W3D3 till Nexer

Backend-utvecklare
Läs mer Feb 27
På Nexer Information Management satsar vi stort, tillsammans med partners inom ärende- och informationshantering där vi vill leverera de bästa lösningarna på marknaden. Vi har höga ambitioner och behöver fler stjärnor till vårt fantastiska team. Har du erfarenhet av systemutveckling i plattformarna Platina eller W3D3? Då kan du vara nästa stjärna som vi söker!

Vi på Nexer Information Management är ett fantastisk team på närmare 20 kollegor som är utspridda på orterna Stockholm, Västerås och Karlstad. Vi besitter olika kompetenser och det som för oss samman är vårt starka teamanda samt ett driv att leverera bästa lösningar till våra kunder. För oss är det givet att vår nästa kollega är prestigelös, samarbetsvillig och att man delar uppfattningen om att man alltid kommer längst tillsammans. Om du håller med - då ska du verkligen söka!

Du kommer få möjligheten att arbeta med spännande kunder, följa deras verksamhet och vara med på deras informationsresa. Du kommer tillsammans med ditt team erbjuda det vassaste stödet I Sverige kring de plattformar som vi förvaltar åt våra kunder. Vi söker därför dig som brinner för såväl utveckling, förvaltning, gillar utmaningar och att bygga relationer.

Vårt mål inom enheten är att utgöra det bästa stödet för våra kunder i deras informationshantering och vi tittar kontinuerligt på de bästa och mest allsidiga verktygen som marknaden kan erbjuda. Vi har ett nära samarbete med våra partners Formpipe Software, M-Files och Artvise men har även med oss kunskaper från plattformar såsom OpenText Document Management (eDOCS DM) och Content Suite. Genom denna ständiga bevakning skaffar vi oss bred kompetens på marknaden för att kunna erbjuda våra kunder bäst lämpade lösningar utifrån deras behov.

Hur ser rollen ut?

I rollen som systemutvecklare inom informationshantering dvs. ärendehantering och dokumenthantering, kommer du att få varierande arbetsuppgifter där du har regelbunden kundkontakt och delar med dig av dina kunskaper till både kunder och kollegor.

Du kommer vara del av ett team som supportar och förvaltar kundernas Platina/W3D3 installationer bestående av tekniker, utvecklare, förvaltningsledare, produktspecialister, arkitekter och verksamhetsutvecklare som alla jobbar tight tillsammans för att skapa de bästa förutsättningar till våra kunder.

Du kommer att vara del av större projekt hos kunderna som tex uppgraderingar, införanden och andra större utvecklingsprojekt. Då vi förvaltar plattformar åt många kunder kommer din vardag att bestå av varierande uppgifter i både storlek, utformning och utmaning.

Vi tror starkt på självledarskap och alla medarbetare har stor frihet i att forma sitt arbetssätt utifrån uppsatta mål. Vår kultur genomsyras av transparens, samarbete, nyfikenhet och kunskapsspridning.

Vi har en stark teamkänsla med stor vilja att stötta och sprida sin kunskap där alla oavsett roll arbetar tight ihop och bidrar på sitt bästa sätt.

Hos oss får man vara bäst men också sämre, stöttning finns i form av kollegorna.

Vem är du?

Vi ser att du kan komplettera vårt team om du tycker om att arbeta med förvaltning och är nyfiken på utmaningarna som våra plattformar erbjuder. Du gillar att ta dig an nya utmaningar våra kunder står inför och att skapa dig en förståelse för deras behov. Du är inte rädd för att driva idéer till implementation. Att bygga relationer med dina kunder och kollegor är en självklarhet för dig och du motiveras av att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.


Du vill ständigt utvecklas och lära dig nya saker. Du bidrar i teamet med kunskapsutbyte för att du och teamet på Information Management fortsatt blir det vassa stödet för våra kunder!

Vi söker dig som har:


• Minst 2 års arbetslivserfarenhet av .NET-utveckling
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Erfarenhet och intresse av Platina eller W3D3 
• Kan, några dagar i veckan, pendla till våra fina kontor i antingen Stockholm, Västerås eller Karlstad 

 

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer får du gärna höra av dig till Veronica Khabarova på Veronica.khabarova@nexergroup.com. Vi hanterar ansökningar löpande, så vänta inte med att söka!

Ansök nu

Medfind AB söker läkare till mottagning i Värmland

Specialistläkare
Läs mer Feb 27
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en specialist inom ögonsjukdomar till ett uppdrag på mottagning i Karlstad.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-03-06 och pågår till 2023-12-31. Tjänstgöring som specialist inom ögonsjukdomar med sedvanliga uppgifter på mottagning.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Medfind AB söker läkare till mottagning i Värmland

Specialistläkare
Läs mer Feb 27
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en allmänspecialist till ett uppdrag på vårdcentral i Karlstad.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-05-29 och pågår till 2023-10-01. Tjänstgöring som allmänspecialist med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Medfind AB söker läkare till avdelning i Värmland

Specialistläkare
Läs mer Feb 27
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en specialist inom geriatrik till ett uppdrag på medicinavdelning i Karlstad.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-05-01 och pågår till 2023-06-04. Tjänstgöring som specialist inom geriatrik med sedvanliga uppgifter på medicinavdelning.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Sommarjobb Chaufför/Lager

Distributionsförare
Läs mer Feb 27
Vi på Lillängshamnens Fiskrökeri söker en chaufför för sommarperioden 2023!
Den vi söker kommer att dagligen få leverera våra omtyckta produkter till kunder i framför allt Karlstad, Värmland, Örebro. Även enstaka körningar mot Göteborg och andra delar av Mellansverige förekommer.
Vi söker dig som:
· Har ett städat yttre och kan representera företaget på ett bra sätt.
· Är trevlig och tillmötesgående gentemot våra kunder.
· Är noggrann och lösningsorienterad.
· Klarar av ett högt tempo, sommaren är högsäsong för oss.
· Är flexibel när det gäller förändringar under dagen.
· Har bra lokalkännedom i Värmland/Karlstad/Örebro/Göteborg


Kort beskrivning av jobbet:
Utkörning av kylda livsmedel mot våra butiks och restaurangkunder i stora delar av Värmland och Örebro. Skötsel av transportbilar och lättare lagerarbete.
KRAV:
· C,C1 Behörighet.
· YKB
· Tillgänglig hela perioden
(Undantag för kraven C,C1 behörighet och YKB kan göras vid rätt ansökning, då är kravet istället B-Körkort)
Arbetsperiod: V.24–32
Arbetstider: Vardagar, dagtid.
Skicka ansökan till Niclas@Lillangshamnens-fiskrokeri.se
Lön enligt kollektivavtal.
Möjlighet att jobba extra kommer finnas innan och efter Sommaren.

Ansök nu

Handledare Rusta och Matcha sommarvikariat i Karlstad.

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Feb 26
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter!

EnRival AB har idag ca 140 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen, och en av Sveriges ledande leverantörer av Jobbmatchning genom tjänsten Rusta och Matcha.

EnRival är en av Sveriges största leverantörer av Arbetsförmedlingens tjänst Kundval Rusta och Matcha. Vi har stort fokus på resultat och behöver nu förstärka.

Handledare KRoM sommarvikariat

Vi på EnRival brinner för att hjälpa människor växa, hitta jobb och stå på egna ben. Vi älskar resultat.

EnRival fortsätter växa i hög fart. Vi behöver nu förstärka upp med medarbetare över sommaren.
I rollen som handledare kommer du konkret bidra till individens utveckling, samtidigt som du får arbeta nära ditt lokala näringsliv.

Vi vill att du brinner för service, och för att inom ramen för våra processer coacha och stödja arbetssökande till ny sysselsättning. Vi uppskattar din säljande personlighet, och det är meriterande om man är flerspråkig.

Vi arbetar enligt en egen mycket strukturerad modell som definitivt har fokus på ny sysselsättning för våra kunder. Genom individuell och fokuserad coachning hjälper vi våra sökande att snabbt klarlägga nuläget samt skapa de underlag som krävs för en effektiv marknadsföring av individ och kompetens. Därefter jobbar vi 100 % för att finna de möjligheter som passar kunden – oavsett om det gäller jobb, utbildning eller andra möjligheter inom ramen för kundens framtida sysselsättning.

Vi ser positivt på sökande som har ambitionen att utvecklas inom företaget, men du måste uppfylla kriterierna för att få arbeta som handledare.

• Vi söker dig som har ett bra nätverk lokalt och regionalt inom näringslivet. Jobbmöjligheter och föreningskontakter har högsta prioritet!
• Du talar god svenska, Ytterligare språkkunskaper ses mycket positivt.
• Du är social och öppen för att knyta nya kontakter, med flexibilitet att hoppa in där och när det behövs.
• Du uppskattar teamwork, är strukturerad, initiativtagande och har en säljande personlighet.
• Du har en väl utvecklad förmåga att kommunicera rakt och tydligt, tycker om att utmana och se möjligheter, samt älskar att ge service och glädjas åt att hjälpa andra.
• Du har ett naturligt driv men är ödmjuk med en förmåga att skapa glädje och entusiasm runt omkring dig.
• Du jobbar effektivt och för individens bästa.
• Du har körkort och egen bil eller har möjlighet att pendla med kollektivtrafik då tjänsten kan vara fördelad på flera orter.

Du behöver även uppfylla ett av följande alternativ enligt krav som Arbetsförmedlingen har ställt:

Alternativ 1
Utbildning: Minst 180 högskolepoäng
Arbetslivserfarenhet: Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid.

Alternativ 2
Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.
Arbetslivserfarenhet: Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter.
- Arbetsledning med personalansvar
- Rekrytering
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och gruppsykologi
- Karriärvägledning.

Digital kompetens är viktig, och vi ser gärna att du är bekväm med att hålla online-möten med video.
Tidigare arbete med matchning el motsvarande är positivt.

Tjänsten är ett sommarvikariat, kombination med annan sysselsättning ses positivt.
Tjänstegrad ca 50% - 100%.
Tillträde enl ö.k., intervjuer kommer ske löpande.

Mer information och ansökan
Du söker genom att gå in på www.enrival.se och klicka på ”Lediga Jobb”.
Ansökningar behandlas löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Frågor om tjänsten
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringsansvarig erla@enrival.se via mail erla@enrival.se

Ansök nu

Vill du jobba hos oss under sommaren!

Personlig assistent
Läs mer Feb 26
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker personliga assistenter till en glad kille på 17 år bosatt på Hammarö. Vi söker dig som är 25 år och uppåt med erfarenhet inom personlig assistans. Du ska kunna arbeta på ett strukturerat arbetssätt och det är av vikt att följa aktuella rutiner. Har du erfarenhet av arbete med personer med autism är det meriterande. 

Som person ska du vara ansvarsfull, lugn och trygg. Då struktur i arbetet är av vikt söker vi dig som är plikttrogen och har hög arbetsmoral. 

Vi ser även att du har en god kondition och tycker om aktiviteter. Stimulans och aktiviteter är en del av det dagliga arbetet där du som assistent ska kunna bidra till att killen får möjlighet att ta del av samhället och utvecklas. 

Inskolning kommer att börja omgående för den som blir erbjuden tjänsten. Stora möjligheter till fortsatt anställning på schema finns. 

Arbetstider är varierande med både förmiddag/eftermiddag/kvällspass med sovande jour mellan kl. 00.00 - 07.00.  

I rollen ingår det att hjälpa till med:
 
 
Kommunikation
Planera och följa med på aktiviteter promenader
(ex. åka båt, bada i pool, gå på stan, besöka mariebergsskogen) 
Social träning
Av- och påklädnad
Personlig hygien
Viss matlagning
Viss städning och tvätt
 
Du måste:
 
Ha körkort
Vara rökfri
Ha god kunskap i det svenska språket

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget.
blankett finner du här: Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)

Ansök nu

Dagproducent till P4 Värmland

Journalist/Reporter
Läs mer Feb 25
Vi söker en erfaren arbetsledare med hög publicistisk kompetens, digitalt driv och stort utvecklingsfokus som tillsammans med redaktionen skapar de bästa förutsättningarna för vardagsnära originaljournalistik och nyhetsuppdaterande flödesradio – med ljudet i fokus.

Du har fokus på nyheter och aktualiteter samt förstår hur viktig Sveriges Radio är i folks vardag. Du värnar om den lokala journalistiken och vet hur det digitala medielandskapet fungerar.

Som Dagproducent hos oss leder du med hög energinivå redaktionens arbete att i dagen göra den bästa och snabbaste journalistiken. Du förstår vad vår publik vill ha och vad som lockar till lyssning i såväl den linjära radion som digitalt.

Du kommer till en kreativ, kompetent och mycket engagerad redaktion med stort digitalt fokus. Tillsammans med dem skapar du snabb, initierad och fördjupande journalistik med hög nyhetspuls.

Här pratar vi hela tiden om den vassaste påan, den mest spännande rubriken, det perfekta ljudet och vilka som är de bästa gästerna.

Vi är en framgångsrik kanal. P4 Värmlands nyheter uppmärksammas ofta i hela landet och vår journalistik når hela Sverige.

För att trivas som Dagproducent hos oss vet vi att du älskar nyheter och aktualiteter, vill vara först med det senaste, tycker att bråttom är roligt och gillar att utveckla din och vår journalistik. Du ingår också i kanalens ledningsgrupp.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser gärna att våra medarbetare har erfarenheter och kontaktnät från olika delar av samhällslivet och arbetsmarknaden.

P4 Värmland är en av Sveriges Radios 26 lokala kanaler och redaktionens mål är tillsammans med publiken göra berörande journalistik. Med ljudet i fokus bemästrar vi såväl skarpa nyhetslägen som fördjupning och starka personliga berättelser.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

• Journalistutbildning eller motsvarande kunskaper
• Erfarenhet av att jobba med nyheter
• B-körkort för manuell bil
• Arbetsledarerfarenhet

Mer om Sveriges Radio
Vi är den reklamfria radion, finansierad av public service-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Läs gärna mer om Sveriges Radios värdegrund och vision här.

Mer information om kanalen och vårt utbud finns på www.sverigesradio.se/varmland

Anställning
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Karlstad.

Ansökan och kontaktuppgifter
Vänta inte med att skicka in din ansökan, dock senast 17 mars. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Frågor om tjänsten kontakta kanalchef Ola Finell, ola.finell@sr.se
För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Marianne Jansson, marianne.jansson@sr.se
Fackliga frågor besvaras av: SJF och Unionen nås via Sveriges Radios växel 08-784 50 00. SACO nås via saco@sverigesradio.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Tandhygienist ,Alphadental ,Karlstad

Tandhygienist
Läs mer Feb 25
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Alphadental
Kliniken ligger centralt i Karlstad och består av fyra behandlingsrum med modern utrustning .
Här arbetar två tandläkare med två tandsköterskor och två tandhygienister .

Arbetsuppgifter
Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande arbetsuppgifter som parodbehanlingar och förebyggande tandvård .Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den med dig .

Övrig information
Hör gärna av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar .
Vi rekryterar löpande och tjänsten ska tillsättas enligt överenskommelse .
Arbetstid per vecka kan diskuteras .

Kvalifikationer
Du är legitimerad tandhygienist och har några års erfarenhet från yrket .

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad ,trevlig och noggrann .Du har en god social förmåga och lägger stort focus på bästa omhändertagandet av våra patienter .

Ansök nu

Flexible Homebased Work - Swedish Speaking Linguist

Lingvist
Läs mer Feb 25
**We are seeking individuals who are looking for an exciting work-from-home opportunity! **
Become a Contributor to Appen's Linguistic project!
What is linguistics?
Linguistics is the scientific study of human language. It is called a scientific study because it entails a comprehensive, systematic, objective, and precise analysis of all aspects of language, particularly its nature and structure.
At Appen, our team’s mission is to deliver the best data solutions and expertise to developers of AI for communication, driven by our passion for innovation and our love of languages.
Various tasks with engaging purposes
Short-term commitment

Label audio data sets according to the language spoken, participants' accents & audio quality.
Requirements:
Strong written and spoken comprehension skills in English
Fluent Swedish speaker residing in Sweden

Join our team and become a part of our pool!
** _When you work on our projects, you are helping develop responsible, unbiased AI._ **
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Feb 25
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Extraarbete som varuplockare - Karlstad

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Feb 24
Vi söker efter dig som vill arbeta hos på Lexman som varuplockare .

Som varuplockare hos oss ska du till en välkänd leverantör stötta dom med att sköta om deras hyllor och produkter i ett antal butiker varje helg.

Förutom varuplock ska du finnas till hands om frågor kring produkterna dyker upp.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som varuplockare kommer att vara:

- Varupåfyllnad
- Beställningar
- Skylt och etikett-vård
- Bygga exponeringar och kampanjer
- Rengöring av exponeringar


Arbetet är aktivt då du kommer att stå och gå under hela arbetspasset.

Krav för att söka tjänsten. Körkort och tillgång till egen bil. Mil och restidsersättning ingår.

Vi söker dig som trivs med ett aktivt arbete där du ständigt är i rörelse. För tjänsten behöver du kunna kombinera ett högt tempo med stor noggrannhet då datumkontroll och hygien är ett viktigt moment i arbetet.

Lexman är ledande inom sin bransch, Engagemang, erfarenhet och kvalité är vad vi står för.

Det kommer genomlysa vår rekryteringsprocess, att alltid leverera våra tjänster i rätt tid, till rätt kompetens och med rätt erfarenhet.

För att trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Arbetsplatsintroduktion, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska svenska språket.

Vi gör en granskning i belastningsregistret för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Erfarenhet/Kompetens krav

- Butiksarbete från Detalj/dagligvaruhandeln.
- Körkort och tillgång till egen bil


- För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.

- Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.

Om oss

Vi tror på engagemanget, stoltheten och kunskapen hos dig som medarbetare. Vi tror på din inneboende positiva kraft och förmåga och vi vill hjälpa dig att kunna leva upp till det. Du har massor med möjligheter och vi vill vara en del i din utveckling. Om du saknar erfarenhet så utbildar vi dig inom dina uppdrag för oss. Lexman är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. (http://www.storesupport.se/)

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer genomförs löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.

Välkommen att söka!

Vi tror på engagemanget, stoltheten och kunskapen hos dig som medarbetare. Vi tror på din inneboende positiva kraft och förmåga och vi vill hjälpa dig att kunna leva upp till det. Du har massor med möjligheter och vi vill vara en del i din utveckling. Om du saknar erfarenhet så utbildar vi dig inom dina uppdrag för oss.

Fördelar med att jobba som konsult hos LeXman:

- Du kan påverka din situation
- Bestämma din egen tid

Ansök nu

Gruppchef inom lyfttenik och travers till Dematek

Administrativ chef
Läs mer Feb 24
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dematek.

Om företaget:

Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftredskap och lyftanordningar. Med allt från små kättingtelfrar, lättlastsystem och svängkranar till stora traverser & traverskranar. Dematek utvecklar, säljer, servar och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Till företagets hjälp har de inte bara tillgång till världens största urval av lyftutrustning genom bland annat Demag Cranes & Components, Nordgreif och Brunnhuber.

Trots en snart 100-årig historia är deras nyfikenhet på nya lösningar inom lyfttekniken större än någonsin. Till deras hjälp har de inte bara tillgång till världens största urval av lyftutrustning, deras vision är att deras konstruktörer, ingenjörer, utbildare och över 100 servicetekniker ser till att ta lyfttekniken till en högre nivå.

Kontor finns i bland annat Västerås och Karlstad och du hör till ett av dessa kontor.

Arbetsuppgifter:

Som servicegruppchef hos Dematek har du ansvar för en grupp tekniker på ca 20 personer som på daglig basis är ute hos kund och utför tekniska arbeten. Du har kontakt med kunder och medarbetare, leder det dagliga arbetet och ser till att dina medarbetare har en god arbetsmiljö. Då Demateks kunder och därmed även de anställda är utspridda över ett större område inom Värmland och Västmanland har du mycket kontakt över telefon med teknikerna samtidigt som du har god förståelse för platserna de arbetar på.

Du har ett direkt säljansvar gentemot kunder och ansvarar således för avtal för till exempel ombyggnader och entreprenader. I dialog med övriga chefer och med teknikerna ansvarar du för att schemalägga och fördela servicearbetet på teknikerna i ditt område.

Du har administrativt chefsansvar och har därmed ansvar för såväl rekrytering, lönesättning, medarbetarsamtal och att de anställda har rätt verktyg och utbildning samt arbetar säkert och med god arbetsmiljö.

Exempel på uppgifter:
•Projektledning
•Personalansvar för direkt underställd personal
•Ansvar för beläggning, arbetsplanering, fördelning och ledning av servicearbetet
•Säkerställa att underställd personal har erforderlig skyddsutrustning samt att de har kunskap om hur den ska användas
•Delta i gruppens budgetarbete
•Vid behov utföra service, reparationer och montering av företagets produkter
•Lokalt ansvar för arbetsmiljö-, kvalitets- och miljöuppgifter enligt särskild delegering

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

•Gymnasieingenjör, alternativt längre tids praktisk erfarenhet inom till exempel bygg/teknik/industri
• Ledarskapsutbildning inom eller utom ramen för arbetet
•Några års erfarenhet av ledarskap och av att hantera en större grupp anställda
• Entreprenöriell och nytänkande med affärsfokus
•B-körkort
•Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av en ledarskapsroll och av att leda en större grupp. Du är trygg och lugn i ditt ledarskaå och har via din erfarenhet tillskansat dig erfarenheter inom såväl personalledning som administrativ kunskap inom personalansvar. Du har genom tidigare erfarenheter lärt dig om andra och om dig själv - och har genom detta goda ledaregenskaper. Du är en person som enkelt skapar nya relationer, såväl med kunder som med medarbetare. Du är en handlingsinställd och modig person, som tar tag i saker på ett självgående sätt och inte räds en utmaning!

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västerås eller Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bolånespecialist till SBAB

Ekonomikontorist
Läs mer Feb 24
Bank- & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens skapar stora möjligheter för oss. SBAB växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

Hallå!

• Låter frågor om boende och boendeekonomi intressant? Då ska du bli Bolånespecialist.
• Din kunskap gör skillnad och du ansvarar för att utveckla dig själv och vår affär varje dag.
• Med kunden i fokus arbetar du målinriktat för att erbjuda Sveriges bästa bolån.

Är du redo för något intressant? På SBAB jobbar vi värderingsdrivet. Wow! Hoppas vi att du tänker, men vi förstår om det inte känns som något nytt eller om ordet inte väcker det intresse som vi vill.

Men våra värderingar är viktiga för oss på riktigt! De handlar om att jobba smart med fart, ta ansvar hela vägen, vara stolta proffs och att lyckas tillsammans. Faktum är att värderingarna hjälper oss att fatta kloka beslut – och vi vill att du gör detsamma hos oss. De hjälper dig i rätt riktning, stöttar att ta egna initiativ, ha roligt tillsammans, jobba ihop och bidra till att våra kunder får en bättre boendeekonomi. Fortfarande intresserad? Välkommen!

Att jobba som Bolånespecialist

Som Bolånespecialist drivs du av att göra skillnad i dina kundmöten, med telefonen som främsta arbetsredskap hjälper du kunden att välja SBAB. Du tar ansvar hela vägen och arbetar självständigt för att nå dina personliga, gruppens och SBAB:s mål, så vi tillsammans når vår vision. Varje bolåneaffär består av olika delar och alla kunder är unika, vilket gör din vardag varierad och du utvecklar ständigt din kompetens.

När du börjar hos oss kommer du tillsammans med dina blivande kollegor, utbildas för att ha rätt förutsättningar att lyckas och utvecklas i ditt nya jobb som Bolånespecialist, oavsett vilken bakgrund du har. Utbildningen varvar teori med jobb i ett av våra kundteam, för att ge dig kunskaper inom bolån i SBAB. Första steget är att du blir Swedsec-licensierad för Bolån, därefter utvecklar du kontinuerligt dina kunskaper i våra arbetssätt och system med målsättningen att bli specialist inom området.

Det är förstås redan nu en fördel om du har erfarenhet från bank-, finans-, försäkrings- eller fastighetsbranschen, men inte ett måste. En universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet från försäljning och service, i kombination med ekonomiskt/administrativt arbete, är också en bra grund. Du är bra på svenska och engelska. Behärskar du ytterligare språk är det en merit.

Har du check på allt?

• Målinriktad
• Kundfokuserad
• Uthållig
• Ansvarstagande
• Lagspelare
• EJ Bakåtsträvande

Har du frågor om jobbet som Bolånespecialist kontakta Sofia Graflund eller Lovisa Wallin. De ser fram emot att träffa dig så snart som möjligt och bokar intervjuer löpande - så vänta inte med din ansökan. Efter den 5 mars 2023 är det för sent!

Sofia Graflund: 070 - 423 34 23 alt sofia.graflund@qtym.se

Lovisa Wallin: 072 - 085 32 92 alt lovisa.wallin@qtym.se

Du ansöker till tjänsten via SBAB:s hemsida här.

Ansök nu

Operativ analytiker

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Feb 24
Myndigheten för psykologiskt försvar värnar det öppna och demokratiska samhället och den fria åsiktsbildningen genom att identifiera, analysera och bemöta otillbörlig informationspåverkan och annan vilseledande information som riktas mot Sverige eller svenska intressen. 
Myndigheten leds av en generaldirektör och har drygt 50 anställda.

Huvudkontoret finns i Karlstad, men myndigheten har även kontor i Solna.

Den operativa avdelningen ansvarar för att identifiera, analysera och lämna stöd i bemötandet av otillbörlig informationspåverkan som riktas mot Sverige. Vi söker nu en operativ analytiker med inriktning mot ideologiskt motiverade utländska aktörer till avdelningen med placering i Karlstad eller Solna.

Arbetsuppgifter
Som operativ analytiker med fokus på ideologiskt motiverade utländska aktörer, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå i inhämtning och bearbetning av information från öppna källor till stöd för myndighetens operativa analys. Arbetet ställer krav på att du har förmåga att snabbt skapa en överblick över stora informationsmängder, du ska kunna identifiera och extrahera information som är viktig utifrån myndighetens mandat, grundbearbeta informationen och delge mottagare såväl inom som utanför myndigheten.

Utöver detta innefattar arbetet även strukturerad kartläggning av utländsk informationspåverkansinfrastruktur, samt att delta i det gemensamma arbetet med utveckling av tekniska system och gemensamma arbetsmetoder. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- Relevant akademisk examen inom samhällsvetenskap eller humaniora eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig.
- Goda kunskaper om Mellanöstern, dynamiken i regionen och transnationella rörelser.
- God förmåga att manuellt eller tekniskt strukturera och dokumentera stora mängder information på ett sätt som gör den överskådlig och användbar i myndighetens operativa analys.
- Mycket goda kunskaper i arabiska, och god skriftlig framställning på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har:

- Kunskaper i andra språk från regionen än arabiska.
- Erfarenhet från arbete i en operativ verksamhet inom totalförsvaret eller liknande miljö.
- Erfarenhet från arbete med informationspåverkan mot Sverige eller andra västländer.
- Förståelse för digitala ekosystem, håller dig uppdaterad om trender i sociala medier, samt har förmåga att söka och hitta innehåll i den digitala informationsmiljön.

Personliga egenskaper
Vi söker sig som är strukturerad, kan hantera många saker parallellt och upprätthålla kvalitet i produktionen även under stundtals högt tempo. I rollen som operativ analytiker är det viktigt att du är uthållig, säkerhetsmedveten och trivs med att tillbringa en stor del av din arbetstid i den digitala miljön. 

Stor vikt kommer att läggas vi personlig lämplighet.

Om anställningen
Anställningen är tillsvidare på heltid och kan komma att inledas med provanställning. Vänligen notera att arbetsprov och språktest kommer att genomföras.

Anställningen är placerad i Karlstad eller Solna. I arbetet ingår beredskapstjänstgöring.

Vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Myndigheten är en del av Sveriges totalförsvar och tjänsten medför därför krigsplacering.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Interim Researcher to Karlstad Research Center

Skogsbruksforskare
Läs mer Feb 24
Do you have experience of analytical chemistry work and specifically of GC-MS? We are now looking for an Interim Researcher to work with purity and product safety towards our innovation projects and production. Come help us replace non-renewable materials with renewable solutions.
Career for a better climate. Every day.??
?We are now looking for an Interim Researcher to join our Product Safety and Purity team. As a Researcher you have various of tasks and will be responsible for the entire process. You will support the development of new materials as well as supporting our production units. As a member of the Product Safety and Purity team you will be providing services to customers with a special focus on chemical purity and product safety. You will be responsible for maintaining and developing the instrumental analyses and experimental methodology for critical product requirements, assessing test results, and communicating with stakeholders.
Your location will be in Karlstad at our Research Center and you will be working in Packaging Materials Division. You will report to Manager Product Safety and Purity. ?
Who are we looking for???
?We are looking for a person, who have very good experience of analytical chemical work and specifically of GC-MS. Your proficiency is based on a master’s degree in chemistry or analytical chemistry. You have excellent skills in English, the ability to act independently and with good own initiative and accuracy. You have good analytical skills and ability to collaborate in project work with colleagues within and outside Stora Enso's research organization. Experience from the forest industry is an asset, but not a requirement for this position.
What we offer??
?By joining us, you will be part of our diverse working culture supporting you to explore new perspectives and develop professionally. You will contribute towards a more sustainable world, as we believe that anything made from fossil-based materials today can be made from a tree tomorrow. To keep you going safely, we support your physical and mental wellbeing. This role offers a good opportunity to further develop your skills and network while working with key stakeholders within the area of product safety and purity.
How can you apply for this role?
You can only submit your application to us by using our recruitment tool. As we are assessing our candidates on an ongoing basis, we hope to hear from you as soon as possible but latest by March 10.
Depending on the role, we might invite you to a video interview and/or aptitude tests. Also, our recruitment process could include pre-employment actions such as background, reference and health checks as well as a drug test. If you would like to learn more about our recruitment process, please visit our career website.???
If you have any questions, please do not hesitate to contact our Talent Acquisition Partner Matilda Bernthson, Matilda.bernthson@storaenso.com. She is happy to help you!??
Welcome to work in the renewable materials company!?
Part of the global bioeconomy, Stora Enso is a leading provider of renewable products in packaging, biomaterials, wooden construction and paper, and one of the largest private forest owners in the world. We believe that everything that is made from fossil-based materials today can be made from a tree tomorrow. We employ approximately 22,000 people.
We believe diversity strengthens our competitiveness and contributes to better decision-making. Diverse working teams help us to explore different perspectives and challenge our way of thinking. We work actively to increase diversity in the workplace and welcome applicants from diverse backgrounds. Stora Enso is an equal opportunity employer and follows non-discriminatory practices.?
See our film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t?
Find out more about Life at Stora Enso

Ansök nu

Socialsekreterare till Nätverksenheten

Socialsekreterare
Läs mer Feb 24
Beskrivning
Familjeavdelningen utvecklar barnavården i Karlstad.

Vi arbetar med familjer med barn och unga (0-18 år). Vi har en tillsvidaretjänst och en visstid.Arbetsuppgifter

Vi söker därför socialsekreterare till familjeavdelningens Nätverksenhet. Det är nu en tillsvidare- och en visstidsanställning som ska tillsättas. Vi arbetar enligt metoden Signs of Safety och enheten arbetar med säkerhetsplanering, placeringsnära ärenden samt med nätverksarbete. Familjebehandlare och socialsekreterare arbetar i team. I gruppen finns kompetenta kollegor med lång erfarenhet av både familjebehandling, myndighetsutövning samt av säkerhetsplanering. Vi har även en nära samverkan med polis i gruppen där två tjänster är riktade till denna samverkan och ansvarar för sociala insatsgrupper. Några av våra familjebehandlare är riktade till samverkan med skolverksamheten Helix. En del av vår nya satsning är att än mer arbeta med ungdomar i en begynnande kriminalitet som riskerar att befästa ett kriminellt beteende. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring vid behov. 

 

Vi värdesätter erfarenhet av nätverksarbete och av att leda möten, flexibilitet, samarbetsförmåga, vana av att arbeta i hemmiljö, erfarenhet av signs of safety, BBIC samt kunskap om lagstiftning framförallt avseende SoL samt LVU. Arbetet på nätverksenheten är utmanande och lärorikt och du kommer ha ett nära stöd av ärendehandledare, kollegor samt av enhetschef.

 

Kvalifikationer
För att kunna söka tjänsten ska du ha en socionomexamen. Erfarenhet av myndighetsutövning, gärna av barnavård. Mer omfattande grundutbildning i nätverksarbete samt av signs of safety är meriterande. Du som söker ska vara öppen för att arbeta i en tillvaro där man hela tiden kan behöva omprioritera arbetet utifrån växlande förutsättningar. Arbetet ställer höga krav på förmåga till samarbete. Förutom kompetens och erfarenhet kommer särskilt beaktande göras för att komplettera gruppen utifrån personliga egenskaper. B-körkort, manuell växellåda är ett krav. Den som rekryteras kommer få lämna utdrag från polisregistret.

Vi kan påbörja intervjuer under ansökningstiden.

 
Om Karlstads kommun

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Vi söker en erfaren plastreparatör/lacktekniker!

Fordonslackerare
Läs mer Feb 24
Är Du intresserad av att färdigställa inför lackering och laga plast?! Just nu söker vi dig som har yrkesutbildning och/eller flera års yrkeserfarenhet inom billackering med kunskaper i plast.

Främst som förbehandlare och/eller plastreparatör. Utbildning i plastreparationsteknik är meriterande men inget krav. Erfarenhet av planeringssystemet CabPlan är ett plus.

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda. Vi läger stor vikt vid att du självständigt skall kunna läsa och ta till dig skrivna instruktioner.

Vi söker dig som tycker det är inspirerande och roligt att arbeta tillsammans i team. Har bra känsla för kvalité på utfört arbete när man lämnar över till en kollega eller till kunden i sista hand. Du bör ha kunskaper, och kompetens, att självständigt utföra slipning, plastreparation och grundning. Fordonsteknisk utbildning är en stor merit men inget krav, erfarenhet väger tungt.

Vi önskar att du är:
Öppen Positiv Lyhörd Tekniskt intresserad Strukturerad Stresstålig Ansvarstagande Lösningsorienterad

Vi önskar att du har:
Övergripande branschkännedom God samarbetes- och samordningsförmåga Erfarenhet inom billackeringsteknik och plastreparation God datorvana för dagligt bruk. Goda kunskaper i svenska tal och skrift

Tjänstens placering är på Helmias Skadecenter i Karlstad

Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet.

Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet.

Helmia finns på sex orter i Värmland Arvika, Karlstad, Sunne, Torsby, Filipstad och Karlskoga och är återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia.

Helmia är en trygg arbetsplats och du får jobba med en engagerad arbetsgrupp i en verksamhet med bra rutiner och processer för att dagen ska flyta på så bra som möjligt

Helmia Skadecenter finns på fyra orter Sunne, Karlstad, Filipstad och Karlskoga. Våra Skadecenter är prisbelönta av MRF och har vunnit flertalet utmärkelser. Vi jobbar tätt med många ledande företag i branschen och är ofta delaktiga i pilotprojekt för processer och system rörande skadeverksamheten.

Ansök nu

Cloetta söker godisplockare som extra vid behov till Karlstad m.o

Butikskonsulent
Läs mer Feb 24
Vad kan vi erbjuda dig?
Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och positiva möten? Vill du ha ett fritt och självständigt arbete?
Dina framtida arbetsuppgifter
Du ser till att lösvikts- och naturgodis avdelningar är välfyllt och ser säljande ut i butik. Man utför löpande rengörings rutiner och att göra beställningar ingår också i arbetsuppgifterna. Det är ett aktivt arbete där dagarna går fort. Du kommer att arbeta med att fylla på produkter som du hämtar på butikens lager. Du representerar Cloetta när du är ute i butik både för butikens personal och deras kunder.
Vem är du?
Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med butikerna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Arbetet sker i butiksmiljö och är fysiskt. Det krävs effektivitet, ordningssinne, styrka och förmåga att planera, ta eget ansvar och att kunna arbeta självständigt. Samtidigt måste du vara flexibel och ha förmåga att lösa uppgifter med kort varsel. Hos oss får du utbildning och förutsättningar för att lyckas.
Har du tidigare erfarenhet mot dagligvaruhandeln eller har jobbat i butik är detta ett plus.


Körkort (B) och tillgång till egen bil är ett krav.
Anställningsvillkor
Deltidsanställning/ Extra personal vid toppar och andra behov. Du kanske studerar eller jobbar deltid med något annat och har möjlighet att jobba extra timmar hos oss.
Detaljhandelsavtalet mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund tillämpas.
Arbetet är vanligen förlagt till vardagar men även helgarbete kan förekomma. Vid högsäsong kan arbetstiderna komma att utökas då efterfrågan på våra produkter är som störst.
Ansökan
Vill du också jobba i ett företag med stolta medarbetare med lång erfarenhet? Skicka då in din ansökan senast den 13 mars 2023.
Vi jobbar med löpande urval så ansök gärna direkt. Frågor besvaras av Teamledare Therese Sagstedt. Tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan!
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. I Cloettas förvärv av Candyking 2017 ingick även Pickalot, ett plockbolag som sedan starten 2007 varit experter på pick & mix-hantering. Pickalot är idag Cloettas egna plockbolag som utför uppdrag för varumärkena CandyKing, Parrots samt Cloettas egna koncept inom pick & mix. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på: http://www.cloetta.se och http://www.cloetta.com

Ansök nu

.Net/C#-utvecklare till företag i Karlstad

GIS-utvecklare
Läs mer Feb 24
Vill du vara med och göra skillnad på riktigt? Här ges du möjligheten att få koda i uppdrag som utvecklar både samhället och dig själv. Har du erfarenhet av att arbeta med .net och c# så tveka inte – Sök redan idag!


Om rollen:
Här kommer du ingå i ett team som alltid arbetar utifrån uppdragets natur och kundens mål. Du kommer ingå i ett stöttande team där dina kompetenser och styrkor väl tas hand om.
Målsättningen är att du ska kunna påverka vilket uppdrag du arbetar i och därmed arbeta med många olika tekniker, språk och ramverk. Detta med stöd från kompetenta kollegor som kommer stötta dig i tjänsten för att du ska fortsätta utvecklas. Du kommer i rollen att ges stora möjligheter att styra och planera dina dagar.

I det närmaste teamet kommer du arbeta tillsammans med andra utvecklare, GIS-utvecklare, geodataexperter, BIM:are och IT-projektledare.


Om dig
Du har troligtvis en högskole- eller universitetsexamen inom relevant område såsom systemutveckling, datateknik eller liknande. Vi ser gärna att du har minst ett års relevant arbetslivserfarenhet! Du behärskar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. Har du dessutom kunskaper inom GIS och geodata är detta meriterande.

Exempel på tekniker som förekommer i vår vardag och som vi hoppas att du har erfarenhet av (någon eller flera av dem) är:

• C# .NET
• Databaser / -server
• Javascript, React, HTML, CSS, LESS / SASS
• AngularOm Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.


Rekryteringsprocess
Telefonintervju (Framtiden)
Intervju (Framtiden)
Intervju (Kund)
Kodtest (Kund)


Villkor
Start omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Mån-fre 08.00-17.00. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Digitaliseringscoach

IT-strateg
Läs mer Feb 24
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

Beskrivning
Ditt huvuduppdrag som digitaliseringscoach blir att hjälpa Länsstyrelsens medarbetare så att de blir förberedda för nästa steg i utvecklingen mot ett mer digitalt arbetssätt.

Du kommer att vara placerad på avdelningen för verksamhetsstöd och funktionen service men kommer att ha ett nära samarbete med Länsstyrelsernas gemensamma IT-avdelning. Arbetsuppgifter
I din roll som coach kommer du kartlägga våra medarbetares behov av stöd. Du jobbar sedan systematiskt med att stötta enskilt eller i grupp i användning av ny teknik för till exempel digitala och hybrida möten och samarbeten. Du utbildar i effektivare användning av digitala kontorsstöd och samverkansverktyg med syfte att skapa personlig effektivitet i arbetet. Du är ett bollplank till enheterna när de utvecklar sina arbetssätt. Du bidrar till att ta fram eller utveckla befintliga användarhandledningar och lathundar för de verktyg som används på Länsstyrelsen. Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- har minst gymnasieutbildning med relevant inriktning som exempelvis IT, teknik, kommunikation eller pedagogik,
- har goda kunskaper och erfarenhet av att utbilda den enskilda användaren i digitala arbetssätt och användning av digitala verktyg,
- god kunskap i Microsofts kontorsapplikationer och samverkansverktyg inom Office samt 
uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. 


För att vara framgångsrik i denna roll är du en pedagog som skapar dialog, utveckling och lärande. Du är strukturerad, tålmodig, drivande och gillar att ge god service. Vi förutsätter att du har en stark laganda men att du också kan arbeta och driva frågor självständigt. Din drivkraft är att kommunicera med människor och du har en stor passion för att utforska hur tekniken kan skapa förutsättningar för ett förändrat arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Villkor
Tjänsten som digitaliseringscoach är en tidsbegränsad anställning på 9-12 månader.

För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.

o Demokrati

o Legalitet

o Objektivitet, saklighet och likabehandling

o Fri åsiktsbildning

o Respekt för alla människors lika värde

o Effektivitet och serviceVi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/varmland/personuppgifter

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten.

Ansök nu

CNC-operatör till Aston Harald

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Feb 24
I stolt samarbete med Aston Harald i Kristinehamn söker vi duktiga CNC-operatörer. Aston Harald är en framträdande aktör inom verkstadsindustrin. Ta chansen att komma in på ett riktigt spännande företag och vara en del av deras tillväxtresa. Sök redan idag då arbetar med löpande urval. 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Aston Harald flera CNC-operatörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Aston Harald under 6 månader. Intentionen är att du efter dessa 6 månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

• Kompetensutveckling
• Fantastiska kollegor
• Möjlighet att göra karriär inom företaget

Arbetsuppgifter
Meriterande för denna rollen är att du antingen har arbetat med mätning och har förståelse för ritläsning. 

Som CNC-operatör jobbar du med bland annat: 

• Svarvning, både karusell och horisontell
• Operatörsunderhåll
• Fräs och Flerop
• Lyfta, ställa, rikta, bearbeta och kvalitetssäkra tunga komponenter

Vi söker dig som
Ska du passa in hos Aston Harald behöver du vara driven, nyfiken och lösningsorienterad. Du har stor vinning om du har med dig antingen en närliggande utbildning som t ex verkstadsinriktad gymnasieutbildning. Alternativt relevant arbetslivserfarenhet.

Övriga krav

• Har möjlighet att arbeta 2-skift
• Behärskar svenska alternativt engelska 

Det är även meriterande om du har följande: 

• Truckkort
• Traverskort
• B-körkort

START: Omgående/Efter överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kristinehamn
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Direktsäljande Chaufför med C-kort samt YKB, Vikariat

Distributionsförare
Läs mer Feb 24
Vi söker en direktsäljande chaufför med C-körkort och YKB för distribution av varumärken som GB-glass, Ben & Jerrys, RedBull, Vitaminwell, Coca-cola m. fl.
Som direktsäljare ansvarar du för den daglig distribution av varor till våra kunder.
Vi levererar till hela Värmland och utgår från vårt lager på Örsholmen.
Du bör brinna för service, sälj och möten med människor. Du behöver gilla högt tempo, ha förmågan att växla upp när det krävs och vara flexibel.
Är du dessutom en tävlingsmänniska är det här ett riktigt passande jobb för dig.
Tidigare erfarenhet av dagligvaruhandel och butiksplock är meriterande.
C-kort samt YKB är ett krav.
Tjänsten är heltid med grundlön samt provision.
Dagtid, måndag-fredag.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Ansök nu

Recruiter with sales background wanted!

Account manager
Läs mer Feb 24
Workwide Group works with recruitment and marketing of jobs abroad. In this role, you match jobseekers with many of the highest-ranked employers such as Netflix, Rituals, Expedia, and TikTok.
This role is suitable for you who love to be challenged and want to work in an international business environment with great opportunities to influence your development. At Workwide Group, we have all the knowledge and all the resources needed for you to be able to achieve your goals, you decide for yourself how far you want to reach!


Our work culture
We are fast-paced, ambitious, technology-driven, and familiar. As we are a small company, everyone contributes together to the development and knowledge required for us to achieve our goals. If you are goal- and business-driven, thirsty for knowledge, and want to develop as well as contribute to the development of others, then you should apply for a job with us.


About the job
As a recruiter, you have the overall responsibility for our candidates getting jobs with our clients. The daily work mainly consists of contact via LinkedIn, and our database as well as screening of incoming applications and conducting interviews. To do this efficiently and successfully, you must have high digital skills. The work also includes collaboration with customers and our sales team. The most central areas of responsibility are:
• Recruitment of candidates for your customers' international job opportunities
• To place candidates against monthly goals
• Provide excellent candidate and client experiences


Requirements
• Excellent knowledge of English
• Experience in telephone-based sales- or recruitment with performance-based salary conditions
• Accustomed to working with digital tools


Meritorious
• Fluency in other languages such as German, Dutch, French, or one of the Nordic languages
• Previous experience as a recruiter and/or service profession
• University degree - preferably in communication, business administration, or sales
• Has lived, studied, and/or worked abroad


We offer
• A flexible and developing workplace with competent and helpful colleagues from all over Europe
• Base salary, and commission
• A thorough introduction and industry training
• Work from home one day a week
• Modern and newly renovated office in the heart of Karlstad
• Social events (dinners, table tennis tournaments, after-work activities, etc.)
• An individual development project is offered to all employees (5 hours/week)
• Career development program
• Wellness
• Life insurance


Apply today if you want to be part of a small and promising company going into scale-up mode! Starting period will be when the right person is available.
About Karlstad
Workwide Group is based in Karlstad, Sweden. Karlstad is a beautiful mid-sized town located right between Oslo, Gothenburg, and Stockholm. With rivers and canals flowing through this university town, plenty of bars, and restaurants it has the perfect mix between urban and nature, we’re sure you are going to like it here.
We look forward to speaking with you!
To be able to get this job, you need to be an EU citizen or be eligible to work and live in the European Union.

Ansök nu

Försäkringsutredare inom aktivitetsersättning i Karlstad

Försäkringsutredare, försäkringskassa
Läs mer Feb 24
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut som påverkar människors liv och hela samhället. Vi betalar ut cirka 230 miljarder kronor varje år. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför sätter vi oss in i varje ärende, följer lagar och regler, informerar och vägleder, bryr oss och visar omtanke. Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar. Välkommen till Försäkringskassan.Ansvar och arbetsuppgifter
Som försäkringsutredare är du medarbetare i staten med uppdraget att utreda så att rätt person får rätt ersättning i rätt tid. I ditt arbete bedömer du om individen har rätt till aktivitetsersättning genom att göra kvalificerade utredningar och analyser av underlag, framförallt läkarutlåtanden. Du lägger därefter fram förslag till beslut som tas av särskilt utsedda beslutsfattare. Du identifierar också individens behov av insatser för att aktivt planera och samordna rehabilitering tillsammans med individen. Du ansvarar för kontakter och samarbeten med andra som individen kan behöva stöd av till exempel Arbetsförmedlingen, hälso- och sjukvården samt eventuellt föräldrar och skolan. Du träffar individen via digitala kanaler och i personliga möten. Som försäkringsutredare hanterar du sekretessbelagda uppgifter vilket ställer högre krav på rätt hantering. Därför är det viktigt att du som ska arbeta hos oss har ett högt säkerhetsmedvetande.

Vi söker dig som:


• har examen från högskola/universitet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga 
• är trygg och förtroendeingivande, även i belastade situationer 
• samarbetar effektivt med andra för att nå gemensamma mål 
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för att nå goda resultat  
• har ett systematiskt och noggrant arbetssätt
• kan förstå och analysera komplexa frågor 
• har god kommunikativ förmåga, i både tal och skrift
• har god förmåga att använda datorn som arbetsverktyg
• har körkort för personbil.

Det är meriterande om du har:


• arbetat med utredningar och fattat beslut som påverkat individer
•  erfarenheter av att professionellt möta människor i olika livssituationer
• kunskaper om olika typer av funktionsvariationer
• kunskaper om regler och arbetsprocesser för aktivitetsersättning/samordning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Övrigt
Två tjänster, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Karlstad eller Borlänge. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan kan komma att göra viss ekonomisk personkontroll innan anställning och en anställning hos oss kan även innebära placering i säkerhetsklass. I denna rekrytering kan arbetspsykologiska test användas som en del i urvalsarbetet.

Vill du veta mer om Försäkringskassan som arbetsgivare? Besök fk.se/jobbahososs

Kontaktpersoner
Chef: Ingela Kumlöv, 010-114 54 46 (för frågor om tjänsten). HR-specialist: Hanna Granvik, 010- 113 45 09 och Louise Johansson, 010-113 97 39 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Angelica Månsson, tel 010-114 02 43. Saco-S: Linda Eriksson Kartal, tel 010-112 02 00. Seko: Eliza Grundström, tel 010-115 34 02.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 12 mars 2023. Ladda gärna upp dina examensbevis, betyg och intyg i samband med din ansökan.

Har du skyddad identitet kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan.

Du kan även kontakta HR Helpdesk 0771-52 44 40.

Ansök nu

Digitaliseringscoach

IT-strateg
Läs mer Feb 24
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

Beskrivning
Ditt huvuduppdrag som digitaliseringscoach blir att hjälpa Länsstyrelsens medarbetare så att de blir förberedda för nästa steg i utvecklingen mot ett mer digitalt arbetssätt.

Du kommer att vara placerad på avdelningen för verksamhetsstöd och funktionen service men kommer att ha ett nära samarbete med Länsstyrelsernas gemensamma IT-avdelning. Arbetsuppgifter
I din roll som coach kommer du kartlägga våra medarbetares behov av stöd. Du jobbar sedan systematiskt med att stötta enskilt eller i grupp i användning av ny teknik för till exempel digitala och hybrida möten och samarbeten. Du utbildar i effektivare användning av digitala kontorsstöd och samverkansverktyg med syfte att skapa personlig effektivitet i arbetet. Du är ett bollplank till enheterna när de utvecklar sina arbetssätt. Du bidrar till att ta fram eller utveckla befintliga användarhandledningar och lathundar för de verktyg som används på Länsstyrelsen. Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- har minst gymnasieutbildning med relevant inriktning som exempelvis IT, teknik, kommunikation eller pedagogik,
- har goda kunskaper och erfarenhet av att utbilda den enskilda användaren i digitala arbetssätt och användning av digitala verktyg,
- god kunskap i Microsofts kontorsapplikationer och samverkansverktyg inom Office samt 
uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Villkor
Tjänsten som digitaliseringscoach är en tidsbegränsad anställning på 9-12 månader.

För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.

o Demokrati

o Legalitet

o Objektivitet, saklighet och likabehandling

o Fri åsiktsbildning

o Respekt för alla människors lika värde

o Effektivitet och serviceVi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/varmland/personuppgifter

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten.

Ansök nu

Systemadministratör

Systemadministratör
Läs mer Feb 24
Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet.Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.

Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Karlstads Bostads AB, KBAB, ägs av Karlstads kommun. Vi äger och förvaltar cirka 7 500 lägenheter och lokaler i Karlstad. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar efter visionen ”Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna”. Förutom professionalism, delaktighet och engagemang värdesätter vi jämställdhet och mångfald och de kvaliteter det tillför arbetslivet.

Beskrivning
Avdelningen Fastighetsutveckling arbetar övergripande med att stötta den löpande förvaltningen med teknisk kompetens samt arbetar med utveckling av befintliga och nya fastigheter i vårt bestånd utifrån bolagets övergripande mål och uppdrag. Som systemadministratör styr och regler har du ansvar för att kvalitetssäkra styr- och mätvärden i systemen för styr och regler inom avdelning Fastighetsutveckling och enheten tekniskt stöd. I uppdraget ingår att samarbeta med exempelvis tekniska specialister och entreprenörer.

Arbetsuppgifter
- Felsöka i program samt överordnadssystem och identifiera fel, kommunicera till teknisk specialist, fastighetstekniker eller entreprenör.
- Driftsätta anläggningar inom styr och regler i våra fastigheter och läsa in värden i systemet Citect.
- Kvalitetssäkra värden i berörda system.
- Styra värme och ventilation i våra fastigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har mycket god erfarenhet av arbete med styr- och reglersystem. I rollen krävs därför att du har mycket stor erfarenhet av att arbeta i IT-system. Du är en person som strukturerad och noggrann och som självständigt kan planera, genomföra och dokumentera arbetsuppgifterna i tjänsten.

Du har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt eftergymnasial teknisk utbildning eller annan bakgrund som vi bedömer likvärdig.

Arbetet kräver att du har en grundläggande nätverksförståelse samt en förståelse för systemuppbyggnad, hårdvara/mjukvara och integrationer. Du behöver även ha kunskap om programmering i PLC Beckhoff. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta i systemet Citect. Arbetet kräver också att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt att du har stor vana av digitala arbetssätt och mycket goda kunskaper inom IT-området.

För att passa i rollen som systemadministratör inom styr och regler är du mycket noggrann och flexibel. Du behöver kunna arbeta strukturerat med att kvalitetssäkra ditt arbete samt utveckla effektiva rutiner. Du har god prioriteringsförmåga och kan värdera olika arbetsuppgifter utifrån vad som är viktigast för bolaget. Att samarbeta med andra ser du som en självklarhet. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort B är ett krav.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Webbredaktör/kommunikatör

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Feb 24
Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 230 personer och vår chef är landshövdingen.Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du vara rätt person för oss.

Beskrivning
Som webbredaktör/kommunikatör arbetar du på avdelningen Verksamhetsstöd, som omfattar kommunikation, ekonomi, HR, service samt arkiv och registratur.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som webbredaktör/kommunikatör kommer du att ha ansvar för att utveckla vår externwebb, vårt intranät och andra webbmiljöer. Tillsammans med övriga kommunikatörer arbetar du även med stöd i löpande intern och extern myndighetskommunikation. Det innebär såväl operativt som strategiskt arbete, dock med fokus på webbpublicering och digitala medier. I arbetsuppgifterna ingår också att medverka med stöd till verksamheternas projekt och kommunikationsrådgivning. Tjänsten innebär också ett nära samarbete med chefer och medarbetare inom myndigheten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskole-/universitetsexamen inom kommunikationsområdet, eller annan motsvarande utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har dokumenterad kunskap om och erfarenhet av webbpublicering och webbstrategiskt arbete samt Adobe CS-programmen. Du ska även behärska digitala och sociala medier, samt ha god kännedom om praktisk tillämpning av tillgänglighetsdirektivet enligt WCAG 2.1. Du är en van användare av Officepaketet i PC-miljö och har mycket god förmåga att hantera svenska språket i tal och skrift.

Meriterande för tjänsten är:

- arbete med webbanalys/statistik-verktyg
- erfarenhet av produktion av rörlig media
- arbete med grafisk design
- arbete inom offentlig förvaltning.

Du är drivande, kan arbeta självständigt och tar ansvar för resultatet av ditt arbete och att uppsatta mål uppnås. Arbetets karaktär ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att arbeta i grupp. Du behöver ha ett konsultativt förhållningssätt och har lätt för att skapa goda relationer samt en känsla för service och tillgänglighet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor
Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid fram till 31 december 2023, med möjlighet till förlängning. 

För att arbeta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund. Dess sex principer anger inriktningen för hur myndigheter och statsanställda ska ta sig an sina uppdrag.

o Demokrati

o Legalitet

o Objektivitet, saklighet och likabehandling

o Fri åsiktsbildning

o Respekt för alla människors lika värde

o Effektivitet och serviceVi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Så här behandlar vi dina personuppgifter: https://www.lansstyrelsen.se/varmland/personuppgifter

Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan kontakta någon av kontaktpersonerna för tjänsten.

Ansök nu

Barnskötare till Orrholmens förskola

Barnskötare
Läs mer Feb 24
Är du vår nya barnskötare som får s(k)olstaden att växa? 
 
Beskrivning
Vill du skapa magi för det viktigaste vi har - våra barn i Karlstads kommun.

Utifrån att erforderliga beslut fattas söker nu en eller två barnskötare till Orrholmens förskola. Anställningarna är vikariat på 3-4 månader.

På Orrholmens förskola arbetar vi i 1-5 årsgrupper. Vi är nära barnen i tillgängliga och inspirerande lärmiljöer. De yngre barnen får lära av de äldre som samtidigt får känna glädjen av att vara goda förebilder. På?vår förskola?arbetar vi?med språket i fokus med utgångspunkt?i förskolans läroplan. Det innebär att vi använder musik, språk, drama, dans, skapande och digitala verktyg för att fördjupa lärandet tillsammans med barnen. 

Under 2022/2023 byggs vår nya förskola som kommer innehålla 8 moderna avdelningar. Nu är vår verksamhet förlagd till jättefina och anpassade paviljonger på Sommaro och i en avdelning som finns kvar på Orrholmen.

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som barnskötare har du en ovärderlig roll där du hjälper och inspirerar barnen i deras aktiviteter. Det är ett viktigt, roligt och omväxlande arbete där du utgår från barnens intresse. Tillsammans med förskollärare arbetar utifrån aktuella styrdokument, genomför och utvecklar den pedagogiska verksamheten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Som person ser vi att du tar ansvar och aktivt deltar för att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola. Du har en god förmåga att se alla barn och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar.

 

Välkommen med din ansökan!

Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Sjuksköterska till Centrum för ätstörningar

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 24
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Välkommen till ett fungerande team där samarbete för patientens bästa är i centrum.

Vi är en mindre multiprofessionell enhet med läkare, sjuksköterskor, kuratorer, dietist, fysioterapeut och psykolog.

Gott samarbete och utveckling står alltid i fokus hos oss. Att jobba på centrum för ätstörningar är ett intressant och meningsfullt arbete som är både utvecklande och varierat. Anställda erhåller kontinuerlig metodutveckling, handledning, kompetensutveckling och introduktion för nya medarbetare.

Vi arbetar aktivt med att vara en specialiserad enhet och kunskapsbärande för ätstörningsvård i regionen. Vi arbetar med ständiga förbättringar och kommer under våren åter jobba med utvecklingsarbeten som legat i träda under pandemin, bland annat aktualisering av vårdprogrammet efter den senaste evidensen.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter blir att bedöma, utreda, behandla och följa upp vuxna patienter från 18 år och uppåt med ätstörning som huvuddiagnos. Närståendekontakter och handledning av personal ingår i arbetet. Du deltar i behandlingskonferenser på enheten samt metodutveckling. Du förväntas vara aktivt delaktig och drivande i enhetens utvecklingsarbete samt ha ett nära samarbete med våra samverkanspartners, tillsammans med enhetens medarbetare.

Till att börja med kommer du att vara tillfälligt placerad på centrum för ätstörningar under ett års tid. Möjlighet till en tillsvidaretjänst som sjuksköterska i regionen finns därefter. 


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från att arbeta med ätstörningar, neuropsykiatriska diagnoser eller psykiatrisk vård är meriterande. Som person är du flexibel, kvalitetsmedveten och har lätt för att samarbeta med andra kollegor. Du har en empatisk förmåga och ser till hela verksamhetens bästa i ditt sätt agera och ta beslut. 

Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Anläggningsarbetare

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Feb 24
Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun.

Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö, där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité.

Tjänsten är placerad på Driftenheten gata/park som förvaltar kommunens gator och vägar, parker och grönområden samt badplatser och småbåtshamnar genom drift, underhåll och utveckling. Arbetet sker både i egen regi och i samverkan med andra aktörer.

Arbetsuppgifter
Vi söker en anläggningsarbetare som har erfarenhet inom asfaltering. Du kommer främst att arbeta i vårt asfaltslag med asfalteringsåtgärder och väguppbyggnad som dina huvudsakliga arbetsuppgifter.

Även andra gatu- och underhållsarbeten kan förekomma exempelvis vinterväghållning och sten- och plattläggning. 

I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning som arbetsgivaren anser lämplig, lägst gymnasiekompetens samt dokumenterad erfarenhet av anläggningsarbete. Du har erfarenhet från asfaltering och justeringsarbete. 

För att trivas i tjänsten behöver du vara ansvarstagande, initiativrik samt ha förmågan att se lösningar. Du har god fysik och ett gott bemötande mot både kollegor, entreprenörer samt våra medborgare. 

Tjänsten kräver att du har ett CE-körkort. Har du även en aktuell utbildning för Arbete på väg samt Heta arbeten är det meriterande. Meriterande är även om du har förarbevis/utbildningsbevis på truck och lastmaskin.

Urvalet kommer ske löpande under ansökningstiden. 

Om Karlstads kommun

Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Feb 24
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Är myndig

- Som talar flytande svenska

- Är nyfiken på säljbranschen

- Körkort är meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.

- Härliga kollegor och gemenskap

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Snickare

Träarbetare/Snickare
Läs mer Feb 24
Är du en duktig och positiv snickare som trivs med ett varierande och omväxlande arbete? Välkommen med din ansökan!

Enheten fastighetsdrift bygg sköter och utvecklar kommunens fastigheter, anläggningar och infrastruktur på ett ansvarsfullt och långsiktigt sätt i nära samverkan med övriga avdelningar inom teknik- och fastighetsförvaltningen och andra samarbetspartners.

Enheten består av 19 medarbetare som utför tillsyn och skötsel samt underhåll av kommunens fastigheter. 

Arbetsuppgifter
Som snickare hos oss kommer du att arbeta med anpassning av befintliga lokaler vilket bland annat innebär montage av köksinredning, fasadbyten men även en del finsnickeri. Förutom det dagliga arbetet med underhåll, ombyggnationer och reparationer kommer du att ha en hel del kundkontakt med kommunens verksamheter då det är i deras lokaler vi utför vårt arbete.Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad och har en bred bakgrund som snickare, minst fem års arbetslivserfarenhet är ett krav. 

Du är självgående, service- och målinriktad samt har förmåga att själv lägga upp ditt arbete på ett
tidseffektivt sätt. Då vi ofta arbetar två och två krävs att du är flexibel, ansvarstagande och har god
samarbetsförmåga. För att åstadkomma detta ser vi att yrkeserfarenhet som snickare samt yrkesbevis är ett krav. Att du är noggrann och kvalitetsmedveten samt öppen för olika arbetsuppgifter ser vi som en självklarhet. 


Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. 


Datorvana samt B-körkort är ett krav.

Om Karlstads kommun

Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Handläggare Skuldsanering

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Feb 24
Beskrivning av uppdraget
Som handläggare på skuldsaneringsenheten bidrar du till samhällsnyttan genom att ge människor möjlighet att förändra sin situation.

Du utreder förutsättningar för skuldsanering och arbetar tätt tillsammans med juristerna.

Du är placerad på Kronofogdens kontor i Karlstad tillsammans med en kollega och tillhör en virtuell sektion. Det innebär att du har din chef och dina kollegor på andra orter och att ni kommunicerar med varandra via Skype. För den här tjänsten finns möjlighet att kombinera arbete på kontoret i Karlstad med att arbeta hemifrån.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av många skriftliga och muntliga kontakter med dem som söker skuldsanering, de som vill få betalt, kommunernas budget- och skuldrådgivare och andra myndigheter. Du utreder, bedömer och beslutar om kraven för skuldsanering uppfylls. En viktig del i arbetet är att vara lösningsorienterad, att självständigt och effektivt kunna driva utredningar av varierande omfattning och svårighetsgrad samt att på ett enkelt sätt kunna förklara dina beslut och vilka konsekvenser de får. Du deltar i nätverk med kollegor inom skuldsaneringen för att ständigt förbättra verksamheten.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har 

- en akademisk utbildning från högskola eller universitet om minst 180hp/120 p inom juridik, statsvetenskap, samhällsvetenskap, socialkunskap, ekonomi eller beteendevetenskap

Du har personliga egenskaper som innebär att du har lätt för att arbeta i högt tempo, ta initiativ och ansvar samtidigt som du har god analytisk förmåga. Du har ett systematiskt arbetssätt och är noggrann. Du är stabil och har ett gott omdöme som gör att du bemöter människor i utsatta situationer på ett professionellt och förtroendeingivande sätt. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du har även god slutledningsförmåga.

Det är meriterande om du nyligen har arbetat med myndighetsutövning eller annat kvalificerat utredningsarbete. Det är även meriterande om du är van att utreda personliga och ekonomiska förutsättningar i relation till ett givet regelverk och att fatta beslut i en sådan verksamhet.

Information om oss och jobbet
Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader. Din ansökan ska innehålla ett CV, men vi vill inte att du bifogar ett personligt brev. Vi ber dig däremot att, så utförligt som möjligt, svara på våra urvalsfrågor. Kronofogden erbjuder flexibla arbetsformer vilket innebär en möjlighet att arbeta del av arbetstiden hemifrån.

Det är viktigt för oss på Kronofogden att de vi anställer har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. Därför använder vi oss av kompetensbaserade strukturerade intervjuer och det förekommer tester vid rekryteringar.

Här kan du läsa mer om vad handläggare inom skuldsanering arbetar med hos oss:

https://kronofogden.se/jobba-hos-oss/mot-nagra-av-oss/ida-handlaggare

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår webbplats:

https://www.kronofogden.se/Jobbahososs.html

Ett jobb som räknas
På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

Vi samarbetar med Skatteverket i våra rekryteringar, vilket innebär att Skatteverkets hr-avdelning kommer att hantera din ansökan.


Kronofogden använder det statliga ramavtalet för annonsförmedling. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare.

Ansök nu

Planeringsledare - Bli en del av oss!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Feb 24
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo hemtjänst i Karlstad söker Planeringsledare till vårt härliga team. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår organisation!

Beskrivning av tjänsten

Som Planeringsledare är du flexibel, noggrann, har ett öga för detaljer och ett kvalitetstänk! Du är spindeln i nätet för medarbetare, kunder, myndigheter och andra instanser. Du arbetar nära verksamhetschef och är nyfiken på att utvecklas i takt med verksamheten! Du ska passa in på profilen samt ha god datavana och kunna tala svenska i tal och skrift.

Några av arbetsuppgifterna som planeringsledare är bemanning och daglig planering, schemaläggning, kontakt med kunder, medarbetare och myndigheter, förlönehantering, kontering av fakturor etc.

Vi söker nu en planeringsledare där det även ingår arbete ute hos våra kunder i tjänsten. Du ska kunna arbeta som både planeringsledare och undersköterska. Fördelning av arbetsuppgifter är efter verksamhetens behov.Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du får gärna vara utbildad undersköterska och har extra poäng från Yrkeshögskola, exempelvis serviceinriktad vård- och omsorgsplanering, samordnare med arbetsledaransvar eller annan relevant utbildning. Du behöver ha god datorvana. B-körkort. Behärska det svenska språket väl i tal och skrift. Tidigare arbete i hemtjänst eller andra serviceyrken inom samordning eller planering är meriterat.

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med en lång historia i vård- och omsorgsbranschen. Vi startade Sveriges första privata hemtjänst i Danderyd 1985. Sedan dess har vi breddat oss och idag driver vi bland annat äldreomsorg - boenden och hemtjänst, verksamhet för personer med funktionsnedsättningar och individ och familjeomsorg. Det är kommunerna som beställer de tjänster vi tillhandahåller.

Vi finns i Sverige, Danmark och Finland och driver drygt 700 verksamheter med ca 27 000 medarbetare. Företaget har en platt organisation, utan långa beslutsvägar:
Medarbetare <--> Verksamhetschef <--> Regionchef <--> Segementschef <--> VD

All vår omsorg utgår från mänskliga möten - stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Kommunals a-kassa söker servicehandläggare i Karlstad

Servicehandläggare
Läs mer Feb 24
Arbetsmarknaden förändras i allt snabbare takt och a-kassornas uppdrag har kanske aldrig varit viktigare. Därför söker vi nu fler ansvarstagande servicehandläggare för att stärka upp Kommunals a-kassa i Karlstad. Kanske är det just dig vi söker!
Om rollen
Som serviceandläggare hjälper och stöttar du Kommunals a-kassas handläggare i deras ärendehantering. Du har självständiga arbetsuppgifter som bland annat innebär att du svarar på frågor från medlemmar och myndigheter. Det innebär att du behöver kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och kunna arbeta med flera olika saker samtidigt.
Vem är du?
Tjänsten passar dig som uppskattar att ha ett stort ansvar, är effektiv inom administration, har ett brinnande intresse för personlig service och en vilja att hjälpa andra. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vidare ser vi att du:
har erfarenhet av kundservice och administrativa arbetsuppgifter.
har lägst gymnasiekompetens.
är van vid att arbeta med många saker samtidigt och kan naturligt skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter.
är empatisk, kommunikativ och serviceinriktad.
har en god datavana.
kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Om du talar fler språk än svenska och engelska är det meriterande.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med engagerade kollegor i en teamorganisation där vi stöttar varandra och tillsammans driver vårt arbete framåt mot våra verksamhetsmål. På vår arbetsplats råder det en inkännande och tillåtande miljö där vi värdesätter transparens och tydlig kommunikation. Här arbetar du med frihet under ansvar och hemarbete är möjligt, naturligtvis så länge det passar verksamheten.
Du kommer att arbeta på Kommunals a-kassas kontor i Karlstad. Lön och arbetsvillkor gäller enligt gällande avtal och Kommunals a-kassa har kollektivavtal med Handels.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med start omgående eller enligt överenskommelse till 30 september 2023. Under anställningen ser vi gärna att du kan arbeta hela perioden utan semester.
Om rekryteringsprocessen
Ansökan med ditt CV och en personlig motivering till varför du söker tjänsten skickar du in till: rekrytering.karlstad@kommunalsakassa.se. Märk ansökan ”Servicehandläggare”. Sista ansökningsdag 12 mars 2023.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi kommer att ta stor hänsyn till personliga egenskaper.
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Enhetschef, Marcus Lavinius 010-442 77 07
Facklig representant, Annika Blomqvist 010-442 76 93
Vi ser fram emot din ansökan!
Om Kommunals a-kassa
Kommunals a-kassa har i uppdrag att handlägga ärenden om medlemskap och betala ut ersättning till arbetslösa medlemmar. I dagsläget är över 600 000 personer medlemmar i Kommunals a-kassa och det är främst anställda, eller tidigare anställda, i Sveriges kommuner, regioner, församlingar och inom naturbruksområdet. Kommunals a-kassa har åtta kontor varav ett är huvudkontoret. För mer information om Kommunals a-kassa besök gärna www.kommunalsakassa.se

Ansök nu

Underhålls mekaniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Feb 24
Mekaniker
Nu söker vi UH mekaniker med omgående anställning.
Vi söker en noggrann, effektiv och kvalitetsmedveten person med god samarbets- och kommunikationsförmåga som är lösningsorienterad. Tycker om att arbeta effektivt mot uppsatta mål.
Arbetsuppgifter
Som underhållsmekaniker arbetar du med akuta reparationer och förebyggande underhåll på anläggningens alla maskiner som används för ytbehandling av rostfria komponenter.
Deltagande i förbättringsarbete och projektarbete, detta innebär arbete inom mekanik i utrustning som innehåller kemiska produkter (frätande syror). Därtill ingår arbete med underhåll i företagets anläggning som rengör allt vatten från processen.
Anskaffa reservdelar samt hålla kontakt med leverantörer.
Du skall vara tekniskt intresserad och ha en hög arbetsmoral, samt viljan att göra ett bra arbetsresultat. Det är viktigt att du är händig och har en hög social kompetens. Du skall även vara noggrann ha ett högt säkerhetstänkande och förstå vikten av rätt leverans ut till beställare.
Du måste också tala, skriva och kunna kommunicera obehindrat i det svenska språket, då arbetet innebär mycket ritningar och instruktioner.
Tjänsten kan innefatta både skift och dagtid, så du måste vara flexibel med att kunna jobba obekväma tider.
Formell kompetens Gymnasium med teknisk inriktning, gärna process- och automation. Erfarenhet från CNC-maskiner. El kunskap är meriterandeVi ser nedanstående kompetens/erfarenhet som ett önskemål för att lyckas som UH mekaniker hos oss:
· Svetskunskaper Tig, Mig och Plast
· Pneumatik
· Svarvning/fräsning
· Van att fatta egna beslut och söka information, (intern och externt)
Samt att vi ser följande erfarenheter/utbildningar som meriterande:
· Datorvana: Windows, Outlook eller motsvarande,
· Traversutbildning, liftutbildning, fallskyddsutbildning
· Truckutbildning
· Heta arbeten

Ansök nu

Ärendehandledare till västra utredningsenheten

Socialsekreterare
Läs mer Feb 24
Beskrivning
Familjeavdelningens Västra utredningsenhet söker ärendehandledare till ett av de två handläggarteamen på enheten.

Arbetsuppgifter
Arbetet som ärendehandledare innebär att du handleder och vägleder socialsekreterarna i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår även att utveckla verksamheten och dess rutiner i samarbete med familjeavdelningens övriga ärendehandledare. Ärendehandledare ansvarar också för att implementera och utbilda enheten avseende ny lagstiftning, rutiner och arbetsmetoder. På familjeavdelningen arbetar vi enligt metoden Signs of Safety och utreder enligt BBIC. Vi har en väl fungerande struktur på familjeavdelningen vilket gör arbetet enklare.

Om Du kommer till oss kommer Du att få arbeta i ett team med mycket kompetenta och engagerade medarbetare med hög arbetsmoral. Du kommer ha gott stöd i och i hög grad samarbeta med enhetens andra ärendehandledare.

Västra utredningsenheten tillhör organisatoriskt Arbetsmarknads- och Socialförvaltningens Familjeavdelning, en av två utredningsenheter. Enhetens uppdrag är att bedöma behov av skydd och stöd för utsatta barn, ungdomar och deras familjer. Vi handlägger utredningar och bistånd enligt SoL och LVU gällande barn och unga 0-18 år.

 

Kvalifikationer
Socionomexamen
B-körkort för manuell växellåda

Gedigen erfarenhet av arbete med barnavårdsfrågor inom socialtjänsten erfordras. Du som söker ska vara öppen för att arbeta i en tillvaro där man hela tiden kan behöva omprioritera arbetet utifrån växlande förutsättningar. Arbetet ställer höga krav på förmåga till samarbete. Förutom kompetens och erfarenhet kommer särskilt beaktande göras för att komplettera gruppen utifrån personliga egenskaper. Utdrag ur polisregistret kommer att begäras för den som blir rekryterad.

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden gått ut.

 
Om Karlstads kommun

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Professor i genusvetenskap

Professor
Läs mer Feb 24
Sapere Aude – våga vara vis – är vårt motto. Våra studenter och medarbetare utvecklar kunskap och kompetens som berikar individen och världen. Vår akademiska miljö präglas av nyfikenhet, mod och uthållighet, och grunden för vår verksamhet är jämställdhet, mångfald och ett demokratiskt synsätt. Vi finns i en aktiv, naturnära region och är en motor för hållbar utveckling i tät samverkan med det omgivande samhället.
 
Karlstads universitet har ca 1 400 medarbetare och 19 000 studenter fördelade på två inspirerande campusmiljöer i Karlstad och Arvika. Läs mer om oss på: https://www.kau.se/jobba-hos-oss
Beskrivning
Vi söker nu en professor i genusvetenskap till ämnet genusvetenskap som har sin hemvist vid Institutionen för sociala och psykologiska studier inom Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap.

Vid institutionen finns även ämnena psykologi, socialt arbete och sociologi. En nära koppling finns mellan ämnet genusvetenskap och Centrum för genusforskning (CGF). CGF bedriver forskning med följande inriktningar: Maskulinitetsstudier, Transgenderstudier, Organisatoriskt förändringsarbete och Genus, Hälsa och Teknologi. Samtliga forskningsområden karaktäriseras av teoretisk bredd samt ett förenande av teoretisk forskning och tillämpad forskning och samarbeten med det omgivande samhället för nyttiggörande och innovation. Inom ämnet genusvetenskap ges utbildningar på grundnivå och avancerad nivå inom genusvetenskap. Kurser ges såväl vid campus som på distans och undervisning förekommer på både svenska och engelska. Centrumbildningen är interdisciplinär och fakultetsövergripande och arbetar mot ämnen och centrumbildningar inom hela universitetet.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är redo att ta uppdraget som ämnesföreträdare med övergripande ansvar för forskning, samt att företräda ämnets forskning på institutionen och fakulteten. Ämnesföreträdaren ansvarar också för att ämnets utbildning, forskning och samverkan utvecklas och håller en hög kvalitet. Genusvetenskap är idag inte ett forskarutbildningsämne vid universitetet och rekryteringen av en ny professor vid ämnet är en del av ambitionen att göra genusvetenskap till ett eget forskarutbildningsämne. En kommande arbetsuppgift är att tillsammans med nuvarande professor och ämneskollegium skapa dessa förutsättningar. Det finns idag ett nära samarbete med sociologiämnet gällande doktorander och forskarutbildning. CGF är även del av den internationella forskarskolan InterGender. 

Som professor har du ansvar för att leda och utveckla forskningsverksamheten och forskningsmiljön och vi ser därför gärna att din forskning knyter an till något eller några av de inriktningar eller områden som finns representerade på CGF och inom ämnet. Du förväntas bidra till att utöka den externfinansierade forskningen på ämnet genom att aktivt söka externa forskningsmedel, samt utveckla rutiner för ansökningar och ansökningsskrivande. I arbetsuppgifterna ingår även att söka finansiering för doktorander. Du förväntas vidare dels utveckla samarbetet med det omgivande samhället, dels utveckla samarbetet med andra lärosäten nationellt och internationellt. För att bidra till en dynamisk arbetsmiljö vill vi att du aktivt deltar i det dagliga arbetet och gemenskapen. I arbetsuppgifterna ingår egen forskning samt undervisning och handledning.

Behörighetskrav
Behörig att anställas som professor i genusvetenskap är den som har doktorsexamen i ämnet eller motsvarande kompetens i närliggande ämne och har visat såväl vetenskaplig som pedagogisk skicklighet. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska och engelska.

Enligt Karlstads universitets anställningsordning ska lärare ha de personliga egenskaper som krävs för att fullgöra anställningen. En professor ska dessutom ha genomförd handledar- och högskolepedagogisk utbildning. Om utbildningarna saknas, kan en anställning ändå ske, under förutsättning att den anställde förbinder sig att genomföra dem under de första två åren. För behörighetskrav i övrigt hänvisas till Högskoleförordningen 4 kap 3 § samt http://intra.kau.se/dokument/upload/C10B9E191890e14FBCMJA231CC05/Anstallningsordningen_signed_20220928.pdf

Bedömningsgrunder
 Vetenskaplig och pedagogisk skicklighet ges lika vikt under bedömningen.

Särskild vikt läggs vid att den sökande ska ha omvittnad god förmåga till samarbete, utpräglade akademiska ledaregenskaper och stor förmåga att bidra till en god forskningsmiljö.

Stor vikt läggs vid administrativ skicklighet samt kännedom om det akademiska systemet för nordisk högre utbildning.

I bedömningen av vetenskaplig skicklighet är visad god och aktuell förmåga att erhålla medel för forskningsfinansiering meriterande, såväl som erfarenhet av internationella uppdrag eller nationella och internationella nätverk.

Meriterande är dessutom tidigare administrativ erfarenhet inom forskningsledning samt kompetens och erfarenhet av forskning inom någon av de inriktningar/områden som bedrivs vid CGF och inom ämnet genusvetenskap.

Meriterande är även aktuell erfarenhet av att samverka med det omgivande samhället och att kommunicera forskning och utvecklingsarbete.

Villkor
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse. Vi förutsätter att den som får anställningen kommer befinna sig på plats i vår miljö.

För fullständig annons gå in på Kau.se/jobb.
HR Excellence in Research
Karlstads universitet mottog i september 2020 utmärkelsen HR Excellence in Research. Utmärkelsen ges till arbetsgivare som har en stimulerande arbetsmiljö och goda villkor för forskare och kontinuerligt arbetar för att utveckla dessa. Utmärkelsen visar lärosätets engagemang för rättvis och transparent rekrytering samt gynnsam professionell utveckling för forskare. Läs mer på https://www.kau.se/jobba-hos-oss/karlstads-universitet-som-arbetsgivare/human-resources-strategi-forskare-hrs4r

Ansök nu

Uppdrag som Fastighetsskötare

Fastighetsförvaltare
Läs mer Feb 24
Om tjänsten
Som fastighetsskötare kommer du att arbeta med yttre fastighetsskötsel som skötsel av grönytor och inre fastighetsskötsel som reparation av dörrar, enklare ventilationsservice, måleriarbeten och VVS-arbeten.

Tjänsten som fastighetsskötare är ett konsultuppdrag med start omgående och kommer att löpa under 3-6 månader.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad inom VVS, EL och/eller ventilation eller har liknande arbetslivserfarenhet. Då du har en ambulerande tjänst är B-körkort är ett krav. Som person är du flexibel, serviceinriktad och har lätt för att ta tag i olika arbeten och projekt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vårt kontor i Karlstad ligger på Kungsgatan 8, nära dig!
Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Catarina Granestad 073-684 78 14 alt catarina.granestad@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fastighetsskötare, Vaktmästare, VVS, EL, Ventilation, Karlstad, Adecco

Ansök nu

Projektassistent, forskning i pedagogiskt arbete

Forskarassistent
Läs mer Feb 24
Sapere Aude – våga vara vis – är vårt motto. Våra studenter och medarbetare utvecklar kunskap och kompetens som berikar individen och världen. Vår akademiska miljö präglas av nyfikenhet, mod och uthållighet, och grunden för vår verksamhet är jämställdhet, mångfald och ett demokratiskt synsätt. Vi finns i en aktiv, naturnära region och är en motor för hållbar utveckling i tät samverkan med det omgivande samhället.
 
Karlstads universitet har ca 1 400 medarbetare och 19 000 studenter fördelade på två inspirerande campusmiljöer i Karlstad och Arvika. Läs mer om oss på: https://www.kau.se/jobba-hos-oss
Beskrivning
Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap utlyser en anställning som projektassistent för forskning i pedagogiskt arbete vid Institutionen för pedagogiska studier.

Här får du möjlighet att medverka i ett forskningsprojekt som genomförs inom svenskämnet i grundskolan i nära samarbete med lärare och forskare. Vi söker en engagerad och noggranna projektassistent som ska medverka vid datainsamling i ett praktiknära forskningsprojekt under september månad.

Forskningsprojektet Utforskande och fördjupande textsamtal handlar om litteratursamtal i svenskämnet på högstadiet och ska undersöka hur kvaliteten på sådana samtal kan utvecklas genom observation och feedback till lärare. Som projektassistent kommer du i första hand att medverka vid datainsamling i klassrum genom att spela in lektioner på video. Inom projektet kommer det också att samlas data genom kunskapstester och enkäter. Även sådant arbete kan ingå i tjänsten.

Arbetsuppgifter
 Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i datainsamling inom ramen för projektet. Du ska i första hand medverka vid videoinspelningar av lektioner i svenska. Det betyder att du sätter upp utrustning före lektionen, övervakar inspelningen och lagrar data på hårddisk efteråt. Tider för inspelning planeras tillsammans med lärarna, som finns på skolor i olika kommuner. Detta innebär att du kommer att behöva vara tillgänglig dagtid under hela perioden, det vill säga under september månad. Platser för datainsamling ligger huvudsakligen i Värmland, men datainsamling i Östergötland kan förekomma. Övernattning kan även förekomma.

Förlängt uppdrag kan bli aktuellt och då inkludera arbetsuppgifter såsom bedömning av elevprestationer på prov eller sammanställning av data i databaser i Excel-miljö.

Kvalifikationer
För anställning krävs att du har avklarat minst 60 högskolepoäng, gärna inom lärarutbildning. Stor vikt fästs vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, gott omdöme, ansvarstagande, engagemang för verksamheten, ett positivt förhållningssätt till kollegor samt flexibilitet. God förmåga att hantera teknisk utrustning är ett krav. Eftersom arbetsuppgifterna innebär närvaro under pågående lektioner krävs gott omdöme, förmåga att vara diskret, vänlig och att kunna agera smidigt i förhållande till den pågående verksamheten som ska dokumenteras i forskningsprojektet. Goda kunskaper i svenska är ett krav.

Den som anställs som projektassistent ska dessutom inneha körkort (B) och ha tillgång till egen bil. Det är meriterande om du studerar till lärare, i synnerhet ämneslärare i svenska.

Villkor
Anställningen är en visstidsanställning på 40 % under en månad med start 14 april med chans till förlängning. Arbetstidens förläggning kan komma att variera under anställningsperioden.

 

Ansökan
Ansökan görs i universitetets webbaserade rekryteringsverktyg Varbi.

Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen, att eventuella handlingar på språk annat än svenska och engelska är översatta och att dokumentera din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Komplett ansökan ska vara inne vid ansökningstidens slut. En ofullständig ansökan kan medföra att din kompetens inte kan prövas i alla avseenden.

 

Ansökan ska innehålla:

- CV
- personligt brev
- dokumenterad beskrivning av kvalifikationer i förhållande till anställningens innehåll.
- kopior på betyg, intyg och examensbevis.
- två referenser, varav minst en är från tidigare eller nuvarande chef.

Alla handlingar som du önskar ska vara en del av din ansökan ska bifogas den digitala ansökan. Namnge varje uppladdat dokument så det tydligt framgår vad det innehåller.

Sista ansökningsdag: 10 mars 2023
 Välkommen med din ansökan!
HR Excellence in Research
Karlstads universitet mottog i september 2020 utmärkelsen HR Excellence in Research. Utmärkelsen ges till arbetsgivare som har en stimulerande arbetsmiljö och goda villkor för forskare och kontinuerligt arbetar för att utveckla dessa. Utmärkelsen visar lärosätets engagemang för rättvis och transparent rekrytering samt gynnsam professionell utveckling för forskare. Läs mer på https://www.kau.se/jobba-hos-oss/karlstads-universitet-som-arbetsgivare/human-resources-strategi-forskare-hrs4r

Ansök nu

Jobba hemifrån med kundservice och försäljning för Tele2!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 24
Kom och bli en del av vårt härliga team på Webhelp!
Tycker du om att hjälpa andra? Är du social och en problemlösare som gillar att jobba mot uppsatta mål? Då är det dig vi söker!
Vi på Tele2 rekryterar nu med start den 3 april 2023!


Om tjänsten
I den här tjänsten kommer du att arbeta med allt ifrån kundservice, teknisk support och försäljning. Du kommer att ge kundservice till Tele2 och Boxers kunder genom att svara på inkommande kundsamtal. Försäljning är en naturlig del av varje samtal, det skapar förutsättningar att skräddarsy anpassade lösningar utifrån varje kunds behov. Du blir en del av ett team om mellan 15 till 18 personer som gemensamt arbetar mot tydliga mål som kontinuerligt följs upp för att främja din och teamets utveckling.


För att få en stabil grund att stå på inleder vi tjänsten med en betald utbildning. Som nyanställd kommer dina 12 första arbetsdagar vara dedikerade till en digital grundutbildning för allmän kundservice och fakturafrågor. Därefter går du ut i arbete några veckor för att sedan slutföra 3 ytterligare utbildningsdagar berörande teknisk support. Under utbildningen som pågår på heltid ligger fokus på att förbereda dig som nyanställd så att du känner dig trygg i din arbetsroll.


Vad vi erbjuder dig:
- Betald utbildning
- Kompetensutveckling
- Provision utan tak
- Kontinuerlig uppföljning och coachning
- Personalrabatt på mobilabonnemang


Arbetsuppgifter:
- Besvara fakturafrågor
- Kundservice
- Teknisk support för TV
- Fokus på/aktiv merförsäljning


Vi vill att du uppfyller följande:
- Godkända betyg i svenska A eller 1 och engelska A eller 5
- Du måste ha fyllt 18 år
- Du måste kunna uppge 1-2 referenser
- Du måste arbeta ifrån din folkbokförda adress.
- Inte förekommer i belastningsregistret

START: 2023-04-03
PLACERINGSORT: Din folkbokförda adress i Sverige. Organisatoriskt kommer du att tillhöra vårat kontor i Östersund.
ANSTÄLLNINGSFORM: Vi erbjuder en fast anställning på 80%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna, mån-fre 07:45-19:15, lördag 08:45-15:15
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-03-23
Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
VIKTIGT GÄLLANDE HEMARBETE ????
Vi bryr oss om våra anställdas vålmående och arbetsmiljö. Eftersom detta är ett jobb där du arbetar hemifrån kommer vi under processen att ställa frågor till dig och du måste följa Webhelps standard gällande WFH-krav för att kunna anställas till denna tjänst.


Webhelp?is a multinational Business Process Outsourcing company with its head office in Paris, France, that is making business more human for the world’s most exciting brands.
By?choosing Webhelp,?you will be part of a community of over 100'000 game-changers from more than 190 locations, speaking more than 80 languages in 50+ countries.?
Join us at?Webhelp you will have the opportunity to be part of a multicultural team, a fast-paced?environment,?and a diverse pool of engaging projects for some of the most progressive brands worldwide.
More information can be found at www.webhelp.com
Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us
#swedish

Ansök nu

Undersköterska till Hemtjänst natt

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Feb 24
Hej du medmänskliga proffs!
Vi behöver fler medmänskliga proffs till hemtjänsten.

Är du undersköterska eller har erfarenhet av arbete i hemtjänst och vill ha ett arbete som är livsviktigt? Gillar du varierande arbetsuppgifter och att ingen natt är den andra lik? Då är det här jobbet något för dig.

Som undersköterska inom hemtjänsten möter du människor i deras hem och stöttar dem för att de ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Du bidrar till livskvalitet och får väldigt mycket tillbaka. Jobbet har sina utmaningar, men det är alltid nära till skratt och leenden. 

Vad innebär jobbet?
Du ska ge omvårdnad och utföra olika serviceinsatser i kundens hem nattetid, utifrån kundens individuella behov. I tjänsten ingår att arbeta enskilt, det innebär att du åker själv hem till kunder nattetid, men arbete sker även tillsammans med övriga kollegor. I arbetsuppgifterna ingår att utföra medicinsk sjukvård och besvara larm från kunder i hela kommunen. 

Vi har ett stort fokus på utveckling och nytänk, bland annat genom digitalisering och välfärdsteknik. 

Vem är du?

En utbildad undersköterska eller någon med erfarenhet från liknande verksamhet, som är en fena på att samarbeta. Du har ett självständigt och flexibelt arbetssätt och behärskar det svenska språket i tal och skrift tillräckligt bra för att kommunicera med kunder, anhöriga, kollegor och andra professioner. Du behöver känna dig bekväm att använda datorer och telefon då all vår dokumentation sker i dessa verktyg. Körkort är ett krav då det är så vi tar oss till kunderna runt om i Karlstad kommun.

Låter det här väldigt mycket som du? Då hoppas vi att du snart hör av dig och söker jobbet!

Vår gemensamma värdegrund ställer krav på ett professionellt och medmänskligt bemötande i kontakten med våra kunder och anhöriga, vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi gör urval och rekryterar fortlöpande och söker nya medarbetare både för tillsvidaretjänster och vikariat.

Innan erbjudande om anställning kan ges behöver du visa upp ett belastningsregisterutdrag.

Vad erbjuder vi?
Vi bjussar vi på en rad förmåner som du kan ta del av utanför jobbet. Du har bland annat möjlighet att hyra stuga i Sälen eller semesteranläggning på västkusten samt ta bruttolöneavdrag för personalbil eller personalcykel. 

Vill du se mer om hur det är att jobba hos oss i Karlstad kommun. Titta gärna här: https://karlstad.se/Naringsliv-och-arbete/startsida-jobba-hos-oss/valkommen/

 

Om Karlstads kommun

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell personcentrerad vård och omsorg.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Swedala Tak - Franchisetagare, Karlstad/Norra Värmland

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 24
Swedala Tak är en nationell kedja som byggs upp av lokala företagare, våra takmästare. Takmästarna arbetar i en standardiserad och kvalitetssäkrad arbetsprocess som erbjuder kunden totalentreprenad och en tryggare tak-affär. Våra takprojekt präglas av kommunikation, ordning och reda, hög säkerhet och god arbetsmiljö. Swedala Tak är redan ett av Sveriges största takläggningsföretag och målsättningen är en fortsatt kraftig tillväxt under de kommande åren.

Franchisetagare till Swedala Tak - ett stabilt sätt att vara sin egen

Drömmer du om fördelarna med att vara din egen men samtidigt ha tryggheten i att ha en stor aktör som stöttar och hjälper dig framåt? Skapa en lönsam karriär och en friare vardag i en bransch som aldrig står still och där miljön är i fokus.

Idag renoveras det tak för ca 8 miljarder per år och solcellsmontage för 5,5 miljarder. Tak är en stabil produkt då det är något man helt enkelt behöver byta med jämna mellanrum och solpaneler är en produkt som blir mer självklar för varje år för de flesta villaägare. Du kan känna dig trygg med att ingå i ett etablerat välfungerande koncept.

Din profil
Vi ser gärna att du har ett helhjärtat engagemang och starkt eget driv. Kanske driver du eget bolag idag eller arbetar som säljare/projektledare och är nyfiken på möjligheten att driva din egen verksamhet. I korthet letar vi dig som:

• gillar att vara ute på fältet och skapa relationer.
• är driven och gillar att samarbeta i ett nätverk.
• har intresse av bygg och hemmafix.
• är en duktig säljare som triggas av att uppnå mål.Om tjänsten:
Ditt fokus som franchisetagare är att sälja och leverera takbyten och solcellsinstallationer. Övriga arbetsuppgifter finns centralt på servicekontoret och det är kundmottagning, kundtjänst, uppföljning, förhandling av avtal, framställning av säljmaterial, systemutveckling, produktion och marknadsaktiviteter. 70 procent av tjänsten handlar om kundkontakter och övrig tid är som arbetsledare med att skapa relation och trivsel bland dina takläggare.

• Du är synlig i ditt distrikt - lappar lådor, sätter upp skyltar, knackar på i områden angående kontroll av tak och gör hembesök.
• Du sköter löpande kommunikation och offerter.
• Du ser till att du har jobb åt dina takläggare, oavsett om de är underentreprenörer till dig eller dina anställda.
• Du jobbar i ett koncept där franchisetagarna har exklusiva distrikt och därför inte konkurrerar med varandra.

Ta chansen till en spännande och mångsidig framtid som franchisetagare på Swedala Tak. En fördel är att investeringsbehovet är litet - du behöver inga egna lokaler eller lager och inga maskiner. Det du behöver är bil, dator och telefon.

Kontakt
Infinity är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka företag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, tveka inte att kontakta Anton Fredriksson på Infinity, 070-3115159 eller Mårten Näsvall på e-post, marten.nasvall@infinityhr.se.

Välkommen med din ansökan genom att använda formuläret nedan. Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Universitetslektor i byggteknik

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Feb 24
Beskrivning
Vid fakulteten för hälsa, natur- och teknikvetenskap finns fem institutioner, där institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper är en.

Byggteknik är ett av institutionens fyra ämnen. Vid ämnet bedrivs undervisning inom ett av lärosätets ingenjörsprogram, högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik. Då byggandet står för en avsevärd del av den globala klimatpåverkan finns hos oss en strävan att möta dessa utmaningar inom så väl grundutbildning som forskning. Det gör vi genom att utbilda studenter inom områden som hållbart byggande, vilket bland annat inkluderar olika aspekter på energi och fukt i byggnader, sunda materialval och cirkulär ekonomi. Vi behöver stärka högskoleingenjörsprogrammet med en ny lärare. Skickliga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Karlstads universitet.

Vid institutionen finns en stor forskningsmiljö, Processer och produkter för en cirkulär skoglig bioekonomi (Pro2BE) https://www.kau.se/pro2be. Forskningen på ämnet Byggteknik bedrivs i huvudsak inom ramen för Pro2Be. Byggteknik har under de senaste åren vuxit avsevärt vad gäller mängden forskning som bedrivs inom ämnet. En stor del av forskningen vid ämnet är inriktad på hur trämaterialet kan användas i moderna och avancerade konstruktioner. Gruppen jobbar också med finita elementmetoden för att simulera effekter vid belastning av materialet.

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är undervisning och kursutveckling på grund- och avancerad nivå inom byggteknik. Framför allt är det aktuellt att undervisa inom byggnadsfysik (fukt och energi i byggnader), byggnadsmaterial och hållbart byggande men även inom angränsande områden. I arbetsuppgifterna ingår även handledning, examination samt deltagande i institutionens interna och externa projekt. Du förväntas aktivt skapa kontakter för projekt i samarbete med det omgivande samhället och myndigheter för ömsesidigt utbyte samt verka för att den kunskap och kompetens som finns vid universitetet kommer samhället till nytta.

I arbetet ingår också att bidra till den forskning som idag bedrivs vid institutionen inom Pro2BE. För att fortsätta utveckla forskningen inom byggteknik är det viktigt  att delta i arbete med att söka externa forskningsanslag. I arbetet ingår administrativa uppdrag kopplade till forskning och utbildning. Undervisning kan även förekomma inom andra närliggande ämnen och utbildningsprogram där det uppstår behov.

För att bidra till en god arbetsmiljö och utveckling av verksamheten är du närvarande och deltar i det dagliga arbetet och gemenskapen.

Behörighet
Behörig att anställas som universitetslektor i byggteknik är den som har visat pedagogisk skicklighet. Utöver det krävs doktorsexamen eller motsvarande vetenskaplig kompetens i byggteknik, alternativt någon annan yrkesskicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen.

God förmåga att kommunicera och undervisa på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Enligt Karlstads universitets anställningsordning ska lärare ha de personliga egenskaper som krävs för att fullgöra anställningen såväl som väl genomförd högskolepedagogisk utbildning. Om utbildningen saknas, kan en anställning ändå ske, under förutsättning att den anställde förbinder sig att genomföra den, inom ramen för kompetensutvecklingstiden, under de första två årens anställning eller ansöker om att validera motsvarande kunskap. För samtliga behörighetskrav hänvisas till Karlstads universitets anställningsordning https://intra.kau.se/dokument/upload/C10B9E16111ea194BCXq999FBF45/10_22 Beslut rev anstallnordn hela beslutet.pdf

Bedömningsgrunder
I bedömningen av vetenskaplig och pedagogisk skicklighet kommer särskild vikt att fästas vid pedagogisk skicklighet. 

Vid urval av behöriga sökande kommer särskild vikt att läggas vid:

- Dokumenterad erfarenhet av undervisning inom byggteknik inom högre utbildning
- Dokumenterad pedagogisk skicklighet
- Goda kunskaper inom byggnadsfysik (energi och fukt i byggnader) och byggnadsmaterial
- Personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, ansvarstagande och engagemang för verksamheten.

Vid urval av behöriga sökande kommer stor vikt att läggas vid:

- Kunskaper i programvaror för energiberäkning och byggnadsfysikalisk dimensionering som är vanligt förekommande i byggnadsprojektering, samt erfarenhet av undervisning i dessa på universitetsnivå
- Breda och aktuella ämneskunskaper inom byggteknikområdet
- Vetenskaplig produktion i byggteknik inom för anställningen relevant område
- Goda kunskaper om modern svensk byggteknik och styrande lagar och regler
- Dokumenterad yrkeserfarenhet av relevans för ämnet byggteknik utanför akademin

Vid urval av behöriga sökande kommer vikt att läggas vid:

- Visad förmåga att erhålla medel för forskningsfinansiering
- Erfarenhet av att samverka med det omgivande samhället och att kommunicera forskning och utvecklingsarbete.

Vid bedömning kommer hänsyn att kunna tas till både omfattning och erfarenhetens inriktning med relevans för arbetsuppgifterna.

Villkor

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 september 2023 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Ansökan görs i universitetets webbaserade rekryteringsverktyg Varbi. För att söka anställnigen och läsa mer om vad ansökan ska innehålla hänvisar vi till annonsen på https://www.kau.se/jobba-hos-oss/jobb/lediga-anstallningar

Sista ansökningsdag: 19 mars 2023  
Ange referensnr: REK2022/298

Välkommen med din ansökan!

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 24
Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder. Vårt uppdrag är att förverkliga morgondagens samhälle. Samtidigt som vi bygger nytt pågår ett ständigt arbete med att underhålla, utveckla och förvalta våra befintliga fastigheter.
Vi utökar vårt bestånd i Karlstad och är snart i behov av en ny kollega som vill arbeta med förebyggande och felavhjälpande underhåll, att rondera, träffa hyresgäster och se till att vårt NKI fortsätter höjas - från en redan hög nivå, om vi får skryta lite.

Vad erbjuder vi dig?
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare inom fastighetsbranschen och som fastighetsskötare på Balder får du möjlighet att fatta mycket egna beslut själv, stora som små. Det är en fri roll och tillsammans med två fastighetsskötarkollegor är du den främsta kontaktytan för våra hyresgäster.

Som fastighetsskötare kommer du ingå i företagets förvaltningsorganisation och ha ett nära samarbete med både förvaltare, projektledare och drift. I dag är vi 6 st anställda på områdeskontoret och vi behöver bli fler då vi bygger ca 900 st nya lägenheter i Karlstads nya stadsdel Tullholmsviken. Det innebär mer än en dubblering av vårt befintliga bestånd på 458 st lägenheter. Samtliga av våra fastigheter ligger i centrala Karlstad.

Du får en närvarande och stöttande chef som ger dig mandat och förtroende att arbeta självständigt, hon säkerställer också att vi ständigt uppfyller och överträffar hyresgästernas förväntningar. Utöver det uppmuntrar vi personlig som yrkesmässig utveckling och flera av kollegorna har bytt roll inom organisationen.

Vem är du som person?
Vi söker dig som har en teknisk förståelse och gillar att få saker gjorda. Du vet när du ska göra något själv, när du ska be en kollega om hjälp och när du ska ringa en entreprenör. Du kan hantera balansgången mellan att arbeta på egen hand och att vara en del av ett team. Du bör trivas med den sociala delen av arbetet och har ett bra bemötande även när det blir stressigt. Om du har intresse och förståelse för teknisk drift är det ett klart plus och det finns vissa möjligheter att fördjupa sig inom området i framtiden.

Vad har du för kvalifikationer?
Du som söker denna tjänst har sannolikt erfarenhet från en liknande tjänst eller närliggande yrke. Vi ser även att du har lite koll på el, VVS, systematiskt brandskyddsarbete och även är bra på administration. Du kan läsa och tolka besiktningsprotokoll och den typen av dokument.
Tjänsten kräver B-kort, att du har en god datorvana samt att du kan behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är en fördel men inget krav.

Låter det spännande?
Skicka då in din ansökan redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Om du vill veta mer om rollen kontakta Affärsområdeschef Caroline Frandsen på 054-148181 eller skicka ett mail.

Vi vill inte ha ett personligt brev, däremot ber vi dig att besvara några frågor som rör dina erfarenheter. När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mail med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Personliga assistenter sökes i Karlstad

Personlig assistent
Läs mer Feb 24
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Särnmark personlig assistans söker nu personliga assistenter till kunder bosatta i Karlstad, du som söker bör vara ansvarstagande, flexibel och positiv. Har du erfarenhet av vård och/eller personlig assistans sedan tidigare är det ett plus, men störst vikt läggs på personlig lämplighet. Arbetstiderna är varierande under under dygnets alla timmar men du bör främst kunna jobba kväll, natt samt helger.

Arbetet börjar med timanställning med chans till förlängning utifrån kundernas behov.

 

Anställning:

-Timanställning -Timlön/Individuell lönesättning

-Kollektivavtal-Vårdföretagarna

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Att jobba som personlig assistent är ett givande och roligt arbete där det krävs ansvarstagande, tålamod och stor flexibilitet hos dig som assistent. Du jobbar utifrån kundens behov och är personens förlänga arm hemma och ute i samhället.

Välkommen att ansöka och berätta för oss varför just du passar till denna tjänst.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.

Ansök nu

Dietist Barn- och ungdomsmedicin, slutenvård Karlstad

Dietist
Läs mer Feb 24
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Din arbetsplats

Barn- och ungdomsmedicin ingår i område slutenvård och är länets specialistklinik för barn- och unga.

Verksamhetsområde har ca 210 medarbetare och består av vårdavdelning 11 och 12 med totalt 29 vårdplatser, specialistmottagning, öppenvård, dagvård, akutmottagningen för barn-och unga, läkarenheten samt ett resursteam.
Barnkliniken kallas ibland för det ”Lilla sjukhuset” i det stora vilket kan förklaras med att inom vår verksamhet möter man de flesta av vårdens olika specialiteter där medicin, kirurgi, ortopedi, onkologi, akutsjuksjukvård och IVA-vård är några exempel. Detta belyser den stora och breda erfarenhet och kunskap vi har att erbjuda både patienter och medarbetare.
Barn- och ungdomsmedicinska slutenvården är uppdelade i sju olika team, beroende på medicinskt område: diabetes, gastro, neonatal, onkologi, kardiologi, allergi och nutrition- barn med ätsvårigheter. Teamen fördelas mellan 2 av klinikens 3,23 dietister vilket skapar möjlighet att specialisera sig inom teamets medicinska områden. Övriga 1,23 dietistresurser fördelas mot obesitas och öppenvårdsområde.
En av våra dietister går på föräldraledigt och vi söker vikarie under 1 års tid. Efter vikariatet finns goda möjligheter till en tillsvidaretjänst inom Region Värmland. Vår kollega ingår i team onkologi, allergi och diabetes men andra team kan bli aktuellt utifrån dina intressen och erfarenheter
Inom barnmedicin kommer du ha dietistkollegor på olika vårdnivåer, dels inom slutenvården, öppenvården och inom barnhälsovården.

Utvecklingsmöjligheter
Vi erbjuder dig:
• Introduktion med en yrkeskollega som mentor
• Teambaserat arbetssätt
• Kompetensutveckling vid behov, med särskild prioritet inom de teamen där du som dietist har huvudansvar
• Handledarutbildning 7,5 Hp
• Hälsofrämjande arbetsplats och friskvårdsbidrag

Ditt uppdrag som dietist

Som dietist hos oss utreder, bedömer och behandlar du nutritionsrelaterade symtom och sjukdomar. Individanpassad nutritionsbehandling sker primärt i enskilda besök.
Inom barnkliniken jobbar vi bland annat med teambesök där barn och familj får träffa flera vårdgivare samtidigt. Du kommer jobba tätt ihop med befintlig dietist på barnkliniken slutenvården och tillsammans lägger ni upp ett fungerande arbetssätt. Du driver utvecklingsarbete i dina team och dietistkollegor i barnmedicin. I tjänsten ingår föreläsningsuppdrag.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad dietist med intresse av barnmedicin. Du sätter barnet i centrum i behandlingen och samarbetar väl med kollegor för att åstadkomma bästa möjliga vård. Vi tror att du som person är flexibel då planerade öppenvårdsbesök blandas med akuta besök till inneliggande barn med familjer. Framför allt tror vi att du ser en fantastisk möjlighet att få vara en del av vår verksamhet och hjälpa barn till bättre hälsa.
Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet då vi är mån om att få rätt person på tjänsten.

Välkommen in med din ansökan, intervjuer sker löpande.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Universitetsadjunkt i byggteknik

Universitets- och högskoleadjunkt
Läs mer Feb 24
Beskrivning
Vid fakulteten för hälsa, natur- och teknikvetenskap finns fem institutioner, där institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper är en.

Byggteknik är ett av institutionens fyra ämnen. Vid ämnet bedrivs undervisning inom ett av lärosätets ingenjörsprogram, högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik. Då byggandet står för en avsevärd del av den globala klimatpåverkan finns hos oss en strävan att möta dessa utmaningar inom så väl grundutbildning som forskning. Det gör vi genom att utbilda studenter inom områden som hållbart byggande, vilket bland annat inkluderar olika aspekter på energi och fukt i byggnader, sunda materialval och cirkulär ekonomi. Vi behöver stärka högskoleingenjörsprogrammet med en ny lärare. Skickliga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Karlstads universitet.

Vid institutionen finns en stor forskningsmiljö, Processer och produkter för en cirkulär skoglig bioekonomi (Pro2BE) https://www.kau.se/pro2be. Forskningen på ämnet Byggteknik bedrivs i huvudsak inom ramen för Pro2Be. Byggteknik har under de senaste åren vuxit avsevärt vad gäller mängden forskning som bedrivs inom ämnet. En stor del av forskningen vid ämnet är inriktad på hur trämaterialet kan användas i moderna och avancerade konstruktioner. Gruppen jobbar också med finita elementmetoden för att simulera effekter vid belastning av materialet.

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är undervisning och kursutveckling på grundnivå inom byggteknik. Framför allt är det aktuellt att undervisa inom byggnadsfysik (fukt och energi i byggnader), byggnadsmaterial och hållbart byggande, men även inom angränsande områden. I arbetsuppgifterna ingår även planering och utvärdering av undervisning, samt handledning och examination. Du förväntas aktivt skapa kontakter och samarbeta med det omgivande samhället och myndigheter för ömsesidigt utbyte samt verka för att den kunskap och kompetens som finns vid universitetet kommer samhället till nytta.

I arbetet ingår administrativa uppgifter och kursplanering. Du förväntas delta aktivt i ämnets arbete med utveckling av utbildningen både innehållsmässigt och pedagogiskt samt deltagande i institutionens interna och externa projekt. Undervisning kan även förekomma inom andra närliggande ämnen och utbildningsprogram om det uppstår behov.

För att bidra till en god arbetsmiljö och utveckling av verksamheten är du närvarande och deltar i det dagliga arbetet och gemenskapen.

Behörighet
Behörig att anställas som universitetsadjunkt är den som har en högskoleingenjörsexamen eller kandidatexamen i Byggteknik eller annat närliggande ämnesområde.

Arbetet förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. God förmåga att undervisa på svenska är ett krav.

Enligt Karlstads universitets anställningsordning ska lärare ha de personliga egenskaper som krävs för att fullgöra anställningen väl. Dessutom krävs genomförd högskolepedagogisk utbildning. Om utbildningen saknas, kan en anställning ändå ske, under förutsättning att den anställde förbinder sig att genomföra den, inom ramen för kompetensutvecklingstiden, under de första två årens anställning eller ansöker om att validera motsvarande kunskap.

För behörighetskrav i övrigt hänvisas till Karlstads universitets anställningsordning https://intra.kau.se/dokument/upload/C10B9E16111ea194BCXq999FBF45/10_22 Beslut rev anstallnordn hela beslutet.pdf

Bedömningsgrunder
Vid urval av behöriga sökande kommer särskild vikt att läggas vid:

- Dokumenterad erfarenhet av undervisning inom byggteknik inom högre utbildning
- Dokumenterad pedagogisk skicklighet
- Goda kunskaper inom byggnadsfysik (energi och fukt i byggnader) och byggnadsmaterial
- Breda och aktuella ämneskunskaper inom byggteknikområdet
- Dokumenterad yrkeserfarenhet av relevans för ämnet byggteknik utanför akademin
- Personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, ansvarstagande och engagemang för verksamheten.

Vid urval av behöriga sökande kommer stor vikt att läggas vid:

- Kunskaper i programvaror för energiberäkning och byggnadsfysikalisk dimensionering som är vanligt förekommande i byggnadsprojektering, samt erfarenhet av undervisning i dessa på universitetsnivå
- Aktuella kunskaper inom hållbart byggande
- Goda kunskaper om modern svensk byggteknik och styrande lagar och regler

Det är meriterande med erfarenhet av forskningsarbete samt doktorsexamen.

Vid bedömning kommer hänsyn att kunna tas till både omfattning och erfarenhetens inriktning med relevans för arbetsuppgifterna.

Villkor
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Sannolikt blir det aktuellt att tillsätta ett vikariat under den tid som rekryteringen pågår, till dess att rekryterad person är på plats, för att lösa verksamhetens behov.

Ansökan
Ansökan görs i universitetets webbaserade rekryteringsverktyg Varbi. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen, att eventuella handlingar på språk annat än svenska och engelska är översatta och att dokumentera din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Komplett ansökan ska vara inne vid ansökningstidens slut. En ofullständig ansökan kan medföra att din kompetens inte kan prövas i alla avseenden.

Ansökan ska innehålla:

- Personligt brev med beskrivning av den sökandes kvalifikationer i förhållande till anställningens innehåll.
- CV
- Beskrivning av pedagogiska och yrkesmässiga meriter.
- Kopior av relevanta betyg, examensbevis, intyg från tidigare verksamhetsmiljöer och eventuella rekommendations­brev som styrker tidigare erfarenheter
- Redogörelse för språkkunskaper
- Två referenser, varav minst en är från tidigare eller nuvarande chef.

Alla handlingar och publikationer som du önskar ska vara en del av din ansökan ska bifogas den digitala ansökan (inte länkar). Namnge varje uppladdat dokument så det tydligt framgår vad det innehåller.

De underlag som inte kan skickas elektroniskt exempelvis böcker och publikationer, ska skickas i tre exemplar till nedanstående adress:

Karlstads universitet
HR-avdelningen, Elisabeth Wessling
651 88 KARLSTAD

Sista ansökningsdag: 19 mars 2023

Ange referensnr: REK2022/297

Välkommen med din ansökan!

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Tandsköterska sökes till centrala Karlstad

Tandsköterska
Läs mer Feb 24
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Tingvallapraktiken
I Team Karin Ericsson utvecklar vi nu vår verksamhet och söker dig som är tandsköterska och intresserad av att arbeta i ett glatt team där vi hjälps åt med det mesta.
På Tingvallapraktiken är vi förnärvarande två team med två tandläkare, två tandsköterskor och två tandhygienister. Vi bedriver högkvalitativ tandvård i en personlig atmosfär. Vår ambition är att våra patienter ska känna sig väl omhändertagna och trygga med oss som vårdgivare.
Mötet med patienten är för oss dagens höjdpunkt!
Vi arbetar med det mesta inom tandvård och våra patienter är både barn och vuxna.
Vi erbjuder dig:
- ett omväxlande arbete i ett glatt team, där vi hjälps åt med det mesta.
- bra förmåner och kompetensutveckling
- stora möjligheter att vara delaktig i mottagningens utveckling
- att utvecklas tillsammans med oss inom arbetsfördelat patientarbete

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och delaktighet i patientbehandlingen. Du kommer också att arbeta administrativt i reception och med övriga kontorsgöromål.
Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Övrig information
Arbetstid per vecka kan diskuteras, vi söker dig som kan arbeta mellan 30-40 timmar per vecka.
Vi utför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse, bra samarbetsförmåga och trivs med att ha om växlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera
och ska vara intresserad av att utvecklas inom ditt yrke.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Ansök nu

Tandhygienist sökes

Tandhygienist
Läs mer Feb 24
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Tingvallapraktiken
På Tingvallapraktiken i centrala Karlstad är vi två tandläkare, två tandhygienister och två tandsköterskor. Team Karin Ericsson söker nu dig som är tandhygienist och är intresserad av att arbeta med högkvalitativ tandvård i en personlig atmosfär.

Vi arbetar med det mesta inom allmäntandvård och med både barn och vuxna.

Vi erbjuder dig:
- Ett omväxlande arbete i ett glatt team
- Bra förmåner och kompetensutveckling
- Stora möjligheter att utvecklas inom teamtandvård
-En chans att lära känna våra jättetrevliga patienter

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde
Vissa arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde såsom assistans, receptions- och sterilarbete
Enklare fyllningsterapi, avtryckstagning mm om du känner dig bekväm med det
Vi utformar tjänsten i samråd med dig!

Övrig information
Vi är flexibla och arbetstid per vecka kan diskuteras

Kvalifikationer
Leg Tandhygienist

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är omtänksam och engagerad, är noggrann i ditt arbete och sätter patienten i fokus.
Du har god samarbetsförmåga och vill arbeta i ett team där vi löser våra uppgifter tillsammans i en glad och positiv anda
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Ansök nu

Farmaceut till Molkom

Farmaceut/Apotekare
Läs mer Feb 24
Välkommen till oss! Följ med på en unik förändringsresa med apoteksbranschens nya aktör som består av Apoteksgruppen och Kronans Apotek - tillsammans är vi Sveriges tredje största aktör med flest apotek runt om i hela landet. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modig utmanare i branschen. Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Härligt - häng med på resan!

Apoteksgruppen Molkom
Hos oss på Apoteksgruppen Molkom välkomnas du till ett mindre vårdcentralapotek som nyligen har fräschats upp invändigt. Vi som jobbar här är ett glatt gäng på tre farmaceuter varav en är apotekschef. Vi har ett fint samarbete, en öppen dialog och mår riktigt bra tillsammans. Apoteket är beläget i samma byggnad som vårdcentralen och folktandvården, vilket enligt oss är extra roligt då vi får möjlighet att hjälpa många kunder med både recept och rådgivning i direkt anknytning till ett vårdbesök. Hos oss finns även möjligheten att växa i rollen som LMA vid intresse.

Apoteket samarbetar tätt med våra andra apotek och kollegor i Karlstad, därav kan arbete på annat apotek förekomma vid behov.

Vi har öppet 09.00-17.30 på vardagar och stängt på helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras. Start enligt överenskommelse.

Din Apotekschef Kristina berättar:
Enligt mig borde alla vilja arbeta i Molkom! Vi är ett lite mindre och gemytligt apotek med väldigt trevliga kunder. Vi alla trivs väldigt bra här och tillsammans. Vi har dessutom flera goda samarbeten externt med bl.a. vårdcentralen, tandvården, hemtjänsten och äldreboendet som alla ligger i närområdet. Detta innebär verkligen att vår farmaceutiska kunskap står i fokus, vilket vi uppskattar mycket!

Din roll som Farmaceut
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling.

I din roll arbetar du tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet!

Ansökan
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss. Urval och intervjuer kommer att ske löpande i denna rekryteringsprocess. I din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil samt svar på några frågor i ansökningsformuläret som är relevanta för anställningen.?Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är intresserade av din kompetens och förespråkar objektiv rekrytering. Lära känna dig gör vi gärna vid en eventuell intervju! Om du är nyfiken på att veta vad som händer efter att du skickat in din ansökan kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess (https://people.apoteksgruppen.se/pages/var-rekryteringsprocess?utm_campaign=page_206158_cta_4037239&utm_content=https://apoteksgruppen.teamtailor.com&utm_medium=cta-block&utm_source=teamtailor-page). Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta apotekschef Kristina Hernes tel. 070- 296 09 34.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Medfind AB söker läkare till mottagning i Värmland

Specialistläkare
Läs mer Feb 24
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en specialist inom psykiatri till ett uppdrag på mottagning i Karlstad.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-03-06 och pågår till 2023-10-01. Tjänstgöring som specialist inom psykiatri med sedvanliga uppgifter på mottagning.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Vill du jobba som personlig assistent i sommar?

Personlig assistent
Läs mer Feb 24
Azalea Care startade med intentionen att bli ett av de bästa assistansutförarna på marknaden direkt från start. Redan efter första året gav våra kunder oss betyget 4,7 av 5 vilket vi är otroligt stolta över!

Vi är ett starkt team med lång erfarenhet från branschen som byggt upp företaget med all den erfarenhet som vi samlat genom åren. För oss är det självklart att assistansen alltid utgår från hur kunden vill att den utförs. Vi fokuserar också på våra medarbetare då de är det värdefullaste vi har. Vi har ett av branschens generösaste kollektivavtal samt ger våra personliga assistenter den kompetensutveckling som behövs för att känna sig trygga i sitt arbete. Detta för att kunna leverera en trygg assistans av hög kvalitet för våra kunder, av medarbetare som är stolta över sitt jobb och sin arbetsgivare. Våra värdeord är trygghet, stolthet, kvalitet och dessa jobbar vi utifrån. Varje dag. Vill du bli en av oss?


Är du student och letar sommarjobb, eller vill du kanske bara helt enkelt ta chansen att få in en fot inom personlig assistans? 

Vi söker nu ett gäng jobbsugna vikarier som vill jobba när vår ordinarie personal går på semester, juni-aug. Vi ser gärna att du som är intresserad har möjlighet att börja med inskolning redan under våren!

Personlig assistans är brett och varierat, och arbetet ser väldigt olika ut beroende på hos vilken kund du jobbar, men kort kan det beskrivas som att du är kundens förlängda arm och hjälper till där funktionshindret sätter gränser. 

 

För att jobba som assistent hos oss krävs det att du har en positiv attityd, är prestigelös och alltid vill det allra bästa för dina medmänniskor. 
Har du någon erfarenhet av liknande yrken sedan innan kan det vara meriterande, men personlig lämplighet är det som avgör!
Att jobba som personlig assistent kan se väldigt olika ut beroende på vilken funktionsnedsättning kunden har, likväl för att vi alla är olika individer vare sig vi har en funktionsnedsättning eller inte. Som personlig assistent kompenserar du för det kunden inte klarar av att göra själv, så att denne kan leva som andra i så hög utsträckning som det är möjligt. Att jobba i en annan människas hem ställer stora krav på dig som assistent, det kan även finnas en familj att ta hänsyn till.
Det gäller att ha fingertoppskänsla för att läsa av hur kunden vill ha det i olika situationer.

Som personlig assistent hos oss får du:
- God arbetsmiljö
- Närhet kund – assistent - verksamhetschef
- Fräscha arbetskläder
- Kollektivavtal
- KompetensutvecklingVälkommen med din ansökan!


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via angiven länk (inte med e-post eller i pappersformat).


Denna rekrytering sköts internt hos oss och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- och bemanningsföretag.

Ansök nu

VD – Nordic Solar Sverige

Verkställande direktör
Läs mer Feb 24
Om tjänsten

Energibranschen generellt och solcellsbranchen i synnerhet befinner sig under stark tillväxt och vi letar efter dig som brinner för att utveckla våra arbetssätt och ser våra affärsmöjligheter. För oss är det viktigt att du är en närvarande ledare som tillsammans med dina medarbetare vill bidra till den gröna omställningen och försätta att leverera med hög kvalité till våra kunder. Vi söker dig som vill vara med och ta vara på vår tillväxtpotential, stärka vår ställning på marknaden och utveckla vår konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett uppdrag i ett bolag med god tillväxt, trevlig arbetsmiljö och lång erfarenhet av branschen. Vi strävar alltid efter att tillgodose våra kunders behov på bästa möjliga sätt. På Nordic Solar arbetar vi med att bygga ett bolag som bidrar till ett mer hållbart samhälle, och förutsätter att du vill vara med oss på den resan.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från en ledande befattning såsom verksamhetschef, försäljningschef eller VD. Med ett öga för nya affärer har du också god förståelse och erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning och uppföljning av verksamheten via nyckeltal på månads- och årsbasis.

Du är en ödmjuk, strukturerad och lyhörd ledare som trivs i en roll där du får möjlighet att motivera och inspirera din personal till att nå verksamhetens mål och visioner. Dina tidigare ledarerfarenheter är väletablerade vilket bidrar till att du inger förtroende mot medarbetare, kunder och leverantörer. Genom din kommunikativa och sociala förmåga bygger du långsiktiga relationer och skapar nätverk som gynnar företagets fortsatta tillväxtresa.

Om oss

Nordic Solar grundades 2009 och erbjuder solcellslösningar till de allra flesta typer av fastigheter som villor, lantbruk, företag och bostadsrättsföreningar. Vi är en av de mest erfarna solcellsinstallatörerna i Sverige och har en rejäl erfarenhetsbank att använda oss av i hela processen, från den första kontakten till färdiginstallerad anläggning. Verksamheten omfattar försäljning, projektering och installation av nätanslutna solelanläggningar, elbilsladdare och system för energilagring med mera. Vi utför totala entreprenader från idé till nyckelfärdig anläggning. Idag arbetar 65 medarbetare i på våra driftenheter och kontor i Karlstad, Töcksfors och Norge. Med rötterna i Värmland förser vi hela Mellansverige och Osloregionen med solenergi!

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon
070-2206260 eller Johanna Westberg på 072-3102972

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 14 mars.

Ansök nu

Torgvärdar till Karlstads kommun!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Feb 24
Som torgvärd är du den dagliga kontakten med torghandlare. Du är ansiktet utåt och representerar Karlstad kommun varje dag i kontakten med torghandlarna. Kommunen lägger stor vikt vid värdskap och att skapa en trevlig stämning på Stora torget! Är du student och är på jakt efter ett deltidsjobb samt sommarjobb? Här kan du kombinera det bästa av två världar - jobb OCH ledigt i sommar, eftersom du arbetar halvdagar! Vi ser att du som söker trivs i ett yrke där du dagligen får träffa människor och alltid ge god service. Sök rollen som Torgvärd till Karlstads kommun redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en torgvärd till Karlstads kommun, Avdelningen för offentlig utemiljö som tillhör Teknik- och fastighetsförvaltningen. Torgvärdarnas uppgift är att agera servicefunktion på torget och bland annat ansvara för ta emot tillfälliga bokningar av platser för torghandel och anvisa platser. Tjänsten passar dig som studerar på eftergymnasial nivå och som har ett flexibelt schema i skolan som gör att du kan arbeta cirka 2 arbetspass i veckan samt ställa upp om någon av de andra torgvärdarna skulle vara frånvarande vid exempelvis sjukdom. Du kommer också få möjligheten att arbeta mer under sommarperioden. Arbetstiden är förlagd måndag till lördag mellan 7.30 till 12.00 fram till sommarperioden.

Du erbjuds


* Ett meriterande och flexibelt arbete vid sidan av dina studier samt under sommaren.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
- Ta emot och välkomna torghandlare samt kontrollera att torghandlare står på rätt plats.
- Hantera tillfälliga torgplatser - ta in ansökan, delge plats och dela ut försäljningstält.
- Utlämning av information vid behov, exempelvis cykelkarta.
- Hantera felanmälningar och ta emot synpunkter.

Du dokumenterar även dagligen vilka som använder torgytan och du finns tillgänglig på arbetstelefonen under hela arbetspasset 07.30 till 12.00. Som torgvärd kommer du även hålla dig uppdaterad på vilka evenemang som är på torget och informera torghandlare om vad som är på gång. Karlstads kommun har en lokal på Tingvallaskolan där man som torgvärd kommer kunna lämna sina tillhörigheter och byta om och liknande.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som


* Studerar eftergymnasial utbildning inom exempelvis samhällsplanering, ekonomi, turism eller service management och som har minst 1 år kvar av din utbildning.
* Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal och skrift.


Det är meriterande om du


* Har erfarenhet från serviceorienterade yrken.


Som person är du


* Serviceinriktad
* Kommunikativ
* Självgående


I uppdraget arbetar du i enlighet med kommunens värdegrund. Deras värdegrund fungerar som en kompass för hur deras arbete ska utföras. Den är gemensam i alla verksamheter och bidrar till att stärka koncernen Karlstads kommun. Kärnan i värdegrunden är:


* Vi är till för Karlstadsborna
* Vi ser framåt och utvecklar vår verksamhet
* Vi genomför vårt uppdrag med engagemang
* Vi är en kommun i gott skick
* Vi når goda resultat


Övrig information


* Start: April
* Omfattning: Deltid, mer under sommarperioden.
* Placering: Stora Torget, Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Butikssäljare Karlstad Bergvik – sommarvikariat

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Feb 23
Hos oss på Volt får du möjligheten att bli en del av branschens mest trendmedvetna kedja. Vi erbjuder flera kända varumärken som bl.a Filippa K, Tiger of Sweden, These Glory Days, Oscar Jacobson, Eton och Samsoe Samsoe. På Volt arbetar vi tillsammans för att ge våra kunder förstklassig service och för att uppnå vår vision om att vara ett naturligt förstahandsval inom herrmode. För att lyckas i jobbet kommer din motivation, passion och kunskap att vara helt avgörande.

Tjänsten är ett sommarvikariat och det kan finnas möjlighet att arbeta extra efter sommarperioden.
Dina egenskaper och drivkraft:

- Du är alltid närvarande för kunden och brinner för försäljning och kundbemötande - precis som oss!
- Du är utåtriktad, samarbetsvillig och älskar att arbeta med människor
- Du är effektiv, strukturerad och konkurrenskraftig
- Du är flexibel på både arbetsuppgifter och arbetstider
- Du har ett stort intresse för mode, det tar vi som en självklarhet!

Vad vi kan erbjuda:

- En varierande och rolig arbetsdag tillsammans med härliga kollegor
- Värdefull erfarenhet av kundbemötande, försäljning och teamarbete som du kan dra nytta av under hela din karriär
- Bonusordning
- Förmånlig personalrabatt i Varners butiker

Arbetstiderna är varierande, dag-, kväll-, och helg.

På Volt är vi ett team - vi arbetar tillsammans, vinner tillsammans och firar tillsammans. Om du vill vara en del av detta hoppas vi att du skickar din ansökan till oss idag.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Med drömmen om att skapa Nordens bästa multibrand koncept för män, startades Volt med 8 butiker i Oslo, våren 2006.

Planen var enkel; Att presentera världens bästa brands i en inspirerande miljö med passionerade och kunskapsrika medarbetare.

Idag har Volt över 90 butiker i Norge, Sverige och Finland. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra, utveckla och förnya vårt universum av premium brands. ?

De senaste åren har vi lanserat vårt utvidgade universum på voltfashion.com – Här finner du samma premium märkesvaror, i tillägg till en mängd web-exklusiva brands. Vi skapar Nordens bästa multibrand koncept – vill du vara med? ?

Volt är en del av modekoncernen Varner som består av flera profilerade kedjor; Dressmann, Cubus, Carlings, Bik Bok, Junkyard och Levi’s Store. Verksamheten omfattar för närvarande 6 nätbutiker och över 1200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland, Island och Danmark.?

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Karlstad 1em/v - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Feb 23
Om Nannynu! / About Nannynu!
Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Karlstad med två barn (7 och 9 år) önskar hjälp med barnpassning mellan 1 eftermiddag varannan vecka och 1 eftermiddag i veckan, kan vara både vardag och helg. Start runt 16:00 och 5/6 timmar fram.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/.
Sök jobb som barnvakt hos oss idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121,38 - 151,72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos oss begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Jobba I Malta

Innesäljare
Läs mer Feb 23
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & provision
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Servicetekniker till Carlhag Värmland

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 23
Om företaget
Carlhag, specialister på lyftanordningar, finns där material hanteras. Utöver lyftanordningar tillhandahåller man även utbildning och service. Kunderna finns inom pappers- och tillverkningsindustri, järn- och stålverk, husfabriker, byggföretag, fordonstillverkare och elkraft m.m. Företagets målsättning är att fortsätta växa genom en kundnöjdhet som bygger på kvalitet, säkerhet och service. På Carlhag har alla anställda inflytande och ansvar. Det bygger på en platt organisation och ett öppet arbetsklimat. Man tillämpar frihet under ansvar och sätter laget före jaget. Det betyder att medarbetarna tillåts att utveckla sina starka sidor och vara sig själva, men att man hjälper och stöttar varandra i alla lägen. Låter det här som en arbetsplats Du skulle vilja jobba på?

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker utför du nymontage, tillsyn och underhåll på kundernas lyftutrustning. Det här är ett omväxlande och självständigt arbete som påverkar arbetsmiljö, ekonomi och säkerhet och dina planerade insatser är välkomna. För att klara av uppdraget får du expertutbildning av Carlhag. Det ingår resor i tjänsten samt även övernattningar, men oftast kommer du hem på kvällen. Lämplig bostadsort är Karlstad med omnejd, Kristinehamn eller Karlskoga.

Din profil
Till den här tjänsten passar du om du har ett tekniskt intresse, men saknar höjdskräck. Ser du problem som spännande utmaningar och gillar att ge service och bygga ut ditt kontaktnät, så är du mer än väl lämpad för uppgiften. Om du dessutom har goda elkunskaper, ja då är det fullträff!
• Erfarenhet av service, felsökning och reparation av teknisk utrustning
• B-körkort
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Datorvana

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Allmänsjuksköterska, intensivvård till Centralsjukhuset Karlstad

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 23
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Intensivvårdsavdelningen, IVA, består i dagsläget av 8 platser.

På IVA vårdas patienter i alla åldrar och av olika anledningar. Gemensamt för patienterna är att sjukdomstillståndet är allvarligt och att ett eller flera organsystem sviktar. Vi har hög bemanning och kompetens samt resurser och utrustning för att vårda de svårast sjuka patienterna i länet.

För att tillgodose tillgången på specialistutbildade sjuksköterskor inom vårt verksamhetsområde behöver grundutbildade sjuksköterskor ges möjlighet att tjänstgöra på IVA och på så sätt få en större inblick i intensivvården. Vi kommer därför, från och med hösten 2023, erbjuda möjligheten till ett år som allmänsjuksköterska inom intensivvård, ASI. Målet är att efter genomfört ASI-år påbörja en specialistutbildning inom intensivvård.

Arbetsbeskrivning
Arbetet kring patienterna på intensivvården bygger på ett teamarbete där våra olika yrkeskunskaper och erfarenheter kommer till sin rätt för patientens bästa. Arbetet är varierande och präglas av samarbete med olika yrkeskategorier vilket kräver både handlingskraft och tålamod.

Som ASI genomgår du en verksamhetsbaserad introduktion som sträcker sig över ett antal veckor initialt under placeringen. Vartefter blocken har genomförts utökas arbetsuppgifterna. ASI är inte ensam ansvarig för en patient men kan självständigt sköta vissa delar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och trygg i din arbetsroll. Du ska ha minst två års erfarenhet av yrket. Det är meriterande med erfarenhet från slutenvården.

Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel, stresstålig och kan hantera svåra situationer. Du har en god samarbetsförmåga och kan samverka med övriga medarbetare i och utanför teamet, men också arbeta självständigt. Vi ser att du har förmåga att planera och prioritera på ett effektivt sätt. En annan viktig hörnsten i arbetet är att vara en god kollega och vilja värna om en bra arbetsmiljö för alla medarbetare.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Erfaren Revisionskonsult till EY i Karlstad

Revisor
Läs mer Feb 23
EY har en gedigen erfarenhet inom revisionsbranschen och våra kunder kan tryggt räkna med att vi levererar tillförlitliga bokslut, analyser och välgrundade finansiella yttringar. Det har aldrig förr varit så viktigt som på dagens marknad att tolka och reagera på komplex data. I din tjänst som senior revisor hos oss på EY använder du din yrkesskicklighet och erfarenhet för att förverkliga våra kunders förväntningar och hanterar dagligen komplexa granskningsåtgärder över ett brett spektrum av branscher och ansvarsområden. Placering på vårt kontor i Karlstad.


Möjligheten
Din primära uppgift är att förmedla revisionstjänster till våra kunder. Du kommer att utgöra en viktig kontakt när det kommer till att lösa komplexa frågor. Allt eftersom du bygger din kunskap och erfarenhet kommer du att bli en trovärdig rådgivare med inflytande att påverka kunder och engagera arbetsteam med kunskap som kommer att påverka individer och företag.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att leda fältarbete och team i revisionsuppdrag samt hålla goda kontaktytor och uppdatera nyckelpersoner om pågående revisionsarbete. Du kommer slutföra revisionsprocesser och rapportera högriskområden, engagera kunder och ge sakkunniga råd. Att förstå våra kunders unika ambitioner och behov samt dela med dig av dina insikter med kollegor för att bredda våra affärsrelationer där möjligheterna finns.


För att lyckas behöver du
Som person är du utåtriktad, har god samarbetsförmåga och har lätt för att bygga relationer. Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta både i team och självständigt. Affärsmannaskap, initiativförmåga och handlingskraft är egenskaper som vi värdesätter.


Kvalifikationer för tjänsten
En kandidat- eller masterexamen inom ekonomi/redovisning
Erfarenhet av att leda planering, genomförande och revisionsrapportering samt finansiell rapportering
Flexibilitet att anpassa sig i en snabbt föränderlig miljö
Körkort och tillgång till bilVi ser också gärna att du
Arbetat i liknande roller förutVad vi söker
Du kan förvänta dig mycket variation i denna roll, så du bör inneha förmågan att ta egna initiativ och söka möjligheter att förbättra våra nuvarande relationer och processer. Om du är redo att ta över en del av våra kunders mest komplexa frågor så är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som konsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. Sist men inte minst, vi erbjuder en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansök nu
Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev, universitetsbetyg samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten kontaktar du Daniel Berg på daniel.berg@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.
If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.


EY | Building a better working world
På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Kundansvarig IT-tekniker

Nätverksoperatör
Läs mer Feb 23
Söker du ett jobb där du får kombinera att arbeta med människan och tekniken? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du agerar rådgivande för att optimera kundens användning av IT-tjänster? Då kan detta uppdrag hos vår kund i Karlstad vara något för dig!
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha en rådgivande roll med kundansvar och du planerar din egen tid tillsammans med dina kunder samt kollegor. Du sköter förebyggande drift- och underhåll, incidenthantering, installationer och support. Samtidigt förväntas du vara den som hjälper kunden att utveckla deras IT-stöd, komma med förslag på lösningar och hitta förbättringsområden.

Din profil och kvalifikationen
Du har en bred IT-kompetens men också ett stort intresse för människor och kundrelationer. Vi ser gärna att du har arbetat minst 1 år som IT-tekniker med mycket kundkontakt.

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att ge bra service och är noga med att ge kunden en bra kundupplevelse.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst 1 års erfarenhet som IT-tekniker / onsite-tekniker 
- Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer
- Nätverkstjänster
- Kompetens inom virtualisering (Hyper-V och/eller VMware), Powershell, Intune
- B-körkort
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Medfind AB söker läkare till mottagning i Värmland

Läkare
Läs mer Feb 23
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en läkare till ett uppdrag på vårdcentral i Karlstad. VUB som allmänmedicin eller erfarenhet med premieras.

Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-04-17 och pågår till 2023-10-01. Tjänstgöring som läkare med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Lärare i fritidshem på Nyeds skola

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Feb 23
Beskrivning
Nyeds skola är belägen i Molkom som ligger i den nordöstra delen av Karlstads kommun.

Vår skola ligger "mitt i byn" i en naturskön omgivning, i direkt anslutning till huset finns fritidsgård, folkbibliotek och en fullskalig idrottshall.

Skolan är en F-9 skola med fritidshem. På skolan finns idag ca 330 elever. Lärarna och övrig personal är indelade i arbetslag utifrån stadie och funktion.

Vi strävar efter att vara en skola i tiden, att ha ett digitaliserat arbetssätt, att arbeta för en inkluderande, tillgänglig och likvärdig skola. Under läsåret kommer vi att lägga fokus på yngre elevers läs- och skrivinlärning och de äldre elevernas språkutveckling i alla ämnen.

Arbetsuppgifter
På våra fritidshem ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare i fritidshem/fritidspedagoger:

Planera, genomföra och utvärdera verksamheten med utgångspunkt från nationella mål och riktlinjer. Tillämpa en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer. Erbjuda en meningsfull fritid som utgår ifrån elevernas behov, intressen och erfarenheter. Inta ett demokratiskt och empatiskt förhållningsätt, där god omsorg kombinerat med undervisning, tillsammans stimulerar elevens utveckling och lärande.

Tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget medverkar du till att eleven får en positiv och meningsfull skoldag där kunskapsutveckling och social utveckling är i fokus. I kontakter med vårdnadshavare är du engagerad, elevfokuserad och serviceinriktad.

Tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget kommer dina arbetsuppgifter bestå av att leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet i verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. Ni planerar tillsammans avdelningsvis samt mellan avdelningarna.

Du ger våra elever ett fritidshem dit våra elever längtar till och du arbetar för en bra samverkan mellan fritidshem och skola.

Du samarbetar och samverkar med klasslärare och fritidspedagoger/lärare mot fritidshem och planerar verksamheten i arbetslaget. Du driver utvecklingen för fritidshemmet tillsammans i arbetslaget och med övriga skolans personal.

Du tycker om att arbeta med kvalitetsutveckling. Utomhuspedagogik ligger dig varmt om hjärtat och som du gärna är med och driver.

Tjänsten innebär inledningsvis till huvuddelen operativt arbete att utföra planerad verksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har legitimation som lärare i fritidshem.

Vidare måste du kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget beställs från polismyndigheten.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Batender

Bartender
Läs mer Feb 23
Under våren slår portarna upp till Karlstads mysigaste restaurang & bar. Men stort fokus på service utöver det vanliga men även välsmakande mat & cocktails.
Vill du tillsammans med oss vara med och skapa en mysig, nytänkande och rolig arbetsplats & restaurangmiljö. Då har du kommit rätt.
I våran cocktailbar serveras drinkar efter en meny, men också efter kundens önskemål. Vi lägger stort fokus på kvalité och smaker. Alla cocktails ska vara av högsta kvalité.
Här gäller det även att alltid ge högsta möjliga service & ha ett mycket kreativt tänkande.
Vi ser helst att du har minst 1-3 års erfarenhet av cocktaildrinkar & tillhörande service.

Ansök nu

Lokalvårdare på deltid sökes till Städtjänst Värmland!

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Feb 23
Just nu söker vi efter flera studenter som vill bli en del av Städtjänst Värmlands tillväxtresa. I denna roll söker vi dig som är sugen på att utöka studentkassan genom att arbeta cirka 10 timmar per vecka och samtidigt få arbeta fysiskt. Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Tillsammans med 60 stycken medarbetare blir du en del av en växande organisation som arbetar i högt tempo för att ständigt leverera god service till deras kunder. Städtjänst Värmland bedriver sitt arbete enligt deras 5 värdeord - pålitlighet, ansvar, kompetens, tillgänglighet, engagemang!

Det finns inget krav på tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter utan du kommer att bli väl introducerad till arbetet innan du förväntas utföra det på egen hand. Det är således betraktat som meriterande om du har tidigare erfarenhet av lokalvård. Vänligen notera att du som söker behöver vara student alternativt ha annan sysselsättning om minst 50% för att kunna bli antagen.

Det är av yttersta vikt att du som söker är driven och engagerad i ditt arbete samt att du trivs med att arbeta på egen hand såväl som tillsammans med en kollega. Du ska också vara okej med att bli inringd för arbete samma morgon och hoppa in på kort varsel. Med arbetstiderna på cirka 06 - 11 under två dagar per vecka finns stora möjligheter att kombinera tjänsten med studier på eftermiddagar och kvällar!

Det är viktigt att du har en förståelse att vissa dagar kan det komma att krävas att stanna någon timme extra för att fullfölja arbetet fullt ut.

Tjänsten ses som ett långsiktigt samarbete vilket innebär att det även finns stora möjligheter till högre sysselsättningsgrad under sommaren.

Du erbjuds


* Ett perfekt extrajobb vid sidan av studier eller annan sysselsättning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som lokalvårdare för Städtjänst Värmland kommer du utföra företagsstäd i form av:


* Kontorsstäd
* Butiksstäd
* Trappstäd


VI SÖKER DIG SOM
- Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% (detta måste kunna styrkas genom dokumentation)
- Har B-körkort
- Tycker om att städa
- Kan läsa och förstå svenska språket

Vi söker dig som är


* Serviceinriktad
* Självgående
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse/Så snart som möjligt
* Omfattning: Cirka 8 - 12 timmar per vecka
* Placering: Karlstad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Boendestödjare till Rönngården

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Feb 23
Beskrivning
Rönngården är ett boende för män med samsjuklighet, det vill säga psykiatrisk sjukdom och pågående missbruk/beroende.

Boendet erbjuder nio platser och tillhör Vuxenavdelningen på Arbetsmarknads- och socialförvaltningen. Verksamheten erbjuder plats för män med ett långsiktigt behov av trygghet och stöd i vardagslivet. Boendet är bemannat dygnet runt varför arbetet innebär schemalagd arbetstid vardag, kväll samt helger.

Arbetsuppgifter
Arbetet är individinriktat och vi arbetar med genomförandeplaner där du kommer att har ett ansvar att de följs och är uppdaterade.  Arbetet vid boendet ställer stora krav på medarbetarnas förmåga att skapa goda relationer till de män som bor där. Det vardagliga arbetet består av att ge ett psykosocialt stöd i de situationer brukaren behöver. Det kan också förekomma att man måste hjälpa till praktiskt med något som brukaren inte klarar av. Utöver det så innefattar också arbetsuppgifterna en del matlagning samt städning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behandlingspedagog, socialpedagog eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha erfarenhet av målgruppen samt erfarenhet av missbruks- och beroendearbete. Erfarenhet av social dokumentation är meriterande.

Arbetet ställer stora krav på att du har en god samarbetsförmåga då arbetet bedrivs i nära samarbete med såväl interna som externa aktörer. Du förutsätts ha en god beredskap att hantera svåra och komplexa situationer och samtidigt behålla en stark tilltro till människors förändrings- och utvecklingsförmåga. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Provanställning kan komma att tillämpas.

B-körkort, manuell växellåda är ett krav.

Om Karlstads kommun

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.

 


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!


 


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.

Ansök nu

Sommarvikarie i Karlstad

Personlig assistent
Läs mer Feb 23
Vi tror på att närhet till våra kunder och medarbetare ger både trygghet och hög kvalité på den service vi ger. Vårt mål är att bistå människor oavsett funktionsnedsättning med den i särklass tryggaste personliga assistansen samt att vara den i särklass bästa arbetsgivaren. Vår verksamhet genomsyras av fem värdeord: engagemang, kompetens, respekt, omsorg och trygghet, vars initialer bildar ordet EKROT, ett ord som återfinns i allt vi gör.

Vi behöver en sommarvikarie på ca 80% under 8 veckor till ung man i Karlstad.

För att arbeta som assistent behöver du ha god samarbetsvilja och stor empati. Du arbetar mycket ensam. Du bör kunna ta egna beslut och vara självgående samtidigt som du ska lyssna till den du arbetar för. Stor vikt läggs vid matchning av personkemi med kund. Arbetspassen är fördelade över dag, kväll, natt med jour och helg.

Känner du att du tycker om människor och vill prova detta yrke så tveka inte att kontakta oss. Vi rekryterar fortlöpande.

Övrigt:
* Du behöver ha bank id/mobilt bank id för att kunna se schema och signera tidrapport.
* Du kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska då arbetet innebär kundkontakt och i viss mån dokumentation.
* Du behöver inneha B-körkort
* Minst 18 år fyllda
* Urval sker löpande så ansök i god tid!Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till psykiatriska slutenvården, avdelning 44

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 23
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Psykiatriska slutenvården utgörs av cirka 190 medarbetare med olika yrkesprofessioner.

Tillsammans ger vi vård och behandling till akut psykiskt sjuka människor som behöver specialiserad psykiatrisk vård, dygnet runt. Psykiatriska slutenvården består av en psykiatrisk akutmottagning, fem vårdavdelningar, en tillnyktringsenhet samt Beroendecentrum som är ett HVB-hem. Verksamheten är placerad i särskilt anpassade lokaler för målgruppen i psykiatrihuset, Centralsjukhuset i Karlstad.

Avdelning 44 har nio vårdplatser och erbjuder vård till patienter med bland annat ångesttillstånd och depressioner. Patienter med bipolär diagnos och psykosliknande symtom vårdas också på avdelningen. Avdelning 44 har även ECT- team som leds av avdelningschef och överläkare.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på psykiatriska slutenvården i Karlstad kommer du in i början av en spännande utvecklingsresa där grunden är god psykiatrisk omvårdnad med fokus på professionellt bemötande. Alla medarbetare är viktiga lagspelare i detta utvecklingsarbete. Du erbjuds ett stimulerande arbete, en individuell introduktion och en mentor som stöd. Du har också tillgång till yrkeshandledning.

Du kommer att utföra för den psykiatriska slutenvården sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. I sjuksköterskans uppdrag ingår att arbetsleda och stödja medarbetare i omvårdnadsarbetet och samverka med psykiatrisk öppenvård och kommunen.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatrisk vård. Specialistutbildning inom psykiatri är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper och erfarenheter från omvårdnadsarbete med psykiatriska patienter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga liksom förmågan att arbeta självständigt. Du ska ha stort patientfokus med en lösningsfokuserad inställning till arbetet. Du bör även vara en person som tycker om att ta ansvar tillsammans med övriga teamet med fokus på hög patientsäkerhet och kvalitet i vården.

Vi går igenom alla ansökningar löpande och om du är en av de kandidater som bäst matchar tjänstens kravprofil kontaktar vi dig för en intervju. Välkommen med din ansökan och välkommen till vår verksamhet!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till kvinna i centrala Karlstad

Personlig assistent
Läs mer Feb 23
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Vi söker dig som vill arbeta inom personlig assistans där du stöttar kund i sitt dagliga liv. Promenader, besök på olika kulturella tillställningar och lugna lässtunder i hemmet är exempel på aktiviteter.

Vår kund har en CP-skada och utvecklingsstörning. Det finns ett omfattande vård -och omsorgsbehov där flera kroppsnära hjälpmedel ingår. Tjänsten innebär arbetspass fördelade på dygnets alla timmar med enkel - och dubbelassistans (väntetid/jour förekommer under nätter). Möjligheter finns för fast deltidsrad på cirka 60 % och sommarjobb 2023.
Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag för tillsvidareanställda.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper


Du har ett strukturerat tillvägagångssätt och en mjuk personlighet som är inkännande och lyhörd för en annan människas behov. Du kan skifta mellan att se viktiga detaljer i personens fysiska och psykiska mående samt förstå vilka övergripande och samordnande aktiviteter som behövs göras för att personens ska må bra. Du har erfarenhet av att arbeta inom vården och gärna som personlig assistent.Meriterande är om du har:
- Erfarenhet av bildstöd (TAKK)
- utbildning inom vård -och omsorg, t e x undersköterska.

Krav:
-Erfarenhet inom vård och omsorg

- Mycket goda kunskaper i svenska eftersom det förekommer dokumentation och instruktioner att läsa.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

- Omfattning: Deltid

- Arbetstid: Dag och kväll samt natt med väntetid (jour)

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om det blir aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Du kan beställa utdrag via denna länk:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Sista ansökningsdag 2023-03-31

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Tomas Svensson

tomas.svensson@frosunda.se

Telefon: 010 - 130 34 03

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kund boende strax utanför Molkom söker personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Feb 23
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Vår kund är en kvinna bosatt i Molkom, 35 km utanför Karlstad. Vi söker dig som är 40 år och uppåt. Arbetet består i att hjälpa till och stötta i den vardagliga livsföringen med aktiviteter, träning, hushållssysslor och personlig omvårdnad. Kunden tränar genom sjukgymnastik och annan kognitiv träning samt genom att vara ute i naturen. Det är ett plus om du delar dessa intressen och kan sporra och peppa kunden till dessa aktiviteter.

Kunden är personligen mycket social och är aktiv i olika föreningar. Hon är en glad och positiv person som gillar musik. Du bör tycka om katter då kunden har två katter.

Du bör tidigare ha jobbat inom vård och omsorg, gärna som personlig assistent. B-körkort är ett krav då du kommer köra kundens bil i arbetet. Dessutom behöver du ha egen bil för att ta dig till arbetsplatsen. Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, därför är utbildning meriterande men personlig lämplighet viktigast.

Vi söker dig som:

- Ålder: 40 år och uppåt
- Har erfarenhet från vård och omsorg
- Är engagerad
- Har B-körkort och tillgång till bil

- Ha mycket goda kunskaper i svenska språket


Vi erbjuder dig

Schemarad på cirka 67 %.

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
- Utbildning är meriterande
- Erfarenhet från vård och omsorg
- Engagerad, gladlynt och initiativrik


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Visstid så länge uppdraget varar
- Omfattning: Deltid cirka 67%
- Arbetstid: Dagtid eller kvällstid, Rullande schema med jobb varannan helg.
- Tillträde: April, men inskolning kan ske tidigare


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2023-03-26

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Tomas Svensson, Tel. 010-130 3403

tomas.svensson@frosunda.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till tjej i Karlstad - Schemarad

Personlig assistent
Läs mer Feb 23
Beskrivning av tjänsten

Vi söker personer som har en stor personlig trygghet. Du är orädd och engagerad vilket betyder att du låter vår kund vara fri inom givna ramar. Du är närvarande men inte överbeskyddande.

Vår kund söker en person som kan hjälpa till att aktivera vardagen. Med humor får du kundens dagar att kännas speciella. Med din drivande personlighet ser du till att vi aktiverar varandra.

Med det sagt är du i god fysisk form och orkar med att spendera tid i skog och mark. Du tycker om att cykla och naturligtvis är du en djurvän.

För att vår kommunikation ska fungera på bästa sätt vill vi att du talar flytande svenska och tycker du om musik så är det en extra bonus.

Vår kund är en glad tjej på 29 år som är nästintill blind. Hon får många epilepsianfall under en dag vilket gör att du som söker gärna har erfarenhet av just epilepsi.

Du kommer att vara kunden behjälplig i vardagen med dagligt förekommande sysslor såsom städ, matlagning och aktiviteter. Katt finns i hemmet.

Vi önskar att din ålder är 25-50. Du är vidare bekväm med att arbeta dygn.

Schemaraden är på cirka 60 % + väntetid / jour

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag. Självklart har vi friskvårdsbidrag för tillsvidareanställda.

Övrig information

- Anställningsform: Visstid så länge uppdraget varar

- Omfattning: Deltid

- Arbetstid: Dygnspass, väntetid / jourtid 23.15-07.00

- Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2023-03-31

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Tomas Svensson 010-130 3403

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Svarvare

Karusellsvarvare
Läs mer Feb 23
Om företaget
Ett genuint Värmländskt företag med stort kunnande inom skärande bearbetning. Företaget omsätter ca. 35 miljoner kronor och har 30 anställda. Deras kunder är väletablerade industri-företag och den huvudsakliga verksamheten, sedan etableringen 1967, är legotillverkning i små serier med korta leveranstider.

Dina arbetsuppgifter
Som svarvare/karusellsvarare på Göstas Mekaniska består dina arbetsdagar av:
Ritningsläsning.
Egen programmering.
Lätt underhåll av maskin.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Som svarvare/Karusellsvarvare trivs du i verkstadsmiljö, har goda kunskaper av skärande bearbetning och har rutin av metallindustri. Du är flexibel i dina arbetsuppgifter. Du behöver kunna förhålla dig till strikta deadlines.

Som person ser vi gärna att du är social, positiv samt uppskattar att arbeta i grupp. Här behövs någon med sunt förnuft, uppmärksamhet och engagemang. Det är även viktigt att du är ansvarstagande och självgående.

Av säkerhetsskäl är det viktigt att du kan förstå och kunna göra dig förstådd på svenska.

I tjänsten förekommer både dag- och kvällsskift.

Information och kontakt
Det här är ett konsultuppdrag där du anställs av Wikan Personal men arbetar hos Göstas Mekaniska Verkstads AB. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Har du frågor gällande upplägget eller tjänsten är du välkommen att höra av dig till Konsultchef Gabriel Hammarsten, 054-400 31 12. Wikan Personal erbjuder en trygg arbetsplats med bra förmåner.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

VS-montör

VVS-montör
Läs mer Feb 23
Om företaget
VS-företag inom installationskoncernen Currentum. Rörinstallationer riktar sig till professionella beställare och jobbar bara i större projekt, vi jobbar främst med totalentreprenader gärna i samverkansform.

Förtaget kännetecknas av:

Strukturerat och bra ledarskap.
Ett mycket starkt team av kompetenta medarbetare med en stark framåtanda.
Komplexa projekt ofta med energieffektivitet i fokus.
Stort ansvar och hög delegering till vår personal.
Hantverkskunnande och hög kvalitet på utförandet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med montering och installation av värme-och sanitetssystem vid nybyggnationer. Arbetet kommer i huvudsak att utföras på stora byggprojekt såsom skolor och sjukhus. Det innebär nära kontakt med andra entreprenörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som VS-montör kommer vara:

Montering och installation av värme- och sanitetssystem.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom VS/VVS och är klar med din lärlingstid. Du lockas av utmaningar och visar en vilja mot att ständigt utvecklas inom jobbet. Du känner stolthet och vet värdet i ett väl utfört arbete.

Mycket av arbetet sker i team, därför behöver du ha en god samarbetsförmåga och samtidigt klara av att arbeta självständigt. Du är tekniskt intresserad och har ett problemlösande förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Vidare vill vi att du har god planeringsförmåga, hög kvalitetsmedvetenhet och är noggrann. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Krav för tjänsten är:
VS/VVS-utbildning
Lärlingstiden avklarad- Certifierad VS-montör
Körkort

Information och kontakt
Det här är ett konsultuppdrag där du anställs av Wikan Personal men arbetar hos Rörinstallationer. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort som möjligt enligt överenskommelse.
Har du frågor gällande upplägget eller tjänsten är du välkommen att höra av dig till Konsultchef Gabriel Hammarsten, 054-400 31 12. Wikan Personal erbjuder en trygg arbetsplats med bra förmåner.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Tekniker

Ventilationstekniker
Läs mer Feb 23
Om företaget
Vi jobbar med service, installation, kontroll samt optimering av klimat och ventilations-anläggningar. Vårt arbetsområde är i första hand Värmland, då vi finns i Sunne, Karlskoga och Karlstad. Vår inriktning är en långsiktig kundkontakt med återkommande nöjda kunder. Vi strävar efter att tillmötesgå kundens önskemål och tillsammans skapa en lösning som fungerar på bästa möjliga sätt.
Air4You Sweden AB är relativt ungt och expansivt, de anställda på företaget har lång erfarenhet inom ventilation. Vår personal är väl utbildad för att klara projekt som innefattar avancerad industri, personalutrymmen, vårdanläggningar, kemiindustri och offentliga miljöer. Vi arbetar idag med ventilationsinstallationer och service inom bostäder, industrin, näringsverksamheter samt offentliga sektorn.
Air4You har huvudkontor i Karlstad samt filial i Sunne och Karlskoga. Vi är i dagsläget 17 anställda med tanke att växa. Air4You Sweden AB ingår som koncerndotter till Wingeforskoncernen, vilket borgar ekonomisk och juridisk styrka.


Dina arbetsuppgifter
I rollen arbetar du med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Som tekniker hos Air4You kommer du att ansvara för ventilationsarbete tillsammans med dina kollegor inom området. Vardagen innehåller allt från filterbyten, lagerbyten, service och reparation till felsökning av stora fläktar, mindre injusteringar och arbete med operations- och renrumsventilation.
De förväntar sig inte att du ska kunna allt innan du börjar men du behöver ha ett genuint intresse av teknik, vara självgående samt en vilja att lära och utveckla dig själv.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker en ansvarsfull och driftig ventilationstekniker. Du har relevant utbildning /eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer relevant för tjänsten. Du har flerårig erfarenhet av ventilationsarbete med felsökning och underhåll och det är meriterande om du har erfarenhet av luftmätning, injustering, styr och regleringskunskaper.

Information och kontakt
Vi erbjuder dig ett självständigt och engagerande arbete med ett stort internt och externt kontaktnät samt stora möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering på någon av våra orter.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Stjärnsäljare i Vålberg ????

Hemförsäljare
Läs mer Feb 23
Att ha jobbat med försäljning har alltid varit en bra språngbräda i karriären, oavsett vad du har för planer för framtiden. Givetvis ser vi ett stort värde i alla som stannar och gör livslång karriär i vårt företag, men flera chefer och ledare i andra branscher har fått sina jobb tack vare den certifierande säljutbildningen de fått hos oss.


Vi erbjuder Dig:
En grundlig certifierad säljutbildning
Förbokade kundbesök av vår bokningsavdelning
Anpassat flexibelt arbetsschema
Löpande vidareutbildning
Feedback och stimulans
Motiverande tävlingar och företagsresor (Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi ofta åker till varmare platser!)
Goda möjligheter att avancera inom företaget
Teambuilding och Kick-offerDu kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma och miljövänliga luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Du har körkort & tillgång till egen bil.


Villkor, lön och förmåner
Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Därför har säljarna hos Bright Nature AB:
* Heltidslön på 24 500 kr i månaden
* En av marknadens högsta provisioner ovanpå den fasta lönen
* Trygghetsförsäkring
* Tjänstegrupplivförsäkring
* Provanställning i 6 månader som övergår i en tillsvidareanställning om inget annat överenskommes


Ett par röster om jobbet
”Vi får mycket stöd och tips på hur vi kan förbättra oss. Man har daglig kontakt med säljcoach/gruppledare som checkar in och kollar läget om man behöver hjälp med något, vilket gör att man känner sig sedd.” – Angelica, 30 år
”Jag var själv nöjd kund till företaget i flera år innan jag sökte jobbet och har nu jobbat här i över 10 år. Jag gör bara nån demo per dag och har anpassat schemat för att hinna med min yoga och övriga fritidsintressen.” – Pernilla, 67 år


Om Clear Sky
Clear Sky tillverkas och monteras helt för hand på sin egen fabrik i Tyskland. Clear Sky har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra mattor, tvätta fönster, m.m utan kemikalier. I samtliga moment renar den samtidigt luften upp till 99,9996%. Produkten är 100 % återvinningsbar och är mycket energisnål, en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Den har funnits på marknaden i över 20 år och säljs idag i 49 länder över hela världen med drygt 10 000 medarbetare och en årlig omsättning på ca 7,5 miljarder kr.
Välkommen in med din ansökan redan idag!
Sökord
Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Butikschef Volt Karlstad Mitt i City

Butikschef
Läs mer Feb 23
Hos oss på Volt, får du möjligheten att bli en del av branschens mest trendmedvetna kedja. Vi arbetar med flera kända varumärken som bl.a Filippa K, Tiger of Sweden, These Glory Days, Oscar Jacobson, Eton, Samsoe Samsoe, Polo Ralph Lauren och Tommy Hilfiger.

Vi söker en butikschef som tillsammans med sitt team i butiken skapar unika köpupplevelser för våra kunder. På Volt arbetar vi tillsammans för att ge våra kunder förstklassig service och för att uppnå vår vision om att vara ett naturligt förstahandsval inom herrmode. Ditt engagemang och din förmåga att leda människor för att uppnå goda resultat är helt avgörande för att vi ska nå våra mål.
Dina egenskaper och drivkrafter:

- Du är en förebild som inspirerar och utvecklar dina medarbetare
- Du är närvarande för kunden och dina medarbetare
- Du leder ditt team med ett brinnande engagemang och passion för mode och affärer
- Du är effektiv och beslutsam, med god ekonomisk förståelse och kunskap om omni-handel
- Du är resultatdriven och älskar att jaga säljmål

Vad vi erbjuder dig:

- En varierande, rolig och aktiv arbetsvardag, där du ständigt kommer att få nya utmaningar och utvecklas
- Goda karriärmöjligheter, vi ser positivt på ansvar och interna karriärvägar
- Bonusordning
- Förmånlig personalrabatt i Varners butiker

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är varierande, dag-, kväll-, och helg.

På Volt är vi ett team - vi arbetar tillsammans, vinner tillsammans och firar tillsammans. Om du vill vara en del av detta hoppas vi att du skickar din ansökan till oss idag.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Med drömmen om att skapa Nordens bästa multibrand koncept för män, startades Volt med 8 butiker i Oslo, våren 2006.

Planen var enkel; Att presentera världens bästa brands i en inspirerande miljö med passionerade och kunskapsrika medarbetare.

Idag har Volt över 90 butiker i Norge, Sverige och Finland. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra, utveckla och förnya vårt universum av premium brands. ?

De senaste åren har vi lanserat vårt utvidgade universum på voltfashion.com – Här finner du samma premium märkesvaror, i tillägg till en mängd web-exklusiva brands. Vi skapar Nordens bästa multibrand koncept – vill du vara med? ?

Volt är en del av modekoncernen Varner som består av flera profilerade kedjor; Dressmann, Cubus, Carlings, Bik Bok, Junkyard och Levi’s Store. Verksamheten omfattar för närvarande 6 nätbutiker och över 1200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland, Island och Danmark.?

Ansök nu

Assisterande Restaurangchef på Julins Backyard Barbecue

Restaurangchef
Läs mer Feb 23
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!
Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med en assisterande restaurangchef.
Egenskaper: Du är en positiv person som har hög arbetsmoral, är driven och trivs med ett högt arbetstempo. Du leder andra genom att vara coachande och inspirerande. Du är initiativrik, resultatinriktad och kan själv driva ditt arbete framåt. Du är kreativ, serviceminded och har glimten i ögat. Du har god samarbetsförmåga, är representativ, flexibel, noggrann samt stresstålig. Du är intresserad av mat och dryck och du trivs i en miljö som ställer höga krav. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.
Vi söker dig som: Har erfarenhet av att leda ett team och haft en roll som inkluderat personalansvar, gärna inom restaurangbranschen. Bidrar med ideér och tankar kring utveckling av verksamheten.
Du ansvarar för: Driften och det dagliga arbetet i service. Säkerställandet av kvalitets- och servicenivå genom att vara närvarande och aktiv i verksamheten. Kompetensutveckling, upplärning, utbildning av personal och teamarbete i service. Effektivisera och ta fram arbetssätt och standarder för det dagliga arbetet. Ta emot bokningar och sköta arrangemang vid till exempel större bokningar eller event. Inventering och inköpsansvar. Delaktig i att utforma dryckessortiment och utbilda i dryck.
Tjänsten innefattar: Nära samarbete med ledning, viss delaktighet i beslut som gäller verksamhetsutveckling och produktutveckling. Implementera fattade beslut i verksamheten och den dagliga driften. Operativt och administrativt leda det dagliga arbetet i service i samarbete med närmsta chef.
Arbetstiden är varierad med dag, kväll och helgpass. Provanställning i sex månader innan tjänsten övergår till tillsvidareanställning.
Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
I din ansökan bifogar du ditt CV och ditt personliga brev. Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.

Ansök nu

Däckpersonal säsongsjobb 3 platser - Till BMW Karlstad

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Feb 23
Har du ett brinnande intresse för premiumbilar? Kom och arbeta med oss på Autowåx Bil - en av de bästa BMW-återförsäljarna i Sverige.
Om jobbet
Nu förstärker vi vårt team inför kommande däcksäsong. Ta chansen och bli en del av vårt däckteam och ge premiumservice till våra kunder!
Däckteamet ansvarar för hela processen – skifta- & tvätta hjul & hämta-lämna-service till/från vårt däckhotell. I vår verkstad är stämningen på topp & arbetstempot högt - passa på att söka tjänsten om just DU skulle passa in i vårt team.
Tillsättning av tjänsten sker i mars och anställningstiden är ca 3-4 veckor.
Vem är du?
· Du har ett fordonsintresse
· Du innehar B-körkort
· Du är van att hugga i när det krävs
· Du gillar omväxlande arbete och kan jobba i högt tempo
· Du har kundfokus
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och sätter säkerheten först för både medarbetare och kunder. Därför är det viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.
Intresserad av att jobba med oss? Kontakta oss nu – vi ser fram emot att träffa dig!
Skicka oss ditt CV med rubrik Däckteam och några rader om dig till: nymedarbetare@autowax.se För mer information, ring: Mattias Lundström 054 – 22 12 86

Ansök nu

Jurister

Förvaltningsjurist
Läs mer Feb 23
Rättsenheterna arbetar i huvudsak med att utöva marknadsrättslig tillsyn med stöd av marknadsföringslagen och avtalsvillkorslagen. Det innebär att vi granskar företagens marknadsföring och villkor i standardavtal. Vårt uppdrag är att verka för att företagen följer de konsumentskyddande reglerna och vi gör det genom tillsyn, information till näringslivet och förhandlingar med branschorganisationer. Arbetet på enheterna bedrivs såväl nationellt som internationellt.Vårt marknadsrättsliga arbete sker idag inom fokusområdena resor, elektronisk kommunikation, hälsa, folkhälsa, kredit- och betaltjänster, försäkringar, investeringar och pension, boende, energi och motor samt inom området övriga marknader.Om jobbet

Vi söker nu jurister till flera områden såsom försäkringar, motor, kredit- och betaltjänster och övriga marknader. Arbetet består av kvalificerade juridiska arbetsuppgifter som bland annat innebär att driva tillsynsärenden och tillsynsprojekt, informera företag och delta i förhandlingar med branschorganisationer. I arbetet ingår även att samarbeta med andra myndigheter och organisationer i och utanför Sverige, ha kontakter med massmedia, besvara remisser samt ge stöd till konsumentvägledare. Tjänsteresor ingår i arbetet.Din profil

Du har högskoleexamen inom juridik och gärna utbildning inom eller erfarenhet av det konsument- eller marknadsrättsliga området. Har du erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete, tillsynsverksamhet eller juridisk handläggning på myndighet är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av tillämpning av de aktuella fokusområdenas konsumentskyddande lagstiftning. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.Du har ett stort intresse för marknadsrättsliga frågor och har förmåga att arbeta självständigt. Du stimuleras av att utveckla arbetet och att bidra till hela verksamhetens resultat. Du är drivande, analytisk, ansvarstagande, lösningsorienterad och har gott omdöme. Det är viktigt att du har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du bidrar gärna med dina kunskaper i olika team och du har förmågan att företräda myndigheten i olika sammanhang. Självklart bemöter du andra med prestigelöshet, respekt och omtanke. Vi värdesätter att vi är olika, det berikar vår verksamhet.Anställningen

Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringsort är Karlstad.

Vi erbjuder möjlighet att träffa överenskommelse att arbeta delvis på distans.? 

Aktuellt arbetstidsavtal: förtroendearbetstid.Vill du få mer information? 

Mer information om anställningen får du av enhetscheferna Gabriella Fenger-Krog eller Johan Ohlsson. Fackliga representanter är Maria Lindstedt för OFR vid Konsumentverket och Anna Gunnarsson för Saco–S-föreningen vid Konsumentverket. Du når samtliga genom att ringa vår växel på telefonnummer 0771-42 33 00.Så här ansöker du

Det är viktigt att du i din ansökan anger dnr. HR 2023/8

Välkommen med din ansökan senast den 19 mars 2023.

Ansök nu

Konsultuppdrag hos Nobina i Karlstad!

Fastighetsförvaltare
Läs mer Feb 23
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se (https://app.teamtailor.com/companies/thGxRx4dt7Q/jobs/2405039/edit/posting?showApprove=false&template=true).

Vi söker nu en Teknisk förvaltare med stationering i Karlstad som även kommer ansvara för depåer i bl.a. Kristinehamn, Arvika och Torsby. Detta är ett uppdrag som kommer att pågå tills dess att rekryteringen för denna tjänst är slutförd. Uppdraget är på heltid och är beräknat att starta omgående.

Om uppdraget
I rollen som teknisk förvaltare kommer du ha ett övergripande tekniskt ansvar och leda en fastighetstekniker samt en fastighetsskötare i deras arbete inom trafikområdenas fastigheter och lokaler såsom depåer, uppställningsplatser, terminaler, rast- och pauslokaler.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvara för att upphandla och driva fastighetsrelaterade projekt inom trafikområdet

- Ansvara för att åtaganden som berör fastighetsteknik och skötsel uppfylls enligt trafikavtal, hyresavtal, myndighetskrav och fastställda rutiner inom bolaget

- Vara praktiskt behjälplig ute vid depåerna både självständigt och med övrig fastighetspersonal

- Ansvarar för att samordna, planera och följa upp fastighetsteknik och skötsel

- Genomföra och analysera löpande riskanalyser avseende fastigheter

- Ta fram och uppdatera underhålls- och förvaltningsplaner

- Utföra kostnadseffektivt underhåll enligt plan för att inte bygga upp underhållsskuld

Om dig
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av självständigt arbete med fastigheter och förvaltningsfrågor. Du är en händig person som besitter mycket goda tekniska kunskaper och som inte är rädd för att hugga i när det behövs. Du har erfarenhet av VVS och el-arbeten och har med fördel även arbetat med energifrågor. Goda kunskaper i Officepaketet samt B-körkort är ett krav.

Då rollen kommer innebära ett administrativt ansvar genom att exempelvis ansvara för rapporter, energiförbrukningar och besiktningar är det viktigt att du är noggrann och strukturerad som person. Utöver detta är du kommunikativ, affärsmässig, initiativrik och har lätt för att skapa och bibehålla relationer med entreprenörer. Du trivs att självständigt prioritera och ta egna initiav samt besitter förmågan att att motivera tekniker i det dagliga arbetet.

Övrigt

- Start: Omgående enligt överenskommelse

- Uppdragsperiod: 3-6 månader

- Omfattning: Heltid

- Placering: Karlstad

Process och Ansökan
Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!

I denna process samarbetar Nobina med Devotum. Vi granskar ansökningar och intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju med Devotum. Nästa steg är en intervju hos Nobina. Bakgrundskontroll och referenstagning på slutkandidater är en del av processen.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Sanna Jurén på 0728978265.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig Assistent Sökes till snart 13-årig tjej

Personlig assistent
Läs mer Feb 23
Personliga assistenter sökes till en snart 13-årig tjej.
Är du personen som vill bli en del av mitt fantastiska team och vara min personliga assistent?
Jag är en snart 13-årig tjej som älskar sång och musik.
På vardagarna går jag i skolan, vilket jag tycker är roligt. Där får jag göra saker som utvecklar mig massor. På fritiden så går jag gärna promenader, badar, spelar på min padda och kollar film.
Jag är trotts mitt handikapp en mycket närvarande person och det är så jag vill bli bemött av mina assistenter, med mycket närvaro för då kommer jag att visa dig hela mig. Då det tar tid att lära känna varandra ser jag att du som söker har för avsikt att stanna en stund.
Arbetsuppgifterna består av allt från träning, matsituationer, hygien till aktivering och omvårdnad. Du behöver finnas för mig i alla situationer och hjälpa mig så min vardag blir trygg och rolig.
Jag har ett stort hjälpbehov, så ett plus i kanten om du jobbat som assistent innan, men personlig lämplighet är viktigast.
Jag söker först och främst timvikarier, men helst någon som kan tänka sig att jobba i sommar. Detta jobbet kan kombineras med andra jobb eller studier. Och endast kvinnliga sökanden. Du ska vara rökfri och inte ha allergier främst pälsdjur.


Vi rekryterar löpande varför tjänsterna kan vara tillsatta före sista ansökningsdag.
Livsam Personlig assistans har kollektivavtal med vårdförbundet.

Ansök nu